Familie op tv (tv-tip)

Ma 26 augustus 2019 | 20:30 Terug: Chateau Meiland

26/08 - Realityreeks, Vanavond start het tweede seizoen van het succesvolle realityprogramma Chateau Meiland, waarin de ...

Vanavond start het tweede seizoen van het succesvolle realityprogramma Chateau Meiland, waarin de familie Meiland voor de tweede keer naar Frankrijk emigreert om er een kasteel om te bouwen tot een B&B. De komende maandagen zijn om 20:30 uur op SBS6 weer nieuwe afleveringen te zien. Verwaarloosd Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. Gasten De opening is net geweest en nu begint het 'echte werk', het ontvangen van de gasten die in hun chateau willen overnachten. De hele familie moet alle zeilen bijzetten om de logees een onvergetelijk verblijf te geven. Buitenactiviteiten Daarnaast willen ze de bijbehorende gites ook verbouwen naar gastenkamers, en gaan ze op zoek naar buitenactiviteiten voor de logees.

Je vindt hier de programma's van Familie op tv We hebben de volgende programma's voor Familie Terug: Chateau Meiland: 26/08 - Realityreeks, Vanavond start het tweede seizoen van het succesvolle realityprogramma Chateau Meiland, waarin de. Teen Mom 2: Seizoen 9 Aflevering 5 Reunion Part 2: Teen Mom is een spin off van de documentaireserie 16 & Pregnant van MTV. We. Pawn Stars: Realityreeks, Seizoen 4 Aflevering 1 Realityreeks over de Harrison familie, de eigenaars van een pandjeswinkel in Las. Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?: Magazine, Herhaling. __Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?,. Raising Hope: Komische serie, Seizoen 3 Aflevering 8 Amerikaanse komische serie. The Walk For the Runs. De familie Chance neemt deel. Raising Hope: Komische serie, Seizoen 3 Aflevering 10 Amerikaanse komische serie. The Last Christmas. Net zoals de Maya's is Virginia. Flodder: Komische serie, Seizoen 2 Aflevering 10 Nederlandse komische serie. Familie Klikspaan. Johnnie wordt door de politie. The Simpsons: Komische serie, Seizoen 29 Aflevering 17 Amerikaanse animatieserie. Lisa Gets the Blues. Homer en Marge volgen Moe na. Disappeared: Final Prayer, Seizoen 2 Aflevering 21 Final Prayer: Tim Carney verdwijnt op weg naar de kerk. Zijn auto staat bij het. Cesar Millan's Leader of The Pack: Seizoen 1 Aflevering 4 When Harry Met Cesar: Harry is een ongelukkige hond die naar het asiel werd gestuurd toen zijn.

Familie op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 16:00 Pawn Stars

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Realityreeks over de Harrison-familie, de eigenaars van een pandjeswinkel in Las Vegas

Vandaag | 16:05 Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Herhaling. __Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?, waarin Viktor Brand teruggaat naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak.__ __Sloot__ De families Van Rie en Onderdonck hadden al jarenlang ruzie over een sloot. Het liep zelfs zo uit de hand dat gezinshoofden Johan en Walter met elkaar op de vuist waren gegaan. __Eede__ Meester Visser besloot dat de scheidingssloot moest worden rechtgetrokken. Viktor maakt de lange reis naar het Zeeuwse Eede en hoort hoe het nu gesteld is met de families. __Nieuw seizoen__ Vanaf volgende week donderdag is een nieuw seizoen van Meester Frank Visser Doet Uitspraak elke donderdag om 21:30 uur te zien op SBS6. :[broadcast:videos](ids:"74192,71828" title:"")

Vandaag | 16:20 Raising Hope

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. The Walk For the Runs. De familie Chance neemt deel aan een wedstrijd voor het goede doel. Ze spelen voor een organisatie die zich inzet voor patiënten met het ABS-syndroom, waar ook Jimmy als kind aan geleden heeft. Intussen heeft Jimmy er moeite mee om Sabrina te steunen in een ruzie met haar ex-vriend.

Vandaag | 17:10 Raising Hope

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. The Last Christmas. Net zoals de Maya's is Virginia ervan overtuigd dat de wereld ten onder zal gaan. Daarom dwingt ze de hele familie om zich voor te bereiden op de Apocalyps. Ondertussen is Jimmy vastberaden om Hope haar beste Kerstmis ooit te bezorgen.

Vandaag | 18:00 Flodder

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Nederlandse komische serie. Familie Klikspaan. Johnnie wordt door de politie opgepakt omwille van zijn vroegere banden met een bende criminelen. De agenten hopen dat ze van hem een verklikker kunnen maken. Maar het leven van een klikspaan is niet veilig en daarom krijgt de familie Flodder in ruil voor zijn verklaring een nieuwe identiteit, een nieuwe woonplaats en een nieuwe bankkaart aangeboden. Ma Flodder steekt stokken in de wielen, want zij wil helemaal niet weg uit Zonnedael.

Vandaag | 18:35 The Simpsons

Seizoen 29 - Aflevering 17 - Amerikaanse animatieserie. Lisa Gets the Blues. Homer en Marge volgen Moe na sluitingstijd en zien hem ruziën met zijn vader. Moe blijkt al jaren door zijn familie in de ban te zijn gedaan, en de Simpsons proberen de breuk te lijmen.

Morgen | 06:25 Pingu

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Zwitsers-Britse klei-animatieserie over Pingu en zijn familie. Pingu helpt de postbode

Morgen | 08:50 In de Beste Families

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Magazine over grote levensthema's die iedereen meemaakt. Coen Verbraak praat met broers en zussen over levensthema's.

Morgen | 11:35 De Opvolgers

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Realityreeks over de wereld van families die al generaties lang een bedrijf delen en nu op zoek zijn naar een nieuwe eigenaar. Familie Kras. Sander Schimmelpenninck gaat op bezoek bij de familie Kras. Kun je rijk worden van troep? Jazeker, dat bewijst de familie Kras uit Volendam. In de jaren 50 begon opa Kras ooit als voddenboer, maar inmiddels zijn de Krasjes afvalmiljonairs. Door slim te investeren en vooral door met de hele familie hard te werken. Met de poten in het vuil. De familie staat aan de vooravond van een aantal belangrijke beslissingen die de voortgang van het familiebedrijf behoorlijk kan beïnvloeden.

