Getuige op tv (tv-tip)

Vandaag | 20:30 The Heartbreak Kid IMDb: 5.8

IMDB * 5.8 - Romantische komedie, The Heartbreak Kid is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2007. Deze productie is geregisseerd door Bobby Farrelly en Peter Farrelly ('There's Something about Mary' maar ook Oscarwinnaar 'Green Book' uit 2018). Met ...

The Heartbreak Kid is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2007. Deze productie is geregisseerd door Bobby Farrelly en Peter Farrelly ('There's Something about Mary' maar ook Oscarwinnaar 'Green Book' uit 2018). Met in de hoofdrol Ben Stiller. De single veertiger Eddie is er getuige van dat zijn ex-verloofde in het huwelijksbootje stapt, wat hem doet beseffen dat hij ook eens een serieuze relatie moet gaan overwegen. Het lot lijkt hem goed gezind, want niet veel later ontmoet hij de mooie, ogenschijnlijk intelligente Lila. Onder druk van zijn vrienden en familie besluit hij haar al na een aantal weken ten huwelijk te vragen. Tijdens de huwelijksreis naar Mexico komt Lila's ware aard naar boven en blijkt zij ineens een onvolwassen, onbeschofte ex-drugsverslaafde te zijn. Eddie beseft dat hij een enorme blunder heeft begaan en om het allemaal nog erger te maken, ontmoet hij in het tropische resort zijn droomvrouw Miranda. Voor haar verbergt hij de ware reden van zijn verblijf in Mexico en terwijl hij haar het hof probeert te maken, verzint hij een manier om onder zijn huwelijk met de gestoorde Lila uit te komen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-heartbreak-kid-2007

Je vindt hier de programma's van Getuige op tv We hebben de volgende programma's voor Getuige The Heartbreak Kid: IMDB * 5.8 - Romantische komedie, The Heartbreak Kid is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2007. Deze productie is geregisseerd door Bobby Farrelly en Peter Farrelly ('There's Something about Mary' maar ook Oscarwinnaar 'Green Book' uit 2018). Met. Goede Tijden, Slechte Tijden: Soap, Seizoen 43 Aflevering 6125 Nederlandse soap. Sjors wil van Bobby af omdat haar gezin eraan onderdoor gaat. Billy. Miss Bala: Actiethriller, Gloria Meyer is de winnares van een schoonheidswedstrijd. Wanneer ze getuige is van een moord, wordt ze door de baas van een gangsterbende gedwongen om voor hem te werken. Zo belandt ze in een gevaarlijk spel dat gespeeld wordt door. 700 club Canada - Israël: 700 club Canada. 700 Club Canada is een show met een mix van bijbelonderwijs, getuigenissen en commentaar op. Arjan en Efi Knevel: Realityserie met het evangelistenechtpaar Arjan en Efi Knevel. Met getuigenissen, interviews en mooie opnames van hun. Goede Tijden, Slechte Tijden: Soap, Seizoen 43 Aflevering 6125 Nederlandse soap. Sjors wil van Bobby af omdat haar gezin eraan onderdoor gaat. Billy. Friends: Seizoen 1 Aflevering 2 The One With The Sonogram At The End: Ross' lesbische ex vrouw is zwanger van zijn kind en hij. Blue Bloods: Misdaadserie, 'Coup de blues.' (s 9/ep 15) Terwijl hij geen dienst heeft, is Danny getuige van een diefstal en ziet hij. Valley Of The Damned: The Jehovah Jinx, Seizoen 1 Aflevering 6 The Jehovah Jinx: Jehova's getuige Pam Candelario wordt door een indringer. Wissel van de macht: Documentaire, Seizoen 2 Aflevering 1 Documentairereeks waarin Wetstraat journalist Marc Van de Looverbosch een aantal. Nieuw: Expedition With Steve Backshall: Gisteren - Natuurdocumentaire, De komende zondagen zendt de Vlaamse zender Canvas rond 20:10 uur de documentaireserie. Friends: Gisteren - Seizoen 1 Aflevering 2 The One With The Sonogram At The End: Ross' lesbische ex vrouw is zwanger van zijn. Pokémon: Gisteren - Een ontmoeting in de wind!: Onze helden zijn getuige van een opbloeiende vriendschap. Extreme Engineering: Gisteren - Abu Dhabi, Seizoen 5 Aflevering 7 Abu Dhabi: Wees getuige van de architectuur van de toekomst in het $500. CSI: New York: Eergisteren - Misdaadserie, Seizoen 9 Aflevering 12 Amerikaanse misdaadserie. Civilized lies. Mac onderzoekt een. Hallo K3: Eergisteren - Sitcom, 'Het Huwelijk.' (s 2/ep 9) Wanneer Josje terugkomt uit de Verenigde Staten, blijkt ze tot grote.

