Familie op tv (tv-tips)

Di 22 oktober 2019 | 18:05 The Bold and the Beautiful

Seizoen 34 - Aflevering 8167 - Amerikaanse soap. De families Forrester, Logan en Spencer maken zich allemaal druk over Thomas. Het is nog steeds niet duidelijk of hij zijn verwondingen zal overleven. Rechercheur Sanchez maakt het Ridge en Brooke niet makkelijk als hij hen ondervraagt over Thomas' ongeluk.

Vandaag | 15:30 Donderbroek IMDb: 3.7

IMDB * 3.7 - Familiefilm, Brits Duitse familiekomedie. Patrick Smash laat voortdurend winden en wordt daarom op school door iedereen gemeden. Behalve door zijn enige vriendje, de uitvinder Alan.

Brits-Duitse familiekomedie. Patrick Smash laat voortdurend winden en wordt daarom op school door iedereen gemeden. Behalve door zijn enige vriendje, de uitvinder Alan.

Zo 20 oktober 2019 | 21:30 Familie Kruys

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Nederlandse komische serie. Bette wil haar verjaardag niet vieren, maar daar neemt niemand genoegen mee. Tijdens haar feest is zij niet de enige die verrast wordt.

Wo 23 oktober 2019 | 17:35 The Bold and the Beautiful

Seizoen 34 - Aflevering 8167 - Amerikaanse soap. De families Forrester, Logan en Spencer maken zich allemaal druk over Thomas. Het is nog steeds niet duidelijk of hij zijn verwondingen zal overleven. Rechercheur Sanchez maakt het Ridge en Brooke niet makkelijk als hij hen ondervraagt over Thomas' ongeluk.

Overmorgen | 20:25 Docu: Louis Theroux - The Most Hated Family in America

Overmorgen - Documentaire, Met leuzen als 'Thank god for dead soldiers' en 'God hates fags' maakt de Amerikaanse ...

Met leuzen als 'Thank god for dead soldiers' en 'God hates fags' maakt de Amerikaanse familie Phelps zich niet populair. Louis Theroux bezocht de aanhangers van de Westboro Baptist Church in de documentaire The Most Hated Family in America. Homoseksualiteit Topeka, in de staat Kansas, is de thuisbasis van de familie Phelps. Met haar 71 leden vormt ze de Westboro Baptist Church, een conservatieve christengemeenschap die fel gekant is tegen homoseksualiteit en andere zogenaamd seksuele afwijkingen. Verbazingwekkend Louis Theroux bracht drie weken bij de familie door, die hij beschrijft als verbazingwekkend 'all-American'. Met hun hagelwitte tanden en vrolijk karakter lijkt de familie Phelps een charmante bende. Ze zijn intelligent, hebben goede banen en zijn erg vriendelijk. Maar schijn bedriegt.

Vandaag | 11:05 DWDD: o.a. Merel Westrik en Linda de Mol

Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Talkshow 'Ladies Night': Linda de Mol en ...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Talkshow 'Ladies Night': Linda de Mol en Merel Westrik Linda de Mol stapte van RTL over naar Talpa, het bedrijf van haar broer John de Mol. Ze kreeg de creatieve leiding over Net5, dat dé vrouwenzender van Nederland moet worden. En dat kan natuurlijk niet zonder talkshow, dus nu is ‘Ladies Night’ een feit, gepresenteerd door Merel Westrik. Beide dames zitten aan tafel. Familie leeft geïsoleerd in Drenthse boederij Te bizar voor woorden: de situatie bij het Drentse dorp Ruinerwold. In een boerderij werden zes kinderen gevonden die waarschijnlijk al negen jaar zonder contact met buitenwereld hebben geleefd. In een kelder wachtten zij met, naar alle waarschijnlijkheid hun vader, ‘het einde der tijden af’. Vandaag werden ze door de politie uit de boerderij gehaald. Aan tafel Sander Dekker, verslaggever bij Dagblad van het Noorden. Docu: 'Mijn dochter de vlogger' Joep van Osch en Doortje Smithuijsen volgen in de documentaire ‘Mijn dochter de vlogger’ de ouders van kinderen met een eigen YouTube-kanaal. Jaydie (3), Jaylinn (9) en Nina (13) worden door hun moeders geregisseerd bij het opnemen van video’s, poseren voor de camera van hun vader voor Instagramfoto’s en nemen samen met hun ouders filmpjes op. De documentaire onderzoekt de vraag waarom deze ouders zo betrokken zijn bij het online succes van hun jonge kind en biedt een intieme, eerlijke kijk achter de schermen van de camera’s. De documentairemakers zitten aan tafel met Jaylinn en haar vader Andy. Muziek SYML SYML is het alter ego van Brian Fennell. SYML betekent ‘simpel’ in Welsh, de taal van Fennells biologische voorouders, alhoewel hij zelf uit Seattle komt. Na twee EP’s verschijnt in 2019 zijn officiële solodebuut, getiteld SYML. 'Where’s My Love' werd dankzij meerdere tv-series een wereldhit, met bijna honderd miljoen streams op Spotify. Simpele doch prachtige liedjes, met een mooie stem, folky inslag en een elektronisch jasje. Op ons podium speelt hij 'Clean Eyes'. Özcan Akyol is tafelheer!

Je vindt hier de programma's van Familie op tv We hebben de volgende programma's voor Familie The Bold and the Beautiful: 22/10 - Soap, Seizoen 34 Aflevering 8167 Amerikaanse soap. De families Forrester, Logan en Spencer maken zich allemaal. Donderbroek: IMDB * 3.7 - Familiefilm, Brits Duitse familiekomedie. Patrick Smash laat voortdurend winden en wordt daarom op school door iedereen gemeden. Behalve door zijn enige vriendje, de uitvinder Alan. Familie Kruys: 20/10 - Komische serie, Seizoen 5 Aflevering 8 Nederlandse komische serie. Bette wil haar verjaardag niet vieren, maar. The Bold and the Beautiful: 23/10 - Soap, Seizoen 34 Aflevering 8167 Amerikaanse soap. De families Forrester, Logan en Spencer maken zich allemaal. Docu: Louis Theroux - The Most Hated Family in America: Overmorgen - Documentaire, Met leuzen als 'Thank god for dead soldiers' en 'God hates fags' maakt de Amerikaanse. DWDD: o.a. Merel Westrik en Linda de Mol: Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Talkshow 'Ladies Night': Linda de Mol en. The Bold And The Beautiful: Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations. The Bold And The Beautiful, The Beginning: Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations. Teen Mom 2: Seizoen 9 Aflevering 19 Hey Girl Hey: Teen Mom is een spin off van de documentaireserie 16 & Pregnant van MTV. We. Teen Mom 2: Seizoen 9 Aflevering 20 Welcome to the Jungle: Teen Mom is een spin off van de documentaireserie 16 & Pregnant van MTV..

Familie op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 13:55 Steenrijk, straatarm

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Realityreeks waarin een rijk en een arm gezin een week lang van huis, budget en dagelijks leven ruilen. Deze week verruilen Gerrit en Ronald het rustige Nijkerk met de volksbuurt de Wielenpôlle van de familie Kooistra. Gaan Gerrit en Ronald het rustige Nijkerk missen? En hoe gaat de familie Kooistra reageren als ze ineens een zwembad in de tuin hebben?

