Eerste Aflevering op tv (tv-tips)

Morgen | 20:30 Nieuw: Station 19 seizoen 3

Morgen - Drama, Vanaf vanavond is het nieuwste, derde seizoen van de serie Station 19, over het leven van de dappere ...

Vanaf vanavond is het nieuwste, derde seizoen van de serie Station 19, over het leven van de dappere mannen en vrouwen van een brandweerkazerne in Seattle, elke dinsdag om 20:30 uur te zien op Net5. Spin-off Station 19 is een spin-off van de populaire ziekenhuisserie Grey's Anatomy. De kazerne zit vlak om de hoek bij het Grey Sloan Memorial ziekenhuis uit de serie en de verhaallijnen van beide series kruisen elkaar regelmatig. Zo heeft onder meer brandweerman Ben Warren (de man van Miranda Bailey uit Grey's Anatomy) een hoofdrol in Station 19 en komen de artsen Avery Jackson en Meredith Grey uit Grey's Anatomy ook vaak voorbij. Auto rijdt bar binnen Het team van Station 19 is hecht. Samen riskeren ze hun eigen leven om dat van anderen te redden. De kazerne staat onder leiding van commandant Pruitt Herrera. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen rijdt een auto met hoge snelheid de vaste stamkroeg Joe's Bar binnen. Race tegen de klok Andy en Sullivan leiden het team van brandweerlieden om hun collega's Ben en Pruitt, artsen en stagiaires van het Grey Sloan Memorial ziekenhuis en het barpersoneel te redden. Het wordt een race tegen de klok, want het gebouw staat op instorten.

Morgen | 21:31 Start: Beruchte Sloppenwijken - Ewout In De Ghetto

Morgen - Amusement, Vanaf vanavond herhaalt RTL 5 het reportageprogramma 'Beruchte Sloppenwijken: Ewout In De Ghetto', ...

Vanaf vanavond herhaalt RTL 5 het reportageprogramma 'Beruchte Sloppenwijken: Ewout In De Ghetto', waarin programmamaker Ewout Genemans met gevaar voor eigen leven een kijkje nemen in de gevaarlijkste wijken ter wereld. Lokale gangs Iedere aflevering, op dinsdag om 21:30 uur te zien, brengt Ewout een paar dagen in een wijk door en ontmoet daar kopstukken van lokale gangs. Hij komt in aanraking met wapens, kilo's drugs en kidnapping, wat in deze buurten de normale gang van zaken is. Zuid-Afrika In de eerste aflevering gaat Ewout naar de sloppenwijken van Zuid-Afrika. Hier vallen dagelijks tientallen doden als gevolg van bende- en drugsgerelateerd geweld. In de wijk Lavender Hill hebben de gangs het voor het zeggen en regeren zij de straten met moord en geweld. No-go area Deze wijk staat bekend als no-go area voor blanken én de politie. En dat ervaart Ewout ook als een van de bendes het op zijn apparatuur heeft voorzien.

Do 4 juni 2020 | 20:30 Terug: Opstandelingen

04/06 - Informatief, In het nieuwe seizoen van het programma Opstandelingen duikt Sophie Hilbrand in de wereld van ...

In het nieuwe seizoen van het programma Opstandelingen duikt Sophie Hilbrand in de wereld van machtsmisbruik en vriendjespolitiek in de lokale politiek. De afleveringen zijn de komende donderdagen om 20:30 uur te zien op NPO 2. Lokale democratie Sophie probeert de vinger op de zere plekken van de lokale democratie te leggen. Dat doet ze door mensen die in opstand komen tegen het gemeentebestuur op te zoeken. Samen met hen en met de bestuurders zoekt ze uit hoe het zover heeft kunnen komen. De wethouders hebben alleen niet zo veel zin om verantwoording af te leggen in het programma. Almelo In de eerste aflevering is te zien dat burgers en ondernemers in de gemeente Almelo soms tot wanhoop worden gedreven door de in hun ogen onjuiste beslissingen van het plaatselijk bestuur. Een aantal gedupeerde burgers heeft zich verenigd onder de vlag van 'de Partij Vrij Almelo' en probeert via de politieke weg een opstand te ontketenen.

