Zenders op Tvgids.tv

Je vindt hier de programma's van Geld op tv We hebben de volgende programma's voor Geld Uilenbal: In het suffe vakantiepark De Lusthove werken drie vrouwen die hun ingedutte leven meer dan zat zijn. Ze vermoeden dat de parkmanager zich met criminelen inlaat omdat hij een kluis vol cash heeft en besluiten hem te chanteren. Met een zak geld kunnen. Lolly Lolbroek: Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker. De Wonderlijke Wereld van Gumball: Wegens geldtekort worden de Wattersons gedwongen om hun huis te verhuren als Bed & Breakfast. Omdat ze nergens heen. B.O.Z.: Rox: Jeugdserie, Seizoen 2 Aflevering 3 Jeugdserie. Motorbende. Een dringende missie voor team Rox! De dochter van de. Rondo (herhaling): Voetbaltalkshow waarin Jack van Gelder met vaste gast Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de. Kijkers Aan Z: Informatief programma waarin presentatrice Carien ten Have samen met twee experts klaarzit om kijkersvragen op het. Casper & Emma – Beste vriendjes: De jonge, veelbelovende kickbokser Majid werd geboren en getogen in een troosteloze achterstandswijk. Na het maken van allerlei verkeerde keuzes staat de jonge Marokkaan nu op een kruising in zijn leven. Met zijn talent in de ring kan hij het ver. De Wonderlijke Wereld van Gumball: Wegens geldtekort worden de Wattersons gedwongen om hun huis te verhuren als Bed & Breakfast. Omdat ze nergens heen. The Challenge: War of The Worlds: Seizoen 34 Aflevering 8 In deze spelshow nemen onder andere oud kandidaten uit 'Real World' en 'Road Rules' het in een. Married with Children: Komische serie, Seizoen 7 Aflevering 8 Amerikaanse komische serie. Kelly doesn't live here anymore. Eindelijk heeft Al.

Geld op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 08:51 B.O.Z.: Rox

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Jeugdserie. Motorbende. Een dringende missie voor team Rox! De dochter van de gouverneur is ontvoerd door een motorbende. Via een videoboodschap vragen de daders losgeld. Rick, Xavier en Olivia moeten sluw te werk gaan om de dochter veilig weer thuis te krijgen.

Vandaag | 09:30 Kijkers Aan Z

Informatief programma waarin presentatrice Carien ten Have samen met twee experts klaarzit om kijkersvragen op het gebied van personal finance te beantwoorden. Hoe levert je spaargeld nog wél iets op? Moet ik nu nog een huis kopen? Of hoeveel geld heb je nodig om rustig van te leven?

Vandaag | 11:00 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. Kelly doesn't live here anymore. Eindelijk heeft Al de waterrekening betaald, waardoor het gezin voor het eerst sinds maanden opnieuw leidingwater heeft. Het water uit de kraan is bruin, toch drinkt iedereen ervan. Maar de geldproblemen van de Bundy's zijn verre van opgelost. Kelly wil de redder in nood zijn en solliciteert in een hamburgertent. Peg vindt het een schande dat een vrouw uit de familie gaat werken en barst in tranen uit.

Vandaag | 19:30 ER

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Night shift. Volgende week wordt beslist of Mark Greene al dan niet vast staflid wordt. Zijn rapport over gevaarlijke materialen zal de doorslag geven. De grootste concurrent van Greene is Weaver, die een studie maakt over de psychologie van de nachtwerker. Maar Mark slaat zijn eigen ruiten in als hij een vrouw behandelt, die zich tegen elke vorm van therapie verzet. De dakloze Charlie moet haar pooier nog geld en vraagt de som aan Douglas Ross. De dokter gelooft niet dat ze in levensgevaar verkeert en stuurt haar wandelen. Pas als ze bont en blauw geslagen en verkracht wordt binnengebracht, beseft de arts de ernst van de situatie. In het ziekenhuis wordt een onherkenbare man binnengebracht, die of gestruikeld is of zich voor de trein heeft geworpen. Carter, Doyle en Benton ontfermen zich over de patiënt. Benton ontdekt dat Carter en Keaton een relatie hebben.

Vandaag | 20:30 Voor Hetzelfde Geld

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Magazine waarin mensen op zoek gaan naar hun droomhuis buiten de stad. Rotterdammers Eelke en Joyce dromen al jaren van een leven op het platteland. In de regio waar ze nu wonen, is dat vanwege de fikse huizenprijzen geen optie. En dus willen ze weten wat ze voor hetzelfde geld aan de andere kant van het land kunnen kopen. Overtuigt dit ze en durven ze de sprong te wagen?

Geld op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 07:00 Uilenbal

In het suffe vakantiepark De Lusthove werken drie vrouwen die hun ingedutte leven meer dan zat zijn. Ze vermoeden dat de parkmanager zich met criminelen inlaat omdat hij een kluis vol cash heeft en besluiten hem te chanteren. Met een zak geld kunnen ...

In het suffe vakantiepark De Lusthove werken drie vrouwen die hun ingedutte leven meer dan zat zijn. Ze vermoeden dat de parkmanager zich met criminelen inlaat omdat hij een kluis vol cash heeft en besluiten hem te chanteren. Met een zak geld kunnen ze immers een nieuw leven beginnen. Maar voor ze het weten hebben ze een team low-budget huurmoordenaars achter zich aan. Onze drie heldinnen zullen alles op alles moeten zetten om dit te overleven, terwijl ze tegelijkertijd middenin het hoogseizoen zitten.

Vandaag | 07:18 Lolly Lolbroek

Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Vandaag | 07:25 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Wegens geldtekort worden de Wattersons gedwongen om hun huis te verhuren als Bed & Breakfast. Omdat ze nergens heen kunnen, blijven ze stiekem in huis. Wanneer ze hun gasten, een ouder stel geiten, per ongeluk tegenkomen in huis, schrikken die zo dat ze flauwvallen. De Wattersons vrezen het ergste en proberen alles te verbloemen.

Vandaag | 09:05 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Voetbaltalkshow waarin Jack van Gelder met vaste gast Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Vandaag | 09:35 Casper & Emma – Beste vriendjes

De jonge, veelbelovende kickbokser Majid werd geboren en getogen in een troosteloze achterstandswijk. Na het maken van allerlei verkeerde keuzes staat de jonge Marokkaan nu op een kruising in zijn leven. Met zijn talent in de ring kan hij het ver ...

