Eten op tv (tv-tips)

Vandaag | 20:25 Onze Boerderij: Nederlandse tomaat

Reportage, In deze aflevering van Onze Boerderij wil Yvon Jaspers weten waarom Nederlanders vooral tomaten uit het ...

In deze aflevering van Onze Boerderij wil Yvon Jaspers weten waarom Nederlanders vooral tomaten uit het buitenland eten, terwijl volgens tomatenkweker Leo de Nederlandse tomaat de beste ter wereld is. Kwekerij Leo was pas achttien jaar toen hij samen met zijn broer het bedrijf van zijn vader overnam. Inmiddels is die kleine kwekerij uitgegroeid tot één van de grootste van Nederland. Riks Ook praat Yvon Jaspers verder met de Canadese melkveehouder Riks. Riks is destijds naar Canada geëmigreerd onder meer vanwege de strenge wetgeving in Nederland. Nu komt hij erachter dat al die regels in Europa zo slecht nog niet zijn.

Do 19 september 2019 | 20:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6084 - Nederlandse soap. Sjors en Amir zijn het niet eens over hoe ze Davy moeten aanpakken. Janine trekt een conclusie over haar relatie met Rob. Door een angstaanjagende gebeurtenis komen Lucas en Tiffy nader tot elkaar. Ludo ontdekt dat Billy achter zijn rug om met de politie in contact staat.

Morgen | 20:25 Door Andere Ogen: Angela Merkel

Morgen - Documentaire, Vanavond start een nieuwe reeks van het programma Door Andere Ogen. Hierin worden portretten ...

Vanavond start een nieuwe reeks van het programma Door Andere Ogen. Hierin worden portretten geschetst van bijzondere personen door de ogen van anderen. Elke maandag om 20:25 uur op NPO 2. In de eerste aflevering staat Angela Merkel centraal. De andere ogen Voor Merkel is de laatste ronde als bondskanselier aangebroken. Haar leven en carrière worden geschetst door de Duitse politicologe Julia Schramm, die onder de titel Vijftig tinten Merkel een boek over haar schreef, oud-correspondent Margriet Brandsma, Merkels oud-wiskundeleraar Hans-Ulrich Beeskow en toneelmakers Benjamin Moen en Floor Houwink ten Cate, die in ons land een opera over Merkel op de planken brachten. Carrière De uitzending beschrijft de tragiek van Merkel, die in de laatste jaren heeft moeten toezien hoe, vooral in de gebieden waar zij opgroeide - de voormalige DDR - de uiterst rechtse AFD (Alternative für Deutschland) terrein heeft gewonnen. Door Andere Ogen toont de wonderlijke carrière van Angela Merkel. De uitzending belicht ook Merkel als machtsfiguur.

Morgen | 20:30 Bad Samaritan IMDb: 6.4

Morgen - IMDB * 6.4 - Misdaadthriller, Bad Samaritan is een Amerikaanse thriller uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Dean Devlin. Hoofdrollen worden vertolkt door David Tennant, Robert Sheehan en Kerry Condon. Cale Erendreich en ...

Bad Samaritan is een Amerikaanse thriller uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Dean Devlin. Hoofdrollen worden vertolkt door David Tennant, Robert Sheehan en Kerry Condon. Cale Erendreich en Sean Falco zijn twee inbrekers die bij een sjiek restaurant de auto's parkeren van de rijke bezoekers. Terwijl de gasten heerlijk zitten te eten, rijden ze snel naar de huizen van deze gasten om waardevolle spullen te stelen. De zaken gaan goed tot ze het verkeerde huis treffen, waar dingen gebeuren die het daglicht niet kunnen verdragen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/bad-samaritan

Morgen | 20:25 Quiz: De Studententest

Morgen - Show, In de Studententest krijgen de BN'ers en het publiek in de studio van presentatoren Jojanneke van den ...

In de Studententest krijgen de BN'ers en het publiek in de studio van presentatoren Jojanneke van den Berge en Splinter Chabot 25 vragen voorgeschoteld over het leven van studenten. SOA Wat weet Nederland van het corps, de prijzen van een studentenkamer en de meest gangbare SOA bij studenten? Studiedruk Het studentenleven staat voor veel mensen voor bier en feest, maar tegenwoordig is het veel meer dan dat. De studiedruk is hoog en studieschulden stijgen. Sugardaddy Hierdoor zoeken sommige studenten hun toevlucht in het gebruik van ritalin en het zoeken naar een sugardaddy. Wat weten we van het studentenleven anno nu? Deelnemers De BN'ers die in de studio meedoen aan de Studententest zijn Jet van Nieuwkerk, Niels Oosthoek, Linda Hakeboom, Igmar Felicia en Lize Korpershoek.

Overmorgen | 23:15 Terug: Andries en de wetenschappers

Overmorgen - Wetenschappelijke reportage, Gaan wetenschap en gelovig zijn samen? In dit tweede seizoen spreekt Andries ...

Gaan wetenschap en gelovig zijn samen? In dit tweede seizoen spreekt Andries Knevel zes christelijke wetenschappers. Elke dinsdag rond 23:15 uur op NPO 2. Katharine Haykoe In de eerste aflevering spreekt Knevel met Katharine Hayhoe. Zij behoort volgens Time Magazine in 2014 tot de honderd meest invloedrijke mensen ter wereld. Klimaat Hayhoe is een internationaal erkende klimaatwetenschapper en adviseerde onder meer oud-president Barack Obama. Zij is hoogleraar aan Texas Tech en getrouwd met een predikant. Belangrijke stem In de VS wordt ze beschouwd als een van de belangrijkste stemmen in het klimaatdebat. Ze is ook lid van een Evangelische gemeente.

