Gevaar op tv (tv-tips)

Vandaag | 22:29 The medallion IMDb: 5.3

IMDB * 5.3 - comedy, The medallion is een Amerikaanse en Chinese actie en komediefilm uit het jaar 2003. Met onder andere Jackie Chan, Claire Forlani en Lee Evans in de hoofdrol. De echte fans van Jackie Chan zien deze film als het begin van het ...

The medallion is een Amerikaanse en Chinese actie- en komediefilm uit het jaar 2003. Met onder andere Jackie Chan, Claire Forlani en Lee Evans in de hoofdrol. De echte fans van Jackie Chan zien deze film als het begin van het einde van de carrière van de legendarische vechtersbaas. Want waar Chan in het verleden al zijn (soms levensgevaarlijke) stunts zelf deed, heeft hij in deze film van een stuntman en computeranimatie gebruikgemaakt. Als crimineel Snakehead een magisch medaillon steelt, reist agent Eddie Yang (Jackie Chan) hem vanuit Hong Kong naar het Ierse Dublin achterna. Daar gaat Yang dood, maar op de een of andere manier wekt het medaillon hem weer tot leven en vervolgens is hij een soort superman. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-medallion

Zo 1 maart 2020 | 21:50 Nieuw: Nieuw Zeer

01/03 - Komische serie, Vanavond start de nieuwe komische sketchserie Nieuw Zeer, die gaat over de hete hangijzers van ...

Vanavond start de nieuwe komische sketchserie Nieuw Zeer, die gaat over de hete hangijzers van nu waar veel over gepraat en geschreeuwd wordt, maarvolgens de makers te weinig om wordt gelachen. Onderwerpen Denk aan #metoo, de zorg, de integratie, het klimaat, Piet en nepnieuws. Nieuw Zeer is een scherpe, actuele sketchserie over hedendaags onbegrip en onvermogen. Acteurs Met veel bekende acteurs, zoals Pierre Bokma, Ilse Warringa, Frank Lammers, Tjitske Reidinga en Elise Schaap. Bekijk meer acteurs uit de serie op gids.tv/7422/nieuw-zeer Levensgevaarlijk In de eerste aflevering speelt Frank Lammers een levensgevaarlijke tbs'er en Elise Schaap een vloggende BN'er. Pierre Bokma is als overledene op zijn eigen crematie en Ilse Warringa is te zien als verbeten wereldverbeteraar.

Je vindt hier de programma's van Gevaar op tv We hebben de volgende programma's voor Gevaar The medallion: IMDB * 5.3 - comedy, The medallion is een Amerikaanse en Chinese actie en komediefilm uit het jaar 2003. Met onder andere Jackie Chan, Claire Forlani en Lee Evans in de hoofdrol. De echte fans van Jackie Chan zien deze film als het begin van het. Nieuw: Nieuw Zeer: 01/03 - Komische serie, Vanavond start de nieuwe komische sketchserie Nieuw Zeer, die gaat over de hete hangijzers van. Pirates of Somalia: Pirates of Somalia, Jay, een aspirant verslaggever, ruilt de kelder bij zijn ouders in voor een leven tussen de meest gevaarlijke mensen op aarde, de beruchte piraten bendes van Somalië. Tegen alle verwachtingen in lukt het hem met zijn natuurlijke. 7 Minutes: 7 Minutes, Om hun schulden in te lossen bij een psychopathische drugsbaron besluiten drie wanhopige jongemannen een gewaagde roofoverval op poten te zetten. Wat begint als een simpel plan binnen en buiten in zeven minuten ontaardt al snel in een. Ghost Whisperer: Ghost Whisperer, Seizoen 1 Aflevering 20 van 22 The Vanashing Een pasgetrouwde vrouw heeft het vermogen om te. Call the Midwife: Call the Midwife, Seizoen 9 Aflevering 6 van 8 In seizoen 9, dat in januari 1965 begint met de begrafenis van Winston. Big Cat Tales: Battle On The Plains, Seizoen 1 Aflevering 3 Battle On The Plains: Luipaard Bahati probeert haar drie welpen te. Big Cat Tales: Battle On The Plains, Seizoen 1 Aflevering 3 Battle On The Plains: Luipaard Bahati probeert haar drie welpen te. Call the Midwife: Call the Midwife, Seizoen 9 Aflevering 7 van 8 In seizoen 9, dat in januari 1965 begint met de begrafenis van Winston. Sanditon: Sanditon, Seizoen 1 Aflevering 5 van 8 Charlotte brengt miss Lambe per ongeluk in gevaar. De spanningen tussen Tom en.

Gevaar op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 18:40 Ghost Whisperer

Seizoen 1 - Aflevering 20 van 22 - The Vanashing Een pasgetrouwde vrouw heeft het vermogen om te communiceren met de geesten van onlangs overledenen. Ze twijfelt om hen te helpen hun belangrijke berichten te communiceren naar de buitenwereld. Een hoofdletsel veroorzaakt door een ongeval brengt het vermogen van Melinda in gevaar. Melinda moet omgaan met de mogelijkheid om haar kracht permanent te verliezen.

Morgen | 07:28 Ducktales

Seizoen 1 - Animatieserie over Kwik, Kwek en Kwak die bij Oom Dagobert intrekken. Het gevaarlijke G.A.B.B.E.R. systeem!