De jonge, veelbelovende kickbokser Majid werd geboren en getogen in een troosteloze achterstandswijk. Na het maken van allerlei verkeerde keuzes staat de jonge Marokkaan nu op een kruising in zijn leven. Met zijn talent in de ring kan hij het ver gaan schoppen, maar ondertussen lonkt ook de criminele weg naar snel en makkelijk geld. Verstoten door zijn familie en zonder opleiding is Majid aangewezen op zijn grootste talent: zijn vechtersinstinct.

Vandaag | 10:15 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Wegens geldtekort worden de Wattersons gedwongen om hun huis te verhuren als Bed & Breakfast. Omdat ze nergens heen kunnen, blijven ze stiekem in huis. Wanneer ze hun gasten, een ouder stel geiten, per ongeluk tegenkomen in huis, schrikken die zo dat ze flauwvallen. De Wattersons vrezen het ergste en proberen alles te verbloemen.

Vandaag | 10:30 The Challenge: War of The Worlds

Seizoen 34 - Aflevering 8 - In deze spelshow nemen onder andere oud-kandidaten uit 'Real World' en 'Road Rules' het in een genadeloze strijd tegen elkaar op. De winnaars gaan naar huis met de de eer, de roem en het prijzengeld.

Vandaag | 11:15 Underworld: Evolution

De eeuwenoude bloedvete tussen de Death Dealers en de Lycans vampiers en weerwolven gaat door. De beeldschone vampier Selene (Kate Beckinsale) werkt zij aan zij met de halfbloed weerwolf Michael (Scott Speedman). Samen proberen ze de waarheid te ...

De eeuwenoude bloedvete tussen de Death Dealers en de Lycans - vampiers en weerwolven - gaat door. De beeldschone vampier Selene (Kate Beckinsale) werkt zij aan zij met de halfbloed weerwolf Michael (Scott Speedman). Samen proberen ze de waarheid te achterhalen over hun beider stambomen. Dit voert hen naar een strijd die alle oorlogen zal eindigen wanneer de onsterfelijken eindelijk hun vergelding onder ogen moeten zien.

Vandaag | 11:35 Say Yes to the Dress

Seizoen 11 - Aflevering 1 - More Money, More Problems: Kandice is bang dat haar op maat gemaakte jurk niet helemaal zal uitvallen zoals ze had gehoopt. En voor Aleshia is geld geen probleem bij de zoektocht naar de perfecte jurk.

Vandaag | 11:55 The Challenge: War of The Worlds

Seizoen 34 - Aflevering 9 - In deze spelshow nemen onder andere oud-kandidaten uit 'Real World' en 'Road Rules' het in een genadeloze strijd tegen elkaar op. De winnaars gaan naar huis met de de eer, de roem en het prijzengeld.

Vandaag | 12:15 Bob's Burgers

Seizoen 5 - Aflevering 14 - Li'l Hard Dad: Bob raakt geobsedeerd door zijn nieuwe op afstand bestuurbare helikopter. Als die plotseling stukgaat, eist hij zijn geld terug en krijgt hij onenigheid met de fabrikant. Gene schiet Bob te hulp, maar het loopt al gauw uit de hand.

Vandaag | 13:10 The Challenge: War of The Worlds

Seizoen 34 - Aflevering 10 - In deze spelshow nemen onder andere oud-kandidaten uit 'Real World' en 'Road Rules' het in een genadeloze strijd tegen elkaar op. De winnaars gaan naar huis met de de eer, de roem en het prijzengeld.

Vandaag | 13:15 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Voetbaltalkshow waarin Jack van Gelder met vaste gast Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Vandaag | 14:25 Dr. Phil

Meer dan 27 miljoen Mensen zijn wereldwijd het slachtoffer van moderne slavernij. Ze worden gedwongen om te werken in veel te zware arbeidsomstandigheden of in de seksindustrie. Veel van deze slachtoffers zijn onschuldige kinderen die gelokt worden in de criminaliteit. Vorig jaar verdienden slavendrijvers meer geld dan Google, Nike en Starbucks samen. Een nieuwe documentaire 'Call+Response' brengt enkele bekende actrices die strijden tegen dit onrecht. Julia Ormond is ambassadrice bij de UN en is te gast bij Dr. Phil. Zij deelt haar ervaringen met mensenhandel en legt hoe de kijker kan helpen om het te stoppen. In de VS alleen worden er jaarlijks meer dan 17 000 mensen gesmokkeld. In Texas trof de politie een 16-jarig meisje aan die opgesloten was in een huis waar ze minstens vijf nachten per week zichzelf moest prostitueren. Een FBI-agent geeft meer uitleg over deze praktijken.

Vandaag | 15:05 The Middle

Als Axl versucht, seinen Eltern beizubringen, dass er aus drei seiner vier Fächer im College geflogen ist, wird es im Haus Heck und an Thanksgiving ziemlich turbulent. Frankies Vater, Tag, gibt zu, dass er das Geld, mit dem er mit seiner Frau Pat eine Kreuzfahrt machen wollte, unwiederbringlich verspielt hat. Gleichzeitig hat Sue ein Geheimnis, dass sie bei einer Shoppingtour aufgeschnappt hat. Sie möchte zum Festessen einen ganz besonderen Wackelpudding kreieren.

Vandaag | 15:10 Dr. Phil

Meer dan 27 miljoen Mensen zijn wereldwijd het slachtoffer van moderne slavernij. Ze worden gedwongen om te werken in veel te zware arbeidsomstandigheden of in de seksindustrie. Veel van deze slachtoffers zijn onschuldige kinderen die gelokt worden in de criminaliteit. Vorig jaar verdienden slavendrijvers meer geld dan Google, Nike en Starbucks samen. Een nieuwe documentaire 'Call+Response' brengt enkele bekende actrices die strijden tegen dit onrecht. Julia Ormond is ambassadrice bij de UN en is te gast bij Dr. Phil. Zij deelt haar ervaringen met mensenhandel en legt hoe de kijker kan helpen om het te stoppen. In de VS alleen worden er jaarlijks meer dan 17 000 mensen gesmokkeld. In Texas trof de politie een 16-jarig meisje aan die opgesloten was in een huis waar ze minstens vijf nachten per week zichzelf moest prostitueren. Een FBI-agent geeft meer uitleg over deze praktijken.

