Film op tv (tv-tips)

Morgen | 22:45 Docu: Complicit IMDb: 8.1

Morgen - IMDB * 8.1 - Documentaire, Yi Yeting is een moedige Chinese actievoerder met leukemie die grote risico's neemt ...

Yi Yeting is een moedige Chinese actievoerder met leukemie die grote risico's neemt om fabrieksarbeiders te helpen die vergiftigd zijn door de chemicaliën die worden gebruikt om mobiele telefoons en computers te fabriceren. Wanneer hij ontdekt dat er in de buurt van Apple's hoofdleverancier Foxconn heel veel werknemers aan leukemie lijden, ontketent zijn roep om gerechtigheid krachten, die deze zaken verborgen willen houden voor de wereld. Terwijl hij worstelt om zijn eigen leukemie te overleven, laat hij zich niet ontmoedigen door de weigering van de overheid om hem een uitreisvisum te verlenen, en hij voert zijn strijd vanuit zijn ziekenhuiskamer waar hij andere werknemers helpt. Gedurende een aantal jaren volgt de film in Shenzhen en Guangzhou arbeiders, op de werkvloeren van de electronicafabrieken en in de buurten en ziekenhuizen rondom Foxconn.

Overmorgen | 20:30 Never been kissed IMDb: 6.0

Overmorgen - IMDB * 6.0 - Romantische komedie, Josie Geller is een vijfentwintigjarige journaliste. Haar baas wil dat ze een undercoververhaal schrijft over de hedendaagse schoolgaande jeugd. Josie accepteert de opdracht, want voor haar is dit een ...

Josie Geller is een vijfentwintigjarige journaliste. Haar baas wil dat ze een undercoververhaal schrijft over de hedendaagse schoolgaande jeugd. Josie accepteert de opdracht, want voor haar is dit een unieke kans om zich te bewijzen als reporter. In het atheneum wordt ze al snel herinnerd aan haar eigen weinig vrolijke jeugd. Ze had toen geen vrienden en werd constant vernederd. Nu doet ze haar uiterste best om erbij te horen. Hiervoor moet ze echter haar echte vrienden laten vallen. Wanneer Josie bovendien verliefd wordt op de leraar die ze voor haar artikel stiekem filmt, komt ze voor een groot dilemma te staan.

Do 30 augustus 2018 | 21:30 Nieuw: Drone Masters

30/08 - Show, Van een tv commercial voor waspoeder tot een bikini shoot in de natuur: wat je allemaal zelf kunt doen ...

Van een tv-commercial voor waspoeder tot een bikini-shoot in de natuur: wat je allemaal zelf kunt doen met een drone is grenzeloos. In het nieuwe tv-programma Drone Masters nemen zeven BN'ers het tegen elkaar op. Ze krijgen uitdagende opdrachten. Lukt het ze om de jury omver te blazen met hun droneskills en creativiteit? Wie is de beste dronepiloot? Drone Masters is elke donderdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Timor Steffens, Remy Bonjasky, Tim Haars, Rudolph van Veen, Fockeline Ouwerkerk, Tanja Jess en Bertie Steur zijn de BN’ers die met elkaar de strijd aangaan. Elke aflevering voeren zij onder leiding van presentator Dennis van der Geest drie verschillende opdrachten uit: een behendigheidsopdracht, een foto-opdracht en een video-opdracht. Zo moeten de deelnemers met hun drone een biertje bezorgen op een vol terras, fotograferen ze stuntende motorcrossers vanuit de lucht en bedenken ze zelf het scenario voor de videoclip van een bekende artiest. Vooral met de dronevideo’s kunnen ze zich helemaal uitleven, omdat ze zelf ook verantwoordelijk zijn voor de montage en de muziekkeuze. De jury bestaat uit film- en tv-regisseur Tim Oliehoek en drone-expert Wiebe de Jager. Zij sturen elke week één van de deelnemers naar huis. Welke BN’er kan het beste een drone bedienen en weet de mooiste beelden te schieten? Wie wordt de Drone Master van 2018?

Overmorgen | 22:45 Docu: Regisseur Billy Wilder - Never be boring IMDb: 7.0

Overmorgen - IMDB * 7.0 - Filmdocumentaire, Samuel 'Billy' Wilder was één van de grootste scenarioschrijvers en ...

Samuel 'Billy' Wilder was één van de grootste scenarioschrijvers en regisseurs die Hollywood ooit gekend heeft. De maker van films als 'Some Like It Hot', 'Sunset Boulevard' en 'Sabrina' ontvluchtte nazi-Duitsland in jaren dertig. Hij werkte zich op van journalist tot scriptwriter en tenslotte tot Hollywoodregisseur. Uit interviews met Wilder zelf, uit gesprekken met collega's én uit zijn films rijst het beeld op van een man die Hollywood voorzag van een broodnodige dosis Europees raffinement en humor.

Film

Films op TV

Wil je weten welke film vandaag op tv komt? Kijk hier in de tv gids om te zien wat er vandaag, morgen en dit weekend wordt uitgezonden. Ook kun je de IMDB rating zien, zodat je weet of een film de moeite waard is.

Film informatie

Kijk je liever naar een comedy dan een actiefilm? De films zijn opgedeeld in verschillende genres, zoals misdaad, fantasy, drama en thriller. Ook staat bij iedere uitzending hoe laat de film begint, wie de regisseur is, uit welk jaar de film komt en kun je de officiële trailer of promo video bekijken.

Filmzenders

Op de gespecialiseerde zenders van Film1 en HBO worden 24 uur per dag films, documentaires en series uitgezonden. Deze zenders zijn alleen voor abonnees te bekijken. 

Film op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 14:45 De vloer op

Seizoen 18 - Aflevering 8 - Improvisatieshow. Vriendendienst, Nieuw liefje, Verplichte diversiteit. 'Vriendendienst' met Stefan de Walle en Gijs Scholten van Aschat. Stefan heeft een verhouding met de vrouw van zijn beste vriend. Getuigt het nou juist wel of niet van vriendschap om hem dat te vertellen? 'Nieuw liefje' met Romana Vrede en Saskia Temmink. Misschien was het toch niet zo'n goed idee van Saskia om de nieuwe vriendin van haar man te ontmoeten. 'Verplichte diversiteit' met Yannick van de Velde en Achmed Akkabi. Yannick beklaagt zich bij goede vriend en mede-acteur Achmed dat hij als witte man geen filmrollen meer krijgt.

Vandaag | 15:00 SynDROOM

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Realityreeks over de ambities en dromen van mensen met het syndroom van Down. De 26-jarige Celeste en de 33-jarige Erik hebben beiden een grote droom. Celeste wil niets liever dan haar koetsiersbewijs halen, zodat ze zelfstandig met haar paard en koets de weg op kan. Johnny helpt haar en is er bij als Celeste haar theorie- en praktijkexamen aflegt. Filmgek Erik droomt ervan om zélf een film te mogen regisseren. Zelf scripts bedenken is voor hem een koud kunstje: die typt hij zelf uit op zijn pc. Nu nog een topcrew, een filmset én de allerbeste acteurs van Nederland. Laat dat maar aan Johnny over!

Vandaag | 16:00 Lekker snugger

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Komisch programma vol met bloopers en hilarische internetfilmpjes

Vandaag | 18:30 Lekker snugger

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Komisch programma vol met bloopers en hilarische internetfilmpjes

Vandaag | 22:20 Miss Congeniality IMDb: 6.2

IMDB * 6.2 - Komedie, Sandra Bullock als de slimme maar klunzige FBI agente die als Miss undercover gaat om een psychopaat te ontmaskeren. Een terrorist kondigt aan een bomaanslag te plegen tijdens de Miss United States verkiezing. De FBI wordt op ...

Sandra Bullock als de slimme maar klunzige FBI-agente die als Miss undercover gaat om een psychopaat te ontmaskeren. Een terrorist kondigt aan een bomaanslag te plegen tijdens de Miss United States-verkiezing. De FBI wordt op de zaak gezet en teamleider Eric Matthews (Benjamin Bratt) besluit één van zijn agentes te laten infiltreren tijdens de verkiezing. Gekozen wordt voor Gracie Hart (Sandra Bullock), een slimme maar klunzige agente die liever 'één van de jongens' is dan aandacht besteedt aan haar vrouwelijke kanten. Gracie omtoveren tot een heuse Miss blijkt een hels karwei en de hulp van schoonheidsconsultant Victor Melling (Michael Caine) wordt ingeroepen. Melling slaagt er na veel pijn en moeite in van Gracie een ware 'beauty' te maken en niets lijkt meer in de weg te staan om de zaak tot een goed einde te brengen. 'Miss Congeniality' draait vooral om Sandra Bullock in de rol van Gracie Hart. Bullock is geen onbekende van het komedie-genre. Ook haar laatste films, '28 Days' en 'Forcess of Nature', lagen in deze lijn. Ook ditmaal bleef haar rol niet onopgemerkt. Ze werd genomineerd voor een American Comedy Award, een Blockbuster Entertainment Award, een Golden Globe en een Golden Satellite Award.

Vandaag | 22:30 Futuresport IMDb: 4.2

IMDB * 4.2 - Actiefilm, SF actiefilm. Het is 2025 en twee partijen strijden om de macht over Hawaï. Ze besluiten om een 'Futuresport' wedstrijd te organiseren met Hawaï als hoofdprijs. 'Futuresport' is een combinatie van American football en ...

SF-actiefilm. Het is 2025 en twee partijen strijden om de macht over Hawaï. Ze besluiten om een 'Futuresport' wedstrijd te organiseren met Hawaï als hoofdprijs. 'Futuresport' is een combinatie van American football en basketball waarbij het er hard aan toe gaat. De spelers zijn uitgerust met metalen slaghouten en vliegende hoverboards. Het ene team heeft topspeler Tre in de gelederen en het andere team heeft Fixx, de bedenker van de sport, als coach.

Morgen | 09:00 Kick Buttowski

Animatieserie over Clarence Buttowski die de grootste stuntman ter wereld wil worden. Kick de Bikkel / Niet te Filmen. Ook al is Kick klein van postuur, hij heeft een gigantisch hart en neemt iedere uitdaging aan. Elke aflevering wordt hij bijgestaan door zijn loyale sidekick Gunther.

Morgen | 10:55 The Simpsons

Seizoen 11 - Aflevering 1 - Amerikaanse animatieserie. Beyond Blunderdome. Homer wint een ticket voor een proefvisie van de nieuwe film met Mel Gibson. Iedereen in het publiek, behalve Homer, beoordeelt de film gunstig. Omdat hij de enige is die het lef heeft om de waarheid te spreken, neemt Mel Gibson Homer aan als zijn consulent.

Film op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 08:25 The Promise

Drama , De film speelt zich tijdens de laatste dagen van het Ottomaanse rijk. Een bescheiden Armeense apotheker, Michael genaamd, verlaat zijn dorp om te gaan studeren in het kosmopolitische Constantinopel. Chris is een Amerikaanse persfotograaf die ...

De film speelt zich tijdens de laatste dagen van het Ottomaanse rijk. Een bescheiden Armeense apotheker, Michael genaamd, verlaat zijn dorp om te gaan studeren in het kosmopolitische Constantinopel. Chris is een Amerikaanse persfotograaf die naar het land is gekomen in verband met geopolitiek en een relatie heeft met de getalenteerde Ana. Wanneer Michael Ana ontmoet, ontstaat er een aantrekkingskracht die zal leiden tot rivaliteit tussen beide mannen. Nadat de Turken zich mengen in de oorlog en bij de Duitsers aansluiten, werpt het Ottomaanse Rijk zich tegen etnische minderheden en zal iedereen, ondanks onderlinge conflicten, een manier moeten vinden om te overleven.

Vandaag | 09:35 Dawson's Creek

'Dance.' (s 1/ep 2) Dawson neemt deel aan een belangrijke videocompetitie. Op het allerlaatste moment moet er nog vanalles gebeuren en Joey weigert resoluut om Pacey te kussen. Wanneer Jen de tijdsdruk opmerkt, besluit ze een handje toe te steken. Alhoewel Jen door de film waarschijnlijk geen tijd voor het schoolfeest zal hebben, wordt ze toch gevraagd.

Vandaag | 09:40 American Monster

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Wave To Daddy: In deze aflevering komen we oog in oog met een van de beruchtste moordenaars van de VS. Met unieke filmopnames en een interview met de dochter van deze koelbloedige moordenaar.

Vandaag | 10:25 The Ellen DeGeneres Show

Herhaling. US chat show hosted by Ellen DeGeneres. Ellen chats to Hollywood legends Meryl Streep and Tom Hanks about their roles in new Steven Spielberg film The Post.

Vandaag | 10:30 Shimmer & Shine

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Licht! Camera! Geestjes!: Als de filmavond van Leah en Zac dreigt te mislukken vraagt ze Shimmer en Shine om hulp en dat levert een mooi avontuur op. Leah wenst perongeluk dat de film werkelijkheid wordt, waardoor zij omgetoverd wordt tot een middeleeuwse prinses met een vliegende draak.

Vandaag | 12:05 Bleed for This IMDb: 6.8

IMDB * 6.8 - Drama , Film over het leven van bokslegende Vinny Pazienza (Miles Teller). In 1991 wordt Pazienza in een klap beroemd als hij de ongeslagen kampioen Gilbert Dele (Jean Pierre Augustin) verslaat. Wanneer hij vervolgens betrokken raakt ...