Je vindt hier de programma's van Eerste Aflevering op tv We hebben de volgende programma's voor Eerste Aflevering Nieuw: Station 19 seizoen 3: Morgen - Drama, Vanaf vanavond is het nieuwste, derde seizoen van de serie Station 19, over het leven van de dappere. Start: Beruchte Sloppenwijken - Ewout In De Ghetto: Morgen - Amusement, Vanaf vanavond herhaalt RTL 5 het reportageprogramma 'Beruchte Sloppenwijken: Ewout In De Ghetto',. Terug: Opstandelingen: 04/06 - Informatief, In het nieuwe seizoen van het programma Opstandelingen duikt Sophie Hilbrand in de wereld van. Be Cool Scooby-Doo!: Animatie, Aflevering 1 van 52 Inleiding in mysteries In de eerste aflevering van de serie, heeft Velma een sollicitatie. The Beauty of Diagrams: Documentary, Eerste aflevering. Vitruvian Man Marcus du Sautoy explores the stories behind some of the most familiar. Seven Ages of Britain: Documentary, Eerste aflevering. Age of Conquest David Dimbleby traces 2,000 years of history through the art and. Ouwe Jongens Smørrebrød: Serie, Eerste aflevering. In deze aflevering stappen de mannen op de ferry naar Denemarken en leggen zij de eerste. De slimste mens: Morgen - Informatief, Aflevering 26 van 30 KRO NCRV Wie wordt deze zomer De slimste mens? Onder leiding van Philip. Queer Street: Morgen - Amusement, Seizoen 1 Aflevering 1 In deze eerste aflevering maken we onder anderen kennis met John en Antonio,. Gay for Play: Morgen - Amusement, Seizoen 1 Aflevering 1 In deze doldwaze spelshow met RuPaul gaan twee kandidaten de strijd met. Be Cool Scooby-Doo!: Animatie, Aflevering 1 van 52 Inleiding in mysteries In de eerste aflevering van de serie, heeft Velma een sollicitatie. Queer Street: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 1 In deze eerste aflevering maken we onder anderen kennis met John en Antonio, een. Ouwe Jongens Smørrebrød: Serie, Eerste aflevering. In deze aflevering stappen de mannen op de ferry naar Denemarken en leggen zij de eerste.

Eerste Aflevering op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 18:39 Be Cool Scooby-Doo!

Aflevering 1 van 52 - Inleiding in mysteries In de eerste aflevering van de serie, heeft Velma een sollicitatie bij de prestigieuze Kingston Universiteit, de meeste selectieve school in het land. Enig probleem? De decaan wil dat zij en de rest van de Scooby Gang eerst uitvinden waarom de geest van Elias Kingston, de oprichter van de school, door de Kingston gangen spookt.

Vandaag | 20:30 The Beauty of Diagrams

Eerste aflevering. Vitruvian Man Marcus du Sautoy explores the stories behind some of the most familiar scientific diagrams, beginning with Leonardo da Vinci's masterwork Vitruvian Man. The piece, drawn in the 1480s, combines the artist's passions for anatomy and geometry, and also illustrates an ancient architectural riddle set out 1,500 years earlier by the classical writer Vitruvius - a puzzle that still fascinates experts to this day.

Morgen | 00:30 Seven Ages of Britain

Eerste aflevering. Age of Conquest David Dimbleby traces 2,000 years of history through the art and artefacts that chart the social, political and cultural development of Britain. He begins by looking at the results of the country's repeated invasions, from 43AD to 1066, with his studies taking him through Britain to Italy, Turkey and France, revealing such treasures as Roman mosaic work, Jarrow Monastery and the Bayeux Tapestry.

Morgen | 03:31 Ouwe Jongens Smørrebrød

Eerste aflevering. In deze aflevering stappen de mannen op de ferry naar Denemarken en leggen zij de eerste kilometers af van hun reis van zuid naar noord. Onderweg heeft Ernst Daniël een emotionele ontmoeting met een oude bekende, proeven de mannen het originele smørrebrød en proberen ze de sterrenhemel te bewonderen op één van de donkerste plekken ter wereld: Møns Klint. In de serie Ouwe Jongens Smørrebrød keren drie bekende televisiecoryfeeën terug op televisie. Ernst Daniël Smid, Ron Brandsteder en Marco Bakker stappen op de motor voor een roadtrip door Denemarken. Het resultaat: een reality reisprogramma vol sterke verhalen, openhartige gesprekken, prachtige landschappen en vooral ook veel humor.

