Je vindt hier de programma's van Feestje op tv We hebben de volgende programma's voor Feestje Modern Family: Amusement, Seizoen 4 Aflevering 12 Party Crasher Met de baby op komst doen Jay en Gloria er alles aan om een. Teen Titans Go!: Animatie, Aflevering 511 De terugkomst van Slade Beast Boy en Cyborg willen per se een clown inhuren voor een feestje. Teen Titans Go!: Animatie, Aflevering 512 Meer van hetzelfde Beast Boy en Cyborg willen per se een clown inhuren voor een feestje van de. Henry Danger: Jeugd, Seizoen 4 Aflevering 11 Blijf kijken voor meer Danger Als Henry en Ray de nieuwe Kid Danger en Captain Man. Fairly Odd Parents: Jeugd, Seizoen 7 Aflevering 117 Perplexe Rex / Cosmo Regels Wanneer Timmy als enige niet wordt uitgenodigd voor. Jessie: Serie, Jeugd, Vijandinnen voor het leven Jessie krijgt via een nieuwe agent een klus als handmodel, terwijl de kinderen. Peppa Pig: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 38 Verkleedpartijtje Peppa en George houden een feestje waar iedereen verkleed komt. Peppa. Drunk History - Bezopen verhalen: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 1 Victoria en Donnie Victoria Koblenko bespreekt onder invloed van pure Vodka 'De Greet. Dora: Jeugd, Seizoen 8 Aflevering 4 De verjaardag van Greeny Dora en Boots zijn op het wagenterrein om Greeny de. Be Cool Scooby-Doo!: Morgen - Animatie, Aflevering 2 van 52 Feest alsof het 1899 is Daphne neemt de gang mee naar een Victoriaans. Modern Family: Amusement, Seizoen 4 Aflevering 9 When A Tree Falls Mitch helpt Cam een oude boom in het park te redden, maar hoever. Young Sheldon: Amusement, Seizoen 3 Aflevering 9 A Party Invitation, Football Grapes and an Earth Chicken Mary neemt het heft in eigen. EO Metterdaad: Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 91 van 95 Van peuter naar president Van courgettes, stro en stokjes maakt juf. Peppa Pig: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 50 Mijn verjaardagspartijtje Peppa is jarig en ze geeft een feestje. Zomer Kamp Eiland: Animatie, Aflevering 16 van 90 Het Is Mijn Feestje Oscar en Hedgehog organiseren een verrassingsverjaardagsfeestje voor. Ideal Home: Comedy, Film, Met hun succesvolle kookprogramma en feestjes voor de elite, staat het luxeleventje van homokoppel Erasmus en Paul (Steve Coogan en Paul Rudd) in schril contrast met dat van Erasmus' vervreemde biologische zoon Dale. Wanneer Dale wordt. Fairly Odd Parents: Jeugd, Seizoen 7 Aflevering 117 Perplexe Rex / Cosmo Regels Wanneer Timmy als enige niet wordt uitgenodigd voor. Telekids Mini's: Starz: Serie, Jeugd, Aflevering 8 Muzikaal kinderprogramma over de meidengroep Starz, drie feeën die van elke dag een feestje. Mickey Mouse Clubhuis: Serie, Jeugd, Minnie's Verjaardag Mickey en zijn vrienden vragen de hulp van de kijkers bij het organiseren van een.

Feestje op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 19:10 Two And A Half Men

Seizoen 7 - This is Not Gonna End Well In deze aflevering is Charlie teleurgesteld in Alans beslissing om Chelseas verjaardagsfeestje bij te wonen. Hij vraagt Jake om chauffeur te spelen bij het bespioneren, aangezien zijn eigen rijbewijs is ingetrokken.

Overmorgen | 11:12 Paf de hond

De Échte Pat Terwijl Lola haar verjaardagsfeestje voorbereidt ontdekken de Guanos een zwerfhond die precies op Pat lijkt. Dit brengt ze op een geweldig idee.

Overmorgen | 11:28 Paf de hond

Het Smoothie Feest Lola verlaat de supermarkt met alle ingrediënten voor een super smoothie-feestje. Maar dan slaat de ramp toe! Ze realiseert zich dat ze de melk is vergeten.

