Festival op tv (tv-tip)

Morgen | 22:30 Terug: Inside IDFA

Morgen - Cultuurmagazine, In het programma Inside IDFA gaan bekende Nederlandse documentaireliefhebbers in gesprek met ...

In het programma Inside IDFA gaan bekende Nederlandse documentaireliefhebbers in gesprek met IDFA-regisseurs tijdens het International Documentary Filmfestival Amsterdam. Vanaf deze zondag vijf dagen rond 22:45 uur op NPO 2. Peter Buwalda In de eerste aflevering ontmoet schrijver Peter Buwalda Oeke Hoogendijk, maker van de documentaire My Rembrandt. Spannend De documentaire My Rembrandt toont de passie van diverse Rembrandt-liefhebbers. Buwalda geeft zijn kijk op de film en gaat naar het Rijksmuseum voor een ontmoeting met Hoogendijk. Het maken van de film werd spannender dan ze had verwacht, vertelt zij.

Je vindt hier de programma's van Festival op tv We hebben de volgende programma's voor Festival Terug: Inside IDFA: Morgen - Cultuurmagazine, In het programma Inside IDFA gaan bekende Nederlandse documentaireliefhebbers in gesprek met. Bob's Burgers: Seizoen 5 Aflevering 16 The Runway Club: De kinderen moeten op zaterdag nablijven en doen er alles aan om eerder weg te. Vampirina S2: De Boe boys zijn terug / Elfjesproblemen: Het ParanormaalPop festival. / Er komt een elfje op bezoek. Maestro: Klassieke muziek, Seizoen 5 Aflevering 4 Realityreeks waarin acht bekende Nederlanders zich proberen om te scholen tot. Junior Eurovisie Songfestival Update 2019: Jeugdprogramma, Aflevering 5 Magazine waarin Matheu wordt gevolgd in zijn voorbereidingen voor zijn optreden op het. Festivals: Morgen - Kunst/cultuur, Mode. Festivals: Morgen - Kunst/cultuur, Mode. Festivals: Morgen - Kunst/cultuur, Mode. Festivals: Morgen - Kunst/cultuur, Mode. Rusty Rivets: Morgen - Seizoen 2 Aflevering 3 Rusty's Apenkermis / Rusty's Sneeuwprobleem: Anna zit vast in haar apen observatie.

Festival op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 15:30 Maestro

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Realityreeks waarin acht bekende Nederlanders zich proberen om te scholen tot dirigent. Songfestival. Acht BN'ers zonder enige dirigeerervaring - Lange Frans, Stefano Keizers, Monic Hendrickx, Natasja Froger, Jörgen Raymann, Tatum Dagelet, Lucas Hamming en Ria Bremer - nemen het tegen elkaar op in deze muzikale afvalrace. Wie stuurt Het orkest van het Oosten het beste aan en mag zich meesterdirigent van 2019 noemen?

Vandaag | 17:10 Junior Eurovisie Songfestival Update 2019

Aflevering 5 - Magazine waarin Matheu wordt gevolgd in zijn voorbereidingen voor zijn optreden op het Junior Eurovisiesongfestival 2019 in Polen. Voor de allereerste keer ziet Matheu het grote podium in de Gliwice Arena. Hier zal hij zijn liedje 'Dans met jou' zingen. Maar eerst moet hij nog repeteren met de speciaal ontworpen decorstukken.

Morgen | 15:30 Matheu op weg naar het songfestival

Reportage waarin Matheu Hinzen, de finalist van het Junior Songfestival, wordt gevolgd op weg naar zijn internationale finale

Morgen | 16:00 Live Finale Junior Eurovisie Songfestival 2019

Rechtstreeks verslag van de 17de editie van het Junior Eurovisiesongfestival, vanuit Arena Gliwice in Polen. Matheu vertegenwoordigt Nederland. Hij schittert samen met zijn dansers op het podium met het nummer 'Dans met jou'.

