Je vindt hier de programma's van Feest op tv We hebben de volgende programma's voor Feest Telekids Mini's: TiTaToverfeest: Kinderprogramma. Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op. Million Dollar Listing Los Angeles: Realityreeks, Seizoen 8 Aflevering 5 Realityreeks over vastgoedmakelaars die luxepanden verhandelen. That's Neff'ed Up.. Rock the Kasbah: In het door oorlog verscheurde Kabul, ontdekt de gedumpte impresario Richie Lanz (Bill Murray) het zangtalent van Salima Khan. Deze tiener uit Pashtun heeft een prachtige stem en de moedige droom om de eerste vrouw te worden die meedoet aan. Teen Titans Go!: Omdat Robin niet wordt uitgenodigd voor Beast Bou's feestje, geeft Robin zelf een feestje, met als speciale gast Bob. Butterbean's Café: Seizoen 1 Aflevering 8 Een pizzafeestje: Reuben is jarig en hij wil zijn feestje graag vieren in Butterbean’s café.. De Wonderlijke Wereld van Gumball: Tobias' grote zus Rachel geeft een feest en Gumballs klas wordt uitgenodigd, als ze een date meenemen!. My Super Sweet 16: Seizoen 8 Aflevering 1 Demetrius: Demetrius voorziet een sweet sixteen feest met het thema Saint Tropez. Zijn vader. Beerland: Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 4 Realityreeks over mensen die gepassioneerd bezig zijn met bier. New Mexico. In. Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest: Jeugdreeks, Seizoen 1 Aflevering 8 Kinderprogramma. Het kabouterdorp. Black-ish: Komische serie, Seizoen 3 Aflevering 20 Amerikaanse komische serie. What Lies Beneath. Dre is jaloers op de band die.

Feest op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 06:00 Million Dollar Listing Los Angeles

Seizoen 8 - Aflevering 5 - Realityreeks over vastgoedmakelaars die luxepanden verhandelen. That's Neff'ed Up. Josh Flagg krijgt een pand van 20.000.000 dollar in Beverly Hills. James en David krijgen eindelijk de Beachwood feestflat, maar er is nog een akkefietje met de verkoper.

Vandaag | 10:21 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Kinderprogramma. Het kabouterdorp

Vandaag | 10:25 Black-ish

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Amerikaanse komische serie. What Lies Beneath. Dre is jaloers op de band die zijn zus heeft met Pops. Zoey moet Junior naar een feestje brengen.

Vandaag | 13:13 Ik wil een verkleedfeest

Kinderprogramma

Vandaag | 18:00 Brugklas

Seizoen 8 - Aflevering 37 - Nederlandse jeugdserie. Fake volgers kopen. Steef probeert Ebru te helpen haar populariteit wat op te krikken, zodat ze gevraagd zal worden voor het feestje van het jaar.

Vandaag | 22:05 9-1-1

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. Heartbreaker. Een verrassingsaanzoek op een vliegtuig loopt fout. Buck nodigt Abby uit op het verwelkomingsfeestje van Chimney. Op Valentijn geven Bobby en Chimney zich op om te werken, zodat Buck en Abby op hun eerste date kunnen gaan. Het afspraakje draait echter anders uit dan gepland. Athena haast zich om een orgaan af te leveren voor een transplantatie. Onderweg stoot ze op een verwarde vrouw, die haar vriend om het leven bracht na een rampzalige date.

Morgen | 10:21 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Kinderprogramma. De kikkerkoning

Morgen | 11:15 Raad eens hoeveel ik van je hou

Seizoen 1 - Aflevering 48 - Australische animatieserie. De geluksstok. Hazeltje en Kleine Veldmuis gaan samen met Grote Haas mee naar de plek waar Grote Haas in de herfst een 'feestmaal' heeft verstopt.

Feest op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 05:39 Telekids Mini's: TiTaToverfeest

Kinderprogramma. Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen, Broer en Geeltje, zijn er ook en die maken altijd lol.

Vandaag | 06:30 Rock the Kasbah

In het door oorlog verscheurde Kabul, ontdekt de gedumpte impresario Richie Lanz (Bill Murray) het zangtalent van Salima Khan. Deze tiener uit Pashtun heeft een prachtige stem en de moedige droom om de eerste vrouw te worden die meedoet aan ...

