Geen op tv (tv-tips)

Vandaag | 20:35 Onze boerderij

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Reportagereeks over het boerenleven. Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom groeide op op een gemengd boerenbedrijf met koeien, schapen en varkens. Maar hij koos ervoor om tulpenbollen-kweker te worden. Zijn vader heeft daardoor geen opvolger en melkt deze week voor de laatste keer zijn koeien. De boerderij en het ouderlijk huis worden verkocht. Samen met Yvon haalt Tom herinneringen op aan zijn jeugd en ze praten met Toms vader over hoe hij het vindt dat hij na zo'n 45 jaar aan zijn welverdiende pensioen begint. Voor Tom is het een spannende tijd op zijn bedrijf. De winter is zo nat geweest dat nu in spanning wordt gewacht of de oogst wel gaat lukken. * Barry en Annique Brockhoff runnen al jaren een moderne rozenkwekerij. Barry is opgegroeid in een tuindersfamilie en Annique is dochter van een akkerbouwer. Yvon mag een dagje meedraaien in de drukste periode van het jaar. Het is namelijk bijna Valentijnsdag.

Morgen | 21:30 Terug: Een goede buurt

Morgen - Reality-show, Vanaf vanavond zijn op donderdag om 21:30 uur op SBS6 nieuwe afleveringen te zien van Een goede ...

Vanaf vanavond zijn op donderdag om 21:30 uur op SBS6 nieuwe afleveringen te zien van Een goede buurt. Een paar maanden geleden was het eerste deel van dit seizoen te zien op maandagavond. De overige afleveringen worden de komende weken uitgezonden. Problemen Dennis van der Geest helpt gezinnen die problemen hebben en daar niet meer uitkomen. Ze houden echter naar de buurt de schone schijn op en durven uit schaamte geen hulp te vragen. Samenwerken Om die reden gaan buurtbewoners samenwerken om de gezinnen in problemen te helpen. Iedere aflevering schiet Dennis een gezin te hulp en mobiliseert hun buurt. Deze aflevering Najma uit Deventer zorgt in haar eentje voor haar twee zoontjes. De oudste heeft het syndroom van Down en Najma is 24/7 mantelzorger. En dat is zwaar. Al vindt Najma het moeilijk haar buurt om hulp te vragen, toch weet ze dat ze er zelf niet meer uitkomt.

Je vindt hier de programma's van Geen op tv We hebben de volgende programma's voor Geen Onze boerderij: Reportage, Seizoen 1 Aflevering 3 Reportagereeks over het boerenleven. Yvon Jaspers gaat langs bij boer Tom. Tom. Terug: Een goede buurt: Morgen - Reality-show, Vanaf vanavond zijn op donderdag om 21:30 uur op SBS6 nieuwe afleveringen te zien van Een goede. Frasier: Komische serie, Seizoen 1 Aflevering 14 Amerikaanse komische serie. Can't Buy Me Love. Om zijn vader een plezier te. How the Universe Works: The First Oceans, Seizoen 4 Aflevering 8 The First Oceans: Onze blauwe planeet kent veel water: het vult onze oceanen. Utopia: Reality-show, Aflevering 141 Nederlandse realityshow. In Utopia wordt er weer gebouwd aan een nieuwe, ideale. Say Yes to the Dress UK: Voor de derde keer verliefd, Seizoen 4 Aflevering 22 Voor de derde keer verliefd: Glamour oma Angela heeft voor de. Jungle Book: Tekenfilm, Seizoen 1 Aflevering 44 Animatieserie. Klein is fijn. Darzee wil net zo stoer en sterk zijn als de grote. Dr. Phil: Praatprogramma, Seizoen 16 Aflevering 169 Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. My 15 year old. Million Dollar Listing: NY: Reality-show, Seizoen 6 Aflevering 2 Realityreeks over vastgoedmakelaars in New York City. The Kids Aren't Alright.. How the Universe Works: The First Oceans, Seizoen 4 Aflevering 8 The First Oceans: Onze blauwe planeet kent veel water: het vult onze oceanen.

Geen op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 12:00 Frasier

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. Can't Buy Me Love. Om zijn vader een plezier te doen, stemt Frasier erin toe om zichzelf kandidaat te stellen voor een veiling van beroemde vrijgezellen. In tegenstelling tot Bulldog, die geen interesse kan opwekken bij de bieders, slaagt Frasier erin om een aanzienlijk bedrag in te zamelen. Het hoogste bod komt van het knappe model Kristina. Frasier kijkt al uit naar een afspraakje met de schoonheid, maar hun plannen vallen in het water.

Vandaag | 12:20 Utopia

Aflevering 141 - Nederlandse realityshow. In Utopia wordt er weer gebouwd aan een nieuwe, ideale samenleving. Maar, dit keer betekent from scratch ook echt from scratch. Er is geen loods en er zijn geen voorzieningen.

Vandaag | 14:20 Jungle Book

Seizoen 1 - Aflevering 44 - Animatieserie. Klein is fijn. Darzee wil net zo stoer en sterk zijn als de grote vogels. Helaas hebben zij er geen vertrouwen in. Mowgli, Baloo en Bagheera nemen haar mee op avontuur.

Vandaag | 15:05 Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 169 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. My 15-year-old daughter is facing a felony charge for distributing child pornogr. Rachel vertelt dat haar 15-jarige dochter, Gracie, het spoor volledig bijster is. Ze weigert om naar school te gaan, is een paar keer op de vuist gegaan en komt continu met justitie in aanraking. Volgens Rachel plaatste haar minderjarige dochter uitdagende foto's van zichzelf op social media, totdat haar account werd afgesloten. Gracie beweert dat ze geen sexy afbeeldingen van zichzelf meer verspreidt. Spreekt ze de waarheid?

Vandaag | 15:05 Million Dollar Listing: NY

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Realityreeks over vastgoedmakelaars in New York City. The Kids Aren't Alright. Ryan en zijn team verkopen in Brooklyn zo veel huizen als ze maar kunnen. Steve vraagt zich af of hij geen oppas is in plaats van vastgoedmakelaar, als een paar jonge cliënten zich niet gedragen.

Vandaag | 17:00 Married With Children

Seizoen 10 - Aflevering 15 - Amerikaanse komische serie. The Hood, The Bud and The Kelly part 2. Vito's handlanger Gino dreigt ermee Bud te vermoorden als de fitnessvideo niet tijdig in de winkelrekken ligt. Terwijl de deadline van Bud nadert, blijven Kelly en danser Rafael ruzie maken. Hoewel Peggy en haar vriendinnen nog steeds geen televisie kunnen kijken, genieten Al en zijn kompanen volop van de rust op het dak.

Vandaag | 18:00 Flodder

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Komische serie. Laatste eer. Opa is jarig. Hij krijgt van de familie Flodder een origineel, maar kennelijk ook te opwindend cadeau. De gevolgen zijn noodlottig. Dat veroorzaakt bovendien een groot probleem. Opa kunnen ze wel missen, maar hoe kom je van het lichaam af als er geen geld is voor de begrafenis? Ze bedenken een plan waardoor opa zijn aftocht kan 'verdienen'.

Vandaag | 19:30 Utopia

Aflevering 142 - Nederlandse realityshow. In Utopia wordt er weer gebouwd aan een nieuwe, ideale samenleving. Maar, dit keer betekent from scratch ook echt from scratch. Er is geen loods en er zijn geen voorzieningen.

Morgen | 01:00 Utopia

Aflevering 142 - Nederlandse realityshow. In Utopia wordt er weer gebouwd aan een nieuwe, ideale samenleving. Maar, dit keer betekent from scratch ook echt from scratch. Er is geen loods en er zijn geen voorzieningen.

