Je vindt hier de programma's van Figuur op tv We hebben de volgende programma's voor Figuur Uki: Morgen - Jeugd, Seizoen 1 Belgische animatiereeks over Uki, een lief en schattig figuurtje dat de kleuters meeneemt op. Say Yes to the Dress: Morgen - Amusement, Seizoen 11 Aflevering 6 A Gown Worth the Trip Liz komt helemaal uit Alaska gevlogen om een jurk in. De Smurfen: Morgen - Jeugd, Tekenfilmreeks over de kleine blauwe figuurtjes die in een paddenstoelendorp wonen, maar voortdurend. Chicken Run: Morgen - IMDB * 7.0 - Comedy, Op de kippenboerderij van het echtpaar Tweedy valt het leven van de kippen niet mee. Wie niet genoeg eieren legt, wordt geslacht. De vindingrijke hen Ginger heeft al talloze ontsnappingspogingen op touw gezet.. Haydn - Strijkkwartet in G, Op. 54, Nr. 1: Morgen - Muziek, Het Britse strijkkwartet The Lindsays speelt Haydns Strijkkwartet in G, Op. 54, Nr. 1. Musici zijn. Documentaire: Xavi, Zlatan & Keane: Morgen - Sport, The Immortals Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze. Uki: Overmorgen - Jeugd, Seizoen 1 Belgische animatiereeks over Uki, een lief en schattig figuurtje dat de kleuters meeneemt. Furthest Witness: Overmorgen - Misdaad, Film, Kyle Braddock heeft de afgelopen tien jaar getuigen over de grens naar Mexico verplaatst en altijd confrontaties en wantrouwen kunnen vermijden, tot nu toe. Niet alleen is hij een doelwit om te ontvoeren, maar er zwerft. De Diamant: Overmorgen - Religieus, Seizoen 1 Aflevering 5 De geschiedenis van de Bijbel en het heden zijn onderdeel van een groter. ESPN Film: Rodman: For Better or Worse: 01/06 - Sport, Seizoen 2018 Aflevering 54 van 130 Documentaire over Dennis Rodman, die zijn zware jeugd met dakloze. De Smurfen: Jeugd, Tekenfilmreeks over de kleine blauwe figuurtjes die in een paddenstoelendorp wonen, maar voortdurend belaagd. Telekids Mini's: StoryZoo: Jeugd, Aflevering 12 Feelgood animatieserie die jonge kinderen op een speelse manier Engels leert. Uit het magische. Uki: Jeugd, Seizoen 1 Belgische animatiereeks over Uki, een lief en schattig figuurtje dat de kleuters meeneemt op allerlei. Uki: Jeugd, Seizoen 1 Belgische animatiereeks over Uki, een lief en schattig figuurtje dat de kleuters meeneemt op allerlei.

Figuur op tv (overige uitzendingen NL)

Ma 1 juni 2020 | 09:17 Telekids Mini's: StoryZoo

Aflevering 13 Feelgood-animatieserie die jonge kinderen op een speelse manier Engels leert. Uit het magische boek 'StoryZoo' komen de vrolijke animatiefiguurtjes Toby de Aap, Pepper de Papegaai en Bax de Beer tevoorschijn. Zij beleven telkens weer een nieuw avontuur. Omdat Pepper alleen maar Engels spreekt, leren zowel Toby als de kinderen thuis de Engelse benaming voor vele woordjes en korte zinnen.

Ma 1 juni 2020 | 21:55 Sluipschutters

Seizoen 3 - Aflevering 5 van 8 - BNNVARA De presentatoren kruipen weer in de huid van ontelbaar veel nieuwe karakters. Van extreemrechts tot multiculti, van sukkels tot helden en alles daartussen. Skaters, skileraren, paardrijders, figuurschaatsers, festivalgangers en corpsballen: De meest kleurrijke types passeren in een moordend tempo de revue. Je betreedt bij het kijken van Sluipschutters een parallel universum waarin een herkenbare burgerlijke realiteit op z'n kop wordt gezet.

Do 4 juni 2020 | 12:13 Atomic Puppet

Ultieme Verzameling / TV-Helden Joey wil naar een verzamelaarsbeurs voor zijn collectie van Kapitein Atomic-figuurtjes. / Een excentrieke kapper vestigt zich in Mega City en hij krijgt veel aandacht in het nieuws.

