Ellen op tv (tv-tips)

Ma 2 maart 2020 | 18:05 The Bold And The Beautiful

Aflevering 8261 Eric gooit nog wat olie op het vuur bij Quinn als hij haar nieuws brengt over Shauna. Steffy wil Liam de waarheid vertellen, maar Thomas bemoeit zich ermee en belooft haar de uitkomst die ze verdient.

Wo 4 maart 2020 | 20:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 44 - Aflevering 6203 - Nederlandse soap. Anton merkt dat er dingen voor hem verzwegen worden. Julia durft Saskia niet op te zadelen met een nieuwe tegenslag. Henk wordt nerveus als Laura de opbrengst van de inzamelingsacties wil tellen. Valentijn zit klem tussen wat hij beloofd heeft en wat hij kan leveren.

Zo 1 maart 2020 | 21:50 Nieuw: Nieuw Zeer

01/03 - Komische serie, Vanavond start de nieuwe komische sketchserie Nieuw Zeer, die gaat over de hete hangijzers van ...

Vanavond start de nieuwe komische sketchserie Nieuw Zeer, die gaat over de hete hangijzers van nu waar veel over gepraat en geschreeuwd wordt, maarvolgens de makers te weinig om wordt gelachen. Onderwerpen Denk aan #metoo, de zorg, de integratie, het klimaat, Piet en nepnieuws. Nieuw Zeer is een scherpe, actuele sketchserie over hedendaags onbegrip en onvermogen. Acteurs Met veel bekende acteurs, zoals Pierre Bokma, Ilse Warringa, Frank Lammers, Tjitske Reidinga en Elise Schaap. Bekijk meer acteurs uit de serie op gids.tv/7422/nieuw-zeer Levensgevaarlijk In de eerste aflevering speelt Frank Lammers een levensgevaarlijke tbs'er en Elise Schaap een vloggende BN'er. Pierre Bokma is als overledene op zijn eigen crematie en Ilse Warringa is te zien als verbeten wereldverbeteraar.

Vandaag | 20:30 Grey's Anatomy

Seizoen 16 - Aflevering 8 - Amerikaanse dramaserie. My Shot. Meredith staat tegenover het medisch bestuur omdat haar toekomst als arts onzeker blijft. Ondertussen worden de stagiaires op de proef gesteld, omdat ze elk proberen de meest succesvolle te zijn.

Za 29 februari 2020 | 21:35 Slot: Hoogvliegers

29/02 - Dramaserie, Vanavond is de laatste aflevering van de Nederlandse dramaserie Hoogvliegers te zien. Hoe gaat deze ...

Vanavond is de laatste aflevering van de Nederlandse dramaserie Hoogvliegers te zien. Hoe gaat deze spectaculaire serie eindigen? Direct na Wie is de Mol?, om 21.35 uur op NPO 1. Piloten in opleiding In Hoogvliegers worden een aantal F16-piloten in opleiding gevolgd. We leren de achtergrond van de jonge aspirant-vliegers kennen en het wordt duidelijk dat ze allemaal zo hun eigen redenen hebben om straaljagerpiloot te willen worden. Hoe gaan ze om met nieuwe uitdagingen, zware verantwoordelijkheden én de demonen uit hun verleden? Rebellen In de laatste aflevering wordt in Syrië alles in het werk gesteld om Guus te vinden. Hij blijkt nog te leven en is gevangengenomen door een groep rebellen. In een bloedstollende apotheose komt alles samen. Rutger moet vanuit zijn cockpit uiteindelijk een beslissing nemen over leven of dood. Wat moet hij doen? Is hij, nu het er écht op aankomt, een held of een loser?

Ma 2 maart 2020 | 20:30 Terug: Kopen Zonder Kijken

02/03 - In een nieuw seizoen van Kopen Zonder Kijken kopen stellen een nieuw huis, zonder dat ze het van tevoren hebben ...

In een nieuw seizoen van Kopen Zonder Kijken kopen stellen een nieuw huis, zonder dat ze het van tevoren hebben gezien. Met een wensenlijst en een budget gaan presentator Martijn Krabbé en zijn team elke maandag om 20:30 uur op zoek naar een huis. Verbouwd Het nieuwe huis wordt gezocht, gekocht en verbouwd door makelaar en taxateur Alex van Keulen en bouwdeskundige Bob Sikkes. Wensen Samen doen zij er alles aan om een woning te vinden voor het stel die voldoet aan hun wensen en past binnen hun budget. Wekelijks koopt een ander stel een nieuw huis zonder het eerst te zien.

Za 29 februari 2020 | 23:05 Docu: Raymond!

29/02 - Het Uur van de Wolf: RAYMOND! (NTR), De documentaire Raymond! toont het beste van het muzikale werk en het ...

De documentaire Raymond! toont het beste van het muzikale werk en het levensverhaal vol filosofie en gebroken liefdes van Raymond van het Groenewoud, een van de grootste Nederlandstalige liedjesschrijvers. Hij is deze maand 70 geworden. Drift Raymonds zonen, ex-vrouwen en collega-artiesten vertellen zonder gêne over de man achter die liedjes, over drift en ontrouw, over ambitie en onweerstaanbare passie. Hits Ook einzelgänger Raymond zelf neemt geen blad voor de mond. De persoonlijke verhalen worden afgewisseld met hits, zoals Je veux de l'amour, Maria Maria ik hou van jou, Cha Cha Cha en Twee meisjes.