Morgen | 09:38 Telekids Mini's: Robocar Poli

Animatieserie over het Robocar-team, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om de mensen in Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen! Zij worden bij hun reddingswerk vaak geassisteerd door de stoere hulpdienstmedewerkster Jin. Kinderen krijgen nuttige tips over veiligheid en ze leren van Poli en zijn vrienden hoe mooi en waardevol het is om anderen te helpen.

Morgen | 11:55 Babar en de belevenissen van Badou

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Canadese animatieserie. Hyenaaaah!. Badou, Chiku en Munroe spelen de Reddertjes en willen heel graag iemand redden die echt in gevaar is. Maar dat gebeurt maar niet. En telkens als ze echt denken dat er iemand is gevaar is, dan is het Rocco die een grapje met ze uithaalt. Uiteindelijk is Rocco echt in gevaar, maar geloven de Reddertjes dat niet, omdat hij ze steeds in de maling nam.

Morgen | 13:30 Idioten op de weg

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op het asfalt zijn vertoond. Van een gekantelde vrachtwagen die in één keer beide weghelften blokkeert, tot een bestuurder die de kiepwagen een nieuwe invulling geeft.

Morgen | 14:00 Idioten op de weg

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op het asfalt zijn vertoond. Van een gekantelde vrachtwagen die in één keer beide weghelften blokkeert, tot een bestuurder die de kiepwagen een nieuwe invulling geeft.

Morgen | 15:27 Koning Julien

Animatieserie over feestbeest Julien, die zijn droom ziet uitkomen als hij de nieuwe koning wordt van de ringstaartmaki's op Madagaskar. Hij geniet van zijn macht, maar koning zijn is moeilijker dan hij dacht! Julien moet zijn volk tevreden houden en beschermen tegen de levensgevaarlijke foosa en de gemene Karl. Gelukkig kan koning Julien altijd rekenen op zijn adviseur Maurice, beschermengel Clover en de schattige Mort.

Morgen | 17:15 Lab Rats

Britse komische serie over het Arnolfini Research Laboratory van St Dunstan's University. Gewapend en gevaarlijk. Leo ontdekt onbedoeld een laboratorium in de kelder en ontmoet drie bionische klonen - Adam, Bree en Chase. Leo besluit hen de échte wereld te laten zien en brengt ze mee naar school.

Morgen | 22:15 Criminal Minds

Seizoen 5 - Aflevering 9 van 23 - 100 Criminal Minds draait om het eliteteam van de FBI: de BAU (Behavioral Analysis Unit). Zij analyseren de meest gevaarlijke criminelen en stoppen hen voordat ze weer toeslaan. Hotchner heeft hulp nodig om een verkrachter te vinden en zijn eigen familie veilig te stellen, voordat het te laat is.

Morgen | 23:05 Criminal Minds

Seizoen 5 - Aflevering 10 van 23 - Slave of Duty Criminal Minds draait om het eliteteam van de FBI: de BAU (Behavioral Analysis Unit). Zij analyseren de meest gevaarlijke criminelen en stoppen hen voordat ze weer toeslaan. In deze aflevering moet het team herenigd worden om een zaak op te lossen. Ondertussen is er een kans dat Hotchner het team moet verlaten.

Gevaar op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 15:15 Pirates of Somalia

Pirates of Somalia, Jay, een aspirant verslaggever, ruilt de kelder bij zijn ouders in voor een leven tussen de meest gevaarlijke mensen op aarde, de beruchte piraten bendes van Somalië. Tegen alle verwachtingen in lukt het hem met zijn natuurlijke ...

Jay, een aspirant verslaggever, ruilt de kelder bij zijn ouders in voor een leven tussen de meest gevaarlijke mensen op aarde, de beruchte piraten bendes van Somalië. Tegen alle verwachtingen in lukt het hem met zijn natuurlijke charme en naïviteit om ongedeerd uit allerlei gevaarlijke situaties te ontsnappen. Door een combinatie van geluk, humor en een constante aanvoer van drugs, wint hij het vertrouwen van de piraten en komt hij achter de ware verhalen achter de meest gezochte mannen op aarde. Bij zijn terugkeer wordt hij tot zijn grote verbazing waangenomen door de CIA als adviseur.

Vandaag | 18:00 7 Minutes

7 Minutes, Om hun schulden in te lossen bij een psychopathische drugsbaron besluiten drie wanhopige jongemannen een gewaagde roofoverval op poten te zetten. Wat begint als een simpel plan binnen en buiten in zeven minuten ontaardt al snel in een ...

Om hun schulden in te lossen bij een psychopathische drugsbaron besluiten drie wanhopige jongemannen een gewaagde roofoverval op poten te zetten. Wat begint als een simpel plan - binnen en buiten in zeven minuten - ontaardt al snel in een levensgevaarlijke onderneming. Elke minuut die wegtikt, zorgt voor een nieuwe wending en verhoogt de inzet drastisch. Wanneer de zwangere vriendin van Sam ontvoerd wordt, bereikt de situatie een kookpunt. Zijn dit de laatste zeven minuten van hun leven?

Vandaag | 19:45 Call the Midwife

Seizoen 9 - Aflevering 6 van 8 In seizoen 9, dat in januari 1965 begint met de begrafenis van Winston Churchill, treedt Nonnatus House een krachtig en innovatief tijdperk binnen. Maar voor de verloskundigen komt de structuur van hun leven in gevaar als Nonnatus dreigt te worden afgebroken.

