Je vindt hier de programma's van Eddie op tv We hebben de volgende programma's voor Eddie Reasonable Doubt: Long-Distance Murder, Seizoen 1 Aflevering 6 Long Distance Murder: Freddie Freeman was een charmeur en een ritselaar.. Bohemian Rhapsody: Farrokh Bulsara ontdekt zijn grote passie voor muziek. Hij ontmoet Brian May en Roger Taylor na een optreden met hun band Smile, die balen omdat de leadzanger Tim Staffell net is opgestapt. Bulsara stelt een samenwerking voor en al snel wordt de. Hudson Hawk: Eddie Hawkins, bijgenaamd Hudson Hawk, wordt na tien jaar uit de gevangenis ontslagen en neemt zich voor om zijn leven te beteren. Maar het rijke echtpaar Mayflower is juist op zoek naar een professionele handlanger om hun snode plannetjes ten. Limitless: Limitless, Aspirant auteur Eddie Morra lijdt aan een chronisch gebrek aan inspiratie. Wanneer een oude vriend hem NZT geeft, een revolutionair nieuw farmaceutisch middel, is hij in staat om zijn volledige hersencapaciteit te benutten. Morra kan zich. Boogie Nights: De naïeve en ongeschoolde Eddie Adams, een jong acteertalent, wordt in een discobar ontdekt door pornoregisseur Jack Horner. Jack en zijn vriendin Amber nemen Eddie onder hun hoede. Onder hun creatieve leiding ontwikkelt Eddie zich binnen de. First Dates: Datingprogramma, Seizoen 5 Aflevering 2 Datingshow waarin singles elkaar leren kennen in een restaurant. Beste vrienden. Fresh off the Boat: Morgen - Familie Huang zieht nach Orlando in Florida, um ein Steakhouse zu eröffnen. Dazu müssen sie Washington. Olly, het kleine witte busje: Morgen - Tekenfilm, Seizoen 1 Aflevering 13 Britse animatieserie. De dierentuin. Het is Kerstavond en Eddie, de. Fresh off the Boat: Morgen - Familie Huang zieht nach Orlando in Florida, um ein Steakhouse zu eröffnen. Dazu müssen sie Washington. Telekids Mini's: Little People: Morgen - Tekenfilm, Seizoen 2 Aflevering 5 Amerikaans Brits Canadese animatieserie. Het rechter (en linker) gedoe!.. From Dusk Till Dawn: Gisteren - Seizoen 2 The Best Little Horror House in Texas Kate opent de jacht op Scott voordat hij wraak kan nemen.. Huang's World: Gisteren - Eddie Huang gaat naar het geboorteland van zijn ouders waar Chinese en Japanse invloeden kunnen worden. Huang's World: Gisteren - Eddie Huang reist naar Istanboel om te proberen te vasten en ervaart de diversiteit van de Anatolische. Norbit: Eergisteren - IMDB * 4.0 - Komedie, Norbit is een Amerikaanse romantische komedie uit het jaar 2007. Deze productie is geregisseerd door Brian Robbins. De meeste personages worden vertolkt door niemand minder dan acteur Eddie Murphy. De zachtaardige. Telekids Mini's: Little People: Eergisteren - Animatieserie. Welkom in de wereld van Sarah Lynn, Maggie, Michael, Sonya Lee en Eddie! Deze vijf. Telekids Mini's: Little People: Eergisteren - Tekenfilm, Seizoen 2 Aflevering 4 Amerikaans Brits Canadese animatieserie. Wachten op je beurt. Little.

Eddie op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 06:35 Olly, het kleine witte busje

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Britse animatieserie. De dierentuin. Het is Kerstavond en Eddie, de vrachtwagen moet wat voer naar de dierentuin brengen. Hij kan de heuvel niet oprijden, want het is te steil en te glad. Olly weet raad.

Morgen | 11:25 Telekids Mini's: Little People

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Amerikaans-Brits-Canadese animatieserie. Het rechter (en linker) gedoe!. Little People is de wereld van Sarah Lynn, Maggie, Michael, Sonya Lee en Eddie. Ze hebben allemaal hun favoriete activiteiten. Ze leren hoe ze kunnen samenwerken en ontdekken de wereld.