Morgen | 13:55 Bommetje XL

Aflevering 11 - Spelshow. Mainstreet. Vijftien familieteams strijden in spectaculaire waterspellen tegen elkaar. De bekende gasten uit deze aflevering zijn Mainstreet.

Morgen | 14:00 Door andere ogen

Aflevering 8 - Documentairereeks waarin door de ogen van anderen portretten worden geschetst van bijzondere personen. Sinan Can. Sinan Can heeft al een indrukwekkend oeuvre op zijn naam staan, maar door zijn deelname aan 'Wie is de Mol?' werd hij in één klap een bekende Nederlander. Hij groeide op in Nijmegen als zoon van een Turkse vader en een Koerdische moeder. Hij had een zorgeloze jeugd en besloot al vroeg om journalist te worden. Ondanks dat hij wegens vele bedreigingen zijn familie bewust buiten beeld houdt, schuwt hij zelf het debat niet.

Morgen | 15:30 Bollie en Billie 2

Morgen - Familiefilm, Frans Belgische familiefilm. De familie van Bollie en Billie leidt een bestaan dat zowel gelukkig als vredig is. Bollie werkt goed op school, zijn hond Billie is zijn beste vriend, zijn moeder geeft pianolessen thuis, en zijn ...

Frans-Belgische familiefilm. De familie van Bollie en Billie leidt een bestaan dat zowel gelukkig als vredig is. Bollie werkt goed op school, zijn hond Billie is zijn beste vriend, zijn moeder geeft pianolessen thuis, en zijn vader is een bekende striptekenaar. Alles verandert als de nieuwe redactrice van zijn strips, een norse en chagrijnige dame, het werk van Bollies vader afwijst. Ze ziet een groot gebrek aan inspiratie dat te wijten is aan het feit dat zijn familie gelukkig is wat een zeer negatieve invloed heeft op zijn creativiteit. De vader van Bollie wil daar verandering in brengen en begaat een aantal stommiteiten. Vervolgens doen Bollie en Billie, en ook de moeder, het geluk in hun gezin verder ontsporen.

Morgen | 16:05 Verborgen verleden

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Reportagereeks waarin bekende Nederlanders op zoek gaan naar hun familiegeschiedenis. Job Cohen. Hoewel oud-burgemeester en voormalig politicus Job Cohen al veel weet over zijn familiegeschiedenis, heeft hij nog enkele boeiende vragen die hij hoopt te kunnen beantwoorden. Zo wil hij graag weten wat de rol van zijn opa Hendrik Cohen precies was als voorzitter van de Joodsche Raad in Rotterdam tijdens de Tweede Wereldoorlog. Opa werd net als zoveel familieleden omgebracht door de nazi's. Job heeft het hem dus nooit kunnen vragen. Natuurlijk wil hij ook weten waar de familie aan vaders kant, de Cohens, vandaan komen en of zijn voorouders aan moeders kant, de Belinfantes, uit Portugal afkomstig zijn. En zijn er nog verwanten die zich ook intensief met de politiek hebben beziggehouden? Er wachten Job heel wat indrukwekkende en ontroerende verrassingen als hij op zoek gaat naar zijn verborgen verleden.

Morgen | 18:05 Mijn Vader is de Beste!

Aflevering 9 - Familiespelshow waarin vier vaders tot het uiterste gaan. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de finale. De vaders zijn degene die het spel spelen, de kinderen assisteren of moedigen aan. De vier mannen moeten over behoorlijk wat kennis en kracht beschikken om de diverse spelrondes te kunnen winnen. In iedere ronde doet Yolanthe een beroep op hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende en soms uitputtende rondes wordt er duidelijk wie de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader van Nederland is.

Morgen | 19:05 The Science of Big Cats

Natuurdocumentaire over de katachtigen. Er is één groep dieren waarvan de mens meer in de ban is dan van welk dier dan ook. Ze zijn zowel fascinerend als angstaanjagend. De katachtigen. Deze documentaire is het ultieme eerbetoon aan de hele kattenfamilie, met nog nooit eerder vertoonde beelden van wat voor de één een geducht roofdier is en voor de ander een geliefd huisdier. Ze worden, dankzij nieuwe ontwikkelingen op het gebied van filmtechniek en recent onderzoek naar katachtigen, volop in de schijnwerpers gezet. Beelden van hun indrukwekkende gedrag worden gecombineerd met wonderbaarlijke verhalen om de ware aard van de katachtigen te laten zien. Deze dieren blijven altijd verbazen. Het ultieme roofdier treedt uit de schaduw.

Morgen | 19:25 Bommetje XL

Aflevering 12 - Spelshow. Hassan Slaby. Vijftien familieteams strijden in spectaculaire waterspelletjes tegen elkaar. De bekende gast is Hassan Slaby.

Morgen | 20:10 Grantchester

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Britse misdaadserie. Will is volledig van de kaart na de tragedie in zijn familie en moet keuzes maken die zijn wereld helemaal op zijn kop zullen zetten. Maar dan biedt zich al een andere vreemde zaak aan: in een danszaal werd een 'Teddy boy' vermoord.

Overmorgen | 06:30 Pingu

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Zwitsers-Britse klei-animatieserie over Pingu en zijn familie. Pingu gaat vissen. Pingu wil gaan vissen en vindt al snel een geschikt gat in het ijs. Maar wat hij niet doorheeft, is dat Robby de zeehond vanuit een ander gat, telkens de vangst opeet.

Overmorgen | 07:35 We zijn er bijna

Aflevering 5 - Realityreeks waarin reislustige vijftigplussers onder deskundige begeleiding nieuwe gebieden verkennen en onbezorgd genieten. De groep staat op een camping in Buljarica, aan de Adriatische kust in Montenegro. Het is warm, 40 graden. Gelukkig geeft de zee op loopafstand verkoeling. Via de baai van Kotor rijden de deelnemers weer een grens over naar de volgende kustplaats: Dubrovnik. Sinds deze Kroatische stad een prominente rol heeft in de serie Game of Thrones, zijn de toeristenaantallen enorm gestegen. Het is er druk en warm en daarom bezoekt de groep de stad pas aan het einde van de dag om 's avonds, als het afgekoeld is en de drommen toeristen zijn vertrokken, nog iets mee te krijgen van de oorspronkelijkheid van de stad. De volgende bestemming ligt in Bosnië-Herzegovina. De groep verruilt de grote stadscamping aan zee voor een kleine familiecamping in de bergen bij Foca.

