Eeuw op tv (tv-tip)

Morgen | 20:30 Sterren op het Doek: Waylon

Morgen - Cultuurmagazine, In deze aflevering van Sterren op het Doek wordt Waylon geportretteerd door kunstenaars, ...

In deze aflevering van Sterren op het Doek wordt Waylon geportretteerd door kunstenaars, terwijl Özcan Akyol hem interviewt. Rock-'n-roll Na een roerig rock-'n-roll-leven voelt zanger Waylon zich nu beter dan ooit. Een mooi moment om door drie getalenteerde kunstenaars te worden vereeuwigd. Spotlights In een persoonlijk gesprek met Özcan Akyol vertelt Waylon over zijn behoefte om in de spotlights te staan en zijn prille gezinsgeluk.

Je vindt hier de programma's van Eeuw op tv We hebben de volgende programma's voor Eeuw Sterren op het Doek: Waylon: Morgen - Cultuurmagazine, In deze aflevering van Sterren op het Doek wordt Waylon geportretteerd door kunstenaars,. Highway Thru Hell: USA: Seizoen 1 Aflevering 2 Cold Day In Hell, A: Met de komst van de eerste sneeuw proberen Becky en Edgar een grote. The Adventures of Tintin: Animatie, De nieuwsgierige reporter Kuifje en zijn trouwe hondje Bobbie ontdekken dat een model van het prachtige oude zeilschip 'De Eenhoorn' een geheim met zich meedraagt. Meegevoerd in een eeuwenoud mysterie, krijgt hij het aan de stok met de. Da Vinci's Machines: Crossbow Machine, Seizoen 1 Aflevering 8 Crossbow Machine: Het team bouwt een van Da Vinci's meest futuristische. Man V Animal: Seizoen 1 Aflevering 6 Ultimate Shark: Iedereen kent de kracht van de witte haai, maar er valt zoveel meer te vertellen. B.O.Z.: Draken: Race Naar De Rand: Tekenfilm, Seizoen 2 Aflevering 22 Animatieserie. Animatieserie over de drakenrijders Hiccup en Toothless. Ze ontdekken. WK Rugby (Hoogtepunten): Rugby, Hoogtepunten van het WK Rugby. The Man Who Killed Don Quixote: IMDB * 6.4 - Tragikomedie, Een verwarde oude man is er van overtuigd dat hij Don Quichot is. Hij ziet Toby Grisoni, werkzaam bij een reclamebureau, aan als zijn trouwe schildknaap Sancho Panza. Het duo begint aan een wonderlijke reis daarbij heen en. Paw Patrol: Seizoen 5 Aflevering 15 Pups en het mysterie van de stuurloze sneeuwkat / Rocky redt zichzelf: Durfal Danny X heeft de. Mijlpalen van de 20e Eeuw: Geschiedenisprogramma.

Eeuw op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 08:11 B.O.Z.: Draken: Race Naar De Rand

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Animatieserie. Animatieserie over de drakenrijders Hiccup en Toothless. Ze ontdekken een mysterieus en eeuwenoud Drakenoog dat vele geheimen bevat. Het leidt de vrienden naar nieuwe werelden met nieuwe draken!

Vandaag | 09:27 Flodder

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Komische serie. Blufpoker. Johnnie kan heel goed tegen zijn verlies, op voorwaarde dat hij aan het winnen is. Deze keer gaat het echter helemaal mis en verspeelt hij zijn belangrijkste bezit. Dit schreeuwt om wraak. Met steun uit onverwachte hoek en onder het motto "laat niet in je eigen kaarten kijken" wil hij revanche nemen.

Vandaag | 09:58 Koffietijd

Magazine, William Spaaij is musicalacteur, zanger, danser en regisseur. Vorig jaar maakte hij zijn debuut als ...

