Je vindt hier de programma's van Elyes Gabel op tv We hebben de volgende programma's voor Elyes Gabel Scorpion: 03/02 - Dramaserie, Seizoen 3 Aflevering 10 Amerikaanse dramaserie. This is the Pits. Een vrouw zit gevangen in de La. Scorpion: 03/02 - Dramaserie, Seizoen 3 Aflevering 11 Amerikaanse dramaserie. Wreck the Halls. Op kerstavond wordt Ralph. Scorpion: 10/02 - Dramaserie, Seizoen 3 Aflevering 12 Amerikaanse dramaserie. Ice Ca Cabes. Cabe raakt ernstig gewond bij de. Scorpion: 10/02 - Dramaserie, Seizoen 3 Aflevering 13 Amerikaanse dramaserie. Faux Money Maux Problems. De leden van Scorpion.

Elyes Gabel op tv (overige uitzendingen NL)

Ma 3 februari 2020 | 22:20 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie. This is the Pits. Een vrouw zit gevangen in de La Brea Tar Pits. Het team probeert haar te redden voordat ze zonder zuurstof komt te zitten.

Ma 3 februari 2020 | 23:05 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie. Wreck the Halls. Op kerstavond wordt Ralph ontvoerd. Tim neemt een belangrijk besluit over zijn positie bij team Scorpion.

Ma 10 februari 2020 | 22:20 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. Ice Ca-Cabes. Cabe raakt ernstig gewond bij de ontploffing van een granaat in de woestijn. Het team is genoodzaakt om zijn lichaam te bevriezen om zijn leven te redden.

Ma 10 februari 2020 | 23:05 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Amerikaanse dramaserie. Faux Money Maux Problems. De leden van Scorpion worden ontvoerd door een buitenlandse groepering. Die probeert de Amerikaanse economie ten gronde te richten door valse dollars te produceren.

Elyes Gabel gemist

Zo 10 juni 2018 | 20:30 Nieuw: Scorpion seizoen 4 IMDb: 7.1

10/06/18 - IMDB * 7.1 - Dramaserie, Vanavond start het vierde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Scorpion. De afleveringen zijn vanaf vanavond elke zondag om 20:30 uur op Veronica te zien. In deze serie zie je de avonturen van Walter...

Vanavond start het vierde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Scorpion. De afleveringen zijn vanaf vanavond elke zondag om 20:30 uur op Veronica te zien. In deze serie zie je de avonturen van Walter O'Brian en zijn team van nerds die vechten tegen internationaal onrecht. In deze aflevering willen Toby en Happy net op huwelijksreis gaan, als ze terug worden geroepen in verband met een noodgeval in Noorwegen. Een gedetineerde waarschuwt het team voor een naderende natuurramp door uitlekkend metaangas.

Zo 14 augustus 2016 | 20:30 Terug: Scorpion

14/08/16 - Dramaserie, Vanaf vanavond is Scorpion weer prime time te zien op de zondagavond van Veronica. De serie wordt hervat met aflevering 15 van seizoen 2, 'Da Bomb'. Het team moet meehelpen met NASA's geheime...

Vanaf vanavond is Scorpion weer prime time te zien op de zondagavond van Veronica. De serie wordt hervat met aflevering 15 van seizoen 2, 'Da Bomb'. Het team moet meehelpen met NASA's geheime raketlancering. Ze moeten alleen hun eigen missie saboteren nadat Walters date een bom heeft vastgebonden aan haar borst. Scorpion gaat over de professor Walter O’Brien, die beschikt over één van de hoogst gemeten IQ’s ter wereld. Onder de naam ‘Scorpion’ zet dit excentrieke genie zijn eigen team van meesterbreinen op. Samen beschermen zij de aarde tegen alle complexe bedreigingen van deze moderne tijd. Team Scorpion krijgt de opdracht om een onderzoek te starten naar een Russische satelliet die uit zijn koers is geraakt. Zij moeten de satelliet te stoppen voordat hij in Zuid-Californië neerstort.

Zo 14 december 2014 | 20:30 Nieuwe serie: Scorpion

14/12/14 - Dramaserie, Vanavond start de in Amerika populaire serie Scorpion. Deze gaat over de briljante professor Walter O’Brien (Elyes Gabel, bekend van Game of Thrones), die beschikt over één van de hoogst gemeten IQ’s...

Vanavond start de in Amerika populaire serie Scorpion. Deze gaat over de briljante professor Walter O’Brien (Elyes Gabel, bekend van Game of Thrones), die beschikt over één van de hoogst gemeten IQ’s ter wereld. Onder de naam ‘Scorpion’ zet deze excentrieke genie zijn eigen team van meesterbreinen op. De vier jonge slimmeriken vormen samen een apart clubje. In samenwerking met serveerster Paige (Katharine McPhee) en agent Cabe Gallo (Robert Patrick) beschermen zij hun medemens tegen alle complexe bedreigingen van deze moderne tijd. Zo krijgen ze in de eerste aflevering van de overheid de opdracht te voorkomen dat tientallen vliegtuigen neerstorten op Los Angeles. Het communicatiesysteem van Los Angeles Airport is namelijk aangetast door een computer virus, waardoor alle vliegtuigen blind boven de stad vliegen. De hitserie is geïnspireerd op een waargebeurd verhaal. Walter O’Brien bestaat namelijk echt en er wordt beweerd dat hij zo slim is dat hij NASA heeft weten te hacken toen hij pas 13 jaar was. Walters naam als hacker is ‘Scorpion’, vandaar de naam van de serie. Ook het bedrijf ‘Scorpion’ in de serie is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Het bedrijf bestaat echt onder de naam ‘Scorpion Computer Services’ en is eigendom van Walter O’Brien.

Gisteren 23:05 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Amerikaanse dramaserie. Mother Load. De moeder van Paige roept de hulp in van team Scorpion wanneer ze een vergeten kernreactor ontdekt die op het punt staat om te exploderen.

Gisteren 22:20 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Amerikaanse dramaserie. Sly and the Family Stone. Het team reist af naar Ierland voor de herdenking van Megan. Walter ontdekt dat bij een nabijgelegen meer een giftige wolk is ontstaan die iedereen in het dorp kan doden.

Ma 20 januari 2020 | 23:05 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Amerikaanse dramaserie. We're Gonna Need a Bigger Vote. Zelfs op de dag van de verkiezingen moet het team weer aan de slag. Iemand probeert de Amerikaanse verkiezingen te verstoren.

Ma 20 januari 2020 | 22:20 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. Bat Poop Crazy. Vlak voor Halloween moet het team een grottenstelsel bewaken om te voorkomen dat een hele groep vleermuizen wordt uitgeroeid.

Ma 13 januari 2020 | 23:05 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Amerikaanse dramaserie. Plight at the Museum. Team Scorpion legt hun klus in het historisch museum in Los Angeles stil wanneer ze erachter komen dat er dieven bezig zijn met het stelen van een zeldzame parel.

Ma 13 januari 2020 | 22:10 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Amerikaanse dramaserie. Little Boy Lost. Team Scorpion gaat op zoek naar een vermiste jongen uit de klas van Ralph. Toby komt steeds dichter bij de identiteit van Happy's echtgenoot.

Ma 6 januari 2020 | 23:05 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Amerikaanse dramaserie. It Isn't the Fall That Kills You. Walter wordt per ongeluk gelanceerd met een raket. Wanneer zijn zuurstof opraakt, zoekt het team koortsachtig naar een manier om hem op tijd terug te krijgen op aarde.

Ma 6 januari 2020 | 22:20 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. More Civil War. Het team moet persoonlijke problemen opzij zetten wanneer anonieme hackers de controle nemen over de Amerikaanse vliegtuigen en oorlogsschepen.

Ma 30 december 2019 | 23:10 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Amerikaanse dramaserie. Civil War. Het team moet persoonlijke problemen opzij zetten wanneer anonieme hackers de controle nemen over de Amerikaanse vliegtuigen en oorlogsschepen.

Zo 30 juni 2019 | 03:25 A Most Violent Year IMDb: 7.0

30/06/19 - IMDB * 7.0 - Drama, A Most Violent Year is een Drama en misdaadfilm uit Amerika en Verenigde Arabische Emiraten. Deze productie is geregisseerd door J.C. Chandor. De hoofdrollen worden vertolkt door Oscar Isaac, Jessica Chastain en Albert Brooks. De film begint in New York, 1981. Een jaar met een van de hoogste criminaliteitscijfers uit de geschiedenis van deze stad. Gedurende de winter proberen een immigrant en zijn familie hun bedrijf uit te breiden en al het omringende gevaar, waaronder corruptie, te omzeilen...