Ma 2 maart 2020 | 22:20 Nieuw: Anti-Bucketlist

02/03 - Show, Veronica zendt vanaf vanavond elke maandag om 22:20 uur de YouTube serie Anti Bucketlist uit met dubbele ...

Veronica zendt vanaf vanavond elke maandag om 22:20 uur de YouTube-serie Anti-Bucketlist uit met dubbele afleveringen. Extreme opdrachten In dit programma stellen Gierige Gasten Martijn Manschot, Niels Oosthoek en Joost Kraima een lijst samen met extreme opdrachten die je zelf nooit zou willen doen of meemaken. Lijst Ze zijn klaar met de clichés van de bucketlist en besluiten een eigen lijst samen te stellen. Een lijst met extreme opdrachten die je zelf nóóit zou willen doen of meemaken, maar waarvan het wel heel leuk is als het een ander overkomt.

Je vindt hier de programma's van Ellen op tv We hebben de volgende programma's voor Ellen The Bold And The Beautiful: 02/03 - The Bold And The Beautiful, Aflevering 8261 Eric gooit nog wat olie op het vuur bij Quinn als hij haar nieuws. Goede Tijden, Slechte Tijden: 04/03 - Soap, Seizoen 44 Aflevering 6203 Nederlandse soap. Anton merkt dat er dingen voor hem verzwegen worden. Julia. Nieuw: Nieuw Zeer: 01/03 - Komische serie, Vanavond start de nieuwe komische sketchserie Nieuw Zeer, die gaat over de hete hangijzers van. Grey's Anatomy: Dramaserie, Seizoen 16 Aflevering 8 Amerikaanse dramaserie. My Shot. Meredith staat tegenover het medisch bestuur omdat. Slot: Hoogvliegers: 29/02 - Dramaserie, Vanavond is de laatste aflevering van de Nederlandse dramaserie Hoogvliegers te zien. Hoe gaat deze. Terug: Kopen Zonder Kijken: 02/03 - In een nieuw seizoen van Kopen Zonder Kijken kopen stellen een nieuw huis, zonder dat ze het van tevoren hebben. Docu: Raymond!: 29/02 - Het Uur van de Wolf: RAYMOND! (NTR), De documentaire Raymond! toont het beste van het muzikale werk en het. Nieuw: Anti-Bucketlist: 02/03 - Show, Veronica zendt vanaf vanavond elke maandag om 22:20 uur de YouTube serie Anti Bucketlist uit met dubbele. Married At First Sight: Reality-show, Seizoen 5 Aflevering 15 Realityshow waarin singles die elkaar nog nooit hebben gezien met elkaar worden. How It's Done: How It's Done, Aflevering 8 Informatief programma waarin een kijkje wordt genomen in de keuken van midden en.

Ellen op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 16:05 Married At First Sight

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Realityshow waarin singles die elkaar nog nooit hebben gezien met elkaar worden gematcht. Carlo gaat op bezoek bij Chantal om te kijken of het goed met haar gaat na de teleurstellende afloop van de huwelijksreis. Als ze haar ring moet afdoen, komen er onverwachts tranen. Voor Thierry en Sanne loopt de samenwoonfase af. Eveline gaat naar Kimberly om te kijken hoe zij en Robin hun relatie in Nederland hebben opgepakt. Ingeborg en Chantal gaan op huwelijksreis naar de Canarische Eilanden.

Vandaag | 16:30 How It's Done

Aflevering 8 Informatief programma waarin een kijkje wordt genomen in de keuken van midden- en kleinbedrijven. Ondernemers en bedrijfsleiders vertellen openhartig over hoe zij hun producten en diensten realiseren, wat hen drijft en waar hun krachten liggen. Welke stappen nemen bedrijven met het oog op maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid? Lukt het de bedrijven hun doel te bereiken? En zo ja, op welke manier?

Vandaag | 17:37 Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 47 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. My Husband's Face Has Been Used as Catfish Bait. Alan en Amanda vertellen dat de afgelopen negen jaar Alans Facebook-foto's als lokmiddel zijn gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. Slachtoffers van deze oplichter waarschuwden Alan en Amanda en zij hebben op hun beurt een privédetective ingeschakeld. De oplichter blijkt een 24-jarige vrouw te zijn en het is niet de eerste keer dat ze tegen de lamp loopt.

Vandaag | 18:35 Hawaii Five-0

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Amerikaanse actieserie. Ho'ohuli Na'au (Close to Heart). De wereldberoemde fotograaf Renny Sinclair wordt vermoord tijdens een fotoshoot voor een bekend sportblad. Danny is in de wolken omdat hij alle modellen mag ondervragen. Ondertussen wordt Chin Ho door Interne Zaken gevraagd om te getuigen tegen zijn oom.

Vandaag | 18:35 Grey's Anatomy

Amerikaanse ziekenhuisserie waarin het persoonlijke en professionele leven wordt gevolgd van een groep jonge chirurgen in Seattle.