Vandaag | 20:05 Big Cat Tales

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Battle On The Plains: Luipaard Bahati probeert haar drie welpen te beschermen tegen bavianen en leeuwen. Ondertussen brengt de komst van zes rondzwervende mannetjesleeuwen de hele Marsh-troep in gevaar.

Vandaag | 20:05 Big Cat Tales

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Battle On The Plains: Luipaard Bahati probeert haar drie welpen te beschermen tegen bavianen en leeuwen. Ondertussen brengt de komst van zes rondzwervende mannetjesleeuwen de hele Marsh-troep in gevaar.

Vandaag | 21:00 Call the Midwife

Seizoen 9 - Aflevering 7 van 8 In seizoen 9, dat in januari 1965 begint met de begrafenis van Winston Churchill, treedt Nonnatus House een krachtig en innovatief tijdperk binnen. Maar voor de verloskundigen komt de structuur van hun leven in gevaar als Nonnatus dreigt te worden afgebroken.

Vandaag | 22:15 Sanditon

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 8 Charlotte brengt miss Lambe per ongeluk in gevaar. De spanningen tussen Tom en zijn arbeiders komen tijdens de cricketwedstrijd in Sanditon tot een uitbarsting.

Morgen | 01:43 Deadly Super Cat

Sommige dieren zijn gevaarlijker dan ze lijken. Van Bengaalse tijgers tot olifanten en muskieten: ze kennen uiteenlopende tactieken om te doden.

Morgen | 01:50 7 Minutes

7 Minutes, Om hun schulden in te lossen bij een psychopathische drugsbaron besluiten drie wanhopige jongemannen een gewaagde roofoverval op poten te zetten. Wat begint als een simpel plan binnen en buiten in zeven minuten ontaardt al snel in een ...

Om hun schulden in te lossen bij een psychopathische drugsbaron besluiten drie wanhopige jongemannen een gewaagde roofoverval op poten te zetten. Wat begint als een simpel plan - binnen en buiten in zeven minuten - ontaardt al snel in een levensgevaarlijke onderneming. Elke minuut die wegtikt, zorgt voor een nieuwe wending en verhoogt de inzet drastisch. Wanneer de zwangere vriendin van Sam ontvoerd wordt, bereikt de situatie een kookpunt. Zijn dit de laatste zeven minuten van hun leven?

Morgen | 01:50 Call the Midwife

Seizoen 9 - Aflevering 7 van 8 In seizoen 9, dat in januari 1965 begint met de begrafenis van Winston Churchill, treedt Nonnatus House een krachtig en innovatief tijdperk binnen. Maar voor de verloskundigen komt de structuur van hun leven in gevaar als Nonnatus dreigt te worden afgebroken.

Morgen | 02:27 Teenage Mutant Ninja Turtles

Als Casey en Donatello een band krijgen door het bouwen van Casey's nieuwe raceauto, wordt die band direct op de proef gesteld door de mutant Speed Demon, een gevaarlijke racegek.

Morgen | 04:13 SpongeBob

Onder de Goe Lagune ligt een voorraad Goe. Het spul veranderd in levensgevaarlijke bubbels zodra het de oppervlakte bereikt. Voor Plankton een gereedschap om het geheime recept van de Krabburger in handen te krijgen.

Morgen | 04:30 Toughest Military Jobs

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Danger: Verken de gevaarlijkste beroepen in het Amerikaanse leger. Volg de mannen van de luchtmacht die bommen onschadelijk maken en kijk mee hoe soldaten een aanval met zenuwgas afslaan.

Morgen | 04:55 Insidious: Chapter 3

Insidious: Chapter 3, Ver voordat de familie Lambert zou worden geteisterd door geesten, valt de tiener Quinn Brenner ten prooi aan kwaadaardige entiteiten. Haar vader Sean roept daarop de hulp in van medium Elise Rainier, die met tegenzin toestaat ...

Ver voordat de familie Lambert zou worden geteisterd door geesten, valt de tiener Quinn Brenner ten prooi aan kwaadaardige entiteiten. Haar vader Sean roept daarop de hulp in van medium Elise Rainier, die met tegenzin toestaat het meisje te helpen. Elise moet contact maken met de doden en proberen om Quinn, die doelwit is van een gevaarlijk bovennatuurlijk wezen, te redden.

Morgen | 06:30 The Fall of the Krays

Morgen - The Fall of the Krays, Het vervolg van The Rise of the Krays (2015). De wankele geestelijke toestand van de Kray broers zorgt voor onzekerheid in hun bedrijfsplannen. Nu hun imperium is opgezet moeten de broers ervoor vechten om hun bedrijf ...

Het vervolg van The Rise of the Krays (2015). De wankele geestelijke toestand van de Kray broers zorgt voor onzekerheid in hun bedrijfsplannen. Nu hun imperium is opgezet moeten de broers ervoor vechten om hun bedrijf en hun beruchte status te behouden. De obsessie van een politieagent voor de broers zorgt ervoor dat Ronnie en Reggie hem op een dwaalspoor moeten zetten om hem af te leiden van hun gevaarlijke geestelijke toestand.

