Je vindt hier de programma's van Free Souffriau op tv We hebben de volgende programma's voor Free Souffriau Maya de bij: Morgen - Peuterprogramma, Seizoen 1 Aflevering 59 Belgische animatieserie. Klankspel in de weide. Flip breekt een snaar. Maya de bij: Overmorgen - Peuterprogramma, Seizoen 1 Aflevering 67 Belgische animatieserie. Het geheugenverlies van Willy. Willy. Maya de bij: 22/11 - Peuterprogramma, Seizoen 1 Aflevering 54 Belgische animatieserie. Regenboogstuifmeel. Er wordt een wedstrijd. Maya de bij: 23/11 - Peuterprogramma, Seizoen 1 Aflevering 69 Belgische animatieserie. Hongerige kikkers. Ursula heeft honger en. Maya de bij: 30/11 - Peuterprogramma, Seizoen 1 Aflevering 56 Belgische animatieserie. De libelexpress. Een libel van de. Maya de bij: 02/12 - Peuterprogramma, Seizoen 1 Aflevering 70 Belgische animatieserie. Iedereen heeft talent. Lara beweert dat.

Free Souffriau op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 07:00 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 59 - Belgische animatieserie. Klankspel in de weide. Flip breekt een snaar van zijn viool. Hij wil die laten repareren bij Stragilarius, een oude instrumentenmaker. Die maakt snaren van draden die Thekla voor hem spint. Dat doet ze in ruil voor een zalfje tegen haar reuma. Maar het laatste zalfje heeft haar jeuk bezorgd en nou wil ze geen draden meer geven. Maya helpt te achterhalen waarom dat zalfje niet werkte.

Overmorgen | 07:00 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 67 - Belgische animatieserie. Het geheugenverlies van Willy. Willy raakt door een klap op zijn hoofd zijn geheugen kwijt. Hij heeft geen idee dat hij een bij is. Wanneer hij een troep mieren tegenkomt, wordt hij ingelijfd in het mierenleger. Maya probeert hem ervan te overtuigen dat hij een bij is, maar het komt pas echt goed na nog een klap op zijn hoofd.

Vr 22 november 2019 | 07:00 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 54 - Belgische animatieserie. Regenboogstuifmeel. Er wordt een wedstrijd gehouden, wie de grootste pollenbal kan maken. Maya en Willy doen hun best ,maar het lukt niet goed. Dan ontmoeten ze Apesa, een zwarte bij, die een kei is in pollenballen maken.

Za 23 november 2019 | 07:05 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 69 - Belgische animatieserie. Hongerige kikkers. Ursula heeft honger en Coco moet eten halen. Coco gaat achter Maya, Willy en Ben aan, maar die laten Coco en Ursula bessen eten. Dat bevalt eigenlijk best goed.

Za 30 november 2019 | 07:05 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 56 - Belgische animatieserie. De libelexpress. Een libel van de bezorgdienst stort vlakbij Maya neer. Ze kan de aanwijzingen op het pakje niet meer lezen en dus helpen Maya en Willy haar. Het duurt echter even totdat ze de juiste ontvanger vinden.

Ma 2 december 2019 | 07:05 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 70 - Belgische animatieserie. Iedereen heeft talent. Lara beweert dat niemand zoveel talent heeft als zij. Maya geeft een feest waarbij iedereen zijn of haar talent laat zien. Zij zorgt zelf voor een feestmaal, maar Bees en Boos gaan ermee vandoor.

Free Souffriau gemist

Eerder Vandaag | 07:05 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 65 - Belgische animatieserie. Koningin voor een dag. De koningin komt vast te zitten in een vleesetende plant. Rechter Bijenwas komt op bezoek en vindt dat een korf zonder koningin niet kan. Hij zegt dat Ludivine koningin moet worden, maar volgens juf Cassandra is ze er nog lang niet aan toe.

Gisteren 07:05 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 50 - Belgische animatieserie. Willy en Maya maken ruzie. Willy en Maya leggen alles klaar voor een picknick. Maya denkt dat Willy stiekem de pollen op heeft gegeten, maar dat is niet zo. Willy is boos en gaat in een hoekje zitten mokken. Flip lost de ruzie tussen de twee weer op.

Za 16 november 2019 | 13:11 Mega Toby redt de race

16/11 - Familiefilm, Belgische familiefilm. Toby en Commissaris Migrain besluiten deel te nemen aan de Cross Car Cup, de belangrijkste race van het jaar. De winnaar krijgt een prachtige beker én 100.000 euro. De sluwe Mark Mustang heeft al snel in de gaten dat Toby een sterke tegenstander is en besluit hem stiekem op te sluiten. Migrain is woedend op Toby wanneer deze niet opduikt en zet dan maar Mieke achter het stuur. Mark Mustang knipt nog gauw ongemerkt de remkabels van Miekes wagen door en wanneer de race...

Belgische familiefilm. Toby en Commissaris Migrain besluiten deel te nemen aan de Cross Car Cup, de belangrijkste race van het jaar. De winnaar krijgt een prachtige beker én 100.000 euro. De sluwe Mark Mustang heeft al snel in de gaten dat Toby een sterke tegenstander is en besluit hem stiekem op te sluiten. Migrain is woedend op Toby wanneer deze niet opduikt en zet dan maar Mieke achter het stuur. Mark Mustang knipt nog gauw ongemerkt de remkabels van Miekes wagen door en wanneer de race start, verliest ze al snel de controle. Oma Fonkel weet Toby gelukkig te bevrijden, maar zal Mega Toby Mieke nog kunnen redden?

Za 16 november 2019 | 12:32 Mega Toby

Special. Migrain speelt samen met Toby en de rest van het dorp WO II na. Ook oma en opa Fonkel zijn ingeschakeld. Er is een computer, 'Moeder Overste', die het hele land kan overnemen en besturen als er echt een oorlog uitbreekt. Boeven Hannes en Wannes willen deze computer stelen. Als Mieke de opdracht krijgt om 'Moeder Overste' te bewaken, merkt ze dat de twee boeven de computer in handen hebben. De twee boeven overmeesteren Mieke en nemen haar mee als gijzelaar. Opa Fonkel ziet maar één oplossing: het is tijd voor Mega Toby.

Za 16 november 2019 | 07:05 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 63 - Belgische animatieserie. Dank je wel, wespen. Flip is moe en wil een slokje perensap, want daar knapt hij van op. Maar Maya en Willy kunnen niet door de schil van de peer heen bijten. Dankzij een plan van Maya maken de wespen een gat in de peer.

Vr 15 november 2019 | 07:00 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 47 - Belgische animatieserie. De gestolen framboos. Paul heeft een framboos verborgen als cadeau voor de mierenkoningin op het fruitfestival. Lara steelt de framboos, maar Paul verdenkt Willy. Als de tweede framboos ook verdwijnt en Willy weer wordt verdacht, gaan Willy en Maya op onderzoek uit.

Di 12 november 2019 | 07:05 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 59 - Belgische animatieserie. Gezondheid, juf Cassandra. Er is een nieuwe voorraadkamer en juf Cassandra houdt toezicht. Ineens moet ze verschrikkelijk niezen en dat gaat pas over wanneer ze buiten is. Intussen komt rechter Bijenwas de boel inspecteren.

Ma 11 november 2019 | 07:00 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 43 - Belgische animatieserie. De bril van Barry. Willy pakt Barry's bril af en die belandt in een emmer propolis. Als ze de emmer legen, is de propolis gestold en zit de bril muurvast. Maya probeert van alles, maar niets lukt.

Vr 30 augustus 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Belgische jeugdserie. Karel Karaat. Karel Karaat is in het bezit van de duurste diamant van het land. Hij laat de diamant verzekeren voor een enorm groot bedrag. Als iemand de diamant steelt krijgt hij 1 miljoen euro. Karel Karaat vraagt aan Migrain om de diamant te bewaken, en dan plots is de diamant gestolen. Mieke vertrouwt het hele zaakje niet en gaat samen met oma en opa op onderzoek.

Do 29 augustus 2019 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 31 - Belgische jeugdserie. Mega Max. Volgens Migrain is er een nieuwe superheld in het dorp, Mega Max. Deze gaat vanaf nu alle misdaden oplossen zodat Mega Mindy niet meer nodig zal zijn. Al snel blijkt Mega Max geen echte held te zijn. Hij beschikt niet over voldoende kracht om de boeven te stoppen en moet er weer beroep gedaan worden op Mega Mindy... maar wie is die Mega Max dan wel?

Wo 28 augustus 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Belgische jeugdserie. Carlo. Oma krijgt het bezoek van haar grote jeugdliefde Carlo. Dit tot grote ergernis van opa. Het blijkt geen toeval dat Carlo bij oma langskomt. Al snel is duidelijk dat hij slechte bedoelingen heeft. Gelukkig is er Mega Mindy om in actie te schieten, maar dit loopt deze keer niet zoals het moet. Zal Mega Mindy opgewassen zijn tegen Carlo?

Di 27 augustus 2019 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 29 - Belgische jeugdserie. De stagiaire

Ma 26 augustus 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 28 - Belgische jeugdserie. De kriminalsky brothers

Ma 26 augustus 2019 | 07:20 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Belgische animatieserie. Max is verliefd. Max ontmoet Bella, een rups, en is helemaal van slag. Maya zorgt ervoor dat ze samen in de schemer een romantische avond beleven, maar dan loopt het helemaal fout.

Vr 23 augustus 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 27 - Belgische jeugdserie. Rob Robot. Een tv-ploeg volgt een hele dag Migrain. Hij is zo fier als een gieter en iedereen zal het geweten hebben dat hij de beste ter wereld is. Rob Robot is een grote gangster die jaren geleden door Migrain gevangengenomen werd. Rob Robot komt terug vrij en hij zint op wraak. Hij wil ervoor zorgen dat de commissaris zelf in de gevangenis terechtkomt.

Do 22 augustus 2019 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 25 - Belgische jeugdserie. Opa Boef. Vandaag komt er een nieuwe commissaris op het politiebureau werken. Opa is zichzelf niet meer en gaat de bank overvallen. Mieke wil bewijzen dat opa niks met de overval te maken heeft. Zal Mega Mindy moeten tussenkomen om de echte dader van de overval te vinden?

Wo 21 augustus 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 26 - Belgische jeugdserie. De gijzeling. Commissaris Migrain is spoorloos. Voor Toby en Mieke is de afwezigheid van de commissaris een groot raadsel. Mama Migrain weet met zichzelf geen raad meer. Wanneer de baron op het politiebureau met een brief van de ontvoerders verschijnt, blijkt al snel dat de ontvoerders een fout hebben gemaakt. Dringend Mega Mindy time!

Wo 21 augustus 2019 | 07:15 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 28 - Belgische animatieserie. Shelby's droom. Maya helpt een vogel met een zeer pootje. Shelby wil vliegen en Maya en Willy bedenken allerlei manieren die allemaal mislukken. Tot de vogel terugkomt om Maya te bedanken, en dan krijgt Maya een goed idee.

Di 20 augustus 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 24 - Belgische jeugdserie. Last minute. In het dorp delen Ben en Jelle folders uit voor een 5-daagse reis naar Egypte. Commissaris Migrain, opa en oma Fonkel zijn ook van de partij. Opa Fonkel ziet de reis met Migrain helemaal niet zitten maar geeft uiteindelijk toch toe. Mieke blijft met Toby achter op het politiebureau. Ze vertrouwt de hele reis niet en waarschuwt Migrain, maar hij wil er niks van horen.

Di 20 augustus 2019 | 07:15 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 27 - Belgische animatieserie. Zweefvliegspion. Maya ontmoet Syrphie, een zweefvlieg. Omdat ze op een wesp lijkt, wordt ze beschuldigd van diefstal, die de wespen Bees en Boos gepleegd hebben. Maya besluit met Willy en de bijen de bende van Stinger, Bees en Boos te verjagen.

Ma 19 augustus 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 23 - Belgische jeugdserie. Circus Manzini. Commissaris Migrain is zenuwachtig zodra hij verneemt dat ze op het politiebureau inspectie krijgen. Mieke kijkt vooral uit om met Toby naar het 'Circus Manzini' te gaan. De twee circusmedewerkers Melle & Pelle komen Mieke heel bekend voor. Intussen worden er in het dorp verschillende inbraken gepleegd. Tijd voor Mega Mindy om alles uit te zoeken.

Vr 16 augustus 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Belgische jeugdserie. De slaapverwekker. Opa Fonkel is druk bezig met zijn nieuwe uitvinding: 'De mega anti-snurk stop'. Ook Daniël is volledig in de ban van opa Fonkel zijn uitvindingen, misschien net iets teveel. Wanneer in het dorp heel veel mensen plots in slaap vallen en dan ook nog eens worden bestolen, rinkelt er bij commissaris Migrain een belletje. Plots ziet het er voor opa Fonkel niet meer zo rooskleurig uit. Dit is absoluut iets voor Mega Mindy om op te lossen.

Do 15 augustus 2019 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Belgische jeugdserie. Jack in the box. Migrain is zeer trots als beeldhouwer Jim van hem een standbeeld heeft gemaakt. In het museum zijn de meningen hierover verdeeld. Volgens Mieke en Toby lijkt het kunstwerk eerder op een klimrek van een aap. Wanneer in het museum twee schilderijen van Picasso zijn gestolen, krijgen Toby en Mieke argwaan. En als er iets is waar Mega Mindy niet tegen kan, dan zijn het dieven.

Wo 14 augustus 2019 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Belgische jeugdserie. 3, 2, 1 actie!. Het dorp is in de ban van een Amerikaanse filmploeg en hun bekende regisseur. De filmploeg blijkt andere plannen te hebben dan filmen. Commissaris Migrain doet per ongeluk hun plannen in het water vallen. De regisseur bedenkt dan maar een nieuw groots plan met Migrain in de hoofdrol. Migrain is helemaal in de wolken want hij ziet de glansrol en de roem volledig zitten.

Di 13 augustus 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Belgische jeugdserie. De valsemunters

Ma 12 augustus 2019 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Belgische jeugdserie. Hoog bezoek. Peter en Katja doen hun best om zich als hertog en hertogin 'Van Koets tot Keuningen' in te leven. Migrain is ondertussen druk bezig met de voorbereidingen van de komst van de hertog en hertogin. Tijdens de juwelententoonstelling wil hij samen met Toby een muzikale hulde geven. Alles lijkt plots in het water te vallen wanneer iemand de juwelen van de baron gestolen heeft.

Ma 12 augustus 2019 | 07:15 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Belgische animatieserie. Mevrouw Rosie gaat verhuizen. Een boom waait om en daardoor is het huisje van Rosie Juchtleerkever kapot. Ze is al heel oud en Maya en Willy helpen haar met de reis naar haar broer.

Vr 9 augustus 2019 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Belgische jeugdserie. De tombe van Djengis Khan. In het gemeentehuis is een dossier verdwenen dat een plattegrond bevat van alle gebouwen in het dorp. Professor Piramide en haar twee zonen Jo en Mo doen een opgraving in het politiekantoor. Ze gaan op zoek naar de graftombe van Djengis Khan. Migrain ziet zichzelf al overal in de wereldpers verschijnen.

Do 8 augustus 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Belgische jeugdserie. Femme fatale. Er is ingebroken in de kluis van de baron: papieren, geld en fonkelende edelstenen zijn allemaal verdwenen. Volgens Migrain is de butler van de baron de dader. Niemand verdenkt barones Rien de Rien ook maar van iets, behalve Mieke.

Wo 7 augustus 2019 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Belgische jeugdserie. De bijenkoning. In het dorp vindt het jaarlijkse schaaktoernooi plaats. Migrain is alvast in zijn nopjes en droomt al van een nieuwe overwinning. Brandweercommandant de Loo is beroofd van zijn stoelen, een beker en medaille. Wanneer hij aangifte doet op het politiekantoor, is Migrain allesbehalve blij om zijn grote schaakrivaal te zien.

Di 6 augustus 2019 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Belgische jeugdserie. De magnetische magnetiseur. Migrain is druk bezig aan het oefenen voor het jaarlijkse politie-golftoernooi. Magiër Joman verbaast iedereen in het dorp wanneer hij een verlamde man plots opnieuw kan laten stappen. Ook oma Fonkel kan er niet over zwijgen en hoopt dat hij haar pijnlijke rug kan genezen. Mieke en Opa Fonkel hebben er alvast hun twijfels over. Dit klinkt verdacht ... Mega-Mindy time...

Ma 5 augustus 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Belgische jeugdserie. De kerkgangster. Opa Fonkel heeft een leugendrankje uitgevonden waarbij je meteen weet of iemand de waarheid spreekt of niet. Mieke vindt de uitvinding fantastisch in tegenstelling tot oma Fonkel. In de kerk is een beeld verdwenen en pastoor Van Den Eede heeft het dorp ook verlaten. Migrain vindt de nieuwe pastoor absoluut niet verdacht.

Vr 2 augustus 2019 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Belgische jeugdserie. Het Egyptische masker. Op het politiekantoor worden de cellen gebruikt als expositieruimte voor een Egyptisch masker. Migrain is in de wolken met zijn twee nieuwe beveiligingsbeambten voor dit nieuwe masker, wat niet van Toby en Mieke kan gezegd worden.

