Je vindt hier de programma's van First Dates op tv We hebben de volgende programma's voor First Dates First Dates: Datingprogramma, Seizoen 6 Aflevering 11 Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Sherry, een 65. First Dates: Morgen - Datingprogramma, Seizoen 6 Aflevering 11 Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Sherry,. First Dates: Morgen - Datingprogramma, Seizoen 5 Aflevering 31 Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First. First Dates: Morgen - Datingprogramma, Seizoen 7 Aflevering 11 Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Ruth. First Dates: Morgen - Herhaling. Dating reality series. Tom, an 18 year old Yorkshire lad who looks after his sick mum, wants to. First Dates: Morgen - Herhaling. Dating reality series following those looking for love in a restaurant. Chelsea girl Montana meets. First Dates: Overmorgen - Datingprogramma, Seizoen 5 Aflevering 32 Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het. First Dates: Overmorgen - Datingprogramma, Seizoen 7 Aflevering 12 Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant.. First Dates: Overmorgen - Dating reality series. Italian Essex boy Marco has no problem meeting women, but he has not found Mrs. First Dates: 20/11 - Datingprogramma, Seizoen 5 Aflevering 33 Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First.

First Dates op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 31 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Overmorgen | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 32 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Wo 20 november 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 33 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Do 21 november 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 34 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Vr 22 november 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 35 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Ma 25 november 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 36 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Di 26 november 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 37 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Wo 27 november 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 38 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Do 28 november 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 39 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Vr 29 november 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 40 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

First Dates op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 23:35 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 11 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Sherry, een 65-jarige dominatrix, neemt tijdens haar werk altijd de leiding, maar is voor haar liefdesleven toch op zoek naar een man die op gelijke hoogte staat. De 42-jarige tai-chifanaat John zoekt een vrouw die voor de balans in zijn leven kan zorgen. Is Sherry de geknipte persoon? De 40-jarige Hannah houdt van avontuur en hoopt op een gelijkstemde ziel om samen het liefdespad te verkennen. Is kerstbomenkweker Rob haar match? Gemma is 19 en op zoek naar een knappe jongen. Ze mag de tafel delen met het 24 jaar oude fuifbeest Jack, maar ze kan haar zenuwen amper de baas. De 26-jarige David werkt in de IT-sector en is het leven als single meer dan beu. David houdt van karaoke en op zijn date met Jenni brengt hij haar meteen in vervoering met een serenade aan tafel.

Morgen | 14:15 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 11 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Sherry, een 65-jarige dominatrix, neemt tijdens haar werk altijd de leiding, maar is voor haar liefdesleven toch op zoek naar een man die op gelijke hoogte staat. De 42-jarige tai-chifanaat John zoekt een vrouw die voor de balans in zijn leven kan zorgen. Is Sherry de geknipte persoon? De 40-jarige Hannah houdt van avontuur en hoopt op een gelijkstemde ziel om samen het liefdespad te verkennen. Is kerstbomenkweker Rob haar match? Gemma is 19 en op zoek naar een knappe jongen. Ze mag de tafel delen met het 24 jaar oude fuifbeest Jack, maar ze kan haar zenuwen amper de baas. De 26-jarige David werkt in de IT-sector en is het leven als single meer dan beu. David houdt van karaoke en op zijn date met Jenni brengt hij haar meteen in vervoering met een serenade aan tafel.

Morgen | 22:25 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Ruth heeft een fortuin gespendeerd aan een kontlift, maar trekt daarmee de foute mannen aan. Haar hobby is dansen, en dat spreekt Michael wel aan. Maar slaat hij de bal mis met een misplaatste opmerking? De spirituele Katherine laat zich in de liefde leiden door haar gelukskristallen. Doorstaat Andy de test? Fotografe Ginny is op zoek naar iemand die even creatief is als zij. Stewart misschien? Claudia en Jack delen een Harry Potter-obsessie, maar volstaat dat om de vonk te laten overslaan?

Overmorgen | 00:00 First Dates

Herhaling. Dating reality series. Tom, an 18-year-old Yorkshire lad who looks after his sick mum, wants to meet someone to share the rest of his life with. His date is law student Abbie who is also searching for something more long term. Jessica, who likens herself to Bridget Jones, is after someone like James Corden who she can 'Netflix and chill' with, on both fronts. In walks 30-year-old Liam, a Corden doppelganger. It is 71-year-old widow Dottie's first date in 51 years and she is looking for a man to light her fire. Her date Jonathan, a retired CEO, is still living life in the fast lane. Single mum Keely's date is market trader Ben.

Overmorgen | 01:05 First Dates

Herhaling. Dating reality series following those looking for love in a restaurant. Chelsea girl Montana meets self-confessed cheeky chappy Joe from north London. Will sparks fly when their worlds collide? Meanwhile, is gregarious champagne-loving aristocrat Count Anthony the man to bring shy Sylvia out of her shell?

Overmorgen | 22:45 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Kapper Matt is op zoek naar een glamoureuze en stijlvolle vrouw. De bevallige kapster Adele lijkt dan ook geknipt voor hem. Maar knapt ze af op zijn FC Liverpool-obsessie? Ook woordkunstenaars Max en Esther lijken voor elkaar gemaakt. Voor New Yorker Bryan is dit zijn eerste date in meer dan twintig jaar. Geeft kunsthandelaar Simon deze zelfverklaarde dinosaurus een kans? Na een aantal slechte ervaringen is Leora op zoek naar een lieve jongen. Wat levert een mierzoete date met de brave Ben op?

Overmorgen | 23:00 First Dates

Dating reality series. Italian Essex boy Marco has no problem meeting women, but he has not found Mrs Right yet. Chiara, who also has Italian roots, seems to tick all the boxes. Musician Daniel wants to find someone who will appreciate his passion for music. He meets criminology student Luka, who also has a passion for serial killers. Live wire Bernard is dressed to impress in a suit that he designed himself. He meets Sue who is also a care worker from Preston and she recognises Bernard.

Wo 20 november 2019 | 22:35 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Treinbestuurder en alleenstaande vader Dean wil zijn liefdesleven weer op de rails krijgen. Ook Celine worstelt met het combineren van kinderen en daten. Zetten ze elkaar weer op het juiste spoor? Ex-popster Jay en glitterfan Brett lijken meer oog te hebben voor de ober dan voor elkaar. Knappe leraar Richard probeert Jess te verleiden met een brief van een van zijn leerlingen. Maar de sterren van de avond zijn Brummie en Iffy. Slaat de vonk over tijdens hun hilarische date?

Do 21 november 2019 | 22:50 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 14 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Losbol Lee wil zijn feestmuts aan de haak hangen en zich settelen. De rustige Abbi lijkt daar de perfecte vrouw voor, maar drijft hij het te ver wanneer hij een kopje thee verkiest boven een shotje tequila? Cameron en Joe delen een passie voor politiek, maar volstaat dat voor een tweede date? Deanna houdt van snelle wagens, en dus misschien ook wel van automonteur Alex. Iets rustiger gaat het eraan toe tussen Bianca en Teza. Speelt hun onzekerheid hen parten, of verbindt het hen net?

Zo 24 november 2019 | 23:00 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 12 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Nahida is 23 jaar en komt uit Liverpool. Ze heeft een passie voor eten en is op zoek naar een man om die passie mee te delen. Is de 1,90 meter lange Thomas haar culinaire levensgezel? De 46-jarige Dale heeft jaren op een cruiseschip gewerkt, maar in de liefde heeft hij de boot gemist. Aan Cupido de taak om hem samen met massagetherapeut Chris op de love boat te krijgen. De 40 jaar oude Mark mag aan tafel met Gilly, 38 jaar. Zij is hopeloos op zoek naar iemand die haar kan liefhebben om haar innerlijk. Wanneer blijkt dat de twee elkaar al eerder ontmoet hebben, begint de pret.

Ma 25 november 2019 | 14:20 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 12 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Nahida is 23 jaar en komt uit Liverpool. Ze heeft een passie voor eten en is op zoek naar een man om die passie mee te delen. Is de 1,90 meter lange Thomas haar culinaire levensgezel? De 46-jarige Dale heeft jaren op een cruiseschip gewerkt, maar in de liefde heeft hij de boot gemist. Aan Cupido de taak om hem samen met massagetherapeut Chris op de love boat te krijgen. De 40 jaar oude Mark mag aan tafel met Gilly, 38 jaar. Zij is hopeloos op zoek naar iemand die haar kan liefhebben om haar innerlijk. Wanneer blijkt dat de twee elkaar al eerder ontmoet hebben, begint de pret.

Ma 25 november 2019 | 22:25 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 15 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. We verwelkomen een bijzondere gast uit Frankrijk: niemand minder dan de vader van Fred. Hij leert ons een belangrijke les over de liefde. Sunny tovert heerlijke cupcakes op tafel, maar maakt een cruciale fout op het einde van zijn date met Misha. In deze aflevering ook een double date: de nerveuze en onervaren tweelingen Rebecca en Stephen wagen hun kans bij Kristian en Emily. Gail is al twintig jaar niet meer op date geweest, maar valt onmiddellijk voor de charmante zestiger Adrian.

Di 26 november 2019 | 22:45 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 16 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Aisleyne heeft zich altijd gefocust op haar carrière, ten koste van haar liefdesleven. Ze is op zoek naar een alfamannetje, maar is het flirterige gedrag van macho Darren dan toch te veel van het goeie? John en Warren zijn allebei dol op sciencefiction, maar slaat de vonk ook over in het echte leven? Traumachirurg Salam heeft in oorlogsgebied gewerkt, maar is nog nooit zo nerveus geweest als voor zijn date met Tara. En deejay Nathan en zakenvrouw Jade zorgen voor een humoristische noot.

Wo 27 november 2019 | 22:35 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 17 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Danni is op zoek naar een man die met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Ze heeft geluk, want haar date Aiden is meer dan twee meter lang. Maar volstaat dat voor een tweede afspraakje? Sachen en Priya blijken elkaar al eerder te hebben ontmoet. Is het een blij weerzien? Daniel waagt zich voor de tweede keer aan het First Dates-avontuur, maar deze keer heeft hij zich goed voorbereid. En na een reeks desastreuze dates hoopt Leslie de ban te breken met adrenalinejunkie George.

Do 28 november 2019 | 22:45 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 18 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De brutale, maar charmante Billy haalt alles uit de kast om de knappe blondine Olivia voor zich te winnen. Maar zijn bizarre boterfobie dreigt roet in het eten te gooien. Kristina en Nicola proberen hun zenuwen weg te drinken, maar dat leidt al snel tot gênante situaties. Fervent treinspotter James en zenuwpees Holly zijn allebei overtuigd christen. Op een papier lijkt dit een hemelse match, maar het onderwerp voorhuwelijkse seks blijkt helaas een splijtzwam te zijn.

 Meer

First Dates gemist

Ma 19 augustus 2019 | 19:25 Terug: First Dates Ireland

19/08 - Datingprogramma, Vanaf vanavond is elke werkdag om 19:25 uur op NPO 3 het derde seizoen van de Ierse First Dates te zien. In dit datingprogramma worden singles aan elkaar voorgesteld in een restaurant. Betoverende...

Vanaf vanavond is elke werkdag om 19:25 uur op NPO 3 het derde seizoen van de Ierse First Dates te zien. In dit datingprogramma worden singles aan elkaar voorgesteld in een restaurant. Betoverende jurk Het First Dates-restaurant opent weer zijn deuren. De eerste gast is Jackie, die direct indruk maakt met haar betoverende jurk. Beste vrienden Leigh en Niamh gaan op dubbeldate. Slaat de vonk over tussen Leigh en Samuel, die stiekem een oogje heeft op de Ierse premier Leo Varadkar? Mooiste kleren En hoe vergaat het Niamh bij haar date met toneelregisseuse Isabelle? Modeblogger Lawson heeft speciaal zijn mooiste kleren aangetrokken voor zijn date, maar is al die moeite voor niks geweest? En weet verkoper Ben indruk te maken op feestbeest Amy?

Zo 10 februari 2019 | 20:55 Nieuw: First Dates Hotel

10/02 - Datingprogramma, Na een aantal seizoenen van First Dates is vanaf vanavond ook First Dates Hotel te zien op NPO 3. In en rond een romantisch hotel leren de singles elkaar beter kennen. Op zoek naar een droompartner...

Na een aantal seizoenen van First Dates is vanaf vanavond ook First Dates Hotel te zien op NPO 3. In en rond een romantisch hotel leren de singles elkaar beter kennen. Op zoek naar een droompartner krijgen de deelnemers de kans om na een succesvolle dat de volgende dag opnieuw af te spreken. In de eerste aflevering zijn onder anderen de 75-jarige weduwe Margrit, de 44-jarige Debbie die zo veel van honden houdt, dat ze van honden uitlaten haar baan heeft gemaakt, en de excentrieke 32-jarige Mounsiff te zien. Lees meer over dit programma op gids.tv/programma/first-dates-hotel.

Vr 8 februari 2019 | 13:45 RTL Late Night Met Twan Huys: o.a. Wim Daniëls

08/02 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: Wim Daniëls Houdoe is gekozen tot het populairste Brabantse woord maar duikt nu ook op in de rest van ons land. Reden genoeg voor taalvirtuoos Wim...

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Wim Daniëls Houdoe is gekozen tot het populairste Brabantse woord maar duikt nu ook op in de rest van ons land. Reden genoeg voor taalvirtuoos Wim Daniëls om er een boek over te schrijven. Hij dook in de herkomst van het woord en schreef de tekst voor de carnavalskraker Ik zeg houdoe. - Sergio Vyent en Victor Abeln Het televisieprogramma First Dates is al jaren een kijkcijferhit en nu opent er zelfs een compleet hotel. Hier checken vrijgezellen in die samen op date gaan. En is er een klik dan kunnen ze meteen inchecken voor een romantische nacht. Maître Sergio Vyent en barman Victor Abeln vertellen samen over dit nieuwe avontuur. - Wieke van der Vossen, Steffi Haazen en René Pluijm Het Voedingscentrum waarschuwt vandaag voor het goudbruin bakken van aardappelen, het kan de kans op kanker verhogen. De boodschap van het Voedingscentrum onderstreept nog maar eens de vraag: wat mag je nou wel en wat mag je niet eten? - Fernando Halman Wat speelt er in de muziekwereld? Fernando Halman gidst ons elke donderdag door het woud aan singles, albums en muzieknieuws in De Week van Fernando. - Lex Uiting Verslaggever Lex Uiting is vandaag op stap gegaan met voetbalsupporters. De fans staan niet bekend om hun gezonde levensstijl. Reden voor clubs om een sportprogramma te starten om hun supporters van hun overgewicht af te helpen.

Vr 8 februari 2019 | 00:46 RTL Late Night Met Twan Huys: o.a. Wim Daniëls

08/02 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: Wim Daniëls Houdoe is gekozen tot het populairste Brabantse woord maar duikt nu ook op in de rest van ons land. Reden genoeg voor taalvirtuoos Wim...

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Wim Daniëls Houdoe is gekozen tot het populairste Brabantse woord maar duikt nu ook op in de rest van ons land. Reden genoeg voor taalvirtuoos Wim Daniëls om er een boek over te schrijven. Hij dook in de herkomst van het woord en schreef de tekst voor de carnavalskraker Ik zeg houdoe. - Sergio Vyent en Victor Abeln Het televisieprogramma First Dates is al jaren een kijkcijferhit en nu opent er zelfs een compleet hotel. Hier checken vrijgezellen in die samen op date gaan. En is er een klik dan kunnen ze meteen inchecken voor een romantische nacht. Maître Sergio Vyent en barman Victor Abeln vertellen samen over dit nieuwe avontuur. - Wieke van der Vossen, Steffi Haazen en René Pluijm Het Voedingscentrum waarschuwt vandaag voor het goudbruin bakken van aardappelen, het kan de kans op kanker verhogen. De boodschap van het Voedingscentrum onderstreept nog maar eens de vraag: wat mag je nou wel en wat mag je niet eten? - Fernando Halman Wat speelt er in de muziekwereld? Fernando Halman gidst ons elke donderdag door het woud aan singles, albums en muzieknieuws in De Week van Fernando. - Lex Uiting Verslaggever Lex Uiting is vandaag op stap gegaan met voetbalsupporters. De fans staan niet bekend om hun gezonde levensstijl. Reden voor clubs om een sportprogramma te starten om hun supporters van hun overgewicht af te helpen.

Do 7 februari 2019 | 22:28 RTL Late Night Met Twan Huys: o.a. Wim Daniëls

07/02 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: Wim Daniëls Houdoe is gekozen tot het populairste Brabantse woord maar duikt nu ook op in de rest van ons land. Reden genoeg voor taalvirtuoos Wim Daniëls om...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Wim Daniëls Houdoe is gekozen tot het populairste Brabantse woord maar duikt nu ook op in de rest van ons land. Reden genoeg voor taalvirtuoos Wim Daniëls om er een boek over te schrijven. Hij dook in de herkomst van het woord en schreef de tekst voor de carnavalskraker Ik zeg houdoe. - Sergio Vyent en Victor Abeln Het televisieprogramma First Dates is al jaren een kijkcijferhit en nu opent er zelfs een compleet hotel. Hier checken vrijgezellen in die samen op date gaan. En is er een klik dan kunnen ze meteen inchecken voor een romantische nacht. Maître Sergio Vyent en barman Victor Abeln vertellen samen over dit nieuwe avontuur. - Wieke van der Vossen, Steffi Haazen en René Pluijm Het Voedingscentrum waarschuwt vandaag voor het goudbruin bakken van aardappelen, het kan de kans op kanker verhogen. De boodschap van het Voedingscentrum onderstreept nog maar eens de vraag: wat mag je nou wel en wat mag je niet eten? - Fernando Halman Wat speelt er in de muziekwereld? Fernando Halman gidst ons elke donderdag door het woud aan singles, albums en muzieknieuws in De Week van Fernando. - Lex Uiting Verslaggever Lex Uiting is vandaag op stap gegaan met voetbalsupporters. De fans staan niet bekend om hun gezonde levensstijl. Reden voor clubs om een sportprogramma te starten om hun supporters van hun overgewicht af te helpen.

Eergisteren 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 30 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Do 14 november 2019 | 23:10 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Niemand minder dan Miss Essex 2017, de 24-jarige Emily, is te gast in het restaurant. Zij mag op date met de knappe loodgieter Billy. Ketan lijdt aan autisme en dat heeft hem al meermaals parten gespeeld bij het daten. Hij schuift aan tafel met Brodie, die wel houdt van een man met een bijzonder kantje. Nick is na de dood van zijn verloofde weer klaar om te daten. Zijn date is de 52-jarige golfster Laura.

Do 14 november 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 29 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Wo 13 november 2019 | 22:35 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Cecilia is een zelfzekere jongedame van 23 en ze is het beu dat ze enkel op haar looks wordt afgerekend. Ze probeert een match te zoeken in businessdevelopmentmanager Viv, die geen blad voor de mond houdt. Jayne is dol op honden, maar in de liefde wil het maar niet lukken. Zij mag op date met de 44-jarige kinderentertainer Stuart. Ben is 52 en zanger. Met date Sarah lijkt Cupido een match te hebben gevonden, maar dan komt er een kink in de kabel.

Wo 13 november 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 28 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Di 12 november 2019 | 22:55 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. First Dates regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen.

Di 12 november 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 27 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Ma 11 november 2019 | 22:40 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. First Dates regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen.

Ma 11 november 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 26 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Zo 10 november 2019 | 23:05 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De 33-jarige David staat vol zelfvertrouwen op een podium, maar is best wel verlegen in zijn omgang met het andere geslacht. Hij gaat op date met de 27-jarige Helen, die op zoek is naar instant romantiek. De 64-jarige Anthony is eerder een oude romanticus, hij gaat op date met Barbara, een goochelaar die wel een aantal versiertrucjes achter de hand heeft. De 33-jarige Greame gaat voor het eerst op date na het overlijden van zijn vrouw. Zijn date is de 25-jarige Daniela die van echte mannen houdt. Rashun, een club-dj van 26 jaar, reist de wereld rond, maar vooralsnog doet hij dat alleen, hij hoopt dat hier verandering in komt. Hij gaat op date met de 30-jarige tandverpleegkundige Tara, die zijn passie voor housemuziek deelt.