Overmorgen | 12:20 KampeerTV

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Kampeermagazine over de mooiste vakantieregio's in binnen- en buitenland. We gaan dit keer naar de goudgele stranden van het Spaanse Catalonië. Kristalhelder water, verscholen baaitjes en schilderachtige dorpen: daarvoor moet je aan de Costa Brava zijn, in het wondermooie Catalonië. Snorkel lekker mee! Fiona een caravan en verbaast ze zich over de ruimte in een familietent.

Overmorgen | 14:15 The Goldbergs

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie. Dinner With The Goldbergs. Geoff gaat voor Erica's verjaardag met de familie Goldberg mee uit eten.

Overmorgen | 15:30 Red dog - true Blue IMDb: 6.4

Overmorgen - IMDB * 6.4 - Komedie, Australische komedie. Het iconische Australische verhaal van de hond die een legende werd. Een ontroerend avontuur over familie en vriendschap tussen een jochie en zijn beste vriend; Blue de rode hond.

Australische komedie. Het iconische Australische verhaal van de hond die een legende werd. Een ontroerend avontuur over familie en vriendschap tussen een jochie en zijn beste vriend; Blue de rode hond.

 Meer

Familie op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 15:30 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 5 - Reunion Part 2: Teen Mom is een spin-off van de documentaireserie 16 & Pregnant van MTV. We volgen de verhalen van vier meisjes uit het eerste seizoen van 16 & Pregnant, die met de eerste jaren van het moederschap om moeten gaan. In elke aflevering volgen we vier tienermeisjes die te maken hebben met de problemen van de pubertijd, groeipijn en volwassen worden, boven op de verantwoordelijkheden van het moederschap. Elk verhaal biedt een uniek kijkje in de vele uitdagingen voor jonge moeders: het huwelijk, relaties, steun van familie of juist geen steun, adoptie, financiën, roddels in de samenleving, schoolexamens, studeren, een baan vinden of ontslagen worden en de spannende stap om uit huis te gaan en een eigen gezin te stichten.

Vandaag | 19:00 Disappeared

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Final Prayer: Tim Carney verdwijnt op weg naar de kerk. Zijn auto staat bij het vliegveld en zijn bankrekening is leeg. Zijn familie vreest dat hij de kerk is ontvlucht; ze gaan op zoek.

Vandaag | 20:00 Cesar Millan's Leader of The Pack

Seizoen 1 - Aflevering 4 - When Harry Met Cesar: Harry is een ongelukkige hond die naar het asiel werd gestuurd toen zijn baasje overleed. Harry verloor zijn familie, zijn huis en was te oud om een ??eerste keuze in het asiel te zijn.

Vandaag | 20:30 Braven IMDb: 6.1

IMDB * 6.1 - Actie, Joe Braven is een nederige houthakker woonachtig langs de Amerikaans/Canadese grens. Op een dag wordt hij geconfronteerd met een stel drugskoeriers in zijn afgelegen hut in de bergen. De drugskoeriers weten echter niet dat de ...

Joe Braven is een nederige houthakker woonachtig langs de Amerikaans/Canadese grens. Op een dag wordt hij geconfronteerd met een stel drugskoeriers in zijn afgelegen hut in de bergen. De drugskoeriers weten echter niet dat de bescheiden Joe twee dynamische krachten bezit: een die vecht voor het leven van zijn familie en een die ervan geniet om te doden.

Vandaag | 21:30 Raising Wild

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Episode 3: De familie Hines leeft geheel zelfvoorzienend in de bergen van Tonasket in de staat Washington. Omdat ze zo geïsoleerd wonen, moeten ze op elkaar vertrouwen om te overleven.

Vandaag | 22:30 The Family Chantel

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Aflevering 3: Het drama van deze explosieve familie gaat verder. Kunnen Chantel en Pedro de voortdurende vete van hun families opzij zetten en hun tumultueuze relatie laten werken?

Morgen | 02:50 Raising Wild

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Episode 3: De familie Hines leeft geheel zelfvoorzienend in de bergen van Tonasket in de staat Washington. Omdat ze zo geïsoleerd wonen, moeten ze op elkaar vertrouwen om te overleven.

Morgen | 05:10 Blood Relatives

Aflevering 4 - I, Thee Dead: Central Valley is één van Amerika's vruchtbaarste regio's, maar één familie oogst enkel hebzucht, lust en moord. Geldzorgen en een ongewenste zwangerschap hebben ernstige gevolgen.

Morgen | 06:00 Alaska: The Last Frontier

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Eve's Hunting Dilemma: Volg de familie Kilcher en hun geïsoleerde gemeenschap net buiten Homer in Alaska. De family woont en werkt al vier generaties lang op hun boerderij.

Morgen | 12:25 Little People, Big World

Seizoen 14 - Aflevering 8 - Aflevering 8: De Roloffs vormen een aparte familie met zowel kleine als gemiddeld grote mensen die het dagelijkse wel en wee met elkaar delen.

Morgen | 13:25 Little People, Big World

Seizoen 14 - Aflevering 9 - Aflevering 9: De Roloffs vormen een aparte familie met zowel kleine als gemiddeld grote mensen die het dagelijkse wel en wee met elkaar delen.

Morgen | 13:35 Raising Wild

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Episode 2: De familie Hines leeft geheel zelfvoorzienend in de bergen van Tonasket in de staat Washington. Omdat ze zo geïsoleerd wonen, moeten ze op elkaar vertrouwen om te overleven.

Morgen | 14:20 My 600lb Life

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Charity's Story: Charity weegt bijna 360 kilo en heeft een vleesetende bacterie, waardoor ze volledig afhankelijk is van haar familie. Kan ze de strijd nog aan als ze slecht nieuws te horen krijgt?

Morgen | 15:10 Blood Relatives

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Rest in Pieces: Don en Mary Ann Duvardo leiden een droomleven in het idyllische plaatsje Nice in Californië, totdat een familielid door wrok en hebzucht tot moord wordt gedreven.

