Je vindt hier de programma's van Enrique op tv We hebben de volgende programma's voor Enrique Olympische Spelen: Home of the Olympics: Sportdocumentaire, Documentaire. Thais Henriquez. Home of the Olympics: Sportdocumentaire, Documentaire. Thais Henriquez. Without a Trace: 25/11 - Misdaadserie, Seizoen 5 Aflevering 6 Amerikaanse misdaadserie. The Calm Before. Het team start een onderzoek. Without a Trace: 25/11 - Misdaadserie, Seizoen 5 Aflevering 7 Amerikaanse misdaadserie. All The Sinners, Saints. Katie Duncan, een.

Enrique op tv (overige uitzendingen NL)

Ma 25 november 2019 | 22:20 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. The Calm Before. Het team start een onderzoek wanneer Aaron Gibbs verdwijnt, maar ontdekt al snel dat hij tegen zijn vrouw heeft gelogen. Hij heeft zijn baan opgezegd en werkt 's nachts in een vechtclub.

Ma 25 november 2019 | 23:10 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. All The Sinners, Saints. Katie Duncan, een stagiaire die ooit samen met Martin werkte, verdwijnt spoorloos nadat ze een duiveluitdrijving onderging door priester McGinnis. Martin en zijn collega's stellen meteen een onderzoek in. Al snel ontdekken ze dat Katie de voorbije vier jaar zware psychologische problemen had: van paranoia over angstaanvallen tot psychoses. Iedereen met wie ze de voorbije jaren in contact kwam - psychiaters inclusief - wordt aan de tand gevoeld. Toch wijst het enige bruikbare spoor in de richting van haar laatste werkgever, een zaakvoerder die haar uit medelijden een job bezorgde.

Enrique op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 01:52 Olympische Spelen: Home of the Olympics

Olympische Spelen: Home of the Olympics. Documentaire. Thais Henriquez

Morgen | 02:29 Home of the Olympics

Home of the Olympics. Documentaire. Thais Henriquez

Enrique gemist

Eerder Vandaag | 12:28 The 12 Cellists - Documentary

In deze film uit 2012 van Enrique Sánchez Lansch volgen we de twaalf cellisten van de Berliner Philharmonikker. Sinds 1972 hebben de cellisten van het orkest een prominente plek ingenomen in de wereld van klassieke muziek. Of ze nu klassieke muziek, jazz, tango of avant garde spelen, luisteraars over de hele wereld zijn gefascineerd geraakt door de grote variëteit en het unieke geluid dat het dozijn weet te produceren. Hun unieke combinatie van lichtheid, diepgang en humor is aantrekkelijk voor een groot publiek van alle leeftijden!

Eerder Vandaag | 07:11 Home of the Olympics

Home of the Olympics. Documentaire. Thais Henriquez

Eerder Vandaag | 00:00 Mozart - Le nozze di Figaro

Emilio Sagi’s productie brengt het elegante en theatrale meesterwerk van W. A. Mozart tot leven! Van de openingsnoten van de welbekende ouverture tot aan het sluiten van de gordijnen wordt het publiek kostelijk vermaakt in deze klassieke en triomfantelijke uitvoering van Le Nozze di Figaro. De hoofdrol is weggelegd voor bariton Ludovic Tézier, die als lustige Graaf Almaviva Figaro’s (Luca Pisaroni) aanstaande bruid Susanna (Isabel Rey) probeert te versieren. Dirigent Jesús López Cobos weet de betoverende partituur met verve te interpreteren. Le nozze di Figaro is een geestig en diepgaand verhaal over liefde, verraad en vergiffenis. Solisten van de avond zijn Ludovic Tézier, Barbara Frittoli, Luca Pissaroni, Isabel Rey, Marina Comparato, Jeanette Fischer, Carlos Chausson, Raúl Giménez, Enrique Viana, Soledad Cardoso en Miguel Soda. Opgenomen in het Teatro Real in 2009.

Eergisteren 23:05 The Oslo Killing

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Documentairereeks over de moord op diplomatenvrouw Anni Nielsen Iranzo in Oslo in 1974. Een forensisch specialist bekijkt nog eens alle bewijzen die gevonden werden in de kelder van het politiebureau van Oslo en ontdekt nieuw en interessant bewijsmateriaal. De andere vrouwen die op de lijst stonden van Enrique Iranzo vertellen hun verhaal. Er verschijnen barstjes in de theorie die de politie had over de feiten. Ze hebben geen bewijs gevonden dat Minna Thompson aan de plaats delict linkt of de bebloede kleren in het bos, en de tijdlijn die de politie had gemaakt lijkt ook niet te kloppen.

Ma 4 november 2019 | 23:30 The Oslo Killing

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Documentairereeks over de moord op diplomatenvrouw Anni Nielsen Iranzo in Oslo in 1974. De dag na de moord werden er bebloede kleren teruggevonden in de bossen nabij een museum ten westen van Oslo. Vermoedelijk zijn dit de kleren die de dader droeg tijdens de moord. Aangezien het slachtoffer de vrouw is van een Spaanse diplomaat komen politieagenten uit Madrid naar Oslo om mee te werken aan het onderzoek. Ze vragen aan de echtgenoot van het slachtoffer, Enrique Iranzo, de namen van de vrouwen met wie hij een relatie heeft gehad. De politie ontdekt dat een van hen, de 25-jarige Minna Thompson uit Memphis, in Oslo logeerde de week van de moord. Maria blijft antwoorden zoeken en ontmoet de persoon die zich over haar ontfermde de dag van de moord. Politieagent Gunnar Larsen heeft verrassend nieuws voor haar.

Za 19 oktober 2019 | 00:03 Mozart - Le nozze di Figaro

Emilio Sagi’s productie brengt het elegante en theatrale meesterwerk van W. A. Mozart tot leven! Van de openingsnoten van de welbekende ouverture tot aan het sluiten van de gordijnen wordt het publiek kostelijk vermaakt in deze klassieke en triomfantelijke uitvoering van Le Nozze di Figaro. De hoofdrol is weggelegd voor bariton Ludovic Tézier, die als lustige Graaf Almaviva Figaro’s (Luca Pisaroni) aanstaande bruid Susanna (Isabel Rey) probeert te versieren. Dirigent Jesús López Cobos weet de betoverende partituur met verve te interpreteren. Le nozze di Figaro is een geestig en diepgaand verhaal over liefde, verraad en vergiffenis. Solisten van de avond zijn Ludovic Tézier, Barbara Frittoli, Luca Pissaroni, Isabel Rey, Marina Comparato, Jeanette Fischer, Carlos Chausson, Raúl Giménez, Enrique Viana, Soledad Cardoso en Miguel Soda. Opgenomen in het Teatro Real in 2009.

Zo 22 september 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Skin Deep. Tess Pratt laat op de markt de hand van haar zoontje slechts een paar seconden los en het jongetje verdwijnt spoorloos. Haar schoonvader Joseph is racistisch en is er niet blij mee dat zijn kleinzoon een mix is van zijn donkere moeder en blanke vader. Het team verdenkt hem daarom van ontvoering.

Zo 22 september 2019 | 15:55 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. At Rest. Samantha gaat in het grootste geheim en in haar eentje op zoek naar haar vermiste zus Emily. Ze kan enkel rekenen op de hulp van de plaatselijke politie. Maar al snel ontdekt Jack dat Emily ontvoerd is. Hij dringt er dan ook meteen bij Samantha op aan dat het volledige team meewerkt aan de zoektocht.

Zo 15 september 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. Connections. Jacks team gaat op zoek naar een tienermeisje dat spoorloos verdween nadat ze probeerde te ontkomen aan de avances van een agressieve jongen. Ze werd het laatst gezien in een internetcafé, maar sindsdien ontbreekt elk spoor. Samantha's zus Emily duikt op en zij doet haar uiterste best om de verwaterde familieband met haar zus nieuw leven in te blazen.

Zo 15 september 2019 | 15:55 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. Deep Water. Wanneer een vrouwelijke senator van welvarende komaf vermist wordt, moeten Jack en zijn team onder extra druk van de media en de regering werken. De senator vertelde haar echtgenoot dat ze naar een spoedvergadering in Washington moest, maar dat was een leugen. Jack vermoedt dat de vrouw werd ontvoerd en dat er snel een losgeldeis zal komen, maar die blijft uit.

Zo 8 september 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Without You. Jack en zijn medewerkers ondervragen toerist Rob Darcy. Deze beweert dat iemand zijn vrouw uit hun hotelkamer heeft ontvoerd. Rob schijnt een eerlijke man te zijn, maar toch kan niemand ook maar één element van zijn verhaal als waarheidsgetrouw verifiëren. Vivian reist vervolgens naar Robs thuishaven Pennsylvania waar ze op de verrassende waarheid stuit. Elena krijgt met een bijzonder emotionele verdwijningszaak te maken: die van haar eigen dochter. Haar verdenkingen gaan meteen uit naar haar ex-vriend Carlos. Samen met haar collega's stelt ze alles in het werk om hem en haar kind te vinden.

Zo 8 september 2019 | 15:55 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Desert Springs. Jack en zijn team gaan naarstig op zoek naar Jason Turner. De man had problemen op het werk en op het thuisfront probeerde hij de brokken te lijmen met zijn ex-verloofde. De speurders vermoeden dat zijn verdwijning hiermee verband houdt aangezien hij door zijn verzoeningspogingen tussen zijn ex en de nieuwe man in haar leven kwam te staan. Elena blijft touwtrekken met Carlos over het hoederecht van hun dochter. Bovendien ontdekt Carlos vol ongeloof dat zijn oude en goede vriend Danny een relatie heeft met zijn ex.

Zo 8 september 2019 | 10:40 Ted en de schat van de mummie

08/09 - Animatie, Bouwvakker Ted droomt van een grootse carrière als archeoloog, in de voetsporen van zijn grote held Max Mordon. Tijdens zijn werk graaft hij talloze voorwerpen op, het ene al waardelozer dan het andere, maar hij geeft niet op. Ted gelooft rotsvast dat hij ooit wereldberoemd zal worden. Gelukkig helpt het toeval hem een handje: hij wordt verward met een echte professor en belandt op een vliegtuig naar Peru. De start van een dolkomisch avontuur.

Bouwvakker Ted droomt van een grootse carrière als archeoloog, in de voetsporen van zijn grote held Max Mordon. Tijdens zijn werk graaft hij talloze voorwerpen op, het ene al waardelozer dan het andere, maar hij geeft niet op. Ted gelooft rotsvast dat hij ooit wereldberoemd zal worden. Gelukkig helpt het toeval hem een handje: hij wordt verward met een echte professor en belandt op een vliegtuig naar Peru. De start van een dolkomisch avontuur.

Zo 8 september 2019 | 01:05 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. Two of Us. De 18-jarige Ella Neese ziet er fantastisch uit op de avond van haar galabal. Haar ouders vragen haar niet te laat thuis te komen. Wanneer Ella de volgende dag nog steeds niet is teruggekeerd, waarschuwen ze de politie. Jack en zijn team stellen meteen een onderzoek in. Ze vinden haar lichtgroene galajurk besmeurd met bloed terug in een vuilnisbak, ontdekken dat haar grote jeugdliefde Alex een maand geleden overleed en dat ze op de avond van het bal de sleutel van haar vriendin Hilary's hotelkamer vroeg.

Za 7 september 2019 | 01:00 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. The Beginning. Het proces tussen Elena en haar ex-echtgenoot Carlos Aguilar komt in een stroomversnelling terecht. Carlos wordt vrijgesproken, maar hij mag niet meer in de buurt van zijn dochter en Elena komen. Jack benadrukt dat vonnis nogmaals persoonlijk, maar moet al snel ervaren dat Carlos een gevaarlijk man is. Ondertussen zoeken de speurders van de cel Vermiste Personen naar Teri Long en haar dertienjarige dochter Jennifer.

Wo 4 september 2019 | 21:25 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. The Beginning. Het proces tussen Elena en haar ex-echtgenoot Carlos Aguilar komt in een stroomversnelling terecht. Carlos wordt vrijgesproken, maar hij mag niet meer in de buurt van zijn dochter en Elena komen. Jack benadrukt dat vonnis nogmaals persoonlijk, maar moet al snel ervaren dat Carlos een gevaarlijk man is. Ondertussen zoeken de speurders van de cel Vermiste Personen naar Teri Long en haar dertienjarige dochter Jennifer.

Wo 4 september 2019 | 20:30 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. Two of Us. De 18-jarige Ella Neese ziet er fantastisch uit op de avond van haar galabal. Haar ouders vragen haar niet te laat thuis te komen. Wanneer Ella de volgende dag nog steeds niet is teruggekeerd, waarschuwen ze de politie. Jack en zijn team stellen meteen een onderzoek in. Ze vinden haar lichtgroene galajurk besmeurd met bloed terug in een vuilnisbak, ontdekken dat haar grote jeugdliefde Alex een maand geleden overleed en dat ze op de avond van het bal de sleutel van haar vriendin Hilary's hotelkamer vroeg.

Di 3 september 2019 | 00:50 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Crash and Burn. Jack en zijn collega-speurders gaan op zoek naar een stuntman. De waaghals verdween spoorloos van een filmset nadat hij een bijzonder gevaarlijke stunt tot een goed einde bracht. Kort nadien ontdekken de FBI-agenten dat de man amper enkele minuten vooraleer hij zijn ultieme stunt uitvoerde, een doodsbedreiging ontving.

Ma 2 september 2019 | 15:30 Ted en de schat van de mummie

02/09 - Animatie, Bouwvakker Ted droomt van een grootse carrière als archeoloog, in de voetsporen van zijn grote held Max Mordon. Tijdens zijn werk graaft hij talloze voorwerpen op, het ene al waardelozer dan het andere, maar hij geeft niet op. Ted gelooft rotsvast dat hij ooit wereldberoemd zal worden. Gelukkig helpt het toeval hem een handje: hij wordt verward met een echte professor en belandt op een vliegtuig naar Peru. De start van een dolkomisch avontuur.

Bouwvakker Ted droomt van een grootse carrière als archeoloog, in de voetsporen van zijn grote held Max Mordon. Tijdens zijn werk graaft hij talloze voorwerpen op, het ene al waardelozer dan het andere, maar hij geeft niet op. Ted gelooft rotsvast dat hij ooit wereldberoemd zal worden. Gelukkig helpt het toeval hem een handje: hij wordt verward met een echte professor en belandt op een vliegtuig naar Peru. De start van een dolkomisch avontuur.

Zo 1 september 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Primed. Abby Horton, een kunstenares die haar schilderijen baseert op foto's die ze van onbekenden neemt, verdwijnt. Wanneer de detectives in haar atelier zoeken naar sporen, merken ze dat iemand alles door elkaar heeft gehaald. Ze vermoeden dan ook al snel dat iemand het niet op haar artistieke bezigheden begrepen heeft. Dat vermoeden wordt bevestigd wanneer gallerij-eigenaar Lucas Blumenthal de speurders vertelt dat Abby onlangs belaagd werd door een man die verbolgen was over het feit dat hij door haar werd afgebeeld. De detectives proberen deze verdachte zo snel mogelijk te lokaliseren. Maar hij blijkt niet de enige mogelijke verdachte te zijn.

Zo 1 september 2019 | 15:55 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Eating Away. Barry Rosen, de kersverse winnaar van een eetwedstrijd, verdwijnt spoorloos nadat hij de hoofdprijs van 5.000 dollar in de wacht sleepte. Danny komt voor een dilemma te staan wanneer zijn vriend Carlos, de vader van Elena's dochter, hem vraagt een aanbevelingsbrief te schrijven zodat hij het hoederecht toegewezen krijgt.

Zo 1 september 2019 | 10:10 Ted en de schat van de mummie

01/09 - Animatie, Bouwvakker Ted droomt van een grootse carrière als archeoloog, in de voetsporen van zijn grote held Max Mordon. Tijdens zijn werk graaft hij talloze voorwerpen op, het ene al waardelozer dan het andere, maar hij geeft niet op. Ted gelooft rotsvast dat hij ooit wereldberoemd zal worden. Gelukkig helpt het toeval hem een handje: hij wordt verward met een echte professor en belandt op een vliegtuig naar Peru. De start van een dolkomisch avontuur.

Bouwvakker Ted droomt van een grootse carrière als archeoloog, in de voetsporen van zijn grote held Max Mordon. Tijdens zijn werk graaft hij talloze voorwerpen op, het ene al waardelozer dan het andere, maar hij geeft niet op. Ted gelooft rotsvast dat hij ooit wereldberoemd zal worden. Gelukkig helpt het toeval hem een handje: hij wordt verward met een echte professor en belandt op een vliegtuig naar Peru. De start van een dolkomisch avontuur.

Za 31 augustus 2019 | 01:00 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. One and Only. Het team is op zoek naar de vermiste rechter Chris Manning. Ze ontdekken dat zijn verdwijning te maken heeft met een gebeurtenis van meer dan twintig jaar geleden.

Wo 28 augustus 2019 | 21:25 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. One and Only. Het team is op zoek naar de vermiste rechter Chris Manning. Ze ontdekken dat zijn verdwijning te maken heeft met een gebeurtenis van meer dan twintig jaar geleden.

Wo 28 augustus 2019 | 20:30 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Crash and Burn. Jack en zijn collega-speurders gaan op zoek naar een stuntman. De waaghals verdween spoorloos van een filmset nadat hij een bijzonder gevaarlijke stunt tot een goed einde bracht. Kort nadien ontdekken de FBI-agenten dat de man amper enkele minuten vooraleer hij zijn ultieme stunt uitvoerde, een doodsbedreiging ontving.

Zo 25 augustus 2019 | 00:15 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. At Rest. Samantha gaat in het grootste geheim en in haar eentje op zoek naar haar vermiste zus Emily. Ze kan enkel rekenen op de hulp van de plaatselijke politie. Maar al snel ontdekt Jack dat Emily ontvoerd is. Hij dringt er dan ook meteen bij Samantha op aan dat het volledige team meewerkt aan de zoektocht.

Za 24 augustus 2019 | 00:55 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Skin Deep. Tess Pratt laat op de markt de hand van haar zoontje slechts een paar seconden los en het jongetje verdwijnt spoorloos. Haar schoonvader Joseph is racistisch en is er niet blij mee dat zijn kleinzoon een mix is van zijn donkere moeder en blanke vader. Het team verdenkt hem daarom van ontvoering.

Wo 21 augustus 2019 | 21:25 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Skin Deep. Tess Pratt laat op de markt de hand van haar zoontje slechts een paar seconden los en het jongetje verdwijnt spoorloos. Haar schoonvader Joseph is racistisch en is er niet blij mee dat zijn kleinzoon een mix is van zijn donkere moeder en blanke vader. Het team verdenkt hem daarom van ontvoering.

Wo 21 augustus 2019 | 20:30 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. At Rest. Samantha gaat in het grootste geheim en in haar eentje op zoek naar haar vermiste zus Emily. Ze kan enkel rekenen op de hulp van de plaatselijke politie. Maar al snel ontdekt Jack dat Emily ontvoerd is. Hij dringt er dan ook meteen bij Samantha op aan dat het volledige team meewerkt aan de zoektocht.

Za 17 augustus 2019 | 23:55 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. Deep Water. Wanneer een vrouwelijke senator van welvarende komaf vermist wordt, moeten Jack en zijn team onder extra druk van de media en de regering werken. De senator vertelde haar echtgenoot dat ze naar een spoedvergadering in Washington moest, maar dat was een leugen. Jack vermoedt dat de vrouw werd ontvoerd en dat er snel een losgeldeis zal komen, maar die blijft uit.

Za 17 augustus 2019 | 20:15 Salzburger Festspiele 2019: Orpheus in der Unterwelt

Die Frauenfiguren waren seiner Zeit "um Jahrzehnte voraus", dazu besaß er "diese Unverfrorenheit, die Musik an sich zu persiflieren", so Kosky über seine Faszination für Offenbachs "Orpheus". Mit seiner Interpretation entführt er das Publikum in eine surreale Fantasiewelt voller Opulenz und vermischt das 19. und das 21. Jahrhundert. "Offenbach funktioniert nur, wenn die Darsteller Clowns sind", begründet Kosky die Wahl der Sänger Joel Prieto und Kathryn Lewek als Orpheus und Eurydike, es spielen die Wiener Philharmoniker unter der Leitung von Enrique Mazzola.

Za 17 augustus 2019 | 01:00 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. Connections. Jacks team gaat op zoek naar een tienermeisje dat spoorloos verdween nadat ze probeerde te ontkomen aan de avances van een agressieve jongen. Ze werd het laatst gezien in een internetcafé, maar sindsdien ontbreekt elk spoor. Samantha's zus Emily duikt op en zij doet haar uiterste best om de verwaterde familieband met haar zus nieuw leven in te blazen.

Wo 14 augustus 2019 | 21:25 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. Connections. Jacks team gaat op zoek naar een tienermeisje dat spoorloos verdween nadat ze probeerde te ontkomen aan de avances van een agressieve jongen. Ze werd het laatst gezien in een internetcafé, maar sindsdien ontbreekt elk spoor. Samantha's zus Emily duikt op en zij doet haar uiterste best om de verwaterde familieband met haar zus nieuw leven in te blazen.

Wo 14 augustus 2019 | 20:30 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. Deep Water. Wanneer een vrouwelijke senator van welvarende komaf vermist wordt, moeten Jack en zijn team onder extra druk van de media en de regering werken. De senator vertelde haar echtgenoot dat ze naar een spoedvergadering in Washington moest, maar dat was een leugen. Jack vermoedt dat de vrouw werd ontvoerd en dat er snel een losgeldeis zal komen, maar die blijft uit.

Za 10 augustus 2019 | 22:20 Rigoletto – Opernspektakel am Bodensee

2019 wird der Verdi-Klassiker "Rigoletto" auf der Seebühne am Bodensee geboten. Formidable Kopfarbeit leisten die Bregenzer Festspiele mit der Neuinszenierung von Philip Stölzl. Der Film von Ingrid Bertel begleitet Stölzl bei der Erarbeitung der technisch bislang aufwendigsten Produktion der Bregenzer Festspiele und gibt Einblicke in den Entstehungsprozess der Inszenierung, die sich nah an der globalen Gegenwart bewegt. Mit großem Pop-Art-Pinsel übersetzt die Inszenierung die grellen Emotionen der Oper – Mord und Totschlag, Sex und Missbrauch – in spektakuläre, schnelle Bilder. Im Juni beginnt Stölzl mit den Proben: Eine Oper entsteht. Wie sehr ist Verdis Werk mit der Landschaft verwoben, die er kannte – der oberitalienischen Kleinstadt Mantua mit ihren vier Seen und dem prachtvollen Renaissance-Palast der Gonzaga? Auch dieser Frage geht Ingrid Bertel in ihrer Dokumentation nach. Gemeinsam mit dem Dirigenten der Bregenzer Neuproduktion, Maestro Enrique Mazzola, begibt sie sich auf Verdis Spuren und an die Schauplätze der Oper in Mantua. Aus dem See ragt der knapp 14 Meter hohe Kopf eines Clowns – Ebenbild des Hofnarren Rigoletto. Ein Riese scheint aus den Fluten zu steigen, die Hände drohend erhoben. Elf Meter hoch sind diese Hände – ebenfalls zentrale Elemente des aufwendigen Bühnenbildes. Sie sind beweglich und werden, wie Mund und Augen des Kopfes, über Hydraulikmotoren unter Wasser von Tauchern betrieben. Ein hundertköpfiges Projektteam schuf die 140 Tonnen schwere, wohl komplexeste Bühnenskulptur, die je für Verdis Oper geschaffen wurde. Der Komponist hätte daran seine Freude gehabt – verlangte er doch für die Uraufführung 1851 im "Teatro La Fenice" in Venedig die ersten dreidimensionalen Bühnenbauten der Operngeschichte und ein Gewitter, das sich an den Taktschlag des Maestros hält.

Za 10 augustus 2019 | 01:05 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Without You. Jack en zijn medewerkers ondervragen toerist Rob Darcy. Deze beweert dat iemand zijn vrouw uit hun hotelkamer heeft ontvoerd. Rob schijnt een eerlijke man te zijn, maar toch kan niemand ook maar één element van zijn verhaal als waarheidsgetrouw verifiëren. Vivian reist vervolgens naar Robs thuishaven Pennsylvania waar ze op de verrassende waarheid stuit. Elena krijgt met een bijzonder emotionele verdwijningszaak te maken: die van haar eigen dochter. Haar verdenkingen gaan meteen uit naar haar ex-vriend Carlos. Samen met haar collega's stelt ze alles in het werk om hem en haar kind te vinden.

Wo 7 augustus 2019 | 21:25 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Without You. Jack en zijn medewerkers ondervragen toerist Rob Darcy. Deze beweert dat iemand zijn vrouw uit hun hotelkamer heeft ontvoerd. Rob schijnt een eerlijke man te zijn, maar toch kan niemand ook maar één element van zijn verhaal als waarheidsgetrouw verifiëren. Vivian reist vervolgens naar Robs thuishaven Pennsylvania waar ze op de verrassende waarheid stuit. Elena krijgt met een bijzonder emotionele verdwijningszaak te maken: die van haar eigen dochter. Haar verdenkingen gaan meteen uit naar haar ex-vriend Carlos. Samen met haar collega's stelt ze alles in het werk om hem en haar kind te vinden.