Morgen | 18:30 Nienke & Resley Weten Het Zeker

Aflevering 4 - Realityshow over de voorbereidingen van de bruiloft van vlogger Nienke Plas en haar vriend tevens manager Resley Stjeward. Nienke Plas en haar verloofde en manager Resley staan inmiddels aan het hoofd van een klein imperium. Vloggen, zingen, acteren en live optreden op festivals: Nienke kan én doet het. Naast het grote succes dat ze in haar werk heeft bereikt, heeft ze nog één grote droom: een sprookjeshuwelijk met haar grote liefde Resley. Resleys familie staat hen hierin met raad en daad bij.

Morgen | 19:45 3 op Reis

Seizoen 13 - Aflevering 12 - Toeristisch magazine waarin verschillende presentatoren de wereld rondreizen op zoek naar de mooiste bestemmingen. De Karpaten - Beltane Festival - Chin State

Overmorgen | 15:00 Pauw: o.a. voorzitter FC Den Bosch Jan-Hein Schouten

Overmorgen - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. De onderwerpen van deze uitzending Voorzitter FC Den Bosch ...

Herhaling. De onderwerpen van deze uitzending Voorzitter FC Den Bosch Jan-Hein Schouten reageert op een horrorweek Het was een horrorweek voor alle medewerkers van FC Den Bosch. In één klap werd de club wereldwijd nieuws, nadat er zondag oerwoudgeluiden kwamen vanaf de tribunes. Vandaag een spannende avond voor voorzitter van FC Den Bosch Jan-Hein Schouten. Zijn club speelde vanavond weer de eerste wedstrijd na het racisme-incident van afgelopen weekend. Hoe kijkt hij terug op de week waarin ze eerst ontkenden en later het boetekleed aantrokken? En hoe zit het met de open brief waarin hij vraagt om hulp? Bij PAUW schuift hij aan. De TV-week van Richard Groenendijk Cabaretier Richard Groenendijk heeft voor PAUW een week intensief tv gekeken, en neemt voor de vrijdagse tv-rubriek de meest opmerkelijke fragmenten mee. Van documentaires tot The Crown. Ook praat hij over zijn guilty pleasures! Max Ploeg en Tonny Steenis over documentaire 'The Last of the Mohicans' ‘The Last of the Mohicans’ is behalve een wereldberoemde roman, ook de titel van de afstudeerdocumentaire van Max Ploeg. Die volgde Tonny Steenis, in Tilburg beter bekend als Tonneke. Ze heeft een bewogen leven achter de rug, met veel gewenste en ongewenste aandacht van gemeente en politie, en helpt nu zichzelf en anderen met haar rijdende supermarkt. Maar zo’n wagen brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee; het is voor Tonny niet eenvoudig om daar mee om te gaan. De documentaire is vandaag in premiere gegaan op het prestigieuze documentairefestival IDFA, en vanavond zitten Max en Tonny bij Jeroen aan tafel. Loes Luca speelt de hoofdrol in film 'Mi Vida' Recensenten zijn lovend over Mi Vida, een nieuwe film met Loes Luca in de hoofdrol. NRC, de Volkskrant, De Telegraaf en Trouw geven de film allemaal vier sterren. Het AD noemt het zelfs de beste rol die Loes ooit heeft gespeeld. Donderdag gaat de film in première, waarin Luca een Nederlandse kapster speelt die verliefd wordt op Spanje. Bij PAUW schuift ze vanavond aan.

Overmorgen | 22:45 Inside IDFA

Aflevering 2 - Magazine rond het International Documentary Filmfestival Amsterdam (IDFA). Nazmiye Oral en Nanfu Wang

Di 26 november 2019 | 08:20 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 34 - Britse animatieserie. Angelina en de stinkende kaas. De vader van Angelina organiseert een Frans festival. Mevrouw Vingerhoed heeft speciaal hiervoor een stinkkaas gemaakt. De kinderen vinden die maar stinken en proberen haar op andere gedachten te brengen.