In het door oorlog verscheurde Kabul, ontdekt de gedumpte impresario Richie Lanz (Bill Murray) het zangtalent van Salima Khan. Deze tiener uit Pashtun heeft een prachtige stem en de moedige droom om de eerste vrouw te worden die meedoet aan Afghaanse versie van 'Idols'. Richie werkt samen met een slimme prostituee (Kate Hudson), twee die-hard feestende oorlogsprofiteurs (Danny McBride en Scott Caan) en een haarscherpe huurling (Bruce Willis) om de gevaarlijke culturele vooroordelen te trotseren en zijn nieuwe beschermelinge uit te laten groeien tot de nieuwe 'Afghaanse superster'.

Vandaag | 08:05 Teen Titans Go!

Omdat Robin niet wordt uitgenodigd voor Beast Bou's feestje, geeft Robin zelf een feestje, met als speciale gast Bob Uecker.

Vandaag | 09:25 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Een pizzafeestje: Reuben is jarig en hij wil zijn feestje graag vieren in Butterbean’s café. Cricket is de gastvrouw en zij heeft als taak het iedereen naar de zin te maken. Dit valt nog niet mee omdat iedereen wat anders op zijn pizza wil.

Vandaag | 09:45 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Tobias' grote zus Rachel geeft een feest en Gumballs klas wordt uitgenodigd, als ze een date meenemen!

Vandaag | 10:00 My Super Sweet 16

Seizoen 8 - Aflevering 1 - Demetrius: Demetrius voorziet een sweet-sixteen-feest met het thema Saint Tropez. Zijn vader Timbaland biedt hem daarvoor de helpende hand aan.

Vandaag | 10:20 Beerland

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityreeks over mensen die gepassioneerd bezig zijn met bier. New Mexico. In Santa Fe ontmoet Meg een revolverheld en een kunstenaar voor wie bier een verlenging is van kunst. Ze belandt ook op een feestje ergens in Verweggistan dat snel uit de hand loopt.

Vandaag | 10:25 My Super Sweet 16

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Soulja Boy Tellem: Amerikaans rapper, danser en YouTube-ster Soulja Boy viert zijn achttiende verjaardag en is van plan de meest geweldige Super 18 ooit te houden. Zijn feest zal inclusief pool party en eigen concert voor VIP-fans zijn.

Vandaag | 10:50 Teen Mom UK

Seizoen 6 - Aflevering 1 - All Change: Amber heeft een voorstel voor Ste. Megan probeert er het beste van te maken met Dylan. Chloe droomt van een groot huis, terwijl Single Sassi een nieuw huis heeft, maar Darren mist. Shannon en Charlie staan versteld bij hun gender reveal-feest.

Vandaag | 11:15 Regenboog Vlinder Eenhoorn Kitten

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Paleis der Prutskevers / Madame Yeti: Timmy de Kraken wil op een verkleedfeest in het paleis der perfecten de krachten van alle mythologische figuren stelen. Miguel en Felicity hebben afgesproken als mekaar verkleed te gaan, waardoor zij haar krachten behoudt om de boel te redden. // Felicity, Miguel en Yana worden uitgenodigd op een bijzonder chique high tea. Yana is bang dat ze daar helemaal niet past en dus gaan Miguel en Felicity aan de slag om haar manieren aan te leren die in de hogere kringen gewenst zijn.

Vandaag | 11:50 Teen Mom UK

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Teen Mom UK: Verrassing voor Chloe: Jordan zegt dat hij niet weet of hij hun relatie ziet zitten. Shannon heeft het gehad. Megan organiseert een feest en ontdekt dat je niet iedereen blij kan maken. Amber wordt alles te veel. Sassi is blij met Darrens aandacht.

Vandaag | 12:45 The Real Housewives of Melbourne

De stress slaat toe bij het plannen van het feest voor Pettifleurs vijftigste verjaardag. Zal het haar lukken om alles tot in de puntjes te verzorgen?

Vandaag | 13:51 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze zingen en dansen, lezen sprookjes en kijken naar Sprookjesboomfilmpjes. En zo beleven ze samen een groot Sprookjesboomfeest!

