Finale op tv (tv-tips)

Morgen | 20:30 Nieuw: Marble Mania

Morgen - Amusement, In het nieuwe programma Marble Mania spelen bekende Nederlanders knikkerspellen onder begeleiding ...

In het nieuwe programma Marble Mania spelen bekende Nederlanders knikkerspellen onder begeleiding van het enthousiaste commentaar van Jack van Gelder. Elke donderdag om 20:30 uur op SBS6. Voetballers In de eerste afleveringen nemen oud-voetballers Wesley Sneijder, Giovanni van Bronckhorst en Ronald de Boer het tegen elkaar op. Ze spelen behendigheidsspellen met knikkers om voordelen te pakken voor de knikkerrace. Winston Gerschtanowitz presenteert de boel aan elkaar. Behendigheidsspel Wekelijks spelen andere bekende knikkeraars tegen elkaar. Ze hebben allemaal een eigen kleur knikker. Ze spelen in elke ronde eerst een behendigheidsspel, zoals mini-bowlen of penaltyschieten. Daarna volgt de geluksrace op een knikkerbaan. Finale De BN'er die het beste presteert op de geluksbanen, verdient de meeste punten en start met de meeste knikkers in de grote finale waarin 6000 knikkers rollen over een gigantische finalebaan. De winnaar verdient geldt voor een zelfgekozen goed doel. Je kunt alle afleveringen van Marble Mania terugkijken op KIJK.nl of via gids.tv/programma/marble-mania.

Vandaag | 21:00 Live: AZ - Ajax (KNVB-beker)

Sport, Vanaf 20:00 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van AZ Ajax in de achtste finale van de KNVB ...

Vanaf 20:00 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van AZ - Ajax in de achtste finale van de KNVB-beker. De wedstrijd is voor iedereen in Nederland te zien op FOX. Bekijk op welk kanaal FOX bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/3733/kanaal-fox. Gelijk De topwedstrijd in de achtste finales van de KNVB-beker gaat tussen de huidige nummers vijf en één in de eredivisie. AZ en Ajax gingen het vorige, afgebroken seizoen vanwege corona gelijk op. AZ won zelfs beide wedstrijden tegen Ajax. Vorige ronde In de vorige ronde van de beker won Ajax nipt van FC Utrecht in een spectaculaire 5-4. AZ hoefde niet in actie te komen nadat het was vrijgeloot. (Foto's: Maurice van Steen/ANP)

Overmorgen | 20:30 De Alleskunner: kledingketting & slaapzakrace

Overmorgen - Amusement, Er zijn nog zeventig van de honderd kandidaten over in De Alleskunner, maar aan het eind van de ...

Er zijn nog zeventig van de honderd kandidaten over in De Alleskunner, maar aan het eind van de aflevering zijn er weer tien mensen die het spel moeten verlaten. Kleding De kandidaten gaan deze week een ketting maken van de kleding die ze aanhebben. Spelen ze op safe of gaan ze uit de kleren tijdens deze opdracht? Slaapzak Ook moeten ze kruipend in een slaapzak naar de finishlijn en spelen ze een muziekquiz waarbij de vraag luidt: is dit nummer van een nationale of internationale artiest? Finale Elk spel valt de slechtste kandidaat af en zo gaat het de komende weken verder tot er in de finale nog twee kandidaten over zijn. Je kunt alle afleveringen van De Alleskunner terugkijken op KIJK.nl of via gids.tv/programma/de-alleskunner.

Vr 29 januari 2021 | 20:30 De Alleskunner: ballonnen & domino

29/01 - Amusement, Er zijn nog zestig van de honderd kandidaten over in De Alleskunner, maar aan het eind van de ...

Er zijn nog zestig van de honderd kandidaten over in De Alleskunner, maar aan het eind van de aflevering zijn er weer tien mensen die het spel moeten verlaten. Simpel De tien nieuwe opdrachten zijn eigenlijk weer simpel: zo moeten ze zo lang mogelijk een ballon hooghouden. Likken Daarna wordt de vaste hand van de kandidaten getest in het dominospel én likken de kandidaten zich rot aan een wijnbal. Finale Elk spel valt de slechtste kandidaat af en zo gaat het de komende weken verder tot er in de finale nog twee kandidaten over zijn. Je kunt alle afleveringen van De Alleskunner terugkijken op KIJK.nl of via gids.tv/programma/de-alleskunner.