Di 26 november 2019 | 20:30 Paleis voor een Prikkie

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Realityreeks waarin huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen worden omgetoverd tot een droomwoning. Interieurdesigners Frank & Rogier reizen af naar Nieuwegein om de woonkamer op te knappen voor maar 250 euro. Hier woont Rosita met haar drie kinderen in een klein driekamerappartement. Het is zo ongezellig thuis, dat ze het huis vaak ontvluchten en liever de gezelligheid buiten opzoeken. Frank & Rogier weten hier wel raad mee en organiseren zelf een straatfestival, maar vergeten ze hierdoor niet de woonkamer op te knappen?!

Di 26 november 2019 | 23:10 Inside IDFA

Aflevering 3 - Magazine rond het International Documentary Filmfestival Amsterdam (IDFA). Humberto Tan en Luke Lorentzen

Wo 27 november 2019 | 22:50 Inside IDFA

Aflevering 4 - Magazine rond het International Documentary Filmfestival Amsterdam (IDFA). Robert Vuijsje en Rachel Leah Jones

Do 28 november 2019 | 22:45 Inside IDFA

Aflevering 5 - Magazine rond het International Documentary Filmfestival Amsterdam (IDFA). Ewald Engelen en Marcus Vetter

Zo 1 december 2019 | 15:30 Goodwood Festival Of Speed

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Autosportmagazine. Verslag van dit festival waarbij exotische sportauto's en historische racewagens naar het landgoed Goodwood House worden gebracht, waar het massaal toegestroomde publiek de bolides van dichtbij kan bekijken.

Ma 2 december 2019 | 21:30 Nienke & Resley Weten Het Zeker

Aflevering 6 - Realityshow over de voorbereidingen van de bruiloft van vlogger Nienke Plas en haar vriend tevens manager Resley Stjeward. Nienke Plas en haar verloofde en manager Resley staan inmiddels aan het hoofd van een klein imperium. Vloggen, zingen, acteren en live optreden op festivals: Nienke kan én doet het. Naast het grote succes dat ze in haar werk heeft bereikt, heeft ze nog één grote droom: een sprookjeshuwelijk met haar grote liefde Resley. Resleys familie staat hen hierin met raad en daad bij.

Di 3 december 2019 | 14:55 Paleis voor een Prikkie

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Realityreeks waarin huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen worden omgetoverd tot een droomwoning. Interieurdesigners Frank & Rogier reizen af naar Nieuwegein om de woonkamer op te knappen voor maar 250 euro. Hier woont Rosita met haar drie kinderen in een klein driekamerappartement. Het is zo ongezellig thuis, dat ze het huis vaak ontvluchten en liever de gezelligheid buiten opzoeken. Frank & Rogier weten hier wel raad mee en organiseren zelf een straatfestival, maar vergeten ze hierdoor niet de woonkamer op te knappen?!

Di 3 december 2019 | 23:25 BOR - De film

Documentaire over het leven van Bor Verkroost (1978-2016), die ondanks een pijnlijke huidziekte een rijk leven leidde. Toen Bor Verkroost geboren werd, had hij nog maar twee weken te leven, aldus de dokters. Zijn doorzettingsvermogen en die van zijn moeder veegden deze voorspelling al snel van tafel. Deze documentaire volgt hem in zijn leven als dertiger, strijdend tegen de pijnlijke huidziekte Epidermolysis Bullosa (EB), maar vol verlangens, ambities en plannen. Bor laat de rijke kant van zijn leven zien: fantastische vriendschappen, een fascinatie voor het Romeinse Rijk, feesten en festivals. Maar, we zien ook de schaduwkant: de onbeantwoorde liefde, eenzaamheid, een lichaam dat steeds verder aftakelt en het verlies van een vriendin die hem door de zware dagen heen loodste.

 Meer

Festival op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 08:45 Bob's Burgers

Seizoen 5 - Aflevering 16 - The Runway Club: De kinderen moeten op zaterdag nablijven en doen er alles aan om eerder weg te mogen naar het suikerspinfestival. Ondertussen denken Bob en Linda dat ze opgelicht worden door een jong meisje in het restaurant.

Vandaag | 09:00 Vampirina S2

De Boe-boys zijn terug / Elfjesproblemen: Het ParanormaalPop festival. / Er komt een elfje op bezoek.