Morgen | 07:30 De slimste mens

Aflevering 26 van 30 - KRO-NCRV Wie wordt deze zomer De slimste mens? Onder leiding van Philip Freriks en het kritisch oog van (enig) jurylid Maarten van Rossem gaan dagelijks drie prominente Nederlanders de strijd aan in de vragenarena. In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel. Nieuwsmakers, cabaretiers, wetenschappers, acteurs en vele andere prominenten maken zich op voor de strijd om de eervolle titel van De slimste mens in de wacht te slepen. De slimste mens is voor het eerst uitgezonden in de zomer van 2012. Al sinds de eerste aflevering is het een kijkcijferhit, met dagelijks bijna anderhalf miljoen kijkers. Ook de app blijft onverminderd succesvol met ruim 1,5 miljoen downloads. De slimste mens is een productie van Skyhigh TV. Deze week de finale week.

Morgen | 09:24 Queer Street

Seizoen 1 - Aflevering 1 In deze eerste aflevering maken we onder anderen kennis met John en Antonio, een echtpaar dat al twee jaar het succesvolle café Bar Pop runt. Ze vertellen over hun ervaringen, ambities en dromen. Maar Canal Street biedt niet alleen vermaak voor mannen. Er zijn ook gelegenheden die speciaal op vrouwen zijn gericht. Zo vertelt studente Leonie dat zij op jonge leeftijd al naar Vanilla ging, een discotheek waar ze voor het eerst in contact kwam met lesbische leeftijdsgenoten.

Morgen | 18:53 Gay for Play

Seizoen 1 - Aflevering 1 In deze doldwaze spelshow met RuPaul gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze moeten een reeks vragen beantwoorden en krijgen daarbij hulp van een sterrenpanel. In deze eerste aflevering bestaat het panel uit Ross Mathews, Carson Kressley, Michelle Visage, Katya, Todrick Hall en Amber Rose.

Morgen | 19:00 7th Street Theater

Eerste aflevering. De reclameboodschap Vijf Amerikaanse christen-acteurs treden elke week op voor de bewoners van hun stad.

Overmorgen | 00:30 7th Street Theater

Eerste aflevering. De reclameboodschap Vijf Amerikaanse christen-acteurs treden elke week op voor de bewoners van hun stad.

Overmorgen | 05:30 7th Street Theater

Eerste aflevering. De reclameboodschap Vijf Amerikaanse christen-acteurs treden elke week op voor de bewoners van hun stad.

Overmorgen | 06:30 Bar Rescue

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Put It On Cody's Tab In de eerste aflevering van het seizoen neemt een zoon de sappelende familiezaak over. Hij moet het opnemen tegen z'n betweterige vader, een labiele kok en een smerige keuken, voordat Jon Taffer de tent sluit.

Overmorgen | 06:50 De slimste mens

Aflevering 27 van 30 - KRO-NCRV Wie wordt deze zomer De slimste mens? Onder leiding van Philip Freriks en het kritisch oog van (enig) jurylid Maarten van Rossem gaan dagelijks drie prominente Nederlanders de strijd aan in de vragenarena. In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel. Nieuwsmakers, cabaretiers, wetenschappers, acteurs en vele andere prominenten maken zich op voor de strijd om de eervolle titel van De slimste mens in de wacht te slepen. De slimste mens is voor het eerst uitgezonden in de zomer van 2012. Al sinds de eerste aflevering is het een kijkcijferhit, met dagelijks bijna anderhalf miljoen kijkers. Ook de app blijft onverminderd succesvol met ruim 1,5 miljoen downloads. De slimste mens is een productie van Skyhigh TV. Deze week de finale week.

Overmorgen | 09:15 7th Street Theater

Eerste aflevering. De reclameboodschap Vijf Amerikaanse christen-acteurs treden elke week op voor de bewoners van hun stad.

