Erica op tv (tv-tips)

Di 1 oktober 2019 | 08:00 Formule 1: GP Kalender 2018

Wanneer komt in het seizoen 2018 de formule 1 op TV? Dit jaar worden de volgende races verreden in de Formule 1: De GP Australie wordt verreden op 25 maart De race van Australië is op het circuit Albert Park De GP Bahrein wordt verreden op 8 april De race van China is op het circuit Shanghai De GP China wordt verreden op 15 april De race van Bahrein is op het circuit Sakhir De GP Azerbeidzjan wordt verreden op 29 april De race van Azerbeidzjan is op het circuit Baku Street Circuit De GP Spanje wordt verreden op 13 mei De race van Spanje is op het circuit Circuit de Catalunya De GP Monaco wordt verreden op 27 mei De race van Monaco is op het circuit Monte Carlo De GP Canada wordt verreden op 10 juni De race van Canada is op het circuit Montreal De GP Frankrijk wordt verreden op 24 juni De race van Frankrijk is op het Circuit Paul Ricard De GP Oostenrijk wordt verreden op 1 juli De race van Oostenrijk is op het circuit Red Bull Ring De GP van Groot Brittannie wordt verreden op 8 juli De race van Groot-Brittannië is op het circuit Silverstone De GP Duitsland wordt verreden op 22 juli De race van Duitsland is op het circuit Hockenheimring De GP Hongarije wordt verreden op 29 juli De race van Hongarije is op het circuit Hungaroring De GP Belgie wordt verreden op 26 augustus De race van België is op het circuit Spa Francorchamps De GP Italie wordt verreden op 2 september De race van Italië is op het circuit Monza De GP Singapore wordt verreden op 16 september De race van Singapore is op het circuit Marina Bay De GP Rusland wordt verreden op 30 september De race van Rusland is op het circuit Sotsji De GP Japan wordt verreden op 7 oktober De race van Japan is op het circuit Suzuka De GP Verenigde Staten wordt verreden op 21 oktober De race van Amerika is op het circuit Circuit of the Americas De GP Mexico wordt verreden op 28 oktober De race van Mexico is op het circuit Mexico Stad De GP Brazilie wordt verreden op 11 november De race van Brazilië is op het circuit Interlagos De GP Abu Dhabi wordt verreden op 25 november De race van Abu Dhabi is op het circuit Yas Marina

Vandaag | 22:30 40 Days and 40 Nights

Komedie, 40 Days and 40 Nights is een Amerikaanse, Britse en Franse romantische komedie uit 2002. Deze productie werd geregisseerd door Michael Lehmann en geschreven door Rob Perez. Het verhaal gaat over Matt Sullivan (Josh Hartnett), die geen ...

40 Days and 40 Nights is een Amerikaanse, Britse en Franse romantische komedie uit 2002. Deze productie werd geregisseerd door Michael Lehmann en geschreven door Rob Perez. Het verhaal gaat over Matt Sullivan (Josh Hartnett), die geen seksueel contact mag hebben gedurende de christelijke vastentijd. De 28-jarige Matt Sullivan maakt een grote seksuele crisis door. Hij heeft het ene avontuurtje na het andere, maar is ten prooi gevallen aan angstaanvallen. Hij denkt dat dit te wijten is aan zijn te actieve seksuele leven. Daarom besluit hij een kuisheidsgelofte af te leggen: 40 dagen en 40 nachten onthoudt hij zich van alle seksuele activiteiten. En het lijkt hem te lukken. Matt bruist van energie en heeft zijn driften onder controle. Tot hij op een dag de bloedmooie Erica ontmoet. In het jaar 2008 brengt de EO een programma op de televisie waarin jongeren worden uitgedaagd 40 dagen zonder seks te leven, onder de vergelijkbare titel '40 dagen zonder seks'. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/40-days-and-40-nights

Overmorgen | 23:00 Nieuw: American Horror Story seizoen 9

Overmorgen - Horrorserie, Vanvond start het negende seizoen van de Amerikaanse horrorserie American Horror Story. Dit ...