Zo 7 juni 2020 | 13:11 Atomic Puppet

Ultieme Verzameling / TV-Helden Joey wil naar een verzamelaarsbeurs voor zijn collectie van Kapitein Atomic-figuurtjes. / Een excentrieke kapper vestigt zich in Mega City en hij krijgt veel aandacht in het nieuws.

Figuur op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 06:10 Uki

Seizoen 1 Belgische animatiereeks over Uki, een lief en schattig figuurtje dat de kleuters meeneemt op allerlei leuke avonturen uit het dagelijks leven.

Morgen | 06:45 Say Yes to the Dress

Seizoen 11 - Aflevering 6 - A Gown Worth the Trip Liz komt helemaal uit Alaska gevlogen om een jurk in bohemian chic-stijl te zoeken. Kan Randy de perfecte jurk vinden? Een voormalige mini-miss maakt zich zorgen om haar figuur.

Morgen | 14:30 De Smurfen

Tekenfilmreeks over de kleine blauwe figuurtjes die in een paddenstoelendorp wonen, maar voortdurend belaagd worden door de kwaadaardige Gargamel en zijn kat Azrael. Naar de stripreeks van Peyo.

Morgen | 14:40 Chicken Run IMDb: 7.0

Morgen - IMDB * 7.0 - Comedy, Op de kippenboerderij van het echtpaar Tweedy valt het leven van de kippen niet mee. Wie niet genoeg eieren legt, wordt geslacht. De vindingrijke hen Ginger heeft al talloze ontsnappingspogingen op touw gezet. ...

Op de kippenboerderij van het echtpaar Tweedy valt het leven van de kippen niet mee. Wie niet genoeg eieren legt, wordt geslacht. De vindingrijke hen Ginger heeft al talloze ontsnappingspogingen op touw gezet. Tevergeefs. Wanneer de haan Rocky uit de lucht komt vallen, mag hij alle dames leren vliegen. De Aardman Studio's uit Engeland staan bekend om hun karakteristieke klei-animatie. Het waren regisseur Peter Lord en producent David Sproxton die in 1972 deze unieke werkplaats voor animatiefilmers oprichtten. Door de jaren heen heeft Aardman met zijn verschillende figuurtjes van klei talloze prijzen in de wacht gesleept. De bekendste creaties zijn Wallace & Gromit, waarmee regisseur Nick Park zelfs drie Oscars binnen haalde. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/chicken-run

Morgen | 17:23 Haydn - Strijkkwartet in G, Op. 54, Nr. 1

Het Britse strijkkwartet The Lindsays speelt Haydns Strijkkwartet in G, Op. 54, Nr. 1. Musici zijn Peter Cropper (viool), Ronald Birks (viool), Robin Ireland (altviool) en Bernhard Gregor-Smith (cello). De kwartetten van Opus 54 en 55 worden vaak de ‘Tostkwartetten’ genoemd, omdat de componist de werken opdroeg aan de Hongaarse violist Johann Tost, die van 1781 tot 1789 lid was van het ensemble van het Esterházy-paleis, waar Haydn dertig jaar kapelmeester was. Gedurende zijn leven componeerde Haydn (1732-1809) liefst meer dan honderd symfonieën, wat hem de bijnaam ‘Vader van de symfonie’ opleverde. Maar Haydn is ook een sleutelfiguur in de ontwikkeling van de kamermuziek, zoals het pianotrio en strijkkwartet. Tussen 1768 en 1803 voltooide Haydn een indrukwekkend aantal van 68 strijkkwartetten, waardoor de titel ‘Vader van het strijkkwartet’ hem ook zeker niet zou misstaan. The Lindsays heeft tussen 1965 en 2005 de voornaamste strijkkwartetten van componisten als Haydn, Mozart, Schubert, Brahms en Dvořák opgenomen. Deze uitvoering vanuit het Kuhmo Arts Centre in Finland dateert uit 2004.

Overmorgen | 02:50 Documentaire: Xavi, Zlatan & Keane

The Immortals Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering de magie van Barcelona's middenvelder Xavi. De omkomst en opkomst van voetbal's meest controversionele figuur, Zlatan Ibrahimovic. En Roy Keane, de harde aanvoerder die Manchester United inspireerde.