Morgen | 16:05 Bad Blood

Seizoen 1 - Aflevering 1 - The Case Against Kevin: Kevin werd veroordeeld voor de moord op zijn moeder. Na een jaar in de gevangenis zuiverde hij zijn naam en wil hij de confrontatie aangaan met de familie die hem heeft verlaten.

Morgen | 18:10 Barnwood Builders

Seizoen 7 - Aflevering 1 - In The Nick Of Time: Een familie vraagt Mark en zijn team om hun 19e-eeuwse blokhut in West Virginia te redden voordat projectontwikkelaars het bouwwerk bulldozeren. Kan hij de familie helpen?

Morgen | 18:35 Teen Mom OG

Seizoen 7 - Aflevering 26 - Roll with the Punches: Amber gaat naar LA voor een boksevenement, en Andrew haalt haar over om de ring in te stappen. Maci gaat met de kinderen op bezoek bij de familie van Taylor in Texas. Catelynn zet eindelijk de stap om aan haar huwelijk met Tyler te werken.

Morgen | 19:35 Otter Town

Otter Town: Ontmoet de Riversiders en de Wildlings, twee zeer verschillende otterfamilies die opgroeien op een van de drukste eilanden ter wereld: Singapore. De Riversiders hebben het hart van deze bruisende stad tot hun thuis gemaakt. De Wildlings hebben een zeldzaam stukje wildernis ontdekt waar ze zijn gaan wonen. Voor beide is het leven een eindeloze uitdaging; van plotselinge overstromingen tot hongerige krokodillen. Ze gaan de continue tegenspoed met unieke positiviteit tegemoet. Volg ze en beleef hun eindeloze avonturen in de ultieme Otter-stad.

Morgen | 20:00 The Family Chantel

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Aflevering 3: Het drama van deze explosieve familie gaat verder. Kunnen Chantel en Pedro de voortdurende vete van hun families opzij zetten en hun tumultueuze relatie laten werken?

Morgen | 22:05 Otter Town

Otter Town: Ontmoet de Riversiders en de Wildlings, twee zeer verschillende otterfamilies die opgroeien op een van de drukste eilanden ter wereld: Singapore. De Riversiders hebben het hart van deze bruisende stad tot hun thuis gemaakt. De Wildlings hebben een zeldzaam stukje wildernis ontdekt waar ze zijn gaan wonen. Voor beide is het leven een eindeloze uitdaging; van plotselinge overstromingen tot hongerige krokodillen. Ze gaan de continue tegenspoed met unieke positiviteit tegemoet. Volg ze en beleef hun eindeloze avonturen in de ultieme Otter-stad.

Morgen | 22:15 Braven IMDb: 6.1

Morgen - IMDB * 6.1 - Actie, Joe Braven is een nederige houthakker woonachtig langs de Amerikaans/Canadese grens. Op een dag wordt hij geconfronteerd met een stel drugskoeriers in zijn afgelegen hut in de bergen. De drugskoeriers weten echter niet ...

Joe Braven is een nederige houthakker woonachtig langs de Amerikaans/Canadese grens. Op een dag wordt hij geconfronteerd met een stel drugskoeriers in zijn afgelegen hut in de bergen. De drugskoeriers weten echter niet dat de bescheiden Joe twee dynamische krachten bezit: een die vecht voor het leven van zijn familie en een die ervan geniet om te doden.

Overmorgen | 02:45 A Crime to Remember

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Black Sheep: Op de boerderij van de familie Mark worden vier gezinsleden dood aangetroffen. Ze zijn vermoord. De politie vermoedt dat de dader iemand is die nauwe banden met het gezin heeft.

Overmorgen | 05:35 Somebody's Hero IMDb: 5.2

Morgen - IMDB * 5.2 - Familie

Overmorgen | 06:00 Alaska: The Last Frontier

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Fall Flurry: Volg de familie Kilcher en hun geïsoleerde gemeenschap net buiten Homer in Alaska. De family woont en werkt al vier generaties lang op hun boerderij.

Overmorgen | 09:00 Car S.O.S. 7

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Anglia Angels: De hele familie Hutchings-Clarke rijdt in Ford Anglia's, behalve James. Zijn model heeft geen motor. Slaagt het team erin de wagen te redden?

Overmorgen | 14:15 Blood Relatives

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Fresh Heir: In het hete Houston genieten een advocaat en zijn familie van het goede leven. Als één familielid te inhalig wordt volgen er ruzies tussen de generaties, die uitmonden in moord.

Overmorgen | 15:10 Blood Relatives

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Witchful Thinking: Een hechte familie uit het hart van het religieuze Virginia wordt verscheurd als één van hen aanspoelt langs de oevers van het Great Dismal Swamp.

Overmorgen | 15:50 Catfish: The TV Show

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Andrea, Alex & Andrea: Fans van populaire YouTubester Andrea Russett schakelen Nev en Max in om een mogelijke stalker te vinden die online doet alsof hij familie van Andrea is. Ze ontdekken veel meer nepprofielen dan ze ooit hadden verwacht.

 Meer

Familie gemist

Eerder Vandaag | 00:50 Jinek: o.a. Peter R. de Vries en Marcel Gelauff

Gisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek: Peter R. de Vries en Marcel ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek: Peter R. de Vries en Marcel Gelauff over het mediaverbod in de zaak Verstappen Morgenochtend zitten diverse media-organisaties in de rechtszaal vanwege hun kort geding tegen de rechtbank Limburg en gemeente Brunssum. Want de schouw in de zaak Nicky Verstappen is besloten en zij zien daar geen goede reden voor. Vanavond hebben we het erover bij Jinek. Aan tafel zitten Marcel Gelauff, hoofdredacteur van NOS Nieuws, en Peter R. de Vries, de woordvoerder van de familie Verstappen. Jan Smit, Samantha Steenwijk en Rolf Sanchez over hoogtepunten Beste zangers Op 24 augustus gaat alweer het twaalfde seizoen van Beste zangers van start. Ook dit seizoen belooft weer een aaneenschakeling van muzikale hoogtepunten te worden. Deelnemers Rolf Sanchez, Samantha Steenwijk en presentator Jan Smit schuiven vanavond aan en nemen hun mooiste momenten mee. Esther Vergeer, Pauline van Berkel en Duco & Ron over draagmoederschap Voormalig rolstoeltennisster Esther Vergeer won alles wat er te winnen viel, waaronder vier gouden medailles op vier verschillende Paralympische Spelen. In 2012 hing ze haar racket aan de wilgen om zich te storten op een nieuwe droom: op natuurlijke wijze een gezin stichten. Helaas bleek het niet mogelijk. Door een draagmoeder in Canada wordt de wens van Esther binnenkort toch vervuld. Pauline van Berkel is zelf al twee keer draagmoeder geweest, onder andere voor Duco en Ron. Allemaal schuiven zij aan om meer over het traject te vertellen.