A Most Violent Year is een Drama- en misdaadfilm uit Amerika en Verenigde Arabische Emiraten. Deze productie is geregisseerd door J.C. Chandor. De hoofdrollen worden vertolkt door Oscar Isaac, Jessica Chastain en Albert Brooks. De film begint in New York, 1981. Een jaar met een van de hoogste criminaliteitscijfers uit de geschiedenis van deze stad. Gedurende de winter proberen een immigrant en zijn familie hun bedrijf uit te breiden en al het omringende gevaar, waaronder corruptie, te omzeilen met het grote risico alles te verliezen wat ze hebben opgebouwd. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-most-violent-year

Wo 19 juni 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 25 - Amerikaanse dramaserie. Scorp Family Robinson. Drie weken nadat het team in een woestijn is gecrasht, beginnen de onderlinge spanningen toe te nemen.

Di 18 juni 2019 | 20:29 World War Z IMDb: 7.0

18/06/19 - IMDB * 7.0 - Horrorthriller, Familieman Gerry Lane (Brad Pitt) is een toegewijde vader en echtgenoot die voorheen werkzaam was voor de overheid. Wanneer een zombieplaag uitbreekt en de wereld in rap tempo ten onder gaat, wordt Gerry door de regering gevraagd om de invasie tegen te gaan. Zijn oude baan weer oppakken is de enige manier waarop Gerry zijn vrouw en kinderen kan beschermen tegen de verbazingwekkend snelle, vleesetende ondoden. Dus begint hij aan een gevaarlijke reis op zoek naar de bron van de epidemie. In deze...

Familieman Gerry Lane (Brad Pitt) is een toegewijde vader en echtgenoot die voorheen werkzaam was voor de overheid. Wanneer een zombieplaag uitbreekt en de wereld in rap tempo ten onder gaat, wordt Gerry door de regering gevraagd om de invasie tegen te gaan. Zijn oude baan weer oppakken is de enige manier waarop Gerry zijn vrouw en kinderen kan beschermen tegen de verbazingwekkend snelle, vleesetende ondoden. Dus begint hij aan een gevaarlijke reis op zoek naar de bron van de epidemie. In deze mix van actie, drama en horror probeert Brad Pitt uit alle macht een wereldwijde, vernietigende zombieplaag tegen te houden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/world-war-z

Wo 12 juni 2019 | 23:10 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 24 - Amerikaanse dramaserie. Maroon 8. Het team crasht met het vliegtuig op een verlaten eiland. Er is weinig hoop dat ze op tijd worden gered.

Wo 12 juni 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 23 - Amerikaanse dramaserie. Something Burrowed, Something Blew. Nadat een eenvoudige zaak helemaal uit de hand loopt, moet het team Happy en Toby helpen op tijd te komen voor het huwelijk.

Ma 10 juni 2019 | 03:20 A Most Violent Year IMDb: 7.0

10/06/19 - IMDB * 7.0 - Drama, A Most Violent Year is een Drama en misdaadfilm uit Amerika en Verenigde Arabische Emiraten. Deze productie is geregisseerd door J.C. Chandor. De hoofdrollen worden vertolkt door Oscar Isaac, Jessica Chastain en Albert Brooks. De film begint in New York, 1981. Een jaar met een van de hoogste criminaliteitscijfers uit de geschiedenis van deze stad. Gedurende de winter proberen een immigrant en zijn familie hun bedrijf uit te breiden en al het omringende gevaar, waaronder corruptie, te omzeilen...

A Most Violent Year is een Drama- en misdaadfilm uit Amerika en Verenigde Arabische Emiraten. Deze productie is geregisseerd door J.C. Chandor. De hoofdrollen worden vertolkt door Oscar Isaac, Jessica Chastain en Albert Brooks. De film begint in New York, 1981. Een jaar met een van de hoogste criminaliteitscijfers uit de geschiedenis van deze stad. Gedurende de winter proberen een immigrant en zijn familie hun bedrijf uit te breiden en al het omringende gevaar, waaronder corruptie, te omzeilen met het grote risico alles te verliezen wat ze hebben opgebouwd. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-most-violent-year

Wo 5 juni 2019 | 23:10 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 22 - Amerikaanse dramaserie. Strife on Mars. Het team wil twee wetenschappers bevrijden uit een gevaarlijke biodome die werd ontworpen voor Mars, maar raakt zelf ook opgesloten.

Wo 5 juni 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 21 - Amerikaanse dramaserie. Rock Block. Het team moet de orders van een buitenlandse regering overtreden.

Wo 29 mei 2019 | 23:05 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Amerikaanse dramaserie. Broken Wind. Team Scorpion probeert Paige en Happy te redden, die vastzitten in een gondel. Het team moet zich haasten voordat de kabel het begeeft en de dames te pletter storten.

Wo 29 mei 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Amerikaanse dramaserie. Monkey See, Monkey Poo. Team Scorpion probeert de verspreiding van een gevaarlijk virus tegen te houden. Ze gaan op zoek naar een zeldzame aap die het geneesmiddel heeft tegen het virus.

Wo 22 mei 2019 | 23:05 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Amerikaanse dramaserie. Don't Burst My Bubble. Ada wordt achtergelaten in een berm met puin. Team Scorpion probeert haar naar een veiligere plek te brengen zonder haar leven in gevaar te brengen.

Wo 22 mei 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 17 - Amerikaanse dramaserie. Dirty Seeds Done Dirt Cheap. Wanneer een simpele missie om een bank te beschermen fout gaat, moet team Scorpion Happy, Sylvester en Cabe beschermen. Zij lijden aan levensbedreigende hallucinaties.

Wo 15 mei 2019 | 23:10 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Amerikaanse dramaserie. Keep It in Check, Mate. Walter en Sylvester nemen deel aan een internationale schaakcompetitie, als onderdeel van een undercovermissie. Het team probeert een spion te bevrijden voordat haar identiteit bekend wordt gemaakt.

Wo 15 mei 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Amerikaanse dramaserie. Sharknerdo. Team Scorpion probeert een gezonken schat te vinden. Het gaat echter helemaal mis wanneer de boot van Walter en Paige ontploft.

Wo 15 mei 2019 | 02:00 A Most Violent Year IMDb: 7.0

15/05/19 - IMDB * 7.0 - Drama, A Most Violent Year is een Drama en misdaadfilm uit Amerika en Verenigde Arabische Emiraten. Deze productie is geregisseerd door J.C. Chandor. De hoofdrollen worden vertolkt door Oscar Isaac, Jessica Chastain en Albert Brooks. De film begint in New York, 1981. Een jaar met een van de hoogste criminaliteitscijfers uit de geschiedenis van deze stad. Gedurende de winter proberen een immigrant en zijn familie hun bedrijf uit te breiden en al het omringende gevaar, waaronder corruptie, te omzeilen...

A Most Violent Year is een Drama- en misdaadfilm uit Amerika en Verenigde Arabische Emiraten. Deze productie is geregisseerd door J.C. Chandor. De hoofdrollen worden vertolkt door Oscar Isaac, Jessica Chastain en Albert Brooks. De film begint in New York, 1981. Een jaar met een van de hoogste criminaliteitscijfers uit de geschiedenis van deze stad. Gedurende de winter proberen een immigrant en zijn familie hun bedrijf uit te breiden en al het omringende gevaar, waaronder corruptie, te omzeilen met het grote risico alles te verliezen wat ze hebben opgebouwd. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-most-violent-year

Za 11 mei 2019 | 22:00 World War Z IMDb: 7.0

11/05/19 - IMDB * 7.0 - World War Z, Familieman Gerry Lane (Brad Pitt) is een toegewijde vader en echtgenoot die voorheen werkzaam was voor de overheid. Wanneer een zombieplaag uitbreekt en de wereld in rap tempo ten onder gaat, wordt Gerry door de regering gevraagd om de invasie tegen te gaan. Zijn oude baan weer oppakken is de enige manier waarop Gerry zijn vrouw en kinderen kan beschermen tegen de verbazingwekkend snelle, vleesetende ondoden. Dus begint hij aan een gevaarlijke reis op zoek naar de bron van de epidemie. In deze...