Overmorgen | 20:25 Make Holland Great Again: actie tegen schelden

Overmorgen - Show, Sahil Amar Aïssa en zijn team proberen in deze aflevering van Make Holland Great Again uit wat er ...

Sahil Amar Aïssa en zijn team proberen in deze aflevering van Make Holland Great Again uit wat er gebeurt als je bij de bakker of op straat net zo scheldt als langs de sportvelden. Tipje van de sluier: dat wordt niet echt gewaardeerd. Schelden Om weer wat vriendelijker met elkaar om te gaan, en zo Nederland weer een beetje greater te maken, introduceren ze de not-so-great-kaart tegen schelden. Dansen Daarnaast komt het Great-team met een oplossing voor ouderen die eenzaam zijn én onvoldoende bewegen: dansen. Want dansen is gezond en maakt nog eens gelukkig ook. Reanimeren Tot slot houdt het team een experiment om te kijken of mensen kunnen reanimeren. Omdat lang niet iedereen weet hoe je in zo'n situatie moet handelen, biedt Sahil in alle provincies een gratis cursus levensreddend handelen aan.

Je vindt hier de programma's van Eten op tv We hebben de volgende programma's voor Eten Onze Boerderij: Nederlandse tomaat: Reportage, In deze aflevering van Onze Boerderij wil Yvon Jaspers weten waarom Nederlanders vooral tomaten uit het. Goede Tijden, Slechte Tijden: 19/09 - Soap, Seizoen 43 Aflevering 6084 Nederlandse soap. Sjors en Amir zijn het niet eens over hoe ze Davy moeten. Door Andere Ogen: Angela Merkel: Morgen - Documentaire, Vanavond start een nieuwe reeks van het programma Door Andere Ogen. Hierin worden portretten. Bad Samaritan: Morgen - IMDB * 6.4 - Misdaadthriller, Bad Samaritan is een Amerikaanse thriller uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Dean Devlin. Hoofdrollen worden vertolkt door David Tennant, Robert Sheehan en Kerry Condon. Cale Erendreich en. Quiz: De Studententest: Morgen - Show, In de Studententest krijgen de BN'ers en het publiek in de studio van presentatoren Jojanneke van den. Terug: Andries en de wetenschappers: Overmorgen - Wetenschappelijke reportage, Gaan wetenschap en gelovig zijn samen? In dit tweede seizoen spreekt Andries. Make Holland Great Again: actie tegen schelden: Overmorgen - Show, Sahil Amar Aïssa en zijn team proberen in deze aflevering van Make Holland Great Again uit wat er. Willem Wever: Jeugdprogramma, Aflevering 1 Jongerenmagazine dat op zoek gaat naar het antwoord op de meest lastige vragen. Gwen. Life Is Beautiful: Life-stylemagazine, Seizoen 19 Aflevering 5 Nederlands lifestylemagazine met onderwerpen voor de moderne man en vrouw. Ik Zou Wel Eens Willen Weten: Wetenschappelijk magazine, Seizoen 3 Aflevering 1 Informatief magazine waarin nieuwsgierige mensen samen met de.

Eten op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 10:10 Willem Wever

Aflevering 1 - Jongerenmagazine dat op zoek gaat naar het antwoord op de meest lastige vragen. Gwen vraagt zich af wat je moet weten om een zweefvliegtuig te besturen en Thom is benieuwd hoe een dj zo goed kan improviseren. Wetenschapper Diederik legt uit wat zonnevlammen zijn en op basisschool De Klimboom in Arnhem wordt een spannende challenge tussen een leerkracht en een leerling gespeeld.

Vandaag | 11:20 Life Is Beautiful

Seizoen 19 - Aflevering 5 - Nederlands lifestylemagazine met onderwerpen voor de moderne man en vrouw die wil genieten van bereikbare luxe

Vandaag | 11:50 Ik Zou Wel Eens Willen Weten

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Informatief magazine waarin nieuwsgierige mensen samen met de presentator op zoek gaan naar interessante en verrassende antwoorden. Een expert van een bedrijf zal antwoord geven op specifieke vragen als: Hoe wordt glas gemaakt? Wat is groene energie? Hoe krijg ik witte tanden? Het antwoord zal zo visueel en begrijpelijk mogelijk worden uitgelegd.

Vandaag | 11:55 Echt waar?!

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Spelshow met Jan Versteegh waarin de kandidaten zich moeten uitspreken over ongelooflijke waarheden en geloofwaardige leugens. Acteur Leo Alkemade en comedian Soundos el Ahmadi leggen de kandidaten vol passie en overtuiging steeds twee verhalen of stellingen voor. Vervolgens is het aan de kandidaten om in te schatten wie de waarheid spreekt en wie niet.

Vandaag | 12:57 Wilde Ganzen

Aflevering 37 - Magazine over concrete projecten in ontwikkelingslanden. Bolivia. Boeren in Bolivia ondervinden steeds meer de gevolgen van de verandering van het klimaat. De Nederlandse stichting Samay en de Boliviaanse organisatie Voserdem schieten de boeren te hulp met vernieuwende landbouwtechnieken.

