Je vindt hier de programma's van Flint op tv We hebben de volgende programma's voor Flint Snow Dogs: IMDB * 5.1 - Snow Dogs is een live action film uit 2002, geregisseerd door Brian Levant. In de Verenigde Staten werd de film uitgebracht op 18 januari 2002 door Walt Disney Pictures. Wanneer tandarts Ted Brooks (Cuba Gooding Jr.) uit Miami hoort dat. Het Regent Gehaktballen: Overmorgen - Sam is boos dat iedereen haar verjaardag is vergeten, maar wanneer Flint met haar op jacht gaat naar de. Het Regent Gehaktballen: Overmorgen - De serie Het Regent Gehaktballen speelt zich af voor de grote voedselregen op Kauwenburg, als sardines nog. Het Regent Gehaktballen: Overmorgen - Flint wordt gek van de eekhoorn die in zijn lab woont en schakelt de hulp van Brent in om hem weg te. Het Regent Gehaktballen: Overmorgen - Sam houdt absoluut niet van sardines. Maar als Flint haar meeneemt naar Sardini en ze bij een snappy meal. Het Regent Gehaktballen: Overmorgen - Het is stranddag in Kauwenburg en dat betekent een zandkasteel competitie. Flint probeert temidden van het. Het Regent Gehaktballen: Overmorgen - Flint en Hector Bozeman bevechten elkaar midden in de stad met concurrerende uitvindingen.. en verwoesten. Het Regent Gehaktballen: Overmorgen - Het is stranddag in Kauwenburg en dat betekent een zandkasteel competitie. Flint probeert temidden van het. Het Regent Gehaktballen: Overmorgen - Flint laat Sam zijn nieuwste uitvinding zien, de Feestrobot, maar het is destructiever dan waar Flint op. Cloudy With a Chance of Meatballs 2: Overmorgen - Flint is niet langer een mislukte wetenschapper, maar sluit zich aan bij het prestigieuze bedrijf The Live Corp Company waar hij de kans krijgt om de wereld te verbeteren. Hier ontmoet hij zijn idool Chester V die Flint voorstelt aan.

Flint op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 15:30 Snow Dogs IMDb: 5.1

IMDB * 5.1 - Snow Dogs is een live action film uit 2002, geregisseerd door Brian Levant. In de Verenigde Staten werd de film uitgebracht op 18 januari 2002 door Walt Disney Pictures. Wanneer tandarts Ted Brooks (Cuba Gooding Jr.) uit Miami hoort dat ...

Snow Dogs is een live-action film uit 2002, geregisseerd door Brian Levant. In de Verenigde Staten werd de film uitgebracht op 18 januari 2002 door Walt Disney Pictures. Wanneer tandarts Ted Brooks (Cuba Gooding Jr.) uit Miami hoort dat zijn biologische moeder is overleden en dat hij vermeld wordt in haar testament, reist hij naar Alaska in de hoop een grote som geld te erven. Daar aangekomen blijkt dat er slechts een team sleehonden aan hem is nagelaten. Hoewel de honden een hekel lijken te hebben aan hun nieuwe baas, besluit Ted ze toch te houden. Het zijn echter niet alleen de honden die het slecht met hem kunnen vinden, ook bergman Thunder Jack (James Coburn) wil hem het liefst zo snel mogelijk weg hebben en de honden overnemen. Hij dringt er bij Ted aan terug te keren naar een warmer klimaat, maar Ted is vastbesloten om te leren racen met de honden. Regisseur Brian Levant (1952) maakt al jarenlang familiefilms zoals ’Beethoven’ (1992), en ’Jingle All the Way’ (1996). Dit wil echter niet zeggen dat hij ook succesvol is in dit genre. Zo kreeg hij voor ’The Flintstones’ in 1995 een zogenaamde Golden Raspberry Award voor het slechtste scenario van dat jaar. Deze Razzie Awards worden al sinds 1980 uitgereikt aan de personen die het afgelopen filmjaar het slechtste werk hebben geleverd. In 1997 werd Brian Levant nogmaals genomineerd in de categorie Slechtste Regisseur voor ’Jingle All the Way’. ’Snow Dogs’ is hopelijk een uitzondering in deze rij. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/snow-dogs

Overmorgen | 13:00 Het Regent Gehaktballen

Sam is boos dat iedereen haar verjaardag is vergeten, maar wanneer Flint met haar op jacht gaat naar de geheimzinnige sardinosaurus, is ze haar boosheid al weer snel vergeten.

Overmorgen | 13:10 Het Regent Gehaktballen

De serie Het Regent Gehaktballen speelt zich af voor de grote voedselregen op Kauwenburg, als sardines nog steeds de kern is van de bloeiende economie van de stad. Flint Lockwood is een middelbare scholier die lijdt aan NVD: niet vis-gerelateerde dromen. Hij wil een echte uitvinder worden in een wereld, ver van sardines, en hoopt dat zijn uitvindingen op een dag de wereld zal verbeteren in plaats van ontploffen. Hij krijgt hulp van Sam Sparks, een nieuw meisje in de stad en dol op meteorologie. Flint en Sam beleven komische avonturen met alle bekende karakters uit de film: Flints pa, Tim; Flints lab assistent, Steve het aapje; Earl, de drukste leraar van de school; Manny, het hoofd van de audiovisuele afdeling van de school; Brent, de plaatselijke tiener-beroemdheid en leider van het mascotte team; en burgemeester Shelbourne, die elke verkiezing wint met een pro-sardine politiek (en omkoping.. heel veel omkoping).

Overmorgen | 13:25 Het Regent Gehaktballen

Flint wordt gek van de eekhoorn die in zijn lab woont en schakelt de hulp van Brent in om hem weg te jagen. Maar of dat wel zo'n goed idee is...

Overmorgen | 13:35 Het Regent Gehaktballen

Sam houdt absoluut niet van sardines. Maar als Flint haar meeneemt naar Sardini en ze bij een snappy meal een Sardini Baby krijgen, ontbrandt bij zowel Flint als Sam een verzamelwoede om ze alle zevenendertig te verzamelen.

Overmorgen | 13:50 Het Regent Gehaktballen

Het is stranddag in Kauwenburg en dat betekent een zandkasteel competitie. Flint probeert temidden van het zand uit te vinden en Tim stelt het aanpassen van zijn houding voor. Want, zo legt Tim uit: de mopper inktvis zegt nee of zegt bah, maar de blije sardine gokt en zegt ja. Dit nieuwe beleid wordt op de proef gesteld als Tim Flint vraagt op de sardine-stokken kraam te letten. Burgemeester Shelbourne loopt erheen en eist een gratis sardine-stok. Flint weigert, maar als Shelbourne een ruil voorstelt, denkt Flint aan de blije sardine en zegt ja. Shelbourne ruilt een emmer rottende oesters tegen een sardine-stok, maar als blijkt dat de oesters parels bevatten, ruilt Shelbourne ze tegen een oude band om ze terug te krijgen. Echter, de andere oesters bevatten geen parels en Flint heeft een hoop plezier met de band. Jaloers, ruilt Shelbourne een emmer tegen de band. Als hij hard botst en Flint en Sam hun gigantische zandkasteel afmaken, wil Shelbourne opnieuw ruilen. Hij ruilt zijn sardine stokje tegen het kasteel, welke prompt wordt vernietigd door Brent. Flint plant het stokje in het zand en verklaart dat hij een vlak kasteel heeft gemaakt. Hiermee wint hij de zandkasteel competitie!

Overmorgen | 14:00 Het Regent Gehaktballen

Flint en Hector Bozeman bevechten elkaar midden in de stad met concurrerende uitvindingen.. en verwoesten en passant Tims aaswinkel. Een verbitterde Tim vraagt Flint om niks gevaarlijks meer uit te vinden met Hector. Flint klaagt bij Sam dat zijn vader hem helemaal niets laat doen en besluit doodgewoon te worden. Als Flint gaat vissen met zijn vader om te bewijzen hoe normaal hij kan zijn, zoekt Hector naar een nieuwe Nemesis. Hector probeert te vechten met zijn kleinzoon Gil, maar het is niet hetzelfde. In de boot ziet Tim hoe verveelt Flint is, en als Flint toegeeft dat hij dacht dat zijn vader wilde dat hij gewoner zou zijn, corrigeert Tim hem. Hij wilde enkel dat Flint voorzichtig zou doen. Hector verschijnt met een wapen, gericht op Flint, en Tim geeft Flint toestemming om weer te gaan vechten.

Overmorgen | 14:15 Het Regent Gehaktballen

Het is stranddag in Kauwenburg en dat betekent een zandkasteel competitie. Flint probeert temidden van het zand uit te vinden en Tim stelt het aanpassen van zijn houding voor. Want, legt Tim uit: De mopper inktvis zegt nee of zegt bah, maar de blije sardine gokt en zegt ja. Dit nieuwe beleid wordt op de proef gesteld als Tim aan Flint vraagt op de sardine-stokken kraam te letten. Burgemeester Shelbourne loopt erheen en eist een gratis sardine-stok. Flint weigert, maar als Shelbourne een ruil voorstelt, denkt Flint aan de blije sardine en zegt ja. Shelbourne ruilt een emmer rottende oesters tegen een sardine-stok, maar als blijkt dat de oesters parels bevatten, ruilt Shelbourne ze tegen een oude band om ze terug te krijgen. Echter, de andere oesters bevatten geen parels en Flint heeft een hoop plezier met de band. Jaloers, ruilt Shelbourne een emmer tegen de band. Als hij hard botst met de band en Flint en Sam hun gigantische zandkasteel afmaken, wil Shelbourne opnieuw ruilen. Hij ruilt zijn sardine stokje tegen het kasteel, welke prompt wordt vernietigd door Brent. Flint plant het stokje in het zand en verklaart dat hij een vlak kasteel heeft gemaakt en daarmee wint hij de zandkasteel competitie!

Overmorgen | 14:25 Het Regent Gehaktballen

Flint laat Sam zijn nieuwste uitvinding zien, de Feestrobot, maar het is destructiever dan waar Flint op gerekend had. Teneergeslagen moet Flint meneer Earl gaan vertellen dat de Feestrobot niet klaar is voor Cals feestje. Sam besluit Flint op te vrolijken, door in Feestrobot te klimmen en het stiekem zelf te besturen. Feestrobot en Flint worden een hit bij de stadsbewoners. Sam wil de list opbiechten aan Flint, maar als ze ontdekt dat zijn nieuwe uitvinding hem op de omslag van Uitvinder Weekblad doet belanden, wil ze zijn stemming niet bederven. Maar als Flint Feestrobot laat deelnemen aan een gevaarlijke skydive stunt voor Shelbourne's Sardine-jaarlijkse jubileumdag, is Sam gedwongen de waarheid te vertellen. Het is echter te laat en de burgemeester duwt Feestrobot uit het vliegtuig. Flint springt Feestrobot/Sam achterna met een banier en gebruikt het als parachute om haar te redden. Ze landen veilig op de grond en Flint is geroerd dat Sam zo ver wilde gaan om hem blij te maken.

Overmorgen | 14:55 Cloudy With a Chance of Meatballs 2

Overmorgen - Flint is niet langer een mislukte wetenschapper, maar sluit zich aan bij het prestigieuze bedrijf The Live Corp Company waar hij de kans krijgt om de wereld te verbeteren. Hier ontmoet hij zijn idool Chester V die Flint voorstelt aan ...

Flint is niet langer een mislukte wetenschapper, maar sluit zich aan bij het prestigieuze bedrijf The Live Corp Company waar hij de kans krijgt om de wereld te verbeteren. Hier ontmoet hij zijn idool Chester V die Flint voorstelt aan zijn beste uitvinding ooit, Barb, een orang oetan met een mensenbrein die dol is op lipstick. Flint komt erachter dat zijn meest beruchte machine nog steeds actief is en nu wilde voedseldieren maakt zoals Flamango's, Muskiettoast en Vispansees. Samen met zijn vrienden gaat Flint op een heerlijk gevaarlijke missie om de wereld te redden.

Overmorgen | 22:00 Freddie Fries Again

Cricketer Andrew 'Freddie' Flintoff reunites with Rob Penn as they travel the UK in a specially-made mobile chippie. Freddie joins a choir in Blaengarw as Rob tries to prove that Wales is the best place in the British Isles.

Overmorgen | 23:00 Freddie Fries Again

Cricketer Andrew 'Freddie' Flintoff reunites with Rob Penn as they travel the UK and beyond in a specially-made mobile chippie. Freddie signs Rob up for some skinny dipping. The pair test Ireland's famous mind-bending magic road.

Do 24 oktober 2019 | 21:00 A League of Their Own

James Corden hosts the comedy sports quiz. Alongside regulars Freddie Flintoff, Jamie Redknapp and Jack Whitehall are Ian Poulter, Olivia Wayne and Josh Widdicombe.

 Meer

Flint gemist

Za 27 april 2019 | 21:05 Muziek: Koningsdagconcert 2019

27/04 - Concert, Registratie van het Koningsdagconcert, een wervelend muzikaal programma in Theater Flint te Amersfoort, in bijzijn van koning Willem Alexander, koningin Máxima en prinses Beatrix. Bij het concert...

Registratie van het Koningsdagconcert, een wervelend muzikaal programma in Theater Flint te Amersfoort, in bijzijn van koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinses Beatrix. Bij het concert staat dit jaar de stem centraal. Onder het motto 'Alle Stemmen Gelden' zingen koren over levensgebeurtenissen als geboorte, dood, liefde en verlangen. Cappella Amsterdam, ZO! Gospel Choir, de meisjes van het Nationaal Kinderkoor en verschillende koren uit de regio treden op. Daarnaast zingen Henk Neven, Robert Holl, Gershwin Bonevacia, Claron McFadden, Nora Fischer, Paul de Munnik en de Syrische zussen Jawa en Shaza Manla. De dirigenten zijn Wilma ten Wolde en Daniel Reuss.

Wo 28 februari 2018 | 21:30 Start seizoen 2: The Night Shift IMDb: 7.3

28/02/18 - IMDB * 7.3 - Dramaserie, Na afloop van het eerste seizoen van de Amerikaanse ziekenhuisserie The Night Shift vorige week, gaat RTL 5 vanaf vanavond direct verder met het tweede seizoen. De afleveringen zijn iedere woensdag om...

Na afloop van het eerste seizoen van de Amerikaanse ziekenhuisserie The Night Shift vorige week, gaat RTL 5 vanaf vanavond direct verder met het tweede seizoen. De afleveringen zijn iedere woensdag om 21:30 uur te zien. Na TC's angstaanval in de operatiekamer is hij tijdelijk geschorst, maar hij gaat terug naar het ziekenhuis als hij samen met een oud-collega een gewonde wandelaar vindt. Topher gaat weer aan het werk en neemt de leiding van de nachtdienst op zich. Ook Ragosa keert terug na zijn hersenoperatie. Hij beseft dat hij zijn leidinggevende functie niet meer aankan. Jordan laat Ragosa tekenen voor het gebruik van een hartmachine, wat de nodige gevolgen voor hem heeft.

Vr 6 oktober 2017 | 20:30 Terug: Treehouse Masters

06/10/17 - Nature's Super HQ, 'Treehouse Master' Pete Nelson is terug met een nieuw en jaloersmakend seizoen. De man die boomhutten naar een hoger en vooral groter niveau heeft getild, bouwt weer de meest waanzinnige paleisjes...

'Treehouse Master' Pete Nelson is terug met een nieuw en jaloersmakend seizoen. De man die boomhutten naar een hoger en vooral groter niveau heeft getild, bouwt weer de meest waanzinnige paleisjes verscholen in de boomtoppen van bosrijk Amerika. In de eerste aflevering krijgt hij een verzoek van twee goede vrienden die een meditatieruimte willen op hun landgoed in de Blue Ridge Mountains. Het hoeft maar iets simpels te zijn, hadden ze er nog bij gezegd. Maar dat is bij Pete tegen dovemansoren gericht. Hoewel hij maar negen dagen heeft voor deze klus, verrast hij iedereen, inclusief zichzelf, met een luxueuze boomhut die ingeklemd is tussen verschillende bomen.

Vr 8 juli 2016 | 22:00 Start: Swamp Murders

08/07/16 - Out of the Swamp, De warme draslanden van het zuiden van de Verenigde Staten bieden de perfecte plek voor het plegen van de perfecte moord. De onbegaanbare moerassen, mangroves en rivierarmen, overwoekerd door bomen en...

De warme draslanden van het zuiden van de Verenigde Staten bieden de perfecte plek voor het plegen van de perfecte moord. De onbegaanbare moerassen, mangroves en rivierarmen, overwoekerd door bomen en vol met roofvissen en alligators, zijn ideaal voor het kwijtmaken van een lijk. Toch wordt er af en toe een lichaam gevonden en dan begint de lastige zoektocht naar de identiteit, doodsoorzaak en dader. In de nieuwe serie ‘Swamp Murders’ worden enkele van deze mysterieuze moerasmoorden onder de loep genomen. Zoals de vondst van een jonge vrouw in de Flint River in Georgia. Vermoord met twee schoten en vastgebonden aan een blok beton is ze een paar maanden terug in het water achtergelaten. Maar het wordt pas echt merkwaardig als er vlakbij een tweede vrouw wordt gevonden die op dezelfde manier in het water is gedumpt, maar dan pas enkele dagen geleden. Hebben we hier te maken met een seriemoordenaar? Het onderzoek stuit op een ingewikkeld verhaal van vriendschap, verraad en een dodelijke kettingreactie die de rechercheurs naar nóg twee moorden leiden. Kunnen ze naast de lichamen ook de waarheid boven water krijgen? Een ander schokkend verhaal is dat van de 19-jarige Kathy Bonney die op een dag vermist raakt in Chesapeake Virginia. Haar radeloze vader en autohandelaar vertelt aan de politie hoe zij een dag eerder is ingestapt bij een onbekende klant voor een onschuldig testritje, aangezien deze klant zijn auto wilde verkopen die bestemd was voor Kathy. De politie weet dan al dat er die dag ook een lichaam is gevonden in het afgelegen moerasgebied net buiten het plaatsje, maar heeft de identiteit nog niet kunnen vaststellen. Als na enkele dagen inderdaad blijkt dat het om Kathy gaat, begint de zoektocht naar de moordenaar die haar met maar liefst 27 schoten heeft gedood. Wie kan deze gewetenloze moord op deze onschuldige tiener gedaan hebben? Zit de onbekende autoverkoper erachter of heeft het te maken met de geheime liefde die Kathy had met een ex-werknemer van haar vader? In 1980 werd in de draslanden van Louisiana het levenloze lichaam gevonden van de jonge Edith McLeroy, vastgebonden aan een blok beton. De eerste zestien jaar van haar leven leefde ze als brave dochter een keurig bestaan in de gelovige gemeenschap Cullman in Alabama. Maar met de pubertijd kwam de drang naar een wilder leven. Ze raakte verliefd op de leider van een motorclub, liep van huis weg en reisde jarenlang door het land met deze Archie West en zijn vrienden. Vlak voor haar moord keerde ze voor even terug bij haar ouderlijk huis en maakte ze de indruk dat ze met de motorclub wilde stoppen. Maar in deze wereld gelden andere regels en eruit stappen is vaak moeilijker dan erin. Heeft deze beslissing met haar gruwelijke dood te maken? De politie tast in het duister en de zaak wordt na enige tijd gesloten. Pas dertig jaar later is er een plotselinge doorbraak en komt ook hier de schokkende waarheid boven water.

Ma 24 november 2014 | 20:30 Nieuw: The Nightshift

24/11/14 - Actieserie, In ziekenhuizen gebeuren tijdens de nachtdienst de raarste dingen. Dat weten de artsen uit de nieuwe Amerikaanse hitserie ‘The Night Shift’ als geen ander. Hun belevenissen zijn van vanavond tot en...