Familieman Gerry Lane (Brad Pitt) is een toegewijde vader en echtgenoot die voorheen werkzaam was voor de overheid. Wanneer een zombieplaag uitbreekt en de wereld in rap tempo ten onder gaat, wordt Gerry door de regering gevraagd om de invasie tegen te gaan. Zijn oude baan weer oppakken is de enige manier waarop Gerry zijn vrouw en kinderen kan beschermen tegen de verbazingwekkend snelle, vleesetende ondoden. Dus begint hij aan een gevaarlijke reis op zoek naar de bron van de epidemie. In deze mix van actie, drama en horror probeert Brad Pitt uit alle macht een wereldwijde, vernietigende zombieplaag tegen te houden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/world-war-z

Wo 8 mei 2019 | 23:10 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. The Hole Truth. Team Scorpion probeert een man te redden die vastzit in een silo. Paige helpt haar moeder om haar geld terug te krijgen.

Wo 8 mei 2019 | 22:15 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Amerikaanse dramaserie. Faux Money Maux Problem. De leden van Scorpion worden ontvoerd door een buitenlandse groepering. Die probeert de Amerikaanse economie ten gronde te richten door valse dollars te produceren.

Za 4 mei 2019 | 03:40 A Most Violent Year IMDb: 7.0

04/05/19 - IMDB * 7.0 - Drama, A Most Violent Year is een Drama en misdaadfilm uit Amerika en Verenigde Arabische Emiraten. Deze productie is geregisseerd door J.C. Chandor. De hoofdrollen worden vertolkt door Oscar Isaac, Jessica Chastain en Albert Brooks. De film begint in New York, 1981. Een jaar met een van de hoogste criminaliteitscijfers uit de geschiedenis van deze stad. Gedurende de winter proberen een immigrant en zijn familie hun bedrijf uit te breiden en al het omringende gevaar, waaronder corruptie, te omzeilen...

A Most Violent Year is een Drama- en misdaadfilm uit Amerika en Verenigde Arabische Emiraten. Deze productie is geregisseerd door J.C. Chandor. De hoofdrollen worden vertolkt door Oscar Isaac, Jessica Chastain en Albert Brooks. De film begint in New York, 1981. Een jaar met een van de hoogste criminaliteitscijfers uit de geschiedenis van deze stad. Gedurende de winter proberen een immigrant en zijn familie hun bedrijf uit te breiden en al het omringende gevaar, waaronder corruptie, te omzeilen met het grote risico alles te verliezen wat ze hebben opgebouwd. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-most-violent-year

Wo 1 mei 2019 | 23:05 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. Ice Ca-Cabes. Cabe raakt ernstig gewond bij de ontploffing van een granaat in de woestijn. Het team is genoodzaakt om zijn lichaam te bevriezen om zijn leven te redden.

Wo 1 mei 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie. Wreck the Halls. Op kerstavond wordt Ralph ontvoerd. Tim neemt een belangrijk besluit over zijn positie bij team Scorpion.

Wo 1 mei 2019 | 03:50 A Most Violent Year IMDb: 7.0

01/05/19 - IMDB * 7.0 - Drama, A Most Violent Year is een Drama en misdaadfilm uit Amerika en Verenigde Arabische Emiraten. Deze productie is geregisseerd door J.C. Chandor. De hoofdrollen worden vertolkt door Oscar Isaac, Jessica Chastain en Albert Brooks. De film begint in New York, 1981. Een jaar met een van de hoogste criminaliteitscijfers uit de geschiedenis van deze stad. Gedurende de winter proberen een immigrant en zijn familie hun bedrijf uit te breiden en al het omringende gevaar, waaronder corruptie, te omzeilen...

A Most Violent Year is een Drama- en misdaadfilm uit Amerika en Verenigde Arabische Emiraten. Deze productie is geregisseerd door J.C. Chandor. De hoofdrollen worden vertolkt door Oscar Isaac, Jessica Chastain en Albert Brooks. De film begint in New York, 1981. Een jaar met een van de hoogste criminaliteitscijfers uit de geschiedenis van deze stad. Gedurende de winter proberen een immigrant en zijn familie hun bedrijf uit te breiden en al het omringende gevaar, waaronder corruptie, te omzeilen met het grote risico alles te verliezen wat ze hebben opgebouwd. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-most-violent-year

Wo 24 april 2019 | 23:10 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie. This is the Pits. Een vrouw zit gevangen in de La Brea Tar Pits. Het team probeert haar te redden voordat ze zonder zuurstof komt te zitten.

Wo 24 april 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Amerikaanse dramaserie. Mother Load. De moeder van Paige roept de hulp in van team Scorpion wanneer ze een vergeten kernreactor ontdekt die op het punt staat om te exploderen.

Ma 22 april 2019 | 22:10 World War Z IMDb: 7.0

22/04/19 - IMDB * 7.0 - World War Z, Familieman Gerry Lane (Brad Pitt) is een toegewijde vader en echtgenoot die voorheen werkzaam was voor de overheid. Wanneer een zombieplaag uitbreekt en de wereld in rap tempo ten onder gaat, wordt Gerry door de regering gevraagd om de invasie tegen te gaan. Zijn oude baan weer oppakken is de enige manier waarop Gerry zijn vrouw en kinderen kan beschermen tegen de verbazingwekkend snelle, vleesetende ondoden. Dus begint hij aan een gevaarlijke reis op zoek naar de bron van de epidemie. In deze...

Familieman Gerry Lane (Brad Pitt) is een toegewijde vader en echtgenoot die voorheen werkzaam was voor de overheid. Wanneer een zombieplaag uitbreekt en de wereld in rap tempo ten onder gaat, wordt Gerry door de regering gevraagd om de invasie tegen te gaan. Zijn oude baan weer oppakken is de enige manier waarop Gerry zijn vrouw en kinderen kan beschermen tegen de verbazingwekkend snelle, vleesetende ondoden. Dus begint hij aan een gevaarlijke reis op zoek naar de bron van de epidemie. In deze mix van actie, drama en horror probeert Brad Pitt uit alle macht een wereldwijde, vernietigende zombieplaag tegen te houden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/world-war-z

Wo 17 april 2019 | 23:10 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Amerikaanse dramaserie. Sly and the Family Stone. Het team reist af naar Ierland voor de herdenking van Megan. Walter ontdekt dat bij een nabijgelegen meer een giftige wolk is ontstaan die iedereen in het dorp kan doden.

Wo 17 april 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Amerikaanse dramaserie. We're Gonna Need a Bigger Vote. Zelfs op de dag van de verkiezingen moet het team weer aan de slag. Iemand probeert de Amerikaanse verkiezingen te verstoren.

Wo 10 april 2019 | 23:10 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. Bat Poop Crazy. Vlak voor Halloween moet het team een grottenstelsel bewaken om te voorkomen dat een hele groep vleermuizen wordt uitgeroeid.

Wo 10 april 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Amerikaanse dramaserie. Plight at the Museum. Team Scorpion legt hun klus in het historisch museum in Los Angeles stil wanneer ze erachter komen dat er dieven bezig zijn met het stelen van een zeldzame parel.

Ma 8 april 2019 | 02:50 A Most Violent Year IMDb: 7.0

08/04/19 - IMDB * 7.0 - Drama, A Most Violent Year is een Drama en misdaadfilm uit Amerika en Verenigde Arabische Emiraten. Deze productie is geregisseerd door J.C. Chandor. De hoofdrollen worden vertolkt door Oscar Isaac, Jessica Chastain en Albert Brooks. De film begint in New York, 1981. Een jaar met een van de hoogste criminaliteitscijfers uit de geschiedenis van deze stad. Gedurende de winter proberen een immigrant en zijn familie hun bedrijf uit te breiden en al het omringende gevaar, waaronder corruptie, te omzeilen...