Vandaag | 18:55 Lang leve de Liefde

Seizoen 1 - Aflevering 27 - Realityshow waarin singles minstens 24 uur met elkaar doorbrengen op de eerste date. Waarom nemen we zo weinig tijd voor dat wat het allerbelangrijkst is? De liefde lijkt tegenwoordig geen kans meer te krijgen om langzaam op te bloeien. Alles moet snel via datingapps, speeddates of vluchtige blinddates, maar we willen tegelijkertijd wel iemand vinden om oud mee te worden. Stel je nu eens voor dat er een plek is waar singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen... door minimaal 24 uur of maximaal 5 dagen met elkaar door te brengen. Dat is Lang Leve de Liefde. Een nieuw liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.

Vandaag | 19:35 The Big Bang Theory

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. Justice League Recombination. De mannen doen mee aan een verkleedwedstrijd van de Justice League. Ze slagen erin om Penny's nieuwe vriendje te overtuigen om hen te vergezellen.

Vandaag | 20:00 Lingo

Seizoen 2 - Aflevering 30 - Spelshow waarin twee teams proberen zoveel mogelijk 5-, 6- en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6- en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld of is er twijfel of een woord wel bestaat? Wandelend woordenboek en jurylid JP is gelukkig weer van de partij om hierbij uitsluitsel te geven.

Vandaag | 20:15 Chicago Med

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Amerikaanse dramaserie. Theseus' Ship. Dr. Rhodes overtuigt Dr. Latham om hem te vergezellen naar een medisch congres, wat voor Latham heel wat stress met zich meebrengt. Dr. Manning behandelt een 8-jarige kankerpatiënt die de strijd wil opgeven, maar dan doet ze een verrassende ontdekking. Een hartpatiënt wordt binnengebracht, maar weigert naar het advies van de dokters te luisteren.

Vandaag | 23:05 2Doc Kort (HUMAN)

Filmmakers van over de hele wereld vertellen in een minuut of tien hoe een actuele ontwikkeling haar of hem persoonlijk raakt. Een documentaire als een videobrief, van de maker aan de kijker. Sinds 2019 ook te ontvangen via WhatsApp.

Vandaag | 23:30 Grey's Anatomy

Amerikaanse ziekenhuisserie waarin het persoonlijke en professionele leven wordt gevolgd van een groep jonge chirurgen in Seattle.

Vandaag | 23:40 Lang leve de Liefde

Seizoen 1 - Aflevering 27 - Realityshow waarin singles minstens 24 uur met elkaar doorbrengen op de eerste date. Waarom nemen we zo weinig tijd voor dat wat het allerbelangrijkst is? De liefde lijkt tegenwoordig geen kans meer te krijgen om langzaam op te bloeien. Alles moet snel via datingapps, speeddates of vluchtige blinddates, maar we willen tegelijkertijd wel iemand vinden om oud mee te worden. Stel je nu eens voor dat er een plek is waar singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen... door minimaal 24 uur of maximaal 5 dagen met elkaar door te brengen. Dat is Lang Leve de Liefde. Een nieuw liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.

Morgen | 00:40 Lingo

Seizoen 2 - Aflevering 30 - Spelshow waarin twee teams proberen zoveel mogelijk 5-, 6- en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6- en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld of is er twijfel of een woord wel bestaat? Wandelend woordenboek en jurylid JP is gelukkig weer van de partij om hierbij uitsluitsel te geven.

Morgen | 04:35 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. The Mystery in the Meat. Terwijl Angela zich op de organisatie van een laattijdig vrijgezellenfeest voor Bones stort, onderzoekt de rest van het Jeffersonian-team de moord op voedingsspecialist Howard Compton. Zijn overblijfselen kwamen terecht in een snijmachine voor vlees. Wanneer het team zijn gloednieuwe en uitermate winstgevende voedseluitvinding ontdekt, beginnen ze zich af te vragen wie het op hem gemunt kon hebben. Ze gaan meteen op zoek naar jaloerse wetenschappers uit de voedingsindustrie die ook op een lucratieve uitvinding broedden en hun idee in rook zagen opgaan naast dat van het slachtoffer.

Morgen | 06:55 Black-ish

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Amerikaanse komische serie. Pops' Pops' Pops. Jack en Diane hebben een opdracht voor school. Pops helpt hen door het verhaal te vertellen over hoe zijn betovergrootvader Drexler Johnson het opnam tegen de meedogenloze gangster Elroy Savoy.

Morgen | 07:40 Lingo

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Spelshow. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-, 6- en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld of is er twijfel of een woord wel bestaat? Wandelend woordenboek en jurylid JP is weer van de partij om uitsluitsel te geven.

Morgen | 08:35 De tafel van K3

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Show waarin de meisjes van K3 kinderen uitnodigen om vragen te stellen. Goochelaar. De K3'tjes krijgen de geweldige goochelaar Steven aan tafel. De meisjes komen te weten hoe je goochelaar kunt worden, wat de allerbekendste toverspreuk is en nog veel meer. En ze blijven niet gespaard, want Steven haalt een coole truc met hen uit.

