Je vindt hier de programma's van Feest op tv We hebben de volgende programma's voor Feest Paw Patrol: Animatie, Seizoen 4 Aflevering 12 Pups Feesten met Vleermuizen / Pups Redden Sensei Yumi Er is een dansfeest in de. Peppa Pig: Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 51 Het slaapfeestje Zoe houdt een slaapfeestje en dat is dolle pret, vooral omdat de andere. Everybody Loves Raymond: Serie, Sleepover at Peggy's Ray brengt Ally naar een vriendinnetje voor een slaapfeestje, maar schrikt als hij door de. Wickie de Viking: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 65 van 78 De boomhut KRO NCRV Voor Ylvie's verjaardag maakt Wickie, samen met Tjure, Arin. According To Jim: Comedy, Seizoen 2 Aflevering 16 van 28 Slumber Party Cheryl moet alles regelen voor de verjaardag van Ruby omdat Jim. Everybody Loves Raymond: Serie, The shower Debra organiseert een bruiloftsfeestje voor Amy, maar Marie bemoeit zich ermee. Als Marie het feestje. Everybody Loves Raymond: Serie, The bachelor party Als de eerste poging mislukt om een vrijgezellenfeest voor Robert te organiseren, zorgen de. Paw Patrol: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 15 Pups Redden een Cowboyfeest / Pups Redden Alex Tijdens 'n cowboyfeest ontsnappen er 'n. What Really Happens In Thailand: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 10 Realityserie waarin Australische vakantiegangers in Thailand worden gevolgd. Ieder. Everybody Loves Raymond: Serie, The shower Debra organiseert een bruiloftsfeestje voor Amy, maar Marie bemoeit zich ermee. Als Marie het feestje. M: John Leerdam, Amma Asante en meer: Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Meer Nederlanders van kleur in de Tweede Kamer: hoe krijgen we. Telekids Mini's: TiTaToverfeest: Jeugd, Aflevering 60 Kinderprogramma. Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark. Chillen met de Ronks: Jeugd, De vliegende dodo / Nooit meer nacht Mila komt erachter dat haar oom een Ronk legende was en nu wilt Mila dat. Leon van der Zanden - Rebel: Serie, In Rebel slaat Leon van der Zanden een volledig nieuwe weg in. Weg van het geijkte cabaret, van de verwachtingen. Peppa Pig: Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 50 De verjaardag van papa Big Papa Big is jarig vandaag. Helaas moet hij naar z'n werk,.

Feest op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 19:41 According To Jim

Seizoen 2 - Aflevering 16 van 28 - Slumber Party Cheryl moet alles regelen voor de verjaardag van Ruby omdat Jim alles lijkt te verprutsen. Op de dag van het feest blijkt Jim te moeten zorgen voor alle meisjes die blijven slapen op het pyjamafeest.

Morgen | 00:34 What Really Happens In Thailand

Seizoen 1 - Aflevering 10 Realityserie waarin Australische vakantiegangers in Thailand worden gevolgd. Ieder jaar reizen er meer dan 600.000 Australiërs af naar het 'land van de glimlach'. Met zijn tropische stranden, bijzondere cultuur, vele bezienswaardigheden en beruchte full moon parties is Thailand een razendpopulaire bestemming. We krijgen te zien hoe de Aussies losgaan op de vele feesten, allerlei cosmetische ingrepen ondergaan en door verschillende oorzaken op de Spoedeisende Hulp belanden.

Morgen | 07:45 Telekids Mini's: Starz

Aflevering 5 Muzikaal kinderprogramma over de meidengroep Starz, drie feeën die van elke dag een feestje maken in Sterrenland. Elfentovenaar Tunis wil heel graag hun toverkrachten hebben en doet er met zijn hulpjes alles aan om hen dwars te zitten. Lukt het de feeën om hun toverkrachten te behouden?

Morgen | 08:00 Masha en de beer

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 26 - Jam dag - VPRO Beer heeft fruit verzameld om jam van te maken maar Masha maakt er een potje van. Beer gaat opnieuw het bos in om fruit te zoeken, maar hij komt met lege handen thuis. Als verrassing heeft Masha een feestmaal voor hem gemaakt.