Vandaag | 16:00 Keur met Peren

Aflevering 6 - Latenightshow met Eddy Keur. In deze komische talkshow nemen bekende Nederlanders en Vlamingen plaats op de bank bij gastheer Eddy Keur, onder wie Irene Moors, Jamai Loman, Jochem van Gelder, Britt Dekker en Mr. Gay Belgium Raf van Puymbroeck.

Vandaag | 16:15 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Voetbaltalkshow waarin Jack van Gelder met vaste gast Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Vandaag | 16:30 Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles

Seizoen 1 - Aflevering 5 - De Snelheidsduivel / Mascotte Clash: Iemand is er met Donnie's uitvinding vandoor. Na een lange achtervolging vangen ze de onverwachte dader. // De Turtles willen een cadeau voor Splinter kopen, maar daar is geld voor nodig. Hoe komen ze aan geld zonder ontdekt te worden?

Vandaag | 16:45 Het Elburger Sinterklaasjournaal

Het Elburger Sinterklaasjournaal houdt je op de hoogte van de Gelderse avonturen van de Goedheiligman en zijn pieten.

Vandaag | 17:00 GLD Nieuws

GLD Nieuws is het dagelijkse nieuwsprogramma van Omroep Gelderland. Met het belangrijkste nieuws uit uw regio op een rij.

Vandaag | 17:15 The Mule

Misdaaddrama, The Mule is een Amerikaanse misdaadthriller uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Clint Eastwood. Ook de hoofdrol wordt vertolkt door Clint Eastwood, Bradley Cooper en Dianne Wiest. Earl Stone is een eenzame oude man ...

The Mule is een Amerikaanse misdaadthriller uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Clint Eastwood. Ook de hoofdrol wordt vertolkt door Clint Eastwood, Bradley Cooper en Dianne Wiest. Earl Stone is een eenzame oude man en werkzaam als bloemist. Financieel gaat het hem niet voor de wind waardoor hij zich genoodzaakt ziet de boeken dicht te doen. Dan krijgt hij een verontrustend voorstel om heel snel geld te verdienen als drugskoerier voor beruchte Mexicaanse drugskartel. Hierdoor komt hij in het vizier van onder meer de DEA-agent Colin Bates. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-mule-2018

Vandaag | 17:20 Ridders van Gelre

De Ridders van Gelre duiken dit najaar in de fascinerende geschiedenis van de grote Gelderse steden en regio's. Hoogleraar Gelderse geschiedenis Dolly Verhoeven is druk bezig met een groot overzichtsboek van de Gelderse historie. In dit Verhaal van Gelderland spelen de Gelderse regio's en steden natuurlijk een belangrijke rol. Ridders Bas Steman en René Arendsen duiken achtereenvolgens in de geschiedenis van Zutphen, het Land van Maas en Waal, Nijmegen, de Betuwe, de Veluwe, de Achterhoek, Apeldoorn, Arnhem, Harderwijk en de Liemers.

Vandaag | 17:30 The Simpsons

Nadat hij al zijn geld is verloren, wil Mister Burns zich wreken op de muziekproducer met behulp van Bart, Homer, rapper Jazzy James en de ex-vrouw van de producer, Praline.

Vandaag | 17:46 Lolly Lolbroek

Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Vandaag | 18:00 SOKO Potsdam

Der Besitzer eines kleinen Western-Erlebnisparks wird erschlagen aufgefunden. Vor seinem Tod hatte er den Park heruntergewirtschaftet. Wurde er getötet, um den Park zu retten? In dem Familienbetrieb arbeiten vier skurrile Persönlichkeiten. Alle haben ein Motiv, und keiner hat ein Alibi. Ein Mord aus Eifersucht? Oder ging es um Geld und das Erbe des Parks? Der Kreis der Verdächtigen ist klein, und doch tappen die Ermittler im Dunkeln. Die SOKO Potsdam vernimmt Mareike Wendt, das Mädchen für alles im Park. Dafür, dass sie in ihren Chef verliebt war, scheint sie sein Tod gar nicht so sehr mitzunehmen. Anders als Richard Klepper, den Bruder des Toten. Er und seine Frau Leonora sind schockiert. Doch auch die beiden haben ein Motiv und waren nicht gut auf das Opfer zu sprechen. Er hatte den Westernpark finanziell fast zugrunde gerichtet und wollte jetzt auch noch ein teures Bison-Gehege errichten. Das h

Vandaag | 18:00 GLD Nieuws

GLD Nieuws is het dagelijkse nieuwsprogramma van Omroep Gelderland. Met het belangrijkste nieuws uit uw regio op een rij.

Vandaag | 18:20 Ridders van Gelre

De Ridders van Gelre duiken dit najaar in de fascinerende geschiedenis van de grote Gelderse steden en regio's. Hoogleraar Gelderse geschiedenis Dolly Verhoeven is druk bezig met een groot overzichtsboek van de Gelderse historie. In dit Verhaal van Gelderland spelen de Gelderse regio's en steden natuurlijk een belangrijke rol. Ridders Bas Steman en René Arendsen duiken achtereenvolgens in de geschiedenis van Zutphen, het Land van Maas en Waal, Nijmegen, de Betuwe, de Veluwe, de Achterhoek, Apeldoorn, Arnhem, Harderwijk en de Liemers.

Vandaag | 19:00 GLD Nieuws

GLD Nieuws is het dagelijkse nieuwsprogramma van Omroep Gelderland. Met het belangrijkste nieuws uit uw regio op een rij.

Vandaag | 19:10 Friends

Frank, de halfbroer van Phoebe, en zijn vrouw Alice hebben Phoebe kunnen overtuigen om draagmoeder te worden. Phoebe wordt nerveus wanneer ze hoort dat de hele procedure ontzettend veel geld kost en de slaagkansen uiterst beperkt zijn. Intussen dagen Chandler en Joey de vrouwen uit om een spelletje te spelen. Ross speelt scheidsrechter. Het is de bedoeling dat de vrienden nagaan hoeveel ze over elkaar weten. De inzet wordt steeds hoger.