A Most Violent Year is een Drama- en misdaadfilm uit Amerika en Verenigde Arabische Emiraten. Deze productie is geregisseerd door J.C. Chandor. De hoofdrollen worden vertolkt door Oscar Isaac, Jessica Chastain en Albert Brooks. De film begint in New York, 1981. Een jaar met een van de hoogste criminaliteitscijfers uit de geschiedenis van deze stad. Gedurende de winter proberen een immigrant en zijn familie hun bedrijf uit te breiden en al het omringende gevaar, waaronder corruptie, te omzeilen met het grote risico alles te verliezen wat ze hebben opgebouwd. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-most-violent-year

Wo 3 april 2019 | 23:00 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Amerikaanse dramaserie. Little Boy Lost. Team Scorpion gaat op zoek naar een vermiste jongen uit de klas van Ralph. Toby komt steeds dichter bij de identiteit van Happy's echtgenoot.

Wo 3 april 2019 | 22:10 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Amerikaanse dramaserie. It Isn't the Fall That Kills You. Walter wordt per ongeluk gelanceerd met een raket. Wanneer zijn zuurstof opraakt, zoekt het team koortsachtig naar een manier om hem op tijd terug te krijgen op aarde.

Wo 27 maart 2019 | 23:10 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. More Civil War. Het team moet persoonlijke problemen opzij zetten wanneer anonieme hackers de controle nemen over de Amerikaanse vliegtuigen en oorlogsschepen.

Wo 27 maart 2019 | 22:25 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Amerikaanse dramaserie. Civil War. Het team moet persoonlijke problemen opzij zetten wanneer anonieme hackers de controle nemen over de Amerikaanse vliegtuigen en oorlogsschepen.

Wo 20 maart 2019 | 23:10 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 25 - Amerikaanse dramaserie. Toby or Not Toby. Toby wordt ontvoerd door Mark Collins, een voormalig lid van het team. Een race tegen de klok start om hem levend terug te vinden. Mark spreekt klare taal: als zijn eisen niet worden ingewilligd, zal hij Toby om het leven brengen.

Wo 20 maart 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 24 - Amerikaanse dramaserie. Chernobyl Intentions. Wanneer het team een oude kernreactor repareert in Tsjernobyl om een nucleaire ramp af te wenden, komen Sylvester en Paige plots vast te zitten in de reactor.n nucleaire ramp af te wenden, komen Sylvester en Paige plots vast te zitten in de reactor...

Wo 20 maart 2019 | 21:25 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 23 - Amerikaanse dramaserie. Hard Knox. De hele ploeg wordt door het ministerie van Defensie gemandateerd om de beveiliging van Fort Knox te testen. Scorpion moet de lokalen binnen zien te dringen om een artefact stelen.

Wo 13 maart 2019 | 23:05 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 23 - Amerikaanse dramaserie. Hard Knox. De hele ploeg wordt door het ministerie van Defensie gemandateerd om de beveiliging van Fort Knox te testen. Scorpion moet de lokalen binnen zien te dringen om een artefact stelen.

Wo 13 maart 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Amerikaanse dramaserie. Twist and Shout. De zoon van een voormalige Vietnamveteraan roept de hulp in van het team. Hij vraagt hen om de stoffelijke overschotten van enkele gevallen soldaten zo snel mogelijk terug te vinden.

Wo 6 maart 2019 | 23:05 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Amerikaanse dramaserie. Djibouti. Het team trekt naar Djibouti, in hartje Afrika, om er Cabe proberen te bevrijden die er na een geheime missie gevangen werd genomen.

Wo 6 maart 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Amerikaanse dramaserie. Ticker. De bloedbank van Los Angeles wordt gehackt en uiteindelijk vernietigd wegens de kans op besmetting. Team Scorpion probeert de dader op te sporen om een jong meisje te redden dat wanhopig wacht op een harttransplantatie.

Wo 27 februari 2019 | 23:05 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Amerikaanse dramaserie. The Fast and the Nerdiest. Nadat Sylvester hoge ogen gooit in De Juiste Prijs, moet Team Scorpion infiltreren bij een autosmokkel waar ook sprake is van de verscheping van biowapens naar Zuid-Amerika.

Wo 27 februari 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Amerikaanse dramaserie. Adaptation. Enkele smokkelaars hebben een originele en ingenieuze manier gevonden om illegaal drugs het land binnen te smokkelen: ze maken gebruik van drones. Walter stelt Happy en Toby voor een ultimatum.

Wo 20 februari 2019 | 23:05 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Amerikaanse dramaserie. Fractured. Na een zware aardbeving in Los Angeles moet team Scorpion een geknelde gasleiding herstellen om een grote ontploffing te voorkomen.

Wo 20 februari 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Amerikaanse dramaserie. Da Bomb. Het Scorpion-team moet de NASA helpen bij de geheime lancering van een raket. De missie dreigt echter in het gedrang te komen wanneer Walter een telefoontje krijgt van Linda.

Wo 13 februari 2019 | 23:10 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Amerikaanse dramaserie. Sun Of A Gun. Sylvester komt oog in oog te staan met zijn vader, een voormalig generaal. Hij vraag Team Scorpion om hulp, omdat hij gelooft dat een dictator in Afrika van plan is een dodelijk wapen te gebruiken.

Wo 13 februari 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Amerikaanse dramaserie. White Out. Om de United States Special Forces te redden, moet Team Scorpion de barre temperaturen van Antarctica doorstaan.

Wo 6 februari 2019 | 23:10 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. Dam Breakthrough. Op kerstavond moet Team Scorpion voorkomen dat er een ramp plaatsvindt. Stortregen heeft een grote scheur in een dam veroorzaakt en dreigt de hele stad onder water te zetten.

Wo 6 februari 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie. The Old College Try. Team Scorpion gaat undercover op een universiteitscampus om een hacker te vinden die de wereldeconomie bedreigt.

Wo 30 januari 2019 | 23:05 Scorpion

Seizoen 2 - Amerikaanse dramaserie. Arrivals & Departures. Team Scorpion en Walters ouders bezoeken Megan in het ziekenhuis nadat haar gezondheid verslechterd. Ze worden in quarantaine geplaatst wanneer een dodelijke schimmel iedereen dreigt te infecteren.

Wo 30 januari 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaanse dramaserie. US vs UN vs UK. Walter voelt zich machteloos wanneer de gezondheidstoestand van Megan zienderogen achteruitgaat. Het team gaat ondertussen op zoek naar een vliegtuig dat op mysterieuze wijze verdwenen is in zone 51. De FBI belooft hen een mooie som geld als ze erin slagen het vliegtuig op te sporen.

Wo 23 januari 2019 | 23:10 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Amerikaanse dramaserie. Area 51. Team Scorpion helpt het onderzoek van Walter te financieren om het leven van zijn zus te redden. Het team neemt ook een opdracht aan om een vliegtuig te lokaliseren in het mysterieuze Area 51.

Wo 23 januari 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 2 - Amerikaanse dramaserie. Crazy Train. Het team probeert een dolgedraaide trein te stoppen met Paige en Ralph aan boord. Toby maakt zich ondertussen op voor zijn allereerste bokspartij in een poging om indruk te maken op Happy.

Wo 16 januari 2019 | 23:10 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. Tech, Drugs, and Rock 'n Roll. Walters poging om te 'normaliseren' mislukt wanneer er zich een virus op zijn computer nestelt. Hierdoor verandert het nieuwe 'slimme' project van Team Scorpion in een val.

Wo 16 januari 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Amerikaanse dramaserie. Super Fun Guys. Het team van Scorpion trekt naar een filmset in Kazachstan voor een undercoveropdracht. Ze gaan verkleed als superheldenteam de Super Fun Guys, en dat doen ze in vol ornaat: met wapperende capes en veel te strakke maillots.

Wo 9 januari 2019 | 23:15 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Amerikaanse dramaserie. Robots. Het team heeft een ontmoeting met adjunct-directeur Katherine Cooper, verbindingsofficier van Homeland Security, en draagt Walter, Cabe en Happy op met een nieuw opdracht. Ze moeten een spionageapparaat analyseren dat aangesloten is op een communicatiekabel die 100 meter onder water ligt in internationale wateren voor de Californische kust.

Wo 9 januari 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Amerikaanse dramaserie. Fish Filet. Sylvester gaat undercover in een federale gevangenis om een Japanse bende te ontmantelen die het gemunt heeft op drie rechters. De zaken draaien echter anders uit dan gepland waardoor Sylvester al snel gevaar loopt.

Wo 2 januari 2019 | 23:20 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. Cuba Libre. Team Scorpion wordt door Cabe naar Cuba gestuurd om daar een oude vriendin van hem te helpen. Hij wil dat het team daar op zoek gaat naar een Servische oorlogsmisdadiger.

