Frankrijk op tv (tv-tips)

Ma 25 november 2019 | 08:00 Formule 1: GP Kalender 2018

Wanneer komt in het seizoen 2018 de formule 1 op TV? Dit jaar worden de volgende races verreden in de Formule 1: De GP Australie wordt verreden op 25 maart De race van Australië is op het circuit Albert Park De GP Bahrein wordt verreden op 8 april De race van China is op het circuit Shanghai De GP China wordt verreden op 15 april De race van Bahrein is op het circuit Sakhir De GP Azerbeidzjan wordt verreden op 29 april De race van Azerbeidzjan is op het circuit Baku Street Circuit De GP Spanje wordt verreden op 13 mei De race van Spanje is op het circuit Circuit de Catalunya De GP Monaco wordt verreden op 27 mei De race van Monaco is op het circuit Monte Carlo De GP Canada wordt verreden op 10 juni De race van Canada is op het circuit Montreal De GP Frankrijk wordt verreden op 24 juni De race van Frankrijk is op het Circuit Paul Ricard De GP Oostenrijk wordt verreden op 1 juli De race van Oostenrijk is op het circuit Red Bull Ring De GP van Groot Brittannie wordt verreden op 8 juli De race van Groot-Brittannië is op het circuit Silverstone De GP Duitsland wordt verreden op 22 juli De race van Duitsland is op het circuit Hockenheimring De GP Hongarije wordt verreden op 29 juli De race van Hongarije is op het circuit Hungaroring De GP Belgie wordt verreden op 26 augustus De race van België is op het circuit Spa Francorchamps De GP Italie wordt verreden op 2 september De race van Italië is op het circuit Monza De GP Singapore wordt verreden op 16 september De race van Singapore is op het circuit Marina Bay De GP Rusland wordt verreden op 30 september De race van Rusland is op het circuit Sotsji De GP Japan wordt verreden op 7 oktober De race van Japan is op het circuit Suzuka De GP Verenigde Staten wordt verreden op 21 oktober De race van Amerika is op het circuit Circuit of the Americas De GP Mexico wordt verreden op 28 oktober De race van Mexico is op het circuit Mexico Stad De GP Brazilie wordt verreden op 11 november De race van Brazilië is op het circuit Interlagos De GP Abu Dhabi wordt verreden op 25 november De race van Abu Dhabi is op het circuit Yas Marina

Overmorgen | 21:30 Un Sac de Billes IMDb: 7.3

Overmorgen - IMDB * 7.3 - Drama, Un Sac de Billes is een Canadese, Franse en Tsjechische dramafilm uit het jaar 2017. De hoofdrollen worden vertolkt door Dorian Le Clech en Patrick Bruel. Het verhaal speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog in ...

Un Sac de Billes is een Canadese, Franse en Tsjechische dramafilm uit het jaar 2017. De hoofdrollen worden vertolkt door Dorian Le Clech en Patrick Bruel. Het verhaal speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog in het bezette Frankrijk. Maurice en Joseph zijn twee jonge broers van Joodse afkomst. Ze getuigen van een grote dosis volharding, moed en vindingrijkheid om te ontsnappen aan de vijandelijke invasie en hun familie weer te ontmoeten. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/un-sac-de-billes

Overmorgen | 21:35 Wij Emigreren: camping in Frankrijk

Overmorgen - Reality-show, In deze aflevering van Wij Emigreren is te zien hoe Jacky en Sabrina Polderman een camping ...

In deze aflevering van Wij Emigreren is te zien hoe Jacky en Sabrina Polderman een camping in Frankrijk beginnen. Frankrijk De familie uit het Brabantse Zegge, met drie kinderen en 41 dieren, wilde meer rust. Daarom zijn ze naar Montclera in de Lot in Frankrijk vertrokken. Hier hebben ze een camping overgenomen en in Frankrijk mogen de kinderen thuisonderwijs volgen. Geweldig leven Of ze een camping runnen nou zo leuk vinden weten ze niet, maar het leven in Frankrijk is geweldig. Jacky 'runt' de camping en Sabrina heeft haar oude beroep weer opgepakt en is een hondentrimsalon begonnen, die boven verwachting goed loopt.