Morgen | 01:30 Utopia

Seizoen 4 - Aflevering 142 - Realityreeks. In Utopia wordt er weer gebouwd aan een nieuwe, ideale samenleving. Maar, dit keer betekent from scratch ook echt from scratch. Er is geen loods en er zijn geen voorzieningen. Het is een leeg en desolaat terrein. De inwoners zullen dus letterlijk alles opnieuw moeten bouwen.

Morgen | 10:10 Zembla

Seizoen 26 - Aflevering 4 - Reportagemagazine met opiniërende onderzoeksjournalistiek. De witwasbankiers van ING. Bijna 800 miljoen euro betaalde ING, omdat de bank jarenlang niets heeft gedaan aan witwaspraktijken van dubieuze klanten. Het was de hoogste boete die ooit in Nederland werd opgelegd. ING hoeft zich niet in de rechtszaal te verantwoorden. Bovendien ontspringen ook de individuele bankiers van ING de dans. Zij komen niet voor de rechter, omdat volgens het OM geen bewijs tegen hen is gevonden. Een bank als rechtspersoon kan nooit de fout ingaan zonder dat medewerkers daarvoor verantwoordelijk zijn. Waarom worden de bankiers uit de wind gehouden? 'Zembla' onderzoekt de witwaspraktijken van ING.

Morgen | 10:10 Teletubbies

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Britse peuter- en kleuterserie. Regenplassen. Als het regent, dan is dat geen probleem voor de Teletubbies; dan gaan ze naar binnen en eten ze Tubbietoast. Later dansen en springen ze in de regenplassen - net zoals de kinderen uit het verhaaltje.

Morgen | 11:35 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 33 - Animatieserie. Verdwaald. Pim en Pom gaan samen naar de markt, op zoek naar het viskraam. Maar als ze daar hun buikjes vol hebben gegeten, kunnen ze de weg terug naar huis niet meer vinden. Tot hun schrik zijn ze echt verdwaald! Op de heenweg gingen ze hun neus achterna, maar nu ruiken ze alleen maar vis en geen spoor van hun mandje. Maar dan horen ze het draaiorgel spelen.

Morgen | 11:46 Undercover Kat

Animatieserie. Geen grapjes alsjeblieft / De Dierenarts

Morgen | 12:25 Utopia

Aflevering 142 - Nederlandse realityshow. In Utopia wordt er weer gebouwd aan een nieuwe, ideale samenleving. Maar, dit keer betekent from scratch ook echt from scratch. Er is geen loods en er zijn geen voorzieningen.

Morgen | 14:05 Million Dollar Listing: NY

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Realityreeks over vastgoedmakelaars in New York City. The Kids Aren't Alright. Ryan en zijn team verkopen in Brooklyn zo veel huizen als ze maar kunnen. Steve vraagt zich af of hij geen oppas is in plaats van vastgoedmakelaar, als een paar jonge cliënten zich niet gedragen.

Morgen | 19:05 Million Dollar Listing: NY

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Realityreeks over vastgoedmakelaars in New York City. Hashtag, You're It. Fredrik sleept een gebouw in de wacht dat 400.000.000 dollar kan opleveren, maar zijn baas vermoedt dat hij te gretig is geweest. Ryan realiseert zich dat hij geen twee verkopers tevreden kan houden.

Morgen | 19:30 Utopia

Aflevering 143 - Nederlandse realityshow. In Utopia wordt er weer gebouwd aan een nieuwe, ideale samenleving. Maar, dit keer betekent from scratch ook echt from scratch. Er is geen loods en er zijn geen voorzieningen.

Morgen | 20:30 Temptation Island USA

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Amerikaanse realityreeks waarin vier stellen de ultieme relatietest aangaan. Op het zonovergoten Hawaïaanse eiland Maui testen de koppels of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Zij zullen, gescheiden van hun partner, omringd worden door bloedmooie vrijgezellen. De koppels hebben geen enkel contact met elkaar, maar krijgen wel beelden te zien van het gedrag van de ander. Welke relaties houden stand en welke relaties sneuvelen? Wie gaat er naar huis met zijn of haar eigen partner en wie vertrekt er alleen?

Morgen | 21:30 Temptation Island USA

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Amerikaanse realityreeks waarin vier stellen de ultieme relatietest aangaan. Op het zonovergoten Hawaïaanse eiland Maui testen de koppels of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Zij zullen, gescheiden van hun partner, omringd worden door bloedmooie vrijgezellen. De koppels hebben geen enkel contact met elkaar, maar krijgen wel beelden te zien van het gedrag van de ander. Welke relaties houden stand en welke relaties sneuvelen? Wie gaat er naar huis met zijn of haar eigen partner en wie vertrekt er alleen?

Morgen | 22:40 House

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Emancipation. Een 16-jarige arbeidster begint bloed te spuwen op de werkvloer. Aangezien ze op zo'n jonge leeftijd al geruime tijd zelfstandig is, denken Dr. House en zijn team meteen aan drugs en daarbijhorende hartproblemen. Het team komt echter dingen te weten over het meisje die een heel ander licht werpen op de zaak. Ondertussen heeft Dr. House geen oren naar Dr. Foremans plannen zijn assistentie te verlenen bij een aantal klinische testen.

Overmorgen | 00:20 Utopia

Seizoen 4 - Aflevering 143 - Realityreeks. Een groep van vijftien mensen zegt hun huidige leven vaarwel en bouwt aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn.

Overmorgen | 01:00 Utopia

Aflevering 143 - Nederlandse realityshow. In Utopia wordt er weer gebouwd aan een nieuwe, ideale samenleving. Maar, dit keer betekent from scratch ook echt from scratch. Er is geen loods en er zijn geen voorzieningen.

Overmorgen | 03:15 Quantico

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. EPICSHELTER. Lydia, Alex, Ryan, Harry en León gaan op zoek naar Dayana, Will en de harde schijven, terwijl Miranda en Nimah worden ondervraagd door Shelby. Op de Farm kan Harry geen bezwarend materiaal vinden over Bishop. De FBI onderzoekt de dood van Jeremy Miller. Ondertussen wil Miranda dat Ryan de Farm verlaat, maakt Harry zijn ware identiteit bekend en stuurt Lydia iemand weg van de opleiding.

Overmorgen | 09:07 Telekids Mini's: Sprookjesboom Show

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Jeugdserie. Toverfluit. Wolf brengt zijn eigen versie van 'Zeg Roodkapje, waar ga je heen?', maar wordt verstoord door de fluit van Fakir. Ezel is benieuwd naar wat de Sprookjesbosbewoners later willen worden en brengt een bezoek aan Heks, maar zij heeft er totaal geen zin in.

Overmorgen | 12:20 Utopia

Aflevering 143 - Nederlandse realityshow. In Utopia wordt er weer gebouwd aan een nieuwe, ideale samenleving. Maar, dit keer betekent from scratch ook echt from scratch. Er is geen loods en er zijn geen voorzieningen.

Overmorgen | 15:00 Million Dollar Listing: NY

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Realityreeks over vastgoedmakelaars in New York City. Hashtag, You're It. Fredrik sleept een gebouw in de wacht dat 400.000.000 dollar kan opleveren, maar zijn baas vermoedt dat hij te gretig is geweest. Ryan realiseert zich dat hij geen twee verkopers tevreden kan houden.

Overmorgen | 16:05 Een goede buurt

Vanaf vanavond zijn op donderdag om 21:30 uur op SBS6 nieuwe afleveringen te zien van Een goede buurt. Een paar maanden geleden was het eerste deel van dit seizoen te zien op maandagavond. De overige afleveringen worden de komende weken uitgezonden. Problemen Dennis van der Geest helpt gezinnen die problemen hebben en daar niet meer uitkomen. Ze houden echter naar de buurt de schone schijn op en durven uit schaamte geen hulp te vragen. Samenwerken Om die reden gaan buurtbewoners samenwerken om de gezinnen in problemen te helpen. Iedere aflevering schiet Dennis een gezin te hulp en mobiliseert hun buurt. Deze aflevering Najma uit Deventer zorgt in haar eentje voor haar twee zoontjes. De oudste heeft het syndroom van Down en Najma is 24/7 mantelzorger. En dat is zwaar. Al vindt Najma het moeilijk haar buurt om hulp te vragen, toch weet ze dat ze er zelf niet meer uitkomt.