Gisteren 20:35 Finale: The Great British Bake Off

Gisteren - Realityreeks, Vanavond is de finale van The Great British Bake Off. Het begon met twaalf bakkers en nu zijn ...

Vanavond is de finale van The Great British Bake Off. Het begon met twaalf bakkers en nu zijn er nog maar drie over. Vaardigheden Er kan er maar één uitgeroepen worden tot winnaar van The Great British Bake Off. In deze finale delen Paul Hollywood en Prue Leith drie opdrachten uit waarbij de bakkers al hun vaardigheden uit de kast moeten halen. Donuts In de allerlaatste signatuuropdracht van de jury moeten de bakkers met donuts in de weer en worden er onberispelijke decoraties van ze verlangd. Er is een bedrieglijk eenvoudige technische opdracht, afgezien van één klein puntje: het bakken gebeurt niet in de tent. Spektakelstuk En op de laatste dag, terwijl de familie en vrienden van de bakkers zich buiten de tent verzamelen, staan de finalisten voor een laatste spektakelstukuitdaging: een complex, gelaagd en eetbaar landschap waarmee ze de titel kunnen winnen.

Eergisteren 22:15 De Opvolgers: familie Kras

Eergisteren - Realityreeks, In deze aflevering van De Opvolgers staat de familie Kras centraal. Dit programma gaat over ...

In deze aflevering van De Opvolgers staat de familie Kras centraal. Dit programma gaat over de wereld van families die al generaties lang een bedrijf delen en nu op zoek zijn naar een nieuwe eigenaar. Troep Sander Schimmelpenninck gaat op bezoek bij de familie Kras. Kun je rijk worden van troep? Jazeker, dat bewijst de familie Kras uit Volendam. In de jaren 50 begon opa Kras ooit als voddenboer, maar inmiddels zijn de Krasjes afvalmiljonairs. Belangrijke beslissingen Door slim te investeren en vooral door met de hele familie hard te werken. Met de poten in het vuil. De familie staat aan de vooravond van een aantal belangrijke beslissingen die de voortgang van het familiebedrijf behoorlijk kan beïnvloeden.

Eerder Vandaag | 15:30 Pawn Stars

Seizoen 3 - Aflevering 26 - Realityreeks over de familie Harrison, de eigenaars van een pandjeswinkel in Las Vegas

Eerder Vandaag | 15:15 Het Familiediner

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Reportagereeks waarin gebroken families weer bij elkaar worden gebracht. Na de scheiding van haar ouders verliest Janneke vader Willem uit het oog. Toch verzoenen ze zich weer en vliegen elkaar huilend in de armen. Niets lijkt hun band nog in de weg te staan.

Eerder Vandaag | 14:30 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Reunion Part 1: Teen Mom is een spin-off van de documentaireserie 16 & Pregnant van MTV. We volgen de verhalen van vier meisjes uit het eerste seizoen van 16 & Pregnant, die met de eerste jaren van het moederschap om moeten gaan. In elke aflevering volgen we vier tienermeisjes die te maken hebben met de problemen van de pubertijd, groeipijn en volwassen worden, boven op de verantwoordelijkheden van het moederschap. Elk verhaal biedt een uniek kijkje in de vele uitdagingen voor jonge moeders: het huwelijk, relaties, steun van familie of juist geen steun, adoptie, financiën, roddels in de samenleving, schoolexamens, studeren, een baan vinden of ontslagen worden en de spannende stap om uit huis te gaan en een eigen gezin te stichten.

Eerder Vandaag | 13:40 Somebody's Hero IMDb: 5.2

IMDB * 5.2 - Familie

Eerder Vandaag | 12:25 Blood Relatives

Aflevering 4 - I, Thee Dead: Central Valley is één van Amerika's vruchtbaarste regio's, maar één familie oogst enkel hebzucht, lust en moord. Geldzorgen en een ongewenste zwangerschap hebben ernstige gevolgen.

Eerder Vandaag | 10:10 Bad Blood

Seizoen 1 - Aflevering 1 - The Case Against Kevin: Kevin werd veroordeeld voor de moord op zijn moeder. Na een jaar in de gevangenis zuiverde hij zijn naam en wil hij de confrontatie aangaan met de familie die hem heeft verlaten.

Eerder Vandaag | 08:40 Familie voor Altijd

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Een vlek-kantie: Lewis en Charlotte gaan een dag naar de spa, maar Lewis weet niet of ie Clark alleen met de kinderen kan laten. Lewis en Charlotte besluiten allebei om een kijkje te gaan nemen, maar daardoor gaat juist alles mis.

Eerder Vandaag | 08:15 Familie voor Altijd

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Een troep voor de troepen: Stuart en Ivy besluiten om niet alleen naar de moeder van Stuart, maar naar alle soldaten van haar eenheid een troostpakket te sturen.

Eerder Vandaag | 07:50 De Thundermans

Seizoen 4 - Aflevering 8 - De Perfecte Dump: Wat is er nog gaver dan een superheld? Een complete superheldenfamilie! Maak kennis met de Thundermans, een bijzondere familie die hun superheldenbestaan geheim probeert te houden om een normaal leven te kunnen leiden. Een lastige taak? Reken maar! Helemaal omdat de oudste tweeling, Phoebe en Max, met elkaar wedijveren met behulp van hun superheldenkrachten! Yepp, dat hele "erbij proberen te horen" gedoe zou weleens iets langer kunnen gaan duren dan verwacht...

Eerder Vandaag | 07:25 De Thundermans

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Beestachtige Bruiloft : Wat is er nog gaver dan een superheld? Een complete superheldenfamilie! Maak kennis met de Thundermans, een bijzondere familie die hun superheldenbestaan geheim probeert te houden om een normaal leven te kunnen leiden. Een lastige taak? Reken maar! Helemaal omdat de oudste tweeling, Phoebe en Max, met elkaar wedijveren met behulp van hun superheldenkrachten! Yepp, dat hele "erbij proberen te horen" gedoe zou weleens iets langer kunnen gaan duren dan verwacht...