Wo 2 januari 2019 | 22:25 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaanse dramaserie. Satellite of Love. De nieuwe directrice van Homeland Security brengt het team opnieuw bij elkaar wanneer een Russische satelliet van zijn baan afwijkt. Walter heeft na het ongeval nog steeds last van zijn linkerhand.

Do 27 september 2018 | 00:00 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 25 - Amerikaanse dramaserie. Toby or Not Toby. Toby wordt ontvoerd door Mark Collins, een voormalig lid van het team. Een race tegen de klok start om hem levend terug te vinden. Mark spreekt klare taal: als zijn eisen niet worden ingewilligd, zal hij Toby om het leven brengen.

Ma 24 september 2018 | 21:25 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 25 - Amerikaanse dramaserie. Toby or Not Toby. Toby wordt ontvoerd door Mark Collins, een voormalig lid van het team. Een race tegen de klok start om hem levend terug te vinden. Mark spreekt klare taal: als zijn eisen niet worden ingewilligd, zal hij Toby om het leven brengen.

Ma 24 september 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 24 - Amerikaanse dramaserie. Chernobyl Intentions. Wanneer het team een oude kernreactor repareert in Tsjernobyl om een nucleaire ramp af te wenden, komen Sylvester en Paige plots vast te zitten in de reactor.n nucleaire ramp af te wenden, komen Sylvester en Paige plots vast te zitten in de reactor...

Do 20 september 2018 | 00:00 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 23 - Amerikaanse dramaserie. Hard Knox. De hele ploeg wordt door het ministerie van Defensie gemandateerd om de beveiliging van Fort Knox te testen. Scorpion moet de lokalen binnen zien te dringen en een artefact stelen.

Ma 17 september 2018 | 21:25 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 23 - Amerikaanse dramaserie. Hard Knox. De hele ploeg wordt door het ministerie van Defensie gemandateerd om de beveiliging van Fort Knox te testen. Scorpion moet de lokalen binnen zien te dringen en een artefact stelen.

Ma 17 september 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Amerikaanse dramaserie. Twist and Shout. De zoon van een voormalige Vietnamveteraan roept de hulp in van het team. Hij vraagt hen om de stoffelijke overschotten van enkele gevallen soldaten zo snel mogelijk terug te vinden.

Za 15 september 2018 | 00:50 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Amerikaanse dramaserie. Djibouti. Tijdens een geheime missie in Afrika wordt Cabe gevangen genomen. Het team probeert hem te bevrijden.

Do 13 september 2018 | 00:00 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Amerikaanse dramaserie. Ticker. De bloedbank van Los Angeles wordt gehackt en uiteindelijk vernietigd wegens de kans op besmetting. Team Scorpion probeert de dader op te sporen om een jong meisje te redden dat wanhopig wacht op een harttransplantatie.

Ma 10 september 2018 | 21:25 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Amerikaanse dramaserie. Djibouti. Tijdens een geheime missie in Afrika wordt Cabe gevangen genomen. Het team probeert hem te bevrijden.

Ma 10 september 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Amerikaanse dramaserie. Ticker. De bloedbank van Los Angeles wordt gehackt en uiteindelijk vernietigd wegens de kans op besmetting. Team Scorpion probeert de dader op te sporen om een jong meisje te redden dat wanhopig wacht op een harttransplantatie.

Vr 7 september 2018 | 01:15 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Amerikaanse dramaserie. The Fast and the Nerdiest. Het team gaat undercover om een illegale handel in luxewagens te onderzoeken. Een levering van biologische wapens dreigt alles in de war te sturen.

Ma 3 september 2018 | 21:25 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Amerikaanse dramaserie. The Fast and the Nerdiest. Het team gaat undercover om een illegale handel in luxewagens te onderzoeken. Een levering van biologische wapens dreigt alles in de war te sturen.

Ma 3 september 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Amerikaanse dramaserie. Adaptation. Enkele smokkelaars hebben een originele en ingenieuze manier gevonden om illegaal drugs het land binnen te smokkelen: ze maken gebruik van drones. Walter stelt Happy en Toby voor een ultimatum.

Do 30 augustus 2018 | 00:00 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Amerikaanse dramaserie. Fractured. Na een zware aardbeving in Los Angeles moet team Scorpion een geknelde gasleiding herstellen om een grote ontploffing te voorkomen.

Wo 29 augustus 2018 | 22:15 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Amerikaanse dramaserie. Fractured. Na een zware aardbeving in Los Angeles moet team Scorpion een geknelde gasleiding herstellen om een grote ontploffing te voorkomen.

Wo 29 augustus 2018 | 21:35 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Amerikaanse dramaserie. Da Bomb. Het Scorpion-team moet de NASA helpen bij de geheime lancering van een raket. De missie dreigt echter in het gedrang te komen wanneer Walter een telefoontje krijgt van Linda.

Ma 27 augustus 2018 | 21:30 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Amerikaanse dramaserie. Fractured. Na een zware aardbeving in Los Angeles moet team Scorpion een geknelde gasleiding herstellen om een grote ontploffing te voorkomen.

Ma 27 augustus 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Amerikaanse dramaserie. Da Bomb. Het Scorpion-team moet de NASA helpen bij de geheime lancering van een raket. De missie dreigt echter in het gedrang te komen wanneer Walter een telefoontje krijgt van Linda.

Do 23 augustus 2018 | 00:05 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Amerikaanse dramaserie. Sun Of A Gun. Sylvester komt oog in oog te staan met zijn vader, een voormalig generaal. Hij vraag Team Scorpion om hulp, omdat hij gelooft dat een dictator in Afrika van plan is een dodelijk wapen te gebruiken.

Wo 22 augustus 2018 | 23:10 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Amerikaanse dramaserie. White Out. Om de United States Special Forces te redden, moet Team Scorpion de barre temperaturen van Antarctica doorstaan.

Ma 20 augustus 2018 | 21:25 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Amerikaanse dramaserie. Sun Of A Gun. Sylvester komt oog in oog te staan met zijn vader, een voormalig generaal. Hij vraag Team Scorpion om hulp, omdat hij gelooft dat een dictator in Afrika van plan is een dodelijk wapen te gebruiken.

Ma 20 augustus 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Amerikaanse dramaserie. White Out. Om de United States Special Forces te redden, moet Team Scorpion de barre temperaturen van Antarctica doorstaan.

Do 16 augustus 2018 | 00:05 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. Dam Breakthrough. Op kerstavond moet Team Scorpion voorkomen dat er een ramp plaatsvindt. Stortregen heeft een grote scheur in een dam veroorzaakt en dreigt de hele stad onder water te zetten.

Wo 15 augustus 2018 | 23:10 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie. The Old College Try. Team Scorpion gaat undercover op een universiteitscampus om een hacker te vinden die de wereldeconomie bedreigt.

Ma 13 augustus 2018 | 21:30 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. Dam Breakthrough. Op kerstavond moet Team Scorpion voorkomen dat er een ramp plaatsvindt. Stortregen heeft een grote scheur in een dam veroorzaakt en dreigt de hele stad onder water te zetten.

Ma 13 augustus 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie. The Old College Try. Team Scorpion gaat undercover op een universiteitscampus om een hacker te vinden die de wereldeconomie bedreigt.

Do 9 augustus 2018 | 00:05 Scorpion

Seizoen 2 - Amerikaanse dramaserie. Arrivals & Departures. Team Scorpion en Walters ouders bezoeken Megan in het ziekenhuis nadat haar gezondheid verslechterd. Ze worden in quarantaine geplaatst wanneer een dodelijke schimmel iedereen dreigt te infecteren.

Wo 8 augustus 2018 | 23:05 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaanse dramaserie. US vs UN vs UK. Walter voelt zich machteloos wanneer de gezondheidstoestand van Megan zienderogen achteruitgaat. Het team gaat ondertussen op zoek naar een vliegtuig dat op mysterieuze wijze verdwenen is in zone 51. De FBI belooft hen een mooie som geld als ze erin slagen het vliegtuig op te sporen.

Ma 6 augustus 2018 | 21:25 Scorpion

Seizoen 2 - Amerikaanse dramaserie. Arrivals & Departures. Team Scorpion en Walters ouders bezoeken Megan in het ziekenhuis nadat haar gezondheid verslechterd. Ze worden in quarantaine geplaatst wanneer een dodelijke schimmel iedereen dreigt te infecteren.