Vandaag | 13:35 Brainwash Talks

Seizoen 6 - Aflevering 37 - Magazine met lezingen van filosofen, wetenschappers en schrijvers uit binnen- en buitenland. Leon Verdonschot: Ode aan de politieke partij. Met almaar teruglopende ledenaantallen verkeren politieke partijen in zwaar weer, weet ook schrijver en presentator Leon Verdonschot. Toch is juist nu, in deze tijden van populisme, de politieke partij belangrijker dan ooit. Een hartstochtelijk pleidooi voor een saai, lullig en vergeten instituut.

Vandaag | 14:40 De Kennis van Nu

Seizoen 10 - Aflevering 12 - Wetenschappelijk magazine. Geen mug, geen malaria. Diederik Jekel bezoekt Bana, een arm dorp in Burkina Faso, waar gentechmuggen worden uitgezet in de strijd tegen malaria. De muggen en parasieten worden steeds resistenter tegen de reguliere middelen. Wetenschappers passen malariamuggen genetisch zo aan dat ze alleen nog mannetjes als nakomelingen krijgen en tenslotte uitsterven. Tegenstanders noemen zulke ingrepen gevaarlijk. Is dat terecht?

Vandaag | 14:55 Checkpoint

Aflevering 5 - Wetenschappelijk jeugdmagazine. Luchtdruk is krachtig. Maar hoe sterk is de lucht uit je longen?

Vandaag | 17:00 Pluijms Eetbare Wereld

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Culinair magazine waarin kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten

Vandaag | 17:15 Een bezeten wereld. Nederland tussen de oorlogen

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Historische docureeks over het turbulente leven in de jaren 20 en de toenemende angst voor ontsporing in de jaren 30 van Nederland. Verheffing. In de stad leven veel arbeiders begin 20ste eeuw in erbarmelijke omstandigheden: aan stinkende grachten en in krotwoningen. Het idee groeit dat daar iets aan gedaan moet worden. Dus verrijzen er tuindorpen, zoals Vreewijk in Rotterdam, met fatsoenlijke huizen en dubbele tuinen. Het vooruitgangsideaal van de 'gezonde mens' krijgt hier vorm en wie niet voldoet aan dit ideaal komt in aanmerking voor heropvoeding.

Vandaag | 19:30 Holland's Next Top Model

Seizoen 12 - Aflevering 2 - Realityreeks waarin aanstormende vrouwelijke én mannelijke modellen strijden om de felbegeerde titel 'Holland's Next Top Model 2019'. De twintig overgebleven modellen worden in Rotterdam onderworpen aan een heuse modelbootcamp. Tijdens een videoshoot moeten ze bewijzen dat zij een plek verdienen in het modellenhuis. Wat ze niet weten, is dat er dit seizoen niet één maar twee modellenhuizen zijn.

Vandaag | 21:35 Flirty Dancing

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Realityshow waarin Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles op heel bijzondere wijze matchen. In deze aflevering ontmoeten Juanita en Patrick elkaar in de betoverende ruïne van Valkenburg. Deze Bollywood prinses is op zoek naar haar Aladdin prins. Zal Patrick deze wens in vervulling kunnen laten gaan? Ook Albert en Frederiek zijn op zoek naar ware liefde. Deze gepassioneerde dansers dansen dan ook de sterren van de hemel op het dek van een romantisch cruiseschip.

Vandaag | 22:30 Chantal's Pyjama Party

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Realityshow waarin Chantal Janzen bij diverse bekende Nederlanders een op maat gemaakte pyjamaparty organiseert. Chantal heeft uitnodigingen gekregen van Waylon en Famke Louise. Ze worden allebei verrast met een op maat gemaakte pyjamaparty die ze nog lang gaan heugen. Zo zal ze een toiletbezoek bij Waylon niet snel vergeten en eindigt de nacht met Famke Louise in K3-regenboogjurkjes.

Morgen | 00:00 Je had erbij moeten zijn

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Comedyshow waarin comedytoppers waargebeurde verhalen tot leven brengen. Henny Huisman - Klaas van der Eerden. Twee waargebeurde verhalen, persoonlijk verteld door Klaas van der Eerden en Henny Huisman. Als Klaas besluit om fitter te worden met een personal trainer, komt hij in het park plotseling in een levensbedreigende situatie terecht waardoor hij fitter blijkt dan hij zelf dacht. Henny heeft alle groten der aarde ontmoet, maar een lunch met een wereldleider verandert zijn beeld over roem ingrijpend.

Morgen | 07:16 Rintje

Aflevering 21 - Nederlandse animatieserie. Auto. De hondjes moeten van de juf hun grootste wens opschrijven. Rintje wenst een rode race auto. Henriette vindt auto's stinken. Rintje bouwt samen met Tobias een auto van dozen.

Morgen | 09:30 De Kennis van Nu

Seizoen 10 - Aflevering 12 - Wetenschappelijk magazine. Geen mug, geen malaria. Diederik Jekel bezoekt Bana, een arm dorp in Burkina Faso, waar gentechmuggen worden uitgezet in de strijd tegen malaria. De muggen en parasieten worden steeds resistenter tegen de reguliere middelen. Wetenschappers passen malariamuggen genetisch zo aan dat ze alleen nog mannetjes als nakomelingen krijgen en tenslotte uitsterven. Tegenstanders noemen zulke ingrepen gevaarlijk. Is dat terecht?

Morgen | 11:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6080 - Nederlandse soap. Bing belandt bezorgd en boos in het ziekenhuis. Hij neemt een besluit wat hem later wordt verweten. Janine deelt haar diepste gevoelens met Linda en Laura. Carmen heeft nog een troef die ze uitspeelt tegen Ludo en Billy.

Morgen | 11:10 Wat Eten We?