Film over het leven van bokslegende Vinny Pazienza (Miles Teller). In 1991 wordt Pazienza in een klap beroemd als hij de ongeslagen kampioen Gilbert Dele (Jean Pierre Augustin) verslaat. Wanneer hij vervolgens betrokken raakt bij een auto-ongeluk en mogelijk nooit meer zal kunnen lopen, lijkt zijn carrière van korte duur. Met behulp van een befaamde trainer, Kevin Rooney (Aaron Eckhart) genaamd, maakt de bokser maanden later zijn comeback.

Vandaag | 12:40 Africa's Wild Kingdom Reborn

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Lion Mystery: Amerikaanse cameraman Bob Poole groeide op in Afrika en begint aan zijn 2-jarige filmopdracht in het nationaal park Gorongosa in Mozambique.

Vandaag | 12:55 Operatie Noordpool IMDb: 6.1

IMDB * 6.1 - Avontuur , Jeugdfilm. Winterstormen worden heviger en de zon staat op het punt te verdwijnen. De 13 jarige Julia en haar 8 jarige tweeling broertje en zusje Sindre en Ida worden door een grove vergissing alleen achtergelaten op het ...

Jeugdfilm. Winterstormen worden heviger en de zon staat op het punt te verdwijnen. De 13-jarige Julia en haar 8-jarige tweeling broertje en zusje Sindre en Ida worden door een grove vergissing alleen achtergelaten op het verlaten eiland Spitsbergen in de Arctische Oceaan. Niemand weet waar de kinderen zijn. Ze moeten hun angsten en gevaarlijke situaties overwinnen: wilde dieren, extreme weersomstandigheden, gebrek aan voedsel en hoe te communiceren met het vaste land. Er ontstaat een spannend gevecht om te overleven.

Vandaag | 13:05 The Lost Evidence

Oorlogsdocumentairereeks. Tarawa. Op 20 november 1943 begon een van de heftigste slagen uit de Amerikaanse geschiedenis. Doelwit: een eilandje, Tarawa geheten, het eerste in de island hopping'-campagne die naar Japan leidde. Deze film biedt een uniek gezichtspunt op de veldslag.

Vandaag | 13:10 iCarly

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Hier is Fred: Sam en Carly zijn helemaal enthousiast over ene Fred die vreemde internetfilmpjes maakt. Freddie vindt er weinig aan, maar wanneer hij dit voor de camera zegt, krijgt iCarly veel negatieve reacties. Het groepje wordt door "Fred" uitgenodigd om te praten.

Vandaag | 14:00 A Dog's Purpose IMDb: 7

IMDB * 7 - Avontuur , De film draait om de hond Bailey. Bailey zijn leven wordt van geboorte tot de dood, door verschillende reïncarnaties heen, gevolgd. Hij zit elke keer in een nieuw lichaam en op deze manier is hij in staat om meerdere baasjes ...

De film draait om de hond Bailey. Bailey zijn leven wordt van geboorte tot de dood, door verschillende reïncarnaties heen, gevolgd. Hij zit elke keer in een nieuw lichaam en op deze manier is hij in staat om meerdere baasjes te helpen en hoopt hij erachter te komen wat zijn doel precies is.

Vandaag | 14:25 Zoon van Rambow

Komedie , Will is het zoontje van een familie die behoort tot een streng gelovige sekte, waar televisie, muziek en andere wereldse zaken taboe zijn. Wanneer Will echter kennis maakt met Carter, die zonder ouders opgroeit en die er op school een ...

Will is het zoontje van een familie die behoort tot een streng gelovige sekte, waar televisie, muziek en andere wereldse zaken taboe zijn. Wanneer Will echter kennis maakt met Carter, die zonder ouders opgroeit en die er op school een potje van maakt, verandert zijn leven compleet. Samen willen de twee jongens een remake maken van de film Rambo: First Blood. Maar als een Franse uitwisselingsstudent ook mee wil doen, wordt hun vriendschap zwaar op de proef gesteld.

Vandaag | 14:45 The Ellen DeGeneres Show

Herhaling. US chat show. Ellen welcomes Hollywood star Margot Robbie, who chats about her role in the upcoming film I, Tonya.

Vandaag | 15:40 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Vermiste Juf Smith / Monster-manie : Als Alvin over de grens gaat bij Juf Smith, neemt ze ontslag. Haar vervanger is een nachtmerrie. // Alvin en Simon plagen de Chipettes dat ze bang waren bij een griezelfilm, dus maken de Chipettes een video waarop de jongens doodsbang zijn.

Vandaag | 15:45 Family Guy

Seizoen 15 - Aflevering 4 - Peternormal Activity: Het gezin gaat naar een verlaten inrichting om inspiratie op te doen voor een nieuwe horrorfilm, maar ze doden per ongeluk een man van wie ze denken dat hij hen gijzelt. Verteerd door schuldgevoelens geeft iedereen een ander de schuld.

Vandaag | 16:00 Fashion films

Vandaag | 16:00 Dolfje Weerwolfje IMDb: 6.3

IMDB * 6.3 - Jeugd , Nederlandse familiefilm (2011): Dolfje weet niet wat hem overkomt wanneer hij op de nacht van zijn zevende verjaardag verandert in een wit pluizig dier: een wolfje. Bij het licht van de volle maan springt hij uit het raam van ...

Nederlandse familiefilm (2011): Dolfje weet niet wat hem overkomt wanneer hij op de nacht van zijn zevende verjaardag verandert in een wit pluizig dier: een wolfje. Bij het licht van de volle maan springt hij uit het raam van zijn kamertje, de vrijheid tegemoet. Hij rent door het park en de tuin van de buren, vrolijk jagend op eenden en kippen. Als het licht wordt keert hij doodmoe huiswaarts, om een paar uur later wakker te worden als jongetje. Zijn pleegbroertje Timmie vindt het vet en doopt hem 'Dolfje weerwolfje'. De gevoelige Dolfje wil helemaal geen weerwolfje zijn. Hij is bang dat zijn pleegouders hem niet meer willen als ze ontdekken wie hij werkelijk is.

Vandaag | 16:10 American Monster

Seizoen 2 - Aflevering 1 - The Green Monster: Op het platteland van Ohio schiet een indringer Jack en Linda Myers in hun slaap dood. Uit familiefilmpjes van het gezin blijkt dat de moordenaar zich onder hen bevond.

Vandaag | 16:30 Fashion films

Vandaag | 17:10 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 13 - Dikke lol-vrienden / Ik zeg oma: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Vandaag | 18:15 SpongeBob

Seizoen 10 - Aflevering 8 - De Ongelooflijke Krimpende Spons / Sport?: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Vandaag | 19:00 The Late Late Show with James Corden

Seizoen 4 - Aflevering 38 - Elke doordeweekse avond geeft JAMES CORDEN in THE LATE LATE SHOW de ultieme late afterparty met een mix van beroemde gasten, gewaagde muziekoptredens, spelletjes en sketches. Corden onderscheidt zich met kijkjes achter de schermen in de green room, door zijn gasten tegelijk te laten opkomen, en met zijn muzikale en acteertalenten die je terugziet in de sketches. Bandleider Reggie Watts en de huisband laten originele, geïmproviseerde muziek horen. Sinds Corden host werd in maart 2015 is hij snel bekend geworden met zijn virale filmpjes, zoals die van Carpool Karaoke.

Vandaag | 20:00 Fashion films

Vandaag | 20:30 Fashion films

Vandaag | 20:34 Sakamoto speelt Sakamoto

De op meerdere fronten begenadigde Japanse muzikant Ryuichi Sakamoto schreef muziek voor verschillende films en een opera, maar ook elektronische muziek, en zelfs ringtones voor mobiele telefoons. Hij speelt piano, heeft plaats genomen in de jury van het Venetiaanse filmfestival, en schreef zowel een Golden Globe als een Academy Award op zijn naam. In 2014 voerde Sakamoto enkele van zijn bekendste composities uit, waaronder Stil Life, Aqua, en Little Buddha, in een optreden met de voltallige Tokyo Philharmonic. Sakamoto schept sferische, bijna etherische soundscapes, die een prachtig concert vol kalmerende, bijna meditatieve muziek.

Vandaag | 21:05 Mickey Mouse

Movie Time: Filmavondje

Vandaag | 22:36 Hearing the Silence

Op zijn zeventigste gold Claudio Abbado als ??n van de beste, meest gerespecteerde dirigenten ter wereld. Zijn staat van dienst is legendarisch: hij was achtereenvolgens muzikaal leider van La Scala in Milaan (1968-1986), toen bij de Weense Staatsopera (1986-1991), en de Berliner Philharmoniker (1989-2002). Abbado, een krachtige voorvechter van de ontwikkeling van jong muzikaal talent, speelde een sleutelrol bij de oprichting van het Chamber Orchestra of Europe, het European Union Youth Orchestra, en het Gustav Mahler Jeugdorkest. Na een periode van ziekte gaat hij een nieuwe fase in zijn carri?re in: hij richt het Luzern Festivalorkest op. Filmmaker Paul Smaczny volgde de carri?re van Abbado door de jaren heen op de voet, wat talloze interviews opleverde. In dit profiel bespreekt Abbado zijn leven en werk, zijn opvattingen over muziek, en zijn favoriete composities. Nooit eerder vertoond interviewmateriaal wordt afgewisseld met beelden van de dirigent tijdens repetities en in concert, gesprekken met vrienden en collega's, en archiefmateriaal. Dit portret plaatst deze "stille denker" in een nieuw en onverwacht licht.

Morgen | 00:00 Murder Among Friends

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Stick To The Plan: Een meisje wordt doodgestoken terwijl ze op een huis past. De scheidslijn tussen filmhorror en realiteit in de zaak is vaag en de politie moet fantasie van feiten zien te scheiden.

Morgen | 01:00 Woolly Mammoth: Secrets from the Ice

Herhaling. Professor Alice Roberts reveals the natural history of one the most famous of ice age animals - the woolly mammoth. Mammoths have transfixed humans since the depths of the last ice age, when their herds roamed across what is now Europe and Asia. Although these curious members of the elephant family have now been extinct for thousands of years, scientists can now paint an incredibly detailed picture of their lives thanks to whole carcasses that have been beautifully preserved in the Siberian permafrost. Alice meets scientists who are using the latest genetic, chemical and molecular tests to reveal the adaptations that allowed mammoths to evolve from their origins in the tropics to surviving the extremes of Siberia. In a dramatic end to the film, she helps unveil a brand new woolly mammoth carcass that may shed new light on our own ancestors' role in their extinction.

Morgen | 02:40 Drugs Inc.

Seizoen 3 - Aflevering 3 - High Stakes Vegas: Deep in the heart of the Nevada desert is Las Vegas - America's ultimate Sin City. Each year 40 million tourists come to this adult fantasyland to gamble and party. This oasis of hedonism fuels a massive demand for illegal drugs. This film reveals how the drug dealers, the gangs, and the Mexican cartel traffickers make their millions from the tourists who flock here. From the VIP party host to the notorious Playboy Bloods street gang who control the crack industry in West Las Vegas, to the Mexican cartel trafficker who uses three different identities to stay under the radar of the police, and the Vegas Strip dealer who reveals how much of a battleground the drugs market is - and how bloodshed is never far away.

Morgen | 03:20 Go Go Crazy

Deze mockumentary volgt de deelnemers, juryleden en presentatoren van een gogo-danswedstijd voor jongens. Met een beetje seks, sabotage en een paar vuile truckjes windt deze film je op, laat je lachen en geeft je een vrolijk einde

Morgen | 03:30 Murder Among Friends

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Stick To The Plan: Een meisje wordt doodgestoken terwijl ze op een huis past. De scheidslijn tussen filmhorror en realiteit in de zaak is vaag en de politie moet fantasie van feiten zien te scheiden.

Morgen | 03:50 Alles voor elkaar

Romantiek , Vier hartsvriendinnen worden op de dertigste verjaardag van één van hen geconfronteerd met een filmpje uit hun middelbare schooltijd. Het is pijnlijk wanneer ze zich realiseren dat ze hun verwachtingen van toen niet echt hebben ...

Vier hartsvriendinnen worden op de dertigste verjaardag van één van hen geconfronteerd met een filmpje uit hun middelbare schooltijd. Het is pijnlijk wanneer ze zich realiseren dat ze hun verwachtingen van toen niet echt hebben waargemaakt. Sterker nog: zowel qua werk en carrière als qua gezinsleven en relatie staan ze totaal niet waar ze zichzelf op hun dertigste hadden bedacht. In enigszins beschonken toestand besluiten de vier dat het hoog tijd is daar verandering in te brengen. Dit loopt echter dermate uit de hand dat ze hierdoor hun relaties en zelfs hun vriendschap op het spel zetten.

Morgen | 04:00 Dwarfs in Art: A New Perspective

Herhaling. Documentary exploring the lives of dwarfs through centuries of representations in art and culture, revealing society's shifting attitudes towards people with dwarfism. Presented by Richard Butchins, a disabled film-maker, artist and journalist, the film shows how people with dwarfism have been seen as royal pets, creatures from a separate race, figures of fun and freaks; and it reveals how their lives have been uniquely intertwined with mythology in the popular imagination. The film features interviews with artists, like Sir Peter Blake, who has featured dwarfs prominently in his work; academics, like Professor Tom Shakespeare, who has dwarfism himself and feels strongly about how dwarfs are represented in art; and ordinary people with dwarfism. Taking in relics from antiquity, garden gnomes and some the greatest masterpieces of Diego Velazquez, the film uncovers a hidden chapter in both the history of art and the history of disability.

Morgen | 04:15 The Lost Evidence

Oorlogsdocumentairereeks. Tarawa. Op 20 november 1943 begon een van de heftigste slagen uit de Amerikaanse geschiedenis. Doelwit: een eilandje, Tarawa geheten, het eerste in de island hopping'-campagne die naar Japan leidde. Deze film biedt een uniek gezichtspunt op de veldslag.