Getuige op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 11:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6125 - Nederlandse soap. Sjors wil van Bobby af omdat haar gezin eraan onderdoor gaat. Billy voelt dat ze iets voor Shanti moet doen als zij teleurgesteld is in de liefde en dus gaat ze bij Rik langs... Valentijn is getuige van een misdaad en komt in actie.

Vandaag | 17:05 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6125 - Nederlandse soap. Sjors wil van Bobby af omdat haar gezin eraan onderdoor gaat. Billy voelt dat ze iets voor Shanti moet doen als zij teleurgesteld is in de liefde en dus gaat ze bij Rik langs... Valentijn is getuige van een misdaad en komt in actie.

Vandaag | 21:25 Castle

Seizoen 4 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Undead Again. Castle en Beckett onderzoeken de moord op een man wiens lichaam vreemde bijtsporen vertoont. De enige getuige beweert dat de man werd aangevallen door zombies. Castle en Beckett zetten de volgende stap in hun relatie.

Do 21 november 2019 | 21:25 Inspector Banks

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Britse detectiveserie. Undertow. Banks en zijn team hebben nogal wat moeite bij het oplossen van een zaak. Colin Anderson, de nieuwe hoofdinspecteur, spoort Helen aan om de zaak snel af te sluiten. Maar Banks heeft een verdachte in het vizier: misdaadbaas Steve Richards. Terwijl bewijzen en getuigen verdwijnen, raakt Banks geobsedeerd door de man. Anderson haalt hem van de zaak en vervangt hem door Helen. Een in een hoekje gedreven Banks moet alles uit de kast halen om deze zaak op te lossen.

Vr 22 november 2019 | 01:05 Major Crimes

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Amerikaanse politieserie. Quid Pro Quo. Sykes moet getuigen op het proces tegen de rijke zakenman Richard Bloom, die ervan verdacht wordt de moord te hebben beraamd op Thomas Chandler, de ex-man van zijn vrouw. De geloofwaardigheid van Sykes komt in de loop van dit proces zwaar op de helling te staan.

Vr 22 november 2019 | 19:30 NCIS: Los Angeles

Seizoen 6 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Humbug. Het team onderzoekt een inbraak in een cybersecuritybedrijf. Callen raakt persoonlijk betrokken wanneer Hetty hem vertelt dat zijn vriendin, Joelle, een van de getuigen is.

Getuige op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 12:25 Miss Bala

Actiethriller, Gloria Meyer is de winnares van een schoonheidswedstrijd. Wanneer ze getuige is van een moord, wordt ze door de baas van een gangsterbende gedwongen om voor hem te werken. Zo belandt ze in een gevaarlijk spel dat gespeeld wordt door ...

Gloria Meyer is de winnares van een schoonheidswedstrijd. Wanneer ze getuige is van een moord, wordt ze door de baas van een gangsterbende gedwongen om voor hem te werken. Zo belandt ze in een gevaarlijk spel dat gespeeld wordt door de CIA.

Vandaag | 12:30 700 club Canada - Israël

700 club Canada. 700 Club Canada is een show met een mix van bijbelonderwijs, getuigenissen en commentaar op gebeurtenissen in de wereld. Israël editie

Vandaag | 14:30 Arjan en Efi Knevel

Realityserie met het evangelistenechtpaar Arjan en Efi Knevel. Met getuigenissen, interviews en mooie opnames van hun reizen.

Vandaag | 17:30 Friends

Seizoen 1 - Aflevering 2 - The One With The Sonogram At The End: Ross' lesbische ex-vrouw is zwanger van zijn kind en hij is niet blij met de achternaam die ze voor het kind heeft gekozen. Rachel ontdekt dat haar ex-verloofde hun huwelijksreis heeft gemaakt met de vrouw die haar getuige zou zijn geweest.