Vandaag | 19:20 Ridders van Gelre

De Ridders van Gelre duiken dit najaar in de fascinerende geschiedenis van de grote Gelderse steden en regio's. Hoogleraar Gelderse geschiedenis Dolly Verhoeven is druk bezig met een groot overzichtsboek van de Gelderse historie. In dit Verhaal van Gelderland spelen de Gelderse regio's en steden natuurlijk een belangrijke rol. Ridders Bas Steman en René Arendsen duiken achtereenvolgens in de geschiedenis van Zutphen, het Land van Maas en Waal, Nijmegen, de Betuwe, de Veluwe, de Achterhoek, Apeldoorn, Arnhem, Harderwijk en de Liemers.

Vandaag | 20:00 GLD Nieuws

GLD Nieuws is het dagelijkse nieuwsprogramma van Omroep Gelderland. Met het belangrijkste nieuws uit uw regio op een rij.

Vandaag | 20:20 Ridders van Gelre

De Ridders van Gelre duiken dit najaar in de fascinerende geschiedenis van de grote Gelderse steden en regio's. Hoogleraar Gelderse geschiedenis Dolly Verhoeven is druk bezig met een groot overzichtsboek van de Gelderse historie. In dit Verhaal van Gelderland spelen de Gelderse regio's en steden natuurlijk een belangrijke rol. Ridders Bas Steman en René Arendsen duiken achtereenvolgens in de geschiedenis van Zutphen, het Land van Maas en Waal, Nijmegen, de Betuwe, de Veluwe, de Achterhoek, Apeldoorn, Arnhem, Harderwijk en de Liemers.

Vandaag | 20:35 Transporter 2

Koerier Frank Martin heeft een nieuwe tijdelijke job: hij komt aan de kost als privéchauffeur van de steenrijke familie Billings in Miami. Maar wanneer Jack het zoontje van het gezin ontvoerd wordt door een professionele bende, besluit Frank de ...

Koerier Frank Martin heeft een nieuwe tijdelijke job: hij komt aan de kost als privéchauffeur van de steenrijke familie Billings in Miami. Maar wanneer Jack - het zoontje van het gezin - ontvoerd wordt door een professionele bende, besluit Frank de jongen eigenhandig te redden zonder de FBI hierbij te betrekken. Die vermoeden immers dat hij verantwoordelijk is voor de kidnapping. Langzaam maar zeker ontdekt Frank dat het de daders niet louter om het losgeld te doen is.

Vandaag | 20:45 Young Sheldon

Die Bekanntgabe des Nobelpreisträgers in Physik steht bevor. Sheldon ist aufgeregt und beschließt anlässlich dieses Ereignisses eine Party zu schmeißen. Sheldon lädt dazu die ganze Schule ein. Weil er so mit den Vorbereitungen für die Feier beschäftigt ist, entgeht ihm allerdings, dass die anderen nicht so an der Verleihung interessiert sind. Unterdessen hat Georgie Kabelfernsehen abonniert, dass er mit seinem eigenen Geld bezahlt. Zum Ärger von George hat er einen PIN angelegt, so dass die anderen Familienmitglieder nicht schauen können.

Vandaag | 22:00 Deep Water

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Series 1, Episode 3: De band tussen Kay en Guy, wier dochter nog steeds wordt vermist, wordt hechter terwijl Lisa's huwelijk begint te wankelen. Lukt het Winston zijn oude demonen te bestrijden als hij het geld van Roz vindt? 3/6

Vandaag | 23:10 Het Geldspel

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Reportagereeks over het geheim van het grote geld. Cryptocurrencies. Cryptocurrencies zorgen voor een nieuwe wind in de financiële wereld, maar is het ook echt zo anders, of gewoon een "natte wind"? In de derde aflevering van Het Geldspel daalt Abel af in de cryptomijnen.

Morgen | 00:00 Bassie & Adriaan En De Verdwenen Kroon

Kinderserie. De Baron, B2 en Vlugge Japie stelen een kostbare kroon uit een museum. Ze houden zich schuil in een geheime kamer van een verlaten kasteel. Voor de kroon willen de boeven een flinke hoeveelheid losgeld, anders zullen ze hem laten omsmelten. Bovendien lokken ze Bassie en Adriaan in een val.

Morgen | 00:20 Married with Children

Al krijgt te kampen met een dilemma. Bud heeft geld nodig om zijn schooluitstapje te betalen en Kelly moet absoluut een nieuwe jurk kopen voor een auditie. Al besluit het laatste geld aan zijn dochter te besteden. Wanneer Kelly de auditie succesvol aflegt, is Al blij met de keuze die hij gemaakt heeft. Bud daarentegen is in de war en ontroostbaar.

Morgen | 00:25 The Cooler

Het leven van pechvogel Bernie Lootz (William H. Macy) gaat niet over rozen. Sterker nog, zijn aanleg voor het ongeluk blijkt besmettelijk te zijn. In de casino's van Las Vegas bouwt hij een steeds grotere schuld op. Casino eigenaar Shelly lost alle ...

Het leven van pechvogel Bernie Lootz (William H. Macy) gaat niet over rozen. Sterker nog, zijn aanleg voor het ongeluk blijkt besmettelijk te zijn. In de casino's van Las Vegas bouwt hij een steeds grotere schuld op. Casino-eigenaar Shelly lost alle schulden af, maar dwingt Bernie wel te werken als een zogenaamde Cooler. Voor het eerst werkt Bernie's aantrekkingskracht voor ongeluk in zijn eigen voordeel: elke keer als een tafel te veel geld moet uitbetalen, gaat Bernie erbij staan waardoor al het geluk van de speler verdwijnt. Alles gaat goed tot hij verliefd wordt op de knappe serveerster Natalie.

Morgen | 00:29 Bassie & Adriaan En De Verdwenen Kroon

Kinderserie. De Baron, B2 en Vlugge Japie stelen een kostbare kroon uit een museum. Ze houden zich schuil in een geheime kamer van een verlaten kasteel. Voor de kroon willen de boeven een flinke hoeveelheid losgeld, anders zullen ze hem laten omsmelten. Bovendien lokken ze Bassie en Adriaan in een val.

