Flikken op tv (tv-tip)

Morgen | 20:35 Slot: Flikken Rotterdam

Morgen - Misdaadserie, In de laatste aflevering van dit vierde seizoen van Flikken Rotterdam lijkt de aanval op het ...

In de laatste aflevering van dit vierde seizoen van Flikken Rotterdam lijkt de aanval op het internet te lukken. Tweede plan Daniel heeft echter een tweede plan. Hij dreigt de kinderen, inmiddels voorzien van bomvesten, op te blazen. Gevecht Esther weet waartoe hij in staat is en pas als Dries en de collega's de kinderen veiligstellen, gaat ze het gevecht met Daniel aan.

Je vindt hier de programma's van Flikken op tv We hebben de volgende programma's voor Flikken Slot: Flikken Rotterdam: Morgen - Misdaadserie, In de laatste aflevering van dit vierde seizoen van Flikken Rotterdam lijkt de aanval op het. Flikken Maastricht: 20/11 - Misdaadserie, Seizoen 1 Aflevering 1 Nederlandse misdaadserie. Een valse noot. In het riviertje de Jeker. Flikken Maastricht: 21/11 - Misdaadserie, Seizoen 1 Aflevering 2 Nederlandse misdaadserie. Een zaak met een luchtje. Rechercheurs Eva van. Flikken Maastricht: 22/11 - Misdaadserie, Seizoen 1 Aflevering 3 Nederlandse misdaadserie. Groeten uit Lagos. De politieagenten van Limburg. Flikken Maastricht: 23/11 - Misdaadserie, Seizoen 1 Aflevering 4 Nederlandse misdaadserie. Kogelvis. Bridget wordt dood aangetroffen met. Flikken Maastricht: 25/11 - Misdaadserie, Seizoen 1 Aflevering 5 Nederlandse misdaadserie. Alcohol maakt meer stuk. Wolfs heeft het. Flikken Maastricht: 26/11 - Misdaadserie, Seizoen 1 Aflevering 6 Nederlandse misdaadserie. Kristalhelder. De familie Van Bladel: vader,. Flikken Maastricht: 27/11 - Misdaadserie, Seizoen 1 Aflevering 7 Nederlandse misdaadserie. Een oude man. Alfred Thielen, de grootste en.

Flikken op tv (overige uitzendingen)

Wo 20 november 2019 | 17:20 Flikken Maastricht

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Nederlandse misdaadserie. Een valse noot. In het riviertje de Jeker vlakbij Maastricht wordt het levenloze lichaam van een jonge vrouw gevonden. De enige aanwijzingen zijn een klein doosje hars en een dure halsketting. Voor de jonge temperamentvolle rechercheur Eva van Dongen is deze moord een nieuwe uitdaging in haar dynamische werk. Dan verschijnt Floris Wolfs op de plaats delict. Deze Amsterdammer is door hoofdinspecteur Flamand toegevoegd aan het rechercheteam van Limburg-Zuid. Tot groot ongenoegen van Eva blijkt Wolfs ook nog haar nieuwe partner.

Do 21 november 2019 | 17:20 Flikken Maastricht

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Nederlandse misdaadserie. Een zaak met een luchtje. Rechercheurs Eva van Dongen en Floris Wolfs belanden op de Maastrichtse markt letterlijk tussen de vis van visboer Jack Smits. Smits is een boom van een vent en net bezig een Marokkaan in elkaar te slaan als Eva ingrijpt. De visboer beweert dat zijn vis is overgoten met chloor en dat hij wordt afgeperst. Eva en Wolfs vertrouwen Smits eerst niet, maar als het niet alleen bij vis blijft en zijn auto het ook moet ontgelden, komen Eva en Wolfs in actie. Romeo en Marion krijgen de vrouw en kinderen van Gertje aan hun bureau. Gertje is niet thuisgekomen vannacht. Er moet iets ernstigs zijn gebeurd.

Vr 22 november 2019 | 17:15 Flikken Maastricht

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Nederlandse misdaadserie. Groeten uit Lagos. De politieagenten van Limburg-Zuid spelen mee in de loterij. Maar er zijn ook mensen die het grote risico aangaan om met een andere loterij mee te spelen. Een loterij waar je eerst heel veel geld voor moet neerleggen. Een loterij die wordt gespeeld door mensen die je liever niet tegenkomt. Zo ook Hans van Baeren. Hij speelt mee, maar kan het geld niet meer opbrengen, waardoor hij nog maar een uitweg ziet en dat is er een einde aan maken. Maar heeft Hans echt wel zelfmoord gepleegd? Zijn dochter Aimée is er van overtuigd dat hij vermoord werd. Wolfs valt voor de charme van Aimée en wil wel een klein onderzoekje doen.

Za 23 november 2019 | 17:10 Flikken Maastricht

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Nederlandse misdaadserie. Kogelvis. Bridget wordt dood aangetroffen met kogelvis in haar lijf. Vergiftigd of zelfmoord? Als blijkt dat ze net een deal aan het sluiten was met Geert, eigenaar van een Japans restaurant, dan is een verdachte snel gevonden. Omdat professionele en persoonlijke relaties ook nog door elkaar blijken te lopen, wordt het een heel ingewikkelde zaak voor Wolfs en Eva. Bovendien heeft Eva ook nog andere zaken aan haar hoofd: haar broer Maurice wordt weer opgepakt. Dit keer stomdronken, en met gestolen horloges op zak. Eva voelt zich genoodzaakt Maurice te helpen. Ze wordt heen en weer geslingerd tussen werk en privé. Wat is belangrijker? Maakt ze de juiste keuzes?

Ma 25 november 2019 | 17:15 Flikken Maastricht

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Nederlandse misdaadserie. Alcohol maakt meer stuk. Wolfs heeft het moeilijk in Maastricht. Zijn dochter wil hem niet kennen en met collega Eva loopt het ook al niet gesmeerd. Na zijn cursus geeft Romeo zelfs burgemeester Leers een bekeuring.

Di 26 november 2019 | 17:10 Flikken Maastricht

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Nederlandse misdaadserie. Kristalhelder. De familie Van Bladel: vader, moeder, zoon en dochter. Een gewoon gezin, zo lijkt het. Maar Marion is gepromoveerd tot wijkagent en heeft een raar gevoel over de familie Van Bladel. Wat is er aan de hand met dat gezin? Kapot glas bij de voordeur, zoonlief die betrapt wordt bij het roken van een joint, dochter die haar pop slaat. Er is iets mis, maar wat?

Wo 27 november 2019 | 17:10 Flikken Maastricht

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Nederlandse misdaadserie. Een oude man. Alfred Thielen, de grootste en machtigste maffiabaas van Maastricht, duikt opeens weer op. Hij heeft de touwtjes in handen, maar is ongrijpbaar en onbereikbaar voor justitie en politie. Tot hij een deal wil sluiten met het OM. Waarom? Wat is er aan de hand? Flamand krijgt de opdracht van het OM om hem in bescherming te nemen en te ondervragen. Wolfs vertrouwt Thielen niet en wil hem wel even hard onder handen nemen.

Flikken gemist

Vr 13 september 2019 | 20:35 Nieuw: Flikken Rotterdam seizoen 4

13/09 - Misdaadserie, Vanavond start het vierde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam. De rechercheurs en officier van justitie krijgen onder andere te maken met bloedige overvallen, illegale handel in groot wild...

Vanavond start het vierde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam. De rechercheurs en officier van justitie krijgen onder andere te maken met bloedige overvallen, illegale handel in groot wild en corruptie binnen het OM. Rampzalig Ook zijn er dit seizoen crystalmethdealers, niets ontziende mensenhandelaren en is er een groepering die het internet als uitvinding van de duivel ziet en het wil uitschakelen, met rampzalige economische gevolgen voor niet alleen Rotterdam. Nieuwe rechercheur In het vierde seizoen krijgt Flikken Rotterdam er ook een rechercheur bij. Robin Garcia, in het vorige seizoen onder haar undercovernaam Charlie Oostzaan te zien, hoort nu bij het vaste team. Maar of ze weer kan wennen aan het gewone politiewerk, blijft de vraag.

Vr 13 september 2019 | 11:00 DWDD: o.a. Alain Clark

13/09 - Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: 10 uit 10: Alain Clark Een nieuwe rubriek! We zijn bijna aan het eind van een decennium: de jaren ’10. Daarom gaan we de komende 10 weken op...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: 10 uit 10: Alain Clark Een nieuwe rubriek! We zijn bijna aan het eind van een decennium: de jaren ’10. Daarom gaan we de komende 10 weken op zoek naar hét anthem van die periode. We vragen artiesten om een nummer te kiezen en dat vervolgens te spelen in de studio. We trapten af met Blaudzun, nu is de beurt aan Alain Clark. Vrouwenquotum topfuncties De Tweede Kamerfractie van D66 zal vanaf nu pleiten voor invoering van een tijdelijk afdwingbaar quotum voor het percentage vrouwen in topfuncties, zowel voor het bedrijfsleven als voor de publieke sector. De huidige regels zijn niet afdoende. Goed idee? We vragen het Elske Doets, Zakenvrouw van het Jaar 2017, en drie talenten die haar Young Lady Business Academy volgden: Rejin Mustafa, Fleur Huijs en Renée Smulders. Tafelheer: Bilal Wahib Bilal Wahib (1999) is acteur. Hij doet momenteel nog de toneelschool, maar heeft al vele rollen op z'n naam staan. Hij was op tv al te zien in onder meer Brugklas (2014), SpangaS (2016), Malik (2017), Flikken Maastricht en Mocro Mafia (2018). Op het witte doek was hij te bewonderen in de speelfilms Fissa, De Held, Layla M. en De Libi.

Vr 13 september 2019 | 04:00 DWDD: o.a. Alain Clark

13/09 - Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: 10 uit 10: Alain Clark Een nieuwe rubriek! We zijn bijna aan het eind van een decennium: de jaren ’10. Daarom gaan we de komende 10 weken op...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: 10 uit 10: Alain Clark Een nieuwe rubriek! We zijn bijna aan het eind van een decennium: de jaren ’10. Daarom gaan we de komende 10 weken op zoek naar hét anthem van die periode. We vragen artiesten om een nummer te kiezen en dat vervolgens te spelen in de studio. We trapten af met Blaudzun, nu is de beurt aan Alain Clark. Vrouwenquotum topfuncties De Tweede Kamerfractie van D66 zal vanaf nu pleiten voor invoering van een tijdelijk afdwingbaar quotum voor het percentage vrouwen in topfuncties, zowel voor het bedrijfsleven als voor de publieke sector. De huidige regels zijn niet afdoende. Goed idee? We vragen het Elske Doets, Zakenvrouw van het Jaar 2017, en drie talenten die haar Young Lady Business Academy volgden: Rejin Mustafa, Fleur Huijs en Renée Smulders. Tafelheer: Bilal Wahib Bilal Wahib (1999) is acteur. Hij doet momenteel nog de toneelschool, maar heeft al vele rollen op z'n naam staan. Hij was op tv al te zien in onder meer Brugklas (2014), SpangaS (2016), Malik (2017), Flikken Maastricht en Mocro Mafia (2018). Op het witte doek was hij te bewonderen in de speelfilms Fissa, De Held, Layla M. en De Libi.

Vr 13 september 2019 | 00:05 DWDD: o.a. Alain Clark

13/09 - Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: 10 uit 10: Alain Clark Een nieuwe rubriek! We zijn bijna aan het eind van een decennium: de jaren ’10. Daarom gaan we de komende 10 weken op...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: 10 uit 10: Alain Clark Een nieuwe rubriek! We zijn bijna aan het eind van een decennium: de jaren ’10. Daarom gaan we de komende 10 weken op zoek naar hét anthem van die periode. We vragen artiesten om een nummer te kiezen en dat vervolgens te spelen in de studio. We trapten af met Blaudzun, nu is de beurt aan Alain Clark. Vrouwenquotum topfuncties De Tweede Kamerfractie van D66 zal vanaf nu pleiten voor invoering van een tijdelijk afdwingbaar quotum voor het percentage vrouwen in topfuncties, zowel voor het bedrijfsleven als voor de publieke sector. De huidige regels zijn niet afdoende. Goed idee? We vragen het Elske Doets, Zakenvrouw van het Jaar 2017, en drie talenten die haar Young Lady Business Academy volgden: Rejin Mustafa, Fleur Huijs en Renée Smulders. Tafelheer: Bilal Wahib Bilal Wahib (1999) is acteur. Hij doet momenteel nog de toneelschool, maar heeft al vele rollen op z'n naam staan. Hij was op tv al te zien in onder meer Brugklas (2014), SpangaS (2016), Malik (2017), Flikken Maastricht en Mocro Mafia (2018). Op het witte doek was hij te bewonderen in de speelfilms Fissa, De Held, Layla M. en De Libi.

Za 17 augustus 2019 | 01:35 EenVandaag: o.a. zijn we toe aan een vrouwelijke premier?

17/08 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: Veel mensen zijn toe aan een vrouwelijke premier, dit zijn de favorieten Van de huidige actieve vrouwelijke politici hebben Khadija Arib en Kajsa...

Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: Veel mensen zijn toe aan een vrouwelijke premier, dit zijn de favorieten Van de huidige actieve vrouwelijke politici hebben Khadija Arib en Kajsa Ollongren het meeste draagvlak om de eerste vrouwelijke premier te worden. Dat blijkt uit onderzoek van EenVandaag onder 20.000 leden van het Opiniepanel. Vrouwelijke Kamerleden, vrouwelijke ministers en zelfs vrouwen op de lijst van de SGP: we kijken er inmiddels niet meer van op. Maar een vrouwelijke premier heeft Nederland nog nooit gehad. En daarvoor wordt het, 100 jaar na de invoering van het vrouwenkiesrecht, wel tijd, vinden de meeste vrouwen (54 procent). Ook een derde van de mannelijke deelnemers (35 procent) denkt dat het goed zou zijn als Nederland een vrouwelijke minister-president krijgt. Zeiltocht activiste Greta Thunberg is helemaal niet klimaatneutraal: 'Vliegen was beter geweest' Ze zeilt van het Britse Plymouth naar New York. Een tocht van 2 weken. Het vliegtuig pakken wil de 16-jarige Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg niet, vanwege de CO2-uitstoot. Maar nu blijkt dat haar hele crew op de terugreis wél het vliegtuig pakt. Actrice en zangeres Jouman Fattal: 'Ik wil niet met spijt terugkijken op mijn leven' Als 4-jarige vlucht Jouman Fattal met haar ouders naar Nederland, ruim 20 jaar later speelt ze de hoofdrol in de advocatenserie Zuidas. En ze gaat politieke en maatschappelijke discussies niet uit de weg. "Ik zie echt een kloof die gedicht moet worden." Je kunt het gerust een bliksemcarrière noemen: in 2015 studeerde Jouman Fattal af aan de de acteursopleiding in Utrecht en had 3 jaar later had tv-series Flikken, Moordvrouw en Project Orpheus en verschillende grote theaterproducties al op haar naam staan. In de tv-serie Zuidas speelde Jouman een ambitieuze advocaat-stagiaire. "Ik ben daarna weleens gevraagd om een prijs uit te reiken voor de beste advocaat van Nederland. Dat vond ik heel raar, want ik heb niet eens rechten gestudeerd." Handen tekort? In het Limburgse dorp Heide is bijna iedereen vrijwilliger Het dorp Heide in Limburg dreigde te veranderen in een spookdorp, totdat inwoners massaal opstonden om dat te voorkomen. Rabarberteler Martin Peeters is een van de stille krachten achter de transformatie van het dorp. Zichtbaar genietend rijdt hij op zijn trekker door de rabarbervelden aan de rand van het Limburgse dorp waar hij altijd heeft gewoond. Voor Martin is er geen mooiere plek om te wonen dan in Heide. Als vrijwilliger zet hij zich al meer dan 40 jaar in voor het dorp. "Heide is een klein dorp onder de rook van Venray. We tikken net niet de 500 inwoners aan. Het dorp is heel leefbaar en energiek", zegt hij. "Ik heb altijd graag vrijwilligerswerk gedaan in Heide. Het is mijn passie." Stemmen mannen en vrouwen hetzelfde? Nee, de verschillen zijn groot Dit jaar is het 100 jaar geleden dat vrouwen kiesrecht kregen. Hun stem maakt een groot verschil, want vrouwen stemmen anders dan mannen: op andere partijen én op andere personen. Vaker dan mannen stemmen vrouwen bewust op een vrouw op de lijst. Uit onderzoek onder het Opiniepanel blijkt dat bijna de helft van de vrouwen (44 procent) meestal bewust op een vrouw stemt bij de verkiezingen. Mannen doen dat minder, maar ook van hen stemt 14 procent met opzet op een vrouw. Ook stemmen vrouwen linkser.

Do 18 april 2019 | 11:05 M: o.a. Twan Huys

18/04 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in M: Na een recordverkoop van haar boek Becoming trekt voormalig first lady Michelle Obama langs uitverkochte stadions en theaters. Vandaag is Amsterdam aan de beurt....

Herhaling. Vanavond onder andere in M: - Na een recordverkoop van haar boek Becoming trekt voormalig first lady Michelle Obama langs uitverkochte stadions en theaters. Vandaag is Amsterdam aan de beurt. Twan Huys zat gister voor M in Parijs en vertelt ons wat bezoekers van de Ziggo Dome te wachten staat. - In zijn nieuwe programma ‘De Outsiders’ gaat Tim den Besten voor de VPRO op zoek naar mensen die bewust kiezen voor een leven buiten de norm. Een veganistische jager, een fruitariër en een 'flatearther'. Wat zeggen hun verhalen over ònze hokjes? - Het Amsterdamse trio My Baby hypnotiseert met hun eigenzinnige mix van blues, folk en dance hele festivalvelden. En ze vangen er ook de ‘eighties vibe’ mee van de nieuwe film Baantjer: Het Begin. De band maakte de titelsong van de film: Seeing Red. - Aan superlatieven geen gebrek gisteravond na de fantastische overwinning van Ajax op Juventus. Na 22 jaar flikken ze het opnieuw: Ajax, met ‘de kleinkinderen van Johan Cruijff’ staat in de halve finale van de Champions League!

Do 18 april 2019 | 04:15 M: o.a. Twan Huys

18/04 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in M: Na een recordverkoop van haar boek Becoming trekt voormalig first lady Michelle Obama langs uitverkochte stadions en theaters. Vandaag is Amsterdam aan de beurt....

Herhaling. Vanavond onder andere in M: - Na een recordverkoop van haar boek Becoming trekt voormalig first lady Michelle Obama langs uitverkochte stadions en theaters. Vandaag is Amsterdam aan de beurt. Twan Huys zat gister voor M in Parijs en vertelt ons wat bezoekers van de Ziggo Dome te wachten staat. - In zijn nieuwe programma ‘De Outsiders’ gaat Tim den Besten voor de VPRO op zoek naar mensen die bewust kiezen voor een leven buiten de norm. Een veganistische jager, een fruitariër en een 'flatearther'. Wat zeggen hun verhalen over ònze hokjes? - Het Amsterdamse trio My Baby hypnotiseert met hun eigenzinnige mix van blues, folk en dance hele festivalvelden. En ze vangen er ook de ‘eighties vibe’ mee van de nieuwe film Baantjer: Het Begin. De band maakte de titelsong van de film: Seeing Red. - Aan superlatieven geen gebrek gisteravond na de fantastische overwinning van Ajax op Juventus. Na 22 jaar flikken ze het opnieuw: Ajax, met ‘de kleinkinderen van Johan Cruijff’ staat in de halve finale van de Champions League!

Do 18 april 2019 | 03:20 M: o.a. Twan Huys

18/04 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in M: Na een recordverkoop van haar boek Becoming trekt voormalig first lady Michelle Obama langs uitverkochte stadions en theaters. Vandaag is Amsterdam aan de beurt....

Herhaling. Vanavond onder andere in M: - Na een recordverkoop van haar boek Becoming trekt voormalig first lady Michelle Obama langs uitverkochte stadions en theaters. Vandaag is Amsterdam aan de beurt. Twan Huys zat gister voor M in Parijs en vertelt ons wat bezoekers van de Ziggo Dome te wachten staat. - In zijn nieuwe programma ‘De Outsiders’ gaat Tim den Besten voor de VPRO op zoek naar mensen die bewust kiezen voor een leven buiten de norm. Een veganistische jager, een fruitariër en een 'flatearther'. Wat zeggen hun verhalen over ònze hokjes? - Het Amsterdamse trio My Baby hypnotiseert met hun eigenzinnige mix van blues, folk en dance hele festivalvelden. En ze vangen er ook de ‘eighties vibe’ mee van de nieuwe film Baantjer: Het Begin. De band maakte de titelsong van de film: Seeing Red. - Aan superlatieven geen gebrek gisteravond na de fantastische overwinning van Ajax op Juventus. Na 22 jaar flikken ze het opnieuw: Ajax, met ‘de kleinkinderen van Johan Cruijff’ staat in de halve finale van de Champions League!

Do 18 april 2019 | 02:30 M: o.a. Twan Huys

18/04 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in M: Na een recordverkoop van haar boek Becoming trekt voormalig first lady Michelle Obama langs uitverkochte stadions en theaters. Vandaag is Amsterdam aan de beurt....

Herhaling. Vanavond onder andere in M: - Na een recordverkoop van haar boek Becoming trekt voormalig first lady Michelle Obama langs uitverkochte stadions en theaters. Vandaag is Amsterdam aan de beurt. Twan Huys zat gister voor M in Parijs en vertelt ons wat bezoekers van de Ziggo Dome te wachten staat. - In zijn nieuwe programma ‘De Outsiders’ gaat Tim den Besten voor de VPRO op zoek naar mensen die bewust kiezen voor een leven buiten de norm. Een veganistische jager, een fruitariër en een 'flatearther'. Wat zeggen hun verhalen over ònze hokjes? - Het Amsterdamse trio My Baby hypnotiseert met hun eigenzinnige mix van blues, folk en dance hele festivalvelden. En ze vangen er ook de ‘eighties vibe’ mee van de nieuwe film Baantjer: Het Begin. De band maakte de titelsong van de film: Seeing Red. - Aan superlatieven geen gebrek gisteravond na de fantastische overwinning van Ajax op Juventus. Na 22 jaar flikken ze het opnieuw: Ajax, met ‘de kleinkinderen van Johan Cruijff’ staat in de halve finale van de Champions League!

Do 18 april 2019 | 01:35 M: o.a. Twan Huys

18/04 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in M: Na een recordverkoop van haar boek Becoming trekt voormalig first lady Michelle Obama langs uitverkochte stadions en theaters. Vandaag is Amsterdam aan de beurt....

Herhaling. Vanavond onder andere in M: - Na een recordverkoop van haar boek Becoming trekt voormalig first lady Michelle Obama langs uitverkochte stadions en theaters. Vandaag is Amsterdam aan de beurt. Twan Huys zat gister voor M in Parijs en vertelt ons wat bezoekers van de Ziggo Dome te wachten staat. - In zijn nieuwe programma ‘De Outsiders’ gaat Tim den Besten voor de VPRO op zoek naar mensen die bewust kiezen voor een leven buiten de norm. Een veganistische jager, een fruitariër en een 'flatearther'. Wat zeggen hun verhalen over ònze hokjes? - Het Amsterdamse trio My Baby hypnotiseert met hun eigenzinnige mix van blues, folk en dance hele festivalvelden. En ze vangen er ook de ‘eighties vibe’ mee van de nieuwe film Baantjer: Het Begin. De band maakte de titelsong van de film: Seeing Red. - Aan superlatieven geen gebrek gisteravond na de fantastische overwinning van Ajax op Juventus. Na 22 jaar flikken ze het opnieuw: Ajax, met ‘de kleinkinderen van Johan Cruijff’ staat in de halve finale van de Champions League!

Do 18 april 2019 | 00:40 M: o.a. Twan Huys

18/04 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in M: Na een recordverkoop van haar boek Becoming trekt voormalig first lady Michelle Obama langs uitverkochte stadions en theaters. Vandaag is Amsterdam aan de beurt....

Herhaling. Vanavond onder andere in M: - Na een recordverkoop van haar boek Becoming trekt voormalig first lady Michelle Obama langs uitverkochte stadions en theaters. Vandaag is Amsterdam aan de beurt. Twan Huys zat gister voor M in Parijs en vertelt ons wat bezoekers van de Ziggo Dome te wachten staat. - In zijn nieuwe programma ‘De Outsiders’ gaat Tim den Besten voor de VPRO op zoek naar mensen die bewust kiezen voor een leven buiten de norm. Een veganistische jager, een fruitariër en een 'flatearther'. Wat zeggen hun verhalen over ònze hokjes? - Het Amsterdamse trio My Baby hypnotiseert met hun eigenzinnige mix van blues, folk en dance hele festivalvelden. En ze vangen er ook de ‘eighties vibe’ mee van de nieuwe film Baantjer: Het Begin. De band maakte de titelsong van de film: Seeing Red. - Aan superlatieven geen gebrek gisteravond na de fantastische overwinning van Ajax op Juventus. Na 22 jaar flikken ze het opnieuw: Ajax, met ‘de kleinkinderen van Johan Cruijff’ staat in de halve finale van de Champions League!

Vr 8 maart 2019 | 20:35 Flikken Maastricht: herhalingen seizoen 8 IMDb: 7.4

08/03 - IMDB * 7.4 - Misdaadserie, Vanaf vanavond wordt seizoen 8 van de misdaadserie Flikken Maastricht opnieuw uitgezonden. In de serie uit 2014 krijgen Eva en Wolfs voor het eerst te maken met Jens Bols als officier van justitie....

Vanaf vanavond wordt seizoen 8 van de misdaadserie Flikken Maastricht opnieuw uitgezonden. In de serie uit 2014 krijgen Eva en Wolfs voor het eerst te maken met Jens Bols als officier van justitie. Wolfs staat voor een dilemma: hij moet kiezen tussen het redden van Eva of zijn dochter Fleur. Een onmogelijke keuze die nog lastiger wordt als officier van justitie Jens Bols opduikt. Hij is ervan overtuigd dat niet Eva maar Wolfs verantwoordelijk is voor de moord op De Vos. Bols laat geen middel onbeproefd om hem te pakken te krijgen. Als politievrouw is Eva haar leven in de gevangenis niet zeker. Dan staat Bols plotseling voor haar en stelt een deal voor. Romeo en Marion worden bij een mishandeling van een jonge vrouw geroepen. Ze krijgen een van de daders te pakken, maar die weigert zijn mond open te doen. Dat heeft uiteindelijk grote gevolgen voor het team.