Morgen | 08:42 Telekids Mini's: 2 Kleine Kleutertjes

Educatief programma waarin kinderen van drie tot vijf jaar door middel van liedjes op een leuke manier leren tellen: de dagen van de week, de seizoenen en nog veel meer. Deze liedjes zijn geschreven door niemand minder dan Jan Smit en zijn ingezongen door zijn zus Monique Smit.

Morgen | 08:45 Telekids Mini's: Leren Met Jokie

Aflevering 4 Animatieserie waarin Jokie en Jet de allerkleinsten meenemen op een educatief avontuur. Leer samen met Jokie en Jet tellen, vormen herkennen, kleuren benoemen en of iets groot of klein is. Ga je mee op avontuur?

Morgen | 09:55 Maan en ik

Seizoen 1 - Aflevering 28 - Britse animatieserie. Pepi Nana's lijst met leuke dingen. Als de dag voorbij en het poppenhuis gesloten is, vraagt het magische poppenmeisje Pepi Nana aan de maan om een verhaal te vertellen. In dat verhaal komt het hele poppenhuis tot leven!

Morgen | 11:30 Lang leve de Liefde

Seizoen 1 - Aflevering 27 - Realityshow waarin singles minstens 24 uur met elkaar doorbrengen op de eerste date. Waarom nemen we zo weinig tijd voor dat wat het allerbelangrijkst is? De liefde lijkt tegenwoordig geen kans meer te krijgen om langzaam op te bloeien. Alles moet snel via datingapps, speeddates of vluchtige blinddates, maar we willen tegelijkertijd wel iemand vinden om oud mee te worden. Stel je nu eens voor dat er een plek is waar singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen... door minimaal 24 uur of maximaal 5 dagen met elkaar door te brengen. Dat is Lang Leve de Liefde. Een nieuw liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.

Morgen | 12:30 Lingo

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Spelshow. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-, 6- en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld of is er twijfel of een woord wel bestaat? Wandelend woordenboek en jurylid JP is weer van de partij om uitsluitsel te geven.

Morgen | 13:15 Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 47 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. My husband's face has been used as catfish bait. Alan en Amanda vertellen dat de afgelopen negen jaar Alans Facebook-foto's als lokmiddel zijn gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. Slachtoffers van deze oplichter waarschuwden Alan en Amanda en zij hebben op hun beurt een privédetective ingeschakeld. De oplichter blijkt een 24-jarige vrouw te zijn en het is niet de eerste keer dat ze tegen de lamp loopt.

Morgen | 13:20 Jill

Seizoen 11 - Aflevering 7 - Magazine. Majorette. Jill geeft tips & tricks om zelf aan de slag te gaan. Tekenen, knutselen, mode en kokkerellen staan centraal in het vrolijke en creatieve programma.

Morgen | 14:56 Kruispunt (KRO-NCRV)

Een onverklaarbare gebeurtenis, een spontane genezing, een teken van een overledene of zelfs een engel zien: Kruispunt staat in het teken van wonderen. Dit naar aanleiding van een groot onderzoek dat KRO-NCRV met Museum Catharijneconvent over dit onderwerp liet uitvoeren. Hoeveel Nederlanders geloven er in wonderlijke gebeurtenissen? Zijn vrouwen er gevoeliger voor dan mannen? Geloven katholieken meer in wonderen dan protestanten of moslims? Deze vragen worden beantwoord en mensen vertellen over de onverklaarbare gebeurtenis die ze hebben meegemaakt en de invloed die het wonder op hun leven heeft gehad.

Morgen | 18:00 The Big Bang Theory

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. Justice League Recombination. De mannen doen mee aan een verkleedwedstrijd van de Justice League. Ze slagen erin om Penny's nieuwe vriendje te overtuigen om hen te vergezellen.

Morgen | 18:35 Grey's Anatomy

Amerikaanse ziekenhuisserie waarin het persoonlijke en professionele leven wordt gevolgd van een groep jonge chirurgen in Seattle.

Morgen | 18:55 Lang leve de Liefde

Seizoen 1 - Aflevering 28 - Realityshow waarin singles minstens 24 uur met elkaar doorbrengen op de eerste date. Waarom nemen we zo weinig tijd voor dat wat het allerbelangrijkst is? De liefde lijkt tegenwoordig geen kans meer te krijgen om langzaam op te bloeien. Alles moet snel via datingapps, speeddates of vluchtige blinddates, maar we willen tegelijkertijd wel iemand vinden om oud mee te worden. Stel je nu eens voor dat er een plek is waar singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen... door minimaal 24 uur of maximaal 5 dagen met elkaar door te brengen. Dat is Lang Leve de Liefde. Een nieuw liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.

Morgen | 19:45 Dharma & Greg

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Amerikaanse komische serie. Yoga and Bo Boo. Greg heeft last van stress. Zelfs een partijtje golf maakt hem prikkelbaar. Dharma smeekt hem om deel te nemen aan één van haar yogalessen. Greg wil zijn kersverse vrouw niet teleurstellen en gaat akkoord. Dharma's vader klopt bij Edward Montgomery aan met een zakenvoorstel, maar dat dreigt slecht af te lopen.