Vandaag | 17:35 Blue Bloods

'Coup de blues.' (s 9/ep 15) Terwijl hij geen dienst heeft, is Danny getuige van een diefstal en ziet hij zich genoodzaakt zijn wapen te gebruiken. Het laat hem niet koud.

Vandaag | 21:00 Valley Of The Damned

Seizoen 1 - Aflevering 6 - The Jehovah Jinx: Jehova's getuige Pam Candelario wordt door een indringer vermoord en haar man wordt mishandeld. De rechercheurs vallen tijdens het moordonderzoek van de ene verbazing in de andere.

Vandaag | 21:20 Wissel van de macht

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Documentairereeks waarin Wetstraat-journalist Marc Van de Looverbosch een aantal ingrijpende politieke evoluties van de afgelopen twintig jaar reconstrueert. De erfenis van Stevaert. De eerste aflevering gaat over de erfenis van de charismatische Steve Stevaert, in het begin van de jaren 2000 nog god in Vlaanderen. Intussen zijn de Teletubbies en het kartel met Spirit allang verleden tijd en vecht de S.PA voor elk procent. Met getuigenissen van Louis Tobback, Freya Van den Bossche, Caroline Gennez, Kathleen Van Brempt, John Crombez, Marc Van Peel, Karel De Gucht, Kris Peeters en Bart De Wever.

Vandaag | 23:20 Mr. Robot

Darlene zoekt haar broer Elliot op en vraagt hem om hulp. Joanna stelt Scott voor om tegen Tyrell te getuigen in ruil voor Tyrells ontslagvergoeding. Elliot gaat uiteindelijk akkoord om Ray te helpen, maar gebruikt de computer om contact met Darlene te zoeken en haar te helpen.

Morgen | 12:30 700 club Canada - Israël

700 club Canada. 700 Club Canada is een show met een mix van bijbelonderwijs, getuigenissen en commentaar op gebeurtenissen in de wereld. Israël editie

Morgen | 13:00 Friends

Seizoen 1 - Aflevering 2 - The One With The Sonogram At The End: Ross' lesbische ex-vrouw is zwanger van zijn kind en hij is niet blij met de achternaam die ze voor het kind heeft gekozen. Rachel ontdekt dat haar ex-verloofde hun huwelijksreis heeft gemaakt met de vrouw die haar getuige zou zijn geweest.

Morgen | 18:15 Will & Grace

Grace onthult een pijnlijk geheim aan haar vader. Will en Karen vechten om de rol van getuige op Jacks huwelijk.

Morgen | 19:05 Wissel van de macht

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Documentairereeks waarin Wetstraat-journalist Marc Van de Looverbosch een aantal ingrijpende politieke evoluties van de afgelopen twintig jaar reconstrueert. De erfenis van Stevaert. De eerste aflevering gaat over de erfenis van de charismatische Steve Stevaert, in het begin van de jaren 2000 nog god in Vlaanderen. Intussen zijn de Teletubbies en het kartel met Spirit allang verleden tijd en vecht de S.PA voor elk procent. Met getuigenissen van Louis Tobback, Freya Van den Bossche, Caroline Gennez, Kathleen Van Brempt, John Crombez, Marc Van Peel, Karel De Gucht, Kris Peeters en Bart De Wever.

Morgen | 20:30 Ghost Adventures Specials

Seizoen 15 - Aflevering 12 - Paranormaal onderzoekers Zak Bagans en Aaron Goodwin reizen samen met camera- en geluidsmensen Billy Tolley en Jay Wasley naar plekken waar het spookt. Ze spreken met ooggetuigen en experts om de geschiedenis van elke plek te ontrafelen. Daarna laten ze zich de hele nacht opsluiten en gebruiken ze de meest moderne technologie om de paranormale activiteit te onderzoeken en bewijs te verzamelen, om zo de waarheid te ontdekken achter elk spookachtig geheim.