Seizoen 2 - Aflevering 40 - Nederlands culinair programma

Morgen | 11:57 Kiwi & Strit

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Deense animatieserie. Lawaaierige koe. Op een open plek in het bos wonen twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi en Strit. Ze zijn nieuwsgierig en willen alles uitproberen. Maar wat ze ook doen het loopt steevast verkeerd af en daar moeten ze zelf heel erg om lachen.

Morgen | 12:25 BinnensteBuiten

Aflevering 109 - Lifestylemagazine. Alain gaat zijn favoriete groente lamsoortjes snijden en tuinspecialist Martin helpt Annemarie en Florentijn met hun splitlevel-tuin in Lisse.

Morgen | 13:40 Nelli en Nora

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Animatieserie. Hete voet. Nelli en Nora gaan een dagje naar het strand, ze zijn alleen vergeten hun slippers aan te doen. Dat maakt het erg lastig om door het zand te lopen.

Morgen | 14:00 Mullewapp

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Animatieserie. Help, de boot is lek!. Frans, Johnny en Waldemar gaan een dagje vissen. In hun bootje zit een gat dat Waldemar met zijn bips moet dichten. Een goed idee, ware het niet dat hij door een karper in zijn billen wordt gebeten.

Morgen | 14:21 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 25 - Animatieserie. Poezenvakantie. Kees vertelt aan Pim en Pom dat hij met zijn baas mee gaat op vakantie. Pim en Pom weten niet wat vakantie is, maar de zwerfkat weet welke bus Pim en Pom moeten nemen als ze op poezenvakantie willen.

Morgen | 14:40 Heidi

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Japanse jeugdserie. Pas op voor de wolf. Er is een wolf gesignaleerd in het dorp en meneer Keller wil het dier doodschieten. Heidi en grootvader horen aan het klokgelui dat er iets aan de hand is in het dorp, maar ze weten niet wat. Wanneer grootvader gaat kijken, vindt Heidi in het bos een gewond wolvenjong. Dat probeert ze te redden, maar dan komt de moeder terug.

Morgen | 15:10 De wilde ruimte

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Wetenschappelijk magazine rond onze toekomst in de ruimte en de wereld van de ruimtevaart. Ready for lift-off!. De ruimtevaart is een levensgevaarlijke business, want als het misgaat, gaat het ook goed mis. Hoe bouw je een veilig ruimteschip voor zo'n hachelijke onderneming? Anna Gimbrere bezoekt Airbus in Bremen, waar de eerste van een vloot van veertien Orion-ruimteschepen gebouwd wordt. In Delft bezoekt ze de werkplaats van DARE (Delft Aerospace Rocket Engineering), een studentenraketvereniging binnen de Technische Universiteit Delft. Ze spreekt studenten die werken aan raketvoortstuwingstechnologieën en zelf raketten lanceren. Als een raket eenmaal de ruimte ingeschoten is, staan de astronauten bloot aan gevaren als dodelijk straling en de gezondheidseffecten van maandenlang gewichtloos zijn. In Edinburgh wordt gewerkt aan een exoskelet om de negatieve gezondheidseffecten van gewichtloosheid te minimaliseren. Dit alles om het menselijk lichaam, de zwakste schakel, te beschermen.

 Meer

Eten op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 11:50 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 137 - Culinair magazine

Vandaag | 14:05 Paw Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Pups redden een extreme lunch / Pups redden een kattendief: Durfal Danny X heeft een stunt bedacht waarbij hij een extreme lunch wil eten. Dat gaat niet volgens plan. // In Avonturenbaai worden taarten gebakken om met elkaar te ruilen. Burgemeester Humdinger probeert een taart te stelen.

Vandaag | 14:15 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Argentina: Anthony begint zijn reis in Buenos Aires in Argentinië en daar ontdekt hij veel kunst, lekker en goedkoop eten, en parazeilen. En in Zuid-Patagonië rijdt hij paard met gaucho's.

Vandaag | 15:45 Nuances

'Hamachi met tomaten.' Iedereen die van lekker eten houdt en die zijn/haar kookskills graag wil aanscherpen, weet ondertussen dat Thierry Theys telkens weer verrassend uit de hoek kan komen. Vandaag bereidt hij vis van vreemde origine en combineert hij de smaken van verschillende soorten tomaten.

Vandaag | 16:50 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 137 - Culinair magazine

Vandaag | 17:00 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 241 - Culinair magazine

Vandaag | 17:15 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 240 - Culinair magazine

Vandaag | 19:55 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 34 - Lunch: Peppa en George gaan lunchen bij Oma Big en Opa Big. Oma Big heeft een salade gemaakt, maar George houdt niet van groenten. Opa Big maakt een dinosaurus van de salade om George te helpen om de salade op te eten.

Vandaag | 21:40 Obese NL

'Arthur.' Arthur is al jaren verslaafd aan ongezond eten. Hij lijdt nu aan morbide obesitas en is de zwaarste kandidaat van dit seizoen. Hij heeft lang gedacht dat zijn lijf en leven niet te lijden hadden onder zijn zware gewicht. Maar nu ziet hij in dat hij zijn manier van leven drastisch moet veranderen.

Vandaag | 21:55 Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Seizoen 5 - Aflevering 10 - The Cutest Yak In Colorado: Dr. Jeff behandelt een bloedhondpup die niet wil eten. En dr. Petra krijgt een kat op de behandeltafel die een handvol haarelastiekjes heeft opgegeten.