Eerder Vandaag | 06:30 Pingu

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Zwitsers-Britse klei-animatieserie over Pingu en zijn familie. Pingu helpt broeden

Eerder Vandaag | 05:10 Blood Relatives

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Witchful Thinking: Een hechte familie uit het hart van het religieuze Virginia wordt verscheurd als één van hen aanspoelt langs de oevers van het Great Dismal Swamp.

Eerder Vandaag | 04:45 Bad Blood

Seizoen 1 - Aflevering 1 - The Case Against Kevin: Kevin werd veroordeeld voor de moord op zijn moeder. Na een jaar in de gevangenis zuiverde hij zijn naam en wil hij de confrontatie aangaan met de familie die hem heeft verlaten.

Gisteren 22:50 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. The Nail In The Coffin. Het team onderzoekt de dood van Stephanie McNamara, de dochter van een rijke familie wier lichaam werd aangetroffen in een park. Het team vermoedt dat zij wel eens het laatste slachtoffer van de Ghost Killer zou kunnen zijn wanneer ze een link vinden met een ander slachtoffer.

Gisteren 18:10 Familie voor Altijd

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Maak je niet te sappig: Sappig lijkt te moeten gaan sluiten, maar dat laten Ivy en Stuart natuurlijk niet gebeuren. Ze proberen eigenaresse Denise te helpen, maar lijken alles alleen maar erger te maken.

Gisteren 17:39 Flodder

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Nederlandse komische serie. Onder hypnose. Zoon Kees wil nu echt eens een vriendinnetje leren kennen. Ten einde raad bestelt hij het cursusboek 'Hypnose in zes heel eenvoudige lessen'. Om te kijken of het boek werkt, oefent hij met een slinger eerst even bij de familie. Tevreden over de resultaten trekt hij de wijk Zonnedael in, op zoek naar zijn eerste prooi.

Gisteren 17:00 Heaven is for Real IMDb: 5.8

Gisteren - IMDB * 5.8 - Drama, Heaven Is for Real is een Amerikaanse dramafilm uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Randall Wallace. De hoofdrollen worden vertolkt door Greg Kinnear, Kelly Reilly en Connor Corum. Hoofdpersoon is de ...

Heaven Is for Real is een Amerikaanse dramafilm uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Randall Wallace. De hoofdrollen worden vertolkt door Greg Kinnear, Kelly Reilly en Connor Corum. Hoofdpersoon is de jongen Colton van vader Todd en moeder Sonja Burpo. Hij beweert dat hij de hemel heeft bezocht na een bijna dood ervaring. Colton vertelt in detail, en met kinderlijke onschuld, over zijn wonderbaarlijke reis. Hij spreekt nuchter over gebeurtenissen die plaatsvonden voor zijn geboorte. Dingen die hij onmogelijk kan weten. Todd en zijn familie proberen vervolgens uit te zoeken wat de betekenis is van deze bijzondere gebeurtenis. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/heaven-is-for-real

Gisteren 15:58 Pawn Stars

Seizoen 3 - Aflevering 24 - Realityreeks over de familie Harrison, de eigenaars van een pandjeswinkel in Las Vegas

Gisteren 15:40 Bad Blood

Seizoen 1 - Aflevering 1 - The Case Against Kevin: Kevin werd veroordeeld voor de moord op zijn moeder. Na een jaar in de gevangenis zuiverde hij zijn naam en wil hij de confrontatie aangaan met de familie die hem heeft verlaten.

Gisteren 15:35 Pawn Stars

Seizoen 3 - Aflevering 23 - Realityreeks over de familie Harrison, de eigenaars van een pandjeswinkel in Las Vegas

Gisteren 15:30 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 18 - Family Portrait: Teen Mom is een spin-off van de documentaireserie 16 & Pregnant van MTV. We volgen de verhalen van vier meisjes uit het eerste seizoen van 16 & Pregnant, die met de eerste jaren van het moederschap om moeten gaan. In elke aflevering volgen we vier tienermeisjes die te maken hebben met de problemen van de pubertijd, groeipijn en volwassen worden, boven op de verantwoordelijkheden van het moederschap. Elk verhaal biedt een uniek kijkje in de vele uitdagingen voor jonge moeders: het huwelijk, relaties, steun van familie of juist geen steun, adoptie, financiën, roddels in de samenleving, schoolexamens, studeren, een baan vinden of ontslagen worden en de spannende stap om uit huis te gaan en een eigen gezin te stichten.

Gisteren 14:55 Moederliefde

Documentaire. De 21-jarige Cynthia Stomphorst uit Vlaardingen is de normaalbegaafde dochter van twee zwakbegaafde ouders. Twintig jaar geleden was Cynthia de hoofdpersoon in een aflevering van het tv-programma 'Zembla'. Toen werd ze uit huis gehaald op last van de Rotterdamse kinderrechter, die haar verstandelijk beperkte ouders ongeschikt vond om kinderen op te voeden. Ze was daarmee het vijfde kind van de familie Stomphorst dat uit huis werd geplaatst. Tijdens haar kindertijd kende Cynthia twaalf verschillende woonplekken en wisselden pleeggezinnen, gastgezinnen, weekend- en crisisgezinnen en kinderhuizen elkaar af. Op haar zestiende mag ze naar een Begeleid Wonen-project, maar na een conflict met een huisgenote trekt ze noodgedwongen in bij haar zwakbegaafde moeder. Cynthia's ouders zijn inmiddels gescheiden en de kinderen allemaal volwassen.

Gisteren 14:30 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 17 - Checks and Balances: Teen Mom is een spin-off van de documentaireserie 16 & Pregnant van MTV. We volgen de verhalen van vier meisjes uit het eerste seizoen van 16 & Pregnant, die met de eerste jaren van het moederschap om moeten gaan. In elke aflevering volgen we vier tienermeisjes die te maken hebben met de problemen van de pubertijd, groeipijn en volwassen worden, boven op de verantwoordelijkheden van het moederschap. Elk verhaal biedt een uniek kijkje in de vele uitdagingen voor jonge moeders: het huwelijk, relaties, steun van familie of juist geen steun, adoptie, financiën, roddels in de samenleving, schoolexamens, studeren, een baan vinden of ontslagen worden en de spannende stap om uit huis te gaan en een eigen gezin te stichten.

