Geheim op tv (tv-tips)

Vandaag | 20:30 Mission: Impossible - Rogue Nation IMDb: 7.4

IMDB * 7.4 - Actiethriller, Mission: Impossible Rogue Nation (Alternatieve titel: Mission: Impossible 5) is een Amerikaanse actie en avonturenfilm uit het jaar 2015. Dit vijfde deel is geregisseerd door Christopher McQuarrie ('Jack Reacher' en ook ...

Mission: Impossible - Rogue Nation (Alternatieve titel: Mission: Impossible 5) is een Amerikaanse actie- en avonturenfilm uit het jaar 2015. Dit vijfde deel is geregisseerd door Christopher McQuarrie ('Jack Reacher' en ook het zesde deel Mission: Impossible - Fallout'). De hoofdrollen worden vertolkt door Tom Cruise, Simon Pegg, Ving Rhames, Sean Harris en Rebecca Ferguson. Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn team moeten het opnemen tegen The Syndicate, een criminele organisatie van goed opgeleide special agents. Deze speciaal getrainde agenten plegen terroristische aanslagen om de macht over de hele wereld in handen te krijgen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/mission-impossible-rogue-nation

Morgen | 20:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6103 - Nederlandse soap. Ludo gaat op onderzoek uit als hij vermoedt dat Valentijn liegt over zijn studie. Nina probeert Janine af te schudden om naar een geheime afspraak te gaan. Shanti krijgt advies over haar relatie met haar moeder. Puck start een eigen modelijn.

Morgen | 20:30 Knight and Day

Morgen - Actiekomedie, Knight and Day is een actiefilm uit het jaar 2010 onder regie van James Mangold met onder andere Tom Cruise en Cameron Diaz. Aan boord van het vliegtuig begint June een spannende flirt, niet wetende dat Roy een geheim agent is ...

Knight and Day is een actiefilm uit het jaar 2010 onder regie van James Mangold met onder andere Tom Cruise en Cameron Diaz. Aan boord van het vliegtuig begint June een spannende flirt, niet wetende dat Roy een geheim agent is die een waardevolle energiebron moet beschermen tegen corrupte collega's en criminelen. June wordt meegesleurd in Roys wereld vol valse identiteiten, wilde achtervolgingen en keiharde actie. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/knight-and-day

Je vindt hier de programma's van Geheim op tv We hebben de volgende programma's voor Geheim Mission: Impossible - Rogue Nation: IMDB * 7.4 - Actiethriller, Mission: Impossible Rogue Nation (Alternatieve titel: Mission: Impossible 5) is een Amerikaanse actie en avonturenfilm uit het jaar 2015. Dit vijfde deel is geregisseerd door Christopher McQuarrie ('Jack Reacher' en ook. Goede Tijden, Slechte Tijden: Morgen - Soap, Seizoen 43 Aflevering 6103 Nederlandse soap. Ludo gaat op onderzoek uit als hij vermoedt dat Valentijn. Knight and Day: Morgen - Actiekomedie, Knight and Day is een actiefilm uit het jaar 2010 onder regie van James Mangold met onder andere Tom Cruise en Cameron Diaz. Aan boord van het vliegtuig begint June een spannende flirt, niet wetende dat Roy een geheim agent is. Bad Blood: Forbidden Love, Seizoen 2 Aflevering 1 Forbidden Love: Wanneer Gloria Marmolejo wordt vermist, maakt de familie van de. B.O.Z.: Draken: Race Naar De Rand: Tekenfilm, Seizoen 3 Aflevering 7 Amerikaanse animatieserie. Animatieserie over de drakenrijders Hiccup en Toothless.. Babar en de belevenissen van Badou: Tekenfilm, Seizoen 1 Aflevering 20 Animatieserie. Operatie: Geheime koffer. Cornelius wil op vakantie met Jake, dus. My Big Fat Fabulous Life: Old Habits Die Hard, Seizoen 5 Aflevering 3 Old Habits Die Hard: Whitney is bang dat Buddy's verontrustende gedachtes. Barely Lethal: Megan Walsh traint al haar hele leven voor geheim agent aan de Hardman school. Tijdens een missie ziet ze hoe andere tieners lol hebben en normale levens leiden. Als ze dan ook nog eens per ongeluk van de radar verdwijnt, grijpt ze haar kans. Megan. Tijd voor MAX: Actualiteitenmagazine, Aflevering 123 Nieuws en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Een. Goede Tijden, Slechte Tijden: Soap, Seizoen 43 Aflevering 6101 Nederlandse soap. Na een ongeluk zijn Sjors en Amir het niet eens over het plan van.

Geheim op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 08:50 B.O.Z.: Draken: Race Naar De Rand

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Amerikaanse animatieserie. Animatieserie over de drakenrijders Hiccup en Toothless. Ze ontdekken een mysterieus en eeuwenoud Drakenoog dat vele geheimen bevat. Het leidt de vrienden naar nieuwe werelden met nieuwe draken!

Vandaag | 09:05 Babar en de belevenissen van Badou

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Animatieserie. Operatie: Geheime koffer. Cornelius wil op vakantie met Jake, dus heeft hij koffers ingepakt. Jake denkt dat 'ie gaat verhuizen en dat willen zijn vriendjes voorkomen. Ze doen net alsof Dame Rataxes op bezoek komt, waardoor het hele Paleis in rep en roer is om alles op tijd gereed te hebben. En dat betekent dus ook dat Cornelius niet weg kan.

Vandaag | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 123 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Een optreden van James Blunt. André van Duin en Rosa Reuten hebben het over de start van 'Het geheime dagboek van Hendrik Groen'.

Vandaag | 11:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6101 - Nederlandse soap. Na een ongeluk zijn Sjors en Amir het niet eens over het plan van aanpak. Daan stelt Billy voor dat zij gaan samenwerken. Kimberly probeert Rover te ontlopen. Lana heeft het door als JoJo haar een geheim probeert te ontfutselen.

Vandaag | 14:05 No-No

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Franse animatieserie. No-No en het hele grote geheim. No-No is een vogelbekdier dat elke dag wakker wordt met een nieuw idee. Hij weet niet zo goed wat hij met al die ideeën moet, maar gelukkig heeft hij genoeg vriendjes die hem willen helpen.

Vandaag | 15:55 Pauw: o.a. Sanne en Lieke Wevers

Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Turnzusjes Sanne en Lieke Wevers doen mee ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Turnzusjes Sanne en Lieke Wevers doen mee aan de Olympische Spelen in Tokio Vanuit het WK turnen in Stuttgart reist het Nederlandse vrouwen-turnteam direct door naar de studio van PAUW. Turnzusjes Sanne en Lieke Wevers, Eythora Thorsdotti, Tisha Volleman, Naomi Visser en Vera van Pol hebben zich door een uitzonderlijke teamprestatie gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Tokio. Voor Sanne en Lieke is het een knappe overwinning na een moeilijke tijd, met een heupblessure en burn-out. Zij vertellen vanavond bij PAUW, in gezelschap van het hele team, over hun spannende weg naar de Olympische Spelen van 2020. Moet de regering Nederlandse IS'ers uit Syrische gevangenkampen terughalen? Het wel of niet terughalen van Nederlandse IS’ers uit Syrische gevangenkampen zet de verhoudingen binnen de coalitie op scherp. Dit weekend zouden er volgens Koerdische autoriteiten al 785 buitenlandse IS aanhangers zijn ontsnapt. Wat moet de Nederlandse regering doen? We bespreken het met Dilan Yesilgöz, buitenlandwoordvoerder van de VVD. Met NRC-journalist Thomas Rueb, tevens schrijver van het bekroonde boek Laura H. En met Omar, neef van Syriëganger Chadia B. Jandino Asporaat over zijn nieuwe biografie 'Dromen met je ogen open' 'Stop complaining and get the fuck up’, dat is het levensmotto van comedian Jandino Asporaat. In zijn nieuwe biografie ‘Dromen met je ogen open’ wordt duidelijk waarom hij op deze manier naar het leven kijkt. In de biografie schrijft hij voor het eerst openhartig over zijn weg naar succes. Vanavond bij PAUW vertelt Jandino hoe hij vanuit niets zijn carrière volgens een streng stappenplan heeft opgebouwd. Richard de Mos wordt verdacht van corruptie Het stadsbestuur van Den Haag verkeert in chaos, sinds de gemeenteraad het vertrouwen in Richard de Mos en zijn partijgenoot Rachid Guernaoui van Groep de Mos / Hart voor Den heeft opgezegd. Ze worden door het Openbaar Ministerie verdacht van ambtelijke corruptie, omkoping en het schenden van het ambtsgeheim. Bij PAUW doet Richard de Mos zijn verhaal, samen met zijn advocaat, Peter Plasman.