Overmorgen | 12:00 7th Street Theater

Eerste aflevering. De reclameboodschap Vijf Amerikaanse christen-acteurs treden elke week op voor de bewoners van hun stad.

Overmorgen | 13:52 Gay for Play

Seizoen 1 - Aflevering 1 In deze doldwaze spelshow met RuPaul gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze moeten een reeks vragen beantwoorden en krijgen daarbij hulp van een sterrenpanel. In deze eerste aflevering bestaat het panel uit Ross Mathews, Carson Kressley, Michelle Visage, Katya, Todrick Hall en Amber Rose.

Overmorgen | 14:30 Bar Rescue

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Put It On Cody's Tab In de eerste aflevering van het seizoen neemt een zoon de sappelende familiezaak over. Hij moet het opnemen tegen z'n betweterige vader, een labiele kok en een smerige keuken, voordat Jon Taffer de tent sluit.

Overmorgen | 16:38 RuPaul's Drag Race All Stars

Seizoen 4 - Aflevering 1 Tien All Stars gaan de strijd met elkaar aan voor een geldbedrag van 100.000 dollar en een felbegeerde plek in de Drag Race Hall of Fame! In deze eerste aflevering brengen de queens een eerbetoon aan LHBTQ-troepen met een spetterende variétévoorstelling. Het eerste gastjurylid van dit seizoen is actrice en zangeres Jenifer Lewis.

Overmorgen | 21:34 My Life is a Telenovela

Realityserie over de wereld van de telenovela in Miami. Telenovela's staan bekend om drama, seks en ongelooflijke verhaallijnen. Maar voor de diva's die in deze series spelen, is het echte leven soms nog veel dramatischer. Deze realityserie volgt het leven van een groep Latijns-Amerikaanse acteurs en actrices die allemaal in de keiharde wereld van de telenovela werken. In deze eerste aflevering doen drie actrices auditie voor dezelfde rol. Dat levert uiteraard een hoop drama op, zowel voor als achter de camera.

Do 4 juni 2020 | 01:36 My Life is a Telenovela

Realityserie over de wereld van de telenovela in Miami. Telenovela's staan bekend om drama, seks en ongelooflijke verhaallijnen. Maar voor de diva's die in deze series spelen, is het echte leven soms nog veel dramatischer. Deze realityserie volgt het leven van een groep Latijns-Amerikaanse acteurs en actrices die allemaal in de keiharde wereld van de telenovela werken. In deze eerste aflevering doen drie actrices auditie voor dezelfde rol. Dat levert uiteraard een hoop drama op, zowel voor als achter de camera.

Do 4 juni 2020 | 06:45 De slimste mens

Aflevering 28 van 30 - KRO-NCRV Wie wordt deze zomer De slimste mens? Onder leiding van Philip Freriks en het kritisch oog van (enig) jurylid Maarten van Rossem gaan dagelijks drie prominente Nederlanders de strijd aan in de vragenarena. In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel. Nieuwsmakers, cabaretiers, wetenschappers, acteurs en vele andere prominenten maken zich op voor de strijd om de eervolle titel van De slimste mens in de wacht te slepen. De slimste mens is voor het eerst uitgezonden in de zomer van 2012. Al sinds de eerste aflevering is het een kijkcijferhit, met dagelijks bijna anderhalf miljoen kijkers. Ook de app blijft onverminderd succesvol met ruim 1,5 miljoen downloads. De slimste mens is een productie van Skyhigh TV. Deze week de finale week.

Do 4 juni 2020 | 09:53 Gay for Play

Seizoen 1 - Aflevering 1 In deze doldwaze spelshow met RuPaul gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze moeten een reeks vragen beantwoorden en krijgen daarbij hulp van een sterrenpanel. In deze eerste aflevering bestaat het panel uit Ross Mathews, Carson Kressley, Michelle Visage, Katya, Todrick Hall en Amber Rose.