William Spaaij is musicalacteur, zanger, danser en regisseur. Vorig jaar maakte hij zijn debuut als toneelregisseur. Maar eind vorig jaar besloot hij dat hij in 2019 even niet als acteur op het podium zou staan. Hij had behoefte aan tijd en ruimte voor zelfonderzoek. De afgelopen tijd is hij veel bezig geweest met spiritualiteit, hij merkte dat dit hem veel bracht. Nu is hij zover dat hij dit wil delen. Sinds augustus heeft hij een Instagram-account, 'WAKKER. met William', waarop hij wekelijks inspirerende video's plaatst. Mika van Leeuwen is onze beauty-expert. De 71e editie van de Emmy Awards heeft gisteren plaatsgevonden. En dat moeten we natuurlijk bespreken met Mika. Hij licht bij ons alle bijzondere coupes en make-up keuzes toe! Janice Bosmans is modeontwerper, en ook die kunnen we, de dag na de Emmy Awards, natuurlijk niet missen! Hij bespreekt de meest opvallende kledingkeuzes en beoordeeld de outfits waarin de sterren op de rode loper stonden!

Vandaag | 11:03 Telekids Mini's: De Opmerkelijke Meneer King

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Animatieserie over het goedbedoelende leeuwtje Meneer King. Meneer Kings machine

Vandaag | 13:51 Mini Ninja's

Animatieserie. Sneeuwpret

Vandaag | 14:30 Pokémon XY

Seizoen 18 - Aflevering 34 - Japanse animatieserie. Over de sneeuwberg!. Tijdens een rit over een besneeuwde berg krijgen onze helden de kans om een Pokémon in nood te helpen.

Vandaag | 15:05 Million Dollar Listing: LA

Seizoen 9 - Aflevering 8 - Realityreeks over vastgoedmakelaars die luxepanden verhandelen. Nightmare on Altman Street. Josh Flagg heeft een pand van halverwege de 20e eeuw dat projectontwikkelaars willen slopen. Josh en Heather zijn weer terug en moeten hun droomhuis op tijd in de wacht zien te slepen.

Vandaag | 16:02 Milo Murphy's Wet

Amerikaanse komische animatieserie. Hond, uitlater, renner, schreeuwer / Nu ben ik een Murphy

Vandaag | 23:30 OJ: Made in America

Aflevering 4 - Documentaire over de rechtszaak tegen de voormalige Americanfootballspeler en acteur O.J. Simpson, een van de meest controversiële strafprocessen uit de Amerikaanse geschiedenis. In januari 1995 maakt de misdaad van de eeuw plaats voor het proces van de eeuw. Gedurende tien maanden wisselen dramatische wendingen, openbaringen en beschuldigingen elkaar af in de rechtszaal. Deze geschiedenis is door de onthullende interviews met de hoofdrolspelers nu nog net zo fascinerend als toen. Het proces wordt in de context van de tijd geplaatst en maakt zo duidelijk hoe de O.J. Simpson-zaak de media blijvend heeft veranderd.

Morgen | 02:10 De nachtzoen

Aflevering 97 - Talkshow waarin een bekende of minder bekende gast Nederland op bed legt. Saskia Stehouwer. Deze dichter maakt haar werk niet voor de eeuwigheid, maar voor de tijdelijkheid. Leer het uit je hoofd, maak het stuk, stop het in de grond. Een nachtzoen van Saskia Stehouwer.

Eeuw op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:00 Highway Thru Hell: USA

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Cold Day In Hell, A: Met de komst van de eerste sneeuw proberen Becky en Edgar een grote oplegger recht te trekken die de snelweg in westelijke richting blokkeert.

Vandaag | 07:00 The Adventures of Tintin

Animatie, De nieuwsgierige reporter Kuifje en zijn trouwe hondje Bobbie ontdekken dat een model van het prachtige oude zeilschip 'De Eenhoorn' een geheim met zich meedraagt. Meegevoerd in een eeuwenoud mysterie, krijgt hij het aan de stok met de ...

De nieuwsgierige reporter Kuifje en zijn trouwe hondje Bobbie ontdekken dat een model van het prachtige oude zeilschip 'De Eenhoorn' een geheim met zich meedraagt. Meegevoerd in een eeuwenoud mysterie, krijgt hij het aan de stok met de boosaardige Sacharin, die weet dat Kuifje een belangrijke aanwijzing bezit naar de grote schat van de snode piraat Scharlaken Rackham. Geholpen door de moedige Bobbie, de onstuimige kapitein Haddock en de stuntelige detectives Jansen en Janssen, reist Kuifje de halve wereld af, constant op de hielen gezeten door de vijand. Hij moet slimmer en sneller zijn dan de rest om het Geheim van de Eenhoorn te ontrafelen...