Gisteren 12:43 Mijn ridder en ik

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Frans-Belgische animatieserie. Modegrillen. Als het hele rijk blind alles van Wilfrieds kledinglijn BWK ("Bright White Knight") koopt en draagt, weigert Jimmy, hij is vastbesloten om trouw te blijven aan de kleur van zijn familie. Henri is het daar helemaal mee eens. Tot ze allebei een BWK-gadget zien die ze heel, heel leuk vinden.

Gisteren 12:25 Blood Relatives

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Witchful Thinking: Een hechte familie uit het hart van het religieuze Virginia wordt verscheurd als één van hen aanspoelt langs de oevers van het Great Dismal Swamp.

Gisteren 11:00 Sweet Home Sextuplets

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Aflevering 8: De Waldrop-familie kreeg de schok van hun leven toen er een zesling op komst was! Sinds hun 5-koppige familie is uitgegroeid tot 11 personen, is hun leven veel hectischer geworden.

Gisteren 10:10 Bad Blood

Seizoen 1 - Aflevering 8 - A Brother Betrayed: De Medina's leefden de Amerikaanse droom totdat Carlos, de held van de familie, op brute wijze werd vermoord. Zijn broer Jerry is ervan overtuigd dat een andere broer de dader is.

Gisteren 10:00 My Teenage Wedding

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Groom Meets Gown: Ondanks waarschuwingen van zijn hele familie en haar moeder gaan de achttienjarige Gavin en Ashley toch trouwen. Zodra ze bedacht hebben wie de trouwjurk aantrekt!

Gisteren 09:45 Overhaulin'

Seizoen 8 - Aflevering 4 - John's 1969 AMC AMX: John is een coole gast met een AMX die wortel staat te schieten op de ranch van zijn familie. Zijn dochter wil de verwaarloosde roestbak veranderen in een rijdend kunstwerk.

Gisteren 08:40 Familie voor Altijd

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Dit kleine varkentje ging naar de winkel: Leaf wil heel graag dat Arthur in de nieuwe reclame van de plaatselijk supermarkt speelt. Stuart belooft dat hij ervoor zal zorgen dat Arthur de hoofdrol krijgt. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Gisteren 08:35 The Goldbergs

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie. Dinner With The Goldbergs. Geoff gaat voor Erica's verjaardag met de familie Goldberg mee uit eten.

Gisteren 08:15 Nickelodeon Familie Festival Report

Gisteren 08:00 Cesar To The Rescue

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Panic Attack: Cesar krijgt een telefoontje van Debbie en Gary, de zus en zwager van Trish, wiens Duitse herder de familie terroriseert.

Gisteren 06:30 Somebody's Hero IMDb: 5.2

Gisteren - IMDB * 5.2 - Familie

Gisteren 06:30 Pingu

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Zwitsers-Britse klei-animatieserie over Pingu en zijn familie. Pingu wordt voorgesteld

Gisteren 05:10 Blood Relatives

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Fresh Heir: In het hete Houston genieten een advocaat en zijn familie van het goede leven. Als één familielid te inhalig wordt volgen er ruzies tussen de generaties, die uitmonden in moord.

Gisteren 04:45 Bad Blood

Seizoen 1 - Aflevering 8 - A Brother Betrayed: De Medina's leefden de Amerikaanse droom totdat Carlos, de held van de familie, op brute wijze werd vermoord. Zijn broer Jerry is ervan overtuigd dat een andere broer de dader is.

Gisteren 02:00 Lone Star Justice

Seizoen 1 - Aflevering 1 - She Had Everything: Amanda Anderson wordt dood aangetroffen door haar jongere broer. Rechercheurs ondervragen vrienden en familie en uiteindelijk leidt microscopisch bewijsmateriaal naar de dader.

Gisteren 01:30 Sweet Home Sextuplets

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Aflevering 8: De Waldrop-familie kreeg de schok van hun leven toen er een zesling op komst was! Sinds hun 5-koppige familie is uitgegroeid tot 11 personen, is hun leven veel hectischer geworden.

Eergisteren 22:00 Lone Star Justice

Seizoen 1 - Aflevering 1 - She Had Everything: Amanda Anderson wordt dood aangetroffen door haar jongere broer. Rechercheurs ondervragen vrienden en familie en uiteindelijk leidt microscopisch bewijsmateriaal naar de dader.

Eergisteren 21:30 Sweet Home Sextuplets

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Aflevering 8: De Waldrop-familie kreeg de schok van hun leven toen er een zesling op komst was! Sinds hun 5-koppige familie is uitgegroeid tot 11 personen, is hun leven veel hectischer geworden.

Eergisteren 20:30 Inspector Morse

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Britse misdaadserie. Happy families. Sir John Balcombe, directeur van één van de grootste bedrijven van het land, wordt dood aangetroffen in zijn landhuis. Wanneer inspecteur Morse en Lewis aan hun onderzoek beginnen, valt het hen op dat de familie geen enkel teken van verdriet toont. Ze lijken meer bezorgd om hun persoonlijke problemen en over de toekomst van het bedrijf.

Eergisteren 18:50 Heaven is for Real IMDb: 5.8

Eergisteren - IMDB * 5.8 - Drama, Heaven Is for Real is een Amerikaanse dramafilm uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Randall Wallace. De hoofdrollen worden vertolkt door Greg Kinnear, Kelly Reilly en Connor Corum. Hoofdpersoon is ...

Heaven Is for Real is een Amerikaanse dramafilm uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Randall Wallace. De hoofdrollen worden vertolkt door Greg Kinnear, Kelly Reilly en Connor Corum. Hoofdpersoon is de jongen Colton van vader Todd en moeder Sonja Burpo. Hij beweert dat hij de hemel heeft bezocht na een bijna dood ervaring. Colton vertelt in detail, en met kinderlijke onschuld, over zijn wonderbaarlijke reis. Hij spreekt nuchter over gebeurtenissen die plaatsvonden voor zijn geboorte. Dingen die hij onmogelijk kan weten. Todd en zijn familie proberen vervolgens uit te zoeken wat de betekenis is van deze bijzondere gebeurtenis. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/heaven-is-for-real

Eergisteren 18:10 Familie voor Altijd

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Twee kanten van de medaille: Als Arthur de geluksketting van de bekende ster, Annie, heeft gestolen, doen Ivy en Stuart er alles aan om Annie, zonder dat ze er erg in heeft, haar ketting terug te geven.