Do 4 juni 2020 | 11:39 RuPaul's Drag Race All Stars

Seizoen 4 - Aflevering 1 Tien All Stars gaan de strijd met elkaar aan voor een geldbedrag van 100.000 dollar en een felbegeerde plek in de Drag Race Hall of Fame! In deze eerste aflevering brengen de queens een eerbetoon aan LHBTQ-troepen met een spetterende variétévoorstelling. Het eerste gastjurylid van dit seizoen is actrice en zangeres Jenifer Lewis.

Do 4 juni 2020 | 15:10 Erica op Reis

Aflevering 1 van 6 - Hong Kong - MAX In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen bezoekt Erica Terpstra de Chinese metropool Hong Kong. In die fascinerende mix van oosterse en westerse cultuur dompelt ze zich als vanouds onder in lokale gewoonten en gebruiken. Zo gaat Erica op spreekuur bij een traditionele Chinese dokter en bezoekt ze een boeddhistische gemeenschap die geldt als grondlegger van de mindfulness. Ook de lokale keuken kan rekenen op haar warme belangstelling.

Do 4 juni 2020 | 21:30 De Kust is Veilig

Seizoen 1 In deze eerste aflevering krijgen de strandredders te maken met een typisch natuurfenomeen: blèt met staanders, een sterke onderstroom die vooral voor de jongste bezoekers gevaarlijk kan zijn. Ook voor de ambulanciers van Blankenberge worden het drukke tijden. Zij rukken uit voor een campingbezoeker die mogelijk een hartaanval heeft. Het gevaar loert echter niet alleen aan de kust, maar ook diep in zee. De marine wordt opgeroepen om een bom uit de Tweede Wereldoorlog onschadelijk te maken. De bemanning van de Sea King-helikopter moet dan weer zo snel mogelijk een duiker met decompressieverschijnselen naar het ziekenhuis brengen. Maar dat is geen vanzelfsprekende opdracht.

Vr 5 juni 2020 | 01:50 Fabric of Britain

Eerste aflevering. Knitting's Golden Age An examination of the history of knitting, exploring how the craft rose in popularity during the 20th century with the help of the Beatles and 1980s breakfast television. The first programme considers the changing role of the hobby, including how it helped sustain some women through the hardships of war, and how knitwear items have become a staple of the British wardrobe. Narrated by Rebecca Front.

Vr 5 juni 2020 | 04:55 Erica op Reis

Aflevering 1 van 6 - Hong Kong - MAX In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen bezoekt Erica Terpstra de Chinese metropool Hong Kong. In die fascinerende mix van oosterse en westerse cultuur dompelt ze zich als vanouds onder in lokale gewoonten en gebruiken. Zo gaat Erica op spreekuur bij een traditionele Chinese dokter en bezoekt ze een boeddhistische gemeenschap die geldt als grondlegger van de mindfulness. Ook de lokale keuken kan rekenen op haar warme belangstelling.

Vr 5 juni 2020 | 06:45 De slimste mens

Aflevering 29 van 30 - KRO-NCRV Wie wordt deze zomer De slimste mens? Onder leiding van Philip Freriks en het kritisch oog van (enig) jurylid Maarten van Rossem gaan dagelijks drie prominente Nederlanders de strijd aan in de vragenarena. In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel. Nieuwsmakers, cabaretiers, wetenschappers, acteurs en vele andere prominenten maken zich op voor de strijd om de eervolle titel van De slimste mens in de wacht te slepen. De slimste mens is voor het eerst uitgezonden in de zomer van 2012. Al sinds de eerste aflevering is het een kijkcijferhit, met dagelijks bijna anderhalf miljoen kijkers. Ook de app blijft onverminderd succesvol met ruim 1,5 miljoen downloads. De slimste mens is een productie van Skyhigh TV. Deze week de finale week.

Vr 5 juni 2020 | 07:38 RuPaul's Drag Race All Stars

Seizoen 4 - Aflevering 1 Tien All Stars gaan de strijd met elkaar aan voor een geldbedrag van 100.000 dollar en een felbegeerde plek in de Drag Race Hall of Fame! In deze eerste aflevering brengen de queens een eerbetoon aan LHBTQ-troepen met een spetterende variétévoorstelling. Het eerste gastjurylid van dit seizoen is actrice en zangeres Jenifer Lewis.