Vandaag | 17:05 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6101 - Nederlandse soap. Na een ongeluk zijn Sjors en Amir het niet eens over het plan van aanpak. Daan stelt Billy voor dat zij gaan samenwerken. Kimberly probeert Rover te ontlopen. Lana heeft het door als JoJo haar een geheim probeert te ontfutselen.

Morgen | 08:50 B.O.Z.: Draken: Race Naar De Rand

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Amerikaanse animatieserie. Animatieserie over de drakenrijders Hiccup en Toothless. Ze ontdekken een mysterieus en eeuwenoud Drakenoog dat vele geheimen bevat. Het leidt de vrienden naar nieuwe werelden met nieuwe draken!

Geheim op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:00 Bad Blood

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Forbidden Love: Wanneer Gloria Marmolejo wordt vermist, maakt de familie van de geliefde grootmoeder zich grote zorgen. Rechercheurs die de zaak onderzoeken, stuiten op een duister familiegeheim.

Vandaag | 09:55 My Big Fat Fabulous Life

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Old Habits Die Hard: Whitney is bang dat Buddy's verontrustende gedachtes fatale gevolgen kunnen hebben en wanneer ze drugs vindt, spreekt ze hem er op aan. Heather is geschokt door Whitney's geheim.

Vandaag | 10:05 Barely Lethal

Megan Walsh traint al haar hele leven voor geheim agent aan de Hardman school. Tijdens een missie ziet ze hoe andere tieners lol hebben en normale levens leiden. Als ze dan ook nog eens per ongeluk van de radar verdwijnt, grijpt ze haar kans. Megan ...

Megan Walsh traint al haar hele leven voor geheim agent aan de Hardman school. Tijdens een missie ziet ze hoe andere tieners lol hebben en normale levens leiden. Als ze dan ook nog eens per ongeluk van de radar verdwijnt, grijpt ze haar kans. Megan gaat ervandoor, laat zich adopteren door een pleeggezin en schrijft zich in op een normale school. Maar de complexiteit van het leven op de middelbare school valt haar zwaarder dan verwacht.

Vandaag | 11:29 Rox

Jeugdserie over de drie jonge superhelden Rick, Olivia en Xavier. Ze beschikken over uitzonderlijke talenten én over de ongelooflijke superauto ROX. In het grootste geheim worden ze ingeschakeld om misdaden op te lossen.

Vandaag | 11:30 Piet Patron

'Piet Patron - Cyriel & wijn.' In deze aflevering volgen we Cyriel, de zoon van Piet en sinds dit jaar ook manager van Likoké. Hij leidt de zaal van het restaurant met flair en serveert er de heerlijke lokale wijn van Jérôme. Op zoek naar het geheim van die lekkere wijn uit de Ardèche ontmoet Piet vandaag zijn favoriete leverancier in zijn wijnkelder.

Vandaag | 12:30 Secret Nazi Bases

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Episode 6: Experts onderzoeken unieke geheime locaties die na WOII door de nazi's zijn achtergelaten. Welk doel hadden deze militaire bases en wat is het achterliggende technische ontwerp?

Vandaag | 12:50 Strip the Cosmos

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Supermassive Black Holes: Met behulp van CGI-animatie en wetenschappelijke missies verkennen we de verborgen geheimen van het heelal. Planeten, manen en sterrenstelsels worden laag voor laag afgepeld.

Vandaag | 13:23 Gravity Falls

Een Verhaal over Twee Stans: Stan moet zijn geheimen vertellen.

Vandaag | 13:45 De Ludwigs

Seizoen 4 - Aflevering 8 - 408 - Valerie: De Ludwigs weten het zeker: de ketting van Valerie is de sleutel van dit grote geheim. Maar hoe zorgen ze dat Valerie gaat praten?

Vandaag | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4133 - Soap. Nancy wil een familie-etentje organiseren. Luc verklapt een geheim aan Bob. Toon krijgt telefoon van een oude flirt. Kaat heeft autopech. Nancy en Dieter zijn op hun ongemak. Adil maakt zich zorgen over Paulien.

Vandaag | 16:00 Rabbids Invasie

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Rabbid Indringers / Moeder Rabbid / Rabbid babysitten: De Rabbids crashen hun raket tussen twee huizen, waardoor er raketbrokstukken liggen tussen Zaks kamer en het dak van de buurvrouw, de schattige babysitter waar Zak in het geheim verliefd op is. / Een eenzame Rabbid die geen vrienden heeft om mee naar de maan te vliegen, gaat op zoek naar een vriend, en komt zo bij een robot van Zak uit. / Een Rabbidraket landt in een babykamer. Ze vertrekken weer, maar nemen de baby per ongeluk mee en laten een van hen achter.

Vandaag | 16:15 American Dad!

Seizoen 14 - Aflevering 4 - Shell Game: Steve en Roger gaan samen vogelspotten. Ze zien een man een ei uit een vogelnest stelen en ontdekken het bestaan van de "Orde van de Hand en het Nest", een geheim genootschap van eierdieven. Roger vindt deze ontdekking fascinerend en wordt al gauw lid van de mysterieuze orde, maar Steve is kwaad vanwege Rogers verraad en voegt zich bij een groep die de eieren juist wil beschermen. De rivaliteit tussen de twee groepen escaleert en dreigt dodelijk af te lopen voor Steve wanneer de Orde een plan uitbroedt om een bijzonder zeldzaam ei te stelen op een afgelegen eiland. Ondertussen heeft het gezin zijn twijfels bij de nieuwe Italiaanse pastasaus "met pit" die Francine heeft gekocht. Wanneer ze ervan proeven, zijn ze verkocht, maar ze hebben niet door dat hun persoonlijkheid erdoor verandert.

Vandaag | 16:50 Strip the Cosmos

Aflevering 2 - Extreme Stars: Met behulp van CGI-animatie en wetenschappelijke missies verkennen we de verborgen geheimen van het heelal. Planeten, manen en sterrenstelsels worden laag voor laag afgepeld.

Vandaag | 17:00 Bassie & Adriaan en het geheim van de schatkaart

Vandaag | 17:00 Welkom in de Wayne toren

Seizoen 1 - Aflevering 9 - De Norma's: Team Timbers red een bewoner. Maar dan komen Garrison en Madison, presentatoren van het bekende tv programma Geheime Mysteries naar de Wayne om een aflevering te draaien. Ansi en Olly zijn dolblij, Saraline ziet het helemaal niet zitten.

Vandaag | 17:50 Sturm der Liebe

Viktor vraagt Alicia om hem de nodige tijd te geven om zijn scheiding te regelen. Xenia viert haar succes met Christoph. Er lijkt een vonk te zijn tussen hen, maar Christoph wil alleen maar Alicia. Wanneer Jessica hem het geheim van Alicia verklapt, zoekt Christoph troost in drank. Werner helpt Valentina die graag de rol van Julia in Romeo en Julia' wil bemachtigen. Na de kus met Paul kan Romy het nog steeds niet over haar hart krijgen om hem de waarheid over Lucy te vertellen.

Vandaag | 18:26 Rox

Jeugdserie over de drie jonge superhelden Rick, Olivia en Xavier. Ze beschikken over uitzonderlijke talenten én over de ongelooflijke superauto ROX. In het grootste geheim worden ze ingeschakeld om misdaden op te lossen.

Vandaag | 18:45 Grey's Anatomy

Callies wereld komt plotseling op zijn kop te staan. Maar dan verschijnt haar vader, die een interessant geheim deelt. Ondertussen zijn er flashbacks naar het huwelijk van Callie en Arizona.

Vandaag | 19:40 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Kim & Matt: Na vijf jaar te hebben gepraat met Matt, wil Kim afspreken met haar internetliefde. Max en Nev proberen hen bij elkaar te brengen en ontdekken geheimen die wellicht een wig drijven tussen de twee geliefden.

Vandaag | 20:30 Ghost Adventures Specials

Seizoen 15 - Aflevering 7 - Paranormaal onderzoekers Zak Bagans en Aaron Goodwin reizen samen met camera- en geluidsmensen Billy Tolley en Jay Wasley naar plekken waar het spookt. Ze spreken met ooggetuigen en experts om de geschiedenis van elke plek te ontrafelen. Daarna laten ze zich de hele nacht opsluiten en gebruiken ze de meest moderne technologie om de paranormale activiteit te onderzoeken en bewijs te verzamelen, om zo de waarheid te ontdekken achter elk spookachtig geheim.

Vandaag | 21:00 Bassie & Adriaan en het geheim van de schatkaart

Vandaag | 21:00 Bermuda Triangle Exposed

We onderzoeken de Bermudadriehoek en onthullen het geheim van deze mysterieuze plek in de oceaan, waar vliegtuigen en boten in monstergolven en grote draaikolken zouden verdwijnen.

