Je vindt hier de programma's van Egypt op tv We hebben de volgende programma's voor Egypt Feast on Egypt: Nieuws/actualiteiten. Feast on Egypt: Nieuws/actualiteiten. Feast on Egypt: Nieuws/actualiteiten. Feast on Egypt: Nieuws/actualiteiten. Feast on Egypt: Morgen - Nieuws/actualiteiten. Night at the Museum: Secret of the Tomb: Morgen - IMDB * 6.2 - Film, Night at the Museum: Secret of the Tomb is een Amerikaanse avonturen en komediefilm uit het jaar 2014. De hoofdrollen worden vertolkt door Ben Stiller, Robin Williams en Ben Kingsley. Deze film is het vervolg op de film. Feast on Egypt: Morgen - Nieuws/actualiteiten. Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir: Morgen - Serie, Jeugd, Faraoh Als Jalil Kubdel, Alix haar broer, een ritueel ontdekt om de Egyptische god Nefertiti te. Feast on Egypt: Morgen - Nieuws/actualiteiten. Lost Treasures of Egypt: Overmorgen - History, Educatief, Seizoen 1 Aflevering 3 van 6 Tomb Raiders Egyptoloog Don Ryan gaat op forensisch.

Egypt op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 10:30 Night at the Museum: Secret of the Tomb IMDb: 6.2

Morgen - IMDB * 6.2 - Film, Night at the Museum: Secret of the Tomb is een Amerikaanse avonturen en komediefilm uit het jaar 2014. De hoofdrollen worden vertolkt door Ben Stiller, Robin Williams en Ben Kingsley. Deze film is het vervolg op de film ...

Night at the Museum: Secret of the Tomb is een Amerikaanse avonturen- en komediefilm uit het jaar 2014. De hoofdrollen worden vertolkt door Ben Stiller, Robin Williams en Ben Kingsley. Deze film is het vervolg op de film Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (2009) en de derde film uit de Night at the Museum-trilogie. Voor nachtwacht Larey Daley (Ben Stiller) start een nieuw avontuur. Hij weet dat een Egyptisch tablet uit de tijd van de farao's het geheim is achter de tot leven komende museumstukken in het "Museum of Natural History". Maar wanneer dit bijzondere magische tablet tekenen van corrosie begint te vertonen, reist Larry met onder andere Farao Ahkmenrah, Teddy Roosevelt en Attila de Hun af naar het "British Museum" in Londen om het te redden van zijn vreselijke ondergang. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/night-at-the-museum-secret-of-the-tomb

Vr 2 oktober 2020 | 20:30 Detectives Op Vrijdag: Agatha Christie's Poirot

Seizoen 5 - The adventure of the Egyptian tomb Poirot en Hastings worden gevraagd om in Egypte onderzoek te doen naar een aantal verdachte sterfgevallen. Een groep archeologen deed daar onderzoek naar een graftombe, toen er plotseling doden begonnen te vallen. Een hartaanval, een bloedvergiftiging, tetanus en zelfmoord. Er gaan al snel geruchten dat het om de vloek van de farao gaat. Poirot en Hastings proberen het mysterie te ontrafelen.

Zo 4 oktober 2020 | 14:46 Lummels

Seizoen 1 - De koningscobra In het oude Egypte wordt een koningin bedreigd door een mummie. Ondanks dat haar adviseur Sakara het een slecht idee vindt, roept ze de hulp in van de Lummels. Het is de stuntelige, langzame Lau, die uiteindelijk de mummie tot bedaren brengt en ontdekt dat Sakara op de troon van de koningin uit is.

Zo 4 oktober 2020 | 23:05 Stargate IMDb: 7.1

04/10 - IMDB * 7.1 - Film, In 1928 wordt een geheimzinnige metalen ring in Egypte gevonden. 65 jaar later komt onderzoeker Daniel Jackson (Spader) erachter dat de ring een portaal is naar een andere wereld. Samen met een groep militairen, geleid ...

