Je vindt hier de programma's van Frank Raes op tv We hebben de volgende programma's voor Frank Raes Extra Time: Overmorgen - Sportmagazine, Aflevering 5 Voetbaltalkshow waarin Frank Raes en Filip Joos de vinger aan de pols houden. Extra Time: 27/08 - Sportmagazine, Aflevering 5 Voetbaltalkshow waarin Frank Raes en Filip Joos de vinger aan de pols houden van de. Extra Time: 02/09 - Sportmagazine, Aflevering 6 Voetbaltalkshow waarin Frank Raes en Filip Joos de vinger aan de pols houden van de. Extra Time: 03/09 - Sportmagazine, Aflevering 6 Voetbaltalkshow waarin Frank Raes en Filip Joos de vinger aan de pols houden van de.

Frank Raes op tv (overige uitzendingen)

Overmorgen | 22:10 Extra Time

Aflevering 5 - Voetbaltalkshow waarin Frank Raes en Filip Joos de vinger aan de pols houden van de voetbalactualiteit. Met een terugblik op de vijfde speeldag in de Jupiler Pro League.

Di 27 augustus 2019 | 13:55 Extra Time

Aflevering 5 - Voetbaltalkshow waarin Frank Raes en Filip Joos de vinger aan de pols houden van de voetbalactualiteit. Met een terugblik op de vijfde speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 2 september 2019 | 22:15 Extra Time

Aflevering 6 - Voetbaltalkshow waarin Frank Raes en Filip Joos de vinger aan de pols houden van de voetbalactualiteit. Met een terugblik op de zesde speeldag in de Jupiler Pro League.

Di 3 september 2019 | 13:50 Extra Time

Aflevering 6 - Voetbaltalkshow waarin Frank Raes en Filip Joos de vinger aan de pols houden van de voetbalactualiteit. Met een terugblik op de zesde speeldag in de Jupiler Pro League.

Frank Raes gemist

Di 20 augustus 2019 | 13:55 Extra Time

20/08 - Sportmagazine, Herhaling. Extra time kijkt terug op de 4e speeldag in de Jupiler Pro League. KV Kortrijk verdediger Kristof D'Haene is de centrale gast. Gert Verheyen en Arnar Vidarsson zijn de analisten.

Herhaling. Extra time kijkt terug op de 4e speeldag in de Jupiler Pro League. KV Kortrijk-verdediger Kristof D'Haene is de centrale gast. Gert Verheyen en Arnar Vidarsson zijn de analisten.

Ma 19 augustus 2019 | 22:10 Extra Time

19/08 - Sportmagazine, Extra time kijkt terug op de 4e speeldag in de Jupiler Pro League. KV Kortrijk verdediger Kristof D'Haene is de centrale gast. Gert Verheyen en Arnar Vidarsson zijn de analisten.

Extra time kijkt terug op de 4e speeldag in de Jupiler Pro League. KV Kortrijk-verdediger Kristof D'Haene is de centrale gast. Gert Verheyen en Arnar Vidarsson zijn de analisten.

Di 30 juli 2019 | 14:00 Extra Time

30/07 - Sportmagazine, Herhaling. Extra time kijkt terug op de 1e speeldag in de Jupiler Pro League. Studiogast is Franky Van der Elst. Gert Verheyen en Wesley Sonck zijn de analisten. Voetbaltalkshow waarin Frank Raes en...

Herhaling. Extra time kijkt terug op de 1e speeldag in de Jupiler Pro League. Studiogast is Franky Van der Elst. Gert Verheyen en Wesley Sonck zijn de analisten. Voetbaltalkshow waarin Frank Raes en Filip Joos met de hulp van spraakmakende gasten de vinger aan de pols houden van de voetbalactualiteit. Met vaste rubrieken als Het moment van de week' en 'De kijk van Filip Joos.

Ma 29 juli 2019 | 21:55 Extra Time

29/07 - Sportmagazine, Extra time kijkt terug op de 1e speeldag in de Jupiler Pro League. Studiogast is Franky Van der Elst. Gert Verheyen en Wesley Sonck zijn de analisten. Voetbaltalkshow waarin Frank Raes en Filip Joos...

Extra time kijkt terug op de 1e speeldag in de Jupiler Pro League. Studiogast is Franky Van der Elst. Gert Verheyen en Wesley Sonck zijn de analisten. Voetbaltalkshow waarin Frank Raes en Filip Joos met de hulp van spraakmakende gasten de vinger aan de pols houden van de voetbalactualiteit. Met vaste rubrieken als Het moment van de week' en 'De kijk van Filip Joos.

Za 18 maart 2017 | 20:10 Live: Bekerfinale KV Oostende - Zulte Waregem

18/03/17 - Voetbal, Rechtstreeks verslag van de finale van de Beker van België tussen KV Oostende en Zulte Waregem, vanuit het Koning Boudewijnstadion in Brussel. KV Oostende en Zulte Waregem staan in het Koning...

Rechtstreeks verslag van de finale van de Beker van België tussen KV Oostende en Zulte Waregem, vanuit het Koning Boudewijnstadion in Brussel. KV Oostende en Zulte Waregem staan in het Koning Boudewijnstadion tegenover elkaar in de finale van de Croky Cup, de Belgische voetbalbeker. Essevee, bekerwinnaar in 2006, staat in zijn derde bekerfinale. Voor KVO is het pas de allereerste keer dat het in de eindstrijd van de Beker van België staat. Op papier is het alvast een erg gelijkopgaand duel en zijn de kansen 50-50, in de Jupiler Pro League eindigden beide onderlinge confrontaties op een 1-1 gelijkspel. Met de eindzege in de Croky Cup pakt de bekerwinnaar meteen ook een ticket voor de groepsfase van de Europa League. De kustploeg schakelde op weg naar de eindstrijd achtereenvolgens Antwerp, Tubeke, AA Gent en Racing Genk uit en mikt op zijn allereerste grote trofee. “Ik geef ons 49 procent kans op de beker”, liet voorzitter Marc Coucke donderdag nog optekenen. “Zulte Waregem haalde iets meer punten in de competitie (54 tegenover 50 nvdr) en is licht favoriet. Twee gelijkwaardige teams, dat maakt het des te spannender”, aldus de sterke man van het ‘Weireldploegsje’. Zulte Waregem – dat een einde maakte aan de bekeravonturen van Cappellen, Geel, STVV en Eupen – kan zijn tweede Beker van België winnen. In 2006 haalde Essevee het in de finale met 2-1 van Excelsior Moeskroen (dankzij de winnende treffer van Tim Matthys in de toegevoegde tijd), het was daarmee de eerste keer in de geschiedenis van het Belgisch voetbal dat de beker gewonnen werd door een club die pas uit de tweede klasse was gepromoveerd. In 2014 werd in de finale met 1-0 verloren van Lokeren. De opvolger van Standard op de erelijst krijgt een ticket voor de groepsfase van de Europa League. Beide teams, respectievelijk de nummers drie en vijf na de reguliere competitie in de Jupiler Pro League, komen mekaar overigens nog tweemaal tegen in Play-off I. Op de tweede speeldag (7 april) ontvangt Oostende Zulte Waregem, op speeldag acht (tussen 12 en 14 mei) krijgt Essevee de Kustboys over de vloer. Commentaar: Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.

Ma 7 november 2016 | 21:25 Buurman, wat doet u nu?: Prem

07/11/16 - Reportage, In de voorlopig laatste aflevering van Buurman, wat doet u nu? gaat Cath Luyten langs bij Prem Radhakishun: advocaat, columnist, acteur, radio en tv presentato. Kortom: zelfverklaard multimediaal...

In de voorlopig laatste aflevering van Buurman, wat doet u nu? gaat Cath Luyten langs bij Prem Radhakishun: advocaat, columnist, acteur, radio- en tv-presentato. Kortom: zelfverklaard multimediaal informatieverstrekker. Eigenlijk is de Surinamer nog veel meer dan dat, als het maar met veel en lange woorden mag. Geen Nederlander die minder zwijgt dan Prem. Hij neemt Cath mee voor een helse nacht en dag in zijn leven om voor haar zijn niet-aflatend verbaal vuurwerk te ontsteken. Het is klokslag middernacht als Prem zijn centrale gaste uit België verwelkomt in zijn wekelijkse radioprogramma Zwarte Prietpraat op NPO Radio 1, naar eigen zeggen het slechtste radioprogramma van Nederland. Amper een paar minuten later heeft Prem haar manlief Frank Raes een idioot met een dikke kop genoemd en twee bellers beledigd. Cath gelooft haar oren niet, maar de luisteraars lijken er pap van te lusten. Prem weet waarom: "Ik ben een fundamentalistische prediker van de vrije meningsuiting. Alles moet gezegd kunnen worden. Want de angst voor de gedachte van een ander is het begin van een dictatuur."

Wo 16 december 2015 | 20:35 Live voetbal: Westerlo - Club Brugge

16/12/15 - Voetbal, Live verslag van de wedstrijd Westerlo Club Brugge, in de kwartfinale van de Croky Cup. Club Brugge lijkt op bezoek bij Westerlo de makkelijkste opdracht te hebben in de kwartfinales van de Belgische...

Live-verslag van de wedstrijd Westerlo - Club Brugge, in de kwartfinale van de Croky Cup. Club Brugge lijkt op bezoek bij Westerlo de makkelijkste opdracht te hebben in de kwartfinales van de Belgische beker. De rode lantaarn heeft andere zorgen, al kreeg Club vorige week enkele tikken te verwerken met de Europese uitschakeling en een nederlaag op Standard. Club Brugge is de eerste eersteklasser die Westerlo tegenkomt in de beker. Westerlo versloeg Cercle Brugge en Antwerp, die laatste pas na spannende penalty's. Het gaat Westerlo niet voor de wind: het heeft de slechtste aanval in eerste (19 goals) en de slechtste defensie (40 goals). Westerlo kan wel vertrouwen putten uit het punt dat het tegen Genk pakte vorig weekend. Bij Club Brugge zijn op Ibini en Pereira na alle spelers fit. Laurens De Bock traint sinds maandag weer met de groep mee en zit meteen in de wedstrijdkern, Bolingoli krijgt rust. Bjorn Engels, die tegen Standard moest afhaken met spierpijn, is er ook weer bij. De centrale verdediger kan zijn 50e Club-duel spelen. Westerlo ontving Club Brugge al 17 keer. Enkel in 1999 kon het een keer winnen: 0-1 met een goal van Vedran Pelic. Club Brugge trok twaalf keer aan het langste eind. Commentaar: Frank Raes. Opgelet: Verlengingen en strafschoppen zijn mogelijk.