Finale
Er zijn deze week de volgende finales op tv:

Finale op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 17:10 De slimste mens

Seizoen dec 2020-jan 2021 - Aflevering 27 van 30 - KRO-NCRV De finaleweek met dit keer als uitdager Frank Evenblij.

Vandaag | 20:35 De slimste mens

Seizoen dec 2020-jan 2021 - Aflevering 28 van 30 - KRO-NCRV De finaleweek met dit keer als uitdager Caroline Brouwer.

Morgen | 17:10 De slimste mens

Seizoen dec 2020-jan 2021 - Aflevering 28 van 30 - KRO-NCRV De finaleweek met dit keer als uitdager Caroline Brouwer.

Morgen | 20:40 De slimste mens

Seizoen dec 2020-jan 2021 - Aflevering 29 van 30 - KRO-NCRV De finaleweek met dit keer als uitdager Emma Wortelboer.

Finale op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 08:36 Snooker: Stuart Bingham - Bingtao Yan

Snooker: Stuart Bingham - Bingtao Yan. Halve Finales | London Masters

Vandaag | 09:30 Vitesse - ADO Den Haag

Vitesse - ADO Den Haag. Seizoen 2020-2021 - Aflevering 14 van 35 Verslag van de wedstrijd Vitesse - ADO Den Haag uit de achtste finale van de TOTO KNVB Beker.

Vandaag | 10:01 Bruckner - Symfonie Nr. 9

Anton Bruckners Symfonie Nr. 9 kan worden beschouwd als zijn afscheid van het leven. Al toen Bruckner in 1887 aan het werk begon, zat zijn gezondheid hem dwars. Hij uitte de hoop dat "God mij genoeg tijd zal gunnen om het te voltooien", en tijdens de jaren die volgden werkte hij onvermoeibaar verder. In eind 1894 had hij alleen de eerste drie delen af. Toen hij op 11 oktober 1896 overleed, liet hij zes verschillende versies van de finale na, die geen van allen voltooid waren. Desalniettemin is het een monumentaal werk geworden, met de imposante grandeur van een kathedraal. De vele details van deze architectonische kolos komen verbazingwekkend transparant tot leven in de handen van dirigent Franz Welser-Möst en het Cleveland Orchestra. Het orkest nam in de laatste dagen van oktober 2007 een krachtige, afgemeten uitvoering van deze symfonie op in de prachtige Gouden Zaal van de beroemde Musikverein in Wenen: op ditzelfde podium werd het werk in 1903 voor het eerst uitgevoerd.

Vandaag | 11:15 MVV Maastricht - Excelsior

MVV Maastricht - Excelsior. Seizoen 2020-2021 - Aflevering 22 van 35 Verslag van de wedstrijd MVV Maastricht - Excelsior uit de achtste finale van de TOTO KNVB Beker.

Vandaag | 13:45 Bundesliga Special: De Duitse toptrainer

Seizoen 2020-2021 - Aflevering 6 van 20 Drie van de vier clubs in de halve finales van de Champions League hadden afgelopen seizoen een Duitse trainer. De overeenkomst tussen Hansi Flick, Jürgen Klopp en Thomas Tuchel, maar ook Julian Nagelsmann en Marco Rose is dat ze allemaal geen grote carriere als speler hadden, maar wel uitblinken in het trainersvak. Toeval of een trend voor de lange termijn? Deze special onderzoekt de overeenkomsten in de werkwijze van de Duitse toptrainer.

Vandaag | 14:15 Die Küchenschlacht

Aflevering 2947 Jede Woche treten sechs Hobbyköche gegeneinander an. Von diesen bleiben zwei übrig, die sich am Freitag im Finale ein Kochduell liefern. Ein prominenter Kochprofi steht ihnen zur Seite. Der Weg führt über den Wochensieg in eine Qualifikationswoche und dann in die große Finalwoche. Wer wird Hobbykoch des Jahres und gewinnt 25 000 Euro?