Morgen | 20:00 Lingo

Seizoen 2 - Aflevering 31 - Spelshow waarin twee teams proberen zoveel mogelijk 5-, 6- en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6- en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld of is er twijfel of een woord wel bestaat? Wandelend woordenboek en jurylid JP is gelukkig weer van de partij om hierbij uitsluitsel te geven.

Morgen | 20:25 Dit zijn wij

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Nederlandse dramaserie. Wat nu?

Morgen | 20:30 Detectives Op Woensdag: Agatha Christie's Poirot

Miss Lemon, de secretaresse van Poirot, maakt opvallend veel fouten in haar werk. Ze blijkt afgeleid te zijn door de vele diefstallen in het studentenhuis dat haar zus runt. Poirot besluit de zaak te onderzoeken. Al snel wordt een van de studenten vermoord en blijkt niet iedereen de waarheid te vertellen.

Morgen | 21:30 Temptation Island

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Realityreeks waarin vier koppels hun relatie en hun grenzen testen op een exotisch eiland. Op een tropische bestemming in het zonnige Thailand gaan twee Nederlandse en twee Belgische koppels de uitdaging aan. Twee weken lang leven ze gescheiden van hun partner, omringd door acht bloedmooie vrijgezellen die niets te verliezen hebben. De stellen hebben één doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Welke relaties houden stand en welke relaties sneuvelen?

Morgen | 22:15 Criminal Minds

Seizoen 5 - Aflevering 9 van 23 - 100 Criminal Minds draait om het eliteteam van de FBI: de BAU (Behavioral Analysis Unit). Zij analyseren de meest gevaarlijke criminelen en stoppen hen voordat ze weer toeslaan. Hotchner heeft hulp nodig om een verkrachter te vinden en zijn eigen familie veilig te stellen, voordat het te laat is.

Morgen | 22:30 Z Doc: De Bizarre Wereld Op Death Row

In januari 2014 werd de 18-jarige Justin Back op brute wijze vermoord in zijn eigen huis. Twee van zijn vrienden, de 19-jarige Austin Myers en de eveneens 19-jarige Timothy Mosley, worden gezien als de daders. De twee jongens vertellen allebei echter een verschillend verhaal over het verloop van de dag van de moord. Wie van hen vertelt de waarheid? Door interviews met de families van zowel het slachtoffer als de verdachten worden de details van de gruwelijke misdaad steeds verder blootgelegd. Aan de rechter de moeilijke taak om te bepalen of de doodstraf toegepast moet worden. En belangrijker nog: op wie dan?

Morgen | 23:40 Lang leve de Liefde

Seizoen 1 - Aflevering 28 - Realityshow waarin singles minstens 24 uur met elkaar doorbrengen op de eerste date. Waarom nemen we zo weinig tijd voor dat wat het allerbelangrijkst is? De liefde lijkt tegenwoordig geen kans meer te krijgen om langzaam op te bloeien. Alles moet snel via datingapps, speeddates of vluchtige blinddates, maar we willen tegelijkertijd wel iemand vinden om oud mee te worden. Stel je nu eens voor dat er een plek is waar singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen... door minimaal 24 uur of maximaal 5 dagen met elkaar door te brengen. Dat is Lang Leve de Liefde. Een nieuw liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.

Overmorgen | 00:40 Lingo

Seizoen 2 - Aflevering 31 - Spelshow waarin twee teams proberen zoveel mogelijk 5-, 6- en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Onder leiding van Jan Versteegh is het bekendste en leukste woordspelletje terug op televisie. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-,6- en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld of is er twijfel of een woord wel bestaat? Wandelend woordenboek en jurylid JP is gelukkig weer van de partij om hierbij uitsluitsel te geven.

Overmorgen | 01:05 Dit zijn wij

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Nederlandse dramaserie. Wat nu?

 Meer

Ellen op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 18:45 Grey's Anatomy

Seizoen 14 - Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story De dokters van het Grey Sloan Memorial Hospital moeten in actie komen wanneer de slachtoffers van een ongeval met een kermisattractie naar het ziekenhuis worden overgebracht. Ben heeft besloten om zich aan te sluiten bij de brandweer, maar die beslissing valt niet in goede aarde bij Bailey. Meredith wordt uitgeroepen tot de laureate van de Harper Avery Award.

Vandaag | 20:40 The Scorpion King: The Lost Throne

The Scorpion King: The Lost Throne (Alternatieve titel: The Scorpion King 4: Quest for Power) is een Amerikaanse actie en avonturenfilm uit het jaar 2015. Deze productie is geregisseerd door Mike Elliott. Hoofdrollen worden vertolkt door Victor ...

The Scorpion King: The Lost Throne (Alternatieve titel: The Scorpion King 4: Quest for Power) is een Amerikaanse actie- en avonturenfilm uit het jaar 2015. Deze productie is geregisseerd door Mike Elliott. Hoofdrollen worden vertolkt door Victor Webster, Will Kemp en Esmé Bianco. Wanneer Mathayus ten onrechte wordt beschuldigd van de moord op koning Norvania, moet hij het opnemen tegen alle soldaten van het koninkrijk. Met twee bondgenoten, een mysterieuze vrouw en haar onconventionele vader, zoekt Mathayus een manier om de op macht beluste troonopvolger te stoppen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-scorpion-king-the-lost-throne

Morgen | 04:50 Mom

Seizoen 3 - Aflevering 1 van 22 Christy ist alleinerziehend und kämpft gegen ihre Alkohol- und Drogensucht. Sie will in Napa ein neues Leben beginnen, arbeitet als Kellnerin und besucht die Anonymen Alkoholiker. Christys Mutter Bonnie kämpft gegen dieselben Süchte wie Christy, ihr Sohn Roscoe ist nicht der hellste, und ihre ältere Tochter Violet, die zur Welt kam als Christy 16 war, ist auch als Teenager schwanger geworden.