Vr 5 juni 2020 | 17:00 Krummel

Eerste aflevering. Een heel gewone rups Kinderserie over helden

Zo 7 juni 2020 | 00:25 De Kust is Veilig

Seizoen 1 In deze eerste aflevering krijgen de strandredders te maken met een typisch natuurfenomeen: blèt met staanders, een sterke onderstroom die vooral voor de jongste bezoekers gevaarlijk kan zijn. Ook voor de ambulanciers van Blankenberge worden het drukke tijden. Zij rukken uit voor een campingbezoeker die mogelijk een hartaanval heeft. Het gevaar loert echter niet alleen aan de kust, maar ook diep in zee. De marine wordt opgeroepen om een bom uit de Tweede Wereldoorlog onschadelijk te maken. De bemanning van de Sea King-helikopter moet dan weer zo snel mogelijk een duiker met decompressieverschijnselen naar het ziekenhuis brengen. Maar dat is geen vanzelfsprekende opdracht.

Zo 7 juni 2020 | 08:10 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 2 - Aflevering 1 In deze eerste aflevering worden de tien nieuwe kandidaten direct keihard getest op hun tattooskills. Eén foutje betekent onverbiddelijk direct einde competitie.

Zo 7 juni 2020 | 16:15 Scooby-Doo : le clash des Sammys

Eerste aflevering. Prod year 2017 Scooby-Doo et ses amis visitent un ranch de tourisme et découvrent bientôt que la ferme et la ville située à proximité sont hantées par le spectre d'un cowboy nommé Dapper Dan, capable de lancer des gerbes de feu grâce à ses éperons. Le mystère ne fait que s'épaissir lorsqu'il s'avère que le fantôme est un lointain parent de Sammy !

Zo 7 juni 2020 | 18:40 Sur les rails de France

Eerste aflevering. De la Picardie à la Normandie Pour ceux qui aiment prendre le temps, il existe une autre façon de découvrir la France : à bord d'un train ! Mais pas n'importe quel train. Dans chaque épisode, nous empruntons quatre trains d'exception pour traverser des viaducs inscrits au patrimoine historique, sillonner des lignes qui défient les lois de la gravité ou s'engouffrer dans des tunnels qui percent les flancs de nos montagnes. De la Picardie au Pays Basque, de la Côte d'Azur à l'Alsace, "Sur les rails de France" est une invitation à un voyage inédit. Ces lignes ferroviaires, véritables morceaux de notre patrimoine, racontent la France d'autrefois. Celle de l'élevage du ver à soie dans les Cévennes ou des premières stations balnéaires de la Belle Epoque en Normandie. Quand le Truffadou s'élance depuis Martel, c'est tout un pan de l'histoire du Quercy qui se dévoile. Et quand le Train des Pignes quitte la gare de Nice, c'est pour se plonger dans les décors somptueux de l'arrière-pays

Zo 7 juni 2020 | 21:00 Feesten & Falafels

Eerste aflevering. Rosh Hashana (Joods nieuwjaar) Het Joodse nieuwjaar valt niet in januari maar in september. Het wordt niet gevierd met champagne en oliebollen, maar het is juist een feest van inkeer. Wat eten Joden dan, en hoe maak je dat klaar?

Ma 8 juni 2020 | 03:00 Feesten & Falafels

Eerste aflevering. Rosh Hashana (Joods nieuwjaar) Het Joodse nieuwjaar valt niet in januari maar in september. Het wordt niet gevierd met champagne en oliebollen, maar het is juist een feest van inkeer. Wat eten Joden dan, en hoe maak je dat klaar?

Ma 8 juni 2020 | 03:10 South Park

Seizoen 20 - Aflevering 1 - Member Berries In de eerste aflevering van het twintigste seizoen krijgt het Amerikaanse volkslied een reboot dankzij een hele bekende Amerikaan.

Ma 8 juni 2020 | 14:55 South Park

Seizoen 20 - Aflevering 1 - Member Berries In de eerste aflevering van het twintigste seizoen krijgt het Amerikaanse volkslied een reboot dankzij een hele bekende Amerikaan.