Morgen | 02:00 Festivals

Morgen | 02:00 Festivals

Morgen | 02:30 Festivals

Morgen | 02:30 Festivals

Morgen | 05:50 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Rusty's Apenkermis / Rusty's Sneeuwprobleem: Anna zit vast in haar apen-observatie-boomhut, maar als Rusty en Ruby haar willen helpen, stelen de apen hun spullen! / Liam wil meedoen met het sneeuwpopfestival, maar komt vast te zitten in de boswachtershut, samen met Anna.

Morgen | 12:45 Meurtres au paradis

'Le rouge de l'océan (1/2).' (s 8/ep 5) Een vissersdorp staat in rep en roer bij de aankomst van de festival queen die een jaarlijks evenement moet opluisteren. Groot is de consternatie wanneer blijkt dat de vrouw in kwestie dood wordt teruggevonden. DI Mooney moet de zaak onderzoeken. Florence en Patrice kijken uit naar hun huwelijk, maar hun relatie komt onder zware druk te staan wanneer blijkt dat er een link is met de moordzaak.

Morgen | 13:45 Meurtres au paradis

'Le rouge de l'océan (2/2).' (s 8/ep 6) Het team wordt opgeschrikt door een tweede moord, die te maken heeft met de dood van Tiana, koningin van het festival. Er is een nieuw spoor, gelinkt aan een telefonische oproep. Daardoor reizen DI Jack en zijn onderzoekers af naar Rosalie Island, waar de eigenaar en werknemers van een investeringsmaatschappij nu allemaal onder verdenking vallen.

Overmorgen | 01:00 MTV World Stage

MTV World Stage bied je een reeks exclusieve concerten van de grootste artiesten, live opgenomen van op wereldbekende muziekfestivals en unieke concertlocaties over de hele wereld.

Overmorgen | 03:25 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Rusty's Apenkermis / Rusty's Sneeuwprobleem: Anna zit vast in haar apen-observatie-boomhut, maar als Rusty en Ruby haar willen helpen, stelen de apen hun spullen! / Liam wil meedoen met het sneeuwpopfestival, maar komt vast te zitten in de boswachtershut, samen met Anna.

Overmorgen | 13:00 Zack & Quack

Seizoen 1 - Aflevering 14 - De Pop-Up Paaseieren Zoektocht / Pop Kunstfestival: De chocoladekippen van de Paashaas - de kippen die chocolade eieren leggen - zijn gevlogen! Daarom gaan Zack en Quack de Paashaas helpen om ze terug te vinden zodat het paaseieren zoeken dit jaar door kan gaan. // Wanneer het vlak voor het Pop Kunstfestival over het prachtige schilderij van Kira regent, vertrekt Zack op avontuur om het recht te zetten. Maar alleen een regenboog is kleurrijk genoeg om Kira te helpen om haar kunstwerken weer te restaureren.

Overmorgen | 21:30 Top Wing

Seizoen 1 - Aflevering 11 - De bananen-bandieten / Shirley's avontuur: De bananen-bandieten gaan er vandoor met Rhonda's bananen voor het Bananenfestival. / Shirley bouwt samen met Bea haar eigen vliegtuig en bouwt zelf alvast de motor in. Dat blijkt echter de motor te zijn voor Swift zijn Flash-Wing.

Overmorgen | 21:55 Top Wing

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Een ei-genaardige redding / Het Parelfestival : Sandy Ooievaar verliest haar bril en haalt de eieren die ze moet bezorgen door elkaar. / Chomps en Rocco stelen voor het Parelfestival alle parels. Team Top Wing moet de parels terug vinden voor het festival van start gaat.

Wo 27 november 2019 | 13:15 Teacup Travels

Great Aunt Lizzie tells the story of Charlotte and the Adventure of the Owl Skyphos. A servant in Greece is preparing for the Festival of Arrhephoria when he notices a small crack in his mistress's special cup. Charlotte goes to a workshop to try to repair it, but disaster strikes, and she has no option but to set off to the great city of Athens. Will she return in time for the great Festival of Arrhephoria?With Gemma Jones, Evie Brassington, Kemaal Deen-Ellis, Julia Taudevin, and Steve McNicoll.(2017)

Wo 27 november 2019 | 14:30 Cake Boss

Seizoen 10 - Aflevering 3 - Waves, Watermelons And Wipe Outs: De eigenaar van een surfwinkel aan de kust van New Jersey wil een zomerse taart voor een surfwedstrijd. Mauro maakt een taart om van te watertanden voor een watermeloenfestival.