Vandaag | 08:02 Da Vinci's Machines

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Crossbow Machine: Het team bouwt een van Da Vinci's meest futuristische ontwerpen. Da Vinci bedacht dit apparaat in de 15de eeuw, maar toch ziet het er heel modern uit. Zal het ook werken?

Vandaag | 08:10 Man V Animal

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Ultimate Shark: Iedereen kent de kracht van de witte haai, maar er valt zoveel meer te vertellen over dit perfecte en eeuwenoude roofdier.

Vandaag | 08:30 WK Rugby (Hoogtepunten)

WK Rugby (Hoogtepunten). Hoogtepunten van het WK Rugby

Vandaag | 08:35 The Man Who Killed Don Quixote IMDb: 6.4

IMDB * 6.4 - Tragikomedie, Een verwarde oude man is er van overtuigd dat hij Don Quichot is. Hij ziet Toby Grisoni, werkzaam bij een reclamebureau, aan als zijn trouwe schildknaap Sancho Panza. Het duo begint aan een wonderlijke reis daarbij heen en ...

Een verwarde oude man is er van overtuigd dat hij Don Quichot is. Hij ziet Toby Grisoni, werkzaam bij een reclamebureau, aan als zijn trouwe schildknaap Sancho Panza. Het duo begint aan een wonderlijke reis daarbij heen en weer springend in de tijd, tussen de 21e eeuw en de 17e eeuw. Na een tijdje wordt ook Toby meegetrokken in de fantasiewereld van de oude man en kan hij zijn dromen niet meer van de werkelijkheid onderscheiden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-man-who-killed-don-quixote

Vandaag | 08:45 Paw Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Pups en het mysterie van de stuurloze sneeuwkat / Rocky redt zichzelf: Durfal Danny X heeft de afstandbediening van zijn drone extreem ver opgevoerd waardoor hij per ongeluk niet alleen zijn drone bestuurt. // Burgemeester Humdinger zorgt ervoor dat Rocky vast komt te zitten op een eiland.

Vandaag | 08:59 Mijlpalen van de 20e Eeuw

Vandaag | 09:10 Paw Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Pups redden de sneeuwwandelende Goodways / Pups redden een eendenplas: Burgemeester Goodway gaat met haar neefje en nichtje sneeuwwandelen in de bergen. Wanneer er een sneeuwstorm opsteekt, moeten ze schuilen totdat ze gered worden. // Burgemeester Humdinger wil water voor zijn waterglijbaan met water uit de Eendenplas.

Vandaag | 09:10 Voor de leeuwen

Vandaag | 09:45 Ultimate Survival

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Georgia/ Eastern Europe: Bear is in het Kaukasusgebergte in Georgië en begint zijn tocht door met een sneeuwscooter achter uit een laaghangende helikopter te springen.

Vandaag | 10:00 How to get out of the Cage - A year with John Cage

De documentaire How to get out of the Cage (2012) van de prijswinnende regisseur Frank Scheffer vormt een intiem portret van John Cage (1912-1992), een van de belangrijkste componisten van de twintigste eeuw. Van 1982 tot 1992 werkte Scheffer nauw samen met Cage en dit resulteerde in uniek beeld- en geluidsmateriaal, zoals interviews, muziekuitvoeringen en beelden van locaties die een belangrijke rol spelen in het leven en werk van de componist. In al zijn werk over Cage maakt Scheffer gebruik van de Chinese kansmethode I Tjing (het Boek der Veranderingen), die Cage ook gebruikte in zijn composities. Toch besloot Scheffer deze documentaire te structureren op de gebruikelijke manier: gebaseerd op keuzes.

Vandaag | 11:30 Just Tattoo of Us USA

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Kirk And Codi's Bama Bro-Down: Codi en Kirk, beiden uit Floribama Shore, troeven elkaar af met de ranzigste tatoeages. Twee zussen zijn bloedserieus over de boodschappen die ze op elkaars lichaam laten vereeuwigen.