Vanvond start het negende seizoen van de Amerikaanse horrorserie American Horror Story. Dit nieuwe seizoen krijgt als ondertitel '1984' en bestaat uit tien afleveringen. De serie afleveringen worden binnen een week na de première op de Amerikaanse tv in Nederland uitgezonden. Elke maandag om 23:00 uur op FOX. Bekijk op welk kanaal FOX bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/3733/kanaal-fox. Zoals de naam al doet vermoeden, speelt AHS: 1984 zich af in het jaar 1984. Geheel in stijl zal het negende seizoen aanvoelen als een throwback naar de zogenoemde slasher-films uit die tijd. In de zomer van 1984 gaan vijf vrienden als begeleiders aan de slag bij Camp Redwood in LA. Al snel blijkt het verleden veel akeliger dan enge kampuurverhalen.

Je vindt hier de programma's van Erica op tv We hebben de volgende programma's voor Erica Formule 1: GP Kalender 2018: 01/10 - Formule 1, Wanneer komt in het seizoen 2018 de formule 1 op TV? Dit jaar worden de volgende races verreden in. 40 Days and 40 Nights: Komedie, 40 Days and 40 Nights is een Amerikaanse, Britse en Franse romantische komedie uit 2002. Deze productie werd geregisseerd door Michael Lehmann en geschreven door Rob Perez. Het verhaal gaat over Matt Sullivan (Josh Hartnett), die geen. Nieuw: American Horror Story seizoen 9: Overmorgen - Horrorserie, Vanvond start het negende seizoen van de Amerikaanse horrorserie American Horror Story. Dit. American Dad!: Seizoen 10 Aflevering 5 Kung Pao Turkey: Stans plan om met Thanksgiving in zijn ondergoed football te kijken wordt. American Dad!: Seizoen 10 Aflevering 6 Independent Movie: Steve en zijn vrienden gaan naar de begrafenis van Snots vader. Steve wordt. American Dad!: Seizoen 10 Aflevering 7 Faking Bad: In deze parodie op Breaking Bad ontdekt Hayley dat Steve heel goed id kaarten kan. American Pickers Best Ofs: Seizoen 11 Aflevering 9 Best Of Road To Restoration. American Dad!: Seizoen 10 Aflevering 9 Vision: Impossible: Roger heeft een vreselijk ongeluk. Als hij bijkomt uit z'n coma, heeft hij. American Dad!: Seizoen 10 Aflevering 10 Familyland: Francine gaat met haar familie naar het middeleeuwse pretpark Familyland. Maar. Worst Cooks In America: Culinair magazine, Aflevering 9 Magazine waarin Anne Burrell en Beau Macmillan de slechtste koks kookles geven. American Dad!: Seizoen 10 Aflevering 4 Crotchwalkers: Francine wil aan Steve bewijzen dat ze nog steeds cool is, dus ze laat hem. American Dad!: Seizoen 10 Aflevering 3 Buck, Wild: Steve wil bewijzen dat hij geen klein jochie meer is, dus hij gaat met Stan,. American Dad!: Seizoen 10 Aflevering 2 Poltergasm: Francines 'Poltergasme' begint te spoken in huis, omdat Stan haar niet kan. American Dad!: Seizoen 10 Aflevering 1 Steve and Snot's Testubular Adventure: Steve en Snot willen met de kloonmachine van de CIA. American Pickers: Seizoen 11 Aflevering 14 Concrete Jungle. Lethal Weapon: Eergisteren - US crime drama series. Cole hopes to talk to Natalie and save their relationship, but gets held up when. The Goldbergs: Eergisteren - Komische serie, Seizoen 6 Aflevering 14 Amerikaanse komische serie. Major League'd. Adam is als de dood. The Goldbergs: Eergisteren - Komische serie, Seizoen 6 Aflevering 12 Amerikaanse komische serie. The Pina Colada Episode. Murray en.