Wo 12 augustus 2020 | 09:35 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 36 van 40 - Angelina, AJ en Kaasie K - EO Angelina, Marco en Vicky willen een verjaardagsverrassingsfeestje organiseren voor AJ. En ze hebben ook een heel mooi cadeau voor hem gekocht.

Wo 12 augustus 2020 | 13:45 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 30 van 52 - Noddy en de zaak van de geknapte ballonnen - KRO-NCRV Noddy en zijn vrienden krijgen allemaal een ballon na het Wetenschapsfeestje van Slimpiesaurus. Maar als alle ballonnen ineens knappen, besluit Noddy te onderzoeken waarom.

Wo 12 augustus 2020 | 15:05 Blinky Bill

Cranky de clown Spike geniet van zijn leuke verjaardagsfeestje tot Cranky plots opduikt en de pret bederft: hij laat alle ballonnen ontploffen en legt het feestje plat. Blinky en Jacko besluiten om voor eens en altijd een einde te maken aan het pretbedervende gedrag van hun burgemeester.

Feestje op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 16:50 Modern Family

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Party Crasher Met de baby op komst doen Jay en Gloria er alles aan om een verrassings-verjaardagsfeestje te organiseren voor Manny's 14e verjaardag, en die zit vol met verrassingen. Phil en Claire maken kennis met het veel oudere vriendje van Haley.

Vandaag | 17:52 Teen Titans Go!

Aflevering 511 - De terugkomst van Slade Beast Boy en Cyborg willen per se een clown inhuren voor een feestje van de Titanen hoewel Robin zegt dat clowns voor kleine kinderen zijn. Als de clown niet kan tippen aan hun herinneringen besluiten Cyborg en Beast Boy de clown wat coole updates te geven./'Kunnen de Titanen vier nieuwjaarstradities voltooien om zo de cyclus van slechte jaren te doorbreken?

Vandaag | 18:01 Teen Titans Go!

Aflevering 512 - Meer van hetzelfde Beast Boy en Cyborg willen per se een clown inhuren voor een feestje van de Titanen hoewel Robin zegt dat clowns voor kleine kinderen zijn. Als de clown niet kan tippen aan hun herinneringen besluiten Cyborg en Beast Boy de clown wat coole updates te geven./'Kunnen de Titanen vier nieuwjaarstradities voltooien om zo de cyclus van slechte jaren te doorbreken?

Vandaag | 18:42 Henry Danger

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Blijf kijken voor meer Danger Als Henry en Ray de nieuwe Kid Danger en Captain Man tekenfilm zien en doorhebben dat het vreselijk is, moeten ze opschieten om iets beters te bedenken voor het grote premièrefeestje.

Vandaag | 20:12 Fairly Odd Parents

Seizoen 7 - Aflevering 117 - Perplexe Rex / Cosmo Regels Wanneer Timmy als enige niet wordt uitgenodigd voor Trixie's kostuumfeestje, steelt hij Marks iFake en verschijnt als prins Rex op het feest. // Jurgen krijgt last van de truchik en kan niet meer de Regels handhaven.

Vandaag | 21:08 Jessie

Vijandinnen voor het leven Jessie krijgt via een nieuwe agent een klus als handmodel, terwijl de kinderen een benefietfeestje organiseren om geld in te zamelen.

Morgen | 03:06 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 38 - Verkleedpartijtje Peppa en George houden een feestje waar iedereen verkleed komt. Peppa is een elfenprinses en George is een dinosaurus. Peppa moet kiezen wie van haar vriendjes het leukst verkleed is.

Morgen | 03:14 Drunk History - Bezopen verhalen

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Victoria en Donnie Victoria Koblenko bespreekt onder invloed van pure Vodka 'De Greet Hofmans affaire' (1956). Als Donnie de Zwembadaffaire (1974) weer oprakelt,wordt duidelijk of icoon Johan Cruijff nou wél of niet betrokken was bij een voetbalfeestje tijdens het WK.

Morgen | 05:00 Dora

Seizoen 8 - Aflevering 4 - De verjaardag van Greeny Dora en Boots zijn op het wagenterrein om Greeny de schoonmaakwagen op te halen. Greeny is jarig en ze gaan naar het feestpark om een feestje te vieren. Maar dan belt de Grote Rode Kip om te zeggen dat het park onder water staat!

Morgen | 11:49 Be Cool Scooby-Doo!