Je vindt hier de programma's van Frankrijk op tv We hebben de volgende programma's voor Frankrijk Formule 1: GP Kalender 2018: 25/11 - Formule 1, Wanneer komt in het seizoen 2018 de formule 1 op TV? Dit jaar worden de volgende races verreden in. Un Sac de Billes: Overmorgen - IMDB * 7.3 - Drama, Un Sac de Billes is een Canadese, Franse en Tsjechische dramafilm uit het jaar 2017. De hoofdrollen worden vertolkt door Dorian Le Clech en Patrick Bruel. Het verhaal speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog in. Wij Emigreren: camping in Frankrijk: Overmorgen - Reality-show, In deze aflevering van Wij Emigreren is te zien hoe Jacky en Sabrina Polderman een camping. Roland Garros in Parijs (Frankrijk): Tennis, Verslag. Hoogtepunten. Het geheime dagboek van Hendrik Groen: Dramaserie, Seizoen 2 Aflevering 5 Nederlandse dramaserie. Zolang er leven is: mei. Het meizonnetje laat zich zien en. Rachmaninov - The Last Romantic: In 2013 sloot het St. Petersburg Philharmonic onder leiding van Joeri Temirkanov de vierde editie van het Annecy. Tot op de Graat: Culinair magazine, 'Zeebarbeel.' Vandaag lijkt het wel of er een goudvis bij de vangst van de vissers zit. Een. Tour de France: Wielrennen op de weg, Verslag van de Ronde van Frankrijk. Hoogtepunten. Live: EK Switch: Live uitzending, Vanuit de Ziggo Sport Studio ziet u direct alle hoogtepunten en doelpunten van de wedstrijden die. Sporza: Basketbal: Liveverslag van een kwalificatiewedstrijd van de Belgian Cats voor het EK basketbal 2021 voor vrouwen in Frankrijk en.

Frankrijk op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 16:20 Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Nederlandse dramaserie. Zolang er leven is: mei. Het meizonnetje laat zich zien en de bewoners van het tehuis verwelkomen een nieuwe bewoner: meneer Dürüst. Verwelkomen is een groot woord; in de koffiekamer is men vooral bezorgd of hij wel Nederlands spreekt. De Omanido's gaan naar een dinopark en Hendrik en Frida gaan eropuit om een ijsje te halen. Ondertussen treffen Leonie en Hendrik allerlei voorbereidingen voor de wijnreis naar Frankrijk.

Overmorgen | 12:00 RTL Snowmagazine

Seizoen 12 - Aflevering 3 - Magazine waarin Nederlanders op wintersportlocatie worden gevolgd. Wintersportprogramma waarbij dwars door de Alpen op zoek wordt gegaan naar de mooiste pistes, après-skibars, ski-routes, freeride-afdalingen, snowparks, diepsneeuwafdalingen en de leukste rodelbanen. Sander Janson, Saskia Pieck en Sophie van Hoytema volgen zowel Nederlanders die op vakantie zijn in deze gebieden als landgenoten die daar werken of leven. Naast aandacht voor de echte wintersportbeleving, wordt er tegelijkertijd een goed beeld geschetst van het skigebied, de plaats, sfeer en onderkomens. Ze gaan naar gebieden in Frankrijk, Zwitserland, Italië en Oostenrijk.

Zo 17 november 2019 | 09:00 RTL Snowmagazine

Seizoen 12 - Aflevering 3 - Magazine waarin Nederlanders op wintersportlocatie worden gevolgd. Wintersportprogramma waarbij dwars door de Alpen op zoek wordt gegaan naar de mooiste pistes, après-skibars, ski-routes, freeride-afdalingen, snowparks, diepsneeuwafdalingen en de leukste rodelbanen. Sander Janson, Saskia Pieck en Sophie van Hoytema volgen zowel Nederlanders die op vakantie zijn in deze gebieden als landgenoten die daar werken of leven. Naast aandacht voor de echte wintersportbeleving, wordt er tegelijkertijd een goed beeld geschetst van het skigebied, de plaats, sfeer en onderkomens. Ze gaan naar gebieden in Frankrijk, Zwitserland, Italië en Oostenrijk.

Zo 17 november 2019 | 17:30 RTL Snowmagazine

Seizoen 12 - Aflevering 4 - Magazine waarin Nederlanders op wintersportlocatie worden gevolgd. Sander en Sophie zijn in Zell am See en Kaprun. Sophie is onderweg met sportinstructeur Rob, die haar het gebied van Zell am See laat zien. Sander is in Kaprun en laat onder andere de nieuwe verbinding van de Maiskogel naar de gletsjer van Kaprun zien.