Vandaag | 21:30 Ghost Adventures Specials

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Paranormaal onderzoekers Zak Bagans en Aaron Goodwin reizen samen met camera- en geluidsmensen Billy Tolley en Jay Wasley naar plekken waar het spookt. Ze spreken met ooggetuigen en experts om de geschiedenis van elke plek te ontrafelen. Daarna laten ze zich de hele nacht opsluiten en gebruiken ze de meest moderne technologie om de paranormale activiteit te onderzoeken en bewijs te verzamelen, om zo de waarheid te ontdekken achter elk spookachtig geheim.

Vandaag | 22:25 The Living Daylights

Na een belangrijke opdracht in Gibraltar moet James Bond voor een missie naar Bratislava. Hij moet er namelijk in het geheim het overlopen van de Russische generaal Koskov, een invloedrijk KGB lid, organiseren. Nadat hij ternauwernood aan de dood ...

Na een belangrijke opdracht in Gibraltar moet James Bond voor een missie naar Bratislava. Hij moet er namelijk in het geheim het overlopen van de Russische generaal Koskov, een invloedrijk KGB-lid, organiseren. Nadat hij ternauwernood aan de dood kon ontsnappen, komt Koskov veilig in Londen aan. Tijdens zijn ondervraging beweert Koskov dat generaal Poesjkin achter de aanslag op zijn leven zit. Bond besluit naar Bratislava terug te keren om de hele zaak uit te pluizen...

Vandaag | 22:30 Codes and Conspiracies

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Bunkers: Het ware verhaal achter geheime bunkers in de VS, van bunkers in achtertuinen tot ondergrondse ministeden. Sinds mensenheugenis spelen bunkers een grote rol in oorlogsplannen.

Vandaag | 23:00 Evil Lives Here

Seizoen 4 - Aflevering 7 - I Hate Being Daddy's Girl: Robin Lindsey ontsnapt aan haar gewelddadige moeder door bij haar vader in te trekken. Ze denkt dat ze veilig is, maar haar vader blijkt een gruwelijk geheim voor haar te verbergen.

Vandaag | 23:05 The Family

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. All You See is Dark. Adam en zijn vermeende ontvoerder Hank ontmoeten elkaar. Hank worstelt met een geheim dat hij al jaren voor zich houdt. Danny twijfelt nog steeds aan de ware identiteit van Adam. Nina voelt zich schuldig omdat ze er destijds mee voor gezorgd heeft dat Hank beschuldigd werd. Claire vraagt Willa om John te overtuigen zich achter haar campagne te scharen, maar Willa gaat erg ver om die opdracht uit te voeren.

Morgen | 00:20 Strip the Cosmos

Aflevering 2 - Extreme Stars: Met behulp van CGI-animatie en wetenschappelijke missies verkennen we de verborgen geheimen van het heelal. Planeten, manen en sterrenstelsels worden laag voor laag afgepeld.

Morgen | 01:05 South Park

Seizoen 12 - Aflevering 2 - Britney's New Look: Als de jongens Britney Spears helpen om op de Noordpool te komen, ontdekken ze het schokkende geheim achter haar populariteit.

Morgen | 01:50 SpongeBob

Seizoen 6 - Aflevering 8 - De diefstal / De vaste klant: Het geheime ingrediënt van de Krabburger is gestolen. SpongeBob is als verantwoordelijke werknemer ten einde raad en gaat op onderzoek uit. // Plankton heeft eindelijk één betalende klant. Dat kan Meneer Krabs niet hebben.

Morgen | 01:50 Sturm der Liebe

Viktor vraagt Alicia om hem de nodige tijd te geven om zijn scheiding te regelen. Xenia viert haar succes met Christoph. Er lijkt een vonk te zijn tussen hen, maar Christoph wil alleen maar Alicia. Wanneer Jessica hem het geheim van Alicia verklapt, zoekt Christoph troost in drank. Werner helpt Valentina die graag de rol van Julia in Romeo en Julia' wil bemachtigen. Na de kus met Paul kan Romy het nog steeds niet over haar hart krijgen om hem de waarheid over Lucy te vertellen.

Morgen | 02:45 Evil Lives Here

Seizoen 4 - Aflevering 7 - I Hate Being Daddy's Girl: Robin Lindsey ontsnapt aan haar gewelddadige moeder door bij haar vader in te trekken. Ze denkt dat ze veilig is, maar haar vader blijkt een gruwelijk geheim voor haar te verbergen.

Morgen | 03:00 Aircrash Unsolved: The Mystery of Helios 522

Serie waarin de geheimen van de cockpit worden onthuld en dieper wordt ingegaan op wat er wordt gedaan om vliegtuigongelukken te voorkomen.

Morgen | 04:10 Winx Club

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Winx in de val!: Als Critty wordt ontvoerd, begeven de Winx zich naar de geheime schuilplaats van Kalshara en Brafilius.

Morgen | 05:12 Strip the Cosmos

Aflevering 2 - Extreme Stars: Met behulp van CGI-animatie en wetenschappelijke missies verkennen we de verborgen geheimen van het heelal. Planeten, manen en sterrenstelsels worden laag voor laag afgepeld.

Morgen | 06:00 How Do They Do It?

Seizoen 10 - Aflevering 15 - Kamaz Trucks / Hair Care / Canton Tower: Ontdek hoe producten over de hele wereld worden geproduceerd, als we de geheimen van de productie onthullen. Met Kamaz-vrachtwagens, haarproducten en de Canton Tower.

Morgen | 06:05 Randy Cunningham - Ninja op School

'Otto Weet het Beter / Operatie G.B.D..' Wanneer Randy Viceroy's geliefde huisdier Otto vindt en erop verliefd wordt, weigert hij om Otto terug te geven. Zo brengt hij Norrisville in gevaar. Randy gaat undercover bij Bash zodat hij het geheim achter McFists volgende Ninja-vernietigingsplan kan ontdekken.

Morgen | 06:30 South Park

Seizoen 12 - Aflevering 2 - Britney's New Look: Als de jongens Britney Spears helpen om op de Noordpool te komen, ontdekken ze het schokkende geheim achter haar populariteit.

Morgen | 06:50 Sturm der Liebe

Viktor vraagt Alicia om hem de nodige tijd te geven om zijn scheiding te regelen. Xenia viert haar succes met Christoph. Er lijkt een vonk te zijn tussen hen, maar Christoph wil alleen maar Alicia. Wanneer Jessica hem het geheim van Alicia verklapt, zoekt Christoph troost in drank. Werner helpt Valentina die graag de rol van Julia in Romeo en Julia' wil bemachtigen. Na de kus met Paul kan Romy het nog steeds niet over haar hart krijgen om hem de waarheid over Lucy te vertellen.

Morgen | 07:00 Asterix: Het Geheim van de Toverdrank

Morgen - Animatiefilm, De druïde Panoramix is al een dagje ouder en dat uit zich wanneer hij valt tijdens het zoeken naar een maretak in het bos. Om de toekomst van het dorp van de Galliërs te verzekeren, denkt hij eraan om een jonge getalenteerde ...

De druïde Panoramix is al een dagje ouder en dat uit zich wanneer hij valt tijdens het zoeken naar een maretak in het bos. Om de toekomst van het dorp van de Galliërs te verzekeren, denkt hij eraan om een jonge getalenteerde druïde te zoeken.

Morgen | 07:50 De Thundermans

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Thundermans: Verbannen! Deel 1 : Wat is er nog gaver dan een superheld? Een complete superheldenfamilie! Maak kennis met de Thundermans, een bijzondere familie die hun superheldenbestaan geheim probeert te houden om een normaal leven te kunnen leiden. Een lastige taak? Reken maar! Helemaal omdat de oudste tweeling, Phoebe en Max, met elkaar wedijveren met behulp van hun superheldenkrachten! Yepp, dat hele "erbij proberen te horen" gedoe zou weleens iets langer kunnen gaan duren dan verwacht...

Morgen | 08:30 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 47 - De Geheime Krachten van Alvin: Alvin overtuigt Theodore ervan dat hij toverkrachten heeft, maar krijgt er eigenlijk meteen weer spijt van.