Vandaag | 14:55 Kruispunt

Aflevering 16 - Levensbeschouwelijk reportagemagazine. De Puttense razzia: vergeving en verzoening. Kun je als dorp verder leven als bijna alle vaders, grootvaders en ooms bij een razzia zijn weggevoerd en het dorp vaderloos achterlaten? Dat gebeurde in Putten bij de Razzia van 1 en 2 oktober 1944, een historisch drama zonder weerga. Driekwart eeuw later trekken in de weken voor bevrijdingsdag 2019 tientallen nabestaanden van Putten naar de plek waar vele vaders, grootvaders en ooms begraven liggen. Ze bouwen daar samen met de Duitsers een Tuin van Ontmoeting, als teken van verzoening. Dit is het ontroerende verhaal van mensen van Putten die 75 jaar na de Razzia samen optrekken met de Duitsers van Ladelund - waar hun familieleden begraven liggen - om verder te werken aan verzoening en ontmoeting. Wat in 1944 onmogelijk leek, is door alle tranen van verdriet en rouw toch mogelijk gebleken. De Tuin van Ontmoeting en Verzoening, 75 jaar na de Razzia van Putten.

Vandaag | 15:30 Pawn Stars

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Realityreeks over de Harrison-familie, de eigenaars van een pandjeswinkel in Las Vegas

Vandaag | 16:00 Pawn Stars

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Realityreeks over de Harrison-familie, de eigenaars van een pandjeswinkel in Las Vegas

Vandaag | 16:00 Verslaafd!

Herhaling. Vanavond start een nieuw seizoen van 'Verslaafd'. Deze reeks wordt afwisselend gepresenteerd door Peter van der Vorst en Ewout Genemans en is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Helpende hand Samen met interventionist Maarten Dammers bieden Peter en Ewout de helpende hand aan verslaafden en zijn of haar wanhopige familieleden. Verhalen Elke aflevering staat een andere verslaafde centraal. Hun verhalen kunnen behoorlijk uiteenlopen. Van het snuiven van speed om slank te blijven tot extreem drugsgebruik als gevolg van een een groot probleem onder de lokale jeugd.

Vandaag | 17:30 Flodder

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Nederlandse komische serie. Soldaat Kees. Zoon Kees krijgt een oproep voor militaire dienst. Met alle middelen probeert de rest van de familie te voorkomen dat hij in dienst moet.

Vandaag | 18:00 Flodder

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Nederlandse komische serie. Vlees. De familie gaat barbecuen. Kareltje tikt een partijtje scharrelvlees op de kop. Hij weet echter niet dat het vlees afkomstig is van een dorp dat in quarantaine geplaatst is.

Vandaag | 18:00 Pawn Stars

Amerikaanse realityserie waarin drie generaties van de familie Harrison worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden in pandjeshuis de Gold & Silver Pawn Shop in Las Vegas. Grootvader Richard, zoon Rick, kleinzoon Corey en diens jeugdvriend Austin Russell beoordelen zorgvuldig de waarde van de grote diversiteit aan artikelen die hun kleurrijke klanten bij ze binnenbrengen.

Vandaag | 18:30 Pawn Stars

Amerikaanse realityserie waarin drie generaties van de familie Harrison worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden in pandjeshuis de Gold & Silver Pawn Shop in Las Vegas. Grootvader Richard, zoon Rick, kleinzoon Corey en diens jeugdvriend Austin Russell beoordelen zorgvuldig de waarde van de grote diversiteit aan artikelen die hun kleurrijke klanten bij ze binnenbrengen.

Vandaag | 19:00 Pawn Stars

Amerikaanse realityserie waarin drie generaties van de familie Harrison worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden in pandjeshuis de Gold & Silver Pawn Shop in Las Vegas. Grootvader Richard, zoon Rick, kleinzoon Corey en diens jeugdvriend Austin Russell beoordelen zorgvuldig de waarde van de grote diversiteit aan artikelen die hun kleurrijke klanten bij ze binnenbrengen.

Vandaag | 19:15 Typisch Groesbeek

Seizoen 9 - Aflevering 11 - Humaninterestmagazine over de levens van gewone mensen in het dorp Groesbeek. De kermisfamilie Saedt strijkt neer in Etten-Leur. Familieleden van een Canadese soldaat bezoeken zijn graf. Sonja sluit haar lunchroom.

Vandaag | 19:35 The Ghost Whisperer

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. Dead to Rights. Melinda krijgt boodschappen door van een geest die zweeft tussen leven en dood. Hugh ligt in een diepe coma en smeekt Melinda om hulp. Hij is al maandenlang hersendood, maar de machines verhinderen hem om te sterven. Zijn geest kan dus ook niet overgaan en blijft gevangen in zijn lichaam. Hughs vrouw Lisa wil de stekker uittrekken, maar zijn ouders willen hem niet laten gaan. Zij denken bovendien dat Lisa verantwoordelijk is voor zijn toestand en enkel uit is op zijn familiefortuin.

Vandaag | 21:30 Je Kent Me Toch Schat?

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Realityshow waarin acht liefdeskoppels in een prachtig romantisch kasteel verblijven om daar met elkaar de ultieme liefdestest aan te gaan. In de grote finale zijn er nog twee liefdeskoppels in de race. Welk stel wint en maakt samen een droomreis om de liefde te vieren? Op het plein voor het kasteel staan tientallen mensen opgesteld. De koppels staan voor de grote uitdaging om zo snel mogelijk drie familieleden van hun echtgenoot eruit te pikken. Wie valt er keihard door de mand? En welk koppel krijgt een voorsprong bij het grote finalespel?

Vandaag | 21:30 Zo goed als nieuw

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Realityreeks waarin bijzondere voorwerpen volledig gerestaureerd worden. In deze aflevering krijgt een door het weer aangetast standbeeld, bomvol emotionele waarde, een flinke opfrisbeurt. Een geërfde kast, die al jaren in de familie is, overleeft als enige meubelstuk een brand in huis maar de flinke roetschade lijkt onherstelbaar. Patty bewijst het tegendeel en schakelt een expert in om de kast volledig te renoveren tot grote vreugde van de eigenaresse. En tot slot is er op Chateau Meiland door gastheer Martien tijdens de grootschalige verbouwing een oude en versleten kinderwagen gevonden. Martien ziet al gauw dat deze kinderwagen, eenmaal in volle glorie hersteld, een prachtige toevoeging aan het Chateau zou kunnen zijn. Patty regelt de allerbeste expert voor deze klus en levert de Zo goed als nieuwe kinderwagen persoonlijk af op het Chateau!

Morgen | 00:10 Safta Judith

Documentaire over de grootmoeder van documentairemaakster Iris Mimoun, die op haar negentiende overleed aan de gevolgen van een abortus. Filmmaakster Iris Mimon groeit op met het verhaal dat haar Israëlische oma op haar negentiende is overleden. Als Iris erachter komt dat oma Judith door een abortus om het leven is gekomen, raakt ze in de ban van haar mysterieuze geschiedenis. Het enige bewijs van oma's bestaan, is één zwart-witfoto van een jonge vrouw. Van jongs af aan wist Iris dat ze dit verhaal ooit zou gaan uitzoeken. Precies zestig jaar na dato is het nu of nooit; voordat er geen familieleden meer in leven zijn om het geheim te ontrafelen.