In ziekenhuizen gebeuren tijdens de nachtdienst de raarste dingen. Dat weten de artsen uit de nieuwe Amerikaanse hitserie ‘The Night Shift’ als geen ander. Hun belevenissen zijn van vanavond tot en met komende donderdag te volgen bij RTL 8. Dagelijks worden op prime time twee afleveringen uitgezonden waardoor kijkers de unieke kans krijgen het gehele eerste seizoen in één week te zien. De populaire dramaserie ging enkele maanden geleden in première in Amerika en was meteen een succes. Inmiddels is een tweede seizoen in de maak. ‘The Night Shift’ draait om een groep artsen die aan de slag gaat in de nachtploeg van het San Antonio Memorial. Arts en adrenalinejunkie TC Callahan (Eoin Macken) is drie keer uitgezonden naar Afghanistan en daardoor een ander mens geworden. In het San Antonio doet hij elke dienst weer zijn best om levens te redden, maar hij merkt al snel dat er in het ziekenhuis andere regels gelden dan aan het front. De bureaucratische directie maakt zich namelijk meer zorgen over de financiën dan om de noodlijdende patiënten. Het eigenzinnige team bestaat naast TC onder meer uit zijn beste vriend Topher (Ken Leung) en zijn pupil Drew (Brendan Fehr). Samen proberen ze het nachtelijke werken wat aangenamer te maken, maar zodra een spoedgeval zich aandient, zijn ze gefocust. Alles verandert wanneer TC’s ex-vriendin Jordan (Jill Flint) het hoofd van de nachtploeg wordt. Zij probeert iedereen in toom te houden, maar TC maakt het haar niet makkelijk.

Do 18 oktober 2012 | 21:30 Nieuw: Samen Single

18/10/12 - Reality programma, Net5 komt vanaf vanavond met het nieuwe programma Samen Single. Vijf bekende Nederlandse vrouwen stellen zich kwetsbaarder op dan ooit tevoren en gaan voor de camera op zoek naar nieuwe liefde. Thuis...

Net5 komt vanaf vanavond met het nieuwe programma Samen Single. Vijf bekende Nederlandse vrouwen stellen zich kwetsbaarder op dan ooit tevoren en gaan voor de camera op zoek naar nieuwe liefde. Thuis via de webcam wisselen zij onderling hun ervaringen uit en voorzien ze elkaar van gewenste, maar ook van ongevraagde adviezen. Zo zijn we getuige van hun dagelijkse beslommeringen, onzekerheden en teleurstellingen in de liefde. Ook volgen we de spannende eerste ontmoetingen en zien we pril liefdesgeluk. Dit doen de dames onder toeziend oog van de kijker en onder begeleiding van Jack Valkering. Babette van Veen (actrice, 44 jaar), Karlijn Visser (lifestyle journaliste, 25 jaar), Natalie Ewardes (actrice, 33 jaar), Nina de la Croix (cabaretière, 31 jaar) en Daphne Flint (musicalster, 37 jaar): de vrouwen die centraal staan in Samen Single zijn stuk voor stuk mooie, sterke en onafhankelijke vrouwen. Ze staan midden in het leven, zijn druk met hun carrière en kennen daar zowel het succes als de keerzijde van. Ze zijn op veel terreinen te benijden, maar op liefdesgebied wil het niet vlotten. Hun karakters zijn uiteenlopend, maar de dames hebben gemeen dat ze allemaal klaar zijn voor de ware. En dus gaan ze hier in Samen Single gezamenlijk naar op zoek. De dames worden in hun zoektocht geholpen door Jack Valkering (bekend van o.a. Pavlov en Café de Liefde). Hij geeft de dames wekelijks opdrachten waardoor ze bijzondere mannen ontmoeten, op onverwachtse dates gaan en in situaties terechtkomen waar ze anders nooit in zouden belanden. In de eerste aflevering is het al meteen raak. Karlijn, die nog nooit langer dan 1 dag een relatie heeft gehad, krijgt in haar mailbox drie profielen van mannen. Ze moet 1 man kiezen waarmee ze diezelfde avond op date gaat. Ook Nina krijgt een date van Jack: eentje die volgens hem aan al haar eisen voldoet. Maar is dat ook echt zo? Natalie blijkt nog niet alle tegenslagen van de afgelopen jaren te hebben verwerkt. Ze dreigt zich te verliezen in een losbandig bestaan. Is ze wel toe aan een nieuwe liefde in haar leven?

Di 15 oktober 2019 | 01:00 Cloudy With a Chance of Meatballs 2

15/10 - Flint is niet langer een mislukte wetenschapper, maar sluit zich aan bij het prestigieuze bedrijf The Live Corp Company waar hij de kans krijgt om de wereld te verbeteren. Hier ontmoet hij zijn idool Chester V die Flint voorstelt aan zijn beste uitvinding ooit, Barb, een orang oetan met een mensenbrein die dol is op lipstick. Flint komt erachter dat zijn meest beruchte machine nog steeds actief is en nu wilde voedseldieren maakt zoals Flamango's, Muskiettoast en Vispansees. Samen met zijn...

Flint is niet langer een mislukte wetenschapper, maar sluit zich aan bij het prestigieuze bedrijf The Live Corp Company waar hij de kans krijgt om de wereld te verbeteren. Hier ontmoet hij zijn idool Chester V die Flint voorstelt aan zijn beste uitvinding ooit, Barb, een orang oetan met een mensenbrein die dol is op lipstick. Flint komt erachter dat zijn meest beruchte machine nog steeds actief is en nu wilde voedseldieren maakt zoals Flamango's, Muskiettoast en Vispansees. Samen met zijn vrienden gaat Flint op een heerlijk gevaarlijke missie om de wereld te redden.

Vr 11 oktober 2019 | 13:30 Cloudy With a Chance of Meatballs 2

11/10 - Flint is niet langer een mislukte wetenschapper, maar sluit zich aan bij het prestigieuze bedrijf The Live Corp Company waar hij de kans krijgt om de wereld te verbeteren. Hier ontmoet hij zijn idool Chester V die Flint voorstelt aan zijn beste uitvinding ooit, Barb, een orang oetan met een mensenbrein die dol is op lipstick. Flint komt erachter dat zijn meest beruchte machine nog steeds actief is en nu wilde voedseldieren maakt zoals Flamango's, Muskiettoast en Vispansees. Samen met zijn...

Flint is niet langer een mislukte wetenschapper, maar sluit zich aan bij het prestigieuze bedrijf The Live Corp Company waar hij de kans krijgt om de wereld te verbeteren. Hier ontmoet hij zijn idool Chester V die Flint voorstelt aan zijn beste uitvinding ooit, Barb, een orang oetan met een mensenbrein die dol is op lipstick. Flint komt erachter dat zijn meest beruchte machine nog steeds actief is en nu wilde voedseldieren maakt zoals Flamango's, Muskiettoast en Vispansees. Samen met zijn vrienden gaat Flint op een heerlijk gevaarlijke missie om de wereld te redden.

Ma 7 oktober 2019 | 18:25 Cloudy With a Chance of Meatballs 2

07/10 - Flint is niet langer een mislukte wetenschapper, maar sluit zich aan bij het prestigieuze bedrijf The Live Corp Company waar hij de kans krijgt om de wereld te verbeteren. Hier ontmoet hij zijn idool Chester V die Flint voorstelt aan zijn beste uitvinding ooit, Barb, een orang oetan met een mensenbrein die dol is op lipstick. Flint komt erachter dat zijn meest beruchte machine nog steeds actief is en nu wilde voedseldieren maakt zoals Flamango's, Muskiettoast en Vispansees. Samen met zijn...

Flint is niet langer een mislukte wetenschapper, maar sluit zich aan bij het prestigieuze bedrijf The Live Corp Company waar hij de kans krijgt om de wereld te verbeteren. Hier ontmoet hij zijn idool Chester V die Flint voorstelt aan zijn beste uitvinding ooit, Barb, een orang oetan met een mensenbrein die dol is op lipstick. Flint komt erachter dat zijn meest beruchte machine nog steeds actief is en nu wilde voedseldieren maakt zoals Flamango's, Muskiettoast en Vispansees. Samen met zijn vrienden gaat Flint op een heerlijk gevaarlijke missie om de wereld te redden.

Za 28 september 2019 | 22:29 Beverly Hills cop III IMDb: 5.6

28/09 - IMDB * 5.6 - Actiekomedie, Beverly Hills cop III is een Amerikaanse actie en komediefilm uit het jaar 1994. Deze film is geregisseerd door John Landis. Met in de hoofdrol Eddie Murphy, Jon Tenney en Joey Travolta. Deze productie is het vervolg op het zeer succesvolle Beverly Hills Cop (1984) en Beverly Hills Cop II (1987) met wederom Eddie Murphy in de hoofdrol. Politieagent Axel Foley doet onderzoek naar een bende valsmunters. Aanwijzingen leiden hem naar het pretpark Wonderworld in Los Angeles. Met zijn oude kompanen...

Beverly Hills cop III is een Amerikaanse actie- en komediefilm uit het jaar 1994. Deze film is geregisseerd door John Landis. Met in de hoofdrol Eddie Murphy, Jon Tenney en Joey Travolta. Deze productie is het vervolg op het zeer succesvolle Beverly Hills Cop (1984) en Beverly Hills Cop II (1987) met wederom Eddie Murphy in de hoofdrol. Politieagent Axel Foley doet onderzoek naar een bende valsmunters. Aanwijzingen leiden hem naar het pretpark Wonderworld in Los Angeles. Met zijn oude kompanen Rosewood en Flint brengt hij een bezoek aan Ellis DeWald, de veiligheidschef van het park. Foley heeft al snel door dat DeWald niet vies is van duistere zaakjes. Hun gesprek loopt dan ook meteen uit de hand. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/beverly-hills-cop-iii

Zo 15 september 2019 | 10:35 Cloudy with a Chance of Meatballs 2 IMDb: 6.4

15/09 - IMDB * 6.4 - Animatie, Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren...

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie- en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren zoalsTacodillen, Flamango’s, Spinburgers, en Banaantilopen. Het meest succesvolle bedrijf ter wereld, Live Corp, huurt Flint in om de machine definitief te stoppen. Samen met zijn vrienden gaat hij op avontuur naar zijn thuiseiland, dat veranderd is in een mysterieuze voedseljungle. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cloudy-with-a-chance-of-meatballs-2

Zo 8 september 2019 | 10:24 Cloudy with a Chance of Meatballs IMDb: 6.9

08/09 - IMDB * 6.9 - Animatiefilm, Cloudy with a Chance of Meatballs (Nederlandse filmtitel: Het regent Gehakt Ballen) is een familie en animatiefilm uit het jaar 2009. Er zijn stemmen te horen van Bill Hader en Anna Faris. Het verhaal gaat over Flint Lockwood (Bill Hader). Hij is een mislukte uitvinder, die met creaties als een apengedachtenvertaler helaas weinig succes oogst. Tot hij op een dag een machine uitvindt die ervoor zorgt dat het donuts, ijsjes en gehaktballen regent. De enige vriend en collega van Flint is Steve, een...

Cloudy with a Chance of Meatballs (Nederlandse filmtitel: Het regent Gehakt Ballen) is een familie- en animatiefilm uit het jaar 2009. Er zijn stemmen te horen van Bill Hader en Anna Faris. Het verhaal gaat over Flint Lockwood (Bill Hader). Hij is een mislukte uitvinder, die met creaties als een apengedachtenvertaler helaas weinig succes oogst. Tot hij op een dag een machine uitvindt die ervoor zorgt dat het donuts, ijsjes en gehaktballen regent. De enige vriend en collega van Flint is Steve, een aapje dat alleen maar aan eten denkt. Sam (Anna Farris) is een enthousiaste stagiaire die voor een weerstation werkt. Ze droomt er van om een professionele weervrouw te worden en die droom zou wel eens werkelijkheid kunnen worden wanneer ze als enige bericht over een bui van heel veel cheeseburgers. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cloudy-with-a-chance-of-meatballs

Za 7 september 2019 | 11:45 Cloudy with a Chance of Meatballs 2 IMDb: 6.4

07/09 - IMDB * 6.4 - Animatie, Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren...

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie- en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren zoalsTacodillen, Flamango’s, Spinburgers, en Banaantilopen. Het meest succesvolle bedrijf ter wereld, Live Corp, huurt Flint in om de machine definitief te stoppen. Samen met zijn vrienden gaat hij op avontuur naar zijn thuiseiland, dat veranderd is in een mysterieuze voedseljungle. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cloudy-with-a-chance-of-meatballs-2

Zo 1 september 2019 | 08:20 Cloudy with a Chance of Meatballs 2 IMDb: 6.4

01/09 - IMDB * 6.4 - Animatie, Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren...

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie- en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren zoalsTacodillen, Flamango’s, Spinburgers, en Banaantilopen. Het meest succesvolle bedrijf ter wereld, Live Corp, huurt Flint in om de machine definitief te stoppen. Samen met zijn vrienden gaat hij op avontuur naar zijn thuiseiland, dat veranderd is in een mysterieuze voedseljungle. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cloudy-with-a-chance-of-meatballs-2

Vr 30 augustus 2019 | 10:05 Cloudy with a Chance of Meatballs 2 IMDb: 6.4

30/08 - IMDB * 6.4 - Animatie, Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren...

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie- en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren zoalsTacodillen, Flamango’s, Spinburgers, en Banaantilopen. Het meest succesvolle bedrijf ter wereld, Live Corp, huurt Flint in om de machine definitief te stoppen. Samen met zijn vrienden gaat hij op avontuur naar zijn thuiseiland, dat veranderd is in een mysterieuze voedseljungle. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cloudy-with-a-chance-of-meatballs-2

Wo 28 augustus 2019 | 17:10 Cloudy with a Chance of Meatballs 2 IMDb: 6.4

28/08 - IMDB * 6.4 - Animatie, Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren...

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie- en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren zoalsTacodillen, Flamango’s, Spinburgers, en Banaantilopen. Het meest succesvolle bedrijf ter wereld, Live Corp, huurt Flint in om de machine definitief te stoppen. Samen met zijn vrienden gaat hij op avontuur naar zijn thuiseiland, dat veranderd is in een mysterieuze voedseljungle. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cloudy-with-a-chance-of-meatballs-2

Di 27 augustus 2019 | 03:40 Treehouse Masters

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Nature's Super HQ: Pete en NTS bouwen in een natuurgebied een 'natuurhoofdkwartier' met vijf plateaus voor een gemeenschap die getroffen werd door het waterschandaal in Flint in de staat Michigan.

Za 24 augustus 2019 | 10:00 Cloudy with a Chance of Meatballs 2 IMDb: 6.4

24/08 - IMDB * 6.4 - Animatie, Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren...

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie- en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren zoalsTacodillen, Flamango’s, Spinburgers, en Banaantilopen. Het meest succesvolle bedrijf ter wereld, Live Corp, huurt Flint in om de machine definitief te stoppen. Samen met zijn vrienden gaat hij op avontuur naar zijn thuiseiland, dat veranderd is in een mysterieuze voedseljungle. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cloudy-with-a-chance-of-meatballs-2

Wo 21 augustus 2019 | 12:30 Cloudy with a Chance of Meatballs 2 IMDb: 6.4

21/08 - IMDB * 6.4 - Animatie, Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren...

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie- en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren zoalsTacodillen, Flamango’s, Spinburgers, en Banaantilopen. Het meest succesvolle bedrijf ter wereld, Live Corp, huurt Flint in om de machine definitief te stoppen. Samen met zijn vrienden gaat hij op avontuur naar zijn thuiseiland, dat veranderd is in een mysterieuze voedseljungle. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cloudy-with-a-chance-of-meatballs-2

Wo 21 augustus 2019 | 10:35 Cloudy with a Chance of Meatballs 2 IMDb: 6.4

21/08 - IMDB * 6.4 - Animatie, Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren...

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie- en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren zoalsTacodillen, Flamango’s, Spinburgers, en Banaantilopen. Het meest succesvolle bedrijf ter wereld, Live Corp, huurt Flint in om de machine definitief te stoppen. Samen met zijn vrienden gaat hij op avontuur naar zijn thuiseiland, dat veranderd is in een mysterieuze voedseljungle. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cloudy-with-a-chance-of-meatballs-2

Zo 18 augustus 2019 | 08:35 Cloudy with a Chance of Meatballs 2 IMDb: 6.4

18/08 - IMDB * 6.4 - Animatie, Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren...

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie- en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren zoalsTacodillen, Flamango’s, Spinburgers, en Banaantilopen. Het meest succesvolle bedrijf ter wereld, Live Corp, huurt Flint in om de machine definitief te stoppen. Samen met zijn vrienden gaat hij op avontuur naar zijn thuiseiland, dat veranderd is in een mysterieuze voedseljungle. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cloudy-with-a-chance-of-meatballs-2

Vr 16 augustus 2019 | 10:45 Cloudy with a Chance of Meatballs 2 IMDb: 6.4

16/08 - IMDB * 6.4 - Animatie, Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren...

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie- en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren zoalsTacodillen, Flamango’s, Spinburgers, en Banaantilopen. Het meest succesvolle bedrijf ter wereld, Live Corp, huurt Flint in om de machine definitief te stoppen. Samen met zijn vrienden gaat hij op avontuur naar zijn thuiseiland, dat veranderd is in een mysterieuze voedseljungle. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cloudy-with-a-chance-of-meatballs-2

Do 15 augustus 2019 | 12:15 Cloudy with a Chance of Meatballs 2 IMDb: 6.4

15/08 - IMDB * 6.4 - Animatie, Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren...

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie- en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren zoalsTacodillen, Flamango’s, Spinburgers, en Banaantilopen. Het meest succesvolle bedrijf ter wereld, Live Corp, huurt Flint in om de machine definitief te stoppen. Samen met zijn vrienden gaat hij op avontuur naar zijn thuiseiland, dat veranderd is in een mysterieuze voedseljungle. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cloudy-with-a-chance-of-meatballs-2

Za 10 augustus 2019 | 14:10 Cloudy with a Chance of Meatballs 2 IMDb: 6.4

10/08 - IMDB * 6.4 - Animatie, Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren...

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie- en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren zoalsTacodillen, Flamango’s, Spinburgers, en Banaantilopen. Het meest succesvolle bedrijf ter wereld, Live Corp, huurt Flint in om de machine definitief te stoppen. Samen met zijn vrienden gaat hij op avontuur naar zijn thuiseiland, dat veranderd is in een mysterieuze voedseljungle. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cloudy-with-a-chance-of-meatballs-2

Za 10 augustus 2019 | 10:45 Cloudy with a Chance of Meatballs 2 IMDb: 6.4

10/08 - IMDB * 6.4 - Animatie, Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren...

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie- en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren zoalsTacodillen, Flamango’s, Spinburgers, en Banaantilopen. Het meest succesvolle bedrijf ter wereld, Live Corp, huurt Flint in om de machine definitief te stoppen. Samen met zijn vrienden gaat hij op avontuur naar zijn thuiseiland, dat veranderd is in een mysterieuze voedseljungle. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cloudy-with-a-chance-of-meatballs-2

Di 6 augustus 2019 | 14:55 Cloudy with a Chance of Meatballs 2 IMDb: 6.4

06/08 - IMDB * 6.4 - Animatie, Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren...

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie- en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren zoalsTacodillen, Flamango’s, Spinburgers, en Banaantilopen. Het meest succesvolle bedrijf ter wereld, Live Corp, huurt Flint in om de machine definitief te stoppen. Samen met zijn vrienden gaat hij op avontuur naar zijn thuiseiland, dat veranderd is in een mysterieuze voedseljungle. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cloudy-with-a-chance-of-meatballs-2

Zo 4 augustus 2019 | 09:40 Cloudy with a Chance of Meatballs 2 IMDb: 6.4

04/08 - IMDB * 6.4 - Animatie, Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren...

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie- en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren zoalsTacodillen, Flamango’s, Spinburgers, en Banaantilopen. Het meest succesvolle bedrijf ter wereld, Live Corp, huurt Flint in om de machine definitief te stoppen. Samen met zijn vrienden gaat hij op avontuur naar zijn thuiseiland, dat veranderd is in een mysterieuze voedseljungle. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cloudy-with-a-chance-of-meatballs-2

Za 3 augustus 2019 | 10:20 Cloudy with a Chance of Meatballs 2 IMDb: 6.4

03/08 - IMDB * 6.4 - Animatie, Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren...