Vr 1 maart 2019 | 20:35 Slot: Flikken Maastricht seizoen 13

01/03 - Misdaadserie, Vanavond is de dertiende en laatste aflevering van Flikken Maastricht seizoen 13. In de aflevering 'Virtus et justitia laten Wolfs en Eva, inmiddels rechercheurs af, het er niet bij zitten. Ze jagen...

Vanavond is de dertiende en laatste aflevering van Flikken Maastricht seizoen 13. In de aflevering 'Virtus et justitia laten Wolfs en Eva, inmiddels rechercheurs af, het er niet bij zitten. Ze jagen op de leden van het genootschap dat Mechels vermoord heeft. Ze ontdekken een Belgische link en weten, met gevaar voor eigen leven, bewijsmateriaal te stelen. Maar net als ze denken het genootschap te kunnen neerhalen, gebeurt er iets heel anders.

Vr 14 december 2018 | 13:45 RTL Late Night met Twan Huys: o.a. Victor Reinier

14/12/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: Victor Reinier Victor Reinier schittert alweer voor het dertiende seizoen als Floris Wolfs in de succesvolle serie Flikken Maastricht. Naast het...

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Victor Reinier Victor Reinier schittert alweer voor het dertiende seizoen als Floris Wolfs in de succesvolle serie Flikken Maastricht. Naast het vertolken van een van de hoofdrollen is Victor ook heel betrokken bij het schrijven en regisseren van de serie. - Saskia Houttuin en Eva Cleven Vanmiddag werd in het instituut voor Beeld & Geluid bekend dat Saskia Houttuin de Philip Bloemendal Prijs heeft gewonnen: de prijs voor jong journalistiek presentatietalent. Ze ontving de prijs van Eva Cleven, de winnaar van de vorige editie (2016). Samen schuiven ze vanavond aan. - Cor Bakker Samen met het beroemde Zwanenkoor brengt Cor Bakker vanaf morgen alvast drie grote kerken in kerstsferen met zijn Kerst-Sing-A-Long. Vanavond een voorproefje! - Fernando Halman Welke bands gaan het volgend jaar helemaal maken? Fernando Halman gidst ons elke donderdag door het woud aan singles, albums en muzieknieuws in De Week van Fernando. - Lex Uiting Nog even en de miljoenenprijzen gaan weer vallen. Heeft u al een eindejaarslot? Lex Uiting zocht uit wat het met je doet als je een grote geldprijs wint.

Vr 14 december 2018 | 01:25 RTL Late Night met Twan Huys: o.a. Victor Reinier

14/12/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: Victor Reinier Victor Reinier schittert alweer voor het dertiende seizoen als Floris Wolfs in de succesvolle serie Flikken Maastricht. Naast het...

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Victor Reinier Victor Reinier schittert alweer voor het dertiende seizoen als Floris Wolfs in de succesvolle serie Flikken Maastricht. Naast het vertolken van een van de hoofdrollen is Victor ook heel betrokken bij het schrijven en regisseren van de serie. - Saskia Houttuin en Eva Cleven Vanmiddag werd in het instituut voor Beeld & Geluid bekend dat Saskia Houttuin de Philip Bloemendal Prijs heeft gewonnen: de prijs voor jong journalistiek presentatietalent. Ze ontving de prijs van Eva Cleven, de winnaar van de vorige editie (2016). Samen schuiven ze vanavond aan. - Cor Bakker Samen met het beroemde Zwanenkoor brengt Cor Bakker vanaf morgen alvast drie grote kerken in kerstsferen met zijn Kerst-Sing-A-Long. Vanavond een voorproefje! - Fernando Halman Welke bands gaan het volgend jaar helemaal maken? Fernando Halman gidst ons elke donderdag door het woud aan singles, albums en muzieknieuws in De Week van Fernando. - Lex Uiting Nog even en de miljoenenprijzen gaan weer vallen. Heeft u al een eindejaarslot? Lex Uiting zocht uit wat het met je doet als je een grote geldprijs wint.

Do 13 december 2018 | 22:31 RTL Late Night met Twan Huys: o.a. Victor Reinier

13/12/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: Victor Reinier Victor Reinier schittert alweer voor het dertiende seizoen als Floris Wolfs in de succesvolle serie Flikken Maastricht. Naast het vertolken van...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Victor Reinier Victor Reinier schittert alweer voor het dertiende seizoen als Floris Wolfs in de succesvolle serie Flikken Maastricht. Naast het vertolken van een van de hoofdrollen is Victor ook heel betrokken bij het schrijven en regisseren van de serie. - Saskia Houttuin en Eva Cleven Vanmiddag werd in het instituut voor Beeld & Geluid bekend dat Saskia Houttuin de Philip Bloemendal Prijs heeft gewonnen: de prijs voor jong journalistiek presentatietalent. Ze ontving de prijs van Eva Cleven, de winnaar van de vorige editie (2016). Samen schuiven ze vanavond aan. - Cor Bakker Samen met het beroemde Zwanenkoor brengt Cor Bakker vanaf morgen alvast drie grote kerken in kerstsferen met zijn Kerst-Sing-A-Long. Vanavond een voorproefje! - Fernando Halman Welke bands gaan het volgend jaar helemaal maken? Fernando Halman gidst ons elke donderdag door het woud aan singles, albums en muzieknieuws in De Week van Fernando. - Lex Uiting Nog even en de miljoenenprijzen gaan weer vallen. Heeft u al een eindejaarslot? Lex Uiting zocht uit wat het met je doet als je een grote geldprijs wint.

Vr 7 december 2018 | 20:35 Nieuw: Flikken Maastricht seizoen 13 IMDb: 7.4

07/12/18 - IMDB * 7.4 - Misdaadserie, Vanavond start het nieuwe, dertiende seizoen van de politieserie Flikken Maastricht . Vanaf vanavond zijn er elke vrijdag, dertien weken lang, nieuwe afleveringen te zien. Het wordt een emotionele...

Vanavond start het nieuwe, dertiende seizoen van de politieserie Flikken Maastricht . Vanaf vanavond zijn er elke vrijdag, dertien weken lang, nieuwe afleveringen te zien. Het wordt een emotionele start van een nieuw seizoen. Waar het de goede kant op leek te gaan, ging het gedurende het twaalfde seizoen goed mis. Hoewel Bols uit het spel is, betekent het niet dat de problemen die hij heeft veroorzaakt, opgelost zijn. Wordt Eva ooit nog de oude, en wat doet dit alles met Wolfs, die op het punt stond haar te vragen? In deze aflevering komt een vrouw aangifte doen van de ontvoering van haar kind door Maastrichtse drugshandelaren. Al gauw blijkt er veel meer achter de aangifte te zitten en zijn slachtoffer en daders niet meer uit elkaar te houden. Romeo en Marion krijgen met een vermissing te maken. Een alcoholistische vrouw is verdwenen nadat ze haar huis werd uitgezet.

Vr 9 november 2018 | 20:35 Slot: Flikken Rotterdam seizoen 3

09/11/18 - Misdaadserie, Vanavond is de laatste aflevering van het derde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam over een recherche en politieteam in Rotterdam. De titel van de aflevering: Nekke. Iedereen is op zoek...

Vanavond is de laatste aflevering van het derde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam over een recherche- en politieteam in Rotterdam. De titel van de aflevering: Nekke. Iedereen is op zoek naar Hein en Charlie, maar die lijken van de aardbodem verdwenen. Het team besluit Maaike te gebruiken om Nekke aan te houden. Als dat mislukt, lijkt alles verloren.

Di 23 oktober 2018 | 13:47 RTL Late Night met Twan Huys: o.a. Angela Schijf

23/10/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: Angela Schijf Angela Schijf is vooral bekend in rollen als Eva van Dongen in Flikken Maastricht of Nadine in het Meisje van Plezier. Op dit moment...

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Angela Schijf Angela Schijf is vooral bekend in rollen als Eva van Dongen in Flikken Maastricht of Nadine in het Meisje van Plezier. Op dit moment staat ze in de theaters met de familievoorstelling De Vier Jaargetijden. In deze voorstelling laat ze een hele andere kant van haar zelf zien. - Peter Plasman De vijf mannen en een vrouw die worden verdacht van het ontvoeren van Insiya staan vandaag voor de rechter. De inmiddels vier jaar oude Insiya zit nog steeds bij haar vader in India. Vanavond vertelt Peter Plasman, de advocaat van moeder Nadia, over de rechtszaak van vandaag. - Ed Struijlaart Ed Struijlaart kan alles op een gitaar. Op dit moment staat hij in het theater met de voorstelling 'Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran’. Hierin brengt hij een ode aan zijn favoriete instrument en aan zijn gitaarhelden. - Lars van den Brink Op de bijzondere stadsportretten van Lars van den Brink komen dag en nacht letterlijk bij elkaar. De fotograaf staat soms wel veertien uur op één plek en combineert de foto's tot één ultieme foto. - Lex Uiting Meer dan de helft van de bevolking noemt zichzelf niet religieus. Dit is voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis. Ook verslaggever Lex Uiting heeft de stap genomen om zich uit te laten schrijven bij zijn kerk.

Di 23 oktober 2018 | 00:55 RTL Late Night met Twan Huys: o.a. Angela Schijf

23/10/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: Angela Schijf Angela Schijf is vooral bekend in rollen als Eva van Dongen in Flikken Maastricht of Nadine in het Meisje van Plezier. Op dit moment...

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Angela Schijf Angela Schijf is vooral bekend in rollen als Eva van Dongen in Flikken Maastricht of Nadine in het Meisje van Plezier. Op dit moment staat ze in de theaters met de familievoorstelling De Vier Jaargetijden. In deze voorstelling laat ze een hele andere kant van haar zelf zien. - Peter Plasman De vijf mannen en een vrouw die worden verdacht van het ontvoeren van Insiya staan vandaag voor de rechter. De inmiddels vier jaar oude Insiya zit nog steeds bij haar vader in India. Vanavond vertelt Peter Plasman, de advocaat van moeder Nadia, over de rechtszaak van vandaag. - Ed Struijlaart Ed Struijlaart kan alles op een gitaar. Op dit moment staat hij in het theater met de voorstelling 'Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran’. Hierin brengt hij een ode aan zijn favoriete instrument en aan zijn gitaarhelden. - Lars van den Brink Op de bijzondere stadsportretten van Lars van den Brink komen dag en nacht letterlijk bij elkaar. De fotograaf staat soms wel veertien uur op één plek en combineert de foto's tot één ultieme foto. - Lex Uiting Meer dan de helft van de bevolking noemt zichzelf niet religieus. Dit is voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis. Ook verslaggever Lex Uiting heeft de stap genomen om zich uit te laten schrijven bij zijn kerk.

Ma 22 oktober 2018 | 22:33 RTL Late Night met Twan Huys: o.a. Angela Schijf

22/10/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: Angela Schijf Angela Schijf is vooral bekend in rollen als Eva van Dongen in Flikken Maastricht of Nadine in het Meisje van Plezier. Op dit moment staat ze in...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Angela Schijf Angela Schijf is vooral bekend in rollen als Eva van Dongen in Flikken Maastricht of Nadine in het Meisje van Plezier. Op dit moment staat ze in de theaters met de familievoorstelling De Vier Jaargetijden. In deze voorstelling laat ze een hele andere kant van haar zelf zien. - Peter Plasman De vijf mannen en een vrouw die worden verdacht van het ontvoeren van Insiya staan vandaag voor de rechter. De inmiddels vier jaar oude Insiya zit nog steeds bij haar vader in India. Vanavond vertelt Peter Plasman, de advocaat van moeder Nadia, over de rechtszaak van vandaag. - Ed Struijlaart Ed Struijlaart kan alles op een gitaar. Op dit moment staat hij in het theater met de voorstelling 'Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran’. Hierin brengt hij een ode aan zijn favoriete instrument en aan zijn gitaarhelden. - Lars van den Brink Op de bijzondere stadsportretten van Lars van den Brink komen dag en nacht letterlijk bij elkaar. De fotograaf staat soms wel veertien uur op één plek en combineert de foto's tot één ultieme foto. - Lex Uiting Meer dan de helft van de bevolking noemt zichzelf niet religieus. Dit is voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis. Ook verslaggever Lex Uiting heeft de stap genomen om zich uit te laten schrijven bij zijn kerk.

Wo 17 oktober 2018 | 21:31 Terug: Van Der Vorst Ziet Sterren

17/10/18 - Praatprogramma, In het vijftiende seizoen van Van Der Vorst Ziet Sterren gaat Peter van der Vorst langs bij verschillende Nederlandse sterren voor een openhartig gesprek en een exclusief kijkje in hun leven. Hij...

In het vijftiende seizoen van Van Der Vorst Ziet Sterren gaat Peter van der Vorst langs bij verschillende Nederlandse sterren voor een openhartig gesprek en een exclusief kijkje in hun leven. Hij bezoekt onder anderen Angela Schijf, Anita Meyer, Roxeanne Hazes, Ronnie Flex en Armin van Buuren. Het jubileumseizoen is vanaf vanavond elke woensdag om 21:30 uur te zien op RTL 4. In de eerste aflevering is Peter op de set van Flikken Maastricht met Angela Schijf en is hij thuis bij Ronnie Flex, waar hij niet alleen Ronnies ouders, maar ook zijn grootouders ontmoet. Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar broertje. Ook komt moeder Rachel even langs. Verder bezoekt Peter Paul de Leeuw, één van de grondleggers van het programma. Volgens Peter wordt het een mooi jubileumseizoen: "Dit is het tiende jaar en vijftiende seizoen van Van Der Vorst Ziet Sterren en we maken er echt een feestje van, met bijzondere gasten!" Een van deze bijzondere gasten is Anita Meyer. Een interview met Anita stond al lange tijd op Peters wensenlijst, en was dus het perfecte cadeau aan zichzelf voor dit feestelijke seizoen. Peter ontmoet verder Lilian Marijnissen, Tino Martin, Wim Kieft en geliefden Holly Brood en Soy Kroon.

Wo 10 oktober 2018 | 22:30 RTL Late Night Met Twan Huys: o.a. Mark van Eeuwen

10/10/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: Mark van Eeuwen Morgenavond wordt de belangrijkste prijs in televisieland uitgereikt; de Gouden Televizier Ring. Een van de genomineerden is de...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Mark van Eeuwen Morgenavond wordt de belangrijkste prijs in televisieland uitgereikt; de Gouden Televizier-Ring. Een van de genomineerden is de documentaireserie Beau Five Days Inside. Vanavond spreken we met acteur Mark van Eeuwen, een goede vriend van Beau van Erven Dorens. - Rob Kemps Vanavond vertelt Snollebollekes-voorman Rob Kemps over het ongekende succes van zijn feestact. Na kroegen en muziekfeesten gaat hij namelijk het GelreDome op zijn kop zetten en wordt hij de eerste feestartiest met een stadionshow - Stefan Buijsman Stefan Buijsman is een Nederlands filosoof. Hij studeerde op zijn achttiende af in Leiden, waarna hij naar Zweden vertrok om te promoveren. Hier werd hij de jongste doctor ooit in Zweden. Vanavond vertelt hij over zijn nieuwe boek Plussen en minnen, waarin hij laat zien welke rol de wiskunde speelt in een mensenleven. - Martijn Kardol Cabaretier Martijn Kardol is weer van de partij met zijn wekelijkse rubriek Martijn zegt Sorry! Sorry zeggen is voor veel mensen heel moeilijk en daarom helpt Kardol een handje. - Sjinkie Knegt en Suzanne Schulting Een bijzondere dag vandaag voor Marit en Brian die in het kader van de campagne Play Unified een ontmoeting hadden met topsporters Sjinkie Knegt en Suzanne Schulting. - Nederland helpt Sulawesi Nederland staat vandaag in het teken van de ramp in Sulawesi en Giro 555. Dj Martin Garrix maakte in Beeld en Geluid in Hilversum de eerste tussenstand van de actiedag bekend: 6.099.152 euro. Vanavond schakelen we met Dionne Stax en aan tafel correspondent Step Vaessen over het rampgebied.

Za 9 november 2019 | 09:05 Flikken Rotterdam (AVROTROS)

De rechercheurs en de officier van justitie krijgen te maken met bloedige overvallen, ontploffende handgranaten, illegale handel in groot wild, corruptie binnen het OM, crystal meth dealers, niets ontziende mensenhandelaren en een groepering die het internet als uitvinding van de duivel ziet en het wil uitschakelen, met rampzalige gevolgen voor niet alleen Rotterdam. Het team zet alles op alles om die ramp te voorkomen.

Vr 8 november 2019 | 21:05 Flikken Rotterdam (AVROTROS)

De rechercheurs en de officier van justitie krijgen te maken met bloedige overvallen, ontploffende handgranaten, illegale handel in groot wild, corruptie binnen het OM, crystal meth dealers, niets ontziende mensenhandelaren en een groepering die het internet als uitvinding van de duivel ziet en het wil uitschakelen, met rampzalige gevolgen voor niet alleen Rotterdam. Het team zet alles op alles om die ramp te voorkomen.

Vr 8 november 2019 | 20:35 Flikken Rotterdam

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Politieserie. Fatum. Noucha redt een man die aan een hartaanval dreigt te bezwijken. Pas later begrijpt ze van haar collega's dat de man een bijzonder zware crimineel is. Ondanks eerdere onderzoeken hebben ze de man nooit kunnen pakken, want al zijn vrouwen weigeren tegen hem te getuigen. Noucha wil hem beslist achter de tralies krijgen. Esther komt nu echt in de problemen bij de sekte van Daniel. Ze ontdekt dat de sekte actief streeft naar het armageddon en wil daartoe het internet saboteren.

Vr 1 november 2019 | 21:05 Flikken Rotterdam (AVROTROS)

In het vierde seizoen krijgen de rechercheurs en de officier van justitie te maken met bloedige overvallen, ontploffende handgranaten, illegale handel in groot wild, corruptie binnen het OM, crystal meth dealers, niets ontziende mensenhandelaren en een groepering die het internet als uitvinding van de duivel ziet en het wil uitschakelen, met rampzalige gevolgen voor niet alleen Rotterdam. Het team zet alles op alles om die ramp te voorkomen.

Vr 1 november 2019 | 20:35 Flikken Rotterdam

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Politieserie. Tina. Een collega van de rechercheurs komt om bij een aanslag op Robin. Ze moet de collega's bekennen dat ze al langer bezig is met een onderzoek naar Tina (crystal meth). Stan is kwaad om haar gebrek aan collegiaal instinct en houdt haar in de gaten. Dries en Noucha komen via een bekende politie-informant een groep Roemenen op het spoor die beweert dat er meer spelers op de markt zijn. En terwijl Robin nog steeds haar eigen onderzoek doet lopen de zaken uit de hand.

Za 26 oktober 2019 | 09:05 Flikken Rotterdam (AVROTROS)

In het vierde seizoen krijgen de rechercheurs en de officier van justitie te maken met bloedige overvallen, ontploffende handgranaten, illegale handel in groot wild, corruptie binnen het OM, crystal meth dealers, niets ontziende mensenhandelaren en een groepering die het internet als uitvinding van de duivel ziet en het wil uitschakelen, met rampzalige gevolgen voor niet alleen Rotterdam. Het team zet alles op alles om die ramp te voorkomen.

Vr 25 oktober 2019 | 20:35 Flikken Rotterdam

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Politieserie. Overspel. Tijdens een inbraak bij Hein wordt de computer van zijn overleden dochter gestolen. Als de computer weer boven water komt, blijkt hij vol te staan met kinderporno. Berg wordt op non actief gezet en Hooi haalt zijn team van het onderzoek, dat overgenomen gaat worden door de Rijksrecherche. Maar de rechercheurs zijn niet van plan om te stoppen. Ze ontdekken een complot bij het OM waar liefdesperikelen en carrièrezucht tot een giftig mengsel hebben geleid. Esther probeert haar weg te vinden in de sekte van Daniel.

Vr 18 oktober 2019 | 21:05 Flikken Rotterdam (AVROTROS)

In het vierde seizoen krijgen de rechercheurs en de officier van justitie te maken met bloedige overvallen, ontploffende handgranaten, illegale handel in groot wild, corruptie binnen het OM, crystal meth dealers, niets ontziende mensenhandelaren en een groepering die het internet als uitvinding van de duivel ziet en het wil uitschakelen, met rampzalige gevolgen voor niet alleen Rotterdam. Het team zet alles op alles om die ramp te voorkomen.

Vr 18 oktober 2019 | 20:30 Flikken Rotterdam

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Politieserie. Doreen. Esther neemt ontslag en zoekt haar ex op die inmiddels in een geloofsgemeenschap leeft. Ze vraagt of zij ook kan toetreden. Stan, Noucha en Dries onderzoeken de gewelddadige dood van een zakenman.

Vr 11 oktober 2019 | 21:05 Flikken Rotterdam (AVROTROS)

In het vierde seizoen krijgen de rechercheurs en de officier van justitie te maken met bloedige overvallen, ontploffende handgranaten, illegale handel in groot wild, corruptie binnen het OM, crystal meth dealers, niets ontziende mensenhandelaren en een groepering die het internet als uitvinding van de duivel ziet en het wil uitschakelen, met rampzalige gevolgen voor niet alleen Rotterdam. Het team zet alles op alles om die ramp te voorkomen.

Vr 11 oktober 2019 | 20:35 Flikken Rotterdam

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Politieserie. De Advocaat. Een bekende criminele rapper wordt na een bezoek aan zijn advocaat onder vuur genomen. Hij verdenkt zijn advocaat van medeplichtigheid, zeker als Stan en Noucha te weten komen dat zijn advocaat ook voor een concurrent werkt. De advocaat is zijn leven niet zeker en Hein overtuigt hem om kroongetuige te worden. Esther en Dries krijgen te maken met een verkrachtingszaak. Er wordt DNA op de slachtoffers wordt aangetroffen wat overeenkomt met dat van een man die voor stalking van zijn ex veroordeeld is. Esther vertrouwt de aangiftes niet en ze lijkt gelijk te krijgen.

Vr 4 oktober 2019 | 21:05 Flikken Rotterdam

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Politieserie. Bedrogen. Een nog maar net uit de gevangenis ontslagen schoonmaakster wordt na haar werk op straat geliquideerd. Ze zat vast wegens moord op haar stiefvader. Stan en Noucha onderzoeken of daar het motief voor de moord ligt. De vrouw blijkt grootse plannen te hebben gehad na haar vrijlating. Stan en Noucha ontdekken dat ze een hooggeplaatste ambtenaar wilde chanteren en dat ze niet bepaald promiscue leefde na haar vrijlating. Dries en Esther onderzoeken de mogelijke zelfmoord van een proftennisser.

Vr 4 oktober 2019 | 20:35 Flikken Rotterdam

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Politieserie. Bedrogen. Een nog maar net uit de gevangenis ontslagen schoonmaakster wordt na haar werk op straat geliquideerd. Ze zat vast wegens moord op haar stiefvader. Stan en Noucha onderzoeken of daar het motief voor de moord ligt. De vrouw blijkt grootse plannen te hebben gehad na haar vrijlating. Stan en Noucha ontdekken dat ze een hooggeplaatste ambtenaar wilde chanteren en dat ze niet bepaald promiscue leefde na haar vrijlating. Dries en Esther onderzoeken de mogelijke zelfmoord van een proftennisser.

Vr 27 september 2019 | 21:00 Flikken Rotterdam

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Politieserie. Granaat. Een granaat voor een kapperszaak zorgt voor een tragedie. De rechercheurs onderzoeken de zaak en vermoeden al snel dat de meeste ondernemers in de straat afgeperst worden. Is iemand in verzet gekomen ten koste van een granaat voor de deur? Of moet de dader in een andere hoek gezocht worden?

Vr 27 september 2019 | 20:35 Flikken Rotterdam

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Politieserie. Granaat. Een granaat voor een kapperszaak zorgt voor een tragedie. De rechercheurs onderzoeken de zaak en vermoeden al snel dat de meeste ondernemers in de straat afgeperst worden. Is iemand in verzet gekomen ten koste van een granaat voor de deur? Of moet de dader in een andere hoek gezocht worden?

Za 21 september 2019 | 09:10 Flikken Rotterdam

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Politieserie. Trofeeën. Een container met illegaal geschoten dieren wordt na een tip van Zuid-Afrikaanse rangers onderschept in de Rotterdamse haven. Aan boord van de container bevindt zich een verse schedel van een mens die geïdentificeerd wordt als van een Nederlandse student die stage in Zuid-Afrika liep. Een Zuid- Afrikaanse liaison komt het team helpen en vooral Dries is erg gecharmeerd van de hulp. Uiteindelijk leiden de sporen naar een Chinese onderneming die beschermde diersoorten verhandelt.

Vr 20 september 2019 | 21:10 Flikken Rotterdam

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Politieserie. Trofeeën. Een container met illegaal geschoten dieren wordt na een tip van Zuid-Afrikaanse rangers onderschept in de Rotterdamse haven. Aan boord van de container bevindt zich een verse schedel van een mens die geïdentificeerd wordt als van een Nederlandse student die stage in Zuid-Afrika liep. Een Zuid- Afrikaanse liaison komt het team helpen en vooral Dries is erg gecharmeerd van de hulp. Uiteindelijk leiden de sporen naar een Chinese onderneming die beschermde diersoorten verhandelt.

Vr 20 september 2019 | 20:40 Flikken Rotterdam

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Politieserie. Trofeeën. Een container met illegaal geschoten dieren wordt na een tip van Zuid-Afrikaanse rangers onderschept in de Rotterdamse haven. Aan boord van de container bevindt zich een verse schedel van een mens die geïdentificeerd wordt als van een Nederlandse student die stage in Zuid-Afrika liep. Een Zuid- Afrikaanse liaison komt het team helpen en vooral Dries is erg gecharmeerd van de hulp. Uiteindelijk leiden de sporen naar een Chinese onderneming die beschermde diersoorten verhandelt.