Vr 8 november 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 25 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Do 7 november 2019 | 22:45 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Freddie is 27 en op zoek naar een dame die zijn bijzondere humor kan smaken. Benieuwd of die dame de 22-jarige Rebecca is. Maar zal Freddie zijn zenuwen onder bedwang kunnen houden? De 36 jaar oude legerarts Lyn draagt al zes maanden heuglijk nieuws met zich mee. Haar tafelgenoot is de 38-jarige Steve, een voormalig legeringenieur. Gina is 52 en jazzzangeres en mag op date met de 57-jarige singer-songwriter Nik. Zit hier muziek in? Cindy is 27 en komt uit Leeds. Ze zoekt de ideale partner om mee naar haar moeder te nemen. Haar date is Elan, 27 en wat betreft de outfit een absolute match voor Cindy.

Do 7 november 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 24 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Wo 6 november 2019 | 22:40 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De 30 jaar oude J is groot en knap en doet meteen menig hart smelten in het restaurant. Maar zijn date Sophie is niet meteen het meisje dat je met een knipoog kan verleiden. In deze aflevering ook een double date, want Mandy en Stuart zullen elkaar morele steun geven in hun zoektocht naar de ware. Mandy is op zoek naar een avonturier. Globetrotter Adam zou weleens in dat plaatje kunnen passen. Stuart probeert dan weer Claire voor zich te winnen en laat zich daarbij van zijn meest humoristische kant zien. Morganne is 21 en deelt de tafel met de 23-jarige Nathan. Ze kennen allebei niets van lekker eten, maar des te meer van het nachtleven

Wo 6 november 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 23 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Di 5 november 2019 | 22:50 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 25 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De 39-jarige Dina wil graag man en kinderen. Ze hoopt dat de 41-jarige Stephen op dezelfde golflengte zit als zij. Rachel zit op de kunstacademie en zoekt een man die even gek is op kunst als zij.

Di 5 november 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 22 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Ma 4 november 2019 | 22:40 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 24 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Jade is 24 en gek op fitness. Ze is op zoek naar een man die haar hartslag de hoogte in kan jagen en dol is op haar tattoos. De 29-jarige yogafanaat Jak lijkt perfect in dat plaatje te passen. De 70-jarige styliste Christine is een levendige vrouw met hoge verwachtingen van haar toekomstige man. Een hele opgave voor de 71 jaar oude Peter. Donna is 51 en een echte romanticus. Zij schuift aan tafel met de 53-jarige Simon uit Dallas. Valt hij met zijn zuiders accent en Stetson in de smaak bij Donna? De 26 jaar oude Hannah-Jayne weet wat ze wil: een grote, knappe man met een voorliefde voor kunst. Is Justin de man naar wie ze op zoek is?

Ma 4 november 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 21 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Zo 3 november 2019 | 23:25 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 9 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De 26-jarige archeologe Sophie zoekt een man die haar passie voor geschiedenis deelt. Haar date is de 29-jarige zelfverklaarde nerd Mark, die een zwak heeft voor de Tweede Wereldoorlog. Voor de 29-jarige stand-upcomedian Kelly is de liefde geen lachertje. Zij zoekt een man die stevig in zijn schoenen staat. Ondernemer Russell lijkt de geknipte man. De 72-jarige Heather gaat op date met Gary, die op zoek is naar nieuwe liefde na een breuk. De 36-jarige Greig is klaar voor zijn tweede date in het restaurant. Hij zoekt een man die van de simpele dingen in het leven kan genieten. De 27-jarige zangeres Alice heeft al voor veel gelukkige koppeltjes gezongen, maar is zelf nog op zoek naar de liefde. Zou ze die vinden bij de 28-jarige DJ Luke?

Vr 1 november 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 20 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Do 31 oktober 2019 | 22:50 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 23 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Mimi is 25 en bedenkt recepten. Ze heeft alleen nog geen perfect recept voor de liefde gevonden. Misschien kan de 29-jarige rugbyspeler Joel haar daarbij helpen. Theaterproducer Sue is 67, maar ze heeft nog geen hoofdrolspeler voor haar liefdesverhaal ontmoet. Aan haar tafel zit de 63 jaar oude Amerikaanse psycholoog Ben. Laura is 27, model en op zoek naar een grote, donkere man. Dan lijkt te voldoen aan dat profiel, maar is zijn werk ook goed genoeg voor Laura? De 30-jarige Matt is een romanticus pur sang. Hij mag op date met Lucy, die zichzelf omschrijft als een moderne hippie.

Do 31 oktober 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 19 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Wo 30 oktober 2019 | 22:30 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 22 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Danseres en vuurspuwer Khloe zoekt een man die het vuur in haar kan aanwakkeren. Voormalig clubpromotor op Ibiza Rick deelt Khloe's passie voor muziek, maar weten ze de juiste snaar bij elkaar te raken? De 40-jarige ecoloog Andrew zoekt een vrouw die net als hij gek is op alles wat met flora en fauna te maken heeft. Andrews date is hulpverleenster Charlotte. Als het gesprek op het buitenleven komt, is het erop of eronder voor deze daters.

Wo 30 oktober 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 18 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Di 29 oktober 2019 | 22:45 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 21 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Leah is 20 jaar en haar afspraakje met de 23-jarige Ashley is meteen haar eerste date ooit. De 30-jarige lasser Daniel is op zoek naar een vrouw. Hij is een charmante kerel, maar heeft weinig zelfvertrouwen. Misschien lukt het wel met de 26 jaar oude Emily. Zij wil een man die haar als een echte dame behandelt. Pete is succesvol in het rugby, maar niet in de liefde. Misschien komt daar verandering in met de 29 jaar oude pilote Antonia. Kemi is 51 en op zoek naar een man om zich mee te settelen. Errol is 52 en mag met haar op date, maar heeft moeite om er een woord tussen te krijgen.

Di 29 oktober 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Ma 28 oktober 2019 | 22:35 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 20 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Emily is 24 en op zoek naar een grote, donkere man met goeie manieren. Haar date, het 24-jarige model Matt, weet haar snel te imponeren, maar kunnen ze het gesprek ook gaande houden? Ian is 45 en zwarte gordel in karate. Maar op het vlak van de liefde heeft hij nog heel wat te leren. Misschien weet de 43-jarige Lindsay hoe ze hem moet aanpakken? Natasha is 22 en gaat op date met Oskar, een 23-jarige chef-kok. Het gesprek loopt al snel los. Heeft Oskar zijn keukenmuze gevonden? Michael is 73, maar houdt nog steeds van de vrouwtjes. Benieuwd of zijn open aanpak naar de zin is van de 67-jarige kapster Mo.

Ma 28 oktober 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Ma 28 oktober 2019 | 14:30 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De 44-jarige Nicky, een astronaute in opleiding, hoopt in de zevende hemel te geraken met haar nieuwe partner. Ze gaat op date met Daniel, een journalist. 58-jarige straatveger Bruce wil het daten nog niet meteen opgeven. Hij zoekt een dame met wie hij zijn avonden kan delen en die van hem houdt om wie hij is. Zijn date is Yvonne, een moeder van twee die zichzelf weer op de eerste plaats wil zetten en op zoek is naar de ware liefde. De 24-jarige hondenliefhebber Milo zoekt een vrouw die hem kan bijbenen. Hij gaat op date met Angelica, die er geen doekjes om windt. De 23-jarige Imogen heeft al twee jaar niet gedatet. Zij zoekt een knappe, grote rugbyspeler, en die krijgt ze met Jordan.

Zo 27 oktober 2019 | 23:30 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De 44-jarige Nicky, een astronaute in opleiding, hoopt in de zevende hemel te geraken met haar nieuwe partner. Ze gaat op date met Daniel, een journalist. 58-jarige straatveger Bruce wil het daten nog niet meteen opgeven. Hij zoekt een dame met wie hij zijn avonden kan delen en die van hem houdt om wie hij is. Zijn date is Yvonne, een moeder van twee die zichzelf weer op de eerste plaats wil zetten en op zoek is naar de ware liefde. De 24-jarige hondenliefhebber Milo zoekt een vrouw die hem kan bijbenen. Hij gaat op date met Angelica, die er geen doekjes om windt. De 23-jarige Imogen heeft al twee jaar niet gedatet. Zij zoekt een knappe, grote rugbyspeler, en die krijgt ze met Jordan.

Vr 25 oktober 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Do 24 oktober 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 14 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Wo 23 oktober 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 13 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Di 22 oktober 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Ma 21 oktober 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Vr 18 oktober 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Do 17 oktober 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Wo 16 oktober 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Di 15 oktober 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Ma 14 oktober 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Ma 14 oktober 2019 | 14:30 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 7 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Precious is een 59-jarige professionele zangeres. Ze is op zoek naar de man die geen enkele valse noot zingt en gaat op date met de 58 jaar oude amateurgoochelaar Earle. De 28-jarige John wil een man om een gezin mee op te bouwen. Zijn date met de Schot Greig kent ups en downs. Zullen ze de avond op met een hoogtepunt eindigen? Hebe is 20 en heeft nog nooit gedatet. Op haar eerste afspraakje zet ze alles in op de 25-jarige wijnkenner Charles. De 25-jarige Charlie is een muzikant en op zoek naar een partner die van reizen houdt .Hij mag daarom op date met de 24-jarige Laura. Zal Cupido vanavond toeslaan?

Zo 13 oktober 2019 | 23:20 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 7 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Precious is een 59-jarige professionele zangeres. Ze is op zoek naar de man die geen enkele valse noot zingt en gaat op date met de 58 jaar oude amateurgoochelaar Earle. De 28-jarige John wil een man om een gezin mee op te bouwen. Zijn date met de Schot Greig kent ups en downs. Zullen ze de avond op met een hoogtepunt eindigen? Hebe is 20 en heeft nog nooit gedatet. Op haar eerste afspraakje zet ze alles in op de 25-jarige wijnkenner Charles. De 25-jarige Charlie is een muzikant en op zoek naar een partner die van reizen houdt .Hij mag daarom op date met de 24-jarige Laura. Zal Cupido vanavond toeslaan?

Vr 11 oktober 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Do 10 oktober 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Wo 9 oktober 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Di 8 oktober 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Ma 7 oktober 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Ma 7 oktober 2019 | 14:25 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 6 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De 25-jarige melkboer Ben heeft ongeveer 350 dames met vier poten in zijn leven, maar nu is hij op zoek naar een echte dame. Zangeres Zoe is 36 en op zoek naar een man met zangkwaliteiten. Tim, op zoek naar de vrouw van zijn leven, waagt zijn kans. De 50 jaar oude Sara is nu acht jaar single en op zoek naar een bijzondere vrouw. Past hondentrainster Nicky in dat plaatje?

Zo 6 oktober 2019 | 23:20 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 6 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De 25-jarige melkboer Ben heeft ongeveer 350 dames met vier poten in zijn leven, maar nu is hij op zoek naar een echte dame. Zangeres Zoe is 36 en op zoek naar een man met zangkwaliteiten. Tim, op zoek naar de vrouw van zijn leven, waagt zijn kans. De 50 jaar oude Sara is nu acht jaar single en op zoek naar een bijzondere vrouw. Past hondentrainster Nicky in dat plaatje?

Vr 4 oktober 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen in een restaurant. Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. First Dates regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een geschikte partner.

Do 3 oktober 2019 | 22:00 First Dates Hotel

Dating reality series following those looking for love at a luxury hotel in the Italian countryside. Heads turn at the poolside when a VIP arrives in the muscled form of Blue heartthrob and actor Duncan James. Duncan is the first of four celebrity guests to arrive before next week's first-ever Celebrity First Dates Hotel in aid of Stand Up To Cancer. Having been in the closet for years, Duncan has entrusted Fred Sirieix with finding him his first-ever public date as an out gay man. His date is Portuguese firecracker Joao. Twice-married single mum Jessica is searching for a man who will see past her boob job. Her date is sweet-natured ex-soldier Dean. Italian-born Maddie is looking for her first-ever boyfriend, preferably a Harry Potter lookalike. Her date is mummy's boy and maths whizz-kid Daniel who had a brush with death in a brutal club stabbing.

Do 3 oktober 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De 90-jarige Raymon is de oudste dater van het programma. Hij mag zijn kans wagen met danseres Cecelia, maar zal hun date ook eindigen in de dans van de liefde? Frankie is een model en op zoek naar zijn Barbie. Rosie lijkt die rol op het eerste zicht prima te kunnen waarmaken. Maar is Frankie ook de enige echte Ken voor haar? De 21-jarige Sarah mag op date met de vriendelijke Phil, een stoere rugbyspeler met een klein hartje als het op daten aankomt. Sarah heeft kanker overwonnen en is nu klaar om de ware te vinden. Is de ukelele-spelende Phil de man naar wie ze zoekt?

Wo 2 oktober 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen in een restaurant. Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. First Dates regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een geschikte partner.

Zo 29 september 2019 | 23:35 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De 63-jarige violiste Maggie heeft de hele wereld rondgereisd. Ze mag op date met Alistair, een 70-jarige agent op rust. Zal hij kunnen voldoen aan Maggie haar uitgebreide eisenpakket? IT-consultant Patrick heeft zeven jaar lang niet gedatet. Het is dus maar de vraag of de 29-jarige marketingstudente Angharad de vrouw is waar hij al die jaren op heeft gewacht. Molly komt uit een mannenwereld. Hussein, haar date, is een echte charmeur. Maar is dat waar Molly naar op zoek is? James is op zoek naar de man van zijn leven. De 34-jarige kapper Martin waagt zijn kans.

Vr 27 september 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Het is lente, er hangt liefde in de lucht en het First Dates-restaurant heeft een nieuwe look gekregen. De 24-jarige Will bijt de spits af. Hij is op zoek naar een bloem van een vrouw om zijn liefde mee te delen op het platteland. Maar het is zijn eerste keer, dus het is nog maar de vraag of Fran voor zijn charmes zal vallen. De 47-jarige Emma is moeder van twee. Na enkele mislukte relaties is het tijd voor beterschap. Maar komt die er ook? Sameer is student en op zoek naar Mr. Right. Kan Ciaran die rol invullen? Kat is op zoek naar een heavymetalfan. De langharige Daniel waagt zijn kans.

Do 26 september 2019 | 22:00 First Dates Hotel

Dating reality series following those looking for love at a luxury hotel in the Italian countryside. Single mum and hairdresser Amie is looking for a playmate to complete her little family. Her date has been heaven sent in the guise of Jesus lookalike Kurt. Restaurant salesman Matt's date is marketing executive Dania who is hoping she does not sell herself short. Tour guide and part-time actor Simon has scoured the country for his leading man with little success and would love to exit stage left with his very own Prince Charming. His date is Disney-loving, board game-playing fellow thespian James.

Do 26 september 2019 | 19:30 First Dates New Zealand

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Datingshow waarin singles elkaar voor het eerst ontmoeten in een restaurant. Alweer een primeur: een moeder en haar dochter gaan samen naar het 'First Dates'-restaurant. Ondertussen laat een man zijn aandacht verslappen en ziet hij kans naar rechts te swipen.

Wo 25 september 2019 | 19:30 First Dates New Zealand

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Datingshow waarin singles elkaar voor het eerst ontmoeten in een restaurant. De zoektocht van een stewardess naar de liefde neemt een verrassende wending als ze oogcontact maakt met iemand anders. En er is een schrijver die goed is met woorden. Vliegen de vonken eraf?

Di 24 september 2019 | 19:30 First Dates New Zealand

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Datingshow waarin singles elkaar voor het eerst ontmoeten in een restaurant. Lucy is hier voor de tweede keer op zoek naar de liefde. En er is een primeur: een eeneïge tweeling biedt de datewereld samen het hoofd.

Ma 23 september 2019 | 19:30 First Dates New Zealand

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Datingshow waarin singles elkaar voor het eerst ontmoeten in een restaurant. Eén date blijft te lang op het toilet, waardoor een meisje besluit bij een ander stel aan te schuiven. Dan blaast een ware Romeo zijn date omver, maar werkt dat wel in zijn voordeel?

Ma 23 september 2019 | 14:40 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De 22-jarige schoonheidsspecialiste Eve is op zoek naar een mooie jongen. Misschien maakt Jordan een kans, een assistent-leraar en rugbyfan? Jade is 33 jaar en lingerie- en bikinimodel. De blonde moeder is op zoek naar haar perfecte man. Zaakvoerder Adam waagt zijn kans. Ronnie is yogaleraar. Hij mag op diner met yogaliefhebster Karly. Een ideale match, zo lijkt het wel. Maar is Karly ook gewonnen voor Ronnie z'n liefde voor de Schotse Hooglanden? HR-manager Krystle heeft het gehad met mannen die zich niet willen binden. Kan haar date Jonathan bewijzen dat hij de uitzondering is?

Zo 22 september 2019 | 23:20 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De 22-jarige schoonheidsspecialiste Eve is op zoek naar een mooie jongen. Misschien maakt Jordan een kans, een assistent-leraar en rugbyfan? Jade is 33 jaar en lingerie- en bikinimodel. De blonde moeder is op zoek naar haar perfecte man. Zaakvoerder Adam waagt zijn kans. Ronnie is yogaleraar. Hij mag op diner met yogaliefhebster Karly. Een ideale match, zo lijkt het wel. Maar is Karly ook gewonnen voor Ronnie z'n liefde voor de Schotse Hooglanden? HR-manager Krystle heeft het gehad met mannen die zich niet willen binden. Kan haar date Jonathan bewijzen dat hij de uitzondering is?

Vr 20 september 2019 | 19:30 First Dates New Zealand

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Datingshow waarin singles elkaar voor het eerst ontmoeten in een restaurant. Jennilee noemt anderen altijd 'bro'. Gaat dat haar bij haar date de das omdoen? Een andere vrijgezel is er klaar voor om een gezinnetje te stichten. Is Cupido haar goed gezind en vindt ze een partner?

Do 19 september 2019 | 19:30 First Dates New Zealand

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Datingshow waarin singles elkaar voor het eerst ontmoeten in een restaurant

Wo 18 september 2019 | 19:30 First Dates New Zealand

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Datingshow waarin singles elkaar voor het eerst ontmoeten in een restaurant. Een dierenvriend die wat menselijke genegenheid zoekt ontmoet een adrenalinejunkie met een zwak voor romantiek. Maar zal het tot een tweede date komen?

Di 17 september 2019 | 19:30 First Dates New Zealand

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Datingshow waarin singles elkaar voor het eerst ontmoeten in een restaurant. Als een automonteur en een actrice in spe op zoek gaan naar romantiek, zullen er dan vonken overslaan of zal het leeftijdsverschil een afknapper zijn?

Ma 16 september 2019 | 19:30 First Dates New Zealand

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Datingshow waarin singles elkaar voor het eerst ontmoeten in een restaurant. Tom komt op zijn zoektocht naar geweldige benen uit bij een lingeriemodel in spe, maar kan hij haar aan de haak slaan? Een Portugese ninja en een verpleegkundige wagen het erop in de liefde.

Ma 16 september 2019 | 14:25 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De 90 jaar oude Raymon is de oudste dater van het programma. Hij mag zijn kans wagen met danseres Cecelia, maar zal hun date ook eindigen in de dans van de liefde? Frankie is een model en op zoek naar zijn Barbie. Rosie lijkt die rol op het eerste zicht prima te kunnen waarmaken. Maar is Frankie ook de enige echte Ken voor haar? De 21-jarige Sarah mag op date met de vriendelijke Phil, een stoere rugbyspeler met een klein hartje als het op daten aankomt. Sarah heeft kanker overwonnen en is nu klaar om de ware te vinden. Is de ukelele-spelende Phil de man naar wie ze zoekt?