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie- en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren zoalsTacodillen, Flamango’s, Spinburgers, en Banaantilopen. Het meest succesvolle bedrijf ter wereld, Live Corp, huurt Flint in om de machine definitief te stoppen. Samen met zijn vrienden gaat hij op avontuur naar zijn thuiseiland, dat veranderd is in een mysterieuze voedseljungle. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cloudy-with-a-chance-of-meatballs-2

Vr 2 augustus 2019 | 16:55 Cloudy with a Chance of Meatballs 2 IMDb: 6.4

02/08 - IMDB * 6.4 - Animatie, Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren...

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie- en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren zoalsTacodillen, Flamango’s, Spinburgers, en Banaantilopen. Het meest succesvolle bedrijf ter wereld, Live Corp, huurt Flint in om de machine definitief te stoppen. Samen met zijn vrienden gaat hij op avontuur naar zijn thuiseiland, dat veranderd is in een mysterieuze voedseljungle. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cloudy-with-a-chance-of-meatballs-2

Do 1 augustus 2019 | 15:10 Cloudy with a Chance of Meatballs 2 IMDb: 6.4

01/08 - IMDB * 6.4 - Animatie, Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren...

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie- en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren zoalsTacodillen, Flamango’s, Spinburgers, en Banaantilopen. Het meest succesvolle bedrijf ter wereld, Live Corp, huurt Flint in om de machine definitief te stoppen. Samen met zijn vrienden gaat hij op avontuur naar zijn thuiseiland, dat veranderd is in een mysterieuze voedseljungle. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cloudy-with-a-chance-of-meatballs-2

Wo 17 juli 2019 | 00:40 The Extraordinary Collector

In the first of six episodes, art dealer Gordon Watson meets Lord Rothschild from the famous banking dynasty. Lord Rothschild has been collecting art since he was ten and has added to a remarkable family collection of traditional and contemporary art, furniture and design, spread between Waddesdon Manor and the Flint House on his estate in Buckinghamshire. Today, Gordon is going along to view the latest additions to Lord Rothschild's collection and to see whether there is anything he can add himself. Gordon is given a tour of the award-winning Flint House, a new build on the Waddesdon Estate. Gordon then heads to Amsterdam to see at first hand an extraordinary piece of contemporary lighting he has been tipped off about. Gordon is also on the look out for chairs to match a bespoke outdoor table in keeping with the Flint House design. Gordon returns to see Lord Rothschild a few weeks later, but will he be able to sell anything to a man who has spent his lifetime collecting the finest art?

Zo 14 juli 2019 | 11:50 ZDF-Fernsehgarten

In dieser Ausgabe des "ZDF-Fernsehgartens" präsentiert Andrea Kiewel die aktuellsten Party-, Chart- und Schlager-Hits und begrüßt interessante Gäste und Experten zu aktuellen Themen. Gäste: Frontm3n, Danyel Gérard, Patrick Lindner, Kelvin Jones, Milou & Flint, Lou Bega, David Hasselhoff, Show-Auftritt von Can Can und andere.

Vr 28 juni 2019 | 00:45 Beverly Hills cop III IMDb: 5.5

28/06 - IMDB * 5.5 - Actiekomedie, Beverly Hills cop III is een Amerikaanse actie en komediefilm uit het jaar 1994. Deze film is geregisseerd door John Landis. Met in de hoofdrol Eddie Murphy, Jon Tenney en Joey Travolta. Deze productie is het vervolg op het zeer succesvolle Beverly Hills Cop (1984) en Beverly Hills Cop II (1987) met wederom Eddie Murphy in de hoofdrol. Politieagent Axel Foley doet onderzoek naar een bende valsmunters. Aanwijzingen leiden hem naar het pretpark Wonderworld in Los Angeles. Met zijn oude kompanen...

Beverly Hills cop III is een Amerikaanse actie- en komediefilm uit het jaar 1994. Deze film is geregisseerd door John Landis. Met in de hoofdrol Eddie Murphy, Jon Tenney en Joey Travolta. Deze productie is het vervolg op het zeer succesvolle Beverly Hills Cop (1984) en Beverly Hills Cop II (1987) met wederom Eddie Murphy in de hoofdrol. Politieagent Axel Foley doet onderzoek naar een bende valsmunters. Aanwijzingen leiden hem naar het pretpark Wonderworld in Los Angeles. Met zijn oude kompanen Rosewood en Flint brengt hij een bezoek aan Ellis DeWald, de veiligheidschef van het park. Foley heeft al snel door dat DeWald niet vies is van duistere zaakjes. Hun gesprek loopt dan ook meteen uit de hand. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/beverly-hills-cop-iii

Ma 17 juni 2019 | 05:15 Treehouse Masters

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Nature's Super HQ: Pete en NTS bouwen in een natuurgebied een 'natuurhoofdkwartier' met vijf plateaus voor een gemeenschap die getroffen werd door het waterschandaal in Flint in de staat Michigan.

Za 15 juni 2019 | 00:30 Inas Nacht

Die Late-Night-Show mit der Kabarettistin, Sängerin und Moderatorin Ina Müller, nach Müllerin Art: Talk, Comedy und viel, viel Musik in der Hamburger Kneipe Zum Schellfischposten. Als ersten Gast begrüßt Ina Müller den Musiker Sido. Er erzählt von seinem Familienalltag in einer Kleinstadt bei Berlin, seinen Hobbys und Marotten sowie vom Älterwerden als erfolgreicher Rap-Musiker. Zum Gespräch hinzu kommt die italienischstämmige Kabarettistin Margie Kinsky. Sie spricht mit Ina Müller über ihre erste Zeit in Deutschland, absurde Familiensituationen und wie man es sich zu Hause am besten gemütlich macht. Erster Musikgast dieser Folge ist das Songwriter-Duo Milou & Flint, deren poetische Musik sich durch perfekte Vokalharmonien auszeichnet. Den Abend beschließt die Kieler Band Leoniden, die als eine der wohl größten deutschen Rockhoffnungen unter anderem den Newcomer-Preis der ARD-Radioanstalten gewonnen hat. Das gefällt auch den 20 Herren des Wilhelmsburger Shantychors De Tampentrekker, die wie immer vor den Kneipenfenstern die Stellung halten und für musikalische Intermezzi sorgen. 14 Personen bestreiten das Publikum, mehr passen nicht rein bei "Inas Nacht", aber die dürfen dafür mit Bierdeckel-Fragen ein bisschen mithelfen. Und alle werden wieder bestens versorgt von der Kneipenwirtin Frau Müller, nicht verwandt und verschwägert mit Ina. Klingt leicht chaotisch? Soll es auch!

Wo 5 juni 2019 | 14:31 Cloudy with a Chance of Meatballs 2 IMDb: 6.4

05/06 - IMDB * 6.4 - Kinderen, Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren...

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie- en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren zoalsTacodillen, Flamango’s, Spinburgers, en Banaantilopen. Het meest succesvolle bedrijf ter wereld, Live Corp, huurt Flint in om de machine definitief te stoppen. Samen met zijn vrienden gaat hij op avontuur naar zijn thuiseiland, dat veranderd is in een mysterieuze voedseljungle. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cloudy-with-a-chance-of-meatballs-2

Do 30 mei 2019 | 20:55 Fahrenheit 11/9 IMDb: 6.7

30/05 - IMDB * 6.7 - Actuele documentaire, Fahrenheit 11/9 is een Amerikaanse documentaire uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Michael Moore. Filmmaker Michael Moore voorspelde dat Donald Trump de 45e president van de Verenigde Staten zou worden. Reizend door het land, interviewt Moore Amerikaanse burgers om een idee te krijgen van de sociale, economische en politieke impact van de overwinning van Trump. Het geeft een provocerende en komische kijk op de tijd waarin we leven. Het onderzoekt de twee belangrijkste vragen...

Fahrenheit 11/9 is een Amerikaanse documentaire uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Michael Moore. Filmmaker Michael Moore voorspelde dat Donald Trump de 45e president van de Verenigde Staten zou worden. Reizend door het land, interviewt Moore Amerikaanse burgers om een idee te krijgen van de sociale, economische en politieke impact van de overwinning van Trump. Het geeft een provocerende en komische kijk op de tijd waarin we leven. Het onderzoekt de twee belangrijkste vragen van het Trump-tijdperk: hoe zijn we hier gekomen en hoe komen we er weer weg? Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/fahrenheit-119

Zo 26 mei 2019 | 10:30 Cloudy with a Chance of Meatballs 2 IMDb: 6.4

26/05 - IMDB * 6.4 - Kinderen, Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren...

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie- en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren zoalsTacodillen, Flamango’s, Spinburgers, en Banaantilopen. Het meest succesvolle bedrijf ter wereld, Live Corp, huurt Flint in om de machine definitief te stoppen. Samen met zijn vrienden gaat hij op avontuur naar zijn thuiseiland, dat veranderd is in een mysterieuze voedseljungle. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cloudy-with-a-chance-of-meatballs-2

Zo 12 mei 2019 | 10:29 Cloudy with a chance of meatballs IMDb: 7.0

12/05 - IMDB * 7.0 - Animatiefilm, Cloudy with a Chance of Meatballs (Nederlandse filmtitel: Het regent Gehakt Ballen) is een familie en animatiefilm uit het jaar 2009. Er zijn stemmen te horen van Bill Hader en Anna Faris. Het verhaal gaat over Flint Lockwood (Bill Hader). Hij is een mislukte uitvinder, die met creaties als een apengedachtenvertaler helaas weinig succes oogst. Tot hij op een dag een machine uitvindt die ervoor zorgt dat het donuts, ijsjes en gehaktballen regent. De enige vriend en collega van Flint is Steve, een...

Cloudy with a Chance of Meatballs (Nederlandse filmtitel: Het regent Gehakt Ballen) is een familie- en animatiefilm uit het jaar 2009. Er zijn stemmen te horen van Bill Hader en Anna Faris. Het verhaal gaat over Flint Lockwood (Bill Hader). Hij is een mislukte uitvinder, die met creaties als een apengedachtenvertaler helaas weinig succes oogst. Tot hij op een dag een machine uitvindt die ervoor zorgt dat het donuts, ijsjes en gehaktballen regent. De enige vriend en collega van Flint is Steve, een aapje dat alleen maar aan eten denkt. Sam (Anna Farris) is een enthousiaste stagiaire die voor een weerstation werkt. Ze droomt er van om een professionele weervrouw te worden en die droom zou wel eens werkelijkheid kunnen worden wanneer ze als enige bericht over een bui van heel veel cheeseburgers. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cloudy-with-a-chance-of-meatballs

Za 4 mei 2019 | 07:15 Cloudy with a Chance of Meatballs 2 IMDb: 6.4

04/05 - IMDB * 6.4 - Animatiefilm, Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren...

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie- en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren zoalsTacodillen, Flamango’s, Spinburgers, en Banaantilopen. Het meest succesvolle bedrijf ter wereld, Live Corp, huurt Flint in om de machine definitief te stoppen. Samen met zijn vrienden gaat hij op avontuur naar zijn thuiseiland, dat veranderd is in een mysterieuze voedseljungle. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cloudy-with-a-chance-of-meatballs-2

Za 27 april 2019 | 23:45 Het Koningsdagconcert 2019

Concert (2019) n.a.v. Koningsdag. Wervelend muzikaal programma in Theater Flint te Amersfoort in het bijzijn van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima en Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix.

Do 25 april 2019 | 07:40 Treehouse Masters

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Nature's Super HQ: Pete en NTS bouwen in een natuurgebied een 'natuurhoofdkwartier' met vijf plateaus voor een gemeenschap die getroffen werd door het waterschandaal in Flint in de staat Michigan.

Di 16 april 2019 | 20:29 Beverly Hills cop III IMDb: 5.5

16/04 - IMDB * 5.5 - Actiekomedie, Beverly Hills cop III is een Amerikaanse actie en komediefilm uit het jaar 1994. Deze film is geregisseerd door John Landis. Met in de hoofdrol Eddie Murphy, Jon Tenney en Joey Travolta. Deze productie is het vervolg op het zeer succesvolle Beverly Hills Cop (1984) en Beverly Hills Cop II (1987) met wederom Eddie Murphy in de hoofdrol. Politieagent Axel Foley doet onderzoek naar een bende valsmunters. Aanwijzingen leiden hem naar het pretpark Wonderworld in Los Angeles. Met zijn oude kompanen...

Beverly Hills cop III is een Amerikaanse actie- en komediefilm uit het jaar 1994. Deze film is geregisseerd door John Landis. Met in de hoofdrol Eddie Murphy, Jon Tenney en Joey Travolta. Deze productie is het vervolg op het zeer succesvolle Beverly Hills Cop (1984) en Beverly Hills Cop II (1987) met wederom Eddie Murphy in de hoofdrol. Politieagent Axel Foley doet onderzoek naar een bende valsmunters. Aanwijzingen leiden hem naar het pretpark Wonderworld in Los Angeles. Met zijn oude kompanen Rosewood en Flint brengt hij een bezoek aan Ellis DeWald, de veiligheidschef van het park. Foley heeft al snel door dat DeWald niet vies is van duistere zaakjes. Hun gesprek loopt dan ook meteen uit de hand. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/beverly-hills-cop-iii

Do 21 maart 2019 | 07:40 Treehouse Masters

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Nature's Super HQ: Pete en NTS bouwen in een natuurgebied een 'natuurhoofdkwartier' met vijf plateaus voor een gemeenschap die getroffen werd door het waterschandaal in Flint in de staat Michigan.

Zo 3 maart 2019 | 12:30 Cloudy with a Chance of Meatballs 2 IMDb: 6.4

03/03 - IMDB * 6.4 - Kinderen, Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren...

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie- en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren zoalsTacodillen, Flamango’s, Spinburgers, en Banaantilopen. Het meest succesvolle bedrijf ter wereld, Live Corp, huurt Flint in om de machine definitief te stoppen. Samen met zijn vrienden gaat hij op avontuur naar zijn thuiseiland, dat veranderd is in een mysterieuze voedseljungle. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cloudy-with-a-chance-of-meatballs-2

Vr 1 maart 2019 | 20:30 Cloudy with a Chance of Meatballs 2 IMDb: 6.4

01/03 - IMDB * 6.4 - Animatiefilm, Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren...

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (Nederlandse titel: Het Regent Gehaktballen 2) is een Amerikaanse animatie- en komediefilm uit het jaar 2013. De stemmen van onder andere Bill Hader, Anna Faris en Neil Patrick Harris zijn te horen in deze animatiefilm. Deze film gaat door na de rampzalige voedselstorm uit het eerste deel. De jonge uitvinder Flint Lockwood komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is. Dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren zoalsTacodillen, Flamango’s, Spinburgers, en Banaantilopen. Het meest succesvolle bedrijf ter wereld, Live Corp, huurt Flint in om de machine definitief te stoppen. Samen met zijn vrienden gaat hij op avontuur naar zijn thuiseiland, dat veranderd is in een mysterieuze voedseljungle. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cloudy-with-a-chance-of-meatballs-2

Wo 27 februari 2019 | 23:50 7 Tage…

Zum vierten Mal wird an diesem Tag das Netz eingeholt. Kapitän Fritz Flint steht in der Messe und raunt: "Die Jungs sind durch. Und ich? Ich bin so etwas wie der Seelsorger an Bord." Sieben Tage verbringen Lars Kaufmann und Martin D'Costa an Bord des Hochseekutters "J. von Cölln" vor der norwegischen Küste. Für sie und die Mannschaft ein knochenharter, zermürbender Job: Fische fangen, schlachten und ab ins Eis. Rund um die Uhr, immer wieder. Was treibt die Männer an, ein Leben auf dem Wasser zu wählen? Wie fühlt es sich an, 280 Tage im Jahr weg zu sein von zu Hause? "Die, die ich liebe, sind an Land, aber die Crew an Bord, das ist meine Familie", sagt ein Matrose. Und Kapitän Flint ist immer auf der Suche nach dem Fisch. Der Film "7 Tage... unter Fischern" liefert eindrucksvolle Bilder und zeigt ein Leben zwischen Melancholie und Hektik.

Vr 22 februari 2019 | 19:25 Bettys Diagnose

Seizoen 5 - Aflevering 19/25 (82) - Mit dieser Offenbarung hatte Oliver nicht gerechnet. Als Betty ihm nach Wochen beichtet, was zwischen ihr und Dr. Stern auf der Jubiläumsfeier vorgefallen ist, schlägt er spontan zu. Betty ist das alles sehr unangenehm. Sie ist sich sicher, dass der Kuss nichts zu bedeuten hatte. Doch Hanna sieht das anders und kann ihr diese Lüge nicht verzeihen. Dr. Stern hingegen ist stinksauer auf Betty. Denn Hanna macht ihm jetzt richtig Stress. Trotzdem muss auf Station professionell weitergearbeitet werden. Saskia Flint wird von ihrem Mann Felix mit starken Unterleibsschmerzen in die Klinik gebracht. Die Diagnose Blasenentzündung kann Dr. Lewandowski schnell stellen. Doch dann erfährt er, dass das Paar eine asexuelle Beziehung lebt, und sein Ehrgeiz wird geweckt, herauszufinden, ob die Asexualiät organische Ursachen hat. Am Ende muss das Paar eine schwerwiegende Entscheidung treffen. Als Oma Hiltrud ihren Enkel Max Horten besucht, der wegen entzündeter Tattoos auf Station liegt, fällt sie erstmal in Ohnmacht. Ihr Enkel wird auf keinen Fall mit diesen Tattoos ihre Anwaltskanzlei übernehmen. Die Tattoos müssen entfernt werden. Doch da stoßen zwei ebenbürtige Sturköpfe aufeinander.

Za 5 januari 2019 | 16:00 Die Schatzinsel (3) – Das Blockhaus

Aflevering 3 - Nach Ankunft bei der Schatzinsel erlaubt der Kapitän (Jacques Monod) der Mannschaft, an Land zu gehen, wohlwissend, dass die Piraten sich sofort selbst auf Schatzsuche machen werden. Dadurch wird aber deren Zahl an Bord reduziert, und die Schiffsführung, die in Unterzahl ist, kann die Zurückgebliebenen erst einmal festsetzen. Jim Hawkins (Michael Ande) hat sich, unerlaubterweise, mit dem Landetrupp auf die Insel begeben und flieht in das Landesinnere. Dort trifft er auf einen ausgesetzten Seemann, Ben Gunn (Jean Saudray), der ebenfalls einmal zu Flints Bande gehörte. Er will Hawkins und der Schiffsführung helfen. Die hat sich mittlerweile an Land begeben und ein altes von Flint gebautes Blockhaus ausfindig gemacht, wo sie sich verschanzen können. Nach Eintreffen beim Blockhaus muss Jim Hawkins erst einmal eine gehörige Standpauke über sich ergehen lassen. Doktor Livesey (Georges Riquier) ist jedoch sehr erfreut, als er von Ben Gunn hört.

Za 5 januari 2019 | 13:10 Die Schatzinsel (1) – Der alte Freibeuter

Eerste aflevering. England im Jahr 1758: In dem alten Seemannsgasthaus Admiral Benbow verlebt Jim Hawkins (Michael Ande) als einziges Kind der Wirtsleute seine Jugend. Er muss im Gasthaus mitarbeiten und hat mit seinen knapp 18 Jahren bisher noch nichts von der Welt gesehen. Eines Tages quartiert sich hier ein sehr sonderbarer alter Seemann (Dante Maggio) ein. Er heißt Bill Bones, lässt sich aber nur mit Kapitän anreden. Seine Kleidung ist ziemlich abgerissen, sein Auftreten schroff und wortkarg, außer wenn er betrunken ist. Als ein Schlaganfall den alten Piraten Bones auf der Stelle tötet, erkennt Jim, dass er sich zusammen mit seiner Mutter (Ilsemarie Schnering) in großer Gefahr befindet. Beide fliehen rechtzeitig aus dem Admiral Benbow. Unter einer kleinen Brücke versteckt, belauschen sie die herannahenden Piraten und hören, dass sich in Bill Bones’ Seekiste die Karte einer Insel mit allen Angaben, wo Flint seine Schätze vergraben hat, befindet. Kurzentschlossen und todesmutig eilt Jim zum Gasthaus zurück und schnappt den Seeräubern in letzter Sekunde das Päckchen mit der Karte vor der Nase weg.

