Eten op tv (tv-tips)

Vandaag | 21:15 Nieuw: Narcostaat

Documentaire, In de nieuwe documentaireserie Narcostaat onderzoekt Danny Ghosen in vier aflevering de wereld van de ...

In de nieuwe documentaireserie Narcostaat onderzoekt Danny Ghosen in vier aflevering de wereld van de Nederlandse drugscriminaliteit. De komende maandagen om 21:15 uur te zien op NPO 3 en terug te kijken bij Gids.tv. Criminelen De komende weken komen de mensen achter de nieuwsberichten en krantenkoppen over de drugsindustrie aan het woord. Zowel anonieme criminelen uit de onderwereld als agenten uit de bovenwereld. Drugsindustrie Er gaan tientallen milarden euro's om in de drugsindustrie. Daarbij vallen er doden, worden ambtenaren omgekocht, wordt drugsafval gedumpt en zijn er steeds meer gebruikers van de drugs. Slachtoffers Danny spreekt criminelen, de agenten die op hen jagen en experts die veel weten van de illegale wereld. Ook gaat hij in gesprek met slachtoffers van het groeiende drugsgeweld.

Morgen | 20:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6127 - Nederlandse soap. Een pechdag voor Puck: zowel zakelijk als privé zit het enorm tegen. Tiffy neemt Janine in vertrouwen over een fout van Lucas. Nina heeft het fijn met Bing en dat verwart haar. Laura probeert Janine te beschermen, maar Janine wil daar niets van weten.

Vr 22 november 2019 | 20:35 Serengeti

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Natuurdocumentairereeks over enkele iconische dieren op de Afrikaanse Serengeti-vlakte. Het noodlot. Het is een tijd van overvloed in de Serengeti, maar een reeks dramatische en onverwachte gebeurtenissen zet de dierenfamilies tegen elkaar op en brengt de relaties naar een dieptepunt. Kali, een moedige leeuwin en toegewijde moeder van vier welpen wordt uitgestoten door haar groep. Bakari, een mannelijke baviaan, gaat de strijd aan met de nieuwe leider. Zalika, een jonge hyena, verliest haar moeder tijdens een aanval door leeuwen. De emoties lopen hoog op, want ze moeten allemaal proberen te overleven terwijl hun wereld op zijn kop wordt gezet.

Vandaag | 20:30 Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 IMDb: 7.7

IMDB * 7.7 - Fantasy-film, Deel 1 begint met Harry, Ron en Hermelien, die aan een levensgevaarlijke missie beginnen om het geheim achter Voldemorts onsterfelijkheid, 'de Horcruxes', te vinden en te vernietigen. De drie vrienden zijn nu aan hun lot ...

Deel 1 begint met Harry, Ron en Hermelien, die aan een levensgevaarlijke missie beginnen om het geheim achter Voldemorts onsterfelijkheid, 'de Horcruxes', te vinden en te vernietigen. De drie vrienden zijn nu aan hun lot overgelaten zonder de begeleiding van hun professors en de bescherming van Professor Dumbledore. Ze moeten nu meer dan ooit op elkaar vertrouwen maar er zijn Duistere Krachten onder hen die hen uit elkaar dreigen te drijven. Intussen is de tovenaarswereld een gevaarlijke plek geworden voor alle vijanden van de Heer Van Het Duister. De lang gevreesde strijd is losgebarsten en Voldemorts Dooddoeners bezetten het Ministerie van Toverkunst en zelfs Zweinstein, waar ze iedereen terroriseren en arresteren die hen tegenwerkt. De enige trofee die ze nog niet in handen hebben en die Voldemort het liefste van allemaal te pakken wil krijgen, is Harry Potter. De Uitverkorene is nu de prooi waar de Dooddoeners op jagen... En ze hebben de opdracht gekregen Harry naar Voldemort te brengen... levend. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/harry-potter-and-the-deathly-hallows-part-1

Vandaag | 21:30 Slot: Cultuurshock

Realityreeks, In de laatste aflevering van Cultuurshock wordt de Drentse familie Melenhorst gedropt bij de Mennonieten ...

In de laatste aflevering van Cultuurshock wordt de Drentse familie Melenhorst gedropt bij de Mennonieten in Bolivia. Beeldschermen Daar zijn ze afgesloten van de buitenwereld, zonder telefoon en internet. En dat terwijl het nuchtere gezin, dat ieder jaar naar hun vaste vakantieplek in Zweden gaat, verslaafd is aan tablets en beeldschermen. Regels De Boliviaanse gemeenschap leeft strikt volgens haar strenge geloof -en leefregels. Kinderen krijgen bijbel les, de mannen werken op het land, vrouwen doen de huishouding en baren de kinderen. 15 tot 20 kinderen per gezin is hier heel gewoon. Geloof De wil van God regeert. Hoe is het voor een vrijdenkende, liberale familie om te moeten wonen, werken en slapen in een wereld waar alles draait om orde, discipline en geloof?

Di 26 november 2019 | 20:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6132 - Nederlandse soap. Nina is het niet eens met de beslissing van haar moeder. Eva geeft Janine op een bijzondere manier steun en kracht. Ludo houdt zich afzijdig en dat wordt hem verweten. Sjors confronteert Amir met wat hij weet over Bobby's criminaliteit.