Zo 15 september 2019 | 23:20 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De 90 jaar oude Raymon is de oudste dater van het programma. Hij mag zijn kans wagen met danseres Cecelia, maar zal hun date ook eindigen in de dans van de liefde? Frankie is een model en op zoek naar zijn Barbie. Rosie lijkt die rol op het eerste zicht prima te kunnen waarmaken. Maar is Frankie ook de enige echte Ken voor haar? De 21-jarige Sarah mag op date met de vriendelijke Phil, een stoere rugbyspeler met een klein hartje als het op daten aankomt. Sarah heeft kanker overwonnen en is nu klaar om de ware te vinden. Is de ukelele-spelende Phil de man naar wie ze zoekt?

Do 12 september 2019 | 22:00 First Dates Hotel

Dating reality series following those looking for love at a luxury hotel in the Italian countryside. Unlucky-in-love radio station manager Paul, a man with a secret past, dates Anna, who has sacrificed love for a career dancing on cruise ships. Fun-loving Sheffield lawyer Lianne meets fellow legal eagle Sia, who is looking for his first ever girlfriend. Philosophy student Finn sets his sights on primary school teacher Georgia. Sparks fly between the young romantics until Georgia's real date, dashing business graduate Oli, checks in.

Do 12 september 2019 | 19:30 First Dates New Zealand

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Datingshow waarin singles elkaar voor het eerst ontmoeten in een restaurant. Een 'maanman' is op zoek naar iemand om zijn nachten mee te delen, maar zal zijn soort intellect in de smaak vallen bij Liz?

Wo 11 september 2019 | 19:30 First Dates New Zealand

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Datingshow waarin singles elkaar voor het eerst ontmoeten in een restaurant. Een verwoede gamer stapt voor het eerst de wereld van het daten binnen, en een parttime-zeemeermin waagt de duik in het diepe. Zal er iemand geluk in de liefde vinden?

Di 10 september 2019 | 19:30 First Dates New Zealand

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Datingshow waarin singles elkaar voor het eerst ontmoeten in een restaurant. Keelan mag in de herkansing en vindt de vonk waar hij naar op zoek was, maar zal een drankje te veel zijn kans op romantiek saboteren?

Ma 9 september 2019 | 19:25 First Dates New Zealand

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Datingshow waarin singles elkaar voor het eerst ontmoeten in een restaurant. Alweer een primeur: een moeder en haar dochter gaan samen naar het 'First Dates'-restaurant. Ondertussen laat een man zijn aandacht verslappen en ziet hij kans naar rechts te swipen.

Ma 9 september 2019 | 19:25 First Dates New Zealand

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Datingshow waarin singles elkaar voor het eerst ontmoeten in een restaurant. Voormalig 'My Kitchen Rules'-deelnemer Travis Thomson stapt het 'First Dates'-restaurant niet als kok binnen, maar als een betalende gast op zoek naar liefde. Zal Travis het meisje van zijn dromen vinden?

Ma 9 september 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen in een restaurant. Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. First Dates regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een geschikte partner.

Zo 8 september 2019 | 23:20 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Het is lente, er hangt liefde in de lucht en het First Dates-restaurant heeft een nieuwe look gekregen. De 24-jarige Will bijt de spits af. Hij is op zoek naar een bloem van een vrouw om zijn liefde mee te delen op het platteland. Maar het is zijn eerste keer, dus het is nog maar de vraag of Fran voor zijn charmes zal vallen. De 47-jarige Emma is moeder van twee. Na enkele mislukte relaties is het tijd voor beterschap. Maar komt die er ook? Sameer is student en op zoek naar Mr. Right. Kan Ciaran die rol invullen? Kat is op zoek naar een heavymetalfan. De langharige Daniel waagt zijn kans.

Vr 6 september 2019 | 19:30 First Dates New Zealand

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Datingshow waarin singles elkaar voor het eerst ontmoeten in een restaurant. Zal communicatiestudent Molly haar droomdate vinden als ze terugkomt voor ronde twee? En ook: een man van weinig woorden en een amateurtoneelspeler wagen het er beiden op in de liefde.

Do 5 september 2019 | 22:00 First Dates Hotel

New series of the dating reality show following those looking for love at a luxury hotel in the Italian countryside. Royal Family-obsessed perfumer Perry is on the scent for a man and meets art dealer Naveed. Six-foot-three buff single dad and builder Richard is heartbroken after the breakup of his marriage and hopes primary school teacher and former model Carly can restore his faith in love. Receptionist Robyn works as a receptionist for a luxury car firm, but her love life is stuck in first gear. Will she struggle to keep her cool when she comes face to face with her dream man, six-foot two rugby player Michael?

Do 5 september 2019 | 19:30 First Dates New Zealand

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Datingshow waarin singles elkaar voor het eerst ontmoeten in een restaurant. Een fitnessfanaat gaat op zoek naar perfectie, en een verwoede wandelaar begeeft zich voor het eerst in vijf jaar op het wankele pad naar romantiek.

Wo 4 september 2019 | 19:30 First Dates New Zealand

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Datingshow waarin singles elkaar voor het eerst ontmoeten in een restaurant. Acht nieuwe singles zetten de eerste wankele schreden in de wilde wereld van het daten. Sommige schone jonkvrouwen vinden hun prins op het witte paard, maar anderen blijven zitten met de rekening!

Wo 4 september 2019 | 19:25 First Dates New Zealand

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Datingshow waarin singles elkaar voor het eerst ontmoeten in een restaurant. Acht nieuwe singles zetten de eerste wankele schreden in de wilde wereld van het daten. Sommige schone jonkvrouwen vinden hun prins op het witte paard, maar anderen blijven zitten met de rekening!

Di 3 september 2019 | 19:25 First Dates Ireland

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Datingshow waarin singles aan elkaar worden voorgesteld in een restaurant. Dierverpleegkundige Sarah laat leraar Paul zien hoe hij zijn romantische inborst beter tot uiting kan laten komen. * Taxichauffeur Paul, die zich er pijnlijk van bewust is dat zijn slechte gebit de oorzaak is van zijn magere liefdesleven, probeert een glimlach te toveren op het gezicht van rijksambtenaar Barbara, die al heel lang vrijgezel is. * De uiterst kieskeurige Tom gaat op date in het restaurant, maar geeft toe dat zijn moeder hem heeft opgegeven. Is studente Niamh goed genoeg voor dit moederskindje? * Na zijn eerdere escapades uitgebreid uit de doeken te hebben gedaan, probeert Dave een iets duurzamer liefdeszaadje te planten bij biologisch boerin Caitriona. * Fysiotherapeut Justin probeert zijn score op liefdesgebied verder te verbeteren met de uitbundige YouTuber Debbie.

Ma 2 september 2019 | 19:25 First Dates Ireland

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Datingshow waarin singles aan elkaar worden voorgesteld in een restaurant. Pranay, die overloopt van zelfvertrouwen én kamasutra-kennis, wordt ineens heel onzeker tijdens zijn ogenschijnlijk perfecte date met seksshopeigenares Shawna. * De ruimdenkende Sarah, geboren in Duitsland, is zeer onder de indruk van de roodharige Johnny, die lasser is en aan naakte performance art doet. Totdat hij bekent dat hij nog nooit van Tom Waits gehoord heeft. * Clodagh, die naar eigen zeggen geen idee heeft hoe ze moet flirten, laat het initiatief aan haar openhartige date John. Maar waarom praat hij honderduit over de Killing Fields? * Sportschooleigenaar Gary hoopt met zijn stoere imago indruk te maken op natuurliefhebber Gemma, maar hun gesprek gaat voornamelijk over zijn huisdier, een varken. * Emily droomt van een lange, donkere man, en wordt niet teleurgesteld als de knappe fitness-Instagrammer Glen, gehuld in driedelig pak, haar date blijkt te zijn.

Vr 30 augustus 2019 | 19:25 First Dates Ireland

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Datingshow waarin singles aan elkaar worden voorgesteld in een restaurant. Darragh en Alan, die zowel beste vrienden als neven zijn, gaan op een dubbele blind date in het First Dates-restaurant. Darragh's date, de zelfverzekerde en licht ordinaire Emma, is dolblij als ze hoort dat hij arts is en ook nog kan koken. * En strandwacht Jane kan haar geluk niet op als blijkt dat haar date Alan ook fan is van Harry Potter. * Bij Emma's vorige bezoek aan het restaurant bleek dat haar date een jongen was met wie ze al eerder had gedatet. Nu is ze terug voor een echte eerste date, en wel met presentator en tv-producent Pat O'Mahony. * Leraar Tom blijkt in de tram onderweg naar het First Dates-restaurant al de aandacht te hebben getrokken van oud-boybandlid Dean. * En acteur en Oscar Wilde-liefhebber Patrick gaat op date met de piekfijn geklede ondernemer Valerie.

Do 29 augustus 2019 | 19:25 First Dates Ireland

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Datingshow waarin singles aan elkaar worden voorgesteld in een restaurant. Hoewel hij zich schaamt voor zijn baantje in een pizzeria, maakt Harris met zijn gevatte grapjes toch indruk op eenhoornliefhebber Micha, die in haar eigen wereldje leeft.

Wo 28 augustus 2019 | 19:25 First Dates Ireland

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Datingshow waarin singles aan elkaar worden voorgesteld in een restaurant. De 68-jarige Angie gaat op date met de 75-jarige gepensioneerde vrachtwagenchauffeur Denis. Ze vertelt hem over haar jeugd op de industrieschool terwijl haar moeder dwangarbeid moest verrichten in de wasserijen van de Ierse Magdalenazusters. * Flapuit Jeff probeert zich van zijn beste kant te laten zien aan universitair docente Jorie, maar slaat een modderfiguur door te verzanden in verhalen over poep en menstruatie. * De extreem zelfverzekerde bedrijfssecretaris Fiachra gaat op date met Rebecca, die een eigen cateringbedrijf heeft. Weet hij de juiste romantische ingrediënten te vinden om haar in te palmen? * Verder zien we of de vonk overslaat tussen psychiatrisch verpleegkundige Darragh en kapster Naomi, en of het liefdesvuur ontbrandt tussen de charmante boer Dermot en verpleegkundige Deirdre.

Di 27 augustus 2019 | 21:45 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 19 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De 26-jarige Josh is advocaat en houdt van kunst. Hij ontmoet in het restaurant de studente Sophia. Ze hebben wel dezelfde interesses, maar hun meningen verschillen toch dusdanig. Leslie is nog maar 22, maar weet precies wat hij wil als het op vrouwen aankomt: een Michelle Obama. Benieuwd of de 26-jarige blogster Babs de perfecte Michelle Obama kan zijn. De 43 jaar oude Amanda heeft nog niet vaak gedatet, maar ze staat er wel open voor. Nu nog afwachten of ze ook openstelt voor de charmes van hockeyspeler Brad. De 52-jarige Sue is terug in het restaurant. Ze waagt een nieuwe poging, vandaag met de sympathieke Londenaar Eddy.

Di 27 augustus 2019 | 19:25 First Dates Ireland

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Datingshow waarin singles aan elkaar worden voorgesteld in een restaurant. Restauranteigenaar Jamie gooit alle remmen los tijdens zijn hitsige date met de knappe Anthony. Elizabeth is op zoek naar een mannelijke tegenspeler en praat honderduit in het Frans met Clive.

Ma 26 augustus 2019 | 21:35 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 18 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De 26-jarige Gladys is in Frankrijk geboren en komt uit een adellijke familie. Ze is op zoek naar een echte Engelse gentleman die ze mee naar haar kasteel kan nemen. Haar date is de 28-jarige accountant en ballroomdanser Robert. Tweedehandsautohandelaar Joey geeft toe dat hij een bad boy is. Hij zoekt een vrouw die door zijn versiertrucs heen kan kijken en die de echte Joey wil leren kennen. Zijn date is de 23-jarige modeblogger Jodie.

Ma 26 augustus 2019 | 19:25 First Dates Ireland

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Datingshow waarin singles aan elkaar worden voorgesteld in een restaurant. Mateo en de rest van het personeel verwelkomen als eerste de negentienjarige transgender David en zijn bijzonder ruimdenkende date Kyle. De uitbundige Bernie gaat op date met amateurscheidsrechter Dave, maar als ze elkaar diep in de ogen kijken, bekent Bernie dat ze Dave al van een afstandje heeft zitten bewonderen. Heywood, die groot fan is van Harry Potter, hoopt zijn eigen Hermelien te vinden. Ondertussen krijgt Kerrie het zo warm van haar knappe date Aaron dat ze moeite heeft om zich te concentreren. Boerenmeid Ailish valt voor de wereldse charmes van de in Egypte geboren playboy Amgad.

Vr 23 augustus 2019 | 19:25 First Dates Ireland

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Datingshow waarin singles aan elkaar worden voorgesteld in een restaurant. Afgestudeerd muzikant Jordan heeft zijn gitaar meegenomen naar het First Dates-restaurant. Als zijn date goed gaat, wil hij haar een serenade brengen, maar wat vindt de genderfluïde studente nanowetenschappen Úna daarvan? Alexandra heeft drie regels: Geen sigaretten, geen alcohol en geen seks. Haar date, parttime model Shane, leert een hoop van haar tijdens hun etentje. Kunstinstallateur Keith drukt de broedse verlangens van zijn date Erinna meteen de kop in door mee te delen dat hij het syndroom van Asperger heeft en zich heeft laten steriliseren. De doorgaans zelfverzekerde crisismanager Killian is bloednerveus tijdens zijn date met de hopeloze romantica Michelle. En vanaf het moment dat ze elkaar voor het eerst zien is meteen duidelijk dat visagiste Frankie en winkeleigenaar Nathan al eerder een intiem onderonsje hebben gehad.

Do 22 augustus 2019 | 21:35 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 17 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De 39-jarige Daniel is op zoek naar de vrouw van zijn dromen, maar zal hij zijn zenuwen de baas kunnen blijven tijdens zijn date met de 29 jaar oude lingerieontwerpster Lauren? Zoe is 21 en op zoek naar een verstandige vrouw die graag leest. Daar lijkt de 22 jaar oude Grace helemaal aan te beantwoorden. Leah is HR-adviseur, 34 jaar en het lijkt haar helemaal voor de wind te gaan tijdens haar date met de 37-jarige Andy. Nikki is 31 en 1,90 meter groot, wat haar best veel parten speelt in haar zoektocht naar de juiste man. Maar rugbyspeler Ross is 1,95 meter lang en misschien wel de man naar wie ze op zoek is.

Do 22 augustus 2019 | 19:25 First Dates Ireland

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Datingshow waarin singles aan elkaar worden voorgesteld in een restaurant. De taal van de liefde bestaat vandaag uit gebaren. De dove John-Charles moet afgaan op de lichaamstaal van Stephen, die regerend Mr. Gay Ierland is. Toneelstudent Ethan deelt een bordje rijst met zijn gevatte date Grainne. De spirituele Mark en levenscoach Patricia begeven zich samen naar een hoger niveau van romantisch bewustzijn. Oud-model Mathew heeft zijn lolbroek aangetrokken, tot groot plezier van stand-upcomedian Cat. En Aaron, naar eigen zeggen vroeger een rokkenjager, probeert Sophie voor zich te winnen.

Wo 21 augustus 2019 | 21:35 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 16 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De 19-jarige Lewis mag het voor de tweede keer proberen. Zal het met de 20 jaar oude barista Lauren beter lopen dan tijdens zijn vorige date? Alasdair is 55, heeft het hele land al doorkruist, maar is nog steeds op zoek naar de juiste man. Kan de 54 jaar oude dj Lee die rol vervullen? De 42-jarige Stu heeft zijn hond Brett meegebracht. Hij is al 13 jaar blind en op zoek naar een vrouw om zich mee te settelen. Hij gaat op date met Jen uit Bristol, 37 en verpleegster. Zal de vonk tussen de twee overspringen?

Wo 21 augustus 2019 | 19:25 First Dates Ireland

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Datingshow waarin singles aan elkaar worden voorgesteld in een restaurant. Galante aannemer Gary herinnert zich dat hij de gescheiden Paula 33 jaar geleden al eens heeft ontmoet. De half-Italiaanse alleenstaande moeder Amy Maria kan haar ogen niet geloven als blijkt dat haar date voormalig playboy en realityster Phil is. Student en oud-kankerpatiënt Shannon heeft een date met tomboy Ciara. En weet de relaxte Eoin afslankconsulente Sharon te overtuigen of laat ze hem afvallen? Tot slot zien we of er een liefdesduet ontstaat tussen muzikant Matthew en de Caribische diva Thrishauna.

Di 20 augustus 2019 | 21:35 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 15 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Montana is 27 jaar, dierenverpleegster en nog steeds op zoek naar de juiste man. Ze gaat op date met Joe, 28 jaar en afkomstig uit Londen. Vliegen de vonken heen en weer tussen de twee? De 55 jaar oude Anthony is van adel en op zoek naar een echte dame. Misschien is dat wel de 40-jarige projectmanager Sylvia. De date tussen de 19-jarige Lewis en de modebewuste Jade lijkt goed van start te gaan, maar dan loopt het fout. Holly is 23 en op zoek naar haar droomprins. Dat zou weleens de gigantische Ricky, 29 jaar oud, kunnen zijn.

Di 20 augustus 2019 | 19:25 First Dates Ireland

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Datingshow waarin singles aan elkaar worden voorgesteld in een restaurant. De 47-jarige Stephen hoopt zijn date Denise te imponeren, maar het bestellen van de oesters gaat hem een stuk beter af dan het eten ervan. Ondertussen probeert Eoin zijn date Tara te laten inzien dat je zelfs na een plotse, verschrikkelijke tragedie weer de liefde kunt vinden. Nadat hij vorige keer een blauwtje liep, heeft Lawson de moed bijeengeraapt om nog een poging te wagen. De twintigjarige Harry en de even oude Andrew delen hun liefde voor Harry Potter, maar wie van de twee is een nepfan? En de 25-jarige Sarah verrast haar date Andreas, een Duitser die in Dublin woont, met de mededeling dat ze 'iets met terrorisme' doet.

Ma 19 augustus 2019 | 21:35 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 14 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De 31-jarige technicus Ian heeft nog nooit gedatet en mag het voor het eerst wagen met verpleegster Stacie, 27 jaar en erg verlegen. Cece is 22 jaar en op zoek naar iemand die haar innerlijke schoonheid wil ontdekken. Haar date is de 23-jarige dj Collins. Aldine is 42 en was al vijf keer verloofd. Het perfecte huwelijk heeft ze al in haar hoofd, maar is de 38-jarige projectmanager Paul ook haar perfecte man? De 65-jarige dominatrix Sherry is terug van weggeweest. Deze keer mag ze het proberen met Dave, een 61 jaar oude duiker op rust.

Do 15 augustus 2019 | 21:35 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 13 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Lettie is amper 23 jaar, bijzonder politiek geëngageerd, maar van de liefde heeft ze geen kaas gegeten. Fred is 26 en mag zijn kans wagen voor een geslaagde avond vol liefde en politiek. Doreen mag dan we in de 80 zijn, ze geeft de liefde niet op. De 86 jaar oude James is schrijver en wil ook best nog wel een hoofdstuk in de liefde schrijven. Wordt Doreen het hoofdpersonage van zijn romantische verhaal? De 24-jarige Pearse is handig met geld. Maar is hij ook handig met de 27 jaar oude Liberty? Kinesiste Abby is 41 en wil maar al te graag haar handen rond een man slaan. Maar of die niet te hard beven wanneer de 47-jarige Adam op het toneel verschijnt, is nog maar de vraag.