Morgen | 00:35 Young Sheldon

Die Bekanntgabe des Nobelpreisträgers in Physik steht bevor. Sheldon ist aufgeregt und beschließt anlässlich dieses Ereignisses eine Party zu schmeißen. Sheldon lädt dazu die ganze Schule ein. Weil er so mit den Vorbereitungen für die Feier beschäftigt ist, entgeht ihm allerdings, dass die anderen nicht so an der Verleihung interessiert sind. Unterdessen hat Georgie Kabelfernsehen abonniert, dass er mit seinem eigenen Geld bezahlt. Zum Ärger von George hat er einen PIN angelegt, so dass die anderen Familienmitglieder nicht schauen können.

Morgen | 00:55 Baggage Battles

Seizoen 4 - Aflevering 8 - It's Not Easy Making Green: De opkopers zijn naar Allentown afgereisd om op zoek te gaan naar oud geld. Diverse zeldzame objecten uit Gettysburg uit de periode van de burgeroorlog gaan onder de hamer.

Morgen | 00:59 Bassie & Adriaan En De Verdwenen Kroon

Kinderserie. De Baron, B2 en Vlugge Japie stelen een kostbare kroon uit een museum. Ze houden zich schuil in een geheime kamer van een verlaten kasteel. Voor de kroon willen de boeven een flinke hoeveelheid losgeld, anders zullen ze hem laten omsmelten. Bovendien lokken ze Bassie en Adriaan in een val.

Morgen | 01:15 Deep Water

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Series 1, Episode 3: De band tussen Kay en Guy, wier dochter nog steeds wordt vermist, wordt hechter terwijl Lisa's huwelijk begint te wankelen. Lukt het Winston zijn oude demonen te bestrijden als hij het geld van Roz vindt? 3/6

 Meer

Geld gemist

Eerder Vandaag | 06:20 Die Fallers - Eine Schwarzwaldfamilie

Monique hat Albert versprochen, ihm Fahrstunden zu geben. Und obwohl er bei den ersten Versuchen mehr hoppelt als fährt, gibt Albert vor Jenny und Sebastian mächtig an. Lange hält sein Übermut jedoch nicht an, denn sein Vater erfährt, dass Albert sich hinter seinem Rücken bei der Fahrschule angemeldet hat. Und so steht vor allem Monique einmal mehr zwischen den Fronten. Nach der Ausschusssitzung erzählt Bernhard den Stammtischlern von seinen Plänen für ein neues Schönwald. Allerdings stößt er dort noch auf massive Gegenwehr. Denn Bernhards Ideen kosten Geld. Und die Gemeindekasse ist leer. Als ausgerechnet Uli Zimmermann die Runde erweitert, entbrennt ein heftiger Schlagabtausch zwischen dem Kommandanten und dem Bürgermeister. Ganz unerwartet bekommt Bernhard einen Mitstreiter, mit dem er nie gerechnet hätte. Franz hat noch ein nachträgliches Geburtstagsgeschenk für seinen Bruder Hermann. Er hat das Familienfoto, das bei dessen 70. Geburtstag ents

Eerder Vandaag | 03:30 El Gringo

Gisteren - Knallharter Actioner mit Scott Adkins und Christian Slater: Ein namenloser Mann mit zwei Millionen US Dollar in der Tasche überquert zu Fuß die mexikanische Grenze und kommt in die Kleinstadt El Fronteras. Bereits nach kurzer Zeit ...

Knallharter Actioner mit Scott Adkins und Christian Slater: Ein namenloser Mann mit zwei Millionen US-Dollar in der Tasche überquert zu Fuß die mexikanische Grenze und kommt in die Kleinstadt El Fronteras. Bereits nach kurzer Zeit werden die ortsansässigen Gauner auf ihn aufmerksam und versuchen alles, um an das Geld zu kommen. Der Mann weiß sich jedoch zu wehren. Schließlich heften sich auch noch der korrupte Polizeichef sowie ein zwielichtiger US-Cop an seine Fersen ...

Gisteren 22:49 Mozart - Pianoconcert Nr. 8, KV 246

Niet alleen was Mozart in Mannheim ongelukkig in de liefde, ook lukte het hem niet zijn ambitie te vervullen om aangenomen te worden als hofcomponist. Dit werd mogelijk deels veroorzaakt door het uitgesproken karakter en de recht-door-zee-mentaliteit van de jonge Mozart. Omdat geld verdienen noodzakelijk was, nam Mozart compositieopdrachten aan van iedereen die daarvoor wilde betalen. De jongedame Antonia Lützow, voor wie Mozart in deze tijd zijn Pianoconcert Nr. 8 componeerde, was geen musicus van hoog niveau. Vandaar dat het werk eenvoudiger aandoet dan zijn andere composities. Maar ondanks deze eenvoud blijft de compositie een waar meesterwerk. Christian Zacharias is de solist in Mozarts Pianoconcert Nr. 8, KV 246. Het Radio-Sinfonieorchester Stuttgart staat onder leiding van Gianluigi Gelmetti. Het concert is opgenomen in Schloss Schwetzingen, dat in Mozarts tijd frequent als zomerverblijf fungeerde voor het kiescollege van Mannheim.

Gisteren 22:15 Giù la testa

Mexico anno 1913. Het land is verscheurd door een hevige burgeroorlog tussen de regeringstroepen van generaal Victoriano Huerta en de rebellen van Pancho Villa. Deze laatsten komen op voor rechten van de arme bevolking. Juan, een Mexicaanse bandiet, heeft geen enkele interesse in politiek en gebruikt de oorlog als ideale gelegenheid om zijn eigen zakken te vullen. Wanneer Juan een postkoets overvalt, komt hij de laconieke Ierse explosievenexpert John Mallory tegen. Juan beseft al snel dat John hem van nut kan zijn en hij besluit de Ier te gebruiken om samen de federale bank van Mesa Verde te overvallen. Tot ieders verbazing blijkt de bank geen geld maar politieke gevangen te bevatten. Juan wordt door de bevolking als een held gezien omdat hij de rebellen bevrijd heeft. Al snel zit Juan tot over z'n oren in een politieke strijd want de rebellen hebben hoge verwachtingen van hem. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/giu-la-testa

Gisteren 22:10 RoboCop 2

Gisteren - Detroit staat op de rand van de afgrond wanneer het stadsbestuur niet genoeg geld meer heeft om al zijn politieagenten te betalen. De stad wordt bovendien geteisterd door de massale verspreiding van de gevaarlijke drug Nuke. Gelukkig telt ...