Morgen | 22:20 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. Bat Poop Crazy. Vlak voor Halloween moet het team een grottenstelsel bewaken om te voorkomen dat een hele groep vleermuizen wordt uitgeroeid.

Morgen | 23:05 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Amerikaanse dramaserie. We're Gonna Need a Bigger Vote. Zelfs op de dag van de verkiezingen moet het team weer aan de slag. Iemand probeert de Amerikaanse verkiezingen te verstoren.

Overmorgen | 11:25 Telekids Mini's: Little People

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Amerikaans-Brits-Canadese animatieserie. Eddie laat zich meeslepen. Little People is de wereld van Sarah Lynn, Maggie, Michael, Sonya Lee en Eddie. Ze hebben allemaal hun favoriete activiteiten. Ze leren hoe ze kunnen samenwerken en ontdekken de wereld.

Wo 22 januari 2020 | 00:30 Best Night Ever IMDb: 4.0

22/01 - IMDB * 4.0 - Komedie, Best Night Ever is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2013. Met onder andere actrice Desiree Hall in de hoofdrol. Claire gaat trouwen, haar zus Leslie, feestbeest Zoe en de onberekenbare Janet vertrekken naar het ...

Best Night Ever is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2013. Met onder andere actrice Desiree Hall in de hoofdrol. Claire gaat trouwen, haar zus Leslie, feestbeest Zoe en de onberekenbare Janet vertrekken naar het bruisende Las Vegas voor een vrijgezellenfeest. Wanneer Claire ontdekt dat haar aanstaande man wilde feestplannen heeft, gaat het viertal voor de overtreffende trap. Hun feest loopt gigantisch uit de hand; ze worden uit een stripclub getrapt, overvallen en in elkaar geslagen door de 'gelatineworstelkampioen' van Las Vegas. Ondanks de tegenslagen zetten ze alles op alles om de wildste nacht in de geschiedenis van vrijgezellenfeesten mee te maken. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/best-night-ever

Wo 22 januari 2020 | 11:25 Telekids Mini's: Little People

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Amerikaans-Brits-Canadese animatieserie. Speel nooit vals om te winnen!. Little People is de wereld van Sarah Lynn, Maggie, Michael, Sonya Lee en Eddie. Ze hebben allemaal hun favoriete activiteiten. Ze leren hoe ze kunnen samenwerken en ontdekken de wereld.

Do 23 januari 2020 | 11:25 Telekids Mini's: Little People

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Amerikaans-Brits-Canadese animatieserie. Vergelijk jezelf alleen met jezelf!. Little People is de wereld van Sarah Lynn, Maggie, Michael, Sonya Lee en Eddie. Ze hebben allemaal hun favoriete activiteiten. Ze leren hoe ze kunnen samenwerken en ontdekken de wereld.

Vr 24 januari 2020 | 11:25 Telekids Mini's: Little People

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaans-Brits-Canadese animatieserie. Anders zijn is superfijn. Little People is de wereld van Sarah Lynn, Maggie, Michael, Sonya Lee en Eddie. Ze hebben allemaal hun favoriete activiteiten. Ze leren hoe ze kunnen samenwerken en ontdekken de wereld.

Za 25 januari 2020 | 23:40 Norbit IMDb: 4.0

25/01 - IMDB * 4.0 - Komedie, Norbit is een Amerikaanse romantische komedie uit het jaar 2007. Deze productie is geregisseerd door Brian Robbins. De meeste personages worden vertolkt door niemand minder dan acteur Eddie Murphy. De zachtaardige ...

Norbit is een Amerikaanse romantische komedie uit het jaar 2007. Deze productie is geregisseerd door Brian Robbins. De meeste personages worden vertolkt door niemand minder dan acteur Eddie Murphy. De zachtaardige Norbit is als baby door zijn ouders verlaten, waarna hij in een weeshuis is beland en is opgevoed door weeshuiseigenaar Mr. Wong. Daar in het weeshuis ontmoet hij zijn jeugdliefde Kate, die hij weer uit het oog verliest als zij wordt geadopteerd. Norbit voelt zich vanaf dat moment eenzaam en wordt veel gepest door de andere kinderen. De grote, stevige Rasputia neemt hem onder haar hoede en beschermt hem, maar hoe ouder ze worden, hoe monsterlijker zij wordt. Uiteindelijk besluit Norbit toch met haar te gaan trouwen en leidt hij een ongelukkig bestaan, totdat Kate ineens weer terugkomt in zijn leven wanneer zij het weeshuis wil overnemen. Norbit valt als een blok voor haar en wil samen met haar gelukkig worden, maar Rasputia, haar gangsterbroers en Kates verloofde laten dat niet zo maar gebeuren. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/norbit