Za 14 september 2019 | 09:00 Flikken Rotterdam

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Politieserie. Suicide. De rechercheurs worden geconfronteerd met een bijzonder gewelddadige gewapende overval op een geldwagen. De overvallers schrikken er niet voor terug om op omstanders en politie te schieten. Twee van de drie overvallers plegen zelfmoord voordat ze aangehouden kunnen worden. Uiteindelijk vinden ze de derde overvaller, die ze kunnen aanhouden.

Vr 13 september 2019 | 21:00 Flikken Rotterdam

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Politieserie. Suicide. De rechercheurs worden geconfronteerd met een bijzonder gewelddadige gewapende overval op een geldwagen. De overvallers schrikken er niet voor terug om op omstanders en politie te schieten. Twee van de drie overvallers plegen zelfmoord voordat ze aangehouden kunnen worden. Uiteindelijk vinden ze de derde overvaller, die ze kunnen aanhouden.

Za 3 augustus 2019 | 21:00 Hot Pursuit IMDb: 5.1

03/08 - IMDB * 5.1 - Hot Pursuit, Amerikaanse misdaadkomedie: Een vrouwelijke flik die alles het liefst volgens het boekje doet, moet de flamboyante weduwe van een drugsbaas beschermen tijdens een rit door Texas. Vergeet de corrupte flikken en de moorddadige schutters: deze dames zijn vooral gevaarlijk voor elkaar. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/hot pursuit

Amerikaanse misdaadkomedie: Een vrouwelijke flik die alles het liefst volgens het boekje doet, moet de flamboyante weduwe van een drugsbaas beschermen tijdens een rit door Texas. Vergeet de corrupte flikken en de moorddadige schutters: deze dames zijn vooral gevaarlijk voor elkaar. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/hot-pursuit

Zo 14 juli 2019 | 20:35 Flikken Maastricht

Seizoen 11 - Aflevering 10 - Nederlandse politieserie. De keuze. Het onderzoek naar de familie Vizee wordt groots aangepakt. De geldstromen worden in kaart gebracht en bij een doorzoeking van de voetbalclub vinden ze het mogelijke wapen waarmee de twee chemici van het drugslab vermoord werden. Ondertussen verschijnt Fleur ineens met haar nieuwe vriend in Maastricht. Ze blijkt op de een of andere manier betrokken bij de geldstromen van de familie Vizee. Reden genoeg voor Mechels om Wolfs en Eva van de zaak te halen. Maar daar blijkt ze te laat mee te zijn.

Zo 7 juli 2019 | 20:45 Flikken Maastricht

Seizoen 11 - Aflevering 9 - Nederlandse politieserie. Zuur. Er worden twee lijken in vaten chemisch afval gevonden. De lichamen zijn ernstig verminkt, maar het lukt Wolfs en Eva om erachter te komen waar de jongens op de dag van hun dood gegeten hebben. Ondertussen worden op het bureau stiekem voorbereidingen getroffen voor de huldiging van Romeo voor het voorkomen van de aanslag. Latisha zit mee in het complot, maar Marion krijgt argwaan wanneer ze haar met een hoofddoek ziet.

Zo 30 juni 2019 | 20:55 Flikken Maastricht

Seizoen 11 - Aflevering 8 - Nederlandse politieserie. Donor. Een kind verdwijnt van school. Zijn vader is chirurg. Eva en Wolfs vinden al snel een spoor naar een oud-ambulancemedewerker. De medewerker, een Marokkaanse man, heeft het kind ontvoerd om de chirurg te dwingen zijn kleinzoon uit Marokko aan een nieuwe nier te helpen. Wolfs en Eva achterhalen de toedracht achter de ontvoering en willen de Marokkaan in de privékliniek, waar zijn kind de nier van een verkeersslachtoffertje krijgt, arresteren. Maar de Marokkaan weet Wolfs te ruilen voor het kind van de chirurg. Hij dreigt Wolfs te doden als hij geen vrijgeleide naar Marokko krijgt. Zijn collega's moeten alles op alles zetten om hem op tijd te vinden.

Zo 23 juni 2019 | 21:00 Flikken Maastricht

Seizoen 11 - Aflevering 7 - Nederlandse politieserie. The Last Vlog. Wolfs en Eva onderzoeken de moord op een bekende vlogger. Hij wordt in een livevlog met messteken om het leven gebracht. De fans van de vlogger zijn er kapot van. De keurige, bekende zakenman die de vlog financiert, beweert van niets te weten. Romeo is neergeschoten door de teruggekeerde Syriëganger en zijn partner. Hij is op het nippertje gered door de diensten die een arrestatie-eenheid klaar hadden staan voor de terreurcel.

Zo 16 juni 2019 | 20:55 Flikken Maastricht

Seizoen 11 - Aflevering 6 - Nederlandse politieserie. Blijf van m'n lijf. De directrice van een vluchthuis wordt vermoord. Alle mannen waarvoor de vrouwen gevlucht zijn, worden verdacht. Wolfs en Eva ontdekken al snel dat er meer speelt. Romeo's Syriëganger vertoont geheimzinnig gedrag dat Romeo rapporteert aan de inlichtingendienst AIVD. Wanneer hij daar geen reactie op krijgt, gaat Romeo op eigen onderzoek uit.

Zo 9 juni 2019 | 21:00 Flikken Maastricht

Seizoen 11 - Aflevering 5 - Nederlandse politieserie. Undercover. Bij een controle worden explosieven in een auto aangetroffen. De inzittenden zeggen geldezels te zijn en niets van explosieven te weten. Ze moeten het pakket in een hotel afgeven, aan wie weten ze niet. Houdt dit verband met de teruggekeerde Syriëganger die Romeo in de gaten houdt? Wolfs en Eva gaan undercover en nemen de rol van de geldezels over. Al gauw blijken de explosieven nodig te zijn bij een grote roof. Zijn Wolfs en Eva nog op tijd om die te voorkomen? Romeo's terugkeerder is samen met een aantal anderen een wasserij begonnen. Maar Romeo weet nog steeds niet of hij hem kan vertrouwen.

Wo 5 juni 2019 | 14:30 Flikken Maastricht

Seizoen 11 - Aflevering 4 - Nederlandse politieserie. Plaatselijk belang. Een café-eigenaar, tevens voorzitter van de plaatselijke politieke partij, wordt vermoord gevonden, nadat zijn partij gekaapt is door een oude bekende van Eva en Wolfs: Bea Middelkoop. Zij is de vrouw die destijds werd veroordeeld voor witwassen en medeplichtigheid bij de dood van Eva's man Frank.

Zo 2 juni 2019 | 20:55 Flikken Maastricht

Seizoen 11 - Aflevering 4 - Nederlandse politieserie. Plaatselijk belang. Een café-eigenaar, tevens voorzitter van de plaatselijke politieke partij, wordt vermoord gevonden, nadat zijn partij gekaapt is door een oude bekende van Eva en Wolfs: Bea Middelkoop. Zij is de vrouw die destijds werd veroordeeld voor witwassen en medeplichtigheid bij de dood van Eva's man Frank.

Zo 19 mei 2019 | 21:05 Flikken Maastricht

Seizoen 11 - Aflevering 3 - Nederlandse misdaadserie. Retraite. Wolfs, die nog op non-actief staat, gaat in afwachting van zijn rehabilitatie in op het verzoek van een pater die de laatste twee sterfgevallen in zijn klooster niet vertrouwt. Hij treedt toe tot de orde. Samen met Eva komt hij erachter dat de twee inderdaad zijn vermoord. Marion en Romeo krijgen te maken met aangiftes van jonge vrouwen die zijn lastig gevallen en bestolen door een groep buitenlandse jonge mannen.

Za 18 mei 2019 | 15:55 Flikken Maastricht

Seizoen 11 - Aflevering 2 - Nederlandse misdaadserie. Ontsnapt. Terwijl Eva wordt vastgehouden, doet Wolfs een gruwelijke ontdekking. Wanneer ook nog eens het wapen waarmee de twee lijfwachten van Bols zijn vermoord in de Ponti wordt gevonden met Eva's sporen erop, ziet het er donker uit voor Wolfs en Eva. Marion en Romeo lopen het gevaar ontslagen te worden als ze hen helpen. Romeo's teruggekeerde Syriëganger raakt betrokken bij een vechtpartij. Is hij de vredelievende jongen waar de andere hulpverleners hem voor houden of zit er meer achter?

Zo 12 mei 2019 | 21:00 Flikken Maastricht

Seizoen 11 - Aflevering 2 - Nederlandse misdaadserie. Ontsnapt. Terwijl Eva wordt vastgehouden, doet Wolfs een gruwelijke ontdekking. Wanneer ook nog eens het wapen waarmee de twee lijfwachten van Bols zijn vermoord in de Ponti wordt gevonden met Eva's sporen erop, ziet het er donker uit voor Wolfs en Eva. Marion en Romeo lopen het gevaar ontslagen te worden als ze hen helpen. Romeo's teruggekeerde Syriëganger raakt betrokken bij een vechtpartij. Is hij de vredelievende jongen waar de andere hulpverleners hem voor houden of zit er meer achter?

Vr 10 mei 2019 | 20:35 Flikken Maastricht

Seizoen 8 - Aflevering 10 - Nederlandse misdaadserie. De Aanslag. Wolfs heeft op het bureau verslag uitgebracht van zijn ontvoering. De Italiaanse medeplichtige blijkt een bekende maffiamoordenaar te zijn. Het lijkt erop dat de maffia in samenwerking met Nederlandse ex-commando's de Hamza's uit de markt gedrukt hebben en bovendien een informant op het bureau hebben. Wanneer Wolfs begrijpt dat Bols bepaalde informatie niet aan Eva heeft doorgegeven, vraagt hij zich af of het lek wel op het bureau zit. Als ze hem in de gaten houden, blijkt al snel dat Bols inderdaad met een geheimzinnige operatie bezig is. Maar wie zal Wolfs en Eva geloven?

Zo 5 mei 2019 | 21:00 Flikken Maastricht

Seizoen 11 - Aflevering 1 - Nederlandse misdaadserie. Opgejaagd. Wolfs is voortvluchtig, omdat hij wordt gezocht voor de hulp bij het ontsnappen van zijn dochter Fleur. Hij komt tot de schokkende ontdekking dat Eva tijdens het bewaken van officier van justitie Jens Bols is verdwenen. Wolfs heeft bij het safe house een confrontatie met Bols. Wolfs weet te ontsnappen en begint, opgejaagd door zijn eigen collega's, een zoektocht naar Eva. Romeo wordt contactpersoon voor een teruggekeerde Syriëganger.

Zo 5 mei 2019 | 00:10 Flikken Rotterdam

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Nederlandse politieserie. Schuld. Van Nieuwerbroek moet worden vrijgelaten op last van Hein Berg. Wanneer hij de volgende dag vermoord wordt aangetroffen, is Stan de hoofdverdachte. Hein en Lieve vermoeden dat de geheimzinnige Hunter Vaals een rol speelt in de moord op oud-collega Ben. Hein geeft Esther en Dries de opdracht uit te zoeken wie Vaals is. Dat blijkt een gevaarlijkere opdracht dan ze denken. Ondertussen ziet Stan kans om na een verhoor door de rijksrecherche uit de cellengang te komen. Hij weet dat hij zijn collega's moet waarschuwen. Maar hij lijkt te laat te komen.

Vr 3 mei 2019 | 20:35 Flikken Maastricht

Seizoen 8 - Aflevering 9 - Misdaadserie. Ciao. Wolfs zit achter ex-commando Gabriel aan. Na een wilde achtervolging door huizen en over daken loopt het uiteindelijk verkeerd af. Wanneer Wolfs weer bij bewustzijn komt, krijgt hij langzaam in de gaten wat er precies aan de hand is. De medeplichtige is namelijk een Italiaan die wel heel veel weet van het onderzoek. Eva en Mechels maken geen haast met het onderzoek naar de verdwijning van Wolfs. Ze denken dat Wolfs zijn teleurstelling over de veroordeling van Fleur niet aan kan en tijd voor zichzelf nodig heeft. Uiteindelijk gaat Eva toch op onderzoek uit. Esmee en Romeo onderzoeken een aangifte van huiselijk geweld.

Za 27 april 2019 | 23:35 Flikken Rotterdam

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Nederlandse politieserie. Gekooid. Een jonge Poolse vrouw wordt dood aangetroffen achter de serres in het Westland. Sectie wijst uit dat ze ernstig werd toegetakeld. De eerste sporen wijzen naar haar werkgever, die er een handje van weg heeft om met zijn jonge werkneemsters aan te pappen. Als blijkt dat het slachtoffer de avond voor haar dood werd opgehaald werd door een schimmig figuur in een dure auto leidt het onderzoek naar een andere gevaarlijke wereld. Stan krijgt eindelijk de mogelijkheid om Van Nieuwerbroek op te pakken.

Vr 26 april 2019 | 20:35 Flikken Maastricht

Seizoen 8 - Aflevering 8 - Misdaadserie. Stenen. Bij de ingang van het voormalige NAVO-centrum wordt het lijk van een oude man gevonden. Het lijkt om een eenvoudige roofmoord te gaan, maar de zaak neemt een andere wending wanneer blijkt dat de man in de jaren zeventig veroordeeld werd voor een diamantroof in België. Net voor zijn dood had de man bovendien contact gezocht met zijn toenmalige medeverdachten. In afwachting van de uitspraak tegen Fleur doet Wolfs onderzoek naar eerdere zaken waarbij de familie Hamza betrokken was. Hij praat met de ex-commando, die de vader van Coscun vermoord heeft, maar die zaait meer twijfel.

Za 20 april 2019 | 23:30 Flikken Rotterdam

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Nederlandse politieserie. Rip. Een vrachtwagenchauffeur vermoedt dat sommige van zijn transporten uit de haven cocaïne bevatten. Hij biedt zich aan bij de rechercheurs om de daders op heterdaad te betrappen. Maar daar moet officier van justitie Berg over beslissen. Die heeft geen zin om een burger in gevaar te brengen, maar de man zelf en de rechercheurs dringen aan. Stan begint te begrijpen dat er meer aan de hand is met zijn vroegere partner Ben en dat de geheimzinnige Van Nieuwerbroek daar mee te maken heeft. Officieel kan hij echter niets tegen de man beginnen.

Vr 19 april 2019 | 20:35 Flikken Maastricht

Seizoen 8 - Aflevering 7 - Misdaadserie. Belaagd. Een jongetje verdwijnt op weg naar school. Het eerste spoor leidt naar een beruchte Belgische pedoseksueel. Wolfs vertrouwt de zaak niet wanneer blijkt dat de moeder van de jongen een dochter is van Coscun Hamza, de clanleider van de Hamza's. Eva waarschuwt voor tunnelvisie, maar Wolfs en officier van justitie Jens Bols denken dat de ontvoering met de drugszaken van de clan te maken heeft. Romeo en Esmee onderzoeken een reeks diefstallen en schuurbrandjes in een buurt waar men niet bepaald staat te springen om de politie van dienst te zijn.

Za 13 april 2019 | 23:15 Flikken Rotterdam

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Nederlandse politieserie. Hebzucht. Het hele team zet vol in op de zelfmoord van een slachtoffer van de verdwenen bankier. Maar was het wel een zelfmoord? En is de bankier wel verdwenen door toedoen van één van zijn failliete cliënten? Als ze in de zaken van de bankier duiken, blijkt de man niet altijd ethisch en zuiver te hebben gehandeld. De man verdiende niet alleen geld voor de bank, maar hij en zijn vrienden werden er zelf ook flink beter van.

Vr 12 april 2019 | 20:35 Flikken Maastricht

Seizoen 8 - Aflevering 6 - Misdaadserie. Privé. Een man bezoekt een seksclub en doet daarna aangifte bij Wolfs en Eva omdat er volgens hem meisjes tegen hun wil aan het werk zijn in de club. Het duo gaat kijken en treffen daar de man voor de deur aan. Hij blijkt een privédetective, maar weigert te zeggen wat hij daar doet. Wanneer Wolfs en Eva in de club inderdaad slachtoffers van vrouwenhandel aantreffen, wordt de rol van de privédetective telkens schimmiger. De vraag is wat hij van de meisjes wil en onduidelijk is ook wie er slachtoffer is en wie dader. Romeo en Esmee zitten achter een scooterdief aan. Telkens als ze hem in het vizier hebben, ontsnapt hij. Ze komen in een achtervolging terecht waarbij de jonge scooterdief hard onderuit gaat. De zaak lijkt opgelost, maar de jongen klaagt Esmee en Romeo aan. Wolfs komt in conflict met de advocate van Fleur.

Zo 7 april 2019 | 00:30 Flikken Rotterdam

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Nederlandse politieserie. Artikel 1. Dries en Esther onderzoeken de moord op een welgestelde Rotterdammer. De man lijkt het slachtoffer te zijn van een daterape, gezien de afspraakjes die hij maakte met vreemde mannen via internet. Hij blijkt echter verstoten door zijn gelovige familie waar niet iedereen de waarheid lijkt te vertellen. Stan en Lieve onderzoeken de aangifte van een bankier. Zijn auto en huis zijn vernield. Als blijkt dat hij voor de bank de betalingsachterstanden regelt, doemen er heel wat mensen met een motief voor de vernielingen op. Als de bankier dan ook nog verdwijnt, wordt er meteen alarm geslagen.

Vr 5 april 2019 | 20:35 Flikken Maastricht

Seizoen 8 - Aflevering 5 - Misdaadserie (2014). Djellaba. Na een moskeebezoek wordt een oudere man, gekleed in djellaba, op straat neergeschoten. Bij zijn lichaam staan een paar onduidelijke cijfers. Het is niet de eerste keer dat een moslim schijnbaar willekeurig wordt neergeschoten. Wanneer Wolfs en Eva onderzoek doen op de plaats delict komen ze te weten dat het slachtoffer de vader is van Coscun Hamza, die aan het hoofd staat van de Hamzaclan, een familie die drugs verhandelt en aanvoert. Wolfs en Eva moeten alles op alles zetten om de dader als eerste te vinden.

Za 30 maart 2019 | 23:25 Flikken Rotterdam

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Nederlandse politieserie. Ontvoerd. Een moeder meldt dat haar zoontje nog binnen is in een museum na sluitingstijd. Wanneer het alarm afgaat, denkt de beveiliging dat het door het jongetje komt, maar dan blijkt dat er een bijzonder waardevol schilderij gestolen is. Dries en Esther ontdekken al snel dat de moeder gelogen heeft. Haar zoontje is gekidnapt en ze wordt gedwongen dit verhaal te vertellen. Het kind wordt snel gevonden, maar blijkt zwaar te zijn gedrogeerd. Dries en Esther bespreken de zaak met Hein Berg, die vindt dat de ontvoering het zwaarst weegt. Maar daar is de vertegenwoordiger van de verzekering, een oud-politieman, het niet mee eens. Stan en Lieve onderzoeken de zware mishandeling van een homo.

Vr 29 maart 2019 | 20:35 Flikken Maastricht

Seizoen 8 - Aflevering 4 - Misdaadserie (2014). Mineur. De bassist van de begeleidingsband van een beroemde zangeres overlijdt aan een overdosis. Wolfs en Eva stappen in de wereld van de muziek waar seks, drugs en geld de dagelijkse gang van zaken bepalen. Dit is niet bepaald Eva's wereld en zij zou de de zaak dan ook het liefst af willen doen als een ongeluk. Wolfs vindt echter dat er teveel mensen zijn die hun voordeel kunnen halen uit de dood van de muzikant. Romeo en Marion worden opgeroepen voor een inbraak op een boot. De dader is een zwaar autistische man die hen niets kan vertellen over wie hij is en waar hij woont. Het enige dat hij bij zich heeft, is een viool.

Za 23 maart 2019 | 23:25 Flikken Rotterdam

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Nederlandse politieserie. Aanslag. Een mogelijke aanslag houdt het hele team onder hoogspanning. Er zijn sterke aanwijzingen dat twee meisjes 's middags bommen willen laten ontploffen in de stad. Alle beschikbare eenheden worden ingezet om een ramp te voorkomen. Ze ontdekken wie de meisjes zijn, maar het is een race tegen de klok. Weten ze die te winnen en ten koste van wat?

Za 23 maart 2019 | 16:35 Flikken

Seizoen 10 - Aflevering 10 - Politieserie. Jeugdzorgen (deel 2). Na het schietincident met John zijn commissaris Pasmans en zijn team nog meer gemotiveerd om de moordenaar van het onherkenbaar verminkte meisje op te sporen. Terwijl ze in haar verleden graven, moeten ze echter ook de verdwijningszaak zien op te lossen. Op het eerste zicht lijkt er geen enkel verband te bestaan tussen de beide zaken, maar de allerlaatste zaak van de Gentse flikken kent een onvoorziene wending.

Vr 22 maart 2019 | 20:35 Flikken Maastricht

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Misdaadserie (2014). Verraad. Wolfs en Eva krijgen te maken met een drugsdeal waarbij de Maastrichtse familie Hamza betrokken is. Het lijkt erop dat ze werden beroofd door hun klanten. Wolfs en Eva zoeken uit wat er gebeurd is, maar worden flink gehinderd door de Hamza's, die zelf achter de daders aan gaan. De vraag is alleen of ze wel beroofd zijn. Of moet het motief ergens anders gezocht worden? Romeo en Marion worden door een vader te hulp geroepen. Zijn dochter durft niet meer naar school, omdat er valse naaktfoto's van haar op populaire sites werden gezet. De dader lijkt een schoolgenoot te zijn die zelf de nodige problemen heeft. Eva maakt kennis met David Boesmeer, een traumapsychiater bij wie ze onder behandeling moet. Dat botert niet direct, omdat ze helemaal geen zin heeft haar hart te luchten.

Do 21 maart 2019 | 17:15 Flikken

Seizoen 10 - Aflevering 9 - Politieserie. Jeugdzorgen (deel 1). Op een braakliggend terrein wordt het lijk van een gewurgd meisje teruggevonden. Haar handtas is leeggeroofd en het meisje zelf is in doorschijnend plastic gewikkeld met een onherkenbaar verminkt gezicht. Het vermoeden rijst dat het om Lien Clarysse gaat, een wegloper uit een kansarm gezin in de buurt. Afscheidnemend commissaris John Nauwelaerts wil nog een allerlaatste keer tot op het bot gaan om de dader van de gruwelijke moord te vinden.

Di 19 maart 2019 | 17:10 Flikken

Seizoen 10 - Aflevering 8 - Politieserie. Een vrouwelijke kant (deel 2). Michiel verzwijgt tegen zijn collega's dat de vermoorde ex-Miss België enkele uren voor haar dood nog de lakens deelde met hem. Hij verdenkt een spits van AA Gent en stort zich in het onderzoek. Zijn geheim komt uit wanneer foto's van hem en de vermoorde Miss België de volgende dag paginagroot in de krant staan. Michiel wordt op non-actief gezet en de overige flikken moeten er alles aan doen om te voorkomen dat hun collega de moord in de schoenen geschoven krijgt.

Ma 18 maart 2019 | 17:15 Flikken

Seizoen 10 - Aflevering 7 - Politieserie. Een vrouwelijke kant (deel 1). Michiel kan ternauwernood een vrouw ontwijken die vlak voor zijn motor de straat oversteekt. De vrouw blijkt mishandeld te zijn, maar ze wil niet zeggen door wie. Al snel leiden de sporen naar een louche nachtclub, waar ook een fotograaf in coma werd geslagen. Terwijl de andere flikken op zoek gaan naar het verband tussen beide zaken, krijgt Michiel van zijn moeder een heel ander klusje. Hij moet babysitten op Sofie, een wel erg bijdehand meisje van tien.

Za 16 maart 2019 | 23:30 Flikken Rotterdam

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Nederlandse politieserie. Gemeenschap. In een gereformeerde gemeenschap verdwijnt een 15-jarig meisje. Esther, die de gemeenschap goed kent, en Dries onderzoeken de zaak. Al snel zijn er aanwijzingen die Esther ervan overtuigen dat het naïeve meisje het slachtoffer is geworden van loverboys. Dries is daar echter nog niet zo van overtuigd. Stan en Lieve trekken de straatrovers na die Lieve aangehouden heeft. Stan zit met zijn hoofd teveel bij Ben, waardoor Lieve besluit het onderzoek alleen voort te zetten. Maar of dat een verstandig idee is?

Za 16 maart 2019 | 17:10 Flikken

Seizoen 10 - Aflevering 6 - Politieserie. Bonnie & Clyde (deel 2). Het team zet alles op alles om de kleine Marie terug te vinden. Hoewel de identiteit van het gangsterkoppel snel achterhaald wordt, leveren de zoekacties niets op. Emma is zwaar aangeslagen en wordt door John van de zaak gehaald. Toch komt zij als eerste te weten waarom haar dochtertje nog altijd spoorloos is. Als Emma het team wil waarschuwen, komt ze lijnrecht tegenover Jan te staan. Ze moet een keuze maken: met de flikken, of zonder. Ondertussen tikt de klok genadeloos verder.

Vr 15 maart 2019 | 20:35 Flikken Maastricht: seizoen 8, aflevering 2

Seizoen 8 - Aflevering 2 - Misdaadserie (2014). Vlucht. Nadat Eva officier van justitie Jens Bols heeft geholpen en verraden, moet ze terug naar de gevangenis. Daar schuilt het gevaar dat ze weer wordt aangevallen, waardoor ze onder enorme druk komt te staan. De opgejaagde Wolfs is ondertussen nog steeds van plan om Fleur in veiligheid te brengen. Hij gaat zelfs zo ver dat hij zijn ex, de moeder van Fleur, om hulp vraagt. Zijn plan lijkt lukken, maar Bols doet er alles aan hem voor die tijd te vinden. Het leidt tot een kat-en-muisspel op de luchthaven van Brussel.

Vr 15 maart 2019 | 17:15 Flikken

Seizoen 10 - Aflevering 5 - Politieserie. Bonnie & Clyde (deel 1). Op de kleine ring rond Gent worden twee brutale overvallen gepleegd. Een gemaskerde dader slaat zijn slachtoffers knock-out en verdwijnt met de inhoud van de kassa. Er zijn gelijkenissen met een dossier van negen jaar geleden en het ziet ernaaruit dat de zaak in een recordtijd zal worden opgelost. Tot er een derde overval gebeurt. De flikken moeten de daders vinden voor er nog meer slachtoffers vallen. Ze gaan op zoek in het Gentse boksmilieu en boeken een eerste overwinning. Maar dan krijgt een routineklus een dramatische wending.