Erica op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 12:00 American greed

Vandaag | 12:50 American pickers

Vandaag | 13:45 American pickers

Vandaag | 14:40 American pickers

Vandaag | 15:35 American pickers

Vandaag | 18:00 American pickers

Morgen | 07:50 American pickers

Morgen | 08:45 American pickers

Morgen | 09:40 American pickers

Morgen | 11:05 American greed

Morgen | 12:05 American pickers

Morgen | 13:00 American pickers

Morgen | 13:10 The Goldbergs

Seizoen 6 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie. The Pina Colada Episode. Murray en Geoff willen Beverly, Barry en Erica opvrolijken nu Lainey er niet meer is. Adams afkeer van gym wordt vergroot als de broer van coach Mellor zich meldt en angst als motivatiemiddel inzet.

Morgen | 14:05 The Goldbergs

Seizoen 6 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. Major League'd. Adam is als de dood wanneer hij en zijn vrienden worden geselecteerd voor het schoolhonkbalteam, maar hij past zich snel aan. Intussen bemoeit Geoffs vader zich met diens relatie met Erica.

 Meer

Erica op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 09:05 American Dad!

Seizoen 10 - Aflevering 5 - Kung Pao Turkey: Stans plan om met Thanksgiving in zijn ondergoed football te kijken wordt verpest als Francine haar adoptieouders uitnodigt. Francine's moeder nodigt een vrijgezel uit voor Hayley, maar haar ware bedoeling wordt duidelijk tijdens het Thanksgiving-diner.

Vandaag | 09:30 American Dad!

Seizoen 10 - Aflevering 6 - Independent Movie: Steve en zijn vrienden gaan naar de begrafenis van Snots vader. Steve wordt verliefd op een meisje. Stan en Roger vinden een automatische taartsnijder uit, maar het gaat mis als ze alleen maar mondeling afspreken om de winst te delen.

Vandaag | 10:00 American Dad!

Seizoen 10 - Aflevering 7 - Faking Bad: In deze parodie op Breaking Bad ontdekt Hayley dat Steve heel goed id-kaarten kan namaken. Ze zet een handeltje op, maar dan krijgt ze te maken met iemand anders in Langley Falls die valse id-kaarten maakt: Kevin Ramage (Roger in vermomming).

Vandaag | 10:10 American Pickers Best Ofs

Seizoen 11 - Aflevering 9 - Best Of Road To Restoration

Vandaag | 10:25 American Dad!

Seizoen 10 - Aflevering 9 - Vision: Impossible: Roger heeft een vreselijk ongeluk. Als hij bijkomt uit z'n coma, heeft hij visioenen van de toekomst en redt hij de Smiths van een vreselijke brand. De familie moet leren leven met de onzekerheid van de toekomst.

Vandaag | 10:55 American Dad!

Seizoen 10 - Aflevering 10 - Familyland: Francine gaat met haar familie naar het middeleeuwse pretpark Familyland. Maar wanneer de ingevroren oprichter, Roy Family, per ongeluk ontdooid wordt, zijn de Smiths ineens gevangenen van het pretpark.

Vandaag | 10:55 Worst Cooks In America

Aflevering 9 - Magazine waarin Anne Burrell en Beau Macmillan de slechtste koks kookles geven

Vandaag | 11:05 American Pickers Best Ofs

Seizoen 11 - Aflevering 10 - Best Of Frank Gone Wild

Vandaag | 11:20 American Dad!

Seizoen 10 - Aflevering 11 - Cock of the Sleepwalk: Na Stans 100ste moord ontketent hij per ongeluk een 'goede' Stan in zijn slaap - zoals in Jekyll & Hyde - die alle goede daden verricht die de echte Stan nooit zou overwegen. Hij is vastberaden Stan niemand meer te laten vermoorden.

Vandaag | 11:50 American Dad!

Seizoen 10 - Aflevering 12 - Introducing...The Naughty Stewardesses: Roger wisselt van gezicht met Steve om een vriendin voor Steve te vinden, maar besluit dat hij haar wil houden. Stan en Francine worden Charlie's Angels-achtige stewardessen om te zorgen dat Mark Cuban de zon niet opblaast.

Vandaag | 11:55 An American in China IMDb: 4.7

IMDB * 4.7 - Romantiek

Vandaag | 12:00 American Pickers Best Ofs

Seizoen 11 - Aflevering 11 - The West

Vandaag | 12:15 American Dad!