Wo 7 augustus 2019 | 20:30 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Desert Springs. Jack en zijn team gaan naarstig op zoek naar Jason Turner. De man had problemen op het werk en op het thuisfront probeerde hij de brokken te lijmen met zijn ex-verloofde. De speurders vermoeden dat zijn verdwijning hiermee verband houdt aangezien hij door zijn verzoeningspogingen tussen zijn ex en de nieuwe man in haar leven kwam te staan. Elena blijft touwtrekken met Carlos over het hoederecht van hun dochter. Bovendien ontdekt Carlos vol ongeloof dat zijn oude en goede vriend Danny een relatie heeft met zijn ex.

Za 3 augustus 2019 | 01:00 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Primed. Abby Horton, een kunstenares die haar schilderijen baseert op foto's die ze van onbekenden neemt, verdwijnt. Wanneer de detectives in haar atelier zoeken naar sporen, merken ze dat iemand alles door elkaar heeft gehaald. Ze vermoeden dan ook al snel dat iemand het niet op haar artistieke bezigheden begrepen heeft. Dat vermoeden wordt bevestigd wanneer gallerij-eigenaar Lucas Blumenthal de speurders vertelt dat Abby onlangs belaagd werd door een man die verbolgen was over het feit dat hij door haar werd afgebeeld. De detectives proberen deze verdachte zo snel mogelijk te lokaliseren. Maar hij blijkt niet de enige mogelijke verdachte te zijn.

Wo 31 juli 2019 | 21:25 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Primed. Abby Horton, een kunstenares die haar schilderijen baseert op foto's die ze van onbekenden neemt, verdwijnt. Wanneer de detectives in haar atelier zoeken naar sporen, merken ze dat iemand alles door elkaar heeft gehaald. Ze vermoeden dan ook al snel dat iemand het niet op haar artistieke bezigheden begrepen heeft. Dat vermoeden wordt bevestigd wanneer gallerij-eigenaar Lucas Blumenthal de speurders vertelt dat Abby onlangs belaagd werd door een man die verbolgen was over het feit dat hij door haar werd afgebeeld. De detectives proberen deze verdachte zo snel mogelijk te lokaliseren. Maar hij blijkt niet de enige mogelijke verdachte te zijn.

Wo 31 juli 2019 | 20:30 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Eating Away. Barry Rosen, de kersverse winnaar van een eetwedstrijd, verdwijnt spoorloos nadat hij de hoofdprijs van 5.000 dollar in de wacht sleepte. Danny komt voor een dilemma te staan wanneer zijn vriend Carlos, de vader van Elena's dochter, hem vraagt een aanbevelingsbrief te schrijven zodat hij het hoederecht toegewezen krijgt.

Za 27 juli 2019 | 00:55 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Tail Spin. Wanneer luchtverkeersleider Neil Rawlings plots verdwijnt, ontdekken Jack en zijn team al snel dat de voorbeeldige werknemer de laatste tijd bedreigd werd door een piloot uit het Midden-Oosten. Bovendien blijkt ook dat Neil schulden heeft bij een ziekenhuis waar zijn intussen overleden vrouw werd verzorgd. Ook zijn tienerzoon heeft zich in nesten gewerkt, maar al die gebeurtenissen zijn slechts sporen naar de echte reden van zijn verdwijning.

Wo 24 juli 2019 | 21:30 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Tail Spin. Wanneer luchtverkeersleider Neil Rawlings plots verdwijnt, ontdekken Jack en zijn team al snel dat de voorbeeldige werknemer de laatste tijd bedreigd werd door een piloot uit het Midden-Oosten. Bovendien blijkt ook dat Neil schulden heeft bij een ziekenhuis waar zijn intussen overleden vrouw werd verzorgd. Ook zijn tienerzoon heeft zich in nesten gewerkt, maar al die gebeurtenissen zijn slechts sporen naar de echte reden van zijn verdwijning.

Wo 24 juli 2019 | 20:30 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Fade Away. De detectives gaan naarstig op zoek naar het 17-jarige basketbalwonder Ted Soros, die op mysterieuze wijze verdween de avond nadat hij een grote overwinning voor de ploeg in de nationale scholencompetitie binnenrijfde. Teds bescheiden ouders verklaren dat hun zoon zich opwerkte op de sociale ladder om op die manier opgemerkt te worden door scouts voor een universitaire beurs. Jack en zijn team vinden het merkwaardig dat Teds coach en zijn medespelers minder bereidwillig zijn om het onderzoek vooruit te helpen. Anne heeft droevig nieuws voor Jack.

Wo 24 juli 2019 | 00:00 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Watch Over Me. Het team onderzoekt de verdwijning van een maatschappelijk werker die kort geleden zijn baan had opgezegd. Het onderzoek leidt naar een jonge, zwangere vrouw die al eerder een kind moest afstaan.

Za 20 juli 2019 | 01:00 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. The Thing With Feathers. De speurders gaan op zoek naar kankerpatiënte Audrey West, een jonge moeder die nog amper één maand te leven heeft. Ze werd voor het laatst gezien op een bijeenkomst van kankerpatiënten in het bijzijn van Ryan, de vriend van Audreys verpleegster en tevens een drugsverslaafde die er niet voor terugdeinst om medicatie van Audreys lotgenoten te ontvreemden. Jack en zijn team gaan bijgevolg niet alleen op zoek naar Audrey, maar tevens naar Ryan en ook naar de vermaarde architect Brian Gaghan, Audreys baas die haar van afpersing beschuldigde.

Wo 17 juli 2019 | 21:20 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. The Thing With Feathers. De speurders gaan op zoek naar kankerpatiënte Audrey West, een jonge moeder die nog amper één maand te leven heeft. Ze werd voor het laatst gezien op een bijeenkomst van kankerpatiënten in het bijzijn van Ryan, de vriend van Audreys verpleegster en tevens een drugsverslaafde die er niet voor terugdeinst om medicatie van Audreys lotgenoten te ontvreemden. Jack en zijn team gaan bijgevolg niet alleen op zoek naar Audrey, maar tevens naar Ryan en ook naar de vermaarde architect Brian Gaghan, Audreys baas die haar van afpersing beschuldigde.

Wo 17 juli 2019 | 20:30 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Watch Over Me. Het team onderzoekt de verdwijning van een maatschappelijk werker die kort geleden zijn baan had opgezegd. Het onderzoek leidt naar een jonge, zwangere vrouw die al eerder een kind moest afstaan.

Za 13 juli 2019 | 01:00 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Win Today. Alex Stark, een jonge en succesvolle zaakvoerder van een schoonmaakbedrijf, verdwijnt spoorloos op de dag dat hij met zijn vriendin Sarah op vakantie naar Aruba zou vertrekken. In zijn appartement worden bloedsporen aangetroffen en zijn kluis werd gekraakt. Wanneer Sam en Danny zijn werkomgeving onderzoeken, stellen ze vast dat Alex allesbehalve de zaakvoerder was. Hij was tewerkgesteld als werknemer en stond in voor het onderhoud van de kantoren van enkele beursmakelaars waar hij blijkbaar beurstips ontvreemdde om zelf winst te maken.

Wo 10 juli 2019 | 21:25 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Win Today. Alex Stark, een jonge en succesvolle zaakvoerder van een schoonmaakbedrijf, verdwijnt spoorloos op de dag dat hij met zijn vriendin Sarah op vakantie naar Aruba zou vertrekken. In zijn appartement worden bloedsporen aangetroffen en zijn kluis werd gekraakt. Wanneer Sam en Danny zijn werkomgeving onderzoeken, stellen ze vast dat Alex allesbehalve de zaakvoerder was. Hij was tewerkgesteld als werknemer en stond in voor het onderhoud van de kantoren van enkele beursmakelaars waar hij blijkbaar beurstips ontvreemdde om zelf winst te maken.

Wo 10 juli 2019 | 20:30 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. All The Sinners, Saints. Katie Duncan, een stagiaire die ooit samen met Martin werkte, verdwijnt spoorloos nadat ze een duiveluitdrijving onderging door priester McGinnis. Martin en zijn collega's stellen meteen een onderzoek in. Al snel ontdekken ze dat Katie de voorbije vier jaar zware psychologische problemen had: van paranoia over angstaanvallen tot psychoses. Iedereen met wie ze de voorbije jaren in contact kwam - psychiaters inclusief - wordt aan de tand gevoeld. Toch wijst het enige bruikbare spoor in de richting van haar laatste werkgever, een zaakvoerder die haar uit medelijden een job bezorgde.

Za 6 juli 2019 | 01:00 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. The Calm Before. Het team start een onderzoek wanneer Aaron Gibbs verdwijnt, maar ontdekt al snel dat hij tegen zijn vrouw heeft gelogen. Hij heeft zijn baan opgezegd en werkt 's nachts in een vechtclub.

Do 4 juli 2019 | 16:55 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. The Beginning. Het proces tussen Elena en haar ex-echtgenoot Carlos Aguilar komt in een stroomversnelling terecht. Carlos wordt vrijgesproken, maar hij mag niet meer in de buurt van zijn dochter en Elena komen. Jack benadrukt dat vonnis nogmaals persoonlijk, maar moet al snel ervaren dat Carlos een gevaarlijk man is. Ondertussen zoeken de speurders van de cel Vermiste Personen naar Teri Long en haar dertienjarigejarige dochter Jennifer.

Wo 3 juli 2019 | 21:25 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. The Calm Before. Het team start een onderzoek wanneer Aaron Gibbs verdwijnt, maar ontdekt al snel dat hij tegen zijn vrouw heeft gelogen. Hij heeft zijn baan opgezegd en werkt 's nachts in een vechtclub.

Wo 3 juli 2019 | 20:30 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. The Damage Done. De minnares en de acht jaar oude zoon van de Albanese gangster Sadik verdwijnen spoorloos. Samantha vraagt zich af of Jack meer geïnteresseerd is in het pakken van Sadik, dan in het vinden van zijn zoon. Er zijn veel verdachten voor de ontvoering, onder wie gangsters, de maffia, maar ook de vrouw van Sadik.

Wo 3 juli 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. The Beginning. Het proces tussen Elena en haar ex-echtgenoot Carlos Aguilar komt in een stroomversnelling terecht. Carlos wordt vrijgesproken, maar hij mag niet meer in de buurt van zijn dochter en Elena komen. Jack benadrukt dat vonnis nogmaals persoonlijk, maar moet al snel ervaren dat Carlos een gevaarlijk man is. Ondertussen zoeken de speurders van de cel Vermiste Personen naar Teri Long en haar dertienjarigejarige dochter Jennifer.

Wo 3 juli 2019 | 16:55 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. Two of Us. De 18-jarige Ella Neese ziet er fantastisch uit op de avond van haar galabal. Haar ouders vragen haar niet te laat thuis te komen. Wanneer Ella de volgende dag nog steeds niet is teruggekeerd, waarschuwen ze de politie. Jack en zijn team stellen meteen een onderzoek in. Ze vinden haar lichtgroene galajurk besmeurd met bloed terug in een vuilnisbak, ontdekken dat haar grote jeugdliefde Alex een maand geleden overleed en dat ze op de avond van het bal de sleutel van haar vriendin Hilary's hotelkamer vroeg.

Di 2 juli 2019 | 17:50 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. Two of Us. De 18-jarige Ella Neese ziet er fantastisch uit op de avond van haar galabal. Haar ouders vragen haar niet te laat thuis te komen. Wanneer Ella de volgende dag nog steeds niet is teruggekeerd, waarschuwen ze de politie. Jack en zijn team stellen meteen een onderzoek in. Ze vinden haar lichtgroene galajurk besmeurd met bloed terug in een vuilnisbak, ontdekken dat haar grote jeugdliefde Alex een maand geleden overleed en dat ze op de avond van het bal de sleutel van haar vriendin Hilary's hotelkamer vroeg.

Di 2 juli 2019 | 16:55 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. One and Only. Het team is op zoek naar de vermiste rechter Chris Manning. Ze ontdekken dat zijn verdwijning te maken heeft met een gebeurtenis van meer dan twintig jaar geleden.

Ma 1 juli 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. One and Only. Het team is op zoek naar de vermiste rechter Chris Manning. Ze ontdekken dat zijn verdwijning te maken heeft met een gebeurtenis van meer dan twintig jaar geleden.

Ma 1 juli 2019 | 16:55 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Crash and Burn. Jack en zijn collega-speurders gaan op zoek naar een stuntman. De waaghals verdween spoorloos van een filmset nadat hij een bijzonder gevaarlijke stunt tot een goed einde bracht. Kort nadien ontdekken de FBI-agenten dat de man amper enkele minuten vooraleer hij zijn ultieme stunt uitvoerde, een doodsbedreiging ontving.

Za 29 juni 2019 | 01:00 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. All For One. Studente Malia verdwijnt spoorloos uit een gesloten tuchtinstelling voor jonge criminelen nadat ze van een klasgenoot een doodsbedreiging kreeg. Jack en zijn team onderzoeken tal van mogelijke sporen.

Vr 28 juni 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Crash and Burn. Jack en zijn collega-speurders gaan op zoek naar een stuntman. De waaghals verdween spoorloos van een filmset nadat hij een bijzonder gevaarlijke stunt tot een goed einde bracht. Kort nadien ontdekken de FBI-agenten dat de man amper enkele minuten vooraleer hij zijn ultieme stunt uitvoerde, een doodsbedreiging ontving.

Vr 28 juni 2019 | 16:55 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Skin Deep. Tess Pratt laat op de markt de hand van haar zoontje slechts een paar seconden los en het jongetje verdwijnt spoorloos. Haar schoonvader Joseph is racistisch en is er niet blij mee dat zijn kleinzoon een mix is van zijn donkere moeder en blanke vader. Het team verdenkt hem daarom van ontvoering.

Do 27 juni 2019 | 23:40 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. 911. Jessica Lawson werkt al jaren op de 911-telefooncentrale. Ze beantwoordt oproepen van mensen in nood en beschouwt het als haar persoonlijke levensmissie om hen te redden. Op een dag verdwijnt ze spoorloos tijdens haar dienst. Jack en zijn team stellen een onderzoek in. Ze komen tot de vaststelling dat ze wel bijzonder geëngageerd is om mensen te redden, zelfs al betekent dit dat ze haar eigen leven op het spel moet zetten. Pas later blijkt dat haar verdwijning mogelijk kadert in een traumatische ervaring uit haar studentenjaren.

Do 27 juni 2019 | 17:50 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Skin Deep. Tess Pratt laat op de markt de hand van haar zoontje slechts een paar seconden los en het jongetje verdwijnt spoorloos. Haar schoonvader Joseph is racistisch en is er niet blij mee dat zijn kleinzoon een mix is van zijn donkere moeder en blanke vader. Het team verdenkt hem daarom van ontvoering.

Do 27 juni 2019 | 16:55 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. At Rest. Samantha gaat in het grootste geheim en in haar eentje op zoek naar haar vermiste zus Emily. Ze kan enkel rekenen op de hulp van de plaatselijke politie. Maar al snel ontdekt Jack dat Emily ontvoerd is. Hij dringt er dan ook meteen bij Samantha op aan dat het volledige team meewerkt aan de zoektocht.

Wo 26 juni 2019 | 21:25 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. All For One. Studente Malia verdwijnt spoorloos uit een gesloten tuchtinstelling voor jonge criminelen nadat ze van een klasgenoot een doodsbedreiging kreeg. Jack en zijn team onderzoeken tal van mogelijke sporen.

Wo 26 juni 2019 | 20:30 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. 911. Jessica Lawson werkt al jaren op de 911-telefooncentrale. Ze beantwoordt oproepen van mensen in nood en beschouwt het als haar persoonlijke levensmissie om hen te redden. Op een dag verdwijnt ze spoorloos tijdens haar dienst. Jack en zijn team stellen een onderzoek in. Ze komen tot de vaststelling dat ze wel bijzonder geëngageerd is om mensen te redden, zelfs al betekent dit dat ze haar eigen leven op het spel moet zetten. Pas later blijkt dat haar verdwijning mogelijk kadert in een traumatische ervaring uit haar studentenjaren.

Wo 26 juni 2019 | 17:50 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. At Rest. Samantha gaat in het grootste geheim en in haar eentje op zoek naar haar vermiste zus Emily. Ze kan enkel rekenen op de hulp van de plaatselijke politie. Maar al snel ontdekt Jack dat Emily ontvoerd is. Hij dringt er dan ook meteen bij Samantha op aan dat het volledige team meewerkt aan de zoektocht.

Wo 26 juni 2019 | 16:55 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. Connections. Jacks team gaat op zoek naar een tienermeisje dat spoorloos verdween nadat ze probeerde te ontkomen aan de avances van een agressieve jongen. Ze werd het laatst gezien in een internetcafé, maar sindsdien ontbreekt elk spoor. Samantha's zus Emily duikt op en zij doet haar uiterste best om de verwaterde familieband met haar zus nieuw leven in te blazen.

Di 25 juni 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. Connections. Jacks team gaat op zoek naar een tienermeisje dat spoorloos verdween nadat ze probeerde te ontkomen aan de avances van een agressieve jongen. Ze werd het laatst gezien in een internetcafé, maar sindsdien ontbreekt elk spoor. Samantha's zus Emily duikt op en zij doet haar uiterste best om de verwaterde familieband met haar zus nieuw leven in te blazen.

Di 25 juni 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. Deep Water. Wanneer een vrouwelijke senator van welvarende komaf vermist wordt, moeten Jack en zijn team onder extra druk van de media en de regering werken. De senator vertelde haar echtgenoot dat ze naar een spoedvergadering in Washington moest, maar dat was een leugen. Jack vermoedt dat de vrouw werd ontvoerd en dat er snel een losgeldeis zal komen, maar die blijft uit.

Ma 24 juni 2019 | 17:35 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. Deep Water. Wanneer een vrouwelijke senator van welvarende komaf vermist wordt, moeten Jack en zijn team onder extra druk van de media en de regering werken. De senator vertelde haar echtgenoot dat ze naar een spoedvergadering in Washington moest, maar dat was een leugen. Jack vermoedt dat de vrouw werd ontvoerd en dat er snel een losgeldeis zal komen, maar die blijft uit.

Ma 24 juni 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Without You. Jack en zijn medewerkers ondervragen toerist Rob Darcy. Deze beweert dat iemand zijn vrouw uit hun hotelkamer heeft ontvoerd. Rob schijnt een eerlijke man te zijn, maar toch kan niemand ook maar één element van zijn verhaal als waarheidsgetrouw verifiëren. Vivian reist vervolgens naar Robs thuishaven Pennsylvania waar ze op de verrassende waarheid stuit. Elena krijgt met een bijzonder emotionele verdwijningszaak te maken: die van haar eigen dochter. Haar verdenkingen gaan meteen uit naar haar ex-vriend Carlos. Samen met haar collega's stelt ze alles in het werk om hem en haar kind te vinden.

Za 22 juni 2019 | 01:00 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Candy. Jack wordt aan de tand gevoeld over de schietpartij bij de FBI en zijn relatie met een collega. Ondertussen doet het team onderzoek naar stripper Candy, die op een dag niet terugkeerde van haar werk in stripclub 'Lace'.

Vr 21 juni 2019 | 17:35 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Without You. Jack en zijn medewerkers ondervragen toerist Rob Darcy. Deze beweert dat iemand zijn vrouw uit hun hotelkamer heeft ontvoerd. Rob schijnt een eerlijke man te zijn, maar toch kan niemand ook maar één element van zijn verhaal als waarheidsgetrouw verifiëren. Vivian reist vervolgens naar Robs thuishaven Pennsylvania waar ze op de verrassende waarheid stuit. Elena krijgt met een bijzonder emotionele verdwijningszaak te maken: die van haar eigen dochter. Haar verdenkingen gaan meteen uit naar haar ex-vriend Carlos. Samen met haar collega's stelt ze alles in het werk om hem en haar kind te vinden.

Vr 21 juni 2019 | 16:45 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Desert Springs. Jack en zijn team gaan naarstig op zoek naar Jason Turner. De man had problemen op het werk en op het thuisfront probeerde hij de brokken te lijmen met zijn ex-verloofde. De speurders vermoeden dat zijn verdwijning hiermee verband houdt aangezien hij door zijn verzoeningspogingen tussen zijn ex en de nieuwe man in haar leven kwam te staan. Elena blijft touwtrekken met Carlos over het hoederecht van hun dochter. Bovendien ontdekt Carlos vol ongeloof dat zijn oude en goede vriend Danny een relatie heeft met zijn ex.

Do 20 juni 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Desert Springs. Jack en zijn team gaan naarstig op zoek naar Jason Turner. De man had problemen op het werk en op het thuisfront probeerde hij de brokken te lijmen met zijn ex-verloofde. De speurders vermoeden dat zijn verdwijning hiermee verband houdt aangezien hij door zijn verzoeningspogingen tussen zijn ex en de nieuwe man in haar leven kwam te staan. Elena blijft touwtrekken met Carlos over het hoederecht van hun dochter. Bovendien ontdekt Carlos vol ongeloof dat zijn oude en goede vriend Danny een relatie heeft met zijn ex.

Do 20 juni 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Primed. Abby Horton, een kunstenares die haar schilderijen baseert op foto's die ze van onbekenden neemt, verdwijnt. Wanneer de detectives in haar atelier zoeken naar sporen, merken ze dat iemand alles door elkaar heeft gehaald. Ze vermoeden dan ook al snel dat iemand het niet op haar artistieke bezigheden begrepen heeft. Dat vermoeden wordt bevestigd wanneer gallerij-eigenaar Lucas Blumenthal de speurders vertelt dat Abby onlangs belaagd werd door een man die verbolgen was over het feit dat hij door haar werd afgebeeld. De detectives proberen deze verdachte zo snel mogelijk te lokaliseren. Maar hij blijkt niet de enige mogelijke verdachte te zijn.

Wo 19 juni 2019 | 21:25 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Candy. Jack wordt aan de tand gevoeld over de schietpartij bij de FBI en zijn relatie met een collega. Ondertussen doet het team onderzoek naar stripper Candy, die op een dag niet terugkeerde van haar werk in stripclub 'Lace'.

Wo 19 juni 2019 | 20:30 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. Stolen. De 12-jarige Brian Parker is doodsbang voor het misbruik van zijn vader Randall. Op een nacht besluit hij te vluchten. Hij hoopt dat ook de kleine Todd hem zal vergezellen, maar de kleuter is te bang om zich te verroeren. Amper enkele uren later wordt een gekwetste Brian opgepikt door de politie. Hij licht Jack en diens detectives in over de ontvoering van Todd door zijn vader Randall. Terwijl Samantha een persoonlijke band met Brian probeert op te bouwen in de hoop aanwijzingen te vinden, stellen haar collega's alles in het werk om Randall op te sporen.

Wo 19 juni 2019 | 17:35 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Primed. Abby Horton, een kunstenares die haar schilderijen baseert op foto's die ze van onbekenden neemt, verdwijnt. Wanneer de detectives in haar atelier zoeken naar sporen, merken ze dat iemand alles door elkaar heeft gehaald. Ze vermoeden dan ook al snel dat iemand het niet op haar artistieke bezigheden begrepen heeft. Dat vermoeden wordt bevestigd wanneer gallerij-eigenaar Lucas Blumenthal de speurders vertelt dat Abby onlangs belaagd werd door een man die verbolgen was over het feit dat hij door haar werd afgebeeld. De detectives proberen deze verdachte zo snel mogelijk te lokaliseren. Maar hij blijkt niet de enige mogelijke verdachte te zijn.

Wo 19 juni 2019 | 16:45 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Eating Away. Barry Rosen, de kersverse winnaar van een eetwedstrijd, verdwijnt spoorloos nadat hij de hoofdprijs van 5.000 dollar in de wacht sleepte. Danny komt voor een dilemma te staan wanneer zijn vriend Carlos, de vader van Elena's dochter, hem vraagt een aanbevelingsbrief te schrijven zodat hij het hoederecht toegewezen krijgt.

Di 18 juni 2019 | 17:35 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Eating Away. Barry Rosen, de kersverse winnaar van een eetwedstrijd, verdwijnt spoorloos nadat hij de hoofdprijs van 5.000 dollar in de wacht sleepte. Danny komt voor een dilemma te staan wanneer zijn vriend Carlos, de vader van Elena's dochter, hem vraagt een aanbevelingsbrief te schrijven zodat hij het hoederecht toegewezen krijgt.

Di 18 juni 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Tail Spin. Wanneer luchtverkeersleider Neil Rawlings plots verdwijnt, ontdekken Jack en zijn team al snel dat de voorbeeldige werknemer de laatste tijd bedreigd werd door een piloot uit het Midden-Oosten. Bovendien blijkt ook dat Neil schulden heeft bij een ziekenhuis waar zijn intussen overleden vrouw werd verzorgd. Ook zijn tienerzoon heeft zich in nesten gewerkt, maar al die gebeurtenissen zijn slechts sporen naar de echte reden van zijn verdwijning.

Ma 17 juni 2019 | 17:40 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Tail Spin. Wanneer luchtverkeersleider Neil Rawlings plots verdwijnt, ontdekken Jack en zijn team al snel dat de voorbeeldige werknemer de laatste tijd bedreigd werd door een piloot uit het Midden-Oosten. Bovendien blijkt ook dat Neil schulden heeft bij een ziekenhuis waar zijn intussen overleden vrouw werd verzorgd. Ook zijn tienerzoon heeft zich in nesten gewerkt, maar al die gebeurtenissen zijn slechts sporen naar de echte reden van zijn verdwijning.