Do 14 maart 2019 | 17:10 Flikken

Seizoen 10 - Aflevering 4 - Politieserie. Uitweg (deel 2). De vader van Jeroen werd voor dood achtergelaten en vecht in het ziekenhuis voor zijn leven. Van Jeroen en zijn vriendin Cynthia is ondertussen geen spoor. Een zoekactie naar de twee, die vroeger bij Jeroens vader inwoonden, levert niets op. De flikken spitsen het onderzoek toe op de bende die Jeroen en Cynthia in zijn greep had, tot Cynthia gedrogeerd in een park wordt gevonden. Ze is blijkbaar opnieuw de prostitutie ingedwongen. Cynthia beweert dat ze niets weet van de aanslag op Jeroens vader, maar wil ze echt helpen, of houdt ze er een verborgen agenda op na?

Wo 13 maart 2019 | 17:10 Flikken

Seizoen 10 - Aflevering 3 - Politieserie. Uitweg (deel 1). Een wanhopige vader duwt zijn zoon Jeroen vastgeketend het politiebureau binnen. Jeroen zit aan de drugs en is volgens zijn vader ook een dealer. De jongen ontkent in alle toonaarden en de Gentse flikken moeten hem laten gaan. Op initiatief van Raymond gaat het team een kijkje nemen in de dancing waar Jeroen rondhangt. Jeroen en zijn vriendin Cynthia zitten tot aan hun nek in de problemen, en nu is ook Jeroens vader betrokken.

Di 12 maart 2019 | 17:10 Flikken

Seizoen 10 - Aflevering 2 - Politieserie. Verloren zoon (deel 2). Voor het flikkenteam is er na Emma's verschrikkelijke ontdekking maar één mogelijke verdachte in de gruwelijke moord: Yurik Lukin. Ook een videotape met een als zelfmoord gecamoufleerde moord op een jonge prostituee wijst in zijn richting. Alle mensen en middelen worden ingezet voor een klopjacht op de gevaarlijke moordenaar. Emma worstelt met haar gevoelens en is bezorgd om Marks veiligheid. Pasmans overtuigt Raymond om "discreet" een eigen onderzoekje te voeren, maar dat brengt hen op ramkoers met Emma.

Ma 11 maart 2019 | 17:10 Flikken

Seizoen 10 - Aflevering 1 - Politieserie. Verloren zoon (deel 1). Als Cat en Michiel na een zware aanrijding ter plaatse gaan kijken, weigert een van de betrokkenen halsstarrig zijn identiteit prijs te geven. In zijn autokoffer vinden de agenten bovendien een grote hoeveelheid verboden producten. Cat en Michiel nemen hem mee naar het commissariaat, waar hij tot ieders verbazing een oude bekende van Emma blijkt te zijn. De ontmoeting rijt bij Emma een oude wonde open. De man is bereid de politie informatie te geven over een gevaarlijke drugsbende in ruil voor een tegenprestatie van Emma.

Za 9 maart 2019 | 23:30 Flikken Rotterdam

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Nederlandse politieserie. Verdwenen. Een geïnterneerde man ontsnapt tijdens zijn proefverlof. Dries zet samen met Esther alles op alles om de man weer in de inrichting te krijgen. Ondertussen is Ben geschorst en krijgt Stan een nieuwe collega, Lieve Jansons. Maar als Stan met Ben afspreekt in een restaurant wordt de avond een nachtmerrie.

Za 9 maart 2019 | 16:40 Flikken

Seizoen 9 - Aflevering 13 - Vlaamse politieserie. Tot op de bodem (deel 2). Michiels vader duikt na jaren weer op met een voorstel dat zijn zoon doet walgen. In de moord op de journalist, zoeken de flikken koortsachtig naar een motief. De man was blijkbaar bezeten van complottheorieën. Is hij onderweg betrapt toen hij een mega-drugsroute van Afghanistan naar België wou blootleggen? Of gaat het om het grote afvalschandaal dat zijn redactie weigerde te publiceren? De flikken ontdekken een doofpotoperatie van de vervuilers en de redactie. Slechts één collega-journaliste wil hen helpen om het werk van de journalist af te maken.

Vr 8 maart 2019 | 17:10 Flikken

Seizoen 9 - Aflevering 12 - Vlaamse politieserie. Tot op de bodem (deel 1). Een verward oud vrouwtje dat al ettelijke keren is langs geweest voor haar verdwenen zoon, krijgt opnieuw te horen dat die een reportagereis maakt door Afghanistan. Wanneer zijn lijk opduikt in een Gents kanaal, voelen de flikken zich rot. Iedereen op zijn redactie was zeker dat de journalist nog altijd in Afghanistan zat, met zijn motor. Zijn kredietkaart is laatst gebruikt in Turkije. En nu ligt hij vermoord in het kanaal in een gedumpte wagen met een verdachte lading. De wagen leidt naar een schoothandelaar.

Do 7 maart 2019 | 17:10 Flikken

Seizoen 9 - Aflevering 11 - Vlaamse politieserie. De plaag (deel 2). De inbraken verplaatsen zich steeds, de opgepakte inbreker zwijgt, en de flikken staan voor schut. Dan valt er een dode. De inbrekers zijn teruggekeerd naar het huis van Dirk, de enige die hen kan identificeren, en hebben zijn vrouw neergeschoten. Zo luidt Dirks verklaring. De enige manier om die te checken, is de bende vinden. Cat krijgt hun systeem door, en kan een verkenner vatten. Zo ontdekken ze dat de bende werkt met een bron: één die zich dicht bij Emma bevindt. Die zal zich van haar hardste kant laten zien om een doorbraak te forceren.

Wo 6 maart 2019 | 17:15 Flikken

Seizoen 9 - Aflevering 10 - Vlaamse politieserie. De plaag (deel 1). Een inbrakenplaag teistert Gent. Dirk komt net op tijd thuis om drie inbrekers te zien weglopen. Volgens zijn vrouw stond hij oog in oog met hen. Toch kan hij niemand identificeren. De plaag houdt aan. Het team draait massa's overuren en moet optornen tegen een boze burgerwacht. Tijdens de lange patrouilles kan Emma het steeds beter vinden met Michiel. Bij een wegcontrole wordt een oude bekende van John betrapt met inbrekersgereedschap. Hij zegt dat hij alleen werkt. De bewijzen spreken dat tegen.

Di 5 maart 2019 | 17:15 Flikken

Seizoen 9 - Aflevering 9 - Vlaamse politieserie. Water en vuur (deel 2). De flikken zitten nu met twee verbrande lijken: een rijkeluiszoontje en een clochard. Is er een verband of is hier een psychopaat aan het werk? Ze tasten in het duister, komen zelfs terecht bij een heksenkring, geleid door de zus van de verbrande clochard. De vader van het eerste slachtoffer wil het onderzoek vooruithelpen, maar stuurt het daardoor net in de war. Dat wekt argwaan. Blijkt dat de vader heel wat vijanden heeft. Eentje springt echt in het oog.

Di 5 maart 2019 | 09:59 Koffietijd

Acteur en presentator Patrick Martens schuift weer bij ons aan om al het entertainmentnieuws van de afgelopen dagen met ons te delen. Hij vertelt onder andere over de laatste uitzending van RTL Late Night, het Goed Geld Gala en tips voor nieuwe series en films. Acteur Victor Reinier heeft vele rollen op zijn naam staan. Zo speelde hij bijvoorbeeld in Baantjer en de razend populaire serie Flikken Maastricht. Al 13 seizoenen lang speelt hij daar de rol van Floris Wolfs. Vanaf donderdag 7 maart is Victor te zien in het theater met het stuk Een Goed Mens. Samen met Jules Croiset speelt hij de voorstelling die gaat over een psychiater die zijn praktijk sluit en nog een laatste bezoek krijgt van een intrigerende man. Summer de Snoo is met haar 9 jaar al een internationaal topmodel. Ze tekende afgelopen januari een 3-jarig modellencontract bij IMG Models in New York. Binnenkort verhuist de hele familie naar New York voor de modellencarrière van Summer. Daarnaast is ze ook genomineerd voor een Kids Choice Award. In Koffietijd vertelt Summer hoe het is om model te zijn en over haar nominatie voor een Kids Choice Award.

Ma 4 maart 2019 | 17:15 Flikken

Seizoen 9 - Aflevering 8 - Vlaamse politieserie. Water en vuur (deel 1). Het lichaam van Marc Bulthé wordt gevonden in zijn dure loft, vastgebonden en in brand gestoken. Hij was 23 en al eigenaar van een immobiliënkantoor, een cadeautje van papa. Het laatste bericht op zijn gsm is een paniekerige waarschuwing van een vriend die net zelf een dreigtelefoontje heeft gekregen. De schuldige wordt dan ook gezocht in de kring van rijkeluiszoontjes waarin Marc verkeerde. Groot is de verbazing als blijkt dat een clochard op dezelfde manier in brand is gestoken.

Za 2 maart 2019 | 23:25 Flikken Rotterdam

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Nederlandse politieserie. Slachter. Een inbraak bij rechercheur Ben Slachter loopt voor de inbreker fataal af. Bens partner Stan Vroom steunt zijn collega onvoorwaardelijk, maar vertelt die wel de volledige waarheid? De Amsterdamse Officier van Justitie Hein Berg blaast een kroongetuigezaak op en vertrekt naar Rotterdam, waar ze hopen dat hij tot meer teamwerk in staat is. Zijn eerste zaak gaat om twee hooligans die rechercheurs Dries van Weelden en Esther Wegereef gijzelen om zo aan vijf kilo coke te komen.

Za 2 maart 2019 | 09:05 Flikken Maastricht

Seizoen 13 - Aflevering 13 - Misdaadserie (2018). Virtus et justitia. Wolfs en Eva, inmiddels rechercheurs af, laten het er niet bij zitten en jagen op de leden van het genootschap dat Mechels vermoord heeft. Ze ontdekken een Belgische link en weten, met gevaar voor eigen leven, bewijsmateriaal te stelen. Maar net als ze denken het genootschap te kunnen neerhalen, gebeurt er iets heel anders.

Vr 1 maart 2019 | 21:05 Flikken Maastricht

Seizoen 13 - Aflevering 13 - Misdaadserie (2018). Virtus et justitia. Wolfs en Eva, inmiddels rechercheurs af, laten het er niet bij zitten en jagen op de leden van het genootschap dat Mechels vermoord heeft. Ze ontdekken een Belgische link en weten, met gevaar voor eigen leven, bewijsmateriaal te stelen. Maar net als ze denken het genootschap te kunnen neerhalen, gebeurt er iets heel anders.

Vr 1 maart 2019 | 17:10 Flikken

Seizoen 9 - Aflevering 7 - Vlaamse politieserie. Toprendement (deel 2). De overdracht van het losgeld voor de beleggingsmakelaar is in volle gang, als Emma door een stom toeval de operatie verknalt. De vrouw van de makelaar is in alle staten: ze vreest voor zijn leven. In afwachting van een nieuwe losgeldeis, speuren de flikken naar mogelijke ontvoerders. Ze komen terecht bij een vroegere zakenpartner van het slachtoffer. Die brengt dingen aan het licht die erg pijnlijk zijn voor John.

Do 28 februari 2019 | 17:10 Flikken

Seizoen 9 - Aflevering 6 - Vlaamse politieserie. Toprendement (deel 1). De zelfmoordpoging van een beleggingsmakelaar wordt op het nippertje verijdeld door de thuiskomst van zijn vrouw. De volgende dag stapt de vrouw Johns kantoor binnen: haar man is niet thuisgekomen, ze vreest het ergste. John geeft de zaak aan Pasmans, want John is niet alleen bevriend met het koppel, hij heeft bovendien zijn appeltje voor de dorst bij de man belegd. Al gauw rijst twijfel bij de flikken: kan het dat de makelaar zijn vrouw en klanten belazert? Die twijfel wordt weggenomen door een brief.

Wo 27 februari 2019 | 17:10 Flikken

Seizoen 9 - Aflevering 5 - Vlaamse politieserie. Gratuit geweld (deel 2). Hoe meer details van de brutale overval op het eetcafé bekend raken, hoe minder het allemaal te rijmen valt. De verkrachte dienster verzwijgt dingen. De Oostblokbende lijkt van de aardbodem verdwenen. En als de buit zo mager was, waarom gonst het helermilieu dan van de geruchten? Wanneer één van de overvallen klanten ook thuis bedreigd wordt, gaan onze flikken het personeel en de klanten van het café screenen. Dat levert verrassende inzichten op.

Di 26 februari 2019 | 17:10 Flikken

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Vlaamse politieserie. Gratuit geweld (deel 1). Een klein eetcafé wordt overvallen tegen sluitingstijd. De overvallers zijn met oorlogstuig bewapend, gaan brutaal te keer tegen personeel en gasten, en vergrijpen zich aan de dienster Mira. Maar het geweld staat totaal niet in verhouding tot de buit. Een bende Oostblokkers, denken de slachtoffers. Maar John voelt dat er iets wringt. Ondertussen wordt Pasmans wakker in een vreemde kamer en ervaart hoe één dronken nacht een leven kan overhoop gooien.

Ma 25 februari 2019 | 17:10 Flikken

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Vlaamse politieserie. Van de doden niets dan goeds. Een gescheiden man van 43 wordt beestachtig vermoord aangetroffen in zijn eigen badkuip. In zijn woning is niks gestolen. Zijn omgeving staat perplex. Zijn collega's, vrienden, zelfs zijn ex, schilderen de man af als een halve heilige. Dat wekt bij de Flikken al meteen achterdocht. Maar hun onderzoek toont geen enkel barstje in het imago van de man. Te braaf voor deze wereld en net dàt, was misschien zijn ondergang.

Za 23 februari 2019 | 17:10 Flikken

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Vlaamse politieserie. Ondergravers (deel 2). Cat en de undercoveragent hebben een nacht met de bende doorgebracht. De volgende morgen wordt Cat flink toegetakeld teruggevonden. Over de toedracht laat ze weinig los.

Za 23 februari 2019 | 09:05 Flikken Maastricht

Seizoen 13 - Aflevering 12 - Misdaadserie (2018). Fake news. Er wordt een aanslag op Miss Limburg gepleegd. Ondertussen laat Wolfs de fles whisky die Juliette en Mechels waarschijnlijk fataal geworden is door het lab onderzoeken. Eva kickt af in de kliniek, maar moet die verlaten als blijkt dat een journalist op de hoogte is van een mogelijke verslaafde rechercheur. De journalist blijkt verdacht veel te weten, en als Wolfs door een getuige van verkrachting beschuldigd wordt, wordt de positie van Wolfs en Eva onmogelijk. Romeo en Marion achterhalen dat Carlito Hinch waarschijnlijk de aanslag pleegde. Maar hun getuige wordt op straat doodgeschoten.

Vr 22 februari 2019 | 21:05 Flikken Maastricht

Seizoen 13 - Aflevering 12 - Misdaadserie (2018). Fake news. Er wordt een aanslag op Miss Limburg gepleegd. Ondertussen laat Wolfs de fles whisky die Juliette en Mechels waarschijnlijk fataal geworden is door het lab onderzoeken. Eva kickt af in de kliniek, maar moet die verlaten als blijkt dat een journalist op de hoogte is van een mogelijke verslaafde rechercheur. De journalist blijkt verdacht veel te weten, en als Wolfs door een getuige van verkrachting beschuldigd wordt, wordt de positie van Wolfs en Eva onmogelijk. Romeo en Marion achterhalen dat Carlito Hinch waarschijnlijk de aanslag pleegde. Maar hun getuige wordt op straat doodgeschoten.

Vr 22 februari 2019 | 20:35 Flikken Maastricht: seizoen 13, aflevering 12

Seizoen 13 - Aflevering 12 - Misdaadserie (2018). Fake news. Er wordt een aanslag op Miss Limburg gepleegd. Ondertussen laat Wolfs de fles whisky die Juliette en Mechels waarschijnlijk fataal geworden is door het lab onderzoeken. Eva kickt af in de kliniek, maar moet die verlaten als blijkt dat een journalist op de hoogte is van een mogelijke verslaafde rechercheur. De journalist blijkt verdacht veel te weten, en als Wolfs door een getuige van verkrachting beschuldigd wordt, wordt de positie van Wolfs en Eva onmogelijk. Romeo en Marion achterhalen dat Carlito Hinch waarschijnlijk de aanslag pleegde. Maar hun getuige wordt op straat doodgeschoten.

Vr 22 februari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 9 - Aflevering 1 - Vlaamse politieserie. Ondergravers (deel 1). Een tip om een lading namaaksigaretten te onderscheppen loopt af met een sisser. Is Raymonds tipgever onbetrouwbaar? Of heeft de smokkelbende de verklikker door? Als de koper van de lading dood wordt teruggevonden, belanden John en zijn team in een wespennest, én in het vaarwater van de federale politie. Cat krijgt haar verleden in het gelaat geslingerd, als de botte labo-man Staf binnenwandelt. Ze vlucht in de slechtst denkbare armen.

Do 21 februari 2019 | 16:45 Flikken

Seizoen 8 - Aflevering 13 - Politieserie (2007) over een team Gentse flikken. De Barracuda. Terwijl de slopende onderhandelingen over Bruno worden voortgezet, slaagt het team van John Nauwelaerts er eindelijk in om alle initialen op de verdachtenlijst in te vullen. Een gesprek met de gepensioneerde zakenman Albert Caron zorgt voor een nieuw inzicht in het wezen van de Barracuda en het verband met Immoportus. De ontknoping is nabij, maar de tijd dringt. De kans dat Bruno levend uit dit avontuur komt, wordt steeds kleiner.

Wo 20 februari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 8 - Aflevering 12 - Politieserie (2007) over een team Gentse flikken. Jld. John is terug en leidt met kordate hand de onderhandelingen over de vrijlating van Bruno, maar zijn anonieme gesprekspartner kan hem niet eens de garantie geven dat Bruno nog leeft. Cat komt terug in contact met Gilbert Remmery en leert Monty II kennen. Bij het verder invullen van het lijstje met initialen van belangrijke bendeleden komt de naam Isabel Caron terug op de voorgrond. Voor de beginletters 'JLD' zijn er twee kandidaten: Joannes Van Latem de Doncker en Jean-Luc Duvivier.

Di 19 februari 2019 | 16:45 Flikken

Seizoen 8 - Aflevering 11 - Politieserie (2007) over een team Gentse flikken. Rat. David Caron wordt vermoord en de conclusie ligt voor de hand: iemand heeft wraak op hem genomen voor het noemen van de namen uit de bouwmaffia. Maar de waarheid is net iets ingewikkelder dan dat en Emma belandt uiteindelijk in een lastig parket. De rivaliteit tussen teamleider ad interim Pasmans van de lokale politie en commissaris Vanbruane van de federale politie neemt zo'n proporties aan dat John orde op zaken moet stellen. En er komt een pikant detail uit het verleden van Davina Lansknecht bovendrijven.

Ma 18 februari 2019 | 16:45 Flikken

Seizoen 8 - Aflevering 10 - Politieserie (2007) over een team Gentse flikken. Geruchten. Het team is van de zaak gehaald en legt zich weer toe op de normale politietaken. Maar het blijft knagen. Wanneer John helemaal buitenspel komt te staan, neemt Pasmans tijdelijk zijn taak als teamleider over. Stap voor stap slagen hij en zijn collega's erin om de Barracudazaak terug naar zich toe te trekken. Wanneer in de gevangenis geruchten de ronde doen dat Bruno nog in leven zou zijn, gaan ze dat verder onderzoeken en krijgen ze hulp uit onverwachte hoek. Kris Geysen, die inmiddels in de gevangenis zit, heeft nog iets goed te maken.

Za 16 februari 2019 | 17:05 Flikken

Seizoen 8 - Aflevering 9 - Politieserie (2007) over een team Gentse flikken. 100 kilo. John blijft onvermoeibaar op zoek naar zijn zoon. Maar aan de beproeving komt geen eind. Vanuit Cyprus is 56.000 euro op zijn rekening gestort en daar kan hij de onderzoeksrechter geen bevredigende verklaring voor geven. Onderzoeksjournalist Mortelmans heeft er maar één uitleg voor: corruptie. Volgens hem liet John zich omkopen door de georganiseerde misdaad. Om het verhaal uit de krant te houden, moet het team de bron weten te vinden van de valse geruchten.

Za 16 februari 2019 | 09:05 Flikken Maastricht

Seizoen 13 - Aflevering 11 - Misdaadserie (2018). Rehab. Terwijl Wolfs zich over de moord op een dealer buigt, probeert Eva in Luik te achterhalen wat er met Akua gebeurd is. Wanneer ze haar vermoord aantreft, is de klap zwaar en neemt ze een radicaal besluit. Wolfs ontdekt ondertussen dat de vermoorde dealer ook Alkje, het slachtoffer van de Belgische moordenaar Carlito Hinch, van drugs voorzag. Is hij vermoord om drugs, of is hij ook een slachtoffer van het genootschap? Journalist Juliette Bison helpt Wolfs bij het onderzoek naar het genootschap, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

Vr 15 februari 2019 | 21:05 Flikken Maastricht

Seizoen 13 - Aflevering 11 - Misdaadserie (2018). Rehab. Terwijl Wolfs zich over de moord op een dealer buigt, probeert Eva in Luik te achterhalen wat er met Akua gebeurd is. Wanneer ze haar vermoord aantreft, is de klap zwaar en neemt ze een radicaal besluit. Wolfs ontdekt ondertussen dat de vermoorde dealer ook Alkje, het slachtoffer van de Belgische moordenaar Carlito Hinch, van drugs voorzag. Is hij vermoord om drugs, of is hij ook een slachtoffer van het genootschap? Journalist Juliette Bison helpt Wolfs bij het onderzoek naar het genootschap, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

Vr 15 februari 2019 | 20:35 Flikken Maastricht: seizoen 13, aflevering 11

Seizoen 13 - Aflevering 11 - Misdaadserie (2018). Rehab. Terwijl Wolfs zich over de moord op een dealer buigt, probeert Eva in Luik te achterhalen wat er met Akua gebeurd is. Wanneer ze haar vermoord aantreft, is de klap zwaar en neemt ze een radicaal besluit. Wolfs ontdekt ondertussen dat de vermoorde dealer ook Alkje, het slachtoffer van de Belgische moordenaar Carlito Hinch, van drugs voorzag. Is hij vermoord om drugs, of is hij ook een slachtoffer van het genootschap? Journalist Juliette Bison helpt Wolfs bij het onderzoek naar het genootschap, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

Vr 15 februari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 8 - Aflevering 8 - Politieserie (2007) over een team Gentse flikken. Verraad. John beweegt hemel en aarde om zijn zoon terug te vinden en krijgt steeds meer steun van Marianne Van Dijck. Raymond en Pasmans arresteren David Caron, een student die een paar keer per jaar als zwartgeldkoerier naar Cyprus reist. In ruil voor anonimiteit belooft hij zijn medewerking in het bendedossier. Dat levert op zijn minst twee onverwachte namen op. Emma gaat een buurvrouw met heel andere ogen bekijken. Michiel werkt Cat stevig op de zenuwen wanneer hij gaat vissen naar haar ware naam. Cathy? Cathérine? Kathleen?

Do 14 februari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 8 - Aflevering 7 - Politieserie (2007) over een team Gentse flikken. Code Rood. Bruno Nauwelaerts staat geseind. Politiepatrouilles in het hele land gaan actief naar hem op zoek. De schaarse aanwijzingen die het onderzoek oplevert, zorgen echter voor nog meer verwarring. Maar Bruno liet zelf ook een aantal sporen achter. Bewust, zo blijkt. Emma helpt John eindelijk aan het nodige bewijsmateriaal tegen Davina Lansknecht. De relatie tussen Pasmans en Mortelmans wordt minder vriendelijk. Raymond krijgt onverwachts weer heel even contact met zijn zoon Rik.

Wo 13 februari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 8 - Aflevering 6 - Politieserie (2007) over een team Gentse flikken. Code T1. De kroongetuige in het onderzoek naar Davina Lansknecht en de Barracudabende ligt in het ziekenhuis, maar haar lever is beschadigd door een gedwongen overdosis paracetamol-codeïne. Indien zij niet meteen een orgaantransplantatie krijgt, zal zij sterven. Pasmans ontmoet Jelle Mortelmans, een vriendelijke journalist die een portret van hem wil maken voor de krant. 'Schone jongen', plaagt Raymond. Emma en Mihriban maken kennis met de flegmatiek-zelfverzekerde motard, Michiel Dewaele. En Bruno... Waar is Bruno?

Di 12 februari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 8 - Aflevering 5 - Politieserie (2007) over een team Gentse flikken. Grote kuis. Céleste Mombaerts is spoorloos en het team zet alles op alles om haar terug te vinden. Maar ze zijn niet de enigen die het meisje zoeken. Voor Davina Lansknecht is Céleste een vervelende getuige, die koste wat kost uit de weg geruimd moet worden. Na de tragische gebeurtenissen met zijn broer besluit Gilbert Remmery de politie dan toch te helpen. De bende leert hem meteen een lesje dat hij nooit zal vergeten. Vooral Bruno is geshockeerd. John krijgt een verleidelijk voorstel van Brigitte Van Dale.

Ma 11 februari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 8 - Aflevering 4 - Politieserie (2007) over een team Gentse flikken. Gilbert en George. Het team ontdekt dat er een verband bestaat tussen de Barracudabende en Immoportus, een machtige vastgoedmaatschappij die een volkswijk in de haven wil afbreken om er exclusieve luxeappartementen te bouwen. George Remmery vecht vol overtuiging voor het behoud van zijn eigen woning; zijn broer Gilbert heeft de strijd al lang opgegeven en liet zich omkopen door een jonge, agressieve zakenadvocate. Intussen gelooft Raymond écht dat Lidy zijn relatie met Carla eindelijk accepteert en krijgt Emma haar vuurdoop.