Vandaag | 14:15 Gefragt - Gejagt

Aflevering 441 Vier Kandidaten treten gegen einen Quizchampion, den "Jäger", an. In Einzelrunden müssen sie gegen die Uhr Fragen beantworten, wofür ihnen Geld gutgeschrieben wird. Dann messen sie ihr Wissen im Wettkampf mit dem "Jäger". Holt dieser sie ein, ist das Duell vorbei. Gewinnen die Kandidaten jedoch, retten sie sich und ihr Geld ins Finale. Keine leichte Aufgabe, denn der "Jäger" ist ein Quizprofi.

Vandaag | 14:30 Bundesliga Special: De Duitse toptrainer

Seizoen 2020-2021 - Aflevering 6 van 20 Drie van de vier clubs in de halve finales van de Champions League hadden afgelopen seizoen een Duitse trainer. De overeenkomst tussen Hansi Flick, Jürgen Klopp en Thomas Tuchel, maar ook Julian Nagelsmann en Marco Rose is dat ze allemaal geen grote carriere als speler hadden, maar wel uitblinken in het trainersvak. Toeval of een trend voor de lange termijn? Deze special onderzoekt de overeenkomsten in de werkwijze van de Duitse toptrainer.

Vandaag | 14:30 FC Volendam - PSV

FC Volendam - PSV. Seizoen 2020-2021 - Aflevering 15 van 35 Verslag van de wedstrijd FC Volendam - PSV uit de achste finale van de TOTO KNVB Beker.

Vandaag | 15:40 Racing: Formula E - 9 dagen in Berlijn

9 dagen in Berlijn, is het verhaal van de terugkeer van de Formule E naar het racen in 2020. Via ongekende toegang kijken we terug op het meest ambitieuze sportevenement dat sinds de coronaviruspandemie de planeet overspoelde - 6 races gedurende 9 dagen op de historische Tempelhof Airport Street Circuit in Berlijn . De meest intense finale van een motorsportseizoen ooit. Hoe begint de sport weer in het tijdperk van sociale distantie? Hoe zullen de teams en coureurs omgaan met het intense format en wat betekent dit voor de toekomst van de Formule E? Dit is het volledige, intieme menselijke verhaal van hoeveel er nodig is om in augustus 2020 te racen, een puur inzicht in hoe de sportwereld omgaat met het ‘nieuwe normaal’.

Vandaag | 16:30 FC Emmen - SC Heerenveen

FC Emmen - SC Heerenveen. Seizoen 2020-2021 - Aflevering 23 van 35 Verslag van de wedstrijd FC Emmen - SC Heerenveen uit de achtste finale van de TOTO KNVB Beker.

Vandaag | 16:45 Snooker: David Gilbert - John Higgins

Snooker: David Gilbert - John Higgins. Halve Finales | London Masters

Vandaag | 18:12 Snooker: Stuart Bingham - Bingtao Yan

Snooker: Stuart Bingham - Bingtao Yan. Halve Finales | London Masters

Vandaag | 18:45 Feyenoord - Heracles Almelo

Feyenoord - Heracles Almelo. Seizoen 2020-2021 - Aflevering 16 van 35 Verslag van de wedstrijd Feyenoord - Heracles Almelo uit de achtste finale van de TOTO KNVB Beker.

Vandaag | 19:10 Documentaire: Regen in Moskou

Edwin van der Sar In 2018 was het 10 jaar geleden dat Edwin van der Sar eeuwige roem vergaarde in Manchester door in de Champions League Finale in Moskou de laatste penalty te stoppen en zo Manchester United "de cup met de grote oren” te bezorgen. Onlangs ging Van der Sar terug naar Manchester om samen met medespelers als Rooney en Carrick terug te kijken naar deze memorable dag. Ook ManUnited-supporters die er bij waren kijken nog vol trots terug op dat moment.

Vandaag | 19:35 Bundesliga Special: De Duitse toptrainer

Seizoen 2020-2021 - Aflevering 6 van 20 Drie van de vier clubs in de halve finales van de Champions League hadden afgelopen seizoen een Duitse trainer. De overeenkomst tussen Hansi Flick, Jürgen Klopp en Thomas Tuchel, maar ook Julian Nagelsmann en Marco Rose is dat ze allemaal geen grote carriere als speler hadden, maar wel uitblinken in het trainersvak. Toeval of een trend voor de lange termijn? Deze special onderzoekt de overeenkomsten in de werkwijze van de Duitse toptrainer.