Morgen | 05:10 Tosh.0

Seizoen 8 - Aflevering 20 - Where Are They Now? Pt. 4: In Tosh.0 wordt het internet afgestruind naar de meest originele en compleet absurde video's, waarna ze worden voorzien van het sarcastische commentaar en de messcherpe humor van comedian Daniel Tosh. Ook is er elke week een 'Web Redemption', waarin de hoofdrolspelers van beruchte filmpjes een tweede kans krijgen om zichzelf in een beter daglicht te zetten. Samen met Tosh proberen ze de video na te spelen en leggen ze uit wat ze nou eigenlijk aan het doen waren.

Morgen | 05:45 Dawson's Creek

'Dance.' (s 1/ep 2) Dawson neemt deel aan een belangrijke videocompetitie. Op het allerlaatste moment moet er nog vanalles gebeuren en Joey weigert resoluut om Pacey te kussen. Wanneer Jen de tijdsdruk opmerkt, besluit ze een handje toe te steken. Alhoewel Jen door de film waarschijnlijk geen tijd voor het schoolfeest zal hebben, wordt ze toch gevraagd.

Morgen | 07:06 Unikitty

Unikitty verlaat de Lego-film en cre?ert haar eigen wereld vol avontuur, spanning en dansfeestjes! Ze heeft een goed hart en een kort lontje en doet letterlijk alles wat nodig is om haar koninkrijk tevreden te houden. Samen met haar kleine broertje Puppycorn en een kleurrijke ploeg nieuwe vrienden wordt Unikitty's leven een aaneenschakeling van monstergevechten, glitter en plezier.

Morgen | 09:05 Play Dirty

Morgen - Oorlog , Een peleton van ex criminelen heeft de taak om in Noord Afrika een oliedepot te vernietigen. Deze film laat de rauwe realiteit van de Tweede Wereldoorlog zien. Met Michael Caine, Nigel Green en Harry Andrews.

Een peleton van ex-criminelen heeft de taak om in Noord-Afrika een oliedepot te vernietigen. Deze film laat de rauwe realiteit van de Tweede Wereldoorlog zien. Met Michael Caine, Nigel Green en Harry Andrews.

Morgen | 09:45 Dawson's Creek

'Kiss.' (s 1/ep 3) Dawson wil koste wat het kost dat zijn eerste kus met Jen perfect is. Zijn afwachtende houding dreigt hem zuur op te breken. Hij wordt als productie-assistent van Cliffs film ingeschakeld en moet zijn weekendplannen met Jen opnieuw uitstellen. Ondertussen valt Joey voor Anderson Crawford, een rijke kostschoolstudent.

Morgen | 10:25 Family Guy

Seizoen 15 - Aflevering 4 - Peternormal Activity: Het gezin gaat naar een verlaten inrichting om inspiratie op te doen voor een nieuwe horrorfilm, maar ze doden per ongeluk een man van wie ze denken dat hij hen gijzelt. Verteerd door schuldgevoelens geeft iedereen een ander de schuld.

Morgen | 10:25 The Ellen DeGeneres Show

Herhaling. US chat show. Ellen welcomes Hollywood star Margot Robbie, who chats about her role in the upcoming film I, Tonya.

 Meer

Film gemist

Gisteren 20:25 Plan C IMDb: 6.4

Gisteren - IMDB * 6.4 - Misdaadkomedie, Deze zomer zendt NPO 3 elke maandag een Nederlandse film uit. Vanavond is dat Plan C, een komische thriller uit 2012. In Plan C spelen Ruben van der Meer, René van 't Hof en Ton Kas de hoofdrollen. Ronald ...

Deze zomer zendt NPO 3 elke maandag een Nederlandse film uit. Vanavond is dat Plan C, een komische thriller uit 2012. In Plan C spelen Ruben van der Meer, René van 't Hof en Ton Kas de hoofdrollen. Ronald Plasmeyer (gespeeld door Ruben van der Meer) is een Amsterdamse rechercheur van laag kaliber met gokschulden. Wanneer de Turkse onderwereldfiguur Suleyman, om zijn geld terug te krijgen, Ronalds ex-vrouw en zoontje bedreigt, bedenkt Ronald een geniaal plan om alles recht te zetten. Twee kleine criminelen (René van 't Hof en Ton Kas) zullen geweldloos een illegaal pokertoernooi overvallen. Omdat Ronald zelf meespeelt, heeft hij een perfect alibi. Snel, simpel en niemand raakt gewond. Een waterdicht plan. Totdat er doden vallen.

Gisteren 20:20 Docu: Oh, Baltimore!

Gisteren - Actuele documentaire, 'Oh, Baltimore!' is een documentaire over de problemen en hoop van de inwoners van de ...

'Oh, Baltimore!' is een documentaire over de problemen en hoop van de inwoners van de Amerikaanse stad. De docu is gemaakt door cameraman-regisseur-producer Koen Soete en Amerika-correspondent en reporter voor VRT NWS Björn Soenens. Baltimore in Maryland. Bijnaam: Bodymore, Murderland. Een van de meest gesegregeerde steden van Amerika. Waar zwarte Amerikanen elke dag moeten scharrelen om rond te komen. 300 moorden per jaar, op een bevolking van 600 000. Dat is twee keer zoveel als in Chicago, meer dan in heel New York - dat 15 keer meer mensen telt. Tienduizenden huizen in Baltimore staan leeg en dichtgetimmerd. De politiecommissaris moest onlangs opstappen na belastingfraude. Een pak agenten in de stad zijn door en door corrupt en zijn geschorst en veroordeeld. Baltimore stond dagenlang in rep en roer in april 2015, toen de politie Freddie Gray oppakte in het verpauperde West-Baltimore. Gray stierf een week later aan zijn verwondingen. Baltimore is ook de stad waar Tyrone West stikte en stierf bij zijn arrestatie na een verkeerscontrole. Baltimore: waar oost en west lijken op een oorlogszone in derdewereldgebied: drugs, bendegeweld, armoede en dakloosheid. Eén op de tweehonderd inwoners heeft geen dak boven het hoofd. Op het puin van deze stad is er ook hoop. Kleine helden die het verschil maken. Pamela Curtis, die haar kinderen en haar buurt tegen de drugs beschermt. Politiecommissaris Melvin Russell, die als agent in de moeilijke buurten gaat luisteren, en mensen samenbrengt. Christina Flowers, die de daklozen een huis en een tweede kans biedt. Tawanda Jones, die strijdt tegen politiegeweld. Kwame Rose, die de scherpste analyse maakt - al rappend -van hoe het is om zwart te zijn in Amerika. Langzaam, tergend langzaam, herrijst Baltimore uit zijn as.

Eerder Vandaag | 23:20 Africa's Wild Kingdom Reborn

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Lion Mystery: Amerikaanse cameraman Bob Poole groeide op in Afrika en begint aan zijn 2-jarige filmopdracht in het nationaal park Gorongosa in Mozambique.

Eerder Vandaag | 07:00 Africa's Wild Kingdom Reborn

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Lion Mystery: Amerikaanse cameraman Bob Poole groeide op in Afrika en begint aan zijn 2-jarige filmopdracht in het nationaal park Gorongosa in Mozambique.

Eerder Vandaag | 06:25 Hollywood's Best Film Directors

A half hour show that offers a distinctive peek inside the creative minds of Hollywood's best directors. A fascinating profile that explores each directors unique process for creating some of the most memorable and enduring movies of our times.

Eerder Vandaag | 05:40 Antboy 3 IMDb: 4.9

Gisteren - IMDB * 4.9 - Jeugd , Het is zomer en Pelle geniet van het leven met zijn vriendin Ida. Het criminaliteitscijfer in Middellund is nog nooit zo laag geweest. Pelle is gestopt als Antboy op te treden omdat de stad misschien niet eens meer ...

Het is zomer en Pelle geniet van het leven met zijn vriendin Ida. Het criminaliteitscijfer in Middellund is nog nooit zo laag geweest. Pelle is gestopt als Antboy op te treden omdat de stad misschien niet eens meer een superheld nodig heeft. Trouwens, Pelle en Ida gaan samen verder naar dezelfde school na de zomervakantie. Aan de andere kant heeft Pelle Wilhelm niet veel gezien gedurende de zomer. Het lijkt alsof de twee elk hun eigen weg opgaan.

Eerder Vandaag | 04:55 Song to Song IMDb: 5.7

Gisteren - IMDB * 5.7 - Drama , Song to Song speelt zich af tegen de achtergrond van de muziekscene in Texas. De film focust op twee koppels; de worstelende liedjesschrijvers Faye en 'BV' enerzijds en muziekmagnaat Cook en de serveerster die hij ...

Song to Song speelt zich af tegen de achtergrond van de muziekscene in Texas. De film focust op twee koppels; de worstelende liedjesschrijvers Faye en 'BV' enerzijds en muziekmagnaat Cook en de serveerster die hij versiert anderzijds. Ze jagen succes na in een rock 'n roll landschap van verleiding en verraad.

Eerder Vandaag | 04:15 The Lost Evidence

Oorlogsdocumentairereeks. Guadalcanal. Op 7 augustus 1942 vielen ruim 19.000 mariniers Guadalcanal binnen om het tropische eiland te veroveren en te bezetten. In deze film worden individuele verhalen over moed en heldhaftigheid verteld op de exacte plek waar ze plaatsvonden.

Eerder Vandaag | 03:20 Artificial Intelligence: AI IMDb: 7.1

Gisteren - IMDB * 7.1 - Science fiction , Het is midden 21e eeuw en de wereld ziet er een heel stuk anders uit dan de wereld die wij kennen. De mens heeft een nieuw soort computer ontworpen die op de hoogte is van zijn eigen bestaan. Deze ...

Het is midden 21e eeuw en de wereld ziet er een heel stuk anders uit dan de wereld die wij kennen. De mens heeft een nieuw soort computer ontworpen die op de hoogte is van zijn eigen bestaan. Deze geavanceerde computer wordt benut om de mensheid te helpen overleven in een wereld waar de ijskappen bijna allemaal gesmolten zijn en met het opbouwen van kuststeden. Deze vorm van kunstmatige intelligentie wordt voornamelijk gebruikt in robots. Eén robot in de vorm van een klein jongetje staat op het punt een emotionele reis te ondernemen om erachter te komen of hij meer kan zijn dan alleen maar een machine... De legendarische en overleden regisseur Stanley Kubrick ('A Clockwork Orange', ' 2001: A Space Odyssey') liep al meer dan twintig jaar met het idee om 'A.I.' dat gebaseerd is op een kort verhaal te regisseren. Tijdens de voorbereidingen had Kubrick 'E.T.' regisseur Steven Spielberg al benaderd voor een eventuele samenwerking. Die wilde wel van gedachte wisselen maar had weinig zin in een regietaak. Na het overlijden van Kubrick zag Spielberg het alsnog als zijn missie om het project tot een goed einde te brengen. Nu de film af is heerst er alleen de vraag wie alle lof krijgt, Kubrick of Spielberg?

Eerder Vandaag | 03:00 Medieval Lives: Birth, Marriage, Death

Herhaling. Historian and author Helen Castor explores how the people of the Middle Ages handled the most fundamental moments of transition in life - birth, marriage and death. Unlike birth and death, which are inescapable facts of life, marriage is a rite of passage made by choice, and in the Middle Ages it wasn't just a choice made by bride and groom - they were often the last pieces in a puzzle, put together by their parents, with help from their family and friends, according to rules laid down by the church. Helen reveals how in the Middle Ages marriage was actually much easier to get into than today - you could get married in a pub or even a hedgerow simply by exchanging words of consent - but from the 12th century onwards the Catholic church tried to control this conjugal free-for-all. For the church, marriage was a way to contain the troubling issue of sex, but, as the film reveals, it was not easy to impose rules on the most unpredictable human emotions of love and lust.

Eerder Vandaag | 01:15 Imagine...

Seizoen 48 - Aflevering 1 - Tacita Dean: Looking to See: It is unprecedented for an artist to be exhibited simultaneously in three of London's leading galleries, each one exploring a different theme: landscape, portraiture and still life. But that is the accolade bestowed on the internationally renowned British artist Tacita Dean. The granddaughter of Basil Dean, who founded Ealing Studios, she is celebrated for her works on analogue film which include beguiling portraits of figures she admires, enigmatic stories and painterly meditations on light. Alan Yentob joins Tacita Dean in her studio in Berlin to discover how the city has infused her work, and visits her in LA where she is completing an hour-long film inspired by her older sister Antigone and the Greek myth which bears her name. Her work is poetic, elegiac, and thought-provoking. It is also the story of her crusade to preserve the medium which inspires her - film.

Eerder Vandaag | 00:30 Ovid: The Poet and the Emperor

Herhaling. Michael Wood goes in search of the Roman poet Ovid. Metamorphoses made him a superstar but then came scandal and exile. Unique among ancient poets, Ovid left us an autobiography, full of riveting intimacy, as well as ironical and slippery self-justification. Using Ovid's own words, brought to life by actor Simon Russell Beale, the film tells the story of the poet's fame, and his fateful falling out with the most powerful man in the world, the Roman emperor Augustus. With Simon Russell Beale, Anna Friel, and Ed Speelers.

Gisteren 23:30 2Doc: India's Daughter

Eerbetoon aan het inspirerende, maar korte leven van Jyoti Singh, de Indiase studente wier gewelddadige dood in december 2012 de wereld schokte. Tevens documenteert de film de brutaliteit van de groepsverkrachting die aan haar dood voorafging en onderzoekt de impact van dit drama op de Indiase samenleving.