Za 9 februari 2019 | 17:10 Flikken

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Politieserie (2007) over een team Gentse flikken. Afscheid. Tina heeft de regels aan haar laars gelapt en moet daar de gevolgen van dragen. The Story of Her Life. Maar ze vraagt haar collega's nog één ding: "Zorg dat je die bende van de Barracuda te pakken krijgt". Het team komt via internet een geheim pedofilienetwerk op het spoor en begint daarin door te dringen. Wanneer Emma Boon erbij komt en ook Merel zichzelf weer onder controle lijkt te hebben, gelooft John dat hij weer een hecht team onder zich heeft. Maar dan gebeurt het onvermijdelijke. Merel trekt de conclusie.

Za 9 februari 2019 | 09:00 Flikken Maastricht

Seizoen 13 - Aflevering 10 - Misdaadserie (2018). Dagboek. Eva is ondergedoken in Luik, waar ze een oude bekende tegen het lijf loopt, Akua. Wolfs krijgt, met hulp van Romeo, te maken met een dagboek waarin een gruwelijk lang uitgesmeerde moord op een vrouw beschreven wordt. Het dagboek is van de beruchte hoogleraar Pascal Bodet, wier vrouw tien jaar geleden spoorloos verdween. Hij beweert dat het dagboek fictie is.

Vr 8 februari 2019 | 21:00 Flikken Maastricht

Seizoen 13 - Aflevering 10 - Misdaadserie (2018). Dagboek. Eva is ondergedoken in Luik, waar ze een oude bekende tegen het lijf loopt, Akua. Wolfs krijgt, met hulp van Romeo, te maken met een dagboek waarin een gruwelijk lang uitgesmeerde moord op een vrouw beschreven wordt. Het dagboek is van de beruchte hoogleraar Pascal Bodet, wier vrouw tien jaar geleden spoorloos verdween. Hij beweert dat het dagboek fictie is.

Vr 8 februari 2019 | 20:35 Flikken Maastricht: seizoen 13, aflevering 10

Seizoen 13 - Aflevering 10 - Misdaadserie (2018). Dagboek. Eva is ondergedoken in Luik, waar ze een oude bekende tegen het lijf loopt, Akua. Wolfs krijgt, met hulp van Romeo, te maken met een dagboek waarin een gruwelijk lang uitgesmeerde moord op een vrouw beschreven wordt. Het dagboek is van de beruchte hoogleraar Pascal Bodet, wier vrouw tien jaar geleden spoorloos verdween. Hij beweert dat het dagboek fictie is.

Vr 8 februari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 8 - Aflevering 2 - Politieserie (2007) over een team Gentse flikken. Op z'n Tina's. Het team ontdekt dat op de rendez-vousparking ook minderjarige meisjes geprostitueerd worden. Maar het vertrouwen tussen Merel en Tina is ver zoek. Hun totale gebrek aan samenwerking weegt op de zaak. Wanneer de pientere en plichtsbewuste Emma Boon ontdekt dat Tina een relatie heeft met een informant, voelt zij zich verplicht om dat aan haar oversten te melden. Bruno moet intussen zien overeen te komen met zijn hyperkinetische nieuwe partner, Cat Reyniers. John Nauwelaerts raakt zwaar in de clinch met Kris Geysen.

Do 7 februari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 8 - Aflevering 1 - Politieserie (2007) over een team Gentse flikken. Rendez-vous. Pasmans is pas benoemd tot hoofdinspecteur en werkt vastberaden aan zijn eerste zaak: een reeks mysterieuze autodiefstallen in de buurt van een rendez-vousparking. Maar de gebeurtenissen rond Nick zijn nog niet verwerkt en de emoties in het team laaien hoog op. Vooral het gedrag van Merel baart zorgen. Terwijl John er alles aan doet om zijn flikken terug op het goede spoor te krijgen, raakt een politieman betrokken bij een motorongeval met vluchtmisdrijf. De hoofdverdachte is Bruno.

Wo 6 februari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Politieserie (2005) over een team Gentse flikken. Lola. John moet knopen doorhakken in de zaak van Brigitte Vandaele en Marianne Van Dijck. Raymond probeert zich te verzoenen met zijn zoon. Maar dat zijn niet de meest prangende zaken die het team bezighouden. Wie is de geheimzinnige vrouw? Wat weet de zwerver Roland? Heeft de psychotische Tommy zijn dochter Lola voor dood achtergelaten? En hoe loopt het af met Nick?

Di 5 februari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Politieserie (2005) over een team Gentse flikken. Tommy. Tommy ontvoert zijn dochter en verdwijnt spoorloos. Er wordt gevreesd voor een vlucht naar het buitenland, maar volgens een psychotherapeute bij de federale politie moet ook rekening worden gehouden met een ultieme wanhoopsdaad. De jonge vrouw geeft het team inzicht in een reeks problematische gebeurtenissen uit Tommy's recente verleden. Bovendien ontdekt Merel dat er nog vrouwen waren in zijn leven.

Ma 4 februari 2019 | 16:45 Flikken

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Politieserie (2005) over een team Gentse flikken. Zwart. Dominique heeft via Taverniers een Poolse zwartwerker ingeschakeld voor de verbouwing van het appartement. Pasmans zit daar behoorlijk mee in zijn maag en dat gevoel verbetert er niet op wanneer de man ook nog eens betrokken lijkt bij een reeks gewelddadige homejackings. Met Tommy loopt het helemaal uit de hand. Als voormalig commissaris van de Speciale Eenheden pakt hij de zaken op angstwekkend drastische wijze aan.

Za 2 februari 2019 | 09:05 Flikken Maastricht

Seizoen 12 - Aflevering 9 - Nederlandse misdaadserie. Heroïne. Wolfs en Eva worden toegevoegd aan een Amsterdams team dat aast op een grote drugsvangst in Maastricht. Wolfs vertrouwt Eva niet in de buurt van heroïne en laat haar aan iets anders werken. Dat had hij beter niet kunnen doen, de aanhouding ontaardt in een schietpartij waarbij een van de Amsterdamse rechercheurs overlijdt door een kogel uit Wolfs' pistool. Romeo is aan het eind van de cursus leidinggeven en heeft inmiddels een goede band met de leidster van de cursus.

Vr 1 februari 2019 | 21:05 Flikken Maastricht

Seizoen 12 - Aflevering 9 - Nederlandse misdaadserie. Heroïne. Wolfs en Eva worden toegevoegd aan een Amsterdams team dat aast op een grote drugsvangst in Maastricht. Wolfs vertrouwt Eva niet in de buurt van heroïne en laat haar aan iets anders werken. Dat had hij beter niet kunnen doen, de aanhouding ontaardt in een schietpartij waarbij een van de Amsterdamse rechercheurs overlijdt door een kogel uit Wolfs' pistool. Romeo is aan het eind van de cursus leidinggeven en heeft inmiddels een goede band met de leidster van de cursus.

Vr 1 februari 2019 | 20:35 Flikken Maastricht: seizoen 13, aflevering 9

Seizoen 13 - Aflevering 9 - Misdaadserie (2018). Heroïne. Wolfs en Eva worden toegevoegd aan een Amsterdams team dat aast op een grote drugsvangst in Maastricht. Wolfs vertrouwt Eva niet in de buurt van heroïne en laat haar aan iets anders werken. Dat had hij beter niet kunnen doen. De aanhouding ontaardt in een schietpartij waarbij een van de Amsterdamse rechercheurs overlijdt door een kogel uit Wolfs' pistool. Romeo is aan het eind van de cursus leidinggeven en heeft inmiddels een goede band met de leidster van de cursus.

Vr 1 februari 2019 | 16:45 Flikken

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Politieserie (2005) over een team Gentse flikken. Game, set and match. Een beloftevolle, jonge tennisspeler wordt onwel tijdens een training en stuikt in elkaar. In het ziekenhuis weigert hij echter alle hulp. Hij geeft Maaike Martens een rake klap en vlucht. Wanneer Pasmans en Raymond de agressieveling terugvinden, komen ze voor een nieuwe verrassing te staan. Intussen is Mihriban Nicks gebrek aan engagement hartgrondig beu en stelt ze hem voor een duidelijk ultimatum.

Do 31 januari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Politieserie (2005) over een team Gentse flikken. Moederskind. De zevenjarige Bram De Schepper gaat zwemmen met zijn moeder. Opeens is hij verdwenen. De zoektocht van het team leidt naar een fotograaf met een vunzige hobby en een schimmig verleden. De zaak neemt een tragische wending. In het commissariaat toont moeder Demeester haar ware aard en ontdekt Merel dat zij het conflict tussen Tommy en Winter verkeerd heeft ingeschat.

Wo 30 januari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Politieserie (2005) over een team Gentse flikken. Hart van steen. Een bejaard echtpaar wordt bestolen door twee jongemannen die zich valselijk uitgeven voor agenten. John voelt zich persoonlijk geraakt: iemand maakt misbruik van zijn uniform om burgers te bestelen. De zaak draait echter uit op een ware calvarietocht voor Raymond. Het team maakt intussen, tot grote schaamte van Tina, kennis met moeder Demeester. Bruno beleeft de mooiste momenten van zijn leven: een droomdate met de verrukkelijke Steffi.

Di 29 januari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Politieserie (2005) over een team Gentse flikken. Big brother. De 15-jarige An Hoeybergs sluipt op een nacht het huis uit. Haar moeder is doodongerust, maar vader Hoeybergs vertrouwt erop dat ze wel terugkomt en gaat werken. An heeft echter een verschrikkelijk geheim waar ze met haar ouders niet over kan praten. Inmiddels ziet het ernaar uit dat Winter haar ex wel erg unfair behandelt door hem het bezoek aan zijn dochter te ontzeggen. Merel kiest steeds meer partij voor Tommy.

Ma 28 januari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Politieserie (2005) over een team Gentse flikken. Groen. Er wordt een brandbom gegooid in de woning van vrederechter Heijermans. Hij verdenkt meteen de jongens van ALARM. Deze milieugroepering bezet een natuurgebied in de Gentse havenzone en de rechter gaf zelf het bevel tot ontruiming. John wordt onder druk gezet om snel actie te ondernemen, maar de jongens verschuilen zich in een boomhut en hij wil koste wat het kost een ongeluk vermijden. Intussen wringt een oude bekende zich terug in Merels leven.

Za 26 januari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Politieserie (2005) over een team Gentse flikken. Stop. Merel en Tina leren elkaar beter waarderen in een verkrachtingszaak. Het slachtoffer verzwijgt op zijn minst één belangrijk detail uit haar beroepsleven. De verdachte blijkt een onuitstaanbare macho te zijn én een oude vriend van Nick. Britt kan het niet laten om zich te bemoeien met een zaak waarin Taverniers met de dood bedreigd wordt. Pasmans waarschuwt nochtans: ze zou de eerste niet zijn die iets tegenkomt op haar laatste werkdag.

Za 26 januari 2019 | 09:05 Flikken Maastricht

Seizoen 12 - Aflevering 8 - Nederlandse misdaadserie. Hankie. Op een landgoed wordt de oude dame des huizes midden in de nacht in haar bed aangevallen. Ze loopt een messteek op. Aanvankelijk verkeert de familie in shock en heeft geen idee wie dit gedaan kan hebben. Maar als snel blijken de zaken er niet zo florissant voor te staan als de familie wil doen geloven. Wie heeft er een motief om de oude dame om te brengen? Romeo en Marion krijgen te maken met een man die aangifte van beroving komt doen. Hij is na een bezoek aan een prostituee aangevallen door een man. Als blijkt dat de prostituee nog minderjarig is, verdenken Romeo en Marion de man van pooier praktijken.

Vr 25 januari 2019 | 21:05 Flikken Maastricht

Seizoen 12 - Aflevering 8 - Nederlandse misdaadserie. Hankie. Op een landgoed wordt de oude dame des huizes midden in de nacht in haar bed aangevallen. Ze loopt een messteek op. Aanvankelijk verkeert de familie in shock en heeft geen idee wie dit gedaan kan hebben. Maar als snel blijken de zaken er niet zo florissant voor te staan als de familie wil doen geloven. Wie heeft er een motief om de oude dame om te brengen? Romeo en Marion krijgen te maken met een man die aangifte van beroving komt doen. Hij is na een bezoek aan een prostituee aangevallen door een man. Als blijkt dat de prostituee nog minderjarig is, verdenken Romeo en Marion de man van pooier praktijken.

Vr 25 januari 2019 | 20:35 Flikken Maastricht: seizoen 13, aflevering 8

Seizoen 13 - Aflevering 8 - Misdaadserie (2018). Hankie. Op een landgoed wordt de oude dame des huizes midden in de nacht in haar bed aangevallen. Ze loopt een messteek op. Aanvankelijk verkeert de familie in shock en heeft geen idee wie dit gedaan kan hebben. Maar als snel blijken de zaken er niet zo florissant voor te staan als de familie wil doen geloven. Wie heeft er een motief om de oude dame om te brengen? Romeo en Marion krijgen te maken met een man die aangifte van beroving komt doen. Hij is na een bezoek aan een prostituee aangevallen door een man. Als blijkt dat de prostituee nog minderjarig is, verdenken Romeo en Marion de man van pooierpraktijken.

Vr 25 januari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Politieserie (2005) over een team Gentse flikken. Eén keer winnen. John overtuigt Merel met zachte dwang om een duo te vormen met Tina. Wanneer een bejaarde dame doodvriest in een bushokje, is Merel ervan overtuigd dat het oudje door haar meedogenloze volwassen kinderen gedumpt werd. Tina legt de schuld echter bij de oude dame zelf en put daarbij uit persoonlijke ervaring. Intussen maakt Bruno kennis met Superbiker, een vreemd exemplaar van de Gentse stadsfauna, én Maaike Martens.

Do 24 januari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Politieserie (2005) over een team Gentse flikken. Ademloos. Britt verneemt de verbijsterende waarheid over Alek, maar het is te laat. Ze zit met een groep Oost-Europese vluchtelingen in een luchtdichte container opgesloten. Haar enige hoop is Juri, een jongetje dat tijdens een plaspauze op een parking is achtergelaten. In de Belfortstraat heeft John schoon genoeg van de ongemotiveerde Tina. Hij ontslaat haar, maar net zij is degene die het best met Juri overweg kan.

Wo 23 januari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Politieserie (2005) over een team Gentse flikken. Martin Dunn Blues. Britt is gevlucht voor commissaris Van Reeth van de federale politie en zet op eigen houtje de zoektocht naar de geheimzinnige Martin Dunn verder. Intussen proberen de teamleden zich te concentreren op een ongeval met vluchtmisdrijf en probeert inspecteur Tina Demeester om John zoveel mogelijk op de zenuwen te werken. Althans, zo lijkt het. Merel is de enige die het contact met Britt kan behouden, maar dan geraakt ook dat verloren.

Di 22 januari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Politieserie (2005) over een team Gentse flikken. Johan. De openingsavond van de wielerzesdaagse in Het Kuipke. Wielrenners bekampen elkaar in de piste, toeschouwers amuseren zich, de Gentse flikken staan paraat om zakkenrollers te onderscheppen en de orde te handhaven. Maar de schietpartij op de parking kunnen ze niet verijdelen. Het slachtoffer is 'meneer Britt Michiels', Johan Van Lancker, en de sporen leiden naar een verdachte in eigen rangen.

Ma 21 januari 2019 | 16:45 Flikken

Seizoen 6 - Aflevering 13 - Politieserie (2004). Verlossing. Het team legt er zich niet bij neer dat er een zesde slachtoffer gevallen is en blijft koortsachtig zoeken naar de verdwenen Mieke Geeraerts. Terwijl Britt en Robert Feiremans in het nauw drijven tot hij breekt en een wanhoopspoging onderneemt, verzamelt de rest van het team bewijzen tegen de andere mogelijke daders. En dan pint Pasmans zich vast op een wel erg onwaarschijnlijke verdachte.

Za 19 januari 2019 | 16:45 Flikken

Seizoen 6 - Aflevering 12 - Politieserie (2004). Kwelling. Mysterie: een jonge, gehandicapte vrouw werd gewurgd en te kijk gezet in een shockerende houding. Het lijkt alsof de moordenaar van de vorige vier slachtoffers opnieuw toegeslagen heeft. Maar Luc Feiremans zit in de gevangenis. Hij kan onmogelijk de dader zijn. Voor de hoofdverdachte en zijn advocaat is het wel duidelijk: de echte dader loopt nog vrij rond. John, Britt en Robert weigeren in die simpele waarheid te berusten.

Za 19 januari 2019 | 09:05 Flikken Maastricht

Seizoen 12 - Aflevering 7 - Nederlandse misdaadserie. Schorpioen. De moord op een incassomedewerker van een woningbouwvereniging blijkt vergaande gevolgen te hebben. De man, een vluchteling uit Bosnië, blijkt niet zo onschuldig als hij ogenschijnlijk lijkt.

Vr 18 januari 2019 | 21:05 Flikken Maastricht

Seizoen 12 - Aflevering 7 - Nederlandse misdaadserie. Schorpioen. De moord op een incassomedewerker van een woningbouwvereniging blijkt vergaande gevolgen te hebben. De man, een vluchteling uit Bosnië, blijkt niet zo onschuldig als hij ogenschijnlijk lijkt.

Vr 18 januari 2019 | 20:35 Flikken Maastricht: seizoen 13, aflevering 7

Seizoen 13 - Aflevering 7 - Misdaadserie (2018). Schorpioen. De moord op een incassomedewerker van een woningbouwvereniging blijkt vergaande gevolgen te hebben. De man, een vluchteling uit Bosnië, blijkt niet zo onschuldig als hij ogenschijnlijk lijkt. Marion en Romeo worden tijdens het ruimen van wietplantages aangesproken door een man die beweert dat zijn invalidenautootje gestolen is door hangjongeren.

Vr 18 januari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 6 - Aflevering 11 - Politieserie (2004). De vikings. Twee motorbendes geraken slaags met elkaar en vernielen de inboedel van een café. Wanneer het team onderzoekt wie voor de schade moet opdraaien, blijkt niemand erg happig om de schuldigen te noemen. Al snel blijkt dat achter het ruwe uiterlijk van de motorrijders ook maar gewone burgermannen schuilgaan, met gewone burgermansdromen en gewone burgermansproblemen. In de zaak Feiremans worden Britt en Robert uitgenodigd voor een toeristisch uitstapje naar het Begijnhof. Ze komen er tot een vreemde ontdekking.

Do 17 januari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Politieserie (2004). De verbrande vrouw. Een ernstig verbrande vrouw wordt voor de deur van de dienst spoedgevallen uit een wagen geduwd en achtergelaten. De diagnose van Mihriban is keihard: de vrouw zal binnen korte tijd sterven. Niemand kent haar identiteit, maar ze wil nog één keer haar kinderen zien. Terwijl de toestand van de verbrande vrouw zienderogen achteruitgaat, probeert het team de kinderen op te sporen. Tussen Merel en Winter dreigt intussen heel even Wereldoorlog 3 uit te barsten.

Wo 16 januari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 6 - Aflevering 9 - Politieserie (2004). Stof. Patsy De Weert komt na 13 jaar terug vrij. Ooit gaf ze tijdens een verhoor aan John Nauwelaerts toe dat ze haar man vermoord had, maar die bekentenis trok ze nadien snel weer in. Wanneer ook Patsy vermoord wordt, moet John de oude dossiers terug vanonder het stof halen. Heeft deze gebroken vrouw haar man echt omgebracht? Of heeft John zich toen vergist en loopt de echte moordenaar nog steeds vrij rond? Het geweten begint te knagen.

Di 15 januari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Politieserie (2004). Rook. Raymond en Pasmans verijdelen een brandstichting in een meubelfabriek. De bedrijfsleiding gedraagt zich niet erg behulpzaam tijdens de zoektocht naar de dader. Er wordt duidelijk iets verzwegen. Bruno gaat op zoek naar zijn gestolen wagen en komt bij de louche autohandelaar Giovanni Di Renzo terecht. Nick en Mihriban maken zich steeds meer zorgen over het junkiemeisje Eva. Merel probeert de breuk met de getrouwde Tommy Desmit te verwerken, maar ontdekt dat het altijd nog wat erger kan.

Ma 14 januari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 6 - Aflevering 7 - Politieserie (2004). Den Bok. Tijdens een nachtelijke patrouille ontdekken Pasmans en Raymond een gewonde man in zijn auto voor zijn eigen woning. Het blijkt 'Den Bok' te zijn, een vroegere turnleraar van Pasmans aan wie hij de beste herinneringen overhoudt. Maar 'Den Bok' doet erg geheimzinnig over zijn verwondingen. Het gedrag van Pasmans' modelleraar wordt steeds meer in vraag gesteld. Tijdens een wedersamenstelling wordt Britt op onaangename wijze weer met Feiremans geconfronteerd.

Za 12 januari 2019 | 16:55 Flikken

Seizoen 6 - Aflevering 6 - Politieserie (2004). De getuige. Een prostituee wordt door twee mannen met veel geweld in een autokoffer geduwd en verdwijnt spoorloos. De volgende dag waarschuwt een man de politie met een anoniem telefoontje en denkt dat de kous daarmee af is. Maar zonder getuige is er geen zaak. John zet zijn team onder druk om de getuige te vinden. Wanneer Bruno uitbundig roept dat hij de lotto gewonnen heeft, begint Nick al te fantaseren wat hij met zijn deel van het geld zal doen. Maar zo heeft Bruno het niet begrepen.

Za 12 januari 2019 | 09:05 Flikken Maastricht

Seizoen 12 - Aflevering 6 - Nederlandse misdaadserie. Dood van een bankier. Een bankemployee wordt als hij met zijn vrouw de parkeergarage inrijdt, geliquideerd. Na onderzoek blijkt er niets illegaals in zijn handelen te zitten dat de liquidatie kan verklaren.

Vr 11 januari 2019 | 21:05 Flikken Maastricht

Seizoen 12 - Aflevering 6 - Nederlandse misdaadserie. Dood van een bankier. Een bankemployee wordt als hij met zijn vrouw de parkeergarage inrijdt, geliquideerd. Na onderzoek blijkt er niets illegaals in zijn handelen te zitten dat de liquidatie kan verklaren.

Vr 11 januari 2019 | 20:35 Flikken Maastricht: seizoen 13, aflevering 6

Seizoen 13 - Aflevering 6 - Misdaadserie (2018). Dood van een bankier. Een medewerker van een bank wordt geliquideerd op het ogenblik waarop hij met zijn vrouw de parkeergarage inrijdt. De politie vindt geen aanwijzingen die de liquidatie kunnen verklaren. Wolfs en Eva ontdekken dat er in hetzelfde gebouw een crimineel woont met dezelfde auto. De conclusie is dan ook dat de moord een vergissing moet geweest zijn. Als Eva en Wolfs verder in het leven van de crimineel duiken, blijken de zaken niet zo eenvoudig te liggen. Marion geeft les op school en krijgt een anonieme melding van een kind dat bang is slachtoffer van een familiedrama te worden. De melding is anoniem, moet Marion dat respecteren of toch uitzoek van wie in de klas de melding kwam?

Vr 11 januari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Politieserie (2004). Solfer. Net wanneer het team een grote doorbraak beleeft in de speurtocht naar de viervoudige moordenaar, wordt Britt geconfronteerd met een verpletterende crisis in het gezin. Dorien verdraagt het niet meer om steeds weer aan haar lot overgelaten te worden. Ze trapt het thuis af en laat niets meer van zich horen. Britt probeert haar dochter terug te vinden en tegelijk de jacht op de viervoudige moordenaar verder te zetten.

Do 10 januari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Politieserie (2004). Geflikt. Twee nepdouaniers stelen 's nachts een vrachtwagen die bij een ongeluk betrokken raakt. De bestuurster komt er met de schrik en een gebroken sleutelbeen van af. Wanneer blijkt dat in de laadruimte illegaal sigaretten vervoerd werden, beweert zij daar niets van af te weten. Maar het is niet de eerste keer dat ze van smokkel verdacht wordt. Britt en Robert praten in Brussel met de jonge vrouw die een aanslag van de moordenaar overleefde. De omstandigheden verplichten hen ertoe in een hotel te blijven overnachten.

Wo 9 januari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Politieserie (2004). Wolf. Pasmans en Raymond ontfermen zich over Aliceke, een verward oud dametje. Er is ingebroken, haar man is in het hospitaal geslagen, en haar coupons zijn gestolen. In de zoektocht naar de moordenaar van Caroline Heymans boeken Robert en Britt intussen hun eerste gezamenlijke succesjes. Ze beginnen elkaar op professioneel vlak steeds meer te waarderen en ook op een meer persoonlijk niveau ontdooien de relaties.

Di 8 januari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Politieserie (2004). In het duister. Caroline Heymans, een blinde jonge vrouw, wordt thuis gewurgd en op shockerende wijze te kijk gezet. Profiler Robert Nieuwman ziet in deze werkwijze het signatuur van de moordenaar die ook in Nederland drie slachtoffers maakte. Merel krijgt de voorlopige leiding over het onderzoek, maar Britt voelt dat ze onzeker is en onderbreekt een gezinsuitstapje in Parijs om haar partner bij te staan. Ze is niet erg onder de indruk van de theorieën van Nieuwman.

Ma 7 januari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Politieserie (2004). Oorlog. Met gepaste trots willen commissaris Nauwelaerts en zijn team in de pers een grote drugsvangst aankondigen. Maar de hoerastemming verdwijnt snel. De Russische drugsmaffia eist zonder veel complimenten zijn 'eigendom' terug en neemt John daarbij als onderpand. Het ziet ernaar uit dat de lokale politie zijn vijand ernstig onderschat heeft. John is ontvoerd, Bruno gaat door het lint en Britt wordt tussen twee huwelijksreisjes onvoorbereid in de strijd gegooid.

Za 5 januari 2019 | 16:40 Flikken

Seizoen 5 - Aflevering 13 - Politieserie (2003) over een team Gentse flikken. Aan de waterkant, deel 2. Het team gaat verbeten op zoek naar de moordenaar van Stéphanie. Maar haar vader blijft spoorloos en haar roeitrainer houdt hardnekkig zijn onschuld vol. De eerste doorbraak komt er na een bekentenis van Jean-Claude Maes. Toen hij de avond voor de verdwijning aan het gluren was, zag hij hoe een man Stéphanie bij het boothuis probeerde aan te randen. Inmiddels houden Bruno en John de wacht bij het sterfbed van Jacqueline.