Morgen | 20:30 Night Run

Morgen - Actiedrama, Gangster en huurmoordenaar Jimmy Conlon, bijgenaamd The Gravedigger, werkte vroeger voor de Ierse maffiabaas Shawn Maguire. Wanneer zijn zoon Mike, van wie hij al lang vervreemd is, getuige is van een moord in opdracht van ...

Gangster en huurmoordenaar Jimmy Conlon, bijgenaamd The Gravedigger, werkte vroeger voor de Ierse maffiabaas Shawn Maguire. Wanneer zijn zoon Mike, van wie hij al lang vervreemd is, getuige is van een moord in opdracht van Maguire, komt Jimmy voor een moeilijke keuze te staan.

Morgen | 20:35 The Client

Morgen - De elfjarige Mark Sway en zijn jongere broertje Ricky zijn in een bos net buiten Memphis getuige van de zelfmoord van de wanhopige maffia advocaat Jerome Clifford. Net voor het fatale schot, vertelt hij de kinderen waar zijn cliënt, ...

De elfjarige Mark Sway en zijn jongere broertje Ricky zijn in een bos net buiten Memphis getuige van de zelfmoord van de wanhopige maffia-advocaat Jerome Clifford. Net voor het fatale schot, vertelt hij de kinderen waar zijn cliënt, gangster Barry 'The Blade' Muldano, het lijk van senator Boyd Boyette begraven heeft. Ricky raakt door de traumatische ervaring in een coma. Op Mark wordt de klopjacht geopend door de maffia en de ambitieuze aanklager Roy Foltrigg, die vermoeden dat de jongen het geheim van Clifford kent. Ten einde raad zoekt Mark hulp bij advocate Reggie Love, een gescheiden vrouw met een drankverleden. Reggie ontfermt zich moederlijk en kordaat over haar cliënt, die een vindingrijke lastpak is, en probeert hem zo goed en zo kwaad als het kan uit de klauwen van de onderwereld en het gerecht te houden...

Morgen | 21:20 Kinderen van het verzet

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Documentairereeks waarin dertien getuigen spreken over de verzetsdaden van hun ouders en hoe de erfenis van de Tweede Wereldoorlog hun eigen leven heeft bepaald, soms tot vandaag. Erfenis van een oorlog. De Tweede Wereldoorlog ligt al 75 jaar achter ons, maar voor kinderen van verzetsmannen is hij nog dagelijks aanwezig. De oorlog heeft hun leven getekend. Hun engagement op sociaal en maatschappelijk vlak is gelinkt aan het verleden en velen zette de strijd die hun ouders voerden tegen extreemrechts, vandaag nog voort. Vele kinderen van het verzet maken zich zorgen over de erfenis van de daden van hun ouders. Ze kijken door die bril naar de actualiteit en hebben daar ook uitgesproken meningen over. Maar bovenal komt één boodschap altijd bovendrijven: nooit vergeten.

Morgen | 21:30 Ghost Adventures Specials

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Paranormaal onderzoekers Zak Bagans en Aaron Goodwin reizen samen met camera- en geluidsmensen Billy Tolley en Jay Wasley naar plekken waar het spookt. Ze spreken met ooggetuigen en experts om de geschiedenis van elke plek te ontrafelen. Daarna laten ze zich de hele nacht opsluiten en gebruiken ze de meest moderne technologie om de paranormale activiteit te onderzoeken en bewijs te verzamelen, om zo de waarheid te ontdekken achter elk spookachtig geheim.

Overmorgen | 12:30 700 club Canada - Israël

700 club Canada. 700 Club Canada is een show met een mix van bijbelonderwijs, getuigenissen en commentaar op gebeurtenissen in de wereld. Israël editie

Overmorgen | 16:55 Demain nous appartient

(s 1/ep 600) Aurore en Martin zijn tegen de onderzoeksmethode die aangewend wordt. Souleymane is getuige van een vreemde verschijning.

Overmorgen | 18:35 Le Prince de Bel-Air

'Cinéma.' (s 5/ep 5) Nu zijn reputatie in Philadelphia is hersteld, besluit Will om Bel-Air achter zich te laten en naar zijn geboortestad terug te keren. Maar wanneer hij als enige getuige van een moord door topgangster Fingers O'Neill met de dood wordt bedreigd, moeten hij en de Banks onderduiken. De politie bezorgt hen een schuiladres. Ze komen in een afgeleefd caravanpark in Alabama terecht.