Ma 6 augustus 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaanse dramaserie. US vs UN vs UK. Walter voelt zich machteloos wanneer de gezondheidstoestand van Megan zienderogen achteruitgaat. Het team gaat ondertussen op zoek naar een vliegtuig dat op mysterieuze wijze verdwenen is in zone 51. De FBI belooft hen een mooie som geld als ze erin slagen het vliegtuig op te sporen.

Do 2 augustus 2018 | 00:00 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Amerikaanse dramaserie. Area 51. Team Scorpion helpt het onderzoek van Walter te financieren om het leven van zijn zus te redden. Het team neemt ook een opdracht aan om een vliegtuig te lokaliseren in het mysterieuze Area 51.

Wo 1 augustus 2018 | 23:10 Scorpion

Seizoen 2 - Amerikaanse dramaserie. Crazy Train. Het team probeert een dolgedraaide trein te stoppen met Paige en Ralph aan boord. Toby maakt zich ondertussen op voor zijn allereerste bokspartij in een poging om indruk te maken op Happy.

Ma 30 juli 2018 | 21:25 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Amerikaanse dramaserie. Area 51. Team Scorpion helpt het onderzoek van Walter te financieren om het leven van zijn zus te redden. Het team neemt ook een opdracht aan om een vliegtuig te lokaliseren in het mysterieuze Area 51.

Ma 30 juli 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 2 - Amerikaanse dramaserie. Crazy Train. Het team probeert een dolgedraaide trein te stoppen met Paige en Ralph aan boord. Toby maakt zich ondertussen op voor zijn allereerste bokspartij in een poging om indruk te maken op Happy.

Za 28 juli 2018 | 00:05 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. Tech, Drugs, and Rock 'n Roll. Walters computer wordt getroffen door een virus. Daardoor dreigt het nieuwe project van Team Scorpion in het water te vallen.

Do 26 juli 2018 | 23:45 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Amerikaanse dramaserie. Super Fun Guys. Het team van Scorpion trekt naar een filmset in Kazachstan voor een undercoveropdracht. Ze gaan verkleed als superheldenteam de Super Fun Guys, en dat doen ze in vol ornaat: met wapperende capes en veel te strakke maillots.

Wo 25 juli 2018 | 23:10 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Amerikaanse dramaserie. Super Fun Guys. Het team van Scorpion trekt naar een filmset in Kazachstan voor een undercoveropdracht. Ze gaan verkleed als superheldenteam de Super Fun Guys, en dat doen ze in vol ornaat: met wapperende capes en veel te strakke maillots.

Ma 23 juli 2018 | 21:25 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. Tech, Drugs, and Rock 'n Roll. Walters computer wordt getroffen door een virus. Daardoor dreigt het nieuwe project van Team Scorpion in het water te vallen.

Ma 23 juli 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Amerikaanse dramaserie. Super Fun Guys. Het team van Scorpion trekt naar een filmset in Kazachstan voor een undercoveropdracht. Ze gaan verkleed als superheldenteam de Super Fun Guys, en dat doen ze in vol ornaat: met wapperende capes en veel te strakke maillots.

Ma 16 juli 2018 | 21:25 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Amerikaanse dramaserie. Robots. Het team heeft een ontmoeting met adjunct-directeur Katherine Cooper, verbindingsofficier van Homeland Security, en draagt Walter, Cabe en Happy op met een nieuw opdracht. Ze moeten een spionageapparaat analyseren dat aangesloten is op een communicatiekabel die 100 meter onder water ligt in internationale wateren voor de Californische kust.

Ma 16 juli 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Amerikaanse dramaserie. Fish Filet. Sylvester gaat undercover in een federale gevangenis om een Japanse bende te ontmantelen die het gemunt heeft op drie rechters. De zaken draaien echter anders uit dan gepland waardoor Sylvester al snel gevaar loopt.

Ma 9 juli 2018 | 21:25 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. Cuba Libre. Team Scorpion wordt door Cabe naar Cuba gestuurd om daar een oude vriendin van hem te helpen. Hij wil dat het team daar op zoek gaat naar een Servische oorlogsmisdadiger.

Ma 9 juli 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaanse dramaserie. Satellite of Love. De nieuwe directrice van Homeland Security brengt het team opnieuw bij elkaar wanneer een Russische satelliet van zijn baan afwijkt. Walter heeft na het ongeval nog steeds last van zijn linkerhand.

Ma 2 juli 2018 | 21:25 Scorpion

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Amerikaanse dramaserie. Postcards from the Edge. Nadat Walters auto crasht aan de rand van een klif, staat het team voor haar belangrijkste missie ooit.

Ma 2 juli 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Amerikaanse dramaserie. Cliffhanger. Walter komt het lang bewaarde geheim van Cabe over de Baghdad-missie te weten en dat legt een bom onder het voortbestaan van Team Scorpion. Ralph zet ondertussen zijn leven op het spel om het team te helpen.

Zo 1 juli 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaanse dramaserie. Nuke Kids on the Block. Paige wil niet dat Happy met haar en Walter meegaat. Het team trekt naar een militair kamp voor een nieuwe missie. Maar al snel loopt het mis.

Ma 25 juni 2018 | 21:20 Scorpion

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Amerikaanse dramaserie. Crossroads. Het team neemt een vrouw in bescherming die bereid is te getuigen tegen een drugskartel.

Ma 25 juni 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Amerikaanse dramaserie. Young Hearts Spark Fire. Het team wordt opgeroepen om een groep wandelaars uit de nood te helpen. Tijdens de missie stort hun helikopter echter neer. Sylvester stelt alles in het werk om de zwaargewonde piloot te redden.

Zo 24 juni 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Amerikaanse dramaserie. Grow a Deer, a Female Deer. Het team redt een zwanger hert uit handen van een groep stropers. Intussen reali-seert Gabe dankzij Ralph dat hij egoïstisch bezig is.

Ma 18 juni 2018 | 21:15 Scorpion

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Amerikaanse dramaserie. Once Bitten, Twice Die. Wanneer een Oost-Europees conflict dreigt te escaleren, wordt het team ingeschakeld om de vredesgesprekken op gang te helpen en een Derde Wereldoorlog te vermijden.

Ma 18 juni 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Amerikaanse dramaserie. Going South. Een miljardair huurt Team Scorpion in om zijn ontvoerde dochter te redden. Ondertussen wordt hier en daar een gevoelige snaar geraakt wanneer Walter tijdens een interview de andere leden weinig tot geen erkenning geeft.

Zo 17 juni 2018 | 21:25 Scorpion

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie

Zo 17 juni 2018 | 20:30 Scorpion: seizoen 4, aflevering 2

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. More Extinction. Team Scorpion werkt nog steeds samen met Collins om het einde van de mensheid te verijdelen. Cabe maakt een beslissing die zijn carrière kan bedreigen.

Ma 11 juni 2018 | 21:25 Scorpion

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Amerikaanse dramaserie. Love Boat. Team Scorpion werkt undercover op een cruiseschip in de hoop gestolen raketten te kunnen lokaliseren. Ondertussen helpen Toby en Happy Ralph bij zijn eerste kalverliefde nu Valentijn nadert.

Ma 11 juni 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Amerikaanse dramaserie. Forget me nots. Om te vermijden dat er nucleaire wapens zullen worden gelanceerd vanop een geheime Amerikaanse basis, moet het team het geheugen proberen op te frissen van hun enige hoop, een gewonde voormalige geheim agent.

Zo 10 juni 2018 | 21:25 Scorpion

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaanse dramaserie. Nuke Kids on the Block. Paige wil niet dat Happy met haar en Walter meegaat. Het team trekt naar een militair kamp voor een nieuwe missie. Maar al snel loopt het mis.

Ma 4 juni 2018 | 21:25 Scorpion

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. Charades. Team Scorpion krijgt de taak om een mol binnen de CIA te ontmaskeren. In de voorbereiding van het onderzoek geeft Paige Walter enkele belangrijke flirttips.

Ma 4 juni 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 1 - Amerikaanse dramaserie. Killer Screen. Het Scorpion-team helpt Ralph, die wordt ondervraagd door de FBI omdat zijn videogame de locatie van een onderduikadres van de CIA onthult.