Za 5 januari 2019 | 01:00 Black Sails

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Xiii. Terwijl Flint het fort begint te bombarderen, onderneemt Miranda een verwoede poging om New Providence te redden. Vane moet het heft in eigen handen nemen. Silver vertelt Bones intussen over het lot van Gates. Eleanor en haar vader rijten oude wonden open. Rackham ontdekt een groot geheim.

Vr 4 januari 2019 | 01:00 Black Sails

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Xii. Flint wil Vane koste wat het kost uit het fort verdrijven. De kapitein stuurt een boodschapper op Vane af. Eleanor moet noodgedwongen een kant kiezen om Flints destructieve plannen een halt toe te roepen. Rackham ontdekt tot welke dingen Max in staat is. Silver wordt herenigd met een oude vriend.

Do 3 januari 2019 | 01:00 Black Sails

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Xi. Bij zijn terugkeer naar Nassau staat Flint al meteen voor een zwaar dilemma. Eleanor schakelt hulp in uit onverwachte hoek. Rackham hoopt zijn slechte reputatie te kunnen herstellen, maar dat loopt niet van een leien dakje. Op het schip van Ned Low ontdekt Vane een verrassende buit.

Wo 2 januari 2019 | 01:00 Black Sails

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. X. Een bemanningslid van de Walrus keert onverwachts terug. Terwijl Flint nog steeds opgesloten zit in de romp van het schip, zet hij zijn plan om opnieuw kapitein te worden in werking. Hij biedt Dufresne zijn 'deskundig' advies aan. Silver probeert zichzelf intussen onmisbaar te maken bij zijn scheepsmaten. Lows onstilbare honger naar macht zorgt steeds meer voor roekeloosheid bij zijn bemanning. Meeks vraagt Eleanor om te getuigen tegen hun kapitein.

Wo 2 januari 2019 | 00:45 The Night Shift

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Recovery. T.C. wordt geschorst nadat hij compleet uitgeput, mentaal en fysiek, instortte op het werk. Ragosa keert terug naar het ziekenhuis.

Di 1 januari 2019 | 14:51 Het Regent Gehaktballen

01/01 - Animatiefilm, Amerikaanse animatiefilm. Flint Lockwood is een mislukte uitvinder die met zijn bizarre creaties weinig succes oogst. Wanneer hij echter een toestel ontwikkelt dat water kan omzetten in voedsel, lijkt zijn broodje gebakken. Tot zijn apparaat tijdens een demonstratie de ruimte wordt ingeschoten. Het begint prompt donuts, ijsjes en gehaktballen te regenen.

Amerikaanse animatiefilm. Flint Lockwood is een mislukte uitvinder die met zijn bizarre creaties weinig succes oogst. Wanneer hij echter een toestel ontwikkelt dat water kan omzetten in voedsel, lijkt zijn broodje gebakken. Tot zijn apparaat tijdens een demonstratie de ruimte wordt ingeschoten. Het begint prompt donuts, ijsjes en gehaktballen te regenen.

Di 1 januari 2019 | 01:00 Black Sails

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Ix. Door een schipbreuk zijn zowel de bemanning van de Walrus als de buit van de Urca op een eiland gestrand. Vanop zee wordt de Urca-schat echter in de gaten gehouden door de bemanning van de Spanish Man O' War. Na enkele wrede recente onthullingen heeft de wantrouwige bemanning van de Walrus zich resoluut tegen scheepsmaat Silver en kapitein Flint gekeerd. Om hun vertrouwen terug te winnen, besluiten Flint en Silver actie te ondernemen en het schip binnen te dringen. Op New Providence geniet Vane intussen van zijn nieuwe positie. Eleanor komt oog in oog te staan met een nieuwe bedreiging.

Zo 30 december 2018 | 11:00 Jorinde und Joringel

Eine Hexe (Katja Flint) droht, das junge Paar Jorinde (Llewellyn Reichman) und Joringel (Jonas Nay, "Homevideo") zu entzweien... Konfus erzählt und schwach gespielt. Einzig die Flint glänzt als magische Männerhasserin.

Za 29 december 2018 | 01:00 Black Sails

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie. Xxviii. Rogers gaat op zoek naar de piraten. Bonny en Rackham krijgen geen schijn van kans. En Silver eist antwoorden van Flint.

Wo 26 december 2018 | 01:00 Black Sails

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Amerikaanse dramaserie. Xxv. De terugkeer van Flint en Silver naar Nassau wordt onwaarschijnlijk legendarisch. Een aanpassing van de voorwaarden brengt Rackham en Bonny in gevaar. De missie van Vane gaat verder. En Eleanor neemt Rogers in vertrouwen.

Di 25 december 2018 | 01:00 Black Sails

Seizoen 2 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. XXIV. Flint spreekt Teach aan over de toekomst van de piraterij. Rogers verricht een arrestatie. Rackham heeft een nieuw doel. Madi schiet Silver te hulp.

Ma 24 december 2018 | 18:00 Heiligabend unterm Baum

Der WDR feiert mit vielen musikalischen Stars umsonst und draußen unter dem Dortmunder Riesen-Weihnachtsbaum den Heiligabend – mit bekannten, besinnlichen und neuen Weihnachtsliedern in romantischer Atmosphäre des Weihnachtsmarktes. Sandra Quellmann präsentiert die Stars und ihre Lieder: Lena Valaitis ist dabei – sie gehört zu den größten Schlagerstars des Landes. Seit 50 Jahren steht sie mittlerweile auf der Bühne. In Dortmund präsentiert sie ihre größten Hits, Songs aus ihrem aktuellen Album und weihnachtliche Klassiker. Ganz frisch im Geschäft dagegen ist Marie Wegener. Die junge Frau aus Duisburg hat ist diesem Jahr die RTL-Castingshow DSDS gewonnen und sich mit "Königlich" in die Herzen vieler Fans gesungen. Mit Swing-Cover-Versionen großer Hits starten Goldmeister gerade durch. Anna Maria Zimmermann wird die Besucher auch mit aktuellen Hits aus ihrem neuen Album "Sorgenfrei" begeistern. Der Holzwickeder Schulchor Clara's Voices war beim WDR-Chorwettbewerb "Der beste Chor im Westen 2017" ganz vorne mit dabei. 2018 singen die Schülerinnen und Schüler unterm Dortmunder Weihnachtsbaum mit tausenden Besuchern Weihnachtslieder. Dieter Falk ist einer der erfolgreichsten deutschen Musik- und Musicalproduzenten. Zuletzt sorgte er mit dem Pop-Oratorium "Luther" für Aufsehen. Mit seinen Söhnen Max und Paul tritt er als "Falk & Sons" auf, u.a. unter dem Motto "Celebrate Bach – Christmas Edition". Außerdem dabei: Jonathan Zelter, Vincent Gross, Claudio Capéo, Lichtblick, milou & flint sowie Max im Parkhaus.

Di 18 december 2018 | 01:00 Black Sails

Seizoen 2 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Xix. Flint en zijn bemanning voeren oorlog tegen de wereld. Eleanor wordt genade aangeboden. Vane maakt bezwaar tegen Rackhams werkwijze.

Zo 16 december 2018 | 16:45 Weihnachtsfeier unterm Baum

Der WDR feiert erneut mit vielen musikalischen Stars umsonst und draußen unter dem Dortmunder Riesen-Weihnachtsbaum. Höhepunkte der Veranstaltung vom 10. Dezember 2018 werden am dritten Advent im WDR Fernsehen gezeigt: am 16.12. von 16.45 Uhr bis 18.15 Uhr. Lena Valaitis ist dabei – sie gehört zu den größten Schlagerstars des Landes. Seit 50 Jahren steht sie mittlerweile auf der Bühne. In Dortmund präsentiert sie ihre größten Hits, Songs aus ihrem aktuellen Album und weihnachtliche Klassiker. Ganz frisch im Geschäft dagegen ist Marie Wegener. Die Schülerin aus Duisburg hat in diesem Jahr die RTL-Castingshow DSDS gewonnen und sich mit "Königlich" in die Herzen vieler Fans gesungen. Mit verswingten Coverversionen großer Hits starten Goldmeister gerade durch. Anna Maria Zimmermann wird die Besucher mit aktuellen Hits aus ihrem neuen Album "Sorgenfrei" begeistern. Der Holzwickeder Schulchor "Clara's Voices" war beim WDR-Chorwettbewerb "Der beste Chor im Westen 2017" ganz vorne mit dabei. 2018 singen die Schülerinnen und Schüler unterm Dortmunder Weihnachtsbaum mit tausenden Besuchern Weihnachtslieder. Dieter Falk ist einer der erfolgreichsten deutschen Musik- und Musicalproduzenten. Zuletzt sorgte er mit dem Pop-Oratorium "Luther" für Aufsehen. Mit seinem Söhnen Max und Paul tritt er als "Falk & Sons" auf – u.a. unter dem Motto: "Celebrate Bach – Christmas Edition". Außerdem mit dabei: Jonathan Zelter, Vincent Gross, Claudio Capéo, Lichtblick, milou & flint sowie Max im Parkhaus.

Za 15 december 2018 | 01:00 Black Sails

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Xviii. Flint krijgt hulp uit een onverwachte hoek. Vanes bende willen dat er iets verandert. Silver doet een opoffering.

Wo 12 december 2018 | 01:00 Black Sails

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Xv. Flint en Silver krijgen belangrijk nieuws. Eleanor neemt een risico waarmee ze haar toekomst hoopt veilig te stellen. Bonny staat voor een dilemma. Dufresne lokt Billy uit zijn tent.

Di 11 december 2018 | 01:00 Black Sails

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Xiv. Eleanor moet noodgedwongen de vredesonderhandelingen leiden tussen Vane en Flint. Rackham krijgt als kersvers kapitein van de Colonial Dawn al meteen lik op stuk. In diens bordeel verliest Bonny intussen volledig de controle.

Za 8 december 2018 | 01:00 Black Sails

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Xiii. Terwijl Flint het fort begint te bombarderen, onderneemt Miranda een verwoede poging om New Providence te redden. Vane moet het heft in eigen handen nemen. Silver vertelt Bones intussen over het lot van Gates. Eleanor en haar vader rijten oude wonden open. Rackham ontdekt een groot geheim.

Vr 7 december 2018 | 09:50 Het regent gehaktballen

Animatieserie over de scholier Flint Lockwood, die graag uitvinder wil worden. Flint woont in een stad waar alles om sardientjes draait, maar hij heeft andere toekomstplannen en hoopt de wereld te veranderen met zijn uitvindingen. Flint beleeft grappige en spannende avonturen met zijn beste vriendin, Sam Sparks, die droomt van een carrière als meteoroloog. Na het zien van een film krijgt Baby Brent nachtmerries, kunnen Flint en Sam hem er af helpen?

Do 6 december 2018 | 01:00 Black Sails

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Xi. Bij zijn terugkeer naar Nassau staat Flint al meteen voor een zwaar dilemma. Eleanor schakelt hulp in uit onverwachte hoek. Rackham hoopt zijn slechte reputatie te kunnen herstellen, maar dat loopt niet van een leien dakje. Op het schip van Ned Low ontdekt Vane een verrassende buit.

Di 4 december 2018 | 01:00 Black Sails

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Ix. Door een schipbreuk zijn zowel de bemanning van de Walrus als de buit van de Urca op een eiland gestrand. Vanop zee wordt de Urca-schat echter in de gaten gehouden door de bemanning van de Spanish Man O' War. Na enkele wrede recente onthullingen heeft de wantrouwige bemanning van de Walrus zich resoluut tegen scheepsmaat Silver en kapitein Flint gekeerd. Om hun vertrouwen terug te winnen, besluiten Flint en Silver actie te ondernemen en het schip binnen te dringen. Op New Providence geniet Vane intussen van zijn nieuwe positie. Eleanor komt oog in oog te staan met een nieuwe bedreiging.

Za 1 december 2018 | 01:00 Black Sails

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie. Xxviii. Rogers gaat op zoek naar de piraten. Bonny en Rackham krijgen geen schijn van kans. En Silver eist antwoorden van Flint.

Vr 16 november 2018 | 23:15 Vice

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Amerikaanse reportagereeks. Flint Water Crisis & Libya on the Brink. Ahmed Shihab-Eldin onderzoekt hoe de stad Flint in Michigan wordt vergiftigd door haar eigen bestuur. En Simon Ostrovsky brengt verslag uit vanaf de frontlinie in Libië.

Wo 14 november 2018 | 01:00 Black Sails

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Xv. Flint en Silver krijgen belangrijk nieuws. Eleanor neemt een risico waarmee ze haar toekomst hoopt veilig te stellen. Bonny staat voor een dilemma. Dufresne lokt Billy uit zijn tent.

Za 10 november 2018 | 01:00 Black Sails

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Xiii. Terwijl Flint het fort begint te bombarderen, onderneemt Miranda een verwoede poging om New Providence te redden. Vane moet het heft in eigen handen nemen. Silver vertelt Bones intussen over het lot van Gates. Eleanor en haar vader rijten oude wonden open. Rackham ontdekt een groot geheim.

Vr 9 november 2018 | 23:00 Black Sails

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Xv. Flint en Silver krijgen belangrijk nieuws. Eleanor neemt een risico waarmee ze haar toekomst hoopt veilig te stellen. Bonny staat voor een dilemma. Dufresne lokt Billy uit zijn tent.

Vr 9 november 2018 | 01:00 Black Sails

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Xii. Flint wil Vane koste wat het kost uit het fort verdrijven. De kapitein stuurt een boodschapper op Vane af. Eleanor moet noodgedwongen een kant kiezen om Flints destructieve plannen een halt toe te roepen. Rackham ontdekt tot welke dingen Max in staat is. Silver wordt herenigd met een oude vriend.

Do 8 november 2018 | 23:00 Black Sails

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Xiv. Eleanor moet noodgedwongen de vredesonderhandelingen leiden tussen Vane en Flint. Rackham krijgt als kersvers kapitein van de Colonial Dawn al meteen lik op stuk. In diens bordeel verliest Bonny intussen volledig de controle.

Do 8 november 2018 | 01:00 Black Sails

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Xi. Bij zijn terugkeer naar Nassau staat Flint al meteen voor een zwaar dilemma. Eleanor schakelt hulp in uit onverwachte hoek. Rackham hoopt zijn slechte reputatie te kunnen herstellen, maar dat loopt niet van een leien dakje. Op het schip van Ned Low ontdekt Vane een verrassende buit.

Wo 7 november 2018 | 23:00 Black Sails

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Xiii. Terwijl Flint het fort begint te bombarderen, onderneemt Miranda een verwoede poging om New Providence te redden. Vane moet het heft in eigen handen nemen. Silver vertelt Bones intussen over het lot van Gates. Eleanor en haar vader rijten oude wonden open. Rackham ontdekt een groot geheim.

Wo 7 november 2018 | 21:00 Invasion! with Sam Willis

Herhaling. Three-part series in which historian Dr Sam Willis reveals a remarkable story of invasion in Britain spanning thousands of years. From the time continuous settlement began in Britain over 10,000 years ago to Iron Age hillforts and Viking ships, Sam explores the many invasions of Britain. He unearths hidden stories to build a vivid picture of both successful and unsuccessful invasions and examines how they have shaped our psyche, including fear of invasion. In the first programme, Sam fells a tree with a flint axe in Kent, gets to grips with the technology of Viking boats and rides an Iron Age chariot. He also searches for clues of invasion at Silbury Hill and tracks down evidence of the Beaker people who brought ceramics, metalwork and beakers to Britain.

Di 6 november 2018 | 23:00 Black Sails

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Xii. Flint wil Vane koste wat het kost uit het fort verdrijven. De kapitein stuurt een boodschapper op Vane af. Eleanor moet noodgedwongen een kant kiezen om Flints destructieve plannen een halt toe te roepen. Rackham ontdekt tot welke dingen Max in staat is. Silver wordt herenigd met een oude vriend.

Di 6 november 2018 | 01:00 Black Sails

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Ix. Door een schipbreuk zijn zowel de bemanning van de Walrus als de buit van de Urca op een eiland gestrand. Vanop zee wordt de Urca-schat echter in de gaten gehouden door de bemanning van de Spanish Man O' War. Na enkele wrede recente onthullingen heeft de wantrouwige bemanning van de Walrus zich resoluut tegen scheepsmaat Silver en kapitein Flint gekeerd. Om hun vertrouwen terug te winnen, besluiten Flint en Silver actie te ondernemen en het schip binnen te dringen. Op New Providence geniet Vane intussen van zijn nieuwe positie. Eleanor komt oog in oog te staan met een nieuwe bedreiging.

Ma 5 november 2018 | 23:00 Black Sails

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Xi. Bij zijn terugkeer naar Nassau staat Flint al meteen voor een zwaar dilemma. Eleanor schakelt hulp in uit onverwachte hoek. Rackham hoopt zijn slechte reputatie te kunnen herstellen, maar dat loopt niet van een leien dakje. Op het schip van Ned Low ontdekt Vane een verrassende buit.

Za 3 november 2018 | 00:55 Black Sails

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. X. Een bemanningslid van de Walrus keert onverwachts terug. Terwijl Flint nog steeds opgesloten zit in de romp van het schip, zet hij zijn plan om opnieuw kapitein te worden in werking. Hij biedt Dufresne zijn 'deskundig' advies aan. Silver probeert zichzelf intussen onmisbaar te maken bij zijn scheepsmaten. Lows onstilbare honger naar macht zorgt steeds meer voor roekeloosheid bij zijn bemanning. Meeks vraagt Eleanor om te getuigen tegen hun kapitein.

Vr 2 november 2018 | 23:00 Black Sails

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. X. Een bemanningslid van de Walrus keert onverwachts terug. Terwijl Flint nog steeds opgesloten zit in de romp van het schip, zet hij zijn plan om opnieuw kapitein te worden in werking. Hij biedt Dufresne zijn 'deskundig' advies aan. Silver probeert zichzelf intussen onmisbaar te maken bij zijn scheepsmaten. Lows onstilbare honger naar macht zorgt steeds meer voor roekeloosheid bij zijn bemanning. Meeks vraagt Eleanor om te getuigen tegen hun kapitein.

Vr 2 november 2018 | 00:55 Black Sails

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Ix. Door een schipbreuk zijn zowel de bemanning van de Walrus als de buit van de Urca op een eiland gestrand. Vanop zee wordt de Urca-schat echter in de gaten gehouden door de bemanning van de Spanish Man O' War. Na enkele wrede recente onthullingen heeft de wantrouwige bemanning van de Walrus zich resoluut tegen scheepsmaat Silver en kapitein Flint gekeerd. Om hun vertrouwen terug te winnen, besluiten Flint en Silver actie te ondernemen en het schip binnen te dringen. Op New Providence geniet Vane intussen van zijn nieuwe positie. Eleanor komt oog in oog te staan met een nieuwe bedreiging.

Do 1 november 2018 | 23:00 Black Sails

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Ix. Door een schipbreuk zijn zowel de bemanning van de Walrus als de buit van de Urca op een eiland gestrand. Vanop zee wordt de Urca-schat echter in de gaten gehouden door de bemanning van de Spanish Man O' War. Na enkele wrede recente onthullingen heeft de wantrouwige bemanning van de Walrus zich resoluut tegen scheepsmaat Silver en kapitein Flint gekeerd. Om hun vertrouwen terug te winnen, besluiten Flint en Silver actie te ondernemen en het schip binnen te dringen. Op New Providence geniet Vane intussen van zijn nieuwe positie. Eleanor komt oog in oog te staan met een nieuwe bedreiging.

Vr 26 oktober 2018 | 23:00 Black Sails

Seizoen 4 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Flint en de bemanning van de Walrus spelen een dodelijk kat-en-muisspel op open zee, Richard dwingt Eleanor open kaart te spelen, en Rackham verandert van carrière.