Vandaag | 11:35 WK Rugby (Hoogtepunten)

WK Rugby (Hoogtepunten). Hoogtepunten van het WK Rugby

Vandaag | 12:02 Da Vinci's Machines

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Crossbow Machine: Het team bouwt een van Da Vinci's meest futuristische ontwerpen. Da Vinci bedacht dit apparaat in de 15de eeuw, maar toch ziet het er heel modern uit. Zal het ook werken?

Vandaag | 12:50 Zack & Quack

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Het Pop-Up Museum / Het Oneindige Pop-Up Avontuur: Zack vindt een prachtige edelsteen en wil hem tentoonstellen in het Pop-Up Museum zodat de hele wereld hem kan zien. Maar wanneer Quack de steen verliest in het museum, veroorzaakt hij pop-up chaos. Terwijl Zack alles weer rechtzet, moet Quack de steen terugvinden voordat Zack er achter komt dat hij kwijt is. // Wanneer Zack niet klaar is om een dag vol spelletjes af te sluiten, vertrekt hij op een missie om de zon niet onder te laten gaan zodat de dag nooit ten einde komt. Dan kan hij voor eeuwig blijven spelen!

Vandaag | 12:50 America The Beautiful: Wild Frontier

Seizoen 1 - Aflevering 1 - The Mighty Mississippi: Drie grote rivieren in de VS, de Mississippi, de Missouri en de Ohio, bundelen hun krachten en verdelen het land. Duizenden sneeuwganzen komen hier in de winter, rivierotters jagen op gevaarlijk ijs.

Vandaag | 13:40 America The Beautiful: Wild Frontier

Seizoen 1 - Aflevering 2 - America's Badlands: Het oosten en het Wilde Westen komen samen in South Dakota. Beroemde kolonistenstadjes, Crazy Horse en de Amerikaanse presidenten zijn hier vereeuwigd, maar levende legendes zijn er ook.

Vandaag | 14:05 Paw Patrol

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Pups in de sneeuw / Pups en het Sneeuwmonster: De pups willen gaan snowboarden op de berg, maar Alex komt in de problemen. Paw Patrol redden hem. // De pups vinden voetafdrukken in de sneeuw, die van een sneeuwmonster lijken. Als ze het 'monster' vinden, blijkt het toch anders te zijn!

Vandaag | 14:35 America The Beautiful: Wild Frontier

Seizoen 1 - Aflevering 3 - The Land of Lakes: Het Land of Lakes in het noorden van Amerika is een groene oase van bossen en natte veenmoerassen, maar in de winter zijn sneeuw en ijs de baas. Wolven en uilen zoeken in de sneeuw naar hun prooi.

Vandaag | 14:45 Gold Rush

Seizoen 7 - Aflevering 16 - Double Trouble: De gedreven goudzoekers zijn terug en ze zijn gemotiveerder dan ooit. De mannen, die geheel zelfvoorzienend in de wildernis van de Yukon leven, hopen op een 21e-eeuwse goudkoorts.

Vandaag | 15:00 100 Miles from Nowhere

Seizoen 1 - Aflevering 2 - River of No Return: Matt, Danny en Blake ondernemen een tocht van 120 km door de ongerepte wildernis van Idaho. Kunnen ze de besneeuwde bergen en gevaarlijke stroomversnellingen overwinnen?

Vandaag | 15:35 Voor de leeuwen

Vandaag | 16:02 Da Vinci's Machines

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Crossbow Machine: Het team bouwt een van Da Vinci's meest futuristische ontwerpen. Da Vinci bedacht dit apparaat in de 15de eeuw, maar toch ziet het er heel modern uit. Zal het ook werken?