Do 1 augustus 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Belgische jeugdserie. De foute goochelaar. Vandaag arriveert de beroemde en bijzondere goochelaar Maldini in het dorp. Hij brengt ook zijn geheime koffer mee. Na de show blijkt de collier van een dame gestolen te zijn. Japie, die aan de vestiaire staat, is de eerste verdachte. Intussen graaft opa Fonkel in zijn archief van krantenartikelen en komt zo op een belangrijk spoor.

Wo 31 juli 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Belgische jeugdserie. De gevaarlijke groene rat. Migrain zijn mama is helemaal overstuur wanneer ze thuis wordt opgeschrikt door groene ratten. De commissaris stuurt Toby en Mieke op onderzoek uit want zelf heeft hij het véél te druk. Zullen ze het probleem vinden? Gelukkig is er ook nog steeds de hulp van Mega Mindy!

Di 30 juli 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 65 - Belgische jeugdserie. Vakantie?

Ma 29 juli 2019 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 64 - Belgische jeugdserie. De gouden fiets

Vr 26 juli 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 63 - Belgische jeugdserie. De bompiano

Do 25 juli 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 62 - Belgische jeugdserie. Zeldzame pippo's

Wo 24 juli 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 61 - Belgische jeugdserie. Spionbeertjes

Di 23 juli 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 60 - Belgische jeugdserie. De danswedstrijd

Ma 22 juli 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 59 - Belgische jeugdserie. De ontsnappingskoning

Vr 19 juli 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 58 - Belgische jeugdserie. De bende van big chief

Do 18 juli 2019 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 57 - Belgische jeugdserie. De schat van ridder Rudolf

Wo 17 juli 2019 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 56 - Belgische jeugdserie. Restaurant in nood

Di 16 juli 2019 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 55 - Belgische jeugdserie. Bezoek uit de kosmos

Ma 15 juli 2019 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 54 - Belgische jeugdserie. Tante Amerika

Vr 12 juli 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 53 - Belgische jeugdserie. Goedsnoep fabriek

Do 11 juli 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 52 - Belgische jeugdserie. Piratenschat. Theo is een echte piraat. Hij heeft een zwaard, een verrekijker en zelfs een papegaai. Het enige wat Theo telkens misloopt is een echte piratenschat. Gelukkig staat er eentje in het museum van het dorp. Zal het hem eindelijk lukken om ze na al die tijd te stelen?

Wo 10 juli 2019 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 51 - Belgische jeugdserie. Zwart goud. Jack en Peggy willen rijk worden. Ze boren de oliepijpleiding aan die dwars door het dorp loopt. Hiervoor moeten ze midden in de snoepwinkel van oma graven. Maar dat is buiten Mieke gerekend.

Di 9 juli 2019 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 50 - Belgische jeugdserie. Valse stemming. Op de plaats van de kinderboerderij wil Lieselot een parkeergarage bouwen. De mensen van het dorp vinden dit helemaal geen goed idee. De enige oplossing voor de probleem is een volksstemming. Maar Lieselot is niet van plan om deze eerlijk te laten verlopen.

Ma 8 juli 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 49 - Belgische jeugdserie. Sluikstorten. Sam Meerlap stort giftig afval in het bos in plaats van het gif te recycleren. De politie komt zijn misdaad op het spoor. De boer probeert zijn sporen uit te wissen door het goedje in brand te steken. Maar dat is buiten Mega Mindy gerekend!

Zo 7 juli 2019 | 07:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Belgische jeugdserie. Cash in de carwash. Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de scouts een carwashdag om hun reis te sponsoren. Alles gaat zijn gewone gangetje, tot er 's nachts een aantal auto's besmeurd worden met modder. Volgens het politiecorps zijn de scouts de eerste verdachten, totdat Mieke en Toby op het spoor komen dat er in de echte carwash vreemde zaakjes gebeuren. Hoog tijd voor Mega Mindy om in actie te komen.

Za 6 juli 2019 | 13:07 Mega Toby redt de race

06/07 - Familiefilm, Belgische familiefilm. Toby en Commissaris Migrain besluiten deel te nemen aan de Cross Car Cup, de belangrijkste race van het jaar. De winnaar krijgt een prachtige beker én 100.000 euro. De sluwe Mark Mustang heeft al snel in de gaten dat Toby een sterke tegenstander is en besluit hem stiekem op te sluiten. Migrain is woedend op Toby wanneer deze niet opduikt en zet dan maar Mieke achter het stuur. Mark Mustang knipt nog gauw ongemerkt de remkabels van Miekes wagen door en wanneer de race...

Belgische familiefilm. Toby en Commissaris Migrain besluiten deel te nemen aan de Cross Car Cup, de belangrijkste race van het jaar. De winnaar krijgt een prachtige beker én 100.000 euro. De sluwe Mark Mustang heeft al snel in de gaten dat Toby een sterke tegenstander is en besluit hem stiekem op te sluiten. Migrain is woedend op Toby wanneer deze niet opduikt en zet dan maar Mieke achter het stuur. Mark Mustang knipt nog gauw ongemerkt de remkabels van Miekes wagen door en wanneer de race start, verliest ze al snel de controle. Oma Fonkel weet Toby gelukkig te bevrijden, maar zal Mega Toby Mieke nog kunnen redden?

Za 6 juli 2019 | 12:31 Mega Toby

Special. Migrain speelt samen met Toby en de rest van het dorp WOII na. Ook oma en opa Fonkel zijn ingeschakeld. Er is een computer, 'Moeder Overste', die het hele land kan overnemen en besturen als er echt een oorlog uitbreekt. Boeven Hannes en Wannes willen deze computer stelen. Als Mieke de opdracht krijgt om 'Moeder Overste' te bewaken, merkt ze dat de twee boeven de computer in handen hebben. De twee boeven overmeesteren Mieke en nemen haar mee als gijzelaar. Opa Fonkel ziet maar één oplossing: het is tijd voor Mega Toby!

Za 6 juli 2019 | 07:35 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Belgische jeugdserie. Paardenrace. Heel het dorp kijkt uit naar de spannende paardenrace die er zit aan te komen. In de stallen smeden Verdraff en boer Wannes een wreed plan om veel geld te verdienen. Gelukkig merkt Mega Mindy op tijd dat er iets vreemd aan de hand is.

Zo 30 juni 2019 | 07:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 48 - Belgische jeugdserie. Zwembad. Slechte zwemcoach Fred Baksteen saboteert tijdens de ultieme wedstrijd de zwembaan van zijn voornaamste concurrent Toby, zodat zijn pupil zeker wint. Mega Mindy kan dankzij de Mega Terugspoeler voorkomen dat Toby in de val springt.

Za 29 juni 2019 | 07:35 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Belgische jeugdserie. Wonderhaar. Willem en zijn zonen willen een grote slag slaan door haargroeimiddel 'Wonderhaar' te verkopen. Ook de moeder van Migrain heeft het middel voor haar zoon gekocht. Benieuwd of het geen bijwerkingen heeft.

Zo 23 juni 2019 | 07:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Belgische jeugdserie. Winkeldieven. Er wordt tegenwoordig veel gestolen in supermarkt 'Chez P'. De kassierster Annie blijkt er voor iets tussen te zitten. Migrain zou de zaak moeten oplossen, maar hij heeft het veel te druk met de cameraploeg die hem volgt. Tijd voor Mega Mindy om in te grijpen!

Za 22 juni 2019 | 12:30 Mega Mindy En de Dolfijndiefstal

Kinderprogramma. Mieke helpt in het dolfinarium en ontdekt een inbraakspoor bij de zeeleeuwen. Ze gaat op onderzoek uit en komt daardoor te laat op de belangrijkste politietest van het jaar: de fitheidstest. Tot haar grote verbazing wordt ze ontslagen en neemt een nieuwe hulpagente, Sofie, haar plaats in. Dan komt er een noodoproep van het dolfinarium binnen: boeven proberen de dolfijnen te stelen! Migrain, Toby en Sofie gaan er meteen achteraan, maar worden in de val gelokt. Alleen Mega Mindy kan nu nog helpen! Zal ze op tijd zijn om de dolfijnen te redden en haar vrienden te bevrijden?

Za 22 juni 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Belgische jeugdserie. Imitatiemicro. Opa demonstreert zijn nieuwste uitvinding, "de imitatiemicrofoon", aan Mieke en oma. Op het politiebureau is de nieuwe kuisvrouw Lutgarde van start gegaan. Lutgarde hoort dat de nieuwe auto van de commissaris is aangekomen en zoekt een manier om hem te stelen. Het politiebureau staat in rep en roer. Megamindy komt ter hulp.

Zo 16 juni 2019 | 07:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 46 - Belgische jeugdserie. Gifgas. Een zogezegd giftige gaswolk hangt in het bejaardentehuis van het dorp. De bevolking is in paniek en wordt verzameld in het politiekantoor voor tijdelijke noodopvang. Ondertussen rooft de valse 'civiele bescherming' het bejaardentehuis leeg. Zal Mega Mindy de civiele bescherming kunnen tegenhouden?

Za 15 juni 2019 | 07:35 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Belgische jeugdserie. De hypnotisoorarts. Toby moet dringend naar het medisch onderzoek. Volgens de dokter scheelt er iets met zijn gehoor. Dokter Serafino bezorgt Toby een speciaal apparaatje. Mieke vindt dat Toby raar doet... tijd voor Mega Mindy om in te grijpen!

Zo 9 juni 2019 | 07:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Belgische jeugdserie. Kermis in het dorp. De twee broers, Guust en Pierre, hebben hun paardenmolen opgesteld in het dorp. Maar éénmaal je op de paardenmolen zit, wil je er niet meer af, zelfs al kost het je een fortuin. Het volledige dorp raakt verslaafd. Zal het Mega Mindy lukken om het hypnosesysteem van de twee broers uit te schakelen?

Za 8 juni 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Belgische jeugdserie. Uw geld of olijven. Tina en Tony hebben een mysterieus plan bedacht om aan meer geld en juwelen te komen. Om hun plan te realiseren bezorgen ze slaapverwekkende pizza's aan huis. Commissaris Migrain grijpt de verkeerde boef. Gelukkig merkt Mega Mindy op tijd dat er iets aan de hand is.

Za 8 juni 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Belgische jeugdserie. Uw geld of olijven. Tina en Tony hebben een mysterieus plan bedacht om aan meer geld en juwelen te komen. Om hun plan te realiseren bezorgen ze slaapverwekkende pizza's aan huis. Commissaris Migrain grijpt de verkeerde boef. Gelukkig merkt Mega Mindy op tijd dat er iets aan de hand is.

Za 8 juni 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Belgische jeugdserie. Uw geld of olijven. Tina en Tony hebben een mysterieus plan bedacht om aan meer geld en juwelen te komen. Om hun plan te realiseren bezorgen ze slaapverwekkende pizza's aan huis. Commissaris Migrain grijpt de verkeerde boef. Gelukkig merkt Mega Mindy op tijd dat er iets aan de hand is.

Zo 2 juni 2019 | 07:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 44 - Belgische jeugdserie. Electro. Commissaris Migrain denkt dat hij Electro zelf gevangen heeft genomen. Maar eigenlijk was het Mega Mindy die Electro uitschakelde. Nu Electro in de cel zit staan Migrain en Toby op het punt om het gestolen geld terug naar de bank te brengen. Op dat moment slaagt Electro erin om te ontsnappen uit de cel. Zullen Mieke, Toby en Migrain Electro terug kunnen oppakken? Of zal Mega Mindy hulp moeten komen bieden?

Za 1 juni 2019 | 07:35 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Belgische jeugdserie. De snorrenbende. Mieke raapt eindelijk al haar moed bij elkaar om haar droomprins Toby een liefdesbrief te schrijven. Terwijl opa druk bezig is in zijn lab, krijgt oma Fonkel bezoek van de charmante Italiaan Robert. Robert wil oma een prachtig en duur horloge verkopen. Maar heeft hij wel goede bedoelingen? Het onderzoek loopt vast tot Mieke de waarheid achterhaalt. Dan is het... Mega Mindy time!

Zo 26 mei 2019 | 07:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 43 - Belgische jeugdserie. Baltazar Bal. 'De Bezige Bijen' en ' De Snoepers' spelen een belangrijke voetbalwedstrijd. Baltazar Bal kondigt zichzelf aan als de nieuwe trainer van 'De Snoepers'. Mieke vermoedt dat er iets niet pluis is met hem en gaat zelf op onderzoek uit. Het lukt Mieke niet om Baltazar te ontmaskeren. Zal Mega Mindy de waarheid over Baltazar aan het licht brengen?

Za 25 mei 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 42 - Belgische jeugdserie. Wet is wet. De hoofdcommissaris is in het dorp en dat heeft iedereen geweten. Hij is plots heel streng geworden. "Wet is wet" is zijn leuze. Hij wijst iedereen op verschillende wetten en eist hiervoor hoge boetes. Hij strijkt hierdoor veel centen op. Er blijven constant nieuwe wetten bijkomen. Mieke ontdekt dat de hoofdcommissaris de wetten zelf schrijft. Tijd voor Mega Mindy om de hoofdcommissaris hiermee te laten stoppen.

Zo 19 mei 2019 | 07:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Belgische jeugdserie. De slaapverwekker. Opa Fonkel is druk bezig met zijn nieuwe uitvinding: 'De mega anti-snurk stop'. Ook Daniël is volledig in de ban van opa Fonkel zijn uitvindingen, misschien net iets teveel. Wanneer in het dorp heel veel mensen plots in slaap vallen en dan ook nog eens worden bestolen, rinkelt er bij commissaris Migrain een belletje. Plots ziet het er voor opa Fonkel niet meer zo rooskleurig uit. Dit is absoluut iets voor Mega Mindy om op te lossen.

Za 18 mei 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 41 - Belgische jeugdserie. Marie mariage. Commissaris Migrain wil alleen gaan wonen. Maar van zijn moeke moet Mieleke eerst trouwen voor hij alleen kan wonen. In het dorp heeft Marie Mariage een huwelijksbureau, misschien kan zij de commissaris helpen om "de vrouw van zijn dromen" te vinden? De commissaris loopt er sinds het bezoekje bij Marie Mariage heel gelukkig en verliefd bij. En Migrain gaat ook trouwen... Zijn geluk kan niet op en hij heeft dan ook al zijn spaarcenten aan zijn grote liefde. Mieke ontdekt intussen het geheim van Marie Mariage. Zal Mieke Marie Mariage kunnen stoppen?

Zo 12 mei 2019 | 07:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Belgische jeugdserie. Jack in the box. Migrain is zeer trots als beeldhouwer Jim van hem een standbeeld heeft gemaakt. In het museum zijn de meningen hierover verdeeld. Volgens Mieke en Toby lijkt het kunstwerk eerder op een klimrek van een aap. Wanneer in het museum twee schilderijen van Picasso zijn gestolen, krijgen Toby en Mieke argwaan. En als er iets is waar Mega Mindy niet tegen kan, dan zijn het dieven.

Za 11 mei 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 40 - Belgische jeugdserie. Vera Vries. Opa heeft voor de verjaardag van oma als verassing een diepvries gekocht bij Vera Vries. Commissaris Migrain heeft een chocoladeijswedstrijd gewonnen. Voor al het chocoladeijs te kunnen bewaren heeft hij ook een diepvries besteld bij Vera Vries. Opa, Oma en Mieke zijn bestolen op de verjaardag van oma. Op het politiekantoor werd er ook ingebroken. Mieke ziet een verband tussen de inbraken op kantoor en thuis. Zal Mieke de boeven te pakken krijgen, of zal Mega Mindy moeten ingrijpen?

Zo 5 mei 2019 | 07:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Belgische jeugdserie. 3, 2, 1 actie!. Het dorp is in de ban van een Amerikaanse filmploeg en hun bekende regisseur. De filmploeg blijkt andere plannen te hebben dan filmen. Commissaris Migrain doet per ongeluk hun plannen in het water vallen. De regisseur bedenkt dan maar een nieuw groots plan met Migrain in de hoofdrol. Migrain is helemaal in de wolken want hij ziet de glansrol en de roem volledig zitten.

Za 4 mei 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 39 - Belgische jeugdserie. De lachlaser. Opa krijgt een uitdaging per brief toegestuurd van 'De geheime drie'. Bij het lezen van de brief haalt hij de gevaarlijke plannen van de lachlaser uit zijn kluis. Opa gaat de lachlaser maken want hij wil bewijzen dat hij de geniaalste is van 'De geheime drie'. Nu opletten dat de lachlaser niet in de verkeerde handen komt!

Wo 1 mei 2019 | 11:55 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 78 - Belgische animatieserie. Een verrassing voor Maya. Iedereen wil meewerken aan een verrassing voor Maya, omdat ze zoveel voor anderen doet. Het is echter moeilijk geheim te houden voor haar, maar het lukt toch om haar een prachtige verrassing te geven.

Di 30 april 2019 | 12:05 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 77 - Belgische animatieserie. De lekkere hap. Willy is stuifmeelproever en heeft al zoveel geproefd dat hij niet meer weet welke het beste is voor de koningin. Hij vraagt Maya om hulp. Toch komt het verkeerde stuifmeel bij de koningin terecht.