Vandaag | 21:55 Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Seizoen 5 - Aflevering 10 - The Cutest Yak In Colorado: Dr. Jeff behandelt een bloedhondpup die niet wil eten. En dr. Petra krijgt een kat op de behandeltafel die een handvol haarelastiekjes heeft opgegeten.

Vandaag | 22:00 Jamie Cooks Summer

Eerste aflevering. Chef-kok Jamie Oliver maakt zomerse gerechten in de buitenlucht. In deze één uur durende special draait Jamie Oliver een paar verbluffend eenvoudige gerechten in elkaar om feestelijk buiten te eten.

Vandaag | 23:45 Flying Wild Alaska

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Guts and Glory: Jim vliegt een groep bergbeklimmers naar de afgelegen Brooks Range. Luke zoekt met walvisjagers naar een plek om op de Groenlandse walvis te jagen zodat hun dorp te eten heeft.

Vandaag | 23:45 Broodschappers

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Snackbar Eenden / Wisseltruc: Om hun enorme rekening bij de snackbar van meneer Vullers te voldoen, moeten SwaySway en Buhdeuce bijklussen als bedienden. // Het wordt een gênante boel als de Broodschappers van het Wisselslofbrood eten en van lichaam wisselen.

Vandaag | 23:45 Flying Wild Alaska

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Guts and Glory: Jim vliegt een groep bergbeklimmers naar de afgelegen Brooks Range. Luke zoekt met walvisjagers naar een plek om op de Groenlandse walvis te jagen zodat hun dorp te eten heeft.

Morgen | 01:05 Paw Patrol

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Marshall blijft alleen thuis / de pups redden de herten: De pups gaan parachutespringen maar Marshall durft niet mee te doen. Hij mag thuisblijven om op de Uitkijk te passen. // De baai is bevroren en een paar herten steken de baai over om eten te zoeken, maar omdat het ijs te glad is kunnen ze niet meer terug.

Morgen | 02:20 SpongeBob

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Niet voor doetjes / Het vijfsterrenrestaurant: SpongeBob wil café De Zoute Rochel in maar daarvoor moet hij eerst bewijzen dat hij sterk genoeg is. // Octo heeft zijn viraal, Squilliam, uitgenodigd om in zijn vijfsterrenrestaurant te eten maar die heeft hij helemaal niet.

Morgen | 03:00 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Argentina: Anthony begint zijn reis in Buenos Aires in Argentinië en daar ontdekt hij veel kunst, lekker en goedkoop eten, en parazeilen. En in Zuid-Patagonië rijdt hij paard met gaucho's.

Morgen | 04:10 Nella De Ridderprinses

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Koninklijk Coole Stranddag/Wees Niet Zo'n Draak: Snorkelmanders proberen roet in het eten te gooien tijdens de Castlehaven Stranddag. / Koningin Mam organiseert een speurtocht, maar Olivia is er niet blij mee dat ze met Stinkie in een team moet en probeert ook nog eens vals te spelen.

Morgen | 08:25 Nuances

'Hamachi met tomaten.' Iedereen die van lekker eten houdt en die zijn/haar kookskills graag wil aanscherpen, weet ondertussen dat Thierry Theys telkens weer verrassend uit de hoek kan komen. Vandaag bereidt hij vis van vreemde origine en combineert hij de smaken van verschillende soorten tomaten.

Morgen | 10:00 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 243 - Culinair magazine

Morgen | 12:10 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 243 - Culinair magazine

Morgen | 13:40 Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Seizoen 5 - Aflevering 10 - The Cutest Yak In Colorado: Dr. Jeff behandelt een bloedhondpup die niet wil eten. En dr. Petra krijgt een kat op de behandeltafel die een handvol haarelastiekjes heeft opgegeten.

Morgen | 13:40 Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Seizoen 5 - Aflevering 10 - The Cutest Yak In Colorado: Dr. Jeff behandelt een bloedhondpup die niet wil eten. En dr. Petra krijgt een kat op de behandeltafel die een handvol haarelastiekjes heeft opgegeten.

Morgen | 14:25 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 243 - Culinair magazine

 Meer

Eten gemist

Eerder Vandaag | 09:25 De proefkeuken

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Wetenschappelijk magazine waarin men onderzoekt hoe allerlei producten worden gemaakt. Tattoo. Pieter wil een tatoeage. Willem en hij verzamelen alles wat je daarvoor nodig hebt: een cactusprikker, inkt en inspiratie. Ze maken zelfs een tatoeëermachine, maar vergeten alleen nog iets: hygiëne.

Eerder Vandaag | 08:40 Nick & Simon: The Dream

Seizoen 8 - Aflevering 2 - Muzikale realityreeks waarin Nick & Simon samen met Kees Tol door Maleisië reizen om er zich te laten inspireren door de lokale muziekcultuur. Maleisië. Nick & Simon moeten zich van hun beste kant laten zien aan de Maleisische pers tijdens een heuse persconferentie. Daarna worden ze uitgenodigd in een geheime bar om de bekende Maleisische zangeres Zee Avi te ontmoeten, die hen aanspoort om een van haar liedjes te coveren. De mannen kunnen het niet te laat maken, want de volgende dag wacht hun eerste optreden voor studenten van de universiteit. Maar voordat ze hier naartoe gaan, heeft hun promotor Mike nog een radio-interview geregeld, waarin de luisteraars maar ook de heren zelf meer over Nick & Simon te weten komen.

Eerder Vandaag | 08:00 Peter Pan

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Amerikaanse animatieserie. Familie. De piraten willen vliegen om beter tegen Peter Pan te kunnen strijden. Daarvoor hebben ze feeënstof nodig. Dus vangen ze Tinkerbell, die er daarna heel slecht aan toe is. Peter, Wendy, John en Michael proberen haar te redden. Maar dan moeten ze eerst langs de Nimfies zien te komen.