Gisteren 23:15 Vice Guide to Film

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Filmmagazine over 's werelds beste regisseurs. Alfonso Cuarón. George Clooney en Emma Watson bespreken de carrière van filmregisseur Alfonso Cuarón.

Gisteren 22:50 De spelende mens

Een weekend als Viking door het leven of crossen door een modderpoel: de een gaat er helemaal in op, de ander vindt het een wonderlijk tijdverdrijf. Je wordt meegenomen langs waaghalzen, vrije geesten en noeste knutselaars; volwassenen die zich volledig overgeven aan het spel. Soms zo erg dat de toeschouwer zich afvraagt: wat bezielt die spelende mens? De observerende film neemt de kijker mee in de belevingswerelden van al die spelers. Hoezeer de spelen uiterlijk ook van elkaar verschillen, in zijn zoektocht naar vrijheid speelt de spelende mens eigenlijk ??n universeel spel.

Gisteren 22:45 Vice Guide to Film

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Filmmagazine over 's werelds beste regisseurs. David Cronenberg. Guillermo del Toro en Geena Davis ontleden David Cronenberg, de Canadees die provocerende ideeën mixt met bloedstollende taferelen en zo uitgroeide tot het toonbeeld van bodyhorror.

Gisteren 22:20 Vice Guide to Film

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Filmmagazine over 's werelds beste regisseurs. David Fincher. Ben Affleck en Robin Wright bestuderen de films van David Fincher die erin geslaagd is om enkele van Amerika's donkerste thrillers te maken.

Gisteren 22:15 The Snowman IMDb: 5.1

Gisteren - IMDB * 5.1 - Thriller , Wanneer Harry Hole (Michael Fassbender), hoofddetective van een gespecialiseerde misdaadeenheid, de vermissing van een vrouw tijdens de eerste sneeuwval van de winter onderzoekt, vreest hij dat een ongrijpbare ...

Wanneer Harry Hole (Michael Fassbender), hoofddetective van een gespecialiseerde misdaadeenheid, de vermissing van een vrouw tijdens de eerste sneeuwval van de winter onderzoekt, vreest hij dat een ongrijpbare seriemoordenaar weer actief is. Met de hulp van een briljante nieuwe collega (Rebecca Ferguson) legt de agent een verband tussen zaken van tientallen jaren geleden en deze lugubere nieuwe zaak. Ze moeten de gewetenloze dader opsporen voordat het weer gaat sneeuwen en hij opnieuw zal toeslaan.

Gisteren 22:00 Dwarfs in Art: A New Perspective

Documentary exploring the lives of dwarfs through centuries of representations in art and culture, revealing society's shifting attitudes towards people with dwarfism. Presented by Richard Butchins, a disabled film-maker, artist and journalist, the film shows how people with dwarfism have been seen as royal pets, creatures from a separate race, figures of fun and freaks; and it reveals how their lives have been uniquely intertwined with mythology in the popular imagination. The film features interviews with artists, like Sir Peter Blake, who has featured dwarfs prominently in his work; academics, like Professor Tom Shakespeare, who has dwarfism himself and feels strongly about how dwarfs are represented in art; and ordinary people with dwarfism. Taking in relics from antiquity, garden gnomes and some the greatest masterpieces of Diego Velazquez, the film uncovers a hidden chapter in both the history of art and the history of disability.

Gisteren 22:00 Bollywood: The World's Biggest Film Industry

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Anita Rani is with India's new generations of stars and producers as she sets out to understand how the modern film industry is being challenged to keep up with India's unusually young population - more than half the 1.3 billion people in India are under 25. She meets the young Brits who have flocked to Bollywood, drawn by the huge number of films being shot there each year to understand why Indian cinema is so fascinated with having westerners on screen.

Gisteren 20:30 Blade Runner 2049 IMDb: 8.1

Gisteren - IMDB * 8.1 - Science fiction , Dertig jaar na de gebeurtenissen in de eerste film ontdekt een nieuwe Blade Runner, LAPD agent K (Ryan Gosling) een verborgen geheim dat wat nog overblijft van de huidige maatschappij mogelijk in chaos kan ...

Dertig jaar na de gebeurtenissen in de eerste film ontdekt een nieuwe Blade Runner, LAPD agent K (Ryan Gosling) een verborgen geheim dat wat nog overblijft van de huidige maatschappij mogelijk in chaos kan doen verzinken. De ontdekking van K leidt tot een zoektocht naar Rick Deckard (Harrison Ford), een voormalige Blade Runner die nu reeds dertig jaar vermist is.

Gisteren 20:00 You've Been Framed! Gold

Herhaling. Comedian Harry Hill narrates the nation's favourite home video show in his own inimitable style. Will you be the star of the show tonight? In this episode, there is trouble in church with the language barrier bride, Nan gets run over by a fire engine, and a dog steals a smartphone to film his own video!

Gisteren 19:35 Orange Carpet

Wanneer je naar een film of televisieserie kijkt, of een video game speelt, vraag je je dan wel eens af ‘Hoe hebben ze DAT gedaan?’ Dan wil je absoluut naar Orange Carpet kijken! Bij deze show nemen we je achter de schermen om je te laten zien hoe de indrukwekkende beelden tot stand zijn gekomen. Misschien heb je altijd al willen weten hoe geanimeerde personages tot leven komen. Misschien heb je altijd al gedroomd van het ontwerpen van kostuums voor filmsterren. Of misschien ben je gewoon heel nieuwsgierig over ALLES wat je niet op het scherm kunt zien. Blijf kijken naar Orange Carpet om alle geheimen en nog meer te weten te komen!

Gisteren 16:00 Shimmer & Shine

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Licht! Camera! Geestjes!: Als de filmavond van Leah en Zac dreigt te mislukken vraagt ze Shimmer en Shine om hulp en dat levert een mooi avontuur op. Leah wenst perongeluk dat de film werkelijkheid wordt, waardoor zij omgetoverd wordt tot een middeleeuwse prinses met een vliegende draak.

Gisteren 14:45 The Ellen DeGeneres Show

Herhaling. US chat show hosted by Ellen DeGeneres. Ellen chats to Hollywood legends Meryl Streep and Tom Hanks about their roles in new Steven Spielberg film The Post.

Gisteren 14:00 Orange Carpet

Wanneer je naar een film of televisieserie kijkt, of een video game speelt, vraag je je dan wel eens af ‘Hoe hebben ze DAT gedaan?’ Dan wil je absoluut naar Orange Carpet kijken! Bij deze show nemen we je achter de schermen om je te laten zien hoe de indrukwekkende beelden tot stand zijn gekomen. Misschien heb je altijd al willen weten hoe geanimeerde personages tot leven komen. Misschien heb je altijd al gedroomd van het ontwerpen van kostuums voor filmsterren. Of misschien ben je gewoon heel nieuwsgierig over ALLES wat je niet op het scherm kunt zien. Blijf kijken naar Orange Carpet om alle geheimen en nog meer te weten te komen!

Gisteren 13:06 Let's Bleat

Gisteren - Korte film , On the eve of the Festival of the Sacrifice, Kamal is kicked out of his uncle's place, where he used to live, in Marrakech's suburb. He seeks refuge at his father's, an old misfit?

On the eve of the Festival of the Sacrifice, Kamal is kicked out of his uncle's place, where he used to live, in Marrakech's suburb. He seeks refuge at his father's, an old misfit?

Gisteren 13:05 The Lost Evidence

Oorlogsdocumentairereeks. Guadalcanal. Op 7 augustus 1942 vielen ruim 19.000 mariniers Guadalcanal binnen om het tropische eiland te veroveren en te bezetten. In deze film worden individuele verhalen over moed en heldhaftigheid verteld op de exacte plek waar ze plaatsvonden.

Gisteren 12:58 Haunted Hogmanay

Gisteren - Korte film , Jeff Wylie and his friend Thurston McCondroy are hunting ghosts on New Year's Eve in the streets of Edimburgh's old town. A very particular way of celebrating the new year.

Jeff Wylie and his friend Thurston McCondroy are hunting ghosts on New Year's Eve in the streets of Edimburgh's old town. A very particular way of celebrating the new year.

Gisteren 12:54 The Boots

Gisteren - Korte film , The Boots is a lighthearted comedy every parent can relate to and every kid can learn from. Whose child hasn't had a meltdown in public? Embarrassing. So, what does Gayle do? She teaches her son, Donovan, a lesson he will ...

The Boots is a lighthearted comedy every parent can relate to and every kid can learn from. Whose child hasn't had a meltdown in public? Embarrassing. So, what does Gayle do? She teaches her son, Donovan, a lesson he will NEVER forget.

Gisteren 12:48 Boulevard Des Italiens

Gisteren - Korte film , The world is facing a great crisis, and finding a job has become increasingly difficult. But remember, the chances to have a job are not over, you simply have to create one by yourself... It all starts from the oldest ...

The world is facing a great crisis, and finding a job has become increasingly difficult. But remember, the chances to have a job are not over, you simply have to create one by yourself... It all starts from the oldest "unpaid" job in the world.

Gisteren 12:40 Hockey, Love And Superstitious Antics

When an overweight and insecure hockey fan with superstitious tendencies finds himself in need of a plus-one, his best friends set him up on a series of terrible dates in a hilarious search for Miss Right.

Gisteren 12:37 Harvie Krumpet

Gisteren - Korte film , The odd biography of a man who has Tourette's Syndrome, chronic bad luck, menial jobs, nudist tendencies, and a book of "fakts" hung around his neck.

The odd biography of a man who has Tourette's Syndrome, chronic bad luck, menial jobs, nudist tendencies, and a book of "fakts" hung around his neck.

Gisteren 12:34 La Valigia

Gisteren - Korte film , Secluded from the rest of the world in a bare and anonymous room, an old man recalls the most important moments of his life thanks to the memories contained in a mysterious suitcase.

Secluded from the rest of the world in a bare and anonymous room, an old man recalls the most important moments of his life thanks to the memories contained in a mysterious suitcase.

Gisteren 12:30 833

Gisteren - Korte film , Running late for work, Jake begins a journey towards enlightenment and self discovery, but he'll need to overcome his own shackles if he is to reach his "true" destination.

Running late for work, Jake begins a journey towards enlightenment and self discovery, but he'll need to overcome his own shackles if he is to reach his "true" destination.

Gisteren 12:26 Home Road Movies

Gisteren - Korte film , A sweet reminiscence about a family of four children and their RAF veteran dad, who knows the timetable of every bus in London.

A sweet reminiscence about a family of four children and their RAF-veteran dad, who knows the timetable of every bus in London.

Gisteren 12:15 Silent Night

Gisteren - Korte film , It's a cold Christmas eve. In the parking area of a famous shopping center, some foreign children between 7 and 12 years old ask for charity to the busy last minute customers.

It's a cold Christmas eve. In the parking area of a famous shopping center, some foreign children between 7 and 12 years old ask for charity to the busy last-minute customers.

Gisteren 12:00 Piove

Gisteren - Korte film , Tony Bianchi, a respected country doctoris led to confront his role in his small and bizarre world. And then, as punctual as usual, the rain comes ...

Tony Bianchi, a respected country doctoris led to confront his role in his small and bizarre world. And then, as punctual as usual, the rain comes ...

Gisteren 11:59 Struggles Of Youth

Gisteren - Korte film , Portrayal of two young South Africans after the Apartheid era. The film was shot in the settlements of Cape Town, Khayelitsha (New Home).

Portrayal of two young South Africans after the Apartheid era. The film was shot in the settlements of Cape Town, Khayelitsha (New Home).

Gisteren 11:47 He

Gisteren - Korte film , Life of an old man, hungry and alienated from society and family...

Life of an old man, hungry and alienated from society and family...

Gisteren 11:44 Making Of Alambamento

Gisteren - Korte film , Making of the short film Alambamento

Making of the short film Alambamento

Gisteren 11:39 Cry For All

Gisteren - Korte film , During the period 1976 1983 known as "Dirty War", Argentina underwent different dictatorships where 30,000 people were missing, sent to clandestine detention Centers.

During the period 1976-1983 known as "Dirty War", Argentina underwent different dictatorships where 30,000 people were missing, sent to clandestine detention Centers.

Gisteren 11:30 De Emoji Film

Gisteren - Animatie , Neem een duik in de waanzinnige emoji wereld binnenin je smartphone: Textopolis. De uitbundige Gene is vastbesloten een "normale" emoji te worden en gaat op avontuur.

Neem een duik in de waanzinnige emoji-wereld binnenin je smartphone: Textopolis. De uitbundige Gene is vastbesloten een "normale" emoji te worden en gaat op avontuur.

Gisteren 11:28 Making Of the Acorn Penny

Gisteren - Korte film , Making of the short film The Acorn Penny.

Making of the short film The Acorn Penny.

Gisteren 11:25 The Bird's Blessing

Gisteren - Korte film , A mansion at the edge of the forest. Albert (11 year old) and his brother Edgar (13 year old) are in constant confrontation. It is the day of the traditional family hunt. One of the brothers has the privilege of using their ...

A mansion at the edge of the forest. Albert (11-year old) and his brother Edgar (13-year old) are in constant confrontation. It is the day of the traditional family hunt. One of the brothers has the privilege of using their deceased grandfather's shotgun.

Gisteren 11:15 Mettle

Gisteren - Korte film , A homeless man, with one good deed overcomes the demons of his past.

A homeless man, with one good deed overcomes the demons of his past.

Gisteren 11:00 Wild Horses

Gisteren - Korte film , Wild horses is a modern day western thriller. When a young actress's ambitious plan to get a film backfires, she ends up playing a role of a life time.