Overmorgen | 20:20 Questions à La Une

'La pension, la belle vie ? Photos d'enfants sur le net, cibles des pédophiles ?.' Trekt de gemiddelde gepensioneerde Belg maandelijks genoeg pensioen om op een fatsoenlijke manier te leven? Uit onderzoek blijkt dat zo'n 16% van de Belgische bejaarden dichtbij de armoedegrens aanleunen. Wat gebeurt er wanneer het opgebouwd pensioen niet genoeg is voor een senior om ervan te leven? Laurent Mathieu brengt een verslag hierover, met verschillende getuigenissen van belanghebbenden.

Overmorgen | 23:00 Valley Of The Damned

Seizoen 1 - Aflevering 6 - The Jehovah Jinx: Jehova's getuige Pam Candelario wordt door een indringer vermoord en haar man wordt mishandeld. De rechercheurs vallen tijdens het moordonderzoek van de ene verbazing in de andere.

Do 21 november 2019 | 00:00 Born In Africa

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Dangerous Playground: Elke diersoort maakt een ander groei- en leerproces door. We zijn getuige van de voortgang en misstappen van een aantal van hen.

Do 21 november 2019 | 00:25 Ghost Adventures Specials

Seizoen 11 - Aflevering 9 - The Domes: Ghost Adventures is in de woestijn van Arizona om de Casa Grande Domes te onderzoeken, een verlaten fabriek waar geregeld Satanistische rituelen worden uitgevoerd. Zak en de crew zijn getuige van een dreigende schaduw.

Do 21 november 2019 | 11:00 Le Prince de Bel-Air

'Cinéma.' (s 5/ep 5) Nu zijn reputatie in Philadelphia is hersteld, besluit Will om Bel-Air achter zich te laten en naar zijn geboortestad terug te keren. Maar wanneer hij als enige getuige van een moord door topgangster Fingers O'Neill met de dood wordt bedreigd, moeten hij en de Banks onderduiken. De politie bezorgt hen een schuiladres. Ze komen in een afgeleefd caravanpark in Alabama terecht.

Do 21 november 2019 | 11:25 Demain nous appartient

(s 1/ep 600) Aurore en Martin zijn tegen de onderzoeksmethode die aangewend wordt. Souleymane is getuige van een vreemde verschijning.

Do 21 november 2019 | 12:30 700 club Canada - Israël

700 club Canada. 700 Club Canada is een show met een mix van bijbelonderwijs, getuigenissen en commentaar op gebeurtenissen in de wereld. Israël editie

Do 21 november 2019 | 15:45 Extreme Engineering

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Abu Dhabi: Wees getuige van de architectuur van de toekomst in het $500 miljard kostende Al Raha-kustproject van Abu Dhabi, waar ontwikkelaars bouwen op land dat op de zee is teruggewonnen.

Do 21 november 2019 | 18:00 Dalziel and Pascoe

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Home Truths Part 2: Het onderzoek naar de moord op Simran Ghataura wordt voortgezet. Er meldt zich een getuige en Tommy's andere zoon wordt de hoofdverdachte. Deel 2 van 2. 4/8

Do 21 november 2019 | 18:15 Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Vince mag van de commissaris een dag stage lopen bij Eric op de recherche. Hij krijgt meteen een complexe zaak voorgeschoteld. Koen en Lotte schieten niet echt op met hun onderzoek naar een gewelddadige overval op een krantenwinkel. Tot er zich onverwacht een getuige meldt.

Do 21 november 2019 | 19:00 The First 48

In Atlanta ontaardt een drugsdeal in een schietpartij waarbij twee mannen omkomen. In Tulsa leidt een executie bij een motel tot een dubbele moord als de dader een getuige in het vizier krijgt.

Do 21 november 2019 | 22:55 ZZ Top: That Little Ol' Band from Texas

Documentaire over de rijke carrière van rockgroep ZZ Top. Toen de jonge bluesmuzikanten Billy Gibbons, Dusty Hill en Frank Beard in 1969 de groep ZZ Top oprichtten, hadden ze geen idee dat ze één van 's werelds meest gegeerde bands zouden worden. 50 jaar na het ontstaan van ZZ Top hangt er nog altijd een zweem van mysterie rond de groep, maar aan de hand van interviews, nooit eerder vertoonde archiefbeelden en een exclusief optreden vertelt deze documentaire het bijzondere verhaal van een band die iedereen kent, maar waarvan niemand het verhaal weet. Met getuigenissen van beroemde fans als Billy Bob Thornton en Joshua Homme.