Seizoen 10 - Aflevering 13 - I Ain't No Holodeck Boy: Stan is gefrustreerd omdat Steve en zijn vrienden nooit buiten spelen. Hij drogeert ze en neemt ze mee naar het holodeck van de CIA, wat natuurlijk misgaat. Hayley koopt Rogers thuisplaneet en beweert dat ze zijn koningin is.

Vandaag | 12:40 American Dad!

Seizoen 10 - Aflevering 14 - Stan Goes On The Pill: Stan neemt een experimenteel middel dat hem direct in een "vrouw" verandert.

Vandaag | 12:55 American Pickers Best Ofs

Seizoen 11 - Aflevering 12 - Colossal Collections

Vandaag | 13:00 American Dad!

Seizoen 10 - Aflevering 15 - Honey, I'm Homeland: Stan wil Occupy infiltreren omdat de CIA aanwijzingen heeft dat ze een terroristische aanval aan het plannen zijn. Maar wanneer hij gevangengenomen wordt door een groep fanatici vermoedt Haley dat haar vader nu aan hun kant staat.

Vandaag | 14:00 Drain The Oceans 2

Seizoen 1 - Aflevering 6 - America's Sunken Shores: Oorlog... het weer... en menselijke fouten waren de oorzaak van de ergste scheepsrampen in de Amerikaanse geschiedenis. Stel dat we door de oceanen droog te leggen deze geheimen konden ontrafelen.

Vandaag | 14:30 Alaska's Deadliest

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Grizzly Battleground: North America doesn't get much colder, nor any darker than Alaska in winter. It's not a place you mess with, unless you've got a wild side. As winter breaks, carnivores emerge on Alaska's wide-open spaces, leaving prey animals no place to hide. Wolves chase caribou with ferocious intensity, brown bears battle for rights to a buffet and wolverines make short work of prey 100 times their size. Alaska's deadliest thrive in one of America's last wild frontiers.

Vandaag | 17:55 American Pickers

Seizoen 12 - Aflevering 1 - The $90,000 Question

Vandaag | 18:30 Worst Cooks In America

Aflevering 10 - Magazine waarin Anne Burrell en Beau Macmillan de slechtste koks kookles geven

Vandaag | 19:25 Worst Cooks In America

Eerste aflevering. Magazine waarin Anne Burrell en Beau Macmillan de slechtste koks kookles geven

Vandaag | 20:00 Team America: World Police

Eerste aflevering. Team America: World Police:

Vandaag | 20:20 Worst Cooks In America

Aflevering 2 - Magazine waarin Anne Burrell en Beau Macmillan de slechtste koks kookles geven

Vandaag | 22:30 American Guns

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Hell's Angels Luger/D-Day M1 Garand: De Wyatts lijken een gewoon gezin. Ze runnen echter het familiebedrijf Gunsmoke, dat gespecialiseerd is in vuurwapens. Kijk mee hoe Rich en Renee wapens kopen en verkopen.

Vandaag | 23:15 Codes and Conspiracies

Aflevering 2 - American Nazis: In de jaren 30 waren er ook in de VS nazi's actief. Ze hielden bijeenkomsten in Madison Square Garden en probeerden geheime informatie over Amerikaanse oorlogswapens te stelen.

Vandaag | 23:20 United Plates of America

Aflevering 10 - Culinair magazine

Vandaag | 23:50 United Plates of America

Aflevering 11 - Culinair magazine

Morgen | 01:35 American Dad!

Seizoen 10 - Aflevering 16 - She Swill Survive: Stan is bang dat Hayley niet voorbereid is op het volwassen leven, dus moet ze op zolder voor Roger als barvrouw werken. Bullock wordt Hayley's beste klant en Stan beseft dat hij de kennis van z'n dochter kan gebruiken voor z'n werk.

Morgen | 02:05 American Dad!

Seizoen 10 - Aflevering 17 - Rubberneckers: Stans collega's bij de CIA leren hem wat "rubbernecking" is, de kunst van het kijken naar andere vrouwen zonder dat je vrouw het in de gaten heeft.