In 1928 wordt een geheimzinnige metalen ring in Egypte gevonden. 65 jaar later komt onderzoeker Daniel Jackson (Spader) erachter dat de ring een portaal is naar een andere wereld. Samen met een groep militairen, geleid door kolonel Jack' O'Neil (Russell) gaan ze de andere wereld onderzoeken, maar Jackson komt erachter dat O'Neil andere bedoelingen heeft dan hij aanvankelijk dacht. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/stargate

Ma 5 oktober 2020 | 06:56 Zip Zip

Samses II Sam kijkt TV en ziet een documentaire over het oude Egypte. Hij raakt gefascineerd. In het oude Egypte werden katten als goden vereerd. Dat wil hij ook wel!

Egypt op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 12:00 Feast on Egypt

Vandaag | 17:00 Feast on Egypt

Vandaag | 21:30 Feast on Egypt

Morgen | 04:30 Feast on Egypt

Morgen | 07:00 Feast on Egypt

Morgen | 22:00 Feast on Egypt

Overmorgen | 02:21 Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir

Faraoh Als Jalil Kubdel, Alix haar broer, een ritueel ontdekt om de Egyptische god Nefertiti te doen herrijzen, transformeert Hawk Moth hem in de Faraoh.

Overmorgen | 03:00 Feast on Egypt

Di 29 september 2020 | 00:58 Lost Treasures of Egypt

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 6 - Tomb Raiders Egyptoloog Don Ryan gaat op forensisch onderzoek uit in een tombe in de hoop schatten te vinden die in de oudheid zijn achtergelaten door schatrovers. Zijn team doet een grootse ontdekking.

Di 29 september 2020 | 07:00 De Vijf en de Verborgen Piramide

29/09 - Film, Bernhard, de vader van Julian, Dick en Anne, organiseert een tentoonstelling over het oude Egypte. Na een confrontatie met een inbreker ontdekken De Vijf een amulet die ooit eigendom was van farao Tutalun I, wiens kostbare schat nooit ...

Bernhard, de vader van Julian, Dick en Anne, organiseert een tentoonstelling over het oude Egypte. Na een confrontatie met een inbreker ontdekken De Vijf een amulet die ooit eigendom was van farao Tutalun I, wiens kostbare schat nooit gevonden is. Op de amulet staan aanwijzingen over de locatie van Tutaluns verborgen piramide. Samen vliegen ze naar Caïro om de amulet over te dragen aan het Oudheidkundig Instituut. Maar dan wordt Bernhard plotseling gearresteerd; hij wordt ervan beschuldigd dat hij de amulet heeft gestolen en vervangen met een vervalsing! De Vijf moeten de echte dader vinden om Bernhard's onschuld te bewijzen.

Wo 30 september 2020 | 01:00 Lost Treasures of Egypt

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 6 - Warrior Pharaoh Queen Archeologen doen onderzoek naar een van de bekendste vrouwelijke farao's: Hatsjepsoet. Dat leidt naar de prachtige tempel Karnak en maakt meer duidelijk over het leven van vrouwen in het oude Egypte.

Wo 30 september 2020 | 15:00 Lost Treasures of Egypt

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 6 - Hunt For The Pyramid Tomb Waarom verlieten de farao's Giza en kozen ze een begraafplaats in de Vallei der Koningen? De eerste tombe van de vallei wordt onderzocht en een team probeert menselijke resten te identificeren.

Wo 30 september 2020 | 15:55 Be Cool Scooby-Doo!

Aflevering 9 van 26 - Heilige Handel Een gevaarlijke Egyptische beschermheilige met krokodillenhoofd terroriseert het Historisch Museum. Fred wisselt van rol met Jeff de gids van het museum om hem een kans te geven een team te leiden bij het oplossen van een mysterie. Jeff blijkt een perfecte leider en Fred is jaloers. Hij wil als eerste het mysterie oplossen samen met de kinderen die van Jeff een rondleiding kregen.