Za 5 januari 2019 | 09:05 Flikken Maastricht

Seizoen 13 - Aflevering 5 - Misdaadserie (2018). Stroom. Wolfs en Eva onderzoeken de dood van een grote wiethandelaar die geëlektrocuteerd in een plantage gevonden werd. Ook de entourage van de omgekomen wiethandelaar onderzoekt zijn dood, aangestuurd door de woedende weduwe. Zij wil wraak op de dader. Romeo en Marion worden op de cybercriminaliteit gezet. Een alleenwonende jonge jongen bestelt artikelen die hij niet betaalt.

Vr 4 januari 2019 | 21:05 Flikken Maastricht

Seizoen 13 - Aflevering 5 - Misdaadserie (2018). Stroom. Wolfs en Eva onderzoeken de dood van een grote wiethandelaar die geëlektrocuteerd in een plantage gevonden werd. Ook de entourage van de omgekomen wiethandelaar onderzoekt zijn dood, aangestuurd door de woedende weduwe. Zij wil wraak op de dader. Romeo en Marion worden op de cybercriminaliteit gezet. Een alleenwonende jonge jongen bestelt artikelen die hij niet betaalt.

Vr 4 januari 2019 | 20:35 Flikken Maastricht: seizoen 13, aflevering 5

Seizoen 13 - Aflevering 5 - Misdaadserie (2018). Stroom. Wolfs en Eva onderzoeken de dood van een grote wiethandelaar die geëlektrocuteerd in een plantage gevonden werd. Ook de entourage van de omgekomen wiethandelaar onderzoekt zijn dood, aangestuurd door de woedende weduwe. Zij wil wraak op de dader. Romeo en Marion worden op de cybercriminaliteit gezet. Een alleenwonende jonge jongen bestelt artikelen die hij niet betaalt.

Vr 4 januari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Politieserie (2003) over een team Gentse flikken. Aan de waterkant, deel 1. De roeiclub aan de watersportbaan staat in rep en roer. Stéphanie, een jonge roeister van 15, is verdwenen. Wanneer haar gsm tussen de struiken wordt gevonden, begrijpt iedereen dat ze niet zomaar van huis weggelopen is. Pasmans en Raymond houden zich tussendoor bezig met een minder onrustwekkende verdwijning: een groep Afrikaanse muzikanten op tournee is zijn orkestleider kwijt. Wanneer Jacqueline opgenomen wordt in het ziekenhuis, waarschuwt John Bruno dat hij zich moet klaarhouden.

Vr 4 januari 2019 | 14:15 Flikken

Over een team van zeven Gentse politieagenten, met in de hoofdrol twee jonge, vrouwelijke agenten in burger: Britt en Tony.In een appartement wordt drugsdode aangetroffen. Het meisje blijkt gestorven aan een fatale combinatie medicijnen. De voorgeschreven pillen dragen de naam van een huisarts die Britt en Tony maar al te bekend voorkomt. Raymond en Pasmans ondervinden dat sommigen meer gelijk zijn voor de wet dan anderen.

Vr 4 januari 2019 | 13:15 Flikken

Over een team van zeven Gentse politieagenten, met in de hoofdrol twee jonge, vrouwelijke agenten in burger: Britt en Tony. Een vader komt aangifte doen van de verdwijning van zijn dochter Sofie. Zij is lerares op een probleemschool. Even later wordt haar lijk opgevist uit het Groot Dok. Het lichaam van de jonge vrouw vertoont sporen van recent geweld. Britt en Tony voeren het onderzoek en hebben een aanvaring met de nieuwe onderzoeksrechter.

Vr 4 januari 2019 | 12:15 Flikken

Over een team van zeven Gentse politieagenten, met in de hoofdrol twee jonge, vrouwelijke agenten in burger: Britt en Tony.Voor een bar wordt een man met zijn hond van zijn bromfiets gereden. De bestuurder slaat op de vlucht. Raymond en Pasmans ontfermen zich over de man en het gewonde dier. Britt en Tony wachten heel lang op onderzoeksrechter Francken. Dan krijgt Tony een telefoontje van Vanneste.

Vr 4 januari 2019 | 11:15 Flikken

Over een team van zeven Gentse politieagenten, met in de hoofdrol twee jonge, vrouwelijke agenten in burger: Britt en Tony. Een internationale bende Pickpockets is naar Gent afgereist en de Unit Gauwdiefstallen vraagt het team bij te springen. De mannen hebben zich terdege op deze opdracht voorbereid en trakteren Britt en Tony op een verrassing. Bovendien wil de burgemeester bij het begin van het toeristisch seizoen meer blauw op straat.

Do 3 januari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Politieserie (2003) over een team Gentse flikken. Brugbeek. Een jonge aardbeienkweker wordt 's morgens vroeg betrapt terwijl hij zijn dode vader in een bestelwagen probeert te laden. Hij beweert dat hij zijn vader naar het ziekenhuis wou brengen, maar Britt en Merel doorprikken snel zijn verhaal. Pasmans en Raymond krijgen van John een iets minder gewichtige zaak voorgeschoteld, namelijk een 'dognapping'. Wanneer Bruno zijn zwaar zieke moeder op een etentje trakteert, doet zij bij het dessert een ontboezeming die Bruno's kijk op John definitief verandert.

Wo 2 januari 2019 | 18:00 Flikken

Over een team van zeven Gentse politieagenten, met in de hoofdrol twee jonge, vrouwelijke agenten in burger: Britt en Tony.In een appartement wordt drugsdode aangetroffen. Het meisje blijkt gestorven aan een fatale combinatie medicijnen. De voorgeschreven pillen dragen de naam van een huisarts die Britt en Tony maar al te bekend voorkomt. Raymond en Pasmans ondervinden dat sommigen meer gelijk zijn voor de wet dan anderen.

Wo 2 januari 2019 | 17:00 Flikken

Over een team van zeven Gentse politieagenten, met in de hoofdrol twee jonge, vrouwelijke agenten in burger: Britt en Tony. Een vader komt aangifte doen van de verdwijning van zijn dochter Sofie. Zij is lerares op een probleemschool. Even later wordt haar lijk opgevist uit het Groot Dok. Het lichaam van de jonge vrouw vertoont sporen van recent geweld. Britt en Tony voeren het onderzoek en hebben een aanvaring met de nieuwe onderzoeksrechter.

Wo 2 januari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Politieserie (2003) over een team Gentse flikken. Kunst. Nick boekte tot nu toe weinig succes als undercoveragent, maar wanneer hij op een nacht in elkaar geslagen en beroofd wordt, komt de zaak plotseling in een stroomversnelling terecht. Een hotelgaste verleidt hem voor een rendez-vous aan de Leie en stelt hem en passant een kunstdeal voor. Pasmans en Raymond onderzoeken de aanslag op een jonge illegaal en kruisen het pad van een oude bekende.

Wo 2 januari 2019 | 16:00 Flikken

Over een team van zeven Gentse politieagenten, met in de hoofdrol twee jonge, vrouwelijke agenten in burger: Britt en Tony.Voor een bar wordt een man met zijn hond van zijn bromfiets gereden. De bestuurder slaat op de vlucht. Raymond en Pasmans ontfermen zich over de man en het gewonde dier. Britt en Tony wachten heel lang op onderzoeksrechter Francken. Dan krijgt Tony een telefoontje van Vanneste.

Wo 2 januari 2019 | 15:00 Flikken

Over een team van zeven Gentse politieagenten, met in de hoofdrol twee jonge, vrouwelijke agenten in burger: Britt en Tony. Een internationale bende Pickpockets is naar Gent afgereist en de Unit Gauwdiefstallen vraagt het team bij te springen. De mannen hebben zich terdege op deze opdracht voorbereid en trakteren Britt en Tony op een verrassing. Bovendien wil de burgemeester bij het begin van het toeristisch seizoen meer blauw op straat.

Ma 31 december 2018 | 23:30 Flikken

Over een team van zeven Gentse politieagenten, met in de hoofdrol twee jonge, vrouwelijke agenten in burger: Britt en Tony.In een appartement wordt drugsdode aangetroffen. Het meisje blijkt gestorven aan een fatale combinatie medicijnen. De voorgeschreven pillen dragen de naam van een huisarts die Britt en Tony maar al te bekend voorkomt. Raymond en Pasmans ondervinden dat sommigen meer gelijk zijn voor de wet dan anderen.

Ma 31 december 2018 | 22:30 Flikken

Over een team van zeven Gentse politieagenten, met in de hoofdrol twee jonge, vrouwelijke agenten in burger: Britt en Tony. Een vader komt aangifte doen van de verdwijning van zijn dochter Sofie. Zij is lerares op een probleemschool. Even later wordt haar lijk opgevist uit het Groot Dok. Het lichaam van de jonge vrouw vertoont sporen van recent geweld. Britt en Tony voeren het onderzoek en hebben een aanvaring met de nieuwe onderzoeksrechter.

Ma 31 december 2018 | 21:30 Flikken

Over een team van zeven Gentse politieagenten, met in de hoofdrol twee jonge, vrouwelijke agenten in burger: Britt en Tony.Voor een bar wordt een man met zijn hond van zijn bromfiets gereden. De bestuurder slaat op de vlucht. Raymond en Pasmans ontfermen zich over de man en het gewonde dier. Britt en Tony wachten heel lang op onderzoeksrechter Francken. Dan krijgt Tony een telefoontje van Vanneste.

Ma 31 december 2018 | 20:30 Flikken

Over een team van zeven Gentse politieagenten, met in de hoofdrol twee jonge, vrouwelijke agenten in burger: Britt en Tony. Een internationale bende Pickpockets is naar Gent afgereist en de Unit Gauwdiefstallen vraagt het team bij te springen. De mannen hebben zich terdege op deze opdracht voorbereid en trakteren Britt en Tony op een verrassing. Bovendien wil de burgemeester bij het begin van het toeristisch seizoen meer blauw op straat.

Ma 31 december 2018 | 16:45 Flikken

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Politieserie (2003) over een team Gentse flikken. Uit de doden. Op een stort in de stad vinden Raymond en Pasmans een menselijke schedel. Stap voor stap reconstrueren John en zijn team het gezicht, de levenswandel en de persoonlijkheid van het slachtoffer. Een religieuze zonderling, een arrogante jonge kunstenaar en een diep gekwetste vader passeren de revue. Ondertussen blijkt Johan op zakenreis met een cliënte en dat bezorgt Britt een vaag gevoel van jaloezie.

Za 29 december 2018 | 16:45 Flikken

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Politieserie (2003) over een team Gentse flikken. Kassa. Pasmans stelt zijn lief eindelijk voor aan de andere teamleden, ook al gebeurt dat niet helemaal zoals gepland. Wanneer het liefdeskoppel vertrekt voor een intiem weekendje in Parijs zien ze hoe een fietsend meisje van de weg gereden wordt. De chauffeur pleegt vluchtmisdrijf. Voor Pasmans gaat de plicht voor. Hij zegt zijn funweekendje af om de doodrijder op te sporen. Britt en Merel ontdekken dat er wel eens een verband kan bestaan met hun zaak.

Za 29 december 2018 | 08:55 Flikken Maastricht

Seizoen 13 - Aflevering 4 - Misdaadserie (2018). Jongens. Op de terugweg van zijn voetbaltraining wordt een jongen seksueel misbruikt en vermoord. Hij heeft een sportsok in zijn keel wat doet denken aan een eerdere zaak in Drenthe.

Za 29 december 2018 | 07:50 Flikken

Over een team van zeven Gentse politieagenten, met in de hoofdrol twee jonge, vrouwelijke agenten in burger: Britt en Tony. Wanneer Dany De Volder 's nachts thuis komt treft hij er de politie en een ambulance. Zijn moeder is door een inbreker zwaar mishandeld. Maar Britt en Tony ontdekken tegenstrijdigheden in het verhaal van de vader en raken overtuigd dat hij het hele inbrekersverhaal heeft verzonnen. Raymond kent de familie en heeft grote twijfels bij de piste die door Britt en Tony wordt gevolgd.

Za 29 december 2018 | 06:50 Flikken

Over een team van zeven Gentse politieagenten, met in de hoofdrol twee jonge, vrouwelijke agenten in burger: Britt en Tony. In het Citadelpark wordt 's morgens het lijk aangetroffen van een man. Alles wijst erop dat hij 's nachts is vermoord bij een bezoek aan de homoprostituees in het park. Tony leidt het onderzoek want Britt, pas terug uit ziekteverlof, mag van baas Deprez alleen bureauwerk doen. Daar laat zij zich echter weinig aan gelegen en samen met Tony gaat Britt op zoek naar getuigen.

Vr 28 december 2018 | 20:55 Flikken Maastricht

Seizoen 13 - Aflevering 4 - Misdaadserie (2018). Jongens. Op de terugweg van zijn voetbaltraining wordt een jongen seksueel misbruikt en vermoord. Hij heeft een sportsok in zijn keel wat doet denken aan een eerdere zaak in Drenthe.

Vr 28 december 2018 | 20:35 Flikken Maastricht: seizoen 13, aflevering 4

Seizoen 13 - Aflevering 4 - Misdaadserie (2018). Jongens. Op de terugweg van zijn voetbaltraining wordt een jongen seksueel misbruikt en vermoord. Hij heeft een sportsok in zijn keel wat doet denken aan een eerdere zaak in Drenthe.

Vr 28 december 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Politieserie (2003) over een team Gentse flikken. Lucas Bukas. Britt en Merel onderzoeken de drugsdood van een gedetineerde en maken kennis met Lucas, een geestelijk gehandicapte man die in de gevangenis gepest en geslagen wordt. John, Pasmans en Raymond proberen een liefdeszieke muzikant van het dak te plukken. Nick vecht om terug te komen in het team. Bruno ergert zich steeds meer aan het feit dat de Moustache er altijd de 'juffrouwtjes' uitpikt om een boete te geven.

Vr 28 december 2018 | 14:15 Flikken

Over een team van zeven Gentse politieagenten, met in de hoofdrol twee jonge, vrouwelijke agenten in burger: Britt en Tony. Wanneer Dany De Volder 's nachts thuis komt treft hij er de politie en een ambulance. Zijn moeder is door een inbreker zwaar mishandeld. Maar Britt en Tony ontdekken tegenstrijdigheden in het verhaal van de vader en raken overtuigd dat hij het hele inbrekersverhaal heeft verzonnen. Raymond kent de familie en heeft grote twijfels bij de piste die door Britt en Tony wordt gevolgd.

Vr 28 december 2018 | 13:15 Flikken

Over een team van zeven Gentse politieagenten, met in de hoofdrol twee jonge, vrouwelijke agenten in burger: Britt en Tony. In het Citadelpark wordt 's morgens het lijk aangetroffen van een man. Alles wijst erop dat hij 's nachts is vermoord bij een bezoek aan de homoprostituees in het park. Tony leidt het onderzoek want Britt, pas terug uit ziekteverlof, mag van baas Deprez alleen bureauwerk doen. Daar laat zij zich echter weinig aan gelegen en samen met Tony gaat Britt op zoek naar getuigen.

Vr 28 december 2018 | 12:15 Flikken

Over een team van zeven Gentse politieagenten, met in de hoofdrol twee jonge, vrouwelijke agenten in burger: Britt en Tony. De politie wordt opgetrommeld om op last van de eigenaar een kraakpand te ontruimen. Niemand van de flikken is erg blij met deze opdracht. Vanneste heeft de leiding en ontdekt tot zijn verbijstering dat zijn zus Merel ook in het pand zit verschanst. Tijdens de ontruiming loopt een en ander grondig fout en het team krijgt ongewenst bezoek van de Dienst Intern Toezicht.

Vr 28 december 2018 | 11:15 Flikken

Over een team van zeven Gentse politieagenten, met in de hoofdrol twee jonge, vrouwelijke agenten in burger: Britt en Tony. Vanneste en Selattin krijgen een nachtelijke noodoproep: een chauffeur is door een liftster met een mes verwond en beroofd. Beide agenten gaan op zoek naar het meisje. Hun zaak vertoont merkwaardige aanknopingspunten met een vermeende verdwijning die door Britt en Tony wordt onderzocht. Sinds enkele dagen wordt ook het stadhuis met graffiti beklad. Pasmans meldt zich als vrijwilliger om deze vandaal op te sporen. En dus moet ook Raymond mee.

Do 27 december 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Politieserie (2003) over een team Gentse flikken. Sporen. Een studente wordt verkracht en vraagt de hulp van twee vrouwelijke speurders. Britt en Merel proberen het meisje met de nodige tact te behandelen, maar commissaris Nauwelaerts wil snel resultaat. Hij lijkt enkel en alleen geïnteresseerd in de feiten en daar heeft Merel het nogal moeilijk mee. Ook Bruno vindt het maar niets dat zijn stiefvader opeens zijn chef geworden is, vooral niet wanneer die hem opzadelt met de gevreesde 'Moustache'.

Do 27 december 2018 | 07:30 Flikken

Over een team van zeven Gentse politieagenten, met in de hoofdrol twee jonge, vrouwelijke agenten in burger: Britt en Tony. Wanneer Dany De Volder 's nachts thuis komt treft hij er de politie en een ambulance. Zijn moeder is door een inbreker zwaar mishandeld. Maar Britt en Tony ontdekken tegenstrijdigheden in het verhaal van de vader en raken overtuigd dat hij het hele inbrekersverhaal heeft verzonnen. Raymond kent de familie en heeft grote twijfels bij de piste die door Britt en Tony wordt gevolgd.

Do 27 december 2018 | 06:30 Flikken

Over een team van zeven Gentse politieagenten, met in de hoofdrol twee jonge, vrouwelijke agenten in burger: Britt en Tony. In het Citadelpark wordt 's morgens het lijk aangetroffen van een man. Alles wijst erop dat hij 's nachts is vermoord bij een bezoek aan de homoprostituees in het park. Tony leidt het onderzoek want Britt, pas terug uit ziekteverlof, mag van baas Deprez alleen bureauwerk doen. Daar laat zij zich echter weinig aan gelegen en samen met Tony gaat Britt op zoek naar getuigen.

Wo 26 december 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Politieserie (2003) over een team Gentse flikken. Sofie. Sofie sterft. De klap komt hard aan bij het team, maar vastberadener dan ooit gaan ze op zoek naar de moordenaar. Verdwaasd door woede en verdriet begaat Nick echter een onvergeeflijke professionele fout. Hij trekt zijn revolver temidden van een groep spelende kinderen. Britt probeert hem te beschermen tegen zichzelf en tegen John Nauwelaerts, de chef van Dienst Intern Toezicht. Ze neemt alle schuld op zich en biedt haar ontslag aan. Maar dat is buiten Nauwelaerts gerekend.

Di 25 december 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Politieserie (2003) over een team Gentse flikken. Coma. Sofie ligt in coma. Britt en haar team gaan verbeten op zoek naar de twee overvallers die Sofie neergeschoten hebben. Een van de sporen leidt naar een oude bekende van Raymond: Giovanni di Renzo, een louche autohandelaar. Giovanni beweert dat hij zijn leven gebeterd heeft sinds hij op het punt staat papa te worden. Zijn vrouw kan elk ogenblik bevallen. Intussen blijft Nick in het ziekenhuis bij Sofie, die vecht voor haar leven.

Ma 24 december 2018 | 22:30 Flikken

Over een team van zeven Gentse politieagenten, met in de hoofdrol twee jonge, vrouwelijke agenten in burger: Britt en Tony. In het Citadelpark wordt 's morgens het lijk aangetroffen van een man. Alles wijst erop dat hij 's nachts is vermoord bij een bezoek aan de homoprostituees in het park. Tony leidt het onderzoek want Britt, pas terug uit ziekteverlof, mag van baas Deprez alleen bureauwerk doen. Daar laat zij zich echter weinig aan gelegen en samen met Tony gaat Britt op zoek naar getuigen.

Ma 24 december 2018 | 21:30 Flikken

Over een team van zeven Gentse politieagenten, met in de hoofdrol twee jonge, vrouwelijke agenten in burger: Britt en Tony. De politie wordt opgetrommeld om op last van de eigenaar een kraakpand te ontruimen. Niemand van de flikken is erg blij met deze opdracht. Vanneste heeft de leiding en ontdekt tot zijn verbijstering dat zijn zus Merel ook in het pand zit verschanst. Tijdens de ontruiming loopt een en ander grondig fout en het team krijgt ongewenst bezoek van de Dienst Intern Toezicht.

Ma 24 december 2018 | 20:30 Flikken

Over een team van zeven Gentse politieagenten, met in de hoofdrol twee jonge, vrouwelijke agenten in burger: Britt en Tony. Vanneste en Selattin krijgen een nachtelijke noodoproep: een chauffeur is door een liftster met een mes verwond en beroofd. Beide agenten gaan op zoek naar het meisje. Hun zaak vertoont merkwaardige aanknopingspunten met een vermeende verdwijning die door Britt en Tony wordt onderzocht. Sinds enkele dagen wordt ook het stadhuis met graffiti beklad. Pasmans meldt zich als vrijwilliger om deze vandaal op te sporen. En dus moet ook Raymond mee.

Za 22 december 2018 | 09:00 Flikken Maastricht

Seizoen 13 - Aflevering 3 - Misdaadserie (2018). Zaad. Er blijkt een meisje verdwenen te zijn. De hele modus operandi doet denken aan eenzelfde zaak van jaren geleden. De dader zit gevangen in een TBS-kliniek en beweert nu dat de nieuwe verdwijning zijn onschuld aantoont. Romeo en Marion krijgen te maken met een student met geheugenverlies.

Vr 21 december 2018 | 21:00 Flikken Maastricht

Seizoen 13 - Aflevering 3 - Misdaadserie (2018). Zaad. Er blijkt een meisje verdwenen te zijn. De hele modus operandi doet denken aan eenzelfde zaak van jaren geleden. De dader zit gevangen in een TBS-kliniek en beweert nu dat de nieuwe verdwijning zijn onschuld aantoont. Romeo en Marion krijgen te maken met een student met geheugenverlies.

Vr 21 december 2018 | 20:35 Flikken Maastricht: seizoen 13, aflevering 3

Seizoen 13 - Aflevering 3 - Misdaadserie (2018). Zaad. Er blijkt een meisje verdwenen te zijn. De hele modus operandi doet denken aan eenzelfde zaak van jaren geleden. De dader zit gevangen in een TBS-kliniek en beweert nu dat de nieuwe verdwijning zijn onschuld aantoont. Romeo en Marion krijgen te maken met een student met geheugenverlies.

Vr 21 december 2018 | 14:15 Flikken

Over een team van zeven Gentse politieagenten, met in de hoofdrol twee jonge, vrouwelijke agenten in burger: Britt en Tony. Op zondagochtend wordt in de haven van Gent het lijk aangetroffen van een taxichauffeur; zijn keel is doorgesneden, zijn geld geroofd. Britt en Tony overtuigen onderzoeksrechter Francken de zaak aan hen toe te wijzen en niet aan de Federale politie. De twee vrouwen krijgen 24 uur. Pasmans heeft ook Raymond op zijn vrije dag voor dit onderzoek gemobiliseerd, maar zij krijgen van Deprez een ander "zwaar" vergrijp toegewezen.

Vr 21 december 2018 | 12:15 Flikken

Over een team van zeven Gentse politieagenten, met in de hoofdrol twee jonge, vrouwelijke agenten in burger: Britt en Tony. Britt en Tony onderzoeken de klacht van een vrouw die beweert dat ze door haar ex-vriend wordt gestalkt. Maar Tony is met haar gedachten elders: ze heeft twee kaartjes en een man kunnen versieren voor de openingsavond van het Internationaal filmfestival. Voor dat evenement moeten Vanneste en Selattin escorte rijden. Raymond en Pasmans staan in voor de persoonlijke veiligheid van de eregenodigde.

Vr 21 december 2018 | 11:15 Flikken

Over een team van zeven Gentse politieagenten, met in de hoofdrol twee jonge, vrouwelijke agenten in burger: Britt en Tony. Na de zoveelste aanvaring met een mannelijke collega krijgt Tony van baas Deprez een nieuwe partner toegewezen: Britt. Meteen worden beide vrouwen erop uitgestuurd: een scholier is door een auto aangereden en zwaar gewond. De chauffeur heeft vluchtmisdrijf gepleegd. Tijdens het onderzoek laat Tony geen kans voorbij gaan om haar nieuwe partner duidelijk te maken wat ze van haar denkt.

Wo 19 december 2018 | 18:00 Flikken

Over een team van zeven Gentse politieagenten, met in de hoofdrol twee jonge, vrouwelijke agenten in burger: Britt en Tony. Op zondagochtend wordt in de haven van Gent het lijk aangetroffen van een taxichauffeur; zijn keel is doorgesneden, zijn geld geroofd. Britt en Tony overtuigen onderzoeksrechter Francken de zaak aan hen toe te wijzen en niet aan de Federale politie. De twee vrouwen krijgen 24 uur. Pasmans heeft ook Raymond op zijn vrije dag voor dit onderzoek gemobiliseerd, maar zij krijgen van Deprez een ander "zwaar" vergrijp toegewezen.

Wo 19 december 2018 | 17:00 Flikken

Over een team van zeven Gentse politieagenten, met in de hoofdrol twee jonge, vrouwelijke agenten in burger: Britt en Tony.Bij een nachtelijke brand in een Turkse pitabar raakt de uitbater zwaar gewond. Wanneer er aanwijzingen opduiken van kwaad opzet staat de hele stad in rep en roer. De druk van politiek, media en publieke opinie op het team van Deprez wordt bijzonder groot.

Wo 19 december 2018 | 16:00 Flikken

Over een team van zeven Gentse politieagenten, met in de hoofdrol twee jonge, vrouwelijke agenten in burger: Britt en Tony. Britt en Tony onderzoeken de klacht van een vrouw die beweert dat ze door haar ex-vriend wordt gestalkt. Maar Tony is met haar gedachten elders: ze heeft twee kaartjes en een man kunnen versieren voor de openingsavond van het Internationaal filmfestival. Voor dat evenement moeten Vanneste en Selattin escorte rijden. Raymond en Pasmans staan in voor de persoonlijke veiligheid van de eregenodigde.

