Je vindt hier de programma's van Emily op tv We hebben de volgende programma's voor Emily Mary Poppins Returns: Familiefilm, Mary Poppins Returns is een Amerikaanse fantasy musicalfilm uit 2018 onder regie van Rob Marshall. Een Disney productie met Emily Blunt in de titelrol, is het officiële vervolg van Walt Disney van de in 1964 uitgebrachte musicalfilm. Les enquêtes de Murdoch: Lors d'un dîner, Richard Dawkins est sauvagement assassiné par deux hommes encagoulés. Aidé de l'inspecteur Hamish. The Resident: Dramaserie, Seizoen 1 Aflevering 11 Amerikaanse dramaserie. And the Nurses Get Screwed.... Nic wordt onderzocht vanwege. Studio Neue Musik: Franck Bedrossian: Epigram I III nach Texten von Emily Dickinson für Sopran und 11 Instrumente (Donatienne Michel. The Resident: Dramaserie, Seizoen 1 Aflevering 12 Amerikaanse dramaserie. Rude Awakenings and the Raptor. Conrad en Devon strijden om. Bones: Misdaadserie, Seizoen 11 Aflevering 13 Amerikaanse misdaadserie. The Monster in the Closet. In een drukbezocht park. Bones: Misdaadserie, Seizoen 11 Aflevering 14 Amerikaanse misdaadserie. The Last Shot at a Second Chance. Na een. Midsomer Murders: Morgen - Herhaling. The very first case in the mystery series. Badger's Drift is the perfect English village; beautiful. Apollo 13: Morgen - IMDB * 7.6 - Apollo 13, De astronauten Lovell, Haise en Swigert ondervinden dat er in 1970, na de landing op de maan, nog maar weinig interesse is in de missies naar de maan. Dit verandert echter als er een aantal dingen verkeerd gaan in de. A Simple Favor: Morgen - De jonge moeder en vlogster Stephanie (Anna Kendrick) gaat op zoek naar de waarheid achter de plotse verdwijning van haar beste vriendin Emily (Blake Lively). Stephanie krijgt hiervoor de hulp van Emily's man Sean (Henry Golding). Een sexy.

Emily op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 22:55 The Resident

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie. And the Nurses Get Screwed.... Nic wordt onderzocht vanwege Lily's dood. Conrad wil haar verdedigingen, maar maakt alles erger. Een patiënt van Bell vat per ongeluk vlam. Er volgt direct een onderzoek naar zijn medische dossiers.

Vandaag | 23:50 The Resident

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. Rude Awakenings and the Raptor. Conrad en Devon strijden om het leven van Bradley te redden. Het team vraagt zich af waarom hij door het dakraam is gevallen. Dr. Bell denkt terug aan hoe hij Bradley op de bank had neergelegd.

Morgen | 02:35 Bones

Seizoen 11 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. The Monster in the Closet. In een drukbezocht park wordt een lichaam aangetroffen dat in vergevorderde staat van ontbinding verkeert. De autopsie wijst uit dat het slachtoffer al maanden dood is en pas onlangs in het park is gedumpt. Wanneer er nog een lijk in een soortgelijke staat wordt gevonden, vermoedt het Jeffersonian-team dat er een seriemoordenaar actief is. Voor een goed daderprofiel wordt de hulp ingeroepen van gedragsdeskundige Karen Delfs.

Morgen | 03:20 Bones

Seizoen 11 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. The Last Shot at a Second Chance. Na een aardverschuiving wordt het lichaam van een vrouwelijke ex-gevangene aangetroffen. Booth ontdekt dat een van de verdachten iemand is die hij kent van zijn tijd in de gevangenis. Ondertussen moet Brennan naar een hoorzitting na een incident met een verdachte. Angela en Hodgins proberen hun huwelijk te redden.

Wo 16 oktober 2019 | 22:25 The Resident

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse dramaserie. Run, Doctor, Run. Devon en Conrad vechten om het leven van een vrouw met vreemde symptomen. De vrouw blijkt ex-criminelen te helpen hun leven weer op te pakken. Het team hoopt dat zij kunnen helpen bij de diagnose.

Wo 16 oktober 2019 | 23:15 The Resident

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. Total Eclipse of the Heart. Conrad wendt zich tot iemand om Nic te redden van Lane. Hij had niet gedacht diegene ooit nog tegen te komen.

Za 19 oktober 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 11 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. The Secret in the Service. Wanneer het lichaam van een geheim agent aangetroffen wordt, vraagt iedereen zich af of de moord persoonlijk was of een poging om de president te vermoorden. Door zijn afstamming van John Wilkes Booth mag Booth niet meewerken aan het onderzoek, waardoor Aubrey een nieuwe partner krijgt.