Overmorgen | 06:10 Uki

Seizoen 1 Belgische animatiereeks over Uki, een lief en schattig figuurtje dat de kleuters meeneemt op allerlei leuke avonturen uit het dagelijks leven.

Overmorgen | 13:20 Furthest Witness

Overmorgen - Misdaad, Film, Kyle Braddock heeft de afgelopen tien jaar getuigen over de grens naar Mexico verplaatst en altijd confrontaties en wantrouwen kunnen vermijden, tot nu toe. Niet alleen is hij een doelwit om te ontvoeren, maar er zwerft ...

Kyle Braddock heeft de afgelopen tien jaar getuigen over de grens naar Mexico verplaatst en altijd confrontaties en wantrouwen kunnen vermijden, tot nu toe. Niet alleen is hij een doelwit om te ontvoeren, maar er zwerft ook een kwaadwillend en toegewijd figuur op zijn pad. Daarnaast wordt hij verliefd op zijn nieuwste passagier, die een duister geheim heeft dat volledig ingaat tegen al zijn morele overtuigingen. Voor het eerst in tien jaar moet hij een persoon beschermen waar hij om geeft, ontdekken wie hij is als man en een mysterieuze moordenaar overwinnen.

Overmorgen | 18:10 De Diamant

Seizoen 1 - Aflevering 5 De geschiedenis van de Bijbel en het heden zijn onderdeel van een groter plan. De God van Abraham, Isaak en Jakob is dezelfde God als de God van Emma, Sophie en Daan. Zij worden letterlijk en figuurlijk meegenomen op expeditie met archeologe Jennifer Guetta-Peersmann.

Ma 1 juni 2020 | 04:01 ESPN Film: Rodman: For Better or Worse

Seizoen 2018 - Aflevering 54 van 130 Documentaire over Dennis Rodman, die zijn zware jeugd met dakloze periodes, letterlijk en figuurlijk ontgroeide. Hij werd al snel bekend bij Southeastern Oklohoma State en belandde via de tweede ronde van de NBA draft bij de Detroit Pistons. Later zou Rodman uitgroeien tot beste rebounder in de NBA maar bovenal tot meest extravagante figuur in de basketbalgeschiedenis.

Ma 1 juni 2020 | 06:10 Uki

Seizoen 1 Belgische animatiereeks over Uki, een lief en schattig figuurtje dat de kleuters meeneemt op allerlei leuke avonturen uit het dagelijks leven.

Ma 1 juni 2020 | 11:35 À bout portant

01/06 - Film, Samuel is bijna klaar met zijn opleiding tot verpleger en Nadia, zijn vrouw, verwacht hun eerste kind. Het gaat hen voor de wind. Tot Samuel de verkeerde man helpt. Nadia wordt ontvoerd en Samuel krijgt slechts een paar uur de tijd om ...

Samuel is bijna klaar met zijn opleiding tot verpleger en Nadia, zijn vrouw, verwacht hun eerste kind. Het gaat hen voor de wind. Tot Samuel de verkeerde man helpt. Nadia wordt ontvoerd en Samuel krijgt slechts een paar uur de tijd om deze gewonde crimineel, die onder politiebewaking staat, uit het ziekenhuis waar hij werkt te bevrijden. Het lot van Samuel is vanaf dat moment verbonden met dat van Sartet, een onderwereldfiguur die niet alleen door de politie gezocht wordt.

Ma 1 juni 2020 | 12:20 De Diamant

Seizoen 1 - Aflevering 5 De geschiedenis van de Bijbel en het heden zijn onderdeel van een groter plan. De God van Abraham, Isaak en Jakob is dezelfde God als de God van Emma, Sophie en Daan. Zij worden letterlijk en figuurlijk meegenomen op expeditie met archeologe Jennifer Guetta-Peersmann.

Ma 1 juni 2020 | 14:25 De Smurfen

Tekenfilmreeks over de kleine blauwe figuurtjes die in een paddenstoelendorp wonen, maar voortdurend belaagd worden door de kwaadaardige Gargamel en zijn kat Azrael. Naar de stripreeks van Peyo.