Vandaag | 21:00 AZ - Ajax

AZ - Ajax. Seizoen 2020-2021 - Aflevering 17 van 35 Verslag van de wedstrijd AZ - Ajax uit de achtste finale van de TOTO KNVB Beker.

Vandaag | 22:25 Bundesliga Special: De Duitse toptrainer

Seizoen 2020-2021 - Aflevering 6 van 20 Drie van de vier clubs in de halve finales van de Champions League hadden afgelopen seizoen een Duitse trainer. De overeenkomst tussen Hansi Flick, Jürgen Klopp en Thomas Tuchel, maar ook Julian Nagelsmann en Marco Rose is dat ze allemaal geen grote carriere als speler hadden, maar wel uitblinken in het trainersvak. Toeval of een trend voor de lange termijn? Deze special onderzoekt de overeenkomsten in de werkwijze van de Duitse toptrainer.

Vandaag | 22:50 Snooker: Stuart Bingham - Bingtao Yan

Snooker: Stuart Bingham - Bingtao Yan. Halve Finales | London Masters

Morgen | 00:30 Feyenoord - Heracles Almelo

Feyenoord - Heracles Almelo. Seizoen 2020-2021 - Aflevering 16 van 35 Verslag van de wedstrijd Feyenoord - Heracles Almelo uit de achtste finale van de TOTO KNVB Beker.

Morgen | 02:15 AZ - Ajax

AZ - Ajax. Seizoen 2020-2021 - Aflevering 17 van 35 Verslag van de wedstrijd AZ - Ajax uit de achtste finale van de TOTO KNVB Beker.

Morgen | 04:19 FC Emmen - SC Heerenveen

FC Emmen - SC Heerenveen. Seizoen 2020-2021 - Aflevering 23 van 35 Verslag van de wedstrijd FC Emmen - SC Heerenveen uit de achtste finale van de TOTO KNVB Beker.

Morgen | 05:25 MAX PubQuiz

Seizoen 2 - Aflevering 1 van 7 Vijf teams strijden tegen elkaar om de winst. Vijf afleveringswinnaars strijden in de finale tegen elkaar om de felbegeerde MAX-PubQuizbokaal. De teams bestaan uit drie personen, want drie weten immers meer dan één. Hoe goed zijn de teams op elkaar ingespeeld? Vullen ze elkaar goed aan? En heb je voordeel als je verschillende generaties in je team hebt?

Morgen | 05:30 Bundesliga Special: De Duitse toptrainer

Seizoen 2020-2021 - Aflevering 6 van 20 Drie van de vier clubs in de halve finales van de Champions League hadden afgelopen seizoen een Duitse trainer. De overeenkomst tussen Hansi Flick, Jürgen Klopp en Thomas Tuchel, maar ook Julian Nagelsmann en Marco Rose is dat ze allemaal geen grote carriere als speler hadden, maar wel uitblinken in het trainersvak. Toeval of een trend voor de lange termijn? Deze special onderzoekt de overeenkomsten in de werkwijze van de Duitse toptrainer.

Morgen | 07:00 AZ - Ajax

AZ - Ajax. Seizoen 2020-2021 - Aflevering 17 van 35 Verslag van de wedstrijd AZ - Ajax uit de achtste finale van de TOTO KNVB Beker.