 Meer

Geheim gemist

Gisteren 15:55 Pauw: o.a. Sadet Karabulut en Charles Groenhuijsen

Gisteren - Actuele talkshow - herhaling, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Sadet Karabulut en Charles ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Sadet Karabulut en Charles Groenhuijsen over het Turkse offensief in Noord-Syrië Het Turkse leger is vanaf woensdag een offensief begonnen in het noordoosten van Syrië tegen de Koerdische strijdkrachten in dat gebied. Sindsdien zijn er meer dan 70 duizend mensen op de vlucht geslagen, worden meerdere plaatsen zwaar getroffen door oorlogsgeweld en dreigt er een nieuwe humanitaire crisis. De Turkse president Erdogan heeft gezegd 'de deuren naar Europa open te zetten' voor Syrische vluchtelingen als de EU de inval als een bezetting blijft zien. Welke opties hebben Donald Trump en de Europese leiders om het geweld te stoppen? Sadet Karabulut, Buitenland-woordvoerder van de SP en Amerikadeskundige Charles Groenhuijsen zijn te gast. De TV-week van Dennis Weening Iedere vrijdag vragen we iemand om een week televisie voor ons te kijken en zijn of haar favoriete momenten mee te nemen. Vandaag is dat Dennis Weening, die woensdag net naast de Televizier-Ring greep. Verwacht onder andere fragmenten van de Netflix-hitserie 'Peaky Blinders' en 'Avondlicht', de satirische talkshow van mister LuckyTV Sander van de Pavert. Fit oud worden, hoe doe je dat? Fit oud worden willen we allemaal, maar hoe doe je dat? David van Bodegom schreef er het boek 'Het geheim van de Schildpad' over. Te gast zijn David Bodegom, Miep Rensink (84 jaar), Piet van Heusden (90 jaar) en Susan Hosang (100 jaar), de drie laatstgenoemde zijn topfitte ouderen. Vanavond bij PAUW het antwoord op de vraag hoe je fit oud wordt. Angela Groothuizen viert haar 60ste verjaardag met theatershow en album Angela Groothuizen is 60 jaar en viert dat met een theatershow en een album. De naam van haar theatershow: 'Lueke binge'. Vijftien jaar geleden kreeg Angela van haar dochters een strippenkaart voor moederdag. 'Ik gaa met je lueke binge', stond erop. Leuke dingen doen. Het wordt tijd om die kaart te innen, maar wat doe je als je alles al gedaan en gezien hebt? Als je glas overvol is en je ook nog een beetje aan het behoud van de aarde wilt denken? Vanavond bij PAUW vertelt ze er alles over.

Eerder Vandaag | 03:00 LoliRock

Uur Van De Waarheid: Iris ontdekt dat Tante Ellen een groot geheim heeft.

Eerder Vandaag | 00:50 The Mechanic IMDb: 6.6

IMDB * 6.6 - The Mechanic, Amerikaanse actiethriller uit 2011 van regisseur Simon West met Jason Statham, Ben Foster, Donald Sutherland en anderen. Arthur Bishop is de beste huurmoordenaar die er is. Met uiterste precisie voert hij zijn opdrachten ...

Amerikaanse actiethriller uit 2011 van regisseur Simon West met Jason Statham, Ben Foster, Donald Sutherland en anderen. Arthur Bishop is de beste huurmoordenaar die er is. Met uiterste precisie voert hij zijn opdrachten koelbloedig uit, zonder sporen achter te laten. Bishop houdt alles zakelijk, maar wanneer zijn leermeester en vriend Harry wordt vermoord, besluit hij een persoonlijke wraakactie uit te voeren. Zijn missie wordt gecompliceerd als Harry's zoon Steve hem benadert met het verzoek de kneepjes van het vak te leren. De uitvoering van de opdrachten als duo verloopt niet vlekkeloos en Steve ontdekt een groot geheim van Arthur. Arthur en Steve die als huurmoordenaars problemen van anderen oplossen, zullen onderling eerst een strijd moeten uitvechten. Kijkwijzer indicatie: let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat angst en geweld. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-mechanic

Eerder Vandaag | 00:10 American Dad!

Seizoen 14 - Aflevering 4 - Shell Game: Steve en Roger gaan samen vogelspotten. Ze zien een man een ei uit een vogelnest stelen en ontdekken het bestaan van de "Orde van de Hand en het Nest", een geheim genootschap van eierdieven. Roger vindt deze ontdekking fascinerend en wordt al gauw lid van de mysterieuze orde, maar Steve is kwaad vanwege Rogers verraad en voegt zich bij een groep die de eieren juist wil beschermen. De rivaliteit tussen de twee groepen escaleert en dreigt dodelijk af te lopen voor Steve wanneer de Orde een plan uitbroedt om een bijzonder zeldzaam ei te stelen op een afgelegen eiland. Ondertussen heeft het gezin zijn twijfels bij de nieuwe Italiaanse pastasaus "met pit" die Francine heeft gekocht. Wanneer ze ervan proeven, zijn ze verkocht, maar ze hebben niet door dat hun persoonlijkheid erdoor verandert.

Gisteren 23:30 The Family

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Amerikaanse dramaserie. Pilot. Tien jaar na zijn verdwijning en terwijl hij heel die tijd dood werd gewaand, duikt Adam, de zoon van burgemeester Claire Warren, terug op. Willa, de dochter van Claire, wil het gebeuren aangrijpen om haar moeder te laten meedoen aan de race voor het gouveneurschap, maar Claires man ziet dat anders. Adams oudere en aan drank verslaafde broer Danny vermoedt dat er iets niet klopt met de teruggekeerde Adam. Hank, de buurman van de familie en verdachte van Adams ontvoering, wordt vrijgelaten.

Gisteren 23:05 Taken

Leah Wicker, een Mossad-agente, komt naar Washington voor een ontmoeting met Hart. Nog voor de twee vrouwen elkaar kunnen ontmoeten, wordt er een mislukte aanslag gepleegd op Leah. De agente vermoedt dat de aanslag het werk is van een Iraans geheim agent. Wanneer Hart ontdekt dat Leah aan de ziekte van Alzheimer lijdt, begint ze echter te vermoeden dat het de Mossad zelf is die haar uit de weg wil ruimen.

Gisteren 21:00 Bassie & Adriaan en het geheim van de schatkaart

Gisteren 20:30 Mission: Impossible - Ghost Protocol IMDb: 7.4

Gisteren - IMDB * 7.4 - Actiefilm, Geheim agent Ethan Hunt en zijn teamleden moeten terechtstaan voor een fatale explosie in het Kremlin, waar zij bezig waren met een geheime missie. Hunt is vastberaden om de onschuld van zijn team te bewijzen, maar ...

Geheim agent Ethan Hunt en zijn teamleden moeten terechtstaan voor een fatale explosie in het Kremlin, waar zij bezig waren met een geheime missie. Hunt is vastberaden om de onschuld van zijn team te bewijzen, maar daarvoor moet hij op de vlucht slaan voor de Amerikaanse en Russische autoriteiten. Terwijl hij opgejaagd wordt door een overambitieuze agent, die Hunt zelf heeft opgeleid, moet hij naast het bewijzen van zijn onschuld ook een nucleaire oorlog tussen de twee landen zien te voorkomen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/mission-impossible-ghost-protocol

Gisteren 20:00 Guido Superstar

Gisteren - In deze hilarische actiekomedie komt Italiaanse immigrant Guido terecht in de wereld van snelle auto's, geheim agenten en drugsmaffia. Nadat hij zijn baantje is kwijtgeraakt wordt Guido ingehuurd door te FBI om zich voor te doen als een ...

In deze hilarische actiekomedie komt Italiaanse immigrant Guido terecht in de wereld van snelle auto's, geheim agenten en drugsmaffia. Nadat hij zijn baantje is kwijtgeraakt wordt Guido ingehuurd door te FBI om zich voor te doen als een Siciliaanse gangster. Helaas verloopt niet alles van een leien dakje. Guido moet proberen het hoofd koel te houden voordat hij wordt vermoord of, nog erger, teruggestuurd naar Italië.

Gisteren 20:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6101 - Nederlandse soap. Na een ongeluk zijn Sjors en Amir het niet eens over het plan van aanpak. Daan stelt Billy voor dat zij gaan samenwerken. Kimberly probeert Rover te ontlopen. Lana heeft het door als JoJo haar een geheim probeert te ontfutselen.

Gisteren 19:30 Piet Patron

'Piet Patron - Cyriel & wijn.' In deze aflevering volgen we Cyriel, de zoon van Piet en sinds dit jaar ook manager van Likoké. Hij leidt de zaal van het restaurant met flair en serveert er de heerlijke lokale wijn van Jérôme. Op zoek naar het geheim van die lekkere wijn uit de Ardèche ontmoet Piet vandaag zijn favoriete leverancier in zijn wijnkelder.

Gisteren 18:26 Rox

Jeugdserie over de drie jonge superhelden Rick, Olivia en Xavier. Ze beschikken over uitzonderlijke talenten én over de ongelooflijke superauto ROX. In het grootste geheim worden ze ingeschakeld om misdaden op te lossen.

Gisteren 17:30 Flodder

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Komische serie. Van de wereld. Zoon Kees lijkt herboren. Hij is plotseling uiterst behulpzaam, geeft erg intelligente aanwijzingen en merkwaardig genoeg bezwijken de vrouwen voor zijn charmes. Kortom Kees is niet meer te herkennen. Hoe valt de omwenteling te verklaren? Kees geeft zijn geheim niet prijs.