Za 19 oktober 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 11 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. The Movie in the Making. Voor een documentaire over hun werkzaamheden worden Brennan, Booth en de rest van het team door een tv-crew gevolgd. De camera's leggen alle verrichtingen van de teamleden vast tijdens een ogenschijnlijk routineonderzoek. Naast de bijzondere skills van het team komen ook onderlinge knelpunten en gevoelige privézaken in beeld. Bij Booth en Brennan leidt dat tot een hevige discussie, terwijl Cam en Arastoo er alles aan doen om hun geheim te bewaren.

Zo 20 oktober 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 11 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. The Head in the Abutment. Booth en Brennan zijn bezig aan de grote lenteschoonmaak wanneer een onthoofd lichaam in een rivier wordt aangetroffen. Ondertussen verslaat Oliver Hodgins in een videospel, waardoor er een waar competitiegevoel ontstaat tussen de twee.

Zo 20 oktober 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 11 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. The Stiff in the Cliff. Het bevroren lichaam van de steenrijke ontdekkingsreiziger Clark Edison wordt teruggevonden en overgebracht naar het Jeffersonian. Tot grote verbazing van het team blijkt dat Clark deelnam aan zijn laatste expeditie. Ondertussen keert Cams zus Felicia terug om te helpen bij de voorbereiding van het huwelijk.

Zo 20 oktober 2019 | 22:50 The Resident

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse dramaserie. Run, Doctor, Run. Devon en Conrad vechten om het leven van een vrouw met vreemde symptomen. De vrouw blijkt ex-criminelen te helpen hun leven weer op te pakken. Het team hoopt dat zij kunnen helpen bij de diagnose.

Zo 20 oktober 2019 | 23:45 The Resident

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. Total Eclipse of the Heart. Conrad wendt zich tot iemand om Nic te redden van Lane. Hij had niet gedacht diegene ooit nog tegen te komen.

Wo 23 oktober 2019 | 22:25 The Resident

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaanse dramaserie. 00:42:30. Er vindt een stroompanne plaats in Chastain Memorial Hospital. Behalve de te verwachten problemen, levert dit ook de nodige irritatie op tussen de dokters onderling.

Wo 23 oktober 2019 | 23:15 The Resident

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. The Prince & the Pauper. Bell raakt gefrustreerd als de vader van Conrad informatie vraagt over de kosten van het ziekenhuis. Julian Lynn blijft dure producten promoten terwijl Conrad en Nic net willen besparen op de kosten.

Do 24 oktober 2019 | 19:35 The Big Bang Theory

Seizoen 7 - Aflevering 21 - Amerikaanse komische serie. The Anything Can Happen Recurrence. Wanneer Sheldon iets nieuws en spontaans probeert, ontstaan er problemen tussen Amy, Penny en Bernadette. Ondertussen geeft Howard advies aan Raj over zijn date met Emily.

Vr 25 oktober 2019 | 19:25 The Big Bang Theory

Seizoen 7 - Aflevering 23 - Amerikaanse komische serie. The Gorilla Dissolution. Nadat Penny ontslagen wordt als actrice in een film, vindt ze dat het tijd geworden is om eens goed na te denken over haar leven. Ook Raj zit in de put nadat hij Emily met een andere man heeft gezien in de cinema. Howard en Bernadatte moeten intussen voor Howards moeder zorgen nu ze haar been gebroken heeft.

Za 26 oktober 2019 | 18:00 The Big Bang Theory

Seizoen 7 - Aflevering 23 - Amerikaanse komische serie. The Gorilla Dissolution. Nadat Penny ontslagen wordt als actrice in een film, vindt ze dat het tijd geworden is om eens goed na te denken over haar leven. Ook Raj zit in de put nadat hij Emily met een andere man heeft gezien in de cinema. Howard en Bernadatte moeten intussen voor Howards moeder zorgen nu ze haar been gebroken heeft.

Za 26 oktober 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 11 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. The Jewel in the Crown. Een Franse inspecteur helpt het team bij het oplossen van de moord op een man met een diamant in zijn kaak. Ondertussen gaat Hodgins verder met zijn revalidatie en krijgt Booth te horen dat hij een bril moet dragen.

Za 26 oktober 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 11 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. The Nightmare Within the Nightmare. Het team heropent de zaak van The Puppeteer, een seriemoordenaar die zijn slachtoffers in poppen transformeert en met hen samenleeft voordat hij hun lijken dumpt. Brennan voelt zich enorm schuldig dat ze de moordenaar door haar tijdelijke afwezigheid niet eerder heeft kunnen stoppen. Als er een nieuw slachtoffer wordt gevonden in een verlaten school, blijkt deze erg op Brennan te lijken. Een duidelijke en angstaanjagende waarschuwing van de gestoorde moordenaar.

 Meer

Emily op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 20:15 Mary Poppins Returns

Familiefilm, Mary Poppins Returns is een Amerikaanse fantasy musicalfilm uit 2018 onder regie van Rob Marshall. Een Disney productie met Emily Blunt in de titelrol, is het officiële vervolg van Walt Disney van de in 1964 uitgebrachte musicalfilm ...