Overmorgen | 17:40 Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 1 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. The Model, the Hitman and the Victim. Exclusief interview met model Tara lambert, de vrouw die een huurmoordenaar benaderde om de ex-vriendin van haar man te laten vermoorden. Ze had geen idee dat de betreffende huurmoordenaar in werkelijkheid een undercoveragent was. Hoe kwam Tara zover dat ze een moord wilde laten plegen? Ook het beoogde slachtoffer komt aan het woord.

 Meer

Geen op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 12:02 How the Universe Works

Seizoen 4 - Aflevering 8 - The First Oceans: Onze blauwe planeet kent veel water: het vult onze oceanen en onze lichamen. Maar wetenschappers denken dat de Aarde aanvankelijk geen water bevatte. Waar kwam het dan vandaan?

Vandaag | 12:55 Say Yes to the Dress UK

Seizoen 4 - Aflevering 22 - Voor de derde keer verliefd: Glamour-oma Angela heeft voor de derde keer het geluk in de liefde gevonden en zal geen concessies doen, maar wat vindt haar gevolg? Bruid Emily wil schitteren in een gouden jurk!

Vandaag | 16:02 How the Universe Works

Seizoen 4 - Aflevering 8 - The First Oceans: Onze blauwe planeet kent veel water: het vult onze oceanen en onze lichamen. Maar wetenschappers denken dat de Aarde aanvankelijk geen water bevatte. Waar kwam het dan vandaan?

Vandaag | 18:10 Zack & Quack

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Pop naar de Redding / Pop-Up Ruimte Gorilla's: Zack, Quack en Kira worden naar Pop-A-Lot gestuurd om ze te helpen vechten tegen.. een reusachtig badeendje? / Zack, Quack en Kira komen samen met Ripley, een ruimte gorilla, er achter dat er geen leefgebied voor gorilla's meer is. Ze besluiten er een te bouwen.

Vandaag | 20:10 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 49 - De Stroomstroring: Peppa en George zijn lekker aan het dansen, als ineens de stroom uitvalt. Ze komen erachter dat ze heel veel dingen doen en leuk vinden die elektriciteit kosten. Maar wat doe je als je geen stroom hebt? Gelukkig krijgt Peppa een geweldig idee!

Morgen | 00:00 Rusty Rivets

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Rusty en het Mechanische huisdier / Rusty's ruimteschip: Anna heeft geen huisdier, maar wilt dat wel graag. Ruby maakt een combinatie van dieren voor haar, maar is dat wel verstandig? // Liam heeft een ruimteschip van karton gemaakt dat Rusty een 'beetje' aanpast. Helaas slaat het op hol!

Morgen | 06:05 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 49 - De Stroomstroring: Peppa en George zijn lekker aan het dansen, als ineens de stroom uitvalt. Ze komen erachter dat ze heel veel dingen doen en leuk vinden die elektriciteit kosten. Maar wat doe je als je geen stroom hebt? Gelukkig krijgt Peppa een geweldig idee!

Morgen | 07:00 Otto is een neushoorn IMDb: 5.0

Morgen - IMDB * 5.0 - Animatiefilm van Kenneth Kainz, naar het boek van Ole Lund Kirkegaard. Nederlandstalige versie, met de stemmen van Hero Muller, Hetty Heijting, Huub Dikstaal, Ilse La Monaca, Rob Teuwen e.a. Toppers zomervakantie belooft een ...

Animatiefilm van Kenneth Kainz, naar het boek van Ole Lund Kirkegaard. Nederlandstalige versie, met de stemmen van Hero Muller, Hetty Heijting, Huub Dikstaal, Ilse La Monaca, Rob Teuwen e.a. Toppers zomervakantie belooft een saaie boel te worden. Tot hij op een dag een magisch potlood vindt. Daarnet tekende hij nog een prachtige neushoorn op de muur en nu is de tekening verdwenen. Nu staat Topper oog in oog met een briesend beest dat aan de gordijnen knabbelt. Hoe hou je een hongerige neushoorn tevreden? En wat geef je hem als al het meubilair is opgegeten? Zou Otto de neushoorn geen geweldig verjaardagscadeau zijn voor Elsje, het leukste meisje van de klas? Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/otto-is-een-neushoorn

Morgen | 07:05 Rusty Rivets

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Rusty en het Mechanische huisdier / Rusty's ruimteschip: Anna heeft geen huisdier, maar wilt dat wel graag. Ruby maakt een combinatie van dieren voor haar, maar is dat wel verstandig? // Liam heeft een ruimteschip van karton gemaakt dat Rusty een 'beetje' aanpast. Helaas slaat het op hol!

Morgen | 08:40 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Het Mysterie: Peppa besluit dat ze detective wil worden. Maar daarvoor moet ze mysteries oplossen. En wat doe je als er geen mysteries zijn? Dan helpt Papa Big je uit de brand!

Morgen | 12:45 Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Safe From The Storm: De dierenkliniek Planned Pethood Plus in Denver heeft meer dan 80.000 klanten met huisdieren in het bestand. Voor dr. Jeff Young en zijn team is dan ook geen dag hetzelfde.

Morgen | 12:45 Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Safe From The Storm: De dierenkliniek Planned Pethood Plus in Denver heeft meer dan 80.000 klanten met huisdieren in het bestand. Voor dr. Jeff Young en zijn team is dan ook geen dag hetzelfde.

Morgen | 14:40 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 25 - George vat kou: Peppa en George houden ervan om in modderpoelen te springen, zelfs als het regent. George wil, ondanks de waarschuwingen van Mama Big, zijn regenhoedje niet ophouden en dus wordt hij snipverkouden. En dat is geen pretje, ook niet voor Peppa!

Morgen | 16:00 Abeltje IMDb: 6.0

Morgen - IMDB * 6.0 - Jeugd, Avontuurlijke familiefilm gebaseerd op een boek van Annie M.G. Schmidt: Abeltje gaat werken als liftbediende in een grootwarenhuis. Elke dag drukt hij op de knopjes van de lift om de mensen naar de juiste verdieping te ...

Avontuurlijke familiefilm gebaseerd op een boek van Annie M.G. Schmidt: Abeltje gaat werken als liftbediende in een grootwarenhuis. Elke dag drukt hij op de knopjes van de lift om de mensen naar de juiste verdieping te brengen. Er is maar één knop waar hij niet op mag drukken: de groene knop. Hij vraagt zich af waar die groene knop bovenin de lift voor is. Als hij op een dag met een meisje dat hij kent, een zanglerares en een vertegenwoordiger in mottenballen in de lift staat, drukt hij op de groene knop. De lift wordt gelanceerd door het dak van het warenhuis. Ze hebben geen controle over de lift en geen idee waar ze terecht zullen komen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/abeltje

Morgen | 16:05 The Perfect Murder

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Football Fatale: Washington Redskins-speler Sean Taylor wordt in zijn huis in Miami doodgeschoten door een inbreker. Bij moorden op rijke en beroemde mensen is er aan mogelijke daders geen gebrek.

Overmorgen | 04:30 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Het truckbalteam: Blaze ontdekt een spannende nieuwe sport, Truckbal. Crusher heeft een team van vier trucks en daagt Blaze uit voor een wedstrijd. Blaze heeft echter nog geen team en gaat daarom langs bij Starla, Zegg en Darington.