Frankrijk op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 12:30 Roland Garros in Parijs (Frankrijk)

Roland Garros in Parijs (Frankrijk). Verslag. Hoogtepunten

Vandaag | 17:43 Rachmaninov - The Last Romantic

In 2013 sloot het St. Petersburg Philharmonic onder leiding van Joeri Temirkanov de vierde editie van het Annecy Festival af met een programma dat volledig in teken stond van Sergej Rachmaninov. Samen met de begaafde pianist Denis Matsuev verzorgt het orkest een programma met Rachmaninovs meest geliefde werken, waaronder zijn Tweede Pianoconcert en de Symfonische Dansen. Matsuev is de artistiek leider van het festival en tevens artistiek directeur en ambassadeur van de Serge Rachmaninoff Foundation. Het Annecy Classic Festival vond voor het eerst plaats in 1967, op initiatief van de Franse concertpianiste Éliane Richepin. Wat begon als een kleinschalig festival met intieme optredens door lokale musici voor een lokaal publiek, groeide door de jaren heen uit tot een belangrijke culturele samenwerking tussen Frankrijk en Rusland.

Vandaag | 18:05 Tot op de Graat

'Zeebarbeel.' Vandaag lijkt het wel of er een goudvis bij de vangst van de vissers zit. Een prachtige, rode vis met sierlijke vinnen en schubben. Toch is het geen goudvis, maar een zeebarbeel die Johan Segers vandaag zal klaarmaken. Hoewel deze vis bij ons minder populair is, behoort de zeebarbeel in Frankrijk, Portugal en Spanje tot de meest begeerde vissoorten door zijn uiterst fijne smaak.

Vandaag | 19:55 Tour de France

Tour de France. Verslag van de Ronde van Frankrijk. Hoogtepunten

Vandaag | 20:15 Live: EK Switch

Vanuit de Ziggo Sport Studio ziet u direct alle hoogtepunten en doelpunten van de wedstrijden die vanavond gespeeld worden in het kader van de kwalificatie voor het EK Voetbal 2020, met oa Engeland - Montenegro, Portugal - Litouwen en Frankrijk - Moldavië.

Vandaag | 20:25 Sporza: Basketbal

Liveverslag van een kwalificatiewedstrijd van de Belgian Cats voor het EK basketbal 2021 voor vrouwen in Frankrijk en Spanje.

Vandaag | 20:35 Live EK Voetbal: Frankrijk - Moldavië

Live EK Voetbal: Frankrijk - Moldavië. Verslag van Frankrijk - Moldavië, een duel in Groep H in het kader van de kwalificatie voor het EK Voetbal 2020.

Vandaag | 22:50 Sporza: basketbal

Aflevering 6 - Verslag. Samenvatting van een kwalificatiewedstrijd van de Belgian Cats voor het EK basketbal 2021 voor vrouwen in Frankrijk en Spanje. België - Oekraïne Commentaar: Kris Meertens

Morgen | 00:20 Wielrennen: Parijs-Roubaix (Frankrijk)

Wielrennen: Parijs-Roubaix (Frankrijk). Verslag

Morgen | 02:00 Tour de France

Tour de France. Verslag van de Ronde van Frankrijk. Hoogtepunten

Morgen | 03:00 Roland Garros in Parijs (Frankrijk)

Roland Garros in Parijs (Frankrijk). Verslag. Hoogtepunten

Morgen | 04:20 Les Miserables

Jean Valjean (Liam Neeson), een Fransman die gevangen zit voor het stelen van een brood, gaat op de vlucht voor een politieagent genaamd Javert (Geoffrey Rush). De achtervolging neemt de levens van hen beiden in beslag en al snel vindt Valjean ...

Jean Valjean (Liam Neeson), een Fransman die gevangen zit voor het stelen van een brood, gaat op de vlucht voor een politieagent genaamd Javert (Geoffrey Rush). De achtervolging neemt de levens van hen beiden in beslag en al snel vindt Valjean zichzelf tussen de studentenrevoluties in Frankrijk.

Morgen | 07:30 Roland Garros in Parijs (Frankrijk)

Roland Garros in Parijs (Frankrijk). Verslag. Hoogtepunten

Morgen | 10:25 EK Voetbal: Frankrijk - Moldavië

EK Voetbal: Frankrijk - Moldavië. Verslag van Frankrijk - Moldavië, een duel in Groep H in het kader van de kwalificatie voor het EK Voetbal 2020.

Morgen | 16:40 EK Voetbal: Frankrijk - Moldavië (samenvatting)

EK Voetbal: Frankrijk - Moldavië (samenvatting). Voetbal

Morgen | 16:40 Sparring

Morgen - Steve Landry (Mathieu Kassovitz) is een wat oudere bokser uit Frankrijk die al meer verliespartijen op zijn naam heeft staan dan overwinningen. In een laatste poging om nog van betekenis te blijven in de sportwereld, stemt hij toe om de ...