Overmorgen | 20:30 Het Perfecte Plaatje: actieshoot

Overmorgen - Show, In de vierde aflevering van Het Perfecte Plaatje gaan de bekende hobbyfotografen het water op voor ...

In de vierde aflevering van Het Perfecte Plaatje gaan de bekende hobbyfotografen het water op voor een actieshoot. Windsurfers Ze fotograferen windsurfers op hoge snelheid. Wereldkampioen Lilian de Geus en oud-wereldkampioen Casper Bouwman maken het IJsselmeer onveilig met hun kunsten. Geloven Ook moeten de deelnemers een documentair beeld maken over zes verschillende geloven in opdracht van voormalig fotograaf des Vaderlands, Ahmet Polat.

Je vindt hier de programma's van Eten op tv We hebben de volgende programma's voor Eten Nieuw: Narcostaat: Documentaire, In de nieuwe documentaireserie Narcostaat onderzoekt Danny Ghosen in vier aflevering de wereld van de. Goede Tijden, Slechte Tijden: Morgen - Soap, Seizoen 43 Aflevering 6127 Nederlandse soap. Een pechdag voor Puck: zowel zakelijk als privé zit het. Serengeti: 22/11 - Natuurdocumentaire, Seizoen 1 Aflevering 1 Natuurdocumentairereeks over enkele iconische dieren op de. Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1: IMDB * 7.7 - Fantasy-film, Deel 1 begint met Harry, Ron en Hermelien, die aan een levensgevaarlijke missie beginnen om het geheim achter Voldemorts onsterfelijkheid, 'de Horcruxes', te vinden en te vernietigen. De drie vrienden zijn nu aan hun lot. Slot: Cultuurshock: Realityreeks, In de laatste aflevering van Cultuurshock wordt de Drentse familie Melenhorst gedropt bij de Mennonieten. Goede Tijden, Slechte Tijden: 26/11 - Soap, Seizoen 43 Aflevering 6132 Nederlandse soap. Nina is het niet eens met de beslissing van haar moeder. Eva. Het Perfecte Plaatje: actieshoot: Overmorgen - Show, In de vierde aflevering van Het Perfecte Plaatje gaan de bekende hobbyfotografen het water op voor. Butterbean's Café: Seizoen 1 Aflevering 30 Een fee tastische thanksgiving! / Cricket is de baas!: Thanksgiving is een fijne dag, met. Guess Who's Coming to Dinner: De 23 jarige dochter van Matt (Spencer Tracy) en Christina (Katharine Hepburn) komt van haar vakantie op Hawaï terug met haar nieuwe verloofde, de gerespecteerde Afro Amerikaanse dokter John Prentice (Sidney Poitier). Aangezien beide ouders een. De Dagschotel: "Gewoon proberen", deze boodschap heeft Jan Buytaert voor ons als het gaat om zijn palingspiesjes. Als de.

Eten op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 08:51 B.O.Z.: Rox

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Jeugdserie. Motorbende. Een dringende missie voor team Rox! De dochter van de gouverneur is ontvoerd door een motorbende. Via een videoboodschap vragen de daders losgeld. Rick, Xavier en Olivia moeten sluw te werk gaan om de dochter veilig weer thuis te krijgen.

Vandaag | 09:58 Telekids Mini's: Sprookjesboom Show

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Jeugdserie. Mannetje op de maan. Geitje Benjamin wil graag het mannetje op de maan ontmoeten en zingt hierover. Ezel denkt dat hij de grappigste is van het Sprookjesbos, maar Heks is zijn grappen zat. Wolf vermomt zich als de stiefmoeder van Sneeuwwitje en wil zo Roodkapje in de val lokken. De kabouters gooien roet in het eten.

Vandaag | 10:00 Buitenhof: o.a. Hans de Boer over PFAS-crisis

Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vandaag onder andere in Buitenhof: De PFAS crisis Waar het in Den Haag ...

Herhaling. Vandaag onder andere in Buitenhof: De PFAS-crisis Waar het in Den Haag de afgelopen week veelal over stikstof ging, is de chemische stof PFAS voor bouwers en baggeraars nu al een veel acuter probleem. Zij kunnen vanwege PFAS al maanden veel minder of zelfs helemaal niet aan het werk. Voor werkgeversorganisatie VNO-NCW reden om een schadeclaim voor te bereiden tegen de staat. In Buitenhof een gesprek met hun voorzitter Hans de Boer. Het stikstofcrisismenu Volgens D66 was deze week alleen nog maar het voorgerecht. Overdag gaan we 100 rijden, er komt nieuw veevoer, boeren worden uitgekocht en natuurgebieden gaan wellicht op de schop. Met horten en stoten kwamen de stikstofmaatregelen tot stand, maar we zijn er nog lang niet. Wat staat ons nog te wachten? We spreken erover met VVD-Kamerlid Mark Harbers en Laura Bromet, Tweede Kamerlid van GroenLinks. De publicatiedruk van wetenschappers Wetenschappers zouden niet alleen afgerekend moeten worden op hun publicaties, maar ook op softere skills, zoals het geven van hoorcolleges of contact met patiënten. Zetten we hier onze internationale positie niet mee op het spel? Inmiddels heeft Rianne Letschert, rector magnificus van Maastricht University, al veertien universiteiten achter haar plan gekregen. Ze is te gast in Buitenhof. ZZP en pensioen Het aantal flexwerkers en zzp’ers is de laatste 15 jaar exponentieel gegroeid: inmiddels telt Nederland ruim 3 miljoen flexwerkers, van wie bijna 1,1 miljoen zzp’er is. Hoe zorgen we ervoor dat ons pensioenstelsel met de tijd mee gaat en ook voor deze groeiende groep een oplossing biedt? Of is verplicht pensioensparen helemaal niet meer van deze tijd? In Buitenhof Sjaak Zonneveld, oprichter van BrightPensioen en winnaar van de Positive Finance Award voor innovatie in de financiële sector.