Ma 29 april 2019 | 12:00 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 76 - Belgische animatieserie. Moet er nog slijm zijn?. Willy ontvlucht de korf omdat hij daar te hard moet werken. Maya en hij vinden Slink de slak. Hij zit vast aan de grond door te weinig slijm. Slink moet water krijgen om slijm aan te kunnen maken.

Zo 28 april 2019 | 07:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 38 - Belgische jeugdserie. Hout is goud. Mieke heeft vandaag een vrije dag en gaat met Toby picknicken in het Hartenbos. Alhoewel, van picknicken komt niet veel in huis. In het bos komen ze een houthakker tegen. De houthakker blijkt geen vergunning te hebben voor het afhakken van de bomen. Maar hij blijft toch verder bomen afhakken? Zal het Mieke lukken om de houthakker tegen te houden? Intussen strijden Migrain en de burgemeester voor de titel "Held van het dorp".

Za 27 april 2019 | 07:35 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 37 - Belgische jeugdserie. Bolle Marie. Heel het dorp is in de ban van taarten bakken. Er is namelijk een grote taartenwedstrijd waarbij de winnaar zo maar even 10.000 euro krijgt. Ook Toby en de commissaris gaan volop aan de slag. De enige die niet deelneemt is Mieke, zij moet al het werk op het politiekantoor voor haar rekening nemen. Bolle Marie, de organisatrice van de wedstrijd, neemt een loopje met de spelregels en tracht op haar valse manier alle deelnemers om te kopen. En als er iets is waar Mega Mindy niet tegen kan... dan zijn het wel valsspelers!

Za 27 april 2019 | 07:35 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 37 - Belgische jeugdserie. Bolle Marie. Heel het dorp is in de ban van taarten bakken. Er is namelijk een grote taartenwedstrijd waarbij de winnaar zo maar even 10.000 euro krijgt. Ook Toby en de commissaris gaan volop aan de slag. De enige die niet deelneemt is Mieke, zij moet al het werk op het politiekantoor voor haar rekening nemen. Bolle Marie, de organisatrice van de wedstrijd, neemt een loopje met de spelregels en tracht op haar valse manier alle deelnemers om te kopen. En als er iets is waar Mega Mindy niet tegen kan... dan zijn het wel valsspelers!

Za 27 april 2019 | 07:35 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 37 - Belgische jeugdserie. Bolle Marie. Heel het dorp is in de ban van taarten bakken. Er is namelijk een grote taartenwedstrijd waarbij de winnaar zo maar even 10.000 euro krijgt. Ook Toby en de commissaris gaan volop aan de slag. De enige die niet deelneemt is Mieke, zij moet al het werk op het politiekantoor voor haar rekening nemen. Bolle Marie, de organisatrice van de wedstrijd, neemt een loopje met de spelregels en tracht op haar valse manier alle deelnemers om te kopen. En als er iets is waar Mega Mindy niet tegen kan... dan zijn het wel valsspelers!

Za 27 april 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 37 - Belgische jeugdserie. Bolle Marie. Heel het dorp is in de ban van taarten bakken. Er is namelijk een grote taartenwedstrijd waarbij de winnaar zo maar even 10.000 euro krijgt. Ook Toby en de commissaris gaan volop aan de slag. De enige die niet deelneemt is Mieke, zij moet al het werk op het politiekantoor voor haar rekening nemen. Bolle Marie, de organisatrice van de wedstrijd, neemt een loopje met de spelregels en tracht op haar valse manier alle deelnemers om te kopen. En als er iets is waar Mega Mindy niet tegen kan... dan zijn het wel valsspelers!

Do 25 april 2019 | 12:00 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 74 - Belgische animatieserie. Dick Sluw. Doc Sluw is verliefd op juffrouw Krekel en maakt muziek voor haar. Dat bevalt haar echter niet. Doc Sluw hoort Flip op zijn viool spelen en wil hem gebruiken om indruk op juffrouw Krekel te maken.

Ma 22 april 2019 | 12:00 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 64 - Belgische animatieserie. De zieke eik. Willy en Maya ontdekken een zieke eikenboom. Flip vertelt dat de boom ziek is omdat iemand de truffels opeet, die de wortels voeden. Molly en Polly blijken de boosdoeners.

Zo 21 april 2019 | 07:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 36 - Belgische jeugdserie. Della Cruella. De generaal van het leger heeft de plannen voor een nieuw wapen veilig laten opbergen in de kluis van commissaris Migrain. Della Cruella wil dolgraag op het commissariaat komen werken. Volgens Mieke is er iets niet pluis met Della. Mieke heeft bewijsmateriaal gevonden over Della. Als Mieke met de bewijzen afkomt krijgt ze geen gehoor want Toby en de commissaris hebben enkel nog oog voor Della. Tijd voor Mega Mindy om in te grijpen!

Za 20 april 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 35 - Belgische jeugdserie. Roofkapje. Al een hele tijd gebeuren er overvallen in het dorp door een klein meisje met een rode helm op. Het meisje draagt een wapen en eist steeds de inhoud van de kassa. Ook de snoepwinkel van oma ontsnapt niet aan deze kleine misdadiger. Het is zelfs zo erg dat commissaris Migrain telefoon krijgt van de minister met de vraag wanneer hij nu eindelijk die boef gaat vangen. Mieke denkt dat de gekke professor Wolf er wel iets mee te maken kan hebben. Tijd voor Mega Mindy om in te grijpen.

Zo 14 april 2019 | 07:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Belgische jeugdserie. De tombe van Djengis Khan. In het gemeentehuis is een dossier verdwenen dat een plattegrond bevat van alle gebouwen in het dorp. Professor Piramide en haar twee zonen Jo en Mo doen een opgraving in het politiekantoor. Ze gaan op zoek naar de graftombe van Djengis Khan. Migrain ziet zichzelf al overal in de wereldpers verschijnen.

Za 13 april 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Belgische jeugdserie. Hoog bezoek. Peter en Katja doen hun best om zich als hertog en hertogin 'Van Koets tot Keuningen' in te leven. Migrain is ondertussen druk bezig met de voorbereidingen van de komst van de hertog en hertogin. Tijdens de juwelententoonstelling wil hij samen met Toby een muzikale hulde geven. Alles lijkt plots in het water te vallen wanneer iemand de juwelen van de baron gestolen heeft.

Wo 10 april 2019 | 12:05 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 56 - Belgische animatieserie. De libelexpress. Een libel van de bezorgdienst stort vlakbij Maya neer. Ze kan de aanwijzingen op het pakje niet meer lezen en dus helpen Maya en Willy haar. Het duurt echter even totdat ze de juiste ontvanger vinden.

Ma 8 april 2019 | 12:00 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 54 - Belgische animatieserie. Regenboogstuifmeel. Er wordt een wedstrijd gehouden, wie de grootste pollenbal kan maken. Maya en Willy doen hun best ,maar het lukt niet goed. Dan ontmoeten ze Apesa, een zwarte bij, die een kei is in pollenballen maken.

Zo 7 april 2019 | 07:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Belgische jeugdserie. Femme fatale. Er is ingebroken in de kluis van de baron: papieren, geld en fonkelende edelstenen zijn allemaal verdwenen. Volgens Migrain is de butler van de baron de dader. Niemand verdenkt barones Rien de Rien ook maar van iets, behalve Mieke.

Za 6 april 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 34 - Belgische jeugdserie. De zeepkistenrace. Het dorp is in de ban van de naderende zeepkistenrace. Iedereen is druk in de weer om zijn zeepkist op tijd af te krijgen. Commissaris Migrain sluit zich op in de cellen van het politiekantoor om hoog geconcentreerd te kunnen blijven maar vooral om geen spionnen over de vloer te krijgen. Maar bij de commissaris lijkt het niet zo goed te lukken om een goede zeepkist te bouwen. Benieuwd of het hem nog lukt om te winnen?

Vr 5 april 2019 | 12:00 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 67 - Belgische animatieserie. Het geheugenverlies van Willy. Willy raakt door een klap op zijn hoofd zijn geheugen kwijt. Hij heeft geen idee dat hij een bij is. Wanneer hij een troep mieren tegenkomt, wordt hij ingelijfd in het mierenleger. Maya probeert hem ervan te overtuigen dat hij een bij is, maar het komt pas echt goed na nog een klap op zijn hoofd.

Di 2 april 2019 | 12:00 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 50 - Belgische animatieserie. Willy en Maya maken ruzie. Willy en Maya leggen alles klaar voor een picknick. Maya denkt dat Willy stiekem de pollen op heeft gegeten, maar dat is niet zo. Willy is boos en gaat in een hoekje zitten mokken. Flip lost de ruzie tussen de twee weer op.

Zo 31 maart 2019 | 07:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Belgische jeugdserie. De bijenkoning. In het dorp vindt het jaarlijkse schaaktoernooi plaats. Migrain is alvast in zijn nopjes en droomt al van een nieuwe overwinning. Brandweercommandant de Loo is beroofd van zijn stoelen, een beker en medaille. Wanneer hij aangifte doet op het politiekantoor, is Migrain allesbehalve blij om zijn grote schaakrivaal te zien.

Za 30 maart 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Belgische jeugdserie. De magnetische magnetiseur. Migrain is druk bezig aan het oefenen voor het jaarlijkse politie-golftoernooi. Magiër Joman verbaast iedereen in het dorp wanneer hij een verlamde man plots opnieuw kan laten stappen. Ook oma Fonkel kan er niet over zwijgen en hoopt dat hij haar pijnlijke rug kan genezen. Mieke en Opa Fonkel hebben er alvast hun twijfels over. Dit klinkt verdacht ... Mega-Mindy time...

Wo 27 maart 2019 | 12:05 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 53 - Belgische animatieserie. Alarm, geen nectar. Maya hoort van Cassandra dat in de winter de bloemen afsterven en dat er dan geen nectar meer is. Maya legt gauw een wintervoorraad aan, maar Stinger en zijn bende vinden haar schatkaart. Als ze er aankomen, ligt er een grote wekker bovenop Maya's geheime bergplaats.

Ma 25 maart 2019 | 12:00 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 43 - Belgische animatieserie. De bril van Barry. Willy pakt Barry's bril af en die belandt in een emmer propolis. Als ze de emmer legen, is de propolis gestold en zit de bril muurvast. Maya probeert van alles, maar niets lukt.

Zo 24 maart 2019 | 07:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Belgische jeugdserie. De kerkgangster. Opa Fonkel heeft een leugendrankje uitgevonden waarbij je meteen weet of iemand de waarheid spreekt of niet. Mieke vindt de uitvinding fantastisch in tegenstelling tot oma Fonkel. In de kerk is een beeld verdwenen en pastoor Van Den Eede heeft het dorp ook verlaten. Migrain vindt de nieuwe pastoor absoluut niet verdacht.

Za 23 maart 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Belgische jeugdserie. Het Egyptische masker. Op het politiekantoor worden de cellen gebruikt als expositieruimte voor een Egyptisch masker. Migrain is in de wolken met zijn twee nieuwe beveiligingsbeambten voor dit nieuwe masker, wat niet van Toby en Mieke kan gezegd worden.

Za 23 maart 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Belgische jeugdserie. Het Egyptische masker. Op het politiekantoor worden de cellen gebruikt als expositieruimte voor een Egyptisch masker. Migrain is in de wolken met zijn twee nieuwe beveiligingsbeambten voor dit nieuwe masker, wat niet van Toby en Mieke kan gezegd worden.

Vr 22 maart 2019 | 12:00 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 57 - Belgische animatieserie. Molly de mol. Maya ontmoet Molly, een molkrekel. Door een klap is ze haar geheugen kwijt en weet ze niet meer waar ze haar voedselvoorraad heeft begraven. Pas bij een tweede klap krijgt ze haar geheugen weer terug.

Do 21 maart 2019 | 12:00 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 49 - Belgische animatieserie. Edgar durft alles. Edgar is een bijtje dat bang is om naar buiten te gaan. Maya en Willy nemen hem toch mee. Er overkomt hem van alles, maar dankzij Maya en Willy durft hij toch steeds zijn grenzen te verleggen.

Ma 18 maart 2019 | 12:05 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 55 - Belgische animatieserie. De vliegwedstrijd. Willy en Maya zien een libel vliegen. Deze libel, Opa Libel, vertelt over de grote race. Willy en Maya willen graag meedoen. Ze moeten het opnemen tegen Cross, zoon van een oud-kampioen.

Zo 17 maart 2019 | 07:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Belgische jeugdserie. De foute goochelaar. Vandaag arriveert de beroemde en bijzondere goochelaar Maldini in het dorp. Hij brengt ook zijn geheime koffer mee. Na de show blijkt de collier van een dame gestolen te zijn. Japie, die aan de vestiaire staat, is de eerste verdachte. Intussen graaft opa Fonkel in zijn archief van krantenartikelen en komt zo op een belangrijk spoor.

Za 16 maart 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Belgische jeugdserie. De gevaarlijke groene rat. Migrain zijn mama is helemaal overstuur wanneer ze thuis wordt opgeschrikt door groene ratten. De commissaris stuurt Toby en Mieke op onderzoek uit want zelf heeft hij het véél te druk. Zullen ze het probleem vinden? Gelukkig is er ook nog steeds de hulp van Mega Mindy!

Zo 10 maart 2019 | 07:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Belgische jeugdserie. De pinguïnjas. De uitnodigingen voor het bal van de baron zijn aangekomen. Iedereen wil er opperbest uitzien. Intussen worden de pinguïns op een vreemde manier uit de dierentuin gestolen. Mieke komt al vlug op het spoor dat de kleermaker er voor iets tussen zit.

Za 9 maart 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Belgische jeugdserie. Paardenrace. Heel het dorp kijkt uit naar de spannende paardenrace die er zit aan te komen. In de stallen smeden Verdraff en boer Wannes een wreed plan om veel geld te verdienen. Gelukkig merkt Mega Mindy op tijd dat er iets vreemd aan de hand is.

Zo 3 maart 2019 | 07:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Belgische jeugdserie. Winkeldieven. Er wordt tegenwoordig veel gestolen in supermarkt 'Chez P'. De kassierster Annie blijkt er voor iets tussen te zitten. Migrain zou de zaak moeten oplossen, maar hij heeft het veel te druk met de cameraploeg die hem volgt. Tijd voor Mega Mindy om in te grijpen!

Za 2 maart 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 33 - Belgische jeugdserie. De konijnenstropers. De laatste tijd verdwijnen er veel konijnen in het bos. De boswachter heeft ontdekt dat er konijnenstropers aan het werk zijn. Migrain heeft alvast een plan bedacht om de stropers in 'de val' te laten lopen. Mieke is op zoek naar een spoor van de stropers. Misschien kan Opa zijn megaspoorzoeker nog van pas komen? Blijkbaar is de boswachter intussen ook in de handen van de stropers. Tijd voor Mega Mindy om in actie te komen voor het te laat is.

Zo 24 februari 2019 | 07:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Belgische jeugdserie. Karel Karaat. Karel Karaat is in het bezit van de duurste diamant van het land. Hij laat de diamant verzekeren voor een enorm groot bedrag. Als iemand de diamant steelt krijgt hij 1 miljoen euro. Karel Karaat vraagt aan Migrain om de diamant te bewaken, en dan plots is de diamant gestolen. Mieke vertrouwt het hele zaakje niet en gaat samen met oma en opa op onderzoek.

Za 23 februari 2019 | 07:35 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Belgische jeugdserie. Wonderhaar. Willem en zijn zonen willen een grote slag slaan door haargroeimiddel 'Wonderhaar' te verkopen. Ook de moeder van Migrain heeft het middel voor haar zoon gekocht. Benieuwd of het geen bijwerkingen heeft.

Zo 17 februari 2019 | 07:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 31 - Belgische jeugdserie. Mega Max. Volgens Migrain is er een nieuwe superheld in het dorp, Mega Max. Deze gaat vanaf nu alle misdaden oplossen zodat Mega Mindy niet meer nodig zal zijn. Al snel blijkt Mega Max geen echte held te zijn. Hij beschikt niet over voldoende kracht om de boeven te stoppen en moet er weer beroep gedaan worden op Mega Mindy... maar wie is die Mega Max dan wel?

Za 16 februari 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Belgische jeugdserie. Carlo. Oma krijgt het bezoek van haar grote jeugdliefde Carlo. Dit tot grote ergernis van opa. Het blijkt geen toeval dat Carlo bij oma langskomt. Al snel is duidelijk dat hij slechte bedoelingen heeft. Gelukkig is er Mega Mindy om in actie te schieten, maar dit loopt deze keer niet zoals het moet. Zal Mega Mindy opgewassen zijn tegen Carlo?

Zo 10 februari 2019 | 07:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 29 - Belgische jeugdserie. De stagiarie

Za 9 februari 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 28 - Belgische jeugdserie. De kriminalsky brothers

Zo 3 februari 2019 | 07:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 27 - Belgische jeugdserie. Rob Robot. Een tv-ploeg volgt een hele dag Migrain. Hij is zo fier als een gieter en iedereen zal het geweten hebben dat hij de beste ter wereld is. Rob Robot is een grote gangster die jaren geleden door Migrain gevangengenomen werd. Rob Robot komt terug vrij en hij zint op wraak. Hij wil ervoor zorgen dat de commissaris zelf in de gevangenis terechtkomt.