Ma 17 juni 2019 | 16:55 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Fade Away. De detectives gaan naarstig op zoek naar het 17-jarige basketbalwonder Ted Soros, die op mysterieuze wijze verdween de avond nadat hij een grote overwinning voor de ploeg in de nationale scholencompetitie binnenrijfde. Teds bescheiden ouders verklaren dat hun zoon zich opwerkte op de sociale ladder om op die manier opgemerkt te worden door scouts voor een universitaire beurs. Jack en zijn team vinden het merkwaardig dat Teds coach en zijn medespelers minder bereidwillig zijn om het onderzoek vooruit te helpen. Anne heeft droevig nieuws voor Jack.

Za 15 juni 2019 | 01:05 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Win Today. Alex Stark, een jonge en succesvolle zaakvoerder van een schoonmaakbedrijf, verdwijnt spoorloos op de dag dat hij met zijn vriendin Sarah op vakantie naar Aruba zou vertrekken. In zijn appartement worden bloedsporen aangetroffen en zijn kluis werd gekraakt. Wanneer Sam en Danny zijn werkomgeving onderzoeken, stellen ze vast dat Alex allesbehalve de zaakvoerder was. Hij was tewerkgesteld als werknemer en stond in voor het onderhoud van de kantoren van enkele beursmakelaars waar hij blijkbaar beurstips ontvreemdde om zelf winst te maken.

Vr 14 juni 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Fade Away. De detectives gaan naarstig op zoek naar het 17-jarige basketbalwonder Ted Soros, die op mysterieuze wijze verdween de avond nadat hij een grote overwinning voor de ploeg in de nationale scholencompetitie binnenrijfde. Teds bescheiden ouders verklaren dat hun zoon zich opwerkte op de sociale ladder om op die manier opgemerkt te worden door scouts voor een universitaire beurs. Jack en zijn team vinden het merkwaardig dat Teds coach en zijn medespelers minder bereidwillig zijn om het onderzoek vooruit te helpen. Anne heeft droevig nieuws voor Jack.

Vr 14 juni 2019 | 16:55 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. The Thing With Feathers. De speurders gaan op zoek naar kankerpatiënte Audrey West, een jonge moeder die nog amper één maand te leven heeft. Ze werd voor het laatst gezien op een bijeenkomst van kankerpatiënten in het bijzijn van Ryan, de vriend van Audreys verpleegster en tevens een drugsverslaafde die er niet voor terugdeinst om medicatie van Audreys lotgenoten te ontvreemden. Jack en zijn team gaan bijgevolg niet alleen op zoek naar Audrey, maar tevens naar Ryan en ook naar de vermaarde architect Brian Gaghan, Audreys baas die haar van afpersing beschuldigde.

Do 13 juni 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. The Thing With Feathers. De speurders gaan op zoek naar kankerpatiënte Audrey West, een jonge moeder die nog amper één maand te leven heeft. Ze werd voor het laatst gezien op een bijeenkomst van kankerpatiënten in het bijzijn van Ryan, de vriend van Audreys verpleegster en tevens een drugsverslaafde die er niet voor terugdeinst om medicatie van Audreys lotgenoten te ontvreemden. Jack en zijn team gaan bijgevolg niet alleen op zoek naar Audrey, maar tevens naar Ryan en ook naar de vermaarde architect Brian Gaghan, Audreys baas die haar van afpersing beschuldigde.

Do 13 juni 2019 | 16:55 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Watch Over Me. Het team onderzoekt de verdwijning van een maatschappelijk werker die kort geleden zijn baan had opgezegd. Het onderzoek leidt naar een jonge, zwangere vrouw die al eerder een kind moest afstaan.

Wo 12 juni 2019 | 21:25 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. Crossroads. Advocate Jennifer Nichols is spoorloos verdwenen. Haar wagen wordt teruggevonden in de buurt van haar kantoor, dat volledig overhoop gehaald is. Jennifers ex-vriend Alan Davis wordt aanvankelijk niet als verdachte beschouwd, tot blijkt dat hij een beruchte bankovervaller is.

Wo 12 juni 2019 | 20:30 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. White Balance. Twee zeventienjarige jongeren verdwijnen op dezelfde dag, op bijna hetzelfde moment. De zwarte jongen komt uit een volkse wijk, het blanke meisje uit de rijkere buurt. De jongen is erg geïnteresseerd in informatica en gaat naar een goede school. Het meisje doet stage in een museum. De verdwijning van het meisje trekt alle aandacht, hoewel Jack en Vivian de pers gevraagd hebben om beide zaken gelijk te behandelen.

Wo 12 juni 2019 | 17:40 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Watch Over Me. Het team onderzoekt de verdwijning van een maatschappelijk werker die kort geleden zijn baan had opgezegd. Het onderzoek leidt naar een jonge, zwangere vrouw die al eerder een kind moest afstaan.

Wo 12 juni 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. All The Sinners, Saints. Katie Duncan, een stagiaire die ooit samen met Martin werkte, verdwijnt spoorloos nadat ze een duiveluitdrijving onderging door priester McGinnis. Martin en zijn collega's stellen meteen een onderzoek in. Al snel ontdekken ze dat Katie de voorbije vier jaar zware psychologische problemen had: van paranoia over angstaanvallen tot psychoses. Iedereen met wie ze de voorbije jaren in contact kwam - psychiaters inclusief - wordt aan de tand gevoeld. Toch wijst het enige bruikbare spoor in de richting van haar laatste werkgever, een zaakvoerder die haar uit medelijden een job bezorgde.

Di 11 juni 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. All The Sinners, Saints. Katie Duncan, een stagiaire die ooit samen met Martin werkte, verdwijnt spoorloos nadat ze een duiveluitdrijving onderging door priester McGinnis. Martin en zijn collega's stellen meteen een onderzoek in. Al snel ontdekken ze dat Katie de voorbije vier jaar zware psychologische problemen had: van paranoia over angstaanvallen tot psychoses. Iedereen met wie ze de voorbije jaren in contact kwam - psychiaters inclusief - wordt aan de tand gevoeld. Toch wijst het enige bruikbare spoor in de richting van haar laatste werkgever, een zaakvoerder die haar uit medelijden een job bezorgde.

Di 11 juni 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. The Calm Before. Het team start een onderzoek wanneer Aaron Gibbs verdwijnt, maar ontdekt al snel dat hij tegen zijn vrouw heeft gelogen. Hij heeft zijn baan opgezegd en werkt 's nachts in een vechtclub.

Ma 10 juni 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. The Calm Before. Het team start een onderzoek wanneer Aaron Gibbs verdwijnt, maar ontdekt al snel dat hij tegen zijn vrouw heeft gelogen. Hij heeft zijn baan opgezegd en werkt 's nachts in een vechtclub.

Ma 10 juni 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. The Damage Done. De minnares en de acht jaar oude zoon van de Albanese gangster Sadik verdwijnen spoorloos. Samantha vraagt zich af of Jack meer geïnteresseerd is in het pakken van Sadik, dan in het vinden van zijn zoon. Er zijn veel verdachten voor de ontvoering, onder wie gangsters, de maffia, maar ook de vrouw van Sadik.

Za 8 juni 2019 | 01:00 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. Two of Us. De 18-jarige Ella Neese ziet er fantastisch uit op de avond van haar galabal. Haar ouders vragen haar niet te laat thuis te komen. Wanneer Ella de volgende dag nog steeds niet is teruggekeerd, waarschuwen ze de politie. Jack en zijn team stellen meteen een onderzoek in. Ze vinden haar lichtgroene galajurk besmeurd met bloed terug in een vuilnisbak, ontdekken dat haar grote jeugdliefde Alex een maand geleden overleed en dat ze op de avond van het bal de sleutel van haar vriendin Hilary's hotelkamer vroeg.

Vr 7 juni 2019 | 17:35 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. The Damage Done. De minnares en de acht jaar oude zoon van de Albanese gangster Sadik verdwijnen spoorloos. Samantha vraagt zich af of Jack meer geïnteresseerd is in het pakken van Sadik, dan in het vinden van zijn zoon. Er zijn veel verdachten voor de ontvoering, onder wie gangsters, de maffia, maar ook de vrouw van Sadik.

Vr 7 juni 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. All For One. Studente Malia verdwijnt spoorloos uit een gesloten tuchtinstelling voor jonge criminelen nadat ze van een klasgenoot een doodsbedreiging kreeg. Jack en zijn team onderzoeken tal van mogelijke sporen.

Do 6 juni 2019 | 17:40 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. All For One. Studente Malia verdwijnt spoorloos uit een gesloten tuchtinstelling voor jonge criminelen nadat ze van een klasgenoot een doodsbedreiging kreeg. Jack en zijn team onderzoeken tal van mogelijke sporen.

Do 6 juni 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. 911. Jessica Lawson werkt al jaren op de 911-telefooncentrale. Ze beantwoordt oproepen van mensen in nood en beschouwt het als haar persoonlijke levensmissie om hen te redden. Op een dag verdwijnt ze spoorloos tijdens haar dienst. Jack en zijn team stellen een onderzoek in. Ze komen tot de vaststelling dat ze wel bijzonder geëngageerd is om mensen te redden, zelfs al betekent dit dat ze haar eigen leven op het spel moet zetten. Pas later blijkt dat haar verdwijning mogelijk kadert in een traumatische ervaring uit haar studentenjaren.

Wo 5 juni 2019 | 21:25 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Requiem. Jack en zijn collega-detectives moeten op zoek naar weduwnaar Ted Jordano en zijn tienerkinderen Nicole en Dylan. Teds zus Louise ontdekte dat er iets niet pluis was toen ze langs hun huis ging en er sporen aantrof van een inbraak en een bloederige schietpartij. Aanvankelijk vrezen de rechercheurs dat Ted zijn gezin heeft omgebracht uit verdriet om het verlies van zijn vrouw en omwille van financiële problemen, maar hun lichamen zijn alledrie spoorloos. Een eerste spoor leidt naar Nicoles vriend Kevin, maar tijdens het verdere onderzoek duiken veel links op met de Albanese maffia.

Wo 5 juni 2019 | 20:30 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Shattered. Het vijftienjarige schaatstalent Kelly McMurphy verdwijnt spoorloos nadat ze 's avonds laat urenlang alleen geoefend had op de ijspiste. Jack en zijn detectives wijzen meteen met een beschuldigende vinger in de richting van de eigenaar van de piste, een man die ooit veroordeeld werd voor zedenfeiten met minderjarige meisjes. Maar de man beweert onschuldig te zijn. Gaandeweg ontdekken de speurders dat er echter iemand anders was die haar de laatste dagen belaagde en de stuipen op het lijf joeg.

Wo 5 juni 2019 | 17:50 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. 911. Jessica Lawson werkt al jaren op de 911-telefooncentrale. Ze beantwoordt oproepen van mensen in nood en beschouwt het als haar persoonlijke levensmissie om hen te redden. Op een dag verdwijnt ze spoorloos tijdens haar dienst. Jack en zijn team stellen een onderzoek in. Ze komen tot de vaststelling dat ze wel bijzonder geëngageerd is om mensen te redden, zelfs al betekent dit dat ze haar eigen leven op het spel moet zetten. Pas later blijkt dat haar verdwijning mogelijk kadert in een traumatische ervaring uit haar studentenjaren.

Wo 5 juni 2019 | 16:55 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Candy. Jack wordt aan de tand gevoeld over de schietpartij bij de FBI en zijn relatie met een collega. Ondertussen doet het team onderzoek naar stripper Candy, die op een dag niet terugkeerde van haar werk in stripclub 'Lace'.

Di 4 juni 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Candy. Jack wordt aan de tand gevoeld over de schietpartij bij de FBI en zijn relatie met een collega. Ondertussen doet het team onderzoek naar stripper Candy, die op een dag niet terugkeerde van haar werk in stripclub 'Lace'.

Di 4 juni 2019 | 16:45 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. Stolen. De 12-jarige Brian Parker is doodsbang voor het misbruik van zijn vader Randall. Op een nacht besluit hij te vluchten. Hij hoopt dat ook de kleine Todd hem zal vergezellen, maar de kleuter is te bang om zich te verroeren. Amper enkele uren later wordt een gekwetste Brian opgepikt door de politie. Hij licht Jack en diens detectives in over de ontvoering van Todd door zijn vader Randall. Terwijl Samantha een persoonlijke band met Brian probeert op te bouwen in de hoop aanwijzingen te vinden, stellen haar collega's alles in het werk om Randall op te sporen.

Ma 3 juni 2019 | 17:35 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. Stolen. De 12-jarige Brian Parker is doodsbang voor het misbruik van zijn vader Randall. Op een nacht besluit hij te vluchten. Hij hoopt dat ook de kleine Todd hem zal vergezellen, maar de kleuter is te bang om zich te verroeren. Amper enkele uren later wordt een gekwetste Brian opgepikt door de politie. Hij licht Jack en diens detectives in over de ontvoering van Todd door zijn vader Randall. Terwijl Samantha een persoonlijke band met Brian probeert op te bouwen in de hoop aanwijzingen te vinden, stellen haar collega's alles in het werk om Randall op te sporen.

Ma 3 juni 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. Crossroads. Advocate Jennifer Nichols is spoorloos verdwenen. Haar wagen wordt teruggevonden in de buurt van haar kantoor, dat volledig overhoop gehaald is. Jennifers ex-vriend Alan Davis wordt aanvankelijk niet als verdachte beschouwd, tot blijkt dat hij een beruchte bankovervaller is.

Zo 2 juni 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. The Beginning. Het proces tussen Elena en haar ex-echtgenoot Carlos Aguilar omtrent zijn ontvoering van hun dochter Sofia, komt in een stroomversnelling terecht. Carlos wordt vrijgesproken, maar hij mag niet meer in de buurt van zijn dochter en Elena komen. Jack benadrukt dat vonnis nogmaals persoonlijk, maar moet al snel ervaren dat Carlos een gevaarlijk man is. Ondertussen zoeken de speurders van de cel Vermiste Personen naar Teri Long en haar dertienjarigejarige dochter Jennifer.

Zo 2 juni 2019 | 15:55 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. Two of Us. De 18-jarige Ella Neese ziet er fantastisch uit op de avond van haar galabal. Haar ouders vragen haar niet te laat thuis te komen. Wanneer Ella de volgende dag nog steeds niet is teruggekeerd, waarschuwen ze de politie. Jack en zijn team stellen meteen een onderzoek in. Ze vinden haar lichtgroene galajurk besmeurd met bloed terug in een vuilnisbak, ontdekken dat haar grote jeugdliefde Alex een maand geleden overleed en dat ze op de avond van het bal de sleutel van haar vriendin Hilary's hotelkamer vroeg.

Za 1 juni 2019 | 00:50 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Crash and Burn. Jack en zijn collega-speurders gaan op zoek naar een stuntman. De waaghals verdween spoorloos van een filmset nadat hij een bijzonder gevaarlijke stunt tot een goed einde bracht. Kort nadien ontdekken de FBI-agenten dat de man amper enkele minuten vooraleer hij zijn ultieme stunt uitvoerde, een doodsbedreiging ontving.

Vr 31 mei 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. Crossroads. Advocate Jennifer Nichols is spoorloos verdwenen. Haar wagen wordt teruggevonden in de buurt van haar kantoor, dat volledig overhoop gehaald is. Jennifers ex-vriend Alan Davis wordt aanvankelijk niet als verdachte beschouwd, tot blijkt dat hij een beruchte bankovervaller is.

Vr 31 mei 2019 | 16:45 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. White Balance. Twee zeventienjarige jongeren verdwijnen op dezelfde dag, op bijna hetzelfde moment. De zwarte jongen komt uit een volkse wijk, het blanke meisje uit de rijkere buurt. De jongen is erg geïnteresseerd in informatica en gaat naar een goede school. Het meisje doet stage in een museum. De verdwijning van het meisje trekt alle aandacht, hoewel Jack en Vivian de pers gevraagd hebben om beide zaken gelijk te behandelen.

Do 30 mei 2019 | 17:40 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. White Balance. Twee zeventienjarige jongeren verdwijnen op dezelfde dag, op bijna hetzelfde moment. De zwarte jongen komt uit een volkse wijk, het blanke meisje uit de rijkere buurt. De jongen is erg geïnteresseerd in informatica en gaat naar een goede school. Het meisje doet stage in een museum. De verdwijning van het meisje trekt alle aandacht, hoewel Jack en Vivian de pers gevraagd hebben om beide zaken gelijk te behandelen.

Do 30 mei 2019 | 16:45 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Requiem. Jack en zijn collega-detectives moeten op zoek naar weduwnaar Ted Jordano en zijn tienerkinderen Nicole en Dylan. Teds zus Louise ontdekte dat er iets niet pluis was toen ze langs hun huis ging en er sporen aantrof van een inbraak en een bloederige schietpartij. Aanvankelijk vrezen de rechercheurs dat Ted zijn gezin heeft omgebracht uit verdriet om het verlies van zijn vrouw en omwille van financiële problemen, maar hun lichamen zijn alledrie spoorloos. Een eerste spoor leidt naar Nicoles vriend Kevin, maar tijdens het verdere onderzoek duiken veel links op met de Albanese maffia.

Wo 29 mei 2019 | 21:25 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. More Than This. Rijkeluiszoon Breck Mulligan is al 38 uur vermist. Hij was veroordeeld voor drugsfeiten en moest een taakstraf uitvoeren. Tijdens het uitvoeren van die straf is hij spoorloos verdwenen. Op bewakingsbeelden is te zien dat hij werd aangevallen.

Wo 29 mei 2019 | 20:30 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. Expectations. De hoogzwangere en seropositieve Megan Sullivan verdwijnt spoorloos na haar laatste check-up bij de gynaecoloog. Haar echtgenoot Brian vertelt de detectives dat hij geen idee heeft wat er met haar zou kunnen gebeurd zijn. Wat hij de agenten niet vertelt, is dat hij onlangs een affaire had.

Wo 29 mei 2019 | 17:40 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Requiem. Jack en zijn collega-detectives moeten op zoek naar weduwnaar Ted Jordano en zijn tienerkinderen Nicole en Dylan. Teds zus Louise ontdekte dat er iets niet pluis was toen ze langs hun huis ging en er sporen aantrof van een inbraak en een bloederige schietpartij. Aanvankelijk vrezen de rechercheurs dat Ted zijn gezin heeft omgebracht uit verdriet om het verlies van zijn vrouw en omwille van financiële problemen, maar hun lichamen zijn alledrie spoorloos. Een eerste spoor leidt naar Nicoles vriend Kevin, maar tijdens het verdere onderzoek duiken veel links op met de Albanese maffia.

Wo 29 mei 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Shattered. Het vijftienjarige schaatstalent Kelly McMurphy verdwijnt spoorloos nadat ze 's avonds laat urenlang alleen geoefend had op de ijspiste. Jack en zijn detectives wijzen meteen met een beschuldigende vinger in de richting van de eigenaar van de piste, een man die ooit veroordeeld werd voor zedenfeiten met minderjarige meisjes. Maar de man beweert onschuldig te zijn. Gaandeweg ontdekken de speurders dat er echter iemand anders was die haar de laatste dagen belaagde en de stuipen op het lijf joeg.

Di 28 mei 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Shattered. Het vijftienjarige schaatstalent Kelly McMurphy verdwijnt spoorloos nadat ze 's avonds laat urenlang alleen geoefend had op de ijspiste. Jack en zijn detectives wijzen meteen met een beschuldigende vinger in de richting van de eigenaar van de piste, een man die ooit veroordeeld werd voor zedenfeiten met minderjarige meisjes. Maar de man beweert onschuldig te zijn. Gaandeweg ontdekken de speurders dat er echter iemand anders was die haar de laatste dagen belaagde en de stuipen op het lijf joeg.

Di 28 mei 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. More Than This. Rijkeluiszoon Breck Mulligan is al 38 uur vermist. Hij was veroordeeld voor drugsfeiten en moest een taakstraf uitvoeren. Tijdens het uitvoeren van die straf is hij spoorloos verdwenen. Op bewakingsbeelden is te zien dat hij werd aangevallen.

Ma 27 mei 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. More Than This. Rijkeluiszoon Breck Mulligan is al 38 uur vermist. Hij was veroordeeld voor drugsfeiten en moest een taakstraf uitvoeren. Tijdens het uitvoeren van die straf is hij spoorloos verdwenen. Op bewakingsbeelden is te zien dat hij werd aangevallen.

Ma 27 mei 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. Expectations. De hoogzwangere en seropositieve Megan Sullivan verdwijnt spoorloos na haar laatste check-up bij de gynaecoloog. Haar echtgenoot Brian vertelt de detectives dat hij geen idee heeft wat er met haar zou kunnen gebeurd zijn. Wat hij de agenten niet vertelt, is dat hij onlangs een affaire had.

Zo 26 mei 2019 | 23:00 Mamartuile IMDb: 7.5

26/05 - IMDB * 7.5 - Kortfilm, Mexicaanse kortfilm. De president van Mexico telt de dagen af tot aan zijn pensioen en maakt plannen voor de toekomst. Het zou een afscheid in stilte worden, tot een internationaal conflict zijn rust verstoort.

Mexicaanse kortfilm. De president van Mexico telt de dagen af tot aan zijn pensioen en maakt plannen voor de toekomst. Het zou een afscheid in stilte worden, tot een internationaal conflict zijn rust verstoort.

Zo 26 mei 2019 | 16:55 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. One and Only. Het team is op zoek naar de vermiste rechter Chris Manning. Ze ontdekken dat zijn verdwijning te maken heeft met een gebeurtenis van meer dan twintig jaar geleden.

Zo 26 mei 2019 | 16:00 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Crash and Burn. Jack en zijn collega-speurders gaan op zoek naar een stuntman. De waaghals verdween spoorloos van een filmset nadat hij een bijzonder gevaarlijke stunt tot een goed einde bracht. Kort nadien ontdekken de FBI-agenten dat de man amper enkele minuten vooraleer hij zijn ultieme stunt uitvoerde, een doodsbedreiging ontving.

Za 25 mei 2019 | 01:05 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. At Rest. Samantha gaat in het grootste geheim en in haar eentje op zoek naar haar vermiste zus Emily. Ze kan enkel rekenen op de hulp van de plaatselijke politie. Maar al snel ontdekt Jack dat Emily ontvoerd is. Hij dringt er dan ook meteen bij Samantha op aan dat het volledige team meewerkt aan de zoektocht.

Vr 24 mei 2019 | 23:40 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. Check Your Head. De 29-jarige Rachel Gibson schrijft een populaire column met relatieadvies in de Gotham Observer. De jonge vrouw lijdt aan een ernstige vorm van pleinvrees en heeft al meer dan twee jaar haar appartement niet verlaten. Haar uitgever slaat dan ook meteen alarm wanneer ze al meer dan vijf uur uit haar woning is verdwenen. Samantha en Vivian hebben de grootste moeite om te achterhalen wie verantwoordelijk is voor haar verdwijning want tussen alle fans met relatieproblemen die haar benaderen, zitten heel wat potentiële daders.

Vr 24 mei 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. Expectations. De hoogzwangere en seropositieve Megan Sullivan verdwijnt spoorloos na haar laatste check-up bij de gynaecoloog. Haar echtgenoot Brian vertelt de detectives dat hij geen idee heeft wat er met haar zou kunnen gebeurd zijn. Wat hij de agenten niet vertelt, is dat hij onlangs een affaire had.

Vr 24 mei 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. The Road Home. De 18-jarige fietskoerier Brandon Parker wordt vermist. Martin, Sam en Danny onderzoeken de zaak en verhoren de collega's van de jongeman. Een van hen kon niet goed met hem opschieten, wat hem verdacht maakt. Dat dit een volledig verkeerd spoor is, wordt meteen duidelijk als de detectives ontdekken dat Brandons echte naam eigenlijk Matt Jameson is. Matt is een 15-jarige jongen die alleen moet instaan voor de opvoeding van zijn jongere broertjes en zusjes sinds hun drugverslaafde moeder hen in de steek heeft gelaten.

Do 23 mei 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. The Road Home. De 18-jarige fietskoerier Brandon Parker wordt vermist. Martin, Sam en Danny onderzoeken de zaak en verhoren de collega's van de jongeman. Een van hen kon niet goed met hem opschieten, wat hem verdacht maakt. Dat dit een volledig verkeerd spoor is, wordt meteen duidelijk als de detectives ontdekken dat Brandons echte naam eigenlijk Matt Jameson is. Matt is een 15-jarige jongen die alleen moet instaan voor de opvoeding van zijn jongere broertjes en zusjes sinds hun drugverslaafde moeder hen in de steek heeft gelaten.

Do 23 mei 2019 | 16:55 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. Check Your Head. De 29-jarige Rachel Gibson schrijft een populaire column met relatieadvies in de Gotham Observer. De jonge vrouw lijdt aan een ernstige vorm van pleinvrees en heeft al meer dan twee jaar haar appartement niet verlaten. Haar uitgever slaat dan ook meteen alarm wanneer ze al meer dan vijf uur uit haar woning is verdwenen. Samantha en Vivian hebben de grootste moeite om te achterhalen wie verantwoordelijk is voor haar verdwijning want tussen alle fans met relatieproblemen die haar benaderen, zitten heel wat potentiële daders.

Wo 22 mei 2019 | 21:25 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. The Road Home. De 18-jarige fietskoerier Brandon Parker wordt vermist. Martin, Sam en Danny onderzoeken de zaak en verhoren de collega's van de jongeman. Een van hen kon niet goed met hem opschieten, wat hem verdacht maakt. Dat dit een volledig verkeerd spoor is, wordt meteen duidelijk als de detectives ontdekken dat Brandons echte naam eigenlijk Matt Jameson is. Matt is een 15-jarige jongen die alleen moet instaan voor de opvoeding van zijn jongere broertjes en zusjes sinds hun drugverslaafde moeder hen in de steek heeft gelaten.