Wo 19 december 2018 | 15:00 Flikken

Over een team van zeven Gentse politieagenten, met in de hoofdrol twee jonge, vrouwelijke agenten in burger: Britt en Tony. Na de zoveelste aanvaring met een mannelijke collega krijgt Tony van baas Deprez een nieuwe partner toegewezen: Britt. Meteen worden beide vrouwen erop uitgestuurd: een scholier is door een auto aangereden en zwaar gewond. De chauffeur heeft vluchtmisdrijf gepleegd. Tijdens het onderzoek laat Tony geen kans voorbij gaan om haar nieuwe partner duidelijk te maken wat ze van haar denkt.

Ma 17 december 2018 | 23:30 Flikken

Over een team van zeven Gentse politieagenten, met in de hoofdrol twee jonge, vrouwelijke agenten in burger: Britt en Tony. Op zondagochtend wordt in de haven van Gent het lijk aangetroffen van een taxichauffeur; zijn keel is doorgesneden, zijn geld geroofd. Britt en Tony overtuigen onderzoeksrechter Francken de zaak aan hen toe te wijzen en niet aan de Federale politie. De twee vrouwen krijgen 24 uur. Pasmans heeft ook Raymond op zijn vrije dag voor dit onderzoek gemobiliseerd, maar zij krijgen van Deprez een ander "zwaar" vergrijp toegewezen.

Ma 17 december 2018 | 22:30 Flikken

Over een team van zeven Gentse politieagenten, met in de hoofdrol twee jonge, vrouwelijke agenten in burger: Britt en Tony.Bij een nachtelijke brand in een Turkse pitabar raakt de uitbater zwaar gewond. Wanneer er aanwijzingen opduiken van kwaad opzet staat de hele stad in rep en roer. De druk van politiek, media en publieke opinie op het team van Deprez wordt bijzonder groot.

Ma 17 december 2018 | 21:30 Flikken

Over een team van zeven Gentse politieagenten, met in de hoofdrol twee jonge, vrouwelijke agenten in burger: Britt en Tony. Britt en Tony onderzoeken de klacht van een vrouw die beweert dat ze door haar ex-vriend wordt gestalkt. Maar Tony is met haar gedachten elders: ze heeft twee kaartjes en een man kunnen versieren voor de openingsavond van het Internationaal filmfestival. Voor dat evenement moeten Vanneste en Selattin escorte rijden. Raymond en Pasmans staan in voor de persoonlijke veiligheid van de eregenodigde.

Ma 17 december 2018 | 20:30 Flikken

Over een team van zeven Gentse politieagenten, met in de hoofdrol twee jonge, vrouwelijke agenten in burger: Britt en Tony. Na de zoveelste aanvaring met een mannelijke collega krijgt Tony van baas Deprez een nieuwe partner toegewezen: Britt. Meteen worden beide vrouwen erop uitgestuurd: een scholier is door een auto aangereden en zwaar gewond. De chauffeur heeft vluchtmisdrijf gepleegd. Tijdens het onderzoek laat Tony geen kans voorbij gaan om haar nieuwe partner duidelijk te maken wat ze van haar denkt.

Ma 17 december 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Politieserie (2003) over een team Gentse flikken. Stinker. Met zeer veel tegenzin bevrijden Pasmans en Raymond een dolgeworden hond uit een vervallen rijwoning. In de woonkamer vinden ze het aangevreten lijk van een man. Ze geraken het maar niet eens over de vraag of de man vermoord is of zelfmoord gepleegd heeft. Britt, Merel en Sofie zoeken verder naar de overvallers op het tuincenter. Vooral Sofie is ervan overtuigd dat ze opnieuw zullen toeslaan. Ze bijt zich in de zaak vast.

Za 15 december 2018 | 16:55 Dieren in nesten

Seizoen 8 - Aflevering 27 - Reportagereeks met Chris Dusauchoit. Halos, Boomer, Siga en Luna zijn vier zeehonden die in het Sea Life Center in Blankenberge wonen. Hun verzorgers zijn een beetje ongerust. Het viertal eet al een hele tijd niet zoals het hoort, en ze willen weten hoe dat komt. Bonny is een jonge mastino napoletano, een heel mooi hondenras. Maar ze sukkelt met haar gewrichten, en daarom moet ze onder het mes in de Dierenkliniek van Merelbeke. Sil van het Natuurhulpcentrum gaat naar het kerkhof. Niet om kransen neer te leggen, wel om een oneerbiedige pauw te vangen. Prinske is een heel jong veulentje. Hij heeft last van een dikke knie, en daar wordt dokter Heidi bijgeroepen. In de zoo van Antwerpen hebben ze een bruine boomslang die op reis mag naar Jersey. Daarvoor moet ze eerst wel helemaal onderzocht worden, geen sinecure als je zo'n lang mager lijf hebt.

Za 15 december 2018 | 09:05 Flikken Maastricht

Seizoen 13 - Aflevering 2 - Misdaadserie (2018). Marion. Een jong meisje valt van een flatgebouw. Een ongeluk, moord of zelfmoord? Moord denkt Marion die het meisje van de straat kent. Wolfs denkt aan zelfmoord, het meisje was aan drugs verslaafd.

Vr 14 december 2018 | 21:05 Flikken Maastricht

Seizoen 13 - Aflevering 2 - Misdaadserie (2018). Marion. Een jong meisje valt van een flatgebouw. Een ongeluk, moord of zelfmoord? Moord denkt Marion die het meisje van de straat kent. Wolfs denkt aan zelfmoord, het meisje was aan drugs verslaafd.

Vr 14 december 2018 | 20:35 Flikken Maastricht: seizoen 13, aflevering 2

Seizoen 13 - Aflevering 2 - Misdaadserie (2018). Marion. Een jong meisje valt van een flatgebouw. Een ongeluk, moord of zelfmoord? Moord denkt Marion die het meisje van de straat kent. Wolfs denkt aan zelfmoord, het meisje was aan drugs verslaafd.

Vr 14 december 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Politieserie (2003) over een team Gentse flikken. Spoorloos. Na een mislukte carjacking bij een tuincenter sleuren twee overvallers de vrouw van de zaakvoerder mee en dumpen haar. In de ijskoude winternacht organiseren Britt en haar team de zoektocht naar mevrouw Bosman. Het wordt een race tegen de tijd, want in deze barre omstandigheden verkleinen haar overlevingskansen met het uur. Bruno krijgt John Nauwelaerts, de nieuwe chef van Dienst Intern Toezicht, achter zich aan. Maar dat heeft niets te maken met zijn uit de hand gelopen grapje.

Do 13 december 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Politieserie (2003) over een team Gentse flikken. Onkwetsbaar. Britt legt de eed af als commissaris. Ze rekent erop dat ze Nadine Vanbruaene zal opvolgen als teamcommisssaris, maar haar nieuwbakken collega Van Reeth heeft zijn zinnen op die functie gezet. Wanneer Nadine na een uit de handgelopen grap van Bruno en Nick in elkaar geslagen wordt, moet Britt in de meest ondankbare omstandigheden bewijzen dat ze de titel van teamcommissaris meer dan waard is.

Wo 12 december 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Politieserie (2002). Vaarwel. Na de ontsnapping van Roman Dashi en een sinistere vondst in zijn cel maakt het flikkenteam zich grote zorgen om de veiligheid van Britt en Dorien. Nick en Bruno verliezen moeder en dochter geen seconde uit het oog. Britt wil ondanks alles haar werk blijven doen en de moordenaars van Selina opsporen. Ook Raymond en Pasmans laten zich niet onbetuigd, maar wachten ondertussen met een bang hartje op de beslissing van de zonechef.

Di 11 december 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Politieserie (2002). Selina. Nu hij in de gevangenis zit vreest Roman Dashi voor het Leven van zijn dochter Selina. Via Johan vraagt hij de politie om bescherming. Britt is niet geneigd toe te geven aan haar oude vijand, maar stuurt toch Nick en Bruno achter het meisje aan. Nadine vertelt Pasmans dat zij van de zonechef heeft opgevangen dat hem een bijzonder zware sanctie boven het hoofd hangt. Pasmans is helemaal van de kaart, maar blijft weigeren de ware toedracht van het ongeval te verklappen. Bij Raymond begint het te dagen waartoe zijn onverschilligheid kan leiden en hij praat met Merel.

Ma 10 december 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Politieserie (2002). K. Nick en Bruno onderzoeken een ongewone inbraak bij een dierenarts: de daders bleken enkel geïnteresseerd in de medicijnkast. Merel en de Dienst Intern Toezicht starten een onderzoek naar de zware aanrijding waarbij Raymond en Pasmans betrokken waren. Voor Pasmans staan de zaken er bijzonder slecht voor. Tussen zowel Britt en Johan als Sofie en Robin is de situatie volledig opgeklaard. Alleen Nick lijkt niet opgezet met de belangstelling van Robin voor Sofie.

Za 8 december 2018 | 16:40 Flikken

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Politieserie (2002). Snoepgoed. De kleine Pieter Vereecke is op weg naar huis wanneer hij op straat in elkaar stuikt. Na onderzoek in het ziekenhuis komt aan het licht dat de jongen een flinke dosis drugs heeft geslikt. Britt en Sofie en de moeder van Pieter staan voor een raadsel. Tot Britt en Sofie ontdekken dat zijn oudste broer geen onbesproken verleden heeft. Pasmans heeft gevraagd samen met Raymond de nacht te doen. De sfeer tussen beide partners lijkt grondig verziekt. Britt vreest dat zij het grondig heeft verkorven bij Johan. Sofie beslist niet werkloos toe te zien. Tot ook zij onverwacht bezoek ziet opduiken.

Za 8 december 2018 | 09:05 Flikken Maastricht

Seizoen 13 - Aflevering 1 - Misdaadserie (2018). Dope Sucks. Een vrouw komt aangifte doen van de ontvoering van haar kind door Maastrichtse drugshandelaren. Al gauw blijkt er veel meer achter de aangifte te zitten en zijn slachtoffer en daders niet meer uit elkaar te houden. Romeo en Marion krijgen met een vermissing te maken. Een alcoholistische vrouw is verdwenen nadat ze haar huis werd uitgezet.

Vr 7 december 2018 | 21:05 Flikken Maastricht

Seizoen 13 - Aflevering 1 - Misdaadserie (2018). Dope Sucks. Een vrouw komt aangifte doen van de ontvoering van haar kind door Maastrichtse drugshandelaren. Al gauw blijkt er veel meer achter de aangifte te zitten en zijn slachtoffer en daders niet meer uit elkaar te houden. Romeo en Marion krijgen met een vermissing te maken. Een alcoholistische vrouw is verdwenen nadat ze haar huis werd uitgezet.

Vr 7 december 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Politieserie (2002). Bloedgeld. Johan Van Lancker verschijnt op het commissariaat en neemt Britt in vertrouwen: hij vermoedt dat een collega van hem, Yolande Hebberecht, in moeilijkheden zit. Britt en Sofie steken hun licht op bij de advocate, maar die ontkent alle problemen. Tot de volgende dag de zaak op zeer gewelddadige wijze uit de hand loopt en Britt geschokt moet vaststellen dat Johan haar eerste verdachte is.

Do 6 december 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Politieserie (2002). Bloedgeld. Johan Van Lancker verschijnt op het commissariaat en neemt Britt in vertrouwen: hij vermoedt dat een collega van hem, Yolande Hebberecht, in moeilijkheden zit. Britt en Sofie steken hun licht op bij de advocate, maar die ontkent alle problemen. Tot de volgende dag de zaak op zeer gewelddadige wijze uit de hand loopt en Britt geschokt moet vaststellen dat Johan haar eerste verdachte is.

Wo 5 december 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Politieserie (2002). Getipt. Het flikkenteam krijgt die ochtend niet één, niet twee, maar drie tips. Dik tegen hun zin moeten Britt en Sofie optrekken met huisjesmelker Taverniers, die vermoedt dat een van zijn gewezen huurders een overval beraamt op een juwelier. Sinds de ontvoering van Jonas heeft Raymond het erg moeilijk. En wanneer de jonge Lisa het onschuldige slachtoffer wordt van crimineel tuig gaat Raymond door het lint.

Di 4 december 2018 | 16:45 Flikken

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Politieserie (2002). Verdwaalde kogel. Nu Pasmans heeft beslist opnieuw met Raymond te werken, maakt Britt kennis met haar nieuwe partner Sofie Beeckman. Wanneer een scholier door een verdwaalde kogel wordt getroffen, beginnen de twee vrouwen aan hun eerste gezamenlijke onderzoek. Bruno is het beu dat Nick nog altijd bij hem logeert en zet hem onder druk een appartement te zoeken.

Ma 3 december 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Politieserie (2002). Roof. Wanneer Raymond 's morgens kleinzoon Jonas naar school brengt ziet hij een gemaskerd duo een bank binnendringen. Raymond slaat meteen alarm, maar als hij hoort schieten snelt hij het bankkantoor binnen. En laat kleinzoon Jonas alleen in de auto achter. Sofie Beeckman doet een nieuwe undercoveroperatie en probeert via Robin Coster een drugsbende op het spoor te komen. Maar gaandeweg vraagt zij zich af waar haar echte loyaliteit ligt. Haar verzoek om met de operatie te stoppen stuit op een botte weigering. Ten einde raad stapt Sofie naar Nadine.

Za 1 december 2018 | 16:40 Flikken

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Politieserie (2002). Liana. Britt stelt opgelucht vast dat het lijk in het veldje niet dat van Liana is. Haar broer Adrian gelooft nog steeds dat zij veilig in Londen zit, maar Britt en Pasmans hebben zo hun twijfels. Voor Britt wordt de strijd met het hoofd van de bende zeer persoonlijk. Ook haar kennismaking met diens advocaat Johan Van Lancker verloopt bepaald stormachtig. Raymond neemt zijn nieuwe verantwoordelijkheden zeer ernstig en de teamleden, op Pasmans na, zijn van oordeel dat hij dat heel behoorlijk doet. Nick is nog steeds op zoek naar logies.

Vr 30 november 2018 | 16:55 Flikken

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Politieserie (2002). Trafiek. Via een onschuldig brandje komen de inspecteurs een zaak van georganiseerde telefoonfraude op het spoor. Al snel blijkt dat de bende verwikkeld is in een kluwen van criminele activiteiten. Het afscheidsfeestje van Vanneste heeft bij de teamleden de nodige sporen achtergelaten. Nadine vertrekt op vakantie en vraagt Britt haar taken over te nemen. Britt ziet dat helemaal niet zitten en schuift alles door naar Raymond. Het is ook wachten op de komst van de nieuwe motard, Nick Debbaut.

Do 29 november 2018 | 16:55 Flikken

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Politieserie (2002). Hug drug. Het commissariaat spreekt nog slechts over één ding: commissaris Vanbruaene en Vanneste. Dat betert er niet op wanneer de ex van Nadine verschijnt. Hij komt de verdwijning melden van zijn stiefdochter. Britt en Pasmans onderzoeken de zaak en maken kennis met de pittige kotgenote van het verdwenen meisje. Raymond probeert een einde te maken aan een jaarlijks weerkerend fenomeen: de besmeuring van het beeld van Koning Boudewijn in het Citadelpark.

Wo 28 november 2018 | 16:40 Flikken

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Politieserie (2002). Joyrider. Een jonge joyrider wordt door mannen in politie-uniform tegengehouden en zonder pardon neergeschoten. Zijn vriendinnetje is getuige en vreest voor haar leven. Het flikkenteam probeert de ware toedracht te achterhalen en het meisje op te sporen voor de moordenaars dat kunnen. Britt trekt op met haar nieuwe partner en dat is wennen. Vanneste neemt het Nadine heel kwalijk dat zij de voorkeur heeft gegeven aan Selattin. Bruno laat zich door Vanneste niet op zijn kop zitten.

Di 27 november 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Politieserie (2002). Vluchtmisdrijf. In afwachting van Tony's terugkeer maakt Britt het haar nieuwe partners niet gemakkelijk. Commisaris Vanbruaene geeft Britt nog één kans. En een nieuwe partner. Het duo moet meteen uitrukken voor een verkeersongeval met vluchtmisdrijf: een jonge moeder is voor de ogen van haar zoontje door een zware wagen aangereden. De agenten vinden dat de enige getuige vreemd reageert. Vanneste en Selattin hebben allebei gesolliciteerd voor dezelfde job. Maar Pasmans heeft goed nieuws voor Vanneste.

Ma 26 november 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Politieserie (2001). Luther. Britt brengt Danny op de hoogte van het opduiken van Luther Cosanni. Ondanks Danny's protest besluit Britt Luther alleen te confronteren: ze wil na al die jaren de waarheid horen over de dood van Mark. Tony probeert uit te vinden wat er met Britt aan de hand is en ook wat er tussen Britt en Nadine is gebeurd. Pasmans heeft afgesproken met Lidy en een nerveuze Raymond wacht op het verdict.

Za 24 november 2018 | 16:55 Flikken

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Politieserie (2001). Corrupt. In het centrum van Gent wordt een juwelierswinkel overvallen. Als kort daarop de vermoedelijke dader voor dood wordt aangetroffen, staan de agenten voor een raadsel. En van de buit is geen spoor. Een zenuwachtige Tony heeft haar teamgenoten iets mee te delen. Ze beseft ook dat zij een confrontatie met Sam niet langer uit de weg kan gaan. Britt wordt gecontacteerd door een geschokte Danny. Hij is te weten gekomen dat Nadine Vanbruane haar baas is.

Vr 23 november 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Politieserie (2001). Losgeld. De flikken worden geconfronteerd met een merkwaardige ontvoering: een jogster getuigt hoe een man door twee anderen in een bestelwagen is gesleurd. Kort daarop vinden Vanneste en Selattin de bestelwagen met het ongedeerde slachtoffer. De man heeft geen idee wie hem heeft ontvoerd of waarom. Ondertussen is Raymond op de dool. Britt vraagt zich af wat er met Tony aan de hand is.

Do 22 november 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Politieserie (2001). Wapenbezit. Terwijl Britt en Tony een bijzonder gewelddadige overval op een oude man onderzoeken, worden Vanneste en Selattin naar een restaurant in het centrum gestuurd. Een leverancier meent dat er iets loos is. Vanneste en Selattin betrappen inderdaad twee overvallers op heterdaad. Wanneer Vanneste een van de mannen probeert tegen te houden, trekt die een wapen.

Wo 21 november 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Politieserie (2001). Vermist. Hedwig Van de Sompel komt op het commissariaat de verdwijning aangegeven van haar dochter Randi. Britt en Tony gaan met haar ex-man praten en ondervragen ook enkele van haar vrienden. Niemand heeft een idee waar het meisje kan zijn. Vanbruane zet Raymond en Pasmans op het spoor van een inbrekersbende.

Di 20 november 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Politieserie (2001). Trouw. Wanneer Dirk Houtman 's morgens naar zijn werk vertrekt, staat hij oog in oog met twee carjackers die zijn dure wagen willen stelen. De jonge Tarik komt tussenbeide en wordt door de overvallers neergeschoten. Daarop nemen de carjackers de vlucht, maar later op de dag slaan ze opnieuw toe. 's Avonds roept Nadine Britt bij zich en confronteert haar abrupt met haar verleden. Een gekwetste Pasmans stort zijn hart uit bij Tony over Raymonds bedrog.

Ma 19 november 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Politieserie (2001). Horen en zien. Wanneer André De Meyer uit het Gentse gerechtshof ontsnapt, vermoedt de federale politie dat hij naar Frankrijk probeert te vluchten. Raymond weet dat De Meyer in Gent een ex en een dochter heeft en stelt zijn collega's een observatie voor. Hij kent zelfs de ideale plek. Britt en Tony worden naar de 'cirk' gestuurd, waar een ongeruste postbode zich zorgen maakt over aanhoudend kindergehuil in een van de woningen.

Za 17 november 2018 | 16:40 Flikken

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Politieserie (2001). Blinde hoek. In een buitenwijk van Gent vindt een voorbijrijdende chauffeur de zwaargewonde Ferry Pauwels naast zijn wagen: hij is in elkaar geslagen. Er zijn geen getuigen van het incident, maar alles wijst op een geval van verkeersagressie. Tony vraagt zich inmiddels af hoe dokter Sam aan haar nummer is geraakt, maar Britt pleit onschuldig. Vanneste wil wat meer te weten komen over Nadine Vanbruane en neust in haar dossier.

Vr 16 november 2018 | 16:45 Flikken

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Politieserie (2001). Thuis. Raymond en Pasmans brengen op het commissariaat Niels binnen. Het jongetje is betrapt bij een winkeldiefstal. De agenten noch zijn ouders hebben een verklaring voor het gedrag van de jongen. De zaak wordt nog vreemder wanneer de politie 's nachts een anonieme oproep ontvangt uit het huis van Niels. Selattin heeft Caro beloofd zich over Nico te ontfermen en de agent heeft een verrassing in petto voor de jongeman.

Do 15 november 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Politieserie (2001). Stoffelijke schade. Bij een nachtelijke wegcontrole neemt een wagen tegen hoge snelheid de vlucht. Vanneste en Selattin zetten de achtervolging in, maar een paar kilometer verderop gebeurt het onvermijdelijke: de vluchtwagen rijdt zich te pletter. Vanneste en Selattin vinden naast het autowrak een zwaargewond meisje. De wagen blijkt kort daarvoor gestolen aan een dancing. Britt en Tony werken voor het eerst onder Nadine Vanbruane, en dat is wennen.

Wo 14 november 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Politieserie (2001). Zonder domicilie. In een verlaten havenloods wordt het verkoolde lijk gevonden van Romain, een dakloze. Raymond loopt in het winkelcentrum waar de zwerver het laatst is gezien een oude bekende tegen het lijf. Ondertussen wacht het team op de opvolger van Kris. De eerste kennismaking van Britt en Tony met de nieuwe baas verloopt bepaald ongewoon. Merel vervangt voorlopig Pasmans als partner van Raymond. Pasmans stelt vast dat Raymond hem allerminst lijkt te missen.

Di 13 november 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Politieserie (2001). Sneeuwwitje. In de vroege ochtend wordt in het Patershol het lichaam aangetroffen van een onbekende jonge vrouw. Zij is om het leven gebracht met een dolk. Britt en Tony ontdekken dat het slachtoffer, een studente, er een dubbelleven op nahield. Na zijn ongeval doet Pasmans tijdelijk de balie. Hij heeft meteen een paar uitstekende ideeën om alles anders en beter te organiseren. Het team vraagt zich intussen af welke sanctie Kris te wachten staat.

Ma 12 november 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Politieserie (2001). Misbruik van vertrouwen. Het is de start van het nieuwe schooljaar en ook voor het flikkenteam is dit de eerste werkdag. Kris moet geprikkeld vaststellen dat zijn hele team nog in vakantiestemming verkeert. Britt en Tony wijten zijn nervositeit aan het feit dat Kris in competitie is voor een bevordering. Maar zij krijgen gaandeweg de indruk dat Kris hen probeert weg te houden bij een onderzoek naar een drugsbende. En ook met Merel is iets mis, vindt Vanneste.

Vr 9 november 2018 | 21:05 Flikken Rotterdam

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Politieserie (2018) over een recherche- en politieteam in Rotterdam. Nekke. Iedereen is op zoek naar Hein en Charlie, maar die lijken van de aardbodem verdwenen. Het team besluit Maaike te gebruiken om Nekke aan te houden. Als dat mislukt, lijkt alles verloren.

Vr 9 november 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Politieserie (2000). Stille nacht. De flikken moeten werken op kerstavond en Tony begrijpt dat Britt haar ontslagbrief heeft geschreven. Kris brieft zijn team: de laatste weken heeft een crimineel verschillende frituren overvallen en Kris is vastbesloten de man in te rekenen. Raymond is zeer nerveus over de aanstaande bevalling van zijn dochter. Pasmans vraagt zich dan weer af wat Raymond hem als kerstcadeau heeft gekocht.

Do 8 november 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Politieserie (2000). Schone schijn. Een bende homejackers dringt een woning binnen en bedreigt het gezin. De overvallers verdwijnen met twee dure wagens. Een vrouw komt op het commissariaat aangifte doen van een geval van oplichting: een man in uniform heeft haar oude moeder een forse som geld afgetroggeld. Vanneste en Selattin willen de zwendelaar inrekenen. Tony ontdekt dat Britt heeft gesolliciteerd voor een andere baan en dat komt hard aan.

Do 8 november 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Politieserie (2000). Schone schijn. Een bende homejackers dringt een woning binnen en bedreigt het gezin. De overvallers verdwijnen met twee dure wagens. Een vrouw komt op het commissariaat aangifte doen van een geval van oplichting: een man in uniform heeft haar oude moeder een forse som geld afgetroggeld. Vanneste en Selattin willen de zwendelaar inrekenen. Tony ontdekt dat Britt heeft gesolliciteerd voor een andere baan en dat komt hard aan.

Wo 7 november 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Politieserie (2000). Happy end. Een jongen wordt door een straatbende overvallen en beroofd. De volgende dag wordt één van de overvallers zwaar gewond aangetroffen in een park. Britt en Tony vermoeden wraak. Britt maakt Tony deelgenoot van haar twijfels: na wat met Dorien is gebeurd, denkt ze aan stoppen. Pasmans laat zijn collega's proefdraaien met Astrid, het nieuwe communicatienetwerk van de politie.

Di 6 november 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Politieserie (2000). Gentse Feesten. Britt is vastbesloten het zoontje van Jana en de moordenaar van de vrouw te vinden. Tony begrijpt niet waarom Britt haar en Kris zo gemeen behandelt. Dat betert niet wanneer Kris Britt vertelt dat hij alle manschappen nodig heeft voor de Gentse Feesten. Raymond is herstellende, maar niet te beroerd om een overbezorgde Pasmans op te zadelen met de vervelendste klussen.