Ma 1 juni 2020 | 17:46 Haydn - Strijkkwartet in d-klein, Op. 42

Het Britse strijkkwartet The Lindsays speelt Haydns Strijkkwartet Nr. 35 in d-klein, Op. 42. Musici zijn Peter Cropper (viool), Ronald Birks (viool), Robin Ireland (altviool) en Bernhard Gregor-Smith (cello). Het opzichzelfstaande werk is gecomponeerd in 1784 en musicologen vermoeden dat Haydn het kwartet componeerde voor jonge musici, vanwege de technische eenvoud en afwezigheid van hoge noten. Gedurende zijn leven componeerde Haydn (1732-1809) liefst meer dan honderd symfonieën, wat hem de bijnaam ‘Vader van de symfonie’ opleverde. Maar Haydn is ook een sleutelfiguur in de ontwikkeling van de kamermuziek, zoals het pianotrio en strijkkwartet. Tussen 1768 en 1803 voltooide Haydn een indrukwekkend aantal van 68 strijkkwartetten, waardoor de titel ‘Vader van het strijkkwartet’ hem ook zeker niet zou misstaan. The Lindsays heeft tussen 1965 en 2005 de voornaamste strijkkwartetten van componisten als Haydn, Mozart, Schubert, Brahms en Dvořák opgenomen. Deze uitvoering vanuit het Kuhmo Arts Centre in Finland dateert uit 2004.

Ma 1 juni 2020 | 20:35 Jani gaat

Seizoen 2 - Naar de brandweer In deze aflevering komt Jani letterlijk en figuurlijk voor hete vuren te staan. Hij draait een week mee met de brandweer van Antwerpen-Noord. Tussen de interventies door probeert Jani een loodzware opleiding te voltooien en moet hij het vertrouwen van zijn makkers zien te winnen. Stoere brandweerlui die zonder verpinken hun leven op het spel zetten voor dat van een onbekende én die van Jani natuurlijk hetzelfde verwachten. Werkt Jani zichzelf uiteindelijk op tot een volwaardige brandweerman en kan hij wennen aan het leven in de kazerne? Voor elkaar door het vuur gaan, krijgt hier een volledig nieuwe betekenis.

Di 2 juni 2020 | 06:10 Uki

Seizoen 1 Belgische animatiereeks over Uki, een lief en schattig figuurtje dat de kleuters meeneemt op allerlei leuke avonturen uit het dagelijks leven.

Di 2 juni 2020 | 09:10 Uki

Seizoen 1 Belgische animatiereeks over Uki, een lief en schattig figuurtje dat de kleuters meeneemt op allerlei leuke avonturen uit het dagelijks leven.

Di 2 juni 2020 | 14:25 De Smurfen

Tekenfilmreeks over de kleine blauwe figuurtjes die in een paddenstoelendorp wonen, maar voortdurend belaagd worden door de kwaadaardige Gargamel en zijn kat Azrael. Naar de stripreeks van Peyo.

Di 2 juni 2020 | 23:20 Secrets and Lies

Seizoen 2 - The brother Eric probeert wanhopig uit de figuurlijke put te kruipen die Kate, zijn familie en inspecteur Cornell voor hem gegraven hebben. De leugens en geheimen worden hem stilaan teveel. De spanningen lopen hoog op en hij bezwijkt onder de druk. Ondertussen stapelt het bewijsmateriaal zich op en voor inspecteur Cornell is het nu wel heel duidelijk wie Kate heeft vermoord.

Di 2 juni 2020 | 23:50 The Passage

Seizoen 1 - Last Lesson Na de explosie worden verrassende allianties gevormd en keert een sleutelfiguur terug om iedereen te overtuigen om voor hun leven te vechten.

Wo 3 juni 2020 | 06:10 Uki

Seizoen 1 Belgische animatiereeks over Uki, een lief en schattig figuurtje dat de kleuters meeneemt op allerlei leuke avonturen uit het dagelijks leven.

Wo 3 juni 2020 | 08:40 Documentaire: Xavi, Zlatan & Keane

The Immortals Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering de magie van Barcelona's middenvelder Xavi. De omkomst en opkomst van voetbal's meest controversionele figuur, Zlatan Ibrahimovic. En Roy Keane, de harde aanvoerder die Manchester United inspireerde.

Wo 3 juni 2020 | 09:10 Uki

Seizoen 1 Belgische animatiereeks over Uki, een lief en schattig figuurtje dat de kleuters meeneemt op allerlei leuke avonturen uit het dagelijks leven.