Vr 26 oktober 2018 | 22:50 De toekomstbouwers

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Reportagemagazine waarin Wilfried de Jong acht jonge ontwerpers portretteert. Lex Hoefsloot en Govert Flint. Lex Hoefsloot (27) is mede-oprichter van 'Lightyear', een zonneauto die in 2020 op de markt moet komen. Govert Flint (29) maakte een serie kantoormeubelen en attributen die beweging, en daarmee ook de hersenen, stimuleert.

Do 25 oktober 2018 | 23:00 Black Sails

Seizoen 4 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Een onderneming door de bemanning van de Walrus eindigt in een ramp, Silver waarschuwt Flint voor Billy en iemand uit Vane's verleden komt op bezoek.

Wo 24 oktober 2018 | 23:00 Black Sails

Seizoen 4 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Flint en Gates zoeken een partner om op jacht te gaan naar de Urca de Lima, Silver helpt Billy met een ethisch probleem en Vane maakt indruk op Eleanor met z'n redelijkheid.

Di 23 oktober 2018 | 23:00 Black Sails

Seizoen 4 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Flint ontmaskert een dief in zijn bemanning, Rackham int geld ondanks Vane's tegenwerpingen en Silver verschuilt zich met Max in het bordeel. Ondertussen staat Eleanor voor een onmogelijke keuze.

Ma 22 oktober 2018 | 23:00 Black Sails

Seizoen 4 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Na een aantal korte trajecten krijgt de eens machtige kapitein Flint te maken met muiterij. Op het eiland New Providence bewaakt Eleanor Guthrie de orde tegenover een rebellerende koninklijke marine.

Vr 19 oktober 2018 | 23:00 Black Sails

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie. Xxviii. Rogers gaat op zoek naar de piraten. Bonny en Rackham krijgen geen schijn van kans. En Silver eist antwoorden van Flint.

Di 16 oktober 2018 | 23:00 Black Sails

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Amerikaanse dramaserie. Xxv. De terugkeer van Flint en Silver naar Nassau wordt onwaarschijnlijk legendarisch. Een aanpassing van de voorwaarden brengt Rackham en Bonny in gevaar. De missie van Vane gaat verder. En Eleanor neemt Rogers in vertrouwen.

Ma 15 oktober 2018 | 23:00 Black Sails

Seizoen 2 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. XXIV. Flint spreekt Teach aan over de toekomst van de piraterij. Rogers verricht een arrestatie. Rackham heeft een nieuw doel. Madi schiet Silver te hulp.

Do 11 oktober 2018 | 23:00 Black Sails

Seizoen 2 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Xxii. De beschaving keert terug in Nassau en dat merkt Vane ook. Flint, Silver en Billy treffen een nieuwe vijand. Rackham keert zich tegen zijn bemanning.

Wo 10 oktober 2018 | 23:00 Black Sails

Seizoen 2 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Xxi. Flint lijdt schipbreuk en vraagt het uiterste van Silver. Terwijl Nassau voorbereidingen treft om een invasie af te slaan, neemt Rackham de leiding. Max brengt haar huis op orde.

Ma 8 oktober 2018 | 23:00 Black Sails

Seizoen 2 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Xix. Flint en zijn bemanning voeren oorlog tegen de wereld. Eleanor wordt genade aangeboden. Vane maakt bezwaar tegen Rackhams werkwijze.

Wo 3 oktober 2018 | 19:10 Treehouse Masters

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Nature's Super HQ: Pete en NTS bouwen in een natuurgebied een 'natuurhoofdkwartier' met vijf plateaus voor een gemeenschap die getroffen werd door het waterschandaal in Flint in de staat Michigan.

Zo 2 september 2018 | 11:50 ZDF-Fernsehgarten

"Schön rund" wird es heute im "ZDF-Fernsehgarten" mit Andrea Kiewel. Gäste: Álvaro Soler, Die Lochis, Laura Wilde, Julia Engelmann, Stunde2, Robert Redweik, Milou & Flint und andere. Egal, ob Kuchen von Cynthia Barcomi, Schwangerschaftsmode mit Astrid Rudolph oder ein Rekordversuch mit Gymnastikbällen: Im "Fernsehgarten" wird es rundgehen.

Wo 15 augustus 2018 | 21:00 Sacred Wonders of Britain

Herhaling. Neil Oliver goes on a journey to reveal the sacred face of Britain, an ancient landscape of belief and ritual that still lies hidden just below the surface of our modern world. He begins by going in search of the very first stirrings of religion in Britain. In Nottinghamshire, he discovers clues to a world of magic and ritual etched into the rock of Creswell Crags by Ice Age hunters. In the south of England and on the Scottish borders, great tombs are evidence of ancestor worship among the first farmers of the Neolithic era and an extraordinary discovery in Herefordshire reveals what really lies beneath their burial mounds. In the flint mines of Grimes Graves in Norfolk, he discovers how Stone Age miners carried their religion deep underground. Finally, in the great stone circle and henge of Avebury and the extraordinary monuments of Orkney, he discovers how a new age of belief swept away the old religions and changed Britain for ever.

Wo 15 augustus 2018 | 19:30 Vice

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Reportagereeks. Flint Water Crisis & Libya on the Brink. Ahmed Shihab-Eldin onderzoekt hoe de stad Flint in Michigan wordt vergiftigd door haar eigen bestuur. En Simon Ostrovsky brengt verslag uit vanaf de frontlinie in Libië.

Ma 13 augustus 2018 | 18:15 Antiques Road Trip

Seizoen 16 - Aflevering 16 - Antiques experts travel across the country, competing to make a profit at auction. Raj Bisram and Catherine Southon begin a new antiquing adventure, each with £200 in their pockets. On this leg they kick off in Cambridge and end at an auction in Beccles, Suffolk. Catherine detours to Prickwillow, Cambridgeshire, to find out the centuries-old battle to control nature and drain 400,000 hectares of land, known as the Fens. Raj heads to Thetford in Norfolk to learn all about one of the most radical thinkers and writers of the 1700s, who went on to influence both the American and French revolutions. Catherine falls for an 18th-century silk tapestry and discovers a delightful Victorian letter seal. Meanwhile, Raj punts for a Francis Flint print and some silver candelabras. In a competitive race to be crowned winner of the first leg, will it be Queen Catherine or King Raj?

Do 2 augustus 2018 | 21:15 Black Sails

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Xviii. Flint krijgt hulp uit een onverwachte hoek. Vanes bende willen dat er iets verandert. Silver doet een opoffering.

Do 26 juli 2018 | 21:15 Black Sails

Seizoen 1 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Xvii. Flint en Miranda duiken in het verleden, Bonny maakt Rackham duidelijk wat ze wil. Vane maakt een mooie buit en Eleanor verklaart de oorlog.

Do 19 juli 2018 | 21:15 Black Sails

Seizoen 1 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Xvi. Flint en Miranda bereiden zich voor op het ergste, Silver houdt z'n ogen open en Eleanor ontdekt Max' geheim. Vane komt in beweging.

Zo 15 juli 2018 | 10:33 Het Regent Gehaktballen IMDb: 7.0

15/07/18 - IMDB * 7.0 - Animatiefilm, Amerikaanse animatiefilm: Flint Lockwood is een mislukte uitvinder die met zijn bizarre creaties weinig succes oogst. Wanneer hij echter een toestel ontwikkelt dat water kan omzetten in voedsel, lijkt zijn broodje gebakken. Tot zijn apparaat tijdens een demonstratie de ruimte wordt ingeschoten. Het begint prompt donuts, ijsjes en gehaktballen te regenen.

Amerikaanse animatiefilm: Flint Lockwood is een mislukte uitvinder die met zijn bizarre creaties weinig succes oogst. Wanneer hij echter een toestel ontwikkelt dat water kan omzetten in voedsel, lijkt zijn broodje gebakken. Tot zijn apparaat tijdens een demonstratie de ruimte wordt ingeschoten. Het begint prompt donuts, ijsjes en gehaktballen te regenen.

Vr 13 juli 2018 | 20:33 Het Regent Gehaktballen IMDb: 7.0

13/07/18 - IMDB * 7.0 - Animatiefilm, Amerikaanse animatiefilm: Flint Lockwood is een mislukte uitvinder die met zijn bizarre creaties weinig succes oogst. Wanneer hij echter een toestel ontwikkelt dat water kan omzetten in voedsel, lijkt zijn broodje gebakken. Tot zijn apparaat tijdens een demonstratie de ruimte wordt ingeschoten. Het begint prompt donuts, ijsjes en gehaktballen te regenen.

Amerikaanse animatiefilm: Flint Lockwood is een mislukte uitvinder die met zijn bizarre creaties weinig succes oogst. Wanneer hij echter een toestel ontwikkelt dat water kan omzetten in voedsel, lijkt zijn broodje gebakken. Tot zijn apparaat tijdens een demonstratie de ruimte wordt ingeschoten. Het begint prompt donuts, ijsjes en gehaktballen te regenen.

Vr 13 juli 2018 | 01:10 Black Sails

Seizoen 1 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Xv. Max houdt zich bezig met de nasleep van een bloedbad. Door nieuws uit de buitenwereld verandert alles voor Flint en Silver, terwijl Eleanor omwille van haar toekomst haar leven op het spel zet.

Do 12 juli 2018 | 21:15 Black Sails

Seizoen 1 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Xv. Max houdt zich bezig met de nasleep van een bloedbad. Door nieuws uit de buitenwereld verandert alles voor Flint en Silver, terwijl Eleanor omwille van haar toekomst haar leven op het spel zet.

Do 12 juli 2018 | 20:15 Bares für Rares

Es liegt nicht nur an Moderator Horst Lichter und seiner ehrlichen Begeisterung für alte Stücke und Geschichten, dass die Show stets Topquoten einfährt. Auch Experten wie Dr. Heide Rezepa-Zabel und vor allem die Händler sind in ihrer Trutschigkeit und Dialektstärke, aber auch in ihrem Expertentum allesamt Originale – von Walter, dessen Markenzeichen Einstiegsgebote von 80 Euro sind, bis "Lucki", der schon mal die Vernunft sausen lässt und aus Empathie ein paar Euro mehr auf den Tisch legt. Bei den opulenteren Ausgaben am Abend bringen auch Promis ihre Schätzchen mit. So verkaufte Boris Becker einst den Schläger, mit dem er sein letztes Wimbledon-Spiel bestritt, und Schauspielerin Katja Flint verhökerte ein handsigniertes Foto und einen Ring aus dem Nachlass Marlene Dietrichs, welche sie von ihrem Ex Bernd Eichinger geschenkt bekommen hatte. Heute bringt u. a. das Kabarettisten-Ehepaar Margie Kinsky und Bill Mockridge ein Silberservice vorbei.

Do 5 juli 2018 | 21:15 Black Sails

Seizoen 1 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Xiv. Eleanor probeert de vrede te herstellen, terwijl Rackham door schade en schande wijs wordt. Flint verbreekt een belofte en Bonny verliest haar zelfbeheersing.

Do 21 juni 2018 | 21:15 Black Sails

Seizoen 1 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Xii. Flint bedreigt Vane en Eleanor kiest partij. Rackham ontdekt waar Max toe in staat is, terwijl Silver wordt herenigd met een oude vriend.

Do 14 juni 2018 | 21:00 Black Sails

Seizoen 1 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. Xi. Flint staat voor een dilemma als hij terugkeert in Nassau, terwijl Eleanor hulp nodig heeft van onverwachte kant. Rackham wil zijn reputatie herstellen en Vane ontdekt een onverwachte prijs.

Do 7 juni 2018 | 17:00 Treehouse Masters

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Nature's Super HQ: Pete en NTS bouwen in een natuurgebied een 'natuurhoofdkwartier' met vijf plateaus voor een gemeenschap die getroffen werd door het waterschandaal in Flint in de staat Michigan.

Di 5 juni 2018 | 15:30 Ray Mears: Bushcraft

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Aboriginal Britain: Ray Mears explores the world of bushcraft, the art of living outdoors relying on a knowledge of the natural world. Here, he travels back in time to the Stone Age for a unique view of Aboriginal Britain. Using only the tools of the time, Ray shows how hunter-gatherers survived here. From flint napping to bow making, Stone Age fire lighting to cooking venison, Ray celebrates our lost bushcraft.

Do 31 mei 2018 | 20:15 Bares für Rares

Die Exponate in der Abendshow sind meist opulenter und edler, da sucht schon mal ein Segelboot oder ein Oldtimer einen neuen Besitzer. Zudem versuchen in der XXL-Ausgabe neben Normalos auch Promis, ihre Schätzchen meistbietend zu verticken. In der letzten Folge zeigte Schauspielerin Katja Flint keine Sentimentalitäten, als sie ein handsigniertes Farbfoto und einen Ring aus dem Nachlass von Marlene Dietrich mitbrachte, welche ihr einst Bernd Eichinger geschenkt hatte. Diesmal möchte u. a. Moderator Andy Borg eine über hundert Jahre alte Fotokamera verkaufen. Schauplatz ist erstmals Schloss Drachenburg in Königswinter bei Bonn.

Wo 30 mei 2018 | 21:30 The Night Shift

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Darkest Before Dawn. TC en Topher keren terug uit Afghanistan en horen dat Jordan een lichte beroerte heeft gehad door complicaties bij haar zwangerschap. Ze ligt in coma. Drew en Gwen komen in een vuurgevecht terecht als een SWAT-team twee sluipschutters in het nauw drijft. Ragosa helpt Paul met het nemen van een moeilijke beslissing.

Do 24 mei 2018 | 21:15 Black Sails

Seizoen 1 - Amerikaans-Zuid-Afrikaanse dramaserie. X. Na een aantal korte trajecten krijgt de eens machtige kapitein Flint te maken met muiterij. Op het eiland New Providence bewaakt Eleanor Guthrie de orde tegenover een rebellerende koninklijke marine.

Wo 23 mei 2018 | 21:32 The Night Shift

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Sunrise, Sunset. Drew en Paul haasten zich naar een kettingbotsing. Paul raakt gewond in een poging mensen te redden en zet hiermee zijn toekomst als chirurg op het spel.

Di 22 mei 2018 | 23:25 Vice

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Reportagereeks. Flint Water Crisis & Libya on the Brink. Ahmed Shihab-Eldin onderzoekt hoe de stad Flint in Michigan wordt vergiftigd door haar eigen bestuur. En Simon Ostrovsky brengt verslag uit vanaf de frontlinie in Libië.

Di 22 mei 2018 | 19:30 Vice

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Reportagereeks. Flint Water Crisis & Libya on the Brink. Ahmed Shihab-Eldin onderzoekt hoe de stad Flint in Michigan wordt vergiftigd door haar eigen bestuur. En Simon Ostrovsky brengt verslag uit vanaf de frontlinie in Libië.

Wo 16 mei 2018 | 21:31 The Night Shift: aflevering 12

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Moving on. Jordan en Paul helpen een negenjarige jongen met hoge koorts. Wanneer ook zijn moeder symptomen begint te vertonen, realiseert het team zich dat er meer met de familie aan de hand is dan op het eerste gezicht lijkt.

Zo 13 mei 2018 | 08:45 Wolkig mit Aussicht auf Fleischbällchen 2

Einst ließ Erfinder Flint es Fast Food regnen, was böse endete. Nun droht die nächste Katastrophe: Auf Flints Heimatinsel machen lebende Lebensmittel wie Frittantulas und Tacodile Jagd auf Leute! Die tolle "Jurassic Park"-Parodie stichelt auch witzig gegen die Weltbeherrschungsfantasien von IT-Riesen wie Google.

Do 10 mei 2018 | 17:00 Wolkig mit Aussicht auf Fleischbällchen 2

Einst ließ Erfinder Flint es Fast Food regnen, was böse endete. Nun droht die nächste Katastrophe: Auf Flints Heimatinsel machen lebende Lebensmittel wie Frittantulas und Tacodile Jagd auf Leute! Die tolle "Jurassic Park"-Parodie stichelt auch witzig gegen die Weltbeherrschungsfantasien von IT-Riesen wie Google.

Wo 9 mei 2018 | 21:30 The Night Shift: aflevering 11

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Amerikaanse ziekenhuisserie: Hold on: TC en Drew haasten zich naar een gebouw dat tijdens een rodeo is ingestort. De zwaargewonde cowboy Shane vertoont vreemde symptomen. Paul spreekt Krista aan op een blindedarmoperatie die ze een aantal weken geleden heeft uitgevoerd. Scott is bij een ernstig auto-ongeluk betrokken, waarbij hij een tiener heeft aangereden. Scott staat erop om de jongen te opereren.

Di 8 mei 2018 | 17:15 Tudor Monastery Farm

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Historian Ruth Goodman and archaeologists Peter Ginn and Tom Pinfold turn the clock back over 500 years to run a farm at the Weald and Downland Open Air Museum in West Sussex exactly as it would have been in 1500, during the reign of the first Tudor king, Henry VII. The first episode finds the farm team tackling domestic tasks, from lighting fires with flint, making meals with depleted crops during the hunger gap and using a tread wheel to fetch water from the well. Peter and Tom's first job is to move the sheep to fresh grass. Ruth makes a tallow light out of rushes and sheep fat, cooks the favourite Tudor dish of pottage and performs the ritual of laying the table, an act full of Christian symbolism.

Wo 2 mei 2018 | 21:30 The Night Shift: aflevering 10

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Amerikaanse ziekenhuisserie: Aftermath: Jordan en Krista proberen het slachtoffer van een motorongeluk te helpen. Ze brengen de man naar de dichtsbijzijnde operatiekamer, ook al is die in een dierenziekenhuis.

Wo 25 april 2018 | 21:29 The Night Shift: aflevering 9

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaanse ziekenhuisserie: Parenthood: Het team krijgt goed nieuws te horen: Kenny wordt gepromoveerd tot hoofdverpleger.

Wo 18 april 2018 | 21:31 The Night Shift

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Amerikaanse ziekenhuisserie: Best Laid Plans: Het is alle hens aan dek op de spoedafdeling wanneer er door een enorme explosie tientallen mensen in het ziekenhuis belanden. Topher leidt het team in het ziekenhuis, terwijl TC, Drew en Gwen zich naar de plaats van de explosie haasten om ter plekke hulp te bieden.

Do 12 april 2018 | 21:15 Black Sails

Een onderneming door de bemanning van de Walrus eindigt in een ramp, Silver waarschuwt Flint voor Billy en iemand uit Vane's verleden komt op bezoek.

Wo 11 april 2018 | 21:30 The Night Shift

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Amerikaanse ziekenhuisserie: Need to Know: TC treft zijn schoonzus bewusteloos aan na een val van de trap. Jordan ontdekt dat ze zwanger is, maar ze vindt het moeilijk om dit aan TC te vertellen na hun ruzie over zijn drugsverslaafde schoonzus. Jordan en Gwen gaan naar een kampeerterrein waar een jongen in een put is gevallen. Drew wordt steeds depressiever, waardoor zijn werk in gevaar komt.

Vr 6 april 2018 | 01:10 Black Sails

Flint en Gates zoeken een partner om op jacht te gaan naar de Urca de Lima, Silver helpt Billy met een ethisch probleem en Vane maakt indruk op Eleanor met z'n redelijkheid.

Do 5 april 2018 | 21:30 Black Sails

Flint en Gates zoeken een partner om op jacht te gaan naar de Urca de Lima, Silver helpt Billy met een ethisch probleem en Vane maakt indruk op Eleanor met z'n redelijkheid.

Wo 4 april 2018 | 21:29 The Night Shift

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Amerikaanse ziekenhuisserie: The Fog of War: Een dikke mist veroorzaakt chaos in San Antonio. TC, Jordan en Paul komen vast te zitten in het verkeer. Ze schieten te hulp bij een ongeluk met een vrachtwagen waarbij een aantal mensen gewond is geraakt. De slachtoffers blijken illegale immigranten te zijn die in handen zijn gevallen van een gevaarlijke mensensmokkelaar.