 Meer

Familie op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 11:40 The Bold And The Beautiful

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.

Vandaag | 12:10 The Bold And The Beautiful, The Beginning

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.

Vandaag | 12:25 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 19 - Hey Girl Hey: Teen Mom is een spin-off van de documentaireserie 16 & Pregnant van MTV. We volgen de verhalen van vier meisjes uit het eerste seizoen van 16 & Pregnant, die met de eerste jaren van het moederschap om moeten gaan. In elke aflevering volgen we vier tienermeisjes die te maken hebben met de problemen van de pubertijd, groeipijn en volwassen worden, boven op de verantwoordelijkheden van het moederschap. Elk verhaal biedt een uniek kijkje in de vele uitdagingen voor jonge moeders: het huwelijk, relaties, steun van familie of juist geen steun, adoptie, financiën, roddels in de samenleving, schoolexamens, studeren, een baan vinden of ontslagen worden en de spannende stap om uit huis te gaan en een eigen gezin te stichten.

Vandaag | 13:20 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 20 - Welcome to the Jungle: Teen Mom is een spin-off van de documentaireserie 16 & Pregnant van MTV. We volgen de verhalen van vier meisjes uit het eerste seizoen van 16 & Pregnant, die met de eerste jaren van het moederschap om moeten gaan. In elke aflevering volgen we vier tienermeisjes die te maken hebben met de problemen van de pubertijd, groeipijn en volwassen worden, boven op de verantwoordelijkheden van het moederschap. Elk verhaal biedt een uniek kijkje in de vele uitdagingen voor jonge moeders: het huwelijk, relaties, steun van familie of juist geen steun, adoptie, financiën, roddels in de samenleving, schoolexamens, studeren, een baan vinden of ontslagen worden en de spannende stap om uit huis te gaan en een eigen gezin te stichten.

Vandaag | 16:35 Het Zonnetje In Huis

Nederlandse comedyserie over de familie Bovenkerk.

Vandaag | 17:05 Het Zonnetje In Huis

Nederlandse comedyserie over de familie Bovenkerk.

Vandaag | 17:40 The Bold And The Beautiful

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.

Vandaag | 18:10 Goede Tijden, Slechte Tijden

Nederlandse soapserie over de perikelen rondom verschillende families in het plaatsje Meerdijk.

Vandaag | 20:30 Secret Life Of Brothers And Sisters

Eerste aflevering. Episode 1: Hoe gedragen kinderen zich in het bijzijn van broertjes en zusjes? Kunnen ze hun onafhankelijkheid behouden en hun eigen vriendschappen aanknopen, of vertrouwen ze op hun familie?

Vandaag | 21:30 Het Zonnetje In Huis

Nederlandse comedyserie over de familie Bovenkerk.

Vandaag | 22:00 Het Zonnetje In Huis

Nederlandse comedyserie over de familie Bovenkerk.

Vandaag | 22:30 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 20 - Welcome to the Jungle: Teen Mom is een spin-off van de documentaireserie 16 & Pregnant van MTV. We volgen de verhalen van vier meisjes uit het eerste seizoen van 16 & Pregnant, die met de eerste jaren van het moederschap om moeten gaan. In elke aflevering volgen we vier tienermeisjes die te maken hebben met de problemen van de pubertijd, groeipijn en volwassen worden, boven op de verantwoordelijkheden van het moederschap. Elk verhaal biedt een uniek kijkje in de vele uitdagingen voor jonge moeders: het huwelijk, relaties, steun van familie of juist geen steun, adoptie, financiën, roddels in de samenleving, schoolexamens, studeren, een baan vinden of ontslagen worden en de spannende stap om uit huis te gaan en een eigen gezin te stichten.

Vandaag | 22:30 Goede Tijden, Slechte Tijden

Nederlandse soapserie over de perikelen rondom verschillende families in het plaatsje Meerdijk.

Vandaag | 23:00 The Bold And The Beautiful

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.

Vandaag | 23:30 The Bold And The Beautiful, The Beginning

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.

Morgen | 00:30 Secret Life Of Brothers And Sisters

Eerste aflevering. Episode 1: Hoe gedragen kinderen zich in het bijzijn van broertjes en zusjes? Kunnen ze hun onafhankelijkheid behouden en hun eigen vriendschappen aanknopen, of vertrouwen ze op hun familie?

Morgen | 00:30 Alaska: The Last Frontier

Seizoen 8 - Aflevering 15 - Thrill Of The Hunt: Ondanks barre weersomstandigheden, tegenslagen en familieperikelen proberen de Kilchers samen de rijke traditie van het leven op de homestead in stand te houden.

Morgen | 01:00 Het Zonnetje In Huis

Nederlandse comedyserie over de familie Bovenkerk.

Morgen | 01:30 Het Zonnetje In Huis

Nederlandse comedyserie over de familie Bovenkerk.

Morgen | 02:35 Apocalypto

Gewelddadige indringers bedreigen een Maya gemeenschap. Het bestaan van Jaguar Paw en zijn gezin wordt wreed verstoord als hij door de indringers ontvoerd wordt naar een door angst en onderdrukking geregeerde wereld. De reis is lang en gevaarlijk. ...

Gewelddadige indringers bedreigen een Maya gemeenschap. Het bestaan van Jaguar Paw en zijn gezin wordt wreed verstoord als hij door de indringers ontvoerd wordt naar een door angst en onderdrukking geregeerde wereld. De reis is lang en gevaarlijk. Door een speling van het lot krijgt hij de kans te ontsnappen. Aangespoord door de liefde voor zijn vrouw en familie probeert hij terug naar huis te keren om zijn gezin te redden.

Morgen | 03:20 Het Zonnetje In Huis

Nederlandse comedyserie over de familie Bovenkerk.

Morgen | 03:45 Het Zonnetje In Huis

Nederlandse comedyserie over de familie Bovenkerk.

Morgen | 04:05 GTST Classics

Nederlandse soapserie over de perikelen rondom verschillende families in het plaatsje Meerdijk.

Morgen | 04:25 GTST Classics

Nederlandse soapserie over de perikelen rondom verschillende families in het plaatsje Meerdijk.

Morgen | 07:00 GTST Classics

Nederlandse soapserie over de perikelen rondom verschillende families in het plaatsje Meerdijk.

Morgen | 07:30 GTST Classics

Nederlandse soapserie over de perikelen rondom verschillende families in het plaatsje Meerdijk.

Morgen | 08:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Nederlandse soapserie over de perikelen rondom verschillende families in het plaatsje Meerdijk.

Morgen | 08:30 The Bold And The Beautiful

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.

Morgen | 09:00 The Bold And The Beautiful, The Beginning

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.

Morgen | 09:55 Secret Life Of Brothers And Sisters

Eerste aflevering. Episode 1: Hoe gedragen kinderen zich in het bijzijn van broertjes en zusjes? Kunnen ze hun onafhankelijkheid behouden en hun eigen vriendschappen aanknopen, of vertrouwen ze op hun familie?