Di 6 november 2018 | 02:05 Popoz

Eerste aflevering. Popoz The Movie: Twee rechercheurs genaamd Ivo en Randy en hun stagiair Coco die op onvoorspelbare en vaak absurde wijze de criminaliteit te lijf gaan. Ondanks dat Ivo en Randy serieuze rechercheurs zijn, vloeken ze, gebruiken ze drugs en geweld en schuwen ze niet om hun stagiaire neer te schieten. Ze zijn afwisselend lui, wraakzuchtig, wellustig of jaloers! Popoz is geregisseerd door Martijn Smits en Erwin van den Eshof. I.s.m. Wijo Koek schreven zij eveneens het scenario. De rol van Ivo wordt gespeeld door Huub Smit (New Kids, Van God Los, de Pulpshow) en de rol van rechercheur Randy wordt vertolkd door Sergio Hasselbaink (Sonny Boy, Flikken Maastricht, Gewoon Geluk). Noel Deelen (Kill Zombie) speelt de stagiair Coco. Via #popoz blij je op de hoogte en tweet je mee tijdens de uitzending. https://www.facebook.com/Popoz

Ma 5 november 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Politieserie (2000). Land van belofte. Kris geeft in de politieschool les aan de klas van Merel. Hij heeft Britt en Selattin uitgenodigd voor een rollenspel. Maar beiden hebben zo hun eigen redenen om zowel Kris als Merel een onaangenaam moment te bezorgen. Het team heeft aan het Sint-Pietersstation een actie opgezet tegen een bende fietsendieven. Britt en Tony beletten dat een dief met een fiets aan de haal gaat. Ze doen een verschrikkelijke ontdekking.

Zo 4 november 2018 | 01:45 Popoz

Eerste aflevering. Popoz The Movie: Twee rechercheurs genaamd Ivo en Randy en hun stagiair Coco die op onvoorspelbare en vaak absurde wijze de criminaliteit te lijf gaan. Ondanks dat Ivo en Randy serieuze rechercheurs zijn, vloeken ze, gebruiken ze drugs en geweld en schuwen ze niet om hun stagiaire neer te schieten. Ze zijn afwisselend lui, wraakzuchtig, wellustig of jaloers! Popoz is geregisseerd door Martijn Smits en Erwin van den Eshof. I.s.m. Wijo Koek schreven zij eveneens het scenario. De rol van Ivo wordt gespeeld door Huub Smit (New Kids, Van God Los, de Pulpshow) en de rol van rechercheur Randy wordt vertolkd door Sergio Hasselbaink (Sonny Boy, Flikken Maastricht, Gewoon Geluk). Noel Deelen (Kill Zombie) speelt de stagiair Coco. Via #popoz blij je op de hoogte en tweet je mee tijdens de uitzending. https://www.facebook.com/Popoz

Za 3 november 2018 | 20:00 Popoz

Eerste aflevering. Popoz The Movie: Twee rechercheurs genaamd Ivo en Randy en hun stagiair Coco die op onvoorspelbare en vaak absurde wijze de criminaliteit te lijf gaan. Ondanks dat Ivo en Randy serieuze rechercheurs zijn, vloeken ze, gebruiken ze drugs en geweld en schuwen ze niet om hun stagiaire neer te schieten. Ze zijn afwisselend lui, wraakzuchtig, wellustig of jaloers! Popoz is geregisseerd door Martijn Smits en Erwin van den Eshof. I.s.m. Wijo Koek schreven zij eveneens het scenario. De rol van Ivo wordt gespeeld door Huub Smit (New Kids, Van God Los, de Pulpshow) en de rol van rechercheur Randy wordt vertolkd door Sergio Hasselbaink (Sonny Boy, Flikken Maastricht, Gewoon Geluk). Noel Deelen (Kill Zombie) speelt de stagiair Coco. Via #popoz blij je op de hoogte en tweet je mee tijdens de uitzending. https://www.facebook.com/Popoz

Vr 2 november 2018 | 21:05 Flikken Rotterdam

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Politieserie (2018) over een recherche- en politieteam in Rotterdam. Bij nader inzien. Terwijl Stan en Dries op Egbert Nekke jagen, krijgen Esther en Noucha met een oude zaak van Esther te maken. De zaak van een jonge moeder die in haar eigen huis verkracht en mishandeld is door haar ex-vriend komt voor de rechtbank. Maar de oude verklaringen van de jonge moeder en haar ex lijken niet te kloppen. Aan Esther en Noucha om voor de afloop van de rechtszaak alsnog te achterhalen wat er echt gebeurd is. Terwijl Stan en Dries geen stap dichter bij Egbert zijn gekomen, krijgt Hein 's avonds bezoek van Frits Nekke.

Vr 2 november 2018 | 20:35 Flikken Rotterdam: seizoen 3, aflevering 9

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Politieserie (2018) over een recherche- en politieteam in Rotterdam. Bij nader inzien. Terwijl Stan en Dries op Egbert Nekke jagen, krijgen Esther en Noucha met een oude zaak van Esther te maken. De zaak van een jonge moeder die in haar eigen huis verkracht en mishandeld is door haar ex-vriend komt voor de rechtbank. Maar de oude verklaringen van de jonge moeder en haar ex lijken niet te kloppen. Aan Esther en Noucha om voor de afloop van de rechtszaak alsnog te achterhalen wat er echt gebeurd is. Terwijl Stan en Dries geen stap dichter bij Egbert zijn gekomen, krijgt Hein 's avonds bezoek van Frits Nekke.

Do 1 november 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Politieserie (2000). Land van Belofte. Kris geeft in de politieschool les aan de klas van Merel. Hij heeft Britt en Selattin uitgenodigd voor een rollenspel. Maar beiden hebben zo hun eigen redenen om zowel Kris als Merel een onaangenaam moment te bezorgen. Het team heeft aan het Sint-Pietersstation een actie opgezet tegen een bende fietsendieven. Britt en Tony beletten dat een dief met een fiets aan de haal gaat. Ze doen een verschrikkelijke ontdekking.

Di 30 oktober 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Politieserie (2000). Dikke vrienden. Seppe, een jonge arbeider, is van een stelling gevallen en overleden. De agenten verhoren zijn drie collega's en alles wijst op een spijtig ongeval. Tot een zekere Eddy op het commissariaat verschijnt: hij weet misschien meer... in ruil voor een kleine vergoeding. Raymond moet in het ziekenhuis blijven tot de dokters hebben uitgezocht wat hem scheelt. Maar zelfs in zijn ziekenbed blijft Raymond politieman.

Zo 28 oktober 2018 | 20:30 Hot Pursuit IMDb: 5.1

28/10/18 - IMDB * 5.1 - Misdaadkomedie, Amerikaanse misdaadkomedie: Een vrouwelijke flik die alles het liefst volgens het boekje doet, moet de flamboyante weduwe van een drugsbaas beschermen tijdens een rit door Texas. Vergeet de corrupte flikken en de moorddadige schutters: deze dames zijn vooral gevaarlijk voor elkaar. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/hot pursuit

Amerikaanse misdaadkomedie: Een vrouwelijke flik die alles het liefst volgens het boekje doet, moet de flamboyante weduwe van een drugsbaas beschermen tijdens een rit door Texas. Vergeet de corrupte flikken en de moorddadige schutters: deze dames zijn vooral gevaarlijk voor elkaar. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/hot-pursuit

Za 27 oktober 2018 | 16:35 Flikken

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Politieserie (2000). Moordschuld. De dag voor de opening van de Gentse Floraliën wordt ingebroken bij een plantenkweker. Daardoor ziet de arme man zijn deelname aan de Floraliën in rook opgaan. Raymond trekt zich de zaak persoonlijk aan, niettegenstaande hij wat sukkelt met de gezondheid. Britt en Tony onderzoeken een anonieme oproep en komen terecht in het huis van een junkie. De jonge vrouw beweert nergens van te weten. Dan stoten Britt en Tony op bloedsporen.

Vr 26 oktober 2018 | 21:05 Flikken Rotterdam

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Politieserie (2018) over een recherche- en politieteam in Rotterdam. Kunst en leven. Tijdens het onthullen van een beroemd, net gerestaureerd meesterwerk bezwijkt de restaurator. Hij blijkt vergiftigd. Is de omstreden restauratie de man fataal geworden? Al gauw rijst de vraag of de restaurator wel het beoogde slachtoffer was. Een tweede moord brengt de rechercheurs in het wereldje van de 'haute finance' die de restauratie mogelijk maakte.

Vr 26 oktober 2018 | 20:30 Flikken Rotterdam: seizoen 3, aflevering 8

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Politieserie (2018) over een recherche- en politieteam in Rotterdam. Kunst en leven. Tijdens het onthullen van een beroemd, net gerestaureerd meesterwerk bezwijkt de restaurator. Hij blijkt vergiftigd. Is de omstreden restauratie de man fataal geworden? Al gauw rijst de vraag of de restaurator wel het beoogde slachtoffer was. Een tweede moord brengt de rechercheurs in het wereldje van de 'haute finance' die de restauratie mogelijk maakte.

Vr 26 oktober 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Politieserie (2000). Steen des aanstoots. De Gentenaars kijken bij het ontwaken vreemd op: Pasmans heeft de vraag van Kris om het korps te promoten met zijn gebruikelijke voortvarendheid ter harte genomen. Een politiepatrouille heeft op straat een gewonde Pakistaanse vrouw aangetroffen en roept de hulp in van Britt en Tony. Vanneste wil Karlyn verrassen, maar dat draait enigszins anders uit.

Do 25 oktober 2018 | 22:35 Hot Pursuit IMDb: 5.1

25/10/18 - IMDB * 5.1 - Misdaadkomedie, Amerikaanse misdaadkomedie: Een vrouwelijke flik die alles het liefst volgens het boekje doet, moet de flamboyante weduwe van een drugsbaas beschermen tijdens een rit door Texas. Vergeet de corrupte flikken en de moorddadige schutters: deze dames zijn vooral gevaarlijk voor elkaar. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/hot pursuit

Amerikaanse misdaadkomedie: Een vrouwelijke flik die alles het liefst volgens het boekje doet, moet de flamboyante weduwe van een drugsbaas beschermen tijdens een rit door Texas. Vergeet de corrupte flikken en de moorddadige schutters: deze dames zijn vooral gevaarlijk voor elkaar. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/hot-pursuit

Do 25 oktober 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Politieserie (2000). Hold-up. Een veiling in de Gentse binnenstad wordt ruw verstoord wanneer twee gemaskerde en gewapende overvallers de zaal binnendringen en de aanwezigen beroven van al hun bezittingen. Frank heeft de nacht doorgebracht bij Tony. Maar na zijn vertrek doet Tony een beangstigende vaststelling: haar dienstwapen is verdwenen. Terwijl het team het onderzoek voert naar de brutale hold-up, moet Tony de verschrikkelijke waarheid onder ogen zien.

Wo 24 oktober 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Politieserie (2000). Kind van de rekening. Rik Heymans gaat na een verjaardagsfeestje zijn dochter ophalen bij zijn vrouw, van wie hij gescheiden leeft. Maar zij weigert het kind met haar man mee te geven. Rik maakt zich bijzonder boos en de politie moet tussenbeide komen. Op het commissariaat geeft de vrouw uitleg bij haar weigering. Een banale aanrijding zadelt Vanneste en Selattin dan weer op met een opdracht die geen van beiden erg vrolijk stemt.

Di 23 oktober 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Politieserie (2000). Bonanza. Raymond is verbaasd als hij bij aankomst in het commissariaat Robert Audenaert tegen het lijf loopt. De gepensioneerde agent is een levende legende in het Gentse korps. Groot is Raymonds verbazing wanneer Audenaert vraagt Pasmans te spreken: hij heeft de jonge agent nodig om een dertig jaar oude moordzaak op te lossen. Kris heeft het vaste voornemen niemand van zijn team voor te trekken en belast Britt en Tony met een 'hondse' job.

Ma 22 oktober 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Politieserie (2000). Scoren. Het is zaterdagavond en de agenten bereiden zich voor op een risicomatch in het stadion van AA Gent. Tony onderwerpt Britt aan een kruisverhoor. Zij vreest dat Britts relatie met de nieuwe baas zal doorwegen op hun werkrelatie. Britt verzekert een sceptische Tony van het tegendeel. Door de discussie verschijnen beide vrouwen rijkelijk laat op de briefing van Kris. Die briefing is nauwelijks afgelopen of er wordt een eerste incident gemeld: een groep supporters houdt lelijk huis in een benzinestation.

Vr 19 oktober 2018 | 21:05 Flikken Rotterdam

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Politieserie (2018) over een recherche- en politieteam in Rotterdam. Hoogmoed. De rechercheurs krijgen met een verongelukte directeur van een liefdadigheidsinstelling te maken. Al snel wordt duidelijk dat de directeur vermoord is en dat hij minder keurig leefde dan hij zich voordeed. Boekenonderzoek leert dat de directeur het niet al te nauw nam met de financiën. Hein Berg krijgt Frits Nekke's criminele tweelingbroer in het vizier.

Vr 19 oktober 2018 | 20:35 Flikken Rotterdam: seizoen 3, aflevering 7

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Politieserie (2018) over een recherche- en politieteam in Rotterdam. Hoogmoed. De rechercheurs krijgen met een verongelukte directeur van een liefdadigheidsinstelling te maken. Al snel wordt duidelijk dat de directeur vermoord is en dat hij minder keurig leefde dan hij zich voordeed. Boekenonderzoek leert dat de directeur het niet al te nauw nam met de financiën. Hein Berg krijgt Frits Nekke's criminele tweelingbroer in het vizier.

Vr 19 oktober 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Politieserie (2000). Scoren. Het is zaterdagavond en de agenten bereiden zich voor op een risicomatch in het stadion van AA Gent. Tony onderwerpt Britt aan een kruisverhoor. Zij vreest dat Britts relatie met de nieuwe baas zal doorwegen op hun werkrelatie. Britt verzekert een sceptische Tony van het tegendeel. Door de discussie verschijnen beide vrouwen rijkelijk laat op de briefing van Kris. Die briefing is nauwelijks afgelopen of er wordt een eerste incident gemeld: een groep supporters houdt lelijk huis in een benzinestation.

Do 18 oktober 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Politieserie (2000). Gif. Het team verwelkomt Anne en Tom, twee jonge agenten, en doet dat op een wel zeer aparte manier. Tijdens de drink achteraf vraagt iedereen zich af wie de nieuwe baas en opvolger van Deprez wordt. Alle agenten hebben zo hun eigen mening. Dan komt het bericht dat in de haven een stil alarm is afgegaan. Anne en Tom gaan kijken.

Do 18 oktober 2018 | 15:03 Terug: Van Der Vorst Ziet Sterren

Herhaling. In het vijftiende seizoen van Van Der Vorst Ziet Sterren gaat Peter van der Vorst langs bij verschillende Nederlandse sterren voor een openhartig gesprek en een exclusief kijkje in hun leven. Hij bezoekt onder anderen Angela Schijf, Anita Meyer, Roxeanne Hazes, Ronnie Flex en Armin van Buuren. Het jubileumseizoen is vanaf vanavond elke woensdag om 21:30 uur te zien op RTL 4. In de eerste aflevering is Peter op de set van Flikken Maastricht met Angela Schijf en is hij thuis bij Ronnie Flex, waar hij niet alleen Ronnies ouders, maar ook zijn grootouders ontmoet. Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar broertje. Ook komt moeder Rachel even langs. Verder bezoekt Peter Paul de Leeuw, één van de grondleggers van het programma. Volgens Peter wordt het een mooi jubileumseizoen: "Dit is het tiende jaar en vijftiende seizoen van Van Der Vorst Ziet Sterren en we maken er echt een feestje van, met bijzondere gasten!" Een van deze bijzondere gasten is Anita Meyer. Een interview met Anita stond al lange tijd op Peters wensenlijst, en was dus het perfecte cadeau aan zichzelf voor dit feestelijke seizoen. Peter ontmoet verder Lilian Marijnissen, Tino Martin, Wim Kieft en geliefden Holly Brood en Soy Kroon.

Wo 17 oktober 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Politieserie (1999). Volle maan. Het is zaterdagnacht en volle maan. Het commissariaat van Gent-centrum wordt overspoeld met een uitgelezen selectie vreemde schepsels en ongewone oproepen. Vanneste mobiliseert zijn collega's voor de verhuis van zijn zus Merel de volgende morgen. Britt probeert tevergeefs Kris te bereiken om haar misstap goed te maken.

Di 16 oktober 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Politieserie (1999). Op voorschrift. In een appartement wordt een drugsdode aangetroffen. Het meisje blijkt gestorven te zijn aan een fatale combinatie medicijnen. De voorschriften dragen de naam van een huisarts die Britt en Tony maar al te goed kennen. Raymond en Pasmans ondervinden dat sommigen meer gelijk zijn voor de wet dan anderen.

Di 16 oktober 2018 | 15:45 Flikken

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Politieserie (1999). Doodrijder. Voor een bar wordt een oude man met zijn hondje van zijn bromfiets gereden door een onvoorzichtige chauffeur. De bestuurder pleegt vluchtmisdrijf. Raymond en Pasmans ontfermen zich over de arme sukkelaar en het gewonde dier. Britt en Tony hebben een afspraak met onderzoeksrechter Francken, die op zich laat wachten. Dan krijgt Tony een telefoontje van Vanneste.

Ma 15 oktober 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Politieserie (1999). Schoolplicht. Een vader komt aangifte doen van de verdwijning van zijn dochter, Sofie. Zij is lerares in een probleemschool. Even later wordt haar lijk opgevist uit het Groot Dok. Het lichaam van de jonge vrouw vertoont sporen van recent geweld. Britt en Tony voeren het onderzoek en hebben een aanvaring met de nieuwe onderzoeksrechter.

Za 13 oktober 2018 | 16:35 Flikken

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Politieserie (1999). Doodrijder. Voor een bar wordt een oude man met zijn hondje van zijn bromfiets gereden door een onvoorzichtige chauffeur. De bestuurder pleegt vluchtmisdrijf. Raymond en Pasmans ontfermen zich over de arme sukkelaar en het gewonde dier. Britt en Tony hebben een afspraak met onderzoeksrechter Francken, die op zich laat wachten. Dan krijgt Tony een telefoontje van Vanneste.

Vr 12 oktober 2018 | 21:05 Flikken Rotterdam

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Politieserie over een recherche- en politieteam in Rotterdam. Oude jongens. Een groot hotel-restaurant wordt overvallen. Van de overvallers en buit ontbreekt ieder spoor. Onder de slachtoffers bevindt zich een zware crimineel. Al snel wordt duidelijk dat de overvallers de weg in het hotel goed kenden en merken de rechercheurs dat ze niet de enigen zijn die op de rovers jagen. Charlie heeft Hein ingelicht over de activiteiten van de jeugdbende, maar dreigt nu zelf slachtoffer te worden.

Vr 12 oktober 2018 | 20:35 Flikken Rotterdam: seizoen 3, aflevering 6

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Politieserie (2018) over een recherche- en politieteam in Rotterdam. Oude jongens. Een groot hotel-restaurant wordt overvallen. Van de overvallers en buit ontbreekt ieder spoor. Onder de slachtoffers bevindt zich een zware crimineel. Al snel wordt duidelijk dat de overvallers de weg in het hotel goed kenden. De rechercheurs merken bovendien dat ze niet de enigen zijn die op de rovers jagen. Charlie heeft Hein ingelicht over de activiteiten van de jeugdbende, maar dreigt nu zelf slachtoffer te worden.

Vr 12 oktober 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Politieserie (1999). Pickpocket. Een internationale bende pickpockets is naar Gent afgezakt en de unit Gauwdiefstallen vraagt het team bij te springen. De mannen hebben zich terdege op deze opdracht voorbereid en trakteren Britt en Tony op een verrassing. Bovendien wil de burgemeester bij het begin van het toeristisch seizoen meer blauw op straat.

Vr 12 oktober 2018 | 15:35 Flikken

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Politieserie (1999). Slagen en verwondingen. Wanneer Dany De Volder 's nachts thuiskomt, treft hij er de politie en een ambulance. Zijn moeder is door een inbreker zwaar mishandeld. Maar Britt en Tony ontdekken tegenstrijdigheden in het verhaal van de vader en zijn er van overtuigd dat hij het hele inbrekersverhaal heeft verzonnen. Raymond kent de familie en heeft grote twijfels bij de piste die door Britt en Tony wordt gevolgd.

Do 11 oktober 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Politieserie (1999). Slagen en verwondingen. Wanneer Dany De Volder 's nachts thuiskomt, treft hij er de politie en een ambulance. Zijn moeder is door een inbreker zwaar mishandeld. Maar Britt en Tony ontdekken tegenstrijdigheden in het verhaal van de vader en zijn er van overtuigd dat hij het hele inbrekersverhaal heeft verzonnen. Raymond kent de familie en heeft grote twijfels bij de piste die door Britt en Tony wordt gevolgd.

Do 11 oktober 2018 | 15:35 Flikken

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Politieserie (1999). Ooggetuige. In het Citadelpark wordt 's morgens het lijk aangetroffen van een man. Alles wijst erop dat hij 's nachts is vermoord bij een bezoek aan de homoprostitués in het park. Tony leidt het onderzoek want Britt, pas terug uit ziekteverlof, mag van baas Deprez alleen bureauwerk doen. Daar is zij het echter niet mee eens en samen met Tony gaat Britt op zoek naar getuigen.

Wo 10 oktober 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Politieserie (1999). Ooggetuige. In het Citadelpark wordt 's morgens het lijk aangetroffen van een man. Alles wijst erop dat hij 's nachts is vermoord bij een bezoek aan de homoprostitués in het park. Tony leidt het onderzoek want Britt, pas terug uit ziekteverlof, mag van baas Deprez alleen bureauwerk doen. Daar is zij het echter niet mee eens en samen met Tony gaat Britt op zoek naar getuigen.

Di 9 oktober 2018 | 15:45 Flikken

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Politieserie (1999). Sloopwerk. De politie wordt opgevorderd om op last van de eigenaar een kraakpand te ontruimen. Niemand van de flikken is erg opgezet met deze opdracht. Vanneste heeft de leiding en ontdekt tot zijn verbijstering dat zijn zus Merel ook in het pand verschanst zit. Tijdens de ontruiming loopt één en ander grondig fout en het team krijgt ongewenst bezoek van de Dienst Intern Toezicht.

Ma 8 oktober 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Politieserie (1999). Sloopwerk. De politie wordt opgevorderd om op last van de eigenaar een kraakpand te ontruimen. Niemand van de flikken is erg opgezet met deze opdracht. Vanneste heeft de leiding en ontdekt tot zijn verbijstering dat zijn zus Merel ook in het pand verschanst zit. Tijdens de ontruiming loopt één en ander grondig fout en het team krijgt ongewenst bezoek van de Dienst Intern Toezicht.

Za 6 oktober 2018 | 16:40 Flikken

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Politieserie (1999). In dubio. Vanneste en Selattin krijgen een nachtelijke noodoproep: een chauffeur is door een liftster met een mes verwond en beroofd. Beide agenten gaan op zoek naar het meisje. Hun zaak vertoont merkwaardige aanknopingspunten met een vermeende verdwijning die door Britt en Tony wordt onderzocht. Sinds enkele dagen wordt ook het stadhuis met graffiti beklad. Pasmans meldt zich als vrijwilliger om deze vandaal op te sporen. En dus moet ook Raymond mee.

Vr 5 oktober 2018 | 21:05 Flikken Rotterdam

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Politieserie over een recherche- en politieteam in Rotterdam. Op de korrel. Saskia, de vriendin van Stan, verdwijnt. Stan weet dat ze bedreigd werd, maar hij weet niet precies door wie. Heeft haar voormalige vriend Frits Nekke ermee te maken? Er is geen tijd om het uit te zoeken, want de stad Rotterdam wordt geterroriseerd door een sluipschutter die koste wat kost moet worden opgespoord. Is het iemand die een wrok koestert tegen de gemeente, of gaat het om een verward persoon die in zijn eigen werkelijkheid leeft? Pas als het team ontrafelt wat de werkwijze van de schutter is, kunnen ze een val opzetten. Hein Berg regelt op een bijzondere manier een ontmoeting met de jonge infiltrante Charlie.

Vr 5 oktober 2018 | 20:35 Flikken Rotterdam: seizoen 3, aflevering 5

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Politieserie (2018) over een recherche- en politieteam in Rotterdam. Op de korrel. Saskia, de vriendin van Stan, verdwijnt. Stan weet dat ze bedreigd werd, maar hij weet niet precies door wie. Heeft haar voormalige vriend Frits Nekke er iets mee te maken? Er is geen tijd om het uit te zoeken, want de stad Rotterdam wordt geterroriseerd door een sluipschutter die koste wat het kost moet worden opgespoord. Is het iemand die een wrok koestert tegen de gemeente, of gaat het om een verward persoon die in zijn eigen werkelijkheid leeft? Pas als het team ontrafelt wat de werkwijze van de schutter is, kunnen ze een val opzetten. Hein Berg regelt op een bijzondere manier een ontmoeting met de jonge infiltrante Charlie.

Vr 5 oktober 2018 | 16:55 Flikken

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Politieserie (1999). Dood spoor. Op zondagochtend wordt in de haven van Gent het lijk aangetroffen van een taxichauffeur. Zijn keel is overgesneden, zijn recette geroofd. Britt en Tony overtuigen onderzoeksrechter Francken de zaak aan hen toe te wijzen en niet aan de Federale politie. De twee vrouwen krijgen 24 uur. Pasmans heeft ook Raymond op zijn vrije dag voor dit onderzoek gemobiliseerd, maar zij krijgen van Deprez een ander 'zwaar' vergrijp toegewezen.

Vr 5 oktober 2018 | 15:35 Flikken

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Politieserie (1999). Dood spoor. Op zondagochtend wordt in de haven van Gent het lijk aangetroffen van een taxichauffeur. Zijn keel is overgesneden, zijn recette geroofd. Britt en Tony overtuigen onderzoeksrechter Francken de zaak aan hen toe te wijzen en niet aan de Federale politie. De twee vrouwen krijgen 24 uur. Pasmans heeft ook Raymond op zijn vrije dag voor dit onderzoek gemobiliseerd, maar zij krijgen van Deprez een ander 'zwaar' vergrijp toegewezen.

Do 4 oktober 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Politieserie (1999). Lopend vuur. Bij een nachtelijke brand in een Turkse pitabar raakt de uitbater zwaargewond. Wanneer er aanwijzingen opduiken van kwaad opzet, staat de hele stad in rep en roer. De druk van politiek, media en publieke opinie op het team van Deprez wordt bijzonder groot.

Wo 3 oktober 2018 | 16:50 Flikken

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Politieserie (1999). Lijfwacht. Britt en Tony onderzoeken de klacht van een vrouw die beweert dat ze door haar ex-vriend wordt gestalkt. Maar Tony is elders met haar gedachten: ze heeft twee kaartjes en een man kunnen versieren voor de openingsavond van het Internationaal Filmfestival.

 Meer