Aflevering 2 van 52 - Feest alsof het 1899 is Daphne neemt de gang mee naar een Victoriaans mysteriefeestje, zodat ze zich kunnen verkleden om een nepmysterie op te lossen. Maar als een echte Hoofdeloze Graaf mensen begint te ontvoeren, moet de gang in karakter blijven om de echte kaper te tackelen.

Morgen | 12:49 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Voorspelbare verjaardag Brittany wil een verrassingsfeestje organiseren, voor zichzelf, ze roept hulp in van Amber en Annie, maar zijn dit wel haar 'echte' vrienden?

Morgen | 14:18 Een Snufje Magie

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Een Snufje Verjaardag Als Kelly en Hannah Darbie's verjaardag vergeten, draaien ze snel een zoet verrassingsfeestje in elkaar. Maar een magische vergissing zorgt ervoor dat het feestje onvergetelijk wordt.

Morgen | 19:10 Two And A Half Men

Seizoen 7 - This is Not Gonna End Well In deze aflevering is Charlie teleurgesteld in Alans beslissing om Chelseas verjaardagsfeestje bij te wonen. Hij vraagt Jake om chauffeur te spelen bij het bespioneren, aangezien zijn eigen rijbewijs is ingetrokken.

Morgen | 19:15 Huize Herrie

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Bang voor spotternij / Het verraderlijke theefeestje Het Huis van de Angst is weer open. Lincoln en Clyde voelen zich uitgedaagd door Chandler om erheen te gaan. // Lola ziet de pop die Lucy vond in een koffer van opoe Harriet. Ze is op slag verliefd en wil haar lenen.

Morgen | 20:02 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 51 - Het slaapfeestje Zoe houdt een slaapfeestje en dat is dolle pret, vooral omdat de andere vriendinnetjes van Peppa er ook zijn. Zelfs de kleine tweeling Zaza en Zuzu wil meedoen! Alleen moeten ze wel stil zijn, want meneer Zebra moet vroeg op. Maar of dat lukt?

Morgen | 22:20 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Pak die taart! Darington is jarig en geeft een feestje. Blaze en AJ halen zijn verjaardagstaart op. Maar als Crusher de lekkere taart ziet, wil hij hem opeten; hij probeert de taart te stelen. Blaze en AJ gaan erachteraan!

Morgen | 22:52 LoliRock

De Verjaardag Iris krijgt een geheimzinnige muziekdoos van een anonieme fan waardoor ze voorspellende dromen krijgt. Ondertussen organiseren ze een feestje voor de 50ste verjaardag van Tante Ellen.

Morgen | 23:50 The Orderud case

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 6 - A Christmas tale Twee zussen staan lijnrecht tegenover elkaar, een echtgenoot ontkent wat zijn vrouw heeft toegegeven en de politie doet een belangrijke ontdekking. Wat is er gebeurd op het kerstfeestje op de boerderij op 23 december 1998? En waarom is dat zo belangrijk voor het onderzoek?

Overmorgen | 00:15 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Pups Redden een Slaapfeestje / Pups Redden de Braderie Boer Al wil de schuur schoonmaken. Maar dan moeten zijn dieren wel een nachtje ergens anders slapen. // Zuma oefent het hagedissenschieten om een prijs te kunnen winnen op de braderie. Burgemeester Humdinger verstoort de boel.

Overmorgen | 00:17 How I Met Your Mother

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Rabbit or Duck Lily en Marshall vergeten een blind date te regelen voor Ted op Valentijnsdag, dus ze gebruiken een afdankertje van Barney. Robins vervelende collega nodigt haar uit voor een feestje bij hem thuis.

Overmorgen | 00:39 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Pups Redden een Taart voor Jake / Pups Redden een Gevaarlijke Rit Jake is jarig en zijn vrienden organiseren een verrassingsfeestje in zijn hut. // Alex wil leren snowboarden, maar als hij Durfal Danny X na gaat doen, komen ze samen in een gevaarlijke situatie terecht.

Overmorgen | 04:05 Sanditon

Aflevering 2 van 8 - KRO-NCRV Terwijl Charlotte en Sidney Parker maar blijven botsen, organiseert Lady Denham een lunch ter ere van de komst van Georgiana Lambe, een rijke erfgename uit West-Indië. Georgiana zelf voelt zich echter ontheemd en zit daar bepaald niet op te wachten. Op het feestje lopen de spanningen dan ook hoog op. Ondertussen gaan Edward Denham en zijn zus Clara Brereton steeds meer als een bedreiging zien.