Mary Poppins Returns is een Amerikaanse fantasy-musicalfilm uit 2018 onder regie van Rob Marshall. Een Disney productie met Emily Blunt in de titelrol, is het officiële vervolg van Walt Disney van de in 1964 uitgebrachte musicalfilm Mary Poppins. Het verhaal speelt zich af 25 jaar na de gebeurtenissen van de oorspronkelijke film. Het Engelse Londen ten tijden van crisis en depressie in regenachtige duisternis. Een inmiddels volwassen geworden Jane en Michael Banks hebben samen drie kinderen. Na een tragisch en groot verlies krijgen ze bezoek van de raadselachtige Mary Poppins. Door haar unieke magische vaardigheden, en met de hulp van haar vriend Jack, helpt ze de familie in nood, om de vreugde en bewondering in hun leven te herontdekken. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/mary-poppins-returns

Vandaag | 22:30 Les enquêtes de Murdoch

Lors d'un dîner, Richard Dawkins est sauvagement assassiné par deux hommes encagoulés. Aidé de l'inspecteur Hamish Slorach, Murdoch va devoir mener une enquête difficile. Il apprend que la victime était souteneur sur les docks et se heurte à un mur de silence de la part des habitants du quartier. Quant à l'inspecteur Brackenreid, il a une bonne raison de se taire : les frères O'Shea menacent sa famille... Et pendant ce temps, Julia et Emily acceptent de soutenir Margaret Haile dans son combat pour le droit de vote accordé aux femmes

Vandaag | 23:04 Studio Neue Musik

Franck Bedrossian: Epigram I-III nach Texten von Emily Dickinson für Sopran und 11 Instrumente (Donatienne Michel-Dansac; Klangforum Wien, Leitung: Emilio Pomàrico).

Morgen | 21:00 Midsomer Murders

Herhaling. The very first case in the mystery series. Badger's Drift is the perfect English village; beautiful and orderly, it excludes an air of timeless charm. However, the peace is shattered when elderly Emily Simpson is found bludgeoned to death in her home. With John Nettles, Daniel Casey, Jane Wymark, Laura Howard, and Barry Jackson.(1997)

Morgen | 22:00 Apollo 13 IMDb: 7.6

Morgen - IMDB * 7.6 - Apollo 13, De astronauten Lovell, Haise en Swigert ondervinden dat er in 1970, na de landing op de maan, nog maar weinig interesse is in de missies naar de maan. Dit verandert echter als er een aantal dingen verkeerd gaan in de ...

De astronauten Lovell, Haise en Swigert ondervinden dat er in 1970, na de landing op de maan, nog maar weinig interesse is in de missies naar de maan. Dit verandert echter als er een aantal dingen verkeerd gaan in de Apollo, en een terugkeer naar de aarde onwaarschijnlijk wordt. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/apollo-13

Morgen | 22:15 A Simple Favor

Morgen - De jonge moeder en vlogster Stephanie (Anna Kendrick) gaat op zoek naar de waarheid achter de plotse verdwijning van haar beste vriendin Emily (Blake Lively). Stephanie krijgt hiervoor de hulp van Emily's man Sean (Henry Golding). Een sexy ...

De jonge moeder en vlogster Stephanie (Anna Kendrick) gaat op zoek naar de waarheid achter de plotse verdwijning van haar beste vriendin Emily (Blake Lively). Stephanie krijgt hiervoor de hulp van Emily's man Sean (Henry Golding). Een sexy en stylish thriller vol verrassingen, verraad, geheimen, onthullingen, liefde, moord en wraak!

Overmorgen | 13:10 Old Jack's Boat

Children's series about a retired fisherman who tells tall stories. Emily's ice cream maker has broken and she cannot sell any ice creams. Jack tells a story about the day Salty wanted an ice cube for her drink and they ended up having an adventure with a lost penguin. With Bernard Cribbins, Paul Hawkyard, Janine Duvitski, Helen Lederer, and Nadine Marshall.

Overmorgen | 14:00 Telle mère... telle fille !

Overmorgen - Dawna Wilkins dirige le musée de la ville. Elle demande à John Collins, professeur à l'université et expert des civilisations sud américaines, de lui apporter son aide dans le cadre d'une exposition. Il accepte également ...

Dawna Wilkins dirige le musée de la ville. Elle demande à John Collins, professeur à l'université et expert des civilisations sud-américaines, de lui apporter son aide dans le cadre d'une exposition. Il accepte également d'accueillir la fille de Dawna, Emily, à ses cours. Cette dernière se révèle brillante et séduit John Collins. Ils s'engagent alors dans une relation passionnée mais secrète alors même que Dawna hésite encore à entamer une relation avec lui... John paraît être l'homme idéal. Pourtant, celui-ci est torturé par son passé. Pris d'une crise de démence, il assassine Emily. Il élimine toutes les traces qui pourraient l'accuser et soutient Dawna. Mais celle-ci commence à avoir des doutes

Overmorgen | 14:00 Telle mère... telle fille!