Vandaag | 11:00 Olivia

Seizoen 1 - Aflevering 41 - Britse animatieserie. Olivia wordt dierenverzorger. Olivia en haar klasgenoten moeten van juf Hogenmuller allemaal een schooltaak op zich nemen. Ze kunnen de volgende taken kiezen: whiteboard-verzorger, lichtverzorger, en schooldierenverzorger.

Vandaag | 11:10 Wat Eten We?

Seizoen 2 - Aflevering 85 - Culinair programma waarin tv-kok Roberta Pagnier elke werkdag een lekkere, makkelijk te bereiden en gezonde maaltijd op tafel zet

Vandaag | 13:45 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Animatieserie. Jarig. Pim is zenuwachtig want hij is morgen jarig en hij wil heel graag een echt verjaardagsfeestje. Hij kan er niet van slapen. De volgende morgen lijkt iedereen zijn verjaardagsfeest te zijn vergeten!

Vandaag | 16:00 Rooijakkers Over De Vloer

Herhaling. In deze aflevering gaat Art Rooijakkers op bezoek bij Simon Keizer en zijn vrouw Annemarie. Ook maakt hij met kok Sergio Herman een culinaire roadtrip over Ibiza. Relatie Annemarie Keizer vond Simon een 'glibber' voor ze verliefd werden. Samen praten ze met Art over de hoogte- en dieptepunten uit hun relatie. Simon scoorde heel veel hits met Nick. Afgelopen jaar traden ze voor het eerst op in een uitverkochte Ziggo Dome. Vijf Michelinsterren Sergio Herman is een van de meest talentvolle koks van Nederland. Hij heeft met zijn vier succesvolle restaurants in totaal vijf Michelinsterren op zijn naam. Ook is Sergio eigenaar van een luxe frietketen. Hij heeft het ook over zijn vrouw Ellemieke Vermolen en zijn vier kinderen.

Vandaag | 16:25 Het Blok Australië

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Australische spelshow. In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning en verkoop. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

Vandaag | 16:40 Makelaars met een missie

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Woonmagazine waarin drie makelaars zich een week lang inzetten voor woningzoekenden met bijzondere wensen. In iedere aflevering staat één potentiële koper centraal. Op basis van zijn of haar wensenlijstje gaan de makelaars aan de slag. Ze moeten bewijzen van alle markten thuis te zijn. Aan het eind van de week wordt bekeken wie van de drie het beste uit de bus komt. De makelaar die de meeste huizen aan de man weet te brengen, mag zich weekwinnaar noemen.

Vandaag | 17:00 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. Death of a shoe salesman. Al wil na zijn dood begraven worden naast zijn jeugdidolen Fuzzy McGee en zijn ezel. Met vrouwlief Peg houdt hij helemaal geen rekening. Daar komt verandering in wanneer Peg hun financiële toestand bekijkt. Het ziet ernaar uit dat het koppel in dezelfde kist zal moeten begraven worden. Dat ziet de schoenverkoper helemaal niet zitten.

Vandaag | 17:15 Willem Wever

Aflevering 6 - Jongerenmagazine dat op zoek gaat naar het antwoord op de meest lastige vragen. Teun wil weten hoe een outfit ontworpen en gemaakt wordt en Feline vraagt zich af hoe het is om dierenarts in een dierentuin te zijn. Wetenschapper Diederik legt uit hoe luchtdruk werkt en op OBS Ridderspoor in Houten wordt een spannende challenge tussen een leerkracht en een leerling gespeeld.

Vandaag | 17:20 Het Blok Australië

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Australische spelshow. Vier koppels moeten vervallen huizen compleet renoveren en inrichten. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

Vandaag | 17:30 Wat Eten We?

Seizoen 2 - Aflevering 86 - Culinair programma waarin tv-kok Roberta Pagnier elke werkdag een lekkere, makkelijk te bereiden en gezonde maaltijd op tafel zet

Vandaag | 17:45 De Aardappeleters

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Culinair reportagemagazine over de achtergronden van ons dagelijkse eten. Babi pangang. Joris Vermeer gaat op zoek naar de oorsprong van babi pangang. Het meest bekende Chinese gerecht blijkt Indonesisch te zijn. Op Sumatra hoort Joris dat de missionaris weleens trek heeft in wat anders, krijgt hij een hapje varkensbloed van oom snor en kijkt hij om de deur bij een hondenrestaurant.