Gisteren 17:00 Bassie & Adriaan en het geheim van de schatkaart

Gisteren 14:25 The Revenge of the Pink Panther

Gisteren - Om aan de Amerikaanse maffiosi te bewijzen dat ze te vertrouwen zijn, laten Franse drugbazen de wereldwijd bekende Franse politie inspecteur Clouseau ombrengen. Ex inspecteur Dreyfus wordt uit de psychiatrische inrichting vrijgelaten om ...

Om aan de Amerikaanse maffiosi te bewijzen dat ze te vertrouwen zijn, laten Franse drugbazen de wereldwijd bekende Franse politie-inspecteur Clouseau ombrengen. Ex-inspecteur Dreyfus wordt uit de psychiatrische inrichting vrijgelaten om naar Clouseaus moordenaars op zoek te gaan. Clouseau kon echter aan de aanslag ontsnappen en voert in het grootste geheim zijn eigen onderzoek. De onthullingen van Simone, de in onmin gevallen minnares van een van de drugbazen, wiens leven hij redde, brengen hem naar Hongkong...

Gisteren 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4132 - Soap. Simonne zit tussen twee vuren. Olivia begrijpt de uitbarsting van Jana niet. Femke en Peter bezoeken Lucas. Ann vliegt uit tegen Charité. Tim zoekt nog altijd naar antwoorden in het kader van de zaak 'Julia'. Bob wil meer ontspanning in huis.

Gisteren 11:29 Rox

Jeugdserie over de drie jonge superhelden Rick, Olivia en Xavier. Ze beschikken over uitzonderlijke talenten én over de ongelooflijke superauto ROX. In het grootste geheim worden ze ingeschakeld om misdaden op te lossen.

Gisteren 10:50 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Alles voor het goede doel: De vete tussen de Harpers en de Montagellis is heviger dan ooit. Maar wat niemand weet is dat Dawn en Joey Montagelli elkaar leuk vinden. Ze proberen het angstvallig stil te houden maar Dicky verklapt per ongeluk het geheim, zonder dat hij van het geheim op de hoogte was.

Gisteren 10:30 Just Tattoo of Us USA

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Kailah Exposes The Truth: Kailah, oud-deelneemster van The Challenge, legt een grote onzekerheid van haar vriend bloot met een tatoeage op een bijzondere plek. En de onthulling van een geheim van iemands beste vriend zorgt voor tranen in de hele studio.

Gisteren 10:15 Tekken

Gisteren - In het jaar 2039 hebben wereldoorlogen de mensheid bijna weggevaagd en worden continenten geleid door machtige bedrijven. Topman Heihachi Mishima is organisator van Tekken, het grootste vechtsportevenement ter wereld dat de massa's mensen ...

In het jaar 2039 hebben wereldoorlogen de mensheid bijna weggevaagd en worden continenten geleid door machtige bedrijven. Topman Heihachi Mishima is organisator van Tekken, het grootste vechtsportevenement ter wereld dat de massa's mensen rustig moet houden en de winnaar eeuwige roem belooft. Ook de opstandige straatvechter Jin Kazama wil eraan deelnemen. Maar zijn motivatie is om bloedige wraak op Heihachi te kunnen nemen die hij schuldig acht voor de dood van zijn moeder. Tijdens het toernooi openbaart zich de duistere zijde van het Mishima-imperium en ontdekt Jin een geheim project dat de wereld voor altijd kan veranderen.

Gisteren 09:20 Henry Danger

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Het gevaar begint: Henry Hart is een normale achtste groeper, totdat hij plots zijn droombaan krijgt als de sidekick van superheld Captain Man, wat strikt geheim moet blijven.

Gisteren 08:50 Henry Danger

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Het gevaar begint: Henry Hart is een normale achtste groeper, totdat hij plots zijn droombaan krijgt als de sidekick van superheld Captain Man, wat strikt geheim moet blijven.

Gisteren 07:20 Rote Rosen

Amelie freut sich über die Aussicht auf einen Posten in der Ancient Listed-Hotelorganisation, muss aber erleben, wie Gregor ihr und dem "Drei Könige" das Leben schwer macht. Ihr Entschluss, Gregor Paroli zu bieten, wird durch ihre Unachtsamkeit am Steuer plötzlich dramatische Realität. Leonie und Laurenz wollen ihre Verlobung zunächst geheim halten, was aber nicht gelingt. Frank und Hilli organisieren ein kleines Abschiedsfest, wobei Leonie erstmals begreift, dass ihr Vater sich noch Hoffnung auf die Fortsetzung seiner Ehe mit Hilli macht. Judith und Alex sind nicht einig, wie es mit ihnen weitergehen soll. Als er sich nach Judiths Intervention doch auf den Job im "Carlas" bewirbt, brechen alte Konflikte auf. Yvonne hat ihren Frieden mit ihren Niederlagen in Lüneburg gemacht und bricht zu neuen Ufern nach Itzehoe auf. Britta begreift, dass Lukes Chance, jetzt doch seine Tochter kennenzulernen, gut für ihre Beziehung ist. Bis Lu

Gisteren 00:50 The Adventures of Tintin

Gisteren - De nieuwsgierige reporter Kuifje en zijn trouwe hondje Bobbie ontdekken dat een model van het prachtige oude zeilschip De Eenhoorn een geheim met zich meedraagt. Meegevoerd in een eeuwenoud mysterie, krijgt het duo het aan de stok met de ...

De nieuwsgierige reporter Kuifje en zijn trouwe hondje Bobbie ontdekken dat een model van het prachtige oude zeilschip De Eenhoorn een geheim met zich meedraagt. Meegevoerd in een eeuwenoud mysterie, krijgt het duo het aan de stok met de boosaardige Sacharin, die weet dat Kuifje een belangrijke aanwijzing bezit naar de grote schat van de snode piraat Scharlaken Rackham. Geholpen door de moedige Bobbie, de onstuimige kapitein Haddock en de stuntelige detectives Jansen en Janssen, reist Kuifje de halve wereld af, constant op de hielen gezeten door de vijand.

Gisteren 00:00 Bermuda Triangle Exposed

We onderzoeken de Bermudadriehoek en onthullen het geheim van deze mysterieuze plek in de oceaan, waar vliegtuigen en boten in monstergolven en grote draaikolken zouden verdwijnen.

Eergisteren 20:40 The Revenge of the Pink Panther

Eergisteren - Om aan de Amerikaanse maffiosi te bewijzen dat ze te vertrouwen zijn, laten Franse drugbazen de wereldwijd bekende Franse politie inspecteur Clouseau ombrengen. Ex inspecteur Dreyfus wordt uit de psychiatrische inrichting vrijgelaten ...

Om aan de Amerikaanse maffiosi te bewijzen dat ze te vertrouwen zijn, laten Franse drugbazen de wereldwijd bekende Franse politie-inspecteur Clouseau ombrengen. Ex-inspecteur Dreyfus wordt uit de psychiatrische inrichting vrijgelaten om naar Clouseaus moordenaars op zoek te gaan. Clouseau kon echter aan de aanslag ontsnappen en voert in het grootste geheim zijn eigen onderzoek. De onthullingen van Simone, de in onmin gevallen minnares van een van de drugbazen, wiens leven hij redde, brengen hem naar Hongkong...

Eergisteren 20:00 Mission: Impossible III IMDb: 6.9

Eergisteren - IMDB * 6.9 - Actiefilm, Speciaal agent Ethan Hunt wil een punt zetten achter zijn carrière en de Impossible Missions Force verlaten. Maar net nu valt Lindsey Farris, een briljante rekruut van het IMF en de beschermelinge van Ethan, in ...

Speciaal agent Ethan Hunt wil een punt zetten achter zijn carrière en de Impossible Missions Force verlaten. Maar net nu valt Lindsey Farris, een briljante rekruut van het IMF en de beschermelinge van Ethan, in handen van de koelbloedige wapenhandelaar Owen Davian. Die staat op het punt een wereldbedreigende deal te sluiten. Ethan kan Lindsey bevrijden, maar een bom die in haar hoofd werd ingeplant, kost haar uiteindelijk het leven.Wanneer ook Ethans vrouw Julia wordt ontvoerd door de topcrimineel, staat Ethan voor de moeilijkste beproeving van zijn leven: hij moet de wereld redden van de ondergang én tegelijkertijd Julia bevrijden uit de klauwen van de nietsontziende schurk. Het lijkt een onmogelijke missie, want zelfs in eigen rangen lijkt Ethan niemand te kunnen vertrouwen. Na Brian De Palma en John Woo neemt J.J. Abrams het regiestokje over voor de derde 'Mission: Impossible', de filmreeks die gebaseerd is op de gelijknamige televisieserie. Abrams maakt hiermee weliswaar zijn regiedebuut op het witte doek, maar heeft als het creatieve brein achter de populaire series 'Lost' en 'Alias' zijn sporen op het gebied van actie en drama ruimschoots verdiend. In tegenstelling tot zijn voorgangers schreef Abrams dan ook zelf mee aan het script. Tom Cruise kruipt voor de derde keer in de huid van geheim agent Ethan Hunt en ook Ving Rhames is weer terug in zijn rol van Luther Stickell. Philip Seymour Hoffman, die een Oscar won voor zijn titelrol in 'Capote', speelt de bad-guy Owen Davian. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/mission-impossible-iii

Eergisteren 19:40 Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Trainingsmaatje: Raph sluit vriendschap met een nieuw trainingsmaatje, maar hij houdt het geheim voor z'n broers, die hem niet mogen.