Morgen | 06:45 100 Miles from Nowhere

Seizoen 1 - Aflevering 2 - River of No Return: Matt, Danny en Blake ondernemen een tocht van 120 km door de ongerepte wildernis van Idaho. Kunnen ze de besneeuwde bergen en gevaarlijke stroomversnellingen overwinnen?

Morgen | 08:14 Teen Titans Go!

Wanneer de Grote Wedstrijd in gevaar is moeten de Titans infiltreren in het Footbaal Stadion om de aanval tegen te houden.

Morgen | 08:25 The Expendables

Morgen - The Expendables is een groep huursoldaten, elk met een eigen specialisme, die in opdracht infiltreren in een Zuid Amerikaans land. Zij gaan de strijd aan met de wrede dictator die het land in zijn greep houdt. De mannen beseffen al snel dat ...

The Expendables is een groep huursoldaten, elk met een eigen specialisme, die in opdracht infiltreren in een Zuid-Amerikaans land. Zij gaan de strijd aan met de wrede dictator die het land in zijn greep houdt. De mannen beseffen al snel dat niet alles in deze missie is wat het lijkt. Ze raken steeds dieper verstrengeld in een gevaarlijk web van bedrog en verraad. Hierdoor wordt hun missie gedwarsboomd en brengen ze een onschuldig leven in gevaar. Maar de mannen worstelen met een nog zwaardere uitdaging... één die hun band onderling dreigt te vernietigen.

Morgen | 10:15 The Expendables 2

Morgen - The Expendables 2, De louche CIA agent Church (Bruce Willis) stuurt de Expendables, een groep huurlingen, opnieuw op een gevaarlijke missie. De groep moet een vermist pakketje zien terug te krijgen bij het agentschap. Het pakketje is echter ...

De louche CIA agent Church (Bruce Willis) stuurt de Expendables, een groep huurlingen, opnieuw op een gevaarlijke missie. De groep moet een vermist pakketje zien terug te krijgen bij het agentschap. Het pakketje is echter in Gazak, een door oorlog verscheurd Oost-Europees land. De missie loopt in het honderd wanneer blijkt dat een andere groep huurlingen, de Sangunaires, dezelfde opdracht probeert uit te voeren.

Morgen | 10:21 Lummels

Een barbaarse rover overvalt een Lama-klooster in het oude Tibet. Daarbij ontvoert hij het heilige kind Lahmo, een jongetje dat ondanks zijn geringe leeftijd al wordt aanbeden als leider. De Lummels proberen hem weer terug te brengen. Liloe is duidelijk met het verkeerde been uit bed gestapt en brengt met haar driftbuien de anderen in gevaar. Maar in Tibet komt ze tot rust, zodat ze uiteindelijk een sleutelrol speelt in de redding van Lahmo.

Morgen | 11:20 Donkmaster

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 8 - Donk Racing Danger Donkmaster ontmoet een oude rivaal die hem in hun laatste race heeft verslagen, Boost Doctor en his '87 Box Chevy. Spanningen lopen hoog op als een coureur op hoge snelheid een ongeluk veroorzaakt en zijn leven in gevaar brengt.

Morgen | 11:35 Outback Truckers

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Episode 1: Stoere Australische truckers nemen je weer mee in de avontuurlijke wereld van het wegtransport. De ladingen zijn groter, de wegen gevaarlijker en de avonturen spannender dan ooit.

Morgen | 13:38 Mythbusters

Seizoen 10 - Aflevering 2 - Accidental Ammo: Vandaag worden alledaagse huis-, tuin- en keukenvoorwerpen omgetoverd tot levensgevaarlijke wapens. De mannen beginnen meteen goed.

Morgen | 13:40 Everly

Morgen - Everly (Salma Hayek) is klaar met de maffiawereld waar haar voormalige vriend Taiko, een gevaarlijke maffiabaas van de Yakuza, de touwtjes in handen heeft. Wanneer ze besluit om als informant aan de slag te gaan bij de politie, is Taiko ...

Everly (Salma Hayek) is klaar met de maffiawereld waar haar voormalige vriend Taiko, een gevaarlijke maffiabaas van de Yakuza, de touwtjes in handen heeft. Wanneer ze besluit om als informant aan de slag te gaan bij de politie, is Taiko woest. Terwijl Everly zich schuil houdt in haar appartement stuurt haar ex-vriend een golf aan moordenaars op haar af om een einde te maken aan haar leven. Dan zit er maar een ding op voor haar: zonder genade gaat ze de strijd aan met de Yakuza terwijl ze ondertussen ook nog probeert om haar moeder en dochter te redden uit handen van de Yakuza.

Morgen | 14:35 Swimming With Monsters: Steve Backshall

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Hippo: Steve probeert te zwemmen met het gevaarlijkste dier van Afrika: het nijlpaard. Kan hij deze onvoorspelbare dieren dicht genoeg naderen om hun gedrag onder water te bestuderen?

Morgen | 15:42 Shimmer en Shine

Samira vertelt het verhaal van hoe Zeta en zij ooit vriendinnen waren en hoe dat helemaal fout is gelopen. Want ooit, was ook Zeta een Geestje In Training… // Als Zeta erachter komt dat er een bijzondere Juwelensteen bestaat die meer stenen kweekt! Ze besluit hem onmiddellijk te stelen, maar daarmee brengt ze iedereen in gevaar...