Morgen | 13:40 Baby Daddy

Seizoen 5 - Aflevering 12 van 20 - Ben-semination De jonge vrijgezelle Ben geniet van het leven in New York. Zijn leven staat op z'n kop, wanneer zijn ex hun dochter van drie maanden oud bij hem achterlaat. Ben besluit om de zorg voor de baby op zich te nemen en krijgt hulp van zijn maatje Tucker, broer Danny, moeder Bonnie en de knappe Riley. Met z'n allen proberen ze de baby zo goed mogelijk op te voeden, wat hen niet altijd goed af gaat. Ben ontdekt dat Tucker extra geld heeft verdiend door een spermabank te bezoeken. Om Tucker te helpen een verpleegster van de bank op te halen, stemt Ben ermee in zijn eigen sperma te doneren, maar betreurt al snel zijn beslissing nadat een paar zijn monster heeft gekozen. Ondertussen vechten Riley en Danny terwijl ze proberen het verlovingsfeest van hun vriend te organiseren.

Overmorgen | 07:50 Telekids Mini's: Starz

Aflevering 6 Muzikaal kinderprogramma over de meidengroep Starz, drie feeën die van elke dag een feestje maken in Sterrenland. Elfentovenaar Tunis wil heel graag hun toverkrachten hebben en doet er met zijn hulpjes alles aan om hen dwars te zitten. Lukt het de feeën om hun toverkrachten te behouden?

Overmorgen | 12:15 According To Jim

Seizoen 2 - Aflevering 10 van 28 - The Christmas Party Cheryl hoopt dat de familie uitgenodigd wordt voor het jaarlijkse populaire kerstfeest van de buren. Jim laat de hoop echter varen als hij het aan de stok krijgt met de buurman.

Overmorgen | 12:30 Sprookjesboom - Een Wonderlijk Muziekfeest

Ieder jaar vindt in het Sprookjesbos het Wonderlijke Muziekfeest plaats met een grote wedstrijd. Vindt geitje Benjamin uiteindelijk zijn instrument? Wat is Heks van plan? En hoe moet het met de verdwaalde juffrouw en haar leerlingen op het muziekfeest? Vinden zij ooit hun weg terug naar huis?

Overmorgen | 14:45 According To Jim

Seizoen 2 - Aflevering 16 van 28 - Slumber Party Cheryl moet alles regelen voor de verjaardag van Ruby omdat Jim alles lijkt te verprutsen. Op de dag van het feest blijkt Jim te moeten zorgen voor alle meisjes die blijven slapen op het pyjamafeest.

Overmorgen | 16:40 Marvel's Spider-Man

Feestbeesten Horizon High organiseert een dansfeest ter ere van de terugkeer van Harry, maar Norman wil dat Harry op de Osborn Academie blijft.

Overmorgen | 20:40 Tokidoki

Seizoen 02 - Aflevering 4 van 4 - Genki - VPRO Genki betekent zoiets als levensenergie. Japanners moeten een hoop genki hebben, want bijna nergens ter wereld worden mensen zo oud. Maar sommige Japanners gaan vroegtijdig dood door overwerken. Paulien Cornelisse onderzoekt het geheim van het oud worden in een heetwaterbron en op een dorpsfeest. Verder spreekt ze de weduwe van een man die zelfmoord pleegde, omdat hij de druk op zijn werk niet aankon. En ze ontmoet jonge mensen die de drukte van de stad hebben verruild voor de rust van de rijstvelden.

 Meer

Feest op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 13:56 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Pups Feesten met Vleermuizen / Pups Redden Sensei Yumi Er is een dansfeest in de Avonturenbaai en Dj Rubble haalt met zijn muziek vleermuizen uit hun grot. // Yumi leert de pups Pup-Fu en Marshall bewijst dat hij de groene band meer dan verdiend heeft.