Morgen | 11:10 Goede Tijden, Slechte Tijden

Nederlandse soapserie over de perikelen rondom verschillende families in het plaatsje Meerdijk.

Morgen | 11:40 The Bold And The Beautiful

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.

Morgen | 12:10 The Bold And The Beautiful, The Beginning

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.

Morgen | 12:15 Buried

Morgen - Als de Amerikaanse vrachtwagenchauffeur Paul Conroy (Ryan Reynolds) zijn ogen opent in een gesloten houten kist komt het langzaam terug. Zijn konvooi werd door Irakese rebellen overvallen, hij verloor zijn collega's uit het oog en raakte ...

Als de Amerikaanse vrachtwagenchauffeur Paul Conroy (Ryan Reynolds) zijn ogen opent in een gesloten houten kist komt het langzaam terug. Zijn konvooi werd door Irakese rebellen overvallen, hij verloor zijn collega's uit het oog en raakte bewusteloos. Als hij zich realiseert waar hij is, dringt de gekmakende waarheid tot hem door: ze hebben hem gegijzeld en levend begraven ergens in de woestijn. In zijn kist vindt hij een aansteker, een telefoon met camera en een zaklamp. Paul probeert niet in paniek te raken en zijn familie, werkgever en het leger te bereiken voor hulp, maar de doodsangst slaat onherroepelijk toe.

Morgen | 12:25 Stuart Little

Morgen - De Littles gaan naar het weeshuis om een nieuw familielid te adopteren. De zoon, George, verkiest een kleiner broertje boven een grotere broer. Zijn verzoek wordt wel heel letterlijk genomen, wanneer zijn ouders een charmant jong muisje, ...

De Littles gaan naar het weeshuis om een nieuw familielid te adopteren. De zoon, George, verkiest een kleiner broertje boven een grotere broer. Zijn verzoek wordt wel heel letterlijk genomen, wanneer zijn ouders een charmant jong muisje, Stuart, uitkiezen. George is niet blij met zijn nieuwe broertje en de huiskat, Snowbell, is ook niet enthousiast. Ze smeden samen een complot om van kleine Stuart af te komen. Stuart raapt al zijn moed en liefde bij elkaar en laat aan zijn nieuwe familie zien dat ook uit een kleine muis waardevolle dingen kunnen komen.

 Meer

Familie gemist

Eerder Vandaag | 03:10 DWDD: o.a. Merel Westrik en Linda de Mol

Gisteren - Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Talkshow 'Ladies Night': Linda de ...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Talkshow 'Ladies Night': Linda de Mol en Merel Westrik Linda de Mol stapte van RTL over naar Talpa, het bedrijf van haar broer John de Mol. Ze kreeg de creatieve leiding over Net5, dat dé vrouwenzender van Nederland moet worden. En dat kan natuurlijk niet zonder talkshow, dus nu is ‘Ladies Night’ een feit, gepresenteerd door Merel Westrik. Beide dames zitten aan tafel. Familie leeft geïsoleerd in Drenthse boederij Te bizar voor woorden: de situatie bij het Drentse dorp Ruinerwold. In een boerderij werden zes kinderen gevonden die waarschijnlijk al negen jaar zonder contact met buitenwereld hebben geleefd. In een kelder wachtten zij met, naar alle waarschijnlijkheid hun vader, ‘het einde der tijden af’. Vandaag werden ze door de politie uit de boerderij gehaald. Aan tafel Sander Dekker, verslaggever bij Dagblad van het Noorden. Docu: 'Mijn dochter de vlogger' Joep van Osch en Doortje Smithuijsen volgen in de documentaire ‘Mijn dochter de vlogger’ de ouders van kinderen met een eigen YouTube-kanaal. Jaydie (3), Jaylinn (9) en Nina (13) worden door hun moeders geregisseerd bij het opnemen van video’s, poseren voor de camera van hun vader voor Instagramfoto’s en nemen samen met hun ouders filmpjes op. De documentaire onderzoekt de vraag waarom deze ouders zo betrokken zijn bij het online succes van hun jonge kind en biedt een intieme, eerlijke kijk achter de schermen van de camera’s. De documentairemakers zitten aan tafel met Jaylinn en haar vader Andy. Muziek SYML SYML is het alter ego van Brian Fennell. SYML betekent ‘simpel’ in Welsh, de taal van Fennells biologische voorouders, alhoewel hij zelf uit Seattle komt. Na twee EP’s verschijnt in 2019 zijn officiële solodebuut, getiteld SYML. 'Where’s My Love' werd dankzij meerdere tv-series een wereldhit, met bijna honderd miljoen streams op Spotify. Simpele doch prachtige liedjes, met een mooie stem, folky inslag en een elektronisch jasje. Op ons podium speelt hij 'Clean Eyes'. Özcan Akyol is tafelheer!

Eerder Vandaag | 00:05 DWDD: o.a. Merel Westrik en Linda de Mol

Gisteren - Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Talkshow 'Ladies Night': Linda de ...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Talkshow 'Ladies Night': Linda de Mol en Merel Westrik Linda de Mol stapte van RTL over naar Talpa, het bedrijf van haar broer John de Mol. Ze kreeg de creatieve leiding over Net5, dat dé vrouwenzender van Nederland moet worden. En dat kan natuurlijk niet zonder talkshow, dus nu is ‘Ladies Night’ een feit, gepresenteerd door Merel Westrik. Beide dames zitten aan tafel. Familie leeft geïsoleerd in Drenthse boederij Te bizar voor woorden: de situatie bij het Drentse dorp Ruinerwold. In een boerderij werden zes kinderen gevonden die waarschijnlijk al negen jaar zonder contact met buitenwereld hebben geleefd. In een kelder wachtten zij met, naar alle waarschijnlijkheid hun vader, ‘het einde der tijden af’. Vandaag werden ze door de politie uit de boerderij gehaald. Aan tafel Sander Dekker, verslaggever bij Dagblad van het Noorden. Docu: 'Mijn dochter de vlogger' Joep van Osch en Doortje Smithuijsen volgen in de documentaire ‘Mijn dochter de vlogger’ de ouders van kinderen met een eigen YouTube-kanaal. Jaydie (3), Jaylinn (9) en Nina (13) worden door hun moeders geregisseerd bij het opnemen van video’s, poseren voor de camera van hun vader voor Instagramfoto’s en nemen samen met hun ouders filmpjes op. De documentaire onderzoekt de vraag waarom deze ouders zo betrokken zijn bij het online succes van hun jonge kind en biedt een intieme, eerlijke kijk achter de schermen van de camera’s. De documentairemakers zitten aan tafel met Jaylinn en haar vader Andy. Muziek SYML SYML is het alter ego van Brian Fennell. SYML betekent ‘simpel’ in Welsh, de taal van Fennells biologische voorouders, alhoewel hij zelf uit Seattle komt. Na twee EP’s verschijnt in 2019 zijn officiële solodebuut, getiteld SYML. 'Where’s My Love' werd dankzij meerdere tv-series een wereldhit, met bijna honderd miljoen streams op Spotify. Simpele doch prachtige liedjes, met een mooie stem, folky inslag en een elektronisch jasje. Op ons podium speelt hij 'Clean Eyes'. Özcan Akyol is tafelheer!