Wo 30 september 2020 | 16:00 Lost Treasures of Egypt

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 6 - Cleopatra's Lost Tomb Archeologen gaan op zoek naar het verloren graf van Cleopatra en een team van onderwaterarcheologen bekijkt de gezonken ruïnes van het oude Alexandrië in de Middellandse Zee.

Wo 30 september 2020 | 21:45 The Extraordinary Adventures of Adèle Blanc-Sec

30/09 - Film, In het jaar 1912 vertrekt de onverschrokken journaliste Adèle Blanc Sec naar Egypte om oudheden te onderzoeken. Ze gaat tot het uiterste om haar doel te bereiken, zelfs al moet ze daarvoor afrekenen met een horde Egyptische mummies. ...

In het jaar 1912 vertrekt de onverschrokken journaliste Adèle Blanc-Sec naar Egypte om oudheden te onderzoeken. Ze gaat tot het uiterste om haar doel te bereiken, zelfs al moet ze daarvoor afrekenen met een horde Egyptische mummies. Ondertussen heerst er paniek in Parijs. Het ei van een pterodactylus, miljoenen jaren oud en weggestopt op een stoffige plank in het natuurhistorisch museum, is op mysterieuze wijze uitgekomen en het vliegende reptiel zaait terreur in de hoofdstad. Tijd voor de ondernemende Adèle Blanc-Sec om terug te keren.

Do 1 oktober 2020 | 01:00 Lost Treasures of Egypt

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 6 - Curse of The Afterlife Archeologen doen onderzoek naar het leven na de dood in het oude Egypte. Gemummificeerde overblijfselen tonen aan dat grafrovers zich door niets lieten tegenhouden in hun zoektocht naar schatten.

Do 1 oktober 2020 | 11:35 Sadie Sparks

Gevaarlijk geluk / Een reisje langs de Nijl Als Val per ongeluk een magische armband krijgt, moet Sadie die in handen zien te krijgen. / Als Sadie en haar vrienden een werkstuk over Egypte moeten maken, toveren ze een Farao naar deze tijd.

Do 1 oktober 2020 | 14:06 Verdi - Aida

Dirigent Paolo Arrivabeni dirigeert het orkest en koor van de Opéra Royal de Wallonie in een uitvoering van Verdi’s Aida. Ondanks dat hij liefst 56 verschillende operaproducties leidde, is het Arrivabeni’s eerste kennismaking met Aida, een van de meest uitgevoerde opera’s allertijden. Bejubeld door zowel het publiek als critici, geniet de maestro een succesvolle internationale carrière. Zijn uitgebreide repertoire concertreert zich rondom 19e-eeuwse Italiaanse operacomponisten. Aida is een opera in vier akten, gebaseerd op een libretto van Antonio Ghislanzoni. Het verhaal speelt zich of in het ‘oude koninkrijk’ Egypte. In de opera staan gecompliceerde liefdesaffaires centraal, die lijden onder politieke druk. De hoofdpersonages zijn Aida, een Ethiopische prinses die als slavin is gevangen genomen door de Egyptenaren, de Egyptische legercommandant Radamès, wiens gevoelens voor de prinses in conflict komen met zijn loyaliteit aan koningsdochter Amneris, die op haar beurt weer verliefd is op Radamès. De opera werd gecomponeerd in opdracht van van het Khedivial operahuis te Caïro en ging op 24 december 1871 in première. Solisten zijn Kristin Lewis, Massimiliano Pisapia, Nino Surgulazde, Mark Rucker, Luciano Montanaro, Roger Joakim, Chantal Glaude en Giovanni Iovino. Opgenomen in Luik, België in 2014.

Do 1 oktober 2020 | 16:50 De legende van de drie caballeros

Pira-midden in de roos De nieuwe Drie Caballeros volgen het kwade plan van Ruwoerd naar Egypte, waar ze ontdekken dat een van de piramides eigenlijk de neus is van een raket.

Vr 2 oktober 2020 | 04:52 Sadie Sparks

Gevaarlijk geluk / Een reisje langs de Nijl Als Val per ongeluk een magische armband krijgt, moet Sadie die in handen zien te krijgen. / Als Sadie en haar vrienden een werkstuk over Egypte moeten maken, toveren ze een Farao naar deze tijd.