Di 3 april 2018 | 20:15 Mord in aller Unschuld

München. Im Bus rettet Hobbydetektivin Franziska Luginsland (Katja Flint) ein Mädchen vor dem Kontrolleur. Doch die kleine, leicht verwahrloste Schwarzfahrerin sagt kein Wort. Franziskas Spürsinn schlägt Alarm... Launig erzählter Krimi mit stimmigem Lokalkolorit und naiv-charmanter Heldin. Bedauerlicherweise brachte die Luginsland es nur auf vier Fernseheinsätze.

Za 31 maart 2018 | 11:00 Jorinde und Joringel IMDb: 6.1

31/03/18 - IMDB * 6.1 - Jeugd , Jorinde en Joringel dromen van een gezamenlijke toekomst. Alleen is Joringel maar een eenvoudige knecht op de boerderij van Jorinde's vader. Hij vindt Joringel niet goed genoeg voor zijn dochter. Jorinde en Joringel besluiten ervandoor te gaan.

Jorinde en Joringel dromen van een gezamenlijke toekomst. Alleen is Joringel maar een eenvoudige knecht op de boerderij van Jorinde's vader. Hij vindt Joringel niet goed genoeg voor zijn dochter. Jorinde en Joringel besluiten ervandoor te gaan.

Vr 30 maart 2018 | 01:10 Black Sails

Flint ontmaskert een dief in zijn bemanning, Rackham int geld ondanks Vane's tegenwerpingen en Silver verschuilt zich met Max in het bordeel. Ondertussen staat Eleanor voor een onmogelijke keuze.

Do 29 maart 2018 | 21:15 Black Sails

Flint ontmaskert een dief in zijn bemanning, Rackham int geld ondanks Vane's tegenwerpingen en Silver verschuilt zich met Max in het bordeel. Ondertussen staat Eleanor voor een onmogelijke keuze.

Wo 28 maart 2018 | 21:29 The Night Shift

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Amerikaanse ziekenhuisserie: Ghosts: Een patiënt is blootgesteld aan radioactieve straling wat tot chaos leidt bij de nachtdienst. Topher plaatst de man in quarantaine en sluit de spoedafdeling. Ook Paul loopt gevaar omdat hij als eerste in contact kwam met de patiënt. Jordan wordt gestalkt door een ex-patiënt die ze heeft gered nadat hij een zelfmoordpoging had gedaan.

Vr 23 maart 2018 | 01:25 Black Sails

Na een aantal korte trajecten krijgt de eens machtige kapitein Flint te maken met muiterij. Op het eiland New Providence bewaakt Eleanor Guthrie de orde tegenover een rebellerende koninklijke marine.

Do 22 maart 2018 | 21:15 Black Sails

Na een aantal korte trajecten krijgt de eens machtige kapitein Flint te maken met muiterij. Op het eiland New Providence bewaakt Eleanor Guthrie de orde tegenover een rebellerende koninklijke marine.

Wo 21 maart 2018 | 21:28 The Night Shift

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Amerikaanse ziekenhuisserie: Shock to the heart: TC, Joey en Gwen brengen een gewonde parachutist naar de spoeddienst. Topher komt erachter dat de man een verklaring heeft ondertekend dat hij niet gereanimeerd wil worden. Jordan en Paul behandelen een studente die gedrogeerd en verkracht is tijdens een studentenfeest. TC en Jordan hebben hun handen vol aan een Mexicaanse familie met mysterieuze symptomen. die vreemd genoeg dezelfde symptomen vertonen, worden binnengebracht.

Wo 14 maart 2018 | 21:30 The Night Shift

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Amerikaanse ziekenhuisserie: Eyes look your last: Een jong koppeltje raakt betrokken bij een auto-ongeval en wordt binnengebracht op de spoed. De twee waren onderweg om in het geheim te trouwen.

Ma 12 maart 2018 | 14:30 Sarah Wiener - Eine Woche unter Fischern

Sarah Wiener begibt sich auf eine kulinarische Reise: Eine Woche lang teilt sie das Leben von Lachsfischern auf der Nordsee, Ringern in einem Olympiastützpunkt und Mönchen in einem Kloster bei Grevenbroich. All diesen Orten ist eines gemeinsam: Die Mahlzeiten sind Fixpunkte im Alltag, sie bringen die Menschen zusammen. Unter Seefahrern heißt es: Eine Frau an Bord bringt Unglück. Sarah Wiener sieht das anders. Halb fünf in der Früh, irgendwo mitten auf der Nordsee steht sie am Fließband eines schaukelnden Schiffes und nimmt mit flauem Magen Fische aus. Denn für dieses Abenteuer ist die Fernsehköchin unter die Fischer gegangen. Als Smutje auf dem Kutter von Kapitän Fritz Flint, der aus einer langen Generation von Fischern kommt, muss Sarah Wiener sich bei starkem Wellengang in der Kombüse behaupten. Schnell stellt sie fest: Das Leben auf hoher See ist nichts für schwache Nerven, die Arbeitszeiten sind hart und der Erlös ungewiss. Doch Sarah Wiener trifft auf eine sympathische Crew altgedienter Seemänner und freundet sich schnell mit dem portugiesischen Koch "Schorsch" an, der ihr die Grundregeln des Kochens auf dem Schiff erklärt. Eine davon ist sicherlich: festhalten. Wenn die Wellen gegen die Bullaugen schlagen, rollen Sarah gerne die Zutaten weg und auch die Köchin selbst verliert schnell mal das Gleichgewicht. Dafür ist der Fisch nirgendwo frischer. Morgens noch im Netz, landet er abends schon bei Sarah im Topf und auf den Tellern der Crew. Ob der alte Seefahrer-Aberglaube über Frauen an Bord seine Berechtigung hat, wird sich für die Mannschaft im Laufe der Reise noch herausstellen...

Wo 7 maart 2018 | 21:28 The Night Shift

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Amerikaanse ziekenhuisserie: Een dikke mist veroorzaakt chaos in San Antonio. TC, Jordan en Paul komen vast te zitten in het verkeer. Ze schieten te hulp bij een ongeluk met een vrachtwagen waarbij een aantal mensen gewond is geraakt. De slachtoffers blijken illegale immigranten te zijn die in handen zijn gevallen van een gevaarlijke mensensmokkelaar. Bij de Spoedeisende Hulp behandelen Topher, Drew en Kenny een broer en een zus die door een overstroming zijn verrast. De jongen wordt behandeld voor onderkoeling en dit roept bij Topher herinneringen aan Afghanistan op.

Vr 2 maart 2018 | 17:30 Antiques Road Trip

Antiques experts travel across the country, competing to make a profit at auction. The tartan twosome, Paul Laidlaw and Natasha Raskin, are antiquing in Norfolk, but somehow finding time to go down a Neolithic flint mine and go into print. It's the final 'Round Britain Rummage' and they unearth a rarely seen art nouveau food warmer and a charming 19th-century table croquet set. They're headed for one last auction in Diss and it's still anyone's game. Who will win this Road Trip?

Do 1 maart 2018 | 23:30 Einfach die Wahrheit

Ein ungeheuerlicher Vorwurf: Nach der Trennung behauptet Brigitte Giesecke (Ursina Lardi), ihr Exmann Roman (Heiner Lauterbach) habe sich an der achtjährigen Tochter Laura (Paula Hartmann) vergangen. Der ist über die Anwürfe entsetzt. Laura verhält sich vor Gericht widersprüchlich... Auftakt für ein teils überzogenes, aber brisantes Familiendrama.

Ma 26 februari 2018 | 19:30 VICE: Flint Water Crisis & Libya on the Brink

Documentaireserie. Ahmed Shihab-Eldin bericht vanuit Flint, Michigan over het dagelijks leven in een stad die vergiftigd is door zijn eigen regering. Simon Ostrovsky bericht vanuit de frontlinie in Libië.

Wo 21 februari 2018 | 21:29 The Night Shift

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Amerikaanse ziekenhuisserie: Save me: Nu Tophers leven aan een zijden draadje hangt, wordt TC gekweld door herinneringen aan de dood van zijn broer in Afghanistan. Er is een explosie in een fabriek geweest en de slachtoffers worden in groten getale binnengebracht. Jordan bevindt zich in een lastig parket omdat ze de behandeling van Dwaynes moordenaar op zich heeft genomen.

Wo 14 februari 2018 | 21:30 The Night Shift

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Amerikaanse ziekenhuisserie: Blood brothers: TC en Topher komen in de problemen wanneer ze een gewonde drugskoerier behandelen. Krista onderzoekt een tienermeisje dat een vork heeft ingeslikt. Ze ontdekt dat het meisje boulimie heeft. Paul vraagt een stripper om advies want zijn vriendin komt binnenkort op bezoek.

Wo 7 februari 2018 | 21:29 The Night Shift

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Amerikaanse ziekenhuisserie: Coming home: Een ernstig busongeluk dreigt de relatie tussen Drew en zijn vriend Rick aan het licht te brengen. Scott geeft opdracht om Ricks been te amputeren, maar TC weigert. Scott zegt tegen Jordan dat hij niet wil dat zij TC buiten het werk om ziet.

Za 3 februari 2018 | 10:10 Treehouse Masters

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Nature's Super HQ: Pete en NTS bouwen in een natuurgebied een 'natuurhoofdkwartier' met vijf plateaus voor een gemeenschap die getroffen werd door het waterschandaal in Flint in de staat Michigan.

Do 1 februari 2018 | 23:45 Treehouse Masters

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Nature's Super HQ: Pete en NTS bouwen in een natuurgebied een 'natuurhoofdkwartier' met vijf plateaus voor een gemeenschap die getroffen werd door het waterschandaal in Flint in de staat Michigan.

Wo 31 januari 2018 | 21:29 The Night Shift

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Amerikaanse ziekenhuisserie: Storm watch: Door een hevige storm stranden Tophers zwangere vrouw en haar dochter op de autosnelweg, net op het moment dat ze weeën begint te krijgen.

Wo 24 januari 2018 | 21:27 The Night Shift

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Amerikaanse ziekenhuisserie: Grace under fire: Jordan wordt geschorst omdat ze geen acht heeft geslagen op het verzoek van een religieuze patiënt om niet behandeld te worden. Door een ongeluk tijdens een militaire oefening moet Drew de verantwoordelijkheid voor een zwaargewonde collega op zich nemen. Ragosa denkt een aspirine in te nemen, maar het blijkt een xtc-tablet te zijn.

Ma 22 januari 2018 | 23:00 Black Sails

Flint krijgt hulp uit onverwachte hoek, Vane's mensen willen iets anders en Silver offert zich op.

Ma 22 januari 2018 | 17:30 Antiques Road Trip

Antiques experts travel across the country, competing to make a profit at auction. Raj Bisram and Catherine Southon begin a new antiquing adventure, each with £200 in their pockets. On this leg they kick off in Cambridge and end at an auction in Beccles, Suffolk. Catherine detours to Prickwillow, Cambridgeshire, to find out the centuries-old battle to control nature and drain 400,000 hectares of land, known as the Fens. Raj heads to Thetford in Norfolk to learn all about one of the most radical thinkers and writers of the 1700s, who went on to influence both the American and French revolutions. Catherine falls for an 18th-century silk tapestry and discovers a delightful Victorian letter seal. Meanwhile, Raj punts for a Francis Flint print and some silver candelabras. In a competitive race to be crowned winner of the first leg, will it be Queen Catherine or King Raj?

Za 20 januari 2018 | 00:00 Black Sails

Flint krijgt hulp uit onverwachte hoek, Vane's mensen willen iets anders en Silver offert zich op.

Do 18 januari 2018 | 22:00 Black Sails

Flint krijgt hulp uit onverwachte hoek, Vane's mensen willen iets anders en Silver offert zich op.

Wo 17 januari 2018 | 21:30 The Night Shift

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Amerikaanse ziekenhuisserie: Hog wild: Drew probeert te verbergen dat hij zijn hand heeft verwond tijdens een gevecht. TC moet de hand van een patiënt aannaaien, die afgebeten werd door een wild zwijn. Jordan komt terecht in een familieruzie: de ene zus weigert bloed te geven, waardoor de andere zus zal komen te overlijden.

Ma 15 januari 2018 | 23:00 Black Sails

Flint en Miranda duiken in het verleden, Bonny maakt Rackham duidelijk wat ze wil. Vane maakt een mooie buit en Eleanor verklaart de oorlog.

Za 13 januari 2018 | 00:00 Black Sails

Flint en Miranda duiken in het verleden, Bonny maakt Rackham duidelijk wat ze wil. Vane maakt een mooie buit en Eleanor verklaart de oorlog.

Do 11 januari 2018 | 22:00 Black Sails

Flint en Miranda duiken in het verleden, Bonny maakt Rackham duidelijk wat ze wil. Vane maakt een mooie buit en Eleanor verklaart de oorlog.

Wo 10 januari 2018 | 21:29 The Night Shift

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse ziekenhuisserie: Second chances: Een sheriff wordt in kritieke toestand binnengebracht. TC ziet maar één manier om de man te redden en dat is door hem voor de tweede keer een harttransplantatie te geven. Landry onderzoekt een mogelijk geval van kindermishandeling. Paul moet ondertussen enkele ouderen met geslachtsziektes behandelen.

Ma 8 januari 2018 | 23:00 Black Sails

Flint en Miranda bereiden zich voor op het ergste, Silver houdt z'n ogen open en Eleanor ontdekt Max' geheim. Vane komt in beweging.

Zo 7 januari 2018 | 01:40 Assassination Games IMDb: 6.2

07/01/18 - IMDB * 6.2 - Actionfilm, Auch für Killer sieht es auf dem Jobmarkt nicht mehr rosig aus, Aufträge sind rar: Da kommt Brazil (arg abgekämpft: Van Damme) bei einem "Hit" auch noch Flint (Adkins) in die Quere. Beide wollen den Drogenbaron Polo (Ivan Kaye) kaltmachen ? und arbeiten schließlich zusammen... Ursprünglich sollte Steven Seagal an Van Dammes Seite spielen, sagte aber kurzfristig ab. Adkins, der?s drei Jahre zuvor schon bei "The Shepherd" mit dem Belgier krachen ließ, kam an Bord. "Cube Zero" Regisseur Barbarash...

Auch für Killer sieht es auf dem Jobmarkt nicht mehr rosig aus, Aufträge sind rar: Da kommt Brazil (arg abgekämpft: Van Damme) bei einem "Hit" auch noch Flint (Adkins) in die Quere. Beide wollen den Drogenbaron Polo (Ivan Kaye) kaltmachen ? und arbeiten schließlich zusammen... Ursprünglich sollte Steven Seagal an Van Dammes Seite spielen, sagte aber kurzfristig ab. Adkins, der?s drei Jahre zuvor schon bei "The Shepherd" mit dem Belgier krachen ließ, kam an Bord. "Cube Zero"-Regisseur Barbarash träumte offenbar von so etwas wie Kunst: Mittels ausgewaschener Farbpalette verpasste er dem in Rumänien gedrehten B-Film einen fast schon grotesken Pseudo-David-Fincher-Look. Nur fällt ihm inszenatorisch nichts ein, und die Dialoge sind selbst für einen Film dieser Güteklasse unterirdisch.

Za 6 januari 2018 | 00:00 Black Sails

Flint en Miranda bereiden zich voor op het ergste, Silver houdt z'n ogen open en Eleanor ontdekt Max' geheim. Vane komt in beweging.

Do 4 januari 2018 | 22:00 Black Sails

Flint en Miranda bereiden zich voor op het ergste, Silver houdt z'n ogen open en Eleanor ontdekt Max' geheim. Vane komt in beweging.

Wo 3 januari 2018 | 21:28 Start: The Night Shift IMDb: 7.4

Vanaf vanavond is de Amerikaanse ziekenhuisserie The Night Shift te zien op RTL 5. In deze serie is een ex-militair als arts aan het werk tijdens de chaotische nachtdiensten. De dokters en verpleegkundigen die de nachtdienst in het San Antonio-ziekenhuis draaien, hebben veel ervaring opgedaan in oorlogsgebied. Ze gaan tot het uiterste om het leven van de patiënten te redden. Ziekenhuisbeheerder Michael Ragosa moet de financiën bewaken. Al snel ontstaat er ruzie tussen hem en dr. TC Callahan over een baby die behandeld moet worden.

Ma 1 januari 2018 | 23:00 Black Sails

Max houdt zich bezig met de nasleep van een bloedbad. Door nieuws uit de buitenwereld verandert alles voor Flint en Silver, terwijl Eleanor omwille van haar toekomst haar leven op het spel zet.

Za 30 december 2017 | 00:00 Black Sails

Max houdt zich bezig met de nasleep van een bloedbad. Door nieuws uit de buitenwereld verandert alles voor Flint en Silver, terwijl Eleanor omwille van haar toekomst haar leven op het spel zet.

Vr 29 december 2017 | 17:45 Het Regent Gehaktballen

Kauwenburg bereid zich voor op het vieren van de verjaardag van hun oudste sardine, een wens-vervullende vis met de naam Johnny. Maar Flint en Sam brengen het hele evenement in gevaar.

Vr 29 december 2017 | 17:35 Het Regent Gehaktballen

Flint laat zijn stoere robot meedoen aan de robot bokswedstrijd. Als die tegenover burgemeester Shelboure's robot komt te staan, is het resultaat explosief.

Vr 29 december 2017 | 00:10 Einfach die Wahrheit

Laufzeit: 88 Min. Staatsanwältin Charlotte Reinke ermittelt in einem heiklen Fall, die achtjährige Laura beschuldigt ihren Vater Roman des sexuellen Missbrauchs. Dieser weist den Verdacht empört zurück: Das Kind habe die Anschuldigung unter dem Einfluss der Mutter ausgesprochen, die sich nur rächen wolle, weil er sie wegen einer anderen verlassen habe. Sagt Roman, der das Bild eines verantwortungsvollen Vaters erweckt, die Wahrheit? Eher zufällig macht die Staatsanwältin schließlich eine entscheidende Entdeckung. „Einfach die Wahrheit“, in diesem Psychodrama blickt Katja Flint als ambitionierte Staatsanwältin in einen emotionalen Abgrund. Ursina Lardi und Heiner Lauterbach spielen ein zerstrittenes Ehepaar, das einst glücklich miteinander war. * Die engagierte Staatsanwältin Charlotte Reinke (Katja Flint), erst kürzlich aus dem Wirtschaftsressort zur Sitte gewechselt, steht vor einem schwierigen Fall: Bei einer Vorvernehmung durch eine Gerichtspsychologin beschuldigt die achtjährige Laura (Paula Hartmann) ihren Vater Roman (Heiner Lauterbach) des sexuellen Missbrauchs. Doch während der Hauptverhandlung wiederholt das Kind seine Anschuldigungen nicht. Dafür kann Romans Anwalt nachweisen, dass Lauras erste Aussage unter dem Einfluss der Mutter Brigitte (Ursina Lardi) entstand. Diese hat die kürzliche Trennung von ihrem Mann nicht verwunden, der nun glücklich mit einer anderen Frau und deren Kindern zusammenlebt. Hat Brigitte ihre Tochter im Scheidungskrieg instrumentalisiert? Auch Charlotte kommen allmählich Zweifel, denn die Mutter verwickelt sich in Widersprüche. Ihr höflicher und eloquenter Mann entspricht zudem nicht dem Bild des pädophilen Triebtäters. Bei einer zufälligen Begegnung auf der Straße kann die Staatsanwältin sich selbst davon überzeugen, dass die kleine Laura sich vor ihrem Papi in keiner Weise fürchtet. Um Abstand zu gewinnen, zieht Charlotte sich mit ihrem Lebensgefährten Rainer (Hannes Jaenicke) ins Wochenendhäuschen zurück. Als dort völlig überraschend die kleine Laura auftaucht, nimmt der Fall eine unerwartete Wendung. In diesem beklemmenden Gerichtsdrama muss Katja Flint als ambitionierte Staatsanwältin die Seele eines Kindes retten. Charakterkopf Heiner Lauterbach und Ursina Lardi fechten einen erbitterten Rosenkrieg aus. Opfer ist die kleine Laura, in deren Rolle die Kinderdarstellerin Paula Hartmann eine beachtenswerte Leistung zeigt. Adolf-Grimme-Preisträgerin Vivian Naefe inszenierte die ungewöhnliche Mischung aus Familienfilm und Psychothriller nach dem überzeugend recherchierten Buch von Hardi Sturm und Peter Lohner. Gedreht wurde in München und Umgebung.