Eergisteren 18:09 Flodder

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Nederlandse komische serie. Soldaat Kees. Zoon Kees krijgt een oproep voor militaire dienst. Met alle middelen probeert de rest van de familie te voorkomen dat hij in dienst moet.

Eergisteren 17:45 Nickelodeon Familie Festival Report

Eergisteren 17:35 Flodder

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Nederlandse komische serie. Korte metten. Via een list proberen de buurtbewoners de Flodders uit de wijk te krijgen. Ze vragen Johnnie om 2000 liter whisky te leveren. Wanneer de politie binnenvalt om hen op heterdaad te betrappen, is alle whisky opeens verdwenen.

Eergisteren 16:05 The Goldbergs

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie. Dinner With The Goldbergs. Geoff gaat voor Erica's verjaardag met de familie Goldberg mee uit eten.

Eergisteren 15:53 Pawn Stars

Seizoen 3 - Aflevering 21 - Realityreeks over de familie Harrison, de eigenaars van een pandjeswinkel in Las Vegas

Eergisteren 15:40 Bad Blood

Seizoen 1 - Aflevering 8 - A Brother Betrayed: De Medina's leefden de Amerikaanse droom totdat Carlos, de held van de familie, op brute wijze werd vermoord. Zijn broer Jerry is ervan overtuigd dat een andere broer de dader is.

Eergisteren 15:30 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 16 - He Didn't Look Like a Prince: Teen Mom is een spin-off van de documentaireserie 16 & Pregnant van MTV. We volgen de verhalen van vier meisjes uit het eerste seizoen van 16 & Pregnant, die met de eerste jaren van het moederschap om moeten gaan. In elke aflevering volgen we vier tienermeisjes die te maken hebben met de problemen van de pubertijd, groeipijn en volwassen worden, boven op de verantwoordelijkheden van het moederschap. Elk verhaal biedt een uniek kijkje in de vele uitdagingen voor jonge moeders: het huwelijk, relaties, steun van familie of juist geen steun, adoptie, financiën, roddels in de samenleving, schoolexamens, studeren, een baan vinden of ontslagen worden en de spannende stap om uit huis te gaan en een eigen gezin te stichten.

Eergisteren 15:29 Pawn Stars

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Realityreeks over de familie Harrison, de eigenaars van een pandjeswinkel in Las Vegas

Eergisteren 14:30 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 15 - Bow Down: Teen Mom is een spin-off van de documentaireserie 16 & Pregnant van MTV. We volgen de verhalen van vier meisjes uit het eerste seizoen van 16 & Pregnant, die met de eerste jaren van het moederschap om moeten gaan. In elke aflevering volgen we vier tienermeisjes die te maken hebben met de problemen van de pubertijd, groeipijn en volwassen worden, boven op de verantwoordelijkheden van het moederschap. Elk verhaal biedt een uniek kijkje in de vele uitdagingen voor jonge moeders: het huwelijk, relaties, steun van familie of juist geen steun, adoptie, financiën, roddels in de samenleving, schoolexamens, studeren, een baan vinden of ontslagen worden en de spannende stap om uit huis te gaan en een eigen gezin te stichten.

Eergisteren 14:10 Beverly Hills Ninja IMDb: 5.5

Eergisteren - IMDB * 5.5 - Komedie, Al honderden jaren leeft er in Japan een clan die zich toelegt op de geheime kunsten van zelfverdediging en overlevingskunde. Hun vechtkunst is zo dodelijk dat de clan steeds onoverwinnelijk is gebleven. Ze staan ...

Al honderden jaren leeft er in Japan een clan die zich toelegt op de geheime kunsten van zelfverdediging en overlevingskunde. Hun vechtkunst is zo dodelijk dat de clan steeds onoverwinnelijk is gebleven. Ze staan bekend als 'ninjas'. Vijfentwintig jaar geleden werd een aloude legende omgezet in realiteit. De legende sprak over een buitenlands kind dat als geen ander de ninjakunsten zou leren beheersen. Wanneer na een schipbreuk enkel een kleine baby levend wordt teruggevonden, denken de ninjas dat het jongetje voorbestemd is om hun traditie verder te zetten. Haru groeit op tot een flinke en moedige krijger. Maar hoe zeer hij ook zijn best doet, toch past hij niet echt bij zijn familie. Hij bezit een aantal goede kwaliteiten zoals begrijpendheid en volharding, maar hij is vrij onhandig.

Eergisteren 14:00 Somebody's Hero IMDb: 5.2

Eergisteren - IMDB * 5.2 - Familie

Eergisteren 12:25 Blood Relatives

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Fresh Heir: In het hete Houston genieten een advocaat en zijn familie van het goede leven. Als één familielid te inhalig wordt volgen er ruzies tussen de generaties, die uitmonden in moord.

Eergisteren 09:00 Cesar To The Rescue

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Pit Bulls On Parole: Lillian en Jerold zijn bang dat de pitbull van hun dochter Michelle een bedreiging voor de familie is geworden.

Eergisteren 08:40 Familie voor Altijd

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Adamskostuum: Stuart vindt een machine uit die etensresten in kleding kan veranderen. Hij denkt rijk te worden, maar heeft één ding over het hoofd gezien.

Eergisteren 08:15 Familie voor Altijd

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Hot Drogredenen: Het lievelingsrestaurant van Stuart en Clark opent een vestiging in de stad, maar Ivy is hier niet blij mee omdat hun verpakkingen een gevaar voor de zeedieren vormen.

Eergisteren 07:50 De Thundermans

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Noodafspraakje: Als Phoebe hoort dat Oester en Cherry een stel zijn, blijft zij als enige over en besluit ze een plan te bedenken om niet langer het vijfde wiel aan de wagen te zijn. Ondertussen logeert Blobbin bij de familie omdat hij zegt al zijn geld kwijt te zijn. Maar..is dat wel echt zo, of worden de Thundermans getest in hun lOealiteit?...

 Meer