Do 15 augustus 2019 | 01:15 Remarkable Places to Eat

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Paris: Leading chefs take maitre d' and First Dates star Fred Sirieix to experience dining at their favourite restaurants and explore what goes into making them so special. This time, chef Michel Roux Jr takes Fred Sirieix to some of his favourite restaurants in Paris. First, the pair visit one of the most famous restaurants in the city, La Tour D'Argent, where they experience a signature dish that has been on the menu since 1890. Moving away from restaurants that offer expensive indulgence, Michel takes Fred to a place reviving one of the simplest and cheapest French classics - the ham baguette. For the final stop of their Parisian trip, the pair visit Brasserie La Couple, which boasts the biggest dining room in Paris.

Wo 14 augustus 2019 | 21:30 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 12 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Nahida is 23 jaar en komt uit Liverpool. Ze heeft een passie voor eten en is op zoek naar een man om die passie mee te delen. Is de 1,90 meter lange Thomas haar culinaire levensgezel? De 46-jarige Dale heeft jaren op een cruiseschip gewerkt, maar in de liefde heeft hij de boot gemist. Aan Cupido de taak om hem samen met massagetherapeut Chris op de love boat te krijgen. De 40 jaar oude Mark mag aan tafel met Gilly, 38 jaar. Zij is hopeloos op zoek naar iemand die haar kan liefhebben om haar innerlijk. Wanneer blijkt dat de twee elkaar al eerder ontmoet hebben, begint de pret.

Di 13 augustus 2019 | 21:20 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 11 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Sherry, een 65-jarige dominatrix, neemt tijdens haar werk altijd de leiding, maar is voor haar liefdesleven toch op zoek naar een man die op gelijke hoogte staat. De 42-jarige tai-chifanaat John zoekt een vrouw die voor de balans in zijn leven kan zorgen. Is Sherry de geknipte persoon? De 40-jarige Hannah houdt van avontuur en hoopt op een gelijkstemde ziel om samen het liefdespad te verkennen. Is kerstbomenkweker Rob haar match? Gemma is 19 en op zoek naar een knappe jongen. Ze mag de tafel delen met het 24 jaar oude fuifbeest Jack, maar ze kan haar zenuwen amper de baas. De 26-jarige David werkt in de IT-sector en is het leven als single meer dan beu. David houdt van karaoke en op zijn date met Jenni brengt hij haar meteen in vervoering met een serenade aan tafel.

Ma 12 augustus 2019 | 21:25 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De 33-jarige David staat vol zelfvertrouwen op een podium, maar is best wel verlegen in zijn omgang met het andere geslacht. Hij gaat op date met de 27-jarige Helen, die op zoek is naar instant romantiek. De 64-jarige Anthony is eerder een oude romanticus, hij gaat op date met Barbara, een goochelaar die wel een aantal versiertrucjes achter de hand heeft. De 33-jarige Greame gaat voor het eerst op date na het overlijden van zijn vrouw. Zijn date is de 25-jarige Daniela die van echte mannen houdt. Rashun, een club-dj van 26 jaar, reist de wereld rond, maar vooralsnog doet hij dat alleen, hij hoopt dat hier verandering in komt. Hij gaat op date met de 30-jarige tandverpleegkundige Tara, die zijn passie voor housemuziek deelt.

Vr 9 augustus 2019 | 15:35 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 9 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De 26-jarige archeologe Sophie zoekt een man die haar passie voor geschiedenis deelt. Haar date is de 29-jarige zelfverklaarde nerd Mark, die een zwak heeft voor de Tweede Wereldoorlog. Voor de 29-jarige stand-upcomedian Kelly is de liefde geen lachertje. Zij zoekt een man die stevig in zijn schoenen staat. Ondernemer Russell lijkt de geknipte man. De 72-jarige Heather gaat op date met Gary, die op zoek is naar nieuwe liefde na een breuk. De 36-jarige Greig is klaar voor zijn tweede date in het restaurant. Hij zoekt een man die van de simpele dingen in het leven kan genieten. De 27-jarige zangeres Alice heeft al voor veel gelukkige koppeltjes gezongen, maar is zelf nog op zoek naar de liefde. Zou ze die vinden bij de 28-jarige DJ Luke?

Vr 9 augustus 2019 | 15:35 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 9 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De 26-jarige archeologe Sophie zoekt een man die haar passie voor geschiedenis deelt. Haar date is de 29-jarige zelfverklaarde nerd Mark, die een zwak heeft voor de Tweede Wereldoorlog. Voor de 29-jarige stand-upcomedian Kelly is de liefde geen lachertje. Zij zoekt een man die stevig in zijn schoenen staat. Ondernemer Russell lijkt de geknipte man. De 72-jarige Heather gaat op date met Gary, die op zoek is naar nieuwe liefde na een breuk. De 36-jarige Greig is klaar voor zijn tweede date in het restaurant. Hij zoekt een man die van de simpele dingen in het leven kan genieten. De 27-jarige zangeres Alice heeft al voor veel gelukkige koppeltjes gezongen, maar is zelf nog op zoek naar de liefde. Zou ze die vinden bij de 28-jarige DJ Luke?

Vr 9 augustus 2019 | 14:05 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 9 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De 26-jarige archeologe Sophie zoekt een man die haar passie voor geschiedenis deelt. Haar date is de 29-jarige zelfverklaarde nerd Mark, die een zwak heeft voor de Tweede Wereldoorlog. Voor de 29-jarige stand-upcomedian Kelly is de liefde geen lachertje. Zij zoekt een man die stevig in zijn schoenen staat. Ondernemer Russell lijkt de geknipte man. De 72-jarige Heather gaat op date met Gary, die op zoek is naar nieuwe liefde na een breuk. De 36-jarige Greig is klaar voor zijn tweede date in het restaurant. Hij zoekt een man die van de simpele dingen in het leven kan genieten. De 27-jarige zangeres Alice heeft al voor veel gelukkige koppeltjes gezongen, maar is zelf nog op zoek naar de liefde. Zou ze die vinden bij de 28-jarige DJ Luke?

Do 8 augustus 2019 | 21:30 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 9 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De 26-jarige archeologe Sophie zoekt een man die haar passie voor geschiedenis deelt. Haar date is de 29-jarige zelfverklaarde nerd Mark, die een zwak heeft voor de Tweede Wereldoorlog. Voor de 29-jarige stand-upcomedian Kelly is de liefde geen lachertje. Zij zoekt een man die stevig in zijn schoenen staat. Ondernemer Russell lijkt de geknipte man. De 72-jarige Heather gaat op date met Gary, die op zoek is naar nieuwe liefde na een breuk. De 36-jarige Greig is klaar voor zijn tweede date in het restaurant. Hij zoekt een man die van de simpele dingen in het leven kan genieten. De 27-jarige zangeres Alice heeft al voor veel gelukkige koppeltjes gezongen, maar is zelf nog op zoek naar de liefde. Zou ze die vinden bij de 28-jarige DJ Luke?

Do 8 augustus 2019 | 01:45 Remarkable Places to Eat

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Edinburgh: Leading chefs take maitre d' and First Dates star Fred Sirieix to experience dining at their favourite restaurants and explore what goes into making them so special. This time, chef Tom Kerridge takes Fred Sirieix to his favourite restaurants in Edinburgh, including fine dining restaurant Kitchin, ran by chef Tom Kitchin, where the pair enjoy a venison dish from the a la carte menu. The following day, Tom takes Fred to a restaurant that takes the connection between plate and local produce to a new level, before arriving at their final stop - a newcomer to the Edinburgh restaurant scene - housed in the recently renovated old Newhaven fish market.

Wo 7 augustus 2019 | 21:29 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De 44-jarige Nicky, een astronaute in opleiding, hoopt in de zevende hemel te geraken met haar nieuwe partner. Ze gaat op date met Daniel, een journalist. 58-jarige straatveger Bruce wil het daten nog niet meteen opgeven. Hij zoekt een dame met wie hij zijn avonden kan delen en die van hem houdt om wie hij is. Zijn date is Yvonne, een moeder van twee die zichzelf weer op de eerste plaats wil zetten en op zoek is naar de ware liefde. De 24-jarige hondenliefhebber Milo zoekt een vrouw die hem kan bijbenen. Hij gaat op date met Angelica, die er geen doekjes om windt. De 23-jarige Imogen heeft al twee jaar niet gedatet. Zij zoekt een knappe, grote rugbyspeler, en die krijgt ze met Jordan.

Di 6 augustus 2019 | 21:45 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 7 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Precious is een 59-jarige professionele zangeres. Ze is op zoek naar de man die geen enkele valse noot zingt en gaat op date met de 58 jaar oude amateurgoochelaar Earle. De 28-jarige John wil een man om een gezin mee op te bouwen. Zijn date met de Schot Greig kent ups en downs. Zullen ze de avond op met een hoogtepunt eindigen? Hebe is 20 en heeft nog nooit gedatet. Op haar eerste afspraakje zet ze alles in op de 25-jarige wijnkenner Charles. De 25-jarige Charlie is een muzikant en op zoek naar een partner die van reizen houdt .Hij mag daarom op date met de 24-jarige Laura. Zal Cupido vanavond toeslaan?

Di 6 augustus 2019 | 15:10 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Burleskedanseres Susie is 32 en op zoek naar haar prins op het witte paard. Ze mag op date met de ietwat aparte Martin. Maar zal die Susies hart voor zich kunnen winnen? Voor de 29-jarige kapster Bonnie is het daten gelijk aan een spelletje Pokémon Go, maar nu ze met bokser Perry op date gaat, hoopt ze dat er meer in zit. Sara wil naar een man die net zoals zij van het platteland houdt, maar zal ze na 30 jaar als single indruk kunnen maken op visinstructeur Will? Nancie is dj en op zoek naar een vrouw die evenveel van clubs houdt als zij. Zal het flirtpartijtje met haar date Noura iets meer worden of niet?

Ma 5 augustus 2019 | 21:35 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 6 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De 25-jarige melkboer Ben heeft ongeveer 350 dames met vier poten in zijn leven, maar nu is hij op zoek naar een echte dame. Hij gaat op date met de 23-jarige marketingassistente Alice. De vraag is of die klaar is voor het landbouwleven. Zangeres Zoe is 36 en op zoek naar een man met zangkwaliteiten. Tim, op zoek naar de vrouw van zijn leven, waagt zijn kans. De 50 jaar oude Sara is nu acht jaar single en op zoek naar een bijzondere vrouw. Past hondentrainster Nicky in dat plaatje? Jo zoekt al 15 jaar naar de man van haar leven en waagt haar kans met de 51-jarige Robbie uit Dublin. Maar Jo begaat al meteen een faux pas.

Ma 5 augustus 2019 | 20:00 Remarkable Places to Eat

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Paris: Leading chefs take maitre d' and First Dates star Fred Sirieix to experience dining at their favourite restaurants and explore what goes into making them so special. This time, chef Michel Roux Jr takes Fred Sirieix to some of his favourite restaurants in Paris. First, the pair visit one of the most famous restaurants in the city, La Tour D'Argent, where they experience a signature dish that has been on the menu since 1890. Moving away from restaurants that offer expensive indulgence, Michel takes Fred to a place reviving one of the simplest and cheapest French classics - the ham baguette. For the final stop of their Parisian trip, the pair visit Brasserie La Couple, which boasts the biggest dining room in Paris.

Do 1 augustus 2019 | 21:35 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De 63-jarige violiste Maggie heeft de hele wereld rondgereisd. Ze mag op date met Alistair, een 70-jarige agent op rust. Zal hij kunnen voldoen aan Maggie haar uitgebreide eisenpakket? IT-consultant Patrick heeft zeven jaar lang niet gedatet. Het is dus maar de vraag of de 29-jarige marketingstudente Angharad de vrouw is waar hij al die jaren op heeft gewacht. Molly komt uit een mannenwereld. Hussein, haar date, is een echte charmeur. Maar is dat waar Molly naar op zoek is? James is op zoek naar de man van zijn leven. De 34-jarige kapper Martin waagt zijn kans.

Do 1 augustus 2019 | 01:15 Remarkable Places to Eat

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Venice: Leading chefs take maitre d' and First Dates star Fred Sirieix to experience dining at their favourite restaurants and explore what goes into making them so special. In the first edition, Fred heads to Venice in the company of chef-restaurateur Angela Hartnett whose Italian family heritage has given her a lifelong love of Italian food. She takes him enjoy the simple but stunning food at her favourite restaurant Osteria Alle Testiere and the unforgettable service at Caffè Florian - one of the oldest cafes in Europe.

Wo 31 juli 2019 | 21:35 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De 22-jarige schoonheidsspecialiste Eve is op zoek naar een mooie jongen. Misschien maakt Jordan een kans, een assistent-leraar en rugbyfan? Jade is 33 jaar en lingerie- en bikinimodel. De blonde moeder is op zoek naar haar perfecte man. Zaakvoerder Adam waagt zijn kans. Ronnie is yogaleraar. Hij mag op diner met yogaliefhebster Karly. Een ideale match, zo lijkt het wel. Maar is Karly ook gewonnen voor Ronnie z'n liefde voor de Schotse Hooglanden? HR-manager Krystle heeft het gehad met mannen die zich niet willen binden. Kan haar date Jonathan bewijzen dat hij de uitzondering is?

Wo 31 juli 2019 | 21:00 Remarkable Places to Eat

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Paris: Leading chefs take maitre d' and First Dates star Fred Sirieix to experience dining at their favourite restaurants and explore what goes into making them so special. This time, chef Michel Roux Jr takes Fred Sirieix to some of his favourite restaurants in Paris. First, the pair visit one of the most famous restaurants in the city, La Tour D'Argent, where they experience a signature dish that has been on the menu since 1890. Moving away from restaurants that offer expensive indulgence, Michel takes Fred to a place reviving one of the simplest and cheapest French classics - the ham baguette. For the final stop of their Parisian trip, the pair visit Brasserie La Couple, which boasts the biggest dining room in Paris.

Di 30 juli 2019 | 21:40 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Burleskedanseres Susie is 32 en op zoek naar haar prins op het witte paard. Ze mag op date met de ietwat aparte Martin. Maar zal die Susies hart voor zich kunnen winnen? Voor de 29-jarige kapster Bonnie is het daten gelijk aan een spelletje Pokémon Go, maar nu ze met bokser Perry op date gaat, hoopt ze dat er meer in zit. Sara wil naar een man die net zoals zij van het platteland houdt, maar zal ze na 30 jaar als single indruk kunnen maken op visinstructeur Will? Nancie is dj en op zoek naar een vrouw die evenveel van clubs houdt als zij. Zal het flirtpartijtje met haar date Noura iets meer worden of niet?

Di 30 juli 2019 | 15:15 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De 90-jarige Raymon is de oudste dater die ooit het restaurant heeft bezocht. Zijn date, ballroomdanseres Cecelia, is op zoek naar een blitse vent die haar het hof wil maken. Frankie, voormalig bouwvakker en nu model, is op jacht naar zijn perfecte Barbie.

Ma 29 juli 2019 | 21:30 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De 90-jarige Raymon is de oudste dater die ooit het restaurant heeft bezocht. Zijn date, ballroomdanseres Cecelia, is op zoek naar een blitse vent die haar het hof wil maken. Frankie, voormalig bouwvakker en nu model, is op jacht naar zijn perfecte Barbie.

Zo 28 juli 2019 | 20:00 Remarkable Places to Eat

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Edinburgh: Leading chefs take maitre d' and First Dates star Fred Sirieix to experience dining at their favourite restaurants and explore what goes into making them so special. This time, chef Tom Kerridge takes Fred Sirieix to his favourite restaurants in Edinburgh, including fine dining restaurant Kitchin, ran by chef Tom Kitchin, where the pair enjoy a venison dish from the a la carte menu. The following day, Tom takes Fred to a restaurant that takes the connection between plate and local produce to a new level, before arriving at their final stop - a newcomer to the Edinburgh restaurant scene - housed in the recently renovated old Newhaven fish market.

Wo 24 juli 2019 | 21:00 Remarkable Places to Eat

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Edinburgh: Leading chefs take maitre d' and First Dates star Fred Sirieix to experience dining at their favourite restaurants and explore what goes into making them so special. This time, chef Tom Kerridge takes Fred Sirieix to his favourite restaurants in Edinburgh, including fine dining restaurant Kitchin, ran by chef Tom Kitchin, where the pair enjoy a venison dish from the a la carte menu. The following day, Tom takes Fred to a restaurant that takes the connection between plate and local produce to a new level, before arriving at their final stop - a newcomer to the Edinburgh restaurant scene - housed in the recently renovated old Newhaven fish market.

Zo 21 juli 2019 | 23:55 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Britse datingshow. Het is lente, er hangt liefde in de lucht en het First Dates-restaurant heeft een nieuwe look gekregen. De 24-jarige Will bijt de spits af. Hij is op zoek naar een bloem van een vrouw om zijn liefde mee te delen op het platteland. Maar het is zijn eerste keer, dus het is nog maar de vraag of Fran voor zijn charmes zal vallen. De 47-jarige Emma is moeder van twee. Na enkele mislukte relaties is het tijd voor beterschap. Maar komt die er ook? Sameer is student en op zoek naar Mr. Right. Kan Ciaran die rol invullen? Kat is op zoek naar een heavymetalfan. De langharige Daniel waagt zijn kans.

Zo 21 juli 2019 | 20:00 Remarkable Places to Eat

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Venice: Leading chefs take maitre d' and First Dates star Fred Sirieix to experience dining at their favourite restaurants and explore what goes into making them so special. In the first edition, Fred heads to Venice in the company of chef-restaurateur Angela Hartnett whose Italian family heritage has given her a lifelong love of Italian food. She takes him enjoy the simple but stunning food at her favourite restaurant Osteria Alle Testiere and the unforgettable service at Caffè Florian - one of the oldest cafes in Europe.

Zo 21 juli 2019 | 18:10 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Britse datingshow. Het is lente, er hangt liefde in de lucht en het First Dates-restaurant heeft een nieuwe look gekregen. De 24-jarige Will bijt de spits af. Hij is op zoek naar een bloem van een vrouw om zijn liefde mee te delen op het platteland. Maar het is zijn eerste keer, dus het is nog maar de vraag of Fran voor zijn charmes zal vallen. De 47-jarige Emma is moeder van twee. Na enkele mislukte relaties is het tijd voor beterschap. Maar komt die er ook? Sameer is student en op zoek naar Mr. Right. Kan Ciaran die rol invullen? Kat is op zoek naar een heavymetalfan. De langharige Daniel waagt zijn kans.

Wo 17 juli 2019 | 21:00 Remarkable Places to Eat

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Venice: Leading chefs take maitre d' and First Dates star Fred Sirieix to experience dining at their favourite restaurants and explore what goes into making them so special. In the first edition, Fred heads to Venice in the company of chef-restaurateur Angela Hartnett whose Italian family heritage has given her a lifelong love of Italian food. She takes him enjoy the simple but stunning food at her favourite restaurant Osteria Alle Testiere and the unforgettable service at Caffè Florian - one of the oldest cafes in Europe.

Zo 14 juli 2019 | 23:50 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 20 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen in een restaurant. De 30-jarige Luke is klaar voor een vaste relatie en zoekt naar de ware. Zou de 29-jarige pr-manager Sophie die positie kunnen invullen? Mandy is het leven als single grondig beu. Ze is op zoek naar iemand die haar aan het lachen kan brengen. Haar date is de vriendelijke en grote 52-jarige tuinaanlegger Andrew. Maar dan loopt alles niet langer zoals verhoopt. Lee is op zoek naar de vrouw van haar leven. Ze mag op date met de 26-jarige dj Nadia. Maar kan ze haar zenuwen wel de baas? De 29-jarige vastgoedmakelaar Harry heeft nog nooit een vriendin gehad. Misschien lukt het deze keer, en wel met de zelfzekere onderneemster Sanah.