Detroit staat op de rand van de afgrond wanneer het stadsbestuur niet genoeg geld meer heeft om al zijn politieagenten te betalen. De stad wordt bovendien geteisterd door de massale verspreiding van de gevaarlijke drug Nuke. Gelukkig telt de politie de cyborg RoboCop in zijn rangen. Hij is de enige die iets kan beginnen tegen het geweld en hij slaagt erin Cain, de belangrijkste drugdealer van de stad, achter de tralies te krijgen. Het bedrijf dat voor de ontwikkeling van RoboCop zorgde, heeft echter andere plannen met de misdadiger.

Gisteren 19:50 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Stapelgek: Nicky, Ricky en Dawn hebben geld nodig voor een zwembad. Ze komen er achter dat Dicky heel goed dingen kan stapelen, en maken handig gebruik van zijn talent.

Gisteren 19:04 Feature

Irgendwo hinter den Wäldern Transsilvaniens beginnen die Karpaten. Bram Stoker beschreibt diesen Landstrich in seinem Roman Dracula als einen Ort blutrünstiger Träume. Tatsächlich hat er damit das Image einer ganzen Region geprägt. Bis heute gilt das rumänische Kernland Transsilvanien als mystisch, rückständig und nicht ganz ungefährlich. Irgendwas scheint nicht ganz geheuer – dort am Rande Europas. Doch als die ersten internationalen Dracula-Touristen in den 1970er Jahren ins kommunistische Land kamen, kannte nahezu kein Rumäne die Geschichte vom dämonischen Grafen Dracula. Der Roman wurde dort nämlich erst im Jahr 1990, also nach dem Fall des Eisernen Vorhangs, veröffentlicht. Heute sind das vermeintliche Dracula-Schloss Bran in Bra?ov und der Borgo-Pass in den Karpaten Pilgerorte für Dracula- und Vampirfans. Mit dem literarischen Mythos lässt sich gutes Geld verdienen. Oder ist es mehr

Gisteren 18:00 Border Patrol

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Britse realityreeks over de grenspolitie op de luchthavens van Gatwick en Manchester. 'Grenspolitie' gaat mee op pad met de agenten in de luchthavens van Gatwick en Manchester. Het programma toont de nauwe band tussen de mensen van de grenscontrole en hun speurhonden die op zoek gaan naar drugs, geld en wapens om te vermijden dat ze de grens worden overgesmokkeld. Wanneer de honden iets op het spoor zijn, gaat de grenspolitie over op ondervraging, onderzoek en eventuele arrestatie van de potentiële smokkelaars.

Gisteren 16:00 Liebe Zartbitter

Gisteren - Lena erfährt, dass ihr "Traumprinz" nicht nur eine Verlobte hat, die ihn mit aller Macht zum Traualtar drängt er ist zu allem Überfluss auch genau jener Großunternehmer, der ihre rustikale Konditorei übernehmen will, um sie ...

Lena erfährt, dass ihr "Traumprinz" nicht nur eine Verlobte hat, die ihn mit aller Macht zum Traualtar drängt - er ist zu allem Überfluss auch genau jener Großunternehmer, der ihre rustikale Konditorei übernehmen will, um sie in eine modische Espressobar zu verwandeln. Laurens' Versuche, Lena die vertrackte Situation zu erklären, stoßen auf taube Ohren. Seine ebenso attraktive wie zickige Verlobte Tina (Katja Weitzenböck) hat unterdessen ein anderes Ladenlokal für die coole Espressobar gefunden: Genau gegenüber von 'Lenas Backstube'. Bei der feierlichen Eröffnung des Lokals fühlt Laurens sich jedoch plötzlich völlig fremd zwischen all den gelackten Schicki-Micki-Gästen. Er muss sich entscheiden: Geld - oder Liebe?

Gisteren 15:00 Hallo K3

'De taartenwedstrijd.' (s 3/ep 3) Voor de verjaardag van Bas willen Kristel, Josje en Karen elk een taart bakken. Maar wie zal de lekkerste taart bakken? Het mondt uit in een heuse taartenwedstrijd, waarbij niet altijd even eerlijk wordt gespeeld. Marcel erft van zijn tante een lelijke vaas en geeft ze aan Rosie. Maar dan blijkt de vaas veel geld waard te zijn.

Gisteren 15:00 Z Doc: De Centrale Bank Van Het Verenigd Koninkrijk

Documentaire waarin we exclusieve toegang hebben tot de Bank of England, de centrale bank van Groot-Brittannië. We zien onder meer hoe geld wordt geprint en hoe het Britse financiële systeem wordt voorbereid op de gevolgen van een mogelijke Brexit.

Gisteren 14:10 The Big Hit

Gisteren - Melvin Smiley (Mark Wahlberg) lijkt een alledaags leven te leiden met zijn verloofde Pam (Christina Applegate), maar in feite verdient hij zijn geld als huurmoordenaar voor de crimineel Paris. Samen met zijn vrienden Cisco (Lou Diamond ...

Melvin Smiley (Mark Wahlberg) lijkt een alledaags leven te leiden met zijn verloofde Pam (Christina Applegate), maar in feite verdient hij zijn geld als huurmoordenaar voor de crimineel Paris. Samen met zijn vrienden Cisco (Lou Diamond Phillips), Crunch en Vince besluit Melvin de dochter van een rijke Japanse zakenman te ontvoeren. Wat ze echter niet weten is dat het meisje toevallig het petekind van Paris blijkt te zijn.

Gisteren 14:00 Z Doc: De Centrale Bank Van Het Verenigd Koninkrijk

Documentaire waarin we exclusieve toegang hebben tot de Bank of England, de centrale bank van Groot-Brittannië. We zien onder meer hoe geld wordt geprint en hoe het Britse financiële systeem wordt voorbereid op de gevolgen van een mogelijke Brexit.

Gisteren 10:19 Teen Titans Go!