Do 28 november 2019 | 12:00 Kung Fu Panda

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Het Winterfestival: Als het jaarlijkse Winterfestijn dichterbij komt, heeft Po nog niet genoeg geld om voor z'n vader de cadeau's te kopen die hij verdient en dus neemt hij er een baantje bij om dieven te vangen voor de beloning. Dit verloopt niet zo soepel als hij dacht.

Do 28 november 2019 | 20:35 Huize Herrie

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Herrie muziek / Inspiratie: Het Familiefestival is er weer en de familie Herrie vormt met alle kinderen een band om mee te doen aan de talentenjacht. // Lincoln mag een dag mee met mam naar haar werk bij de tandarts.

Do 28 november 2019 | 23:05 Paw Patrol

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Puppies plonzen / Puppies Herfstfestival: Kapitein Turbo zijn boot is vastgelopen tegen een rots. Ryder en de Paw Patrol redden de boot. // Er komt een sneeuwstorm aan maar er moet nog veel fruit worden geplukt op de boerderij van boerin Yumi. Ryder en de Paw Patrol schieten te hulp.

Vr 29 november 2019 | 00:20 The Angry Beavers

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Festi-Tegen-Val / Luilakkenland: Norb en Dag ontdekken bij het ontwaken dat hun dam is veranderd in het podium van een rockfestival... waar je geen kaartjes voor nodig hebt.. / Dag probeert Norb erop te wijzen dat pittige hapjes en slechte horrorfilms in de avond ervoor zorgen dat Norb gaat slaapwandelen.

Vr 29 november 2019 | 18:10 Zack & Quack

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Chagrijn in Pop-Up Land / Pop Fu Eend: Zack en Quack vallen in een konijnenhol en komen uit in een vreemde wereld, waar een chagrijnige koningin een hofnar zoekt...// Zack, Quack en Kira gaan naar het Pop Fu Festival, maar wanneer een draak het festival aanvalt moeten ze zo snel mogelijk pop fu meesters worden om de draak weg te jagen. Zack & Quack is een animatie serie die de avonturen volgt van de dappere Zack en zijn beste vriend Quack, een impulsieve en nieuwsgierige jonge eend. Ze wonen in een prachtig papieren land.

Za 30 november 2019 | 09:05 Kulturplatz

Hinein ins pralle Leben: "Kulturplatz" greift auf, was die Menschen beschäftigt, welche Fragen sie sich stellen. Und zeigt, dass die Kultur Antworten gibt. "Kulturplatz" findet mitten im Leben statt: im Supermarkt, am Musikfestival, im Wald. Denn Kultur ist viel mehr als Musik, Literatur und Kunst. Kultur durchdringt unser Leben. Wo jemand nachzudenken beginnt, da entsteht Kultur. Diesem Credo ist "Kulturplatz" verpflichtet. Die Sendung will für Kultur begeistern und behält dabei die wichtigsten Akteure und Ereignisse des Kulturbetriebes im Blick. "Kulturplatz" spürt Trends auf und präsentiert Neuentdeckungen.

Za 30 november 2019 | 12:10 Rusty Rivets

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Rusty en de perzikstrijd /Rusty's apenkermis: Voor het jaarlijkse perzikfestival-recept willen Sammie en Chef Betty allebei winnen en ze roepen de hulp in van Rusty en Ruby, maar gaat 't eigenlijk wel om winnen? // de 3 aapjes uit 't dierenpark gaan in staking, ze vinden hun show-act niet leuk meer. In hun ijver om te helpen laten Rusty en Ruby de aapjes ontsnappen...