Za 12 december 2015 | 18:55 Live: loting EK 2016

12/12/15 - Voetbal, Live verslag van de loting voor het EK voetbal in Frankrijk komende zomer. Commentaar: Frank Raes. Interviews: Peter Vandenbempt. Presentatie: Karl Vannieuwkerke. Titelverdediger Spanje, Duitsland,...

Live verslag van de loting voor het EK voetbal in Frankrijk komende zomer. Commentaar: Frank Raes. Interviews: Peter Vandenbempt. Presentatie: Karl Vannieuwkerke. Titelverdediger Spanje, Duitsland, Engeland, Portugal en wereldranglijstaanvoerder België zitten in pot 1 en kunnen elkaar niet loten. Frankrijk is als gastland ook verzekerd van een beschermde status. 'Les Bleus' zijn al ingedeeld in groep A, zodat het als gebruikelijk de openingswedstrijd van het eindtoernooi kan afwerken. Italië, Rusland, Oostenrijk, Zwitserland, Kroatië en Oekraïne behoren tot pot 2. In pot 3 zitten Polen, Tsjechië, Zweden, Roemenië, Slowakije en Hongarije. IJsland, Wales, Albanië, Noord-Ierland, Turkije en Ierland worden in pot 4 gestopt. Ruud Gullit speelt vanavond samen met Bixente Lizarazu een belangrijke rol bij de EK-loting. Zij hadden in februari vorig jaar ook de loting voor de EK-kwalificatie verricht in Nice. Gullit en de voormalig Frans international, tegenwoordig actief in het jiu jitsu, krijgen in Parijs assistentie van enkele Europese sterren uit het verleden. Dat meldt de Europese voetbalbond UEFA. Zo krijgt Antonín Panenka, de naamgever van de bijzondere penalty, een rol. Andere voormalige vedettes die acte de présence geven zijn de Duitser Oliver Bierhoff, de Griekse ex-Ajacied Angelos Charisteas en de Fransman David Trezeguet. Vicente Del Bosque, bondscoach van Europees kampioen Spanje, zal wellicht op het podium de EK-beker in ontvangst nemen. Een recordaantal van 24 landen zit in de balletjes bij de loting voor het EK van volgend jaar. De Europese titelstrijd begint op 10 juni. De finale is op 10 juli. Bron: AD.nl

Di 13 augustus 2019 | 14:00 Extra Time

Aflevering 3 - Voetbaltalkshow waarin Frank Raes en Filip Joos de vinger aan de pols houden van de voetbalactualiteit. Met een terugblik op de derde speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 12 augustus 2019 | 22:00 Extra Time

Aflevering 3 - Voetbaltalkshow waarin Frank Raes en Filip Joos de vinger aan de pols houden van de voetbalactualiteit. Met een terugblik op de derde speeldag in de Jupiler Pro League.

Di 6 augustus 2019 | 13:55 Extra Time

Aflevering 2 - Voetbaltalkshow waarin Frank Raes en Filip Joos de vinger aan de pols houden van de voetbalactualiteit. Met een terugblik op de 2e speeldag in de Jupiler Pro League. KV Mechelen-trainer Wouter Vrancken is de centrale gast, Youri Mulder en Arnar Vidarsson de analisten.

Ma 5 augustus 2019 | 22:10 Extra Time

Aflevering 2 - Voetbaltalkshow (2019) met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 2e speeldag in de Jupiler Pro League.

Di 21 mei 2019 | 13:50 Extra Time

Aflevering 15 - Voetbaltalkshow (2019) met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 10de (en laatste) speeldag van de play-offs.

Ma 20 mei 2019 | 22:20 Extra Time

Aflevering 15 - Voetbaltalkshow (2019) met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 10de (en laatste) speeldag van de play-offs.

Di 14 mei 2019 | 13:50 Extra Time

Aflevering 14 - Voetbaltalkshow (2019) met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de achtste speeldag van de play-offs.

Ma 13 mei 2019 | 22:20 Extra Time

Aflevering 14 - Voetbaltalkshow (2019) met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de achtste speeldag van de play-offs.

Di 7 mei 2019 | 13:50 Extra Time

Aflevering 13 - Voetbaltalkshow (2019) met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de zevende speeldag van de play-offs.

Ma 6 mei 2019 | 22:10 Extra Time

Aflevering 13 - Voetbaltalkshow (2019) met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de zevende speeldag van de play-offs.

Wo 1 mei 2019 | 13:30 Live: Sporza: Croky Cup finale

Live: Rechtstreeks verslag van de finale van de Beker van België. KAA Gent - KV Mechelen. Commentaar: Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

Di 30 april 2019 | 13:50 Extra Time

Aflevering 12 - Voetbaltalkshow (2019) met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de zesde speeldag van de play-offs.

Ma 29 april 2019 | 22:15 Extra Time

Aflevering 12 - Voetbaltalkshow (2019) met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de zesde speeldag van de play-offs.

Di 16 april 2019 | 13:50 Extra Time

Aflevering 11 - Voetbaltalkshow (2019) met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de vierde speeldag van de play-offs. Centrale gast is Dimitri De Condé, technisch directeur bij KRC Genk. Analisten zijn Jan Mulder en Marc Degryse.

Ma 15 april 2019 | 22:00 Extra Time

Aflevering 11 - Voetbaltalkshow (2019) met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de derde speeldag van de play-offs.

Di 9 april 2019 | 13:50 Extra Time

Aflevering 11 - Voetbaltalkshow (2019) met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de derde speeldag van de play-offs.

Ma 8 april 2019 | 23:00 Extra Time

Aflevering 11 - Voetbaltalkshow (2019) met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de derde speeldag van de play-offs.

Di 2 april 2019 | 13:50 Extra Time

Aflevering 10 - Voetbaltalkshow (2019) met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de eerste speeldag van de play-offs.

Ma 1 april 2019 | 22:15 Extra Time

Aflevering 10 - Voetbaltalkshow (2019) met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de eerste speeldag van de play-offs.

Di 19 maart 2019 | 13:50 Extra Time

Aflevering 9 - Voetbaltalkshow (2019) met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de dertigste speeldag in de Jupiler Pro League, het einde van de reguliere competitie.

Ma 18 maart 2019 | 22:15 Extra Time

Aflevering 9 - Voetbaltalkshow (2019) met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de dertigste speeldag in de Jupiler Pro League, het einde van de reguliere competitie.

Di 12 maart 2019 | 13:50 Extra Time

Aflevering 8 - Voetbaltalkshow (2019) met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 29ste speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 11 maart 2019 | 22:15 Extra Time

Aflevering 8 - Voetbaltalkshow (2019) met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 29ste speeldag in de Jupiler Pro League.

Do 7 maart 2019 | 20:35 Live: Sporza: Europa League

Live: Aflevering 5 - Rechtstreeks verslag van een wedstrijd uit de UEFA Europa League. Napoli - Red Bull Salzburg. Verslag van deze heenwedstrijd in de achtste finale van de Europa League. Commentaar: Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.

Di 5 maart 2019 | 13:50 Extra Time

Aflevering 7 - Voetbaltalkshow (2019) met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 28ste speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 4 maart 2019 | 22:10 Extra Time

Aflevering 7 - Voetbaltalkshow (2019) met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 28ste speeldag in de Jupiler Pro League.

Di 26 februari 2019 | 13:50 Extra Time

Aflevering 6 - Voetbaltalkshow (2019) met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 27ste speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 25 februari 2019 | 22:15 Extra Time

Aflevering 6 - Voetbaltalkshow (2019) met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 27ste speeldag in de Jupiler Pro League.

Do 21 februari 2019 | 20:35 Live: Sporza: Europa League

Live: Aflevering 4 - Rechtstreeks verslag van een wedstrijd uit de UEFA Europa League. KRC Genk - Slavia Praag. Rechtstreeks verslag van deze terugwedstrijd in de 16de finale van de UEFA Europa League, vanuit de Cristal Arena in Genk. Commentaar: Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

Di 19 februari 2019 | 13:50 Extra Time

Aflevering 5 - Voetbaltalkshow (2019) met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 26ste speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 18 februari 2019 | 22:15 Extra Time

Aflevering 5 - Voetbaltalkshow (2019) met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 26ste speeldag in de Jupiler Pro League.

Do 14 februari 2019 | 20:35 Live: Sporza: Europa League

Live: Aflevering 2 - Liveverslag van een wedstrijd uit de UEFA Europa League. Club Brugge - Red Bull Salzburg. Rechtstreeks verslag van deze heenwedstrijd in de 16de finale van de UEFA Europa League, vanuit het Jan Breydelstadion in Brugge. Commentaar: Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Maarten Vangramberen.

Di 12 februari 2019 | 13:50 Extra Time

Aflevering 4 - Voetbaltalkshow (2019) met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 25ste speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 11 februari 2019 | 22:15 Extra Time

Aflevering 4 - Voetbaltalkshow (2019) met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 25ste speeldag in de Jupiler Pro League.

Di 5 februari 2019 | 13:50 Extra Time

Aflevering 3 - Voetbaltalkshow (2019) met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 24ste speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 4 februari 2019 | 22:10 Extra Time

Aflevering 3 - Voetbaltalkshow (2019) met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 24ste speeldag in de Jupiler Pro League.