Morgen | 16:05 Southern Fried Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Friendship under Fire: Wanneer de man van Robyn wordt vermoord, wordt Robyn bijgestaan door haar vriendin Carol. Zal het onderzoek echter iets aan het licht brengen wat hun vriendschap in gevaar brengt?

Morgen | 20:00 Your Worst Nightmare

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Every Step You Take: De levenslustige studente Jodi Sanderholm is in december 2006 lid van het studentendansteam. Maar dan laat een gevaarlijke stalker zijn oog op haar vallen.

Morgen | 21:00 How I Met Your Mother

New York City wordt geteisterd door een sneeuwstorm, waardoor een traditie van Marshall en Lily in gevaar komt. Ted en Barney houden op eigen houtje de deuren van McClaren's open om te scoren bij een groepje studentes.

Morgen | 22:00 India's Wild Leopards

Kijk mee met cameraman Sandesh Kadur als hij op zoek gaat naar de geheimzinnige luipaarden die in de gevaarlijkste en meest geïsoleerde regio's in India leven.

Morgen | 22:30 How I Met Your Mother

New York City wordt geteisterd door een sneeuwstorm, waardoor een traditie van Marshall en Lily in gevaar komt. Ted en Barney houden op eigen houtje de deuren van McClaren's open om te scoren bij een groepje studentes.

Morgen | 23:00 Rock the Kasbah

Morgen - Rock the Kasbah, In het door oorlog verscheurde Kabul, ontdekt de gedumpte impresario Richie Lanz (Bill Murray) het zangtalent van Salima Khan. Deze tiener uit Pashtun heeft een prachtige stem en de moedige droom om de eerste vrouw te ...

In het door oorlog verscheurde Kabul, ontdekt de gedumpte impresario Richie Lanz (Bill Murray) het zangtalent van Salima Khan. Deze tiener uit Pashtun heeft een prachtige stem en de moedige droom om de eerste vrouw te worden die meedoet aan Afghaanse versie van 'Idols'. Richie werkt samen met een slimme prostituee (Kate Hudson), twee die-hard feestende oorlogsprofiteurs (Danny McBride en Scott Caan) en een haarscherpe huurling (Bruce Willis) om de gevaarlijke culturele vooroordelen te trotseren en zijn nieuwe beschermelinge uit te laten groeien tot de nieuwe 'Afghaanse superster'.

Morgen | 23:45 Big Cat Tales

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Battle On The Plains: Luipaard Bahati probeert haar drie welpen te beschermen tegen bavianen en leeuwen. Ondertussen brengt de komst van zes rondzwervende mannetjesleeuwen de hele Marsh-troep in gevaar.

Overmorgen | 00:50 The Fall of the Krays

Morgen - The Fall of the Krays, Het vervolg van The Rise of the Krays (2015). De wankele geestelijke toestand van de Kray broers zorgt voor onzekerheid in hun bedrijfsplannen. Nu hun imperium is opgezet moeten de broers ervoor vechten om hun bedrijf ...

Het vervolg van The Rise of the Krays (2015). De wankele geestelijke toestand van de Kray broers zorgt voor onzekerheid in hun bedrijfsplannen. Nu hun imperium is opgezet moeten de broers ervoor vechten om hun bedrijf en hun beruchte status te behouden. De obsessie van een politieagent voor de broers zorgt ervoor dat Ronnie en Reggie hem op een dwaalspoor moeten zetten om hem af te leiden van hun gevaarlijke geestelijke toestand.

Overmorgen | 01:00 Kung Fu Panda

Als Po's grap met een nep liefdesbrief aan Monkie mislukt, loopt hun vriendschap gevaar en kan dit er zelfs voor zorgen dat er iemand ontvoerd wordt.

Overmorgen | 01:10 Mythbusters

Seizoen 10 - Aflevering 2 - Accidental Ammo: Vandaag worden alledaagse huis-, tuin- en keukenvoorwerpen omgetoverd tot levensgevaarlijke wapens. De mannen beginnen meteen goed.

Overmorgen | 05:15 Hanover Street

Morgen - Hanover Street, Na gestationeerd te zijn in Engeland, ontmoet piloot Halloran (Harrison Ford) de reeds getrouwde verpleegster Sellinger (Lesley Anne Down). Er ontstaat een hartstochtelijke relatie, die in gevaar komt wanneer Halloran wordt ...

Na gestationeerd te zijn in Engeland, ontmoet piloot Halloran (Harrison Ford) de reeds getrouwde verpleegster Sellinger (Lesley-Anne Down). Er ontstaat een hartstochtelijke relatie, die in gevaar komt wanneer Halloran wordt ingehuurd door Sellingers echtgenoot.

Overmorgen | 05:45 Rusty Rivets

Een zeldzame vogel bouwt zijn nest op een gevaarlijke plek. Rusty een Ruby bouwen er een nieuw huis voor. // Rusty en Ruby bouwen een cupcake-werpbot voor Betty. Maar dat gaat niet zo goed.

Overmorgen | 06:50 My Cat From Hell

Seizoen 9 - Aflevering 5 - My Therapy Cat Needs Therapy: Jackson helpt een veteraan met PTSS die moeite heeft met zijn therapiekat. Hij ontmoet ook Bartholomew, een kat die behalve het meubilair ook een huwelijk in gevaar brengt.