Vandaag | 14:55 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 51 - Het slaapfeestje Zoe houdt een slaapfeestje en dat is dolle pret, vooral omdat de andere vriendinnetjes van Peppa er ook zijn. Zelfs de kleine tweeling Zaza en Zuzu wil meedoen! Alleen moeten ze wel stil zijn, want meneer Zebra moet vroeg op. Maar of dat lukt?

Vandaag | 17:10 Everybody Loves Raymond

Sleepover at Peggy's Ray brengt Ally naar een vriendinnetje voor een slaapfeestje, maar schrikt als hij door de moeder op zijn kont getikt wordt. Hij realiseert zich dat hij een jaar eerder ook al problemen had met deze vrouw.

Vandaag | 18:55 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Aflevering 65 van 78 - De boomhut - KRO-NCRV Voor Ylvie's verjaardag maakt Wickie, samen met Tjure, Arin en Hans, een boomhut. Ylvie is blij, ze wil haar feestje daar vieren. De kinderen gaan eten halen. In het bos lopen ze Gilby en zijn maatjes tegen het lijf. Hij maakt hen bang door te zeggen dat de Reuzin Angrboda in het bos is. Gilby ontdekt de boomhut en neemt die in beslag, samen met zijn maatjes. Wickie en Ylvie verzinnen een list om Gilby weg te krijgen: ze maken een reuzengeraamte en brullen angstaanjagend. Gilby en zijn maatjes willen de boomhut verlaten, maar als Gilby omlaag klimt breekt de touwladder af. Wickie verzint wat om hem te helpen: in het mandje van zijn touwlift slingert hij naar Gilby toe als een trapeze-artiest. Gilby springt in het mandje en is gered. Ondertussen arriveert Halvar met een ladder. Hij is blij dat alle kinderen samen spelen. Gilby zegt dat hij niet met van die kleine kinderen speelt, dat hij zojuist Flake heeft gered van een aanval door Angrboda. Ylvie, Arin, Hans en Wickie vieren Ylvie's verjaardag in de boomhut.

Vandaag | 21:39 Everybody Loves Raymond

The shower Debra organiseert een bruiloftsfeestje voor Amy, maar Marie bemoeit zich ermee. Als Marie het feestje helemaal over wil nemen, schiet Debra uit haar slof. Marie vertrekt beledigd.

Vandaag | 22:35 Everybody Loves Raymond

The bachelor party Als de eerste poging mislukt om een vrijgezellenfeest voor Robert te organiseren, zorgen de dames ervoor dat Ray een avond regelt waarbij Amy's familie ook aanwezig kan zijn.

Vandaag | 22:44 Paw Patrol

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Pups Redden een Cowboyfeest / Pups Redden Alex Tijdens 'n cowboyfeest ontsnappen er 'n paar koeien uit 'n veewagon. De Paw Patroll moet de koeien terugdrijven naar 't station. // Wanneer hun vriend Alex besluit dat hij lid wil worden van de Paw Patroll, mag hij mee voor een noodgeval.

Morgen | 00:52 Everybody Loves Raymond

The shower Debra organiseert een bruiloftsfeestje voor Amy, maar Marie bemoeit zich ermee. Als Marie het feestje helemaal over wil nemen, schiet Debra uit haar slof. Marie vertrekt beledigd.

Morgen | 01:26 Ridiculousness

Seizoen 14 - Aflevering 1 - Chanel and Sterling CXI In een nieuwe Ridiculousness gaan Rob, Chanel en Steelo aan de wandel op hun FEESTBENEN, springen ze in de wagen voor BUSJESCHAOS en checken ze snel uit in HOTEL HO MAAR.

Morgen | 02:58 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Het schoolfeest Peppa en haar familie gaan naar de braderie op school en doen daar van alles. Peppa en haar vriendjes laten zich schminken als tijgers.

Morgen | 06:00 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 51 - Het slaapfeestje Zoe houdt een slaapfeestje en dat is dolle pret, vooral omdat de andere vriendinnetjes van Peppa er ook zijn. Zelfs de kleine tweeling Zaza en Zuzu wil meedoen! Alleen moeten ze wel stil zijn, want meneer Zebra moet vroeg op. Maar of dat lukt?

Morgen | 06:58 Trolls - Door met de beat!

