Je vindt hier de programma's van Emotie op tv We hebben de volgende programma's voor Emotie Star Trek: Generations: Morgen - IMDB * 6.6 - Film, Captain Jean Luc Picard en de crew van de Enterprise D komen in een zwaar gevecht met Soren, een wetenschapper die sterren vernietigt in een poging om toegang te krijgen tot de mysterieuze Nexus. Data die sinds kort een. Ridiculousness: Overmorgen - Amusement, Seizoen 15 Aflevering 19 Chanel and Sterling CXLIX In een nieuwe aflevering van Ridiculousness. Young Guns II: Overmorgen - Film, Samen met zijn oude makkers Doc en Chavez en drie nieuwe kompanen gaat Billy The Kid weer op pad. De tijden zijn echter veranderd en de boeren en grootgrondbezitters laten de macht van het geld spreken en trachten hun economische. Jane the Virgin: Overmorgen - Drama, Serie, Seizoen 4 Aflevering 8 van 17 Chapter Seventy Two Nadat Jane en Rafael besluiten Mateo naar. Media Inside: Overmorgen - Amusement, Seizoen 1 Aflevering 4 van 5 BNNVARA Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen geven hun scherpe,. De Hofbar: 26/01 - Informatief, Seizoen 5 Aflevering 3 van 20 PowNed Politiek programma waarin Rutger Castricum ruimte geeft aan. De Hofbar: 27/01 - Informatief, Seizoen 5 Aflevering 3 van 20 PowNed Politiek programma waarin Rutger Castricum ruimte geeft aan. Barati & Debargue spelen Debussy, Brahms & Franck: 29/01 - Muziek, Violist Kristog Barati en pianist Lucas Debarque bundelen de krachten in een duoconcert tijdens de 25. Seong-Jin Cho speelt Debussy, Schumann & Chopin: 29/01 - Muziek, De Zuid Koreaanse pianist Seong Jin Cho brengt een eerbetoon aan Claude Debussy ter ere van diens. Brahms - Ein deutsches Requiem, Op. 45: 30/01 - Muziek, Johannes Brahms' Ein deutsches Requiem, Op. 45, schenkt de levenden troost met religieuze teksten die.

Emotie op tv (overige uitzendingen NL)

Overmorgen | 19:30 Jane the Virgin

Seizoen 4 - Aflevering 8 van 17 - Chapter Seventy-Two Nadat Jane en Rafael besluiten Mateo naar een nieuwe school te sturen, voelen ze zich schuldig als ze moeten liegen om hem op de school te krijgen. Nadat Xo Rogelio heeft overtuigd om in therapie te gaan, zijn ze allebei verrast door de emoties die bovenkomen. Ondertussen heeft Petra grote problemen en niemand om hulp aan te vragen, zelfs niet aan Rafael.

Overmorgen | 22:05 Media Inside

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 5 - BNNVARA Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen geven hun scherpe, uitgesproken en vrolijke blik op de media. Want socials, radio, podcasts, print en televisie brengen onophoudelijk informatie, meningen, verhalen, emoties en ergernissen. Samen met twee wisselende gasten nemen Gijs en Marcel de hoogte- en dieptepunten van de voorbije mediaweek door.

Di 26 januari 2021 | 22:10 De Hofbar

26/01 - Informatief, Seizoen 5 Aflevering 3 van 20 PowNed Politiek programma waarin Rutger Castricum ruimte geeft aan ...

Seizoen 5 - Aflevering 3 van 20 - PowNed Politiek programma waarin Rutger Castricum ruimte geeft aan emoties vanuit de samenleving met betrekking tot wat er in politiek Den Haag gebeurt.

Wo 27 januari 2021 | 09:35 De Hofbar

27/01 - Informatief, Seizoen 5 Aflevering 3 van 20 PowNed Politiek programma waarin Rutger Castricum ruimte geeft aan ...

Seizoen 5 - Aflevering 3 van 20 - PowNed Politiek programma waarin Rutger Castricum ruimte geeft aan emoties vanuit de samenleving met betrekking tot wat er in politiek Den Haag gebeurt.

Zo 31 januari 2021 | 16:00 Jane the Virgin

Seizoen 4 - Aflevering 8 van 17 - Chapter Seventy-Two Nadat Jane en Rafael besluiten Mateo naar een nieuwe school te sturen, voelen ze zich schuldig als ze moeten liegen om hem op de school te krijgen. Nadat Xo Rogelio heeft overtuigd om in therapie te gaan, zijn ze allebei verrast door de emoties die bovenkomen. Ondertussen heeft Petra grote problemen en niemand om hulp aan te vragen, zelfs niet aan Rafael.

Zo 31 januari 2021 | 21:55 Media Inside

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 5 - BNNVARA Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen geven hun scherpe, uitgesproken en vrolijke blik op de media. Want socials, radio, podcasts, print en televisie brengen onophoudelijk informatie, meningen, verhalen, emoties en ergernissen. Samen met twee wisselende gasten nemen Gijs en Marcel de hoogte- en dieptepunten van de voorbije mediaweek door.