Vr 22 november 2019 | 00:25 Ghost Adventures Specials

Seizoen 15 - Aflevering 12 - Paranormaal onderzoekers Zak Bagans en Aaron Goodwin reizen samen met camera- en geluidsmensen Billy Tolley en Jay Wasley naar plekken waar het spookt. Ze spreken met ooggetuigen en experts om de geschiedenis van elke plek te ontrafelen. Daarna laten ze zich de hele nacht opsluiten en gebruiken ze de meest moderne technologie om de paranormale activiteit te onderzoeken en bewijs te verzamelen, om zo de waarheid te ontdekken achter elk spookachtig geheim.

Vr 22 november 2019 | 01:20 Ghost Adventures Specials

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Paranormaal onderzoekers Zak Bagans en Aaron Goodwin reizen samen met camera- en geluidsmensen Billy Tolley en Jay Wasley naar plekken waar het spookt. Ze spreken met ooggetuigen en experts om de geschiedenis van elke plek te ontrafelen. Daarna laten ze zich de hele nacht opsluiten en gebruiken ze de meest moderne technologie om de paranormale activiteit te onderzoeken en bewijs te verzamelen, om zo de waarheid te ontdekken achter elk spookachtig geheim.

Vr 22 november 2019 | 03:30 The First 48

In Atlanta ontaardt een drugsdeal in een schietpartij waarbij twee mannen omkomen. In Tulsa leidt een executie bij een motel tot een dubbele moord als de dader een getuige in het vizier krijgt.

Vr 22 november 2019 | 07:05 The First 48

In Atlanta ontaardt een drugsdeal in een schietpartij waarbij twee mannen omkomen. In Tulsa leidt een executie bij een motel tot een dubbele moord als de dader een getuige in het vizier krijgt.

Vr 22 november 2019 | 11:15 Extreme Engineering

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Abu Dhabi: Wees getuige van de architectuur van de toekomst in het $500 miljard kostende Al Raha-kustproject van Abu Dhabi, waar ontwikkelaars bouwen op land dat op de zee is teruggewonnen.

Vr 22 november 2019 | 11:45 Tom en Jerry Show

We zien een groot verkocht bord staan voor wat het huis van Rick en Ginger gaat worden. Vanbinnen is het leeg. Geen Rick, geen Ginger, geen meubels. Alleen Jerry die dolgelukkig over de lege vloeren zwiert. Helemaal alleen. Tot de deur open zwaait en Rick en Ginger hun nieuwe huis binnenstappen. Ginger gilt omdat ze de muis ziet en zegt tegen Rick dat hij Tom uit de verhuiswagen moet halen. Zoals de meeste katten in een nieuw huis, wil Tom niet onder de bank vandaan komen. Maar Ginger wil dat hij de muis vangt. We worden getuigen van een eeuwigdurende strijd.

Vr 22 november 2019 | 12:05 Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Vince mag van de commissaris een dag stage lopen bij Eric op de recherche. Hij krijgt meteen een complexe zaak voorgeschoteld. Koen en Lotte schieten niet echt op met hun onderzoek naar een gewelddadige overval op een krantenwinkel. Tot er zich onverwacht een getuige meldt.

Vr 22 november 2019 | 12:30 700 club Canada - Israël

700 club Canada. 700 Club Canada is een show met een mix van bijbelonderwijs, getuigenissen en commentaar op gebeurtenissen in de wereld. Israël editie

Vr 22 november 2019 | 12:45 Dalziel and Pascoe

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Home Truths Part 2: Het onderzoek naar de moord op Simran Ghataura wordt voortgezet. Er meldt zich een getuige en Tommy's andere zoon wordt de hoofdverdachte. Deel 2 van 2. 4/8

Vr 22 november 2019 | 15:15 Castle

Castle was enkele maanden geleden getuige van de moord op een vrouw. Nu wordt hij opgeroepen om te getuigen tijdens het proces tegen de vermoedelijke dader. Wanneer er plots nieuwe bewijzen opduiken, probeert Beckett uit te zoeken hoe de vork precies in de steel zit.