Za 2 februari 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 25 - Belgische jeugdserie. Opa Boef. Vandaag komt er een nieuwe commissaris op het politiebureau werken. Opa is zichzelf niet meer en gaat de bank overvallen. Mieke wil bewijzen dat opa niks met de overval te maken heeft. Zal Mega Mindy moeten tussenkomen om de echte dader van de overval te vinden?

Zo 27 januari 2019 | 07:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 26 - Belgische detectiveserie. De gijzeling. Commissaris Migrain is spoorloos. Voor Toby en Mieke is de afwezigheid van de commissaris een groot raadsel. Mama Migrain weet met zichzelf geen raad meer. Wanneer de baron op het politiebureau met een brief van de ontvoerders verschijnt, blijkt al snel dat de ontvoerders een fout hebben gemaakt. Dringend Mega Mindy time!

Za 26 januari 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Belgische detectiveserie. Imitatiemicro. Opa demonstreert zijn nieuwste uitvinding, "de imitatiemicrofoon", aan Mieke en oma. Op het politiebureau is de nieuwe kuisvrouw Lutgarde van start gegaan. Lutgarde hoort dat de nieuwe auto van de commissaris is aangekomen en zoekt een manier om hem te stelen. Het politiebureau staat in rep en roer. Megamindy komt ter hulp.

Zo 20 januari 2019 | 07:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 24 - Belgische detectiveserie. Last minute. In het dorp delen Ben en Jelle folders uit voor een 5-daagse reis naar Egypte. Commissaris Migrain, opa en oma Fonkel zijn ook van de partij. Opa Fonkel ziet de reis met Migrain helemaal niet zitten maar geeft uiteindelijk toch toe. Mieke blijft met Toby achter op het politiebureau. Ze vertrouwt de hele reis niet en waarschuwt Migrain, maar hij wil er niks van horen.

Za 19 januari 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Belgische detectiveserie. De hypnotisoorarts. Toby moet dringend naar het medisch onderzoek. Volgens de dokter scheelt er iets met zijn gehoor. Dokter Serafino bezorgt Toby een speciaal apparaatje. Mieke vindt dat Toby raar doet... tijd voor Mega Mindy om in te grijpen!

Zo 13 januari 2019 | 07:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 23 - Belgische detectiveserie. Circus Manzini. Commissaris Migrain is zenuwachtig zodra hij verneemt dat ze op het politiebureau inspectie krijgen. Mieke kijkt vooral uit om met Toby naar het 'Circus Manzini' te gaan. De twee circusmedewerkers Melle & Pelle komen Mieke heel bekend voor. Intussen worden er in het dorp verschillende inbraken gepleegd. Tijd voor Mega Mindy om alles uit te zoeken.

Za 12 januari 2019 | 07:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Belgische detectiveserie. Uw geld of olijven. Tina en Tony hebben een mysterieus plan bedacht om aan meer geld en juwelen te komen. Om hun plan te realiseren bezorgen ze slaapverwekkende pizza's aan huis. Commissaris Migrain grijpt de verkeerde boef. Gelukkig merkt Mega Mindy op tijd dat er iets aan de hand is.

Wo 9 januari 2019 | 12:50 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Belgische detectiveserie. De snorrenbende. Mieke raapt eindelijk al haar moed bij elkaar om haar droomprins Toby een liefdesbrief te schrijven. Terwijl opa druk bezig is in zijn lab, krijgt oma Fonkel bezoek van de charmante Italiaan Robert. Robert wil oma een prachtig en duur horloge verkopen. Maar heeft hij wel goede bedoelingen? Het onderzoek loopt vast tot Mieke de waarheid achterhaalt. Dan is het... Mega Mindy time!

Do 27 december 2018 | 07:00 Maya de Bij: Eerste vlucht

27/12/18 - Animatiefilm, Australisch Duitse animatiefilm (2014), Vlaams gesproken. De onstuimige bij Maya legt zich niet neer bij de regels van de bijenkorf. Regel één is dat horzels die buiten de korf wonen niet te vertrouwen zijn. Wanneer de Koninginnenbrij gestolen wordt, denkt iedereen dat Maya mee in het horzelcomplot zit. Niemand gelooft Maya, behalve haar beste vriend Willy.

Australisch-Duitse animatiefilm (2014), Vlaams gesproken. De onstuimige bij Maya legt zich niet neer bij de regels van de bijenkorf. Regel één is dat horzels die buiten de korf wonen niet te vertrouwen zijn. Wanneer de Koninginnenbrij gestolen wordt, denkt iedereen dat Maya mee in het horzelcomplot zit. Niemand gelooft Maya, behalve haar beste vriend Willy.

Ma 17 december 2018 | 07:15 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 41 - Belgische animatieserie. Henry's boomhut. Henry de mier heeft een boomhut gebouwd, maar Paul weet daar niets van. Tot er een mierenleeuw nadert en de mieren hun eieren naar een veilige plek moeten brengen. Maya en haar vriendjes helpen mee de mierenleeuw te verjagen en de eitjes in veiligheid te brengen in Henry's boomhut.

Za 8 december 2018 | 10:00 Mega Mindy En de Dolfijndiefstal

Kinderprogramma

Do 6 december 2018 | 07:15 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 34 - Belgische animatieserie. Max kan niet slapen. Max doet geen oog dicht, want er klinken rare geluiden in zijn tunnel. Maya, Flip en Willy gaan samen met Max op onderzoek uit. Willy en Max met knikkende knieën, en al gauw moeten Maya en Flip alleen verder. Tot ze ontdekken dat het Shelby is, die al een hele poos vast zit in één van de tunnels.

Zo 2 december 2018 | 15:35 Free Souffriau's goud, wierook en mirre

Concert (2017) van Free Souffriau. Free Souffriau brengt live met haar band bekende kerstliedjes als 'White Christmas' en 'Hallelujah'. Met medewerking van Tom Waes, Jeroen Meus, Karen Damen en vele anderen. Afgewisseld met de leukste kerstweetjes en grappigste anekdotes van bekend Vlaanderen.

Vr 16 november 2018 | 07:05 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Belgische animatieserie. Krak!. Ben, Maya, Willy en Shelby zijn aan het voetballen. Bij een verkeerde beweging scheurt het huisje van Shelby. Maya bedenkt dat ze het plakspulletje propolis kunnen gebruiken om het huisje te maken.

Do 15 november 2018 | 07:05 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Belgische animatieserie. Schoon. Maya besmet per ongeluk de hele bijenkorf met luizen. Dat is erg, want de bijen kunnen door de jeuk hun werk niet meer doen. Gelukkig weet een houtbij de oplossing en helpt Paul met het ontsmetten.

Di 13 november 2018 | 07:05 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Belgische animatieserie. Hou de bal aan het rollen. Ben komt Lilly tegen, een vlieg die op het punt staat te bevallen van een stel larven. Ze heeft daar een mestbal voor nodig. Ben maakt een nieuwe bal. Maar als hij klaar is, heeft ze al eieren gelegd.

Do 25 oktober 2018 | 12:00 Maya de Bij - De Eerste Vlucht IMDb: 6.0

25/10/18 - IMDB * 6.0 - Animatiefilm, De onstuimige bij Maya legt zich niet neer bij de regels van de bijenkorf. Regel één is dat horzels die buiten de korf wonen niet te vertrouwen zijn. Wanneer de Koninginnenbrij gestolen wordt, denkt iedereen dat Maya mee in het horzelcomplot zit. Niemand gelooft Maya, behalve haar beste vriend Willy. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/maya de bij de eerste vlucht

De onstuimige bij Maya legt zich niet neer bij de regels van de bijenkorf. Regel één is dat horzels die buiten de korf wonen niet te vertrouwen zijn. Wanneer de Koninginnenbrij gestolen wordt, denkt iedereen dat Maya mee in het horzelcomplot zit. Niemand gelooft Maya, behalve haar beste vriend Willy. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/maya-de-bij-de-eerste-vlucht

Do 11 oktober 2018 | 12:10 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Belgische animatieserie. Maya komt je redden. Max de worm wordt door een vogel opgepakt en naar haar nest gebracht. Maya, Willy en Flip proberen hem te redden, maar dan blijken er nog tien wormen in het nest te zitten. Samen met Paul bedenkt Maya een reddingsplan, maar het loopt iets chaotischer dan verwacht.

Vr 5 oktober 2018 | 12:15 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Belgische animatieserie. Rechter bijenwas. Rechter Bijenwas inspecteert de bijenkorf en ontdekt zo dat Maya buiten leeft. Hij beslist om haar uit de bijenkorfkorf te verbannen omdat hij er van overtuigd is dat haar levensstijl een bedreiging vormt voor de andere bijen. Maar tijdens een aanval van de wespen, bewijst Maya en haar vriendjes dat ze een heel belangrijke rol speelt in de bijengemeenschap.

Za 22 september 2018 | 16:50 Zelfde deur, 20 jaar later

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Humaninterestreeks (2018) met Martin Heylen. Martin Heylen stapte in Beervelde toevallig binnen bij de ouders van pianist Miguel Wiels, toen die op diens hond Boeferke pasten. Maar ondertussen is hun zoon getrouwd met Free Souffriau, alias Mega Mindy, en mag 'omie' eindelijk op iets anders babysitten - een droom die uitkwam. Wie alles in zich had om een beroemde zangeres te worden, was een jonge vrouw in Overpelt: de looks, de stem en de wil.

Do 20 september 2018 | 21:50 Zelfde deur, 20 jaar later

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Humaninterestreeks (2018) met Martin Heylen. Martin Heylen stapte in Beervelde toevallig binnen bij de ouders van pianist Miguel Wiels, toen die op diens hond Boeferke pasten. Maar ondertussen is hun zoon getrouwd met Free Souffriau, alias Mega Mindy, en mag 'omie' eindelijk op iets anders babysitten - een droom die uitkwam. Wie alles in zich had om een beroemde zangeres te worden, was een jonge vrouw in Overpelt: de looks, de stem en de wil.

Do 20 september 2018 | 20:40 Zelfde deur, 20 jaar later

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Humaninterestreeks (2018) met Martin Heylen. Martin Heylen stapte in Beervelde toevallig binnen bij de ouders van pianist Miguel Wiels, toen die op diens hond Boeferke pasten. Maar ondertussen is hun zoon getrouwd met Free Souffriau, alias Mega Mindy, en mag 'omie' eindelijk op iets anders babysitten - een droom die uitkwam. Wie alles in zich had om een beroemde zangeres te worden, was een jonge vrouw in Overpelt: de looks, de stem en de wil.

Za 8 september 2018 | 10:00 Mega Toby redt de race

08/09/18 - Familiefilm, Special. Toby en Commissaris Migrain besluiten deel te nemen aan de Cross Car Cup, de belangrijkste race van het jaar. De winnaar krijgt een prachtige beker én 100.000 euro. De sluwe Mark Mustang heeft al snel in de gaten dat Toby een sterke tegenstander is en besluit hem stiekem op te sluiten. Migrain is woedend op Toby wanneer deze niet opduikt en zet dan maar Mieke achter het stuur. Mark Mustang knipt nog gauw ongemerkt de remkabels van Miekes wagen door en wanneer de race start, verliest ze...

Special. Toby en Commissaris Migrain besluiten deel te nemen aan de Cross Car Cup, de belangrijkste race van het jaar. De winnaar krijgt een prachtige beker én 100.000 euro. De sluwe Mark Mustang heeft al snel in de gaten dat Toby een sterke tegenstander is en besluit hem stiekem op te sluiten. Migrain is woedend op Toby wanneer deze niet opduikt en zet dan maar Mieke achter het stuur. Mark Mustang knipt nog gauw ongemerkt de remkabels van Miekes wagen door en wanneer de race start, verliest ze al snel de controle. Oma Fonkel weet Toby gelukkig te bevrijden, maar zal Mega Toby Mieke nog kunnen redden?

Vr 31 augustus 2018 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 52 - Belgische detectiveserie. Piratenschat. Theo is een echte piraat. Hij heeft een zwaard, een verrekijker en zelfs een papegaai. Het enige wat Theo telkens misloopt is een echte piratenschat. Gelukkig staat er eentje in het museum van het dorp. Zal het hem eindelijk lukken om ze na al die tijd te stelen?

Do 30 augustus 2018 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 51 - Belgische detectiveserie. Zwart goud. Jack en Peggy willen rijk worden. Ze boren de oliepijpleiding aan die dwars door het dorp loopt. Hiervoor moeten ze midden in de snoepwinkel van oma graven. Maar dat is buiten Mieke gerekend.

Wo 29 augustus 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 50 - Belgische detectiveserie. Valse stemming. Op de plaats van de kinderboerderij wil Lieselot een parkeergarage bouwen. De mensen van het dorp vinden dit helemaal geen goed idee. De enige oplossing voor de probleem is een volksstemming. Maar Lieselot is niet van plan om deze eerlijk te laten verlopen.

Di 28 augustus 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 49 - Belgische detectiveserie. Sluikstorten. Sam Meerlap stort giftig afval in het bos in plaats van het gif te recycleren. De politie komt zijn misdaad op het spoor. De boer probeert zijn sporen uit te wissen door het goedje in brand te steken. Maar dat is buiten Mega Mindy gerekend!

Ma 27 augustus 2018 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 48 - Belgische detectiveserie. Zwembad. Slechte zwemcoach Fred Baksteen saboteert tijdens de ultieme wedstrijd de zwembaan van zijn voornaamste concurrent Toby, zodat zijn pupil zeker wint. Mega Mindy kan dankzij de Mega Terugspoeler voorkomen dat Toby in de val springt.

Vr 24 augustus 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 47 - Belgische detectiveserie. Remy Fasol in concert. Een valse concertorganisator schakelt het volledige dorp in om kaarten te verkopen voor het optreden van de wereldster Remy Fasol. De ster komt echter niet optreden. De organisator wil met het geld zijn eigen 'goed doel' sponsoren en met de centen gaan lopen. Mega Mindy steekt daar een stokje voor en haalt Remy Fasol toch naar het dorp.

Do 23 augustus 2018 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 46 - Belgische detectiveserie. Gifgas. Een zogezegd giftige gaswolk hangt in het bejaardentehuis van het dorp. De bevolking is in paniek en wordt verzameld in het politiekantoor voor tijdelijke noodopvang. Ondertussen rooft de valse 'civiele bescherming' het bejaardentehuis leeg. Zal Mega Mindy de civiele bescherming kunnen tegenhouden?

Wo 22 augustus 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Belgische detectiveserie. Kermis in het dorp. De twee broers, Guust en Pierre, hebben hun paardenmolen opgesteld in het dorp. Maar éénmaal je op de paardenmolen zit, wil je er niet meer af, zelfs al kost het je een fortuin. Het volledige dorp raakt verslaafd. Zal het Mega Mindy lukken om het hypnosesysteem van de twee broers uit te schakelen?

Di 21 augustus 2018 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 44 - Belgische detectiveserie. Electro. Commissaris Migrain denkt dat hij Electro zelf gevangen heeft genomen. Maar eigenlijk was het Mega Mindy die Electro uitschakelde. Nu Electro in de cel zit staan Migrain en Toby op het punt om het gestolen geld terug naar de bank te brengen. Op dat moment slaagt Electro erin om te ontsnappen uit de cel. Zullen Mieke, Toby en Migrain Electro terug kunnen oppakken? Of zal Mega Mindy hulp moeten komen bieden?

Ma 20 augustus 2018 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 43 - Belgische detectiveserie. Baltazar Bal. 'De Bezige Bijen' en ' De Snoepers' spelen een belangrijke voetbalwedstrijd. Baltazar Bal kondigt zichzelf aan als de nieuwe trainer van 'De Snoepers'. Mieke vermoedt dat er iets niet pluis is met hem en gaat zelf op onderzoek uit. Het lukt Mieke niet om Baltazar te ontmaskeren. Zal Mega Mindy de waarheid over Baltazar aan het licht brengen?

Vr 17 augustus 2018 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 42 - Belgische detectiveserie. Wet is wet. De hoofdcommissaris is in het dorp en dat heeft iedereen geweten. Hij is plots heel streng geworden. "Wet is wet" is zijn leuze. Hij wijst iedereen op verschillende wetten en eist hiervoor hoge boetes. Hij strijkt hierdoor veel centen op. Er blijven constant nieuwe wetten bijkomen. Mieke ontdekt dat de hoofdcommissaris de wetten zelf schrijft. Tijd voor Mega Mindy om de hoofdcommissaris hiermee te laten stoppen.