Vr 2 oktober 2020 | 16:20 De Vijf en de Verborgen Piramide

02/10 - Film, Bernhard, de vader van Julian, Dick en Anne, organiseert een tentoonstelling over het oude Egypte. Na een confrontatie met een inbreker ontdekken De Vijf een amulet die ooit eigendom was van farao Tutalun I, wiens kostbare schat nooit ...

Bernhard, de vader van Julian, Dick en Anne, organiseert een tentoonstelling over het oude Egypte. Na een confrontatie met een inbreker ontdekken De Vijf een amulet die ooit eigendom was van farao Tutalun I, wiens kostbare schat nooit gevonden is. Op de amulet staan aanwijzingen over de locatie van Tutaluns verborgen piramide. Samen vliegen ze naar Caïro om de amulet over te dragen aan het Oudheidkundig Instituut. Maar dan wordt Bernhard plotseling gearresteerd; hij wordt ervan beschuldigd dat hij de amulet heeft gestolen en vervangen met een vervalsing! De Vijf moeten de echte dader vinden om Bernhard's onschuld te bewijzen.

Za 3 oktober 2020 | 12:00 Lost Treasures of Egypt

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 6 - Tutankhamun's Treasures Archeologen ontrafelen de mysteries rond farao Toetanchamon. We reizen mee met een team dat Toetanchamons schatten door de woestijn moet transporteren en zijn getuige van een nieuwe ontdekking.

Za 3 oktober 2020 | 13:00 Lost Treasures of Egypt

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 6 - Warrior Pharaoh Queen Archeologen doen onderzoek naar een van de bekendste vrouwelijke farao's: Hatsjepsoet. Dat leidt naar de prachtige tempel Karnak en maakt meer duidelijk over het leven van vrouwen in het oude Egypte.

Za 3 oktober 2020 | 18:20 Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir

Faraoh Als Jalil Kubdel, Alix haar broer, een ritueel ontdekt om de Egyptische god Nefertiti te doen herrijzen, transformeert Hawk Moth hem in de Faraoh.

Za 3 oktober 2020 | 23:10 The Extraordinary Adventures of Adèle Blanc-Sec

03/10 - Film, In het jaar 1912 vertrekt de onverschrokken journaliste Adèle Blanc Sec naar Egypte om oudheden te onderzoeken. Ze gaat tot het uiterste om haar doel te bereiken, zelfs al moet ze daarvoor afrekenen met een horde Egyptische mummies. ...

In het jaar 1912 vertrekt de onverschrokken journaliste Adèle Blanc-Sec naar Egypte om oudheden te onderzoeken. Ze gaat tot het uiterste om haar doel te bereiken, zelfs al moet ze daarvoor afrekenen met een horde Egyptische mummies. Ondertussen heerst er paniek in Parijs. Het ei van een pterodactylus, miljoenen jaren oud en weggestopt op een stoffige plank in het natuurhistorisch museum, is op mysterieuze wijze uitgekomen en het vliegende reptiel zaait terreur in de hoofdstad. Tijd voor de ondernemende Adèle Blanc-Sec om terug te keren.

Zo 4 oktober 2020 | 10:11 Dummie de Mummie 3

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Dummie de Mummie en de Tombe van Achnetoet Dummie heeft heimwee. Hij wil terug naar Egypte om jet graf van zijn ouders te bezoeken. Klaas ziet dat niet zitten. Hij is nog altijd bang dat iemand ontdekt dat Dummie een Mummie is en er is geen geld.

Zo 4 oktober 2020 | 21:52 Sadie Sparks

Gevaarlijk geluk / Een reisje langs de Nijl Als Val per ongeluk een magische armband krijgt, moet Sadie die in handen zien te krijgen. / Als Sadie en haar vrienden een werkstuk over Egypte moeten maken, toveren ze een Farao naar deze tijd.