Vandaag | 17:14 Waldbühne 2011: Fellini, Jazz & Co

Ook in 2011 was de historische Waldbühne in Berlijn weer het toneel voor een spetterend openluchtconcert. De Waldbühne, een van de meest aantrekkelijke openlucht-amfitheaters van het Europese continent, is de thuisbasis van de zomerconcerten van de Berliner Philharmoniker. Met meer dan 20.000 bezoekers behoren deze tot de meest populaire klassieke muziekconcerten ter wereld. Dit jaar presenteren zij onder leiding van Riccardo Chailly werken van Dmitri Sjostakovitsj, Nino Rota en Ottorino Respighi. Chailly is beroemd om het feit dat hij een zeer breed repertoire uitvoert, van Bach tot het grote orkestrale werk van Beethoven, Brahms en Bruckner en van het grote opera-repertoire tot de muziek van de twintigste eeuw. Chailly is een omnivoor, iets dat hij ook deze avond weer toont, met filmmuziek van Nino Rota en door de jazz beïnvloede werken van Dmitri Sjotakovitsj.

Vandaag | 18:30 Darkness

Seizoen 1 - Aflevering 1 - 150 Miles Of Tunnel: Drie mensen die elkaar niet kennen worden uitgedaagd om binnen zes dagen in totale duisternis de uitgang te vinden in prehistorische grottenstelsels en eeuwenoude verlaten mijnen.

Vandaag | 20:10 Da Vinci's Machines

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Double Shot Catapult: Het team bouwt een van Da Vinci's meest futuristische ontwerpen. Da Vinci bedacht dit apparaat in de 15de eeuw, maar toch ziet het er heel modern uit. Zal het ook werken?

Vandaag | 20:30 Handel - Agrippina

De opera Agrippina werd door de 24-jarige Georg Friedrich Handel geschreven. Het betekende het eerste theatrale succes van de componist. Het werk bevat frisse, uitbundige en inventieve muziek en is voorzien van een van de fijnste libretti waar Handel mee heeft gewerkt. De opera is gecomponeerd in 1709 en werd voor het eerste uitgevoerd in Venetië. Zoals gebruikelijk voor Handel, is de opera geschreven rond een aantal hoogstaande aria’s, waarin de virtuositeit van de zangers uitstekend tot zijn recht komt. Deze prachtige productie van operaregisseur Michael Hampe is opgenomen in het achttiende-eeuwse paleistheater tijdens het Schwetzingen Festival in 1985. De London Baroque Players, een orkest gespecialiseerd in vroege muziek uit de 17e en 18e eeuw, staat onder leiding van Arnold Östman. Samen begeleiden ze een indrukkende cast met als solisten Günter von Kannen, Barbara Daniels, David Kuebler, Janice Hall, Claudio Nicolai, Ulrich Hielscher, Eberhard Katz en Carlos Feller.

Vandaag | 21:00 Darkness

Seizoen 1 - Aflevering 1 - 150 Miles Of Tunnel: Drie mensen die elkaar niet kennen worden uitgedaagd om binnen zes dagen in totale duisternis de uitgang te vinden in prehistorische grottenstelsels en eeuwenoude verlaten mijnen.

Vandaag | 23:00 WK Rugby (Hoogtepunten)

WK Rugby (Hoogtepunten). Hoogtepunten van het WK Rugby

Vandaag | 23:20 Paw Patrol

Seizoen 3 - Aflevering 17 - Top sport pups / Pups redden sportdag: Ryder en de pups maken zich klaar voor een grote wedstrijd tegen de aapjes van Raimundo. // Het is sportdag en speciaal voor Everest bouwen Ryder en de pups een sneeuwschans. En dat midden in de zomer!

Morgen | 00:55 Mountain Men

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Amerikaanse realityreeks. Time And Tide. Morgan probeert met z'n buit aan de beren te ontkomen. Eustace vindt het moeilijk om weer te gaan werken zonder Preston. Jason en Mary bereiden zich voor op de uitgerekende datum. Jake bereidt z'n team voor op de leeuwen.

Morgen | 01:10 Da Vinci's Machines

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Double Shot Catapult: Het team bouwt een van Da Vinci's meest futuristische ontwerpen. Da Vinci bedacht dit apparaat in de 15de eeuw, maar toch ziet het er heel modern uit. Zal het ook werken?

Morgen | 02:00 Darkness

Seizoen 1 - Aflevering 1 - 150 Miles Of Tunnel: Drie mensen die elkaar niet kennen worden uitgedaagd om binnen zes dagen in totale duisternis de uitgang te vinden in prehistorische grottenstelsels en eeuwenoude verlaten mijnen.