Morgen | 08:30 Snooker: Stuart Bingham - Bingtao Yan

Snooker: Stuart Bingham - Bingtao Yan. Halve Finales | London Masters

Morgen | 08:32 CMIM - Finale - Clara Osowski

Mezzosopraan Clara Osowski (Verenigde Staten, 1986) wordt begeleid door Olivier Godin tijdens de finale van de Lieder-competitie van het Concours musical international de Montréal van 2018 (CMIM). Op het programma staan Schuberts An Sylvia (D. 891), La mort d’Ophélie (H. 92A) van Berlioz en Abschied von Frankreich en Gebet uit Schumanns Gedichte der Königin Maria Stuart, Op. 135. Osowski vervolgd met Robert Flemings liederencyclys The Confession Stone (Songs of Mary), waarna ze de competitive afsluit met Schuberts Die junge Nonne D. 828 en A Prayer to Saint Catherine van Virgil Thomson. Het Concours musical international de Montréal trekt jaarlijks duizenden toeschouwers naar de concertzalen, alsook vele luisteraars via radio of internet. Het concours ambieert om jonge musici te ontdekken en ondersteunen en biedt hen de mogelijkheid om hun talent te etaleren. Het is het enige internationale concours in Noord-Amerika dat jaarlijks wordt georganiseerd en presenteert drie verschillende disciplines (zang, viool en piano) die ieder jaar worden gerouleerd.

Morgen | 09:30 Feyenoord - Heracles Almelo

Feyenoord - Heracles Almelo. Seizoen 2020-2021 - Aflevering 16 van 35 Verslag van de wedstrijd Feyenoord - Heracles Almelo uit de achtste finale van de TOTO KNVB Beker.

Morgen | 11:15 FC Emmen - SC Heerenveen

FC Emmen - SC Heerenveen. Seizoen 2020-2021 - Aflevering 23 van 35 Verslag van de wedstrijd FC Emmen - SC Heerenveen uit de achtste finale van de TOTO KNVB Beker.

Morgen | 12:00 Snooker: Stuart Bingham - Bingtao Yan

Snooker: Stuart Bingham - Bingtao Yan. Halve Finales | London Masters

Morgen | 12:15 Voetbal: Real Sociedad/FC Barcelona - Real Madrid/Athletic Club

Voetbal: Real Sociedad/FC Barcelona - Real Madrid/Athletic Club. samenvatting van de voetbalwedstrijd Real Sociedad/FC Barcelona - Real Madrid/Athletic Club, gespeeld in de finale van de Spaanse Supercopa.

Morgen | 12:45 Racing: Formula E - 9 dagen in Berlijn

9 dagen in Berlijn, is het verhaal van de terugkeer van de Formule E naar het racen in 2020. Via ongekende toegang kijken we terug op het meest ambitieuze sportevenement dat sinds de coronaviruspandemie de planeet overspoelde - 6 races gedurende 9 dagen op de historische Tempelhof Airport Street Circuit in Berlijn . De meest intense finale van een motorsportseizoen ooit. Hoe begint de sport weer in het tijdperk van sociale distantie? Hoe zullen de teams en coureurs omgaan met het intense format en wat betekent dit voor de toekomst van de Formule E? Dit is het volledige, intieme menselijke verhaal van hoeveel er nodig is om in augustus 2020 te racen, een puur inzicht in hoe de sportwereld omgaat met het ‘nieuwe normaal’.

Morgen | 13:00 Feyenoord - Heracles Almelo

Feyenoord - Heracles Almelo. Seizoen 2020-2021 - Aflevering 16 van 35 Verslag van de wedstrijd Feyenoord - Heracles Almelo uit de achtste finale van de TOTO KNVB Beker.

Morgen | 14:15 Gefragt - Gejagt

Aflevering 343 Vier Kandidaten treten gegen einen Quizchampion, den "Jäger", an. In Einzelrunden müssen sie gegen die Uhr Fragen beantworten, wofür ihnen Geld gutgeschrieben wird. Dann messen sie ihr Wissen im Wettkampf mit dem "Jäger". Holt dieser sie ein, ist das Duell vorbei. Gewinnen die Kandidaten jedoch, retten sie sich und ihr Geld ins Finale. Keine leichte Aufgabe, denn der "Jäger" ist ein Quizprofi.

Morgen | 14:25 MAX PubQuiz

Seizoen 2 - Aflevering 2 van 7 Vijf teams strijden tegen elkaar om de winst. Vijf afleveringswinnaars strijden in de finale tegen elkaar om de felbegeerde MAX-PubQuizbokaal. De teams bestaan uit drie personen, want drie weten immers meer dan één. Hoe goed zijn de teams op elkaar ingespeeld? Vullen ze elkaar goed aan? En heb je voordeel als je verschillende generaties in je team hebt?

Morgen | 14:30 AZ - Ajax

AZ - Ajax. Seizoen 2020-2021 - Aflevering 17 van 35 Verslag van de wedstrijd AZ - Ajax uit de achtste finale van de TOTO KNVB Beker.