Di 9 juni 2020 | 01:30 A Very British Renaissance

Eerste aflevering. The Renaissance Arrives Art historian Dr James Fox celebrates an era from the early 1500s to the mid-1600s that saw Britain shed its medieval shackles and embrace a world of cutting-edge art, literature, architecture and science. In the opening edition, he explores how the Renaissance arrived on the nation's shores when a handful of influential European artists brought ideas from the continent in the early 16th century, sparking a cultural revolution.

Di 9 juni 2020 | 03:25 Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars

Seizoen 3 - Aflevering 1 In de eerste aflevering worden de shops direct uitgedaagd. Zij moeten tatoeëren in Traditional Style, een stijl die iedere tattoo artist volgens de jury moeten kunnen. Dat blijkt echter niet zo eenvoudig.

Di 9 juni 2020 | 04:45 Team Kops

Seizoen 1 - Aflevering 1 In de eerste aflevering van TEAM KOPS, maken we kennis met worstellegende Bert Kops. In zijn gym, die hij samen met zijn zus Greetje draaiende houdt, komt werkelijk van alles over de vloer. MMA-kampioenen trainen er naast BN'ers.

Di 9 juni 2020 | 07:50 South Park

Seizoen 20 - Aflevering 1 - Member Berries In de eerste aflevering van het twintigste seizoen krijgt het Amerikaanse volkslied een reboot dankzij een hele bekende Amerikaan.

Di 9 juni 2020 | 08:10 Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars

Seizoen 3 - Aflevering 1 In de eerste aflevering worden de shops direct uitgedaagd. Zij moeten tatoeëren in Traditional Style, een stijl die iedere tattoo artist volgens de jury moeten kunnen. Dat blijkt echter niet zo eenvoudig.

Di 9 juni 2020 | 20:00 Shade: Queens of NYC

Seizoen 1 - Aflevering 1 In de eerste aflevering van Shade maken we kennis met de beste en grappigste dragqueens van New York. Marti Gould Cummings gebruikt zijn bekendheid als dragqueen om veranderingen teweeg te brengen in de politiek. Brita Filter wordt uitgenodigd om op treden bij Gurlesque, een van de succesvolste dragshows in de stad. Maar Tina vreest dat Brita dit hoge niveau van drag niet aankan.

Wo 10 juni 2020 | 00:29 Shade: Queens of NYC

Seizoen 1 - Aflevering 1 In de eerste aflevering van Shade maken we kennis met de beste en grappigste dragqueens van New York. Marti Gould Cummings gebruikt zijn bekendheid als dragqueen om veranderingen teweeg te brengen in de politiek. Brita Filter wordt uitgenodigd om op treden bij Gurlesque, een van de succesvolste dragshows in de stad. Maar Tina vreest dat Brita dit hoge niveau van drag niet aankan.

Wo 10 juni 2020 | 10:25 Teen Mom Australia

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Meet the Moms In de eerste aflevering van Teen Mom Australia ontmoeten we Sita, Georgie en Ammi. Zij zijn de drie meiden die hun huis en hart open stellen om te vertellen over hun leven tienermoeder.

Do 11 juni 2020 | 10:45 Factcheckers

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 9 In deze eerste aflevering: is een keyless car hacken kinderspel, val je echt af van tequila en is plassen in een zwembad gevaarlijk?

Do 11 juni 2020 | 17:43 Queer Street

Seizoen 1 - Aflevering 1 In deze eerste aflevering maken we onder anderen kennis met John en Antonio, een echtpaar dat al twee jaar het succesvolle café Bar Pop runt. Ze vertellen over hun ervaringen, ambities en dromen. Maar Canal Street biedt niet alleen vermaak voor mannen. Er zijn ook gelegenheden die speciaal op vrouwen zijn gericht. Zo vertelt studente Leonie dat zij op jonge leeftijd al naar Vanilla ging, een discotheek waar ze voor het eerst in contact kwam met lesbische leeftijdsgenoten.

