FC Emmen

FC Emmen op tv

FC Emmen is een voetbalclub die uitkomt in de Jupiler League. De samenvattingen wedstrijden van FC Emmen worden uitgezonden bij Veronica Jupiler League op zaterdag om 18:00 uur. Een deel van de wedstrijden van FC Emmen in de Jupiler League wordt live uitgezonden door FOX Sports. In het schakelprogramma Voetbal op Vrijdag op FOX Sports worden bovendien de hoogtepunten uitgezonden.

Fc Emmen op tv (overige uitzendingen NL)

Zo 27 juni 2021 | 08:40 Zappsport

Seizoen 2020 - Aflevering 62 van 80 - Hellup Voetbal, FC Emmen - AVROTROS Anco Jansen is sterspeler van FC Emmen en staat vooral bekend om zijn keiharde afstandsschoten. Hij is dus dé man om Quinn (9) beter te leren schieten. Bij Aaron (13) draait alles maar om één ding: turnen. Een jaar lang trainde hij keihard op alle onderdelen. Helaas zijn de wedstrijden afgelast. Maar nu toont hij ons zijn talent.

Fc Emmen op tv (overige uitzendingen)

Vr 25 juni 2021 | 18:00 DOC: Aan de hand van Dick Lukkien

Seizoen 2019-2020 - Aflevering 10 van 45 Beleef het seizoen van FC Emmen aan de hand van Dick Lukkien. De succesvolle coach uit Oost-Groningen laat niet alleen zijn persoonlijke en menselijke kant zien in deze documentaire, maar vertelt ook over zijn ambities. Duidelijk is dat Dick Lukkien een trainer is waar zijn spelers voor door het vuur gaan.

Wo 30 juni 2021 | 20:00 DOC: Anco

Seizoen 2019-2020 - Aflevering 9 van 45 Anco Jansen is één van de smaakmakers van FC Emmen en sowieso een spraakmakende speler in de Eredivisie. Áls hij speelt tenminste. Een hardnekkige knieblessure houdt hem aan de kant. In deze ESPN DOC volgen we Anco Jansen in zijn revalidatie en leren we hem kennen als voetballer, zoon, echtgenoot, vader en 'moeilijke jongen'.