Wo 22 mei 2019 | 20:30 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. Check Your Head. De 29-jarige Rachel Gibson schrijft een populaire column met relatieadvies in de Gotham Observer. De jonge vrouw lijdt aan een ernstige vorm van pleinvrees en heeft al meer dan twee jaar haar appartement niet verlaten. Haar uitgever slaat dan ook meteen alarm wanneer ze al meer dan vijf uur uit haar woning is verdwenen. Samantha en Vivian hebben de grootste moeite om te achterhalen wie verantwoordelijk is voor haar verdwijning want tussen alle fans met relatieproblemen die haar benaderen, zitten heel wat potentiële daders.

Wo 22 mei 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. Check Your Head. De 29-jarige Rachel Gibson schrijft een populaire column met relatieadvies in de Gotham Observer. De jonge vrouw lijdt aan een ernstige vorm van pleinvrees en heeft al meer dan twee jaar haar appartement niet verlaten. Haar uitgever slaat dan ook meteen alarm wanneer ze al meer dan vijf uur uit haar woning is verdwenen. Samantha en Vivian hebben de grootste moeite om te achterhalen wie verantwoordelijk is voor haar verdwijning want tussen alle fans met relatieproblemen die haar benaderen, zitten heel wat potentiële daders.

Wo 22 mei 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 86 - Amerikaanse misdaadserie. The Litte Things. Het team zoekt naar Ethan Heller. Het vijf-jarige jongetje is ontvoerd voor zijn huis.

Di 21 mei 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 86 - Amerikaanse misdaadserie. The Litte Things. Het team zoekt naar Ethan Heller. Het vijf-jarige jongetje is ontvoerd voor zijn huis.

Di 21 mei 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. The Stranger. Leah Robinson verdwijnt spoorloos nadat ze een bezoek bracht aan een vernissage en er achtervolgd werd door een man. Dertien uur na haar verdwijning alarmeert haar man Ken het team van Jack Malone. Ken is een verzekeringsmakelaar en had onlangs een ontevreden en agressieve klant die Leah en hun zoon Pete thuis kwam bedreigen. Ken vermoedt dat hij mogelijk iets te maken heeft met de plotse verdwijning van zijn echtgenote. Maar dan blijken Kens recente levenswandel en affaires eveneens een zeer interessante piste.

Ma 20 mei 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. The Stranger. Leah Robinson verdwijnt spoorloos nadat ze een bezoek bracht aan een vernissage en er achtervolgd werd door een man. Dertien uur na haar verdwijning alarmeert haar man Ken het team van Jack Malone. Ken is een verzekeringsmakelaar en had onlangs een ontevreden en agressieve klant die Leah en hun zoon Pete thuis kwam bedreigen. Ken vermoedt dat hij mogelijk iets te maken heeft met de plotse verdwijning van zijn echtgenote. Maar dan blijken Kens recente levenswandel en affaires eveneens een zeer interessante piste.

Ma 20 mei 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Odds Or Evens. Ex-marinier Andy Reynolds werd tijdens zijn legerdienst in Japan veroordeeld voor verkrachting. Hij bracht er vijf jaar in de cel door. Sinds zijn terugkeer naar de States woont hij terug bij zijn moeder en werkt hij als automechanicien. Hij wordt echter geviseerd als hoofdverdachte in plaatselijke verkrachtingszaken. Wanneer hij op een ochtend naar zijn werk wil vertrekken, wordt hij opnieuw gearresteerd door de politie. Kort na zijn vrijlating verdwijnt hij spoorloos. De detectives van Jacks afdeling beginnen meteen een verwoede zoektocht naar Andy, maar al vlug beseffen ze dat ze ook zijn verleden bij het leger moeten uitspitten.

Zo 19 mei 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Skin Deep. Tess Pratt laat op de markt de hand van haar zoontje slechts een paar seconden los en het jongetje verdwijnt spoorloos. Haar schoonvader Joseph is racistisch en is er niet blij mee dat zijn kleinzoon een mix is van zijn donkere moeder en blanke vader. Het team verdenkt hem daarom van ontvoering.

Zo 19 mei 2019 | 16:00 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. At Rest. Samantha gaat in het grootste geheim en in haar eentje op zoek naar haar vermiste zus Emily. Ze kan enkel rekenen op de hulp van de plaatselijke politie. Maar al snel ontdekt Jack dat Emily ontvoerd is. Hij dringt er dan ook meteen bij Samantha op aan dat het volledige team meewerkt aan de zoektocht.

Za 18 mei 2019 | 01:00 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. Deep Water. Wanneer een vrouwelijke senator van welvarende komaf vermist wordt, moeten Jack en zijn team onder extra druk van de media en de regering werken. De senator vertelde haar echtgenoot dat ze naar een spoedvergadering in Washington moest, maar dat was een leugen. Jack vermoedt dat de vrouw werd ontvoerd en dat er snel een losgeldeis zal komen, maar die blijft uit.

Vr 17 mei 2019 | 17:40 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Odds Or Evens. Ex-marinier Andy Reynolds werd tijdens zijn legerdienst in Japan veroordeeld voor verkrachting. Hij bracht er vijf jaar in de cel door. Sinds zijn terugkeer naar de States woont hij terug bij zijn moeder en werkt hij als automechanicien. Hij wordt echter geviseerd als hoofdverdachte in plaatselijke verkrachtingszaken. Wanneer hij op een ochtend naar zijn werk wil vertrekken, wordt hij opnieuw gearresteerd door de politie. Kort na zijn vrijlating verdwijnt hij spoorloos. De detectives van Jacks afdeling beginnen meteen een verwoede zoektocht naar Andy, maar al vlug beseffen ze dat ze ook zijn verleden bij het leger moeten uitspitten.

Vr 17 mei 2019 | 16:45 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Rage. De ochtend na een incident in haar boksclub verdwijnt de 27-jarige lerares Claire Hunter spoorloos. De detectives proberen te achterhalen wat dat voorval met haar plotse verdwijning te maken heeft, maar al vlug ontdekken ze dat ze om een heel andere reden de benen nam en bovendien leerling Ray met zich meenam. Claire was als kind zelf het slachtoffer van mishandeling en nu ze te weten is gekomen dat ook Ray mishandeld wordt, wil ze de jongen tegen zijn ouders beschermen.

Vr 17 mei 2019 | 00:25 La Mala Educación – Schlechte Erziehung

Als Klosterschüler hatten sie eine Affäre, nach fast 20 Jahren sehen sie sich wieder: Schauspieler Ignacio (top: Gael García Bernal) bietet Regisseur Enrique (Fele Martínez) ein Skript an – seine Abrechnung mit Schulleiter Padre Manolo, der ihn einst missbrauchte und Enrique aus dem Internat warf. Der gibt Ignacio die Hauptrolle... Raffinierte Film-im-Film-Story mit mehr als einem doppelten Boden, an deren Ende nichts so ist, wie es zu Anfang scheint. Tragischer Hintergrund: die Missbrauchsskandale in der katholischen Kirche. – Am 15.5. folgt erstmals Almodóvars "Julieta".

Do 16 mei 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Rage. De ochtend na een incident in haar boksclub verdwijnt de 27-jarige lerares Claire Hunter spoorloos. De detectives proberen te achterhalen wat dat voorval met haar plotse verdwijning te maken heeft, maar al vlug ontdekken ze dat ze om een heel andere reden de benen nam en bovendien leerling Ray met zich meenam. Claire was als kind zelf het slachtoffer van mishandeling en nu ze te weten is gekomen dat ook Ray mishandeld wordt, wil ze de jongen tegen zijn ouders beschermen.

Do 16 mei 2019 | 16:45 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 82 - Amerikaanse misdaadserie. Patient. Het team doet onderzoek naar de verloofde van een vermiste therapeut. Ze denken dat ze hem bedroog.

Wo 15 mei 2019 | 21:25 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 86 - Amerikaanse misdaadserie. The Litte Things. Het team zoekt naar Ethan Heller. Het vijf-jarige jongetje is ontvoerd voor zijn huis.

Wo 15 mei 2019 | 20:30 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. The Stranger. Leah Robinson verdwijnt spoorloos nadat ze een bezoek bracht aan een vernissage en er achtervolgd werd door een man. Dertien uur na haar verdwijning alarmeert haar man Ken het team van Jack Malone. Ken is een verzekeringsmakelaar en had onlangs een ontevreden en agressieve klant die Leah en hun zoon Pete thuis kwam bedreigen. Ken vermoedt dat hij mogelijk iets te maken heeft met de plotse verdwijning van zijn echtgenote. Maar dan blijken Kens recente levenswandel en affaires eveneens een zeer interessante piste.

Wo 15 mei 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 82 - Amerikaanse misdaadserie. Patient. Het team doet onderzoek naar de verloofde van een vermiste therapeut. Ze denken dat ze hem bedroog.

Wo 15 mei 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Blood Out. Ambulancier Cole Warren verdwijnt spoorloos nadat hij het slachtoffer van een schietpartij tussen rivaliserende bendes naar het ziekenhuis bracht. Noch zijn vriendin noch zijn collega weet wat er met hem is gebeurd. Terwijl Jack probeert afscheid te nemen van zijn overleden vader, onderzoeken zijn detectives alle mogelijke sporen die naar de vermiste ambulancier kunnen leiden. Ze ontdekken al snel dat Cole ooit zelf tot een bende behoorde, maar dat hij nu zijn leven wijdt aan het helpen van gewonden en het bestrijden van bendes.

Di 14 mei 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Blood Out. Ambulancier Cole Warren verdwijnt spoorloos nadat hij het slachtoffer van een schietpartij tussen rivaliserende bendes naar het ziekenhuis bracht. Noch zijn vriendin noch zijn collega weet wat er met hem is gebeurd. Terwijl Jack probeert afscheid te nemen van zijn overleden vader, onderzoeken zijn detectives alle mogelijke sporen die naar de vermiste ambulancier kunnen leiden. Ze ontdekken al snel dat Cole ooit zelf tot een bende behoorde, maar dat hij nu zijn leven wijdt aan het helpen van gewonden en het bestrijden van bendes.

Di 14 mei 2019 | 16:45 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. When Darkness Falls. De gezondheid van Jacks vader gaat zienderogen achteruit. Hij wil zich zelfs niet meer laten behandelen. Jack besluit niet meer van zijn zijde te wijken en beseft dat het voor hen beiden een erg zware periode zal worden. Sam ontfermt zich over een jonge vrouw die op straat gevonden werd en aan een zware vorm van geheugenverlies lijdt. Ze herinnert zich niet meer wie ze is, noch wat haar overkwam. Sam probeert haar te helpen.

Ma 13 mei 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. When Darkness Falls. De gezondheid van Jacks vader gaat zienderogen achteruit. Hij wil zich zelfs niet meer laten behandelen. Jack besluit niet meer van zijn zijde te wijken en beseft dat het voor hen beiden een erg zware periode zal worden. Sam ontfermt zich over een jonge vrouw die op straat gevonden werd en aan een zware vorm van geheugenverlies lijdt. Ze herinnert zich niet meer wie ze is, noch wat haar overkwam. Sam probeert haar te helpen.

Ma 13 mei 2019 | 16:45 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Freefall. Jimmy, een collega van agent Max Cassidy, wordt vermoord aangetroffen terwijl ze samen aan een dossier rond industriële spionage werkten. Kort daarna verdwijnt Max spoorloos. Jack wordt meteen opgeroepen omdat Max een vriend van hem is. Hij heeft hem elf jaar geleden zelfs aan zijn vriendin Anne gekoppeld. Jack vraagt zich af wat er met Max is gebeurd en probeert de laatste, cruciale momenten voor zijn verdwijning te reconstrueren.

Zo 12 mei 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. Connections. Jacks team gaat op zoek naar een tienermeisje dat spoorloos verdween nadat ze probeerde te ontkomen aan de avances van een agressieve jongen. Ze werd het laatst gezien in een internetcafé, maar sindsdien ontbreekt elk spoor. Samantha's zus Emily duikt op en zij doet haar uiterste best om de verwaterde familieband met haar zus nieuw leven in te blazen.

Zo 12 mei 2019 | 15:55 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. Deep Water. Wanneer een vrouwelijke senator van welvarende komaf vermist wordt, moeten Jack en zijn team onder extra druk van de media en de regering werken. De senator vertelde haar echtgenoot dat ze naar een spoedvergadering in Washington moest, maar dat was een leugen. Jack vermoedt dat de vrouw werd ontvoerd en dat er snel een losgeldeis zal komen, maar die blijft uit.

Za 11 mei 2019 | 01:05 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Desert Springs. Jack en zijn team gaan naarstig op zoek naar Jason Turner. De man had problemen op het werk en op het thuisfront probeerde hij de brokken te lijmen met zijn ex-verloofde. De speurders vermoeden dat zijn verdwijning hiermee verband houdt aangezien hij door zijn verzoeningspogingen tussen zijn ex en de nieuwe man in haar leven kwam te staan. Elena blijft touwtrekken met Carlos over het hoederecht van hun dochter. Bovendien ontdekt Carlos vol ongeloof dat zijn oude en goede vriend Danny een relatie heeft met zijn ex.

Vr 10 mei 2019 | 17:40 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Freefall. Jimmy, een collega van agent Max Cassidy, wordt vermoord aangetroffen terwijl ze samen aan een dossier rond industriële spionage werkten. Kort daarna verdwijnt Max spoorloos. Jack wordt meteen opgeroepen omdat Max een vriend van hem is. Hij heeft hem elf jaar geleden zelfs aan zijn vriendin Anne gekoppeld. Jack vraagt zich af wat er met Max is gebeurd en probeert de laatste, cruciale momenten voor zijn verdwijning te reconstrueren.

Vr 10 mei 2019 | 16:45 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. A Day in the Life. De 15-jarige Shawn Hopkins keert op een avond niet terug van een afspraak met vrienden. Hij beloofde zijn ouders, Larry en Susan, op tijd thuis te zijn, maar wanneer de jongen drie uur na het afgesproken tijdstip nog niet thuis is, raken zijn ouders in paniek. Ze bellen vrienden, ouders en ziekenhuizen op in de hoop hem te vinden. Tegen de ochtend zien ze geen andere uitweg meer dan contact op te nemen met de cel verdwijningen. Larry en Susan vertellen de onderzoekers meteen dat hun zoon een brave, gehoorzame en plichtbewuste jongen is en dat zij een bijzonder hecht gezin vormen. Toch krijgen de ouders de indruk dat de detectives hen niet geloven en dat zij hun zoon eigenlijk niet kennen.

Do 9 mei 2019 | 22:40 Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous IMDb: 5.1

09/05 - IMDB * 5.1 - Misdaadkomedie, Sinds FBI agente Gracie Hart (Sandra Bullock) undercover ging bij een missverkiezing, is ze een ware beroemdheid geworden. In plaats van achter de boeven aanrennen, rent ze nu heen en weer van haarsalon naar talkshow om haar boek te promoten. De FBI ziet haar als het nieuwe en aantrekkelijke boegbeeld van de organisatie. Maar wanneer haar goede vrienden Cheryl en Stan worden ontvoerd, kunnen ze Gracie niet weerhouden om opnieuw in de verkleedkist te duiken. En hoewel ze niet erg goed op kan...

Sinds FBI agente Gracie Hart (Sandra Bullock) undercover ging bij een missverkiezing, is ze een ware beroemdheid geworden. In plaats van achter de boeven aanrennen, rent ze nu heen en weer van haarsalon naar talkshow om haar boek te promoten. De FBI ziet haar als het nieuwe en aantrekkelijke boegbeeld van de organisatie. Maar wanneer haar goede vrienden Cheryl en Stan worden ontvoerd, kunnen ze Gracie niet weerhouden om opnieuw in de verkleedkist te duiken. En hoewel ze niet erg goed op kan schieten met haar vrouwelijke collega Sam, gaan ze samen undercover in de bruisende show-stad Las Vegas. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/miss-congeniality-2-armed-and-fabulous

Do 9 mei 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. A Day in the Life. De 15-jarige Shawn Hopkins keert op een avond niet terug van een afspraak met vrienden. Hij beloofde zijn ouders, Larry en Susan, op tijd thuis te zijn, maar wanneer de jongen drie uur na het afgesproken tijdstip nog niet thuis is, raken zijn ouders in paniek. Ze bellen vrienden, ouders en ziekenhuizen op in de hoop hem te vinden. Tegen de ochtend zien ze geen andere uitweg meer dan contact op te nemen met de cel verdwijningen. Larry en Susan vertellen de onderzoekers meteen dat hun zoon een brave, gehoorzame en plichtbewuste jongen is en dat zij een bijzonder hecht gezin vormen. Toch krijgen de ouders de indruk dat de detectives hen niet geloven en dat zij hun zoon eigenlijk niet kennen.

Do 9 mei 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. The Innocents. Bill Shields verdwijnt spoorloos tijdens het verjaardagsfeest van zijn neefje. Zijn zus alarmeert de cel verdwijningen. Martin ontdekt dat Bill zijn dochter Lauren onlangs verloor aan leukemie, maar achterhaalt tevens dat de man op zijn computer heel wat kinderporno heeft opgeslagen. Jack en zijn team denken aanvankelijk dat ze met een pedofiel te maken hebben. Tegen alle verwachtingen in wordt Bill vrij snel teruggevonden. De man informeert de detectives dat hij sinds de dood van zijn dochter slechts één levensdoel heeft: slachtoffers van pedofielen helpen. Hij stelt zich dan ook meteen ten dienste van het onderzoeksteam.

Wo 8 mei 2019 | 21:50 La Mala Educación – Schlechte Erziehung

Als Klosterschüler hatten sie eine Affäre, nach fast 20 Jahren sehen sie sich wieder: Schauspieler Ignacio (top: Gael García Bernal) bietet Regisseur Enrique (Fele Martínez) ein Skript an – seine Abrechnung mit Schulleiter Padre Manolo, der ihn einst missbrauchte und Enrique aus dem Internat warf. Der gibt Ignacio die Hauptrolle... Raffinierte Film-im-Film-Story mit mehr als einem doppelten Boden, an deren Ende nichts so ist, wie es zu Anfang scheint. Tragischer Hintergrund: die Missbrauchsskandale in der katholischen Kirche. – Am 15.5. folgt erstmals Almodóvars "Julieta".

Wo 8 mei 2019 | 21:25 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Odds Or Evens. Ex-marinier Andy Reynolds werd tijdens zijn legerdienst in Japan veroordeeld voor verkrachting. Hij bracht er vijf jaar in de cel door. Sinds zijn terugkeer naar de States woont hij terug bij zijn moeder en werkt hij als automechanicien. Hij wordt echter geviseerd als hoofdverdachte in plaatselijke verkrachtingszaken. Wanneer hij op een ochtend naar zijn werk wil vertrekken, wordt hij opnieuw gearresteerd door de politie. Kort na zijn vrijlating verdwijnt hij spoorloos. De detectives van Jacks afdeling beginnen meteen een verwoede zoektocht naar Andy, maar al vlug beseffen ze dat ze ook zijn verleden bij het leger moeten uitspitten.

Wo 8 mei 2019 | 20:30 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Rage. De ochtend na een incident in haar boksclub verdwijnt de 27-jarige lerares Claire Hunter spoorloos. De detectives proberen te achterhalen wat dat voorval met haar plotse verdwijning te maken heeft, maar al vlug ontdekken ze dat ze om een heel andere reden de benen nam en bovendien leerling Ray met zich meenam. Claire was als kind zelf het slachtoffer van mishandeling en nu ze te weten is gekomen dat ook Ray mishandeld wordt, wil ze de jongen tegen zijn ouders beschermen.

Wo 8 mei 2019 | 17:50 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. The Innocents. Bill Shields verdwijnt spoorloos tijdens het verjaardagsfeest van zijn neefje. Zijn zus alarmeert de cel verdwijningen. Martin ontdekt dat Bill zijn dochter Lauren onlangs verloor aan leukemie, maar achterhaalt tevens dat de man op zijn computer heel wat kinderporno heeft opgeslagen. Jack en zijn team denken aanvankelijk dat ze met een pedofiel te maken hebben. Tegen alle verwachtingen in wordt Bill vrij snel teruggevonden. De man informeert de detectives dat hij sinds de dood van zijn dochter slechts één levensdoel heeft: slachtoffers van pedofielen helpen. Hij stelt zich dan ook meteen ten dienste van het onderzoeksteam.

Wo 8 mei 2019 | 16:55 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. Viuda Negra. James en Lucy Costa knijpen er even tussenuit naar het Mexicaanse Puerto Morelos. Wat een zorgeloze vakantie moest worden, mondt echter uit in een nachtmerrie. Op een avond wordt James ontvoerd door gemaskerde mannen. Kort nadien ontvangt Lucy een telefoontje met de eis voor losgeld. In paniek belt ze haar moeder op om haar te informeren over de kidnapping. Die alarmeert meteen de overheid. Jack en Danny reizen naar Mexico om de zaak ter plaatse te onderzoeken, maar stuiten meteen op tegenkanting van de plaatselijke ordediensten. Op het thuisfront voeren Sam en haar collega's verder onderzoek naar de Costa's. Ze vinden vrij snel een spoor dat naar de zoon van hun Mexciaanse meid Rosa leidt.

Di 7 mei 2019 | 17:50 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. Viuda Negra. James en Lucy Costa knijpen er even tussenuit naar het Mexicaanse Puerto Morelos. Wat een zorgeloze vakantie moest worden, mondt echter uit in een nachtmerrie. Op een avond wordt James ontvoerd door gemaskerde mannen. Kort nadien ontvangt Lucy een telefoontje met de eis voor losgeld. In paniek belt ze haar moeder op om haar te informeren over de kidnapping. Die alarmeert meteen de overheid. Jack en Danny reizen naar Mexico om de zaak ter plaatse te onderzoeken, maar stuiten meteen op tegenkanting van de plaatselijke ordediensten. Op het thuisfront voeren Sam en haar collega's verder onderzoek naar de Costa's. Ze vinden vrij snel een spoor dat naar de zoon van hun Mexciaanse meid Rosa leidt.

Di 7 mei 2019 | 16:55 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Honor Bound. De Koreaanse Wendy Kim verdwijnt spoorloos uit de kruidenierszaak van haar ouders. Er zijn nauwelijks aanwijzingen. Bovendien zijn de getuigenissen die haar moeder en een van de klanten afleggen tegenstrijdig. Terwijl Martin en Sam op zoek gaan naar Kims vermoedelijke vriend, doorzoekt Danny haar appartement naar persoonlijke bezittingen die enige aanwijzing kunnen geven over haar mysterieuze verdwijning.

Ma 6 mei 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. John Michaels. De bejaarde verzekeringsagent John Michaels verdwijnt spoorloos. Jack bijt zich vast in de zaak, die hem van in het begin aan zijn eigen levensverhaal doet denken. De man heeft net als hij twee dochters die door een echtscheiding van hem vervreemd zijn. Gaandeweg ontspint zich een kluwen van intriges rond de man, maar ook rond Jack, die dit uitzonderlijke verhaal als in een droom beleeft.

Ma 6 mei 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Off The Tracks. Danny's broer Rafael werd een jaar geleden op borg vrijgelaten. Hij is erin geslaagd zijn leven een nieuwe wending te geven: hij is niet langer verslaafd aan drugs, werkt hard als mecanicien in een garage, is een toegewijde vader voor zijn zoontje Nicky en zijn vriendin is zwanger van hun tweede kind. Danny's verbazing is dan ook groot wanneer zijn broer plots wordt vermist. Hij gaat meteen naar hem op zoek en begint met de ondervraging van Rafaels werkgever. Al snel springen ook Danny's collega's bij om de mysterieuze verdwijning op te helderen. En dat blijkt niet overbodig want Danny heeft het emotioneel enorm moeilijk.

Zo 5 mei 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Without You. Jack en zijn medewerkers ondervragen toerist Rob Darcy. Deze beweert dat iemand zijn vrouw uit hun hotelkamer heeft ontvoerd. Rob schijnt een eerlijke man te zijn, maar toch kan niemand ook maar één element van zijn verhaal als waarheidsgetrouw verifiëren. Vivian reist vervolgens naar Robs thuishaven Pennsylvania waar ze op de verrassende waarheid stuit. Elena krijgt met een bijzonder emotionele verdwijningszaak te maken: die van haar eigen dochter. Haar verdenkingen gaan meteen uit naar haar ex-vriend Carlos. Samen met haar collega's stelt ze alles in het werk om hem en haar kind te vinden.

Zo 5 mei 2019 | 15:55 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Desert Springs. Jack en zijn team gaan naarstig op zoek naar Jason Turner. De man had problemen op het werk en op het thuisfront probeerde hij de brokken te lijmen met zijn ex-verloofde. De speurders vermoeden dat zijn verdwijning hiermee verband houdt aangezien hij door zijn verzoeningspogingen tussen zijn ex en de nieuwe man in haar leven kwam te staan. Elena blijft touwtrekken met Carlos over het hoederecht van hun dochter. Bovendien ontdekt Carlos vol ongeloof dat zijn oude en goede vriend Danny een relatie heeft met zijn ex.

Za 4 mei 2019 | 23:40 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Blood Out. Ambulancier Cole Warren verdwijnt spoorloos nadat hij het slachtoffer van een schietpartij tussen rivaliserende bendes naar het ziekenhuis bracht. Noch zijn vriendin noch zijn collega weet wat er met hem is gebeurd. Terwijl Jack probeert afscheid te nemen van zijn overleden vader, onderzoeken zijn detectives alle mogelijke sporen die naar de vermiste ambulancier kunnen leiden. Ze ontdekken al snel dat Cole ooit zelf tot een bende behoorde, maar dat hij nu zijn leven wijdt aan het helpen van gewonden en het bestrijden van bendes.