Wo 30 januari 2019 | 20:30 Live: Sporza: De cup

Live: Aflevering 2 - Rechtstreeks verslag van een voetbalwedstrijd in de Beker van België. Halve finale (terugwedstrijd): KV Oostende - AA Gent. Commentaar: Frank Raes. Interviews: Eddy Demarez. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.

Di 29 januari 2019 | 13:50 Extra Time

Aflevering 2 - Voetbaltalkshow (2019) met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 23ste speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 28 januari 2019 | 22:10 Extra Time

Aflevering 2 - Voetbaltalkshow (2019) met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 23ste speeldag in de Jupiler Pro League.

Do 24 januari 2019 | 20:30 Live: Sporza: De cup

Live: Aflevering 1 - Rechtstreeks verslag van een voetbalwedstrijd in de Beker van België. Rechtstreeks verslag van de halve finale AA Gent - KV Oostende (heenwedstrijd). Commentaar: Frank Raes. Interviews: Eddy Demarez. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.

Wo 23 januari 2019 | 22:50 Sporza: De cup magazine

Aflevering 4 - Voetbalmagazine (2018) in het kader van de Beker van België. Met een verslag van de halve finale tussen KV Mechelen en Union (heenwedstrijd). Commentaar: Eddy Demarez.

Di 22 januari 2019 | 13:50 Extra Time

Aflevering 1 - Voetbaltalkshow (2019) met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 22ste speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 21 januari 2019 | 22:05 Extra Time

Aflevering 1 - Voetbaltalkshow (2019) met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 22ste speeldag in de Jupiler Pro League.

Zo 23 december 2018 | 22:00 Vrede op aarde

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Talkshow (2018) waarin Sven de Leijer met gasten terugblikt op het afgelopen jaar. Studiogasten: Frank Raes, Wim Lybaert en Elodie Ouedraogo.

Wo 19 december 2018 | 20:30 Live: Sporza: De cup

Live: Aflevering 4 - Voetbalmagazine. Kwartfinale: Union - KRC Genk. Commentaar: Frank Raes. Interviews: Sammy Neyrinck. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.

Ma 17 december 2018 | 22:15 Extra Time

Aflevering 16 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 19de speeldag in de Jupiler Pro League.

Do 13 december 2018 | 18:35 Live: Sporza: Europa League

Live: Aflevering 10 - Liveverslag van een wedstrijd uit de UEFA Europa League. KRC Genk - Sarpsborg 08 (eerste helft). Verslag van de eerste helft van de wedstrijd KRC Genk - Sarpsborg 08 (groepsfase - matchdag 6). Commentaar: Frank Raes. Interviews: Sammy Neyrinck. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Maarten Vangramberen. Studiogasten: Wesley Sonck en Mo Messoudi. Vanaf 20.00 gaat de tweede helft verder op het kanaal van Ketnet.

Di 11 december 2018 | 13:30 Extra Time

Aflevering 15 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 18de speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 10 december 2018 | 22:15 Extra Time

Aflevering 15 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 18de speeldag in de Jupiler Pro League.

Di 4 december 2018 | 13:30 Extra Time

Aflevering 14 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 17de speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 3 december 2018 | 22:15 Extra Time

Aflevering 14 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 17de speeldag in de Jupiler Pro League.

Di 27 november 2018 | 13:30 Extra Time

Aflevering 13 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 16de speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 26 november 2018 | 22:10 Extra Time

Aflevering 13 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 16de speeldag in de Jupiler Pro League.

Di 13 november 2018 | 13:30 Extra Time

Aflevering 12 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 15de speeldag in de Jupiler Pro League.

Di 13 november 2018 | 13:30 Extra Time

Aflevering 12 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 15de speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 12 november 2018 | 22:15 Extra Time

Aflevering 12 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 15de speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 12 november 2018 | 22:10 Extra Time

Aflevering 12 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 15de speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 12 november 2018 | 22:10 Extra Time

Aflevering 12 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 5de speeldag van de play-offs.

Di 6 november 2018 | 13:30 Extra Time

Aflevering 11 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 14de speeldag in de Jupiler Pro League

Di 6 november 2018 | 13:30 Extra Time

Aflevering 11 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 14de speeldag in de Jupiler Pro League

Ma 5 november 2018 | 22:15 Extra Time

Aflevering 11 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 14de speeldag in de Jupiler Pro League

Di 30 oktober 2018 | 18:05 Extra Time

Aflevering 10 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 12de speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 29 oktober 2018 | 22:10 Extra Time

Aflevering 10 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 12de speeldag in de Jupiler Pro League.

Do 25 oktober 2018 | 20:35 Live: Sporza: Europa League

Live: Aflevering 6 - Liveverslag van een wedstrijd uit de UEFA Europa League. Besiktas - KRC Genk. Groepsfase - matchdag 3: Besiktas - KRC Genk. Commentaar: Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Maarten Vangramberen.

Di 23 oktober 2018 | 18:05 Extra Time

Aflevering 9 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de elfde speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 22 oktober 2018 | 22:15 Extra Time

Aflevering 9 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de elfde speeldag in de Jupiler Pro League.

Di 16 oktober 2018 | 19:00 Belga Sport

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Documentairereeks (2018) over memorabele momenten uit de Belgische sportgeschiedenis. Argentina - Belgica '82 - Daar is 'm, daar is 'm!. Het WK voetbal van 1982 wordt feestelijk op gang geschoten met een openingsmatch tussen de regerende wereldkampioen Argentinië en het kleine België, in het legendarische Camp Nou van Barcelona. De Argentijnen hebben geen hoge dunk van de Belgen en hebben zelf een nieuwe megaster in de rangen: Diego Maradona. De Rode Duivels zijn kansloos. Maar coach Guy Thijs heeft een eigen script. Erwin Vandenbergh zal het meest legendarische Belgische doelpunt ooit maken. En België zal winnen. Een triomf van het collectief. Een triomf van de slimme David op de hautaine Goliath. Met getuigenissen van Luc Millecamps, Maurice De Schrijver, Guy Vandersmissen, Jan Ceulemans, Alex Czerniatinsky, Erwin Vandenbergh, Walter Meeuws, Frank Raes en Jean-Marie Pfaff.

Ma 15 oktober 2018 | 21:25 Belga Sport

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Documentairereeks (2018) over memorabele momenten uit de Belgische sportgeschiedenis. Argentina - Belgica '82 - Daar is 'm, daar is 'm!. Het WK voetbal van 1982 wordt feestelijk op gang geschoten met een openingsmatch tussen de regerende wereldkampioen Argentinië en het kleine België, in het legendarische Camp Nou van Barcelona. De Argentijnen hebben geen hoge dunk van de Belgen en hebben zelf een nieuwe megaster in de rangen: Diego Maradona. De Rode Duivels zijn kansloos. Maar coach Guy Thijs heeft een eigen script. Erwin Vandenbergh zal het meest legendarische Belgische doelpunt ooit maken. En België zal winnen. Een triomf van het collectief. Een triomf van de slimme David op de hautaine Goliath. Met getuigenissen van Luc Millecamps, Maurice De Schrijver, Guy Vandersmissen, Jan Ceulemans, Alex Czerniatinsky, Erwin Vandenbergh, Walter Meeuws, Frank Raes en Jean-Marie Pfaff.

Di 9 oktober 2018 | 18:05 Extra Time

Aflevering 8 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de tiende speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 8 oktober 2018 | 22:20 Extra Time

Aflevering 8 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de tiende speeldag in de Jupiler Pro League.

Do 4 oktober 2018 | 18:35 Live: Sporza: Europa League

Live: Aflevering 3 - Liveverslag van een wedstrijd uit de UEFA Europa League. Groepsfase - matchdag 2: Anderlecht - Dinamo Zagreb. Groepsfase - matchdag 2: Anderlecht - Dinamo Zagreb (eerste helft). Vanaf 20.00 gaat de tweede helft verder op het kanaal van Ketnet. Commentaar: Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.

Di 2 oktober 2018 | 18:00 Extra Time

Aflevering 7 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de negende speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 1 oktober 2018 | 22:25 Extra Time

Aflevering 7 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de negende speeldag in de Jupiler Pro League.

Wo 26 september 2018 | 20:30 Live: Sporza: De Cup Live

Live: Aflevering 2 - Rechtstreeks verslag van een voetbalwedstrijd in de Beker van België. 16de finale: KV Mechelen - Antwerp. Commentaar: Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.

Di 25 september 2018 | 18:10 Extra Time

Aflevering 6 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de achtste speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 24 september 2018 | 22:05 Extra Time

Aflevering 6 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de achtste speeldag in de Jupiler Pro League.

Do 20 september 2018 | 18:35 Live: Sporza: Europa League

Live: Aflevering 1 - Liveverslag van een wedstrijd uit de UEFA Europa League. KRC Genk - Malmö FF. Groepsfase - matchdag 1: KRC Genk - Malmö FF Eerste helft (vanaf 20.00 uur gaat de tweede helft verder op het kanaal van Ketnet). Commentaar: Frank Raes. Interviews: Eddy Demarez. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke. Studiogasten: Marc Degryse en Jan Mulder.

Di 18 september 2018 | 18:10 Extra Time

Aflevering 5 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de zevende speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 17 september 2018 | 22:05 Extra Time

Aflevering 5 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de zevende speeldag in de Jupiler Pro League.

Di 11 september 2018 | 18:05 Extra Time

Aflevering 5 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de vriendschappelijke interland van de Rode Duivels tegen Schotland en een vooruitblik op de wedstrijd tegen IJsland in het kader van de UEFA Nations League.

Ma 10 september 2018 | 22:10 Extra Time

Aflevering 5 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de vriendschappelijke interland van de Rode Duivels tegen Schotland en een vooruitblik op de wedstrijd tegen IJsland in het kader van de UEFA Nations League.

Di 4 september 2018 | 18:05 Extra Time

Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de zesde speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 3 september 2018 | 22:10 Extra Time

Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de zesde speeldag in de Jupiler Pro League.