Morgen | 08:00 The Ellen DeGeneres Show

Herhaling. US chat show. Hollywood legend Harrison Ford joins Ellen to talk about his role in the upcoming adventure movie The Call of the Wild. Actor Mark Wahlberg also appears.

Morgen | 11:15 Grey's Anatomy

Seizoen 14 - Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story De dokters van het Grey Sloan Memorial Hospital moeten in actie komen wanneer de slachtoffers van een ongeval met een kermisattractie naar het ziekenhuis worden overgebracht. Ben heeft besloten om zich aan te sluiten bij de brandweer, maar die beslissing valt niet in goede aarde bij Bailey. Meredith wordt uitgeroepen tot de laureate van de Harper Avery Award.

Morgen | 13:40 My Cat From Hell

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Breaking Bald: Jackson maakt kennis met Ellen, die de wilde katten in haar woonwijk te eten geeft en al twintig jaar lang in haar eentje probeert het aantal wilde katten te beperken.

Morgen | 14:50 The Ellen DeGeneres Show

US chat show. Hollywood star Chris Pratt tells Ellen all about voicing one of the characters in new animated movie, Onward.

Morgen | 17:00 Ellen Von Unwerth Special

Morgen | 17:00 Ellen Von Unwerth Special

Morgen | 17:30 Ellen Von Unwerth Special

Morgen | 17:30 Ellen Von Unwerth Special

Morgen | 20:35 Grey's Anatomy

Seizoen 16 - My Shot Meredith moet voorkomen bij de medische tuchtraad, en haar toekomst als arts is nog onzeker. De stagiairs worden op de proef gesteld. Nu er enkele artsen afwezig zijn, willen ze tonen wat ze kunnen.

 Meer

Ellen gemist

Eerder Vandaag | 10:15 Tijd voor MAX: Tjitske Reidinga, Hans Aarsman, Leo Blokhuis en meer

Actualiteitenmagazine, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Onlangs ging het theaterstuk Dangerous Liaisons in ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Onlangs ging het theaterstuk Dangerous Liaisons in première, waarin actrice Tjitske Reidinga de hoofdrol speelt. Dangerous Liaisons is een toneelbewerking van de gelijknamige film uit 1988. - Waarom worden nieuwe inzichten vaak niet omarmt? En hoe kunnen we dat veranderen? Met die vraag worstelt Hans Aarsman in zijn show Dokter Aarsman. Samen met zijn publiek probeert hij op een ongebruikelijke manier naar alledaagse situaties te kijken, om vervolgens een verrassende diagnose te stellen. In Tijd voor MAX laat hij zien hoe dat in zijn werk gaat. - Kunstrijders zijn in het schaatsgekke Nederland onbekend en vaak onbemind. Daarin hopen Michel Tsiba en Daria Danilova verandering te brengen. Ze willen de beste worden en in Nederland het kunstrijden weer op de kaart zetten! - Vorige maand werden de Michelin sterren uitgereikt. Tot zijn eigen verbazing mocht Cas Pikaar, 23 jaar, ook het podium opkomen. Hij won de eerste Young Chef Award van Nederland: een prijs voor jonge chefs die net met hun kookcarrière zijn begonnen. - Muziekjournalist Leo Blokhuis interviewde voor het 5-jarig bestaan van het muziekblad Soundz Henny Vrienten, een van de invloedrijkste popmuzikanten van Nederland. Hij vertelt over dit bijzondere gepsrek. - Hij is misschien wel een van de grootste Nederlandstalige liedjesschrijvers: Raymond van het Groenewoud. Ter gelegenheid van zijn 70ste verjaardag, is er een nieuw album, een boek, en op 2 april een groot concert in Paradiso. Bij ons treedt hij op!

Eerder Vandaag | 10:00 Koffietijd

Magazine, Onderwerpen van deze uitzending Patrick Martens is natuurlijk onze eigen entertainmentexpert. Vandaag is hij ...

Onderwerpen van deze uitzending - Patrick Martens is natuurlijk onze eigen entertainmentexpert. Vandaag is hij weer te gast in de studio met het laatste entertainment nieuws. - In het nieuwe programma Niet Zonder Ons worden zes mensen met een hersenaandoening gevolgd. Neuropsycholoog Erik Scherder legt uit waarom het op lange termijn zo belangrijk is dat deze mensen deel uitmaken van de samenleving en wat dit doet voor hun gezondheid. Martine van Os volgt de deelnemers bij dit traject, samen zijn ze bij ons in de studio en vertellen hier meer over! - William Spaaij en Lottie Hellingman hebben op 12 februari hun première gehad in de musical Lazarus. Vandaag zijn ze bij ons in de studio en vertellen ze hier meer over!