Steve Landry (Mathieu Kassovitz) is een wat oudere bokser uit Frankrijk die al meer verliespartijen op zijn naam heeft staan dan overwinningen. In een laatste poging om nog van betekenis te blijven in de sportwereld, stemt hij toe om de sparring-partner te worden van een opkomend bokstalent.

Morgen | 18:39 La valise IMDb: 6

Morgen - IMDB * 6 - Komedie, Franse komedie. Majoor Bloch van de Israëlische geheime dienst wordt achtervolgd door Libiërs en zoekt een toevlucht in de Franse ambassade in Tripoli. Het plan is om hem per diplomatieke koffer stiekem naar Frankrijk ...

Franse komedie. Majoor Bloch van de Israëlische geheime dienst wordt achtervolgd door Libiërs en zoekt een toevlucht in de Franse ambassade in Tripoli. Het plan is om hem per diplomatieke koffer stiekem naar Frankrijk over te brengen. Maar dan staakt het grondpersoneel op de luchthaven.

Morgen | 19:00 EK Voetbal: Frankrijk - Moldavië (samenvatting)

EK Voetbal: Frankrijk - Moldavië (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Frankrijk - Moldavië, een duel in Groep H in het kader van de kwalificatie voor het EK Voetbal 2020.

Morgen | 19:40 Ik vertrek

Jos (52) en Anja (43) uit Heeze hebben een probleem: ze zijn de trotse eigenaars van hotel-restaurant Relais du Chateau in het Franse Saint Blancard, maar kunnen dat eigenlijk niet betalen. Het stel gaat gebukt onder dubbele hypotheeklasten, want hun Brabantse boerderijtje raken ze aan de straatstenen niet kwijt. Ze willen vertrekken, maar zitten vast in Nederland waar ze in ieder geval hun vaste baan nog hebben. Ieder vrij moment rijden ze naar Frankrijk om hun nieuwe onderkomen op te knappen.

Morgen | 20:30 Les Miserables

Morgen - Jean Valjean (Liam Neeson), een Fransman die gevangen zit voor het stelen van een brood, gaat op de vlucht voor een politieagent genaamd Javert (Geoffrey Rush). De achtervolging neemt de levens van hen beiden in beslag en al snel vindt ...

Jean Valjean (Liam Neeson), een Fransman die gevangen zit voor het stelen van een brood, gaat op de vlucht voor een politieagent genaamd Javert (Geoffrey Rush). De achtervolging neemt de levens van hen beiden in beslag en al snel vindt Valjean zichzelf tussen de studentenrevoluties in Frankrijk.

Morgen | 21:55 Roland Garros in Parijs (Frankrijk)

Roland Garros in Parijs (Frankrijk). Verslag. Hoogtepunten

Morgen | 23:15 EK Voetbal: Frankrijk - Moldavië (samenvatting)

EK Voetbal: Frankrijk - Moldavië (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Frankrijk - Moldavië, een duel in Groep H in het kader van de kwalificatie voor het EK Voetbal 2020.

Overmorgen | 00:00 Ik vertrek

Jos (52) en Anja (43) uit Heeze hebben een probleem: ze zijn de trotse eigenaars van hotel-restaurant Relais du Chateau in het Franse Saint Blancard, maar kunnen dat eigenlijk niet betalen. Het stel gaat gebukt onder dubbele hypotheeklasten, want hun Brabantse boerderijtje raken ze aan de straatstenen niet kwijt. Ze willen vertrekken, maar zitten vast in Nederland waar ze in ieder geval hun vaste baan nog hebben. Ieder vrij moment rijden ze naar Frankrijk om hun nieuwe onderkomen op te knappen.

Overmorgen | 00:50 SpongeBob

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Het Goe Goe Gas / Le Grande Wisseltruc: Plankton heeft een gas dat meneer Krabs in een baby veranderd. // Meneer Krabs maakt van de Krokante Krab een duur eerste klas restaurant. SpongeBob wordt weggepromoveerd naar Frankrijk.

Overmorgen | 02:05 EK Voetbal: Frankrijk - Moldavië (samenvatting)

EK Voetbal: Frankrijk - Moldavië (samenvatting). Voetbal

Overmorgen | 02:55 An Impossible Love

Morgen - Frankrijk, jaren vijftig. Rachel werkt als eenvoudige typiste wanneer ze de charmante Philippe ontmoet, een intellectueel van gegoede komaf. Ze worden verliefd en krijgen al snel een dochter, Chantal. Onder druk van zijn familie weigert ...