Morgen | 03:45 Alaska's Deadliest

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Grizzly Battleground: North America doesn't get much colder, nor any darker than Alaska in winter. It's not a place you mess with, unless you've got a wild side. As winter breaks, carnivores emerge on Alaska's wide-open spaces, leaving prey animals no place to hide. Wolves chase caribou with ferocious intensity, brown bears battle for rights to a buffet and wolverines make short work of prey 100 times their size. Alaska's deadliest thrive in one of America's last wild frontiers.

Morgen | 06:00 American Pickers

Seizoen 11 - Aflevering 15 - Time Warp

Morgen | 07:14 Blowing Up History

Aflevering 3 - Lost Pyramids Of The Americas: Archeologen vinden sporen van vreemde rituelen in een stad die al vijfduizend jaar onder het woestijnzand van Peru begraven ligt. Was dit de eerste beschaving van dit continent?

Morgen | 09:55 Worst Cooks In America

Aflevering 3 - Magazine waarin Anne Burrell en Beau Macmillan de slechtste koks kookles geven

Morgen | 12:55 American Pickers Best Ofs

Seizoen 11 - Aflevering 13 - Ain't That Americana

Morgen | 14:40 American Pickers Best Ofs

Seizoen 11 - Aflevering 12 - Colossal Collections

Morgen | 15:35 American Pickers

Seizoen 12 - Aflevering 5 - Tunnels And Treasures

 Meer

Erica gemist

Eerder Vandaag | 08:45 American Dad!

Seizoen 10 - Aflevering 4 - Crotchwalkers: Francine wil aan Steve bewijzen dat ze nog steeds cool is, dus ze laat hem winkeldiefstaltechnieken zien. Als ze ze uitproberen, wordt Steve betrapt en naar een sweatshop in Venezuela gestuurd. Roger, Hayley en Klaus vormen een Russisch balalaika-trio.

Eerder Vandaag | 08:15 American Dad!

Seizoen 10 - Aflevering 3 - Buck, Wild: Steve wil bewijzen dat hij geen klein jochie meer is, dus hij gaat met Stan, Bullock en de rest van de CIA mee op hun jaarlijkse jachtuitstapje. Roger en Klaus maken een road-trip.

Eerder Vandaag | 07:50 American Dad!

Seizoen 10 - Aflevering 2 - Poltergasm: Francines 'Poltergasme' begint te spoken in huis, omdat Stan haar niet kan bevredigen. Roger roept de hulp in van medium Zelda Rubinstein om de geest uit te schakelen. Hayley stelt haar nieuwe boy-toy Mauricio voor aan de familie.

Eerder Vandaag | 07:20 American Dad!

Seizoen 10 - Aflevering 1 - Steve and Snot's Testubular Adventure: Steve en Snot willen met de kloonmachine van de CIA meisjes maken om mee naar het schoolbal te gaan. Maar de machine maakt twee snelgroeiende baby's die ze moeten klaarstomen voor het bal. Stan neemt het gekloonde huisdier van de CIA mee, Daren de Dodo.

Eerder Vandaag | 06:00 American Pickers

Seizoen 11 - Aflevering 14 - Concrete Jungle

Gisteren 00:40 Lethal Weapon

US crime drama series. Cole hopes to talk to Natalie and save their relationship, but gets held up when he bumps into a new ADA, Erica. Murtaugh is kicked out of the house so Trish can have a girls' night, and he finds a friend in the unlikeliest of candidates.With Damon Wayans, Seann William Scott, Keesha Sharp, Kevin Rahm, and Johnathan Fernandez.(2016)

Eergisteren 09:15 The Goldbergs

Seizoen 6 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. Major League'd. Adam is als de dood wanneer hij en zijn vrienden worden geselecteerd voor het schoolhonkbalteam, maar hij past zich snel aan. Intussen bemoeit Geoffs vader zich met diens relatie met Erica.

Eergisteren 08:25 The Goldbergs

Seizoen 6 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie. The Pina Colada Episode. Murray en Geoff willen Beverly, Barry en Erica opvrolijken nu Lainey er niet meer is. Adams afkeer van gym wordt vergroot als de broer van coach Mellor zich meldt en angst als motivatiemiddel inzet.