Overmorgen - Drama, Dawna Williams is een jonge, succesvolle zakenvrouw. Ze is een alleenstaande moeder en heeft een knappe 19 jarige dochter, Emily. Wanneer Emily dreigt een jaar achterstand op te lopen, roept ze de hulp in van vriend en professor ...

Dawna Williams is een jonge, succesvolle zakenvrouw. Ze is een alleenstaande moeder en heeft een knappe 19-jarige dochter, Emily. Wanneer Emily dreigt een jaar achterstand op te lopen, roept ze de hulp in van vriend en professor John Collier. Hij zorgt ervoor dat Emily toch kan verder studeren.

Overmorgen | 20:35 Snatched

Overmorgen - Wanneer haar vriend haar dumpt, overtuigt Emily haar uiterst voorzichtige moeder om haar te vergezellen op een vakantie naar Ecuador. Op aandringen van Emily gaat het tweetal op zoek naar avontuur, maar in plaats daarvan worden ze plots ...

Wanneer haar vriend haar dumpt, overtuigt Emily haar uiterst voorzichtige moeder om haar te vergezellen op een vakantie naar Ecuador. Op aandringen van Emily gaat het tweetal op zoek naar avontuur, maar in plaats daarvan worden ze plots ontvoerd.

Overmorgen | 22:50 jerks.

Emily und Christian wollen ein Kind adoptieren. Für das Jugendamt müssen sie Referenzschreiben vorlegen. Emily hat eines von Pheline, und Christian bittet Nora, doch die sträubt sich. Um die Dame vom Amt auf seine Seite zu ziehen, lädt er sie zu einem Sonntagbrunch ein; auch Fahri, dessen Vater im Sterben liegt, und Schauspielkollege Arndt sind geladen. Da Christian nicht kochen kann, engagiert er zwei Köche aus dem Hospiz, im dem Baba liegt. Zunächst verläuft alles nach Plan ...

Overmorgen | 23:20 jerks.

Emily hat die geplatzte Adoption mittlerweile verdaut. Sie freut sich, als Collien ihr vorschlägt, sich bei Kala und Lila mehr einzubringen. Doch Emilys gut gemeinte Bemühungen laufen aus dem Ruder. Derweil haben Christian und Fahri ihre Meinungsverschiedenheiten begraben und versuchen, Ludwig Barner, dem Inhaber eines Wurst-Imperiums, einen Werbevertrag aus den Rippen zu leiern. Bei Colliens Geburtstagsfeier soll der Mega-Deal eingetütet werden ...

Overmorgen | 23:30 Newsnight

Analysis of the day's events, presented by Emily Maitlis.

Wo 16 oktober 2019 | 04:05 Criminal Minds

Als ein Häftling ins Krankenhaus überstellt werden soll, kommt der Gefängnistransporter von der Straße ab und der Gefangene kann fliehen. Da der Mann auf der Flucht quer durch Texas mehrere Menschen tötet, wird das BAU-Team beauftragt, den Killer schnellstmöglich aufzuspüren und zu stoppen. Um die Lücke zu füllen, die Emily Prentiss mit ihrem Wechsel nach London hinterlassen hat, stößt die Linguistin Alex Blake neu zum Profiler-Team. Ihre Kenntnisse sind auch gleich eine große Hilfe bei der Profilerstellung des gesuchten Killers. Denn der Täter hinterlässt im Mund seiner Opfer kleine Nachrichten, die es zu entschlüsseln gilt….

Wo 16 oktober 2019 | 07:05 Telle mère... telle fille!

16/10 - Drama, Dawna Williams is een jonge, succesvolle zakenvrouw. Ze is een alleenstaande moeder en heeft een knappe 19 jarige dochter, Emily. Wanneer Emily dreigt een jaar achterstand op te lopen, roept ze de hulp in van vriend en professor John ...

Dawna Williams is een jonge, succesvolle zakenvrouw. Ze is een alleenstaande moeder en heeft een knappe 19-jarige dochter, Emily. Wanneer Emily dreigt een jaar achterstand op te lopen, roept ze de hulp in van vriend en professor John Collier. Hij zorgt ervoor dat Emily toch kan verder studeren.

Wo 16 oktober 2019 | 07:05 Telle mère... telle fille !

16/10 - Dawna Wilkins dirige le musée de la ville. Elle demande à John Collins, professeur à l'université et expert des civilisations sud américaines, de lui apporter son aide dans le cadre d'une exposition. Il accepte également d'accueillir ...