Gisteren 22:25 De Rijdende Rechter: Laat je niet kisten

Gisteren - Realityreeks, Vanavond in De Rijdende Rechter: Laat je niet kisten. Als de moeder van Fred en Diana Klopper ...

Vanavond in De Rijdende Rechter: Laat je niet kisten. Als de moeder van Fred en Diana Klopper overlijdt, besluit hun zwager te bellen met de uitvaartondernemer. Maar dan begint het drama pas echt. Hun moeder is verzekerd bij Dela, maar de zwager belt per ongeluk een verkeerd nummer en komt zonder het te weten bij een andere uitvaartondernemer terecht, namelijk bij Uitvaart24. Uitvaart24 zet alles in werking, maar de familie blijft in de veronderstelling contact te hebben met Dela. Pas een paar dagen later, als hun moeder inmiddels is verplaatst naar een onbekend mortuarium, komt de aap uit de mouw. De familie Klopper is woest en van mening dat Uitvaart24 willens en wetens hun naam verborgen houdt om zo klanten te vangen. Zeker als blijkt dat er eerst een rekening betaald moet worden voordat hun moeder kan worden verplaatst. Klopper begint een website en schrijft een slechte recensie. Jan-Jaap Palma van Uitvaart24 beweert goed te hebben gehandeld, daarom moeten de Kloppers stoppen met het zwartmaken van het bedrijf.

Eergisteren 21:30 Nieuw: Cultuurshock

Eergisteren - Realityreeks, In het nieuwe programma Cultuurshock gaan Nederlandse gezinnen een week wonen, werken en ...

In het nieuwe programma Cultuurshock gaan Nederlandse gezinnen een week wonen, werken en leven bij de meest extreme culturen ter wereld. Elke aflevering is een ander gezin op een andere locatie te zien. Ze zullen hun grenzen moeten verleggen, omdat de locatie en de cultuur volledig vreemd en onbekend voor ze is. Zo gaat het ene gezin een nomadenbestaan leiden in het ijskoude Siberië en treedt een andere familie toe tot een strenggelovige woongemeenschap in Bolivia. Hoe snel weten de Nederlanders zich aan te passen aan het leven van hun gastgezin?

Eerder Vandaag | 11:10 Goede Tijden, Slechte Tijden

Nederlandse soapserie over de perikelen rondom verschillende families in het plaatsje Meerdijk.

Eerder Vandaag | 09:40 Southern Fried Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Kissing Cousins: Op familiebijeenkomsten lopen de spanningen soms hoog op. Wanneer een neef en een nicht verliefd worden, eindigt hun relatie met negen dodelijke slachtoffers.

Eerder Vandaag | 09:00 The Bold And The Beautiful, The Beginning

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.

Eerder Vandaag | 08:30 The Bold And The Beautiful

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.

Eerder Vandaag | 08:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Nederlandse soapserie over de perikelen rondom verschillende families in het plaatsje Meerdijk.

Eerder Vandaag | 07:30 GTST Classics

Nederlandse soapserie over de perikelen rondom verschillende families in het plaatsje Meerdijk.

Eerder Vandaag | 07:00 GTST Classics

Nederlandse soapserie over de perikelen rondom verschillende families in het plaatsje Meerdijk.

Eerder Vandaag | 04:49 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 7 - Aflevering 21 - The Gift: Tia verrast haar familie, de ex-gevangenen en de honden met een uniek kerstcadeau. Het wordt een hele klus om het enorme cadeau te veranderen in iets wat Villalobos kan gebruiken.

Eerder Vandaag | 04:49 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 7 - Aflevering 21 - The Gift: Tia verrast haar familie, de ex-gevangenen en de honden met een uniek kerstcadeau. Het wordt een hele klus om het enorme cadeau te veranderen in iets wat Villalobos kan gebruiken.

Eerder Vandaag | 04:45 Rosewood

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. Tree Toxin and Three Stories. Rosewood en Villa krijgen hulp van de slimste pathologiestudenten van Miami om een oude moordzaak uit te spitten. Hun bevindingen leiden tot een grote onthulling.

Eerder Vandaag | 03:45 Het Zonnetje In Huis

Nederlandse comedyserie over de familie Bovenkerk.

Eerder Vandaag | 03:20 Het Zonnetje In Huis

Nederlandse comedyserie over de familie Bovenkerk.

Eerder Vandaag | 01:30 Het Zonnetje In Huis

Nederlandse comedyserie over de familie Bovenkerk.

Eerder Vandaag | 01:00 Het Zonnetje In Huis

Nederlandse comedyserie over de familie Bovenkerk.

Eerder Vandaag | 01:00 Twisted Sisters

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Demon Inside, The: De populaire cheerleader Charity lijkt voor de buitenwereld een normale tiener. Haar familie is er echter van overtuigd dat ze bezeten is en besluit de duivel uit haar te drijven.

Gisteren 23:30 The Bold And The Beautiful, The Beginning

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.

Gisteren 23:00 The Bold And The Beautiful

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.

Gisteren 22:15 The Twilight Saga: New Moon IMDb: 4.7

Gisteren - IMDB * 4.7 - Drama, De film The Twilight Saga: New Moon is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephenie Meyer. Nadat Bella van de vampieraanval is hersteld, kijkt ze ernaar uit om haar verjaardag met Edward en zijn familie te vieren. ...

De film The Twilight Saga: New Moon is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephenie Meyer. Nadat Bella van de vampieraanval is hersteld, kijkt ze ernaar uit om haar verjaardag met Edward en zijn familie te vieren. Tijdens het feestje snijdt ze haar vinger en het vrijgekomen bloed is teveel van het goede voor de bloeddrinkende Cullen-familie. Ze besluiten de stad te verlaten. Bella blijft achter met een gebroken hart en vindt steun bij weerwolf Jacob. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-twilight-saga-new-moon

Gisteren 22:05 9-1-1

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Amerikaanse dramaserie. Point of Origin. Tijdens een trouwfeest stort plots het gebouw in. Eve, Henrietta's veroordeelde ex, smeekt om haar hulp. Abby probeert samen met Buck haar moeder te vinden. Bobby bekent hoe hij vijf jaar geleden per ongeluk zijn familie om het leven bracht.

Gisteren 22:00 Het Zonnetje In Huis

Nederlandse comedyserie over de familie Bovenkerk.

Gisteren 21:55 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 7 - Aflevering 21 - The Gift: Tia verrast haar familie, de ex-gevangenen en de honden met een uniek kerstcadeau. Het wordt een hele klus om het enorme cadeau te veranderen in iets wat Villalobos kan gebruiken.

Gisteren 21:55 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 7 - Aflevering 21 - The Gift: Tia verrast haar familie, de ex-gevangenen en de honden met een uniek kerstcadeau. Het wordt een hele klus om het enorme cadeau te veranderen in iets wat Villalobos kan gebruiken.

Gisteren 21:30 Het Zonnetje In Huis

Nederlandse comedyserie over de familie Bovenkerk.