Zo 14 juli 2019 | 18:10 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 20 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen in een restaurant. De 30-jarige Luke is klaar voor een vaste relatie en zoekt naar de ware. Zou de 29-jarige pr-manager Sophie die positie kunnen invullen? Mandy is het leven als single grondig beu. Ze is op zoek naar iemand die haar aan het lachen kan brengen. Haar date is de vriendelijke en grote 52-jarige tuinaanlegger Andrew. Maar dan loopt alles niet langer zoals verhoopt. Lee is op zoek naar de vrouw van haar leven. Ze mag op date met de 26-jarige dj Nadia. Maar kan ze haar zenuwen wel de baas? De 29-jarige vastgoedmakelaar Harry heeft nog nooit een vriendin gehad. Misschien lukt het deze keer, en wel met de zelfzekere onderneemster Sanah.

Ma 8 juli 2019 | 00:00 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen in een restaurant. Zowel de 55-jarige Jane als haar 30-jaar oude zoon Bobby zijn op zoek naar een partner. Hij mag het proberen met een 22-jarige babe en professioneel kindermeisje Tyler. Zijn moeder gaat op date met Nick, een 53-jaar oude winkelhouder op rust. De 32-jarige kapper Lee is door het dolle heen wanneer hij zijn droomdate mag aanschouwen, de 24-jaar oude verpleegster Abigail. Maar de date loopt niet zoals verhoopt.

Zo 7 juli 2019 | 18:10 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen in een restaurant. Zowel de 55-jarige Jane als haar 30-jaar oude zoon Bobby zijn op zoek naar een partner. Hij mag het proberen met een 22-jarige babe en professioneel kindermeisje Tyler. Zijn moeder gaat op date met Nick, een 53-jaar oude winkelhouder op rust. De 32-jarige kapper Lee is door het dolle heen wanneer hij zijn droomdate mag aanschouwen, de 24-jaar oude verpleegster Abigail. Maar de date loopt niet zoals verhoopt.

Vr 5 juli 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 24 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen in een restaurant. Charmeur Luke wil niet langer de losbol zijn die hij was en is op zoek naar vastigheid. Zijn date is de 29-jarige pr-manager Sophie. Ze moet altijd in haar eentje naar bruiloften van vriendinnen en zoekt een man die voortaan met haar mee wil. Het ziet er goed uit voor dit stel... Als Sophie de naam van haar date tenminste nog weet. Lee is assistent-manager van een supermarkt. Ze heeft genoeg van de zoektocht naar een perfecte partner en hoopt op een vrouw die de winkeldochter mee naar huis wil nemen.

Do 4 juli 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 21 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen in een restaurant. Lee uit Leigh ontmoet het meisje van zijn dromen, maar vergeet haar naam. En een primeur in First Dates: moeder en zoon Jane en Bobby komen samen. Ze zijn beiden op zoek naar de liefde.

Wo 3 juli 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 20 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen in een restaurant. De 30-jarige Luke is klaar voor een vaste relatie en zoekt naar de ware. Zou de 29-jarige pr-manager Sophie die positie kunnen invullen? Mandy is het leven als single grondig beu. Ze is op zoek naar iemand die haar aan het lachen kan brengen. Haar date is de vriendelijke en grote 52-jarige tuinaanlegger Andrew. Maar dan loopt alles niet langer zoals verhoopt. Lee is op zoek naar de vrouw van haar leven. Ze mag op date met de 26-jarige dj Nadia. Maar kan ze haar zenuwen wel de baas? De 29-jarige vastgoedmakelaar Harry heeft nog nooit een vriendin gehad. Misschien lukt het deze keer, en wel met de zelfzekere onderneemster Sanah.

Di 2 juli 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 19 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen in een restaurant. Excentriekelingen Becca en John vinden elkaar, maar dan maakt hij een ongelukkige opmerking over David Beckham. En de date van Carl en Marissa wordt steeds intenser, spiritueler en intiemer.

Ma 1 juli 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 18 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen in een restaurant. Danielle is achttien en ze is de jongens beu die met haar een ritje willen maken. Is Tom wat ze zoekt? Colin is geboren met maar een been. Hij ontmoet de extraverte verpleegkundige Tracey.

Zo 30 juni 2019 | 23:10 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Zowel de 55-jarige Jane als haar 30-jaar oude zoon Bobby zijn op zoek naar een partner. Hij mag het proberen met een 22-jarige babe en professioneel kindermeisje Tyler. Zijn moeder gaat op date met Nick, een 53-jaar oude winkelhouder op rust. De 32-jarige kapper Lee is door het dolle heen wanneer hij zijn droomdate mag aanschouwen, de 24-jaar oude verpleegster Abigail. Maar de date loopt niet zoals verhoopt.

Vr 28 juni 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen in een restaurant. Zowel de 55-jarige Jane als haar 30-jaar oude zoon Bobby zijn op zoek naar een partner. Hij mag het proberen met een 22-jarige babe en professioneel kindermeisje Tyler. Zijn moeder gaat op date met Nick, een 53-jaar oude winkelhouder op rust. De 32-jarige kapper Lee is door het dolle heen wanneer hij zijn droomdate mag aanschouwen, de 24-jaar oude verpleegster Abigail. Maar de date loopt niet zoals verhoopt.

Do 27 juni 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen in een restaurant. De excentrieke Talullah mag op date met de vijf jaar oudere Teddy en ze slaat meteen aan het flirten. Maar loopt dat wel goed af? De sympathieke Derek is een underdog in de liefde. Zijn date is Lisa, een moeder van twee. Al snel blijkt dat ze een gemeenschappelijke passie hebben. Glazenwasser Daniel mag het proberen met de sexy Lora. Zij onderging een borstvergroting en hij is nog niet over zijn ex heen. De 23-jarige Ellie is een tikkeltje ouderwets en dol op liefdesbrieven. Benieuwd of dat iets is voor brandweerman Mark. De 42-jarige Italiaanse hengst Carlo heeft iemand nodig, dat vindt althans zijn moeder. Zal de half-Italiaanse Francesca goed genoeg zijn voor haar?

Wo 26 juni 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Verpleegster Becca is slim en gepassioneerd, maar haar nachtwerk stond een vaste relatie tot nu toe steeds in de weg. Zal het deze keer wel lukken met de charmante verkoper John? De 64-jarige Ali komt uit Iran en is uitvinder van speelgoed. Of zijn date Julie om kan met de flamboyante Ali, is nog maar de vraag. Tussen blogger Carl en de frisse Marissa slaan de vonken dan weer meteen over. De 27-jarige Charlie wil absoluut trouwen. Ze wordt gekoppeld aan modeontwerpster Tania, die eveneens op zoek is naar een sprookjesachtige romance. De 31-jarige Josh is als de dood voor bananen. Afwachten of zijn date Tammi, die zelf een moeilijke jeugd had, daar mee kan leven.

Di 25 juni 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 14 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Chelsea is een forensisch onderzoekster en gaat op date met half-Italiaan Alex, die zijn liefde voor het Italiaans gebruikt om de vrouwen te verleiden. De datingwereld heeft geen geheimen voor Colin, maar na meer dan honderd afspraakjes dringt het tot hem door dat zijn lichamelijke beperking het grote probleem is. Hij mag het nog eens proberen met Tracey, die voornamelijk op zoek is naar een leuke glimlach. Riki heeft het moeilijk om een vrouw te vinden en vraagt zich af waarom. Misschien zorgt zijn date met verkoopster Queenie voor het antwoord? De grijzende leraar Will denkt met plezier terug aan zijn wilde jaren in de homoscene, maar hoopt nu de echte liefde te vinden. Personal shopper Des is zijn date. De 18-jarige serveerster Danielle is het beu om de jongens van zich af te houden en zoekt een ambitieuze jonge man om mee uit eten te gaan. Is wervingsadviseur Tom haar match?

Ma 24 juni 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 13 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Sophie is 24 jaar oud en op zoek naar de liefde van haar leven. Ze wordt gekoppeld aan de 22-jarige Adam, die zeer populair is bij de dames. De 37-jarige Annie is bloednerveus voor haar date met de 40-jarige Barry uit Bristol. Juwelier Matthew is maar liefst twee meter lang en vindt zichzelf flamboyant en absoluut niet mannelijk. De meeste vrouwen denken dan ook dat hij homo is. De 67-jarige Kevin gaat op date met receptioniste Meguel. En Kevin maakt er geen geheim van: hij is op zoek naar een Charlize Theron-look-a-like.

Ma 24 juni 2019 | 14:15 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De excentrieke Talullah mag op date met de vijf jaar oudere Teddy en ze slaat meteen aan het flirten. Maar loopt dat wel goed af? De sympathieke Derek is een underdog in de liefde. Zijn date is Lisa, een moeder van twee. Al snel blijkt dat ze een gemeenschappelijke passie hebben. Glazenwasser Daniel mag het proberen met de sexy Lora. Zij onderging een borstvergroting en hij is nog niet over zijn ex heen. De 23-jarige Ellie is een tikkeltje ouderwets en dol op liefdesbrieven. Benieuwd of dat iets is voor brandweerman Mark. De 42-jarige Italiaanse hengst Carlo heeft iemand nodig, dat vindt althans zijn moeder. Zal de half-Italiaanse Francesca goed genoeg zijn voor haar?

Zo 23 juni 2019 | 23:30 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De excentrieke Talullah mag op date met de vijf jaar oudere Teddy en ze slaat meteen aan het flirten. Maar loopt dat wel goed af? De sympathieke Derek is een underdog in de liefde. Zijn date is Lisa, een moeder van twee. Al snel blijkt dat ze een gemeenschappelijke passie hebben. Glazenwasser Daniel mag het proberen met de sexy Lora. Zij onderging een borstvergroting en hij is nog niet over zijn ex heen. De 23-jarige Ellie is een tikkeltje ouderwets en dol op liefdesbrieven. Benieuwd of dat iets is voor brandweerman Mark. De 42-jarige Italiaanse hengst Carlo heeft iemand nodig, dat vindt althans zijn moeder. Zal de half-Italiaanse Francesca goed genoeg zijn voor haar?

Do 20 juni 2019 | 01:35 First Dates

Seizoen 4 - Aflevering 25 - Britse datingshow. Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. First Dates regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een geschikte partner.

Di 18 juni 2019 | 23:00 First Dates

Dating reality series. Italian Essex boy Marco has no problem meeting women, but he has not found Mrs Right yet. Chiara, who also has Italian roots, seems to tick all the boxes. Musician Daniel wants to find someone who will appreciate his passion for music. He meets criminology student Luka, who also has a passion for serial killers. Live wire Bernard is dressed to impress in a suit that he designed himself. He meets Sue who is also a care worker from Preston and she recognises Bernard. And aircraft mechanic Andy has not shown his serious side to a woman for some time; can sales exec Jennefer bring it out of him?

Ma 17 juni 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De 27-jarige guitige kapper Ben gaat op date met Daisy, een salesmanager uit Newbury. Na de eerste mislukte date van zelfverklaarde geek Sarah, mag Nick zijn kans wagen. Dat lijkt op het eerste zicht goed te gaan, maar zal er ook echt iets uit voortkomen? Shirley is een alleenstaande moeder van 41 die na enkele stille jaren opnieuw wil gaan daten. Zij heeft een afspraakje met Dave, een begrafenisondernemer en vader van vijf. Door zijn bijzondere baan staan de dames niet in de rij te wachten voor Dave, maar waar een wil is, is een weg.

Ma 17 juni 2019 | 14:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Verpleegster Becca is slim en gepassioneerd, maar haar nachtwerk stond een vaste relatie tot nu toe steeds in de weg. Zal het deze keer wel lukken met de charmante verkoper John? De 64-jarige Ali komt uit Iran en is uitvinder van speelgoed. Of zijn date Julie om kan met de flamboyante Ali, is nog maar de vraag. Tussen blogger Carl en de frisse Marissa slaan de vonken dan weer meteen over. De 27-jarige Charlie wil absoluut trouwen. Ze wordt gekoppeld aan modeontwerpster Tania, die eveneens op zoek is naar een sprookjesachtige romance. De 31-jarige Josh is als de dood voor bananen. Afwachten of zijn date Tammi, die zelf een moeilijke jeugd had, daar mee kan leven.

Zo 16 juni 2019 | 23:05 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Verpleegster Becca is slim en gepassioneerd, maar haar nachtwerk stond een vaste relatie tot nu toe steeds in de weg. Zal het deze keer wel lukken met de charmante verkoper John? De 64-jarige Ali komt uit Iran en is uitvinder van speelgoed. Of zijn date Julie om kan met de flamboyante Ali, is nog maar de vraag. Tussen blogger Carl en de frisse Marissa slaan de vonken dan weer meteen over. De 27-jarige Charlie wil absoluut trouwen. Ze wordt gekoppeld aan modeontwerpster Tania, die eveneens op zoek is naar een sprookjesachtige romance. De 31-jarige Josh is als de dood voor bananen. Afwachten of zijn date Tammi, die zelf een moeilijke jeugd had, daar mee kan leven.

Vr 14 juni 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Economiestudent Arjun vindt zichzelf een mislukking in het leven en de liefde. Hij mag uit eten met Rebecca, een studente kinderpsychologie en verrast haar al meteen met zijn keuze van het voorgerecht. De 82-jarige stand-upcomedian Lynn heeft voor het laatst gedatet in 1956, maar dat schrikt haar niet af om haar kans te wagen met weduwnaar John. Ibiba is op zoek naar de man van haar leven, en die moet vooral van haar lange dreadlocks houden. De 28-jarige fantasyauteur Sarah is nog steeds single, maar kampt met een gebrek aan zelfvertrouwen. Haar date is de 26-jarige Thomas, eveneens een liefhebber van strips en fantasy.

Do 13 juni 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Justin is een 25-jarige zakenman. Hij heeft nog nooit een vriendin gehad en begrijpt naar eigen zeggen niets van vrouwen. Maisie is het beu dat haar vriendjes haar steeds laten zitten en moet het vertrouwen in mannen herwinnen. Zal Justin daarin slagen? De 24-jarige paralympiër Ekow heeft geen hoge pet op van de liefde. Kan de levendige dienster Deborah hem van gedachten doen veranderen? De 66-jarige Teresa wil iemand vinden die haar passie deelt voor feesten. Dat de 79-jarige Lee arriveert met een kater, pleit meteen in zijn voordeel. De 56-jarige ex-danser Jonathan is op zoek naar een man om zijn jeugdigheid mee te delen. David lijkt op het eerste zicht een goede kans te maken, maar dan slaat de sfeer om.

Wo 12 juni 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Hoe reageert Lorna als Charlie zegt dat hij de perfecte eenhoorn zoekt? En olympisch kickbokser Aston probeert olympisch bobsleeër Jordan over te halen om een gesetteld leven te gaan leiden.

Di 11 juni 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De date van Marie met Davin was geen tien op tien, dus komt ze nog eens langs, en deze keer voor een jongere man. Ze wordt gekoppeld met de 32-jarige lichttechnicus Adrian. Zullen de vonken er deze keer wel afvliegen? Stephanie boekt het ene succes na het andere op het tennisveld, maar in de liefde gaat het minder goed. Komt daar verandering in tijdens haar date met Stuart, een voormalig rugbyspeler? De 79-jarige Janet en de 87-jarige George snakken ondanks hun leeftijd naar nog wat romantiek.

Di 11 juni 2019 | 01:30 First Dates

Herhaling. Dating reality series. David Beckham soundalike Adam has been single all his life and struggles with Tourette's. His date is recruitment consultant Naomi from Essex. Eighty-year-old glamorous great-grandma Lynda meets 82-year-old budding poet Ivan who has travelled the world. Brummie Stephanie worries that her excessive sweating could be a turn-off for her date, landscaper Ashley. Will Stephanie's unusual sideline - selling, and even renting, sex dolls - put him off? Carolina, a drama student and part-time barista from Peckham meets Jonny from Watford - a personal trainer who defies expectations.

Zo 9 juni 2019 | 23:55 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 14 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Chelsea is een forensisch onderzoekster en gaat op date met half-Italiaan Alex, die zijn liefde voor het Italiaans gebruikt om de vrouwen te verleiden. De datingwereld heeft geen geheimen voor Colin, maar na meer dan honderd afspraakjes dringt het tot hem door dat zijn lichamelijke beperking het grote probleem is. Hij mag het nog eens proberen met Tracey, die voornamelijk op zoek is naar een leuke glimlach. Riki heeft het moeilijk om een vrouw te vinden en vraagt zich af waarom. Misschien zorgt zijn date met verkoopster Queenie voor het antwoord? De grijzende leraar Will denkt met plezier terug aan zijn wilde jaren in de homoscene, maar hoopt nu de echte liefde te vinden. Personal shopper Des is zijn date. De 18-jarige serveerster Danielle is het beu om de jongens van zich af te houden en zoekt een ambitieuze jonge man om mee uit eten te gaan. Is wervingsadviseur Tom haar match?

Vr 7 juni 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De 26-jarige Kriss gooit meestal zijn biceps in de strijd om dames te versieren, maar na bedrogen te zijn, heeft hij het moeilijk om mensen te vertrouwen. Vertrouwen is geen issue voor zijn date, de 18-jarige Ruby, die al heel wat ervaring heeft. De levenslustige Patricia gaat op date met Alan, die een tennisclub uitbaat. Hij weet haar meteen te imponeren met zijn positivisme. Volleerde dater Jonas zet een punt achter zijn dagen van 'player' en is nu op zoek naar een vriendin. De knappe Milly is zijn date en zij weet wel hoe ze een player moet aanpakken.

Do 6 juni 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. De 64-jarige Lynda viel altijd op jongere mannen. Haar date vandaag is de 65-jarige ex-roadie Chris, die zich tien jaar jonger voelt. Dj Tom komt nog eens langs voor een date met Jessica; die verloopt wat stroef, maar misschien brengt hun liefde voor honden redding. De 61-jarige voormalige kapper Philip kon jarenlang zichzelf niet zijn in zijn huwelijk, die tijd wil hij nu inhalen. Zijn date, Simon, valt op oudere mannen. Alles gaat goed, tot Philip onthult dat hij met veel jongere mannen afsprak. Lerares Marie vreest dat ze de ware niet meer zal vinden, maar met haar date, leerkracht Davin,zou ze toch wel wat gemeen moeten hebben.

Wo 5 juni 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Zakenman Charlie is op zoek naar de perfecte eenhoorn voor zijn gekke matrix, maar heeft die nog niet gevonden. Tenzij Lorna aan al zijn vereisten voldoet. Bobslee-atleet Jordan wordt omringd door knappe vrouwen, maar wil die bladzijde omslaan en aan een relatie beginnen. Wanneer hij kickbokser Aston ontmoet lijkt het erop dat zijn droom uitkomt. In het leven van de 52-jarige Colin ontbreekt nog maar één ding: de juiste vrouw. Zijn date Sally zal haar handen vol hebben om hem te temmen.

Wo 5 juni 2019 | 01:30 First Dates

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Britse datingshow. Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. First Dates regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een geschikte partner.

Di 4 juni 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Kirsty verwacht veel van haar date met de grappige Oliver en ze laat er geen gras over groeien. De 25-jarige dj Tom is nogal onzeker. Hij wordt gekoppeld aan Olivia. Kan Tom zijn onzekerheid overwinnen? Hannah zet sinds haar scheiding graag de bloemetjes buiten. Ze wordt gekoppeld aan Lee uit Machester, die wel wat afweet van housemuziek. De 67-jarige Mary uit Liverpool staat erom bekend kieskeurig te zijn. Wat zal zij vinden van haar date, de zachtaardige reus Brian? Joe gaat op date met de 21-jarige Spencer. Er ontstaat al snel een band tijdens een babbel over vorige relaties en hun liefde voor martini.

Di 4 juni 2019 | 13:30 First Dates

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Britse datingshow. Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. First Dates regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een geschikte partner.