Di 2 februari 2021 | 22:10 De Hofbar

02/02 - Informatief, Seizoen 5 Aflevering 4 van 20 PowNed Politiek programma waarin Rutger Castricum ruimte geeft aan ...

Seizoen 5 - Aflevering 4 van 20 - PowNed Politiek programma waarin Rutger Castricum ruimte geeft aan emoties vanuit de samenleving met betrekking tot wat er in politiek Den Haag gebeurt.

Wo 3 februari 2021 | 09:35 De Hofbar

Seizoen 5 - Aflevering 4 van 20 - PowNed Politiek programma waarin Rutger Castricum ruimte geeft aan emoties vanuit de samenleving met betrekking tot wat er in politiek Den Haag gebeurt.

Emotie op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 15:50 Star Trek: Generations IMDb: 6.6

Morgen - IMDB * 6.6 - Film, Captain Jean Luc Picard en de crew van de Enterprise D komen in een zwaar gevecht met Soren, een wetenschapper die sterren vernietigt in een poging om toegang te krijgen tot de mysterieuze Nexus. Data die sinds kort een ...

Captain Jean-Luc Picard en de crew van de Enterprise-D komen in een zwaar gevecht met Soren, een wetenschapper die sterren vernietigt in een poging om toegang te krijgen tot de mysterieuze Nexus. Data die sinds kort een emotie chip in zich heeft, zorgt ervoor dat Geordi gevangen wordt genomen. Nu moet Captain Jean-Luc Picard deze schurk stoppen voordat hij alle sterren vernietigt. Star Trek: Generations is een Amerikaanse sciencefiction- en actiefilm uit het jaar 1994. Deze productie is geregisseerd door David Carson (bekend van de film 'The 10th Kingdom'). De hoofdrollen worden vertolkt door Patrick Stewart, Jonathan Frakes en William Shatner. Deze 'Star Trek: Generations' is de zevende Star Trek-film, en de eerste Star Trek-film gebaseerd op 'The Next Generation'. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/star-trek-generations

Overmorgen | 00:30 Ridiculousness

Seizoen 15 - Aflevering 19 - Chanel and Sterling CXLIX In een nieuwe aflevering van Ridiculousness scheppen Rob, Chanel en Sterling op in Seated Skills en verwerken ze wat emoties in de Five Stages Of Ridiculousness.

Overmorgen | 04:45 Young Guns II

Overmorgen - Film, Samen met zijn oude makkers Doc en Chavez en drie nieuwe kompanen gaat Billy The Kid weer op pad. De tijden zijn echter veranderd en de boeren en grootgrondbezitters laten de macht van het geld spreken en trachten hun economische ...

Samen met zijn oude makkers Doc en Chavez en drie nieuwe kompanen gaat Billy The Kid weer op pad. De tijden zijn echter veranderd en de boeren en grootgrondbezitters laten de macht van het geld spreken en trachten hun economische positie te bestendigen door schijnbaar fatsoen en politieke invloed. In dat wereldbeeld is er geen plaats voor avonturiers zoals Billy The Kid en zijn Regulatorbende. De boeren ervaren de onberekenbare vrijbuiters als een bedreiging en huren Pat Garett in om hen uit te schakelen. Emotieloos, koel en alleen voor het geld gaat Garett achter de bende aan, richting Nieuw-Mexico.

Vr 29 januari 2021 | 02:17 Barati & Debargue spelen Debussy, Brahms & Franck

Violist Kristog Barati en pianist Lucas Debarque bundelen de krachten in een duoconcert tijdens de 25-jarige jubileumedite van het Zwitserse Verbier Festival in 2018. Hoewel het de eerste keer is dat het tweetal gezamenlijk een concert verzorgt, weten ze perfect tot elkaar te komen in dit programma met romantische werken. Op het programma staan Brahms’ Vioolsonate Nr. 1, Op. 78 en César Francks Vioolsonate in A-groot. Barati legde de Brahmssonate al enkele jaren geleden vast op cd en Francks werk behoort tot de favorieten van Debargue. De virtuoze pianopartij is uitermate geschikt voor de kundige pianist en de fantasie uit het derde deel past bij zijn liefde voor improvisatie. De cyclische vorm en continue dialoog tussen de piano- en vioolpartij verenigen de twee musici en zorgen ervoor dat de emoties die de beide romantieke werken bevatten prachtig tot uiting komen.

Vr 29 januari 2021 | 06:59 Seong-Jin Cho speelt Debussy, Schumann & Chopin

De Zuid-Koreaanse pianist Seong-Jin Cho brengt een eerbetoon aan Claude Debussy ter ere van diens honderdste geboortejaar tijdens de 25e editie van het Zwitserse Verbier Festival. Cho’s rijke kleurenpallet en uitmuntende techniek vormen de perfectie combinatie voor Debussy’s Images. Daarnaast staan ook Schumann’s Fantasiestücke, Op. 12 op het programma. De halfuur durende cyclus vraagt veel van iedere pianist, aangezien er een grote verscheidenheid aan emoties wordt doorlopen; van het donkere Des Abends tot het technisch veeleisende Traumeswirren. Cho sluit of met Chopins Derde Pianosonate, Op. 58 en laat zien waarom de jury hem de Eerste Prijs toekende tijdens de prestigieuze International Chopin Piano Competition van 2015.