Gisteren 21:30 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 20 - Welcome to the Jungle: Teen Mom is een spin-off van de documentaireserie 16 & Pregnant van MTV. We volgen de verhalen van vier meisjes uit het eerste seizoen van 16 & Pregnant, die met de eerste jaren van het moederschap om moeten gaan. In elke aflevering volgen we vier tienermeisjes die te maken hebben met de problemen van de pubertijd, groeipijn en volwassen worden, boven op de verantwoordelijkheden van het moederschap. Elk verhaal biedt een uniek kijkje in de vele uitdagingen voor jonge moeders: het huwelijk, relaties, steun van familie of juist geen steun, adoptie, financiën, roddels in de samenleving, schoolexamens, studeren, een baan vinden of ontslagen worden en de spannende stap om uit huis te gaan en een eigen gezin te stichten.

Gisteren 21:00 Twisted Sisters

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Demon Inside, The: De populaire cheerleader Charity lijkt voor de buitenwereld een normale tiener. Haar familie is er echter van overtuigd dat ze bezeten is en besluit de duivel uit haar te drijven.

Gisteren 20:35 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 19 - Hey Girl Hey: Teen Mom is een spin-off van de documentaireserie 16 & Pregnant van MTV. We volgen de verhalen van vier meisjes uit het eerste seizoen van 16 & Pregnant, die met de eerste jaren van het moederschap om moeten gaan. In elke aflevering volgen we vier tienermeisjes die te maken hebben met de problemen van de pubertijd, groeipijn en volwassen worden, boven op de verantwoordelijkheden van het moederschap. Elk verhaal biedt een uniek kijkje in de vele uitdagingen voor jonge moeders: het huwelijk, relaties, steun van familie of juist geen steun, adoptie, financiën, roddels in de samenleving, schoolexamens, studeren, een baan vinden of ontslagen worden en de spannende stap om uit huis te gaan en een eigen gezin te stichten.

Gisteren 20:30 Steenrijk, straatarm

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Realityreeks waarin een rijk en een arm gezin een week lang van huis, budget en dagelijks leven ruilen. Deze week verruilen Gerrit en Ronald het rustige Nijkerk met de volksbuurt de Wielenpôlle van de familie Kooistra. Gaan Gerrit en Ronald het rustige Nijkerk missen? En hoe gaat de familie Kooistra reageren als ze ineens een zwembad in de tuin hebben?

Gisteren 19:00 Pawn Stars

Amerikaanse realityserie waarin drie generaties van de familie Harrison worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden in pandjeshuis de Gold & Silver Pawn Shop in Las Vegas. Grootvader Richard, zoon Rick, kleinzoon Corey en diens jeugdvriend Austin Russell beoordelen zorgvuldig de waarde van de grote diversiteit aan artikelen die hun kleurrijke klanten bij ze binnenbrengen.

Gisteren 18:30 Pawn Stars

Amerikaanse realityserie waarin drie generaties van de familie Harrison worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden in pandjeshuis de Gold & Silver Pawn Shop in Las Vegas. Grootvader Richard, zoon Rick, kleinzoon Corey en diens jeugdvriend Austin Russell beoordelen zorgvuldig de waarde van de grote diversiteit aan artikelen die hun kleurrijke klanten bij ze binnenbrengen.

Gisteren 18:00 Pawn Stars

Amerikaanse realityserie waarin drie generaties van de familie Harrison worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden in pandjeshuis de Gold & Silver Pawn Shop in Las Vegas. Grootvader Richard, zoon Rick, kleinzoon Corey en diens jeugdvriend Austin Russell beoordelen zorgvuldig de waarde van de grote diversiteit aan artikelen die hun kleurrijke klanten bij ze binnenbrengen.

Gisteren 18:00 Flodder

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Nederlandse komische serie. Tatoeage. Dochter Kees heeft een nieuwe bikini gekocht, maar ze is niet helemaal tevreden over het resultaat. Het kleine lapje stof kan haar tatoeage immers niet verbergen. Kees vindt dat haar bikinilijn verpest wordt door de afschuwelijke tatoeage. De hele familie probeert haar met huis-, tuin- en keukenmiddeltjes te verlossen van haar probleem.

Gisteren 17:40 The Bold And The Beautiful

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.

Gisteren 17:05 Het Zonnetje In Huis

Nederlandse comedyserie over de familie Bovenkerk.

Gisteren 16:55 Little Women

Gisteren - Gebaseerd op Louisa May Alcotts autobiografische roman uit 1868 over liefde, familie en de vrouwelijke geest binnen de familie March. Terwijl hun vader aan het front vecht van de Amerikaanse Burgeroorlog, groeien de zussen Jo, Amy, Meg en ...

Gebaseerd op Louisa May Alcotts autobiografische roman uit 1868 over liefde, familie en de vrouwelijke geest binnen de familie March. Terwijl hun vader aan het front vecht van de Amerikaanse Burgeroorlog, groeien de zussen Jo, Amy, Meg en Beth op onder de hoede van hun sterke moeder. Het zijn moeilijke tijden voor de vier jonge vrouwen die hun weg in de maatschappij moeten vinden. Met onder anderen Winona Ryder, Kirsten Dunst, Claire Danes, Susan Sarandon en Christian Bale.

Gisteren 16:35 Het Zonnetje In Huis

Nederlandse comedyserie over de familie Bovenkerk.

Gisteren 15:55 Cultuurshock

Herhaling. In het nieuwe programma Cultuurshock gaan Nederlandse gezinnen een week wonen, werken en leven bij de meest extreme culturen ter wereld. Elke aflevering is een ander gezin op een andere locatie te zien. Ze zullen hun grenzen moeten verleggen, omdat de locatie en de cultuur volledig vreemd en onbekend voor ze is. Zo gaat het ene gezin een nomadenbestaan leiden in het ijskoude Siberië en treedt een andere familie toe tot een strenggelovige woongemeenschap in Bolivia. Hoe snel weten de Nederlanders zich aan te passen aan het leven van hun gastgezin?

Gisteren 15:00 Chateau Meiland

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Realityreeks waarin de familie Meiland voor de tweede keer naar Frankrijk emigreert om er een kasteel om te bouwen tot een B&B. Er breekt een spannende dag aan voor de familie Meiland en Maxime in het bijzonder. Ze wil graag een tweede kindje met de hulp van een zaaddonor. Na anderhalf jaar contact met de ideale donor gaat ze hem ontmoeten. Zal ze op tijd terug zijn in het chateau voor de inseminatie?

Gisteren 14:35 Spoorloos Extra

Aflevering 8 - Realityreeks waarin een bezoek wordt gebracht aan eerdere deelnemers van het opsporingsmagazine 'Spoorloos'. Richard kiest voor zijn geboorteland. Met in deze aflevering aandacht voor de,ingrijpende keuze die Richard maakt nadat hij vijf jaar eerder via Spoorloos zijn moeder in Peru ontmoette.

Gisteren 13:35 Grown Ups 2

Gisteren - Lenny is met zijn familie teruggekeerd naar het dorp waar hij en zijn vrienden zijn opgegroeid. Op een stressvolle laatste schooldag blijkt het juist dat de ouders nog niet volwassen zijn en leren zij onverwachte lessen van hun kinderen.

Lenny is met zijn familie teruggekeerd naar het dorp waar hij en zijn vrienden zijn opgegroeid. Op een stressvolle laatste schooldag blijkt het juist dat de ouders nog niet volwassen zijn en leren zij onverwachte lessen van hun kinderen.