Za 4 mei 2019 | 01:00 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Eating Away. Barry Rosen, de kersverse winnaar van een eetwedstrijd, verdwijnt spoorloos nadat hij de hoofdprijs van 5.000 dollar in de wacht sleepte. Danny komt voor een dilemma te staan wanneer zijn vriend Carlos, de vader van Elena's dochter, hem vraagt een aanbevelingsbrief te schrijven zodat hij het hoederecht toegewezen krijgt.

Vr 3 mei 2019 | 17:35 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Lost Time. Zeven jaar geleden werd professor Thomas Beal veroordeeld voor de moord op zijn vriendinnetje, studente Skye. Haar lichaam werd nooit gevonden. Nadat haar rugzak wordt teruggevonden in een winkel en op de bewakingsbeelden blijkt dat die daar werd achtergelaten door iemand die erg op Skye lijkt, heropent Jack de zaak. Hij is bang dat Beal zeven jaar geleden werd veroordeeld voor iets dat hij niet heeft gedaan.

Vr 3 mei 2019 | 17:00 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. From the Ashes. De 20-jarige prostituee Dina Kingston verdwijnt spoorloos. Niemand lijkt ook maar iets om haar verdwijning te geven, behalve haar huisbaas die nog geld van haar moet. Jack en zijn team beginnen een zoektocht naar Dina's klanten en leefwereld. Wanneer ze via haar moeder ontdekken dat Dina een dochtertje heeft, blijkt dat het enige spoor te zijn naar haar bizarre activiteiten van de voorbije weken. De detectives verwelkomen nieuwkomer Elena Delgado. De knappe brunette blijkt geen katje om zonder handschoenen aan te pakken en bovendien lijkt ze Danny al van vroeger te kennen.

Do 2 mei 2019 | 17:50 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. From the Ashes. De 20-jarige prostituee Dina Kingston verdwijnt spoorloos. Niemand lijkt ook maar iets om haar verdwijning te geven, behalve haar huisbaas die nog geld van haar moet. Jack en zijn team beginnen een zoektocht naar Dina's klanten en leefwereld. Wanneer ze via haar moeder ontdekken dat Dina een dochtertje heeft, blijkt dat het enige spoor te zijn naar haar bizarre activiteiten van de voorbije weken. De detectives verwelkomen nieuwkomer Elena Delgado. De knappe brunette blijkt geen katje om zonder handschoenen aan te pakken en bovendien lijkt ze Danny al van vroeger te kennen.

Do 2 mei 2019 | 17:00 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Safe. Het team gaat op zoek naar de vermiste vijftienjarige Ryan Wallace. Die was geobsedeerd door de veiligheid op school nadat hij een van zijn ouders verloor en de WTC-torens zag instorten. Martin en Vivian komen terug van hun medische behandeling. Jack voelt zich verantwoordelijk voor zijn personeel en verliest zijn kalmte wanneer Danny onnodige commotie veroorzaakt.

Wo 1 mei 2019 | 21:30 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 82 - Amerikaanse misdaadserie. Patient. Het team doet onderzoek naar de verloofde van een vermiste therapeut. Ze denken dat ze hem bedroog.

Wo 1 mei 2019 | 20:30 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Blood Out. Ambulancier Cole Warren verdwijnt spoorloos nadat hij het slachtoffer van een schietpartij tussen rivaliserende bendes naar het ziekenhuis bracht. Noch zijn vriendin noch zijn collega weet wat er met hem is gebeurd. Terwijl Jack probeert afscheid te nemen van zijn overleden vader, onderzoeken zijn detectives alle mogelijke sporen die naar de vermiste ambulancier kunnen leiden. Ze ontdekken al snel dat Cole ooit zelf tot een bende behoorde, maar dat hij nu zijn leven wijdt aan het helpen van gewonden en het bestrijden van bendes.

Wo 1 mei 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Safe. Het team gaat op zoek naar de vermiste vijftienjarige Ryan Wallace. Die was geobsedeerd door de veiligheid op school nadat hij een van zijn ouders verloor en de WTC-torens zag instorten. Martin en Vivian komen terug van hun medische behandeling. Jack voelt zich verantwoordelijk voor zijn personeel en verliest zijn kalmte wanneer Danny onnodige commotie veroorzaakt.

Wo 1 mei 2019 | 16:55 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. Showdown. Wanneer Martin en Danny terrorist Adisa Tenno, de opdrachtgever voor de moord op de Makebaanse leider Gamba, van het politiekantoor naar de gevangenis escorteren, wordt hun voertuig plots zwaar onder vuur genomen. Adisa wordt neergeschoten, maar ook Danny en Martin raken gewond. Martin dreigt zelfs te bezwijken aan zijn verwondingen. Jack en Sam zijn enorm aangedaan door de gebeurtenis en zweren de schutters te arresteren. Jack is ervan overtuigd dat Doornevald achter de aanslag zit. Martins vader laat Jack meteen weten dat hij het verdere dossier persoonlijk mee zal helpen onderzoeken.

Di 30 april 2019 | 17:40 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. Endgame. Paige verdwijnt spoorloos. Ze werd het laatst op kantoor gezien en sloeg op de vlucht toen politieagent Boman haar wilde ondervragen. Jack en Martin bijten zich vast in de zaak en ontdekken vrij snel dat de agent een oplichter is. Paige blijkt een verwoede milieuactiviste, een jonge vrouw met hoge ethische waarden en met een hart voor jongeren in moeilijkheden. Haar verdwijning zou echter mogelijk te maken hebben met de identiteit van haar nieuwe vriend. Voor Vivian breekt het moment van haar hartoperatie aan. Ze is doodsbang dat ze de ingreep niet zal overleven.

Di 30 april 2019 | 16:45 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. John Michaels. De bejaarde verzekeringsagent John Michaels verdwijnt spoorloos. Jack bijt zich vast in de zaak, die hem van in het begin aan zijn eigen levensverhaal doet denken. De man heeft net als hij twee dochters die door een echtscheiding van hem vervreemd zijn. Gaandeweg ontspint zich een kluwen van intriges rond de man, maar ook rond Jack, die dit uitzonderlijke verhaal als in een droom beleeft.

Ma 29 april 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Off The Tracks. Danny's broer Rafael werd een jaar geleden op borg vrijgelaten. Hij is erin geslaagd zijn leven een nieuwe wending te geven: hij is niet langer verslaafd aan drugs, werkt hard als mecanicien in een garage, is een toegewijde vader voor zijn zoontje Nicky en zijn vriendin is zwanger van hun tweede kind. Danny's verbazing is dan ook groot wanneer zijn broer plots wordt vermist. Hij gaat meteen naar hem op zoek en begint met de ondervraging van Rafaels werkgever. Al snel springen ook Danny's collega's bij om de mysterieuze verdwijning op te helderen. En dat blijkt niet overbodig want Danny heeft het emotioneel enorm moeilijk.

Ma 29 april 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. The Bogie Man. Tiener Daisy Thorpe verdwijnt uit haar ouderlijke woning. In het dorp waar ze woont, wijst iedereen meteen met een beschuldigende vinger richting Curtis Horne. Deze man wordt al jaren verdacht van de moord op de dertienjarige Amber, zijn toenmalige liefje en tevens de dochter van de plaatselijke dominee. Maar ook deze keer pleit Curtis onschuldig. Hij beweert Daisy nog nooit ontmoet te hebben. Dat blijkt een leugen, maar om totaal andere redenen dan degene die iedereen vermoedt. Vivian worstelt zich door een moeilijke periode en krijgt bovendien af te rekenen met een rebellerende tienerzoon. Martin heeft er genoeg van dat Sam haar diepste gevoelens niet met hem deelt.

Zo 28 april 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Primed. Abby Horton, een kunstenares die haar schilderijen baseert op foto's die ze van onbekenden neemt, verdwijnt. Wanneer de detectives in haar atelier zoeken naar sporen, merken ze dat iemand alles door elkaar heeft gehaald. Ze vermoeden dan ook al snel dat iemand het niet op haar artistieke bezigheden begrepen heeft. Dat vermoeden wordt bevestigd wanneer gallerij-eigenaar Lucas Blumenthal de speurders vertelt dat Abby onlangs belaagd werd door een man die verbolgen was over het feit dat hij door haar werd afgebeeld. De detectives proberen deze verdachte zo snel mogelijk te lokaliseren. Maar hij blijkt niet de enige mogelijke verdachte te zijn.

Zo 28 april 2019 | 16:00 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Eating Away. Barry Rosen, de kersverse winnaar van een eetwedstrijd, verdwijnt spoorloos nadat hij de hoofdprijs van 5.000 dollar in de wacht sleepte. Danny komt voor een dilemma te staan wanneer zijn vriend Carlos, de vader van Elena's dochter, hem vraagt een aanbevelingsbrief te schrijven zodat hij het hoederecht toegewezen krijgt.

Zo 28 april 2019 | 00:45 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Freefall. Jimmy, een collega van agent Max Cassidy, wordt vermoord aangetroffen terwijl ze samen aan een dossier rond industriële spionage werkten. Kort daarna verdwijnt Max spoorloos. Jack wordt meteen opgeroepen omdat Max een vriend van hem is. Hij heeft hem elf jaar geleden zelfs aan zijn vriendin Anne gekoppeld. Jack vraagt zich af wat er met Max is gebeurd en probeert de laatste, cruciale momenten voor zijn verdwijning te reconstrueren.

Za 27 april 2019 | 01:00 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Fade Away. De detectives gaan naarstig op zoek naar het 17-jarige basketbalwonder Ted Soros, die op mysterieuze wijze verdween de avond nadat hij een grote overwinning voor de ploeg in de nationale scholencompetitie binnenrijfde. Teds bescheiden ouders verklaren dat hun zoon zich opwerkte op de sociale ladder om op die manier opgemerkt te worden door scouts voor een universitaire beurs. Jack en zijn team vinden het merkwaardig dat Teds coach en zijn medespelers minder bereidwillig zijn om het onderzoek vooruit te helpen. Anne heeft droevig nieuws voor Jack.

Vr 26 april 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. Second Sight. Vivian wordt in allerijl naar het ziekenhuis gebracht met ernstige hartproblemen. Jack, Danny en Martin schrikken zich een hoedje. Buiten Samantha wist niemand dat ze aan een hartkwaal lijdt. Haar toestand wordt gestabiliseerd, maar een zware operatie dringt zich op. De 25-jarige waarzegster Agnes verdwijnt spoorloos. De enige leidraad waarover Jack en zijn team beschikken is een visioen van haar collega-waarzegster. Bovendien vertelt deze aan Samantha dat Agnes de laatste weken problemen had met een man die haar belaagde. Dat verhaal wordt bevestigd door Agnes' buurman.

Vr 26 april 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. Transitions. Soliste Stefanie barst in tranen uit tijdens de repetitie van het kerkkoor. Wanneer ze niet komt opdagen voor de zondagsdienst en nadat hij haar ettelijke malen vruchteloos telefonisch probeerde te bereiken, begint de koorleider zich zorgen te maken. Wanneer hij na drie dagen nog steeds niets van haar hoort, stapt de man naar de FBI. Jack en zijn collega's starten meteen een zoektocht, maar buiten het feit dat ze in het verleden vaak van job en van uiterlijk veranderde, vinden ze niet meteen een veelbelovend spoor.

Do 25 april 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. Lone Star. Vastgoedmakelaar Lance Hamilton verdwijnt spoorloos. Zijn secretaresse Olivia slaat alarm wanneer hij niet opduikt voor tal van afspraken. Jack en zijn team stellen meteen een onderzoek in. Ze stuiten op een web van intriges: Lance zou er meer dan één vriendin op nahouden, doet zaken met een crimineel om diens geld wit te wassen en in zijn open haard wordt een verast deel van een bebloed hemd aangetroffen.

Do 25 april 2019 | 16:45 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Manhunt. De twaalfjarige Mike wordt voor de ogen van zijn moeder aan de schoolpoort ontvoerd door een vreemde man. Martin ziet alles gebeuren en alarmeert meteen zijn collega's. Iedereen begint een verwoede zoektocht. Hoofdverdachte is Brian Stone, een man die blijkbaar al sinds enkele maanden contact zoekt met Mike en die zich al vaker voor zijn oom heeft uitgegeven. Brian is een ex-leraar van wie wordt vermoed dat hij een ongewone interesse voor jongens heeft. Maar stilaan ontsluiert zich de tragische reden waarom hij Mike ontvoerde.

Wo 24 april 2019 | 21:25 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. When Darkness Falls. De gezondheid van Jacks vader gaat zienderogen achteruit. Hij wil zich zelfs niet meer laten behandelen. Jack besluit niet meer van zijn zijde te wijken en beseft dat het voor hen beiden een erg zware periode zal worden. Sam ontfermt zich over een jonge vrouw die op straat gevonden werd en aan een zware vorm van geheugenverlies lijdt. Ze herinnert zich niet meer wie ze is, noch wat haar overkwam. Sam probeert haar te helpen.

Wo 24 april 2019 | 20:30 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Freefall. Jimmy, een collega van agent Max Cassidy, wordt vermoord aangetroffen terwijl ze samen aan een dossier rond industriële spionage werkten. Kort daarna verdwijnt Max spoorloos. Jack wordt meteen opgeroepen omdat Max een vriend van hem is. Hij heeft hem elf jaar geleden zelfs aan zijn vriendin Anne gekoppeld. Jack vraagt zich af wat er met Max is gebeurd en probeert de laatste, cruciale momenten voor zijn verdwijning te reconstrueren.

Wo 24 april 2019 | 17:40 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Party Girl. De razend populaire Chelsea Prince, de erfgename van een gefortuneerde uitgever, verdwijnt nadat ze een acte de présence gaf op een hip societyfeestje. Haar chauffeur werd door haar ontvoerders zwaar toegetakeld en moet in kritieke toestand naar het ziekenhuis worden gebracht. Van Chelsea ontbreekt elk spoor. Jack en zijn team stellen meteen een onderzoek in. Voor hen wordt het een hele klus om te achterhalen wie verantwoordelijk is voor haar ontvoering want het tieneridool heeft heel wat stalkers en krijgt ook vaak met jaloerse reacties af te rekenen. Maar ook in het milieu van de nachtclubs heeft ze vrienden en vijanden. Plots duikt er via het internet een videoboodschap op van de gekidnapte Chelsea.

Wo 24 april 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Neither Rain Nor Sleet. Het bedrijfsvoertuig van postbode Rosie Diaz wordt verlaten aangetroffen nabij een brug. Blijkbaar werd het voertuig aangereden. Van Rosie ontbreekt elk spoor. Haar lading, waaronder honderden exemplaren van een nieuwe videogame, werd door haar belagers ontvreemd. Vivian, Sam en hun collega's stellen meteen een onderzoek in naar Rosies verdwijning. Volgens haar baas en tevens ex-vriend Scott bood Rosie onderdak aan enkele adoptiekinderen, Chantal en Malcolm. Zij werden enkele dagen eerder in een instelling geplaatst. Voor de speurders zijn er alvast meteen heel wat pistes die met Rosies verdwijning te maken kunnen hebben.

Di 23 april 2019 | 23:15 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. The Innocents. Bill Shields verdwijnt spoorloos tijdens het verjaardagsfeest van zijn neefje. Zijn zus alarmeert de cel verdwijningen. Martin ontdekt dat Bill zijn dochter Lauren onlangs verloor aan leukemie, maar achterhaalt tevens dat de man op zijn computer heel wat kinderporno heeft opgeslagen. Jack en zijn team denken aanvankelijk dat ze met een pedofiel te maken hebben. Tegen alle verwachtingen in wordt Bill vrij snel teruggevonden. De man informeert de detectives dat hij sinds de dood van zijn dochter slechts één levensdoel heeft: slachtoffers van pedofielen helpen. Hij stelt zich dan ook meteen ten dienste van het onderzoeksteam.

Di 23 april 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Volcano. De autistische Ian Norville maakt met zijn broer Eliot en zijn klasgenoten een uitstap naar het wetenschappelijk museum. Plots raakt hij zo onder de indruk van een dinosaurusskelet dat hij een aanval krijgt en wegloopt. Niemand slaagt erin hem terug te vinden. Jack en zijn team worden ingeschakeld om de jongen te lokaliseren. Voor hen wordt het een ongewone zoektocht want ze hebben weinig ervaring met autistische kinderen.

Di 23 april 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Penitence. De gedetineerde James MacAvoy is al 42 uur vermist. Zijn zus Laura alarmeert Jack en zijn team en smeekt hen op zoek te gaan naar haar broer, die overigens binnen twee weken zou worden vrijgelaten. Zij is ervan overtuigd dat James niet ontsnapt is na een opstand van de gevangenen, zoals de cipiers beweren. Volgens haar hadden enkele cipiers het op zijn leven gemunt. Bovendien blijkt er ook nog een andere gevangene vermist te zijn: Damon Ferris. Jack, Martin en Vivian bijten zich vast in een buitengewoon verdwijningsonderzoek en proberen op te boksen tegen de vooroordelen over de 'ontsnapte', zogezegd voortvluchtige James en Damon.

Ma 22 april 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Penitence. De gedetineerde James MacAvoy is al 42 uur vermist. Zijn zus Laura alarmeert Jack en zijn team en smeekt hen op zoek te gaan naar haar broer, die overigens binnen twee weken zou worden vrijgelaten. Zij is ervan overtuigd dat James niet ontsnapt is na een opstand van de gevangenen, zoals de cipiers beweren. Volgens haar hadden enkele cipiers het op zijn leven gemunt. Bovendien blijkt er ook nog een andere gevangene vermist te zijn: Damon Ferris. Jack, Martin en Vivian bijten zich vast in een buitengewoon verdwijningsonderzoek en proberen op te boksen tegen de vooroordelen over de 'ontsnapte', zogezegd voortvluchtige James en Damon.

Ma 22 april 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. 4.0. De vijftienjarige Tara Patterson is een voorbeeldige studente. Ze heeft zelfs al concrete plannen om aan Harvard te gaan studeren, tot ze plots spoorloos verdwijnt. Haar moeder, die alleen instaat voor haar opvoeding, alarmeert de politie. Jack en zijn team beginnen meteen een verwoede zoektocht naar de vermiste tiener. Ze ontdekken dat Tara zich de voorbije maanden steeds vreemder ging gedragen: ze gaf haar fel gekoesterde plaats in het zwemteam op, ze schreef tegen betaling essays voor andere leerlingen, en ze gebruikte drugs om haar prestaties te verbeteren. Maar wat ze voor iedereen geheim hield, was haar zwangerschap. En net die onverwachte wending in haar leven heeft mogelijk alles te maken met haar verdwijning.

Zo 21 april 2019 | 19:33 Hotter Than My Daughter

Seizoen 8 - Aflevering 8 - Make-overprogramma. Tommy heeft zowel zijn oma, Gonnie, als zijn moeder, Susanne, opgegeven. Oma Gonnie van 72 scharrelt er sinds haar scheiding 31 jaar geleden lekker op los. Ze probeert alle datingapps uit en post sexy foto's van zichzelf. Dochter Susanne is professioneel danseres en danst met artiesten als Enrique Iglesias. Ze staat bekend om haar slanke taille, grote billen en flinke borsten. Ze gedraagt en kleedt zich absoluut niet als iemand van 52 jaar. Het is allemaal strak en sexy. Tommy vindt dat het zowel bij zijn moeder als oma allemaal wel wat minder mag.

Zo 21 april 2019 | 16:55 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Tail Spin. Wanneer luchtverkeersleider Neil Rawlings plots verdwijnt, ontdekken Jack en zijn team al snel dat de voorbeeldige werknemer de laatste tijd bedreigd werd door een piloot uit het Midden-Oosten. Bovendien blijkt ook dat Neil schulden heeft bij een ziekenhuis waar zijn intussen overleden vrouw werd verzorgd. Ook zijn tienerzoon heeft zich in nesten gewerkt, maar al die gebeurtenissen zijn slechts sporen naar de echte reden van zijn verdwijning.

Zo 21 april 2019 | 16:00 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Fade Away. De detectives gaan naarstig op zoek naar het 17-jarige basketbalwonder Ted Soros, die op mysterieuze wijze verdween de avond nadat hij een grote overwinning voor de ploeg in de nationale scholencompetitie binnenrijfde. Teds bescheiden ouders verklaren dat hun zoon zich opwerkte op de sociale ladder om op die manier opgemerkt te worden door scouts voor een universitaire beurs. Jack en zijn team vinden het merkwaardig dat Teds coach en zijn medespelers minder bereidwillig zijn om het onderzoek vooruit te helpen. Anne heeft droevig nieuws voor Jack.

Zo 21 april 2019 | 00:20 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. The Innocents. Bill Shields verdwijnt spoorloos tijdens het verjaardagsfeest van zijn neefje. Zijn zus alarmeert de cel verdwijningen. Martin ontdekt dat Bill zijn dochter Lauren onlangs verloor aan leukemie, maar achterhaalt tevens dat de man op zijn computer heel wat kinderporno heeft opgeslagen. Jack en zijn team denken aanvankelijk dat ze met een pedofiel te maken hebben. Tegen alle verwachtingen in wordt Bill vrij snel teruggevonden. De man informeert de detectives dat hij sinds de dood van zijn dochter slechts één levensdoel heeft: slachtoffers van pedofielen helpen. Hij stelt zich dan ook meteen ten dienste van het onderzoeksteam.

Za 20 april 2019 | 01:05 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Watch Over Me. Het team onderzoekt de verdwijning van een maatschappelijk werker die kort geleden zijn baan had opgezegd. Het onderzoek leidt naar een jonge, zwangere vrouw die al eerder een kind moest afstaan.

Vr 19 april 2019 | 17:50 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. 4.0. De vijftienjarige Tara Patterson is een voorbeeldige studente. Ze heeft zelfs al concrete plannen om aan Harvard te gaan studeren, tot ze plots spoorloos verdwijnt. Haar moeder, die alleen instaat voor haar opvoeding, alarmeert de politie. Jack en zijn team beginnen meteen een verwoede zoektocht naar de vermiste tiener. Ze ontdekken dat Tara zich de voorbije maanden steeds vreemder ging gedragen: ze gaf haar fel gekoesterde plaats in het zwemteam op, ze schreef tegen betaling essays voor andere leerlingen, en ze gebruikte drugs om haar prestaties te verbeteren. Maar wat ze voor iedereen geheim hield, was haar zwangerschap. En net die onverwachte wending in haar leven heeft mogelijk alles te maken met haar verdwijning.

Vr 19 april 2019 | 16:55 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Malone V. Malone. Het is Kerstmis, maar voor Jack is deze dag allesbehalve feestelijk. Hij brengt de feestdagen voor het eerst zonder zijn gezin door en bovendien gaat hij voor het eerst rond de tafel zitten met zijn ex-vrouw Maria en hun advocaten. Discussiepunt is het hoederecht over hun dochters Hannah en Kate. Maria en haar advocaat duiken in Jacks verleden om aan de tonen dat hij geen geschikte vader is. Ondertussen bereidt zijn team het jaarlijkse kerstfeestje op kantoor voor. Iedereen is verrast wanneer Jacks vader plots opduikt.

Do 18 april 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Malone V. Malone. Het is Kerstmis, maar voor Jack is deze dag allesbehalve feestelijk. Hij brengt de feestdagen voor het eerst zonder zijn gezin door en bovendien gaat hij voor het eerst rond de tafel zitten met zijn ex-vrouw Maria en hun advocaten. Discussiepunt is het hoederecht over hun dochters Hannah en Kate. Maria en haar advocaat duiken in Jacks verleden om aan de tonen dat hij geen geschikte vader is. Ondertussen bereidt zijn team het jaarlijkse kerstfeestje op kantoor voor. Iedereen is verrast wanneer Jacks vader plots opduikt.

Do 18 april 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Trials. De 72-jarige Peter Duseck, die als jurylid in een rechtszaak werd opgeroepen, verdwijnt spoorloos. Indien hij niet tijdig wordt teruggevonden, wordt de rechtszaak gesloten en gaat de verdachte moordenaar vrijuit. Voor Jack en zijn team wordt het onderzoek dan ook een race tegen de klok. Bovendien blijkt dat de vermiste man een week eerder al vroeg om van zijn taak als jurylid te mogen afzien wegens hartproblemen. Stilaan daagt het de onderzoekers dat Peter mogelijk verdwenen is omwille van zijn verleden en niet omwille van de toekomst.

Wo 17 april 2019 | 21:25 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. A Day in the Life. De 15-jarige Shawn Hopkins keert op een avond niet terug van een afspraak met vrienden. Hij beloofde zijn ouders, Larry en Susan, op tijd thuis te zijn, maar wanneer de jongen drie uur na het afgesproken tijdstip nog niet thuis is, raken zijn ouders in paniek. Ze bellen vrienden, ouders en ziekenhuizen op in de hoop hem te vinden. Tegen de ochtend zien ze geen andere uitweg meer dan contact op te nemen met de cel verdwijningen. Larry en Susan vertellen de onderzoekers meteen dat hun zoon een brave, gehoorzame en plichtbewuste jongen is en dat zij een bijzonder hecht gezin vormen. Toch krijgen de ouders de indruk dat de detectives hen niet geloven en dat zij hun zoon eigenlijk niet kennen.