Eerder Vandaag | 07:50 MAX Masterclass

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Wetenschappelijk magazine over geluk, gezond ouder worden en het criminele brein. Gezond 130?. In elke krant staat tegenwoordig wel iets over ouder worden. Niemand ontsnapt tenslotte aan het verouderingsproces. Er zijn berichten over een pil tegen ouderdom, de groei van het aantal honderdjarigen en levensverwachtingen van 130 jaar. Wat hier nu echt van waar is legt hoogleraar veroudering Andrea Maier uit.

Eerder Vandaag | 07:50 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 137 - Culinair magazine

Eerder Vandaag | 07:00 Nils Holgersson

'Het Peperkoekhuisje.' De troep vliegt al een hele dag zonder eten te vinden. Als ze over een boerderij vliegen, ruikt Nils heerlijke peperkoek en hij overtuigt Martin ervan de troep te verlaten en het eten te gaan proeven. Maar dat was geen goed idee.

Eerder Vandaag | 06:35 Sarah en Eend

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Animatieserie. Taart bakken. Eend is jarig en daarom gaat Sarah een speciale broodtaart voor hem bakken. Ze mengt de ingrediënten en laat het deeg dan rijzen. Als ze terugkomt, is het deeg heel ver gerezen, maar het zit ook op het recept, waardoor ze dat niet meer kan lezen. Gelukkig kan het deeg haar vertellen hoe ze de taart moet maken. Maar als je vriendjes bent geworden met je taart, kun je hem daarna natuurlijk niet meer opeten!

Eerder Vandaag | 06:20 Eat Well for Less

'The MacDonald Family.' Gregg Wallace en Chris Bavin zijn in Reading om Jo MacDonald en haar drie zonen te helpen. Wegens allerlei activiteiten zijn alle gezinsleden vaak uit huis, waardoor de tijd ontbreekt om deftige maaltijden te eten. Kunnen Gregg en Chris het gezin weer op het juiste spoor zetten?

Eerder Vandaag | 05:45 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 242 - Culinair magazine

Eerder Vandaag | 04:49 Animal Cops Houston

Seizoen 9 - Aflevering 13 - Little Colt that Could: Drie verwaarloosde paarden komen bijna om van de honger. Uit wanhoop eten ze zelfs zand. Als een van de paarden erbij neervalt, moet het team alle zeilen bijzetten.

Eerder Vandaag | 04:49 Animal Cops Houston

Seizoen 9 - Aflevering 13 - Little Colt that Could: Drie verwaarloosde paarden komen bijna om van de honger. Uit wanhoop eten ze zelfs zand. Als een van de paarden erbij neervalt, moet het team alle zeilen bijzetten.

Eerder Vandaag | 04:20 Weediquette

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Documentairereeks. Reefer Rehab. Krishna bezoekt een niet erkend ontwenningsoord in de bossen van Maine waar ex-verslaafden lotgenoten clean willen krijgen door het roken en eten van massale hoeveelheden wiet.

Eerder Vandaag | 01:45 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 45 - Laat Ze Maar Kruimels Eten: De chipmunks eten per ongeluk de taart op die Eleanor voor de taartwedstrijd heeft gebakken. Ze proberen zo snel mogelijk een nieuwe te maken.

Eerder Vandaag | 01:35 Ridiculousness

Seizoen 12 - Aflevering 3 - Kelly Rowland: In een gloednieuwe aflevering van Ridiculousness vergezelt popster Kelly Rowland Rob, Chanel en Steelo bij het kijken naar gekke video's waarin mensen met hun kont schudden, bijzondere kleding dragen en bizzarre dingen eten.

Eerder Vandaag | 00:40 Bad Samaritan

Gisteren - Misdaadthriller, Bad Samaritan is een Amerikaanse thriller uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Dean Devlin. Hoofdrollen worden vertolkt door David Tennant, Robert Sheehan en Kerry Condon. Cale Erendreich en Sean Falco ...

Bad Samaritan is een Amerikaanse thriller uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Dean Devlin. Hoofdrollen worden vertolkt door David Tennant, Robert Sheehan en Kerry Condon. Cale Erendreich en Sean Falco zijn twee inbrekers die bij een sjiek restaurant de auto's parkeren van de rijke bezoekers. Terwijl de gasten heerlijk zitten te eten, rijden ze snel naar de huizen van deze gasten om waardevolle spullen te stelen. De zaken gaan goed tot ze het verkeerde huis treffen, waar dingen gebeuren die het daglicht niet kunnen verdragen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/bad-samaritan

Gisteren 21:05 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 242 - Culinair magazine

Gisteren 19:35 It's Suppertime!

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Kookshow met Matty Matheson. Meatloaf Town. Matty neemt je mee op een tocht door Meatloaf Town! Hij maakt een goddelijke romige maispuree en zijdeachtige aardappelpuree, een perfecte maaltijd om met zijn allen voor de tv te eten.

Gisteren 18:25 SpongeBob

Seizoen 9 - Aflevering 15 - Opvangcentrum! / Wat eet Patrick op?: SpongeBob neemt een straatslak mee naar huis en al gauw is het hek van de dam. // Patrick neemt het op tegen de kampioen krabburgers eten.

Gisteren 18:00 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Argentina: Anthony begint zijn reis in Buenos Aires in Argentinië en daar ontdekt hij veel kunst, lekker en goedkoop eten, en parazeilen. En in Zuid-Patagonië rijdt hij paard met gaucho's.