Zo 4 oktober 2020 | 23:05 Stargate IMDb: 7.1

04/10 - IMDB * 7.1 - Film, In 1928 wordt een geheimzinnige metalen ring in Egypte gevonden. 65 jaar later komt onderzoeker Daniel Jackson (Spader) erachter dat de ring een portaal is naar een andere wereld. Samen met een groep militairen, geleid ...

In 1928 wordt een geheimzinnige metalen ring in Egypte gevonden. 65 jaar later komt onderzoeker Daniel Jackson (Spader) erachter dat de ring een portaal is naar een andere wereld. Samen met een groep militairen, geleid door kolonel Jack' O'Neil (Russell) gaan ze de andere wereld onderzoeken, maar Jackson komt erachter dat O'Neil andere bedoelingen heeft dan hij aanvankelijk dacht. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/stargate

Ma 5 oktober 2020 | 06:56 Zip Zip

Samses II Sam kijkt TV en ziet een documentaire over het oude Egypte. Hij raakt gefascineerd. In het oude Egypte werden katten als goden vereerd. Dat wil hij ook wel!

Ma 5 oktober 2020 | 20:30 Ancient Aliens

Seizoen 12 - Aflevering 13 - The Mystery of the Stone Giants Van Egypte tot Paaseiland waken torenhoge, in de prehistorie gebouwde figuren over de aarde. Zijn deze stenen reuzen gewoon een bewijs van het verleden van de mens of afbeeldingen van bezoekers uit een andere wereld?

Ma 5 oktober 2020 | 21:00 Greatest Treasures of the Ancient World

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 6 - The Story of Cleopatra Professor Bettany Hughes neemt ons mee op reis van de Nijldelta tot de oevers van het Nassermeer en bespreekt de sleutelmomenten in de geschiedenis van de oude Egyptenaren.

Di 6 oktober 2020 | 01:00 Ancient Aliens

Seizoen 12 - Aflevering 13 - The Mystery of the Stone Giants Van Egypte tot Paaseiland waken torenhoge, in de prehistorie gebouwde figuren over de aarde. Zijn deze stenen reuzen gewoon een bewijs van het verleden van de mens of afbeeldingen van bezoekers uit een andere wereld?

Wo 7 oktober 2020 | 00:00 Verdi - Aida

Dirigent Paolo Arrivabeni dirigeert het orkest en koor van de Opéra Royal de Wallonie in een uitvoering van Verdi’s Aida. Ondanks dat hij liefst 56 verschillende operaproducties leidde, is het Arrivabeni’s eerste kennismaking met Aida, een van de meest uitgevoerde opera’s allertijden. Bejubeld door zowel het publiek als critici, geniet de maestro een succesvolle internationale carrière. Zijn uitgebreide repertoire concertreert zich rondom 19e-eeuwse Italiaanse operacomponisten. Aida is een opera in vier akten, gebaseerd op een libretto van Antonio Ghislanzoni. Het verhaal speelt zich of in het ‘oude koninkrijk’ Egypte. In de opera staan gecompliceerde liefdesaffaires centraal, die lijden onder politieke druk. De hoofdpersonages zijn Aida, een Ethiopische prinses die als slavin is gevangen genomen door de Egyptenaren, de Egyptische legercommandant Radamès, wiens gevoelens voor de prinses in conflict komen met zijn loyaliteit aan koningsdochter Amneris, die op haar beurt weer verliefd is op Radamès. De opera werd gecomponeerd in opdracht van van het Khedivial operahuis te Caïro en ging op 24 december 1871 in première. Solisten zijn Kristin Lewis, Massimiliano Pisapia, Nino Surgulazde, Mark Rucker, Luciano Montanaro, Roger Joakim, Chantal Glaude en Giovanni Iovino. Opgenomen in Luik, België in 2014.

Wo 7 oktober 2020 | 00:30 The Extraordinary Adventures of Adèle Blanc-Sec

07/10 - Film, In het jaar 1912 vertrekt de onverschrokken journaliste Adèle Blanc Sec naar Egypte om oudheden te onderzoeken. Ze gaat tot het uiterste om haar doel te bereiken, zelfs al moet ze daarvoor afrekenen met een horde Egyptische mummies. ...