Dawna Wilkins dirige le musée de la ville. Elle demande à John Collins, professeur à l'université et expert des civilisations sud-américaines, de lui apporter son aide dans le cadre d'une exposition. Il accepte également d'accueillir la fille de Dawna, Emily, à ses cours. Cette dernière se révèle brillante et séduit John Collins. Ils s'engagent alors dans une relation passionnée mais secrète alors même que Dawna hésite encore à entamer une relation avec lui... John paraît être l'homme idéal. Pourtant, celui-ci est torturé par son passé. Pris d'une crise de démence, il assassine Emily. Il élimine toutes les traces qui pourraient l'accuser et soutient Dawna. Mais celle-ci commence à avoir des doutes

Wo 16 oktober 2019 | 15:55 Welcome Home (2018) IMDb: 5.2

16/10 - IMDB * 5.2 - Thriller, In een laatste poging om hun gebroken relatie nog een kans te geven, huren Bryan en Cassie een prachtige, romantische villa op het Italiaanse platteland via een home sharing website genaamd "Welcome Home". Al snel na ...

In een laatste poging om hun gebroken relatie nog een kans te geven, huren Bryan en Cassie een prachtige, romantische villa op het Italiaanse platteland via een home-sharing-website genaamd "Welcome Home". Al snel na aankomst raakt Cassie bevriend met Federico, de aardige, knappe vreemdeling die vlakbij woont. Bryan voelt zich onmiddellijk bedreigd door Federico's knappe uiterlijk en charme, en Cassie raakt van streek door de jaloezie van Bryan. Federico gebruikt deze jaloezie om het paar te manipuleren en zich tegen elkaar te keren waardoor Bryan en Cassie verstrikt raken in een sexy, voyeuristisch en steeds gevaarlijker kat- en muisspel. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/welcome-home-r

Wo 16 oktober 2019 | 23:35 Breaking Fashion

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Emily Atack: Actress Emily Atack shoots her new summer range for In The Style, and senior creative Hollie oversees the shoot in Adam's absence. During the shoot, Emily reads some hurtful comments about her body in an online newspaper, which knocks her confidence. When Adam sees the images, he decides they should re-shoot the entire campaign.

Do 17 oktober 2019 | 12:45 Mary Poppins Returns

17/10 - Familiefilm, Mary Poppins Returns is een Amerikaanse fantasy musicalfilm uit 2018 onder regie van Rob Marshall. Een Disney productie met Emily Blunt in de titelrol, is het officiële vervolg van Walt Disney van de in 1964 uitgebrachte ...

Mary Poppins Returns is een Amerikaanse fantasy-musicalfilm uit 2018 onder regie van Rob Marshall. Een Disney productie met Emily Blunt in de titelrol, is het officiële vervolg van Walt Disney van de in 1964 uitgebrachte musicalfilm Mary Poppins. Het verhaal speelt zich af 25 jaar na de gebeurtenissen van de oorspronkelijke film. Het Engelse Londen ten tijden van crisis en depressie in regenachtige duisternis. Een inmiddels volwassen geworden Jane en Michael Banks hebben samen drie kinderen. Na een tragisch en groot verlies krijgen ze bezoek van de raadselachtige Mary Poppins. Door haar unieke magische vaardigheden, en met de hulp van haar vriend Jack, helpt ze de familie in nood, om de vreugde en bewondering in hun leven te herontdekken. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/mary-poppins-returns

Do 17 oktober 2019 | 14:20 Say Yes to the Dress: Canada

Seizoen 1 - Aflevering 13 - A Little Bit Country: Emily wil een jurk die bij haar favoriete cowboylaarzen past en Michelle en haar gevolg zijn het niet eens over de mogelijke jurken.

Vr 18 oktober 2019 | 03:35 Say Yes to the Dress: Canada

Seizoen 1 - Aflevering 13 - A Little Bit Country: Emily wil een jurk die bij haar favoriete cowboylaarzen past en Michelle en haar gevolg zijn het niet eens over de mogelijke jurken.

Vr 18 oktober 2019 | 05:45 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Rusty En De Heldhaftige Hulpjes / Rusty's Apenreddingsmissie: Rusty en Ruby proberen de vis van Sammie te redden maar worden gedwarsboomd door Emily en Liam, die willen helpen. // Tijdens een hike in het regenwoud ontmoeten Rusty en Ruby een babyaapje en zetten ze alles op alles om zijn ouders te redden.

Vr 18 oktober 2019 | 20:30 Mastermind

Seizoen 17 - Aflevering 9 - John Humphrys grills four more contenders on their chosen subjects, which are Middle Welsh tome The Mabinogion, the life of cellist Jacqueline du Pré, the life and works of fiction writer William Gibson, and socialite Viscountess Palmerston, aka Emily Temple. This is followed by a two-minute general knowledge round.