Wild horses is a modern-day western thriller. When a young actress's ambitious plan to get a film backfires, she ends up playing a role of a life time.

Gisteren 10:53 The Pinto Edition

Gisteren - Korte film , A scarily average couple score a great deal on an almost brand new "Pinto Edition" camper van. But as their vacation unfolds they find that the got more than they bargained for. An unwanted optional extra just won't leave ...

A scarily average couple score a great deal on an almost brand new "Pinto Edition" camper van. But as their vacation unfolds they find that the got more than they bargained for. An unwanted optional extra just won't leave them alone.

Gisteren 10:38 The Radio

Gisteren - Korte film , An old man buys a new radio. When listening to it he becomes obsessed with the idea that it is broken. The repairman must find a solution. And what if this much anticipated breakdown was in fact something completely different?

An old man buys a new radio. When listening to it he becomes obsessed with the idea that it is broken. The repairman must find a solution. And what if this much anticipated breakdown was in fact something completely different?

Gisteren 10:33 Chicken For Karl

Gisteren - Korte film , In this black comedy, a woman wants to kill her husband and make it look like an accident... and everything goes to plan until the winning lottery numbers are announced.

In this black comedy, a woman wants to kill her husband and make it look like an accident... and everything goes to plan until the winning lottery numbers are announced.

Gisteren 10:28 Thunder Struck

Gisteren - Korte film , Surrounded by beautiful mountains, Sophie, a young and lonely camper is trapped by a summer storm.

Surrounded by beautiful mountains, Sophie, a young and lonely camper is trapped by a summer storm.

Gisteren 10:11 When I Was A Human

Gisteren - Korte film , A rescued dog gets his wish and turns into a man to win the love of the girl who's saved him, only to realize he's already had her love.

A rescued dog gets his wish and turns into a man to win the love of the girl who's saved him, only to realize he's already had her love.

Gisteren 10:08 Recess

Gisteren - Korte film , In this schoolyard comedy, a new student finds himself at the mercy of school bullies, but finds he may already have all the friends he needs...

In this schoolyard comedy, a new student finds himself at the mercy of school bullies, but finds he may already have all the friends he needs...

Gisteren 10:00 The Cookie Thief

Gisteren - Korte film , A silent duel over a bag of cookie set in a train station.

A silent duel over a bag of cookie set in a train station.

Gisteren 09:11 Grand Scheme

Gisteren - Korte film , Hollywood, the town of dreams, quickly becomes a nightmare for two struggling artists. Unable to make rent, they boldly take matters in their own hands. Dreams are abandoned and laws are broken in a tale of love, jealousy, ...

Hollywood, the town of dreams, quickly becomes a nightmare for two struggling artists. Unable to make rent, they boldly take matters in their own hands. Dreams are abandoned and laws are broken in a tale of love, jealousy, and felonies.

Gisteren 09:00 Here With Me

Gisteren - Korte film , A troubled man arrives in a remote forest with the sole intention of ending his life, but when a stranger intervenes, he's forced to confront the tragic events that drove him here in the first place.

A troubled man arrives in a remote forest with the sole intention of ending his life, but when a stranger intervenes, he's forced to confront the tragic events that drove him here in the first place.

Gisteren 08:48 Alone With Mr. Carter

Gisteren - Korte film , John dreams of becoming a cop and wants to confide in his neighbor that he is secretly in love with him. Time is of the essence as the 65 year old hetero detective is going away forever.

John dreams of becoming a cop and wants to confide in his neighbor that he is secretly in love with him. Time is of the essence as the 65-year-old hetero detective is going away forever.

Gisteren 08:40 The Pool

Gisteren - Korte film , An elderly couple broke into a Victorian abandoned pool and spent a magical time remembering their past.

An elderly couple broke into a Victorian abandoned pool and spent a magical time remembering their past.

Gisteren 08:36 Let's Bleat

Gisteren - Korte film , On the eve of the Festival of the Sacrifice, Kamal is kicked out of his uncle's place, where he used to live, in Marrakech's suburb. He seeks refuge at his father's, an old misfit?

On the eve of the Festival of the Sacrifice, Kamal is kicked out of his uncle's place, where he used to live, in Marrakech's suburb. He seeks refuge at his father's, an old misfit?

Gisteren 08:35 American Made

Gisteren - Actie , De film is gebaseerd op het verhaal van Barry Seal. Seal smokkelde als piloot drugs voor de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar. Na zijn aanhouding werd hij door de CIA gerekruteerd voor een undercoveroperatie.

De film is gebaseerd op het verhaal van Barry Seal. Seal smokkelde als piloot drugs voor de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar. Na zijn aanhouding werd hij door de CIA gerekruteerd voor een undercoveroperatie.

Gisteren 08:32 The Invisible Men

Documentaire over homoseksuele Palestijnen. De film volgt drie mannen tijdens hun zoektocht naar vrijheid. Louie is een jonge dertiger en woont al acht jaar clandestien in Israël. Abdu is 24 en werd in zijn thuisland onterecht beschuldigd van spionage en gemarteld door Palestijnse veiligheidstroepen. De jonge Faris vluchtte naar Tel Aviv nadat zijn familie hem trachtte te vermoorden. Om zichzelf te kunnen zijn, moeten ze alles achterlaten en asiel aanvragen in het buitenland.

Gisteren 08:30 Love In the Afternoon

Gisteren - Korte film , In this romantic comedy, a shy, repressed publisher of romantic fiction finally discovers the love she so desires thanks to the flattery and charm of an unlikely suitor.

In this romantic comedy, a shy, repressed publisher of romantic fiction finally discovers the love she so desires thanks to the flattery and charm of an unlikely suitor.

Gisteren 08:24 The Boots

Gisteren - Korte film , The Boots is a lighthearted comedy every parent can relate to and every kid can learn from. Whose child hasn't had a meltdown in public? Embarrassing. So, what does Gayle do? She teaches her son, Donovan, a lesson he will ...

The Boots is a lighthearted comedy every parent can relate to and every kid can learn from. Whose child hasn't had a meltdown in public? Embarrassing. So, what does Gayle do? She teaches her son, Donovan, a lesson he will NEVER forget.

Gisteren 08:10 Hockey, Love And Superstitious Antics

When an overweight and insecure hockey fan with superstitious tendencies finds himself in need of a plus-one, his best friends set him up on a series of terrible dates in a hilarious search for Miss Right.

Gisteren 08:01 Struggles Of Youth

Gisteren - Korte film , Portrayal of two young South Africans after the Apartheid era. The film was shot in the settlements of Cape Town, Khayelitsha (New Home).

Portrayal of two young South Africans after the Apartheid era. The film was shot in the settlements of Cape Town, Khayelitsha (New Home).

Gisteren 08:00 833

Gisteren - Korte film , Running late for work, Jake begins a journey towards enlightenment and self discovery, but he'll need to overcome his own shackles if he is to reach his "true" destination.

Running late for work, Jake begins a journey towards enlightenment and self discovery, but he'll need to overcome his own shackles if he is to reach his "true" destination.

Gisteren 07:48 Boulevard Des Italiens

Gisteren - Korte film , The world is facing a great crisis, and finding a job has become increasingly difficult. But remember, the chances to have a job are not over, you simply have to create one by yourself... It all starts from the oldest ...

The world is facing a great crisis, and finding a job has become increasingly difficult. But remember, the chances to have a job are not over, you simply have to create one by yourself... It all starts from the oldest "unpaid" job in the world.

Gisteren 07:46 Making Of Alambamento

Gisteren - Korte film , Making of the short film Alambamento

Making of the short film Alambamento

Gisteren 07:40 Cry For All

Gisteren - Korte film , During the period 1976 1983 known as "Dirty War", Argentina underwent different dictatorships where 30,000 people were missing, sent to clandestine detention Centers.

During the period 1976-1983 known as "Dirty War", Argentina underwent different dictatorships where 30,000 people were missing, sent to clandestine detention Centers.

Gisteren 07:34 La Valigia

Gisteren - Korte film , Secluded from the rest of the world in a bare and anonymous room, an old man recalls the most important moments of his life thanks to the memories contained in a mysterious suitcase.

Secluded from the rest of the world in a bare and anonymous room, an old man recalls the most important moments of his life thanks to the memories contained in a mysterious suitcase.

Gisteren 07:30 Making Of the Acorn Penny

Gisteren - Korte film , Making of the short film The Acorn Penny.

Making of the short film The Acorn Penny.

Gisteren 07:15 Silent Night

Gisteren - Korte film , It's a cold Christmas eve. In the parking area of a famous shopping center, some foreign children between 7 and 12 years old ask for charity to the busy last minute customers.

It's a cold Christmas eve. In the parking area of a famous shopping center, some foreign children between 7 and 12 years old ask for charity to the busy last-minute customers.

Gisteren 07:02 Haunted Hogmanay

Gisteren - Korte film , Jeff Wylie and his friend Thurston McCondroy are hunting ghosts on New Year's Eve in the streets of Edimburgh's old town. A very particular way of celebrating the new year.

Jeff Wylie and his friend Thurston McCondroy are hunting ghosts on New Year's Eve in the streets of Edimburgh's old town. A very particular way of celebrating the new year.

Gisteren 07:00 Piove

Gisteren - Korte film , Tony Bianchi, a respected country doctoris led to confront his role in his small and bizarre world. And then, as punctual as usual, the rain comes ...

Tony Bianchi, a respected country doctoris led to confront his role in his small and bizarre world. And then, as punctual as usual, the rain comes ...

Gisteren 06:47 He

Gisteren - Korte film , Life of an old man, hungry and alienated from society and family...

Life of an old man, hungry and alienated from society and family...

Gisteren 06:42 Harvie Krumpet

Gisteren - Korte film , The odd biography of a man who has Tourette's Syndrome, chronic bad luck, menial jobs, nudist tendencies, and a book of "fakts" hung around his neck.

The odd biography of a man who has Tourette's Syndrome, chronic bad luck, menial jobs, nudist tendencies, and a book of "fakts" hung around his neck.

Gisteren 06:30 Home Road Movies

Gisteren - Korte film , A sweet reminiscence about a family of four children and their RAF veteran dad, who knows the timetable of every bus in London.

A sweet reminiscence about a family of four children and their RAF-veteran dad, who knows the timetable of every bus in London.

Gisteren 06:30 Hollywood's Best Film Directors

Gisteren 06:25 The Bird's Blessing

Gisteren - Korte film , A mansion at the edge of the forest. Albert (11 year old) and his brother Edgar (13 year old) are in constant confrontation. It is the day of the traditional family hunt. One of the brothers has the privilege of using their ...

A mansion at the edge of the forest. Albert (11-year old) and his brother Edgar (13-year old) are in constant confrontation. It is the day of the traditional family hunt. One of the brothers has the privilege of using their deceased grandfather's shotgun.

Gisteren 06:15 Mettle

Gisteren - Korte film , A homeless man, with one good deed overcomes the demons of his past.

A homeless man, with one good deed overcomes the demons of his past.

Gisteren 06:00 Hollywood's Best Film Directors

A half hour show that offers a distinctive peek inside the creative minds of Hollywood's best directors. A fascinating profile that explores each directors unique process for creating some of the most memorable and enduring movies of our times.

Gisteren 06:00 Wild Horses

Gisteren - Korte film , Wild horses is a modern day western thriller. When a young actress's ambitious plan to get a film backfires, she ends up playing a role of a life time.

Wild horses is a modern-day western thriller. When a young actress's ambitious plan to get a film backfires, she ends up playing a role of a life time.

Gisteren 04:35 Bleed for This IMDb: 6.8

Eergisteren - IMDB * 6.8 - Drama , Film over het leven van bokslegende Vinny Pazienza (Miles Teller). In 1991 wordt Pazienza in een klap beroemd als hij de ongeslagen kampioen Gilbert Dele (Jean Pierre Augustin) verslaat. Wanneer hij vervolgens ...

Film over het leven van bokslegende Vinny Pazienza (Miles Teller). In 1991 wordt Pazienza in een klap beroemd als hij de ongeslagen kampioen Gilbert Dele (Jean Pierre Augustin) verslaat. Wanneer hij vervolgens betrokken raakt bij een auto-ongeluk en mogelijk nooit meer zal kunnen lopen, lijkt zijn carrière van korte duur. Met behulp van een befaamde trainer, Kevin Rooney (Aaron Eckhart) genaamd, maakt de bokser maanden later zijn comeback.

Gisteren 03:31 Yossi

In het prijswinnende YOSSI AND JAGGER vertelde regisseur Eytan Fox over de onstuimige liefde tussen twee jonge Israëlische soldaten: de gesloten Yossi en wilde Lior 'Jagger.' De film eindigde met de dood van Jagger in de vuurlinie. In YOSSI wordt de draad tien jaar later opgepakt. Yossi, inmiddels dokter in een ziekenhuis in Tel Aviv, zit nog steeds in de kast en leidt een sober bestaan dat in het teken staat van zijn werk. Zijn wereld komt volledig op zijn kop te staan wanneer hij in zijn spreekkamer de moeder van Jagger aantreft, die nooit heeft geweten van de relatie tussen haar overleden zoon met Yossi. Deze heftige ontmoeting doet Yossi besluiten Tel Aviv onmiddellijk te verlaten. Tijdens een road trip, door de woestijn in het zuiden van Israël, geeft Yossi een groepje soldaten een lift. Wanneer zij in hetzelfde hotel stranden zoekt een van de soldaten, Tom, steeds meer toenadering tot de gesloten Yossi. Vol compassie leert hij Yossi langzaam maar zeker vrede te sluiten met zijn verleden en zich open te stellen voor de wereld

Gisteren 03:30 Barcelona's European Glory

Short film looking at Barcelona's triumphs in Europe.