Wo 3 juni 2020 | 14:25 De Smurfen

Tekenfilmreeks van Hanna & Barbera naar de stripreeks van Peyo over de kleine blauwe figuurtjes die in hun paddenstoelendorp wonen, maar voortdurend belaagd worden door de kwaadaardige Gargamel en zijn kat Azrael.

Do 4 juni 2020 | 06:10 Uki

Seizoen 1 Belgische animatiereeks over Uki, een lief en schattig figuurtje dat de kleuters meeneemt op allerlei leuke avonturen uit het dagelijks leven.

Do 4 juni 2020 | 09:10 Uki

Seizoen 1 Belgische animatiereeks over Uki, een lief en schattig figuurtje dat de kleuters meeneemt op allerlei leuke avonturen uit het dagelijks leven.

Do 4 juni 2020 | 12:13 Atomic Puppet

Ultieme Verzameling / TV-Helden Joey wil naar een verzamelaarsbeurs voor zijn collectie van Kapitein Atomic-figuurtjes. / Een excentrieke kapper vestigt zich in Mega City en hij krijgt veel aandacht in het nieuws.

Do 4 juni 2020 | 14:25 De Smurfen

Tekenfilmreeks over de kleine blauwe figuurtjes die in een paddenstoelendorp wonen, maar voortdurend belaagd worden door de kwaadaardige Gargamel en zijn kat Azrael. Naar de stripreeks van Peyo.

Do 4 juni 2020 | 23:10 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 661 - Het Stripboek Als Sarah van Gumball een stripfiguur maakt, ontdekt hij de superheld in zichzelf.

Vr 5 juni 2020 | 00:30 ESPN Film: Rodman: For Better or Worse

Seizoen 2018 - Aflevering 54 van 130 Documentaire over Dennis Rodman, die zijn zware jeugd met dakloze periodes, letterlijk en figuurlijk ontgroeide. Hij werd al snel bekend bij Southeastern Oklohoma State en belandde via de tweede ronde van de NBA draft bij de Detroit Pistons. Later zou Rodman uitgroeien tot beste rebounder in de NBA maar bovenal tot meest extravagante figuur in de basketbalgeschiedenis.

Vr 5 juni 2020 | 06:10 Uki

Seizoen 1 Belgische animatiereeks over Uki, een lief en schattig figuurtje dat de kleuters meeneemt op allerlei leuke avonturen uit het dagelijks leven.

Vr 5 juni 2020 | 07:20 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 661 - Het Stripboek Als Sarah van Gumball een stripfiguur maakt, ontdekt hij de superheld in zichzelf.

Vr 5 juni 2020 | 09:10 Uki

Seizoen 1 Belgische animatiereeks over Uki, een lief en schattig figuurtje dat de kleuters meeneemt op allerlei leuke avonturen uit het dagelijks leven.

Vr 5 juni 2020 | 14:25 De Smurfen

Tekenfilmreeks van Hanna & Barbera naar de stripreeks van Peyo over de kleine blauwe figuurtjes die in hun paddenstoelendorp wonen, maar voortdurend belaagd worden door de kwaadaardige Gargamel en zijn kat Azrael.

Za 6 juni 2020 | 06:10 Uki

Seizoen 1 Belgische animatiereeks over Uki, een lief en schattig figuurtje dat de kleuters meeneemt op allerlei leuke avonturen uit het dagelijks leven.

Za 6 juni 2020 | 14:30 De Smurfen

Tekenfilmreeks over de kleine blauwe figuurtjes die in een paddenstoelendorp wonen, maar voortdurend belaagd worden door de kwaadaardige Gargamel en zijn kat Azrael. Naar de stripreeks van Peyo.

Zo 7 juni 2020 | 00:17 De Psammy Show

Ik wou dat ik de Nar kon zien! Als kunstliefhebber wenst Robert dat hij een oud schilderij kan zien dat pas is teruggevonden. Helaas tovert Psammy niet het schilderij tevoorschijn, maar het figuur erop: een nar.

Zo 7 juni 2020 | 02:50 Documentaire: Xavi, Zlatan & Keane

The Immortals Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering de magie van Barcelona's middenvelder Xavi. De omkomst en opkomst van voetbal's meest controversionele figuur, Zlatan Ibrahimovic. En Roy Keane, de harde aanvoerder die Manchester United inspireerde.

Zo 7 juni 2020 | 06:10 Uki

Seizoen 1 Belgische animatiereeks over Uki, een lief en schattig figuurtje dat de kleuters meeneemt op allerlei leuke avonturen uit het dagelijks leven.