Do 16 augustus 2018 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 41 - Belgische detectiveserie. Marie mariage. Commissaris Migrain wil alleen gaan wonen. Maar van zijn moeke moet Mieleke eerst trouwen voor hij alleen kan wonen. In het dorp heeft Marie Mariage een huwelijksbureau, misschien kan zij de commissaris helpen om "de vrouw van zijn dromen" te vinden? De commissaris loopt er sinds het bezoekje bij Marie Mariage heel gelukkig en verliefd bij. En Migrain gaat ook trouwen... Zijn geluk kan niet op en hij heeft dan ook al zijn spaarcenten aan zijn grote liefde. Mieke ontdekt intussen het geheim van Marie Mariage. Zal Mieke Marie Mariage kunnen stoppen?

Wo 15 augustus 2018 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 40 - Belgische detectiveserie. Vera Vries. Opa heeft voor de verjaardag van oma als verassing een diepvries gekocht bij Vera Vries. Commissaris Migrain heeft een chocoladeijswedstrijd gewonnen. Voor al het chocoladeijs te kunnen bewaren heeft hij ook een diepvries besteld bij Vera Vries. Opa, Oma en Mieke zijn bestolen op de verjaardag van oma. Op het politiekantoor werd er ook ingebroken. Mieke ziet een verband tussen de inbraken op kantoor en thuis. Zal Mieke de boeven te pakken krijgen, of zal Mega Mindy moeten ingrijpen?

Di 14 augustus 2018 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 39 - Belgische detectiveserie. De lachlaser. Opa krijgt een uitdaging per brief toegestuurd van 'De geheime drie'. Bij het lezen van de brief haalt hij de gevaarlijke plannen van de lachlaser uit zijn kluis. Opa gaat de lachlaser maken want hij wil bewijzen dat hij de geniaalste is van 'De geheime drie'. Nu opletten dat de lachlaser niet in de verkeerde handen komt!

Ma 13 augustus 2018 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 38 - Belgische detectiveserie. Hout is goud. Mieke heeft vandaag een vrije dag en gaat met Toby picknicken in het Hartenbos. Alhoewel, van picknicken komt niet veel in huis. In het bos komen ze een houthakker tegen. De houthakker blijkt geen vergunning te hebben voor het afhakken van de bomen. Maar hij blijft toch verder bomen afhakken? Zal het Mieke lukken om de houthakker tegen te houden? Intussen strijden Migrain en de burgemeester voor de titel "Held van het dorp".

Vr 10 augustus 2018 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 37 - Belgische detectiveserie. Bolle Marie. Heel het dorp is in de ban van taarten bakken. Er is namelijk een grote taartenwedstrijd waarbij de winnaar zo maar even 10.000 euro krijgt. Ook Toby en de commissaris gaan volop aan de slag. De enige die niet deelneemt is Mieke, zij moet al het werk op het politiekantoor voor haar rekening nemen. Bolle Marie, de organisatrice van de wedstrijd, neemt een loopje met de spelregels en tracht op haar valse manier alle deelnemers om te kopen. En als er iets is waar Mega Mindy niet tegen kan... dan zijn het wel valsspelers!

Do 9 augustus 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 36 - Belgische detectiveserie. Della Cruella. De generaal van het leger heeft de plannen voor een nieuw wapen veilig laten opbergen in de kluis van commissaris Migrain. Della Cruella wil dolgraag op het commissariaat komen werken. Volgens Mieke is er iets niet pluis met Della. Mieke heeft bewijsmateriaal gevonden over Della. Als Mieke met de bewijzen afkomt krijgt ze geen gehoor want Toby en de commissaris hebben enkel nog oog voor Della. Tijd voor Mega Mindy om in te grijpen!

Wo 8 augustus 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 35 - Belgische detectiveserie. Roofkapje. Al een hele tijd gebeuren er overvallen in het dorp door een klein meisje met een rode helm op. Het meisje draagt een wapen en eist steeds de inhoud van de kassa. Ook de snoepwinkel van oma ontsnapt niet aan deze kleine misdadiger. Het is zelfs zo erg dat commissaris Migrain telefoon krijgt van de minister met de vraag wanneer hij nu eindelijk die boef gaat vangen. Mieke denkt dat de gekke professor Wolf er wel iets mee te maken kan hebben. Tijd voor Mega Mindy om in te grijpen.

Di 7 augustus 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 34 - Belgische detectiveserie. De zeepkistenrace. Het dorp is in de ban van de naderende zeepkistenrace. Iedereen is druk in de weer om zijn zeepkist op tijd af te krijgen. Commissaris Migrain sluit zich op in de cellen van het politiekantoor om hoog geconcentreerd te kunnen blijven maar vooral om geen spionnen over de vloer te krijgen. Maar bij de commissaris lijkt het niet zo goed te lukken om een goede zeepkist te bouwen. Benieuwd of het hem nog lukt om te winnen?

Ma 6 augustus 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 33 - Belgische detectiveserie. De konijnenstropers. De laatste tijd verdwijnen er veel konijnen in het bos. De boswachter heeft ontdekt dat er konijnenstropers aan het werk zijn. Migrain heeft alvast een plan bedacht om de stropers in 'de val' te laten lopen. Mieke is op zoek naar een spoor van de stropers. Misschien kan Opa zijn megaspoorzoeker nog van pas komen? Blijkbaar is de boswachter intussen ook in de handen van de stropers. Tijd voor Mega Mindy om in actie te komen voor het te laat is.

Vr 3 augustus 2018 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Belgische detectiveserie. Karel Karaat. Karel Karaat is in het bezit van de duurste diamant van het land. Hij laat de diamant verzekeren voor een enorm groot bedrag. Als iemand de diamant steelt krijgt hij 1 miljoen euro. Karel Karaat vraagt aan Migrain om de diamant te bewaken, en dan plots is de diamant gestolen. Mieke vertrouwt het hele zaakje niet en gaat samen met oma en opa op onderzoek.

Do 2 augustus 2018 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 31 - Belgische detectiveserie. Mega Max. Volgens Migrain is er een nieuwe superheld in het dorp, Mega Max. Deze gaat vanaf nu alle misdaden oplossen zodat Mega Mindy niet meer nodig zal zijn. Al snel blijkt Mega Max geen echte held te zijn. Hij beschikt niet over voldoende kracht om de boeven te stoppen en moet er weer beroep gedaan worden op Mega Mindy... maar wie is die Mega Max dan wel?

Wo 1 augustus 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Belgische detectiveserie. Carlo. Oma krijgt het bezoek van haar grote jeugdliefde Carlo. Dit tot grote ergernis van opa. Het blijkt geen toeval dat Carlo bij oma langskomt. Al snel is duidelijk dat hij slechte bedoelingen heeft. Gelukkig is er Mega Mindy om in actie te schieten, maar dit loopt deze keer niet zoals het moet. Zal Mega Mindy opgewassen zijn tegen Carlo?

Di 31 juli 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 29 - Belgische detectiveserie. De stagiaire

Ma 30 juli 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 28 - Belgische detectiveserie. De kriminalsky brothers

Vr 27 juli 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 27 - Belgische detectiveserie. Rob Robot. Een tv-ploeg volgt een hele dag Migrain. Hij is zo fier als een gieter en iedereen zal het geweten hebben dat hij de beste ter wereld is. Rob Robot is een grote gangster die jaren geleden door Migrain gevangengenomen werd. Rob Robot komt terug vrij en hij zint op wraak. Hij wil ervoor zorgen dat de commissaris zelf in de gevangenis terechtkomt.

Do 26 juli 2018 | 12:15 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 25 - Belgische detectiveserie. Opa Boef. Vandaag komt er een nieuwe commissaris op het politiebureau werken. Opa is zichzelf niet meer en gaat de bank overvallen. Mieke wil bewijzen dat opa niks met de overval te maken heeft. Zal Mega Mindy moeten tussenkomen om de echte dader van de overval te vinden?

Wo 25 juli 2018 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 26 - Belgische detectiveserie. De gijzeling. Commissaris Migrain is spoorloos. Voor Toby en Mieke is de afwezigheid van de commissaris een groot raadsel. Mama Migrain weet met zichzelf geen raad meer. Wanneer de baron op het politiebureau met een brief van de ontvoerders verschijnt, blijkt al snel dat de ontvoerders een fout hebben gemaakt. Dringend Mega Mindy time!

Di 24 juli 2018 | 12:15 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 24 - Belgische detectiveserie. Last minute. In het dorp delen Ben en Jelle folders uit voor een 5-daagse reis naar Egypte. Commissaris Migrain, opa en oma Fonkel zijn ook van de partij. Opa Fonkel ziet de reis met Migrain helemaal niet zitten maar geeft uiteindelijk toch toe. Mieke blijft met Toby achter op het politiebureau. Ze vertrouwt de hele reis niet en waarschuwt Migrain, maar hij wil er niks van horen.

Ma 23 juli 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 23 - Belgische detectiveserie. Circus Manzini. Commissaris Migrain is zenuwachtig zodra hij verneemt dat ze op het politiebureau inspectie krijgen. Mieke kijkt vooral uit om met Toby naar het 'Circus Manzini' te gaan. De twee circusmedewerkers Melle & Pelle komen Mieke heel bekend voor. Intussen worden er in het dorp verschillende inbraken gepleegd. Tijd voor Mega Mindy om alles uit te zoeken.

Vr 20 juli 2018 | 12:15 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Belgische detectiveserie. De slaapverwekker. Opa Fonkel is druk bezig met zijn nieuwe uitvinding: 'De mega anti-snurk stop'. Ook Daniël is volledig in de ban van opa Fonkel zijn uitvindingen, misschien net iets teveel. Wanneer in het dorp heel veel mensen plots in slaap vallen en dan ook nog eens worden bestolen, rinkelt er bij commissaris Migrain een belletje. Plots ziet het er voor opa Fonkel niet meer zo rooskleurig uit. Dit is absoluut iets voor Mega Mindy om op te lossen.

Do 19 juli 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Belgische detectiveserie. Jack in the box. Migrain is zeer trots als beeldhouwer Jim van hem een standbeeld heeft gemaakt. In het museum zijn de meningen hierover verdeeld. Volgens Mieke en Toby lijkt het kunstwerk eerder op een klimrek van een aap. Wanneer in het museum twee schilderijen van Picasso zijn gestolen, krijgen Toby en Mieke argwaan. En als er iets is waar Mega Mindy niet tegen kan, dan zijn het dieven.

Wo 18 juli 2018 | 12:15 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Belgische detectiveserie. 3, 2, 1 actie!. Het dorp is in de ban van een Amerikaanse filmploeg en hun bekende regisseur. De filmploeg blijkt andere plannen te hebben dan filmen. Commissaris Migrain doet per ongeluk hun plannen in het water vallen. De regisseur bedenkt dan maar een nieuw groots plan met Migrain in de hoofdrol. Migrain is helemaal in de wolken want hij ziet de glansrol en de roem volledig zitten.

Di 17 juli 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Belgische detectiveserie. De valsemunters

Ma 16 juli 2018 | 12:15 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Belgische detectiveserie. Hoog bezoek. Peter en Katja doen hun best om zich als hertog en hertogin 'Van Koets tot Keuningen' in te leven. Migrain is ondertussen druk bezig met de voorbereidingen van de komst van de hertog en hertogin. Tijdens de juwelententoonstelling wil hij samen met Toby een muzikale hulde geven. Alles lijkt plots in het water te vallen wanneer iemand de juwelen van de baron gestolen heeft.

Za 14 juli 2018 | 10:02 Mega Mindy En de Dolfijndiefstal

Kinderprogramma. Mieke ontdekt in het dolfinarium een inbraakspoor en gaat op onderzoek uit. Ze mist hierdoor de fitheidstest van de politie en wordt ontslagen. Als de boeven een nieuwe poging wagen, komt Mega Mindy in actie.

Vr 13 juli 2018 | 12:15 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Belgische detectiveserie. De tombe van Djengis Khan. In het gemeentehuis is een dossier verdwenen dat een plattegrond bevat van alle gebouwen in het dorp. Professor Piramide en haar twee zonen Jo en Mo doen een opgraving in het politiekantoor. Ze gaan op zoek naar de graftombe van Djengis Khan. Migrain ziet zichzelf al overal in de wereldpers verschijnen.

Do 12 juli 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Belgische detectiveserie. Femme fatale. Er is ingebroken in de kluis van de baron: papieren, geld en fonkelende edelstenen zijn allemaal verdwenen. Volgens Migrain is de butler van de baron de dader. Niemand verdenkt barones Rien de Rien ook maar van iets, behalve Mieke.

Wo 11 juli 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Belgische detectiveserie. De bijenkoning. In het dorp vindt het jaarlijkse schaaktoernooi plaats. Migrain is alvast in zijn nopjes en droomt al van een nieuwe overwinning. Brandweercommandant de Loo is beroofd van zijn stoelen, een beker en medaille. Wanneer hij aangifte doet op het politiekantoor, is Migrain allesbehalve blij om zijn grote schaakrivaal te zien.

Di 10 juli 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Belgische detectiveserie. De magnetische magnetiseur. Migrain is druk bezig aan het oefenen voor het jaarlijkse politie-golftoernooi. Magiër Joman verbaast iedereen in het dorp wanneer hij een verlamde man plots opnieuw kan laten stappen. Ook oma Fonkel kan er niet over zwijgen en hoopt dat hij haar pijnlijke rug kan genezen. Mieke en Opa Fonkel hebben er alvast hun twijfels over. Dit klinkt verdacht ... Mega-Mindy time...

Ma 9 juli 2018 | 12:15 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Belgische detectiveserie. De kerkgangster. Opa Fonkel heeft een leugendrankje uitgevonden waarbij je meteen weet of iemand de waarheid spreekt of niet. Mieke vindt de uitvinding fantastisch in tegenstelling tot oma Fonkel. In de kerk is een beeld verdwenen en pastoor Van Den Eede heeft het dorp ook verlaten. Migrain vindt de nieuwe pastoor absoluut niet verdacht.

Wo 4 juli 2018 | 12:55 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Belgische detectiveserie. Het Egyptische masker. Op het politiekantoor worden de cellen gebruikt als expositieruimte voor een Egyptisch masker. Migrain is in de wolken met zijn twee nieuwe beveiligingsbeambten voor dit nieuwe masker, wat niet van Toby en Mieke kan gezegd worden.

Wo 27 juni 2018 | 12:55 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Belgische detectiveserie. De foute goochelaar. Vandaag arriveert de beroemde en bijzondere goochelaar Maldini in het dorp. Hij brengt ook zijn geheime koffer mee. Na de show blijkt de collier van een dame gestolen te zijn. Japie, die aan de vestiaire staat, is de eerste verdachte. Intussen graaft opa Fonkel in zijn archief van krantenartikelen en komt zo op een belangrijk spoor.

Wo 20 juni 2018 | 12:55 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Belgische detectiveserie. De gevaarlijke groene rat. Migrain zijn mama is helemaal overstuur wanneer ze thuis wordt opgeschrikt door groene ratten. De commissaris stuurt Toby en Mieke op onderzoek uit want zelf heeft hij het véél te druk. Zullen ze het probleem vinden? Gelukkig is er ook nog steeds de hulp van Mega Mindy!

Wo 13 juni 2018 | 12:50 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Belgische detectiveserie. Cash in de carwash. Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de scouts een carwashdag om hun reis te sponsoren. Alles gaat zijn gewone gangetje, tot er 's nachts een aantal auto's besmeurd worden met modder. Volgens het politiecorps zijn de scouts de eerste verdachten, totdat Mieke en Toby op het spoor komen dat er in de echte carwash vreemde zaakjes gebeuren. Hoog tijd voor Mega Mindy om in actie te komen.

Wo 30 mei 2018 | 13:10 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Belgische detectiveserie. Winkeldieven. Er wordt tegenwoordig veel gestolen in supermarkt 'Chez P'. De kassierster Annie blijkt er voor iets tussen te zitten. Migrain zou de zaak moeten oplossen, maar hij heeft het veel te druk met de cameraploeg die hem volgt. Tijd voor Mega Mindy om in te grijpen!

Wo 23 mei 2018 | 13:05 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Belgische detectiveserie. Wonderhaar. Willem en zijn zonen willen een grote slag slaan door haargroeimiddel 'Wonderhaar' te verkopen. Ook de moeder van Migrain heeft het middel voor haar zoon gekocht. Benieuwd of het geen bijwerkingen heeft.

Wo 16 mei 2018 | 13:10 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Belgische detectiveserie. Imitatiemicro. Opa demonstreert zijn nieuwste uitvinding, "de imitatiemicrofoon", aan Mieke en oma. Op het politiebureau is de nieuwe kuisvrouw Lutgarde van start gegaan. Lutgarde hoort dat de nieuwe auto van de commissaris is aangekomen en zoekt een manier om hem te stelen. Het politiebureau staat in rep en roer. Megamindy komt ter hulp.

Wo 9 mei 2018 | 13:05 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Belgische detectiveserie. De hypnotisoorarts. Toby moet dringend naar het medisch onderzoek. Volgens de dokter scheelt er iets met zijn gehoor. Dokter Serafino bezorgt Toby een speciaal apparaatje. Mieke vindt dat Toby raar doet... tijd voor Mega Mindy om in te grijpen!