Gisteren 02:30 Hollywood's Best Film Directors

A half hour show that offers a distinctive peek inside the creative minds of Hollywood's best directors. A fascinating profile that explores each directors unique process for creating some of the most memorable and enduring movies of our times.

Gisteren 01:40 Hollywood's Best Film Directors

A half hour show that offers a distinctive peek inside the creative minds of Hollywood's best directors. A fascinating profile that explores each directors unique process for creating some of the most memorable and enduring movies of our times.

Gisteren 01:10 2Doc: The Act of Killing

In de jaren zestig verkopen de Indonesische Anwar Congo en zijn vrienden bioscoopkaarten op de zwarte markt. Zij spiegelen zich aan hun schietgrage helden uit Hollywood en wanen zich gangsters net als zij. Als het Indonesische leger in 1965 een militaire coup pleegt, verandert het leven van Anwar en zijn vrienden compleet. Voorheen kleine gangsters, na de coup leiders van doodseskaders. In opdracht van het leger vermoorden zij meer dan een miljoen vermeende communisten, etnische Chinezen en intellectuelen in minder dan een jaar tijd. Als beul van een van de meest gevreesde doodseskaders in zijn stad vermoordt Anwar zelf alleen al honderden mensen met zijn eigen handen. Nu, 47 jaar later, zijn Anwar en zijn vrienden nog niet voor hun daden berecht. Zij zijn zelfs rolmodellen voor miljoenen jonge Indonesische paramilitairen. Wanneer hen wordt gevraagd een film te maken over hun daden, kunnen zij dan ook niet wachten zichzelf te spelen zoals hun filmhelden. Maar voor Anwar betekent dit een onverwachte emotionele reis waarin hij voor het eerst wordt geconfronteerd met de gevolgen van zijn daden.

Gisteren 00:55 There's Only One Madonna

Herhaling. Documentary charting Britain's relationship with Madonna, examining the influence Madonna has had on British music and fashion, and how she provoked a debate over sexual and gender politics - inspiring a generation of women, whilst remaining a huge gay icon. The film follows a group of fans on their journey to Barcelona for the first night of Madonna's Drowned World Tour and finds out what Madonna means to them. Contributors include backing singer Donna DeLory, Jean-Paul Gaultier, Rosanna Arquette, Mel C, Britney Spears, Kylie Minogue, Hear'Say and Janet Street-Porter.

Gisteren 00:35 The Young Ones

'Nasty.' (s 2/ep 3) Het is wasavond en Neil is als laatste aan de beurt. Mike en Vyvyan willen een film kijken op een gehuurde videorecorder, wanneer de postbode plots een mysterieus pakje brengt.

Eergisteren 23:35 Sisters

Eergisteren - Drama, Film over de sterke band tussen zussen, veiligheid bij elkaar zoeken in onveilige situaties en het verliezen van onschuld. Weergegeven in dans en spel.

Film over de sterke band tussen zussen, veiligheid bij elkaar zoeken in onveilige situaties en het verliezen van onschuld. Weergegeven in dans en spel.

Eergisteren 23:30 The Big Swim IMDb: 8

Eergisteren - IMDB * 8 - Korte film , Rachel (Kimberly Leemans) finds out she might have terminal breast cancer and with the help of a handsome dive master, Luca (Falk Hentschel), decides to face her biggest fear... swimming with SHARKS!

Rachel (Kimberly Leemans) finds out she might have terminal breast cancer and with the help of a handsome dive master, Luca (Falk Hentschel), decides to face her biggest fear... swimming with SHARKS!

Eergisteren 22:52 Testing Mozart

Testing Mozart vertelt u in ??n uur alles over het 'Mozarteffect'; de kracht van Mozarts muziek om ziektes te verlichten en de mentale vaardigheden van luisteraars te verbeteren. Het is algemeen bekend dat koeien meer melk geven en tomaten groter groeien als de muziek van Mozart voor ze wordt gespeeld, maar welk effect heeft zijn muziek op mensen? In deze reis door de wereld van muziek en medicijnen neemt Testing Mozart de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen onder de loep, die een nieuw licht werpen op de invloed die Mozarts muziek heeft op de hersenen. Deze documentaire van de gelauwerde regisseur Frederick Baker verklaart wat Mozart zo bijzonder maakt. Deze fascinerende film werd in 2006 geproduceerd als onderdeel van het Mozartjaar, en is ook buitengewoon interessant voor mensen die (nog) niet zo veel over Mozart weten.

Eergisteren 22:52 Hawk IMDb: 7.8

Eergisteren - IMDB * 7.8 - Korte film , In this epic fantasy drama, a boy discovers a world beneath our where the fairytales of his childhood spring to life.

In this epic fantasy drama, a boy discovers a world beneath our where the fairytales of his childhood spring to life.

Eergisteren 22:31 The Great Vincent

Eergisteren - Korte film , Vincent is a magician who does the number with the sawed in half woman every evening. The only problem is that he doesn't know how the trick works so the neighbourhood gradually turns into a graveyard?

Vincent is a magician who does the number with the sawed-in-half woman every evening. The only problem is that he doesn't know how the trick works so the neighbourhood gradually turns into a graveyard?

Eergisteren 22:24 Never Tear Us Apart

Eergisteren - Korte film , When James approaches a small cabin in the woods, the sweet natured grandparents he's looking for turn out to be crazed, backwoods cannibals.

When James approaches a small cabin in the woods, the sweet natured grandparents he's looking for turn out to be crazed, backwoods cannibals.

Eergisteren 21:44 They Are Giants

To hold the world in one hand; isn't that what many people dream of? To realize this, one can try to miniaturize it; Guus Thurkow comes close?Part two in a series of three documentary shorts on collectors and their collections

Eergisteren 21:29 Collecting Is A Disease

Eergisteren - Korte film , Transport entrepreneur GeertVerbekedecides to sell his company and to utilise his art collection. He creates a surreal art experience on the premises of his former highway bound company.

Transport entrepreneur GeertVerbekedecides to sell his company and to utilise his art collection. He creates a surreal art experience on the premises of his former highway bound company.

Eergisteren 21:20 2Doc: The Act of Killing

In de jaren zestig verkopen de Indonesische Anwar Congo en zijn vrienden bioscoopkaarten op de zwarte markt. Zij spiegelen zich aan hun schietgrage helden uit Hollywood en wanen zich gangsters net als zij. Als het Indonesische leger in 1965 een militaire coup pleegt, verandert het leven van Anwar en zijn vrienden compleet. Voorheen kleine gangsters, na de coup leiders van doodseskaders. In opdracht van het leger vermoorden zij meer dan een miljoen vermeende communisten, etnische Chinezen en intellectuelen in minder dan een jaar tijd. Als beul van een van de meest gevreesde doodseskaders in zijn stad vermoordt Anwar zelf alleen al honderden mensen met zijn eigen handen. Nu, 47 jaar later, zijn Anwar en zijn vrienden nog niet voor hun daden berecht. Zij zijn zelfs rolmodellen voor miljoenen jonge Indonesische paramilitairen. Wanneer hen wordt gevraagd een film te maken over hun daden, kunnen zij dan ook niet wachten zichzelf te spelen zoals hun filmhelden. Maar voor Anwar betekent dit een onverwachte emotionele reis waarin hij voor het eerst wordt geconfronteerd met de gevolgen van zijn daden.

Eergisteren 21:19 In Light Of Is

Eergisteren - Korte film , When strange lights start appearing around their lake house, 2 sisters, Isabel (Is) and Anna, start to realise that everything is not as it seems. While Anna desperately clings to reality, Isabel gives into the magic and ...

When strange lights start appearing around their lake house, 2 sisters, Isabel (Is) and Anna, start to realise that everything is not as it seems. While Anna desperately clings to reality, Isabel gives into the magic and follows the lights.

Eergisteren 21:00 Agatha Christie's Marple

Herhaling. A touch of Hollywood stardom arrives in St Mary Mead when actress Marina Gregg and her young English film director husband Jason Rudd take up residence at Gossington Hall. Curious locals gather for a reception hosted by the glamorous couple but Marina's new role as lady of the manor seems to be under threat when an excitable fan dies after drinking a poisoned cocktail. But for whom was the fatal concoction really intended? With Julia McKenzie, Lindsay Duncan, Nigel Harman, Joanna Lumley, and Caroline Quentin.(2010)

Eergisteren 21:00 August IMDb: 6.2

Eergisteren - IMDB * 6.2 - Korte film , August is a lighthearted boy who likes to discover the world and to play outside with his best friend Lize. One day, he meets a different side of life and suddenly Lize doesn't want to see him anymore.

August is a lighthearted boy who likes to discover the world and to play outside with his best friend Lize. One day, he meets a different side of life and suddenly Lize doesn't want to see him anymore.

Eergisteren 20:30 Loving Vincent IMDb: 7.9

Eergisteren - IMDB * 7.9 - Animatie , Loving Vincent duikt in het leven en de controversiële dood van Van Gogh. De film bestaat uit de schilderijen van Van Gogh of beeltenissen in de stijl van zijn werk. Met twaalf met de hand geschilderde ...

Loving Vincent duikt in het leven en de controversiële dood van Van Gogh. De film bestaat uit de schilderijen van Van Gogh of beeltenissen in de stijl van zijn werk. Met twaalf met de hand geschilderde olieschilderijen per seconde wordt het verhaal verteld.

Eergisteren 20:27 Hawk IMDb: 7.8

Eergisteren - IMDB * 7.8 - Korte film , In this epic fantasy drama, a boy discovers a world beneath our where the fairytales of his childhood spring to life.

In this epic fantasy drama, a boy discovers a world beneath our where the fairytales of his childhood spring to life.

Eergisteren 20:06 The Great Vincent

Eergisteren - Korte film , Vincent is a magician who does the number with the sawed in half woman every evening. The only problem is that he doesn't know how the trick works so the neighbourhood gradually turns into a graveyard?

Vincent is a magician who does the number with the sawed-in-half woman every evening. The only problem is that he doesn't know how the trick works so the neighbourhood gradually turns into a graveyard?

Eergisteren 20:00 The Young Ones

'Nasty.' (s 2/ep 3) Het is wasavond en Neil is als laatste aan de beurt. Mike en Vyvyan willen een film kijken op een gehuurde videorecorder, wanneer de postbode plots een mysterieus pakje brengt.

Eergisteren 20:00 Never Tear Us Apart

Eergisteren - Korte film , When James approaches a small cabin in the woods, the sweet natured grandparents he's looking for turn out to be crazed, backwoods cannibals.

When James approaches a small cabin in the woods, the sweet natured grandparents he's looking for turn out to be crazed, backwoods cannibals.

Eergisteren 19:40 Zwemparadijs IMDb: 6.6

Eergisteren - IMDB * 6.6 - Kortfilm, Een dagje in het subtropisch zwemparadijs doet twee meisjes van tien beseffen dat de dagen van hun kindertijd geteld zijn. Een dagje zwemmen wordt een dagje overleven voor Anne en Lotte. De meisjes hebben zich ...

Een dagje in het subtropisch zwemparadijs doet twee meisjes van tien beseffen dat de dagen van hun kindertijd geteld zijn. Een dagje zwemmen wordt een dagje overleven voor Anne en Lotte. De meisjes hebben zich nooit eerder zo ongemakkelijk gevoeld, maar hun dag kan niet meer stuk.

Eergisteren 18:54 A Magician IMDb: 9.2

Eergisteren - IMDB * 9.2 - Korte film , After witnessing a man behave violently towards his girlfriend, someone decides to intervene.

After witnessing a man behave violently towards his girlfriend, someone decides to intervene.

Eergisteren 18:45 Shimmer & Shine

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Licht! Camera! Geestjes!: Als de filmavond van Leah en Zac dreigt te mislukken vraagt ze Shimmer en Shine om hulp en dat levert een mooi avontuur op. Leah wenst perongeluk dat de film werkelijkheid wordt, waardoor zij omgetoverd wordt tot een middeleeuwse prinses met een vliegende draak.

Eergisteren 18:45 Seagulls

On an anniversary, childhood friends Avery and Chip reflect on their relationship through a series of memories which sparks an epiphany in one of them; however tragically late.

Eergisteren 18:37 GitaarSalon: Ballet

De GitaarSalon presenteert haar versie van het ballet 'Le M?dallion'. Klassiek gitarist Roel Goedhart verzorgt voor deze balletfilm de muziek. Roel Goedhart was in 2012 al te zien op brava, speelt op vele grote podia in Nederland en in het buitenland, en geeft les in verschillend gitaarrepertoire waaronder klassiek en flamenco. In deze film speelt Goedhart de "Suite Populaire Br?silienne" van de Braziliaanse componist Heitor Villa-Lobos. In diens muziek liet Villa-Lobos zich inspireren door de Braziliaanse volksmuziek en de klassieke Europese traditie. "Suite Populaire Br?silienne" is ??n van de vroegere werken van Villa-Lobos. Dit werk bestaat uit vijf delen. Het verhaal gaat over twee jonge ballerina's die vanaf hun prille jeugd elkaars beste vriendinnen zijn. De komst van een jongetje, op wie ze allebei verliefd worden, zorgt voor problemen, die nog jaren gevolgen zullen hebben... Hoe zal deze driehoeksverhouding uiteindelijk aflopen?

Eergisteren 18:30 Come Away With Me

Eergisteren - Korte film , Still believing in true love, Ann Chambers summons the courage to attend her High School reunion to find the love of her life, Michael Blake, an all star athlete and war veteran.