Eergisteren 18:26 Rox

Jeugdserie over de drie jonge superhelden Rick, Olivia en Xavier. Ze beschikken over uitzonderlijke talenten én over de ongelooflijke superauto ROX. In het grootste geheim worden ze ingeschakeld om misdaden op te lossen.

Eergisteren 18:15 Mysteries At The Museum

Seizoen 11 - Aflevering 10 - A Party That Started A War: Geschiedenisliefhebber Don Wildman gaat op zoek naar bijzondere relikwieën en artefacten die een uniek verhaal te vertellen hebben en een geheim in zich bergen.

Eergisteren 18:10 Mysteries At The Museum

Seizoen 11 - Aflevering 10 - A Party That Started A War: Geschiedenisliefhebber Don Wildman gaat op zoek naar bijzondere relikwieën en artefacten die een uniek verhaal te vertellen hebben en een geheim in zich bergen.

Eergisteren 17:50 Brainiacs

'Het Geheim van Phidias.' De 12-jarige Isaac krijgt de kans om een opleiding te volgen op de School voor Genieën. Op de school wordt hij ondergedompeld in de chemie, biologie, kunst en technologie. Maar Isaac is voornamelijk geïnteresseerd in robotica om zijn zus te helpen.

Eergisteren 17:30 Chinese Zodiac

Eergisteren - Om de wereld te redden van de ondergang, moet geheim agent Asian Hawk (Jackie Chan) twaalf bronzen dierenriemhoofden verzamelen. De hoofden werden in 1860 geplunderd door de Franse en Britse legers uit het Keizerlijke zomerpaleis in ...

Om de wereld te redden van de ondergang, moet geheim agent Asian Hawk (Jackie Chan) twaalf bronzen dierenriemhoofden verzamelen. De hoofden werden in 1860 geplunderd door de Franse en Britse legers uit het Keizerlijke zomerpaleis in Peking. Bij zijn zoektocht wordt Hawk geassisteerd door een Chinese studente en een vrouw uit Parijs. Niks zal hem stoppen op zijn laatste missie om de artefacten terug te vinden: vuurgevechten, parachutesprongen, achtervolgingen en heel veel explosies.

Eergisteren 16:42 Het Geheim van de Tarwewijk

Maryam Motaref had een mooi leven in Iran. Ze is als arbeidsdeskundige afgestudeerd als de Ayahtollah’s aan de macht komen en de sfeer in het land veranderd. Als ze haar werk verliest besluit ze met haar dochter naar Nederland te vluchten, daar komt ze in de Tarwewijk terecht en ze is er nooit meer weggegaan, Jacqueline Duivenman is een geboren en getogen 'Tarwewijkster’ en al jaren een van Maryam’s vaste klanten. Ze is o.a. vrijwilliger bij Speeltuin Millinx, waar ze zich met ziel en zaligheid inzet voor de kinderen van de wijk. In gesprek met elkaar komen ze erachter dat iedereen in zijn leven met problemen geconfronteerd wordt; niemand blijft ellende bespaard, maar hoe je er mee omgaat is de vraag.

Eergisteren 16:40 Taken

Leah Wicker, een Mossad-agente, komt naar Washington voor een ontmoeting met Hart. Nog voor de twee vrouwen elkaar kunnen ontmoeten, wordt er een mislukte aanslag gepleegd op Leah. De agente vermoedt dat de aanslag het werk is van een Iraans geheim agent. Wanneer Hart ontdekt dat Leah aan de ziekte van Alzheimer lijdt, begint ze echter te vermoeden dat het de Mossad zelf is die haar uit de weg wil ruimen.

Eergisteren 16:12 Het Geheim van de Tarwewijk

Maryam Motaref had een mooi leven in Iran. Ze is als arbeidsdeskundige afgestudeerd als de Ayahtollah’s aan de macht komen en de sfeer in het land veranderd. Als ze haar werk verliest besluit ze met haar dochter naar Nederland te vluchten, daar komt ze in de Tarwewijk terecht en ze is er nooit meer weggegaan, Jacqueline Duivenman is een geboren en getogen 'Tarwewijkster’ en al jaren een van Maryam’s vaste klanten. Ze is o.a. vrijwilliger bij Speeltuin Millinx, waar ze zich met ziel en zaligheid inzet voor de kinderen van de wijk. In gesprek met elkaar komen ze erachter dat iedereen in zijn leven met problemen geconfronteerd wordt; niemand blijft ellende bespaard, maar hoe je er mee omgaat is de vraag.

Eergisteren 15:56 Star Wars: De Avonturen van de Bouwmeesters

Seizoen 1 - Amerikaanse animatieserie. Het Geheim van Cloud City. Rowan, Kordi en Zander Bouwmeester speuren het sterrenstelsel af voor onderdelen om hun eigen ruimteschepen te bouwen. Wanneer ze een deel van het eeuwenoude Kyber-zwaard ontdekt, worden ze al snel het doelwit van keizer Palpatine en Darth Vader.

Eergisteren 15:56 Star Wars: De Avonturen van de Bouwmeesters

Het Geheim van Cloud City: De Bouwmeesters zoeken in Cloud City een kostbare lading.

Eergisteren 15:45 Big Hero 6

Rivaliteitsweek: Honey Lemon volgt in het geheim kunstlessen

Eergisteren 15:42 Het Geheim van de Tarwewijk

Maryam Motaref had een mooi leven in Iran. Ze is als arbeidsdeskundige afgestudeerd als de Ayahtollah’s aan de macht komen en de sfeer in het land veranderd. Als ze haar werk verliest besluit ze met haar dochter naar Nederland te vluchten, daar komt ze in de Tarwewijk terecht en ze is er nooit meer weggegaan, Jacqueline Duivenman is een geboren en getogen 'Tarwewijkster’ en al jaren een van Maryam’s vaste klanten. Ze is o.a. vrijwilliger bij Speeltuin Millinx, waar ze zich met ziel en zaligheid inzet voor de kinderen van de wijk. In gesprek met elkaar komen ze erachter dat iedereen in zijn leven met problemen geconfronteerd wordt; niemand blijft ellende bespaard, maar hoe je er mee omgaat is de vraag.

Eergisteren 15:25 Safta Judith

Documentaire over de grootmoeder van documentairemaakster Iris Mimoun, die op haar negentiende overleed aan de gevolgen van een abortus. Filmmaakster Iris Mimon groeit op met het verhaal dat haar Israëlische oma op haar negentiende is overleden. Als Iris erachter komt dat oma Judith door een abortus om het leven is gekomen, raakt ze in de ban van haar mysterieuze geschiedenis. Het enige bewijs van oma's bestaan, is één zwart-witfoto van een jonge vrouw. Van jongs af aan wist Iris dat ze dit verhaal ooit zou gaan uitzoeken. Precies zestig jaar na dato is het nu of nooit; voordat er geen familieleden meer in leven zijn om het geheim te ontrafelen.

Eergisteren 15:12 Het Geheim van de Tarwewijk

Maryam Motaref had een mooi leven in Iran. Ze is als arbeidsdeskundige afgestudeerd als de Ayahtollah’s aan de macht komen en de sfeer in het land veranderd. Als ze haar werk verliest besluit ze met haar dochter naar Nederland te vluchten, daar komt ze in de Tarwewijk terecht en ze is er nooit meer weggegaan, Jacqueline Duivenman is een geboren en getogen 'Tarwewijkster’ en al jaren een van Maryam’s vaste klanten. Ze is o.a. vrijwilliger bij Speeltuin Millinx, waar ze zich met ziel en zaligheid inzet voor de kinderen van de wijk. In gesprek met elkaar komen ze erachter dat iedereen in zijn leven met problemen geconfronteerd wordt; niemand blijft ellende bespaard, maar hoe je er mee omgaat is de vraag.

Eergisteren 14:53 Lummels

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Animatieserie. Rookoffers. De Maya's in het oude Mexico dreigen van honger om te komen, omdat ze hun hele voorraad moeten offeren aan de god van de regen. Maar is dit allemaal wel de schuld van de god? De Lummels ontdekken het geheim van de priester en Luuk laat zien dat hij heel goede ideeën kan hebben.