Ma 3 juni 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Wijnkenner Jack heeft altijd de kleine geneugten van het leven geapprecieerd, net zoals zijn date, de 18-jarige Kim, die al eens kletst met prins Harry in de bar van haar familie in West End. Zal hun gedeelde liefde voor foie gras en gin-fizz een perfecte cocktail opleveren? Oost-Londenaar Terry deed vroeger al eens mee aan het programma, maar kon toen de naam van zijn date niet onthouden. Dat overkomt hem vanavond wellicht niet nog een keer tijdens zijn date met kapster Levana. Maria, een 47-jarige moeder van twee, bleef achter met een gebroken hart na haar scheiding. Sindsdien heeft ze geen relatie meer gehad, maar daar kan nu verandering in komen tijdens haar date met een charmante 49-jarige piloot.

Ma 3 juni 2019 | 14:30 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 13 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Sophie is 24 jaar oud en op zoek naar de liefde van haar leven. Ze wordt gekoppeld aan de 22-jarige Adam, die zeer populair is bij de dames. De 37-jarige Annie is bloednerveus voor haar date met de 40-jarige Barry uit Bristol. Juwelier Matthew is maar liefst twee meter lang en vindt zichzelf flamboyant en absoluut niet mannelijk. De meeste vrouwen denken dan ook dat hij homo is. De 67-jarige Kevin gaat op date met receptioniste Meguel. En Kevin maakt er geen geheim van: hij is op zoek naar een Charlize Theron-look-a-like.

Zo 2 juni 2019 | 23:10 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 13 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Sophie is 24 jaar oud en op zoek naar de liefde van haar leven. Ze wordt gekoppeld aan de 22-jarige Adam, die zeer populair is bij de dames. De 37-jarige Annie is bloednerveus voor haar date met de 40-jarige Barry uit Bristol. Juwelier Matthew is maar liefst twee meter lang en vindt zichzelf flamboyant en absoluut niet mannelijk. De meeste vrouwen denken dan ook dat hij homo is. De 67-jarige Kevin gaat op date met receptioniste Meguel. En Kevin maakt er geen geheim van: hij is op zoek naar een Charlize Theron-look-a-like.

Vr 31 mei 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Beste vrienden Josh en Jack bereiden zich voor op een onvergetelijke dubbeldate. Maar wat gebeurt er als beide jongens voor hetzelfde meisje vallen? Sandy heeft dan wel de Mount Everest beklommen, maar haar grootste uitdaging wordt misschien wel de in een rode broek gehulde astroloog Steve. En botenbouwer Abbey doet een tweede poging om de liefde van haar leven te vinden. En deze keer blijft ze gewoon zichzelf. Kan ze de ingetogen Eddie overtuigen van haar charmes?

Do 30 mei 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Felicity denkt dat ze mannen wegjaagt met haar 'krabbendansje'. Misschien is de knappe Jethro dan wel iets voor haar, want ook hij heeft wel heel bijzondere moves. De 24-jarige Damian lijdt aan het syndroom van Gilles de la Tourette. Kan model Kai zich daar overheen zetten? Joe is 79 en wil bewijzen dat hij niet te oud is om de liefde van zijn leven te vinden. Botenbouwer Abbey vindt dat ze een lesbische vibe uitstraalt. Kan technicus James haar van het tegendeel overtuigen? Boekhouder Ajai heeft al drie aanzoeken onder de riem, maar helaas nog geen huwelijk. Bezwijkt Hema wel?

Wo 29 mei 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 4 - Aflevering 27 - Britse datingshow. Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. First Dates regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een geschikte partner.

Di 28 mei 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 4 - Aflevering 26 - Britse datingshow. Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. First Dates regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een geschikte partner.

Ma 27 mei 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 4 - Aflevering 25 - Britse datingshow. Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. First Dates regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een geschikte partner.

Za 25 mei 2019 | 21:55 50 First Dates IMDb: 6.8

25/05 - IMDB * 6.8 - Romantische komedie, 50 First Dates is een romantische komedie uit 2004 onder regie van Peter Segal. Hoofdrolspelers Adam Sandler en Drew Barrymore wonnen hiervoor samen een People's Choice Award in de categorie 'filmkoppel met de meeste chemie'. Henry Roth werkt als dierenarts bij een aquariumcomplex op Hawaï. Hij versiert daar veel vrouwelijke toeristen en neemt de liefde niet al te serieus. Op een dag ontmoet hij in een lokaal café de mooie Lucy, met wie hij aan de praat raakt. Ze kunnen het erg goed met elkaar...

50 First Dates is een romantische komedie uit 2004 onder regie van Peter Segal. Hoofdrolspelers Adam Sandler en Drew Barrymore wonnen hiervoor samen een People's Choice Award in de categorie 'filmkoppel met de meeste chemie'. Henry Roth werkt als dierenarts bij een aquariumcomplex op Hawaï. Hij versiert daar veel vrouwelijke toeristen en neemt de liefde niet al te serieus. Op een dag ontmoet hij in een lokaal café de mooie Lucy, met wie hij aan de praat raakt. Ze kunnen het erg goed met elkaar vinden en spreken af dat ze elkaar de volgende dag weer zullen zien. Bij hun ontmoeting de volgende dag, blijkt Lucy geen flauw idee te hebben wie Henry is. De eigenaresse van het café vertelt Henry dat Lucy een ongeluk heeft gehad, waardoor ze problemen heeft met haar kortetermijngeheugen; ze kan zich sinds het ongeluk niet meer herinneren wat ze de dag daarvoor heeft meegemaakt. Henry besluit haar iedere dag opnieuw het hof te maken, in de hoop dat zij zich hun liefde de volgende dag toch zal herinneren. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/50-first-dates

Vr 24 mei 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 4 - Aflevering 24 - Britse datingshow. Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. First Dates regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een geschikte partner.

Do 23 mei 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 4 - Aflevering 23 - Britse datingshow. Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. First Dates regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een geschikte partner.

Wo 22 mei 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 4 - Aflevering 22 - Britse datingshow. Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. First Dates regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een geschikte partner.

Di 21 mei 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 4 - Aflevering 20 - Britse datingshow. Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. First Dates regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een geschikte partner.

Ma 20 mei 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 4 - Aflevering 19 - Britse datingshow. Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. First Dates regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een geschikte partner.

Ma 20 mei 2019 | 14:20 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Brits datingprogramma. De 27-jarige guitige kapper Ben gaat op date met Daisy, een salesmanager uit Newbury. Na de eerste mislukte date van zelfverklaarde geek Sarah, mag Nick zijn kans wagen. Dat lijkt op het eerste zicht goed te gaan, maar zal er ook echt iets uit voortkomen? Shirley is een alleenstaande moeder van 41 die na enkele stille jaren opnieuw wil gaan daten. Zij heeft een afspraakje met Dave, een begrafenisondernemer en vader van vijf. Door zijn bijzondere baan staan de dames niet in de rij te wachten voor Dave, maar waar een wil is, is een weg.

Zo 19 mei 2019 | 23:15 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Brits datingprogramma. De 27-jarige guitige kapper Ben gaat op date met Daisy, een salesmanager uit Newbury. Na de eerste mislukte date van zelfverklaarde geek Sarah, mag Nick zijn kans wagen. Dat lijkt op het eerste zicht goed te gaan, maar zal er ook echt iets uit voortkomen? Shirley is een alleenstaande moeder van 41 die na enkele stille jaren opnieuw wil gaan daten. Zij heeft een afspraakje met Dave, een begrafenisondernemer en vader van vijf. Door zijn bijzondere baan staan de dames niet in de rij te wachten voor Dave, maar waar een wil is, is een weg.

Vr 17 mei 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 4 - Aflevering 18 - Britse datingshow. Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. First Dates regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een geschikte partner.

Do 16 mei 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 4 - Aflevering 17 - Britse datingshow. Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. First Dates regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een geschikte partner.

Wo 15 mei 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Britse datingshow. Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. First Dates regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een geschikte partner.

Di 14 mei 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Britse datingshow. Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. First Dates regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een geschikte partner.

Ma 13 mei 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Britse datingshow. In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen.

Ma 13 mei 2019 | 14:20 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Brits datingprogramma. Economiestudent Arjun vindt zichzelf een mislukking in het leven en de liefde. Hij mag uit eten met Rebecca, een studente kinderpsychologie en verrast haar al meteen met zijn keuze van het voorgerecht. De 82-jarige stand-upcomedian Lynn heeft voor het laatst gedatet in 1956, maar dat schrikt haar niet af om haar kans te wagen met weduwnaar John. Ibiba is op zoek naar de man van haar leven, en die moet vooral van haar lange dreadlocks houden. De 28-jarige fantasyauteur Sarah is nog steeds single, maar kampt met een gebrek aan zelfvertrouwen. Haar date is de 26-jarige Thomas, eveneens een liefhebber van strips en fantasy.

Zo 12 mei 2019 | 23:15 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Brits datingprogramma. Economiestudent Arjun vindt zichzelf een mislukking in het leven en de liefde. Hij mag uit eten met Rebecca, een studente kinderpsychologie en verrast haar al meteen met zijn keuze van het voorgerecht. De 82-jarige stand-upcomedian Lynn heeft voor het laatst gedatet in 1956, maar dat schrikt haar niet af om haar kans te wagen met weduwnaar John. Ibiba is op zoek naar de man van haar leven, en die moet vooral van haar lange dreadlocks houden. De 28-jarige fantasyauteur Sarah is nog steeds single, maar kampt met een gebrek aan zelfvertrouwen. Haar date is de 26-jarige Thomas, eveneens een liefhebber van strips en fantasy.

Vr 10 mei 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Britse datingshow. Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. First Dates regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een geschikte partner.

Do 9 mei 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Britse datingshow. Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. First Dates regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een geschikte partner.

Wo 8 mei 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Britse datingshow. Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. First Dates regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een geschikte partner.

Di 7 mei 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Britse datingshow. In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen.

Ma 6 mei 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Britse datingshow. Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. First Dates regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een geschikte partner.

Ma 6 mei 2019 | 14:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Brits datingprogramma. Justin is een 25-jarige zakenman. Hij heeft nog nooit een vriendin gehad en begrijpt naar eigen zeggen niets van vrouwen. Maisie is het beu dat haar vriendjes haar steeds laten zitten en moet het vertrouwen in mannen herwinnen. Zal Justin daarin slagen? De 24-jarige paralympiër Ekow heeft geen hoge pet op van de liefde. Kan de levendige dienster Deborah hem van gedachten doen veranderen? De 66-jarige Teresa wil iemand vinden die haar passie deelt voor feesten. Dat de 79-jarige Lee arriveert met een kater, pleit meteen in zijn voordeel. De 56-jarige ex-danser Jonathan is op zoek naar een man om zijn jeugdigheid mee te delen. David lijkt op het eerste zicht een goede kans te maken, maar dan slaat de sfeer om.

Zo 5 mei 2019 | 23:10 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Brits datingprogramma. Justin is een 25-jarige zakenman. Hij heeft nog nooit een vriendin gehad en begrijpt naar eigen zeggen niets van vrouwen. Maisie is het beu dat haar vriendjes haar steeds laten zitten en moet het vertrouwen in mannen herwinnen. Zal Justin daarin slagen? De 24-jarige paralympiër Ekow heeft geen hoge pet op van de liefde. Kan de levendige dienster Deborah hem van gedachten doen veranderen? De 66-jarige Teresa wil iemand vinden die haar passie deelt voor feesten. Dat de 79-jarige Lee arriveert met een kater, pleit meteen in zijn voordeel. De 56-jarige ex-danser Jonathan is op zoek naar een man om zijn jeugdigheid mee te delen. David lijkt op het eerste zicht een goede kans te maken, maar dan slaat de sfeer om.

Vr 3 mei 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Britse datingshow. Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. First Dates regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een geschikte partner.

Do 2 mei 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Datingprogramma. Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. First Dates regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een geschikte partner.

Wo 1 mei 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Datingprogramma. Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. First Dates regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een geschikte partner.

Di 30 april 2019 | 23:00 First Dates

Dating reality series. Neuroscientist and self-confessed geek Michael's date is publishing assistant Hannah, who is hoping her dream man exists outside of her romance novels. Mother-of-two Melissa has been married three times and is hoping to make it fourth time lucky. Her date is 38-year-old Damien, a masseuse and hypnotherapist. Prison officer Sadia is yet to meet someone who is not intimidated by what she does for a living. Fortunately for her, Sean seems excited by the mention of handcuffs. Last into the restaurant is Lynda who is hoping to meet a 'Neanderthal rock god'. In walks 6ft 4 trucker Tony and Lynda is immediately impressed. There is an instant rapport but when she decides to play a prank on her date the whole restaurant is left in shock.

Di 30 april 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Datingprogramma

Ma 29 april 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Datingprogramma

Zo 28 april 2019 | 23:20 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Brits datingprogramma. Hoe reageert Lorna als Charlie zegt dat hij de perfecte eenhoorn zoekt? En olympisch kickbokser Aston probeert olympisch bobsleeër Jordan over te halen om een gesetteld leven te gaan leiden.

Vr 26 april 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Datingprogramma

Do 25 april 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Datingprogramma

Wo 24 april 2019 | 19:25 First Dates Hotel

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Britse datingshow (2017). First Dates Hotel - 6. Jordan overleefde een hersentumor. Stand-upcomedian Louise is terug en heeft een date met veiligheidsmanager Rob. De 34-jarige schoenenverzamelaar Mel ontmoet Paul.

Di 23 april 2019 | 23:00 First Dates

Dating reality series. Upmarket flower seller Calum turns up armed with a bouquet which impresses construction project manager Lucy. Graphic designer Chris meets former professional tennis player Natalie, but how will she react when Chris reveals his hobby of bin dipping? IT consultant Sally meets construction worker Andy, a self-proclaimed good egg. Serial dater Jack is looking for a 'naughty sort'. So when glamorous fire-breather Safina turns up, Jack thinks his luck is in.

Di 23 april 2019 | 19:30 First Dates Hotel

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Britse datingshow (2017). First Dates Hotel - 5. De 30-jarige Gemma heeft ooit met prins William gedanst en wil nu haar eigen prins. De 43-jarige metselaar Alfie overleefde kanker en is op zoek naar een moeder voor zijn kinderen. Ze moet wel fan van Arsenal zijn. De 42-jarige stand-upcomedian Louise wil vooral haar mond een keer houden. Eddie, de 21-jarige elektricien, is terug voor een nieuwe date met kinderverzorgster Sophie.

Ma 22 april 2019 | 19:30 First Dates Hotel

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Britse datingshow (2017). First Dates Hotel - 4. Er ontstaan problemen in het First Dates Hotel, wanneer de jongens Adam en Dean uit Manchester zich aanmelden voor een afspraak met Kate en Charlotte. Voor de 26-jarige Kate is haar date met Adam beladen. Omdat ze als kind veel gepest is, twijfelt ze aan zichzelf. De 39-jarige gebarentolk Peter leerde als kind van dove ouders pas spreken toen hij zeven was. Geconfronteerd met zijn droomvrouw gaat de taal van de liefde hem niet makkelijk af. De gepensioneerde restaurateur Stephen zoekt een vrouw om samen van een wijntje te genieten.

Zo 21 april 2019 | 23:15 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Brits datingprogramma. De date van Marie met Davin was geen tien op tien, dus komt ze nog eens langs, en deze keer voor een jongere man. Ze wordt gekoppeld met de 32-jarige lichttechnicus Adrian. Zullen de vonken er deze keer wel afvliegen? Stephanie boekt het ene succes na het andere op het tennisveld, maar in de liefde gaat het minder goed. Komt daar verandering in tijdens haar date met Stuart, een voormalig rugbyspeler? De 79-jarige Janet en de 87-jarige George snakken ondanks hun leeftijd naar nog wat romantiek.

Vr 19 april 2019 | 19:30 First Dates Hotel

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Britse datingshow (2017). First Dates Hotel - 3. Bella hoopt in Tom haar muze te vinden. Julie is vastbesloten een nieuwe liefde te vinden. Sharlene danst graag met een leuke man en de date van Rachel en Carl eindigt in het zwembad.

Do 18 april 2019 | 19:30 First Dates Hotel

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Britse datingshow (2017). First Dates Hotel - 2. De 21-jarige Eddie weet niet hoe je het aanpakt. Sheila is 82 en heeft vertrouwen in de liefde. Bankanalist Poppy is bang dat haar rolstoel liefde in de weg staat en Tom ontmoet mode pr-manager Tom.

Wo 17 april 2019 | 19:30 First Dates Hotel

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Britse datingshow (2017). First Dates Hotel - 1. Model Kelly checkt als eerste in. Ze is op zoek naar een man die haar vader, een bodybuilder, aankan. Makelaar Lawrence neemt de uitdaging aan en vanaf de eerste ontmoeting spatten de vonken er vanaf. Maar een telefoongesprek van vader dreigt de ontluikende romance op de proef te stellen. De 57-jarige stratenveger Bruce heeft ook ingecheckt. Hij is nu zeven jaar weduwnaar en is op zoek naar een nieuwe liefde. Onder het toeziend oog van de Franse huissommelier Xavier, probeert Bruce indruk te maken op Alison met zijn kennis van Franse wijn.

Di 16 april 2019 | 19:30 First Dates Hotel

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Britse datingshow (2018). Mark is een groentje op het gebied van gay-dating. Is Balwant zijn licht in de duisternis? Georgie is op zoek naar een 'sexy nerd'.

Ma 15 april 2019 | 19:30 First Dates Hotel

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Britse datingshow (2018). Flapuit Sharon heeft een date met Kenny, maar hij is nogal gesloten. En kan Francesca het moederskindje Ash leren om een vrouw te versieren?

Zo 14 april 2019 | 23:05 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Brits datingprogramma. De 26-jarige Kriss gooit meestal zijn biceps in de strijd om dames te versieren, maar na bedrogen te zijn, heeft hij het moeilijk om mensen te vertrouwen. Vertrouwen is geen issue voor zijn date, de 18-jarige Ruby, die al heel wat ervaring heeft. De levenslustige Patricia gaat op date met Alan, die een tennisclub uitbaat. Hij weet haar meteen te imponeren met zijn positivisme. Volleerde dater Jonas zet een punt achter zijn dagen van 'player' en is nu op zoek naar een vriendin. De knappe Milly is zijn date en zij weet wel hoe ze een player moet aanpakken.

Zo 14 april 2019 | 18:10 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Brits datingprogramma. De 26-jarige Kriss gooit meestal zijn biceps in de strijd om dames te versieren, maar na bedrogen te zijn, heeft hij het moeilijk om mensen te vertrouwen. Vertrouwen is geen issue voor zijn date, de 18-jarige Ruby, die al heel wat ervaring heeft. De levenslustige Patricia gaat op date met Alan, die een tennisclub uitbaat. Hij weet haar meteen te imponeren met zijn positivisme. Volleerde dater Jonas zet een punt achter zijn dagen van 'player' en is nu op zoek naar een vriendin. De knappe Milly is zijn date en zij weet wel hoe ze een player moet aanpakken.

Vr 12 april 2019 | 19:30 First Dates Hotel

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Britse datingshow (2018). Laura, een van de First Dates-serveersters, troost een ongelukkig stel. En staan de sterren goed voor Spurs-supporter Ryland en West Ham-supporter Amanda?

Do 11 april 2019 | 19:30 First Dates Hotel

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Britse datingshow (2018). Het verhaal van Lauren en Pat gaat verder. Lauren probeert Pats hart te veroveren. En de goed verzorgde boer George zoekt een dame.

Wo 10 april 2019 | 19:30 First Dates Hotel

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Britse datingshow (2018). Lukt het vastgoedmagnaat Michelle om de welbespraakte Rudy, een vrijgezel uit de hogere kringen, te doorgronden? En past Lauren, een feestbeest uit Londen, bij de boomlange baardige marktkoopman Patrick?

Di 9 april 2019 | 19:30 First Dates Hotel

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Britse datingshow (2018). Is timmerman Luke met z'n volle baard de vriendelijke reus naar wie de stijlvolle politieagente Emma op zoek is? Bij Andrew en David aan tafel vloeit de drank rijkelijk en Chloe en Jem spelen de spaghettiscène van Lady en de Vagebond na.

