FC Twente

FC Twente op tv

FC Twente is een voetbalclub die uitkomt in de Eredivisie. De wedstrijden van FC Twente worden rechtstreeks uitgezonden op FOX Sports en zijn in samenvatting te zien bij NOS Studio Sport Eredivisie. Bovendien is het eigen programma FC Twente TV te zien op FOX Sports.

FC Twente

De voetbalclub FC Twente komt uit Enschede en is opgericht in 1965 als fusie tussen Sportclub Enschede en Enschedese Boys. In 2010 werd FC Twente voor het eerst in de geschiedenis landskampioen. De KNVB Beker werd drie keer gewonnen door FC Twente: in 1977, 2001 en 2011.

Het landskampioenschap in 2010 betekende voor FC Twente de eerste deelname aan de UEFA Champions League. In de groepsfase werden thuis alle wedstrijden gelijkgespeeld in een groep met Internazionale, Tottenham Hotspur en Werder Bremen. Dat leverde en plek op in de knock-outfase van de Europa League. Daarin werden twee rondes gewonnen en betekende de kwartfinale tegen Villarreal de uitschakeling.

Fc Twente op tv (overige uitzendingen NL)

Za 24 augustus 2019 | 22:30 NOS Studio Sport Eredivisie

Voetbalmagazine met samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de Eredivisie. 4de speelronde: Willem II - FC Emmen, Heracles Almelo - Vitesse, sc Heerenveen - FC Twente en PSV - FC Groningen.

Fc Twente op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 09:21 FC Twente - RKC Waalwijk

FC Twente - RKC Waalwijk. TBA - TBA

Fc Twente gemist

Eerder Vandaag | 01:40 NOS Studio Sport Eredivisie

Gisteren - Sportmagazine, Herhaling. Voetbalmagazine met samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de Eredivisie. ...

Herhaling. Voetbalmagazine met samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de Eredivisie. Speelronde 3, met de volgende samenvattingen: - Fortuna Sittard - Willem II - FC Twente - RKC Waalwijk - Feyenoord - FC Utrecht - AZ - FC Groningen - Heracles Almelo - PSV

Gisteren 16:20 FC Twente - RKC Waalwijk: Nabeschouwing

FC Twente - RKC Waalwijk: Nabeschouwing. Eredivisie op Zondag

Gisteren 16:20 FC Twente - RKC: Interviews

FC Twente - RKC: Interviews. Eredivisie op Zondag Extra

Gisteren 14:30 FC Twente - RKC Waalwijk

FC Twente - RKC Waalwijk. TBA - TBA

Gisteren 14:10 FC Twente - RKC Waalwijk: Voorbeschouwing

FC Twente - RKC Waalwijk: Voorbeschouwing. Eredivisie op Zondag

Gisteren 13:45 FC Twente - RKC: Warming Up

FC Twente - RKC: Warming Up. Eredivisie op Zondag Extra