Wo 17 april 2019 | 20:32 Hotter Than My Daughter

Seizoen 8 - Aflevering 8 - Make-overprogramma. Tommy heeft zowel zijn oma, Gonnie, als zijn moeder, Susanne, opgegeven. Oma Gonnie van 72 scharrelt er sinds haar scheiding 31 jaar geleden lekker op los. Ze probeert alle datingapps uit en post sexy foto's van zichzelf. Dochter Susanne is professioneel danseres en danst met artiesten als Enrique Iglesias. Ze staat bekend om haar slanke taille, grote billen en flinke borsten. Ze gedraagt en kleedt zich absoluut niet als iemand van 52 jaar. Het is allemaal strak en sexy. Tommy vindt dat het zowel bij zijn moeder als oma allemaal wel wat minder mag.

Wo 17 april 2019 | 20:30 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. The Innocents. Bill Shields verdwijnt spoorloos tijdens het verjaardagsfeest van zijn neefje. Zijn zus alarmeert de cel verdwijningen. Martin ontdekt dat Bill zijn dochter Lauren onlangs verloor aan leukemie, maar achterhaalt tevens dat de man op zijn computer heel wat kinderporno heeft opgeslagen. Jack en zijn team denken aanvankelijk dat ze met een pedofiel te maken hebben. Tegen alle verwachtingen in wordt Bill vrij snel teruggevonden. De man informeert de detectives dat hij sinds de dood van zijn dochter slechts één levensdoel heeft: slachtoffers van pedofielen helpen. Hij stelt zich dan ook meteen ten dienste van het onderzoeksteam.

Wo 17 april 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Trials. De 72-jarige Peter Duseck, die als jurylid in een rechtszaak werd opgeroepen, verdwijnt spoorloos. Indien hij niet tijdig wordt teruggevonden, wordt de rechtszaak gesloten en gaat de verdachte moordenaar vrijuit. Voor Jack en zijn team wordt het onderzoek dan ook een race tegen de klok. Bovendien blijkt dat de vermiste man een week eerder al vroeg om van zijn taak als jurylid te mogen afzien wegens hartproblemen. Stilaan daagt het de onderzoekers dat Peter mogelijk verdwenen is omwille van zijn verleden en niet omwille van de toekomst.

Wo 17 april 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Doppelgänger II. De kansarme Molly verblijft al twee jaar elke nacht in een centrum voor daklozen. Wanneer ze plots niet meer komt opdagen, slaat centrumverantwoordelijke Peter alarm. Wanneer Jack en Martin Peter gaan ondervragen over haar mysterieuze verdwijning, komen ze oog in oog te staan met Rick. Hij is de tweelingbroer van Greg, die de rechercheurs ooit arresteerden voor moord. Toch hebben Jack en zijn team altijd gedacht dat niet Greg maar Rick verantwoordelijk was voor de moord, maar toch was het Greg die bekende en er waren geen feiten die aantoonden dat Rick de ware moordenaar was.

Di 16 april 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Doppelgänger II. De kansarme Molly verblijft al twee jaar elke nacht in een centrum voor daklozen. Wanneer ze plots niet meer komt opdagen, slaat centrumverantwoordelijke Peter alarm. Wanneer Jack en Martin Peter gaan ondervragen over haar mysterieuze verdwijning, komen ze oog in oog te staan met Rick. Hij is de tweelingbroer van Greg, die de rechercheurs ooit arresteerden voor moord. Toch hebben Jack en zijn team altijd gedacht dat niet Greg maar Rick verantwoordelijk was voor de moord, maar toch was het Greg die bekende en er waren geen feiten die aantoonden dat Rick de ware moordenaar was.

Di 16 april 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 3 - Amerikaanse misdaadserie. Nickel and Dimed (2). Samantha gaat undercover, om zo de vermiste moeder uit de vorige aflevering te vinden.

Ma 15 april 2019 | 17:50 Without a Trace

Seizoen 3 - Amerikaanse misdaadserie. Nickel and Dimed (2). Samantha gaat undercover, om zo de vermiste moeder uit de vorige aflevering te vinden.

Ma 15 april 2019 | 16:55 Without a Trace

Seizoen 3 - Amerikaanse misdaadserie. Nickel and Dimed (1). Het team is op zoek naar een jonge moeder die verdween, nadat ze haar dochter bij de oppas had achtergelaten.

Zo 14 april 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. The Thing With Feathers. De speurders gaan op zoek naar kankerpatiënte Audrey West, een jonge moeder die nog amper één maand te leven heeft. Ze werd voor het laatst gezien op een bijeenkomst van kankerpatiënten in het bijzijn van Ryan, de vriend van Audreys verpleegster en tevens een drugsverslaafde die er niet voor terugdeinst om medicatie van Audreys lotgenoten te ontvreemden. Jack en zijn team gaan bijgevolg niet alleen op zoek naar Audrey, maar tevens naar Ryan en ook naar de vermaarde architect Brian Gaghan, Audreys baas die haar van afpersing beschuldigde.

Zo 14 april 2019 | 16:00 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Watch Over Me. Het team onderzoekt de verdwijning van een maatschappelijk werker die kort geleden zijn baan had opgezegd. Het onderzoek leidt naar een jonge, zwangere vrouw die al eerder een kind moest afstaan.

Zo 14 april 2019 | 00:40 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Honor Bound. De Koreaanse Wendy Kim verdwijnt spoorloos uit de kruidenierszaak van haar ouders. Er zijn nauwelijks aanwijzingen. Bovendien zijn de getuigenissen die haar moeder en een van de klanten afleggen tegenstrijdig. Terwijl Martin en Sam op zoek gaan naar Kims vermoedelijke vriend, doorzoekt Danny haar appartement naar persoonlijke bezittingen die enige aanwijzing kunnen geven over haar mysterieuze verdwijning.

Za 13 april 2019 | 01:00 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. The Calm Before. Het team start een onderzoek wanneer Aaron Gibbs verdwijnt, maar ontdekt al snel dat hij tegen zijn vrouw heeft gelogen. Hij heeft zijn baan opgezegd en werkt 's nachts in een vechtclub.

Vr 12 april 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 3 - Amerikaanse misdaadserie. Nickel and Dimed (1). Het team is op zoek naar een jonge moeder die verdween, nadat ze haar dochter bij de oppas had achtergelaten.

Vr 12 april 2019 | 16:55 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. American Goddess. Sinds Lynette Shaw aan American Goddess deelnam, is ze enorm populair. Nadat ze tijdens een show als gastvrouw optrad, verdwijnt ze spoorloos uit haar kleedkamer. Sam, Martin, Danny en Jack beginnen een verwoede zoektocht naar Lynette. Ze ontdekken dat ze geen al te beste relatie met haar moeder had, dat ze haar boezemvriend Paul had afgewezen en dat ze de man van haar dromen had ontmoet. En toch heeft geen van deze drie personen rechtstreeks met Lynettes verdwijning te maken.

Do 11 april 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. American Goddess. Sinds Lynette Shaw aan American Goddess deelnam, is ze enorm populair. Nadat ze tijdens een show als gastvrouw optrad, verdwijnt ze spoorloos uit haar kleedkamer. Sam, Martin, Danny en Jack beginnen een verwoede zoektocht naar Lynette. Ze ontdekken dat ze geen al te beste relatie met haar moeder had, dat ze haar boezemvriend Paul had afgewezen en dat ze de man van haar dromen had ontmoet. En toch heeft geen van deze drie personen rechtstreeks met Lynettes verdwijning te maken.

Do 11 april 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Upstairs Downstairs. Het welgestelde echtpaar Lawrence en Terry Pierce viert in hun riante villa samen met vrienden en familie het doopsel van hun dochtertje Nikki. De ochtend nadien blijken dat zowel de baby als kinderoppas June verdwenen zijn. Sam en haar collega's vermoeden, net als de Pierces, dat June het kind ontvoerde uit wraak omdat ze de avond voordien haar ontslag had gekregen. Maar kort nadien volgt een telefoontje waarbij een mysterieuze stem losgeld eist voor June én Nikki. Jack en zijn collega's vinden dit een bijzonder vreemde oproep. Bovendien blijken er nog andere feiten en gebeurtenissen ten huize Pierce totaal niet te kloppen. Maar op de onthutsende waarheid is zelfs Jack deze keer niet voorbereid.

Wo 10 april 2019 | 21:25 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. Viuda Negra. James en Lucy Costa knijpen er even tussenuit naar het Mexicaanse Puerto Morelos. Wat een zorgeloze vakantie moest worden, mondt echter uit in een nachtmerrie. Op een avond wordt James ontvoerd door gemaskerde mannen. Kort nadien ontvangt Lucy een telefoontje met de eis voor losgeld. In paniek belt ze haar moeder op om haar te informeren over de kidnapping. Die alarmeert meteen de overheid. Jack en Danny reizen naar Mexico om de zaak ter plaatse te onderzoeken, maar stuiten meteen op tegenkanting van de plaatselijke ordediensten. Op het thuisfront voeren Sam en haar collega's verder onderzoek naar de Costa's. Ze vinden vrij snel een spoor dat naar de zoon van hun Mexciaanse meid Rosa leidt.

Wo 10 april 2019 | 20:30 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Honor Bound. De Koreaanse Wendy Kim verdwijnt spoorloos uit de kruidenierszaak van haar ouders. Er zijn nauwelijks aanwijzingen. Bovendien zijn de getuigenissen die haar moeder en een van de klanten afleggen tegenstrijdig. Terwijl Martin en Sam op zoek gaan naar Kims vermoedelijke vriend, doorzoekt Danny haar appartement naar persoonlijke bezittingen die enige aanwijzing kunnen geven over haar mysterieuze verdwijning.

Wo 10 april 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Upstairs Downstairs. Het welgestelde echtpaar Lawrence en Terry Pierce viert in hun riante villa samen met vrienden en familie het doopsel van hun dochtertje Nikki. De ochtend nadien blijken dat zowel de baby als kinderoppas June verdwenen zijn. Sam en haar collega's vermoeden, net als de Pierces, dat June het kind ontvoerde uit wraak omdat ze de avond voordien haar ontslag had gekregen. Maar kort nadien volgt een telefoontje waarbij een mysterieuze stem losgeld eist voor June én Nikki. Jack en zijn collega's vinden dit een bijzonder vreemde oproep. Bovendien blijken er nog andere feiten en gebeurtenissen ten huize Pierce totaal niet te kloppen. Maar op de onthutsende waarheid is zelfs Jack deze keer niet voorbereid.

Wo 10 april 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Light Years. Teddy Coda verdwijnt spoorloos uit zijn appartement. De man was duidelijk in de ban van buitenaardse wezens, maar dat lijkt de speurders een té belachelijk spoor om te onderzoeken. Een eerste spoor leidt hen naar Teddy's zwangere vriendin Sonya. Zij heeft echter al enkele weken niet meer met hem gesproken omdat hij er rotsvast van overtuigd was dat buitenaardse wezens het kind zouden ontvoeren. Bovendien blijkt dat de verdwenen Teddy in de veronderstelling leeft dat hij een buitenaards implantaat in zijn hersenen heeft. Jack krijgt onthutsend nieuws van zijn advocaat. Zijn ex-vrouw Maria lijkt een ware oorlog te willen ontketenen omtrent hun scheiding en het hoederecht over hun dochters.

Di 9 april 2019 | 22:59 Leo's Room

09/04 - Drama, Uruguaans Argentijns drama. Leo is een jongeman die worstelt met zijn seksualiteit en het accepteren van zichzelf. Op een dag loopt hij Caro tegen het lijf, een oude klasgenote op wie hij vroeger verliefd was. Zij beleeft ook een persoonlijke crisis. Hun hereniging heeft gevolgen voor hen allebei ondanks dat ze zich niet echt bewust zijn van de problemen waar de ander mee worstelt.

Uruguaans-Argentijns drama. Leo is een jongeman die worstelt met zijn seksualiteit en het accepteren van zichzelf. Op een dag loopt hij Caro tegen het lijf, een oude klasgenote op wie hij vroeger verliefd was. Zij beleeft ook een persoonlijke crisis. Hun hereniging heeft gevolgen voor hen allebei ondanks dat ze zich niet echt bewust zijn van de problemen waar de ander mee worstelt.

Di 9 april 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Light Years. Teddy Coda verdwijnt spoorloos uit zijn appartement. De man was duidelijk in de ban van buitenaardse wezens, maar dat lijkt de speurders een té belachelijk spoor om te onderzoeken. Een eerste spoor leidt hen naar Teddy's zwangere vriendin Sonya. Zij heeft echter al enkele weken niet meer met hem gesproken omdat hij er rotsvast van overtuigd was dat buitenaardse wezens het kind zouden ontvoeren. Bovendien blijkt dat de verdwenen Teddy in de veronderstelling leeft dat hij een buitenaards implantaat in zijn hersenen heeft. Jack krijgt onthutsend nieuws van zijn advocaat. Zijn ex-vrouw Maria lijkt een ware oorlog te willen ontketenen omtrent hun scheiding en het hoederecht over hun dochters.

Di 9 april 2019 | 16:55 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Thou Shalt Not. Op een nacht merkt de politie het verlaten voertuig van Maureen Grady op. De verpleegster kreeg te kampen met autopech en is al enkele uren spoorloos. Sam, Danny en Martin ontdekken tijdens het onderzoek al gauw dat de Grady's niet zijn wie ze beweren te zijn. Ondertussen wordt Jack door zijn ex-baas op het matje geroepen omdat hij zich nog niet heeft aangemeld voor zijn nieuwe baan in Chicago. Jack vertelt hem over zijn privéperikelen en de gevolgen dat dit meebrengt voor zijn professionele toekomst. Hij wil terug in het kantoor in New York aan de slag gaan, al was het maar als assistent. Maar daar denkt de FBI-top anders over en dat brengt zowel Jack als Vivian in een lastig parket.

Ma 8 april 2019 | 17:40 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Thou Shalt Not. Op een nacht merkt de politie het verlaten voertuig van Maureen Grady op. De verpleegster kreeg te kampen met autopech en is al enkele uren spoorloos. Sam, Danny en Martin ontdekken tijdens het onderzoek al gauw dat de Grady's niet zijn wie ze beweren te zijn. Ondertussen wordt Jack door zijn ex-baas op het matje geroepen omdat hij zich nog niet heeft aangemeld voor zijn nieuwe baan in Chicago. Jack vertelt hem over zijn privéperikelen en de gevolgen dat dit meebrengt voor zijn professionele toekomst. Hij wil terug in het kantoor in New York aan de slag gaan, al was het maar als assistent. Maar daar denkt de FBI-top anders over en dat brengt zowel Jack als Vivian in een lastig parket.

Ma 8 april 2019 | 16:55 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. In The Dark. Het team is op zoek naar een meisje dat onlangs blind is geworden en samen met haar instructeur van een camping is verdwenen. Vivian leidt het onderzoek, terwijl Jack het moeilijk heeft met afscheid nemen van zijn familie.

Zo 7 april 2019 | 16:55 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. All The Sinners, Saints. Katie Duncan, een stagiaire die ooit samen met Martin werkte, verdwijnt spoorloos nadat ze een duiveluitdrijving onderging door priester McGinnis. Martin en zijn collega's stellen meteen een onderzoek in. Al snel ontdekken ze dat Katie de voorbije vier jaar zware psychologische problemen had: van paranoia over angstaanvallen tot psychoses. Iedereen met wie ze de voorbije jaren in contact kwam - psychiaters inclusief - wordt aan de tand gevoeld. Toch wijst het enige bruikbare spoor in de richting van haar laatste werkgever, een zaakvoerder die haar uit medelijden een job bezorgde.

Zo 7 april 2019 | 16:00 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. The Calm Before. Het team start een onderzoek wanneer Aaron Gibbs verdwijnt, maar ontdekt al snel dat hij tegen zijn vrouw heeft gelogen. Hij heeft zijn baan opgezegd en werkt 's nachts in een vechtclub.

Zo 7 april 2019 | 00:10 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. From the Ashes. De 20-jarige prostituee Dina Kingston verdwijnt spoorloos. Niemand lijkt ook maar iets om haar verdwijning te geven, behalve haar huisbaas die nog geld van haar moet. Jack en zijn team beginnen een zoektocht naar Dina's klanten en leefwereld. Wanneer ze via haar moeder ontdekken dat Dina een dochtertje heeft, blijkt dat het enige spoor te zijn naar haar bizarre activiteiten van de voorbije weken. De detectives verwelkomen nieuwkomer Elena Delgado. De knappe brunette blijkt geen katje om zonder handschoenen aan te pakken en bovendien lijkt ze Danny al van vroeger te kennen.

Za 6 april 2019 | 01:00 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. All For One. Studente Malia verdwijnt spoorloos uit een gesloten tuchtinstelling voor jonge criminelen nadat ze van een klasgenoot een niet mis te verstane doodsbedreiging kreeg. Jack en zijn team onderzoeken tal van mogelijke sporen.

Wo 3 april 2019 | 21:15 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Lost Time. Zeven jaar geleden werd professor Thomas Beal veroordeeld voor de moord op zijn vriendinnetje, studente Skye. Haar lichaam werd nooit gevonden. Nadat haar rugzak wordt teruggevonden in een winkel en op de bewakingsbeelden blijkt dat die daar werd achtergelaten door iemand die erg op Skye lijkt, heropent Jack de zaak. Hij is bang dat Beal zeven jaar geleden werd veroordeeld voor iets dat hij niet heeft gedaan.

Wo 3 april 2019 | 20:35 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. From the Ashes. De 20-jarige prostituee Dina Kingston verdwijnt spoorloos. Niemand lijkt ook maar iets om haar verdwijning te geven, behalve haar huisbaas die nog geld van haar moet. Jack en zijn team beginnen een zoektocht naar Dina's klanten en leefwereld. Wanneer ze via haar moeder ontdekken dat Dina een dochtertje heeft, blijkt dat het enige spoor te zijn naar haar bizarre activiteiten van de voorbije weken. De detectives verwelkomen nieuwkomer Elena Delgado. De knappe brunette blijkt geen katje om zonder handschoenen aan te pakken en bovendien lijkt ze Danny al van vroeger te kennen.

Zo 31 maart 2019 | 16:55 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. The Damage Done. De minnares en de acht jaar oude zoon van de Albanese gangster Sadik verdwijnen spoorloos. Samantha vraagt zich af of Jack meer geïnteresseerd is in het pakken van Sadik, dan in het vinden van zijn zoon. Er zijn veel verdachten voor de ontvoering, waaronder gangsters, de maffia, maar ook de vrouw van Sadik.

Zo 31 maart 2019 | 16:00 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. All For One. Studente Malia verdwijnt spoorloos uit een gesloten tuchtinstelling voor jonge criminelen nadat ze van een klasgenoot een niet mis te verstane doodsbedreiging kreeg. Jack en zijn team onderzoeken tal van mogelijke sporen.

Zo 31 maart 2019 | 10:30 Ted & De Schat Van De Mummie

31/03 - Animatiefilm, Spaanse animatiefilm. Bouwvakker Ted droomt van een grootse carrière als archeoloog, in de voetsporen van zijn grote held Max Mordon. Tijdens zijn werk graaft hij talloze voorwerpen op, het ene al waardelozer dan het andere, maar hij geeft niet op. Ted gelooft rotsvast dat hij ooit wereldberoemd zal worden. Gelukkig helpt het toeval hem een handje: hij wordt verward met een echte professor en belandt op een vliegtuig naar Peru. De start van een dolkomisch avontuur.

Spaanse animatiefilm. Bouwvakker Ted droomt van een grootse carrière als archeoloog, in de voetsporen van zijn grote held Max Mordon. Tijdens zijn werk graaft hij talloze voorwerpen op, het ene al waardelozer dan het andere, maar hij geeft niet op. Ted gelooft rotsvast dat hij ooit wereldberoemd zal worden. Gelukkig helpt het toeval hem een handje: hij wordt verward met een echte professor en belandt op een vliegtuig naar Peru. De start van een dolkomisch avontuur.

Za 30 maart 2019 | 01:00 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Candy. Jack wordt aan de tand gevoeld over de schietpartij bij de FBI en zijn relatie met een collega. Ondertussen doet het team onderzoek naar stripper Candy, die op een dag niet terugkeerde van haar werk in stripclub 'Lace'.

Wo 27 maart 2019 | 21:25 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Safe. Het team gaat op zoek naar de vermiste vijftienjarige Ryan Wallace. Die was geobsedeerd door de veiligheid op school nadat hij een van zijn ouders verloor en de WTC-torens zag instorten. Martin en Vivian komen terug van hun medische behandeling. Jack voelt zich verantwoordelijk voor zijn personeel en verliest zijn kalmte wanneer Danny onnodige commotie veroorzaakt.

Wo 27 maart 2019 | 20:30 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. Showdown. Wanneer Martin en Danny terrorist Adisa Tenno, de opdrachtgever voor de moord op de Makebaanse leider Gamba, van het politiekantoor naar de gevangenis escorteren, wordt hun voertuig plots zwaar onder vuur genomen. Adisa wordt in koelen bloede neergeschoten, maar ook Danny en Martin raken gewond. Martin dreigt zelfs te bezwijken aan zijn verwondingen. Jack en Sam zijn enorm aangedaan door de gebeurtenis en zweren de schutters te arresteren. Jack is ervan overtuigd dat Doornevald achter de aanslag zit. Martins vader laat Jack meteen weten dat hij het verdere dossier persoonlijk mee zal helpen onderzoeken.

Di 26 maart 2019 | 23:45 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. Endgame. Paige verdwijnt spoorloos. Ze werd het laatst op kantoor gezien en sloeg op de vlucht toen politieagent Boman haar wilde ondervragen. Jack en Martin bijten zich vast in de zaak en ontdekken vrij snel dat de agent een oplichter is. Paige blijkt een verwoede milieuactiviste, een jonge vrouw met hoge ethische waarden en met een hart voor jongeren in moeilijkheden. Haar verdwijning zou echter mogelijk te maken hebben met de identiteit van haar nieuwe vriend. Voor Vivian breekt het moment van haar hartoperatie aan. Ze is doodsbang dat ze de ingreep niet zal overleven.

Zo 24 maart 2019 | 16:55 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. 911. Jessica Lawson werkt al jaren op de 911-telefooncentrale. Ze beantwoordt oproepen van mensen in nood en beschouwt het als haar persoonlijke levensmissie om hen te redden. Op een dag verdwijnt ze spoorloos tijdens haar dienst. Jack en zijn team stellen een onderzoek in. Ze komen tot de vaststelling dat ze wel bijzonder geëngageerd is om mensen te redden, zelfs al betekent dit dat ze haar eigen leven op het spel moet zetten. Pas later blijkt dat haar verdwijning mogelijk kadert in een traumatische ervaring uit haar studentenjaren.

Zo 24 maart 2019 | 16:00 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Candy. Jack wordt aan de tand gevoeld over de schietpartij bij de FBI en zijn relatie met een collega. Ondertussen doet het team onderzoek naar stripper Candy, die op een dag niet terugkeerde van haar werk in stripclub 'Lace'.

Za 23 maart 2019 | 01:00 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. Crossroads. Advocate Jennifer Nichols is spoorloos verdwenen. Haar wagen wordt teruggevonden in de buurt van haar kantoor, dat volledig overhoop gehaald is. Jennifers ex-vriend Alan Davis wordt aanvankelijk niet als verdachte beschouwd, tot blijkt dat hij een beruchte bankovervaller is.

Wo 20 maart 2019 | 20:30 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. Endgame. Paige verdwijnt spoorloos. Ze werd het laatst op kantoor gezien en sloeg op de vlucht toen politieagent Boman haar wilde ondervragen. Jack en Martin bijten zich vast in de zaak en ontdekken vrij snel dat de agent een oplichter is. Paige blijkt een verwoede milieuactiviste, een jonge vrouw met hoge ethische waarden en met een hart voor jongeren in moeilijkheden. Haar verdwijning zou echter mogelijk te maken hebben met de identiteit van haar nieuwe vriend. Voor Vivian breekt het moment van haar hartoperatie aan. Ze is doodsbang dat ze de ingreep niet zal overleven.

Zo 17 maart 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. Stolen. De 12-jarige Brian Parker is doodsbang voor het misbruik van zijn vader Randall. Op een nacht besluit hij te vluchten. Hij hoopt dat ook de kleine Todd hem zal vergezellen, maar de kleuter is te bang om zich te verroeren. Amper enkele uren later wordt een gekwetste Brian opgepikt door de politie. Hij licht Jack en diens detectives in over de ontvoering van Todd door zijn vader Randall. Terwijl Samantha een persoonlijke band met Brian probeert op te bouwen in de hoop aanwijzingen te vinden, stellen haar collega's alles in het werk om Randall op te sporen.

Zo 17 maart 2019 | 15:55 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. Crossroads. Advocate Jennifer Nichols is spoorloos verdwenen. Haar wagen wordt teruggevonden in de buurt van haar kantoor, dat volledig overhoop gehaald is. Jennifers ex-vriend Alan Davis wordt aanvankelijk niet als verdachte beschouwd, tot blijkt dat hij een beruchte bankovervaller is.

Za 16 maart 2019 | 01:00 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Requiem. Jack en zijn collega-detectives moeten op zoek naar weduwnaar Ted Jordano en zijn tienerkinderen Nicole en Dylan. Teds zus Louise ontdekte dat er iets niet pluis was toen ze langs hun huis ging en er sporen aantrof van een inbraak en een bloederige schietpartij. Aanvankelijk vrezen de rechercheurs dat Ted zijn gezin heeft omgebracht uit verdriet om het verlies van zijn vrouw en omwille van financiële problemen, maar hun lichamen zijn alledrie spoorloos. Een eerste spoor leidt naar Nicoles vriend Kevin, maar tijdens het verdere onderzoek duiken veel links op met de Albanese maffia.