Overmorgen | 07:45 De Thundermans

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Leraar Paps: Als Phoebe ten onrechte geen tien krijgt, besluit Hank voor de klas te gaan staan. Dat gaat goed, totdat hij bij toeval de speciaal bereide broodjes kalkoen van Max opeet en vlak voor de les in slaap valt. Nu moet de tweeling hun krachten aanwenden om hem al slapend door de les te loodsen, zodat hij zijn baan behoudt.

Overmorgen | 07:50 The Perfect Murder

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Football Fatale: Washington Redskins-speler Sean Taylor wordt in zijn huis in Miami doodgeschoten door een inbreker. Bij moorden op rijke en beroemde mensen is er aan mogelijke daders geen gebrek.

Overmorgen | 12:45 Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Pit Bull Vs Rattler: De dierenkliniek Planned Pethood Plus in Denver heeft meer dan 80.000 klanten met huisdieren in het bestand. Voor dr. Jeff Young en zijn team is dan ook geen dag hetzelfde.

Overmorgen | 12:45 Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Pit Bull Vs Rattler: De dierenkliniek Planned Pethood Plus in Denver heeft meer dan 80.000 klanten met huisdieren in het bestand. Voor dr. Jeff Young en zijn team is dan ook geen dag hetzelfde.

Overmorgen | 14:10 De Thundermans

Seizoen 2 - Aflevering 24 - Eén Thunder hit!: Als Max persoonlijke info van Phoebe en Link gebruikt voor een lied van zijn band, zorgt hij ervoor dat zij uit elkaar gaan. Eerst vind hij het geen probleem maar als hij ziet hoe zwaar Phoebe het er mee heeft ondernemt hij toch stappen. Ondertussen proberen Hank en Barb Billy en Nora wat belangrijke lessen te leren. Alleen Dr. Colosso heeft daar een andere mening over.

 Meer

Geen gemist

Eerder Vandaag | 01:30 EenVandaag: o.a. beveiliging HagaZiekenhuis na Barbie-blunder niet op orde

Gisteren - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: Hoogste boete ooit voor HagaZiekenhuis: ...

Vanavond onder andere in EénVandaag: Hoogste boete ooit voor HagaZiekenhuis: beveiliging na Barbie-blunder nog niet op orde Het HagaZiekenhuis in Den Haag heeft de beveiliging van patiëntendossiers nog steeds niet op orde. Dat oordeelt de Autoriteit Persoonsgegevens. Het ziekenhuis krijgt daarvoor een boete van 460.000 euro en een dwangsom voor als er geen actie komt. Vorig jaar onthulde EenVandaag, na een tip via Publeaks, dat tientallen medewerkers van het HagaZiekenhuis ongeoorloofd snuffelden in de medische gegevens van reality-ster Samantha de Jong, beter bekend als 'Barbie'. Het ziekenhuis zei vervolgens maatregelen te nemen om patiëntgegevens beter te beschermen, maar dat blijkt volgens de toezichthouder onvoldoende uitgevoerd. Sissen in Rotterdam gaat ondanks sisverbod gewoon door Sissen, fluiten en andere seksuele opmerkingen: wat minister Grapperhaus betreft komt er zo snel mogelijk een einde aan. Rotterdam voerde zo'n sisverbod vorig jaar in, maar veel daders zijn er nog niet gepakt. De gemeente Rotterdam haalt alles uit de kast om een einde te maken aan seksuele intimidatie op straat. Jaarlijks besteedt hier de gemeente 200.000 euro aan. Voorlichting op scholen en sportverenigingen, een speciale meld-app, gerichte acties tijdens uitgaansavonden en vijftig opgeleide handhavers moeten zorgen voor minder seksuele intimidatie op straat. 'Citrofielen' vieren 100 jaar Citroën: 'Ik ben nog steeds verliefd op die wagen' "Kom maar, kom maar. Heerlijk, heerlijk." Jan Willem Vink geniet nog steeds als de achterkant van zijn geliefde Citroën Snoek langzaam omhoog komt. Citroën bestaat 100 jaar en Cees, Jan Willem en Johan zijn fans van het eerste uur. Wanneer de 73-jarige garagist Cees Visser de eerste ontmoeting met zijn favoriete model omschrijft, verschijnt er een ondeugende fonkeling in zijn ogen. "Ik ben nog steeds verliefd op die wagen. Dat gevoel is niet uit te leggen, maar gaat nooit meer weg." Het merk leverde iconische auto's als de Eend, Snoek, Traction Avant en SM, beter bekend als de auto van Johan Cruijff.

Eerder Vandaag | 11:25 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 32 - Animatieserie. Oppas. De vrouw gaat een nachtje uit logeren. Mevrouw Schuurman komt op Pim en Pom passen. De vrouw belooft dat Pim en Pom hele lieve poezen zullen zijn en dat ze vast veel plezier zullen hebben. Maar mevrouw Schuurman is helemaal niet aardig en allerlei dingen die ze van de vrouw wel mogen, mogen ze van mevrouw Schuurman niet. Het allerergste is dat ze niet samen in hun mand mogen slapen. Als er ook nog geen lichtje mag blijven branden, komen Pim en Pom in opstand.

Eerder Vandaag | 10:35 Huize Herrie

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Zittende stier / Bespioneerd uit liefde: Lori, Leni, Luna en Luan worden gebeld om op te passen en kunnen geen van allen. Lynn is de eerstvolgende om dat te gaan doen, maar ze is nogal ruw. Toch geven ze haar een kans en dat pakt slecht uit. De zussen maken haar oppas-af. // Ronnie Anne gaat het centrum in om graffiti te bekijken. Haar moeders familie vindt het maar niks, zo'n dorpsmeisje in haar eentje het centrum van de stad in. Ze verzinnen alle mogelijke manieren om een oogje in het zeil te houden.

Eerder Vandaag | 08:55 Say Yes to the Dress UK

Seizoen 4 - Aflevering 22 - Voor de derde keer verliefd: Glamour-oma Angela heeft voor de derde keer het geluk in de liefde gevonden en zal geen concessies doen, maar wat vindt haar gevolg? Bruid Emily wil schitteren in een gouden jurk!

Eerder Vandaag | 08:20 Children of Men IMDb: 7.9

IMDB * 7.9 - Science fiction, In het jaar 2027 wordt de mensheid geteisterd door een totale onvruchtbaarheid. Sinds 2009 zijn er op onverklaarbare wijze geen kinderen meer geboren. Overheidsagent Theo Faron krijgt tegen wil en dank de opdracht om de ...

In het jaar 2027 wordt de mensheid geteisterd door een totale onvruchtbaarheid. Sinds 2009 zijn er op onverklaarbare wijze geen kinderen meer geboren. Overheidsagent Theo Faron krijgt tegen wil en dank de opdracht om de allerlaatste zwangere vrouw naar veiliger oorden te brengen. Na zijn doorbraak met 'Y tu mamá también' uit 2001 verraste de Mexicaanse regisseur Alfonso Cuarón vriend en vijand door de regie van de derde Harry Potterfilm op zich te nemen. Toch had hij eind jaren negentig al de familiefilm 'A Little Princess' en de Dickensverfilming 'Great Expectations' op zijn naam staan. Het drama 'Children of Men' speelt zich af in de nabije toekomst en is gebaseerd op het boek 'De verloren generatie' van de Engelse auteur P.D. James, bedenker van inspecteur Dalgliesh. Hoofdrollen zijn voor Clive Owen ('Closer', 'Inside Man'), Julianne Moore ('Magnolia', 'The Forgotten'), Chiwetel Ejiofor ('Dirty Pretty Things', 'Inside Man') en veteraan Michael Caine ('The Quiet American'). Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/children-of-men

Eerder Vandaag | 08:20 Shaun het schaap

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Britse animatieserie. Geen kansje op een dansje

Eerder Vandaag | 08:02 How the Universe Works

Seizoen 4 - Aflevering 8 - The First Oceans: Onze blauwe planeet kent veel water: het vult onze oceanen en onze lichamen. Maar wetenschappers denken dat de Aarde aanvankelijk geen water bevatte. Waar kwam het dan vandaan?