Vandaag | 14:25 Het Regent Gehaktballen

Flint laat Sam zijn nieuwste uitvinding zien, de Feestrobot, maar het is destructiever dan waar Flint op gerekend had. Teneergeslagen moet Flint meneer Earl gaan vertellen dat de Feestrobot niet klaar is voor Cals feestje. Sam besluit Flint op te vrolijken, door in Feestrobot te klimmen en het stiekem zelf te besturen. Feestrobot en Flint worden een hit bij de stadsbewoners. Sam wil de list opbiechten aan Flint, maar als ze ontdekt dat zijn nieuwe uitvinding hem op de omslag van Uitvinder Weekblad doet belanden, wil ze zijn stemming niet bederven. Maar als Flint Feestrobot laat deelnemen aan een gevaarlijke skydive stunt voor Shelbourne's Sardine-jaarlijkse jubileumdag, is Sam gedwongen de waarheid te vertellen. Het is echter te laat en de burgemeester duwt Feestrobot uit het vliegtuig. Flint springt Feestrobot/Sam achterna met een banier en gebruikt het als parachute om haar te redden. Ze landen veilig op de grond en Flint is geroerd dat Sam zo ver wilde gaan om hem blij te maken.

Vandaag | 14:40 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Tobias' grote zus Rachel geeft een feest en Gumballs klas wordt uitgenodigd, als ze een date meenemen!

Vandaag | 14:57 Telekids Mini's: TiTaToverfeest

Kinderprogramma. Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen, Broer en Geeltje, zijn er ook en die maken altijd lol.

Vandaag | 15:40 Billy Dilley’s Ondergrondse Super Zomer

De slag om ondergrondse-frontse: Billy´s feestje wordt verstoord door buitenaardsen!

Vandaag | 16:50 Rusty Rivets

Seizoen 1 - Aflevering 25 - Rusty's Danskostuum: Meneer Hendriks wil op het stadsfeest graag met boswachter Anna dansen, maar hij vindt dat hij er niks van kan. Rusty en Ruby bouwen een danskostuum dat de danspasjes voor hem doet.. // Als een bijenvolk per ongeluk van de werf wordt gejaagd gaan Ruby en

Vandaag | 17:20 Bad Dog

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Diggity Dogs: Een hond graaft greppels in de achtertuin, die zijn baasje weer dempt met een bulldozer. Geiten sturen een verjaardagsfeestje in de war en een hond steelt ondergoed.

Vandaag | 17:20 Bad Dog

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Diggity Dogs: Een hond graaft greppels in de achtertuin, die zijn baasje weer dempt met een bulldozer. Geiten sturen een verjaardagsfeestje in de war en een hond steelt ondergoed.

Vandaag | 18:10 Zack & Quack

Seizoen 1 - Aflevering 24 - De Pop-Up Schoonemaker / Pop-Up Cowboys Komen je Redden!: Zack en Quack plannen een welkom thuis feest voor Brulpaap en besluiten de tuin op te ruimen. Maar de tuin normaal opruimen duurt veel te lang, dus vinden de vrienden een machine uit om het op de makkelijke manier te doen. // Sheriff Zack neemt z'n vrienden mee naar de Pop-Up Paardenranch, waar Hop, Hip en Quack met elkaar wedijveren om wie de beste hulpsheriff van Zack is. Maar wanneer Hip de weg kwijt raakt in het Wilde Westen, moeten de hulpsheriffs samen werken om hun vriendinnetje terug te vinden.

Vandaag | 19:00 The Incredible Dr. Pol 8

Seizoen 8 - Aflevering 13 - A Year of Pol-Idays: Dr. Pol, Dr. Brenda en Dr. Emily zijn altijd bereid hun mouwen op te stropen en aan het werk te gaan, zelfs tijdens hun vakantie. Ze zorgen ervoor dat ze toch kunnen feestvieren, hoe druk het ook is.

Vandaag | 20:15 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Een pizzafeestje: Reuben is jarig en hij wil zijn feestje graag vieren in Butterbean’s café. Cricket is de gastvrouw en zij heeft als taak het iedereen naar de zin te maken. Dit valt nog niet mee omdat iedereen wat anders op zijn pizza wil.