Vandaag | 18:45 BinnensteBuiten

Aflevering 155 - Lifestylemagazine. Een oude meubelfabriek in Venlo; Sharon maakt vandaag burritos met kip, bonen en mais; Boswachter Marieke gaat op zoek naar egels in het bos.

Vandaag | 19:00 De Wereld Draait Door

Seizoen 19 - Aflevering 56 - Talkshow vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

Vandaag | 20:25 Hunted

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Spelshow waarin deelnemers uit de handen van een team professionele opsporingsexperts moeten blijven. Gewone burgers slaan op de vlucht om 500 uur uit handen te blijven van een voor het programma samengestelde opsporingsdienst. Dit team bestaande uit voormalig (top)rechercheurs, medewerkers van de inlichtingsdienst en online speurders zet alles op alles om ze te vinden, met alle middelen die de politie vandaag de dag tot zijn beschikking heeft.

Vandaag | 20:30 Holland's Next Top Model

Seizoen 12 - Aflevering 12 - Realityreeks waarin aanstormende vrouwelijke én mannelijke modellen strijden om de felbegeerde titel 'Holland's Next Top Model 2019'. De finish is in zicht, maar de modellen moeten zich blijven bewijzen. Nigel neemt de modellen mee naar een televisiestudio. Daar moeten ze zichzelf presenteren in een Georgische talkshow die live wordt uitgezonden. Kim Feenstra krijgt de zes kanshebbers nog een keer voor haar camera, waarbij de emoties bij iedereen hoog oplopen.

Vandaag | 20:30 Voor Hetzelfde Geld

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Magazine waarin mensen op zoek gaan naar hun droomhuis buiten de stad. Rotterdammers Eelke en Joyce dromen al jaren van een leven op het platteland. In de regio waar ze nu wonen, is dat vanwege de fikse huizenprijzen geen optie. En dus willen ze weten wat ze voor hetzelfde geld aan de andere kant van het land kunnen kopen. Overtuigt dit ze en durven ze de sprong te wagen?

Vandaag | 20:30 Natuur Op Z: Wild France

Tweedelige documentaire over de natuur in Frankrijk. Het land staat vooral bekend om het lekkere eten, de goede wijnen, de grote diversiteit aan kunst en de imponerende architectuur. Maar de populaire bestemming heeft ook nog een hele andere, minder bekende kant. Ver weg van alle drukte, diep in de adembenemende Franse natuur, bivakkeren diverse (wilde)diersoorten zoals bruine beren, wilde zwijnen, vale gieren en wolven.

Vandaag | 21:30 Natuur Op Z: Wild France

Tweedelige documentaire over de natuur in Frankrijk. Het land staat vooral bekend om het lekkere eten, de goede wijnen, de grote diversiteit aan kunst en de imponerende architectuur. Maar de populaire bestemming heeft ook nog een hele andere, minder bekende kant. Ver weg van alle drukte, diep in de adembenemende Franse natuur, bivakkeren diverse (wilde)diersoorten zoals bruine beren, wilde zwijnen, vale gieren en wolven.

Vandaag | 21:30 Nienke & Resley Weten Het Zeker

Aflevering 4 - Realityshow over de voorbereidingen van de bruiloft van vlogger Nienke Plas en haar vriend tevens manager Resley Stjeward. Nienke Plas en haar verloofde en manager Resley staan inmiddels aan het hoofd van een klein imperium. Vloggen, zingen, acteren en live optreden op festivals: Nienke kan én doet het. Naast het grote succes dat ze in haar werk heeft bereikt, heeft ze nog één grote droom: een sprookjeshuwelijk met haar grote liefde Resley. Resleys familie staat hen hierin met raad en daad bij.

Morgen | 00:05 De Wereld Draait Door

Seizoen 19 - Aflevering 56 - Talkshow vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

Morgen | 00:55 Hunted

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Spelshow waarin deelnemers uit de handen van een team professionele opsporingsexperts moeten blijven. Gewone burgers slaan op de vlucht om 500 uur uit handen te blijven van een voor het programma samengestelde opsporingsdienst. Dit team bestaande uit voormalig (top)rechercheurs, medewerkers van de inlichtingsdienst en online speurders zet alles op alles om ze te vinden, met alle middelen die de politie vandaag de dag tot zijn beschikking heeft.

Morgen | 01:55 Narcostaat

Herhaling. In de nieuwe documentaireserie Narcostaat onderzoekt Danny Ghosen in vier aflevering de wereld van de Nederlandse drugscriminaliteit. De komende maandagen om 21:15 uur te zien op NPO 3 en terug te kijken bij Gids.tv. Criminelen De komende weken komen de mensen achter de nieuwsberichten en krantenkoppen over de drugsindustrie aan het woord. Zowel anonieme criminelen uit de onderwereld als agenten uit de bovenwereld. Drugsindustrie Er gaan tientallen milarden euro's om in de drugsindustrie. Daarbij vallen er doden, worden ambtenaren omgekocht, wordt drugsafval gedumpt en zijn er steeds meer gebruikers van de drugs. Slachtoffers Danny spreekt criminelen, de agenten die op hen jagen en experts die veel weten van de illegale wereld. Ook gaat hij in gesprek met slachtoffers van het groeiende drugsgeweld.