Eerder Vandaag | 07:05 Rusty Rivets

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Rusty en het Mechanische huisdier / Rusty's ruimteschip: Anna heeft geen huisdier, maar wilt dat wel graag. Ruby maakt een combinatie van dieren voor haar, maar is dat wel verstandig? // Liam heeft een ruimteschip van karton gemaakt dat Rusty een 'beetje' aanpast. Helaas slaat het op hol!

Eerder Vandaag | 07:00 Sesamstraat

Seizoen 40 - Aflevering 55 - Kinderprogramma. Sprookje. Voor Ieniemienie geen snoezig prinsessenjurkje. Zij is liever een stoere ridderin, of ridderesse.

Eerder Vandaag | 04:30 Gold Rush

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Gold Fever: De toekomst van de mijnwerkers in Porcupine Creek staat op het spel. Na tachtig dagen lopen ze achter op schema en de Hoffmans hebben geen geld meer.

Eerder Vandaag | 02:25 Say Yes to the Dress UK

Seizoen 4 - Aflevering 22 - Voor de derde keer verliefd: Glamour-oma Angela heeft voor de derde keer het geluk in de liefde gevonden en zal geen concessies doen, maar wat vindt haar gevolg? Bruid Emily wil schitteren in een gouden jurk!

Eerder Vandaag | 01:10 How the Universe Works

Seizoen 4 - Aflevering 8 - The First Oceans: Onze blauwe planeet kent veel water: het vult onze oceanen en onze lichamen. Maar wetenschappers denken dat de Aarde aanvankelijk geen water bevatte. Waar kwam het dan vandaan?

Eerder Vandaag | 01:00 Utopia

Aflevering 141 - Nederlandse realityshow. In Utopia wordt er weer gebouwd aan een nieuwe, ideale samenleving. Maar, dit keer betekent from scratch ook echt from scratch. Er is geen loods en er zijn geen voorzieningen.

Eerder Vandaag | 00:35 Utopia

Seizoen 4 - Aflevering 141 - Realityreeks. Een groep van vijftien mensen zegt hun huidige leven vaarwel en bouwt aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn.

Gisteren 21:29 Space Truckers IMDb: 5.2

Gisteren - IMDB * 5.2 - SF-komedie, Space Truckers is een Amerikaanse en Ierse actie en sciencefictionfilm uit het jaar 1996. Met onder andere de acteurs Dennis Hopper en Stephen Dorff in de hoofdrol. Deze film speelt zich af in het jaar 2145. John ...

Space Truckers is een Amerikaanse en Ierse actie- en sciencefictionfilm uit het jaar 1996. Met onder andere de acteurs Dennis Hopper en Stephen Dorff in de hoofdrol. Deze film speelt zich af in het jaar 2145. John Canyon is één van de laatste vrijbuiters van het heelal. De Space Trucker kent de Melkweg op zijn duimpje en laat zich door niemand uit het veld slaan. Op Triton, één van de manen van Neptunis, krijgt hij een geheime vracht aan boord. Langzaam wordt duidelijk dat het een dodelijke lading betreft. De eindbestemming ligt op aarde. Daar moet dood en verderf een eind maken aan de heerschappij van de zittende president. Echter door de haast verdwalen ze, waardoor ze in het zogenaamde Scum Cluster terecht komen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/space-truckers

Gisteren 20:10 How the Universe Works

Seizoen 4 - Aflevering 8 - The First Oceans: Onze blauwe planeet kent veel water: het vult onze oceanen en onze lichamen. Maar wetenschappers denken dat de Aarde aanvankelijk geen water bevatte. Waar kwam het dan vandaan?

Gisteren 19:30 Utopia

Aflevering 141 - Nederlandse realityshow. In Utopia wordt er weer gebouwd aan een nieuwe, ideale samenleving. Maar, dit keer betekent from scratch ook echt from scratch. Er is geen loods en er zijn geen voorzieningen.

Gisteren 19:25 Huize Herrie

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Zittende stier / Bespioneerd uit liefde: Lori, Leni, Luna en Luan worden gebeld om op te passen en kunnen geen van allen. Lynn is de eerstvolgende om dat te gaan doen, maar ze is nogal ruw. Toch geven ze haar een kans en dat pakt slecht uit. De zussen maken haar oppas-af. // Ronnie Anne gaat het centrum in om graffiti te bekijken. Haar moeders familie vindt het maar niks, zo'n dorpsmeisje in haar eentje het centrum van de stad in. Ze verzinnen alle mogelijke manieren om een oogje in het zeil te houden.

Gisteren 19:20 Million Dollar Listing: NY

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Realityreeks over vastgoedmakelaars in New York City. The Kids Aren't Alright. Ryan en zijn team verkopen in Brooklyn zo veel huizen als ze maar kunnen. Steve vraagt zich af of hij geen oppas is in plaats van vastgoedmakelaar, als een paar jonge cliënten zich niet gedragen.

Gisteren 19:00 Say Yes to the Dress UK

Seizoen 4 - Aflevering 22 - Voor de derde keer verliefd: Glamour-oma Angela heeft voor de derde keer het geluk in de liefde gevonden en zal geen concessies doen, maar wat vindt haar gevolg? Bruid Emily wil schitteren in een gouden jurk!

Gisteren 18:50 Wiplala IMDb: 6.0

Gisteren - IMDB * 6.0 - Jeugd, Een klein mannetje is het. Geen kabouter maar een Wiplala. En zo heet hij ook. Wiplala kan tinkelen, een soort toveren, maar hij vergeet steeds hoe hij de dingen weer terug getinkeld krijgt. Als hij de familie Blom net ...

Een klein mannetje is het. Geen kabouter maar een Wiplala. En zo heet hij ook. Wiplala kan tinkelen, een soort toveren, maar hij vergeet steeds hoe hij de dingen weer terug getinkeld krijgt. Als hij de familie Blom net zo klein tinkelt als hijzelf, is dat het begin van een spannend avontuur. Zullen ze ooit weer 'normaal' worden? Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wiplala

Gisteren 18:40 The Little Stranger IMDb: 5.6

Gisteren - IMDB * 5.6 - Thriller, 'The Little Stranger' vertelt het verhaal van dr. Faraday, de zoon van een dienstbode die zich heeft weten op te werken tot plattelandsarts. Tijdens de lange hete zomer van 1947 wordt hij gebeld door een patiënt ...

'The Little Stranger' vertelt het verhaal van dr. Faraday, de zoon van een dienstbode die zich heeft weten op te werken tot plattelandsarts. Tijdens de lange hete zomer van 1947 wordt hij gebeld door een patiënt uit Hundreds Hall, waar zijn moeder ooit gewerkt heeft. Faraday gaat in op de uitnodiging van de patiënt en gaat naar de plek die al meer dan twee eeuwen de thuisbasis is van de familie Ayres. Inmiddels ligt de Hall er vervallen bij en lijkt het bezeten te zijn door iets angstaanjagend waar Faraday nog geen weet van heeft.

Gisteren 17:39 Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 169 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. My Daughter (15) Is Facing a Felony Charge for Distributing Child Pornography. Rachel vertelt dat haar 15-jarige dochter, Gracie, het spoor volledig bijster is. Ze weigert om naar school te gaan, is een paar keer op de vuist gegaan en komt continu met justitie in aanraking. Volgens Rachel plaatste haar minderjarige dochter uitdagende foto's van zichzelf op social media, totdat haar account werd afgesloten. Gracie beweert dat ze geen sexy afbeeldingen van zichzelf meer verspreidt. Spreekt ze de waarheid?