Still believing in true love, Ann Chambers summons the courage to attend her High School reunion to find the love of her life, Michael Blake, an all-star athlete and war veteran.

Eergisteren 17:58 Levantamento

Eergisteren - Korte film , Inside a house on Cec?lio de Sousa's street, in Lisbon, a passionate couple, armed only with a suitcase full of money, want to revolutionize life, make films, build free air. But there are also nightmares, guilt and other ...

Inside a house on Cec?lio de Sousa's street, in Lisbon, a passionate couple, armed only with a suitcase full of money, want to revolutionize life, make films, build free air. But there are also nightmares, guilt and other everyday life issues.

Eergisteren 17:48 Lichen IMDb: 7.6

Eergisteren - IMDB * 7.6 - Korte film , Through chance and coincidence, infinitely small decisions can produce new life.

Through chance and coincidence, infinitely small decisions can produce new life.

Eergisteren 17:30 Top 40 Hitdossier

Aflevering 12 - Erik de Zwart presenteert in het programma Top 40 Hitdossier de leukste hits en clips uit de befaamde Top 40. In elke aflevering staat de Top 40 van een bijzondere datum uit de geschiedenis centraal. In deze aflevering: de top 40 van 31 januari 1987. Met een Oscar voor de film De aanslag. En muziek van o.a. Genesis, Spandau Ballet en The Bangles.

Eergisteren 17:29 English Language (with English Subtitles)

Eergisteren - Korte film , A tenderly offbeat comedy about love and communication... or the lack thereof. Meet Mulligan (an English man), Esther (his Scandinavian girlfriend), and the on screen subtitles that find themselves along for the ride.

A tenderly offbeat comedy about love and communication... or the lack thereof. Meet Mulligan (an English man), Esther (his Scandinavian girlfriend), and the on-screen subtitles that find themselves along for the ride.

Eergisteren 17:25 My Little Pony: De Film IMDb: 6.2

Eergisteren - IMDB * 6.2 - Animatie , De toekomst van Equestria staat op het spel wanneer Storm King het kasteel Canterlot binnenvalt. Op zoek naar hulp om Equestria te redden, komen de pony's in aanraking met magische bergen, onderzeese werelden en ...

De toekomst van Equestria staat op het spel wanneer Storm King het kasteel Canterlot binnenvalt. Op zoek naar hulp om Equestria te redden, komen de pony's in aanraking met magische bergen, onderzeese werelden en zelfs een vliegend piratenschip.

Eergisteren 16:41 Habibti IMDb: 7.4

Eergisteren - IMDB * 7.4 - Korte film , A veiled Arab woman, steeped in tradition, journeys to London to visit her estranged daughter only to find her living with a black boyfriend.

A veiled Arab woman, steeped in tradition, journeys to London to visit her estranged daughter only to find her living with a black boyfriend.

Eergisteren 16:29 Caterwaul IMDb: 6.6

Eergisteren - IMDB * 6.6 - Korte film , An aging fisherman develops an intimate relationship with a lobster as he struggles to find closure with his lost wife.

An aging fisherman develops an intimate relationship with a lobster as he struggles to find closure with his lost wife.

Eergisteren 16:15 Shhh IMDb: 4.2

Eergisteren - IMDB * 4.2 - Korte film , Luke falls for a mysterious girl who is clearly attracted to him but prevents any kind of verbal communication. This gives a new meaning to 'living in the moment'.

Luke falls for a mysterious girl who is clearly attracted to him but prevents any kind of verbal communication. This gives a new meaning to 'living in the moment'.

Eergisteren 16:10 Nikola Mihov

Eergisteren - Korte film , Nikola Mihov is a short portrait of the life, work and beliefs of one of the most influential young photographs in Bulgaria. He travels the world alone with his backpack catching the spirit of conflicts, paradoxes, riots.

Nikola Mihov is a short portrait of the life, work and beliefs of one of the most influential young photographs in Bulgaria. He travels the world alone with his backpack catching the spirit of conflicts, paradoxes, riots.

Eergisteren 16:05 The Runner

Eergisteren - Korte film , The first breath is a decision. Each subsequent breath is a struggle for a goal that remains unseen. A struggle for life. He is a former long distance runner.

The first breath is a decision. Each subsequent breath is a struggle for a goal that remains unseen. A struggle for life. He is a former long-distance runner.

Eergisteren 16:00 Hero By Nature

Eergisteren - Korte film , A Caucasian boy whose next door neighbour happens to be his native friend, is informed by his judgemental and intolerant father that he is no longer to have any contact with him. This stems from his strong prejudice ...

A Caucasian boy whose next door neighbour happens to be his native friend, is informed by his judgemental and intolerant father that he is no longer to have any contact with him. This stems from his strong prejudice against the native people.

Eergisteren 15:50 Elusion IMDb: 8.5

Eergisteren - IMDB * 8.5 - Korte film , The difference between myths and legend is proof. A BMX biker's film poem.

The difference between myths and legend is proof. A BMX biker's film poem.

Eergisteren 15:35 Fighting For Death IMDb: 7.6

Eergisteren - IMDB * 7.6 - Korte film , Two aging inhabitants of a remote village lead a bitter fight over who dies first and gets the only remaining grave in the village.

Two aging inhabitants of a remote village lead a bitter fight over who dies first and gets the only remaining grave in the village.

Eergisteren 15:35 Help, mijn ouders zijn gekrompen IMDb: 5.7

Eergisteren - IMDB * 5.7 - Film, Duitse jeugdfilm. Het spookt op de school van Felix, het langgeleden gestorven en niet zeer geliefde schoolhoofd Holda Steekbaard is terug. Het lukt haar om het nieuwe schoolhoofd en Felix' ouders te verkleinen en de ...

Duitse jeugdfilm. Het spookt op de school van Felix, het langgeleden gestorven en niet zeer geliefde schoolhoofd Holda Steekbaard is terug. Het lukt haar om het nieuwe schoolhoofd en Felix' ouders te verkleinen en de school over te nemen. Felix en zijn vrienden moeten nu al hun vindingrijkheid gebruiken om Holda uit te schakelen.

Eergisteren 15:30 30 Minutes By Day

Eergisteren - Korte film , A group of elderly people spend most of the day watching TV except for their 30 minutes of exercise. Can love be found duriung this 30 minutes?

A group of elderly people spend most of the day watching TV except for their 30 minutes of exercise. Can love be found duriung this 30 minutes?

Eergisteren 15:00 Jaded

Eergisteren - Korte film , A married yet lonely entrepreneur, Mikayla, struggles to keep her business and marriage together. College friends, Lisa and Kim, present unique challenges that seem to only complicate life. Will they settle for anything ...

A married yet lonely entrepreneur, Mikayla, struggles to keep her business and marriage together. College friends, Lisa and Kim, present unique challenges that seem to only complicate life. Will they settle for anything that feels like love?

Eergisteren 14:48 Lichen IMDb: 7.6

Eergisteren - IMDB * 7.6 - Korte film , Through chance and coincidence, infinitely small decisions can produce new life.

Through chance and coincidence, infinitely small decisions can produce new life.

Eergisteren 14:30 English Language (with English Subtitles)

Eergisteren - Korte film , A tenderly offbeat comedy about love and communication... or the lack thereof. Meet Mulligan (an English man), Esther (his Scandinavian girlfriend), and the on screen subtitles that find themselves along for the ride.

A tenderly offbeat comedy about love and communication... or the lack thereof. Meet Mulligan (an English man), Esther (his Scandinavian girlfriend), and the on-screen subtitles that find themselves along for the ride.

Eergisteren 14:30 Orange Carpet

Wanneer je naar een film of televisieserie kijkt, of een video game speelt, vraag je je dan wel eens af ‘Hoe hebben ze DAT gedaan?’ Dan wil je absoluut naar Orange Carpet kijken! Bij deze show nemen we je achter de schermen om je te laten zien hoe de indrukwekkende beelden tot stand zijn gekomen. Misschien heb je altijd al willen weten hoe geanimeerde personages tot leven komen. Misschien heb je altijd al gedroomd van het ontwerpen van kostuums voor filmsterren. Of misschien ben je gewoon heel nieuwsgierig over ALLES wat je niet op het scherm kunt zien. Blijf kijken naar Orange Carpet om alle geheimen en nog meer te weten te komen!

Eergisteren 13:45 Paw Patrol

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Pups redden een robo-saurus / Pups redden een filmfestival: De pups gaan kamperen, maar de nacht wordt verstoord door een robo-saurus die tot leven is gekomen. // Iedereen in de Avonturenbaai werkt aan zijn film voor het film festival. Vooral Durfal Danny X heeft grootse plannen voor zijn film.

Eergisteren 13:30 Claire Makes It Big

Eergisteren - Korte film , Claire, an overweight actress is fed up with losing parts to skinnier rivals. When she is rejected for a part in a Hollywood movie, she decides to get even.

Claire, an overweight actress is fed up with losing parts to skinnier rivals. When she is rejected for a part in a Hollywood movie, she decides to get even.

Eergisteren 13:25 Wildest Middle East

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Jordan: De natuur van het Midden-Oosten is nog nauwelijks op film vastgelegd. Van dichte wouden tot uitgestrekte woestijnen: je staat versteld van de rijkdom aan natuurschatten.

Eergisteren 13:20 Irene & Marie

Eergisteren - Korte film , IRENE & MARIE follows the shifting relationship of two friends, who happen to be women of the Greek Orthodox faith.

IRENE & MARIE follows the shifting relationship of two friends, who happen to be women of the Greek Orthodox faith.

Eergisteren 13:09 How People Got Fire

Eergisteren - Korte film , The animated short film centres on a grandma and the connection she forges with the village children through the oral tradition of their culture.

The animated short film centres on a grandma and the connection she forges with the village children through the oral tradition of their culture.

Eergisteren 13:07 The Prehistoric Man Of Leander Valley

Eergisteren - Korte film , Hungarian Animation.

Hungarian Animation.

Eergisteren 13:05 The Ballad Of An Illiterate Little Spider

Eergisteren - Korte film , A playful little spider gets lost in the world of letters to his misfortune.

A playful little spider gets lost in the world of letters - to his misfortune.

Eergisteren 13:00 8.3 Minutes Package

Eergisteren - Korte film , PlayStation's Emerging Director of the year competition sees Award Winning Hollywood Directors mentor young film makers on their first major short.

PlayStation's Emerging Director of the year competition sees Award Winning Hollywood Directors mentor young film makers on their first major short.

Eergisteren 12:51 Bootleg Platypus - Platy In Cube City

Eergisteren - Korte film , Platy and Flee arrive to a ghost town, where everything is rectangular...

Platy and Flee arrive to a ghost town, where everything is rectangular...

Eergisteren 12:50 Orange Carpet

Wanneer je naar een film of televisieserie kijkt, of een video game speelt, vraag je je dan wel eens af ‘Hoe hebben ze DAT gedaan?’ Dan wil je absoluut naar Orange Carpet kijken! Bij deze show nemen we je achter de schermen om je te laten zien hoe de indrukwekkende beelden tot stand zijn gekomen. Misschien heb je altijd al willen weten hoe geanimeerde personages tot leven komen. Misschien heb je altijd al gedroomd van het ontwerpen van kostuums voor filmsterren. Of misschien ben je gewoon heel nieuwsgierig over ALLES wat je niet op het scherm kunt zien. Blijf kijken naar Orange Carpet om alle geheimen en nog meer te weten te komen!

Eergisteren 12:49 Tadpole

Eergisteren - Korte film , Hungarian Animation.

Hungarian Animation.

Eergisteren 12:46 The Wolf Who Came To Dinner IMDb: 6.9

Eergisteren - IMDB * 6.9 - Korte film , Bea Barkley is an eight year old horror fanatic with a serious problem: her mom's brought her new boyfriend home to meet the family, and no one but Bea seems to notice he's a werewolf.

Bea Barkley is an eight-year-old horror fanatic with a serious problem: her mom's brought her new boyfriend home to meet the family, and no-one but Bea seems to notice he's a werewolf.

Eergisteren 12:37 Five-six-seven

Eergisteren - Korte film , It is a parable how one overcomes loneliness and incomprehension. In the rat race of life it is the favor or unkindness of fate that can show the way towards individual redemption.

It is a parable how one overcomes loneliness and incomprehension. In the rat-race of life it is the favor or unkindness of fate that can show the way towards individual redemption.

Eergisteren 12:31 Bruce Lee Played Badminton Too IMDb: 6.9

Eergisteren - IMDB * 6.9 - Korte film , Nic wants to be the greatest badminton player in the world, much to the dismay of his demanding father, a former tennis champion.

Nic wants to be the greatest badminton player in the world, much to the dismay of his demanding father, a former tennis champion.

Eergisteren 12:30 Heart Of Winter

Eergisteren - Korte film , In this charming animation, the change of the seasons leads to a change of fortunes for the creature of the forest.

In this charming animation, the change of the seasons leads to a change of fortunes for the creature of the forest.

Eergisteren 12:14 Double Peine

Eergisteren - Korte film , Aged 45, Mehdi a mixed origin man of French mother and an Algerian father, lives since childhood between two cultures. Tirelessly, he continues his quest in search of an identity and professional recognition.

Aged 45, Mehdi a mixed origin man of French mother and an Algerian father, lives since childhood between two cultures. Tirelessly, he continues his quest in search of an identity and professional recognition.

Eergisteren 12:09 The Tape

Eergisteren - Korte film , When a Toronto man digs through his attic for a VHS, he encounters a distinctly 21st century problem: how to play it?.

When a Toronto man digs through his attic for a VHS, he encounters a distinctly 21st-century problem: how to play it?.