Seizoen 1 - Aflevering 1 Terwijl koningin Poppy een periode van vrede in Troldorp viert met feesten, wedstrijden en speciale festiviteiten, probeert Knoest om meer lol te hebben.

Morgen | 08:03 De Casagrandes

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Nieuwe griezel / Gekwaakt Ronnie Anne en Bobby maken elke Halloween een griezelhuis en dit jaar een griezel mercado. Maar Ronnie Anne wil de stad in voor een tof feest. / Het is de Mexicaanse feestdag Dia de los Muertos. en Adelheid rouwt om haar huisdier Kikker.

Morgen | 11:31 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Het Is Mijn feestje / De Luxe van de Humphries Wanneer de klas Kevin pest om zijn suffe feestjes, besluit Alvin het coolste paintballfeest voor Kevin te houden bij hem thuis. // Wanneer Bocarter opschept over zijn snelle computer, willen de Chipmunks hem toppen, dat geeft problemen.

Morgen | 11:47 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 28 - Zoe Zebra, Dochter Van De Postbode Zoe Zebra viert haar verjaardagsfeestje en nodigt iedereen uit per brief. Dat is natuurlijk reuze spannend voor Peppa en George, want een brief krijg je niet iedere dag! En een brief terugschrijven en bezorgen is helemaal top!

Morgen | 11:56 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Wij Zijn de Chipmunks / Een Ongewilde Vriendschap Wanneer een nieuwe boyband, "De Hipmunks," de spotlight probeert te stelen, moeten de Chipmunks meedoen in een muziekduel. // Het schoolhoofd stelt Alvin en Derek een ultimatum - als ze ruzie maken gaat het schoolfeest niet door.

Morgen | 12:30 Zo Ging Dat Toen

Verkeer - Deel 4 & 5. De serie Zo Ging Dat Toen voert de kijker aan de hand van historische beelden terug naar het Nederland van de vorige eeuw. Onderwerpen uit het dagelijks leven staan in deze serie centraal: Hoe zag naar school gaan er uit? Welke feestdagen vierden wij? Hoe werd het huishouden gedaan? En wat aten we destijds? De afleveringen zijn gemaakt met originele archiefbeelden en bevatten een schat aan informatie over het dagelijkse doen en laten van de Nederlanders van vroeger.

Morgen | 13:38 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 50 - De verjaardag van papa Big Papa Big is jarig vandaag. Helaas moet hij naar z'n werk, maar dat geeft Peppa, George en Mama Big mooi de tijd om alles klaar te maken voor 't verjaardagsfeest. Met een extra speciale verrassing!

Morgen | 13:43 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 51 - Het slaapfeestje Zoe houdt een slaapfeestje en dat is dolle pret, vooral omdat de andere vriendinnetjes van Peppa er ook zijn. Zelfs de kleine tweeling Zaza en Zuzu wil meedoen! Alleen moeten ze wel stil zijn, want meneer Zebra moet vroeg op. Maar of dat lukt?

Morgen | 14:48 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 20 - De Suikerboonfee! Het is tijd voor de feestdagen en Butterbean en haar vrienden maken zich klaar voor hun jaarlijkse feest diner! Maar zou dit jaar ook de Suikerboonfee langskomen?

Morgen | 16:11 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 3 - Aflevering 16 - De wraak van Talking Teddy / Slakkendag Wanneer Alvin denkt dat Theodore's teddybeer helderziend is, wil hij plotseling vriendjes worden met Happy Teddy. // Alvin verzint een feestdag om Theodore zijn klusjes te laten doen.

Morgen | 16:51 Paw Patrol

Seizoen 2 - Aflevering 24 - De Pups Redden een Pizza / De Pups Redden Skye Jake en Everest geven een pizza-feestje. Alex en Meneer Porter krijgen onderweg naar Jake een klapband en de auto glijdt uit de bocht. // Skye heeft met Ace afgesproken bij Jake, maar door een sneeuwstorm krijgt ze onderweg een ongeluk.