Morgen | 02:30 De Wereld Draait Door

Seizoen 19 - Aflevering 56 - Talkshow vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

Morgen | 07:00 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 65 - Belgische animatieserie. Koningin voor een dag. De koningin komt vast te zitten in een vleesetende plant. Rechter Bijenwas komt op bezoek en vindt dat een korf zonder koningin niet kan. Hij zegt dat Ludivine koningin moet worden, maar volgens juf Cassandra is ze er nog lang niet aan toe.

Morgen | 09:00 Mijn beste vriend Marlon

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Nederlandse jeugdserie. De bezemkast. Hugo en Sander treiteren elkaar tijdens de gymles. Sander pakt Hugo's pet af en uit wraak sluit Hugo hem op in een bezemkast. Marlon vindt dat Hugo de deur weer open moeten maken, maar hij is de sleutels kwijtgeraakt.

Morgen | 11:00 De Wereld Draait Door

Seizoen 19 - Aflevering 56 - Talkshow vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

Morgen | 11:00 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. Death of a shoe salesman. Al wil na zijn dood begraven worden naast zijn jeugdidolen Fuzzy McGee en zijn ezel. Met vrouwlief Peg houdt hij helemaal geen rekening. Daar komt verandering in wanneer Peg hun financiële toestand bekijkt. Het ziet ernaar uit dat het koppel in dezelfde kist zal moeten begraven worden. Dat ziet de schoenverkoper helemaal niet zitten.

Morgen | 11:15 Wat Eten We?

Seizoen 2 - Aflevering 86 - Culinair programma waarin tv-kok Roberta Pagnier elke werkdag een lekkere, makkelijk te bereiden en gezonde maaltijd op tafel zet

Morgen | 15:55 Cultuurshock

Herhaling. In de laatste aflevering van Cultuurshock wordt de Drentse familie Melenhorst gedropt bij de Mennonieten in Bolivia. Beeldschermen Daar zijn ze afgesloten van de buitenwereld, zonder telefoon en internet. En dat terwijl het nuchtere gezin, dat ieder jaar naar hun vaste vakantieplek in Zweden gaat, verslaafd is aan tablets en beeldschermen. Regels De Boliviaanse gemeenschap leeft strikt volgens haar strenge geloof -en leefregels. Kinderen krijgen bijbel les, de mannen werken op het land, vrouwen doen de huishouding en baren de kinderen. 15 tot 20 kinderen per gezin is hier heel gewoon. Geloof De wil van God regeert. Hoe is het voor een vrijdenkende, liberale familie om te moeten wonen, werken en slapen in een wereld waar alles draait om orde, discipline en geloof?

 Meer

Eten op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 08:05 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 30 - Een fee-tastische thanksgiving! / Cricket is de baas!: Thanksgiving is een fijne dag, met lekker eten en iedereen in Butterbean's Café laat weten waar ze dankbaar voor zijn./Cricket wil heel graag net als Butterbean een keer de baas zijn in het café. Maar baas zijn blijkt lastiger dan gedacht.

Vandaag | 08:40 Guess Who's Coming to Dinner

De 23 jarige dochter van Matt (Spencer Tracy) en Christina (Katharine Hepburn) komt van haar vakantie op Hawaï terug met haar nieuwe verloofde, de gerespecteerde Afro Amerikaanse dokter John Prentice (Sidney Poitier). Aangezien beide ouders een ...

De 23-jarige dochter van Matt (Spencer Tracy) en Christina (Katharine Hepburn) komt van haar vakantie op Hawaï terug met haar nieuwe verloofde, de gerespecteerde Afro-Amerikaanse dokter John Prentice (Sidney Poitier). Aangezien beide ouders een beetje moeite hebben met de keuze, zit er niets anders op dan ze maar eens uit te nodigen om te komen eten.

Vandaag | 08:45 De Dagschotel

"Gewoon proberen", deze boodschap heeft Jan Buytaert voor ons als het gaat om zijn palingspiesjes. Als de visboer vrijdag om de hoek staat, neem dan volgende keer de onbekend en onbeminde paling en steek hem op een spiesje. Dat presenteert leuk en doet kinderen ook vis eten. Spinazie maakt deze dagschotel compleet.

Vandaag | 10:25 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 10 - De lente ontluikt! / Dazzle is dol op zingen!: Butterbean en haar vrienden maken een prachtige taart met lentebloemen, maar een regenbui onderweg gooit roet in het eten. // Dazzle zingt het liefst de hele dag. Maar hierdoor kunnen de anderen om zich moeilijk concentreren.

Vandaag | 12:10 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 114 - Culinair magazine

Vandaag | 14:40 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 114 - Culinair magazine

Vandaag | 14:45 The Vanilla Ice Project

Seizoen 6 - Aflevering 11 - Bringing Down the Roof: Slecht weer gooit roet in het eten als Rob en de ninja's de aanbouw van een nieuw dak voorzien en de buitenkant van het huis opknappen. Harde wind en zware regen zorgen bijna voor een ramp, maar de ninja's houden vol en trotseren de elementen.