Eerder Vandaag | 14:50 The Ellen DeGeneres Show

US chat show. Hollywood legend Harrison Ford joins Ellen to talk about his role in the upcoming adventure movie The Call of the Wild. Actor Mark Wahlberg also appears.

Eerder Vandaag | 13:20 Radar (AVROTROS)

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het programma signaleert misstanden en onderzoekt consumentenaangelegenheden in de breedste zin van het woord: van de financiële wereld, de telecomsecor tot supermarkten en de zorg. Naast het aan de kaak stellen van zaken probeert Radar actief bedrijven en instanties te bewegen tot een oplossing te komen.

Eerder Vandaag | 12:30 Lingo

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Spelshow. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-, 6- en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld of is er twijfel of een woord wel bestaat? Wandelend woordenboek en jurylid JP is weer van de partij om uitsluitsel te geven.

Eerder Vandaag | 12:25 Mom

Seizoen 3 - Aflevering 1 van 22 Christy ist alleinerziehend und kämpft gegen ihre Alkohol- und Drogensucht. Sie will in Napa ein neues Leben beginnen, arbeitet als Kellnerin und besucht die Anonymen Alkoholiker. Christys Mutter Bonnie kämpft gegen dieselben Süchte wie Christy, ihr Sohn Roscoe ist nicht der hellste, und ihre ältere Tochter Violet, die zur Welt kam als Christy 16 war, ist auch als Teenager schwanger geworden.

Eerder Vandaag | 11:30 Grey's Anatomy

Seizoen 14 - Come on Down to My Boat, Baby Jackson heeft dringend nood aan ontspanning en hij nodigt zijn mannelijke collega's uit voor een boottochtje. Arizona en April behandelen ondertussen een vrouw die een dodelijk geheim verbergt. Meredith krijgt goed nieuws.

Eerder Vandaag | 11:30 Lang leve de Liefde

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Realityshow waarin singles minstens 24 uur met elkaar doorbrengen op de eerste date. Waarom nemen we zo weinig tijd voor dat wat het allerbelangrijkst is? De liefde lijkt tegenwoordig geen kans meer te krijgen om langzaam op te bloeien. Alles moet snel via datingapps, speeddates of vluchtige blinddates, maar we willen tegelijkertijd wel iemand vinden om oud mee te worden. Stel je nu eens voor dat er een plek is waar singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen... door minimaal 24 uur of maximaal 5 dagen met elkaar door te brengen. Dat is Lang Leve de Liefde. Een nieuw liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.

Eerder Vandaag | 10:01 Flodder

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Nederlandse komische serie. Goud geld. Johnnie wil met zijn vriend Kareltje een aantal sekslijnen exploiteren. Met behulp van de familie worden bandjes geproduceerd met daarop de gebruikelijke, opwindende teksten. Buurman Neuteboom wil op de begrafenis van z'n overleden chef een afscheidswoord voorlezen, vergezeld van een stuk klassieke muziek waarvoor hij thuis een bandopname maakt. Een waardig afscheid zou eindelijk zijn langverwachte promotie kunnen betekenen. Intussen wordt Sjakie op het gemeentehuis beschuldigd van het bellen naar geldverslindende sekslijnen. Dat doet een trouwe ambtenaar natuurlijk niet.

Eerder Vandaag | 10:00 Maan en ik

Seizoen 1 - Aflevering 27 - Britse animatieserie. Twinkel kleine ster!. Als de dag voorbij en het poppenhuis gesloten is, vraagt het magische poppenmeisje Pepi Nana aan de maan om een verhaal te vertellen. In dat verhaal komt het hele poppenhuis tot leven!

Eerder Vandaag | 09:55 De Boskampi's IMDb: 7.0

IMDB * 7.0 - De Boskampi's, Nederlandse komische avonturenfilm: De vader van Rik Boskamp is een bekwame, maar sullige boekhouder die moeilijk nee kan zeggen. Dat hij door buurtkinderen en collega's flink wordt gepest, maakt ook Rik tot doelwit. ...

Nederlandse komische avonturenfilm: De vader van Rik Boskamp is een bekwame, maar sullige boekhouder die moeilijk nee kan zeggen. Dat hij door buurtkinderen en collega's flink wordt gepest, maakt ook Rik tot doelwit. Wanneer zijn vader voor een promotie moet verhuizen, ziet Rik de kans om met een schone lei te beginnen. Hij meet zichzelf het imago van maffioso aan. Daarop ruilt krullebol hij z'n ribbroek voor een spijkerbroek, wit T-shirt, zwartleren jack en opgeföhnde blonde kuif. Als Rikkie Boskampi geniet hij voortaan de reputatie van 'Italiaanse' linkmiegel. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/de-boskampis

Eerder Vandaag | 09:10 Dharma & Greg

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie. Pilot. San Francisco. De alternatieve Dharma Finkelstein en yuppie Greg Montgomery ontmoeten mekaar op de metro. Het is liefde op het eerste gezicht. Hij is een upperclass advocaat uit een supertraditioneel milieu; zij traint honden, geeft yogales en kreeg van thuisuit een vrije, Flower Power-opvoeding. Ze zijn totaal verschillend, maar het klikt meteen. Na hun eerste afspraakje stappen ze onmiddellijk in het huwelijksbootje. Maar dan moet Greg het goede nieuws aan zijn ouders vertellen.