Gisteren 12:40 Mannetje Tak IMDb: 7.1

Gisteren - IMDB * 7.1 - Kortfilm, Britse korte tv animatiefilm. Stokman leeft tevreden samen met zijn vrouw en drie kinderen wanneer hij plots door een hond opgepikt wordt en meegedragen. Er staat hem een lange reis terug naar de familie te wachten. ...

Britse korte tv-animatiefilm. Stokman leeft tevreden samen met zijn vrouw en drie kinderen wanneer hij plots door een hond opgepikt wordt en meegedragen. Er staat hem een lange reis terug naar de familie te wachten. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/mannetje-tak

Gisteren 12:10 The Bold And The Beautiful, The Beginning

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.

Gisteren 11:40 The Bold And The Beautiful

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.

Gisteren 09:00 The Bold And The Beautiful, The Beginning

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.

Gisteren 08:30 The Bold And The Beautiful

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.

Gisteren 06:00 Bad Blood

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Forbidden Love: Wanneer Gloria Marmolejo wordt vermist, maakt de familie van de geliefde grootmoeder zich grote zorgen. Rechercheurs die de zaak onderzoeken, stuiten op een duister familiegeheim.

Gisteren 03:45 Het Zonnetje In Huis

Nederlandse comedyserie over de familie Bovenkerk.

Gisteren 03:20 Het Zonnetje In Huis

Nederlandse comedyserie over de familie Bovenkerk.

Gisteren 01:35 Little Women

Eergisteren - Gebaseerd op Louisa May Alcotts autobiografische roman uit 1868 over liefde, familie en de vrouwelijke geest binnen de familie March. Terwijl hun vader aan het front vecht van de Amerikaanse Burgeroorlog, groeien de zussen Jo, Amy, Meg ...

Gebaseerd op Louisa May Alcotts autobiografische roman uit 1868 over liefde, familie en de vrouwelijke geest binnen de familie March. Terwijl hun vader aan het front vecht van de Amerikaanse Burgeroorlog, groeien de zussen Jo, Amy, Meg en Beth op onder de hoede van hun sterke moeder. Het zijn moeilijke tijden voor de vier jonge vrouwen die hun weg in de maatschappij moeten vinden. Met onder anderen Winona Ryder, Kirsten Dunst, Claire Danes, Susan Sarandon en Christian Bale.

Gisteren 01:30 Het Zonnetje In Huis

Nederlandse comedyserie over de familie Bovenkerk.

Gisteren 01:00 Het Zonnetje In Huis

Nederlandse comedyserie over de familie Bovenkerk.

Gisteren 00:30 Z Doc: I Am Paul Walker

Documentaire over het veelzijdige leven van de Amerikaanse acteur Paul Walker. Hij werd vooral bekend door de rol van Brian O'Conner die hij vanaf 2001 speelde in de actiefilmreeks 'The Fast and the Furious'. Op 30 november 2013 kwam hij op 40-jarige leeftijd om het leven bij een tragisch auto-ongeluk. Interviews met Pauls familie en vrienden geven in combinatie met niet eerder vertoond foto- en filmmateriaal een uniek kijkje in zijn privéleven.

Gisteren 00:10 The Twilight Saga: New Moon IMDb: 4.7

Eergisteren - IMDB * 4.7 - Drama, De film The Twilight Saga: New Moon is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephenie Meyer. Nadat Bella van de vampieraanval is hersteld, kijkt ze ernaar uit om haar verjaardag met Edward en zijn familie te ...

De film The Twilight Saga: New Moon is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephenie Meyer. Nadat Bella van de vampieraanval is hersteld, kijkt ze ernaar uit om haar verjaardag met Edward en zijn familie te vieren. Tijdens het feestje snijdt ze haar vinger en het vrijgekomen bloed is teveel van het goede voor de bloeddrinkende Cullen-familie. Ze besluiten de stad te verlaten. Bella blijft achter met een gebroken hart en vindt steun bij weerwolf Jacob. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-twilight-saga-new-moon

Eergisteren 23:55 9-1-1

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Amerikaanse dramaserie. Point of Origin. Tijdens een trouwfeest stort plots het gebouw in. Eve, Henrietta's veroordeelde ex, smeekt om haar hulp. Abby probeert samen met Buck haar moeder te vinden. Bobby bekent hoe hij vijf jaar geleden per ongeluk zijn familie om het leven bracht.

Eergisteren 23:30 The Bold And The Beautiful, The Beginning

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.

Eergisteren 23:00 The Bold And The Beautiful

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.

Eergisteren 22:00 Het Zonnetje In Huis

Nederlandse comedyserie over de familie Bovenkerk.

Eergisteren 22:00 Child of God

Eergisteren - Sevier County, een district in de uitlopers van de Appalachen in Tennessee, in de jaren '60. Lester Ballard is een gewelddadige, bizarre jongeman met wie het, na het verlies van zijn ouders, van kwaad naar erger gaat. Zonder familie, ...

Sevier County, een district in de uitlopers van de Appalachen in Tennessee, in de jaren '60. Lester Ballard is een gewelddadige, bizarre jongeman met wie het, na het verlies van zijn ouders, van kwaad naar erger gaat. Zonder familie, arm en ontheemd, wordt de sociopaat verstoten door de maatschappij en isoleert hij zichzelf in de wildernis, waar hij langzaam wegzinkt in een dierlijk bestaan. Helemaal van God los, geeft Ballard zich over aan seksuele perversiteiten en gruwelijke wraakoefeningen op de gemeenschap die hem uitbande.

Eergisteren 21:30 Het Zonnetje In Huis

Nederlandse comedyserie over de familie Bovenkerk.

Eergisteren 21:20 Spoorloos Extra

Aflevering 8 - Realityreeks waarin een bezoek wordt gebracht aan eerdere deelnemers van het opsporingsmagazine 'Spoorloos'. Richard kiest voor zijn geboorteland. Met in deze aflevering aandacht voor de,ingrijpende keuze die Richard maakt nadat hij vijf jaar eerder via Spoorloos zijn moeder in Peru ontmoette.

Eergisteren 20:30 Lady Macbeth

Eergisteren - Het Engelse platteland, 1865. Katherine is getrouwd met een veel oudere man. Ze haat haar liefdeloze huwelijk en zijn koude familie. Als ze een affaire krijgt met een jonge arbeider ontketent dat de kracht in haar om met alle middelen ...

Het Engelse platteland, 1865. Katherine is getrouwd met een veel oudere man. Ze haat haar liefdeloze huwelijk en zijn koude familie. Als ze een affaire krijgt met een jonge arbeider ontketent dat de kracht in haar om met alle middelen te vechten voor wat ze zelf wil. Lady Macbeth is een tragisch portret van een mooie, sterke en meedogenloze vrouw die vecht voor haar onafhankelijkheid in een door mannen gedomineerde wereld.