Overmorgen | 11:12 Paf de hond

De Échte Pat Terwijl Lola haar verjaardagsfeestje voorbereidt ontdekken de Guanos een zwerfhond die precies op Pat lijkt. Dit brengt ze op een geweldig idee.

Overmorgen | 11:22 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Pak die taart! Darington is jarig en geeft een feestje. Blaze en AJ halen zijn verjaardagstaart op. Maar als Crusher de lekkere taart ziet, wil hij hem opeten; hij probeert de taart te stelen. Blaze en AJ gaan erachteraan!

Overmorgen | 11:28 Paf de hond

Het Smoothie Feest Lola verlaat de supermarkt met alle ingrediënten voor een super smoothie-feestje. Maar dan slaat de ramp toe! Ze realiseert zich dat ze de melk is vergeten.

Overmorgen | 11:35 Unikitty

Aflevering 55 van 104 - Wie heeft Toast? Prinses Unikitty geeft een feestje, maar als Toast ineens vermist wordt, moet detective Unikitty aan het werk.

Overmorgen | 11:45 A Royal Night Out

Overmorgen - Film, 1945, Bevrijdingsdag. Over de gehele wereld vieren de mensen het einde van de Tweede Wereldoorlog. Londen wordt overspoeld door de feestvreugde. Twee tienerzusjes mogen om middernacht voor het eerst naar een feestje. Ze beleven ...

1945, Bevrijdingsdag. Over de gehele wereld vieren de mensen het einde van de Tweede Wereldoorlog. Londen wordt overspoeld door de feestvreugde. Twee tienerzusjes mogen om middernacht voor het eerst naar een feestje. Ze beleven een geweldige tijd alsof het een eerste date is. Ze komen dan ook veel te laat thuis. Hun thuis is Buckingham Palace en de twee tienerzusjes zijn prinses Margaret en de toekomstige koningin van Engeland, Elizabeth II.

Overmorgen | 14:55 Op hete kolen

Scampi en desserts Chef Michaël is in zijn nopjes vandaag, want zijn nicht Claire komt op bezoek en brengt vijf vriendinnen mee. Een barbecue met alleen maar madammen, dat belooft een feestje te worden! Onze chef kent zijn wereld en weet dat dames gek zijn op zoetigheden; vandaar dat hij maar liefst vier barbecuedesserts klaarmaakt: een milkshake met gegrilde banaan en rum, verloren brood met chocolade, gekarameliseerde ananas en bakbanaan met vanille-ijs. Een aflevering om van te snoepen dus!

Overmorgen | 15:50 How I Met Your Mother

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Rabbit or Duck Lily en Marshall vergeten een blind date te regelen voor Ted op Valentijnsdag, dus ze gebruiken een afdankertje van Barney. Robins vervelende collega nodigt haar uit voor een feestje bij hem thuis.

Overmorgen | 19:09 Jessie

Handige Jessie Jessie krijgt via een nieuwe agent een klus als handmodel, terwijl de kinderen een benefietfeestje organiseren om geld in te zamelen.

Wo 12 augustus 2020 | 02:50 Most Ridiculous

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Parties Het mafste programma met viral video's is terug en dit keer draait het om feestjes, van taartrampen tot Halloweenhorror.

Wo 12 augustus 2020 | 03:16 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 50 - Mijn verjaardagspartijtje Peppa is jarig en ze geeft een feestje.

Wo 12 augustus 2020 | 03:21 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Rusty en de verjaarsverassing / Rusty's Ninjavissenredding Ruby is jarig en Rusty heeft een verrassingsfeestje voor haar georganiseerd. Alles gaat goed, totdat de stroom uitvalt... // De jonkies van Ninjavis spelen graag, maar helaas worden ze in het nauw gedreven door een reuzenoctopus.

Wo 12 augustus 2020 | 04:30 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 25 - Pups Redden Baby Humdinger / Pups Redden een Piñata Tracker droomt dat het water uit een gouden kokosnoot Burgemeester Humdinger in een baby laat veranderen. // Alex is jarig en heeft een piñata gemaakt voor op het feestje, maar Burgemeester Humdigner steelt de piñata.