Za 30 januari 2021 | 10:03 Brahms - Ein deutsches Requiem, Op. 45

Johannes Brahms' Ein deutsches Requiem, Op. 45, schenkt de levenden troost met religieuze teksten die vanuit de traditie niet verbonden zijn met het liturgische karakter van requiemmissen. Hierdoor kent het werk een ongekende intensiteit. Deze muziek spreekt alle mensen aan, ongeacht hun geloof. Hoewel in een soortgelijk werk de emoties dicht aan het oppervlak liggen, maken de Wiener Singverein en het Cleveland Orchestra onder leiding van chef-dirigent Franz Welser-Möst korte metten met enig spoor van bombast, in deze concertuitvoering in de prachtige barokbasiliek van het Oostenrijkse Sankt Florian uit november 2016. De twee solisten van het programma – Hanna-Elisabeth Müller en Simon Keenlyside – zijn geen onbekenden op de wereldpodia. Waar de eerste een carrière heeft opgebouwd in de operawereld, als Liedervertolker én als concertzangeres, heeft de in Londen geboren Keenlyside een indrukwekkende loopbaan weten te baseren op de prestigieuze gastoptredens die hij het afgelopen decennia gaf.

Ma 1 februari 2021 | 00:30 Touched with Fire

01/02 - Film, Carla en Marco zijn twee manisch depressieve dichters wiens kunst wordt gevoed door hun extreemste emoties. Wanneer ze hun medicijnen niet meer innemen belanden ze in hetzelfde psychiatrisch ziekenhuis. Ondanks verschillende pogingen ...

Carla en Marco zijn twee manisch-depressieve dichters wiens kunst wordt gevoed door hun extreemste emoties. Wanneer ze hun medicijnen niet meer innemen belanden ze in hetzelfde psychiatrisch ziekenhuis. Ondanks verschillende pogingen van artsen en ouders om ze te scheiden zetten ze hun destructieve romance voort, waarbij ze balanceren tussen manische uitspattingen en suïcide. Tot het punt dat ze zullen moeten kiezen tussen hun geestelijke gezondheid en de liefde.

Ma 1 februari 2021 | 11:00 Unikitty

Aflevering 2 van 40 - Glittermateriemateriaal Unikitty ontdekt dat de saaie, oude Richard nog nooit Glittermaterie heeft geproduceerd. Samen met Dr. Fox brouwt ze een serum waardoor Richard wordt overspoeld door emoties! Nu maakt hij zoveel Glittermaterie aan dat het koninkrijk eronder dreigt te bezwijken! Kan Unikitty Richard helpen een emotionele balans te vinden voor het te laat is?

Ma 1 februari 2021 | 17:36 De Gouden Jaren

In De Gouden Jaren neemt presentatrice Mari Carmen Oudendijk de kijker mee terug in de tijd. Terug naar die mooie momenten van vroeger waar we een warm gevoel van krijgen. In deze aflevering de special: Hollandse Entertainers. Juichende fans, tranen van het lachen en schorre stemmen van het meezingen. Oorzaak: entertainers van Hollandse bodem. Zij kunnen al die emoties uit ons Nederlanders losmaken, en dat al decennia lang. Deze aflevering staat dan ook volledig in het teken van onze entertainers. Met o.a. Toon Hermans, Wim Sonneveld en Wim Kan.

Di 2 februari 2021 | 10:33 De Gouden Jaren

In De Gouden Jaren neemt presentatrice Mari Carmen Oudendijk de kijker mee terug in de tijd. Terug naar die mooie momenten van vroeger waar we een warm gevoel van krijgen. In deze aflevering de special: Hollandse Entertainers. Juichende fans, tranen van het lachen en schorre stemmen van het meezingen. Oorzaak: entertainers van Hollandse bodem. Zij kunnen al die emoties uit ons Nederlanders losmaken, en dat al decennia lang. Deze aflevering staat dan ook volledig in het teken van onze entertainers. Met o.a. Toon Hermans, Wim Sonneveld en Wim Kan.

Di 2 februari 2021 | 22:20 Young Guns II

02/02 - Film, Samen met zijn oude makkers Doc en Chavez en drie nieuwe kompanen gaat Billy The Kid weer op pad. De tijden zijn echter veranderd en de boeren en grootgrondbezitters laten de macht van het geld spreken en trachten hun economische ...

Samen met zijn oude makkers Doc en Chavez en drie nieuwe kompanen gaat Billy The Kid weer op pad. De tijden zijn echter veranderd en de boeren en grootgrondbezitters laten de macht van het geld spreken en trachten hun economische positie te bestendigen door schijnbaar fatsoen en politieke invloed. In dat wereldbeeld is er geen plaats voor avonturiers zoals Billy The Kid en zijn Regulatorbende. De boeren ervaren de onberekenbare vrijbuiters als een bedreiging en huren Pat Garett in om hen uit te schakelen. Emotieloos, koel en alleen voor het geld gaat Garett achter de bende aan, richting Nieuw-Mexico.

 Meer