Vr 22 november 2019 | 20:00 The Wedding Ringer

22/11 - Doug Harris (Josh Gad) is een lieve maar sociaal onhandige aanstaande bruidegom met een probleem: hij heeft geen getuige. Met nog minder dan twee weken te gaan tot hij trouwt met het meisje van zijn dromen , wordt Doug doorverwezen naar ...

Doug Harris (Josh Gad) is een lieve maar sociaal onhandige aanstaande bruidegom met een probleem: hij heeft geen getuige. Met nog minder dan twee weken te gaan tot hij trouwt met het meisje van zijn dromen , wordt Doug doorverwezen naar Jimmy Callahan (Kevin Hart). Jimmy is eigenaar en CEO van Best Man, Inc., een bedrijf dat mannelijke getuigen 'verhuurd' aan sociaal klunzige bruidegoms. De groep bijeengeraapte mannen probeert iedereen ervan te overtuigen al jaren bevriend te zijn met Doug.

Za 23 november 2019 | 01:00 JFK Seven days that made a President

JFK Seven days that made a President: Van de ziektes die hij overwon tot zijn heldendaden in WOII: persoonlijke getuigenissen van mensen die Kennedy van dichtbij meemaakten.

 Meer

Getuige gemist

Gisteren 20:10 Nieuw: Expedition With Steve Backshall

Gisteren - Natuurdocumentaire, De komende zondagen zendt de Vlaamse zender Canvas rond 20:10 uur de documentaireserie ...

De komende zondagen zendt de Vlaamse zender Canvas rond 20:10 uur de documentaireserie 'Expedition With Steve Backshall' uit. Hierin verkent Steve Backshall 's werelds gevaarlijkste gebieden verkent. Bekijk op welk kanaal Canvas bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/5314/kanaal-canvas. Grootste fjord Steve trekt in deze aflevering met een team van experts door het Noordpoolgebied met als doel over de grootste fjord ter wereld te kajakken, iets dat niemand hen ooit heeft voorgedaan. Klimaatopwarming Het Noordpoolgebied warmde twee keer zo snel op als de rest van de planeet en Steve en zijn team zijn getuige van de gevolgen van de klimaatopwarming voor mens, dier en natuur. Ze moeten dan ook constant op hun hoede zijn voor enorme ijsbergen en uitgehongerde ijsberen.

Eerder Vandaag | 01:05 Friends

Seizoen 1 - Aflevering 2 - The One With The Sonogram At The End: Ross' lesbische ex-vrouw is zwanger van zijn kind en hij is niet blij met de achternaam die ze voor het kind heeft gekozen. Rachel ontdekt dat haar ex-verloofde hun huwelijksreis heeft gemaakt met de vrouw die haar getuige zou zijn geweest.

Gisteren 17:14 Pokémon

Een ontmoeting in de wind!: Onze helden zijn getuige van een opbloeiende vriendschap.

Gisteren 15:14 Extreme Engineering

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Abu Dhabi: Wees getuige van de architectuur van de toekomst in het $500 miljard kostende Al Raha-kustproject van Abu Dhabi, waar ontwikkelaars bouwen op land dat op de zee is teruggewonnen.

Eergisteren 22:51 CSI: New York

Seizoen 9 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Civilized lies. Mac onderzoekt een schietpartij waarbij politieagent Mark Riley om het leven komt. Hij ontdekt dat de enige getuige van de moord een strafblad heeft en eerder werd veroordeeld voor drugshandel. Lindsay kende Mark persoonlijk en heeft het dan ook erg moeilijk tijdens het onderzoek.

Eergisteren 14:00 Hallo K3

'Het Huwelijk.' (s 2/ep 9) Wanneer Josje terugkomt uit de Verenigde Staten, blijkt ze tot grote verbazing van Karen en Kristel, verloofd te zijn. Haar geliefde zal binnen een paar dagen naar België komen om met haar te trouwen. Al gauw barst er een strijd los tussen Karen en Kristel om de titel van getuige te bemachtigen.