Di 28 augustus 2018 | 18:05 Extra Time

Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de vijfde speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 27 augustus 2018 | 21:55 Extra Time

Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de vijfde speeldag in de Jupiler Pro League.

Di 21 augustus 2018 | 18:05 Extra Time

Aflevering 2 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Extra time kijkt terug op de vierde speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 20 augustus 2018 | 21:50 Extra Time

Aflevering 2 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Extra time kijkt terug op de vierde speeldag in de Jupiler Pro League.

Di 14 augustus 2018 | 18:05 Extra Time

Aflevering 1 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 3de speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 13 augustus 2018 | 21:40 Extra Time

Aflevering 1 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 3de speeldag in de Jupiler Pro League.

Za 14 juli 2018 | 15:30 Live: FIFA WK voetbal 2018: kleine finale

Live: Aflevering 55 - Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal in Rusland. FIFA WK voetbal 2018: Brazilië - België

Za 14 juli 2018 | 15:30 Live: FIFA WK voetbal 2018

Live: Aflevering 55 - Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal in Rusland. Kleine finale. Kleine finale (wedstrijd om de 3e plaats). Commentaar: Frank Raes. Presentatie omkadering: Karl Vannieuwkerke.

Za 14 juli 2018 | 15:00 Live: FIFA WK voetbal 2018

Live: Aflevering 55 - Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal in Rusland. Kleine finale: België - Engeland. Kleine finale (wedstrijd om de 3e plaats): België - Engeland. Commentaar: Frank Raes. Presentatie omkadering: Karl Vannieuwkerke.

Di 10 juli 2018 | 19:40 Live: FIFA WK voetbal 2018

Live: Aflevering 53 - Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal in Rusland. Frankrijk - België. Halve finale: Frankrijk - België. Commentaar: Frank Raes. Presentatie omkadering: Karl Vannieuwkerke.

Di 10 juli 2018 | 19:25 Live: FIFA WK voetbal 2018

Live: Aflevering 53 - Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal in Rusland. Frankrijk - België. Halve finale: Frankrijk - België. Commentaar: Frank Raes. Presentatie omkadering: Karl Vannieuwkerke.

Za 7 juli 2018 | 15:30 Live: FIFA WK voetbal 2018

Live: Aflevering 51 - Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal in Rusland. Zweden - Engeland. Kwartfinale: Zweden - Engeland. Commentaar: Frank Raes. Presentatie omkadering: Karl Vannieuwkerke.

Di 3 juli 2018 | 19:40 Live: FIFA WK voetbal 2018

Live: Aflevering 48 - Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal in Rusland. Colombia - Engeland. Achtste finale: Achtste finale: Colombia - Engeland. Commentaar: Filip Joos. Presentatie omkadering: Karl Vannieuwkerke. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

Di 3 juli 2018 | 15:30 Live: FIFA WK voetbal 2018

Live: Aflevering 47 - Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal in Rusland. Zweden - Zwitserland. Achtste finale: Zweden - Zwitserland. Commentaar: Eddy Demarez. Presentatie omkadering: Maarten Vangramberen. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

Ma 2 juli 2018 | 19:40 Live: FIFA WK voetbal 2018

Live: Aflevering 46 - Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal in Rusland. Achtste finale: eerste groep G - tweede groep H Commentaar: Frank Raes. Presentatie omkadering: Karl Vannieuwkerke. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

Ma 2 juli 2018 | 19:25 Live: FIFA WK voetbal 2018

Live: Aflevering 46 - Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal in Rusland. België - Japan. Achtste finale: België - Japan. Commentaar: Frank Raes. Presentatie omkadering: Karl Vannieuwkerke. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

Ma 2 juli 2018 | 15:30 Live: FIFA WK voetbal 2018

Live: Aflevering 45 - Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal in Rusland. Achtste finale: eerste groep E - tweede groep F. Commentaar: Niko Lainé. Presentatie omkadering: Maarten Vangramberen. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

Za 30 juni 2018 | 15:30 Live: FIFA WK voetbal 2018

Live: Aflevering 41 - Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal in Rusland. Achtste finale: eerste groep C - tweede groep D Commentaar: Frank Raes. Presentatie omkadering: Maarten Vangramberen. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

Wo 27 juni 2018 | 19:40 Live: FIFA WK voetbal 2018

Live: Aflevering 38 - Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal in Rusland. Servië - Brazilië. Groepsfase - speeldag 3: Servië - Brazilië (groep E). Commentaar: Frank Raes. Presentatie omkadering: Karl Vannieuwkerke.

Ma 25 juni 2018 | 19:40 Live: FIFA WK voetbal 2018

Live: Aflevering 34 - Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal in Rusland. Spanje - Marokko. Groepsfase - speeldag 3: Spanje - Marokko (groep B). Commentaar: Frank Raes. Presentatie omkadering: Karl Vannieuwkerke.

Za 23 juni 2018 | 13:20 Live: FIFA WK voetbal 2018: 1/8 finale

Live: Aflevering 27 - Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal in Rusland. België - Tunesië. Groepsfase - speeldag 2: België - Tunesië (groep G). Aftrap om 14u. Commentaar: Frank Raes. Presentatie omkadering: Karl Vannieuwkerke.

Za 23 juni 2018 | 13:20 Live: FIFA WK voetbal 2018

Live: Aflevering 27 - Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal in Rusland. België - Tunesië. Groepsfase - speeldag 2: België - Tunesië (groep G). Commentaar: Frank Raes. Presentatie omkadering: Karl Vannieuwkerke.

Za 23 juni 2018 | 13:20 Live: FIFA WK voetbal 2018

Live: Aflevering 27 - Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal in Rusland. België - Tunesië. Groepsfase - speeldag 2: België - Tunesië (groep G). Commentaar: Frank Raes. Presentatie omkadering: Karl Vannieuwkerke.

Za 23 juni 2018 | 12:30 Live: FIFA WK voetbal 2018: 1/8 finale

Live: Aflevering 27 - Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal in Rusland. België - Tunesië. Groepsfase - speeldag 2: België - Tunesië (groep G). Aftrap om 14u. Commentaar: Frank Raes. Presentatie omkadering: Karl Vannieuwkerke.

Do 21 juni 2018 | 19:40 Live: FIFA WK voetbal 2018: 1/8 finale

Live: Aflevering 23 - Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal in Rusland. Argentinië - Kroatië. Groepsfase - speeldag 2: Argentinië - Kroatië (groep D). Commentaar: Frank Raes. Presentatie omkadering: Karl Vannieuwkerke.

Ma 18 juni 2018 | 16:10 Live: FIFA WK voetbal 2018

Live: Aflevering 13 - Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal in Rusland. België - Panama. Groepsfase - speeldag 1: België - Panama (groep G). Commentaar: Frank Raes. Presentatie omkadering: Karl Vannieuwkerke.

Za 16 juni 2018 | 14:35 Live: FIFA WK voetbal 2018

Live: Aflevering 6 - Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal in Rusland. Argentinië - IJsland. Groepsfase - speeldag 1: Argentinië - IJsland (groep D). Commentaar: Frank Raes. Presentatie omkadering: Maarten Vangramberen.

Do 14 juni 2018 | 17:53 Live: FIFA WK voetbal 2018

Live: Aflevering 1 - Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal in Rusland. Rusland - Saudi-Arabië. Groepsfase - speeldag 1: Rusland - Saoedi-Arabië (groep A). Commentaar: Frank Raes. Voorafgegaan door een liveverslag van de openingsceremonie van het WK. Presentatie omkadering: Karl Vannieuwkerke.

Do 14 juni 2018 | 16:00 Live: FIFA WK voetbal 2018

Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het WK voetbal in Rusland: Rusland - Saoedi-Arabië. Groepsfase - speeldag 1: Rusland - Saoedi-Arabië (groep A). Commentaar: Frank Raes. Voorafgegaan door een liveverslag van de openingsceremonie van het WK. Presentatie omkadering: Karl Vannieuwkerke. Vandaag trappen Rusland en Saoedi-Arabië het 21ste WK voetbal op gang, in het Loezjniki-stadion in Moskou. Over een maand, op zondag 15 juli, kennen we de nieuwe wereldkampioen. Bij de VRT kunnen de supporters de 64 wedstrijden van het grote voetbalfeest van het eerste tot het laatste fluitsignaal volgen op televisie, radio en online. De 32 gekwalificeerde landen zijn verdeeld in acht groepen van vier teams (A tot H). De eerste twee van elke groep gaan na de groepsfase door naar de achtste finale. Vanaf dan wordt gespeeld in wedstrijden met rechtstreekse uitschakeling. België zit in groep G.

Di 22 mei 2018 | 18:05 Extra Time

Aflevering 16 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 10de (en laatste) speeldag van de play-offs.

Ma 21 mei 2018 | 22:00 Extra Time

Aflevering 16 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 10de (en laatste) speeldag van de play-offs.

Di 15 mei 2018 | 18:05 Extra Time

Aflevering 15 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 9de speeldag van de play-offs.

Ma 14 mei 2018 | 22:10 Extra Time

Aflevering 15 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos. Met een terugblik op de 9de speeldag van de play-offs.

Di 8 mei 2018 | 18:05 Extra Time

Aflevering 14 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 7de speeldag van de play-offs.

Ma 7 mei 2018 | 22:10 Extra Time

Aflevering 14 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 7de speeldag van de play-offs.

Di 1 mei 2018 | 17:15 Extra Time

Aflevering 13 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 6de speeldag van de play-offs.

Ma 30 april 2018 | 22:10 Extra Time

Aflevering 13 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 6de speeldag van de play-offs.

Di 24 april 2018 | 18:05 Extra Time

Aflevering 12 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 5de speeldag van de play-offs.

Ma 23 april 2018 | 21:15 Extra Time

Aflevering 12 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 5de speeldag van de play-offs.

Di 17 april 2018 | 18:05 Extra Time

Aflevering 11 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 3de speeldag van de play-offs.