Frankrijk, jaren vijftig. Rachel werkt als eenvoudige typiste wanneer ze de charmante Philippe ontmoet, een intellectueel van gegoede komaf. Ze worden verliefd en krijgen al snel een dochter, Chantal. Onder druk van zijn familie weigert Philippe echter beneden zijn stand te trouwen. Rachel moet daardoor hun dochter alleen opvoeden. Jarenlang strijdt ze ervoor om Chantal erkend te krijgen. Na tien jaar geeft Philippe eindelijk toe. Tegelijkertijd besluit hij werkelijk een vader voor Chantal te zijn. De gevolgen zijn onvoorzien en ingrijpend.

Overmorgen | 05:30 Wielrennen: Tour de France

Wielrennen: Tour de France. Verslag van de Ronde van Frankrijk. Hoogtepunten

Overmorgen | 13:35 EK Voetbal: Frankrijk - Moldavië (samenvatting)

EK Voetbal: Frankrijk - Moldavië (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Frankrijk - Moldavië, een duel in Groep H in het kader van de kwalificatie voor het EK Voetbal 2020.

Overmorgen | 13:59 Des racines et des ailes

Reportagereeks over mensen die zich inzetten voor het cultureel, architecturaal en natuurlijk patrimonium in Frankrijk. Passion patrimoine : Sur les routes du Midi toulousain. Historicus Pacal Julien gaat langs in enkele hotels in Toulouse die dateren uit de renaissance en nog steeds architecturale pareltjes zijn. - Olivia Bertrand en Paul De Latour ijveren voor een herlancering van de productie van schapenwol die bijna volledig teniet is gegaan in de regio. - Philippe Faur, een van de bekendste Franse ambachtelijke ijshandelaars, maakt één keer per maand op een lokale markt ijs van blauwe kaas of roséwijn. Dit alles op basi van biologische hoevemelk, waarmee hij op die manier de lokale boeren ondersteunt.

Overmorgen | 14:30 EK Voetbal: Frankrijk - Moldavië (samenvatting)

EK Voetbal: Frankrijk - Moldavië (samenvatting). Voetbal

Overmorgen | 20:00 EK Voetbal: Frankrijk - Moldavië (samenvatting)

EK Voetbal: Frankrijk - Moldavië (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Frankrijk - Moldavië, een duel in Groep H in het kader van de kwalificatie voor het EK Voetbal 2020.

Overmorgen | 21:00 Mary Queen of Scots IMDb: 6.3

Overmorgen - IMDB * 6.3 - Biografisch drama, Mary Queen of Scots is een biografische dramafilm uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Josie Rourke. De Hoofdrollen worden vertolkt door Saoirse Ronan, Margot Robbie en Jack Lowden. De ...

Mary Queen of Scots is een biografische dramafilm uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Josie Rourke. De Hoofdrollen worden vertolkt door Saoirse Ronan, Margot Robbie en Jack Lowden. De film Mary Queen of Scots laat het turbulente leven van de charismatische Mary Stuart zien. Koningin van Frankrijk op haar 16de en weduwe op de leeftijd van 18 jaar. Mary gaat in tegen de druk om te hertrouwen en in plaats daarvan keert ze terug naar haar geboorteland Schotland om haar rechtmatige troon terug te vorderen. Maar Schotland en Engeland vallen onder de heerschappij van de meeslepende Elizabeth 1. Elke jonge koningin aanschouwt haar “zus” in angst en fascinatie. Rivalen in macht en in liefde, en vrouwelijke regenten waar mannen over de wereld heersen, moeten de twee beslissen hoe ze het spel van huwelijk versus onafhankelijkheid moeten spelen. Vastbesloten om te regeren als meer dan een boegbeeld, eist Mary haar claim op de Engelse troon, die de soevereiniteit van Elizabeth bedreigt. Van vriendschap naar oorlog, en er zit niets tussen in. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/mary-queen-of-scots

Overmorgen | 22:25 Kingdom of Heaven

Overmorgen - Frankrijk, 1184. De eenvoudige smid Balian heeft net zijn vrouw en zijn kind verloren wanneer hij het bezoek krijgt van kruisvaarder Godfrey de Ibelin, die hem vertelt dat hij zijn vader is. Godfrey vraagt Balian hem te vergezellen naar ...