Wo 2 mei 2018 | 13:00 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Belgische detectiveserie: Uw geld of olijven: Tina en Tony hebben een mysterieus plan bedacht om aan meer geld en juwelen te komen. Om hun plan te realiseren bezorgen ze slaapverwekkende pizza's aan huis. Commissaris Migrain grijpt de verkeerde boef. Gelukkig merkt Mega Mindy op tijd dat er iets aan de hand is.

Wo 25 april 2018 | 13:05 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Belgische detectiveserie: De snorrenbende: Mieke raapt eindelijk al haar moed bij elkaar om haar droomprins Toby een liefdesbrief te schrijven. Terwijl opa druk bezig is in zijn lab, krijgt oma Fonkel bezoek van de charmante Italiaan Robert. Robert wil oma een prachtig en duur horloge verkopen. Maar heeft hij wel goede bedoelingen? Het onderzoek loopt vast tot Mieke de waarheid achterhaalt. Dan is het... Mega Mindy time!

Zo 15 april 2018 | 19:00 Mega Mindy: Reis in de tijd

Special over de avonturen van Mieke en haar alterego Mega Mindy. Wanneer het Blieptoniet, de geheime grondstof die de transformatie-capsule aandrijft uitgeput is, moeten de Fonkels ver reizen om nieuwe brandstof op te halen. Al generaties lang wordt het Blieptoniet van de ene Fonkel op de andere Fonkel doorgegeven. Mieke belandt door de tijdreiskast van Opa in hun dorpje zo'n 1000 jaar geleden, tijdens de middeleeuwen. Ze moet haar voorouders vinden en snel Blieptoniet te pakken krijgen. Want in hun dorp in de tegenwoordige tijd neemt een motorbende onder leiding van Helga stilaan de macht over. In het verleden is Mieke getuige van een aanval van de gevaarlijke Noormannen, een boevenbende die ook daar het dorp wil overnemen. Gelukkig kunnen Ridder Tobias en Mega Mira het onheil afwenden. Op de steun van Schout Migrainius hoeven ze niet echt te rekenen. Hij ziet in Mieke een gevaar en sluit haar zelfs op. | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Za 7 april 2018 | 19:00 Mega Toby - In vuur en vlam

Kinderprogramma. De industriële 'criminele' zakenvrouw Katharina en haar architect Pepijn hebben een verschrikkelijk plan in werking gezet. Ze hebben de brandweer van het dorp uitgeschakeld, waarna ze een oude hangar in brand willen steken. Maar in deze hangar is Opa samen met zijn vrienden een oude trein aan het restaureren. Opa en zijn vrienden zitten in de val! Wie kan ze redden? | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar, programma bevat angst.

Wo 4 april 2018 | 13:10 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 63 - Belgische detectiveserie: De bompiano

Ma 2 april 2018 | 10:50 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 54 - Belgische animatieserie: Regenboogstuifmeel: Er wordt een wedstrijd gehouden, wie de grootste pollenbal kan maken. Maya en Willy doen hun best ,maar het lukt niet goed. Dan ontmoeten ze Apesa, een zwarte bij, die een kei is in pollenballen maken.

Zo 1 april 2018 | 19:00 Mega Mindy en de dolfijnendiefstal

Special van de detectiveserie over de avonturen van de superheldin Mega Mindy. Wanneer Mieke in het dolfinarium aan het helpen is, ontdekt ze een spoor van inbraak bij de zeeleeuwen. Ze wil koste wat het kost de zaak onderzoeken en komt te laat op de belangrijkste politietest van het jaar: de fitheidstest. Tot haar grote verbazing wordt ze ontslagen en komt een nieuwe hulpagente, Sofie, haar plaats innemen. Dan loopt er een noodoproep van het dolfinarium binnen: een paar boeven probeert de dolfijnen te stelen! Migrain, Toby en Sophie gaan er meteen achteraan, maar worden in de val gelokt en opgesloten in de vriesruimte. Enkel Mega Mindy kan nu nog helpen! Zal ze op tijd zijn om de dolfijnen te redden en haar vrienden te bevrijden? | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Za 31 maart 2018 | 19:00 Mega Toby in de ruimte

Speciale aflevering van de spannende detectiveserie over de avonturen van de superheldin Mega Mindy. Voor het eerst zal een inwoner van het dorp met de spaceshuttle op ruimtemissie gaan. Om deze unieke gebeurtenis te vieren, organiseert Commissaris Migrain een feest. Wanneer de ruimtereiziger niet komt opdagen, beslissen Mieke, Migrain en Toby om naar de lanceerbasis te gaan en de man zelf op te halen. Daar ontdekken ze dat een geheime spionne de lanceersleutel van de shuttle heeft gestolen voor haar opdrachtgevers: Björn en Ronny. Met de sleutel kunnen de gangsters de spaceshuttle stiekem starten en zo het gevaarlijke laserkanon de ruimte in droppen en baas worden van onze planeet. | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Wo 28 maart 2018 | 13:05 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 61 - Belgische detectiveserie: Spionbeertjes

Do 22 maart 2018 | 10:40 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 54 - Belgische animatieserie: Maya heeft het opperbevel: Paul versterkt de mierenhoop omdat er diefmieren gesignaleerd zijn. Dan blijkt de voorraad energiezaadjes beschimmeld te zijn. Maya leidt een troep mieren naar een plek waar veel zaadjes te vinden zijn en moet ondertussen de diefmieren te slim af zijn.

Wo 21 maart 2018 | 13:05 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 60 - Belgische detectiveserie: De danswedstrijd

Wo 14 maart 2018 | 13:05 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 57 - Belgische detectiveserie: De schat van ridder Rudolf

Zo 11 maart 2018 | 16:30 Mega Mindy

Detectiveserie voor jongeren over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy. | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Wo 7 maart 2018 | 13:00 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 56 - Belgische detectiveserie: Restaurant in nood

Zo 4 maart 2018 | 16:30 Mega Mindy

Detectiveserie voor jongeren over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy. | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Do 1 maart 2018 | 10:50 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 48 - Belgische animatieserie: De verloren mestballen: Maya botst tegen Ben zijn bal, die wegrolt. Hij gaat hem zoeken, en krijgt gezelschap van Rudy, een mestkever die ook zijn mestbal kwijt is. Wanneer ze een mestbal vinden, weten ze niet van wie die is.

Di 27 februari 2018 | 10:45 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 46 - Belgische animatieserie: Lara voorspelt het weer: Lara heeft ontdekt hoe ze het weer kan voorspellen en maakt daar misbruik van zodat de dieren voor haar rennen en vliegen. Wanneer Maya Lara's geheim ontdekt, is het spelletje snel gedaan.

Wo 21 februari 2018 | 13:00 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 54 - Belgische detectiveserie: Tante Amerika

Wo 21 februari 2018 | 10:50 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 31 - Belgische animatieserie: De korfrock: De koningin geeft een feest, maar de zangeres zegt op het laatste moment af. Maya gaat op zoek naar Elvis, een vriend van Flip, want de koningin is fan van hem. Het is niet simpel hem over te halen.

Ma 19 februari 2018 | 10:50 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Belgische animatieserie: Max is verliefd: Max ontmoet Bella, een rups, en is helemaal van slag. Maya zorgt ervoor dat ze samen in de schemer een romantische avond beleven, maar dan loopt het helemaal fout.

Vr 16 februari 2018 | 10:50 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 29 - Belgische animatieserie: De tuin van Maya

Wo 14 februari 2018 | 13:00 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 53 - Belgische detectiveserie: Goedsnoep fabriek

Di 13 februari 2018 | 10:55 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 27 - Belgische animatieserie: Zweefvliegspion: Maya ontmoet Syrphie, een zweefvlieg. Omdat ze op een wesp lijkt, wordt ze beschuldigd van diefstal, die de wespen Bees en Boos gepleegd hebben. Maya besluit met Willy en de bijen de bende van Stinger, Bees en Boos te verjagen.

Vr 9 februari 2018 | 10:50 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 23 - Belgische animatieserie: Een taart voor de koningin: Het is tijd voor de jaarlijkse koninginnentaart, zodat ze de rest van het jaar weer eitjes kan leggen. Willy slaapwandelt en eet de hele taart op. Die moet voor zonsondergang vervangen worden.

Wo 7 februari 2018 | 12:55 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 52 - Belgische detectiveserie: Piratenschat: Theo is een echte piraat. Hij heeft een zwaard, een verrekijker en zelfs een papegaai. Het enige wat Theo telkens misloopt is een echte piratenschat. Gelukkig staat er eentje in het museum van het dorp. Zal het hem eindelijk lukken om ze na al die tijd te stelen?

Wo 7 februari 2018 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 51 - Belgische detectiveserie: Zwart goud: Jack en Peggy willen rijk worden. Ze boren de oliepijpleiding aan die dwars door het dorp loopt. Hiervoor moeten ze midden in de snoepwinkel van oma graven. Maar dat is buiten Mieke gerekend.

Wo 31 januari 2018 | 12:55 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 50 - Belgische detectiveserie: Valse stemming: Op de plaats van de kinderboerderij wil Lieselot een parkeergarage bouwen. De mensen van het dorp vinden dit helemaal geen goed idee. De enige oplossing voor de probleem is een volksstemming. Maar Lieselot is niet van plan om deze eerlijk te laten verlopen.

Wo 31 januari 2018 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 49 - Belgische detectiveserie: Sluikstorten: Sam Meerlap stort giftig afval in het bos in plaats van het gif te recycleren. De politie komt zijn misdaad op het spoor. De boer probeert zijn sporen uit te wissen door het goedje in brand te steken. Maar dat is buiten Mega Mindy gerekend!

Ma 29 januari 2018 | 10:50 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Belgische animatieserie: Het koninklijke uitstapje: Omdat ze het strenge protocol beu is, beslist de koningin om haar bijenkorf even te laten voor wat het is en een kijkje te nemen op de velden rondom. Ze ontmoet Maya, die helemaal opgewonden raakt nu ze de koningin haar universum kan tonen. Maar zonder de koningin is het in de bijenkorf binnen de kortste keren een rommeltje.

Wo 24 januari 2018 | 13:00 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 48 - Belgische detectiveserie: Zwembad: Slechte zwemcoach Fred Baksteen saboteert tijdens de ultieme wedstrijd de zwembaan van zijn voornaamste concurrent Toby, zodat zijn pupil zeker wint. Mega Mindy kan dankzij de Mega Terugspoeler voorkomen dat Toby in de val springt.

Wo 24 januari 2018 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 47 - Belgische detectiveserie: Remy Fasol in concert: Een valse concertorganisator schakelt het volledige dorp in om kaarten te verkopen voor het optreden van de wereldster Remy Fasol. De ster komt echter niet optreden. De organisator wil met het geld zijn eigen 'goed doel' sponsoren en met de centen gaan lopen. Mega Mindy steekt daar een stokje voor en haalt Remy Fasol toch naar het dorp.

Vr 19 januari 2018 | 10:50 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Belgische animatieserie: Maya kan niet slapen: Iemand maakt veel lawaai, waardoor de bijen in de korf niet kunnen slapen. Willy komt daarom bij Maya slapen, maar door zijn gesnurk doet Maya weer geen oog dicht. Ze gaan op zoek naar de herrieschopper, en dat blijkt een krekel te zijn die moeite heeft de juiste berichten te versturen met zijn muziek.

Do 18 januari 2018 | 16:50 Mega Mindy

Detectiveserie voor jongeren over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy. | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Wo 17 januari 2018 | 12:50 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 46 - Belgische detectiveserie: Gifgas: Een zogezegd giftige gaswolk hangt in het bejaardentehuis van het dorp. De bevolking is in paniek en wordt verzameld in het politiekantoor voor tijdelijke noodopvang. Ondertussen rooft de valse 'civiele bescherming' het bejaardentehuis leeg. Zal Mega Mindy de civiele bescherming kunnen tegenhouden?

Wo 17 januari 2018 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Belgische detectiveserie: Kermis in het dorp: De twee broers, Guust en Pierre, hebben hun paardenmolen opgesteld in het dorp. Maar éénmaal je op de paardenmolen zit, wil je er niet meer af, zelfs al kost het je een fortuin. Het volledige dorp raakt verslaafd. Zal het Mega Mindy lukken om het hypnosesysteem van de twee broers uit te schakelen?

Do 11 januari 2018 | 16:50 Mega Mindy

Detectiveserie voor jongeren over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy. | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Wo 10 januari 2018 | 13:00 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 44 - Belgische detectiveserie: Electro: Commissaris Migrain denkt dat hij Electro zelf gevangen heeft genomen. Maar eigenlijk was het Mega Mindy die Electro uitschakelde. Nu Electro in de cel zit staan Migrain en Toby op het punt om het gestolen geld terug naar de bank te brengen. Op dat moment slaagt Electro erin om te ontsnappen uit de cel. Zullen Mieke, Toby en Migrain Electro terug kunnen oppakken? Of zal Mega Mindy hulp moeten komen bieden?

Wo 10 januari 2018 | 12:35 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 43 - Belgische detectiveserie: Baltazar Bal: 'De Bezige Bijen' en ' De Snoepers' spelen een belangrijke voetbalwedstrijd. Baltazar Bal kondigt zichzelf aan als de nieuwe trainer van 'De Snoepers'. Mieke vermoedt dat er iets niet pluis is met hem en gaat zelf op onderzoek uit. Het lukt Mieke niet om Baltazar te ontmaskeren. Zal Mega Mindy de waarheid over Baltazar aan het licht brengen?

Ma 8 januari 2018 | 10:55 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Belgische animatieserie: Rechter bijenwas: Rechter Bijenwas inspecteert de bijenkorf en ontdekt zo dat Maya buiten leeft. Hij beslist om haar uit de bijenkorfkorf te verbannen omdat hij er van overtuigd is dat haar levensstijl een bedreiging vormt voor de andere bijen. Maar tijdens een aanval van de wespen, bewijst Maya en haar vriendjes dat ze een heel belangrijke rol speelt in de bijengemeenschap.

Vr 5 januari 2018 | 16:30 Mega Mindy: Reis in de tijd

Special over de avonturen van Mieke en haar alterego Mega Mindy. Wanneer het Blieptoniet, de geheime grondstof die de transformatie-capsule aandrijft uitgeput is, moeten de Fonkels ver reizen om nieuwe brandstof op te halen. Al generaties lang wordt het Blieptoniet van de ene Fonkel op de andere Fonkel doorgegeven. Mieke belandt door de tijdreiskast van Opa in hun dorpje zo'n 1000 jaar geleden, tijdens de middeleeuwen. Ze moet haar voorouders vinden en snel Blieptoniet te pakken krijgen. Want in hun dorp in de tegenwoordige tijd neemt een motorbende onder leiding van Helga stilaan de macht over. In het verleden is Mieke getuige van een aanval van de gevaarlijke Noormannen, een boevenbende die ook daar het dorp wil overnemen. Gelukkig kunnen Ridder Tobias en Mega Mira het onheil afwenden. Op de steun van Schout Migrainius hoeven ze niet echt te rekenen. Hij ziet in Mieke een gevaar en sluit haar zelfs op. | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Vr 5 januari 2018 | 08:00 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 27 - Belgische animatieserie: De processierupsen: Er loopt een rij rupsen door de wei en die laten haartjes achter die enorm jeuken. Het zijn eikenprocessierupsen en erg slim zijn ze niet. Maya wil ze naar de eikenboom leiden in de buurt, zodat ze niet langer een spoor van kriebelhaartjes achterlaten waar kruipdieren zoals Shelby en Max niet overheen kunnen, maar dat is nog best lastig. Paul en zijn troepen bouwen intussen bruggetjes over het haarspoor voor de kruipdieren, tot de regen ze wegspoelt.

Di 2 januari 2018 | 16:30 Mega Toby redt de race

Speciale aflevering van de spannende detectiveserie over de avonturen van de superheldin Mega Mindy. Toby en Commissaris Migrain besluiten deel te nemen aan de Cross Car Cup, de belangrijkste race van het jaar. De winnaar krijgt een prachtige beker én 100.000 euro. De sluwe Mark Mustang heeft al snel in de gaten dat Toby een sterke tegenstander is en besluit hem stiekem op te sluiten. Migrain is woedend op Toby wanneer deze niet opduikt en zet dan maar Mieke achter het stuur. Mark Mustang knipt nog gauw ongemerkt de remkabels van Miekes wagen door en wanneer de race start, verliest ze al snel de controle. Oma Fonkel weet Toby gelukkig te bevrijden, maar zal Mega Toby Mieke nog kunnen redden? | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Di 2 januari 2018 | 14:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 42 - Belgische detectiveserie: Wet is wet: De hoofdcommissaris is in het dorp en dat heeft iedereen geweten. Hij is plots heel streng geworden. "Wet is wet" is zijn leuze. Hij wijst iedereen op verschillende wetten en eist hiervoor hoge boetes. Hij strijkt hierdoor veel centen op. Er blijven constant nieuwe wetten bijkomen. Mieke ontdekt dat de hoofdcommissaris de wetten zelf schrijft. Tijd voor Mega Mindy om de hoofdcommissaris hiermee te laten stoppen.