Gisteren 17:10 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 240 - Culinair magazine

Gisteren 17:00 Pluijms Eetbare Wereld

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Culinair magazine waarin kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten

Gisteren 16:55 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 241 - Culinair magazine

Gisteren 16:45 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 242 - Culinair magazine

Gisteren 16:05 Paw Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Pups redden een extreme lunch / Pups redden een kattendief: Durfal Danny X heeft een stunt bedacht waarbij hij een extreme lunch wil eten. Dat gaat niet volgens plan. // In Avonturenbaai worden taarten gebakken om met elkaar te ruilen. Burgemeester Humdinger probeert een taart te stelen.

Gisteren 14:20 My 600lb Life

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Brandi And Kandi's Story: De 29-jarige tweeling Brandi en Kandi heeft een moeilijke jeugd gehad. Ze zoeken troost in lekker eten. Na een operatie om af te vallen zijn er nog steeds obstakels te overwinnen.

Gisteren 13:45 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Popcornpaniek / Een flitsende actie: De pinguïns kunnen ineens geen popcorn meer te eten krijgen..

Gisteren 12:30 De Dagschotel

'Jan Buytaert - schnitzel van staartvis.' Als de kinderen moeilijk vis eten, dan kan je de vis een schnitzeljasje aantrekken om de glibberige massa te camoufleren. Vandaag doet Jan Buytaert dat met staartvis en maakt er een lekker ouderwetse stoemp bij. Een ideale dagschotel dus.

Gisteren 12:05 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Rusty's Dino-Achtbaan / Rusty's Jufbedankjesdag: Rusty en Ruby doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat Liam een achtbaanritje kan maken op de Kermis./Rusty en Ruby hebben een heel bijzonder cadeau voor Juf Betty maar Frankie gooit roet in het eten en zorgt voor problemen.

Gisteren 11:45 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 242 - Culinair magazine

Gisteren 10:30 Pluijms Eetbare Wereld

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Culinair magazine waarin kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten

Gisteren 09:25 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Meneertje Vogelverschrikker: Opa Big zaait bloemzaadjes, maar de vogels eten ze op! Daarom besluiten Peppa, George en Opa een vogelverschrikker te maken die de vogels zal wegjagen. En voor de hongerige vogeltjes heeft Oma gelukkig een oplossing.

Gisteren 05:50 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 241 - Culinair magazine

Gisteren 05:35 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 240 - Culinair magazine

Gisteren 05:20 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 34 - Lunch: Peppa en George gaan lunchen bij Oma Big en Opa Big. Oma Big heeft een salade gemaakt, maar George houdt niet van groenten. Opa Big maakt een dinosaurus van de salade om George te helpen om de salade op te eten.

Gisteren 03:15 Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Seizoen 5 - Aflevering 10 - The Cutest Yak In Colorado: Dr. Jeff behandelt een bloedhondpup die niet wil eten. En dr. Petra krijgt een kat op de behandeltafel die een handvol haarelastiekjes heeft opgegeten.

Gisteren 03:15 Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Seizoen 5 - Aflevering 10 - The Cutest Yak In Colorado: Dr. Jeff behandelt een bloedhondpup die niet wil eten. En dr. Petra krijgt een kat op de behandeltafel die een handvol haarelastiekjes heeft opgegeten.

Gisteren 00:10 Fairly Odd Parents

Seizoen 7 - Aflevering 16 - Food Fight: Mam kookt vreselijk en Timmy en zijn pap doen er alles aan om aan haar eten te ontsnappen. Timmy wenst dat ze de beste kok ter wereld is. // Timmy wint een ruimtereis. Maar eenmaal in de ruimte blijkt het een val te zijn van Dark Laser.

Eergisteren 23:45 Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Seizoen 5 - Aflevering 10 - The Cutest Yak In Colorado: Dr. Jeff behandelt een bloedhondpup die niet wil eten. En dr. Petra krijgt een kat op de behandeltafel die een handvol haarelastiekjes heeft opgegeten.

Eergisteren 23:45 Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Seizoen 5 - Aflevering 10 - The Cutest Yak In Colorado: Dr. Jeff behandelt een bloedhondpup die niet wil eten. En dr. Petra krijgt een kat op de behandeltafel die een handvol haarelastiekjes heeft opgegeten.

Eergisteren 23:00 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 241 - Culinair magazine

Eergisteren 21:40 Avatar: De Legende Van Aang

Seizoen 1 - Aflevering 12 - De Storm: Er komt een vreselijke storm aan als Aang, Katara en Sokka op de markt eten willen kopen. Helaas is hun geld op en Sokka besluit bij een visser te gaan werken. Die visser beschuldigt Aang ervan dat hij als Avatar de wereld honderd jaar jang in de steek heeft gelaten en Aang vlucht weg, want deze beschuldiging heeft met een steeds teugkerend nachtmerrie te maken. Katara vindt hem, en hij vertelt haar over de dag dat hij te horen kreeg dat hij de Avatar is. Ook Oom Iroh doet een boekje open over Zuko’s verleden en verklaart hoe hij aan het litteken komt ...

Eergisteren 20:30 Warm Bodies IMDb: 6.9

Eergisteren - IMDB * 6.9 - Komedie, R de rest van zijn naam weet hij niet meer is een zombie die ongewoon gedrag vertoont: in plaats van de hersens van de mooie Julie op te eten, besluit hij haar te redden van zijn soortgenoten. R begint menselijke ...