Za 19 oktober 2019 | 03:25 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Rusty En De Heldhaftige Hulpjes / Rusty's Apenreddingsmissie: Rusty en Ruby proberen de vis van Sammie te redden maar worden gedwarsboomd door Emily en Liam, die willen helpen. // Tijdens een hike in het regenwoud ontmoeten Rusty en Ruby een babyaapje en zetten ze alles op alles om zijn ouders te redden.

Za 19 oktober 2019 | 09:00 The Incredible Dr. Pol 8

Seizoen 9 - Aflevering 6 - Frankly My Deer..: In deze aflevering van The Incredible Dr. Pol behandelen ze een boergeit, een hert, en een konijn met oormijt. Dr. Emily wordt geholpen door haar dochtertje, India.

Za 19 oktober 2019 | 21:30 See Dad Run

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Pap Geeft Emily Rijles: David wil Emily leren rijden maar zijn manier van lesgeven maakt haar nerveus waardoor hij denkt dat ze er nog niet klaar voor is. Later, ontdekt Janie dat Dr. Apekop overreden is en dat maakt iedereen ineens verdacht.

Di 22 oktober 2019 | 19:00 The Incredible Dr. Pol 8

Seizoen 8 - Aflevering 13 - A Year of Pol-Idays: Dr. Pol, Dr. Brenda en Dr. Emily zijn altijd bereid hun mouwen op te stropen en aan het werk te gaan, zelfs tijdens hun vakantie. Ze zorgen ervoor dat ze toch kunnen feestvieren, hoe druk het ook is.

Wo 23 oktober 2019 | 03:25 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Rusty's Bellenprobleem / Rusty's Losgeslagen Onderzeeër: Als Rusty en Ruby Bytes in bad willen doen gaat er iets mis waardoor er een giga bel ontstaat. / Liam en Emily starten per ongeluk de Rivethaai en gaan ervan door. Rusty en Ruby proberen ze te redden en gelukkig schiet Bottorilla te hulp.

Vr 25 oktober 2019 | 23:00 The Incredible Dr. Pol 9

Seizoen 8 - Aflevering 8 - A Twitch In Time: Crisis bij Pol Vet. Dr. Emily moet een puppy redden met Parvo en een bacteriële infectie en Dr. Pol een paard dat dreigt te stikken, een konijn dat blind kan worden en een big met een breuk.

Za 26 oktober 2019 | 20:00 The Incredible Dr. Pol 8

Seizoen 8 - Aflevering 13 - A Year of Pol-Idays: Dr. Pol, Dr. Brenda en Dr. Emily zijn altijd bereid hun mouwen op te stropen en aan het werk te gaan, zelfs tijdens hun vakantie. Ze zorgen ervoor dat ze toch kunnen feestvieren, hoe druk het ook is.

 Meer

Emily gemist

Eerder Vandaag | 21:30 See Dad Run

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Pap Bewijst Dat Hij Chemie Heeft: David en Janie doen auditie voor en reclame en Janie krijgt de rol, maar David ontbreekt het aan "Vader-Chemie" dus wil hij bewijzen dat hij de beste Pa is op het scherm, én backstage! Emily probeert indruk te maken met haar spontaniteit.

Eerder Vandaag | 21:05 Bones

Seizoen 11 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. The Strike in the Chord. Het lichaam van een zanger wordt teruggevonden in een lab vol ratten. Booth gaat op zoek naar verdachten in de verschillende zanggroepen. Ondertussen ergert Brennan zich aan de nieuwe stagiair en schrijft Hodgins zich in voor een experimentele operatie in de hoop om ooit terug te kunnen stappen.

Eerder Vandaag | 20:05 Bones

Seizoen 11 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. The Fight in the Fixer. Het lichaam van een privédetective met criminele banden wordt gevonden in een rivier. Hodgins is ondertussen terug de oude, maar Angela vraagt zich af of hij niet te hard zijn best doet. Brennan en Oliver Wells gaan een weddenschap aan over de schoolpunten van Christine.

Eerder Vandaag | 18:30 Step Up Revolution IMDb: 6.4

IMDB * 6.4 - Herhaling. More dance action in the fourth instalment of the Step Up franchise. Emily arrives in Miami with aspirations of becoming a professional dancer and meets Sean, leader of a street dance crew specialising in spectacular flash ...

Herhaling. More dance action in the fourth instalment of the Step Up franchise. Emily arrives in Miami with aspirations of becoming a professional dancer and meets Sean, leader of a street dance crew specialising in spectacular flash mobs. When a wealthy businessman threatens to redevelop their historic neighbourhood and displace thousands of people, Emily and her new pals turn their performance art into protest art as they fight to protect it. With Kathryn McCormick, Ryan Guzman, Cleopatra Coleman, Misha Gabriel Hamilton, and Mario Ernesto Sanchez.(2012)

Eerder Vandaag | 00:15 A Quiet Place IMDb: 7.5

Gisteren - IMDB * 7.5 - Horrorfilm, A Quiet Place is een Amerikaanse horrorfilm uit 2018, geregisseerd door John Krasinski, die samen met zijn vrouwe Emily Blunt de hoofdrol speelt. Deze film volgt een familie die woont op een boerderij. Hun vredige ...