Do 28 december 2017 | 22:00 Black Sails

Max houdt zich bezig met de nasleep van een bloedbad. Door nieuws uit de buitenwereld verandert alles voor Flint en Silver, terwijl Eleanor omwille van haar toekomst haar leven op het spel zet.

Ma 25 december 2017 | 23:00 Black Sails

Eleanor probeert de vrede te herstellen, terwijl Rackham door schade en schande wijs wordt. Flint verbreekt een belofte en Bonny verliest haar zelfbeheersing.

Ma 25 december 2017 | 19:40 Claressa Shields: Boxing's History Maker

Claressa Shields created history at the Rio Olympics by becoming the first US boxer to win successive Olympic gold medals. Ade Adedoyin went to her home town of Flint, Michigan to meet the superstar of women's boxing.

Za 23 december 2017 | 00:00 Black Sails

Eleanor probeert de vrede te herstellen, terwijl Rackham door schade en schande wijs wordt. Flint verbreekt een belofte en Bonny verliest haar zelfbeheersing.

Do 21 december 2017 | 22:00 Black Sails

Eleanor probeert de vrede te herstellen, terwijl Rackham door schade en schande wijs wordt. Flint verbreekt een belofte en Bonny verliest haar zelfbeheersing.

Di 12 december 2017 | 19:30 VICE: Flint Water Crisis & Libya on the Brink

Documentaireserie. Ahmed Shihab-Eldin bericht vanuit Flint, Michigan over het dagelijks leven in een stad die vergiftigd is door zijn eigen regering. Simon Ostrovsky bericht vanuit de frontlinie in Libië.

Ma 11 december 2017 | 23:00 Black Sails

Flint bedreigt Vane en Eleanor kiest partij. Rackham ontdekt waar Max toe in staat is, terwijl Silver wordt herenigd met een oude vriend.

Za 9 december 2017 | 17:35 Het Regent Gehaktballen

Flint en Sam mijmeren over de eerste keer dat ze concurreerden met elkaar tijdens de wetenschapsbeurs van school en daarbij bijna de stad vernietigden.

Za 9 december 2017 | 00:00 Black Sails

Flint bedreigt Vane en Eleanor kiest partij. Rackham ontdekt waar Max toe in staat is, terwijl Silver wordt herenigd met een oude vriend.

Do 7 december 2017 | 22:00 Black Sails

Flint bedreigt Vane en Eleanor kiest partij. Rackham ontdekt waar Max toe in staat is, terwijl Silver wordt herenigd met een oude vriend.

Di 5 december 2017 | 22:00 Invasion! with Sam Willis

Three-part series in which historian Dr Sam Willis reveals a remarkable story of invasion in Britain spanning thousands of years. From the time continuous settlement began in Britain over 10,000 years ago to Iron Age hillforts and Viking ships, Sam explores the many invasions of Britain. He unearths hidden stories to build a vivid picture of both successful and unsuccessful invasions and examines how they have shaped our psyche, including fear of invasion. In the first programme, Sam fells a tree with a flint axe in Kent, gets to grips with the technology of Viking boats and rides an Iron Age chariot. He also searches for clues of invasion at Silbury Hill and tracks down evidence of the Beaker people who brought ceramics, metalwork and beakers to Britain.

Ma 4 december 2017 | 23:00 Black Sails

Flint staat voor een dilemma als hij terugkeert in Nassau, terwijl Eleanor hulp nodig heeft van onverwachte kant. Rackham wil zijn reputatie herstellen en Vane ontdekt een onverwachte prijs.

Zo 3 december 2017 | 14:00 Franziskas Gespür für Männer

Die Kripo fischt eine Tote aus der Isar. Zufällig spaziert Hobbyspürnase und Kosmetikerin Franziska (Katja Flint) vorbei ? und erkennt, dass sich die angebliche Selbstmörderin Isolde kurz zuvor von ihr schminken ließ. Franziska wittert Mord und mogelt sich in Isoldes Singleselbsthilfegruppe. Ein Tipp von Szenediva Lisa (köstlich: Sunnyi Melles) führt sie zum Aufreißer Karl (Christoph Waltz)...

Za 2 december 2017 | 00:00 Black Sails

Flint staat voor een dilemma als hij terugkeert in Nassau, terwijl Eleanor hulp nodig heeft van onverwachte kant. Rackham wil zijn reputatie herstellen en Vane ontdekt een onverwachte prijs.

Do 30 november 2017 | 22:00 Black Sails

Flint staat voor een dilemma als hij terugkeert in Nassau, terwijl Eleanor hulp nodig heeft van onverwachte kant. Rackham wil zijn reputatie herstellen en Vane ontdekt een onverwachte prijs.

Wo 29 november 2017 | 20:30 Christmas University Challenge 2015

Jeremy Paxman asks the questions in the Christmas-themed quiz for distinguished university alumni. In the third match, the team from Manchester University, which features comedian Lucy Porter and The Thick of It writer Jesse Armstrong, fight it out for a place in the semis with the University of East Anglia, whose team includes Caroline Flint MP and Tim Bentinck, who plays David in The Archers.

Zo 19 november 2017 | 09:00 Die Pfefferkörner

Als Lisha und Johannes im Kanu auf der Alster paddeln, geraten sie aus Versehen in die Schnüre eines älteren Anglers, der im Affekt eine Bierflasche nach ihnen wirft und Lisha aufgrund ihrer Hautfarbe wüst anpöbelt. Kurz danach werden am Kanuverleih ausländerfeindliche Parolen an die Wände geschmiert. Die Pfefferkörner kombinieren und Johannes drängt darauf, den verdächtigen Angler ins Visier zu nehmen. Doch die Pfefferkörner haben keinerlei Hinweise auf dessen Identität. Eine aufwendige Spurensuche beginnt. Zeitgleich ist Benny mit seinen Gedanken woanders – er hat erfahren, dass sein leiblicher Vater im Gefängnis sitzt und wieder Kontakt zu ihm aufnehmen möchte. Wie soll er reagieren? Noch kann und will er seine Freunde nicht in sein großes Geheimnis einweihen.

Zo 19 november 2017 | 08:05 Die Pfefferkörner

Auf dem Weg zur Schule begegnen Johannes und Hamit einer alten Kollegin von der Bodyguard-Schule und diese Julia Pohl fordert Hamit gleich zum Sparring heraus. Als Johannes nach der Schule vergeblich auf seinen Chauffeur wartet und ihn auch telefonisch nicht erreicht, ahnt er Schlimmes und macht sich gemeinsam mit den Pfefferkörnern auf den Weg zur Bodyguard-Schule. Nur mit Mühe gelingt es Johannes und seinen Freunden, auf das hoch gesicherte Gelände zu kommen. Die Pfefferkörner entdecken, dass die Schule ein von Julias Vater streng organisierter Familienbetrieb ist, der auf den Namen Hamit nicht gut zu sprechen ist. Gibt es eine Verbindung zwischen Johannes‘ Chauffeur und dem an den Rollstuhl gefesselten Bruder von Julia? Die Pfefferkörner ermitteln auf Hochtouren.

Vr 10 november 2017 | 20:15 Liebling, lass die Hühner frei

Laufzeit: 87 Min. Erst hieß es „Liebling, bring die Hühner ins Bett“, dann „Liebling, weck die Hühner auf“ und nun „Liebling, lass die Hühner frei“. Im dritten Teil der losen WDR/ARD-Degeto-Fernsehfilmreihe um die Familie Teuffel ist es erneut Familienvater Steffen, der den Alltag im brandenburgischen Dorf Krummenwalde auf bemerkenswerte Weise aufmischt. Das macht er regelmäßig, seit es die fünfköpfige Familie in die Provinz verschlagen hat. Noch nie hat er allerdings die russische Mafia nach Krummenwalde gelockt. Dieses Mal schon. * Es ist einige Zeit vergangen seit dem letzten Abenteuer der Familie Teuffel in Krummenwalde. Sophie (Salome Ridder) ist mittlerweile zwölf Jahre alt, ihr Bruder Kai (Martin Aselmann) und Schwester Lisa (Anke Retzlaff) sind aus dem Haus. Es scheint so, als hätten Beate (Katja Flint), nach wie vor erfolgreiche Geschäftsführerin der hiesigen Mineralquelle, und Steffen (Axel Milberg) endlich etwas mehr Zeit füreinander – vor allem jetzt, da Steffen tatsächlich seinen ersten Kurzgeschichten-Band fertiggestellt und zum Download ins Internet gestellt hat: „Abendbrot – Ost-Ansichten eines Westlers“. Doch so richtig ruhig wird es nie in dieser Familie. Das liegt nur bis zu einem gewissen Grad daran, dass das brandenburgische Innenministerium Beate für die Leitung der „Quelle“ den großen Verdienstorden des Landes verleihen will und dieser Termin geradewegs mit ihrer Silberhochzeit kollidiert – und die will Steffen unbedingt in Rom feiern. Das gilt es auf subtile Art zu verhindern! So richtig überschlagen sich die Ereignisse erst, als plötzlich Lisa und Kai auf der Matte des elterlichen Hauses stehen. Auf einmal entwickelt sich Steffens Buch im Internet derart rasant zum euphorisch bewerteten Bestseller, dass es prompt ein richtiger Verlag veröffentlichen will. Was der fassungslose Erfolgsautor nicht ahnt: Hinter den eindrucksvollen Download-Zahlen stecken die computerbewanderte Tochter und die liebende Ehefrau. Dass Lisa schwanger ist und keinesfalls weiß, wie sie damit umgehen soll, verraten die beiden dem auf Wolke 7 schwebenden Schriftsteller ebenfalls nicht. Der hütet allerdings selbst auch ein paar Geheimnisse. Da wäre zum Beispiel die Tatsache, dass Sohn Kai schon vor längerer Zeit sein Studium geschmissen hat – zugunsten einer möglicherweise nicht ganz so lukrativen Zukunft als Regisseur blutrünstiger B-Movies. Erschwerend kommt hinzu, dass sämtliche Geschichten aus Steffens Buch geradewegs aus dem wahren Krummenwalder Leben stammen. Ausgerechnet Petra Jänicke (Rosa Enskat), die Ehefrau des Bürgermeisters, hat sich Steffen gegenüber als wenig diskrete, geradezu unerschöpfliche Quelle für Klatsch und Tratsch der pikantesten Sorte erwiesen. Als Bürgermeister Jänicke (Matthias Brenner) Steffens Manuskript in die Finger bekommt und die Dorfgemeinschaft über den Inhalt informiert, reißen alte Wunden auf. Der Aufruhr ist groß: Auf keinen Fall soll das Machwerk veröffentlicht werden! Empört wenden sich die Krummenwalder von dem schreibenden Wessi ab: Sowohl die Ordensverleihung als auch die Feierlichkeiten zur Silberhochzeit drohen zu platzen. Und dann taucht auch noch der einzige real existierende Leser der Internetveröffentlichung von „Abendbrot“ auf – ein Mitglied der Russenmafia, die noch eine Rechnung offen hat.

Ma 6 november 2017 | 23:10 Black Sails

Flint vertelt Gates de waarheid, Randall brengt Silver in een lastig parket, Eleanor lijdt verlies en Max schiet Rackham te hulp.

Zo 5 november 2017 | 19:10 Claressa Shields: Boxing's History Maker

Claressa Shields created history at the Rio Olympics by becoming the first US boxer to win successive Olympic gold medals. Ade Adedoyin went to her home town of Flint, Michigan to meet the superstar of women's boxing.

Za 4 november 2017 | 17:35 Het Regent Gehaktballen

Flint verbetert Sams' weersvoorspellingsbol, zodat het de toekomst voorspelt. Maar de toekomst weten is niet zo leuk als ze dachten dat het zou zijn.

Za 4 november 2017 | 00:00 Black Sails

Flint vertelt Gates de waarheid, Randall brengt Silver in een lastig parket, Eleanor lijdt verlies en Max schiet Rackham te hulp.

Do 2 november 2017 | 22:00 Black Sails

Flint vertelt Gates de waarheid, Randall brengt Silver in een lastig parket, Eleanor lijdt verlies en Max schiet Rackham te hulp.

Do 2 november 2017 | 20:15 Bares für Rares

"Bares für Rares" im Schloss: Horst Lichter rollt erneut den roten Teppich für Raritätenbesitzer aus. Verstärkung erhält von sieben Händlern und vier Experten. Sie begutachten besondere große Schätze und kleine Kuriositäten. Wie viel sind Oldtimer, Diamantring und Reliquie wirklich wert? Jetzt ist Geschick gefragt! Wer bekommt die Händlerkarte und hat die beste Taktik bei den Händlern? Für den gibt es: Bares für Rares! Auch prominente Besitzer schöner Dinge versuchen vor historischer Kulisse, ihre Raritäten meistbietend zu veräußern: In dieser Folge möchte sich Schauspielerin Katja Flint von einem ganz besonderen Schmuckstück trennen, welches einst eine weltberühmte Vorbesitzerin hatte. Wie wird Expertin Dr. Heide Rezepa-Zabel dieses Stück einschätzen? Mit dabei sind auch dieses Mal wieder die Händler Ludwig "Lucki" Hofmaier, Wolfgang Pauritsch, Susanne Steiger, Walter "Waldi" Lehnertz, Fabian Kahl, Julian Schmitz-Avila und Elke Velten sowie die Experten Dr. Heide Rezepa-Zabel, Albert Maier, Sven Deutschmanek und Detlev Kümmel.

Wo 1 november 2017 | 12:20 Die Schatzinsel (1) ? Der alte Freibeuter

England im Jahr 1758: In dem alten Seemannsgasthaus Admiral Benbow verlebt Jim Hawkins (Michael Ande) als einziges Kind der Wirtsleute seine Jugend. Er muss im Gasthaus mitarbeiten und hat mit seinen knapp 18 Jahren bisher noch nichts von der Welt gesehen. Eines Tages quartiert sich hier ein sehr sonderbarer alter Seemann (Dante Maggio) ein. Er heißt Bill Bones, lässt sich aber nur mit Kapitän anreden. Seine Kleidung ist ziemlich abgerissen, sein Auftreten schroff und wortkarg, außer wenn er betrunken ist. Als ein Schlaganfall den alten Piraten Bones auf der Stelle tötet, erkennt Jim, dass er sich zusammen mit seiner Mutter (Ilsemarie Schnering) in großer Gefahr befindet. Beide fliehen rechtzeitig aus dem Admiral Benbow. Unter einer kleinen Brücke versteckt, belauschen sie die herannahenden Piraten und hören, dass sich in Bill Bones? Seekiste die Karte einer Insel mit allen Angaben, wo Flint seine Schätze vergraben hat, befindet. Kurzentschlossen und todesmutig eilt Jim zum Gasthaus zurück und schnappt den Seeräubern in letzter Sekunde das Päckchen mit der Karte vor der Nase weg.

Ma 30 oktober 2017 | 23:10 Black Sails

De kosten voor het achterna zitten van de Andromache blijven oplopen. Eleanor heeft Silvers hulp nodig en Billy wil dat Gates de confrontatie met Flint aangaat.

Za 28 oktober 2017 | 00:00 Black Sails

De kosten voor het achterna zitten van de Andromache blijven oplopen. Eleanor heeft Silvers hulp nodig en Billy wil dat Gates de confrontatie met Flint aangaat.

Do 26 oktober 2017 | 23:30 Die weiße Massai

Der Kenia-Urlaub ist zu Ende, aber die Schweizerin Carola (Nina Hoss) schickt ihren Freund allein nach Haus. Der Grund heißt Lemalian (Jacky Ido) vom Stamm der Samburu. Carola glaubt an Liebe auf den ersten Blick. Sie folgt Lemalian in sein Dorf: winzige Hütten im Busch, kein Strom, kein Wasser, viel Staub und Ungeziefer. Ihr einziger Kontakt zur Heimat ist eine deutsche Aussteigerin in der Provinzhauptstadt. Elisabeth (Katja Flint) mahnt: "Frauen gelten hier nicht viel." Als Carola im Dorf einen Laden eröffnet, begreift sie, dass die Warnung auch für eine "weiße Massai" gilt... Ein toll gespielter, sensibler, aber nie sentimentaler Film über den Zusammenprall zweier Kulturen ? ohne Besserwisserei und mit starken Bildern.

Do 26 oktober 2017 | 22:00 Black Sails

De kosten voor het achterna zitten van de Andromache blijven oplopen. Eleanor heeft Silvers hulp nodig en Billy wil dat Gates de confrontatie met Flint aangaat.

Ma 23 oktober 2017 | 23:10 Black Sails

Flint en de bemanning van de Walrus spelen een dodelijk kat-en-muisspel op open zee, Richard dwingt Eleanor open kaart te spelen, en Rackham verandert van carrière.

Za 21 oktober 2017 | 00:00 Black Sails

Flint en de bemanning van de Walrus spelen een dodelijk kat-en-muisspel op open zee, Richard dwingt Eleanor open kaart te spelen, en Rackham verandert van carrière.

Do 19 oktober 2017 | 22:00 Black Sails

Flint en de bemanning van de Walrus spelen een dodelijk kat-en-muisspel op open zee, Richard dwingt Eleanor open kaart te spelen, en Rackham verandert van carrière.

Ma 16 oktober 2017 | 23:10 Black Sails

Een onderneming door de bemanning van de Walrus eindigt in een ramp, Silver waarschuwt Flint voor Billy en iemand uit Vane's verleden komt op bezoek.

Za 14 oktober 2017 | 11:25 Treehouse Masters

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Nature's Super HQ: Pete en NTS bouwen in een natuurgebied een 'natuurhoofdkwartier' met vijf plateaus voor een gemeenschap die getroffen werd door het waterschandaal in Flint in de staat Michigan.

Za 14 oktober 2017 | 00:00 Black Sails

Een onderneming door de bemanning van de Walrus eindigt in een ramp, Silver waarschuwt Flint voor Billy en iemand uit Vane's verleden komt op bezoek.

Do 12 oktober 2017 | 22:00 Black Sails

Een onderneming door de bemanning van de Walrus eindigt in een ramp, Silver waarschuwt Flint voor Billy en iemand uit Vane's verleden komt op bezoek.

Ma 9 oktober 2017 | 23:00 Black Sails

Flint en Gates zoeken een partner om op jacht te gaan naar de Urca de Lima, Silver helpt Billy met een ethisch probleem en Vane maakt indruk op Eleanor met z'n redelijkheid.

Zo 8 oktober 2017 | 15:10 Treehouse Masters

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Nature's Super HQ: Pete en NTS bouwen in een natuurgebied een 'natuurhoofdkwartier' met vijf plateaus voor een gemeenschap die getroffen werd door het waterschandaal in Flint in de staat Michigan.