Frankrijk, 1184. De eenvoudige smid Balian heeft net zijn vrouw en zijn kind verloren wanneer hij het bezoek krijgt van kruisvaarder Godfrey de Ibelin, die hem vertelt dat hij zijn vader is. Godfrey vraagt Balian hem te vergezellen naar het Heilige Land om Jeruzalem te helpen verdedigen tegen een inval uit het oosten. Balian wil zijn zonden en die van zijn overleden echtgenote uitwissen en voegt zich bij het gezelschap van zijn vader. Maar nog voor ze Jeruzalem bereiken, overlijdt Godfrey. Balian wordt in de adelstand verheven en zet zijn tocht vastberaden voort. In Jeruzalem heerst er op dat ogenblik een broze vrede tussen christenen en moslims. Koning Baldwin is er tot op heden steeds in geslaagd om deze te bewaren, maar hij lijdt aan melaatsheid en heeft niet lang meer te leven. De strijd om de heerschappij over de stad kan elk moment losbarsten.

Overmorgen | 22:45 EK Voetbal: Frankrijk - Moldavië (samenvatting)

EK Voetbal: Frankrijk - Moldavië (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Frankrijk - Moldavië, een duel in Groep H in het kader van de kwalificatie voor het EK Voetbal 2020.

Overmorgen | 23:15 EK Voetbal: Frankrijk - Moldavië (samenvatting)

EK Voetbal: Frankrijk - Moldavië (samenvatting). Voetbal

Zo 17 november 2019 | 06:00 Ben 10

We zijn in Parijs, Frankrijk. Ben betrapt Zombozo op het beroven van het Louvre. Als reactie hierop hypnotiseert Zombozo Ben; Ben kan niet meer praten en moet nu, in een voor hem vreemd land, als een mimespeler hulp zien in te schakelen.

Zo 17 november 2019 | 06:30 Wielrennen: Tour de France

Wielrennen: Tour de France. Verslag van de Ronde van Frankrijk. Hoogtepunten

Zo 17 november 2019 | 12:00 Samba

17/11 - Samba kwam tien jaar geleden vanuit Senegal naar Frankrijk, waar het ene na het andere rotbaantje hem opwachtte. Alice is een manager uit het bedrijfsleven die net een burn out heeft gehad. Samba doet er alles aan om een werkvergunning te ...

Samba kwam tien jaar geleden vanuit Senegal naar Frankrijk, waar het ene na het andere rotbaantje hem opwachtte. Alice is een manager uit het bedrijfsleven die net een burn-out heeft gehad. Samba doet er alles aan om een werkvergunning te krijgen, terwijl Alice haar best doet haar leven weer op de rails te krijgen als medewerkster bij een vrijwilligersorganisatie. Beiden hebben moeite om los te komen uit hun dagelijkse sleur, totdat het lot hen samenbrengt. Al snel slaan de vonken over en weer. Maar ondertussen lijkt de kans groot dat Samba het land wordt uitgezet.

Zo 17 november 2019 | 18:55 Mary Queen of Scots IMDb: 6.3

17/11 - IMDB * 6.3 - Biografisch drama, Mary Queen of Scots is een biografische dramafilm uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Josie Rourke. De Hoofdrollen worden vertolkt door Saoirse Ronan, Margot Robbie en Jack Lowden. De film ...

Mary Queen of Scots is een biografische dramafilm uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Josie Rourke. De Hoofdrollen worden vertolkt door Saoirse Ronan, Margot Robbie en Jack Lowden. De film Mary Queen of Scots laat het turbulente leven van de charismatische Mary Stuart zien. Koningin van Frankrijk op haar 16de en weduwe op de leeftijd van 18 jaar. Mary gaat in tegen de druk om te hertrouwen en in plaats daarvan keert ze terug naar haar geboorteland Schotland om haar rechtmatige troon terug te vorderen. Maar Schotland en Engeland vallen onder de heerschappij van de meeslepende Elizabeth 1. Elke jonge koningin aanschouwt haar “zus” in angst en fascinatie. Rivalen in macht en in liefde, en vrouwelijke regenten waar mannen over de wereld heersen, moeten de twee beslissen hoe ze het spel van huwelijk versus onafhankelijkheid moeten spelen. Vastbesloten om te regeren als meer dan een boegbeeld, eist Mary haar claim op de Engelse troon, die de soevereiniteit van Elizabeth bedreigt. Van vriendschap naar oorlog, en er zit niets tussen in. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/mary-queen-of-scots

Zo 17 november 2019 | 20:35 Live EK Voetbal: Albanië - Frankrijk

Live EK Voetbal: Albanië - Frankrijk. Verslag van Albanië - Frankrijk., een duel in Groep H in het kader van de kwalificatie voor het EK Voetbal 2020.