Ma 16 april 2018 | 22:10 Extra Time

Aflevering 11 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 3de speeldag van de play-offs.

Di 10 april 2018 | 18:05 Extra Time

Aflevering 10 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 2e speeldag van de play-offs.

Ma 9 april 2018 | 22:15 Extra Time

Aflevering 10 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 2e speeldag van de play-offs.

Do 5 april 2018 | 20:40 Sporza: UEFA Europa League

Aflevering 5 - Verslag van een wedstrijd uit de UEFA Europa League: Liveverslag van de heenwedstrijd Atlético Madrid - Sporting Lissabon uit de kwartfinales. Commentaar: Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Ruben Van Gucht.

Di 27 maart 2018 | 20:25 De Rode Duivels: België - Saudi-Arabië

Rechtstreekse uitzending van deze vriendschappelijke voetbalinterland: Commentaar: Frank Raes. Interviews: Ruben Van Gucht. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.

Di 20 maart 2018 | 18:05 Extra Time

Aflevering 9 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de finale van de Beker van België tussen KRC Genk en Standard.

Ma 19 maart 2018 | 22:10 Extra Time

Aflevering 9 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de finale van de Beker van België tussen KRC Genk en Standard.

Za 17 maart 2018 | 20:15 Sporza: de Cup finale

Aflevering 9 - Rechtstreeks verslag van de finale van de Beker van België tussen KRC Genk en Standard: Commentaar: Frank Raes. Nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke. Interviews Eddy Demarez.

Do 15 maart 2018 | 20:40 Sporza: UEFA Europa League

Aflevering 4 - Verslag van een wedstrijd uit de UEFA Europa League: Liveverslag van de terugwedstrijd Red Bull Salzburg - Borussia Dortmund uit de 8ste finales van de UEFA Europa League (verlengingen en strafschoppen zijn mogelijk). Commentaar: Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke. Studiogasten: Wesley Sonck en Yannick Ferrera.

Di 13 maart 2018 | 18:10 Extra Time

Aflevering 8 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 30ste speeldag in de Jupiler Pro League, het einde van de reguliere competitie.

Ma 12 maart 2018 | 22:00 Extra Time

Aflevering 8 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 30ste speeldag in de Jupiler Pro League, het einde van de reguliere competitie.

Di 6 maart 2018 | 18:10 Extra Time

Aflevering 7 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 29ste speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 5 maart 2018 | 22:00 Extra Time

Aflevering 7 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 29ste speeldag in de Jupiler Pro League.

Di 27 februari 2018 | 18:10 Extra Time

Aflevering 6 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 28ste speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 26 februari 2018 | 22:00 Extra Time

Aflevering 6 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 28ste speeldag in de Jupiler Pro League.

Di 20 februari 2018 | 18:10 Extra Time

Aflevering 5 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 27ste speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 19 februari 2018 | 22:05 Extra Time

Aflevering 5 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 27ste speeldag in de Jupiler Pro League.

Do 15 februari 2018 | 20:40 Sporza: UEFA Europa League

Aflevering 1 - Verslag van een wedstrijd uit de UEFA Europa League: Rechtstreeks verslag van Napoli - Leipzig (16de finales, heenwedstrijd). Commentaar: Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Ruben Van Gucht. Studiogasten: Gert Verheyen en Wesley Sonck.

Di 13 februari 2018 | 18:15 Extra Time

Aflevering 4 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 26ste speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 12 februari 2018 | 22:00 Extra Time

Aflevering 4 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 26ste speeldag in de Jupiler Pro League.

Do 8 februari 2018 | 20:30 Sporza: De Cup

Aflevering 1 - Rechtstreeks verslag van een voetbalwedstrijd in de Beker van België: Halve finale (terugwedstrijd): Club Brugge - Standard (verlengingen en strafschoppen mogelijk). Commentaar: Frank Raes. Interviews: Ruben Van Gucht. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.

Di 6 februari 2018 | 18:05 Extra Time

Aflevering 3 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 25ste speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 5 februari 2018 | 22:05 Extra Time

Aflevering 3 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 25ste speeldag in de Jupiler Pro League.

Di 30 januari 2018 | 18:05 Extra Time

Aflevering 2 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 24ste speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 29 januari 2018 | 22:05 Extra Time

Aflevering 2 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 24ste speeldag in de Jupiler Pro League.

Di 23 januari 2018 | 18:10 Extra Time

Aflevering 1 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 22ste speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 22 januari 2018 | 22:00 Extra Time

Aflevering 1 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 22ste speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 18 december 2017 | 22:20 Extra Time

Aflevering 20 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Terugblik op de 26ste speeldag in de Jupiler Pro League.

Di 12 december 2017 | 20:30 Sporza: De Cup

Aflevering 4 - Rechtstreeks verslag van een voetbalwedstrijd in de Beker van België: Kwartfinale: KV Oostende - Standard: Verslag van de kwartfinale tussen KV Oostende en Standard. Commentaar: Frank Raes. Interviews: Sammy Neyrinck. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke. Gevolgd door een samenvatting van KV Kortrijk - AA Gent.

Di 12 december 2017 | 16:50 Extra Time

Aflevering 19 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Terugblik op de 18de speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 11 december 2017 | 22:00 Extra Time

Aflevering 19 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Terugblik op de 18de speeldag in de Jupiler Pro League.

Di 5 december 2017 | 18:10 Extra Time

Aflevering 18 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 17de speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 4 december 2017 | 22:00 Extra Time

Aflevering 18 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 17de speeldag in de Jupiler Pro League.

Vr 1 december 2017 | 15:40 Sporza: Loting FIFA WK voetbal 2018

Liveverslag vanuit Moskou van de loting voor het WK voetbal 2018 in Rusland: Commentaar: Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.

Di 28 november 2017 | 18:10 Extra Time

Aflevering 17 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 16de speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 27 november 2017 | 22:00 Extra Time

Aflevering 17 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 16de speeldag in de Jupiler Pro League.

Do 23 november 2017 | 18:40 Sporza: UEFA Europa League

Aflevering 5 - Rechtstreeks verslag: Liveverslag van de wedstrijd OGC Nice - Zulte Waregem uit de UEFA Europa League (Groepsfase - matchdag 5). Commentaar: Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.

Di 21 november 2017 | 18:10 Extra Time

Aflevering 16 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 15de speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 20 november 2017 | 22:05 Extra Time

Aflevering 16 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 15de speeldag in de Jupiler Pro League.

Di 7 november 2017 | 18:15 Extra Time

Aflevering 15 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 14de speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 6 november 2017 | 22:05 Extra Time

Aflevering 15 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 14de speeldag in de Jupiler Pro League.

Di 31 oktober 2017 | 18:10 Extra Time

Aflevering 14 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 13de speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 30 oktober 2017 | 21:50 Extra Time

Aflevering 14 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 13de speeldag in de Jupiler Pro League.

Di 24 oktober 2017 | 18:10 Extra Time

Aflevering 13 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 11de speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 23 oktober 2017 | 22:00 Extra Time

Aflevering 13 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de 11de speeldag in de Jupiler Pro League.

Di 17 oktober 2017 | 18:10 Extra Time

Aflevering 12 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de tiende speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 16 oktober 2017 | 22:00 Extra Time

Aflevering 12 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de tiende speeldag in de Jupiler Pro League.

Di 10 oktober 2017 | 20:25 European Qualifiers: België - Cyprus

Rechtstreeks verslag van deze wedstrijd in de voorronde van het WK voetbal 2018 in Rusland: Commentaar: Frank Raes. Interviews: Eddy Demarez. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke. Gasten: Jan Mulder, Imke Courtois, Geert De Vlieger.

Di 10 oktober 2017 | 18:10 Extra Time

Aflevering 11 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de WK-kwalificatiematch van de Rode Duivels tegen Bosnië-Herzegovina en een vooruitblik op de wedstrijd tegen Cyprus.

Ma 9 oktober 2017 | 22:00 Extra Time

Aflevering 11 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de WK-kwalificatiematch van de Rode Duivels tegen Bosnië-Herzegovina en een vooruitblik op de wedstrijd tegen Cyprus.

Di 3 oktober 2017 | 18:10 Extra Time

Aflevering 10 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de negende speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 2 oktober 2017 | 22:00 Extra Time

Aflevering 10 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de negende speeldag in de Jupiler Pro League.

Do 28 september 2017 | 18:40 Sporza: UEFA Europa League

Aflevering 2 - Rechtstreeks verslag: Liveverslag van de wedstrijd S.S. Lazio - Zulte Waregem (groepsfase - matchdag 2) uit de UEFA Europa League. Commentaar: Frank Raes. Interviews: Eddy Demarez. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Maarten Vangramberen. Studiogasten: Wesley Sonck en Marc Degryse.

Di 26 september 2017 | 18:10 Extra Time

Aflevering 9 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de achtste speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 25 september 2017 | 22:00 Extra Time

Aflevering 9 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de achtste speeldag in de Jupiler Pro League.

Di 19 september 2017 | 18:15 Extra Time

Aflevering 8 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de zevende speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 18 september 2017 | 22:00 Extra Time

Aflevering 8 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de zevende speeldag in de Jupiler Pro League.

Di 12 september 2017 | 18:10 Extra Time

Aflevering 7 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de zesde speeldag in de Jupiler Pro League.

Di 5 september 2017 | 18:05 Extra Time

Aflevering 6 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de WK-kwalificatiematch van de Rode Duivels tegen Griekenland.

Ma 4 september 2017 | 22:05 Extra Time

Aflevering 6 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de WK-kwalificatiematch van de Rode Duivels tegen Griekenland.

Zo 3 september 2017 | 20:25 European Qualifiers: Griekenland - België

Rechtstreeks verslag van de wedstrijd Griekenland - België: Commentaar: Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.