Vandaag | 16:45 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 114 - Culinair magazine

Vandaag | 17:55 Komen Eten

Christine is 25 en ze zit in haar laatste jaar Psychologie aan de universiteit van Brussel. Haar studie deed de voormalige Antwerpse uitwijken naar een appartementje in Jette en ze lijkt voorlopig niet van plan terug te keren naar de koekenstad. Christines buren geloven rotsvast in een overwinning en maken dat enthousiasme kenbaar met een reuzegroot spandoek. Christine houdt van reizen, avontuur en van shoppen. Ze beschikt over een dressing waar veel vrouwen jaloers op zullen zijn. Ze heeft zelfs schoenen die ze nog nooit droeg omdat ze veel te mooi zijn. Het pronkstuk in Christines garderobe is een handtas die ze in Hongkong op de kop kon tikken. Koken doet Christine niet zo vaak, om eerlijk te zijn maar een keer per jaar, op haar verjaardag. Meestal gaat ze uiteten of laat ze lekkere sushi leveren. Toch zal Christine vanavond een lekker menu op tafel proberen te toveren: een voorgerecht met gerookte zalm, een hoofdgerecht met een duo van burgers en een nagerecht met een shotje lekkere jenever.

Vandaag | 18:00 My 600lb Life

Seizoen 7 - Aflevering 31 - Het verhaal van Lashanta - Pt1: Lashanta kan allang niet meer haar bed uit en moet op haar kinderen vertrouwen die haar wassen en eten geven. Ze gaat het programma van Dr. Now volgen en wordt uit huis gedragen.

Vandaag | 22:20 Orange Is the New Black

Wanneer Piper in het bijzijn van gevangeniskok Red commentaar levert op het eten, weigert het keukenpersoneel om nog voor haar te koken.

Vandaag | 23:00 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 114 - Culinair magazine

Morgen | 06:00 My 600lb Life

Seizoen 7 - Aflevering 31 - Het verhaal van Lashanta - Pt1: Lashanta kan allang niet meer haar bed uit en moet op haar kinderen vertrouwen die haar wassen en eten geven. Ze gaat het programma van Dr. Now volgen en wordt uit huis gedragen.

Morgen | 08:05 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 30 - Een fee-tastische thanksgiving! / Cricket is de baas!: Thanksgiving is een fijne dag, met lekker eten en iedereen in Butterbean's Café laat weten waar ze dankbaar voor zijn./Cricket wil heel graag net als Butterbean een keer de baas zijn in het café. Maar baas zijn blijkt lastiger dan gedacht.

Morgen | 09:00 Komen Eten

Christine is 25 en ze zit in haar laatste jaar Psychologie aan de universiteit van Brussel. Haar studie deed de voormalige Antwerpse uitwijken naar een appartementje in Jette en ze lijkt voorlopig niet van plan terug te keren naar de koekenstad. Christines buren geloven rotsvast in een overwinning en maken dat enthousiasme kenbaar met een reuzegroot spandoek. Christine houdt van reizen, avontuur en van shoppen. Ze beschikt over een dressing waar veel vrouwen jaloers op zullen zijn. Ze heeft zelfs schoenen die ze nog nooit droeg omdat ze veel te mooi zijn. Het pronkstuk in Christines garderobe is een handtas die ze in Hongkong op de kop kon tikken. Koken doet Christine niet zo vaak, om eerlijk te zijn maar een keer per jaar, op haar verjaardag. Meestal gaat ze uiteten of laat ze lekkere sushi leveren. Toch zal Christine vanavond een lekker menu op tafel proberen te toveren: een voorgerecht met gerookte zalm, een hoofdgerecht met een duo van burgers en een nagerecht met een shotje lekkere jenever.

Morgen | 12:10 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 110 - Culinair magazine

Morgen | 14:45 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 110 - Culinair magazine

Morgen | 15:05 The Vanilla Ice Project

Seizoen 6 - Aflevering 11 - Bringing Down the Roof: Slecht weer gooit roet in het eten als Rob en de ninja's de aanbouw van een nieuw dak voorzien en de buitenkant van het huis opknappen. Harde wind en zware regen zorgen bijna voor een ramp, maar de ninja's houden vol en trotseren de elementen.

 Meer

Eten gemist

Eerder Vandaag | 07:05 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 50 - Belgische animatieserie. Willy en Maya maken ruzie. Willy en Maya leggen alles klaar voor een picknick. Maya denkt dat Willy stiekem de pollen op heeft gegeten, maar dat is niet zo. Willy is boos en gaat in een hoekje zitten mokken. Flip lost de ruzie tussen de twee weer op.

Eerder Vandaag | 05:45 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 88 - Culinair magazine

Eerder Vandaag | 05:35 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 101 - Culinair magazine

Eerder Vandaag | 03:05 Blitzkrieg Sharks

Blitzkrieg Sharks: We onderzoeken buitengewoon roofzuchtig gedrag van de haai dat het conventionele denken over waar en wat ze eten lijkt te bemoeilijken.