Morgen | 15:15 AZ - Ajax

AZ - Ajax. Seizoen 2020-2021 - Aflevering 17 van 35 Verslag van de wedstrijd AZ - Ajax uit de achtste finale van de TOTO KNVB Beker.

Morgen | 16:30 Borg/McEnroe IMDb: 6.9

Morgen - IMDB * 6.9 - Film, Het verhaal volgt de heftige rivaliteit tussen de tennissterren Bjorn Borg en John McEnroe, in de jaren zeventig en tachtig. Beide spelers stonden bekend als technisch begaafde tennissers. Maar waar Borg koelbloedig en ...

Het verhaal volgt de heftige rivaliteit tussen de tennissterren Bjorn Borg en John McEnroe, in de jaren zeventig en tachtig. Beide spelers stonden bekend als technisch begaafde tennissers. Maar waar Borg koelbloedig en bijna emotieloos op de baan stond, was McEnroe het 'enfant terrible' van de tenniswereld. Hun rivaliteit kende zijn grote hoogtepunt met de legendarische Wimbledon-finale uit het jaar 1980. Borg/McEnroe is een Zweedse, Deense en Finse sport- en dramafilm uit het jaar 2017. De hoofdrollen worden vertolkt door Shia LaBeouf, Sverrir Gudnason en Stellan Skarsgård. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/borgmcenroe

Morgen | 17:00 Snooker: David Gilbert - John Higgins

Snooker: David Gilbert - John Higgins. Halve Finales | London Masters

Morgen | 18:45 N.E.C. - Fortuna Sittard

N.E.C. - Fortuna Sittard. Seizoen 2020-2021 - Aflevering 18 van 35 Verslag van de wedstrijd N.E.C. - Fortuna Sittard uit de achtste finale van de TOTO KNVB Beker.

Morgen | 20:30 Over the Hedge IMDb: 6.7

Morgen - IMDB * 6.7 - Film, De ondeugende en mondige wasbeer R.J. (Willis) komt terecht in een bos bij andere dieren die leven onder ouderwetse omstandigheden. R.J raakt echter gefascineerd door de leefwereld voorbij de heg aan de rand van dat bos ...

De ondeugende en mondige wasbeer R.J. (Willis) komt terecht in een bos bij andere dieren die leven onder ouderwetse omstandigheden. R.J raakt echter gefascineerd door de leefwereld voorbij de heg aan de rand van dat bos en probeert er zijn eigen logica op toe te passen bij het observeren ervan. Iedereen raakt aangemoedigd door hem en samen doen ze verwoede pogingen 'de buitenwijk' binnen te dringen. Dit lukt redelijk. Maar om de finale klapper te maken en een grote lading voedsel te stelen moeten ze veel risico's nemen.. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/over-the-hedge

Morgen | 21:00 VVV-Venlo - Go Ahead Eagles

VVV-Venlo - Go Ahead Eagles. Seizoen 2020-2021 - Aflevering 19 van 35 Verslag van de wedstrijd VVV-Venlo - Go Ahead Eagles uit de achtste finale van de TOTO KNVB Beker.

Morgen | 22:45 Snooker: Stuart Bingham - Bingtao Yan

Snooker: Stuart Bingham - Bingtao Yan. Halve Finales | London Masters

Overmorgen | 00:30 N.E.C. - Fortuna Sittard

N.E.C. - Fortuna Sittard. Seizoen 2020-2021 - Aflevering 18 van 35 Verslag van de wedstrijd N.E.C. - Fortuna Sittard uit de achtste finale van de TOTO KNVB Beker.

Overmorgen | 03:30 VVV-Venlo - Go Ahead Eagles

VVV-Venlo - Go Ahead Eagles. Seizoen 2020-2021 - Aflevering 19 van 35 Verslag van de wedstrijd VVV-Venlo - Go Ahead Eagles uit de achtste finale van de TOTO KNVB Beker.

Overmorgen | 04:40 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 20 van 40 - De Finale In dit laatste deel moeten de Wattersons eindelijk de rekening betalen voor hun vaak toch wel bijzondere en ietwat onbezonnen gedrag.

 Meer