Za 7 oktober 2017 | 22:50 Kommissar LaBréa - Mord in der Rue St. Lazare

Laufzeit: 88 Min. Der berühmte Produzent Jacques Molin ist ermordet worden. Bei seinen Ermittlungen in der trügerischen Glitzerwelt des Pariser Filmbusiness stößt Kommissar LaBréa auf zahlreiche Verdächtige. Weder Molins untreue Witwe Germaine noch das Filmteam seines aktuellen Projekts weinen dem Toten eine Träne nach. Mit Regisseur und Kameramann war der arrogante Molin zerstritten. Und die Hauptdarstellerin Caroline Becker unterhielt mit ihm ein nicht ganz freiwilliges Verhältnis. LaBréa muss ein Geflecht aus Lügen, Betrug, Hass und Erpressung entwirren. Aber auch sein Privatleben stellt den sensiblen Ermittler vor neue Herausforderungen. Francis Fulton-Smith spielt erneut die Titelrolle in diesem spannenden Paris-Krimi nach einem Roman von Alexandra von Grote. Außerdem sind Valerie Niehaus, Anja Knauer, Bruno Bruni, Daniel Friedrich, Katja Flint, Felicitas Woll, Simon Verhoeven, Jule Ronstedt, Wanja Mues, Guntbert Warns und Gudrun Landgrebe zu sehen. * Paris trauert um den großen Filmproduzenten Jacques Molin (Markus Graf), der in seinem Büro erschossen aufgefunden wurde. Bei seinen Ermittlungen im Filmmilieu stößt Kommissar Maurice LaBréa (Francis Fulton-Smith) auf viele Verdächtige. Mathieu Salmi (Wanja Mues), der junge Regisseur von Molins aktueller Produktion, nimmt den Tod seines Auftraggebers gleichgültig auf. Salmi interessiert nur die Fertigstellung des Films, von dem er sich seinen Durchbruch erhofft. LaBréa bleibt nicht verborgen, dass Salmis Lebensgefährtin Caroline Becker (Felicitas Woll), der große Star des Films, eine erzwungene Affäre mit Molin hatte. Undurchsichtig ist auch das Verhalten von Molins wohlhabender Witwe Germaine (Katja Flint). Obwohl sie die letzte Produktion ihres Mannes mit 1,6 Millionen Euro aus ihrem Privatvermögen finanzierte, zeigt sie keinerlei Interesse an der Fertigstellung des Films. Die fragile Frau ist fixiert auf ihren jungen Liebhaber Vincent Brihac (Simon Verhoeven), dem sie ein falsches Alibi zu verschaffen versucht. Durch die Aussage eines Taxifahrers, der Brihac in der Mordnacht zu Molins Büro fuhr, gerät Germains Liebhaber jedoch in den Fokus der Ermittlungen. Dabei findet LaBréa auch heraus, dass Molin den zwielichtigen Gigolo engagiert hatte, um Germaine in seinem Sinne zu beeinflussen. Von Brihacs Schuld ist LaBréa, der während der turbulenten Ermittlungen zarte Bande zu seiner hübschen Nachbarin Céline (Valerie Niehaus) knüpft, trotzdem nicht überzeugt. Als der Kommissar endlich herausfindet, dass Molin den Film in Wahrheit mit erpresstem Geld finanzierte, hat er den Schlüssel zur Lösung des Falls in der Hand. Nach der erfolgreichen Pilotfolge schlüpfte Publikumsliebling Francis Fulton-Smith erneut in die Rolle des sympathischen Pariser Kommissars, der auch als alleinerziehender Vater gefordert ist. Außerdem sind Anja Knauer, Bruno Bruni, Valerie Niehaus sowie Daniel Friedrich als LaBréas eitler Vorgesetzter Thibon zu sehen. Glänzend besetzt sind auch die Episodenrollen mit Katja Flint, Felicitas Woll, Jule Ronstedt, Simon Verhoeven, Wanja Mues und Guntbert Warns. Mit ihrem Gastauftritt als Gerichtsmedizinerin rundet Gudrun Landgrebe das hochkarätige Ensemble ab. Der spannungsgeladene Großstadtkrimi basiert auf dem gleichnamigen Roman der populären Autorin und Regisseurin Alexandra von Grote. Regisseur Dennis Satin setzt immer wieder auch humorvolle Akzente.

Za 7 oktober 2017 | 02:00 Treehouse Masters

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Nature's Super HQ: Pete en NTS bouwen in een natuurgebied een 'natuurhoofdkwartier' met vijf plateaus voor een gemeenschap die getroffen werd door het waterschandaal in Flint in de staat Michigan.

Za 7 oktober 2017 | 00:00 Black Sails

Flint en Gates zoeken een partner om op jacht te gaan naar de Urca de Lima, Silver helpt Billy met een ethisch probleem en Vane maakt indruk op Eleanor met z'n redelijkheid.

Do 5 oktober 2017 | 22:00 Black Sails

Flint en Gates zoeken een partner om op jacht te gaan naar de Urca de Lima, Silver helpt Billy met een ethisch probleem en Vane maakt indruk op Eleanor met z'n redelijkheid.

Wo 4 oktober 2017 | 20:00 VICE

Documentaireserie. Ahmed Shihab-Eldin bericht vanuit Flint, Michigan over het dagelijks leven in een stad die vergiftigd is door zijn eigen regering. Simon Ostrovsky bericht vanuit de frontlinie in Libië.

Ma 2 oktober 2017 | 23:00 Black Sails

Flint ontmaskert een dief in zijn bemanning, Rackham int geld ondanks Vane's tegenwerpingen en Silver verschuilt zich met Max in het bordeel. Ondertussen staat Eleanor voor een onmogelijke keuze.

Za 30 september 2017 | 00:00 Black Sails

Flint ontmaskert een dief in zijn bemanning, Rackham int geld ondanks Vane's tegenwerpingen en Silver verschuilt zich met Max in het bordeel. Ondertussen staat Eleanor voor een onmogelijke keuze.

Do 28 september 2017 | 22:00 Black Sails

Flint ontmaskert een dief in zijn bemanning, Rackham int geld ondanks Vane's tegenwerpingen en Silver verschuilt zich met Max in het bordeel. Ondertussen staat Eleanor voor een onmogelijke keuze.

Ma 25 september 2017 | 23:00 Black Sails

Na een aantal korte trajecten krijgt de eens machtige kapitein Flint te maken met muiterij. Op het eiland New Providence bewaakt Eleanor Guthrie de orde tegenover een rebellerende koninklijke marine.

Za 23 september 2017 | 00:00 Black Sails

Na een aantal korte trajecten krijgt de eens machtige kapitein Flint te maken met muiterij. Op het eiland New Providence bewaakt Eleanor Guthrie de orde tegenover een rebellerende koninklijke marine.

Do 21 september 2017 | 22:00 Black Sails

Na een aantal korte trajecten krijgt de eens machtige kapitein Flint te maken met muiterij. Op het eiland New Providence bewaakt Eleanor Guthrie de orde tegenover een rebellerende koninklijke marine.

Ma 18 september 2017 | 14:00 Der Mann, der Sherlock Holmes war

Aufgrund ihrer Verkleidung und Aufmachung werden die zwei erfolglosen englischen Detektive Morris Flint und Macky McPherson für die berühmten Ermittler Sherlock Holmes und Dr. Watson gehalten. Als man entdeckt, dass die auf der Brüsseler Weltausstellung ausgestellten Mauritiusmarken - besonders wertvolle Briefmarken - durch Fälschungen ersetzt wurden, bittet die Polizei die beiden um die Aufklärung des Falles. Ihre Recherchen führen die zwei Detektive zum Schloss des verstorbenen Professors Berry, eines geschickten Fälschers, und schließlich zum Hauptquartier der ganzen Verbrecherbande. Dort werden sie in eine Falle gelockt. Doch zum Glück ist die Polizei nicht weit. Die verhaftet nun allerdings gleich auch Flint und McPherson, da nun deren Identität als Holmes und Watson angezweifelt wird. "Der Mann, der Sherlock Holmes war" ist eine flott inszenierte und unbeschwert heiter gespielte Kriminalkomödie, die zusätzlich von der charismatischen Präsenz seiner beiden Hauptdarsteller profitiert: Hans Albers und Heinz Rühmann, zwei unverwechselbare "Typen" und Zuschauerlieblinge des damaligen Kinos. Inhaltlich eine vorzüglich gelungene Sherlock-Holmes-Variation.

Za 2 september 2017 | 18:15 Treehouse Masters

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Nature's Super HQ: Pete en NTS bouwen in een natuurgebied een 'natuurhoofdkwartier' met vijf plateaus voor een gemeenschap die getroffen werd door het waterschandaal in Flint in de staat Michigan.

Wo 30 augustus 2017 | 21:00 Treehouse Masters

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Nature's Super HQ: Pete en NTS bouwen in een natuurgebied een 'natuurhoofdkwartier' met vijf plateaus voor een gemeenschap die getroffen werd door het waterschandaal in Flint in de staat Michigan.

Wo 30 augustus 2017 | 20:00 VICE

Documentaireserie. Ahmed Shihab-Eldin bericht vanuit Flint, Michigan over het dagelijks leven in een stad die vergiftigd is door zijn eigen regering. Simon Ostrovsky bericht vanuit de frontlinie in Libië.

Zo 20 augustus 2017 | 14:00 De Kinderen Van Mijn Zus Op Safari

20/08/17 - Film, Nederlandstalige versie (orig.: 'Min søsters børn i Afrika') DK 2013 De familie Berg wint een reis naar Afrika. Omdat hun ouders geen tijd hebben om met hen mee te gaan, overhalen de kinderen oom Eric om hen te begeleiden. Tot hun verbazing logeert ook hun buurvrouw Flint in het hotel, samen met haar nichtje Julie. Maar dan wordt de buurvrouw gekidnapt wordt door een stelletje stropers...

Nederlandstalige versie (orig.: 'Min søsters børn i Afrika') DK - 2013 De familie Berg wint een reis naar Afrika. Omdat hun ouders geen tijd hebben om met hen mee te gaan, overhalen de kinderen oom Eric om hen te begeleiden. Tot hun verbazing logeert ook hun buurvrouw Flint in het hotel, samen met haar nichtje Julie. Maar dan wordt de buurvrouw gekidnapt wordt door een stelletje stropers...

Zo 20 augustus 2017 | 14:00 De kinderen van mijn zus op safari

20/08/17 - Komedie, Nederlandstalige versie (Min søsters børn i Afrika'). De familie Berg wint een reis naar Afrika. Omdat hun ouders geen tijd hebben om met hen mee te gaan, overhalen de kinderen oom Eric om hen te begeleiden. Tot hun verbazing logeert ook hun buurvrouw Flint in het hotel, samen met haar nichtje Julie. Maar dan wordt de buurvrouw gekidnapt door een stelletje stropers... | IMDb rating: 4.5/10.

Nederlandstalige versie (Min søsters børn i Afrika'). De familie Berg wint een reis naar Afrika. Omdat hun ouders geen tijd hebben om met hen mee te gaan, overhalen de kinderen oom Eric om hen te begeleiden. Tot hun verbazing logeert ook hun buurvrouw Flint in het hotel, samen met haar nichtje Julie. Maar dan wordt de buurvrouw gekidnapt door een stelletje stropers... | IMDb rating: 4.5/10.

Do 10 augustus 2017 | 22:50 VICE

Documentaireserie. Ahmed Shihab-Eldin bericht vanuit Flint, Michigan over het dagelijks leven in een stad die vergiftigd is door zijn eigen regering. Simon Ostrovsky bericht vanuit de frontlinie in Libië.

Zo 2 juli 2017 | 14:00 Schateiland 1: De slag om schateiland

02/07/17 - Avontuur, Conrad Dawson is een vreemde uitvinder die al zijn hele leven probeert de schat van Treasure Island te vinden. Uiteindelijk raakt hij wanhopig en volledig platzak. Om het eiland toch te kunnen behouden, richt hij het zomerkamp Camp Treasure Island op. Kinderen van over de hele wereld komen naar het zomerkamp, maar alles gaat vreselijk mis als een vervelende schurk, die zich voordoet als een afstammeling van de beruchte piraat kapitein Flint, het eiland overneemt. Als Conrad en zijn vrouw...

Conrad Dawson is een vreemde uitvinder die al zijn hele leven probeert de schat van Treasure Island te vinden. Uiteindelijk raakt hij wanhopig en volledig platzak. Om het eiland toch te kunnen behouden, richt hij het zomerkamp Camp Treasure Island op. Kinderen van over de hele wereld komen naar het zomerkamp, maar alles gaat vreselijk mis als een vervelende schurk, die zich voordoet als een afstammeling van de beruchte piraat kapitein Flint, het eiland overneemt. Als Conrad en zijn vrouw gevangen worden genomen, moeten de kinderen hen én het zomerkamp zien te redden. | IMDb rating: 4.5/10.

Zo 2 juli 2017 | 14:00 Schateiland 1: De Slag Om Schateiland

02/07/17 - Film, Nederlandstalige versie (orig.: 'Treasure Island Kids: The Battle of Treasure Island') NZL 2006 De vreemde uitvinder Conrad Dawson heeft zijn hele leven geprobeerd om de schat van Schateiland te vinden. Maar nu is hij platzak en wanhopig. Om het eiland toch te kunnen behouden, richt hij een zomerkamp in voor kinderen uit de hele wereld. Maar zelfs dat gaat mis als een vervelende schurk, die zich voordoet als een afstammeling van de beruchte piraat kapitein Flint, het eiland overneemt. Wanneer...

Nederlandstalige versie (orig.: 'Treasure Island Kids: The Battle of Treasure Island') NZL - 2006 De vreemde uitvinder Conrad Dawson heeft zijn hele leven geprobeerd om de schat van Schateiland te vinden. Maar nu is hij platzak en wanhopig. Om het eiland toch te kunnen behouden, richt hij een zomerkamp in voor kinderen uit de hele wereld. Maar zelfs dat gaat mis als een vervelende schurk, die zich voordoet als een afstammeling van de beruchte piraat kapitein Flint, het eiland overneemt. Wanneer Conrad en zijn vrouw gevangen worden genomen, moeten de kinderen hen én het zomerkamp zien te redden...

Za 1 juli 2017 | 15:15 Sarah Wiener - Eine Woche unter Fischern

Sarah Wiener begibt sich auf eine kulinarische Reise: Eine Woche lang teilt sie das Leben von Lachsfischern auf der Nordsee, Ringern in einem Olympiastützpunkt und Mönchen in einem Kloster bei Grevenbroich. All diesen Orten ist eines gemeinsam: Die Mahlzeiten sind Fixpunkte im Alltag, sie bringen die Menschen zusammen. Unter Seefahrern heißt es: Eine Frau an Bord bringt Unglück. Sarah Wiener sieht das anders. Halb fünf in der Früh, irgendwo mitten auf der Nordsee steht sie am Fließband eines schaukelnden Schiffes und nimmt mit flauem Magen Fische aus. Denn für dieses Abenteuer ist die Fernsehköchin unter die Fischer gegangen. Als Smutje auf dem Kutter von Kapitän Fritz Flint, der aus einer langen Generation von Fischern kommt, muss Sarah Wiener sich bei starkem Wellengang in der Kombüse behaupten. Schnell stellt sie fest: Das Leben auf hoher See ist nichts für schwache Nerven, die Arbeitszeiten sind hart und der Erlös ungewiss. Doch Sarah Wiener trifft auf eine sympathische Crew altgedienter Seemänner und freundet sich schnell mit dem portugiesischen Koch "Schorsch" an, der ihr die Grundregeln des Kochens auf dem Schiff erklärt. Eine davon ist sicherlich: festhalten. Wenn die Wellen gegen die Bullaugen schlagen, rollen Sarah gerne die Zutaten weg und auch die Köchin selbst verliert schnell mal das Gleichgewicht. Dafür ist der Fisch nirgendwo frischer. Morgens noch im Netz, landet er abends schon bei Sarah im Topf und auf den Tellern der Crew. Ob der alte Seefahrer-Aberglaube über Frauen an Bord seine Berechtigung hat, wird sich für die Mannschaft im Laufe der Reise noch herausstellen...

Zo 25 juni 2017 | 15:30 Liebling, weck die Hühner auf

Laufzeit: 88 Min. Familie Teuffel wohnt nach ihrer Stadtflucht aus Berlin nun schon eine Weile auf dem Land – und die Wirtschaftskrise macht auch vor dem beschaulichen Krummenwalde nicht halt. Arbeitsplätze gehen verloren, Leute ziehen weg und suchen woanders ihr Glück. Sohn Kai (Ludwig Blochberger) "jobbt" in der Dorfkneipe und Tochter Lisa (Cornelia Gröschel) hat das Gefühl, mit 18 endlich und ziemlich dringend zur Frau werden zu müssen. Beate Teuffel (Katja Flint) kämpft um den Erhalt ihrer Mineralquelle, die Kirche von Pfarrer Juchem (Andreas Schmidt) braucht ein neues Dach und auch Bürgermeister Gerd Jänicke (Thomas Thieme) könnte eine Finanzspritze für sein Dorf gebrauchen. Entgegen der allgemeinen Krisenstimmung plant Steffen Teuffel (Axel Milberg) im Geheimen, sich seinen Traum vom eigenen Weinberg zu erfüllen, was sich schnell als finanzieller Albtraum herausstellt. Als Nesthäkchen Sophie Teuffel (Paula Hartmann) im See einen Goldtaler findet, hoffen die drei Männer auf den versunkenen Schatz aus der Dorfchronik. Dies wäre die Lösung all ihrer Probleme. Wäre da nicht Denkmalschützer Lorenz Thiel (Kai Wiesinger), der die Schatzsucher argwöhnisch beobachtet und als Ex-Beziehung von Beate auch gleich noch das Eheleben der Teuffels auf den Kopf stellt. Mit viel Humor und Energie beweisen die Mitglieder der Familie Teuffel, dass sie trotz scheinbar unüberwindbarer Probleme zusammenhalten und Höhen und Tiefen gemeinsam meistern. Am Ende nimmt die Geschichte für das ganze Dorf eine überraschende Wendung. Krummenwalde hat wieder eine Chance! Genreverwandt mit englischen Kinofilmen wie "Brassed Off – Mit Pauken und Trompeten" oder "Lang lebe Ned Devine" blickt „Liebling, weck die Hühner auf“ nach vorne, die Bewohner des Ortes nehmen die Verantwortung für sich und die Gemeinschaft in die eigenen Hände und können nur gewinnen. In Anlehnung an die erste Teuffel-Episode „Liebling, bring die Hühner ins Bett“ geht mit „Liebling, weck die Hühner auf“ die Geschichte um die liebenswert-chaotische Familie Teuffel weiter.

Za 17 juni 2017 | 19:00 VICE

Documentaireserie. Ahmed Shihab-Eldin bericht vanuit Flint, Michigan over het dagelijks leven in een stad die vergiftigd is door zijn eigen regering. Simon Ostrovsky bericht vanuit de frontlinie in Libië.

Zo 11 juni 2017 | 01:50 Assassination Games IMDb: 6.2

11/06/17 - IMDB * 6.2 - Actionfilm, Auch für Killer sieht es auf dem Jobmarkt nicht mehr rosig aus, Aufträge sind rar: Da kommt Brazil (arg abgekämpft: Van Damme) bei einem "Hit" auch noch Flint (Adkins) in die Quere. Beide wollen den Drogenbaron Polo (Ivan Kaye) kaltmachen ? und arbeiten schließlich zusammen... Ursprünglich sollte Steven Seagal an Van Dammes Seite spielen, sagte aber kurzfristig ab. Adkins, der?s drei Jahre zuvor schon bei "The Shepherd" mit dem Belgier krachen ließ, kam an Bord. "Cube Zero" Regisseur Barbarash...

Auch für Killer sieht es auf dem Jobmarkt nicht mehr rosig aus, Aufträge sind rar: Da kommt Brazil (arg abgekämpft: Van Damme) bei einem "Hit" auch noch Flint (Adkins) in die Quere. Beide wollen den Drogenbaron Polo (Ivan Kaye) kaltmachen ? und arbeiten schließlich zusammen... Ursprünglich sollte Steven Seagal an Van Dammes Seite spielen, sagte aber kurzfristig ab. Adkins, der?s drei Jahre zuvor schon bei "The Shepherd" mit dem Belgier krachen ließ, kam an Bord. "Cube Zero"-Regisseur Barbarash träumte offenbar von so etwas wie Kunst: Mittels ausgewaschener Farbpalette verpasste er dem in Rumänien gedrehten B-Film einen fast schon grotesken Pseudo-David-Fincher-Look. Nur fällt ihm inszenatorisch nichts ein, und die Dialoge sind selbst für einen Film dieser Güteklasse unterirdisch.

Vr 26 mei 2017 | 00:38 Covert Affairs

Net nadat Annie heeft besloten om de CIA te verlaten en voor McQuaid te gaan werken, ontdekt ze een mogelijke link tussen McQuaid en de aanslagen in Chicago. Met de hulp van Auggie slaagt ze er in belastend bewijsmateriaal van McQuaids computer te kopiëren, waaruit blijkt dat verschillende van zijn voormalige werknemers zich hebben aangesloten bij de geheimzinnige organisatie Flint. Volgt Annie haar instinct en gelooft ze in Ryans onschuld, of besluit ze zich resoluut tegen hem te keren?

 Meer