Morgen | 17:06 School of Rock

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Een Band Zonder Naam De band boekt haar eerste optreden maar ze kunnen geen bandnaam bedenken waardoor de band zich in tweeën splitst. Terwijl de toekomst van de band op het spel staat willen beide bands gaan spelen op een kinderfeestje.

Morgen | 18:25 Henry Danger

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Een Viñata vol met Enge Bijen Ray en Henry zitten achter een viñata aan. Als deze op een kinderfeestje terechtkomt waar Piper ook is vermommen Henry en Ray zich om de viñata te kunnen pakken.

Overmorgen | 00:31 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 50 - Mijn verjaardagspartijtje Peppa is jarig en ze geeft een feestje.

Overmorgen | 02:16 Kiva Kan Het!

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Feest Eiland Paul heeft een rode ballon gekregen, maar die vliegt steeds weg. Paul gaat met Kiva op avontuur in een heteluchtballon naar het Feest Eiland om de rode ballon te gaan zoeken.

Overmorgen | 04:22 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 50 - Mijn verjaardagspartijtje Peppa is jarig en ze geeft een feestje.

Overmorgen | 06:16 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Pak die taart! Darington is jarig en geeft een feestje. Blaze en AJ halen zijn verjaardagstaart op. Maar als Crusher de lekkere taart ziet, wil hij hem opeten; hij probeert de taart te stelen. Blaze en AJ gaan erachteraan!

Overmorgen | 06:58 Trolls - Door met de beat!

Seizoen 1 - Aflevering 1 Terwijl koningin Poppy een periode van vrede in Troldorp viert met feesten, wedstrijden en speciale festiviteiten, probeert Knoest om meer lol te hebben.

Overmorgen | 07:12 Huize Herrie

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Feestbeest Lori viert haar zeventiende verjaardag in stijl, zoals zij vindt dat het hoort. Maar dat is niet hoe de Herries het vieren.

Overmorgen | 07:19 Paw Patrol

Seizoen 2 - Aflevering 24 - De Pups Redden een Pizza / De Pups Redden Skye Jake en Everest geven een pizza-feestje. Alex en Meneer Porter krijgen onderweg naar Jake een klapband en de auto glijdt uit de bocht. // Skye heeft met Ace afgesproken bij Jake, maar door een sneeuwstorm krijgt ze onderweg een ongeluk.

Overmorgen | 09:38 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 32 - Een kat voor Marmalady's! / Slaapfeestje! Cookie lijkt in een wel heel ondeugende bui te zijn. Of is er misschien een andere kat die voor alle problemen bij Butterbean's zorgt? // Cricket geeft voor het eerst een slaapfeestje en heeft er super veel zin in! Maar kan iedereen wel komen?

Overmorgen | 10:25 Teen Mom OG

Seizoen 8 - Aflevering 16 - To The Rescue Gary neemt Amber mee naar een anti-agressiviteitscursus nadat er geluidsopnames van een ruzie zijn gelekt. Catelynn gaat naar de psychiater na het horen van die geluidsopnames. Cheyenne begint een onderneming. Maci nodigt Ryan uit op Bentleys feest.

Overmorgen | 11:25 Teen Mom OG

Seizoen 8 - Aflevering 17 - This Has All Been Hell Cheyenne twijfelt of haar relatie met Matt wel lang stand zal houden. Tot Maci's verbazing komt Ryan naar Bentleys feestje. Amber neemt genoegen met een schikking. Catelynn en Tyler weten niet of een vriend bij ze moet komen wonen.

Overmorgen | 12:30 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Het schoolfeest Peppa en haar familie gaan naar de braderie op school en doen daar van alles. Peppa en haar vriendjes laten zich schminken als tijgers.

Overmorgen | 12:30 Zo Ging Dat Toen

Verkeer - Deel 6 & 7. De serie Zo Ging Dat Toen voert de kijker aan de hand van historische beelden terug naar het Nederland van de vorige eeuw. Onderwerpen uit het dagelijks leven staan in deze serie centraal: Hoe zag naar school gaan er uit? Welke feestdagen vierden wij? Hoe werd het huishouden gedaan? En wat aten we destijds? De afleveringen zijn gemaakt met originele archiefbeelden en bevatten een schat aan informatie over het dagelijkse doen en laten van de Nederlanders van vroeger.