Ma 1 januari 2018 | 16:30 Mega Toby - In vuur en vlam

Kinderprogramma. De industriële 'criminele' zakenvrouw Katharina en haar architect Pepijn hebben een verschrikkelijk plan in werking gezet. Ze hebben de brandweer van het dorp uitgeschakeld, waarna ze een oude hangar in brand willen steken. Maar in deze hangar is Opa samen met zijn vrienden een oude trein aan het restaureren. Opa en zijn vrienden zitten in de val! Wie kan ze redden? | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar, programma bevat angst.

Ma 1 januari 2018 | 14:15 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 44 - Belgische detectiveserie: Electro: Commissaris Migrain denkt dat hij Electro zelf gevangen heeft genomen. Maar eigenlijk was het Mega Mindy die Electro uitschakelde. Nu Electro in de cel zit staan Migrain en Toby op het punt om het gestolen geld terug naar de bank te brengen. Op dat moment slaagt Electro erin om te ontsnappen uit de cel. Zullen Mieke, Toby en Migrain Electro terug kunnen oppakken? Of zal Mega Mindy hulp moeten komen bieden?

Ma 1 januari 2018 | 11:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 41 - Belgische detectiveserie: Marie mariage: Commissaris Migrain wil alleen gaan wonen. Maar van zijn moeke moet Mieleke eerst trouwen voor hij alleen kan wonen. In het dorp heeft Marie Mariage een huwelijksbureau, misschien kan zij de commissaris helpen om "de vrouw van zijn dromen" te vinden? De commissaris loopt er sinds het bezoekje bij Marie Mariage heel gelukkig en verliefd bij. En Migrain gaat ook trouwen... Zijn geluk kan niet op en hij heeft dan ook al zijn spaarcenten aan zijn grote liefde. Mieke ontdekt intussen het geheim van Marie Mariage. Zal Mieke Marie Mariage kunnen stoppen?

Ma 1 januari 2018 | 10:01 Mega Toby redt de race

01/01/18 - Familiefilm, Special: Toby en Commissaris Migrain besluiten deel te nemen aan de Cross Car Cup, de belangrijkste race van het jaar. De winnaar krijgt een prachtige beker én 100.000 euro. De sluwe Mark Mustang heeft al snel in de gaten dat Toby een sterke tegenstander is en besluit hem stiekem op te sluiten. Migrain is woedend op Toby wanneer deze niet opduikt en zet dan maar Mieke achter het stuur. Mark Mustang knipt nog gauw ongemerkt de remkabels van Miekes wagen door en wanneer de race start, verliest ze...

Special: Toby en Commissaris Migrain besluiten deel te nemen aan de Cross Car Cup, de belangrijkste race van het jaar. De winnaar krijgt een prachtige beker én 100.000 euro. De sluwe Mark Mustang heeft al snel in de gaten dat Toby een sterke tegenstander is en besluit hem stiekem op te sluiten. Migrain is woedend op Toby wanneer deze niet opduikt en zet dan maar Mieke achter het stuur. Mark Mustang knipt nog gauw ongemerkt de remkabels van Miekes wagen door en wanneer de race start, verliest ze al snel de controle. Oma Fonkel weet Toby gelukkig te bevrijden, maar zal Mega Toby Mieke nog kunnen redden?

Za 30 december 2017 | 08:20 Musical Doornroosje

Het hele koninkrijk viert feest, want er is eindelijk een prinsesje geboren! Het geluk lacht het lieve prinsesje toe. Tijdens het grote geboortefeest spreken de drie Goede Feeën elk hun hartenwens uit voor het prinsesje. Het feest wordt echter ruw verstoord door de komst van de Boze Fee. Die is woedend omdat zij niet werd uitgenodigd op het geboortefeest en doet daarom een hele akelige wens. Het begin van een ongelooflijk live spektakel dat het hele gezin meevoert in een wereld vol fantasie, romantiek en spanning. Betoverend mooi!

Do 28 december 2017 | 16:30 Mega Toby Special

Detectiveserie voor jongeren. Mieke wordt ontvoerd door een dief die een oud boek wil stelen. Oma en Opa zien geen andere optie dan Toby te transformeren tot Mega Toby. | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Do 28 december 2017 | 12:35 Musical Doornroosje

Musical met Karen, Kristel en Kathleen van K3: Het hele koninkrijk viert feest, want er is eindelijk een prinsesje geboren! Het geluk lacht het lieve meisje toe, ze is de oogappel van het liefdevolle koningspaar en de schat van het volk. Tijdens het grote geboortefeest spreken de drie Goede Feeën elk hun hartenwens uit voor het prinsesje. Maar het feest wordt ruw verstoord door de komst van de Slechte Fee. Die is woedend omdat zij niet werd uitgenodigd op het geboortefeest. Zij doet een heel akelige wens... Het begin van een onvergetelijk live spektakel dat het hele gezin meevoert in een wereld vol fantasie, romantiek en spanning... betoverend mooi!

Wo 27 december 2017 | 14:00 Mega Mindy

Detectiveserie voor jongeren over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy. | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Di 26 december 2017 | 16:30 Mega Mindy en de dolfijnendiefstal

Special van de detectiveserie over de avonturen van de superheldin Mega Mindy. Wanneer Mieke in het dolfinarium aan het helpen is, ontdekt ze een spoor van inbraak bij de zeeleeuwen. Ze wil koste wat het kost de zaak onderzoeken en komt te laat op de belangrijkste politietest van het jaar: de fitheidstest. Tot haar grote verbazing wordt ze ontslagen en komt een nieuwe hulpagente, Sofie, haar plaats innemen. Dan loopt er een noodoproep van het dolfinarium binnen: een paar boeven probeert de dolfijnen te stelen! Migrain, Toby en Sophie gaan er meteen achteraan, maar worden in de val gelokt en opgesloten in de vriesruimte. Enkel Mega Mindy kan nu nog helpen! Zal ze op tijd zijn om de dolfijnen te redden en haar vrienden te bevrijden? | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Ma 25 december 2017 | 14:00 Mega Mindy

Detectiveserie voor jongeren over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy. | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Vr 22 december 2017 | 07:35 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Belgische animatieserie: De moedige moeder: Er komen vier baby-vuurvliegjes aangewandeld die honger hebben. Willy en Maya gaan op zoek naar iets te eten, maar het probleem wordt steeds groter omdat er steeds nieuwe baby-vuurvliegjes bij komen.

Do 21 december 2017 | 20:40 Steracteur sterartiest

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Live muziekshow (2017) waarin tien steracteurs zingen voor het goede doel: Halve finale: In deze halve finale brengen de overblijvers elk maar liefst drie nummers. Ze zingen elk een zelfgekozen nummer, steken een lied in een geheel eigen kerstversie, en brengen tot slot elk een nummer dat de kijkers na de vorige liveshow hebben ingestuurd. Vroegere winnares van Steracteur sterartiest Free Souffriau komt langs om als kerstexperte haar mening te geven over de kerstoptredens van de steracteurs. En ook Peter en Danira zelf wagen zich aan een nummer: zij openen de show in ware kerstsfeer met 'Baby it's cold outside'.

Zo 17 december 2017 | 13:30 Free Souffriau's goud, wierook en mirre

Concert (2017) van Free Souffriau: Free Souffriau brengt live met haar band bekende kerstliedjes uit haar nieuw album, zoals 'White Christmas', 'Hallelujah', Have Yourself a Merry Little Christmas' en 'Sleigh Ride'. M.m.v. Tom Waes, Jeroen Meus, Karen Damen en vele anderen.

Vr 1 december 2017 | 07:20 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 58 - Belgische animatieserie: De nachtvlucht: De koningin van de Stokroos-korf is op bezoek. Het wordt laat en Maya moet haar naar huis brengen. Maar de koningin is al vertrokken. In het donker gaat Maya op zoek naar de verdwaalde koningin.

Ma 27 november 2017 | 07:20 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 54 - Belgische animatieserie: Regenboogstuifmeel: Er wordt een wedstrijd gehouden, wie de grootste pollenbal kan maken. Maya en Willy doen hun best ,maar het lukt niet goed. Dan ontmoeten ze Apesa, een zwarte bij, die een kei is in pollenballen maken.

Vr 17 november 2017 | 07:20 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 47 - Belgische animatieserie: De gestolen framboos: Paul heeft een framboos verborgen als cadeau voor de mierenkoningin op het fruitfestival. Lara steelt de framboos, maar Paul verdenkt Willy. Als de tweede framboos ook verdwijnt en Willy weer wordt verdacht, gaan Willy en Maya op onderzoek uit.

Do 16 november 2017 | 07:20 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 54 - Belgische animatieserie: Maya heeft het opperbevel: Paul versterkt de mierenhoop omdat er diefmieren gesignaleerd zijn. Dan blijkt de voorraad energiezaadjes beschimmeld te zijn. Maya leidt een troep mieren naar een plek waar veel zaadjes te vinden zijn en moet ondertussen de diefmieren te slim af zijn.

Wo 15 november 2017 | 07:20 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 53 - Belgische animatieserie: Alarm, geen nectar: Maya hoort van Cassandra dat in de winter de bloemen afsterven en dat er dan geen nectar meer is. Maya legt gauw een wintervoorraad aan, maar Stinger en zijn bende vinden haar schatkaart. Als ze er aankomen, ligt er een grote wekker bovenop Maya's geheime bergplaats.

Di 14 november 2017 | 07:20 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 59 - Belgische animatieserie: Gezondheid, juf Cassandra: Er is een nieuwe voorraadkamer en juf Cassandra houdt toezicht. Ineens moet ze verschrikkelijk niezen en dat gaat pas over wanneer ze buiten is. Intussen komt rechter Bijenwas de boel inspecteren.

Ma 13 november 2017 | 07:15 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 43 - Belgische animatieserie: De bril van Barry: Willy pakt Barry's bril af en die belandt in een emmer propolis. Als ze de emmer legen, is de propolis gestold en zit de bril muurvast. Maya probeert van alles, maar niets lukt.

Di 31 oktober 2017 | 07:20 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 51 - Belgische animatieserie: De geboorte van Maya: Maya wordt geboren en is al direct anders dan de andere bijen. Juf Cassandra heeft een hoop met haar te stellen. Maya ontdekt de wereld en ontmoet nieuwe vrienden.

Do 26 oktober 2017 | 07:20 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 48 - Belgische animatieserie: De verloren mestballen: Maya botst tegen Ben zijn bal, die wegrolt. Hij gaat hem zoeken, en krijgt gezelschap van Rudy, een mestkever die ook zijn mestbal kwijt is. Wanneer ze een mestbal vinden, weten ze niet van wie die is.

Vr 20 oktober 2017 | 07:20 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 32 - Belgische animatieserie: De lieve wesp: Maya ziet dat een wesp juf Cassandra volgt. Ze ontdekt dat Stinger van plan is om Cassandra te ontvoeren en losgeld te eisen. Vesper, die Cassandra moest volgen, is echter verliefd op haar geworden.

Za 14 oktober 2017 | 10:00 Mega Mindy En de Dolfijndiefstal

Mieke ontdekt in het dolfinarium een inbraakspoor en gaat op onderzoek uit. Ze mist hierdoor de fitheidstest van de politie en wordt ontslagen. Als de boeven een nieuwe poging wagen, komt Mega Mindy in actie

Wo 6 september 2017 | 07:05 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Belgische animatieserie: Boodschapper van de koningin: Juf Cassandra zoekt een vervanger voor de koninklijke boodschapper. Ze vraagt of Maya een bericht wil brengen aan de bijenkorf. Maya wil een wedstrijd houden, om te zien wie dat het beste doet.

Vr 1 september 2017 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 40 - Belgische detectiveserie: Vera Vries: Opa heeft voor de verjaardag van oma als verassing een diepvries gekocht bij Vera Vries. Commissaris Migrain heeft een chocoladeijswedstrijd gewonnen. Voor al het chocoladeijs te kunnen bewaren heeft hij ook een diepvries besteld bij Vera Vries. Opa, Oma en Mieke zijn bestolen op de verjaardag van oma. Op het politiekantoor werd er ook ingebroken. Mieke ziet een verband tussen de inbraken op kantoor en thuis. Zal Mieke de boeven te pakken krijgen, of zal Mega Mindy moeten ingrijpen?

Do 31 augustus 2017 | 12:35 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 39 - Belgische detectiveserie: De lachlaser: Opa krijgt een uitdaging per brief toegestuurd van 'De geheime drie'. Bij het lezen van de brief haalt hij de gevaarlijke plannen van de lachlaser uit zijn kluis. Opa gaat de lachlaser maken want hij wil bewijzen dat hij de geniaalste is van 'De geheime drie'. Nu opletten dat de lachlaser niet in de verkeerde handen komt!

Do 31 augustus 2017 | 12:00 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Belgische animatieserie: Mevrouw Rosie gaat verhuizen: Een boom waait om en daardoor is het huisje van Rosie Juchtleerkever kapot. Ze is al heel oud en Maya en Willy helpen haar met de reis naar haar broer.

Wo 30 augustus 2017 | 12:35 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 38 - Belgische detectiveserie: Hout is goud: Mieke heeft vandaag een vrije dag en gaat met Toby picknicken in het Hartenbos. Alhoewel, van picknicken komt niet veel in huis. In het bos komen ze een houthakker tegen. De houthakker blijkt geen vergunning te hebben voor het afhakken van de bomen. Maar hij blijft toch verder bomen afhakken? Zal het Mieke lukken om de houthakker tegen te houden? Intussen strijden Migrain en de burgemeester voor de titel "Held van het dorp".

Wo 30 augustus 2017 | 11:55 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Belgische animatieserie: Krak!: Ben, Maya, Willy en Shelby zijn aan het voetballen. Bij een verkeerde beweging scheurt het huisje van Shelby. Maya bedenkt dat ze het plakspulletje propolis kunnen gebruiken om het huisje te maken.

Ma 28 augustus 2017 | 12:35 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 36 - Belgische detectiveserie: Della Cruella: De generaal van het leger heeft de plannen voor een nieuw wapen veilig laten opbergen in de kluis van commissaris Migrain. Della Cruella wil dolgraag op het commissariaat komen werken. Volgens Mieke is er iets niet pluis met Della. Mieke heeft bewijsmateriaal gevonden over Della. Als Mieke met de bewijzen afkomt krijgt ze geen gehoor want Toby en de commissaris hebben enkel nog oog voor Della. Tijd voor Mega Mindy om in te grijpen!

Za 26 augustus 2017 | 14:00 Mega Mindy en het zwarte kristal

Tweede langspeelfilm over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy. Boef Axel is op zoek naar het zwarte kristel in de woestijn van het oosterse Zahambra. Daar is honderden jaren geleden het zwarte kristal op aarde gestort. Wie deze meteoriet in handen krijgt kan van alles een 'slechte kopie' maken. Een zeer gevaarlijke steen dus, maar gelukkig weet niemand waar het zwarte kristal verborgen is... tot nu! In een spannende race proberen Mieke, Toby en de anderen om als eerste het zwarte kristal te vinden en het zo uit handen van bandieten te houden. Zal het onze vrienden lukken om de gevaarlijk steen te vernietigen? En wat gebeurt er als Mega Mindy te maken krijgt met een gemene zwarte kopie van zichzelf? Gelukkig krijgen ze hulp van Klaus, een jeugdvriend van Opa Fonkel. | IMDb rating: 5.7/10. | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Vr 25 augustus 2017 | 12:35 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 35 - Belgische detectiveserie: Roofkapje: Al een hele tijd gebeuren er overvallen in het dorp door een klein meisje met een rode helm op. Het meisje draagt een wapen en eist steeds de inhoud van de kassa. Ook de snoepwinkel van oma ontsnapt niet aan deze kleine misdadiger. Het is zelfs zo erg dat commissaris Migrain telefoon krijgt van de minister met de vraag wanneer hij nu eindelijk die boef gaat vangen. Mieke denkt dat de gekke professor Wolf er wel iets mee te maken kan hebben. Tijd voor Mega Mindy om in te grijpen.

Vr 25 augustus 2017 | 11:55 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 77 - Belgische animatieserie: De lekkere hap: Willy is stuifmeelproever en heeft al zoveel geproefd dat hij niet meer weet welke het beste is voor de koningin. Hij vraagt Maya om hulp. Toch komt het verkeerde stuifmeel bij de koningin terecht.

Do 24 augustus 2017 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 34 - Belgische detectiveserie: De zeepkistenrace: Het dorp is in de ban van de naderende zeepkistenrace. Iedereen is druk in de weer om zijn zeepkist op tijd af te krijgen. Commissaris Migrain sluit zich op in de cellen van het politiekantoor om hoog geconcentreerd te kunnen blijven maar vooral om geen spionnen over de vloer te krijgen. Maar bij de commissaris lijkt het niet zo goed te lukken om een goede zeepkist te bouwen. Benieuwd of het hem nog lukt om te winnen?

Wo 23 augustus 2017 | 12:35 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 33 - Belgische detectiveserie: De konijnenstropers: De laatste tijd verdwijnen er veel konijnen in het bos. De boswachter heeft ontdekt dat er konijnenstropers aan het werk zijn. Migrain heeft alvast een plan bedacht om de stropers in 'de val' te laten lopen. Mieke is op zoek naar een spoor van de stropers. Misschien kan Opa zijn megaspoorzoeker nog van pas komen? Blijkbaar is de boswachter intussen ook in de handen van de stropers. Tijd voor Mega Mindy om in actie te komen voor het te laat is.