Zo 17 november 2019 | 21:30 Live: EK Voetbal: Albanië - Frankrijk

Live: EK Voetbal: Albanië - Frankrijk. Live: Voetbal

Zo 17 november 2019 | 23:00 Sporza: basketbal

Aflevering 7 - Samenvatting van een kwalificatiewedstrijd van de Belgian Cats voor het EK basketbal 2021 voor vrouwen in Frankrijk en Spanje. Finland - België. Commentaar: Kris Meertens.

Ma 18 november 2019 | 00:00 The Connection

18/11 - Gedreven detective Pierre Michel zet alles op het spel, zelfs zijn eigen leven, om een ongrijpbaar drugskartel te ontbinden. De organisatie, onder leiding van topcrimineel Gaëtan Zampa, importeert heroïne naar Frankrijk vanuit Turkije maar ...

Gedreven detective Pierre Michel zet alles op het spel, zelfs zijn eigen leven, om een ongrijpbaar drugskartel te ontbinden. De organisatie, onder leiding van topcrimineel Gaëtan Zampa, importeert heroïne naar Frankrijk vanuit Turkije maar is tot nu toe nog nooit gepakt. Al snel is Michel verwikkeld in een complex web vol corruptie en duistere geheimen.

Ma 18 november 2019 | 05:46 Le dessous des cartes

Geopolitiek magazine. Manche : petite mer, grands enjeux. Het Kanaal is een strategisch maritiem gebied dat Frankrijk en Groot-Brittannië samen hebben leren beheren, in het bijzonder sinds 1990 met de eerste verbinding van de Kanaaltunnel. Deze kleine zee met haar grote uitdagingen vormt ook een van de belangrijkste handelsroutes ter wereld en een groot visreservaat.

Ma 18 november 2019 | 08:00 Tour de France

Tour de France. Verslag van de Ronde van Frankrijk. Hoogtepunten

Ma 18 november 2019 | 14:05 An Impossible Love

18/11 - Frankrijk, jaren vijftig. Rachel werkt als eenvoudige typiste wanneer ze de charmante Philippe ontmoet, een intellectueel van gegoede komaf. Ze worden verliefd en krijgen al snel een dochter, Chantal. Onder druk van zijn familie weigert ...

Frankrijk, jaren vijftig. Rachel werkt als eenvoudige typiste wanneer ze de charmante Philippe ontmoet, een intellectueel van gegoede komaf. Ze worden verliefd en krijgen al snel een dochter, Chantal. Onder druk van zijn familie weigert Philippe echter beneden zijn stand te trouwen. Rachel moet daardoor hun dochter alleen opvoeden. Jarenlang strijdt ze ervoor om Chantal erkend te krijgen. Na tien jaar geeft Philippe eindelijk toe. Tegelijkertijd besluit hij werkelijk een vader voor Chantal te zijn. De gevolgen zijn onvoorzien en ingrijpend.

 Meer

Frankrijk gemist

Eerder Vandaag | 07:30 Wielrennen: Parijs-Roubaix (Frankrijk)

Wielrennen: Parijs-Roubaix (Frankrijk). Verslag

Eerder Vandaag | 07:30 Tour de France

Tour de France. Verslag van de Ronde van Frankrijk. Hoogtepunten

Eerder Vandaag | 06:30 Samba

Samba kwam tien jaar geleden vanuit Senegal naar Frankrijk, waar het ene na het andere rotbaantje hem opwachtte. Alice is een manager uit het bedrijfsleven die net een burn out heeft gehad. Samba doet er alles aan om een werkvergunning te krijgen, ...

Samba kwam tien jaar geleden vanuit Senegal naar Frankrijk, waar het ene na het andere rotbaantje hem opwachtte. Alice is een manager uit het bedrijfsleven die net een burn-out heeft gehad. Samba doet er alles aan om een werkvergunning te krijgen, terwijl Alice haar best doet haar leven weer op de rails te krijgen als medewerkster bij een vrijwilligersorganisatie. Beiden hebben moeite om los te komen uit hun dagelijkse sleur, totdat het lot hen samenbrengt. Al snel slaan de vonken over en weer. Maar ondertussen lijkt de kans groot dat Samba het land wordt uitgezet.