A Quiet Place is een Amerikaanse horrorfilm uit 2018, geregisseerd door John Krasinski, die samen met zijn vrouwe Emily Blunt de hoofdrol speelt. Deze film volgt een familie die woont op een boerderij. Hun vredige bestaan wordt verstoord wanneer ze geterroriseerd worden door een soort van buitenstaande kracht. Vervolgens proberen ze zo stil mogelijk te zijn om te overleven. Maar dit blijkt niet zo simpel te zijn als dat ze dachten, een strijd op leven en dood begint, waar een mensenleven aan een zijden draad hangt. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-quiet-place

Gisteren 04:50 Sechserpack

Eergisteren - Sechs Comedians drei Männer und drei Frauen widmen sich in kurzen Sketchen pro Sendung einem bestimmten Thema. Shirin Soraya, Emily Wood, Nina Vorbrodt, Hanno Friedrich, Mirco Reseg und Thomas Maximilian Held widmen sich dabei auf ...

Sechs Comedians - drei Männer und drei Frauen - widmen sich in kurzen Sketchen pro Sendung einem bestimmten Thema. Shirin Soraya, Emily Wood, Nina Vorbrodt, Hanno Friedrich, Mirco Reseg und Thomas Maximilian Held widmen sich dabei auf humorvolle Weise Bereichen wie "Essen & Trinken", "Urlaub" oder "Geld" und zeigen verschiedene Aspekte und Betrachtungsweisen.

Gisteren 04:30 Sechserpack

Eergisteren - Sechs Comedians drei Männer und drei Frauen widmen sich in kurzen Sketchen pro Sendung einem bestimmten Thema. Shirin Soraya, Emily Wood, Nina Vorbrodt, Hanno Friedrich, Mirco Reseg und Thomas Maximilian Held widmen sich dabei auf ...

Sechs Comedians - drei Männer und drei Frauen - widmen sich in kurzen Sketchen pro Sendung einem bestimmten Thema. Shirin Soraya, Emily Wood, Nina Vorbrodt, Hanno Friedrich, Mirco Reseg und Thomas Maximilian Held widmen sich dabei auf humorvolle Weise Bereichen wie "Essen & Trinken", "Urlaub" oder "Geld" und zeigen verschiedene Aspekte und Betrachtungsweisen.

Gisteren 03:40 Bones

Seizoen 11 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. The Last Shot at a Second Chance. Na een aardverschuiving wordt het lichaam van een vrouwelijke ex-gevangene aangetroffen. Booth ontdekt dat een van de verdachten iemand is die hij kent van zijn tijd in de gevangenis. Ondertussen moet Brennan naar een hoorzitting na een incident met een verdachte. Angela en Hodgins proberen hun huwelijk te redden.

Gisteren 02:55 Bones

Seizoen 11 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. The Monster in the Closet. In een drukbezocht park wordt een lichaam aangetroffen dat in vergevorderde staat van ontbinding verkeert. De autopsie wijst uit dat het slachtoffer al maanden dood is en pas onlangs in het park is gedumpt. Wanneer er nog een lijk in een soortgelijke staat wordt gevonden, vermoedt het Jeffersonian-team dat er een seriemoordenaar actief is. Voor een goed daderprofiel wordt de hulp ingeroepen van gedragsdeskundige Karen Delfs.

Gisteren 02:15 Sechserpack

Eergisteren - Sechs Comedians drei Männer und drei Frauen widmen sich in kurzen Sketchen pro Sendung einem bestimmten Thema. Shirin Soraya, Emily Wood, Nina Vorbrodt, Hanno Friedrich, Mirco Reseg und Thomas Maximilian Held widmen sich dabei auf ...

Sechs Comedians - drei Männer und drei Frauen - widmen sich in kurzen Sketchen pro Sendung einem bestimmten Thema. Shirin Soraya, Emily Wood, Nina Vorbrodt, Hanno Friedrich, Mirco Reseg und Thomas Maximilian Held widmen sich dabei auf humorvolle Weise Bereichen wie "Essen & Trinken", "Urlaub" oder "Geld" und zeigen verschiedene Aspekte und Betrachtungsweisen.

Gisteren 02:10 Bones

Seizoen 11 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. The Murder of the Meninist. In een uitgebrande auto wordt het verkoolde lichaam van een man aangetroffen. Aan de hand van de chip op zijn creditcard wordt hij geïdentificeerd als de oprichter van Men Now, een organisatie die opkomt voor de rechten van mannen. Er lijkt opzet in het spel en er zijn meerdere personen met een motief om de man om te brengen. Zijn heetgebakerde ex-vrouw staat op de verdachtenlijst, maar ook zijn minnares, zijn seksistische compagnon en een fanatiek feministe behoren tot de mogelijke daders.