Do 31 augustus 2017 | 20:25 European Qualifiers: België - Gibraltar

Rechtstreeks verslag: Commentaar: Frank Raes. Interviews: Ruben Van Gucht. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke. Studiogasten: Jan Mulder, Imke Courtois en Lorenzo Staelens.

Di 29 augustus 2017 | 18:05 Extra Time

Aflevering 5 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de vijfde speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 28 augustus 2017 | 22:00 Extra Time

Aflevering 5 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Met een terugblik op de vijfde speeldag in de Jupiler Pro League.

Di 22 augustus 2017 | 15:50 Extra Time

Aflevering 4 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Voetbaltalkshow waarin Frank Raes en Filip Joos met de hulp van spraakmakende gasten de vinger aan de pols houden van de voetbalactualiteit. Met vaste rubrieken als `Het moment van de week' en 'De kijk van Filip Joos'.

Ma 21 augustus 2017 | 22:00 Extra Time

Aflevering 4 - Voetbaltalkshow met Frank Raes en Filip Joos: Voetbaltalkshow waarin Frank Raes en Filip Joos met de hulp van spraakmakende gasten de vinger aan de pols houden van de voetbalactualiteit. Met vaste rubrieken als `Het moment van de week' en 'De kijk van Filip Joos'.

Di 15 augustus 2017 | 18:10 Extra Time

Aflevering 3 - Voetbaltalkshow waarin Frank Raes en Filip Joos met de hulp van spraakmakende gasten de vinger aan de pols houden van de voetbalactualiteit. Met vaste rubrieken als `Het moment van de week' en 'De kijk van Filip Joos'.

Ma 14 augustus 2017 | 21:55 Extra Time

Aflevering 3 - Voetbaltalkshow waarin Frank Raes en Filip Joos met de hulp van spraakmakende gasten de vinger aan de pols houden van de voetbalactualiteit. Met vaste rubrieken als `Het moment van de week' en 'De kijk van Filip Joos'.

Di 8 augustus 2017 | 18:05 Extra Time

Voetbaltalkshow waarin Frank Raes en Filip Joos met de hulp van spraakmakende gasten de vinger aan de pols houden van de voetbalactualiteit. Met vaste rubrieken als `Het moment van de week' en 'De kijk van Filip Joos'. Analisten van dienst zijn Jan Mulder, Marc Degryse en Wesley Sonck. Extra Time volgt de Belgische competitie op de voet. Er is aandacht voor de prestaties van Belgen in het buitenland en voor de campagne voor het WK van 2018 van de Rode Duivels. Discussie staat centraal in Extra time. In combinatie met vaste ingrediënten als de ‘Ja/Neen-vragen’, de ‘Momenten van de week’ en de ‘Keek’ van Filip Joos, is Extra time meer dan ooit de vaste voetbalafspraak op maandagavond.

Ma 7 augustus 2017 | 22:00 Extra Time

Voetbaltalkshow waarin Frank Raes en Filip Joos met de hulp van spraakmakende gasten de vinger aan de pols houden van de voetbalactualiteit. Met vaste rubrieken als `Het moment van de week' en 'De kijk van Filip Joos'. Analisten van dienst zijn Jan Mulder, Marc Degryse en Wesley Sonck. Extra Time volgt de Belgische competitie op de voet. Er is aandacht voor de prestaties van Belgen in het buitenland en voor de campagne voor het WK van 2018 van de Rode Duivels. Discussie staat centraal in Extra time. In combinatie met vaste ingrediënten als de ‘Ja/Neen-vragen’, de ‘Momenten van de week’ en de ‘Keek’ van Filip Joos, is Extra time meer dan ooit de vaste voetbalafspraak op maandagavond.

Di 1 augustus 2017 | 18:05 Extra Time

Voetbaltalkshow waarin Frank Raes en Filip Joos met de hulp van spraakmakende gasten de vinger aan de pols houden van de voetbalactualiteit. Met vaste rubrieken als `Het moment van de week' en 'De kijk van Filip Joos'.

Ma 31 juli 2017 | 21:55 Extra Time

Voetbaltalkshow waarin Frank Raes en Filip Joos met de hulp van spraakmakende gasten de vinger aan de pols houden van de voetbalactualiteit. Met vaste rubrieken als `Het moment van de week' en 'De kijk van Filip Joos'.

Vr 9 juni 2017 | 20:25 European Qualifiers: Estland - België

Commentaar: Frank Raes. Interviews: Wouter De Smet. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke. Gasten: Imke Courtois, Wesley Sonck, Franky Van der Elst en Jan Mulder.

Di 30 mei 2017 | 22:10 4 x 7

Canvas-gezichten Wim Helsen, Annelies Beck, Frank Raes en Luc Haekens kiezen hun favoriete documentaires uit de voorbije zeven afleveringen. Ze leiden die documentaire zelf in en vertellen waarom ze er zo door geraakt werden.

Vr 12 mei 2017 | 18:25 Sporza: UEFA Europa League magazine

Presentatie: Maarten Vangramberen. Met o.m. een ruime samenvatting van Manchester United - Celta de Vigo. Commentaar: Frank Raes.

Do 11 mei 2017 | 23:05 Sporza: UEFA Europa League magazine

Presentatie: Maarten Vangramberen. Met o.m. een ruime samenvatting van Manchester United - Celta de Vigo. Commentaar: Frank Raes.

Do 20 april 2017 | 20:40 Sporza: UEFA Europa League

Liveverslag van de wedstrijd Manchester United - Anderlecht uit de kwartfinales (terugwedstrijden) van de UEFA Europa League. Commentaar: Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Maarten Vangramberen. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

Do 13 april 2017 | 20:40 Sporza: UEFA Europa League

Liveverslag van deze kwartfinale (heenwedstrijd) in de UEFA Europa League. Commentaar: Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke. Jan Mulder is analist.

Do 16 maart 2017 | 20:35 Sporza: UEFA Europa League

Rechtstreeks verslag van deze terugwijdstrijd in de 8ste finales van de UEFA Europa League. Commentaar: Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

Do 9 maart 2017 | 18:40 Sporza: UEFA Europa League

Rechtstreeks verslag van de eerste helft van de wedstrijd APOEL Nicosia - RSC Anderlecht (8ste finales, heenwedstrijd). Commentaar: Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Maarten Vangramberen. (vanaf 20u00 gaat de uitzending van de tweede helft verder via Canvas+ op Ketnet)

Do 23 februari 2017 | 20:35 Sporza: UEFA Europa League

Rechtstreeks verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur FC - AA Gent (16de finales, terugwedstrijd). Commentaar: Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.

Do 16 februari 2017 | 20:35 Sporza: UEFA Europa League

Rechtstreeks verslag van de wedstrijd Anderlecht - Zenit Sint-Petersburg (16de finales, heenwedstrijd). Commentaar: Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Maarten Vangramberen.Rechtstreeks verslag van de wedstrijd Anderlecht - Zenit Sint-Petersburg (16de finales, heenwedstrijd). Commentaar: Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Maarten Vangramberen.

Di 31 januari 2017 | 20:30 Sporza: De Cup Live

Commentaar: Frank Raes. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

Wo 18 januari 2017 | 20:35 Sporza: De Cup Live

Commentaar: Frank Raes. Met een voor- en nabeschouwing door Maarten Vangramberen.

Wo 30 november 2016 | 23:10 Sporza: De Cup Magazine

Met verslag van STVV - KV Mechelen, wedstrijd voor de 1/8e finales van de Beker van België voetbal. Commentaar: Frank Raes.

Di 29 november 2016 | 20:35 Sporza: De Cup Live

Rechtstreeks veslag van de achtste finalewedstrijd Sint-Truiden - KV Mechelen. Commentaar: Frank Raes. Interviews: Stef Wijnants. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Maarten Vangramberen.

Do 24 november 2016 | 18:40 Sporza: UEFA Europa League

Groepsfase - matchdag 5: AA Gent - Sporting Braga. Commentaar: Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke (vanaf 20u00 uur gaat de uitzending van de tweede helft verder via Canvas+ op Ketnet).

Do 3 november 2016 | 20:40 Sporza: UEFA Europa League

Live verslag van de wedstrijd AA Gent - Shakhtar Donetsk uit de UEFA Europa League. Commentaar: Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Ruben Van Gucht

Do 20 oktober 2016 | 18:40 Sporza: UEFA Europa League

Live verslag van deze wedstrijd uit de UEFA Europa League. Commentaar: Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke. (Vanaf 20u00 gaat de uitzending van de tweede helft verder via Canvas+ op Ketnet.)

Do 15 september 2016 | 20:40 Sporza: UEFA Europa League

Commentaar: Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.

Di 30 augustus 2016 | 17:50 Extra Time

Sportprogramma waarin Frank Raes en Filip Joos met spraakmakende gasten terugblikken op de voetbalactualiteit.

Ma 29 augustus 2016 | 22:15 Extra Time

Sportprogramma waarin Frank Raes en Filip Joos met spraakmakende gasten terugblikken op de voetbalactualiteit.

Zo 21 augustus 2016 | 18:00 Sporza: Rio 2016 (o.v.)

Programma rond de 31ste Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Zo 21 augustus 2016 | 14:00 Sporza: Rio 2016 (o.v.)

Programma rond de 31ste Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Za 20 augustus 2016 | 14:05 Sporza Rio 2016

Met o.a.: Badminton (enkel) (bronzen medaille en finale). - Wielrennen mountainbike (finale). - Golf (finale). - Triatlon (finale).

Za 20 augustus 2016 | 14:00 Sporza: Rio 2016 (o.v.)

Programma rond de 31ste Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Vr 19 augustus 2016 | 14:00 Sporza: Rio 2016 (o.v.)

Programma rond de 31ste Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Do 18 augustus 2016 | 18:10 Sporza Rio 2016

Met o.a. Atletiek tienkamp (polsstokhoogspringen).

Do 18 augustus 2016 | 14:00 Sporza Rio 2016

Met o.a. Atletiek tienkamp (110m hordelopen, discuswerpen), (hoogspringen), (400m hordelopen finale).