Gisteren 17:25 Big Easy Motors

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Realityreeks waarin auto's worden gerestaureerd om doorverkocht te worden met winst. The Franken-Fury. Charles en Trey vinden bij een veiling een zeldzame Plymouth Fury 3 uit 1968. Ze besluiten de oude kruidenierswagen op te knappen door er en een straatracewagen van maken. Dat is niet makkelijk als er geen motor in blijkt te zitten.

Gisteren 16:55 Children of Men IMDb: 7.9

Gisteren - IMDB * 7.9 - Science fiction, In het jaar 2027 wordt de mensheid geteisterd door een totale onvruchtbaarheid. Sinds 2009 zijn er op onverklaarbare wijze geen kinderen meer geboren. Overheidsagent Theo Faron krijgt tegen wil en dank de ...

In het jaar 2027 wordt de mensheid geteisterd door een totale onvruchtbaarheid. Sinds 2009 zijn er op onverklaarbare wijze geen kinderen meer geboren. Overheidsagent Theo Faron krijgt tegen wil en dank de opdracht om de allerlaatste zwangere vrouw naar veiliger oorden te brengen. Na zijn doorbraak met 'Y tu mamá también' uit 2001 verraste de Mexicaanse regisseur Alfonso Cuarón vriend en vijand door de regie van de derde Harry Potterfilm op zich te nemen. Toch had hij eind jaren negentig al de familiefilm 'A Little Princess' en de Dickensverfilming 'Great Expectations' op zijn naam staan. Het drama 'Children of Men' speelt zich af in de nabije toekomst en is gebaseerd op het boek 'De verloren generatie' van de Engelse auteur P.D. James, bedenker van inspecteur Dalgliesh. Hoofdrollen zijn voor Clive Owen ('Closer', 'Inside Man'), Julianne Moore ('Magnolia', 'The Forgotten'), Chiwetel Ejiofor ('Dirty Pretty Things', 'Inside Man') en veteraan Michael Caine ('The Quiet American'). Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/children-of-men

Gisteren 15:10 Chateau Meiland

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Realityreeks waarin de familie Meiland voor de tweede keer naar Frankrijk emigreert. Na de opening van het Chateau is er geen sprake van rust voor de familie Meiland. Het zwembad moet nog af, het bijgebouw wordt verbouwd en er is gedoe rondom de naam van het kasteel.

Gisteren 14:10 Pippi Langkous klassiek

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Zweedse jeugdserie. Pippi op school. Pippi verheugt zich op de eerste sneeuw. Ze vindt het echter onrechtvaardig dat ze er niet volop kan van genieten aangezien ze niet naar school gaat en dus ook geen kerstvakantie krijgt. Ze besluit de lessen bij te wonen, maar de eerste schooldag is een tegenvaller.

Gisteren 13:00 Gold Rush: Dave Turin's Lost Mine

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Paydirt Mystery: Dave wordt geconfronteerd met een drama als blijkt dat de grond waar hij graaft geen goud bevat. Om het seizoen te redden, moet hij zo snel mogelijk een nieuwe goudader vinden.

Gisteren 12:55 Frasier

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. Can't Buy Me Love. Om zijn vader een plezier te doen, stemt Frasier erin toe om zichzelf kandidaat te stellen voor een veiling van beroemde vrijgezellen. In tegenstelling tot Bulldog, die geen interesse kan opwekken bij de bieders, slaagt Frasier erin om een aanzienlijk bedrag in te zamelen. Het hoogste bod komt van het knappe model Kristina. Frasier kijkt al uit naar een afspraakje met de schoonheid, maar hun plannen vallen in het water.

Gisteren 12:55 Say Yes to the Dress UK

Seizoen 4 - Aflevering 21 - Wiens bruiloft is het eigenlijk: Bruid Hattie heeft geen idee welke jurk ze moet kiezen en David is ten einde raad! Zullen ze haar moeder laten kiezen? Lisa weet wat ze wil, maar haar gevolg heeft andere ideeën.

Gisteren 12:25 Utopia

Aflevering 140 - Nederlandse realityshow. In Utopia wordt er weer gebouwd aan een nieuwe, ideale samenleving. Maar, dit keer betekent from scratch ook echt from scratch. Er is geen loods en er zijn geen voorzieningen.

Gisteren 12:10 Otto is een neushoorn IMDb: 5.0

Gisteren - IMDB * 5.0 - Animatiefilm van Kenneth Kainz, naar het boek van Ole Lund Kirkegaard. Nederlandstalige versie, met de stemmen van Hero Muller, Hetty Heijting, Huub Dikstaal, Ilse La Monaca, Rob Teuwen e.a. Toppers zomervakantie belooft een ...

Animatiefilm van Kenneth Kainz, naar het boek van Ole Lund Kirkegaard. Nederlandstalige versie, met de stemmen van Hero Muller, Hetty Heijting, Huub Dikstaal, Ilse La Monaca, Rob Teuwen e.a. Toppers zomervakantie belooft een saaie boel te worden. Tot hij op een dag een magisch potlood vindt. Daarnet tekende hij nog een prachtige neushoorn op de muur en nu is de tekening verdwenen. Nu staat Topper oog in oog met een briesend beest dat aan de gordijnen knabbelt. Hoe hou je een hongerige neushoorn tevreden? En wat geef je hem als al het meubilair is opgegeten? Zou Otto de neushoorn geen geweldig verjaardagscadeau zijn voor Elsje, het leukste meisje van de klas? Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/otto-is-een-neushoorn

Gisteren 09:35 Rikkie de Ooievaar IMDb: 5.9

Gisteren - IMDB * 5.9 - Animatie, Rikkie is eigenlijk een mus, maar hij is van jongs af aan opgevoed door ooievaars. Zodoende denkt hij dat hij er zelf ook een is. Op een dag hoort hij de waarheid en kort daarna begint zijn familie zonder hem aan de ...

Rikkie is eigenlijk een mus, maar hij is van jongs af aan opgevoed door ooievaars. Zodoende denkt hij dat hij er zelf ook een is. Op een dag hoort hij de waarheid en kort daarna begint zijn familie zonder hem aan de trektocht naar Afrika. Maar Rikkie is eigenwijs: hij reist de anderen achterna, om te bewijzen dat hij toch echt een ooievaar is. Onderweg sluit hij vriendschap met Olga, een nogal groot dwerguiltje, en Kiki, een vrolijke parkiet met hoogtevrees. Samen reizen de drie verder naar het zuiden. Onderweg krijgen ze te maken met boze vleermuizen, elektronische postduiven, maffiakraaien en een dodelijke honingdas. De vraag is wanneer Rikkie eindelijk zal inzien dat hij geen piepklein ooievaartje is, maar een machtige mus... Originele titel: A Stork's Journey Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/rikkie-de-ooievaar

Gisteren 09:15 Het familiediner

Aflevering 11 - Reportagereeks waarin gebroken families weer bij elkaar worden gebracht. Twee broers op leeftijd zijn elkaars beste vrienden en klaren samen elke klus. Een ogenschijnlijk klein misverstand over de afwerking van een raam zorgt ervoor dat er geen enkel contact meer is. Wordt dit voor presentator Bert van Leeuwen een zware klus of slaat hij de spijker op zijn kop? En de roerige geschiedenis van de zussen Tamara en Linda begon nadat hun moeder overleed aan de gevolgen van longkanker. Toen barstte de hel los. Pijnlijke opmerkingen bij de crematie en een ruzie op Facebook laten diepe sporen na. Lukt het om deze breuk te herstellen?