Morgen | 02:15 America The Beautiful: Wild Frontier

Seizoen 1 - Aflevering 3 - The Land of Lakes: Het Land of Lakes in het noorden van Amerika is een groene oase van bossen en natte veenmoerassen, maar in de winter zijn sneeuw en ijs de baas. Wolven en uilen zoeken in de sneeuw naar hun prooi.

Morgen | 03:50 America The Beautiful: Wild Frontier

Seizoen 1 - Aflevering 3 - The Land of Lakes: Het Land of Lakes in het noorden van Amerika is een groene oase van bossen en natte veenmoerassen, maar in de winter zijn sneeuw en ijs de baas. Wolven en uilen zoeken in de sneeuw naar hun prooi.

Morgen | 04:30 WK Rugby (Hoogtepunten)

WK Rugby (Hoogtepunten). Hoogtepunten van het WK Rugby

Morgen | 05:00 Man V Animal

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Ultimate Shark: Iedereen kent de kracht van de witte haai, maar er valt zoveel meer te vertellen over dit perfecte en eeuwenoude roofdier.

Morgen | 06:00 Highway Thru Hell: USA

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Highway Heroes: Eddie raakt vast in de ergste sneeuwstorm van het seizoen. Dan belt zijn hoogzwangere vrouw; het ziet ernaar uit dat de weeën zijn begonnen.

Morgen | 06:26 Darkness

Seizoen 1 - Aflevering 1 - 150 Miles Of Tunnel: Drie mensen die elkaar niet kennen worden uitgedaagd om binnen zes dagen in totale duisternis de uitgang te vinden in prehistorische grottenstelsels en eeuwenoude verlaten mijnen.

 Meer

Eeuw gemist

Eerder Vandaag | 23:00 The Story of God with Morgan Freeman 3

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Deadly Sins: Morgan Freeman reist de wereld rond, van Californië naar Italië naar Vietnam, om te begrijpen hoe verschillende geloven denken aan en omgaan met zonden. Hij zal leren over de bloederige middeleeuwse praktijk van zelfkastijding, de mysterieuze zondelozen en de confucianistische kijk op zonde. Hij zal ook een man ontmoeten die, voor zijn jaren als beul, zizh met zichzelf probeert te verzoenen.

Eerder Vandaag | 04:30 WK Rugby (Hoogtepunten)

WK Rugby (Hoogtepunten). Hoogtepunten van het WK Rugby

Eerder Vandaag | 04:15 Megafactories

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Super Subway: Kijk mee hoe een R-160-metrostel wordt gemaakt, de nieuwste aanwinst van de stad New York. Veiligheid en technologische innovaties uit de 21e eeuw op een vervoersnetwerk van ruim 100 jaar oud.

Eerder Vandaag | 01:10 Da Vinci's Machines

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Crossbow Machine: Het team bouwt een van Da Vinci's meest futuristische ontwerpen. Da Vinci bedacht dit apparaat in de 15de eeuw, maar toch ziet het er heel modern uit. Zal het ook werken?

Eerder Vandaag | 00:35 WK Rugby (Hoogtepunten)

WK Rugby (Hoogtepunten). Hoogtepunten van het WK Rugby

Eerder Vandaag | 00:20 Da Vinci's Machines

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Air Screw: Het team bouwt een van Da Vinci's meest futuristische ontwerpen. Da Vinci bedacht dit apparaat in de 15de eeuw, maar toch ziet het er heel modern uit. Zal het ook werken?

Gisteren 22:50 The fugitive IMDb: 7.8

Gisteren - IMDB * 7.8 - Actiethriller, The Fugitive is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 1993. Deze film is gebaseerd op de gelijknamige televisieserie uit de jaren 60 van de 20e eeuw. De film is geregisseerd door Andrew Davis. Hoofdrollen ...