Zo 26 januari 2020 | 15:30 Early Man IMDb: 6.1

26/01 - IMDB * 6.1 - Animatiefilm, 'Early Man' speelt zich af aan in een tijdperk waarin prehistorische schepsels en mammoeten over onze planeet wandelden en vertelt het verhaal over de kleine Dug, die door zijn grootte niet echt geschikt is als ...

'Early Man' speelt zich af aan in een tijdperk waarin prehistorische schepsels en mammoeten over onze planeet wandelden en vertelt het verhaal over de kleine Dug, die door zijn grootte niet echt geschikt is als holbewoner. Wanneer het noodlot toeslaat en zijn stamgenoten van hun thuis verdreven worden door rivalen uit het bronzen tijdperk, is het Dug, de onhandigste van hen allemaal, die moet bewijzen wat hij kan. Samen met zijn vriendje Hognob gaat Dug de strijd aan tegen Lord Nooth en zijn handlangers. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/early-man

 Meer

Eddie op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 10:35 Reasonable Doubt

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Long-Distance Murder: Freddie Freeman was een charmeur en een ritselaar. Is hij ook de kille moordenaar van de zoon van de burgemeester van een plaatsje in Michigan? Chris en Melissa heropenen de zaak.

Vandaag | 14:35 Bohemian Rhapsody

Farrokh Bulsara ontdekt zijn grote passie voor muziek. Hij ontmoet Brian May en Roger Taylor na een optreden met hun band Smile, die balen omdat de leadzanger Tim Staffell net is opgestapt. Bulsara stelt een samenwerking voor en al snel wordt de ...

Farrokh Bulsara ontdekt zijn grote passie voor muziek. Hij ontmoet Brian May en Roger Taylor na een optreden met hun band Smile, die balen omdat de leadzanger Tim Staffell net is opgestapt. Bulsara stelt een samenwerking voor en al snel wordt de band Queen gevormd. Farrokh verandert zijn naam naar Freddie Mercury en de leden van de band beginnen met het schrijven van nummers. Na de lange opnamesessie van Bohemian Rhapsody wordt de band verteld dat dit nummer nooit een succes zal zijn en dat het voor de radio veel te lang duurt. Het tegendeel blijkt. Queen wordt een van de grootste rockbands van de wereld met de ene hit na de ander.

Vandaag | 16:20 Hudson Hawk

Eddie Hawkins, bijgenaamd Hudson Hawk, wordt na tien jaar uit de gevangenis ontslagen en neemt zich voor om zijn leven te beteren. Maar het rijke echtpaar Mayflower is juist op zoek naar een professionele handlanger om hun snode plannetjes ten ...

Eddie Hawkins, bijgenaamd Hudson Hawk, wordt na tien jaar uit de gevangenis ontslagen en neemt zich voor om zijn leven te beteren. Maar het rijke echtpaar Mayflower is juist op zoek naar een professionele handlanger om hun snode plannetjes ten uitvoer te brengen. Om hem over de streep te trekken dreigen ze zijn beste vriend Tommy te vermoorden indien hij niet meewerkt. Aldus wordt hij de wereld rondgestuurd op zoek naar drie objecten die ooit door Leonardo da Vinci zijn gemaakt. Hawk krijgt weinig inlichtingen en zijn missie wordt nog moeilijker wanneer de beeldschone Anna zich ermee gaat bemoeien.

Vandaag | 20:55 Limitless

Limitless, Aspirant auteur Eddie Morra lijdt aan een chronisch gebrek aan inspiratie. Wanneer een oude vriend hem NZT geeft, een revolutionair nieuw farmaceutisch middel, is hij in staat om zijn volledige hersencapaciteit te benutten. Morra kan zich ...