Overmorgen | 07:50 Southern Fried Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Friendship under Fire: Wanneer de man van Robyn wordt vermoord, wordt Robyn bijgestaan door haar vriendin Carol. Zal het onderzoek echter iets aan het licht brengen wat hun vriendschap in gevaar brengt?

 Meer

Gevaar gemist

Eerder Vandaag | 15:27 Koning Julien

Animatieserie over feestbeest Julien, die zijn droom ziet uitkomen als hij de nieuwe koning wordt van de ringstaartmaki's op Madagaskar. Hij geniet van zijn macht, maar koning zijn is moeilijker dan hij dacht! Julien moet zijn volk tevreden houden en beschermen tegen de levensgevaarlijke foosa en de gemene Karl. Gelukkig kan koning Julien altijd rekenen op zijn adviseur Maurice, beschermengel Clover en de schattige Mort.

Eerder Vandaag | 15:00 Drain The Oceans

In deze aflevering bekijken we met 3D-beelden de Thaise grot en de gevaarlijke reddingsactie waarbij het leven van 12 jongetjes op het spel stond.

Eerder Vandaag | 14:30 Idioten op de weg

Seizoen 2 - Aflevering 35 - Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op het asfalt zijn vertoond. Van een gekantelde vrachtwagen die in één keer beide weghelften blokkeert, tot een bestuurder die de kiepwagen een nieuwe invulling geeft.

Eerder Vandaag | 14:25 Peter Pan

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Amerikaanse animatieserie. Een groot gevaar. Wendy, John en Michael geven hun oude speelgoed weg aan een goed doel. John zet Michael onder druk om ook zijn teddybeer Spekkie weg te geven. Eenmaal in Fantasieland, blijken de tranen van Michael een verwoestende uitwerking te hebben. Heel Fantasieland bevriest. Peter en John doen er alles aan om Spekkie terug te krijgen en Fantasieland te redden.

Eerder Vandaag | 14:02 Idioten op de weg

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op het asfalt zijn vertoond. Van een gekantelde vrachtwagen die in één keer beide weghelften blokkeert, tot een bestuurder die de kiepwagen een nieuwe invulling geeft.

Eerder Vandaag | 13:44 Deadly Super Cat

Sommige dieren zijn gevaarlijker dan ze lijken. Van Bengaalse tijgers tot olifanten en muskieten: ze kennen uiteenlopende tactieken om te doden.

Eerder Vandaag | 13:33 Idioten op de weg

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op het asfalt zijn vertoond. Van een gekantelde vrachtwagen die in één keer beide weghelften blokkeert, tot een bestuurder die de kiepwagen een nieuwe invulling geeft.

Eerder Vandaag | 13:00 Teen Titans Go!

Wanneer de Grote Wedstrijd in gevaar is moeten de Titans infiltreren in het Footbaal Stadion om de aanval tegen te houden.

Eerder Vandaag | 12:30 CSI: Miami

Drie wapenhandelaars lijken letterlijk verdampt te zijn. Ze zijn om het leven gebracht met een illegaal hightechwapen genaamd 'The Vaporizer'. Horatio en Tripp ondervragen de directeur van het bedrijf dat het wapen heeft ontworpen, maar die wil er niks over zeggen. Een paar uur later wordt hij dood aangetroffen. Het CSI-team moet op zoek naar de dader en het levensgevaarlijke wapen voordat er meer slachtoffers vallen.

Eerder Vandaag | 11:35 Outback Truckers

Seizoen 5 - Aflevering 13 - Episode 13: Stoere Australische truckers nemen je weer mee in de avontuurlijke wereld van het wegtransport. De ladingen zijn groter, de wegen gevaarlijker en de avonturen spannender dan ooit.

Eerder Vandaag | 10:30 100 Miles from Nowhere

Seizoen 1 - Aflevering 2 - River of No Return: Matt, Danny en Blake ondernemen een tocht van 120 km door de ongerepte wildernis van Idaho. Kunnen ze de besneeuwde bergen en gevaarlijke stroomversnellingen overwinnen?

Eerder Vandaag | 10:00 Alaska Mega Machines

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Bering Sea Giants: De kustwacht van Alaska begeeft zich in gevaarlijke wateren om boeien van drie verdiepingen te onderhouden. Een heel leger staalwerkers bouwt aan een veerboot, met tonnen tegelijk.

Eerder Vandaag | 09:38 Telekids Mini's: Robocar Poli

Animatieserie over het Robocar-team, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om de mensen in Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen! Zij worden bij hun reddingswerk vaak geassisteerd door de stoere hulpdienstmedewerkster Jin. Kinderen krijgen nuttige tips over veiligheid en ze leren van Poli en zijn vrienden hoe mooi en waardevol het is om anderen te helpen.

Eerder Vandaag | 09:38 Telekids Mini's: Robocar Poli

Animatieserie over het Robocar-team, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om de mensen in Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen! Zij worden bij hun reddingswerk vaak geassisteerd door de stoere hulpdienstmedewerkster Jin. Kinderen krijgen nuttige tips over veiligheid en ze leren van Poli en zijn vrienden hoe mooi en waardevol het is om anderen te helpen.