Zo 7 juni 2020 | 11:00 Unikitty

Aflevering 80 van 104 - Enge Verhalen 2 Het is weer Halloween. Onze vrienden proberen wanhopig het griezeligste verhaal te vertellen aan een paar kinderen die aan de deur staan voor snoep. Om de beurt vertellen de vriendjes een verhaal waarbij ze elkaar opvolgen. Het verhaal begint met een spookachtige handschoen, een spookachtige actiefiguur die alles en iedereen achterna zit en er komt zelfs een spookachtig lied in voor. Als niets lijkt te werken om de kinderen bang te maken, vindt er plotseling een buitenaardse invasie plaats! Toch zijn de kinderen aan de deur nog steeds niet onder de indruk. Maar wanneer Richard de verhaallijn overneemt, komt hij met een verhaal dat geen enkel kind wil horen - in plaats van snoep krijgen de kinderen muesli repen! Samen met Puppycorn rennen de kinderen schreeuwend weg.

Zo 7 juni 2020 | 13:11 Atomic Puppet

Ultieme Verzameling / TV-Helden Joey wil naar een verzamelaarsbeurs voor zijn collectie van Kapitein Atomic-figuurtjes. / Een excentrieke kapper vestigt zich in Mega City en hij krijgt veel aandacht in het nieuws.

Zo 7 juni 2020 | 18:30 De Diamant

Seizoen 1 - Aflevering 6 De geschiedenis van de Bijbel en het heden zijn onderdeel van een groter plan. De God van Abraham, Isaak en Jakob is dezelfde God als de God van Emma, Sophie en Daan. Zij worden letterlijk en figuurlijk meegenomen op expeditie met archeologe Jennifer Guetta-Peersmann.

Zo 7 juni 2020 | 22:05 Jani gaat

Seizoen 2 - Naar de brandweer In deze aflevering komt Jani letterlijk en figuurlijk voor hete vuren te staan. Hij draait een week mee met de brandweer van Antwerpen-Noord. Tussen de interventies door probeert Jani een loodzware opleiding te voltooien en moet hij het vertrouwen van zijn makkers zien te winnen. Stoere brandweerlui die zonder verpinken hun leven op het spel zetten voor dat van een onbekende én die van Jani natuurlijk hetzelfde verwachten. Werkt Jani zichzelf uiteindelijk op tot een volwaardige brandweerman en kan hij wennen aan het leven in de kazerne? Voor elkaar door het vuur gaan, krijgt hier een volledig nieuwe betekenis.

Ma 8 juni 2020 | 04:30 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 661 - Het Stripboek Als Sarah van Gumball een stripfiguur maakt, ontdekt hij de superheld in zichzelf.

Ma 8 juni 2020 | 06:10 Uki

Seizoen 1 Belgische animatiereeks over Uki, een lief en schattig figuurtje dat de kleuters meeneemt op allerlei leuke avonturen uit het dagelijks leven.

 Meer

Figuur gemist

Eerder Vandaag | 14:25 De Smurfen

Tekenfilmreeks over de kleine blauwe figuurtjes die in een paddenstoelendorp wonen, maar voortdurend belaagd worden door de kwaadaardige Gargamel en zijn kat Azrael. Naar de stripreeks van Peyo.

Eerder Vandaag | 09:17 Telekids Mini's: StoryZoo

Aflevering 12 Feelgood-animatieserie die jonge kinderen op een speelse manier Engels leert. Uit het magische boek 'StoryZoo' komen de vrolijke animatiefiguurtjes Toby de Aap, Pepper de Papegaai en Bax de Beer tevoorschijn. Zij beleven telkens weer een nieuw avontuur. Omdat Pepper alleen maar Engels spreekt, leren zowel Toby als de kinderen thuis de Engelse benaming voor vele woordjes en korte zinnen.

Eerder Vandaag | 09:12 Uki

Seizoen 1 Belgische animatiereeks over Uki, een lief en schattig figuurtje dat de kleuters meeneemt op allerlei leuke avonturen uit het dagelijks leven.

Eerder Vandaag | 06:10 Uki

Seizoen 1 Belgische animatiereeks over Uki, een lief en schattig figuurtje dat de kleuters meeneemt op allerlei leuke avonturen uit het dagelijks leven.