In het jaar 1912 vertrekt de onverschrokken journaliste Adèle Blanc-Sec naar Egypte om oudheden te onderzoeken. Ze gaat tot het uiterste om haar doel te bereiken, zelfs al moet ze daarvoor afrekenen met een horde Egyptische mummies. Ondertussen heerst er paniek in Parijs. Het ei van een pterodactylus, miljoenen jaren oud en weggestopt op een stoffige plank in het natuurhistorisch museum, is op mysterieuze wijze uitgekomen en het vliegende reptiel zaait terreur in de hoofdstad. Tijd voor de ondernemende Adèle Blanc-Sec om terug te keren.

Wo 7 oktober 2020 | 08:00 Air Crash Investigation

Seizoen 16 - Aflevering 8 van 10 - Terror Over Egypt Twintig minuten nadat een vliegtuig in Egypte is opgestegen, valt het uit de lucht. De terroristische beweging IS eist de crash op, maar het is nog lastig te achterhalen wat er echt is gebeurd.

Wo 7 oktober 2020 | 20:00 Drain The Oceans

Seizoen 3 - Aflevering 2 van 10 - Drain Egypt's Sunken City Een oude, grootse Egyptische handelsstad verdween in de 2e eeuw v.Chr. Nu wordt deze metropolis in alle glorie hersteld. Met de nieuwste technologie wordt het ontstaan en de val van deze stad onthuld.

Do 8 oktober 2020 | 10:10 Ancient Aliens

Seizoen 12 - Aflevering 13 - The Mystery of the Stone Giants Van Egypte tot Paaseiland waken torenhoge, in de prehistorie gebouwde figuren over de aarde. Zijn deze stenen reuzen gewoon een bewijs van het verleden van de mens of afbeeldingen van bezoekers uit een andere wereld?

Do 8 oktober 2020 | 10:20 Lummels

Seizoen 1 - De koningscobra In het oude Egypte wordt een koningin bedreigd door een mummie. Ondanks dat haar adviseur Sakara het een slecht idee vindt, roept ze de hulp in van de Lummels. Het is de stuntelige, langzame Lau, die uiteindelijk de mummie tot bedaren brengt en ontdekt dat Sakara op de troon van de koningin uit is.

Do 8 oktober 2020 | 21:00 Jumper IMDb: 6.1

08/10 - IMDB * 6.1 - Film, David Rice dacht als kind een normale jongen te zijn, maar het blijkt dat hij over een speciale gave beschikt. Hij is een Jumper. In een fractie van een seconde springt hij van de drukke straten in New York naar Tokyo en ...

David Rice dacht als kind een normale jongen te zijn, maar het blijkt dat hij over een speciale gave beschikt. Hij is een Jumper. In een fractie van een seconde springt hij van de drukke straten in New York naar Tokyo en van de ruïnes in Rome naar de top van de pyramides in Egypte. Alles is mogelijk voor David, totdat hij ontdekt dat hij niet alleen is. Hij ontmoet de rebel Griffin, die net als hij onderdeel uitmaakt van de zeldzame groep Jumpers op deze wereld. Een geheime organisatie heeft het al generaties lang op deze Jumpers gemunt. Deze geheime groepering traceert en vermoordt Jumpers in de veronderstelling dat zij de kracht bezitten om de geschiedenis te veranderen. David moet vechten voor zijn veiligheid, maar bovenal ook voor die van zijn vriendin. Als de gevechten een hoogtepunt bereiken ontstaat een wereldwijde oorlog die niet te overzien is. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/jumper

Do 8 oktober 2020 | 22:00 Lost Treasures of Egypt

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 6 - Tutankhamun's Treasures Archeologen ontrafelen de mysteries rond farao Toetanchamon. We reizen mee met een team dat Toetanchamons schatten door de woestijn moet transporteren en zijn getuige van een nieuwe ontdekking.

 Meer