Beast Boy krijgt een stapel papiergeld van de Tandenfee en tegen het advies van Raven in, proberen de andere Titans geld te verdienen van de Tandenfee met hun eigen tanden.

Gisteren 08:35 SpongeBob

Seizoen 7 - Aflevering 24 - De Krokante Hond / Het Wrak Van De Mauna Loa: Meneer Krabs schrapt de Krabburger van het menu omdat het nieuwe snackie van SpongeBob, de Krabhotdog goedkoper gemaakt kan worden. // SpongeBob en Patrick vinden een scheepswrak. Meneer Krabs vermoed dat daar geld mee te verdienen valt.

Gisteren 03:10 Vang Blake!

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Pizza! // Pre-historisch!: Blake wil een nieuwe flyfoon hebben en als blijkt dat Carla verrukkelijke pizza's maakt ziet hij een kans om het geld bij elkaar te verzamelen. // Blake wil een perfect cadeau voor Skye's verjaardag en komt thuis met een prehistorisch cadeau.

Gisteren 02:05 Bob's Burgers

Seizoen 5 - Aflevering 14 - Li'l Hard Dad: Bob raakt geobsedeerd door zijn nieuwe op afstand bestuurbare helikopter. Als die plotseling stukgaat, eist hij zijn geld terug en krijgt hij onenigheid met de fabrikant. Gene schiet Bob te hulp, maar het loopt al gauw uit de hand.

Gisteren 00:45 Temple

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Series 1, Episode 3: Daniel en Lee proberen om te gaan met een bijzonder moeilijke - en gevaarlijke - patiënt, terwijl agenten én criminelen op jacht gaan naar Jamie en het geld van de overval. 3/8

Eergisteren 23:55 Maarten vd Weijden - Het moet zo extreem

Maarten van der Weijden is de Olympisch Kampioen open water zwemmen van 2008! In 2001 werd bij hem acute leukemie geconstateerd. Uiteindelijk genas hij van zijn ziekte en werd hij na 4 jaar volledige genezen verklaard. Na zijn Olympische gouden medaille stopte Maarten met topsport omdat hij niet langer slaaf wilde zijn van zijn eigen prestatiedrang. Na 6 jaar werken bij Unilever ‘dook Maarten weer in het water’. Hij kwam er achter dat hij simpelweg een persoon is die graag een doel heeft en daar naar toe wil werken. Maarten leeft met een zeker schuldgevoel omdat hij kanker heeft overwonnen en velen dat geluk niet hebben. Hij heeft een enorm talent voor zwemmen en kan op deze manier iets terug doen. En in de beleving van Maarten moet dat extreem, het moet pijn doen. Om geld in te zamelen voor kankeronderzoek zwom hij daarom van 18-20 augustus de 200 kilometer lange Elfstedentocht.

Eergisteren 21:00 Temple

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Series 1, Episode 3: Daniel en Lee proberen om te gaan met een bijzonder moeilijke - en gevaarlijke - patiënt, terwijl agenten én criminelen op jacht gaan naar Jamie en het geld van de overval. 3/8

Eergisteren 19:30 Barfuß ohne Sattel

Die Haut an den Knochen der kleinen Hand ist weiß, weil die kurzen Finger sich in die Mähne des Pferdes krallen. Die Augen des Jungen sind zugekniffen, seine dünnen Beine klammern sich um den Bauch des Pferdes. Dann gibt es einen Knall. Das Pferd und sein kleiner Reiter preschen los. Peitschen knallen. Die Männer an den Boxen schreien, gestikulieren. Auf den Tribünen johlen die Zuschauer. Insgesamt fünf Pferde und ihre jungen Jockeys galoppieren auf die Rennbahn. Der Name des Jungen ist Firman. Er ist fünf Jahre alt. Der Mut der kleinen Reiter ist beeindruckend. Die Kinderjockeys von der indonesischen Insel Sumbawa sind tapfere kleine Kämpfer und sie tragen eine große Verantwortung. Sie galoppieren mit 70 Stundenkilometern über die Rennbahnen. Währenddessen verdienen sie Geld, um ihre Familien zu ernähren. Pferderennen sind hier ein großes Geschäft, bei welchem die kleinen Reiter am wenigsten profitieren. Dennoch verdi

Eergisteren 19:25 The Hit List IMDb: 5.4

Eergisteren - IMDB * 5.4 - The Hit List is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 2011. Met in de hoofdrol niemand minder dan acteur Cuba Gooding Jr. Allan Campbell (Cole Hauser) heeft een slechte dag achter de rug. Hij gaat naar een bar om zijn ...

The Hit List is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 2011. Met in de hoofdrol niemand minder dan acteur Cuba Gooding Jr. Allan Campbell (Cole Hauser) heeft een slechte dag achter de rug. Hij gaat naar een bar om zijn zijn zorgen te verdrinken. In een dronken bui raakt hij aan de praat met een mysterieuze man die zichzelf Jonas noemt (Cuba Gooding Jr.). Na een tijdje geeft Jonas aan mensen te vermoorden voor geld en vraagt Allan vijf mensen op te schrijven die hij dood zou willen hebben. Allan ziet er de lol wel van in en schrijft de namen op om aan het spelletje mee te doen. Wanneer de doden zich op beginnen te stapelen en rechercheur Neil McKay (Jonathan LaPaglia) Allan op het spoor is, blijkt het niet om een grap te gaan. Hij zal nu alles in het werk moeten stellen om de moorden te stoppen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-hit-list

Eergisteren 19:00 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Rock & Regels: De vierling probeert genoeg geld bij elkaar te halen om de huur te kunnen betalen, zodat zij de regels van het huis mogen bepalen. Geen middel wordt geschuwd.

Eergisteren 18:10 Rat Race

Eergisteren - Donald P. Sinclair heeft zes gouden munten in verschillende speelautomaten in zijn casino geplaatst. De gelukkigen die deze munten vinden, zullen een kans krijgen om om 2 miljoen dollar te bezitten. De zes deelnemers moeten tegen ...

Donald P. Sinclair heeft zes gouden munten in verschillende speelautomaten in zijn casino geplaatst. De gelukkigen die deze munten vinden, zullen een kans krijgen om om 2 miljoen dollar te bezitten. De zes deelnemers moeten tegen elkaar racen om als eerste bij het geld te komen, in een kluis in New Mexico. Er zijn geen regels en alles wat er zou kunnen gebeuren, gebeurt ook. Ondertussen sluiten Sinclairs medewerkers achter de schermen hun weddenschappen af.