Ma 28 mei 2018 | 21:25 Scorpion

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. Dominoes. Op kerstavond komt een jongen vast te zitten in een grot aan het strand. Hij dreigt te verdrinken door de opkomende vloed.

Ma 28 mei 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie. Revenge. Sylvester raakt zwaargewond wanneer hij per ongeluk een bom tot ontploffing brengt tijdens het onderzoek naar een dievenbende. Team Scorpion gaat op zoek naar de dader.

Ma 21 mei 2018 | 21:25 Scorpion

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie. Talismans. Het team wordt naar Bosnië gestuurd, waar een militair vliegtuig werd neergeschoten. Ze moeten een experimentele stealthradar uit het toestel zien te recupereren voor die in vijandelijke handen terechtkomt.

Ma 21 mei 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Amerikaanse dramaserie. Rogue Element. Cabes ex-vrouw Rebecca heeft per toeval bewijsmateriaal ontdekt over de moord op een vooraanstaand politicus. Ze vreest dat haar leven nu in gevaar is en roept de hulp in van het team.

Ma 14 mei 2018 | 21:25 Scorpion

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Amerikaanse dramaserie. Risky Business. Team Scorpion krijgt bij hun onderzoek naar de moord op een muziekblogger de hulp van diens beste vriend, een muzikaal genie dat een algoritme heeft ontworpen waarmee hij de perfecte pophit kan schrijven. Drew neemt Ralph mee naar een honkbalwedstrijd. Walter begint een nieuwe en gevaarlijke hobby.

Ma 14 mei 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Amerikaanse dramaserie. Father's Day. Team Scorpion wordt ingeschakeld wanneer drie gedetineerden uit de gevangenis ontsnappen. Ze ontdekken dat een van hen een briljante hacker is, die gedwongen wordt om de andere twee te helpen bij het stelen van een gigantische som geld. Ralph krijgt het bezoek van zijn vader Drew, van wie hij al jaren niets meer heeft gehoord. Paige wil ervoor zorgen dat Ralph niet opnieuw door Drew wordt gekwetst.

Ma 7 mei 2018 | 21:25 Scorpion

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie: True Colors: Het Scorpion-team wordt ingeschakeld om een museum te beveiligen. Hun klus loopt echter faliekant af wanneer ze ervan worden beschuldigd een kostbaar kunstwerk te hebben stukgemaakt. Het team wordt verplicht om een psychologisch onderzoek te ondergaan dat zal uitmaken of Scorpion zal worden opgedoekt. Gallo doet beroep op Hetty Lange uit Los Angeles om hen te helpen.

Ma 7 mei 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Amerikaanse dramaserie: Plutonium Is Forever: In Los Angeles dreigt een oude kernreactor oververhit te raken, wat tot een nucleaire ramp zou kunnen leiden. Walter en de anderen worden door Mark Collins, een ex-teamlid, ingeschakeld om een catastrofe te voorkomen. Al snel blijkt echter dat Collins een verborgen agenda heeft.

Ma 30 april 2018 | 21:25 Scorpion

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Amerikaanse dramaserie: Shorthanded: Walter is in een casino in Las Vegas getuige van een overval. Tot zijn grote verbazing denkt de politie dat hij het brein achter de overval is en wordt hij gearresteerd. De anderen proberen met de hulp van Cabe zijn onschuld te bewijzen.

Ma 30 april 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Amerikaanse dramaserie: A Cyclone: Het team neemt deel aan een militaire trainingsmissie, maar maakt geen al te beste indruk. Om zichzelf alsnog te bewijzen aan Cabe, besluiten ze achter een bommenlegger aan te gaan die ermee dreigt om de hele internetinfrastructuur in de streek lam te leggen.

Ma 23 april 2018 | 21:25 Scorpion

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie: Single Point of Failure: De gouverneur heeft de hulp van het team nodig. Zijn dochter is besmet met een virus waardoor ze nog maar 24 uur te leven heeft. Walter ontvangt een brief over zijn zus.

Ma 23 april 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Amerikaanse dramaserie: Pilot: De jonge professor Walter O'Brien is hoogbegaafd en heeft onder de naam Scorpion een team van andere hoogbegaafden opgericht. Samen met hen lost hij allerlei problemen op voor de Amerikaanse overheid. Wanneer door softwareproblemen elk vliegtuig in de omgeving van Los Angeles dreigt neer te storten, wordt een beroep gedaan op Walter en zijn team. Het wordt een race tegen de klok voor hen om de softwareproblemen op te lossen en alle vliegtuigen veilig te laten landen.

Ma 9 april 2018 | 23:15 Scorpion

Im Gerichtssaal gibt Sylvester (Ari Stidham) sein Bestes, um Cabe (Robert Patrick) vor dem Gefängnis zu bewahren, doch Team Scorpion möchte nicht tatenlos die Verhandlung abwarten. Um Cabes Chancen zu verbessern, will Happy (Jadyn Wong) u.a. das Funkgerät des Gerichtsdieners hacken, damit sie die Verhandlung auch von außen mitverfolgen können. Doch dabei hören sie im Polizeifunk auch einen Notruf mit: Ein Hund steckt in einer Zisterne fest. Klar, dass Walter (Elyes Gabel) und Kollegen nun erst einmal zur Hunderettung ausrücken müssen...

Za 7 april 2018 | 23:01 A Most Violent Year IMDb: 7.0

07/04/18 - IMDB * 7.0 - Drama, Amerikaans actiedrama: 1981: een van de meest gewelddadige jaren in de geschiedenis van New York. Tijdens dat bewuste jaar tracht immigrant Abel Morales zijn stookoliehandel veilig te stellen, nadat verschillende van zijn vrachtwagens overvallen werden. Zijn vrouw Anna maant hem aan om geweld met geweld te bestrijden, maar daar heeft hij geen zin in. Tot overmaat van ramp wordt zijn zaak ook nog eens doorgelicht door de inspectie, die illegale zaken aan het licht wil brengen. Het wordt knokken...

Amerikaans actiedrama: 1981: een van de meest gewelddadige jaren in de geschiedenis van New York. Tijdens dat bewuste jaar tracht immigrant Abel Morales zijn stookoliehandel veilig te stellen, nadat verschillende van zijn vrachtwagens overvallen werden. Zijn vrouw Anna maant hem aan om geweld met geweld te bestrijden, maar daar heeft hij geen zin in. Tot overmaat van ramp wordt zijn zaak ook nog eens doorgelicht door de inspectie, die illegale zaken aan het licht wil brengen. Het wordt knokken om te overleven.

Ma 19 maart 2018 | 23:15 Scorpion

Nerds auf hoffnungsloser Ökomission. Im Pazifik treiben gewaltige Mengen Kunststoff. Beim Versuch, das Umweltproblem in den Griff zu bekommen, strandet das Team gemeinsam mit Walters neuer Nachbarin Florence (Tina Majorino, "Grey?s Anatomy") auf einer Müllinsel, die sich ganz allmählich in ihre Einzelteile auflöst.

Ma 12 maart 2018 | 23:15 Scorpion

Eine Bikergang will Beweismittel aus dem Materiallager der Polizei stehlen. Bei dem Einbruch wird ein Wachmann schwer verletzt ? aber das gesuchte Stück finden sie nicht. Also nehmen die Rocker "Das Renaissance-Festival" ins Visier, das in der Nachbarschaft zum Polizeilager stattfindet. Ausgerechnet dort feiert aber Team Scorpion in mittelalterlichen Gewändern Sylvesters (Ari Stidham) Geburtstag...

Zo 11 maart 2018 | 23:10 Scorpion

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie: Revenge: Sylvester raakt zwaargewond wanneer hij per ongeluk een bom tot ontploffing brengt tijdens het onderzoek naar een dievenbende. Team Scorpion gaat op zoek naar de dader.

Zo 4 maart 2018 | 23:10 Scorpion

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie: Talismans: Het team wordt naar Bosnië gestuurd, waar een militair vliegtuig werd neergeschoten. Ze moeten een experimentele stealthradar uit het toestel zien te recupereren voor die in vijandelijke handen terechtkomt.