Za 30 november 2019 | 13:15 Top Wing

Seizoen 1 - Aflevering 11 - De bananen-bandieten / Shirley's avontuur: De bananen-bandieten gaan er vandoor met Rhonda's bananen voor het Bananenfestival. / Shirley bouwt samen met Bea haar eigen vliegtuig en bouwt zelf alvast de motor in. Dat blijkt echter de motor te zijn voor Swift zijn Flash-Wing.

Zo 1 december 2019 | 13:15 Top Wing

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Een ei-genaardige redding / Het Parelfestival : Sandy Ooievaar verliest haar bril en haalt de eieren die ze moet bezorgen door elkaar. / Chomps en Rocco stelen voor het Parelfestival alle parels. Team Top Wing moet de parels terug vinden voor het festival van start gaat.

Ma 2 december 2019 | 00:05 Kung Fu Panda

Seizoen 2 - Aflevering 2 - De maltezer Mantis: Po wil met Mantis naar het figuren festival, maar mag niet van Shifu. Hij gaat toch. Daar maakt hij per ongeluk Mantis verlamd. Hij weet niet hoe hij het ongedaan moet maken. Shifu blijkt er ook te zijn. Samen gaan ze opzoek naar mantis.

Ma 2 december 2019 | 03:45 Rusty Rivets

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Rusty en de perzikstrijd /Rusty's apenkermis: Voor het jaarlijkse perzikfestival-recept willen Sammie en Chef Betty allebei winnen en ze roepen de hulp in van Rusty en Ruby, maar gaat 't eigenlijk wel om winnen? // de 3 aapjes uit 't dierenpark gaan in staking, ze vinden hun show-act niet leuk meer. In hun ijver om te helpen laten Rusty en Ruby de aapjes ontsnappen...

Di 3 december 2019 | 08:50 Paw Patrol

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Pups redden een robo-saurus / Pups redden een filmfestival: De pups gaan kamperen, maar de nacht wordt verstoord door een robo-saurus die tot leven is gekomen. // Iedereen in de Avonturenbaai werkt aan zijn film voor het film festival. Vooral Durfal Danny X heeft grootse plannen voor zijn film.

Di 3 december 2019 | 10:20 Huize Herrie

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Net Miss / Pap in de piepzak: Lola wint de Kleine Miss Royal Woods verkiezing en mag daardoor meedoen met de regionale verkiezing van Michigan. Als ze haar concurrentie ziet repeteren, zakt de moed haar volledig in de schoenen. // Pap wil met zijn vriend Kotaro naar het Koebella muziekfestival, maar hij moet onverwachts op Lily passen. Hij weet buurman Grauw over te halen om die taak op zich te nemen, maar daar is pap achteraf niet zo blij mee.

Di 3 december 2019 | 10:55 Nella De Ridderprinses

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Sneeuw gezocht / Hup, Drakenbloempjes, hup!: Nella zoekt naar de Kristallen Ijspegel om het te laten sneeuwen voor het Sneeuwfestival. Nella en haar vrienden moeten samenwerken om het toernooi om de Castelhavenbeker te winnen.

Di 3 december 2019 | 19:05 Paw Patrol

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Pups redden een robo-saurus / Pups redden een filmfestival: De pups gaan kamperen, maar de nacht wordt verstoord door een robo-saurus die tot leven is gekomen. // Iedereen in de Avonturenbaai werkt aan zijn film voor het film festival. Vooral Durfal Danny X heeft grootse plannen voor zijn film.

Wo 4 december 2019 | 00:40 Paw Patrol

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Pups redden een robo-saurus / Pups redden een filmfestival: De pups gaan kamperen, maar de nacht wordt verstoord door een robo-saurus die tot leven is gekomen. // Iedereen in de Avonturenbaai werkt aan zijn film voor het film festival. Vooral Durfal Danny X heeft grootse plannen voor zijn film.

Wo 4 december 2019 | 05:15 Paw Patrol

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Pups maken jam / Pups redden een windsurfende big: Een mierenplaag verpest bijna het jam festival dat meneer Porter heeft georganiseerd. // Cornelius, de ondeugende big van boer Al wil niets liever dan het strand en het water op, maar daarmee brengt hij zichzelf (en anderen) in gevaar.