Eergisteren 14:42 Het Geheim van de Tarwewijk

Maryam Motaref had een mooi leven in Iran. Ze is als arbeidsdeskundige afgestudeerd als de Ayahtollah’s aan de macht komen en de sfeer in het land veranderd. Als ze haar werk verliest besluit ze met haar dochter naar Nederland te vluchten, daar komt ze in de Tarwewijk terecht en ze is er nooit meer weggegaan, Jacqueline Duivenman is een geboren en getogen 'Tarwewijkster’ en al jaren een van Maryam’s vaste klanten. Ze is o.a. vrijwilliger bij Speeltuin Millinx, waar ze zich met ziel en zaligheid inzet voor de kinderen van de wijk. In gesprek met elkaar komen ze erachter dat iedereen in zijn leven met problemen geconfronteerd wordt; niemand blijft ellende bespaard, maar hoe je er mee omgaat is de vraag.

Eergisteren 14:12 Het Geheim van de Tarwewijk

Maryam Motaref had een mooi leven in Iran. Ze is als arbeidsdeskundige afgestudeerd als de Ayahtollah’s aan de macht komen en de sfeer in het land veranderd. Als ze haar werk verliest besluit ze met haar dochter naar Nederland te vluchten, daar komt ze in de Tarwewijk terecht en ze is er nooit meer weggegaan, Jacqueline Duivenman is een geboren en getogen 'Tarwewijkster’ en al jaren een van Maryam’s vaste klanten. Ze is o.a. vrijwilliger bij Speeltuin Millinx, waar ze zich met ziel en zaligheid inzet voor de kinderen van de wijk. In gesprek met elkaar komen ze erachter dat iedereen in zijn leven met problemen geconfronteerd wordt; niemand blijft ellende bespaard, maar hoe je er mee omgaat is de vraag.

Eergisteren 13:42 Het Geheim van de Tarwewijk

Maryam Motaref had een mooi leven in Iran. Ze is als arbeidsdeskundige afgestudeerd als de Ayahtollah’s aan de macht komen en de sfeer in het land veranderd. Als ze haar werk verliest besluit ze met haar dochter naar Nederland te vluchten, daar komt ze in de Tarwewijk terecht en ze is er nooit meer weggegaan, Jacqueline Duivenman is een geboren en getogen 'Tarwewijkster’ en al jaren een van Maryam’s vaste klanten. Ze is o.a. vrijwilliger bij Speeltuin Millinx, waar ze zich met ziel en zaligheid inzet voor de kinderen van de wijk. In gesprek met elkaar komen ze erachter dat iedereen in zijn leven met problemen geconfronteerd wordt; niemand blijft ellende bespaard, maar hoe je er mee omgaat is de vraag.

Eergisteren 13:20 Carlo En Irene En Het Geheim Van De Zonnesteen

Eergisteren - Avonturenfilm, Nederlandse avonturenfilm. Carlo en Irene reizen af naar Aruba voor een rustige vakantie. Eenmaal aangekomen op het tropische eiland, raken de twee betrokken bij een reeks mysterieuze gebeurtenissen met onder andere een ...

Nederlandse avonturenfilm. Carlo en Irene reizen af naar Aruba voor een rustige vakantie. Eenmaal aangekomen op het tropische eiland, raken de twee betrokken bij een reeks mysterieuze gebeurtenissen met onder andere een piratenschip.

Eergisteren 13:12 Het Geheim van de Tarwewijk

Maryam Motaref had een mooi leven in Iran. Ze is als arbeidsdeskundige afgestudeerd als de Ayahtollah’s aan de macht komen en de sfeer in het land veranderd. Als ze haar werk verliest besluit ze met haar dochter naar Nederland te vluchten, daar komt ze in de Tarwewijk terecht en ze is er nooit meer weggegaan, Jacqueline Duivenman is een geboren en getogen 'Tarwewijkster’ en al jaren een van Maryam’s vaste klanten. Ze is o.a. vrijwilliger bij Speeltuin Millinx, waar ze zich met ziel en zaligheid inzet voor de kinderen van de wijk. In gesprek met elkaar komen ze erachter dat iedereen in zijn leven met problemen geconfronteerd wordt; niemand blijft ellende bespaard, maar hoe je er mee omgaat is de vraag.

Eergisteren 12:42 Het Geheim van de Tarwewijk

Maryam Motaref had een mooi leven in Iran. Ze is als arbeidsdeskundige afgestudeerd als de Ayahtollah’s aan de macht komen en de sfeer in het land veranderd. Als ze haar werk verliest besluit ze met haar dochter naar Nederland te vluchten, daar komt ze in de Tarwewijk terecht en ze is er nooit meer weggegaan, Jacqueline Duivenman is een geboren en getogen 'Tarwewijkster’ en al jaren een van Maryam’s vaste klanten. Ze is o.a. vrijwilliger bij Speeltuin Millinx, waar ze zich met ziel en zaligheid inzet voor de kinderen van de wijk. In gesprek met elkaar komen ze erachter dat iedereen in zijn leven met problemen geconfronteerd wordt; niemand blijft ellende bespaard, maar hoe je er mee omgaat is de vraag.

Eergisteren 12:12 Het Geheim van de Tarwewijk

Maryam Motaref had een mooi leven in Iran. Ze is als arbeidsdeskundige afgestudeerd als de Ayahtollah’s aan de macht komen en de sfeer in het land veranderd. Als ze haar werk verliest besluit ze met haar dochter naar Nederland te vluchten, daar komt ze in de Tarwewijk terecht en ze is er nooit meer weggegaan, Jacqueline Duivenman is een geboren en getogen 'Tarwewijkster’ en al jaren een van Maryam’s vaste klanten. Ze is o.a. vrijwilliger bij Speeltuin Millinx, waar ze zich met ziel en zaligheid inzet voor de kinderen van de wijk. In gesprek met elkaar komen ze erachter dat iedereen in zijn leven met problemen geconfronteerd wordt; niemand blijft ellende bespaard, maar hoe je er mee omgaat is de vraag.

Eergisteren 11:42 Het Geheim van de Tarwewijk

Maryam Motaref had een mooi leven in Iran. Ze is als arbeidsdeskundige afgestudeerd als de Ayahtollah’s aan de macht komen en de sfeer in het land veranderd. Als ze haar werk verliest besluit ze met haar dochter naar Nederland te vluchten, daar komt ze in de Tarwewijk terecht en ze is er nooit meer weggegaan, Jacqueline Duivenman is een geboren en getogen 'Tarwewijkster’ en al jaren een van Maryam’s vaste klanten. Ze is o.a. vrijwilliger bij Speeltuin Millinx, waar ze zich met ziel en zaligheid inzet voor de kinderen van de wijk. In gesprek met elkaar komen ze erachter dat iedereen in zijn leven met problemen geconfronteerd wordt; niemand blijft ellende bespaard, maar hoe je er mee omgaat is de vraag.

Eergisteren 11:40 Barely Lethal

Eergisteren - Megan Walsh traint al haar hele leven voor geheim agent aan de Hardman school. Tijdens een missie ziet ze hoe andere tieners lol hebben en normale levens leiden. Als ze dan ook nog eens per ongeluk van de radar verdwijnt, grijpt ze ...

Megan Walsh traint al haar hele leven voor geheim agent aan de Hardman school. Tijdens een missie ziet ze hoe andere tieners lol hebben en normale levens leiden. Als ze dan ook nog eens per ongeluk van de radar verdwijnt, grijpt ze haar kans. Megan gaat ervandoor, laat zich adopteren door een pleeggezin en schrijft zich in op een normale school. Maar de complexiteit van het leven op de middelbare school valt haar zwaarder dan verwacht.

Eergisteren 11:12 Het Geheim van de Tarwewijk

Maryam Motaref had een mooi leven in Iran. Ze is als arbeidsdeskundige afgestudeerd als de Ayahtollah’s aan de macht komen en de sfeer in het land veranderd. Als ze haar werk verliest besluit ze met haar dochter naar Nederland te vluchten, daar komt ze in de Tarwewijk terecht en ze is er nooit meer weggegaan, Jacqueline Duivenman is een geboren en getogen 'Tarwewijkster’ en al jaren een van Maryam’s vaste klanten. Ze is o.a. vrijwilliger bij Speeltuin Millinx, waar ze zich met ziel en zaligheid inzet voor de kinderen van de wijk. In gesprek met elkaar komen ze erachter dat iedereen in zijn leven met problemen geconfronteerd wordt; niemand blijft ellende bespaard, maar hoe je er mee omgaat is de vraag.