Overmorgen | 18:02 Top Wing

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Het familiepopcornfeest De familie van Rod is onderweg om een popcornfeest te organiseren. Maar de reis verloopt niet geheel zonder hobbels.

Overmorgen | 19:00 Buddy Vs. Duff

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Waitress The Musical Cake Zangeres en actrice Jordin Sparks vraagt Buddy Valastro en Duff Goldman om te helpen bij het creëren van prachtige taarten voor het wrapfeest van de musical 'de Waitress'.

Overmorgen | 23:55 Everybody Loves Raymond

Sleepover at Peggy's Ray brengt Ally naar een vriendinnetje voor een slaapfeestje, maar schrikt als hij door de moeder op zijn kont getikt wordt. Hij realiseert zich dat hij een jaar eerder ook al problemen had met deze vrouw.

 Meer

Feest gemist

Eerder Vandaag | 09:25 M: John Leerdam, Amma Asante en meer

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Meer Nederlanders van kleur in de Tweede Kamer: hoe krijgen we ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Meer Nederlanders van kleur in de Tweede Kamer: hoe krijgen we dat voor elkaar? Afgelopen dinsdag riep Sylvana Simons politieke partijen op bij de komende Tweede Kamerverkiezingen meer Nederlanders van kleur op een verkiesbare plek te zetten. Hoe zorgen we voor een betere vertegenwoordiging van zwarte mensen in de politiek? We vragen aan het oud-politici John Leerdam, Amma Asante en burgemeester van Almere Franc Weerwind Welk advies geeft de ‘superdenktank’ aan Nederland in crisistijd? De ‘superdenktank’ van Mariëtte Hamer en Kim Putters adviseert het kabinet in tijden van crisis. Maar wat adviseert de denktank nu Nederland protesteert tegen racisme, zeker nu premier Rutte erkent dat ons land te maken heeft met ‘systematische problemen’ omtrent dit thema. Samen met generatie-expert Talitha Muusse vertellen ‘superdenktank’-leden Mariëtte Hamer en Kim Putters wat er nu moet gebeuren. Een bijzonder examenjaar maar toch kan de vlag uit op Nationale Slaagdag! Door de coronacrisis is er geen traditionele afsluiting van het examenjaar. En dat betekent voor middelbare scholieren geen spannend telefoontje, geen gala en ook geen examenfeest. Maar toch mag de vlag uit vandaag: het is namelijk Nationale Slaagdag. NOS Stories volgde een groep eindexamenscholieren tijdens deze bijzondere periode. Vanavond bij M vieren we dat deze jongeren geslaagd zijn!

Eerder Vandaag | 10:58 Telekids Mini's: TiTaToverfeest

Aflevering 60 Kinderprogramma. Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen, Broer en Geeltje, zijn er ook en die maken altijd lol.

Eerder Vandaag | 10:07 Chillen met de Ronks

De vliegende dodo / Nooit meer nacht Mila komt erachter dat haar oom een Ronk legende was en nu wilt Mila dat ook worden. / Flash introduceert elektriciteit bij de Ronks. Door al het feesten raakt de generator overbelast.

Eerder Vandaag | 06:24 Leon van der Zanden - Rebel

In Rebel slaat Leon van der Zanden een volledig nieuwe weg in. Weg van het geijkte cabaret, van de verwachtingen en van zijn eigen opgebouwde genre. Het is een groot avontuur met vele lagen, niet in laatste plaats voor zijn publiek. Rebel neemt je mee op een reis langs onderwaterwezens, feesten met de machtigste mannen en de prachtigste vrouwen, een vrieskelder en een konijnenhol.

Eerder Vandaag | 06:09 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 50 - De verjaardag van papa Big Papa Big is jarig vandaag. Helaas moet hij naar z'n werk, maar dat geeft Peppa, George en Mama Big mooi de tijd om alles klaar te maken voor 't verjaardagsfeest. Met een extra speciale verrassing!