Eerder Vandaag | 06:25 Deadliest Catch

Seizoen 14 - Aflevering 1 - Captain Vs. Captain: De stoere bemanningsleden van de Northwestern, Seabrooke, Time Bandit, Wizard, Kodiak en Ramblin' Rose gaan weer krabvissen op de gevaarlijke wateren van de ijzige Beringzee.

Eerder Vandaag | 05:00 SpongeBob

Er loopt een zee-egel door de Krokante Krab en daar is iedereen bang voor. Plankton wordt ingezet als lokaas om het beest te vangen! // Octo denkt dat hij gevaar loopt op straat en besluit karatelessen bij Sandy te gaan volgen.

Eerder Vandaag | 04:30 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Darwin en Gumball hebben elkaar ineens niets meer te vertellen en ze zijn bang dat hun vriendschap gevaar loopt. Ze proberen op allerlei manieren om weer met elkaar te gaan praten, maar niets werkt. Zijn ze soms echt uit elkaar gegroeid?

Eerder Vandaag | 04:20 My Cat From Hell

Seizoen 9 - Aflevering 2 - My Pup From Hell: Jackson werkt met Sydney, een bengaal die tegen alle meubels sproeit. De energieke kat Stella kan een gevaar vormen voor een peuter.

Gisteren 15:25 Andere Tijden (NTR/VPRO)

Na de brute moord op advocaat Derk Wiersum heeft de regering extra geld uitgetrokken voor de bestrijding van de georganiseerde misdaad. Andere Tijden keert terug naar de jaren zeventig en tachtig, als de politie begint te infiltreren in de criminele wereld, een wereld waarin steeds meer liquidaties plaatsvinden. Het zijn ook de hoogtijdagen van Klaas Bruinsma. De Amsterdamse politiecommissaris Kees Sietsma kijkt in Canada af hoe je je als agent kunt transformeren tot geïnteresseerde drugsverkoper en blikt daarop terug. Oud-politieagenten vertellen aan presentator Astrid Sy over het gevaar en de stress die het undercoverwerk met zich meebrengt. Met o.a oud-politiecommissaris Kees Sietsma, Klaas Langendoen, de oud-chef van de Criminele Inlichtingen Dienst (CID), Dick Steffens, een van de eerste pseudokopers, en Rob Meerman, de eerste commandant van een in 1985 opgericht infiltratieteam van de Politie Amsterdam.

Gisteren 14:05 Insidious: Chapter 2 IMDb: 6.6

Gisteren - IMDB * 6.6 - Insidious: Chapter 2 is een Amerikaans, Canadese horrorthriller uit het jaar 2013. Deze productie is geregisseerd door James Wan. Hoofdrollen worden vertolkt door Rose Byrne, Patrick Wilson en Barbara Hershey. Josh en Renai ...

Insidious: Chapter 2 is een Amerikaans, Canadese horrorthriller uit het jaar 2013. Deze productie is geregisseerd door James Wan. Hoofdrollen worden vertolkt door Rose Byrne, Patrick Wilson en Barbara Hershey. Josh en Renai Lambert zijn intens gelukkig met de terugkeer van hun zoon Dalton, die ternauwernood een bovennatuurlijke wereld wist te ontsnappen met behulp van zijn vader. Josh' ongewone connectie met deze bovennatuurlijke wereld blijft echter een gevaar. De Lamberts besluiten om toch dieper in zijn jeugd te graven om te achterhalen wat de oorzaak is van deze connectie. Na de succesvolle horrorfilm Insidious uit 2010, volgde deze Insidious: Chapter 2 uit 2013. Daarna Insidious: Chapter 3 uit het jaar 2015. In het jaar 2018 kwam Insidious: Chapter 4 (The Last Key) naar de bioscopen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/insidious-chapter-2

Gisteren 13:20 An American in China

Gisteren - De besluiteloze David Braddock wordt onder druk van zijn familie naar Shanghai gestuurd. Zijn vertaalster, een mooi jong meisje, probeert de worstelende David te helpen. Ondanks de taalbarrière, de culturele verschillen en de culinaire ...

De besluiteloze David Braddock wordt onder druk van zijn familie naar Shanghai gestuurd. Zijn vertaalster, een mooi jong meisje, probeert de worstelende David te helpen. Ondanks de taalbarrière, de culturele verschillen en de culinaire schok, bloeit de romantiek op. David keert terug als een andere man, maar het familiebedrijf is in groot gevaar. Vastbesloten keert David terug naar China om de zaken professioneel en persoonlijk af te handelen.

Gisteren 11:31 How I Met Your Mother

De plotselinge huwelijksplannen van Ted en Stella komen in gevaar door de aanwezigheid van hun exen. Barney hoopt dat hij de bruiloft van Ted kan benutten om weer met Robin naar bed te kunnen.

Gisteren 06:50 My Cat From Hell

Seizoen 9 - Aflevering 2 - My Pup From Hell: Jackson werkt met Sydney, een bengaal die tegen alle meubels sproeit. De energieke kat Stella kan een gevaar vormen voor een peuter.

Gisteren 05:28 Chillen met de Ronks

Geen gevaar te zien/Denk na, Walter, denk na!: Mormagnon steelt een holotent. / Walter en Dave verdwijnen.

Gisteren 01:15 Sanditon

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 8 Charlotte brengt miss Lambe per ongeluk in gevaar. De spanningen tussen Tom en zijn arbeiders komen tijdens de cricketwedstrijd in Sanditon tot een uitbarsting.