Ma 19 februari 2018 | 23:10 Scorpion

Walter (Elyes Gabel) will die Arbeit seines Teams auf einer Messe vorstellen. Doch dann dringen bewaffnete Männer ein und nehmen alle als Geisel. Zum Glück hatte sich Cabe (Robert Patrick) gerade ausgeruht und beginnt jetzt, einen Geiselnehmer nach dem anderen auszuschalten... Der Originalfolgentitel sagt alles: "Sci Hard".

Za 17 februari 2018 | 00:05 A Most Violent Year IMDb: 7.0

17/02/18 - IMDB * 7.0 - Misdaad en Detective, Film, Drama, Thriller set in 1980s New York City. Abel Morales, a Mexican immigrant, tries to protect his family and his business. Starring Oscar Isaac, Jessica Chastain, David Oyelowo, Alessandro Nivola, Albert Brooks, Elyes Gabel.

Thriller set in 1980s New York City. Abel Morales, a Mexican immigrant, tries to protect his family and his business. Starring Oscar Isaac, Jessica Chastain, David Oyelowo, Alessandro Nivola, Albert Brooks, Elyes Gabel.

Ma 22 januari 2018 | 23:15 Scorpion

Krimiserie um eine Superbrain-Spezialeinheit der NSA. Walter (Elyes Gabel) ist dabei, eine Rakete zu reparieren, da hebt diese plötzlich ab! Als das Genie zu halluzinieren beginnt, muss das Team schnell handeln, bevor die Sauerstoffzufuhr zu knapp wird.

Ma 8 januari 2018 | 23:10 Scorpion

Schön albern gerät der Auftakt der?4. Staffel: Walters (Elyes Gabel) hat die Nacht mit Paige verbracht. Am Morgen danach sichtlich in Partystimmung, reißt ihn "Das Himmelfahrtskommando" jäh aus seinen Musicalträumen...

Ma 4 december 2017 | 23:15 Scorpion

Walters Team soll in einem Biodome, das die auf dem Mars herrschenden Lebensbedingungen simuliert, wieder für Energie sorgen. Als in der veralteten Forschungsanlage der Reaktor hochgeht und das Sicherheitstor blockiert, werden die Bedingungen zunehmend lebensfeindlich.

Ma 27 november 2017 | 23:15 Scorpion

Walter (Elyes Gabel) und Kollegen sollen eine außer Kontrolle geratene Raumkapsel sicher auf die Erde bringen. Das ist Problem Nummer eins. Problem Nummer zwei: An Bord der Kapsel ist eine Gesteinsprobe, die wertvolles Palladium-Erz enthält, das der Auftraggeber bergen möchte. Leider würde damit aber auch ein im Stein enthaltener Krankheitserreger freigesetzt...

Ma 20 november 2017 | 23:15 Scorpion

Spezialaufträge sind für das Scorpion-Team keine Besonderheit. Besonders ist da schon eher, dass der aktuelle Auftrag ohne Zwischenfälle ausgeführt werden kann. Das dicke Ende kommt aber natürlich noch: Als Paige (Katharine McPhee) und Happy (Jadyn Wong) nach getaner Arbeit für den Rückweg in die Seilbahn steigen, reißt nach kurzer Fahrt ein Seil und die Gondel droht, in die Tiefe zu stürzen...

Ma 9 oktober 2017 | 03:10 World War Z IMDb: 7

09/10/17 - IMDB * 7 - Actionthriller, Als eine weltweite Pandemie ausbricht, wird Gerry Lane (Pitt), ein Exkrisenspezialist der UN, reaktiviert. Getrennt von seiner Familie sucht er den Ursprung des Virus, das die Menschen binnen Sekunden zu Zombies macht... Die Adaption des Max Brooks Romans galt im Vorfeld bereits als Flop der Blockbustersaison, spielte dann jedoch satte 540 Millionen Dollar ein und wird von David Fincher fortgesetzt.

Als eine weltweite Pandemie ausbricht, wird Gerry Lane (Pitt), ein Exkrisenspezialist der UN, reaktiviert. Getrennt von seiner Familie sucht er den Ursprung des Virus, das die Menschen binnen Sekunden zu Zombies macht... Die Adaption des Max-Brooks-Romans galt im Vorfeld bereits als Flop der Blockbustersaison, spielte dann jedoch satte 540 Millionen Dollar ein und wird von David Fincher fortgesetzt.

Zo 8 oktober 2017 | 22:45 World War Z IMDb: 7

08/10/17 - IMDB * 7 - Actionthriller, Als eine weltweite Pandemie ausbricht, wird Gerry Lane (Pitt), ein Exkrisenspezialist der UN, reaktiviert. Getrennt von seiner Familie sucht er den Ursprung des Virus, das die Menschen binnen Sekunden zu Zombies macht... Nachdrehs, Startverschiebungen, Eiszeit zwischen Regisseur (Marc Forster) und Produzent (Pitt selbst): Die Adaption des Max Brooks Romans galt im Vorfeld bereits als Flop der Blockbustersaison, spielte dann aber satte 540 Millionen Dollar ein und wird von David Fincher...

Als eine weltweite Pandemie ausbricht, wird Gerry Lane (Pitt), ein Exkrisenspezialist der UN, reaktiviert. Getrennt von seiner Familie sucht er den Ursprung des Virus, das die Menschen binnen Sekunden zu Zombies macht... Nachdrehs, Startverschiebungen, Eiszeit zwischen Regisseur (Marc Forster) und Produzent (Pitt selbst): Die Adaption des Max-Brooks-Romans galt im Vorfeld bereits als Flop der Blockbustersaison, spielte dann aber satte 540 Millionen Dollar ein und wird von David Fincher fortgesetzt. Und was bietet sie? Grausig-schicken Katastrophenhorror für alle.

Ma 2 oktober 2017 | 23:10 Scorpion

Ein einfacher Job auf einem Weingut entpuppt sich als Falle. Plötzlich sehen sich Walter (Elyes Gabel) und sein Team in der Gewalt einer ausländischen Organisation, die mithilfe von "Falschgeld" die US-Wirtschaft ins Chaos stürzen will... Wieder dabei: Lea Thompson ("Zurück in die Zukunft") als Paiges Mutter Veronica.

Ma 26 juni 2017 | 23:10 Scorpion

Die Nerds widmen sich zur Abwechslung einem ganz realen Problem: Es geht "Zurück nach Tschernobyl", weil der Betonsarkophag des Unglücksreaktors bröckelt. Die US-Genies um Walter O?Brien (Elyes Gabel) sollen sich was einfallen lassen. Doch vor Ort geht ein Rundflug über das verseuchte Gelände gründlich schief.

Ma 12 juni 2017 | 23:10 Scorpion

Ein ungewöhnlicher Job für das Team: Nach dem Fund von Uniformresten einer in Vietnam verschwundenen US-Truppe sollen die Genies einen Bodenscanner so perfektionieren, dass nach den sterblichen Überresten der Männer gesucht werden kann.

Ma 12 juni 2017 | 22:15 Scorpion

Der ehemalige Navy Seal Tim Armstrong (Scott Porter) soll die Sicherheit von Cabe (Robert Patrick) gewährleisten. Armstrong wird von den anderen Skorpionen nicht gerade mit offenen Armen empfangen. Besonders Walter (Elyes Gabel) ist der patente Muskelprotz ein Dorn im Auge. Macht er doch ausgerechnet Walters heimlichem Schwarm Paige (Katharine McPhee) schöne Augen... Scott Porter schaffte als querschnittgelähmter Quarterback in "Friday Night Lights" den Durchbruch. Doch der 37-Jährige, der zuletzt in "Hart of Dixie" spielte, hat auch eine sanfte Seite: Er sang an der Universität in einer A-cappella-Truppe.

Do 25 mei 2017 | 21:30 Scorpion

Drie weken nadat het team in een woestijn is gecrasht, beginnen de onderlinge spanningen toe te nemen.

Do 18 mei 2017 | 21:30 Scorpion

Het team crasht met het vliegtuig op een verlaten eiland. Er is weinig hoop dat ze op tijd worden gered.

Do 11 mei 2017 | 21:25 Scorpion

Nadat een eenvoudige zaak helemaal uit de hand loopt, moet het team Happy en Toby helpen op tijd te komen voor het huwelijk.

Zo 8 maart 2015 | 20:30 Scorpion

Het Scorpion-team helpt Ralph, die wordt ondervraagd door de FBI omdat zijn videogame onthult de locatie onthult van een onderduikadres van de CIA.

 Meer