Wo 12 augustus 2020 | 06:35 Unikitty

Aflevering 76 van 104 - Brock is Gewild Wanneer Master Frown feestjes begint te ruïneren om promotie te maken bij de Heren der Snoodheid krijgt Brock per ongeluk alle schuld van deze rampspoed. Hij helpt Frown meer feestjes te ruïneren om zijn naam te zuiveren en te bewijzen dat hij niet de echte pretbederver is. Maar het duurt niet lang of Brock is de meest beruchte pret misdadiger in het koninkrijk. De Snode Heren huren hem in als Meester Feest Vergaller. Uit wanhoop zijn promotie niet te verliezen en zijn vriend te redden, rekruteert Master Frown Unikitty om een laatste feest te ruïneren, Brock's inwijdingsceremonie.

Wo 12 augustus 2020 | 06:40 Op hete kolen

Scampi en desserts Chef Michaël is in zijn nopjes vandaag, want zijn nicht Claire komt op bezoek en brengt vijf vriendinnen mee. Een barbecue met alleen maar madammen, dat belooft een feestje te worden! Onze chef kent zijn wereld en weet dat dames gek zijn op zoetigheden; vandaar dat hij maar liefst vier barbecuedesserts klaarmaakt: een milkshake met gegrilde banaan en rum, verloren brood met chocolade, gekarameliseerde ananas en bakbanaan met vanille-ijs. Een aflevering om van te snoepen dus!

Wo 12 augustus 2020 | 09:15 Paw Patrol

Seizoen 2 - Aflevering 24 - De Pups Redden een Pizza / De Pups Redden Skye Jake en Everest geven een pizza-feestje. Alex en Meneer Porter krijgen onderweg naar Jake een klapband en de auto glijdt uit de bocht. // Skye heeft met Ace afgesproken bij Jake, maar door een sneeuwstorm krijgt ze onderweg een ongeluk.

Wo 12 augustus 2020 | 10:25 How I Met Your Mother

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Rabbit or Duck Lily en Marshall vergeten een blind date te regelen voor Ted op Valentijnsdag, dus ze gebruiken een afdankertje van Barney. Robins vervelende collega nodigt haar uit voor een feestje bij hem thuis.

Wo 12 augustus 2020 | 11:08 101 Dalmatian Street

Het is mijn feestje / Vossenstreken De Drieling wil hun verjaardagen niet samen vieren, en Dolly, Dylan en Diesel moeten de feestjes organiseren. / Fergus moet revalideren, in het hondenhuis brengt hij het wildste in de pups naar boven.

Wo 12 augustus 2020 | 13:35 Telekids Mini's: Chuck And Friends

Het leukste feestje ooit Animatieserie. Chuck is een slimme, avontuurlijke, creatieve, grappige dromer en doener met de wereld aan z'n wielen. Chuck en z'n vrienden zoeken de grenzen van hun fantasieën op in wat ze kunnen doen en bouwen. Ze beleven altijd grote avonturen die meestal eindigen in een wijze les en veel modder.

Wo 12 augustus 2020 | 14:41 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 38 - Verkleedpartijtje Peppa en George houden een feestje waar iedereen verkleed komt. Peppa is een elfenprinses en George is een dinosaurus. Peppa moet kiezen wie van haar vriendjes het leukst verkleed is.

Wo 12 augustus 2020 | 16:59 Huize Herrie

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Het verraderlijke theefeestje Lola ziet de pop die Lucy vond in een koffer van opoe Harriet. Ze is op slag verliefd en wil haar lenen.

Wo 12 augustus 2020 | 18:15 Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Seizoen 8 Tijdens hun patrouille stoppen Koen en Tineke bij een krantenwinkel om een snack te kopen. De deuren staan wagenwijd open, maar van de uitbater ontbreekt elk spoor. Hun instinct zegt dat er iets niet pluis is. Robin toont Tom zijn kostuum voor zijn verkleedfeestje. Tijdens hun interventie voor een huilend kind blijkt het kostuum nog goed van pas te komen.