R - de rest van zijn naam weet hij niet meer - is een zombie die ongewoon gedrag vertoont: in plaats van de hersens van de mooie Julie op te eten, besluit hij haar te redden van zijn soortgenoten. R begint menselijke gevoelens van liefde voor haar te koesteren. Maar Julie is de dochter van generaal Grigio, die vastbesloten is om alle vleesetende ondoden uit te roeien. De romance die ontstaat tussen R en zijn geliefde, kan zomaar de hele wereld veranderen. Op NPO 3 is het dit weekend huiveren geblazen. Na de komische zombiefilm Warm Bodies (BNN) presenteert Georgina Verbaan om 22.15 uur het VPRO-programma Masters of Fear waarin drie jonge filmmakers hun korte horrorfilms laten zien. Een hartslagmeter bij het publiek registreert welke film het meeste schrik aanjaagt en bepaalt welke regisseur naar huis gaat met de Bebloede Hakbijl en gekroond wordt tot 'Master of Fear 2015'. Het bloedstollende weekend sluiten we af met de komische horrorfilm What we do in the shadows (VPRO) over drie vampiers die zich aanpassen aan de moderne tijd. Huiver dit weekend dus mee op NPO 3!

Eergisteren 19:10 Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Seizoen 5 - Aflevering 10 - The Cutest Yak In Colorado: Dr. Jeff behandelt een bloedhondpup die niet wil eten. En dr. Petra krijgt een kat op de behandeltafel die een handvol haarelastiekjes heeft opgegeten.

Eergisteren 19:10 Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Seizoen 5 - Aflevering 10 - The Cutest Yak In Colorado: Dr. Jeff behandelt een bloedhondpup die niet wil eten. En dr. Petra krijgt een kat op de behandeltafel die een handvol haarelastiekjes heeft opgegeten.

Eergisteren 19:00 Paw Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Pups redden een extreme lunch / Pups redden een kattendief: Durfal Danny X heeft een stunt bedacht waarbij hij een extreme lunch wil eten. Dat gaat niet volgens plan. // In Avonturenbaai worden taarten gebakken om met elkaar te ruilen. Burgemeester Humdinger probeert een taart te stelen.

Eergisteren 16:50 Wat Eten We?

Seizoen 2 - Aflevering 40 - Nederlands culinair programma

Eergisteren 16:45 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 241 - Culinair magazine

Eergisteren 16:00 Nuances

'Hamachi met tomaten.' Iedereen die van lekker eten houdt en die zijn/haar kookskills graag wil aanscherpen, weet ondertussen dat Thierry Theys telkens weer verrassend uit de hoek kan komen. Vandaag bereidt hij vis van vreemde origine en combineert hij de smaken van verschillende soorten tomaten.

Eergisteren 14:40 Atchoo!

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Chef Teo: Teo en de rest worden door Shanti uitgenodigd voor de opening van het restaurant van haar oom Pathik. Als Teo door een pittig gerecht in een gnoe veranderd gaat het mis in de keuken, en nu net wanneer er een restaurantcriticus komt eten.

Eergisteren 14:35 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 241 - Culinair magazine

Eergisteren 12:50 Komen Eten

'Régine uit Izegem.' Régine (44) uit Izegem doet vooral mee aan 'Komen Eten' voor de sfeer en de gezelligheid. Ze heeft 42 huisdieren, waarvan de meeste gelukkig buiten rondlopen. Maar geitje Winter en varken Prise dartelen vrolijk door de woonkamer, zo zullen Régines gasten vanavond kunnen vaststellen. De gastvrouw start de avond met een bijzonder emotionele toespraak en een gepersonaliseerd cadeau.

Eergisteren 12:05 Jamie Cooks Summer

Eerste aflevering. Chef-kok Jamie Oliver maakt zomerse gerechten in de buitenlucht. In deze één uur durende special draait Jamie Oliver een paar verbluffend eenvoudige gerechten in elkaar om feestelijk buiten te eten.

Eergisteren 11:55 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 241 - Culinair magazine

Eergisteren 11:10 Wat Eten We?

Seizoen 2 - Aflevering 39 - Nederlands culinair programma

Eergisteren 08:45 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Meneertje Vogelverschrikker: Opa Big zaait bloemzaadjes, maar de vogels eten ze op! Daarom besluiten Peppa, George en Opa een vogelverschrikker te maken die de vogels zal wegjagen. En voor de hongerige vogeltjes heeft Oma gelukkig een oplossing.

Eergisteren 08:25 Tot op het bot: Het Varken

'Hesp.' Het deel van het varken dat we het vaakst tussen onze boterham eten, is ongetwijfeld de ham. Gerookt, gedroogd of gekookt, altijd even lekker. Opmerkelijk dat niet iedereen weet dat ham, of hesp in de volksmond, niet van een rund komt, maar van het varken. Johan kiest voor een speciale bereiding met het nootje van de ham.

Eergisteren 08:00 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 10 - De lente ontluikt! / Dazzle is dol op zingen!: Butterbean en haar vrienden maken een prachtige taart met lentebloemen, maar een regenbui onderweg gooit roet in het eten. // Dazzle zingt het liefst de hele dag. Maar hierdoor kunnen de anderen om zich moeilijk concentreren.

Eergisteren 07:15 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Pups redden het vliegende eten / Pups redden het reuzenrad: Meneer Porter gebruikt drones om bestellingen te leveren, maar dit loopt helemaal uit de hand. / Burgemeester Humdinger is jaloers en probeert het reuzenrad te stelen.

 Meer