Do 18 augustus 2016 | 14:00 Sporza: Rio 2016 (o.v.)

Programma rond de 31ste Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Wo 17 augustus 2016 | 18:10 Sporza Rio 2016

Met o.a. Wielersport BMX.

Wo 17 augustus 2016 | 14:00 Sporza: Rio 2016 (o.v.)

Programma rond de 31ste Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Wo 17 augustus 2016 | 14:00 Sporza Rio 2016

Met o.a. Atletiek tienkamp (100m, verspringen & kogelstoten) en (reeks 5.000m).

Di 16 augustus 2016 | 18:10 Sporza Rio 2016

Met o.a. Artistiek gymnastiek finales.

Di 16 augustus 2016 | 14:00 Sporza: Rio 2016 (o.v.)

Programma rond de 31ste Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Di 16 augustus 2016 | 14:00 Sporza Rio 2016

Met o.a.: Atletiek: 1.500m en 100m horden. - Kano sprint . - Baanwielrennen Omnium. - Paardensport jumping.

Ma 15 augustus 2016 | 14:00 Sporza: Rio 2016 (o.v.)

Programma rond de 31ste Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Zo 14 augustus 2016 | 14:15 Sporza Rio 2016

Met o.a.: Atletiek marathon met Els Rens en Manuela Soccol. - Badminton enkel. - Paardensport jumping. - Golf finales. - Tennis mannen enkel (finale).

Zo 14 augustus 2016 | 14:00 Sporza: Rio 2016 (o.v.)

Programma rond de 31ste Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Za 13 augustus 2016 | 18:10 Sporza Rio 2016

Met o.a.: Badminton (enkel). - Golf (ronde 3). - Zeilen. - Tennis mannen en vrouwen enkel.

Za 13 augustus 2016 | 14:00 Sporza: Rio 2016 (o.v.)

Programma rond de 31ste Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Za 13 augustus 2016 | 13:40 Sporza Rio 2016

Met o.a. Atletiek: discuswerpen (finale), verspringen. - Badminton (enkel). - Golf (ronde 3). - Roeien (finale). - Tennis heren enkel.

Vr 12 augustus 2016 | 18:10 Sporza Rio 2016

Met o.a. - Atletiek met Nafissatou Thiam (hoogspringen). - Badminton enkel met Yuhan Tan en Lianne Tan. - Paardensport met Jorinde Verwimp (individuele dressuur). - Golf met Nicolas Colsaerts en Thomas Pieters (ronde 2). - Zeilen met het Belgische team Yannick lefèbvre en Tom Pelsmaekers. - Tennis met David Goffin (halve finale).

Vr 12 augustus 2016 | 14:00 Sporza: Rio 2016 (o.v.)

(Alleen indien er tegelijkertijd met de uitzending op Eén nog andere belangrijke competities aan de gang zijn).

Vr 12 augustus 2016 | 13:40 Sporza Rio 2016

Met o.a. Boogschieten met Rovin Ramaekers (1/8ste finale). - Atletiek met Philip Milanov (discuswerpen) en Nafissatou Thiam (100m horden en hoogspringen). Badminton enkel met Yuhan Tan en Lianne Tan. - Paardensport met Jorinde Verwimp (individuele dressuur). - Golf met Nicolas Colsaerts en Thomas Pieters (ronde 2). - Roeien met Hannes Obreno .- Zeilen met het Belgische team Yannick lefèbvre en Tom Pelsmaekers. - Tennis met David Goffin (halve finale).

Do 11 augustus 2016 | 18:10 Sporza Rio 2016

Met o.a. Badminton enkel met Yuhan Tan en Lianne Tan. - Golf (eerste ronde) met Nicolas Colsaerts en Thomas Pieters. - Judo (-100kg) met Toma Nikiforov. - Hockey Spanje-België. - Tennis enkel met David Goffin (kwartfinales).

Do 11 augustus 2016 | 14:15 Sporza Rio 2016

Met o.a. Badminton enkel met Yuhan Tan en Lianne Tan. - Golf (eerste ronde) met Nicolas Colsaerts en Thomas Pieters. - Judo (-100kg) met Toma Nikiforov. - Roeien met Hannes Obreno. - Tennis enkel met David Goffin (kwartfinales).

Do 11 augustus 2016 | 14:00 Sporza: Rio 2016 (o.v.)

(Alleen indien er tegelijkertijd met de uitzending op Eén nog andere belangrijke competities aan de gang zijn).

Wo 10 augustus 2016 | 18:10 Sporza Rio 2016

Met o.a. Boogschieten met Robin Ramaekers.- Schermen met Seppe Van Holsbeke. - Zeilen met Evi Van Acker en Wannes Van Laer. - Tennis enkel met David Goffin (derde ronde) en Kirsten Flipkens (kwartfinales).

Wo 10 augustus 2016 | 14:00 Sporza: Rio 2016 (o.v.)

(Alleen indien er tegelijkertijd met de uitzending op Eén nog andere belangrijke competities aan de gang zijn).

Wo 10 augustus 2016 | 13:40 Sporza Rio 2016

Met o.a. Wegwielrennen tijdrit met Tim Wellens. - Boogschieten met Robin Ramaekers.- Schermen met Seppe Van Holsbeke. - Roeien met Hannes Obreno. - Tennis enkel met David Goffin (derde ronde) en Kirsten Flipkens (kwartfinales).

Di 9 augustus 2016 | 18:10 Sporza Rio 2016

Met o.a. Zeilen met Evi Van Ackeren en Wannes Van Laer. - Judo met Joachim Bottieau (-81kg) kwartfinales. - Tennis enkel met David Goffin (tweede ronde), Yanina Wickmayer en Kirsten Flipkens (derde ronde). - Boogschieten met Robin Ramaekers. - Paardensport Jumping (kwartfinales en finale) met Karin Donckers en Joris Vanspringel.

Di 9 augustus 2016 | 14:00 Sporza: Rio 2016 (o.v.)

(Alleen indien er tegelijkertijd met de uitzending op Eén nog andere belangrijke competities aan de gang zijn).

Di 9 augustus 2016 | 13:40 Sporza Rio 2016

Met o.a. Judo met Joachim Bottieau (-81kg) kwartfinales. - Tennis enkel met David Goffin (tweede ronde), Yanina Wickmayer en Kirsten Flipkens (derde ronde). - Boogschieten met Robin Ramaekers. - Paardensport Jumping (kwartfinales en finale) met Karin Donckers en Joris Vanspringel.

Ma 8 augustus 2016 | 18:10 Sporza Rio 2016

Met o.a. Zeilen met Evi Van Acker en Wannes Van Laer. - Tennis enkel met David Goffin, Yanina Wickmayer en Kirsten Flipkens (tweede ronde). - Judo met Dirk Van Tichelt (-73kg). - Boogschieten met Robin Ramaekers. - Paardensport Cross Country met Karin Donckers en Joris Vanspringel.

Ma 8 augustus 2016 | 14:15 Sporza Rio 2016

Met o.a. Tennis enkel met David Goffin, Yanina Wickmayer en Kirsten Flipkens (tweede ronde). - Judo met Dirk Van Tichelt (-73kg). - Boogschieten met Robin Ramaekers. Paardensport Cross Country met Karin Donckers en Joris Vanspringel. - Kleiduifschieten met Maxime Mottet.

Ma 8 augustus 2016 | 14:00 Sporza: Rio 2016 (o.v.)

(Alleen indien er tegelijkertijd met de uitzending op Eén nog andere belangrijke competities aan de gang zijn).

Zo 7 augustus 2016 | 18:10 Sporza Rio 2016

Op het programma o.a.: Zwemmen met Pieter Timmers (200m vrije slag). - Judo (-66kg) met Jasper Lefevre. - Kleiduifschieten met Maxime Mottet. - Tennis enkel met David Goffin, Yanina Wickmayer en Kirsten Flipkens. - Paardensport dressuur met Karin Donckers en Joris Vanspringel. - Wegwielrennen met Anne-Sophie Duyck, Lotte Kopecky en Anisha Vekemans. - Artistiek gymnastiek met Senna Deriks, Nina Derwael, Rune Hermans, Gaelle Mys en Laura Waem.

Zo 7 augustus 2016 | 14:15 Sporza Rio 2016

Op het programma o.a.: judo (-66kg) met Jasper Lefevre. - Kleiduifschieten met Maxime Mottet. - Tennis enkel met David Goffin, Yanina Wickmayer en Kirsten Flipkens. - Roeien met Hannes Obreno. - Paardensport dressuur met Karin Donckers en Joris Vanspringel. - Wegwielrennen met Anne-Sophie Duyck, Lotte Kopecky en Anisha Vekemans. - Artistiek gymnastiek met Senna Deriks, Nina Derwael, Rune Hermans, Gaelle Mys en Laura Waem.

Zo 7 augustus 2016 | 14:00 Sporza: Rio 2016 (o.v.)

(Alleen indien er tegelijkertijd met de uitzending op Eén nog andere belangrijke competities aan de gang zijn).

Za 6 augustus 2016 | 18:10 Sporza Rio 2016

Met o.a. wegwielrennen met Greg Van Avermaet, Philippe Gilbert en Tim Wellens. - Tennis (single): met David Goffin, Kirsten Flipkens en Yanina Wickmayer. - Paardensport dressuur met Karin Donckers en Joris Vanspringel.- Hockey België-Groot Brittannië.

Za 6 augustus 2016 | 14:00 Sporza: Rio 2016 (o.v.)

(Alleen indien er tegelijkertijd met de uitzending op Eén nog andere belangrijke competities aan de gang zijn).

Za 6 augustus 2016 | 13:40 Sporza Rio 2016

Met o.a. wegwielrennen met Greg Van Avermaet, Philippe Gilbert en Tim Wellens. - Tennis (single): met David Goffin, Kirsten Flipkens en Yanina Wickmayer. - Paardensport dressuur met Karin Donckers en Joris Vanspringel.- Hockey België-Groot Brittannië.