Eerder Vandaag | 03:00 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Argentina: Anthony begint zijn reis in Buenos Aires in Argentinië en daar ontdekt hij veel kunst, lekker en goedkoop eten, en parazeilen. En in Zuid-Patagonië rijdt hij paard met gaucho's.

Eerder Vandaag | 00:20 Paw Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Pups redden een extreme lunch / Pups redden een kattendief: Durfal Danny X heeft een stunt bedacht waarbij hij een extreme lunch wil eten. Dat gaat niet volgens plan. // In Avonturenbaai worden taarten gebakken om met elkaar te ruilen. Burgemeester Humdinger probeert een taart te stelen.

Gisteren 19:20 Eat Well for Less?

Gregg Wallace en Chris Bavin trekken naar Nottingham, waar ze het gezin Brook uit de nood proberen te helpen. Moeder Janine is ten einde raad: haar man Paul en twee dochters Rosie en Sophia eten enkel suikerrijke voedingswaren. Janine heeft twee jaar geleden zelf alle suiker afgezworen en wil dat ook haar gezin gezonder gaat leven.

Gisteren 18:50 Warm Bodies

Gisteren - R de rest van zijn naam weet hij niet meer is een zombie die ongewoon gedrag vertoont: in plaats van de hersens van de mooie Julie op te eten, besluit hij haar te redden van zijn soortgenoten. R begint menselijke gevoelens van liefde voor ...

R - de rest van zijn naam weet hij niet meer - is een zombie die ongewoon gedrag vertoont: in plaats van de hersens van de mooie Julie op te eten, besluit hij haar te redden van zijn soortgenoten. R begint menselijke gevoelens van liefde voor haar te koesteren. Maar Julie is de dochter van generaal Grigio, die vastbesloten is om alle vleesetende ondoden uit te roeien. De romance die ontstaat tussen R en zijn geliefde, kan zomaar de hele wereld veranderen.

Gisteren 18:25 Kitchen Nightmares USA

Chef Ramsay is nog steeds te gast in Woodland Park, waar hij werd opgeroepen om een Italiaans restaurant uit de dieperik te helpen. De slechte sfeer, het slechte eten en de slechte service lijken nog niet eens het grootste probleem te zijn... Kan Gordon het tij doen keren?

Gisteren 17:15 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 127 - Culinair magazine

Gisteren 17:05 Blitzkrieg Sharks

Blitzkrieg Sharks: We onderzoeken buitengewoon roofzuchtig gedrag van de haai dat het conventionele denken over waar en wat ze eten lijkt te bemoeilijken.

Gisteren 16:55 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 101 - Culinair magazine

Gisteren 16:45 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 88 - Culinair magazine

Gisteren 15:30 Bears

Deze documentaire laat in een adembenemend verhaal een jaar uit het leven van een berenfamilie zien. Twee jonge beertjes leren de belangrijkste levenslessen. Hun reis door het imposante Alaska waar het krioelt van het leven, begint als de winter ten einde loopt en de beren uit hun winterslaap komen om de bittere kou te trotseren. De wereld buiten is spannend, maar ook gevaarlijk. De welpjes dalen speels de bergen af, waarbij een lawine altijd op de loer ligt. Wanneer de lente plaats maakt voor de zomer, moeten de bruine beren hard aan het werk om eten te vinden. Uiteindelijk doen ze zich tegoed aan de overvloedige zalmtrek, maar tegelijkertijd moeten ze altijd op hun hoede zijn voor rivaliserende mannetjes en roofdieren, waaronder een wolf die nooit ver uit de buurt is. Ontdek de snelheid en de onzekerheid van het leven in Alaska, een van de laatste wildernissen op aarde.

Gisteren 14:55 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 30 - Een fee-tastische thanksgiving! / Cricket is de baas!: Thanksgiving is een fijne dag, met lekker eten en iedereen in Butterbean's Café laat weten waar ze dankbaar voor zijn./Cricket wil heel graag net als Butterbean een keer de baas zijn in het café. Maar baas zijn blijkt lastiger dan gedacht.

Gisteren 14:33 Sprookjes

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Acteur Jan Decleir leest voor uit zijn grote sprookjesboek. Roodkapje. Op een dag was Roodkapje haar grootmoe ziek, en mama vroeg of ze haar een mandje met eten wilde brengen. Grootmoe woonde diep in het bos. "Maar," drukte mama haar wel op hart, "je moet wel op het pad blijven hé, ga nooit het bos in." Maar Roodkapje ging wel van het pad, en niet veel later kwam ze een wolf tegen.

Gisteren 14:18 TiTaTovenaar

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Nederlandse jeugdserie. Superpizza. Tika wil samen met haar vriendjes Kwark naar het dorp vliegen om er een superpizza te gaan eten. Ook de grobbebollen zien een lekkere pizza wel zitten. Ze beseffen echter niet dat ze voor het eten ook moeten betalen.

Gisteren 14:15 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Argentina: Anthony begint zijn reis in Buenos Aires in Argentinië en daar ontdekt hij veel kunst, lekker en goedkoop eten, en parazeilen. En in Zuid-Patagonië rijdt hij paard met gaucho's.