The Fugitive is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 1993. Deze film is gebaseerd op de gelijknamige televisieserie uit de jaren 60 van de 20e eeuw. De film is geregisseerd door Andrew Davis. Hoofdrollen worden vertolkt door Harrison Ford, Tommy Lee Jones en Jeroen Krabbé. U.S. Marshals was het vervolg op The Fugitive, maar helaas was acteur Harrison Ford niet te zien in het tweede deel. Dr. Richard Kimble (Harrison Ford) is een gedistingeerde chirurg, heeft een perfect leven, een beeldschone vrouw, wordt gerespecteerd in de medische wereld en woont in een prachtig huis. Zijn leven stort echter in één klap in, wanneer hij op een avond thuiskomt en zijn vrouw Helen vermoord is door een inbreker. Richard kan echter niet bewijzen dat er iemand anders in zijn huis was. Hij wordt schuldig bevonden aan de moord op zijn vrouw en tot levenslang veroordeeld. Wanneer hij bij toeval weet te ontsnappen, is hij vastbesloten de werkelijke moordenaar te vinden. Terwijl Richard het mysterie probeert op te lossen, wordt hij op de hielen gezeten door het politieteam van de vasthoudende Samuel Gerard (Tommy Lee Jones). Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-fugitive

Gisteren 17:10 Een bezeten wereld. Nederland tussen de oorlogen

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Historische docureeks over het turbulente leven in de jaren 20 en de toenemende angst voor ontsporing in de jaren 30 van Nederland. Vreemdelingen. Nederland kent begin 20ste eeuw een groeiend aantal vreemdelingen: Chinezen, Belgen, Duitsers en Surinamers. Maar als in de jaren 30 de crisis losbreekt, wordt de stemming grimmiger. En wanneer joodse vluchtelingen uit Duitsland massaal hun toevlucht in Nederland zoeken, gaan de grenzen dicht.

Gisteren 11:35 WK Rugby (Hoogtepunten)

WK Rugby (Hoogtepunten). Hoogtepunten van het WK Rugby

Gisteren 09:05 WK Rugby (Hoogtepunten)

WK Rugby (Hoogtepunten). Hoogtepunten van het WK Rugby

Eergisteren 23:50 WK Rugby (Hoogtepunten)

WK Rugby (Hoogtepunten). Hoogtepunten van het WK Rugby

Eergisteren 18:50 The Man Who Killed Don Quixote IMDb: 6.4

Eergisteren - IMDB * 6.4 - Tragikomedie, Een verwarde oude man is er van overtuigd dat hij Don Quichot is. Hij ziet Toby Grisoni, werkzaam bij een reclamebureau, aan als zijn trouwe schildknaap Sancho Panza. Het duo begint aan een wonderlijke reis ...

Een verwarde oude man is er van overtuigd dat hij Don Quichot is. Hij ziet Toby Grisoni, werkzaam bij een reclamebureau, aan als zijn trouwe schildknaap Sancho Panza. Het duo begint aan een wonderlijke reis daarbij heen en weer springend in de tijd, tussen de 21e eeuw en de 17e eeuw. Na een tijdje wordt ook Toby meegetrokken in de fantasiewereld van de oude man en kan hij zijn dromen niet meer van de werkelijkheid onderscheiden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-man-who-killed-don-quixote

Eergisteren 14:05 Million Dollar Listing: LA

Seizoen 9 - Aflevering 8 - Realityreeks over vastgoedmakelaars die luxepanden verhandelen. Nightmare on Altman Street. Josh Flagg heeft een pand van halverwege de 20e eeuw dat projectontwikkelaars willen slopen. Josh en Heather zijn weer terug en moeten hun droomhuis op tijd in de wacht zien te slepen.

Eergisteren 13:38 Da Vinci's Machines

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Crossbow Machine: Het team bouwt een van Da Vinci's meest futuristische ontwerpen. Da Vinci bedacht dit apparaat in de 15de eeuw, maar toch ziet het er heel modern uit. Zal het ook werken?

Eergisteren 12:50 Da Vinci's Machines

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Air Screw: Het team bouwt een van Da Vinci's meest futuristische ontwerpen. Da Vinci bedacht dit apparaat in de 15de eeuw, maar toch ziet het er heel modern uit. Zal het ook werken?

Eergisteren 08:35 WK Rugby (Hoogtepunten)

WK Rugby (Hoogtepunten). Hoogtepunten van het WK Rugby

 Meer