Eergisteren 10:42 Het Geheim van de Tarwewijk

Maryam Motaref had een mooi leven in Iran. Ze is als arbeidsdeskundige afgestudeerd als de Ayahtollah’s aan de macht komen en de sfeer in het land veranderd. Als ze haar werk verliest besluit ze met haar dochter naar Nederland te vluchten, daar komt ze in de Tarwewijk terecht en ze is er nooit meer weggegaan, Jacqueline Duivenman is een geboren en getogen 'Tarwewijkster’ en al jaren een van Maryam’s vaste klanten. Ze is o.a. vrijwilliger bij Speeltuin Millinx, waar ze zich met ziel en zaligheid inzet voor de kinderen van de wijk. In gesprek met elkaar komen ze erachter dat iedereen in zijn leven met problemen geconfronteerd wordt; niemand blijft ellende bespaard, maar hoe je er mee omgaat is de vraag.

Eergisteren 10:12 Het Geheim van de Tarwewijk

Maryam Motaref had een mooi leven in Iran. Ze is als arbeidsdeskundige afgestudeerd als de Ayahtollah’s aan de macht komen en de sfeer in het land veranderd. Als ze haar werk verliest besluit ze met haar dochter naar Nederland te vluchten, daar komt ze in de Tarwewijk terecht en ze is er nooit meer weggegaan, Jacqueline Duivenman is een geboren en getogen 'Tarwewijkster’ en al jaren een van Maryam’s vaste klanten. Ze is o.a. vrijwilliger bij Speeltuin Millinx, waar ze zich met ziel en zaligheid inzet voor de kinderen van de wijk. In gesprek met elkaar komen ze erachter dat iedereen in zijn leven met problemen geconfronteerd wordt; niemand blijft ellende bespaard, maar hoe je er mee omgaat is de vraag.

Eergisteren 09:42 Het Geheim van de Tarwewijk

Maryam Motaref had een mooi leven in Iran. Ze is als arbeidsdeskundige afgestudeerd als de Ayahtollah’s aan de macht komen en de sfeer in het land veranderd. Als ze haar werk verliest besluit ze met haar dochter naar Nederland te vluchten, daar komt ze in de Tarwewijk terecht en ze is er nooit meer weggegaan, Jacqueline Duivenman is een geboren en getogen 'Tarwewijkster’ en al jaren een van Maryam’s vaste klanten. Ze is o.a. vrijwilliger bij Speeltuin Millinx, waar ze zich met ziel en zaligheid inzet voor de kinderen van de wijk. In gesprek met elkaar komen ze erachter dat iedereen in zijn leven met problemen geconfronteerd wordt; niemand blijft ellende bespaard, maar hoe je er mee omgaat is de vraag.

Eergisteren 09:12 Het Geheim van de Tarwewijk

Maryam Motaref had een mooi leven in Iran. Ze is als arbeidsdeskundige afgestudeerd als de Ayahtollah’s aan de macht komen en de sfeer in het land veranderd. Als ze haar werk verliest besluit ze met haar dochter naar Nederland te vluchten, daar komt ze in de Tarwewijk terecht en ze is er nooit meer weggegaan, Jacqueline Duivenman is een geboren en getogen 'Tarwewijkster’ en al jaren een van Maryam’s vaste klanten. Ze is o.a. vrijwilliger bij Speeltuin Millinx, waar ze zich met ziel en zaligheid inzet voor de kinderen van de wijk. In gesprek met elkaar komen ze erachter dat iedereen in zijn leven met problemen geconfronteerd wordt; niemand blijft ellende bespaard, maar hoe je er mee omgaat is de vraag.

Eergisteren 09:00 De club van lelijke kinderen: De Staatsgreep

Aflevering 5 - Nederlandse jeugdserie. Stemmen. In een live televisie-uitzending spoort Condor Isimo aan tot aftreden. De kids volgen de uitzending vanuit hun schuilplaats: het productiekantoor van The Face. Ze vertellen elkaar ondertussen flink de waarheid en dat lijkt ze dichter bij elkaar te brengen. Alleen Kai weigert zijn geheim te onthullen.

Eergisteren 08:45 Friends

Seizoen 6 - Aflevering 9 - The One Where Ross Got High: Chandler probeert tijdens Thanksgiving in het gevlij te komen bij Monica's ouders, maar een oud geheim rond Ross zorgt voor problemen. Het toetje van de huishoudelijk weinig ontwikkelde Rachel blijkt zeer intrigerend te zijn.

Eergisteren 08:42 Het Geheim van de Tarwewijk

Maryam Motaref had een mooi leven in Iran. Ze is als arbeidsdeskundige afgestudeerd als de Ayahtollah’s aan de macht komen en de sfeer in het land veranderd. Als ze haar werk verliest besluit ze met haar dochter naar Nederland te vluchten, daar komt ze in de Tarwewijk terecht en ze is er nooit meer weggegaan, Jacqueline Duivenman is een geboren en getogen 'Tarwewijkster’ en al jaren een van Maryam’s vaste klanten. Ze is o.a. vrijwilliger bij Speeltuin Millinx, waar ze zich met ziel en zaligheid inzet voor de kinderen van de wijk. In gesprek met elkaar komen ze erachter dat iedereen in zijn leven met problemen geconfronteerd wordt; niemand blijft ellende bespaard, maar hoe je er mee omgaat is de vraag.

Eergisteren 08:35 Tiere bis unters Dach

Pferdeschmerz: Jans Vater Martin hat Großes vor: Auf einer Kutschfahrt will er Lucys Mutter Petra einen Heiratsantrag machen. Sohn Jan wird jedoch zur gleichen Zeit von Schulfreundin Charlie besucht und auch er will seinen Schwarm beeindrucken. Aber Charlie ist Pferdenärrin! Jan will unbedingt vor ihr geheim halten, dass er Angst vor Pferden hat und nicht reiten kann. Da kommen Kutschpferd und Kutsche auf dem Reiterhof gerade recht. Jan hat keine Ahnung, wie gefährlich so eine Fahrt sein kann und bringt alle Beteiligten in eine sehr schwierige Situation.

Eergisteren 08:12 Het Geheim van de Tarwewijk

Maryam Motaref had een mooi leven in Iran. Ze is als arbeidsdeskundige afgestudeerd als de Ayahtollah’s aan de macht komen en de sfeer in het land veranderd. Als ze haar werk verliest besluit ze met haar dochter naar Nederland te vluchten, daar komt ze in de Tarwewijk terecht en ze is er nooit meer weggegaan, Jacqueline Duivenman is een geboren en getogen 'Tarwewijkster’ en al jaren een van Maryam’s vaste klanten. Ze is o.a. vrijwilliger bij Speeltuin Millinx, waar ze zich met ziel en zaligheid inzet voor de kinderen van de wijk. In gesprek met elkaar komen ze erachter dat iedereen in zijn leven met problemen geconfronteerd wordt; niemand blijft ellende bespaard, maar hoe je er mee omgaat is de vraag.

Eergisteren 07:42 Het Geheim van de Tarwewijk

Maryam Motaref had een mooi leven in Iran. Ze is als arbeidsdeskundige afgestudeerd als de Ayahtollah’s aan de macht komen en de sfeer in het land veranderd. Als ze haar werk verliest besluit ze met haar dochter naar Nederland te vluchten, daar komt ze in de Tarwewijk terecht en ze is er nooit meer weggegaan, Jacqueline Duivenman is een geboren en getogen 'Tarwewijkster’ en al jaren een van Maryam’s vaste klanten. Ze is o.a. vrijwilliger bij Speeltuin Millinx, waar ze zich met ziel en zaligheid inzet voor de kinderen van de wijk. In gesprek met elkaar komen ze erachter dat iedereen in zijn leven met problemen geconfronteerd wordt; niemand blijft ellende bespaard, maar hoe je er mee omgaat is de vraag.

Eergisteren 07:20 44 Cats

Seizoen 1 - Aflevering 23 - De superheldkat: De Buffycats ontdekken dat Snoozy, de allerluiste kat van de buurt in het geheim eigenlijk een superheld is die katten in nood redt.

Eergisteren 07:12 Het Geheim van de Tarwewijk

Maryam Motaref had een mooi leven in Iran. Ze is als arbeidsdeskundige afgestudeerd als de Ayahtollah’s aan de macht komen en de sfeer in het land veranderd. Als ze haar werk verliest besluit ze met haar dochter naar Nederland te vluchten, daar komt ze in de Tarwewijk terecht en ze is er nooit meer weggegaan, Jacqueline Duivenman is een geboren en getogen 'Tarwewijkster’ en al jaren een van Maryam’s vaste klanten. Ze is o.a. vrijwilliger bij Speeltuin Millinx, waar ze zich met ziel en zaligheid inzet voor de kinderen van de wijk. In gesprek met elkaar komen ze erachter dat iedereen in zijn leven met problemen geconfronteerd wordt; niemand blijft ellende bespaard, maar hoe je er mee omgaat is de vraag.

 Meer