Wo 13 maart 2019 | 21:25 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. John Michaels. De bejaarde verzekeringsagent John Michaels verdwijnt spoorloos. Jack bijt zich vast in de zaak, die hem van in het begin aan zijn eigen levensverhaal doet denken. De man heeft net als hij twee dochters die door een echtscheiding van hem vervreemd zijn. Gaandeweg ontspint zich een kluwen van intriges rond de man, maar ook rond Jack, die dit uitzonderlijke verhaal als in een droom beleeft.

Wo 13 maart 2019 | 20:30 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Off The Tracks. Danny's broer Rafael werd een jaar geleden op borgtocht vrijgelaten. Hij is erin geslaagd zijn leven een nieuwe wending te geven: hij is niet langer verslaafd aan drugs, werkt hard als mecanicien in een garage, is een toegewijde vader voor zijn zoontje Nicky en zijn vriendin is zwanger van hun tweede kind. Danny's verbazing is dan ook groot wanneer zijn broer plots wordt vermist. Hij gaat meteen naar hem op zoek en begint met de ondervraging van Rafaels werkgever. Al snel springen ook Danny's collega's bij om de mysterieuze verdwijning op te helderen. En dat blijkt niet overbodig want Danny heeft het emotioneel enorm moeilijk.

Wo 13 maart 2019 | 17:30 Unter uns

Aflevering 6066 - Benedikt überrascht Ute mit einem romantischen Tag. Er ahnt nicht, dass ausgerechnet eine Intrige seiner Tochter den beiden einen Strich durch die Rechnung macht. Bambis Eifersucht gegenüber Enrique wandelt sich in Misstrauen. Als er ihn beschattet, kommt er dabei Enriques Geheimnis auf die Spur. Larissas Intrige gegen das vermeintliche Paar Conor und Vivien wird durch Ringo vereitelt, der sich nun um eine am Boden zerstörte Larissa kümmern muss.

Zo 10 maart 2019 | 16:55 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. White Balance. Twee zeventienjarige jongeren verdwijnen op dezelfde dag, op bijna hetzelfde moment. De zwarte jongen komt uit een volkse wijk, het blanke meisje komt uit de rijkere buurt. De jongen is erg geïnteresseerd in informatica en gaat naar een goede school. Het meisje doet stage in een museum. De verdwijning van het meisje trekt alle aandacht, hoewel Jack en Vivian de pers gevraagd hebben om beide zaken gelijk te behandelen.

Zo 10 maart 2019 | 16:00 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Requiem. Jack en zijn collega-detectives moeten op zoek naar weduwnaar Ted Jordano en zijn tienerkinderen Nicole en Dylan. Teds zus Louise ontdekte dat er iets niet pluis was toen ze langs hun huis ging en er sporen aantrof van een inbraak en een bloederige schietpartij. Aanvankelijk vrezen de rechercheurs dat Ted zijn gezin heeft omgebracht uit verdriet om het verlies van zijn vrouw en omwille van financiële problemen, maar hun lichamen zijn alledrie spoorloos. Een eerste spoor leidt naar Nicoles vriend Kevin, maar tijdens het verdere onderzoek duiken veel links op met de Albanese maffia.

Za 9 maart 2019 | 01:00 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. More Than This. Rijkeluiszoon Breck Mulligan is al 38 uur vermist. Hij was veroordeeld voor drugsfeiten en moest een taakstraf uitvoeren. Tijdens het uitvoeren van die straf is hij spoorloos verdwenen. Op bewakingsbeelden is te zien dat hij werd aangevallen.

Wo 6 maart 2019 | 21:25 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. The Bogie Man. Tiener Daisy Thorpe verdwijnt uit haar ouderlijke woning. In het dorp waar ze woont, wijst iedereen meteen met een beschuldigende vinger richting Curtis Horne. Deze man wordt al jaren verdacht van de moord op de dertienjarige Amber, zijn toenmalige liefje en tevens de dochter van de plaatselijke dominee. Maar ook deze keer pleit Curtis onschuldig. Hij beweert Daisy nog nooit ontmoet te hebben. Dat blijkt een leugen, maar om totaal andere redenen dan degene die iedereen vermoedt. Vivian worstelt zich door een moeilijke periode en krijgt bovendien af te rekenen met een rebellerende tienerzoon. Martin heeft er genoeg van dat Sam haar diepste gevoelens niet met hem deelt.

Wo 6 maart 2019 | 20:30 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. Second Sight. Vivian wordt in allerijl naar het ziekenhuis gebracht met ernstige hartproblemen. Jack, Danny en Martin schrikken zich een hoedje. Buiten Samantha wist niemand dat ze aan een hartkwaal lijdt. Haar toestand wordt gestabiliseerd, maar een zware operatie dringt zich op. De 25-jarige waarzegster Agnes verdwijnt spoorloos. De enige leidraad waarover Jack en zijn team beschikken is een visioen van haar collega-waarzegster. Bovendien vertelt deze aan Samantha dat Agnes de laatste weken problemen had met een man die haar belaagde. Dat verhaal wordt bevestigd door Agnes' buurman.

Zo 3 maart 2019 | 16:55 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. The Road Home. De 18-jarige fietskoerier Brandon Parker wordt vermist. Martin, Sam en Danny onderzoeken de zaak en verhoren de collega's van de jongeman. Een van hen kon niet goed met hem opschieten, wat hem verdacht maakt. Dat dit een volledig verkeerd spoor is, wordt meteen duidelijk als de detectives ontdekken dat Brandons echte naam eigenlijk Matt Jameson is. Matt is een 15-jarige jongen die alleen moet instaan voor de opvoeding van zijn jongere broertjes en zusjes sinds hun drugverslaafde moeder hen in de steek heeft gelaten.

Zo 3 maart 2019 | 16:55 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Shattered. Het vijftienjarige schaatstalent Kelly McMurphy verdwijnt spoorloos nadat ze 's avonds laat urenlang alleen geoefend had op de ijspiste. Jack en zijn detectives wijzen meteen met een beschuldigende vinger in de richting van de eigenaar van de piste, een man die ooit veroordeeld werd voor zedenfeiten met minderjarige meisjes. Maar de man beweert onschuldig te zijn. Gaandeweg ontdekken de speurders dat er echter iemand anders was die haar de laatste dagen belaagde en de stuipen op het lijf joeg.

Zo 3 maart 2019 | 16:00 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. More Than This. Rijkeluiszoon Breck Mulligan is al 38 uur vermist. Hij was veroordeeld voor drugsfeiten en moest een taakstraf uitvoeren. Tijdens het uitvoeren van die straf is hij spoorloos verdwenen. Op bewakingsbeelden is te zien dat hij werd aangevallen.

Za 2 maart 2019 | 01:05 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. Check Your Head. De 29-jarige Rachel Gibson schrijft een populaire column met relatieadvies in de Gotham Observer. De jonge vrouw lijdt aan een ernstige vorm van pleinvrees en heeft al meer dan twee jaar haar appartement niet verlaten. Haar uitgever slaat dan ook meteen alarm wanneer ze al meer dan vijf uur uit haar woning is verdwenen. Samantha en Vivian hebben de grootste moeite om te achterhalen wie verantwoordelijk is voor haar verdwijning want tussen alle fans met relatieproblemen die haar benaderen, zitten heel wat potentiële daders.

Wo 27 februari 2019 | 21:25 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. Transitions. Soliste Stefanie barst in tranen uit tijdens de repetitie van het kerkkoor. Wanneer ze niet komt opdagen voor de zondagsdienst en nadat hij haar ettelijke malen vruchteloos telefonisch probeerde te bereiken, begint de koorleider zich zorgen te maken. Wanneer hij na drie dagen nog steeds niets van haar hoort, stapt de man naar de FBI. Jack en zijn collega's starten meteen een zoektocht, maar buiten het feit dat ze in het verleden vaak van job en van uiterlijk veranderde, vinden ze niet meteen een veelbelovend spoor.

Wo 27 februari 2019 | 20:30 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. Lone Star. Vastgoedmakelaar Lance Hamilton verdwijnt spoorloos. Zijn secretaresse Olivia slaat alarm wanneer hij niet opduikt voor tal van afspraken. Jack en zijn team stellen meteen een onderzoek in. Ze stuiten op een web van intriges: Lance zou er meer dan één vriendin op nahouden, doet zaken met een crimineel om diens geld wit te wassen en in zijn open haard wordt een verast deel van een bebloed hemd aangetroffen.

Zo 24 februari 2019 | 17:55 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. Expectations. De hoogzwangere en seropositieve Megan Sullivan verdwijnt spoorloos na haar laatste check-up bij de gynaecoloog. Haar echtgenoot Brian vertelt de detectives dat hij geen idee heeft wat er met haar zou kunnen gebeurd zijn. Wat hij de agenten niet vertelt, is dat hij onlangs een affaire had.

Zo 24 februari 2019 | 17:00 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. The Road Home. De 18-jarige fietskoerier Brandon Parker wordt vermist. Martin, Sam en Danny onderzoeken de zaak en verhoren de collega's van de jongeman. Een van hen kon niet goed met hem opschieten, wat hem verdacht maakt. Dat dit een volledig verkeerd spoor is, wordt meteen duidelijk als de detectives ontdekken dat Brandons echte naam eigenlijk Matt Jameson is. Matt is een 15-jarige jongen die alleen moet instaan voor de opvoeding van zijn jongere broertjes en zusjes sinds hun drugverslaafde moeder hen in de steek heeft gelaten.

Zo 24 februari 2019 | 16:05 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. Check Your Head. De 29-jarige Rachel Gibson schrijft een populaire column met relatieadvies in de Gotham Observer. De jonge vrouw lijdt aan een ernstige vorm van pleinvrees en heeft al meer dan twee jaar haar appartement niet verlaten. Haar uitgever slaat dan ook meteen alarm wanneer ze al meer dan vijf uur uit haar woning is verdwenen. Samantha en Vivian hebben de grootste moeite om te achterhalen wie verantwoordelijk is voor haar verdwijning want tussen alle fans met relatieproblemen die haar benaderen, zitten heel wat potentiële daders.

Za 23 februari 2019 | 01:00 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Odds Or Evens. Ex-marinier Andy Reynolds werd tijdens zijn legerdienst in Japan veroordeeld voor verkrachting. Hij bracht er vijf jaar in de cel door. Sinds zijn terugkeer naar de States woont hij terug bij zijn moeder en werkt hij als automechanicien. Hij wordt echter geviseerd als hoofdverdachte in plaatselijke verkrachtingszaken. Wanneer hij op een ochtend naar zijn werk wil vertrekken, wordt hij opnieuw gearresteerd door de politie. Kort na zijn vrijlating verdwijnt hij spoorloos. De detectives van Jacks afdeling beginnen meteen een verwoede zoektocht naar Andy, maar al vlug beseffen ze dat ze ook zijn verleden bij het leger moeten uitspitten.

Wo 20 februari 2019 | 21:25 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Manhunt. De twaalfjarige Mike wordt voor de ogen van zijn moeder aan de schoolpoort ontvoerd door een vreemde man. Martin ziet alles gebeuren en alarmeert meteen zijn collega's. Iedereen begint een verwoede zoektocht. Hoofdverdachte is Brian Stone, een man die blijkbaar al sinds enkele maanden contact zoekt met Mike en die zich al vaker voor zijn oom heeft uitgegeven. Brian is een ex-leraar van wie wordt vermoed dat hij een ongewone interesse voor jongens heeft. Maar stilaan ontsluiert zich de tragische reden waarom hij Mike ontvoerde.

Wo 20 februari 2019 | 20:30 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Party Girl. De razend populaire Chelsea Prince, de erfgename van een gefortuneerde uitgever, verdwijnt nadat ze een acte de présence gaf op een hip societyfeestje. Haar chauffeur werd door haar ontvoerders zwaar toegetakeld en moet in kritieke toestand naar het ziekenhuis worden gebracht. Van Chelsea ontbreekt elk spoor. Jack en zijn team stellen meteen een onderzoek in. Voor hen wordt het een hele klus om te achterhalen wie verantwoordelijk is voor haar ontvoering want het tieneridool heeft heel wat stalkers en krijgt ook vaak met jaloerse reacties af te rekenen. Maar ook in het milieu van de nachtclubs heeft ze vrienden en vijanden. Plots duikt er via het internet een videoboodschap op van de gekidnapte Chelsea.

Zo 17 februari 2019 | 17:50 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 86 - Amerikaanse misdaadserie. The Litte Things. Het team zoekt naar Ethan Heller. Het vijf-jarige jongetje is ontvoerd voor zijn huis.

Zo 17 februari 2019 | 16:55 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. The Stranger. Leah Robinson verdwijnt spoorloos nadat ze een bezoek bracht aan een vernissage en er achtervolgd werd door een man. Dertien uur na haar verdwijning alarmeert haar man Ken het team van Jack Malone. Ken is een verzekeringsmakelaar en had onlangs een ontevreden en agressieve klant die Leah en hun zoon Pete thuis kwam bedreigen. Ken vermoedt dat hij mogelijk iets te maken heeft met de plotse verdwijning van zijn echtgenote. Maar dan blijken Kens recente levenswandel en affaires eveneens een zeer interessante piste.

Zo 17 februari 2019 | 16:00 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Odds Or Evens. Ex-marinier Andy Reynolds werd tijdens zijn legerdienst in Japan veroordeeld voor verkrachting. Hij bracht er vijf jaar in de cel door. Sinds zijn terugkeer naar de States woont hij terug bij zijn moeder en werkt hij als automechanicien. Hij wordt echter geviseerd als hoofdverdachte in plaatselijke verkrachtingszaken. Wanneer hij op een ochtend naar zijn werk wil vertrekken, wordt hij opnieuw gearresteerd door de politie. Kort na zijn vrijlating verdwijnt hij spoorloos. De detectives van Jacks afdeling beginnen meteen een verwoede zoektocht naar Andy, maar al vlug beseffen ze dat ze ook zijn verleden bij het leger moeten uitspitten.

Zo 17 februari 2019 | 13:30 Deutschland sucht den Superstar

Hier alle Kandidaten der 11. Castingshow: Maibritt Egger (16) aus Eckartsau Song: 'Rise Up" von Andra Day? Casting-Ort: Hamburg Sängerin zu werden und auf Bühnen für Menschen zu singen, um sie zu berühren, ist Maibritts größter Berufswunsch. Ihre Mutter sieht das eher zurückhaltender: 'Ich habe immer versucht, Maibritt von diesem Beruf abzubringen, aber es gelingt mir nicht. Das Singen ist ihr Leben.' Und sie ist auch stolz: 'Sie ist eine ganz tolle Sängerin." Die beiden haben ein sehr enges Verhältnis. 'Meine Mutter ist alleinerziehend und macht das so super. Sie unterstützt mich, ist für mich da und glaubt an mich', so Maibritt. Gerade weil sie ein sehr inniges Verhältnis haben, will Maibritts Mutter nur das Beste für ihre Tochter: 'Ich habe halt Angst davor. Ich weiß nicht, ob sie das Glück hat, vom Singen leben zu können. Mir ist es wichtig, dass sie einen sicheren Beruf hat. Ich weiß, was es heißt, tagtäglich Geld zu verdienen.' Doch die gerade mal 16-Jährige lässt sich nicht beirren: 'Ich bleibe wirklich dabei. Ich möchte Sängerin werden, das war schon immer mein Ziel und das werde ich auch erreichen.' Kann sie die Jury von ihrem Talent überzeugen? Marcel Schubert (20) aus Osnabrück Song: 'Dieser Weg" von Xavier Naidoo? Casting-Ort: Hamburg 'Ich bin bei der freiwilligen Feuerwehr in Osnabrück', stellt sich Marcel vor. 'Man weiß nie, was in den Einsätzen passiert. Der Melder geht, man wird zum Einsatz gerufen und das ist schon krass. Das ist wie ein Überraschungsmenü." Allerdings war er selbst noch nie bei einem Einsatz dabei, da er erst seit einem halben Jahr bei der Feuerwehr ist. Mit zwölf Jahren hat Marcel angefangen zu singen und selber Texte zu schreiben. 'Ich werde mich durchsetzen, indem ich meine emotionale und gefühlvolle Stimme zeige. Ich schaffe das schon, die Leute zu erreichen', so der 20-Jährige. Um das zu beweisen, hat sich Marcel ausgerechnet 'Dieser Weg" von Xavier Naidoo ausgesucht. 'Ich würde gerne mal einen hören, der das besser singt. Das kann ja nicht so schwer sein", frotzelt Dieter Bohlen. Wird Marcel ihm diesen Wunsch erfüllen? Jennifer Wojtynek (30) aus Schwarzenbruck Song: 'Ich lebe" von Christina Stürmer Casting-Ort: Bodensee 'Ich glaube, dass ich bei DSDS teilnehme, um noch einmal zu sehen, was in mir steckt', so Jenny. 'Natürlich will ich auch Superstar werden. Sonst würde ich es nicht probieren." Schon als Kind hat sie immer und überall gesungen. 'Tatsächlich habe ich mir das Singen selber beigebracht', sagt die Fränkin. Bei dem Musical 'All Shook Up' mit Elvis Presley Songs singt sie mit und das ist genau das, was sie machen möchte: 'Das macht mir so unglaublich viel Spaß.' Jenny ist Single und auf der Suche nach einem Mann: 'Ich habe bis jetzt einfach noch nicht den Richtigen gefunden. Es wäre schön, wenn ein Mann an meiner Seite wäre.' Die Büroangestellte nutzt DSDS nicht nur als Gelegenheit zu zeigen, was sie gesanglich drauf hat, sondern auch als Aufruf: 'Liebe Männer da draußen in Deutschland: Wer mich sieht und eine Liebe fürs Leben sucht, der darf sich gerne bei mir melden.' Vor dem Auftritt schätzt sie sich selbst ein: 'Ich glaube schon, dass ich gut singe, aber wenn Dieter mir eine harte Kritik gibt, dann raste ich komplett aus und weine dann.' Wird sie Dieter von ihrem Talent überzeugen oder wird der sie zum Weinen bringen? Anastasia Delmukhamedova (29) aus Leipzig Song: 'Toy" von Netta? Casting-Ort: Hamburg Anastasia hat zum Casting eine Spitzenmaske angelegt, um damit ihr geheimnisvolles Wesen zu unterstreichen. Auf ihr Äußeres legt sie so viel Wert wie möglich: 'Zum Glück hat die Natur mir schon viel gegeben. Deswegen will ich nichts verstecken, außer mein Gesicht.' Zum Casting kommen die 29-Jährige und ihre Mutter sogar im Partner-Look: 'Das zeigt, dass sie der größte Fan von mir ist, und dass sie auch einen guten Geschmack hat.' Obwohl die Leipzigerin gerade als Model-Hostess arbeitet, träumt sie davon, den Gesang zu ihrem Hauptberuf zu machen. Zu Anastasias Talenten gehören aber auch das Tanzen und Malen. 'Anastasia Del ist keine künstliche Figur – ich spiele das nicht', sagt sie über sich selber. Ihrer Meinung nach ist ihre Stimme ganz besonders: 'Ich kann sehr hoch und auch sehr tief singen. Ich bin nicht sicher, ob Whitney Houston oder Mariah Carey das auch können. Ich werde Deutschlands neuer Superstar, weil ich eine russische Seele habe. Ich werde zeigen, was das heißt', so Anastasia vor ihrem Auftritt. Für Dieter Bohlen hat sie ein ganz besonderes Geschenk dabei: Ein selbstgemaltes Porträt des Pop-Titan. Der stellt die alles entscheidende Frage: 'Malst du besser oder singst du besser?" Chiara D´Amico (17) aus Frankfurt Song: 'Ich will immer wieder. dieses Fieber spür´n" von Helene Fischer Casting-Ort: Drachenfels Chiara hat zur Unterstützung ihre Mama und ihre beste Freundin mitgebracht. Sie ist in Deutschland geboren, hat aber italienische Wurzeln: 'Mein Papa und meine Mama sind Italiener. Dementsprechend kann ich auch fließend italienisch.' Der Stil der 17-Jährigen ist sehr auffällig, sie liebt es knallige Farben anzuziehen. Die Familie ist ihr das Wichtigste: 'Ich bin zu 80% mit meiner Familie zusammen und zu 20% habe ich einen kleinen, aber engen Freundeskreis.' Bei Chiara zuhause ist immer etwas los: 'Es ist nie Ruhe. Mama und Papa schreien, meine Geschwister schreien und ich schreie natürlich mit.' Kann das italienische Schlager-Girl mit ihrem Temperament, ihrem Gesang und ihrem Style die Jury beeindrucken? Moritz Bierbaum (26) aus Karben Song: 'To Where You Are" von Josh Groban? Casting-Ort: Drachenfels Moritz ist hauptberuflich Musicaldarsteller. Er hat während seiner Ausbildung schon kleinere Rollen gespielt und direkt danach das Angebot bekommen, den kleinen Prinzen zu spielen. Schon seit drei Jahren steht Moritz für das Musical auf der Bühne. 'Der kleine Prinz ist eine sehr tiefgründige Geschichte, die einem durch die Blume sagt, dass materielle Dinge nicht so wichtig sind wie Gefühle oder die Liebe. Man soll nicht immer nur mit Dollarzeichen durch die Gegend laufen, sondern auch mit Herzen in den Augen', so Moritz über seine Rolle. Zum Casting kommt er sogar in seinem Kostüm als kleiner Prinz und zieht die Aufmerksamkeit auf sich. Er weiß genau: 'Ich habe meine Stimme unter Kontrolle, habe eine gute Gesangsausbildung und bin sehr ehrgeizig wenn es um meine Ziele geht. Ich kämpfe um das, was ich erreichen möchte.' Besonderen Respekt hat er vor Dieters Feedback: 'Dieter Bohlen ist ein Name und er weiß, was er tut und sagt.' Für seine Performance von 'To Where You Are" legt er den Mantel des kleinen Prinzen ab. Kann er auch als Moritz mit einer Pop-Nummer die Jury berühren? Jasmin Reinhardt (21) aus Bremerhaven Song: 'Take A Bow" von Rihanna Casting-Ort: Hamburg Weil Jasmin ihren Vornamen nicht mag, nennt sie sich Jasy: 'Das passt besser zu mir. Alle sagen 'Crazy Jasy'. Ich bin einfach verrückt.' Schon mit 12 Jahren hat sie sich ihr erstes Piercing gestochen und bis heute sind einige dazu gekommen. 'Ich habe alle selbst gestochen, nur mein Zungen-Piercing nicht." Bereits mit 16 Jahren ist Jasy Mutter geworden. Nach der Trennung von ihrem Ex-Freund, wohnt sie alleine mit ihre Tochter zusammen. 'Heute Morgen habe ich noch ein Küsschen bekommen mit 'Mama, viel Glück'", erzählt sie stolz. Die Musik bedeutet der jungen Mutter sehr viel: 'Sie ist mein Leben. Ich bin mit der Musik groß geworden und das liegt auch einfach in meiner Familie. Wenn ich anderen Menschen etwas vorsinge, bekommen die direkt Gänsehaut oder Tränen in den Augen.' Ob die Jury auch Gänsehaut bekommt? Valentin Mehinagic (20) aus Berlin Song: 'Blame It On Me" von George Ezra? Casting-Ort: Hamburg Valentin kommt gerade von seinem Auslandsjahr in Australien zurück: 'Ich war nicht ganz so motiviert zu arbeiten und wollte eher das Land kennenlernen. Ich bin sechs Monate rumgereist. Danach war ich noch auf Bali, dann nach Los Angeles und New York und dann war auch Schluss mit dem Geld. Ich habe viel gesehen und dazu gelernt.' Der BWL-Student sagt von sich selber, dass er ein 'lustiger, netter, cleverer und abgespacter Mensch ist. Seine beste Freundin Clara unterstützt Valentin beim Casting und kennt seine Stimme: 'Der kann echt gut singen. Im Laufe der letzten Jahre gab es auch echt eine Verbesserung.' Das will der Berliner nun auch der Jury beweisen. Marcel Hauser (26) aus Neu-Rum Song: 'You Are The Reason" von Calum Scott? Casting-Ort: Bodensee Marcel hat einen halben Zoo bei sich zu Hause: 'Ich bin ein totaler Freak, wenn es um Reptilien geht.' Unter anderem beherbergt er einen dreijährigen Bartagame und ist zudem Besitzer von zwei Chihuahuas: 'Wir sind alle drei klein, aber oho. Klein aber fein.' Die Familie ist das wichtigste für den Altenpfleger: 'Wir helfen uns gegenseitig, wir sind einfach wie die Gummibärenbande.' Das Singen bedeutet dem Tiroler sehr viel, für ihn ist es eine Art sich auszupowern und ein Weg, um negative Gedanken loszuwerden. 'Musik reinigt die Seele', sagt Marcel. Viel Zeit verbringt der 26-Jährige bei den Tiroler Hell Devils, einer Krampus Gruppe: 'Wir erschrecken Menschen. Das ist ein Brauchtum in Österreich." Die Jury muss sich also warm anziehen: 'Liebe Jury, ich bin zwar klein, aber gemein. Nehmt euch in Acht!' Kann Marcel mit 'You Are The Reason" von Calum Scott die Herzen der Jury erreichen? Anastasia van Lent (21) aus Hamburg Song: 'Keiner ist wie Du" von Sarah Connor Casting-Ort: Hamburg Anastasia singt schon seit sie klein ist und hat sogar durch DSDS mit dem Singen angefangen. Ihr Casting ist ihr erster richtiger Auftritt: 'Ich bin sehr nervös.' Zur Unterstützung hat sie ihre Oma und ihren kleinen Bruder mitgebracht. 'Ich glaube an meine Enkeltochter, ich habe sie schon oft singen hören, und sie hat wirklich eine wunderbare Stimme', so die stolze Oma. Die Studentin hat ein klares Ziel: 'Ich bin natürlich hier, um Deutschlands Superstar zu werden. Ich kann es auch schaffen, weil ich eine geborene Künstlerin bin.' Die Jury ist auf Anhieb begeistert von ihrer Ausstrahlung und ihrem Aussehen – kann sie auch mit ihrem Gesang beeindrucken und den gelben Zettel mit nach Hause nehmen? Ibrahim Bayka (25) aus Weingarten Song: 'Blurred Lines" von Robin Thicke feat. T.I. & Pharrell Williams Casting-Ort: Bodensee Ibrahim studiert Wirtschaftsingenieurwesen. In seiner Freizeit treibt der 25-Jährige viel Sport. Früher war es Thai-Boxen und WingTsun, heute konzentriert er sich auf Fitness und Kraftsport. Nebenbei hilft er im Friseurladen seines Vaters aus und weiß um die Bedeutung des ersten Eindrucks: 'Das erste Bild ist das Erscheinungsbild. Wenn man da schon Sympathie aufgebaut hat, dann kann nichts mehr schief gehen!" Doch nicht nur damit will er beeindrucken, sondern auch mit seiner kraftvollen Stimme. Georgios Alatsas (30) aus Ludwigshafen Song: 'Hero" von Enrique Iglesias? Casting-Ort: Hamburg Der gebürtige Mannheimer war 2018 Teilnehmer bei der 'Bachelorette'. Bereits da hat er mit seinem Gesang begeistert: 'Ich war derjenige, der mit seiner Gitarre und seinem Gesang die erste und schnellste Rose bekommen hat.' Das war für ihn die Bestätigung, seiner Leidenschaft nachzugehen. Mit der 'Bachelorette" hat es leider nicht geklappt, doch sein Liebesglück hat der gebürtige Grieche mit seiner Freundin Bana trotzdem gefunden: 'Sie unterstützt mich bei allem und ich unterstütze sie. Wir freuen uns auf das Abenteuer, was uns zusammen erwartet.' Mit seiner Ausstrahlung und seiner Stimme will Jorgo die Herzen der Menschen berühren: 'Ich bin 30 – das heißt, es ist meine letzte Chance und ich bin endlich da, wo ich hingehöre.' Ausgestattet mit einer Rose für Oana und seiner Gitarre stellt sich Jorgo der Jury. Für Dieter gibt es ein besonderes Geschenk: Ein Foto von ihm und seiner Carina, da Jorgo und seine Freundin an dem Tag zusammenkamen, an dem Dieter das Foto gepostet hatte. Seine Herzdame darf auch vor die Jury kommen, überreicht den Herren jeweils eine Rose und unterstützt ihren Jorgo aus nächster Nähe. Mit 'Hero' von Enrique Iglesias will er die Herzen der Jury berühren. Aber das ist noch längst nichts alles! Nach seinem Auftritt greift Jorgo in seine Tasche, geht vor Bana in die Knie und sagt: 'Ich liebe dich, wir kennen uns schon seit über einem Jahr, wir haben es jetzt gepackt durch die Motivation von Herr Bohlen und ich hoffe, der Ring passt dir. Willst du meine Frau werden?' Während seine Freundin weint, singt Xavier im Hintergrund leise 'You Are So Beautiful'. Wird Jorgo ein Doppeltes Ja bekommen? Geht er mit Recall-Zettel und glücklich verlobt nach Hause?