Gisteren 00:10 MARVEL'S Agents of S.H.I.E.L.D

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaanse sf-actieserie. The Patriot. Coulson en Mack ontdekken een verschrikkelijke waarheid over Mace, waardoor S.H.I.E.L.D. in gevaar verkeert.

Eergisteren 23:05 Insidious: Chapter 2 IMDb: 6.6

Eergisteren - IMDB * 6.6 - Insidious: Chapter 2 is een Amerikaans, Canadese horrorthriller uit het jaar 2013. Deze productie is geregisseerd door James Wan. Hoofdrollen worden vertolkt door Rose Byrne, Patrick Wilson en Barbara Hershey. Josh en ...

Insidious: Chapter 2 is een Amerikaans, Canadese horrorthriller uit het jaar 2013. Deze productie is geregisseerd door James Wan. Hoofdrollen worden vertolkt door Rose Byrne, Patrick Wilson en Barbara Hershey. Josh en Renai Lambert zijn intens gelukkig met de terugkeer van hun zoon Dalton, die ternauwernood een bovennatuurlijke wereld wist te ontsnappen met behulp van zijn vader. Josh' ongewone connectie met deze bovennatuurlijke wereld blijft echter een gevaar. De Lamberts besluiten om toch dieper in zijn jeugd te graven om te achterhalen wat de oorzaak is van deze connectie. Na de succesvolle horrorfilm Insidious uit 2010, volgde deze Insidious: Chapter 2 uit 2013. Daarna Insidious: Chapter 3 uit het jaar 2015. In het jaar 2018 kwam Insidious: Chapter 4 (The Last Key) naar de bioscopen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/insidious-chapter-2

Eergisteren 22:55 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Gumball en Darwin proberen achter de naam van hun buurman te komen, maar brengen hem daarmee in gevaar omdat hij getuigenbescherming heeft.

Eergisteren 21:00 Sanditon

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 8 Charlotte brengt miss Lambe per ongeluk in gevaar. De spanningen tussen Tom en zijn arbeiders komen tijdens de cricketwedstrijd in Sanditon tot een uitbarsting.

Eergisteren 19:45 Call the Midwife

Seizoen 9 - Aflevering 6 van 8 In seizoen 9, dat in januari 1965 begint met de begrafenis van Winston Churchill, treedt Nonnatus House een krachtig en innovatief tijdperk binnen. Maar voor de verloskundigen komt de structuur van hun leven in gevaar als Nonnatus dreigt te worden afgebroken.

Eergisteren 18:25 Anne of Green Gables 3 - Fire & Dew

Eergisteren - Anne Shirley verhuist naar Charlottetown en wordt overweldigd door haar nieuwe omgeving, moeilijke lessen op leraarscollege en een verdiepende romantiek met Gilbert. Tegelijkertijd kampen Matthew en Marilla met gezondheids en ...

Anne Shirley verhuist naar Charlottetown en wordt overweldigd door haar nieuwe omgeving, moeilijke lessen op leraarscollege en een verdiepende romantiek met Gilbert. Tegelijkertijd kampen Matthew en Marilla met gezondheids- en financiële problemen die hun leven in Green Gables in gevaar brengen.

Eergisteren 15:00 The Client

Eergisteren - The Client, Wanneer twee broers in het bos aan het spelen zijn zien ze hoe een iemand op het punt staat om zelfmoord te plegen. Ze proberen dat te voorkomen, maar de man ontdekt één van hen en vertelt hem dat hij informatie heeft die ...

Wanneer twee broers in het bos aan het spelen zijn zien ze hoe een iemand op het punt staat om zelfmoord te plegen. Ze proberen dat te voorkomen, maar de man ontdekt één van hen en vertelt hem dat hij informatie heeft die een gevaarlijke crimineel lange tijd in de gevangenis zou kunnen laten belanden. Wanneer hij uiteindelijk toch zelfmoord pleegt raakt de jongste broer in shock. De oudste broer Mark wordt de centrale getuige voor een rechtszaak. Zowel de aanklager als de maffia hebben het vermoeden dat hij misschien de informatie heeft die de zaak kan bepalen. Mark is in gevaar en zoekt hulp bij advocaat Regina...

Eergisteren 14:50 Andere Tijden

Seizoen 22 - Aflevering 4 - Reportagemagazine over ontwikkelingen en gebeurtenissen in de moderne geschiedenis, vaak naar aanleiding van de actualiteit. De vrije jongens van de politie. 'Andere Tijden' keert terug naar de jaren zeventig en tachtig, wanneer de politie begint te infiltreren in de criminele wereld, een wereld waarin steeds meer liquidaties plaatsvonden. Het waren ook de hoogtijdagen van Klaas Bruinsma. De Amsterdamse politiecommissaris Kees Sietsma keek in Canada af hoe je je als agent kunt transformeren tot geïnteresseerde drugsverkoper en blikt daarop terug. Oud-politieagenten vertellen aan Astrid Sy over het gevaar en de stress die het undercoverwerk met zich meebrengt.

Eergisteren 09:16 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Gumball en Darwin proberen achter de naam van hun buurman te komen, maar brengen hem daarmee in gevaar omdat hij getuigenbescherming heeft.

 Meer