Gisteren 08:57 Telekids Mini's: Piet Piraat - Griezelavonturen

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Jeugdserie. De weerwolf. Piet Piraat, Stien, Steven en Berend worden tijdens een stormachtige nacht opgeschrikt door het gehuil van een wolf. Het blijkt volle maan te zijn. Ze vrezen dat het geen gewone wolf is, maar een weerwolf.

Gisteren 08:55 Say Yes to the Dress UK

Seizoen 4 - Aflevering 21 - Wiens bruiloft is het eigenlijk: Bruid Hattie heeft geen idee welke jurk ze moet kiezen en David is ten einde raad! Zullen ze haar moeder laten kiezen? Lisa weet wat ze wil, maar haar gevolg heeft andere ideeën.

Gisteren 07:30 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Animatieserie. Noddy en de zaak van het Fabelbos goud. De piraten zijn op zoek naar het legendarische Fabelbos Goud. Als ze het niet kunnen vinden kunnen ze misschien wel geen piraten meer zijn!

Gisteren 06:10 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Diereneiland: Lazard steelt van alle dieren op Diereneiland hun speciale dierenkracht. Dat doet Lazard omdat hij zelf geen bijzondere kracht heeft. Tenminste; dat denkt hij.

Gisteren 02:50 Gold Rush: Dave Turin's Lost Mine

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Paydirt Mystery: Dave wordt geconfronteerd met een drama als blijkt dat de grond waar hij graaft geen goud bevat. Om het seizoen te redden, moet hij zo snel mogelijk een nieuwe goudader vinden.

Gisteren 02:25 Say Yes to the Dress UK

Seizoen 4 - Aflevering 21 - Wiens bruiloft is het eigenlijk: Bruid Hattie heeft geen idee welke jurk ze moet kiezen en David is ten einde raad! Zullen ze haar moeder laten kiezen? Lisa weet wat ze wil, maar haar gevolg heeft andere ideeën.

Gisteren 01:00 Utopia

Aflevering 140 - Nederlandse realityshow. In Utopia wordt er weer gebouwd aan een nieuwe, ideale samenleving. Maar, dit keer betekent from scratch ook echt from scratch. Er is geen loods en er zijn geen voorzieningen.

Gisteren 00:45 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 2 - Aflevering 6 - India (Kolkata/Bombay): Anthony Bourdain gaat op zoek naar authentieke smaken. Mumbay is betoverend en heerlijk. Met zoveel fantastische gerechten is het geen wonder dat hij verliefd is geworden op India.

Gisteren 00:45 CatDog

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Catdog Surft//Verrassingsmaaltijd: Catdog gaat naar het strand en de Cat probeert een meisje te imponeren.//Cat wil Willem eten na hem eraan te herinneren dat het vreemd is voor een kat om geen muizen te eten.

Gisteren 00:15 Utopia

Seizoen 4 - Aflevering 140 - Realityreeks. Een groep van vijftien mensen zegt hun huidige leven vaarwel en bouwt aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn.

Eergisteren 23:55 Kenan & Kel

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Wie houdt er van sinas?: Kenan wedt dat Kel het niet volhoudt om een week geen sinas te drinken.

Eergisteren 23:00 Final Portrait IMDb: 6.2

Eergisteren - IMDB * 6.2 - Biografie, Parijs, 1964. Alberto Giacometti, de gevierde kunstenaar, ziet zijn oude vriend weer, de gerespecteerde Amerikaanse criticus James Lord, en stelt voor dat hij poseert voor een portret, omdat hij een interessant ...

Parijs, 1964. Alberto Giacometti, de gevierde kunstenaar, ziet zijn oude vriend weer, de gerespecteerde Amerikaanse criticus James Lord, en stelt voor dat hij poseert voor een portret, omdat hij een interessant gezicht heeft. Lord is gevleid door het verzoek, maar wanneer de dagen voorbij gaan en er zelfs na weken schijnbaar geen einde in zicht is, realiseert hij zich dat zijn hele leven is gekaapt door de grillige genie. De veranderingen tussen frustratie en vreugde zorgen er uiteindelijk voor dat Lord de logica ziet in de chaotische geest van de kunstenaar en getuigen ervan dat Giacometti een van zijn laatste meesterwerken voltooit.

Eergisteren 21:30 Gold Rush: Dave Turin's Lost Mine

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Paydirt Mystery: Dave wordt geconfronteerd met een drama als blijkt dat de grond waar hij graaft geen goud bevat. Om het seizoen te redden, moet hij zo snel mogelijk een nieuwe goudader vinden.

Eergisteren 21:25 Spoorloos Extra

Aflevering 6 - Realityreeks waarin een bezoek wordt gebracht aan eerdere deelnemers van het opsporingsmagazine 'Spoorloos'. Zoektocht Borny naar nieuwe balans. Op aandringen van zijn zieke adoptiemoeder Jet ging Borny in 2014 op zoek naar zijn Roemeense familie. De zoektocht naar de Bulgaarse moeder van Rena uit 2015 kende geen gewenste afloop. Moeder Stanja was weliswaar gevonden, maar wilde Rena niet onder ogen komen. Rena legt zich echter niet neer bij deze uitkomst.

Eergisteren 20:45 De Thundermans

Seizoen 4 - Aflevering 28 - Mad Max Op Eigen Benen: Als Max een jacuzzi van zijn ouders geen jacuzzi mag bouwen in zijn lab, besluit hij het huis uit te gaan en trekt hij in bij de opa van Gideon, die leeft volgens het principe: geen regels.

Eergisteren 20:30 Chateau Meiland

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Realityreeks waarin de familie Meiland voor de tweede keer naar Frankrijk emigreert. Na de opening van het Chateau is er geen sprake van rust voor de familie Meiland. Het zwembad moet nog af, het bijgebouw wordt verbouwd en er is gedoe rondom de naam van het kasteel.

Eergisteren 20:30 Pantani: The Accidental Death of a Cyclist IMDb: 7.0

Pantani: The Accidental Death of a Cyclist is een Britse documentaire uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door James Erskine. In het jaar 1998 won Marco Pantani, de meest flamboyante en populaire wielrenner van zijn tijd, zowel de Tour de France als de Giro d'Italia. Hij bezat een fysiek en mentaal uithoudingsvermogen dat geen een renner sindsdien heeft laten zien. Hij was een held voor miljoenen mensen en de redder van het wielrennen na de dopingschandalen die de sport dreigden te vernietigen. Echter, minder dan zes jaar later, slechts 34 jaar oud, stierf hij in een goedkope Italiaanse hotelkamer. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/pantani-the-accidental-death-of-a-cyclist

Eergisteren 20:30 Pantani: The Accidental Death of a Cyclist IMDb: 7.0

Eergisteren - IMDB * 7.0 - Pantani: The Accidental Death of a Cyclist is een Britse documentaire uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door James Erskine. In het jaar 1998 won Marco Pantani, de meest flamboyante en populaire wielrenner ...

Pantani: The Accidental Death of a Cyclist is een Britse documentaire uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door James Erskine. In het jaar 1998 won Marco Pantani, de meest flamboyante en populaire wielrenner van zijn tijd, zowel de Tour de France als de Giro d'Italia. Hij bezat een fysiek en mentaal uithoudingsvermogen dat geen een renner sindsdien heeft laten zien. Hij was een held voor miljoenen mensen en de redder van het wielrennen na de dopingschandalen die de sport dreigden te vernietigen. Echter, minder dan zes jaar later, slechts 34 jaar oud, stierf hij in een goedkope Italiaanse hotelkamer. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/pantani-the-accidental-death-of-a-cyclist

Eergisteren 19:35 Anger Management

Seizoen 2 - Aflevering 63 - Amerikaanse komische serie. Charlie and Sean's Twisted Sister. Sean zegt tegen Charlie dat hij geen seks mag hebben met zijn bezoekende zuster. Patrick en Lacey ontdekken dat ze dezelfde man aan het daten zijn.