Za 16 februari 2019 | 00:55 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Blood Out. Ambulancier Cole Warren verdwijnt spoorloos nadat hij het slachtoffer van een schietpartij tussen rivaliserende bendes naar het ziekenhuis bracht. Noch zijn vriendin noch zijn collega weet wat er met hem is gebeurd. Terwijl Jack probeert afscheid te nemen van zijn overleden vader, onderzoeken zijn detectives alle mogelijke sporen die naar de vermiste ambulancier kunnen leiden. Ze ontdekken al snel dat Cole ooit zelf tot een bende behoorde, maar dat hij nu zijn leven wijdt aan het helpen van gewonden en het bestrijden van bendes.

Wo 13 februari 2019 | 21:25 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Neither Rain Nor Sleet. Het bedrijfsvoertuig van postbode Rosie Diaz wordt verlaten aangetroffen nabij een brug. Blijkbaar werd het voertuig aangereden. Van Rosie ontbreekt elk spoor. Haar lading, waaronder honderden exemplaren van een nieuwe videogame, werd door haar belagers ontvreemd. Vivian, Sam en hun collega's stellen meteen een onderzoek in naar Rosies verdwijning. Volgens haar baas en tevens ex-vriend Scott bood Rosie onderdak aan enkele adoptiekinderen, Chantal en Malcolm. Zij werden enkele dagen eerder in een instelling geplaatst. Voor de speurders zijn er alvast meteen heel wat pistes die met Rosies verdwijning te maken kunnen hebben.

Wo 13 februari 2019 | 20:30 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Volcano. De autistische Ian Norville maakt met zijn broer Eliot en zijn klasgenoten een uitstap naar het wetenschappelijk museum. Plots raakt hij zo onder de indruk van een dinosaurusskelet dat hij een aanval krijgt en wegloopt. Niemand slaagt erin hem terug te vinden. Jack en zijn team worden ingeschakeld om de jongen te lokaliseren. Voor hen wordt het een ongewone zoektocht want ze hebben weinig ervaring met autistische kinderen.

Zo 10 februari 2019 | 17:55 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Rage. De ochtend na een incident in haar boksclub verdwijnt de 27-jarige lerares Claire Hunter spoorloos. De detectives proberen te achterhalen wat dat voorval met haar plotse verdwijning te maken heeft, maar al vlug ontdekken ze dat ze om een heel andere reden de benen nam en bovendien leerling Ray met zich meenam. Claire was als kind zelf het slachtoffer van mishandeling en nu ze te weten is gekomen dat ook Ray mishandeld wordt, wil ze de jongen tegen zijn ouders beschermen.

Zo 10 februari 2019 | 17:00 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 82 - Amerikaanse misdaadserie. Patient. Het team doet onderzoek naar de verloofde van een vermiste therapeut. Ze denken dat ze hem bedroog.

Zo 10 februari 2019 | 16:55 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 82 - Amerikaanse misdaadserie. Patient. Het team doet onderzoek naar de verloofde van een vermiste therapeut. Ze denken dat ze hem bedroog.

Zo 10 februari 2019 | 16:05 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Blood Out. Ambulancier Cole Warren verdwijnt spoorloos nadat hij het slachtoffer van een schietpartij tussen rivaliserende bendes naar het ziekenhuis bracht. Noch zijn vriendin noch zijn collega weet wat er met hem is gebeurd. Terwijl Jack probeert afscheid te nemen van zijn overleden vader, onderzoeken zijn detectives alle mogelijke sporen die naar de vermiste ambulancier kunnen leiden. Ze ontdekken al snel dat Cole ooit zelf tot een bende behoorde, maar dat hij nu zijn leven wijdt aan het helpen van gewonden en het bestrijden van bendes.

Zo 10 februari 2019 | 13:30 Deutschland sucht den Superstar

Hier alle Kandidaten der 10. Castingsendung: Alexander Zankl (22) aus Haag Song: 'Hero" von Family Of The Year Casting-Ort: Bodensee Alexander, Azubi zum Kaufmann im Groß- und Außenhandel, hat ein sehr gutes Verhältnis zu seiner Zwillingsschwester. Ein dramatisches Ereignis hat das Leben der Familie verändert. 2014 hatte Alexander einen schweren Motorradunfall. Beim Überholen eines LKWs ist er mit ca. 120 km/h in einen Traktor gekracht. Nach einer 9-stündigen OP lag er einen Tag im künstlichen Koma: 'Der beste und schlimmste Moment zugleich war in der Nacht an seinem Bett. Obwohl er im Koma lag, haben wir mit ihm geredet, und er hat meine Hand gedrückt. Das war ein Moment, den vergisst man nicht. Das geht einem sehr nahe!", so Patricia. 'Ich war jeden Tag bei ihm, weil es für mich als Zwillingsschwester total schlimm war. Ich habe ihm in der Zeit sogar ein Lied geschrieben." Trotz des schweren Unfalls hat der 22-Jährige das Motorradfahren nicht aufgegeben und hat heute wieder Freude an seinem Hobby. Seine allergrößte Leidenschaft ist aber die Musik: 'Wenn ich meine Gitarre in der Hand habe und anfange zu singen, dann bin ich in meiner eigenen Welt und kann alles um mich herum vergessen", so Alexander. 'Ich hatte die Kraft, mich wieder auf das Motorrad zu setzen. Ich bin ein Kämpfer! Und jetzt kämpfe ich für meinen Traum, Superstar zu werden!" Tabea Lehner (21) aus Salzburg Song: 'If I Were A Boy" von Beyoncé Casting-Ort: Bodensee Tabea studiert sowohl Recht & Wirtschaft, als auch Jura. Außerdem arbeitet die 21-Jährige als Nostalgiefotografin in einem Freizeitpark, malt gerne und spielt Golf. Auch auf Instagram ist sie aktiv und hat bereits 34.000 Followern. Tabeas Plan A ist es Sängerin oder auch Schauspielerin zu werden. 'Ich habe sehr viel geübt und habe dann einen Musikproduzenten kennengelernt. In einem Tonstudio habe ich eigene Songs aufgenommen, die ich selbst geschrieben habe", erzählt die Österreicherin. Die Jury findet Tabea großartig, und sie ist deswegen auch schon sehr aufgeregt. Denn ihr größter Wunsch ist es, in den Recall zu kommen: 'Ich hoffe auf das Beste und werde die Jury mit ganz viel Emotion überzeugen!" Agustina Solange Fernandez (23) aus Köniz bei Bern Song: 'Read All About It, Pt. III" von Emeli Sande´ Casting-Ort: Bodensee Aufgewachsen in Bern, war Agustina ab 2013 für vier Jahre mit ihrer Familie in ihrem Heimatland Argentinien. 'Die ersten zwei Jahre in Argentinien waren eine Qual. Ich konnte mich nicht einleben", blickt die 23-Jährige zurück. 'Ich habe mit meiner Mutter darüber geredet und mich entschieden, wieder zurück in die Schweiz zu ziehen." Natürlich vermisst sie ihre Familie sehr, die nach wie vor in Buenos Aires lebt. Eineinhalb Jahre hat sie sie nicht mehr gesehen. Per Videobotschaft drücken sie Agustina für ihr Casting die Daumen und schicken aufmunternde Worte. 'In solchen Momenten hätte ich schon gerne meine Mama bei mir. Meine Mama gibt mir immer die Stärke", sagt sie danach mit Tränchen in den Augen. Als sie vor der Jury steht, sind die aber schon wieder getrocknet. Mit 'Read All About It, Pt. III" von Emeli Sande möchte sich Agustina in den Recall singen. Natali Vrtkovska (23) aus Neustadt Song: 'Give It To Me Right" von Melanie Fiona Casting-Ort: Bodensee Natali ist Kauffrau für Versicherungen und Finanzen, in ihrer Freizeit macht sie sehr viel Sport, vor allem Fitness. 'Ich tanze sehr gerne zu HipHop, Dancehall und Reggaeton", so die 23-Jährige und kündigt an: 'Ich hole mir den Recall-Zettel auf jeden Fall mit dem Tanzen. Ich denke, wenn man tanzen und noch dazu vielleicht nicht schlecht singen kann, kann man auf jeden Fall beeindrucken." Natali hofft, mit ihrer Performance von 'Give It To Me Right" von Melanie Fiona die Jury beeindrucken zu können. 'Ich liebe diese Musikrichtung und deswegen denke ich, ich werde es absolut fühlen. Ich werde auf jeden Fall mein Bestes geben!" Christoph Szabo (18) aus Wuppertal Song: ' Diggi, daggi, schurry, murry" von Wolfgang Amadeus Mozarts Bastien und Bastienne, K. 50, 'New York, New York" von Frank Sinatra Casting-Ort: Drachenfels Christoph macht in Wuppertal sein Abi und jobbt nebenbei in einem 5 Sterne Hotel. Nach der Trennung seiner Eltern hat sich sein Leben komplett verändert. 'Das hat mich schon sehr mitgenommen. Ich habe mit dem Trainieren angefangen und habe dadurch innerhalb von eineinhalb Jahren 45 Kilo abgenommen", erzählt der Schüler. Zu seinen großen Vorbildern zählt er seine Urgroßmutter, die eine große Schauspielerin und Sängerin in Ungarn war. Der 18-Jährige ist auch ein großer Frank Sinatra Fan, dessen klassischen Stil er etwas aufpeppen möchte. Seit sieben Jahren singt Christoph Opern und will nun mit seiner Bass-Stimme die Juroren beeindrucken. Vorbereitet hat er nicht nur zwei Musiktitel, sondern auch eine Rumba und fordert Oana zum Tanz auf. Wird Christoph mit Stimme und Hüftschwung überzeugen? Nicole Ferreira da Rocha (24) aus Hamburg Song: 'Flashlight" von Jessie J Casting-Ort: Hamburg Nicole, 24 Jahre aus Hamburg, arbeitet als Kellnerin und ist ein bekanntes DSDS-Gesicht. Bereits 2011 hat sie mit 16 Jahren an der Castingshow teilgenommen und nach ihrem ersten Auftritt vor der Jury war Dieter begeistert: 'Mega geil! Wenn du nicht völlig geisteskrank bist, müsstest du ins Finale kommen." In der gleichen Staffel war auch Pietro, und sie freut sich auf ein Wiedersehen. 'Ich bin gespannt, ob er mich wiedererkennt", so Nicole. Und natürlich hat er sie nicht vergessen, denn sie waren gemeinsam auf den Malediven im Auslands-Recall. 'Ich fand dich und Sarah mit Abstand am besten", so der heutige Juror. Leider war für die damals 16-Jährige in der letzten Recall-Runde Schluss, wo sie an sich selbst scheiterte. 'Ich habe den Text vergessen", erinnert sich die Hamburgerin. Nach acht Jahren will Nicole ihr Gesangstalent noch mal der Jury beweisen und sich mit 'Flashlight" von Jessie J in den Recall singen. Annabel Wolf (30) aus Hamburg Song: 'Sex Tape" von Katja Krasavice Casting-Ort: Hamburg 'Ich stehe auf alles, aber nicht auf Langeweile!" Annabel aus Hamburg arbeitet als Curvy Model und möchte jeden Tag zu etwas Besonderem zu machen. Auf Instagram zeigt sich die 30-Jährige ihren 46.000 Followern in immer wieder neuen Ouftits und verdient damit auch ihr Geld: 'Kurven sind einfach geil! Ich bin einfach tasty. Wie ein saftiger Burger." Für ihr Casting hat sie 'Sex Tape" in ihrer eigenen Version vorbereitet. Ob sie mit dem Rap und ihren Kurven die Jury überzeugen kann? Mohamed Salem (20) aus Berlin Song: 'Hero" von Enrique Iglesias, 'Ist da jemand" von Adel Tawil Casting-Ort: Hamburg 'Seit meiner Kindheit habe ich DSDS geguckt, und ich wollte dabei sein. Verreisen und Gratis Urlaub haben", so Mohamed. Bereits in der 14. Staffel hat er teilgenommen. Unvergessen seine Vorstellung mit dem deutschen Reisepass in der Hand: 'Ich bin deutscher Kanacke." Rückblickend sagt Mohamed: 'Ich war noch jung, hatte sehr viel Zittern in der Stimme, die Töne versemmelt und dann habe ich viermal Nein bekommen." Mit Unterstützung seiner Freunde und seiner Freundin ist er zum Casting nach Hamburg gereist und dieses Mal soll alles anders werden. Doch plötzlich ziehen dunkle Wolken am Liebeshimmel auf. Seine Freundin macht im DSDS-Warteraum mit ihm Schluss. 'Sie hat sich von mir getrennt, weil sie zu eifersüchtig ist. Dabei habe ich gar nichts gemacht", ist der Berliner niedergeschlagen. Wird sie ihn wirklich im Stich lassen? Und wie wird er nach so einem Ereignis vor der Jury performen können? Denn Mohameds allergrößter Wunsch ist es, endlich den gelben Recall-Zettel in den Händen zu halten und dafür wird er kämpfen! Aleksandra Milosevic (25) aus Basel Song: 'Dye My Hair" von ALMA Casting-Ort: Bodensee Aleksandra ist Juristin, aber sie hat sich für sechs Monate eine Auszeit genommen, weil ihr Gesang, Schauspiel und auch Moderation sehr wichtig sind. Nebenbei arbeitet sie für Promotionsagenturen, lernt Klavierspielen und geht zum Boxen. Wenn es bei DSDS nicht klappen sollte, hat die 25-Jährige schon einen Plan B: 'Ich werde Nachrichtensprecherin." Auch die Jury darf ihr Moderationstalent kennenlernen. Daraufhin hat Dieter schon einen Wunsch, bevor sie anfängt zu singen: 'Ich würde mir wünschen, dass du beim Singen mehr Power gibst, als gerade bei der Moderation .' Wird ihr das gelingen? Annie Menzel (27) aus Oberhausen Song: 'Homesick" von Dua Lipa? Casting-Ort: Bodensee Annie arbeitet als Fototrainerin: 'Ich trainiere Fotografen unter anderem im Kundenumgang und mache mit ihnen verschiedene Kreativübungen." Sie liebt es, neue Leute kennenzulernen und neue Erfahrungen zu sammeln – deswegen ist sie bei DSDS. Aber natürlich spielt auch die Musik in Annies Leben eine große Rolle: Ihr Freund, ein Komponist, hat eine Sängerin gesucht, und so haben sich die beiden musikalisch und privat gefunden. Dass Annie alleine zum Casting angereist ist, hat einen Grund: 'Ich kann mich so besser auf meine Performance konzentrieren. Meine Familie ist sehr musikalisch und das würde mich unter Druck setzen, weil ich weiß, wie kritisch die auch sein können.' Angst zu versagen, hat sie trotzdem: 'Wenn man zu so einem Casting geht, hat man ja auch Erwartungen.' Bevor Annie vor die Jury tritt, schließen Xavier und Pietro eine ungewöhnliche Wette ab. Nur aufgrund ihres Vornamens glaubt Xavier, dass Annie singen kann, Pietro hält dagegen. Welcher der Juroren wird am Ende Recht bekommen? Miran Samija (29) aus Ansfelden Song: 'Angels" von Robbie Williams? Casting-Ort: Bodensee Der Fahrlehrer hat klare Erwartungen von seinem Auftritt bei DSDS: 'Ich erwarte von mir, dass ich die Jury wirklich beeindrucke mit meiner Präsenz, meinem Gesang und dass ich weiterkomme.' Obwohl Oana sehr kritisch ist, was das Tanzen angeht, möchte Miran mit seinen Bewegungen bei ihr punkten: 'Ich hoffe, dass sie auf mich eingeht, wenn ich mit ihr flirte.' Nicht nur das Singen ist eine seiner Leidenschaften. 'Ich möchte zeigen, dass Autofahren wirklich eine super Sache ist', sagt der Österreicher über seinen Job. Dieter Bohlen warnt Miran im Voraus aufgrund seiner Songauswahl: 'Man denkt immer, dass 'Angels´ von Robbie Williams leicht ist. Aber eigentlich ist das ein echt schwieriger Song." Kann Miran die Jury überzeugen? Joli Francisco (18) aus Berlin Song: 'Runnin' " von Naughty Boy feat. Beyonce´ & Arrow Benjamin Casting-Ort: Hamburg Joli hat mit ihrer Mutter ein sehr freundschaftliches Verhältnis und wohnt mit ihr zusammen. 'Eigentlich sucht sie immer Rat bei mir, wir erzählen uns alles gegenseitig, und ich unterstütze sie bei allem hundertprozentig', so Jolis Mutter. Neben der Musik geht die 18-Jährige in ihrer Freizeit oft zum Sport: 'Ich habe eine Personaltrainerin. Ich könnte auch alleine Sport machen, aber ich bin immer so faul.' Das bestätigt auch ihre Personaltrainerin: 'Joli ist ein sehr ehrgeiziger Mensch, aber sie braucht für alles einen Arschtritt und alles Neue ist immer erstmal nicht gut.' Ziele haben die beiden mit dem intensiven Training aber schon erreicht: 'Als ich angefangen habe zu trainieren, war ich sogar noch 10 Kilogramm schwerer.' Jolis Motivation ist für DSDS gut auszusehen und sich generell fitter zu fühlen. Ihr Motto ist klar: 'Wer schön sein will, muss leiden und wer Superstar werden will, erst recht. Ich bin dafür bereit, also macht euch auf etwas gefasst.' Kann Joli die Jury von ihrem Superstar-Potential überzeugen? Lukas Kepser (24) aus Kranenburg Song: 'All I Want" von Kodaline? Casting-Ort: Drachenfels Lukas war ein großes Tennistalent, und er hatte immer den großen Wunsch, Profi zu werden. Mit 16 Jahren platzte dieser Traum durch zwei Hüftoperationen: 'Hüftdysplasie wurde festgestellt. Laut der Ärzte sahen meine Hüften damals schon wie die von einem 65-Jährigen Mann aus. Der Rat war eigentlich, fast gar kein Tennis mehr zu spielen.' Durch das Tennis-Aus rückte die Musik immer näher in seinen Fokus: 'Deswegen bin ich vielleicht sogar ein bisschen froh darüber. Musik bedeutet mir so viel, und ich brauche das einfach als Ausgleich. Ich verarbeite viel durch die Musik und sie tut mir gut.' Der Tennistrainer und BWL-Student wohnt bei seinen Eltern. Durch seine Mutter ist Lukas zur Musik gekommen – sie hat ihm das Singen beigebracht. Auch sein Vater steht hinter ihm: 'Lukas ist sehr musikalisch und ich bin fest davon überzeugt, dass er das Zeug dazu hat, sehr weit zu kommen.' Positiv eingestellt wagt Lukas den Schritt vor die Jury: 'Liebe Jury, ich habe mich warm gespielt, freue mich jetzt auf euch, bin heiß und werde alles geben!'

Wo 6 februari 2019 | 21:25 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Penitence. De gedetineerde James MacAvoy is al 42 uur vermist. Zijn zus Laura alarmeert Jack en zijn team en smeekt hen op zoek te gaan naar haar broer, die overigens binnen twee weken zou worden vrijgelaten. Zij is ervan overtuigd dat James niet ontsnapt is na een opstand van de gevangenen, zoals de cipiers beweren. Volgens haar hadden enkele cipiers het op zijn leven gemunt. Bovendien blijkt er ook nog een andere gevangene vermist te zijn: Damon Ferris. Jack, Martin en Vivian bijten zich vast in een buitengewoon verdwijningsonderzoek en proberen op te boksen tegen de vooroordelen over de 'ontsnapte', zogezegd voortvluchtige James en Damon.

Wo 6 februari 2019 | 20:30 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. 4.0. De vijftienjarige Tara Patterson is een voorbeeldige studente. Ze heeft zelfs al concrete plannen om aan Harvard te gaan studeren, tot ze plots spoorloos verdwijnt. Haar moeder, die alleen instaat voor haar opvoeding, alarmeert de politie. Jack en zijn team beginnen meteen een verwoede zoektocht naar de vermiste tiener. Ze ontdekken dat Tara zich de voorbije maanden steeds vreemder ging gedragen: ze gaf haar fel gekoesterde plaats in het zwemteam op, ze schreef tegen betaling essays voor andere leerlingen, en ze gebruikte drugs om haar prestaties te verbeteren. Maar wat ze voor iedereen geheim hield, was haar zwangerschap. En net die onverwachte wending in haar leven heeft mogelijk alles te maken met haar verdwijning.

Zo 3 februari 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. When Darkness Falls. De gezondheid van Jacks vader gaat zienderogen achteruit. Hij wil zich zelfs niet meer laten behandelen. Jack besluit niet meer van zijn zijde te wijken en beseft dat het voor hen beiden een erg zware periode zal worden. Sam ontfermt zich over een jonge vrouw die op straat gevonden werd en aan een zware vorm van geheugenverlies lijdt. Ze herinnert zich niet meer wie ze is, noch wat haar overkwam. Sam probeert haar te helpen.

Zo 3 februari 2019 | 16:50 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. When Darkness Falls. De gezondheid van Jacks vader gaat zienderogen achteruit. Hij wil zich zelfs niet meer laten behandelen. Jack besluit niet meer van zijn zijde te wijken en beseft dat het voor hen beiden een erg zware periode zal worden. Sam ontfermt zich over een jonge vrouw die op straat gevonden werd en aan een zware vorm van geheugenverlies lijdt. Ze herinnert zich niet meer wie ze is, noch wat haar overkwam. Sam probeert haar te helpen.

Zo 3 februari 2019 | 15:55 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Freefall. Jimmy, een collega van agent Max Cassidy, wordt vermoord aangetroffen terwijl ze samen aan een dossier rond industriële spionage werkten. Kort daarna verdwijnt Max spoorloos. Jack wordt meteen opgeroepen omdat Max een vriend van hem is. Hij heeft hem elf jaar geleden zelfs aan zijn vriendin Anne gekoppeld. Jack vraagt zich af wat er met Max is gebeurd en probeert de laatste, cruciale momenten voor zijn verdwijning te reconstrueren.

 Meer