 Meer

Festival gemist

Eergisteren 15:20 Pauw: o.a. Johan Derksen en Beth Hart

Eergisteren - Actuele talkshow - herhaling, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Johan Derksen over vijfde editie ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Johan Derksen over vijfde editie van het 'Holland Blues Festival' Johan Derksen is naast voetbalcommentator en analist, toch vooral een muziekliefhebber. Blues, rock, country, soul, Johan heeft een groot hart voor deze stijlen, en draagt dat onder meer uit via het Holland Blues Festival in Grolloo. Komend jaar, op de vijfde editie, treedt daar zijn favoriete zangeres op; Beth Hart. Johan onthult nog meer namen, waaronder een paar flinke verrassingen, en neemt Beth Hart ook mee naar de studio. Feestweek voor de 75ste verjaardag van Jules Deelder Hij zal zelf de eerste zijn die het toegeeft: het is een wonder dat hij nog leeft. Jules Deelder. Schrijver-dichter, Rotterdammer, jazzmuzikant. Zondag wordt hij 75 en hoewel hij niet van het vieren van zijn verjaardag houdt, staan er allerlei festiviteiten gepland. Een eigen gin op de markt, een feest in De Doelen in Rotterdam, een nieuw boek. Vanavond een trappen we de feestweek af bij PAUW en halen we herinneringen op uit Jules’ leven. Ook speelt Jules’ jazzcombo het lied ‘Vogelvrij’. Peter R. de Vries over de zaak-Nicky Verstappen Het Openbaar Ministerie wil de verdenkingen tegen Jos Brech, de verdachte in de zaak Nicky Verstappen, verzwaren van doodslag naar gekwalificeerde doodslag. Volgens het OM heeft Brech de 11-jarige jongen ontvoerd, verkracht en daarna door verstikking om het leven gebracht. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, woordvoerder van de familie Verstappen, is gast vanavond.

Gisteren 08:40 Une idylle d'automne

Gisteren - Romantische komedie, De families van Frankie Baldwin en Nate DeLuca leven al een hele tijd in onmin. Wanneer er ook een dispuut komt over wie de eigenaar is van een wijngaard, besluiten Frankie en Nate alles in twee te delen en ieder ...

De families van Frankie Baldwin en Nate DeLuca leven al een hele tijd in onmin. Wanneer er ook een dispuut komt over wie de eigenaar is van een wijngaard, besluiten Frankie en Nate alles in twee te delen en ieder één helft ervan te verbouwen. In aanloop naar het jaarlijkse Autumn Harvest Festival wordt het een strijd naast elkaar in de wijngaard.

Gisteren 01:40 Plebs

Herhaling. Sitcom set in ancient Rome. Marcus hopes that the Roman festival of Saturnalia will provide the perfect backdrop for him to finally woo Cynthia, while Grumio makes it his mission to salvage as much sacrificial meat from the city-wide celebrations as possible. With Tom Rosenthal, Joel Fry, Ryan Sampson, Sophie Colquhoun, and Lydia Rose Bewley.

Eergisteren 19:30 Summer Camp

Een hele berg kreeft: Het jaarlijkse Kikiwaka kreeften festival is een ramp.

Eergisteren 18:19 Barati & Debargue spelen Debussy, Brahms & Franck

Violist Kristog Barati en pianist Lucas Debarque bundelen de krachten in een duoconcert tijdens de 25-jarige jubileumedite van het Zwitserse Verbier Festival in 2018. Hoewel het de eerste keer is dat het tweetal gezamenlijk een concert verzorgt, weten ze perfect tot elkaar te komen in dit programma met romantische werken. Op het programma staan Brahms’ Vioolsonate Nr. 1, Op. 78 en César Francks Vioolsonate in A-groot. Barati legde de Brahmssonate al enkele jaren geleden vast op cd en Francks werk behoort tot de favorieten van Debargue. De virtuoze pianopartij is uitermate geschikt voor de kundige pianist en de fantasie uit het derde deel past bij zijn liefde voor improvisatie. De cyclische vorm en continue dialoog tussen de piano- en vioolpartij verenigen de twee musici en zorgen ervoor dat de emoties die de beide romantieke werken bevatten prachtig tot uiting komen.