Vandaag | 20:30 Bong Appetit

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Kookshow waarin chefs maaltijden bereiden met als basisingrediënt cannabis. Pothead Sleepover Party. Abdullah en zijn team geven een pyjamafeestje in het Bong Appetit-huis met Love & Salt-chef-kok Rebecca Merhej. Ze maakt smakelijke hapjes, zoals 's werelds grootste wietbrownie.

Vandaag | 21:00 SpongeBob

Seizoen 5 - Aflevering 10 - De Vlo / De Donut / Het Vuile Bord: Als Sandy terugkomt uit Texas heeft ze per ongeluk een vlo meegenomen. / Patrick denkt dat 'ie na een avond feesten een donut heeft gestolen van SpongeBob. / Meneer Krabs ontdenkt een vuil bord bij de schone vaat. SpongeBob moet het vuiltje met militaristische precisie te lijf gaan.

Vandaag | 23:00 Homicide Hunter

Een feestje op Onafhankelijksdag eindigt in geweld. Een jongeman probeert te vluchten, maar wordt achter het stuur van z'n auto doodgeschoten. Een vreemde aanwijzing leidt naar een zelfbenoemde gangster die zint op wraak.

Vandaag | 23:35 Paw Patrol

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Pups redden een cowboyfeest / Pups redden Alex: Tijdens 'n cowboyfeest ontsnappen er 'n paar koeien uit 'n veewagon. De Paw Patroll moet de koeien terugdrijven naar 't station. // Wanneer hun vriend Alex besluit dat hij lid wil worden van de Paw Patroll, mag hij mee voor een noodgeval.

Vandaag | 23:50 Modern Family

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Fears: Claire gaat met Haley mee voor haar rijexamen, Phil en Luke gaan op een zoektocht in de kruipruimte en Manny is zo bang voor achtbanen dat hij doet alsof ie ziek is om niet naar een feest in een pretpark te hoeven.

Morgen | 00:00 Bong Appetit

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Kookshow waarin chefs maaltijden bereiden met als basisingrediënt cannabis. Pothead Sleepover Party. Abdullah en zijn team geven een pyjamafeestje in het Bong Appetit-huis met Love & Salt-chef-kok Rebecca Merhej. Ze maakt smakelijke hapjes, zoals 's werelds grootste wietbrownie.

Morgen | 00:10 The Real Housewives of Melbourne

De stress slaat toe bij het plannen van het feest voor Pettifleurs vijftigste verjaardag. Zal het haar lukken om alles tot in de puntjes te verzorgen?

Morgen | 01:05 Rugrats

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Tommy's Eerste Verjaardag: Op Tommy's eerste verjaardagsfeest besluiten hij en z'n vrienden dat ze honden willen zijn. Ze denken dat ze honden worden als ze hondenvoer eten, dus ze kapen een hovercraft om het hondenvoer te pakken.

Morgen | 01:35 Bad Dog

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Diggity Dogs: Een hond graaft greppels in de achtertuin, die zijn baasje weer dempt met een bulldozer. Geiten sturen een verjaardagsfeestje in de war en een hond steelt ondergoed.

Morgen | 01:35 Bad Dog

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Diggity Dogs: Een hond graaft greppels in de achtertuin, die zijn baasje weer dempt met een bulldozer. Geiten sturen een verjaardagsfeestje in de war en een hond steelt ondergoed.

Morgen | 02:15 SpongeBob

Seizoen 6 - Aflevering 26 - Het feest van Neptunes: Neptunes vier zijn verjaardag in de Krokante Krab. Al snel komt het treurige verhaal over zijn verloren zoon eruit en dreigt de Krokante Krab erdoor failliet te gaan.

Morgen | 03:00 Drugs Inc.

Seizoen 6 - Aflevering 1 - New Year's Eve NYC: Het grootste feest van het jaar brengt nieuwe kansen voor dealers, maar de politie is op deze speciale avond extra alert.

Morgen | 03:50 SpongeBob

Seizoen 5 - Aflevering 10 - De Vlo / De Donut / Het Vuile Bord: Als Sandy terugkomt uit Texas heeft ze per ongeluk een vlo meegenomen. / Patrick denkt dat 'ie na een avond feesten een donut heeft gestolen van SpongeBob. / Meneer Krabs ontdenkt een vuil bord bij de schone vaat. SpongeBob moet het vuiltje met militaristische precisie te lijf gaan.