Ma 8 april 2019 | 19:30 First Dates Hotel

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Britse datingshow (2018). Fashionista Sara en dj Jo trekken vaak jongere mannen aan, maar ze zijn op zoek naar iets minder oppervlakkigs.

Zo 7 april 2019 | 23:05 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Brits datingprogramma. De 64-jarige Lynda viel altijd op jongere mannen. Haar date vandaag is de 65-jarige ex-roadie Chris, die zich tien jaar jonger voelt. Dj Tom komt nog eens langs voor een date met Jessica; die verloopt wat stroef, maar misschien brengt hun liefde voor honden redding. De 61-jarige voormalige kapper Philip kon jarenlang zichzelf niet zijn in zijn huwelijk, die tijd wil hij nu inhalen. Zijn date, Simon, valt op oudere mannen. Alles gaat goed, tot Philip onthult dat hij met veel jongere mannen afsprak. Lerares Marie vreest dat ze de ware niet meer zal vinden, maar met haar date, leerkracht Davin,zou ze toch wel wat gemeen moeten hebben.

Vr 5 april 2019 | 19:30 First Dates Hotel

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Britse datingshow (2018). De panseksuele bingopresentator Nick, en Harry Potter-fan Lewis beseffen dat ze veel gemeen hebben. Sharon en Andy gaan spontaan op geestenjacht bij maanlicht. We zien ook een single terug die eerder weinig succes had.

Do 4 april 2019 | 19:30 First Dates Hotel

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Britse datingshow (2018). Marie uit Bolton heeft met volle teugen genoten van het uitzicht in het zwembad. Ze heeft een date met dichter Devon, een rastafari. Penny heeft een date met de gespierde Griff. Hij was als kind slechthorend en dat is niet goed geweest voor zijn zelfvertrouwen.

Wo 3 april 2019 | 19:30 First Dates Hotel

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Britse datingshow (2018). Coole papa Darill en alleenstaande mama Millie lijken goed bij elkaar te passen, maar er zijn dingen die je gewoon niet zegt op een date. En niemand had kunnen voorspellen wie de ideale man van het gepensioneerd medium Marie zou zijn.

Wo 3 april 2019 | 00:20 First Dates

Herhaling. Dating reality series following those looking for love in a restaurant. Thirty-three-year-old 'Deadly' - aka David - found fame with his UK garage crew. He may be confident on stage, but he is shy and retiring with the ladies. Deadly is matched with 27-year-old teaching assistant Helen, who is searching for instant romance. Rock fan and old romantic Anthony, 64, meets retired nurse and fellow northerner Barbara, who is an amateur magician with a few dating tricks up her sleeve. Dad-of-two Graeme, who is 33 and six foot five, is on his first date since he sadly lost his wife. Graeme is paired with 25-year-old Polish social care worker Daniela. Club DJ Rashun is tired of playing the field and is looking for a lady to settle down with. Cosmetic dental nurse Tara, 30, shares Rashun's love of house music.

Di 2 april 2019 | 19:30 First Dates Hotel

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Britse datingshow (2018). Fitnessliefhebber Bernard (87) heeft een date met oma Ruth, die aan stijldansen doet. Hoe loopt het af met de driehoeksverhouding uit de vorige aflevering? Maakt alleenstaande moeder Kaylee nog kans bij de brutale Charlie na zijn date met fotomodel Jade?

Ma 1 april 2019 | 19:30 First Dates Hotel

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Britse datingshow (2018). Peuterleidster Kaylee komt bij het zwembad de lange knappe Charlie tegen, maar ze moet op date met metselaar Kieren.

Ma 1 april 2019 | 00:00 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Brits datingprogramma. Zakenman Charlie is op zoek naar de perfecte eenhoorn voor zijn gekke matrix, maar heeft die nog niet gevonden. Tenzij Lorna aan al zijn vereisten voldoet. Bobslee-atleet Jordan wordt omringd door knappe vrouwen, maar wil die bladzijde omslaan en aan een relatie beginnen. Wanneer hij kickbokser Aston ontmoet lijkt het erop dat zijn droom uitkomt. In het leven van de 52-jarige Colin ontbreekt nog maar één ding: de juiste vrouw. Zijn date Sally zal haar handen vol hebben om hem te temmen.

Zo 31 maart 2019 | 21:00 First Dates Hotel

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Datingshow (2019). Het First Dates Hotel opent zijn deuren in Nederland. Een uitgebreide selectie singles gaat op blind date in een romantisch hotel met maar één doel voor ogen: het vinden van een droompartner.

Zo 31 maart 2019 | 18:10 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Brits datingprogramma. Zakenman Charlie is op zoek naar de perfecte eenhoorn voor zijn gekke matrix, maar heeft die nog niet gevonden. Tenzij Lorna aan al zijn vereisten voldoet. Bobslee-atleet Jordan wordt omringd door knappe vrouwen, maar wil die bladzijde omslaan en aan een relatie beginnen. Wanneer hij kickbokser Aston ontmoet lijkt het erop dat zijn droom uitkomt. In het leven van de 52-jarige Colin ontbreekt nog maar één ding: de juiste vrouw. Zijn date Sally zal haar handen vol hebben om hem te temmen.

Di 26 maart 2019 | 22:55 First Dates Hotel

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Datingshow (2019). Het First Dates Hotel opent zijn deuren in Nederland. Een uitgebreide selectie singles gaat op blind date in een romantisch hotel met maar één doel voor ogen: het vinden van een droompartner.

Zo 24 maart 2019 | 23:05 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Brits datingprogramma. Kirsty verwacht veel van haar date met de grappige Oliver en ze laat er geen gras over groeien. De 25-jarige dj Tom is nogal onzeker. Hij wordt gekoppeld aan Olivia. Kan Tom zijn onzekerheid overwinnen? Hannah zet sinds haar scheiding graag de bloemetjes buiten. Ze wordt gekoppeld aan Lee uit Machester, die wel wat afweet van housemuziek. De 67-jarige Mary uit Liverpool staat erom bekend kieskeurig te zijn. Wat zal zij vinden van haar date, de zachtaardige reus Brian? Joe gaat op date met de 21-jarige Spencer. Er ontstaat al snel een band tijdens een babbel over vorige relaties en hun liefde voor martini.

Zo 24 maart 2019 | 22:55 First Dates Hotel

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Datingshow (2019). Het First Dates Hotel opent zijn deuren in Nederland. Een uitgebreide selectie singles gaat op blind date in een romantisch hotel met maar één doel voor ogen: het vinden van een droompartner.

Zo 24 maart 2019 | 20:55 First Dates Hotel

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Datingshow (2019). Het First Dates Hotel opent zijn deuren in Nederland. Een uitgebreide selectie singles gaat op blind date in een romantisch hotel met maar één doel voor ogen: het vinden van een droompartner.

Zo 24 maart 2019 | 18:10 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Brits datingprogramma. Kirsty verwacht veel van haar date met de grappige Oliver en ze laat er geen gras over groeien. De 25-jarige dj Tom is nogal onzeker. Hij wordt gekoppeld aan Olivia. Kan Tom zijn onzekerheid overwinnen? Hannah zet sinds haar scheiding graag de bloemetjes buiten. Ze wordt gekoppeld aan Lee uit Machester, die wel wat afweet van housemuziek. De 67-jarige Mary uit Liverpool staat erom bekend kieskeurig te zijn. Wat zal zij vinden van haar date, de zachtaardige reus Brian? Joe gaat op date met de 21-jarige Spencer. Er ontstaat al snel een band tijdens een babbel over vorige relaties en hun liefde voor martini.

Di 19 maart 2019 | 22:40 First Dates Hotel

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Datingshow (2019). Het First Dates Hotel opent zijn deuren in Nederland. Een uitgebreide selectie singles gaat op blind date in een romantisch hotel met maar één doel voor ogen: het vinden van een droompartner.

Zo 17 maart 2019 | 23:05 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Brits datingprogramma. Wijnkenner Jack heeft altijd de kleine geneugten van het leven geapprecieerd, net zoals zijn date, de 18-jarige Kim, die al eens kletst met prins Harry in de bar van haar familie in West End. Zal hun gedeelde liefde voor foie gras en gin-fizz een perfecte cocktail opleveren? Oost-Londenaar Terry deed vroeger al eens mee aan het programma, maar kon toen de naam van zijn date niet onthouden. Dat overkomt hem vanavond wellicht niet nog een keer tijdens zijn date met kapster Levana. Maria, een 47-jarige moeder van twee, bleef achter met een gebroken hart na haar scheiding. Sindsdien heeft ze geen relatie meer gehad, maar daar kan nu verandering in komen tijdens haar date met een charmante 49-jarige piloot.

Zo 17 maart 2019 | 20:55 First Dates Hotel

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Datingshow (2019). Het First Dates Hotel opent zijn deuren in Nederland. Een uitgebreide selectie singles gaat op blind date in een romantisch hotel met maar één doel voor ogen: het vinden van een droompartner.

Zo 17 maart 2019 | 18:10 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Brits datingprogramma. Wijnkenner Jack heeft altijd de kleine geneugten van het leven geapprecieerd, net zoals zijn date, de 18-jarige Kim, die al eens kletst met prins Harry in de bar van haar familie in West End. Zal hun gedeelde liefde voor foie gras en gin-fizz een perfecte cocktail opleveren? Oost-Londenaar Terry deed vroeger al eens mee aan het programma, maar kon toen de naam van zijn date niet onthouden. Dat overkomt hem vanavond wellicht niet nog een keer tijdens zijn date met kapster Levana. Maria, een 47-jarige moeder van twee, bleef achter met een gebroken hart na haar scheiding. Sindsdien heeft ze geen relatie meer gehad, maar daar kan nu verandering in komen tijdens haar date met een charmante 49-jarige piloot.

Di 12 maart 2019 | 22:50 First Dates Hotel

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Datingshow (2019). Het First Dates Hotel opent zijn deuren in Nederland. Een uitgebreide selectie singles gaat op blind date in een romantisch hotel met maar één doel voor ogen: het vinden van een droompartner.

Zo 10 maart 2019 | 21:00 First Dates Hotel

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Datingshow (2019). Het First Dates Hotel opent zijn deuren in Nederland. Een uitgebreide selectie singles gaat op blind date in een romantisch hotel met maar één doel voor ogen: het vinden van een droompartner.

Di 5 maart 2019 | 22:45 First Dates Hotel

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Datingshow (2019). Het First Dates Hotel opent haar deuren in Nederland. Een uitgebreide selectie singles gaat op blind date in een romantisch hotel met maar één doel voor ogen: het vinden van een droompartner.

Zo 3 maart 2019 | 23:00 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Brits datingprogramma. Beste vrienden Josh en Jack bereiden zich voor op een onvergetelijke dubbeldate. Maar wat gebeurt er als beide jongens voor hetzelfde meisje vallen? Sandy heeft dan wel de Mount Everest beklommen, maar haar grootste uitdaging wordt misschien wel de in een rode broek gehulde astroloog Steve. En botenbouwer Abbey doet een tweede poging om de liefde van haar leven te vinden. En deze keer blijft ze gewoon zichzelf. Kan ze de ingetogen Eddie overtuigen van haar charmes?

Zo 3 maart 2019 | 20:55 First Dates Hotel

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Nederlandse datingshow (2019). Het First Dates Hotel opent haar deuren in Nederland. Een uitgebreide selectie singles gaat op blind date in een romantisch hotel met maar één doel voor ogen: het vinden van een droompartner.

Zo 3 maart 2019 | 18:10 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Brits datingprogramma. Beste vrienden Josh en Jack bereiden zich voor op een onvergetelijke dubbeldate. Maar wat gebeurt er als beide jongens voor hetzelfde meisje vallen? Sandy heeft dan wel de Mount Everest beklommen, maar haar grootste uitdaging wordt misschien wel de in een rode broek gehulde astroloog Steve. En botenbouwer Abbey doet een tweede poging om de liefde van haar leven te vinden. En deze keer blijft ze gewoon zichzelf. Kan ze de ingetogen Eddie overtuigen van haar charmes?

Di 26 februari 2019 | 22:15 First Dates Hotel

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Nederlandse datingshow (2019). Het First Dates Hotel opent haar deuren in Nederland. Een uitgebreide selectie singles gaat op blind date in een romantisch hotel met maar één doel voor ogen: het vinden van een droompartner.

Zo 24 februari 2019 | 23:00 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Brits datingprogramma. Felicity denkt dat ze mannen wegjaagt met haar 'krabbendansje'. Misschien is de knappe Jethro dan wel iets voor haar, want ook hij heeft wel heel bijzondere moves. De 24-jarige Damian lijdt aan het syndroom van Gilles de la Tourette. Kan model Kai zich daar overheen zetten? Joe is 79 en wil bewijzen dat hij niet te oud is om de liefde van zijn leven te vinden. Botenbouwer Abbey vindt dat ze een lesbische vibe uitstraalt. Kan technicus James haar van het tegendeel overtuigen? Boekhouder Ajai heeft al drie aanzoeken onder de riem, maar helaas nog geen huwelijk. Bezwijkt Hema wel?

Zo 24 februari 2019 | 21:00 First Dates Hotel

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Nederlandse datingshow (2019). Het First Dates Hotel opent haar deuren in Nederland. Een uitgebreide selectie singles gaat op blind date in een romantisch hotel met maar één doel voor ogen: het vinden van een droompartner.

Zo 24 februari 2019 | 18:10 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Brits datingprogramma. Felicity denkt dat ze mannen wegjaagt met haar 'krabbendansje'. Misschien is de knappe Jethro dan wel iets voor haar, want ook hij heeft wel heel bijzondere moves. De 24-jarige Damian lijdt aan het syndroom van Gilles de la Tourette. Kan model Kai zich daar overheen zetten? Joe is 79 en wil bewijzen dat hij niet te oud is om de liefde van zijn leven te vinden. Botenbouwer Abbey vindt dat ze een lesbische vibe uitstraalt. Kan technicus James haar van het tegendeel overtuigen? Boekhouder Ajai heeft al drie aanzoeken onder de riem, maar helaas nog geen huwelijk. Bezwijkt Hema wel?

Di 19 februari 2019 | 22:15 First Dates Hotel

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Nederlandse datingshow (2019). Het First Dates Hotel opent haar deuren in Nederland. Een uitgebreide selectie singles gaat op blind date in een romantisch hotel met maar één doel voor ogen: het vinden van een droompartner.

Zo 17 februari 2019 | 20:55 First Dates Hotel

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Nederlandse datingshow (2019). Het First Dates Hotel opent haar deuren in Nederland. Een uitgebreide selectie singles gaat op blind date in een romantisch hotel met maar één doel voor ogen: het vinden van een droompartner.

Za 16 februari 2019 | 00:05 First Dates: Valentine's Special

Herhaling. A Valentine's Day special of the dating reality series following those looking for love in a restaurant. Hannah, a graduate from Watford, meets Oscar, a six-foot six semi-professional golfer from Essex. But they clash over dating techniques. Chi-Chi and her son Kurtis, from south east London, visit the restaurant for a double dose of Valentine's magic. When 57-year-old Lincoln starts flirting with Chi-Chi, can Kurtis let his embarrassment slide? And can Chi-Chi resist interfering in Curtis's business when he meets 25-year-old Jaleesa? Make-up artist Demi is prone to dating bad boys. Her best friend wants her to meet someone that she needs instead of what she wants. Her date with 29-year-old Danny gets off to a flying start. But when Danny discovers that Demi's best friend is First Dates waitress Laura, who has been spying on him, will he crumble under the Valentine's pressure?

Vr 15 februari 2019 | 13:30 First Dates

Seizoen 4 - Aflevering 22 - Datingshow. In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen.

Do 14 februari 2019 | 23:00 First Dates: Valentine's Special

A Valentine's Day special of the dating reality series following those looking for love in a restaurant. Hannah, a graduate from Watford, meets Oscar, a six-foot six semi-professional golfer from Essex. But they clash over dating techniques. Chi-Chi and her son Kurtis, from south east London, visit the restaurant for a double dose of Valentine's magic. When 57-year-old Lincoln starts flirting with Chi-Chi, can Kurtis let his embarrassment slide? And can Chi-Chi resist interfering in Curtis's business when he meets 25-year-old Jaleesa? Make-up artist Demi is prone to dating bad boys. Her best friend wants her to meet someone that she needs instead of what she wants. Her date with 29-year-old Danny gets off to a flying start. But when Danny discovers that Demi's best friend is First Dates waitress Laura, who has been spying on him, will he crumble under the Valentine's pressure?

Do 14 februari 2019 | 23:00 50 First Dates IMDb: 6.8

14/02 - IMDB * 6.8 - Romantische komedie, 50 First Dates is een romantische komedie uit 2004 onder regie van Peter Segal. Hoofdrolspelers Adam Sandler en Drew Barrymore wonnen hiervoor samen een People's Choice Award in de categorie 'filmkoppel met de meeste chemie'. Henry Roth werkt als dierenarts bij een aquariumcomplex op Hawaï. Hij versiert daar veel vrouwelijke toeristen en neemt de liefde niet al te serieus. Op een dag ontmoet hij in een lokaal café de mooie Lucy, met wie hij aan de praat raakt. Ze kunnen het erg goed met elkaar...

50 First Dates is een romantische komedie uit 2004 onder regie van Peter Segal. Hoofdrolspelers Adam Sandler en Drew Barrymore wonnen hiervoor samen een People's Choice Award in de categorie 'filmkoppel met de meeste chemie'. Henry Roth werkt als dierenarts bij een aquariumcomplex op Hawaï. Hij versiert daar veel vrouwelijke toeristen en neemt de liefde niet al te serieus. Op een dag ontmoet hij in een lokaal café de mooie Lucy, met wie hij aan de praat raakt. Ze kunnen het erg goed met elkaar vinden en spreken af dat ze elkaar de volgende dag weer zullen zien. Bij hun ontmoeting de volgende dag, blijkt Lucy geen flauw idee te hebben wie Henry is. De eigenaresse van het café vertelt Henry dat Lucy een ongeluk heeft gehad, waardoor ze problemen heeft met haar kortetermijngeheugen; ze kan zich sinds het ongeluk niet meer herinneren wat ze de dag daarvoor heeft meegemaakt. Henry besluit haar iedere dag opnieuw het hof te maken, in de hoop dat zij zich hun liefde de volgende dag toch zal herinneren. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/50-first-dates

Do 14 februari 2019 | 13:35 First Dates

Seizoen 4 - Aflevering 21 - Datingshow. In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen.

Wo 13 februari 2019 | 01:35 First Dates

Seizoen 4 - Aflevering 19 - Datingshow. In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen.

Di 12 februari 2019 | 13:35 First Dates

Seizoen 4 - Aflevering 19 - Datingshow. In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen.

Vr 8 februari 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Britse datingshow. Voormalig model Joe (32) is charmant en hij wordt vaak vergeleken met James Bond. Hij heeft een date met personal shopper Nicole, die aan hem gewaagd is. De gelovige Tawana heeft God gesmeekt om een rustige man. Ze heeft een date met de 40-jarige Marvin, die kleding maakt voor mensen met grote maten. Sian uit Essex heeft genoeg van sukkels en is op jacht naar haar droomman. Zou dat Tom kunnen zijn, een jongen uit Londen die in de reclame werkt? Laura uit Oost-Londen heeft een explosieve date met Frankie, in wie zij haar gelijke lijkt te hebben gevonden.

Do 7 februari 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Britse datingshow. Bradley uit Essex heeft al jaren geen date gehad. Hij woont nog steeds thuis en in zijn vrije tijd zoekt hij bewijs van het bovennatuurlijke. Hij heeft een date met Lucy, een architect uit Manchester. Ann Marie heeft een date met Carl, eigenaar van een schoonmaakbedrijf. Haar tijd is kostbaar nu ze 50 wordt en haar kanker heeft overleefd. IT-manager Mitz (35) uit Londen heeft veel ervaring met daten, maar zijn afspraak met Sarah dreigt slecht af te lopen door zijn ongewone aanpak.