Vr 12 juni 2020 | 12:30 Sur les rails de France

Eerste aflevering. De la Picardie à la Normandie Pour ceux qui aiment prendre le temps, il existe une autre façon de découvrir la France : à bord d'un train ! Mais pas n'importe quel train. Dans chaque épisode, nous empruntons quatre trains d'exception pour traverser des viaducs inscrits au patrimoine historique, sillonner des lignes qui défient les lois de la gravité ou s'engouffrer dans des tunnels qui percent les flancs de nos montagnes. De la Picardie au Pays Basque, de la Côte d'Azur à l'Alsace, "Sur les rails de France" est une invitation à un voyage inédit. Ces lignes ferroviaires, véritables morceaux de notre patrimoine, racontent la France d'autrefois. Celle de l'élevage du ver à soie dans les Cévennes ou des premières stations balnéaires de la Belle Epoque en Normandie. Quand le Truffadou s'élance depuis Martel, c'est tout un pan de l'histoire du Quercy qui se dévoile. Et quand le Train des Pignes quitte la gare de Nice, c'est pour se plonger dans les décors somptueux de l'arrière-pays

Vr 12 juni 2020 | 12:43 Queer Street

Seizoen 1 - Aflevering 1 In deze eerste aflevering maken we onder anderen kennis met John en Antonio, een echtpaar dat al twee jaar het succesvolle café Bar Pop runt. Ze vertellen over hun ervaringen, ambities en dromen. Maar Canal Street biedt niet alleen vermaak voor mannen. Er zijn ook gelegenheden die speciaal op vrouwen zijn gericht. Zo vertelt studente Leonie dat zij op jonge leeftijd al naar Vanilla ging, een discotheek waar ze voor het eerst in contact kwam met lesbische leeftijdsgenoten.

Za 13 juni 2020 | 08:42 Queer Street

Seizoen 1 - Aflevering 1 In deze eerste aflevering maken we onder anderen kennis met John en Antonio, een echtpaar dat al twee jaar het succesvolle café Bar Pop runt. Ze vertellen over hun ervaringen, ambities en dromen. Maar Canal Street biedt niet alleen vermaak voor mannen. Er zijn ook gelegenheden die speciaal op vrouwen zijn gericht. Zo vertelt studente Leonie dat zij op jonge leeftijd al naar Vanilla ging, een discotheek waar ze voor het eerst in contact kwam met lesbische leeftijdsgenoten.

 Meer

Eerste Aflevering gemist

Eerder Vandaag | 13:31 Be Cool Scooby-Doo!

Aflevering 1 van 52 - Inleiding in mysteries In de eerste aflevering van de serie, heeft Velma een sollicitatie bij de prestigieuze Kingston Universiteit, de meeste selectieve school in het land. Enig probleem? De decaan wil dat zij en de rest van de Scooby Gang eerst uitvinden waarom de geest van Elias Kingston, de oprichter van de school, door de Kingston gangen spookt.

Eerder Vandaag | 13:25 Queer Street

Seizoen 1 - Aflevering 1 In deze eerste aflevering maken we onder anderen kennis met John en Antonio, een echtpaar dat al twee jaar het succesvolle café Bar Pop runt. Ze vertellen over hun ervaringen, ambities en dromen. Maar Canal Street biedt niet alleen vermaak voor mannen. Er zijn ook gelegenheden die speciaal op vrouwen zijn gericht. Zo vertelt studente Leonie dat zij op jonge leeftijd al naar Vanilla ging, een discotheek waar ze voor het eerst in contact kwam met lesbische leeftijdsgenoten.

Eerder Vandaag | 11:31 Ouwe Jongens Smørrebrød

Eerste aflevering. In deze aflevering stappen de mannen op de ferry naar Denemarken en leggen zij de eerste kilometers af van hun reis van zuid naar noord. Onderweg heeft Ernst Daniël een emotionele ontmoeting met een oude bekende, proeven de mannen het originele smørrebrød en proberen ze de sterrenhemel te bewonderen op één van de donkerste plekken ter wereld: Møns Klint. In de serie Ouwe Jongens Smørrebrød keren drie bekende televisiecoryfeeën terug op televisie. Ernst Daniël Smid, Ron Brandsteder en Marco Bakker stappen op de motor voor een roadtrip door Denemarken. Het resultaat: een reality reisprogramma vol sterke verhalen, openhartige gesprekken, prachtige landschappen en vooral ook veel humor.