Wo 12 augustus 2020 | 19:00 Huize Herrie

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Bang voor spotternij / Het verraderlijke theefeestje Het Huis van de Angst is weer open. Lincoln en Clyde voelen zich uitgedaagd door Chandler om erheen te gaan. // Lola ziet de pop die Lucy vond in een koffer van opoe Harriet. Ze is op slag verliefd en wil haar lenen.

 Meer

Feestje gemist

Eerder Vandaag | 15:25 Modern Family

Seizoen 4 - Aflevering 9 - When A Tree Falls Mitch helpt Cam een oude boom in het park te redden, maar hoever zullen ze gaan in hun pogingen? Jay en Manny begeven zich beiden buiten hun comfortzone als ze naar het Olympische Spelen-feestje gaan van een kind.

Eerder Vandaag | 13:08 Young Sheldon

Seizoen 3 - Aflevering 9 - A Party Invitation, Football Grapes and an Earth Chicken Mary neemt het heft in eigen handen en benadert pastoor Jeff wanneer Sheldon niet op Billy's verjaardagsfeestje is uitgenodigd. George en Dr. Sturgis brengen wat tijd met elkaar door.

Eerder Vandaag | 12:00 EO Metterdaad

Seizoen 2020 - Aflevering 91 van 95 - Van peuter naar president Van courgettes, stro en stokjes maakt juf Naomi dieren, auto's en poppetjes die ze in haar kleuterlessen gebruikt. Vanuit de wijde omgeving komen peuters en kleuters naar dit schooltje, want juf Naomi maakt een feestje van leren. Ze krijgt er niets voor betaald, maar dat maakt haar niet minder gemotiveerd. In 2019 wijdde EO Metterdaad een uitzending aan deze creatieve kleuterjuf en we nemen opnieuw contact op. Hoe gaat het met haar en de kinderen in deze coronatijd?

Eerder Vandaag | 10:55 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 50 - Mijn verjaardagspartijtje Peppa is jarig en ze geeft een feestje.

Eerder Vandaag | 10:50 Zomer Kamp Eiland

Aflevering 16 van 90 - Het Is Mijn Feestje Oscar en Hedgehog organiseren een verrassingsverjaardagsfeestje voor Susie.

Eerder Vandaag | 09:30 Ideal Home

Comedy, Film, Met hun succesvolle kookprogramma en feestjes voor de elite, staat het luxeleventje van homokoppel Erasmus en Paul (Steve Coogan en Paul Rudd) in schril contrast met dat van Erasmus' vervreemde biologische zoon Dale. Wanneer Dale wordt ...

Met hun succesvolle kookprogramma en feestjes voor de elite, staat het luxeleventje van homokoppel Erasmus en Paul (Steve Coogan en Paul Rudd) in schril contrast met dat van Erasmus' vervreemde biologische zoon Dale. Wanneer Dale wordt opgepakt door de politie, weet diens tienjarige zoontje Bill te ontsnappen. Gewapend met het adres van zijn grootvader, bezorgt hij Erasmus en Paul de verrassing van hun leven. Hoewel Paul niet blaakt van enthousiasme, besluiten ze zich toch over Bill te ontfermen. Terwijl hun band met Bill sterker wordt, lopen de wrijvingen tussen Erasmus en Paul steeds hoger op.

Eerder Vandaag | 08:02 Fairly Odd Parents

Seizoen 7 - Aflevering 117 - Perplexe Rex / Cosmo Regels Wanneer Timmy als enige niet wordt uitgenodigd voor Trixie's kostuumfeestje, steelt hij Marks iFake en verschijnt als prins Rex op het feest. // Jurgen krijgt last van de truchik en kan niet meer de Regels handhaven.

Eerder Vandaag | 07:46 Telekids Mini's: Starz

Aflevering 8 Muzikaal kinderprogramma over de meidengroep Starz, drie feeën die van elke dag een feestje maken in Sterrenland. Elfentovenaar Tunis wil heel graag hun toverkrachten hebben en doet er met zijn hulpjes alles aan om hen dwars te zitten. Lukt het de feeën om hun toverkrachten te behouden?

Eerder Vandaag | 06:00 Mickey Mouse Clubhuis

Minnie's Verjaardag Mickey en zijn vrienden vragen de hulp van de kijkers bij het organiseren van een verassingsfeestje voor Minnie, maar kan iedereen de nieuwsgierige Minnie weghouden tot het feestje kan beginnen?