Di 22 augustus 2017 | 12:35 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Belgische detectiveserie: Karel Karaat: Karel Karaat is in het bezit van de duurste diamant van het land. Hij laat de diamant verzekeren voor een enorm groot bedrag. Als iemand de diamant steelt krijgt hij 1 miljoen euro. Karel Karaat vraagt aan Migrain om de diamant te bewaken, en dan plots is de diamant gestolen. Mieke vertrouwt het hele zaakje niet en gaat samen met oma en opa op onderzoek.

Ma 21 augustus 2017 | 12:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 31 - Belgische detectiveserie: Mega Max: Volgens Migrain is er een nieuwe superheld in het dorp, Mega Max. Deze gaat vanaf nu alle misdaden oplossen zodat Mega Mindy niet meer nodig zal zijn. Al snel blijkt Mega Max geen echte held te zijn. Hij beschikt niet over voldoende kracht om de boeven te stoppen en moet er weer beroep gedaan worden op Mega Mindy... maar wie is die Mega Max dan wel?

Za 19 augustus 2017 | 14:00 Piet Piraat En Het Zeemonster

19/08/17 - Film, BEL 2013 Piet Piraat droomt ervan om lid te worden van de Dappere Piraten Club. Tot nu toe zijn er slechts drie piraten lid van deze club: Kapitein Keikop, Hendrik Eenoog en Lichtblauwbaard. Om ook lid te kunnen worden moet Piet Piraat, naast een zwaard veroveren en een schat vinden, ook een echt zeemonster verslaan. Aan de eerste twee voorwaarden heeft hij vroeger al voldaan, maar het zeemonster wordt een lastiger karwei ...

BEL - 2013 Piet Piraat droomt ervan om lid te worden van de Dappere Piraten Club. Tot nu toe zijn er slechts drie piraten lid van deze club: Kapitein Keikop, Hendrik Eenoog en Lichtblauwbaard. Om ook lid te kunnen worden moet Piet Piraat, naast een zwaard veroveren en een schat vinden, ook een echt zeemonster verslaan. Aan de eerste twee voorwaarden heeft hij vroeger al voldaan, maar het zeemonster wordt een lastiger karwei ...

Vr 18 augustus 2017 | 12:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 30 - Belgische detectiveserie

Do 17 augustus 2017 | 12:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 29 - Belgische detectiveserie: De stagiare: Op het politiebureau maakt Annabelle haar intrede als stagiaire. Toby en commissaris Migrain ontvangen haar meteen met open armen, in tegenstelling tot Mieke. Wanneer Annabelle ook nog eens haar bureau overneemt is voor Mieke de maat vol. In het museum wordt de diamant 'De Blauwe Nijl' tentoongesteld. Commissaris Migrain en Toby staan in voor de veiligheid van de diamant. Als dat maar goed afloopt? Gelukkig is er nog altijd Mega Mindy.

Wo 16 augustus 2017 | 12:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 28 - Belgische detectiveserieDe kriminalsky brothers

Wo 16 augustus 2017 | 11:55 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 73 - Belgische animatieserie: Gezegd is gezegd: Maya wil een verrassingsfeestje geven voor Lara omdat ze een prijs heeft gewonnen. Lara hoort dat ze niet uitgenodigd is. Ze laat Willy pollen eten met een vreemd effect: hij zegt alles wat hij denkt.

Di 15 augustus 2017 | 12:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 27 - Belgische detectiveserie: Rob Robot: Een tv-ploeg volgt een hele dag Migrain. Hij is zo fier als een gieter en iedereen zal het geweten hebben dat hij de beste ter wereld is. Rob Robot is een grote gangster die jaren geleden door Migrain gevangengenomen werd. Rob Robot komt terug vrij en hij zint op wraak. Hij wil ervoor zorgen dat de commissaris zelf in de gevangenis terechtkomt.

Ma 14 augustus 2017 | 12:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 25 - Detectiveserie over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: Opa Boef: Vandaag komt er een nieuwe commissaris op het politiebureau werken. Opa is zichzelf niet meer en gaat de bank overvallen. Mieke wil bewijzen dat opa niks met de overval te maken heeft. Zal Mega Mindy moeten tussenkomen om de echte dader van de overval te vinden?

Za 12 augustus 2017 | 14:00 Het Geheim Van Mega Mindy

12/08/17 - Film, BEL 2009 Sinds de komst van Mega Mindy is het leven van de boeven op aarde een ware hel. Telkens wanneer de politie tekort schiet, verschijnt Mega Mindy en rekent ze de boeven in. De criminelen zijn deze situatie meer dan beu. 's Werelds grootste gangsters slaan de handen in elkaar om Mega Mindy voor eens en voor altijd uit te schakelen ...

BEL - 2009 Sinds de komst van Mega Mindy is het leven van de boeven op aarde een ware hel. Telkens wanneer de politie tekort schiet, verschijnt Mega Mindy en rekent ze de boeven in. De criminelen zijn deze situatie meer dan beu. 's Werelds grootste gangsters slaan de handen in elkaar om Mega Mindy voor eens en voor altijd uit te schakelen ...

Za 12 augustus 2017 | 14:00 Het geheim van Mega Mindy

Familiefilm. Sinds de komst van Mega Mindy is het leven van de boeven op aarde een ware hel. Telkens wanneer de politie tekort schiet, verschijnt Mega Mindy en rekent ze de boeven in. De criminelen zijn deze situatie meer dan beu. Het is voor hen onmogelijk geworden om hun werk goed te doen. Geen boef is nog veilig, dus... tijd voor wraak! 's Werelds beste gangsters slaan de handen in elkaar om Mega Mindy voor eens en voor altijd uit te schakelen. Miss Volta, de eigenares van de energiecentrale, werpt zich op als hun onbetwiste leidster en heeft een geniaal en eenvoudig plan: ze zullen de superheldin eerst uit haar tent lokken en haar dan verslaan met haar eigen wapens. Deze strijd tussen goed en kwaad in combinatie met een ontvoerde Toby en een verdwenen Mega Mindy capsule doen het geheim van Mega Mindy op zijn grondvesten daveren. Kunnen Mieke, Oma en Opa ook in deze moeilijke tijd het geheim veilig stellen? | IMDb rating: 5.5/10. | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Vr 11 augustus 2017 | 12:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 26 - Detectiveserie over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: De gijzeling: Commissaris Migrain is spoorloos. Voor Toby en Mieke is de afwezigheid van de commissaris een groot raadsel. Mama Migrain weet met zichzelf geen raad meer. Wanneer de baron op het politiebureau met een brief van de ontvoerders verschijnt, blijkt al snel dat de ontvoerders een fout hebben gemaakt. Dringend Mega Mindy time!

Do 10 augustus 2017 | 12:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 24 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: Last minute: In het dorp delen Ben en Jelle folders uit voor een 5-daagse reis naar Egypte. Commissaris Migrain, opa en oma Fonkel zijn ook van de partij. Opa Fonkel ziet de reis met Migrain helemaal niet zitten maar geeft uiteindelijk toch toe. Mieke blijft met Toby achter op het politiebureau. Ze vertrouwt de hele reis niet en waarschuwt Migrain, maar hij wil er niks van horen.

Wo 9 augustus 2017 | 12:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 23 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: Circus Manzini: Commissaris Migrain is zenuwachtig zodra hij verneemt dat ze op het politiebureau inspectie krijgen. Mieke kijkt vooral uit om met Toby naar het 'Circus Manzini' te gaan. De twee circusmedewerkers Melle & Pelle komen Mieke heel bekend voor. Intussen worden er in het dorp verschillende inbraken gepleegd. Tijd voor Mega Mindy om alles uit te zoeken.

Di 8 augustus 2017 | 12:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: De slaapverwekker: Opa Fonkel is druk bezig met zijn nieuwe uitvinding: 'De mega anti-snurk stop'. Ook Daniël is volledig in de ban van opa Fonkel zijn uitvindingen, misschien net iets teveel. Wanneer in het dorp heel veel mensen plots in slaap vallen en dan ook nog eens worden bestolen, rinkelt er bij commissaris Migrain een belletje. Plots ziet het er voor opa Fonkel niet meer zo rooskleurig uit. Dit is absoluut iets voor Mega Mindy om op te lossen.

Ma 7 augustus 2017 | 12:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: Jack in the box: Migrain is zeer trots als beeldhouwer Jim van hem een standbeeld heeft gemaakt. In het museum zijn de meningen hierover verdeeld. Volgens Mieke en Toby lijkt het kunstwerk eerder op een klimrek van een aap. Wanneer in het museum twee schilderijen van Picasso zijn gestolen, krijgen Toby en Mieke argwaan. En als er iets is waar Mega Mindy niet tegen kan, dan zijn het dieven.

Vr 4 augustus 2017 | 12:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: 3, 2, 1 actie!: Het dorp is in de ban van een Amerikaanse filmploeg en hun bekende regisseur. De filmploeg blijkt andere plannen te hebben dan filmen. Commissaris Migrain doet per ongeluk hun plannen in het water vallen. De regisseur bedenkt dan maar een nieuw groots plan met Migrain in de hoofdrol. Migrain is helemaal in de wolken want hij ziet de glansrol en de roem volledig zitten.

Do 3 augustus 2017 | 12:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: Hoog bezoek: Peter en Katja doen hun best om zich als hertog en hertogin 'Van Koets tot Keuningen' in te leven. Migrain is ondertussen druk bezig met de voorbereidingen van de komst van de hertog en hertogin. Tijdens de juwelententoonstelling wil hij samen met Toby een muzikale hulde geven. Alles lijkt plots in het water te vallen wanneer iemand de juwelen van de baron gestolen heeft.

Wo 2 augustus 2017 | 12:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: De tombe van Djengis Khan: In het gemeentehuis is een dossier verdwenen dat een plattegrond bevat van alle gebouwen in het dorp. Professor Piramide en haar twee zonen Jo en Mo doen een opgraving in het politiekantoor. Ze gaan op zoek naar de graftombe van Djengis Khan. Migrain ziet zichzelf al overal in de wereldpers verschijnen.

Di 1 augustus 2017 | 12:50 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: De kerkgangster: Opa Fonkel heeft een leugendrankje uitgevonden waarbij je meteen weet of iemand de waarheid spreekt of niet. Mieke vindt de uitvinding fantastisch in tegenstelling tot oma Fonkel. In de kerk is een beeld verdwenen en pastoor Van Den Eede heeft het dorp ook verlaten. Migrain vindt de nieuwe pastoor absoluut niet verdacht.

Ma 31 juli 2017 | 12:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: De bijenkoning: In het dorp vindt het jaarlijkse schaaktoernooi plaats. Migrain is alvast in zijn nopjes en droomt al van een nieuwe overwinning. Brandweercommandant de Loo is beroofd van zijn stoelen, een beker en medaille. Wanneer hij aangifte doet op het politiekantoor, is Migrain allesbehalve blij om zijn grote schaakrivaal te zien.

Vr 28 juli 2017 | 12:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: De magnetische magnetiseur: Migrain is druk bezig aan het oefenen voor het jaarlijkse politie-golftoernooi. Magiër Joman verbaast iedereen in het dorp wanneer hij een verlamde man plots opnieuw kan laten stappen. Ook oma Fonkel kan er niet over zwijgen en hoopt dat hij haar pijnlijke rug kan genezen. Mieke en Opa Fonkel hebben er alvast hun twijfels over. Dit klinkt verdacht ... Mega-Mindy time...

Do 27 juli 2017 | 12:50 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: De kerkgangster: Opa Fonkel heeft een leugendrankje uitgevonden waarbij je meteen weet of iemand de waarheid spreekt of niet. Mieke vindt de uitvinding fantastisch in tegenstelling tot oma Fonkel. In de kerk is een beeld verdwenen en pastoor Van Den Eede heeft het dorp ook verlaten. Migrain vindt de nieuwe pastoor absoluut niet verdacht.

Wo 26 juli 2017 | 12:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: Het Egyptische masker: Op het politiekantoor worden de cellen gebruikt als expositieruimte voor een Egyptisch masker. Migrain is in de wolken met zijn twee nieuwe beveiligingsbeambten voor dit nieuwe masker, wat niet van Toby en Mieke kan gezegd worden.

Di 25 juli 2017 | 12:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: De foute goochelaar: Vandaag arriveert de beroemde en bijzondere goochelaar Maldini in het dorp. Hij brengt ook zijn geheime koffer mee. Na de show blijkt de collier van een dame gestolen te zijn. Japie, die aan de vestiaire staat, is de eerste verdachte. Intussen graaft opa Fonkel in zijn archief van krantenartikelen en komt zo op een belangrijk spoor.

Ma 24 juli 2017 | 12:50 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: De gevaarlijke groene rat: Migrain zijn mama is helemaal overstuur wanneer ze thuis wordt opgeschrikt door groene ratten. De commissaris stuurt Toby en Mieke op onderzoek uit want zelf heeft hij het véél te druk. Zullen ze het probleem vinden? Gelukkig is er ook nog steeds de hulp van Mega Mindy!

Za 22 juli 2017 | 14:00 Mega Mindy en de Snoepbaron

Derde langspeelfilm over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy. Mieke wil Toby voor zich winnen met behulp van een liefdesdrankje van Opa. Maar voor Mieke de kans krijgt, wordt het drankje gestolen én wordt Oma Fonkel ontvoerd. Al snel blijkt dat de gemene snoepfabrikant Louis hier achter zit. Door een gemene list komen de vrienden van Mieke één voor één in de macht van de snoepbaron. Zal Mega Mindy haar geliefden kunnen redden? Het wordt een uiterst spannende race tegen de tijd. | IMDb rating: 5.3/10. | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Za 22 juli 2017 | 14:00 Mega Mindy En De Snoepbaron

22/07/17 - Actie, Film, Regie: Vincent Rouffaer BEL 2011 Mieke wil Toby voor zich winnen met behulp van een liefdesdrankje van Opa. Maar voor Mieke de kans krijgt, wordt het drankje gestolen én wordt Oma Fonkel ontvoerd. Al snel blijkt dat de gemene snoepfabrikant Louis hier achter zit. Door een gemene list komen de vrienden van Mieke één voor één in de macht van de snoepbaron. Zal Mega Mindy haar geliefden kunnen redden? Het wordt een uiterst spannende race tegen de tijd...

Regie: Vincent Rouffaer BEL - 2011 Mieke wil Toby voor zich winnen met behulp van een liefdesdrankje van Opa. Maar voor Mieke de kans krijgt, wordt het drankje gestolen én wordt Oma Fonkel ontvoerd. Al snel blijkt dat de gemene snoepfabrikant Louis hier achter zit. Door een gemene list komen de vrienden van Mieke één voor één in de macht van de snoepbaron. Zal Mega Mindy haar geliefden kunnen redden? Het wordt een uiterst spannende race tegen de tijd...

Vr 21 juli 2017 | 12:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: De pinguïnjas: De uitnodigingen voor het bal van de baron zijn aangekomen. Iedereen wil er opperbest uitzien. Intussen worden de pinguïns op een vreemde manier uit de dierentuin gestolen. Mieke komt al vlug op het spoor dat de kleermaker er voor iets tussen zit.

Di 11 juli 2017 | 14:00 Mega Mindy versus ROX

Kinderfilm. Door de sluwe trucs van Waterman komen de superhelden Mega Mindy en Team Rox tegenover elkaar te staan. Ooit was Waterman een goede held, maar door zijn honger naar macht raakte hij op het slechte pad. Nu wil hij koste wat het kost de Gouden Helm in handen krijgen, een magische helm met superkrachten waarmee hij het eiland Malta wil vernietigen. Zal Mega Mindy het halen van Team Rox of zijn zij toch sterker? En zal Waterman het eiland kunnen vernietigen? | IMDb rating: 6/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar, programma bevat geweld.

Di 11 juli 2017 | 14:00 Mega Mindy Versus Rox

11/07/17 - Film, Regie: Matthias Temmermans BEL 2015 Door de sluwe trucs van Waterman komen de superhelden Mega Mindy en Team Rox tegenover elkaar te staan. Ooit was Waterman een goede held, maar door zijn honger naar macht raakte hij op het slechte pad. Nu wil hij koste wat het kost de Gouden Helm in handen krijgen, een magische helm met superkrachten waarmee hij het eiland Malta wil vernietigen. Zal Mega Mindy het halen van Team Rox of zijn zij toch sterker? En zal Waterman het eiland kunnen vernietigen?

Regie: Matthias Temmermans BEL - 2015 Door de sluwe trucs van Waterman komen de superhelden Mega Mindy en Team Rox tegenover elkaar te staan. Ooit was Waterman een goede held, maar door zijn honger naar macht raakte hij op het slechte pad. Nu wil hij koste wat het kost de Gouden Helm in handen krijgen, een magische helm met superkrachten waarmee hij het eiland Malta wil vernietigen. Zal Mega Mindy het halen van Team Rox of zijn zij toch sterker? En zal Waterman het eiland kunnen vernietigen?

 Meer