Eergisteren 12:07 Feeding 500

Eergisteren - Korte film , A documentary about one man's passion, determination and struggle to feed 500 stray cats everyday since 1995.

A documentary about one man's passion, determination and struggle to feed 500 stray cats everyday since 1995.

Eergisteren 12:00 Donde Es La Familia

Eergisteren - Korte film , Victor's parents are divorced. Victor's Spanish teacher asks him to draw all the members of his family. He describes scrupulously his father's family...but totally forgets his mother. Marianne can't stand it and gets out ...

Victor's parents are divorced. Victor's Spanish teacher asks him to draw all the members of his family. He describes scrupulously his father's family...but totally forgets his mother. Marianne can't stand it and gets out of her mind.

Eergisteren 11:53 Sea Bright Rising

Eergisteren - Korte film , In this powerful documentary, Sea Bright New Jersey recovers from the devastation of super storm Sandy by pulling together as a community made stronger by the crisis.

In this powerful documentary, Sea Bright New Jersey recovers from the devastation of super storm Sandy by pulling together as a community made stronger by the crisis.

Eergisteren 11:41 Habibti IMDb: 7.4

Eergisteren - IMDB * 7.4 - Korte film , A veiled Arab woman, steeped in tradition, journeys to London to visit her estranged daughter only to find her living with a black boyfriend.

A veiled Arab woman, steeped in tradition, journeys to London to visit her estranged daughter only to find her living with a black boyfriend.

Eergisteren 11:30 Echoes

Eergisteren - Korte film , Echoes takes place on a little island in Greenland, homme to Anna Kuitse and her husband, sharing the (love) story about two people who met here in the midst of international politics and war.

Echoes takes place on a little island in Greenland, homme to Anna Kuitse and her husband, sharing the (love) story about two people who met here in the midst of international politics and war.

Eergisteren 11:29 Caterwaul IMDb: 6.6

Eergisteren - IMDB * 6.6 - Korte film , An aging fisherman develops an intimate relationship with a lobster as he struggles to find closure with his lost wife.

An aging fisherman develops an intimate relationship with a lobster as he struggles to find closure with his lost wife.

Eergisteren 11:15 Shhh IMDb: 4.2

Eergisteren - IMDB * 4.2 - Korte film , Luke falls for a mysterious girl who is clearly attracted to him but prevents any kind of verbal communication. This gives a new meaning to 'living in the moment'.

Luke falls for a mysterious girl who is clearly attracted to him but prevents any kind of verbal communication. This gives a new meaning to 'living in the moment'.

Eergisteren 11:10 Nikola Mihov

Eergisteren - Korte film , Nikola Mihov is a short portrait of the life, work and beliefs of one of the most influential young photographs in Bulgaria. He travels the world alone with his backpack catching the spirit of conflicts, paradoxes, riots.

Nikola Mihov is a short portrait of the life, work and beliefs of one of the most influential young photographs in Bulgaria. He travels the world alone with his backpack catching the spirit of conflicts, paradoxes, riots.

Eergisteren 11:05 The Runner

Eergisteren - Korte film , The first breath is a decision. Each subsequent breath is a struggle for a goal that remains unseen. A struggle for life. He is a former long distance runner.

The first breath is a decision. Each subsequent breath is a struggle for a goal that remains unseen. A struggle for life. He is a former long-distance runner.

Eergisteren 11:00 Hero By Nature

Eergisteren - Korte film , A Caucasian boy whose next door neighbour happens to be his native friend, is informed by his judgemental and intolerant father that he is no longer to have any contact with him. This stems from his strong prejudice ...

A Caucasian boy whose next door neighbour happens to be his native friend, is informed by his judgemental and intolerant father that he is no longer to have any contact with him. This stems from his strong prejudice against the native people.

Eergisteren 10:50 Elusion IMDb: 8.5

Eergisteren - IMDB * 8.5 - Korte film , The difference between myths and legend is proof. A BMX biker's film poem.

The difference between myths and legend is proof. A BMX biker's film poem.

Eergisteren 10:35 Fighting For Death IMDb: 7.6

Eergisteren - IMDB * 7.6 - Korte film , Two aging inhabitants of a remote village lead a bitter fight over who dies first and gets the only remaining grave in the village.

Two aging inhabitants of a remote village lead a bitter fight over who dies first and gets the only remaining grave in the village.

Eergisteren 10:30 30 Minutes By Day

Eergisteren - Korte film , A group of elderly people spend most of the day watching TV except for their 30 minutes of exercise. Can love be found duriung this 30 minutes?

A group of elderly people spend most of the day watching TV except for their 30 minutes of exercise. Can love be found duriung this 30 minutes?

Eergisteren 10:01 Dressed to Kill

Veertiende en laatste film uit Sherlock-Holmesserie met Basil Rathbone. Als de kopers van drie muziekdoosjes vermoord worden, gaat Sherlock Holmes op onderzoek uit. (Jaar: 1946).

Eergisteren 10:00 Jaded

Eergisteren - Korte film , A married yet lonely entrepreneur, Mikayla, struggles to keep her business and marriage together. College friends, Lisa and Kim, present unique challenges that seem to only complicate life. Will they settle for anything ...

A married yet lonely entrepreneur, Mikayla, struggles to keep her business and marriage together. College friends, Lisa and Kim, present unique challenges that seem to only complicate life. Will they settle for anything that feels like love?

Eergisteren 09:48 Lichen IMDb: 7.6

Eergisteren - IMDB * 7.6 - Korte film , Through chance and coincidence, infinitely small decisions can produce new life.

Through chance and coincidence, infinitely small decisions can produce new life.

Eergisteren 09:30 English Language (with English Subtitles)

Eergisteren - Korte film , A tenderly offbeat comedy about love and communication... or the lack thereof. Meet Mulligan (an English man), Esther (his Scandinavian girlfriend), and the on screen subtitles that find themselves along for the ride.

A tenderly offbeat comedy about love and communication... or the lack thereof. Meet Mulligan (an English man), Esther (his Scandinavian girlfriend), and the on-screen subtitles that find themselves along for the ride.

Eergisteren 08:55 Drop Dead Weird

Comedy. Three Australian siblings move to a bed and breakfast in Tubbershandy, Ireland with their Zombie parents. Lulu gets a chance to be cool when a famous actor reveals that she wants to put mum in her zombie film. But is cool really worth it?

Eergisteren 08:35 Wilson IMDb: 5.8

Eergisteren - IMDB * 5.8 - Tragikomedie , Absolute Wilson is een kroniek van het leven van de kunstenaar Robert Wilson. De film vertelt het verhaal van de jonge Robert Wilson die als buitenbeentje opgroeit in het Zuiden van de Verenigde Staten en ...

Absolute Wilson is een kroniek van het leven van de kunstenaar Robert Wilson. De film vertelt het verhaal van de jonge Robert Wilson die als buitenbeentje opgroeit in het Zuiden van de Verenigde Staten en zich ontwikkelt tot een kunstenaar die nergens bang voor is en zijn uitermate originele kijk op de dingen wil delen met de wereld.

Eergisteren 08:30 Claire Makes It Big

Eergisteren - Korte film , Claire, an overweight actress is fed up with losing parts to skinnier rivals. When she is rejected for a part in a Hollywood movie, she decides to get even.

Claire, an overweight actress is fed up with losing parts to skinnier rivals. When she is rejected for a part in a Hollywood movie, she decides to get even.

Eergisteren 08:20 Irene & Marie

Eergisteren - Korte film , IRENE & MARIE follows the shifting relationship of two friends, who happen to be women of the Greek Orthodox faith.

IRENE & MARIE follows the shifting relationship of two friends, who happen to be women of the Greek Orthodox faith.

Eergisteren 08:07 Feeding 500

Eergisteren - Korte film , A documentary about one man's passion, determination and struggle to feed 500 stray cats everyday since 1995.

A documentary about one man's passion, determination and struggle to feed 500 stray cats everyday since 1995.

Eergisteren 08:00 8.3 Minutes Package

Eergisteren - Korte film , PlayStation's Emerging Director of the year competition sees Award Winning Hollywood Directors mentor young film makers on their first major short.

PlayStation's Emerging Director of the year competition sees Award Winning Hollywood Directors mentor young film makers on their first major short.

Eergisteren 07:53 Sea Bright Rising

Eergisteren - Korte film , In this powerful documentary, Sea Bright New Jersey recovers from the devastation of super storm Sandy by pulling together as a community made stronger by the crisis.

In this powerful documentary, Sea Bright New Jersey recovers from the devastation of super storm Sandy by pulling together as a community made stronger by the crisis.

Eergisteren 07:46 The Wolf Who Came To Dinner IMDb: 6.9

Eergisteren - IMDB * 6.9 - Korte film , Bea Barkley is an eight year old horror fanatic with a serious problem: her mom's brought her new boyfriend home to meet the family, and no one but Bea seems to notice he's a werewolf.

Bea Barkley is an eight-year-old horror fanatic with a serious problem: her mom's brought her new boyfriend home to meet the family, and no-one but Bea seems to notice he's a werewolf.

Eergisteren 07:31 Bruce Lee Played Badminton Too IMDb: 6.9

Eergisteren - IMDB * 6.9 - Korte film , Nic wants to be the greatest badminton player in the world, much to the dismay of his demanding father, a former tennis champion.

Nic wants to be the greatest badminton player in the world, much to the dismay of his demanding father, a former tennis champion.

Eergisteren 07:30 Echoes

Eergisteren - Korte film , Echoes takes place on a little island in Greenland, homme to Anna Kuitse and her husband, sharing the (love) story about two people who met here in the midst of international politics and war.

Echoes takes place on a little island in Greenland, homme to Anna Kuitse and her husband, sharing the (love) story about two people who met here in the midst of international politics and war.

Eergisteren 07:14 Double Peine

Eergisteren - Korte film , Aged 45, Mehdi a mixed origin man of French mother and an Algerian father, lives since childhood between two cultures. Tirelessly, he continues his quest in search of an identity and professional recognition.

Aged 45, Mehdi a mixed origin man of French mother and an Algerian father, lives since childhood between two cultures. Tirelessly, he continues his quest in search of an identity and professional recognition.

Eergisteren 07:09 How People Got Fire

Eergisteren - Korte film , The animated short film centres on a grandma and the connection she forges with the village children through the oral tradition of their culture.

The animated short film centres on a grandma and the connection she forges with the village children through the oral tradition of their culture.

Eergisteren 07:07 The Prehistoric Man Of Leander Valley

Eergisteren - Korte film , Hungarian Animation.

Hungarian Animation.

Eergisteren 07:05 The Ballad Of An Illiterate Little Spider

Eergisteren - Korte film , A playful little spider gets lost in the world of letters to his misfortune.

A playful little spider gets lost in the world of letters - to his misfortune.

Eergisteren 07:00 Donde Es La Familia

Eergisteren - Korte film , Victor's parents are divorced. Victor's Spanish teacher asks him to draw all the members of his family. He describes scrupulously his father's family...but totally forgets his mother. Marianne can't stand it and gets out ...

Victor's parents are divorced. Victor's Spanish teacher asks him to draw all the members of his family. He describes scrupulously his father's family...but totally forgets his mother. Marianne can't stand it and gets out of her mind.

Eergisteren 06:51 Bootleg Platypus - Platy In Cube City

Eergisteren - Korte film , Platy and Flee arrive to a ghost town, where everything is rectangular...

Platy and Flee arrive to a ghost town, where everything is rectangular...

Eergisteren 06:49 Tadpole

Eergisteren - Korte film , Hungarian Animation.

Hungarian Animation.

Eergisteren 06:41 Habibti IMDb: 7.4

Eergisteren - IMDB * 7.4 - Korte film , A veiled Arab woman, steeped in tradition, journeys to London to visit her estranged daughter only to find her living with a black boyfriend.

A veiled Arab woman, steeped in tradition, journeys to London to visit her estranged daughter only to find her living with a black boyfriend.

Eergisteren 06:37 Five-six-seven

Eergisteren - Korte film , It is a parable how one overcomes loneliness and incomprehension. In the rat race of life it is the favor or unkindness of fate that can show the way towards individual redemption.

It is a parable how one overcomes loneliness and incomprehension. In the rat-race of life it is the favor or unkindness of fate that can show the way towards individual redemption.

Eergisteren 06:30 Heart Of Winter

Eergisteren - Korte film , In this charming animation, the change of the seasons leads to a change of fortunes for the creature of the forest.

In this charming animation, the change of the seasons leads to a change of fortunes for the creature of the forest.

Eergisteren 06:29 Caterwaul IMDb: 6.6

Eergisteren - IMDB * 6.6 - Korte film , An aging fisherman develops an intimate relationship with a lobster as he struggles to find closure with his lost wife.

An aging fisherman develops an intimate relationship with a lobster as he struggles to find closure with his lost wife.

Eergisteren 06:15 Hollywood's Best Film Directors

Eergisteren 06:15 Shhh IMDb: 4.2

Eergisteren - IMDB * 4.2 - Korte film , Luke falls for a mysterious girl who is clearly attracted to him but prevents any kind of verbal communication. This gives a new meaning to 'living in the moment'.

Luke falls for a mysterious girl who is clearly attracted to him but prevents any kind of verbal communication. This gives a new meaning to 'living in the moment'.

Eergisteren 06:00 Hero By Nature

Eergisteren - Korte film , A Caucasian boy whose next door neighbour happens to be his native friend, is informed by his judgemental and intolerant father that he is no longer to have any contact with him. This stems from his strong prejudice ...

A Caucasian boy whose next door neighbour happens to be his native friend, is informed by his judgemental and intolerant father that he is no longer to have any contact with him. This stems from his strong prejudice against the native people.

 Meer