Eergisteren 15:30 Une idylle d'automne

Eergisteren - Romantische komedie, De families van Frankie Baldwin en Nate DeLuca leven al een hele tijd in onmin. Wanneer er ook een dispuut komt over wie de eigenaar is van een wijngaard, besluiten Frankie en Nate alles in twee te delen en ieder ...

De families van Frankie Baldwin en Nate DeLuca leven al een hele tijd in onmin. Wanneer er ook een dispuut komt over wie de eigenaar is van een wijngaard, besluiten Frankie en Nate alles in twee te delen en ieder één helft ervan te verbouwen. In aanloop naar het jaarlijkse Autumn Harvest Festival wordt het een strijd naast elkaar in de wijngaard.

Eergisteren 15:20 Meurtres au paradis

Tiana Palmer, la reine du Festival Mahi Mahi a été poignardée au cours de la fête. Mais aucune piste ne se dessine et l'affaire est un véritable casse tête. Qui a pu tuer cette ravissante jeune fille, aimée de tous dans ce village où elle a grandi et comment en l'espace de trois minutes et en plein océan ? En avançant dans l'enquête, l'inspecteur Mooney découvre que la victime allait révéler de lourds secrets

Eergisteren 15:15 Meurtres au paradis

'Le rouge de l'océan (2/2).' (s 8/ep 6) Het team wordt opgeschrikt door een tweede moord, die te maken heeft met de dood van Tiana, koningin van het festival. Er is een nieuw spoor, gelinkt aan een telefonische oproep. Daardoor reizen DI Jack en zijn onderzoekers af naar Rosalie Island, waar de eigenaar en werknemers van een investeringsmaatschappij nu allemaal onder verdenking vallen.

Eergisteren 14:20 Meurtres au paradis

Lors du Festival Mahi Mahi, la reine de la fête, désignée comme Maman D'Mer offre des présents à l'Océan en échange d'une abondance de poissons. Cette année, la reine est Tiana Palmer, une superbe jeune femme, appréciée de tous. Celle-ci part de la vieille jetée pour accomplir sa mission et revenir au port, où les habitants du village de Belle Mer, sont massés pour l'attendre. L'inspecteur est de la partie et se rend compte que la jeune fille s'est affaissée dans le bateau qui a passé la pointe de l'île, trois minutes auparavant. Harrison, son petit ami et ami d'enfance de Patrice, ainsi que sa meilleure amie, Nelly, se précipitent vers le bateau et découvrent Tiana, morte, poignardée

Eergisteren 14:10 Meurtres au paradis

'Le rouge de l'océan (1/2).' (s 8/ep 5) Een vissersdorp staat in rep en roer bij de aankomst van de festival queen die een jaarlijks evenement moet opluisteren. Groot is de consternatie wanneer blijkt dat de vrouw in kwestie dood wordt teruggevonden. DI Mooney moet de zaak onderzoeken. Florence en Patrice kijken uit naar hun huwelijk, maar hun relatie komt onder zware druk te staan wanneer blijkt dat er een link is met de moordzaak.

Eergisteren 12:58 Mozart - Pianoconcert Nr. 9, KV 271

Mitsuko Uchida is de soliste in Mozarts Pianoconcert Nr. 9, KV 271, welke de bijnaam ‘Jeunehomme’ kreeg en gecomponeerd was voor Victoire Jenamy, de dochter van Mozarts vriend, de danser en choreograaf Jean-Georges Noverre. Het Mozarteum Orkest staat onder leiding van dirigent Jeffrey Tate, de uitvoering vond plaats tijdens het Salzburg Festival.

Eergisteren 12:00 Kung Fu Panda

Seizoen 2 - Aflevering 2 - De maltezer Mantis: Po wil met Mantis naar het figuren festival, maar mag niet van Shifu. Hij gaat toch. Daar maakt hij per ongeluk Mantis verlamd. Hij weet niet hoe hij het ongedaan moet maken. Shifu blijkt er ook te zijn. Samen gaan ze opzoek naar mantis.

 Meer