Morgen | 05:10 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze zingen en dansen, lezen sprookjes en kijken naar Sprookjesboomfilmpjes. En zo beleven ze samen een groot Sprookjesboomfeest!

Morgen | 05:39 Telekids Mini's: TiTaToverfeest

Kinderprogramma. Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen, Broer en Geeltje, zijn er ook en die maken altijd lol.

Morgen | 06:05 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 38 - Verkleedpartijtje: Peppa en George houden een feestje waar iedereen verkleed komt. Peppa is een elfenprinses en George is een dinosaurus. Peppa moet kiezen wie van haar vriendjes het leukst verkleed is.

Morgen | 07:38 Ducktales

Het zware verjaardagsfeestje!: Ga met Dagobert Duck en zijn familie mee op avontuur!

Morgen | 10:30 My Super Sweet 16

Seizoen 8 - Aflevering 4 - Top5 most Stuntin' Celebrity Bashes: Niemand wist zijn of haar verjaardagsfeest grootser te brengen dan de kinderen van beroemdheden, daarom deze aflevering een speciale top vijf van de meest extravagante sweet-sixteen-feesten ooit gegeven door de rich & fame.

Morgen | 11:36 Unikitty

Het jaarlijkse dansfeest barst weer los in het UniKoninkrijk. Een knallend evenement waar iedereen zijn beste dansmoves laat zien. Iedereen is enthousiast, behalve Richard, die het moeilijk vind zijn innerlijke groove te vinden. Unikitty weet dat Richard zichzelf vrij moet kunnen uiten. Wanneer ze vervolgens een robotpak voor hem hebben, durft Richard eindelijk zichzelf te laten gaan met geweldige moves.

 Meer

Feest gemist

Gisteren 23:13 Evenement van de week

Ieder weekend bezoekt Omroep Zeeland een Zeeuws evenement. Bijvoorbeeld een festival, sportwedstrijd, feest of wandeltocht. Deze week het Oktoberfest in Renesse.

Gisteren 22:13 Evenement van de week

Ieder weekend bezoekt Omroep Zeeland een Zeeuws evenement. Bijvoorbeeld een festival, sportwedstrijd, feest of wandeltocht. Deze week het Oktoberfest in Renesse.

Gisteren 21:13 Evenement van de week

Ieder weekend bezoekt Omroep Zeeland een Zeeuws evenement. Bijvoorbeeld een festival, sportwedstrijd, feest of wandeltocht. Deze week het Oktoberfest in Renesse.

Gisteren 20:35 Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond

Sara, die nog niet eerder kon vertrekken naar Canada omdat ze ziek was, komt toe op de luchthaven. Ze wordt verwelkomd door Stephan, maar weet nog niet dat ook Charlotte op de boerderij is. Iemand van Mariannes mannen uit zijn gevoelens voor haar. Etienne toont zijn hotel, dat binnenkort de deuren opent, aan Sabine, Rebecca en Isabel. In Bulgarije is de laatste oogst binnengehaald en Victor geeft een feest voor al zijn personeel. Gerard staat voor het eerste keuzemoment: hij moet een van zijn drie dames huiswaarts sturen.

Gisteren 20:13 Evenement van de week

Ieder weekend bezoekt Omroep Zeeland een Zeeuws evenement. Bijvoorbeeld een festival, sportwedstrijd, feest of wandeltocht. Deze week het Oktoberfest in Renesse.

Gisteren 19:13 Evenement van de week

Ieder weekend bezoekt Omroep Zeeland een Zeeuws evenement. Bijvoorbeeld een festival, sportwedstrijd, feest of wandeltocht. Deze week het Oktoberfest in Renesse.

Gisteren 18:13 Evenement van de week

Ieder weekend bezoekt Omroep Zeeland een Zeeuws evenement. Bijvoorbeeld een festival, sportwedstrijd, feest of wandeltocht. Deze week het Oktoberfest in Renesse.

Gisteren 17:13 Evenement van de week: Oktoberfest Renesse

Ieder weekend bezoekt Omroep Zeeland een Zeeuws evenement. Bijvoorbeeld een festival, sportwedstrijd, feest of wandeltocht. Deze week het Oktoberfest in Renesse.