Eergisteren 20:30 Chateau Meiland

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Realityreeks waarin de familie Meiland voor de tweede keer naar Frankrijk emigreert om er een kasteel om te bouwen tot een B&B. Er breekt een spannende dag aan voor de familie Meiland en Maxime in het bijzonder. Ze wil graag een tweede kindje met de hulp van een zaaddonor. Na anderhalf jaar contact met de ideale donor gaat ze hem ontmoeten. Zal ze op tijd terug zijn in het chateau voor de inseminatie?

Eergisteren 19:00 Pawn Stars

Amerikaanse realityserie waarin drie generaties van de familie Harrison worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden in pandjeshuis de Gold & Silver Pawn Shop in Las Vegas. Grootvader Richard, zoon Rick, kleinzoon Corey en diens jeugdvriend Austin Russell beoordelen zorgvuldig de waarde van de grote diversiteit aan artikelen die hun kleurrijke klanten bij ze binnenbrengen.

Eergisteren 18:30 Pawn Stars

Amerikaanse realityserie waarin drie generaties van de familie Harrison worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden in pandjeshuis de Gold & Silver Pawn Shop in Las Vegas. Grootvader Richard, zoon Rick, kleinzoon Corey en diens jeugdvriend Austin Russell beoordelen zorgvuldig de waarde van de grote diversiteit aan artikelen die hun kleurrijke klanten bij ze binnenbrengen.

Eergisteren 18:00 Flodder

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Komische serie. Laatste eer. Opa is jarig. Hij krijgt van de familie Flodder een origineel, maar kennelijk ook te opwindend cadeau. De gevolgen zijn noodlottig. Dat veroorzaakt bovendien een groot probleem. Opa kunnen ze wel missen, maar hoe kom je van het lichaam af als er geen geld is voor de begrafenis? Ze bedenken een plan waardoor opa zijn aftocht kan 'verdienen'.

Eergisteren 18:00 Pawn Stars

Amerikaanse realityserie waarin drie generaties van de familie Harrison worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden in pandjeshuis de Gold & Silver Pawn Shop in Las Vegas. Grootvader Richard, zoon Rick, kleinzoon Corey en diens jeugdvriend Austin Russell beoordelen zorgvuldig de waarde van de grote diversiteit aan artikelen die hun kleurrijke klanten bij ze binnenbrengen.

Eergisteren 17:40 The Bold And The Beautiful

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.

Eergisteren 17:05 What will People say

Eergisteren - De zestienjarige Nisha leidt een dubbelleven in Noorwegen. Thuis, bij haar ouders is ze de perfecte Pakistaanse dochter, maar als ze uitgaat met haar vrienden is ze een doorsnee Noorse tiener. Als haar vader haar met haar vriendje ...

De zestienjarige Nisha leidt een dubbelleven in Noorwegen. Thuis, bij haar ouders is ze de perfecte Pakistaanse dochter, maar als ze uitgaat met haar vrienden is ze een doorsnee Noorse tiener. Als haar vader haar met haar vriendje betrapt, stort Nisha's wereld in. Haar ouders willen een voorbeeld stellen en besluiten haar te kidnappen en haar onder te brengen bij familie in Pakistan. In een land waar ze nooit gewoond heeft, wordt Nisha gedwongen zich aan te passen aan de cultuur van haar ouders.

Eergisteren 17:05 Het Zonnetje In Huis

Nederlandse comedyserie over de familie Bovenkerk.

Eergisteren 17:00 Married with Children

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. And baby makes money. Een rijke oom van Al sterft en belooft in zijn testament dat de eerste in de familie die een kind naar hem noemt een half miljoen dollar krijgt. Al begint te fantaseren en zet zijn seksuele remmingen aan de kant. Hij beseft echter niet dat Peg nog steeds de pil neemt en absoluut geen derde kind wil.

Eergisteren 16:35 Het Zonnetje In Huis

Nederlandse comedyserie over de familie Bovenkerk.

Eergisteren 16:00 Pawn Stars

Seizoen 3 - Aflevering 25 - Realityreeks over de familie Harrison, de eigenaars van een pandjeswinkel in Las Vegas

Eergisteren 15:30 Pawn Stars

Seizoen 3 - Aflevering 24 - Realityreeks over de familie Harrison, de eigenaars van een pandjeswinkel in Las Vegas

Eergisteren 13:35 Het Zonnetje In Huis

Nederlandse comedyserie over de familie Bovenkerk.

Eergisteren 13:35 Jane got a gun

Eergisteren - Na een gruwelijk verleden met de hypergewelddadige Bishop Boys bende heeft Jane Hammond een nieuw leven opgebouwd met haar man Bill. Maar als hij op een dag naar huis komt strompelen met meerdere kogels in zijn lijf is het duidelijk ...

Na een gruwelijk verleden met de hypergewelddadige Bishop Boys-bende heeft Jane Hammond een nieuw leven opgebouwd met haar man Bill. Maar als hij op een dag naar huis komt strompelen met meerdere kogels in zijn lijf is het duidelijk dat Jane zich wederom in het vaarwater van de nietsontziende bende en hun leider Colin bevindt. Met de Bishop Boys vrijwel zeker in aantocht wendt Jane zich wanhopig tot haar ex-verloofde Dan. Kan hij haar helpen haar familie te beschermen terwijl ze ook nog wordt geteisterd door trauma's uit het verleden?

Eergisteren 13:30 Het Zonnetje In Huis

Nederlandse comedyserie over de familie Bovenkerk.

Eergisteren 13:20 Bad Blood

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Forbidden Love: Wanneer Gloria Marmolejo wordt vermist, maakt de familie van de geliefde grootmoeder zich grote zorgen. Rechercheurs die de zaak onderzoeken, stuiten op een duister familiegeheim.

Eergisteren 12:10 The Bold And The Beautiful, The Beginning

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.

Eergisteren 11:45 Tokarev

Eergisteren - Paul Maguire (Nicolas Cage) en zijn vrienden Kane en Doherty leven in een wereld van criminaliteit. Op een nacht lokken ze een Russische gangster in de val die op weg is om geld naar zijn baas te brengen. De opbrengst is groter dan ze ...

Paul Maguire (Nicolas Cage) en zijn vrienden Kane en Doherty leven in een wereld van criminaliteit. Op een nacht lokken ze een Russische gangster in de val die op weg is om geld naar zijn baas te brengen. De opbrengst is groter dan ze dachten en met een koffer vol geld en een Tokarev vluchten ze. De misdaad zorgt echter voor een langdurige oorlog tussen hun Ierse familie en de Russische maffia. Jaren later, wanneer Paul zijn criminele verleden achter zich heeft gelaten en een gezin gesticht heeft, wordt zijn dochter ontvoerd.

Eergisteren 11:40 The Bold And The Beautiful

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.

Eergisteren 11:30 This Is Us

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie. Last Christmas. De Pearsons trekken op kerstavond naar het ziekenhuis om Kate te bezoeken. Kevin viert Chanoeka binnen de familie van OIivia.

Eergisteren 09:00 The Bold And The Beautiful, The Beginning

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.

Eergisteren 08:45 The Perfect Murder

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Prescription For Murder: In Wisconsin wordt een ouder echtpaar op brute wijze in hun woning vermoord. Wanneer de familie doodsbedreigingen krijgt, vreest de politie dat de dader nogmaals zal toeslaan.

Eergisteren 08:30 The Bold And The Beautiful

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.

 Meer