Eergisteren 19:30 Utopia

Aflevering 140 - Nederlandse realityshow. In Utopia wordt er weer gebouwd aan een nieuwe, ideale samenleving. Maar, dit keer betekent from scratch ook echt from scratch. Er is geen loods en er zijn geen voorzieningen.

Eergisteren 19:00 Say Yes to the Dress UK

Seizoen 4 - Aflevering 21 - Wiens bruiloft is het eigenlijk: Bruid Hattie heeft geen idee welke jurk ze moet kiezen en David is ten einde raad! Zullen ze haar moeder laten kiezen? Lisa weet wat ze wil, maar haar gevolg heeft andere ideeën.

Eergisteren 18:45 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 2 - Aflevering 6 - India (Kolkata/Bombay): Anthony Bourdain gaat op zoek naar authentieke smaken. Mumbay is betoverend en heerlijk. Met zoveel fantastische gerechten is het geen wonder dat hij verliefd is geworden op India.

Eergisteren 18:00 Garage Gold

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Fitness Freak Out: De Garage Brothers ruimen een garage op, waarbij geen enkele verborgen schat aan hun aandacht ontsnapt en alles getest wordt. Zijn ze aan het eind van de klus helemaal dolgedraaid?

Eergisteren 17:54 Flodder

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Komische serie. De gave. Johnnie en Kees komen erachter dat roekeloos rijden tot vreemde gebeurtenissen kan leiden. De botsingen die zij veroorzaken, eisen geen slachtoffers maar hebben totaal andere gevolgen. Alles wijst erop dat zoon Kees in het bezit is van een bijzondere gave.

Eergisteren 17:30 Dolfje Weerwolfje IMDb: 6.3

Eergisteren - IMDB * 6.3 - Jeugd, Nederlandse familiefilm (2011): Dolfje weet niet wat hem overkomt wanneer hij op de nacht van zijn zevende verjaardag verandert in een wit pluizig dier: een wolfje. Bij het licht van de volle maan springt hij uit ...

Nederlandse familiefilm (2011): Dolfje weet niet wat hem overkomt wanneer hij op de nacht van zijn zevende verjaardag verandert in een wit pluizig dier: een wolfje. Bij het licht van de volle maan springt hij uit het raam van zijn kamertje, de vrijheid tegemoet. Hij rent door het park en de tuin van de buren, vrolijk jagend op eenden en kippen. Als het licht wordt keert hij doodmoe huiswaarts, om een paar uur later wakker te worden als jongetje. Zijn pleegbroertje Timmie vindt het vet en doopt hem 'Dolfje weerwolfje'. De gevoelige Dolfje wil helemaal geen weerwolfje zijn. Hij is bang dat zijn pleegouders hem niet meer willen als ze ontdekken wie hij werkelijk is. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/dolfje-weerwolfje

Eergisteren 16:45 #forever

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Nederlandse dramaserie. Jaloers. Bloem probeert Dex over te halen naar de psycholoog te gaan. Het kan toch geen kwaad? Sal krijgt in de gaten dat Bloem en Dex de laatste tijd wel heel veel tijd doorbrengen met z'n tweeën. Dex is toch niet ook verliefd op Bloem?

Eergisteren 16:20 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Popcornpaniek / Een flitsende actie: De pinguïns kunnen ineens geen popcorn meer te eten krijgen..

Eergisteren 15:30 Regenboog Vlinder Eenhoorn Kitten

Seizoen 1 - Aflevering 10 - MytheScouties / Regenboog Vlinder Eenhoorn Cupido: De vier trekken de wildernis in onder leiding van een nogal bang aangelegde hopman. Felicity is erop gebrand succespeldjes te verzamelen door opdrachten te volbrengen. Ze mag alleen geen gebruik maken van haar bijzondere krachten. // Moona kondigt aan Slurpy Shakes te willen sluiten. De vier vatten het plan op om haar met een pijl van Cupido opnieuw verliefd te laten worden op een shake. Het eerste wat ze echter ziet nadat de pijl haar heeft geraakt is Miguel. Nu zijn ze nog verder in de problemen geraakt en weet Miguel niet hoe hij Moona's liefde moet pareren.

Eergisteren 12:45 Frasier

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. Death Becomes Him. Wanneer Martin, de vader van Frasier, niet naar zijn doktersafspraak gaat, wil Frasier ervoor zorgen dat dat geen tweede keer gebeurt. Hij vergezelt zijn vader naar de arts. Het wachten duurt lang en Frasier wordt ongeduldig. Verbaasd krijgt hij van de receptioniste te horen dat de dokter, die ongeveer even oud is als hijzelf, overleden is.

Eergisteren 12:18 B.O.Z.:De Daltons

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Animatieserie. Voor geen gat te vangen

Eergisteren 12:05 Utopia

Aflevering 139 - Nederlandse realityshow. In Utopia wordt er weer gebouwd aan een nieuwe, ideale samenleving. Maar, dit keer betekent from scratch ook echt from scratch. Er is geen loods en er zijn geen voorzieningen.

Eergisteren 11:40 Breaking In

Eergisteren - Actie, 'Breaking In' volgt een moeder die voor niets stopt om haar twee kinderen te redden. De kinderen worden gegijzeld in een huis dat zo ontworpen is dat de beveiliging ondoordringbaar is. Er kan echter geen man en beveiliging op ...

'Breaking In' volgt een moeder die voor niets stopt om haar twee kinderen te redden. De kinderen worden gegijzeld in een huis dat zo ontworpen is dat de beveiliging ondoordringbaar is. Er kan echter geen man en beveiliging op tegen een moeder die vastberaden is in te breken om haar kinderen te bevrijden.

Eergisteren 10:30 Louise en hiver IMDb: 7.1

Eergisteren - IMDB * 7.1 - Animatie, Het verhaal speelt zich af aan het einde van de zomer en volgt de oudere dame Louise. Wanneer ze de laatste trein van het seizoen mist, blijft ze moederziel alleen achter in een verlaten dorp aan de kust. Het ...

Het verhaal speelt zich af aan het einde van de zomer en volgt de oudere dame Louise. Wanneer ze de laatste trein van het seizoen mist, blijft ze moederziel alleen achter in een verlaten dorp aan de kust. Het weer slaat om en de springvloed zorgt ervoor dat de stroom uitvalt, waardoor er geen communicatie met de buitenwereld meer mogelijk is. Voor de kwetsbare en kokette vrouw ziet de overlevingskans er niet zo goed uit, maar Louise geeft niet op. Zelfs niet met de winter voor de deur. De bejaarde Robinson Crusoë ziet het als een uitdaging en besluit om de natuur en de eenzaamheid te overwinnen. Tijdens haar avonturen komen allerlei oude herinneringen naar boven (haar jeugd in naoorlogs Frankrijk, haar eerste liefde…) en maakt ze kennis met de pratende hond Pepper.

Eergisteren 08:15 Pitch Perfect 3 IMDb: 5.8

Eergisteren - IMDB * 5.8 - Komedie, De meiden zijn afgestudeerd aan de universiteit en zoeken hun weg in de echte wereld waar meer nodig is dan een mooie stem om overeind te blijven. Na het winnen van de wereldtitel in een zangwedstrijd valt de ...

De meiden zijn afgestudeerd aan de universiteit en zoeken hun weg in de echte wereld waar meer nodig is dan een mooie stem om overeind te blijven. Na het winnen van de wereldtitel in een zangwedstrijd valt de groep uit elkaar en ontdekken ze dat er geen banen in het vooruitzicht liggen in de zangwereld. Maar wanneer ze de kans krijgen om op te treden voor een overzeese USO-tour gaat de groep nerds weer muziek maken voor een laatste keer.

Eergisteren 06:00 Undercover Kat

Animatieserie. Geen grapjes alsjeblieft

 Meer