Gisteren 14:57 Telekids Mini's: TiTaToverfeest

Kinderprogramma. Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen, Broer en Geeltje, zijn er ook en die maken altijd lol.

Gisteren 12:35 Bubble Guppies

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Feestje op zee: Haal het anker op! Het is tijd voor een feestje op zee! Maar als het schip op een grote bol ijs dreigt te botsen, moeten de Guppies het schip en het feest redden met hun kennis van boten.

Gisteren 08:50 Henry Danger

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Live & levensgevaarlijk: deel 1: Captain Man en Kid Danger worden door een beroemde vlogger uitgenodigd op een feest. Ze blijken echter de enige gasten te zijn en vlogger Frankini heeft heel andere plannen.

Gisteren 08:15 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 35 - Frans-Brits-Amerikaanse animatieserie. Noddy en de zaak van het spookgeluid. Pat-Pat geeft een Pompoenen-nacht feest, maar net als het feest gaat beginnen klinkt er een eng spookgeluid in de verte. Noddy gaat op onderzoek uit en ontdekt wat er kan gebeuren als batterijen leeg raken.

Gisteren 05:39 Telekids Mini's: TiTaToverfeest

Kinderprogramma. Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen, Broer en Geeltje, zijn er ook en die maken altijd lol.

Eergisteren 21:27 Familie Kruys

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Nederlandse komische serie. Bette wil haar verjaardag niet vieren, maar daar neemt niemand genoegen mee. Tijdens haar feest is zij niet de enige die verrast wordt.

Eergisteren 20:01 Crime Scene Investigation

Seizoen 13 - Aflevering 17 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Dead of the class. David Phillips woont een klasreünie bij. Het feest wordt echter abrupt verstoord wanneer in een achterkamertje van de feestzaal het lichaam wordt gevonden van Becca Sloan, indertijd het mooiste en populairste meisje van de klas. Phillips schakelt het team in om de zaak te onderzoeken. Russell vermoedt al snel dat Kelly Nash bij de moord betrokken is. Kelly was vroeger de beste vriendin van Becca, maar had kort voor Becca's dood hoogoplopende ruzie met haar.

Eergisteren 18:00 The Office

Seizoen 4 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie. Goodbye Toby, Pt 2. Michael wil een groot feest om Toby's vertrek bij Dunder Mifflin te vieren. Phyllis neemt de feestcommissie over. Dwight en Meredith ontgroenen de nieuwe personeelsvrouw. Deel 2 van 2.

Eergisteren 17:35 The Office

Seizoen 4 - Aflevering 18 - Amerikaanse komische serie. Goodbye Toby, Pt 1. Michael wil een groot feest om Toby's vertrek bij Dunder Mifflin te vieren. Phyllis neemt de feestcommissie over. Dwight en Meredith ontgroenen de nieuwe personeelsvrouw. Deel 1 van 2.

Eergisteren 16:50 The Goldbergs

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. Han Ukkah Solo. Als blijkt dat er bij de Chanoeka maar één lied gezongen zal worden, overtuigt Beverly Erica van de noodzaak om het feest met het perfecte lied te verrijken.

Eergisteren 13:55 Halloween Baking Championship

Aflevering 4 - Hallowedding: De bakkers bereiden zich voor op Halloween met spookachtige petit fours voor een feest voor een aanstaande bruid. Later maken ze een griezelbruidstaart voor spookachtige stellen.

Eergisteren 12:40 Modern Family

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Fizbo: Phil en Claire sparen kosten noch moeite voor Luke's verjaardagsfeest, maar als Cameron op het feest verschijnt als Fizbo de clown, veroorzaakt dat een kettingreactie van gebeurtenissen die eindigt in het ziekenhuis.

Eergisteren 12:00 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie. All night security dude. Boven de schoenwinkel van Al wordt een gymzaal geopend voor zwaarlijvigen. Wanneer het plafond instort tijdens een dansoefening, zit Al zonder werk. Tot de winkel is hersteld, gaat hij aan de slag als nachtwaker in de school van Kelly en Bud.

Eergisteren 06:00 How I Met Your Mother

Seizoen 3 - Aflevering 12 - No Tomorrow: Ted doet Barney na en viert St. Patrick's Day alsof het zijn laatste is. Na het feest brengt Marshall hem met beide benen op de grond.

 Meer