Gisteren 11:45 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 88 - Culinair magazine

Gisteren 08:00 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 88 - Culinair magazine

Gisteren 06:00 Eat Well for Less?

Gregg en Chris proberen de familie Caan uit Glasgow te helpen met te besparen op hun voedingsuitgaven. Ryan, de vader van het gezin, vindt een koelkast vol eten geweldig. Zijn familie daarentegen vindt het gemakkelijker om eten af te halen. Gregg en Chris worden geconfronteerd met een van hun grootste uitdagingen.

Gisteren 06:00 Alaska: The Last Frontier

Seizoen 4 - Aflevering 17 - Will Winter Come?: De Kilchers leven in een nederzetting in de wildernis van Alaska. Ze moeten jagen, verzamelen en vee houden om ervoor te zorgen dat de hele familie voldoende te eten heeft.

Gisteren 03:00 Cordon

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Belgische dramaserie. Nu dokter Cannaerts op de hoogte is van het bestaan van het wondergeneesmiddel NeoTyline dwingt hij een vaccin af voor zichzelf, in ruil om te zwijgen. Maar een diefstal in het NIIZA gooit roet in het eten. Wanneer Jokke en Idriss op zoek gaan naar de dieven, ontdekken ze vreemde praktijken. Ondertussen gaat Jana voluit om Lex' naam te zuiveren en Nald aan de schandpaal te nagelen. Wanneer Jana Duchamp aanklampt om de waarheid aan het licht te brengen, voelt ook Lommers zich bedreigd, die Nald in bescherming nam.

Gisteren 00:15 MAX PubQuiz

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Quiz. In een gezellige kroegsfeer wordt de kennis van de deelnemende teams en de kijkers getest met vragen in de categorieën geschiedenis, muziek, sport en eten & drinken. In elke aflevering strijden vijf teams tegen elkaar om de winst. Vijf afleveringswinnaars strijden in de finale tegen elkaar om de felbegeerde 'MAX PubQuiz'-bokaal. De teams bestaan uit drie personen, want drie weten immers meer dan één. Hoe goed zijn de teams op elkaar ingespeeld? Vullen ze elkaar goed aan? En heb je voordeel als je verschillende generaties in je team hebt?

Eergisteren 18:00 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Argentina: Anthony begint zijn reis in Buenos Aires in Argentinië en daar ontdekt hij veel kunst, lekker en goedkoop eten, en parazeilen. En in Zuid-Patagonië rijdt hij paard met gaucho's.

Eergisteren 17:15 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 87 - Culinair magazine

Eergisteren 16:55 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 127 - Culinair magazine

Eergisteren 16:45 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 101 - Culinair magazine

Eergisteren 14:43 Lummels

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Animatieserie. Gigagladiator. In het oude Rome wordt de magere Linius opgepakt als hij eten steelt voor zijn hongerige zusje. Nu moet hij vechten in de arena tegen de brute gladiator Brutus Gaius. De Lummels helpen hem. De jongens vinden het beter als Liloe niet meevecht: ze is toch een meisje? Maar uitgerekend zij krijgt een idee waardoor Linius als een winnaar de arena verlaat.

Eergisteren 14:33 Sprookjes

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Acteur Jan Decleir leest voor uit zijn grote sprookjesboek. Hans en Grietje. Er was eens, lang lang geleden, een houthakker die met zijn twee kinderen en zijn tweede vrouw aan de rand van een groot bos leefde. De houthakker had geen werk en er was vaak zelfs geen geld om eten te kopen. De twee kinderen, Hans en Grietje, moesten dikwijls met honger naar bed.

Eergisteren 11:45 Wat Eten We Vandaag?

Aflevering 101 - Culinair magazine

Eergisteren 10:15 Munchies Guide to

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Culinair magazine waarin een lokale gids de kijker meeneemt op een culinaire trip door een stad of land. Las Vegas. Volg de in Vegas geboren presentator Braydon Szafranski buiten de strip terwijl hij het allerbeste eten en drinken uit zijn geboortestad verkent.

Eergisteren 10:00 Dr. Oakley: Yukon Vet 5

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Bear Trapped: Dr. Oakley en haar dochter wachten hoog in de bomen op een zwarte beer die moet worden gevangen, maar een ongenode gast kan roet in het eten gooien.

Eergisteren 09:00 Alaska: The Last Frontier

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Snowy Roundup: De Kilchers leven in een nederzetting in de wildernis van Alaska. Ze moeten jagen, verzamelen en vee houden om ervoor te zorgen dat de hele familie voldoende te eten heeft.

Eergisteren 08:10 MAX PubQuiz

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Quiz. In een gezellige kroegsfeer wordt de kennis van de deelnemende teams en de kijkers getest met vragen in de categorieën geschiedenis, muziek, sport en eten & drinken. In elke aflevering strijden vijf teams tegen elkaar om de winst. Vijf afleveringswinnaars strijden in de finale tegen elkaar om de felbegeerde 'MAX PubQuiz'-bokaal. De teams bestaan uit drie personen, want drie weten immers meer dan één. Hoe goed zijn de teams op elkaar ingespeeld? Vullen ze elkaar goed aan? En heb je voordeel als je verschillende generaties in je team hebt?

 Meer