Gisteren 01:50 Sechserpack

Eergisteren - Sechs Comedians drei Männer und drei Frauen widmen sich in kurzen Sketchen pro Sendung einem bestimmten Thema. Shirin Soraya, Emily Wood, Nina Vorbrodt, Hanno Friedrich, Mirco Reseg und Thomas Maximilian Held widmen sich dabei auf ...

Sechs Comedians - drei Männer und drei Frauen - widmen sich in kurzen Sketchen pro Sendung einem bestimmten Thema. Shirin Soraya, Emily Wood, Nina Vorbrodt, Hanno Friedrich, Mirco Reseg und Thomas Maximilian Held widmen sich dabei auf humorvolle Weise Bereichen wie "Essen & Trinken", "Urlaub" oder "Geld" und zeigen verschiedene Aspekte und Betrachtungsweisen.

Gisteren 01:20 Sechserpack

Eergisteren - Sechs Comedians drei Männer und drei Frauen widmen sich in kurzen Sketchen pro Sendung einem bestimmten Thema. Shirin Soraya, Emily Wood, Nina Vorbrodt, Hanno Friedrich, Mirco Reseg und Thomas Maximilian Held widmen sich dabei auf ...

Sechs Comedians - drei Männer und drei Frauen - widmen sich in kurzen Sketchen pro Sendung einem bestimmten Thema. Shirin Soraya, Emily Wood, Nina Vorbrodt, Hanno Friedrich, Mirco Reseg und Thomas Maximilian Held widmen sich dabei auf humorvolle Weise Bereichen wie "Essen & Trinken", "Urlaub" oder "Geld" und zeigen verschiedene Aspekte und Betrachtungsweisen.

Gisteren 00:35 Celebrity First Dates Hotel for SU2C

Herhaling. Dating reality series following those looking for love at a luxury hotel in the Italian countryside. Fred Sirieix and the team roll out the red carpet for some very special guests, and the Hotel's first-ever Stand Up To Cancer celebrity special. Last week, pop sensation Duncan James arrived for his very first public date with a man. However, he realised he had already met his match back home in London, Joao. Could these friends finally become lovers? One-time weather girl and 1990s pin up Ulrika Jonsson checks in following the very recent breakdown of her third marriage. Her match is Bristolian businessman and funny man Paul. The Only Way Is Essex Casanova Pete Wicks feels his bad-boy reputation is stopping any would-be partner from taking him seriously. His date is eco fashion designer Emily. TV presenter AJ Odudu checks in, nursing a broken heart. Her match is handsome six-foot mortgage broker and ex-model Duke.

Eergisteren 22:00 The Incredible Dr. Pol 9

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Grub-A-Dub-Dub: De hele familie Pol de krachten bundelen om een biggetje te redden. In de kliniek komen opgezette kalveren, katten met wormen en een gewonde emoe voorbij. Dr. Emily heeft een bijzondere patiënt.

Eergisteren 16:00 The Exorcism of Emily Rose

Eergisteren - De negentienjarige studente Emily Rose (Jennifer Carpenter) heeft last van hallucinaties en epileptische aanvallen. Op advies van pastoor Moore (Tom Wilkinson) stopt ze met de medicijnen die ze hiertegen krijgt, omdat hij ervan ...

De negentienjarige studente Emily Rose (Jennifer Carpenter) heeft last van hallucinaties en epileptische aanvallen. Op advies van pastoor Moore (Tom Wilkinson) stopt ze met de medicijnen die ze hiertegen krijgt, omdat hij ervan overtuigd is dat Emily door de duivel is bezeten. Hij drijft de duivel bij haar uit, maar tijdens het exorcisme sterft Emily. Als de pastoor aangeklaagd wordt voor onachtzaamheid met de dood tot gevolg, wordt hij verdedigd door de bittere advocate Erin Bruner (Laura Linney).

Eergisteren 07:25 Coronation Street

Herhaling. The highs and lows of life on Britain's most famous Street. Ken and Deirdre spend the whole night talking. Bernard shares with Emily that he's doubting his faith. Deirdre is upset to hear Tracy is willing to meet Ken but not her. With William Roache, Anne Kirkbride, Robert MacLeod, Eileen Derbyshire, and Kate Ford.

Eergisteren 07:00 Coronation Street

Herhaling. The highs and lows of life on Britain's most famous Street. A hungover Alf apologises to Rita for embarrassing her. Deirdre is sick of running around after Tracy. Bernard gets to know Emily better and she tells him all about Ernie. With Bryan Mosley, Barbara Knox, Anne Kirkbride, Kate Ford, and Roland Macleod.

 Meer