Eerder Vandaag | 00:25 Ik vertrek

Al van zijn achttiende droomt Henk (64) ervan om te emigreren. En samen met zijn vrouw Nies (57) bekijkt hij jarenlang panden in onder andere Frankrijk en Duitsland, maar Nies ziet het niet zitten om te vertrekken. Als ze zeven jaar geleden weer eens met tegenzin meegaat om panden te bekijken in voormalig Oost-Duitsland, komen ze opeens bij een pand waar Nies uitroept: "Hier zou ik wel oud willen worden!". Henk weet niet wat hij hoort en ze kopen het huis zonder het van binnen te zien op een veiling. De verbouwing gaat een stuk langzamer dan gepland, het geld is op en Henk en Nies missen elkaar enorm. Gaat het Henk ooit lukken om het klusproject af te krijgen en kan Nies zich snel bij hem voegen, zodat ze hier samen, met de gasten erbij, gelukkig oud kunnen worden?

Gisteren 21:00 Des racines et des ailes

Reportagereeks over mensen die zich inzetten voor het cultureel, architecturaal en natuurlijk patrimonium in Frankrijk. Passion patrimoine : Sur les routes du Midi toulousain. Historicus Pacal Julien gaat langs in enkele hotels in Toulouse die dateren uit de renaissance en nog steeds architecturale pareltjes zijn. - Olivia Bertrand en Paul De Latour ijveren voor een herlancering van de productie van schapenwol die bijna volledig teniet is gegaan in de regio. - Philippe Faur, een van de bekendste Franse ambachtelijke ijshandelaars, maakt één keer per maand op een lokale markt ijs van blauwe kaas of roséwijn. Dit alles op basi van biologische hoevemelk, waarmee hij op die manier de lokale boeren ondersteunt.

Gisteren 19:40 Ik vertrek

Al van zijn achttiende droomt Henk (64) ervan om te emigreren. En samen met zijn vrouw Nies (57) bekijkt hij jarenlang panden in onder andere Frankrijk en Duitsland, maar Nies ziet het niet zitten om te vertrekken. Als ze zeven jaar geleden weer eens met tegenzin meegaat om panden te bekijken in voormalig Oost-Duitsland, komen ze opeens bij een pand waar Nies uitroept: "Hier zou ik wel oud willen worden!". Henk weet niet wat hij hoort en ze kopen het huis zonder het van binnen te zien op een veiling. De verbouwing gaat een stuk langzamer dan gepland, het geld is op en Henk en Nies missen elkaar enorm. Gaat het Henk ooit lukken om het klusproject af te krijgen en kan Nies zich snel bij hem voegen, zodat ze hier samen, met de gasten erbij, gelukkig oud kunnen worden?

Gisteren 16:11 Tour de France

Tour de France. Verslag van de Ronde van Frankrijk. Hoogtepunten

Eergisteren 14:35 Paths of Glory

Eergisteren - Frankrijk, 1916. Franse en Britse troepen vechten een uitzichtloze loopgravenoorlog uit met Duitse soldaten. Vanuit hun veilige kasteel achter de frontlinie geven de Franse hoogste officieren het bevel aan kolonel Dax om een goed ...

Frankrijk, 1916. Franse en Britse troepen vechten een uitzichtloze loopgravenoorlog uit met Duitse soldaten. Vanuit hun veilige kasteel achter de frontlinie geven de Franse hoogste officieren het bevel aan kolonel Dax om een goed verdedigde Duitse versterking te veroveren. Een zelfmoordactie, die tot mislukken is gedoemd. Wanneer sommige soldaten weigeren om de aanval in te zetten, geeft een woedende generaal Mireau het order om zijn eigen manschappen te beschieten. De artilleriecommandant weigert, waarop de Franse generaal honderd man wil laten executeren wegens lafheid...

Eergisteren 12:34 Tour de France

Tour de France. Verslag van de Ronde van Frankrijk. Hoogtepunten

Eergisteren 08:55 Samba

Eergisteren - Samba kwam tien jaar geleden vanuit Senegal naar Frankrijk, waar het ene na het andere rotbaantje hem opwachtte. Alice is een manager uit het bedrijfsleven die net een burn out heeft gehad. Samba doet er alles aan om een werkvergunning ...

Samba kwam tien jaar geleden vanuit Senegal naar Frankrijk, waar het ene na het andere rotbaantje hem opwachtte. Alice is een manager uit het bedrijfsleven die net een burn-out heeft gehad. Samba doet er alles aan om een werkvergunning te krijgen, terwijl Alice haar best doet haar leven weer op de rails te krijgen als medewerkster bij een vrijwilligersorganisatie. Beiden hebben moeite om los te komen uit hun dagelijkse sleur, totdat het lot hen samenbrengt. Al snel slaan de vonken over en weer. Maar ondertussen lijkt de kans groot dat Samba het land wordt uitgezet.