Eergisteren 18:00 24: Legacy

Wanneer Grimes twee miljoen dollar eist in ruil voor de lijst die hij stal uit de kluis van de terroristische groepering tijdens de aanval op leider Bin-Khalid, moet Carter teruggaan naar zijn roots om het geld zo snel mogelijk bijeen zien te krijgen. Als Carter de gevraagde som geld niet op tijd aflevert, dreigt Grimes met de lijst naar de terroristen te stappen. Ondertussen doet Rebecca er alles aan om te weten te komen wie de identiteit van de Rangers heeft gelekt. Ze krijgt hiervoor hulp van CTU-collega Andy.

Eergisteren 17:30 Family Guy

Seizoen 12 - Aflevering 13 - Chris Cross: Chris wil niet meer belachelijk worden gemaakt op school en wil graag trendy sneakers. Maar als Meg ziet dat hij geld steelt uit de portemonnee van Lois, chanteert ze hem en dwingt ze hem om haar persoonlijke slaaf te worden.

Eergisteren 17:25 Counting Cars

Seizoen 4 - Aflevering 18 - Reportagereeks. Bucks and Broncos Part 1. Danny hefet een oud project weer opgepakt: een Ford Bronco uit 1967 waar hij al veel tijd en geld aan gespendeerd heeft. Om nog iets van winst te maken, moeten ze hem snel verkopen.

Eergisteren 16:50 Man v the Universe

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Mining The Moon: Voor het eerst sinds de Koude Oorlog is de Maan de inspiratie voor competitie. Maar deze keer gaat het niet om het bewijzen van militaire macht - het gaat om geld.

Eergisteren 14:33 Sprookjes

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Acteur Jan Decleir leest voor uit zijn grote sprookjesboek. Hans en Grietje. Er was eens, lang lang geleden, een houthakker die met zijn twee kinderen en zijn tweede vrouw aan de rand van een groot bos leefde. De houthakker had geen werk en er was vaak zelfs geen geld om eten te kopen. De twee kinderen, Hans en Grietje, moesten dikwijls met honger naar bed.

Eergisteren 14:25 Fresh off the Boat

Eddie mag uiteindelijk toch naar Taiwan gaan, maar raakt al snel de groep kwijt. Zonder geld en zonder de taal machtig te zijn, is hij een vogel voor de kat, maar dan wordt hij gered door een man. Thuis in Orlanda proberen Louis en de jongens Jessica ervan te overtuigen dat ze Eddie mist.

Eergisteren 13:30 Cayman Went

Eergisteren - Nu de kijkcijfers van zijn tv show Diver Down dalen, moet acteur Josh Anders zijn geld op een andere manier zien te verdienen. Josh wordt gevraagd door vastgoedmakelaar Martin Perkins om drie bewoners van het eiland Cayman Brac ervan ...

Nu de kijkcijfers van zijn tv-show Diver Down dalen, moet acteur Josh Anders zijn geld op een andere manier zien te verdienen. Josh wordt gevraagd door vastgoedmakelaar Martin Perkins om drie bewoners van het eiland Cayman Brac ervan te overtuigen dat ze hun land moeten verkopen. De excentrieke eilander Rodgers Bowman blijkt echter niet onder de indruk van Josh' sterrenstatus. En naarmate Josh de mensen van Cayman Brac beter leert kennen, begint hij zich af te vragen waar het met zijn leven naartoe moet.

Eergisteren 12:45 Schicksal Schule? So gerecht ist Amerika!

David Hogg ist einer der Schüler, der das Massaker in Parkland, Florida, überlebt hat. Er beschreibt die finanzielle Situation in US-amerikanischen öffentlichen Schulen so: "Keine Schulbücher für Kinder, nicht ausreichend Gehalt für Lehrer, sodass sie auch davon leben können, kein kostenfreies College, aber Geld, um Lehrer zu bewaffnen." Und er übertreibt nicht. Die Lage an den öffentlichen Highschools ist häufig erschreckend. Berichte von frierenden Kindern, weil in deren Schule im Winter wochenlang die Heizung ausfällt, von verstopften Toiletten, die nicht repariert werden, gehören zum Schulalltag. Aber es gibt auch das genaue Gegenteil: wahre Luxusschulen, in denen jedes Kind seinen eigenen Laptop hat, in denen es die besten Sportanlagen gibt, in denen viele Schüler individuell von hoch motivierten Lehrern gefördert werden. Woher kommen

Eergisteren 11:50 Maarten vd Weijden - Het moet zo extreem

Maarten van der Weijden is de Olympisch Kampioen open water zwemmen van 2008! In 2001 werd bij hem acute leukemie geconstateerd. Uiteindelijk genas hij van zijn ziekte en werd hij na 4 jaar volledige genezen verklaard. Na zijn Olympische gouden medaille stopte Maarten met topsport omdat hij niet langer slaaf wilde zijn van zijn eigen prestatiedrang. Na 6 jaar werken bij Unilever ‘dook Maarten weer in het water’. Hij kwam er achter dat hij simpelweg een persoon is die graag een doel heeft en daar naar toe wil werken. Maarten leeft met een zeker schuldgevoel omdat hij kanker heeft overwonnen en velen dat geluk niet hebben. Hij heeft een enorm talent voor zwemmen en kan op deze manier iets terug doen. En in de beleving van Maarten moet dat extreem, het moet pijn doen. Om geld in te zamelen voor kankeronderzoek zwom hij daarom van 18-20 augustus de 200 kilometer lange Elfstedentocht.

Eergisteren 11:35 Friends

Monica heeft dringend geld nodig. Wanneer haar moeder een feestje organiseert, gaat Monica akkoord om voor het hele gezelschap te koken. Ze wil van de gelegenheid gebruik maken om haar moeder te overtuigen van haar capaciteiten als traiteur. Intussen heeft Chandler een afspraakje met Joanna, de bazin van Rachel. De passie laait hoog op, maar Chandler blijft in een gênante situatie achter. Intussen vindt een verkoper van encyclopedieën een gewillig slachtoffer.

 Meer