Zo 10 juli 2016 | 20:10 UEFA Euro 2016: finale

Met om 21u00 het rechtstreekse verslag van de finale in het Stade de France in Saint-Denis. Commentaar: Frank Raes (verlengingen en strafschoppen mogelijk). Gasten: Gert Verheyen, Geert De Vlieger, Jan Mulder en Imke Courtois. Weet jij wie er gaat winnen? Zet gratis 200 euro in op deze wedstrijd: http://bit.ly/wedgratis200euro

Do 7 juli 2016 | 20:40 UEFA Euro 2016: 1/2 finale

Met om 21u00 het rechtstreekse verslag van de tweede 1/2 finale tussen Duitsland en Frankrijk, in het Stade Vélodrome in Marseille (verlengingen en strafschoppen mogelijk). Commentaar: Frank Raes. Weet jij wie er gaat winnen? Zet gratis 200 euro in op deze wedstrijd: http://bit.ly/wedgratis200euro

Ma 27 juni 2016 | 20:40 UEFA Euro 2016: 1/8 finale

Met om 21u00 het rechtstreekse verslag van de achtste 1/8 finale: Engeland - IJsland in de Allianz Riviera in Nice. Commentaar: Frank Raes (verlengingen en strafschoppen mogelijk). Presentatie: Karl Vannieuwkerke. Weet jij wie er gaat winnen? Zet gratis 200 euro in op deze wedstrijd: http://bit.ly/wedgratis200euro

Za 11 juni 2016 | 20:15 UEFA Euro 2016: Engeland - Rusland

Met om 21u00 het rechtstreekse verslag van de wedstrijd Engeland - Rusland (Groep B) in het Stade Vélodrome in Marseille. Commentaar: Frank Raes. Presentatie: Karl Vannieuwkerke Gasten: Wesley Sonck en Jan Mulder.

Zo 5 juni 2016 | 17:35 De Rode Duivels: België - Noorwegen

Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke. Commentaar: Frank Raes.

Do 12 mei 2016 | 11:55 Sporza: Persmoment Voetbalbond EK

Bondscoach Marc Wilmots maakt zijn voorselectie bekend voor het EK in Frankrijk. Commentaar: Frank Raes en Franky Van der Elst.

Do 28 april 2016 | 20:40 Sporza: UEFA Europa League

Rechtstreeks verslag van Villareal - Liverpool in de halve finales. Commentaar: Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Maarten Vangramberen.

Do 14 april 2016 | 20:40 Sporza: UEFA Europa League

Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke. Commentaar: Frank Raes. Vandaag spelen ook nog: Shakhtar Donetsk - Sporting Braga, Sparta Praag - Villarreal CF en Sevilla - Athletic Club.

Di 29 maart 2016 | 20:25 De Rode Duivels: Portugal - België

Live verslag van de oefeinterland tussen Portugal en België, vanuit het Portugese Leiria. Commentaar: Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing door Karl Vannieuwkerke. De Belgische nationale voetbalploeg draagt vandaag in het oefenduel met Portugal shirts met daarop een boodschap naar aanleiding van de aanslagen vorige week in Brussel. Over de inhoud wilde bondscoach Marc Wilmots maandag niets kwijt. Het duel zou aanvankelijk in Brussel worden gespeeld, maar werd door de terreurdreiging verplaatst naar het Portugese Leiria. Voor het duel zal worden stilgestaan bij de aanslagen. Veel wilde Wilmots er niet over kwijt, maar normaal gesproken is er voor aanvang ook een minuut stilte en dragen de Rode Duivels een rouwband. ,,Tijdens de volksliederen zullen de spelers van beide ploegen ook door elkaar staan, als gevoel van eenheid", gaf de bondscoach wel aan. Wilmots was zondag samen met de spelers Axel Witsel en Nicolas Lombaerts al bloemen gaan neerleggen op Zaventem. ,,Dat was een bijzonder emotioneel moment'', zei hij. ,,We hebben met luchtvaartpersoneel gepraat en je kon de emotie in hun ogen lezen.'' De Portugese premier Marcelo Rebelo de Sousa heeft aangegeven het duel vanwege de dramatische gebeurtenissen in Brussel te zullen bezoeken.

Di 22 maart 2016 | 17:40 Extra Time

Sportprogramma waarin Frank Raes en Filip Joos met spraakmakende gasten terugblikken op de voetbalactualiteit.

Ma 21 maart 2016 | 21:55 Extra Time

Sportprogramma waarin Frank Raes en Filip Joos met spraakmakende gasten terugblikken op de voetbalactualiteit.

Zo 20 maart 2016 | 14:00 Sporza op zondag

Atletiek: WK indooratletiek in Portland, VS. Commentaar: Marc Willems. - Autosport: Rally van Spa (BK Rally). Commentaar: Stefaan Lammens. - Formule 1: GP van Australië. - Voetbal: liveverslag van de finale van de Beker van België tussen Club Brugge en Standard Luik (verlengingen en strafschoppen mogelijk). Commentaar: Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.

Do 10 maart 2016 | 18:40 Sporza: UEFA Europa League

Rechtstreeks verslag van Shakthar Donetsk - Anderlecht in de 1/8ste finale van de UEFA Europa League. Commentaar: Frank Raes.

Do 18 februari 2016 | 18:40 Sporza: UEFA Europa League

Rechtstreeks verslag van deze heenwedstrijd in de 16de finales. Commentaar: Frank Raes.

Wo 3 februari 2016 | 20:30 Sporza: De Cup Live

Rechtstreeks verslag van de terugwedstrijd Club Brugge - AA Gent in de halve finales van de Beker van België (verlengingen en strafschoppen mogelijk). Commentaar: Frank Raes.

Do 21 januari 2016 | 22:50 Sporza: De Cup

Samenvatting van de vanavond gespeelde heenwedstrijd in de halve finales van de Beker van België: AA Gent - Club Brugge. Commentaar: Frank Raes.

Do 10 december 2015 | 21:00 Sporza: UEFA Europa League

LIVE verslag van Anderlecht – Qarabag en Midtjylland – Club Brugge in de groepsfase van de Europa League. Commentaar: Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.

Di 8 december 2015 | 17:57 Extra Time

Magazine waarin Frank Raes en Filip Joos met spraakmakende gasten terugblikken op de achttiende speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 7 december 2015 | 21:45 Extra Time

Magazine waarin Frank Raes en Filip Joos met spraakmakende gasten terugblikken op de achttiende speeldag in de Jupiler Pro League.

Wo 2 december 2015 | 20:25 Sporza: De Cup Live

Met LIVE verslag van Westerlo – Antwerp, wedstrijd in de 1/8e finales van de Beker van België, met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke. Commentaar: Frank Raes.

Do 26 november 2015 | 18:45 Sporza: UEFA Europa League

Met LIVE verslag van Monaco-Anderlecht en Club Brugge-Napoli. Commentaar: Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing door Karl Vannieuwkerke.

Di 24 november 2015 | 18:12 Extra Time

Magazine waarin Frank Raes en Filip Joos met spraakmakende gasten terugblikken op de zestiende speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 23 november 2015 | 21:45 Extra Time

Magazine waarin Frank Raes en Filip Joos met spraakmakende gasten terugblikken op de zestiende speeldag in de Jupiler Pro League.

Di 10 november 2015 | 18:12 Extra Time

Sportprogramma waarin Frank Raes en Filip Joos met spraakmakende gasten terugblikken op de vijftiende speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 9 november 2015 | 21:45 Extra Time

Sportprogramma waarin Frank Raes en Filip Joos met spraakmakende gasten terugblikken op de vijftiende speeldag in de Jupiler Pro League.

Do 5 november 2015 | 21:00 Sporza: UEFA Europa League

LIVE verslag van Tottenham – Anderlecht en Club Brugge – Legia Warschau. Commentaar: Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Maarten Vangramberen.

Do 5 november 2015 | 18:45 Sporza: UEFA Europa League

LIVE verslag van Tottenham – Anderlecht en Club Brugge – Legia Warschau. Commentaar: Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Maarten Vangramberen.

Di 3 november 2015 | 18:12 Extra Time

Sportprogramma waarin Frank Raes en Filip Joos met spraakmakende gasten terugblikken op de veertiende speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 2 november 2015 | 21:35 Extra Time

Sportprogramma waarin Frank Raes en Filip Joos met spraakmakende gasten terugblikken op de veertiende speeldag in de Jupiler Pro League.

Do 22 oktober 2015 | 21:00 Sporza: UEFA Europa League

LIVE verslag van Anderlecht - Tottenham en Legia Warschau - Club Brugge. Commentaar: Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Maarten Vangramberen.

Do 22 oktober 2015 | 18:45 Sporza: UEFA Europa League

LIVE verslag van Anderlecht - Tottenham en Legia Warschau - Club Brugge. Commentaar: Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Maarten Vangramberen.

Di 20 oktober 2015 | 21:30 Extra Time

Herhaling van het sportprogramma Extra Time waarin Frank Raes en Filip Joos met spraakmakende gasten terugblikken op de elfde speeldag in de Jupiler Pro League.

Di 20 oktober 2015 | 18:10 Extra Time

Herhaling van het sportprogramma Extra Time waarin Frank Raes en Filip Joos met spraakmakende gasten terugblikken op de elfde speeldag in de Jupiler Pro League.

Di 20 oktober 2015 | 16:30 Extra Time

Sportprogramma waarin Frank Raes en Filip Joos met spraakmakende gasten terugblikken op de elfde speeldag in de Jupiler Pro League.

Ma 12 oktober 2015 | 21:40 Extra Time

Sportprogramma waarin Frank Raes en Filip Joos met spraakmakende gasten terugblikken op de EK-kwalificatiematch van de Rode Duivels tegen Andorra.

Di 6 oktober 2015 | 18:05 Extra Time

Herhaling van het sportprogramma Extra Time waarin Frank Raes en Filip Joos met spraakmakende gasten terugblikken op de tiende speeldag van de Jupiler League.

 Meer