Eerder Vandaag | 08:45 Telekids Mini's: Leren Met Jokie

Aflevering 3 Animatieserie waarin Jokie en Jet de allerkleinsten meenemen op een educatief avontuur. Leer samen met Jokie en Jet tellen, vormen herkennen, kleuren benoemen en of iets groot of klein is. Ga je mee op avontuur?

Eerder Vandaag | 08:42 Telekids Mini's: 2 Kleine Kleutertjes

Educatief programma waarin kinderen van drie tot vijf jaar door middel van liedjes op een leuke manier leren tellen: de dagen van de week, de seizoenen en nog veel meer. Deze liedjes zijn geschreven door niemand minder dan Jan Smit en zijn ingezongen door zijn zus Monique Smit.

Eerder Vandaag | 08:40 De tafel van K3

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Show waarin de meisjes van K3 kinderen uitnodigen om vragen te stellen. Ruimte-ingenieur. K3 krijgt vandaag een vrouw op bezoek die alles weet over raketten, astronauten, sterren en planeten. Mei Mei is ruimte-ingenieur. Zij weet of er winkels zijn in de ruimte en of je kunt lopen op de maan. Een echte ontdekkingsreis dus!

Eerder Vandaag | 08:00 The Ellen DeGeneres Show

Herhaling. US chat show. Ellen is joined by Hollywood star Melissa McCarthy, who talks about becoming the new host of Little Big Shots. Kiwi actor KJ Apa chats about starring in Riverdale.

Eerder Vandaag | 07:40 Lingo

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Spelshow. Twee teams proberen zoveel mogelijk 5-, 6- en 7-letterwoorden te raden en op de juiste manier te spellen. Is een woord fout gespeld of is er twijfel of een woord wel bestaat? Wandelend woordenboek en jurylid JP is weer van de partij om uitsluitsel te geven.

Eerder Vandaag | 04:20 Eine schrecklich nette Familie

Seizoen 7 - Aflevering 5 van 26 Peggy zieht alle Register, um ihrem ehelichen Liebesleben wieder neuen Schwung zu geben. Da Al den Verlockungen von Reizwäsche nicht erliegt, probiert es Peggy schließlich nach dem altbewährten Motto: Liebe geht durch den Magen.

Gisteren 23:40 Grey's Anatomy

Amerikaanse ziekenhuisserie waarin het persoonlijke en professionele leven wordt gevolgd van een groep jonge chirurgen in Seattle.

Gisteren 22:50 New York, unité spéciale

Seizoen 10 - Aflevering 3 van 22 - Telle mère... telle fille Quand Stabler est appelé sur les lieux d'une simple affaire d'effraction, il passe de l'étonnement à la consternation en s'apercevant que la coupable du délit n'est autre que sa fille. Rongé d'inquiétude, il tente de la retrouver et d'accepter le fait que son comportement de plus en plus erratique n'est pas la preuve d'une certaine excentricité, mais bien un trait de personnalité qui n'est pas unique dans sa famille

Gisteren 18:35 Grey's Anatomy

Amerikaanse ziekenhuisserie waarin het persoonlijke en professionele leven wordt gevolgd van een groep jonge chirurgen in Seattle.

Gisteren 14:50 The Ellen DeGeneres Show

US chat show. Ellen is joined by Hollywood star Melissa McCarthy, who talks about becoming the new host of Little Big Shots. Kiwi actor KJ Apa chats about starring in Riverdale.

Gisteren 11:30 Grey's Anatomy

Seizoen 14 - Danger Zone Owen helpt Megan om zich voor te bereiden op haar vertrek naar Californië. Samen denken ze terug aan de tijd toen ze samen in Irak zaten en Megan werd ontvoerd.

Gisteren 08:00 The Ellen DeGeneres Show

Herhaling. US chat show. Superstar musician John Legend takes the reins from Ellen, and performs his new single Conversations in the Dark. Hollywood star Gwyneth Paltrow is among the guests.

Gisteren 07:55 Eine schrecklich nette Familie

Seizoen 7 - Aflevering 5 van 26 Peggys schwachsinnige Cousine Ida Mae und ihr Mann Zemus quartieren ihren Sohn Sieben bei den Bundys ein und verschwinden. Al gibt sich als alternder Rockstar aus, damit er am Flughafen in die Erste Klasse kommt und trifft dort auf berühmte Musiker wie Richie Havens, Spencer Davis und Robby Krieger. Außerdem gibt Al sich als 65-Jähriger aus, um an den Seniorenmeisterschaften teilnehmen zu können.

Eergisteren 09:15 The Ellen DeGeneres Show

Herhaling. US chat show. Superstar musician John Legend takes the reins from Ellen, and performs his new single Conversations in the Dark. Hollywood star Gwyneth Paltrow is among the guests.

Eergisteren 08:30 The Ellen DeGeneres Show

Herhaling. US chat show. Ellen chats to Gilmore Girls and Parenthood star Lauren Graham about her role in new musical comedy series Zoey's Extraordinary Playlist.

 Meer