Wo 6 februari 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Britse datingshow. Mula wil een man die haar aan het lachen kan maken dus AJ probeert haar te verleiden met zijn beste grappen. Maar het is de vraag of het AJ lukt Mula over te halen om donuts met hem te gaan eten. Jodie valt voor Louise, een Ierse schoonheid. Tom is een vriendelijke, zelfverzekerde restauranteigenaar en zijn date valt niet voor zijn champagne en bloemen. De 30-jarige Rich is voor de eerste keer sinds tien jaar alleen en daar heeft hij snel genoeg van. Zijn date Kerry deelt zijn liefde voor pepperoni pizza, fastfoodhamburgers en sappige commercials.

Di 5 februari 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Britse datingshow. Joodse atheïst Ori heeft met de meeste vrouwen die hij op een date zag ook geslapen. Hij heeft nu een afspraak met onderwijzeres en voormalig judokampioen Nadia en het zal niet eenvoudig zijn haar over te halen voor een tweede afspraak. Studente Nathania, 21, wil met haar date met singer-songwriter Daniel bewijzen dat ze geen hart van steen heeft. Mula, 23, wil een man die haar goed zal behandelen maar haar afspraak komt helaas niet opdagen.

Ma 4 februari 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Britse datingshow. Kathleen heeft nog steeds haar droomprins niet ontmoet. Op het eerste gezicht stelt modemodel Sam haar niet teleur. Rory ontmoet de Australische Maddie en misschien is deze date voor herhaling vatbaar. Schoonheidsspecialiste Steph heeft genoeg van kerels die haar bedriegen. Ze wil een ridder op het witte paard, en brandweerman Rich denkt dat hij de juiste man is voor die baan.

Vr 1 februari 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Britse datingshow. Alleenstaande moeder Frankie wil een relatie. Hoe zal haar date Charlie reageren op het feit dat ze kinderen heeft? Gescheiden Karen heeft een date met Mitch. Olive en Terence zijn in de 80, maar hopen nog steeds die ene speciale persoon te vinden. Olive hoopt ook dat Terence haar mee zal nemen naar het theater. Anita heeft een langdurige relatie achter de rug. Haar blind date is de internationaal bekende rugbyspeler Max, die nog nooit een een relatie heeft gehad. Heeft Anita eindelijk haar Mr. Right gevonden?

Do 31 januari 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Britse datingshow. Bewaker AJ is op zoek naar iemand die op zijn moeder lijkt en zijn blind date, exotische danseres Paige, wil iemand die weet hoe je een dame behandelt. Keukenontwerper Kerry ontmoet Ryan, die graag wil bewijzen dat hij een vrouw het bed in kan lachen. Software ontwerper Mark is doodsbang bij het vooruitzicht van een blind date. Hij wordt geconfronteerd met vrije geest Sophia.

Wo 30 januari 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Britse datingshow. Jayden denkt dat hij precies weet wat vrouwen willen. Maar als hij Isabel ontmoet is hij daar niet meer zeker van. Student Ryan is na een elf jaar durende relatie weer single. Hij heeft een date met Helen. Tim krijgt een nieuwe kans. Zijn blind date is Sarah, die zijn passie deelt voor slechte grappen, high fives en vermakelijke limericks. Sarah is doof, maar wil een man die wel kan horen. De Londense disco-liefhebbende personal trainer Ellis is al een aantal jaren single. Hij is meteen enthousiast over zijn date met Gary.

Di 29 januari 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Britse datingshow. Frankie heeft geen zin meer in afspraken met de verkeerde types en heeft een blind date met collega-danseres Muhala, die het te gek vindt om te daten met een gelijkgestemde ziel. De chemie tussen de twee is overduidelijk. Leerling vroedvrouw Kate vindt een geestverwant in paramedicus Liam. Romantische Tim heeft genoeg van online daten en zijn date Jenny had op de grote datingsites ook geen succes. Voormalig jockey Scott hoopt dat Natasha de vrouw is met wie hij de rest van zijn leven kan doorbrengen. Sav is op zoek naar een mooi intelligente vrouw.

Ma 28 januari 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Britse datingshow. Helikopterpiloot Paul, die ook crossdresser is, gaat voor het eerst op date in vrouwenkleren. Sexy nerds Hannah en Dan komen nader tot elkaar als ze het hebben over games.

Vr 25 januari 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 21 - Britse datingshow. Ruth is een energieke 70-plusser die op zoek is naar een man die haar kan bijhouden. TJ, die volgens anderen op Johnny Depp lijkt, heeft al een paar drankjes op voor hij op zijn date verschijnt.

Do 24 januari 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 20 - Britse datingshow. Chrissie en Jonny hebben een date met heel veel seksuele spanning. Ondertussen heeft Mandy een date met Rodney van 45, die nog nooit een vriendin heeft gehad.

Wo 23 januari 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 19 - Britse datingshow. Het geflirt resulteert in een faux pas als de drank vloeit op de date van songwriter Kristina met fotograaf Nicola. En gooit de angst voor boter van charmeur Billy roet in het eten tijdens zijn date?

Di 22 januari 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 18 - Britse datingshow. Diamantsorteerder Sachen en advocaat Priya komen erachter dat ze elkaar al eens hebben ontmoet. Visagiste en model Danni ontmoet barmanager Aiden, de langste man ooit in het restaurant.

Ma 21 januari 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 16 - Britse datingshow. Gaan scifi-fans Warren en John een mooie toekomst tegemoet? Oud-realityster Aisleyne zoekt een man met 'het hart van de Dalai Lama, het karakter van Russell Brand en het lichaam van Rocky'.

Vr 18 januari 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 15 - Datingshow. 'Cupcake-koning' Sunny ontmoet Misha. Ze zijn allebei zelfverklaard nerd. Rebecca en Stephen, tweelingbroer en -zus, zijn zenuwachtig voor hun dates met ingenieur Kristian en juridisch medewerker Emily. Freds vader brengt een bezoekje aan het restaurant.

Do 17 januari 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 14 - Datingshow. De 35-jarige treinmachinist Dean hoopt zijn leven weer op de rails te krijgen, maar hij is heel slecht in het lezen van signalen. Als zijn date, dierenartsassistente Celine, binnenkomt, springt Dean letterlijk op uit zijn stoel van de zenuwen en de opwinding. De beide alleenstaande ouders vinden het lastig om de balans te vinden tussen daten en het ouderschap. Zal zijn poging om de perfecte heer te zijn hem op het juiste spoor houden?

Wo 16 januari 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Datingshow. De van voetbal bezeten kapper Matt neemt de aftrap. Hij is op zoek naar een 'glamoureus meisje-meisje'. Zijn date is ook kapster: de knappe brunette Adele, die een goed gekapte man met mooi haar zoekt. Het lijkt een perfecte match, maar dan schiet Matt in eigen doel als hij onthult dat het zijn liefde voor FC Liverpool was waardoor zijn huwelijk stukliep. De 23-jarige Max is dol op taalkunde, maar vindt de juiste woorden nooit als het om daten gaat, zodat hij telkens het verkeerde zegt. Zijn date, de mede-woordkunstenaar en studente Esther, zoekt een man 'met wie ze abstracte gesprekken kan voeren'.

Di 15 januari 2019 | 19:25 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Datingshow. Na handenvol geld te hebben uitgegeven aan een billift is de 27-jarige accountant in opleiding Ruth heel tevreden met haar achterste, maar het trekt wel de verkeerde mannen aan. Ze is showdanseres in haar vrije tijd, en ze zoekt iemand die meer met haar wil dan feesten alleen. Haar date is de 23-jarige Michael, die een meisje met een perfect ritmegevoel zoekt. Maar slaat hij de juiste toon aan met z'n opmerking over haar achterwerk? Kathy is een spirituele moeder van twee kinderen, die haar gelukskristallen meeneemt naar het First Dates-restaurant. Na een hele rits mislukte relaties geven die haar de positieve energie die ze nodig heeft om de man van haar dromen te ontmoeten. Maar ze eist nogal wat. Is de gescheiden 44-jarige Andy eindelijk de ware?

Ma 14 januari 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Datingshow. Abbie is een twintigjarige studente geschiedenis. Deze afstammeling van Henry VIII zoekt 'een leuke man in de toekomst, niet een nare man in het verleden'. Haar date is de 22-jarige William, een vroegere barkeeper uit Chelsea die wat serieuzer in het leven wil gaan staan maar nog niet over zijn ex heen is. Is hij klaar om de volgende stap te zetten? De 60-jarige butler Kit draagt zijn kilt met trots. Hij is door zijn werk heel wat prinsen tegengekomen. Hij is al 37 jaar single en zoekt een man die net zo dol is op de koninklijke familie als hij.

Za 12 januari 2019 | 20:00 50 First Dates IMDb: 6.8

12/01 - IMDB * 6.8 - 50 First Dates is een romantische komedie uit 2004 onder regie van Peter Segal. Hoofdrolspelers Adam Sandler en Drew Barrymore wonnen hiervoor samen een People's Choice Award in de categorie 'filmkoppel met de meeste chemie'. Henry Roth werkt als dierenarts bij een aquariumcomplex op Hawaï. Hij versiert daar veel vrouwelijke toeristen en neemt de liefde niet al te serieus. Op een dag ontmoet hij in een lokaal café de mooie Lucy, met wie hij aan de praat raakt. Ze kunnen het erg goed met elkaar...

50 First Dates is een romantische komedie uit 2004 onder regie van Peter Segal. Hoofdrolspelers Adam Sandler en Drew Barrymore wonnen hiervoor samen een People's Choice Award in de categorie 'filmkoppel met de meeste chemie'. Henry Roth werkt als dierenarts bij een aquariumcomplex op Hawaï. Hij versiert daar veel vrouwelijke toeristen en neemt de liefde niet al te serieus. Op een dag ontmoet hij in een lokaal café de mooie Lucy, met wie hij aan de praat raakt. Ze kunnen het erg goed met elkaar vinden en spreken af dat ze elkaar de volgende dag weer zullen zien. Bij hun ontmoeting de volgende dag, blijkt Lucy geen flauw idee te hebben wie Henry is. De eigenaresse van het café vertelt Henry dat Lucy een ongeluk heeft gehad, waardoor ze problemen heeft met haar kortetermijngeheugen; ze kan zich sinds het ongeluk niet meer herinneren wat ze de dag daarvoor heeft meegemaakt. Henry besluit haar iedere dag opnieuw het hof te maken, in de hoop dat zij zich hun liefde de volgende dag toch zal herinneren. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/50-first-dates

Vr 11 januari 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Britse datingshow. Miss Essex 2017 stapt het restaurant binnen. Emily is een medewerkster personeelszaken die wel missverkiezingen weet te winnen, maar als het om de liefde gaat nog steeds met lege handen staat.

Do 10 januari 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Britse datingshow. De 23-jarige fractiemedewerkster Cecilia is een zelfverzekerde vrouw die er genoeg van heeft om alleen op haar uiterlijk beoordeeld te worden. Reiki-healer en dierenfluisteraar Jayne kan met onze viervoetige vrienden communiceren, maar op het vlak van de liefde is ze de ware nog niet tegengekomen. Haar date is de 44-jarige Stuart, goochelaar op kinderfeestjes. Net als Jayne heeft hij een beroep dat mensen op een date vaak een beetje vreemd vinden. De 52-jarige popzanger Ben had veel succes in de jaren 80, maar de laatste tijd heeft hij moeite om een vrouw te vinden die hoog in zijn hitlijsten eindigt. Als blijkt dat zijn date Sarah vroeger zijn poster boven haar bed had, lijkt Cupido niet meer mis te kunnen schieten.

Wo 9 januari 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Britse datingshow. De 25-jarige tandartsassistente Jade hoopt haar tanden in een grote sterke man te kunnen zetten. Haar date is de knappe, sterke boomchirurg Tom. Sharran is de enige vrouwelijke sumoworstelaar van het land. Dat is een zegen en een vloek als het gaat om het vinden van een man, want de meesten zijn nogal geïntimideerd door haar postuur. Connie is een pittige zeventiger, maar ze is bang dat ze te flamboyant en te sportief is voor de meeste mannen. Ze noemt zichzelf 'geen katje om zonder handschoenen aan te pakken'. Ze wordt gekoppeld aan de 72-jarige jivedanser Gray, die op een scooter aan komt rijden.

Di 8 januari 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Britse datingshow. De 25-jarige jurist Jordan heeft wat hulp nodig bij haar zoektocht naar de ware. Ze is 1.80 meter lang, en dat zonder hakken. Die lengte is een groot probleem bij het vinden van de liefde, want mannen raken erdoor geïntimideerd. Gelukkig torent haar date, de 28-jarige basketballer William, hoog boven iedereen uit met zijn 2.03 meter. Richard is een 97-jarige veteraan uit de Tweede Wereldoorlog. Hij is de oudste deelnemer die ooit het First Dates-restaurant binnengekomen is. Hij hoopt nog voordat hij de felicitaties van de koningin ontvangt, de vrouw van zijn dromen te ontmoeten.

Ma 7 januari 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Britse datingshow. Serie rondom een reeks authentieke eerste dates op één avond in hetzelfde restaurant. Kijk wat er gebeurt als de stellen elkaar voor het eerst ontmoeten.

Do 3 januari 2019 | 23:00 First Dates at Christmas

Herhaling. Festive special. Forensic scientist Tom hopes to finally have a girlfriend at Christmas but is clueless about dating. His date is librarian Louise, is also an awkward dater. Receptionist Rebecca is keen to find a manly man, and her date Gavin reveals that he is a ground worker and offers to plaster her bathroom. Eric, who is 101, dates Norma, who has been single for over 46 years. And some favourite love-struck couples return to reveal how their lives have changed since their dates. Plus, a live musical performance and a visit from a familiar-looking Santa Claus.

Di 25 december 2018 | 22:15 First Dates at Christmas

Festive special. Forensic scientist Tom hopes to finally have a girlfriend at Christmas but is clueless about dating. His date is librarian Louise, is also an awkward dater. Receptionist Rebecca is keen to find a manly man, and her date Gavin reveals that he is a ground worker and offers to plaster her bathroom. Eric, who is 101, dates Norma, who has been single for over 46 years. And some favourite love-struck couples return to reveal how their lives have changed since their dates. Plus, a live musical performance and a visit from a familiar-looking Santa Claus.

Vr 21 december 2018 | 19:30 First dates

Aflevering 16 - Datingprogramma dat tientallen singles in een restaurant dropt en een eerste date regelt. Kerstspecial. Fred organiseert een kerstfeest waarbij hij enkele van de paren verwelkomt die elkaar hebben gevonden in het restaurant en drie minder fortuinlijke daters keren terug voor een kans op romantiek.

Do 20 december 2018 | 19:30 First Dates

Seizoen 3 - Aflevering 23 - Datingshow. First Dates - Kerst Special. Sophie is ruige kerels gewend. Hoe bevalt gentleman Mehmet haar? De beeldschone operations manager Yasmin zoekt de ware. Voldoet tandkliniekmanager Ryan met z'n tandpastaglimlach?

Wo 19 december 2018 | 19:30 First Dates

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Datingshow. First Dates - Kerst Special. Het kerstdiner in het First Dates-restaurant is een spetterend feest, boordevol spectaculaire verrassingen. Gastheer Fred en zijn kerstcupido's kijken terug op een fantastisch jaar.

Di 18 december 2018 | 19:25 First Dates

Seizoen 3 - Aflevering 35 - Datingshow. Kerstspecial. Een restaurant vol vrijgezellen én met camera's. Het First Dates-restaurant van gastheer Sergio opent weer haar deuren! En ja, barman Victor is ook weer van de partij.

Ma 17 december 2018 | 19:25 First Dates

Seizoen 3 - Aflevering 34 - Datingshow. Kerstspecial. Een restaurant vol vrijgezellen én met camera's. Het First Dates-restaurant van gastheer Sergio opent weer haar deuren! En ja, barman Victor is ook weer van de partij.

Vr 14 december 2018 | 19:25 First Dates

Seizoen 3 - Aflevering 33 - Datingshow. Een restaurant vol vrijgezellen én met camera's. Het First Dates-restaurant van gastheer Sergio opent weer haar deuren! En ja, barman Victor is ook weer van de partij.

Do 13 december 2018 | 19:25 First Dates

Seizoen 3 - Aflevering 32 - Datingshow. Een restaurant vol vrijgezellen én met camera's. Het First Dates-restaurant van gastheer Sergio opent weer haar deuren! En ja, barman Victor is ook weer van de partij.

Wo 12 december 2018 | 19:25 First Dates

Seizoen 3 - Aflevering 31 - Datingshow. Een restaurant vol vrijgezellen én met camera's. Het First Dates-restaurant van gastheer Sergio opent weer haar deuren! En ja, barman Victor is ook weer van de partij.

Di 11 december 2018 | 19:25 First Dates

Seizoen 3 - Aflevering 30 - Datingshow. Een restaurant vol vrijgezellen én met camera's. Het First Dates-restaurant van gastheer Sergio opent weer haar deuren! En ja, barman Victor is ook weer van de partij.

Ma 10 december 2018 | 19:25 First Dates

Seizoen 3 - Aflevering 29 - Datingshow. Een restaurant vol vrijgezellen én met camera's. Het First Dates-restaurant van gastheer Sergio opent weer haar deuren! En ja, barman Victor is ook weer van de partij.

Zo 9 december 2018 | 20:30 50 First Dates IMDb: 6.8

09/12/18 - IMDB * 6.8 - 50 First Dates is een romantische komedie uit 2004 onder regie van Peter Segal. Hoofdrolspelers Adam Sandler en Drew Barrymore wonnen hiervoor samen een People's Choice Award in de categorie 'filmkoppel met de meeste chemie'. Henry Roth werkt als dierenarts bij een aquariumcomplex op Hawaï. Hij versiert daar veel vrouwelijke toeristen en neemt de liefde niet al te serieus. Op een dag ontmoet hij in een lokaal café de mooie Lucy, met wie hij aan de praat raakt. Ze kunnen het erg goed met elkaar...

50 First Dates is een romantische komedie uit 2004 onder regie van Peter Segal. Hoofdrolspelers Adam Sandler en Drew Barrymore wonnen hiervoor samen een People's Choice Award in de categorie 'filmkoppel met de meeste chemie'. Henry Roth werkt als dierenarts bij een aquariumcomplex op Hawaï. Hij versiert daar veel vrouwelijke toeristen en neemt de liefde niet al te serieus. Op een dag ontmoet hij in een lokaal café de mooie Lucy, met wie hij aan de praat raakt. Ze kunnen het erg goed met elkaar vinden en spreken af dat ze elkaar de volgende dag weer zullen zien. Bij hun ontmoeting de volgende dag, blijkt Lucy geen flauw idee te hebben wie Henry is. De eigenaresse van het café vertelt Henry dat Lucy een ongeluk heeft gehad, waardoor ze problemen heeft met haar kortetermijngeheugen; ze kan zich sinds het ongeluk niet meer herinneren wat ze de dag daarvoor heeft meegemaakt. Henry besluit haar iedere dag opnieuw het hof te maken, in de hoop dat zij zich hun liefde de volgende dag toch zal herinneren. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/50-first-dates

Za 8 december 2018 | 00:00 First Dates

Herhaling. Dating reality series. Glamour puss Chrissie and entrepreneur Jonny go on one of the most sexually charged dates in First Dates history. Will past mistakes return to haunt them? IT worker Rodney is 45 but has never had a relationship. He is looking for an English rose who can change his romantic fortunes and executive assistant Mandy may be the woman for the job. Football coach Julian struggles to approach girls. His date, wild child Becca, is looking for someone to join her on the party scene. After trying out some cheesy chat up lines, Julian opens up and reveals his life-changing year.

 Meer