Aspirant-auteur Eddie Morra lijdt aan een chronisch gebrek aan inspiratie. Wanneer een oude vriend hem NZT geeft, een revolutionair nieuw farmaceutisch middel, is hij in staat om zijn volledige hersencapaciteit te benutten. Morra kan zich dankzij de NZT alles herinneren wat hij ooit gelezen, gezien of gehoord heeft en is in staat om elke taal en complexe vergelijkingen in minder dan een dag onder de knie te krijgen. Al snel brengt het middel hem financieel en sociaal succes en nodigt de magnaat Carl van Loon hem uit om de grootste fusie in de geschiedenis op te zetten. Maar daarnaast krijgt Morra ook belangstelling van mensen die tot alles in staat zijn om de NZT zelf in handen te krijgen.

Vandaag | 22:40 Boogie Nights

De naïeve en ongeschoolde Eddie Adams, een jong acteertalent, wordt in een discobar ontdekt door pornoregisseur Jack Horner. Jack en zijn vriendin Amber nemen Eddie onder hun hoede. Onder hun creatieve leiding ontwikkelt Eddie zich binnen de ...

De naïeve en ongeschoolde Eddie Adams, een jong acteertalent, wordt in een discobar ontdekt door pornoregisseur Jack Horner. Jack en zijn vriendin Amber nemen Eddie onder hun hoede. Onder hun creatieve leiding ontwikkelt Eddie zich binnen de kortste keren tot de grootste in zijn vakgebied. Onder de artiestennaam Dirk Diggler is Eddie een ware ster die samen met zijn collega's Little Bill, Buck Swope, Reed Rothchild en Rollergirl geniet van zijn verworven faam. Maar na verloop van tijd merkt hij dat er ook een schaduwkant aan zijn succes zit.

Vandaag | 23:05 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen in een restaurant. Beste vrienden Josh en Jack bereiden zich voor op een onvergetelijke dubbeldate. Maar wat gebeurt er als beide jongens voor hetzelfde meisje vallen? Sandy heeft dan wel de Mount Everest beklommen, maar haar grootste uitdaging wordt misschien wel de in een rode broek gehulde astroloog Steve. En botenbouwer Abbey doet een tweede poging om de liefde van haar leven te vinden. En deze keer blijft ze gewoon zichzelf. Kan ze de ingetogen Eddie overtuigen van haar charmes?

Morgen | 05:45 Fresh off the Boat

Familie Huang zieht nach Orlando in Florida, um ein Steakhouse zu eröffnen. Dazu müssen sie Washington verlassen, wo die taiwanesische Familie bisher lebte. Für die Eltern Jessica und Louis und ihre Söhne Eddie, Emery und Evan verläuft der Start ins neue Leben nicht ganz unproblematisch. Die kulturellen Unterschiede machen sich bemerkbar, und auch das Geschäft läuft anfangs alles andere als gut.

Morgen | 11:05 Fresh off the Boat

Familie Huang zieht nach Orlando in Florida, um ein Steakhouse zu eröffnen. Dazu müssen sie Washington verlassen, wo die taiwanesische Familie bisher lebte. Für die Eltern Jessica und Louis und ihre Söhne Eddie, Emery und Evan verläuft der Start ins neue Leben nicht ganz unproblematisch. Die kulturellen Unterschiede machen sich bemerkbar, und auch das Geschäft läuft anfangs alles andere als gut.

Morgen | 14:30 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen in een restaurant. Beste vrienden Josh en Jack bereiden zich voor op een onvergetelijke dubbeldate. Maar wat gebeurt er als beide jongens voor hetzelfde meisje vallen? Sandy heeft dan wel de Mount Everest beklommen, maar haar grootste uitdaging wordt misschien wel de in een rode broek gehulde astroloog Steve. En botenbouwer Abbey doet een tweede poging om de liefde van haar leven te vinden. En deze keer blijft ze gewoon zichzelf. Kan ze de ingetogen Eddie overtuigen van haar charmes?

Morgen | 14:45 Telekids Mini's: Little People

Animatieserie. Welkom in de wereld van Sarah Lynn, Maggie, Michael, Sonya Lee en Eddie! Deze vijf vrienden hebben allemaal hun eigen talenten en hobby's. Zo is Eddie goed in bouwen en is Sonya Lee gek op dieren. Ze leren hoe ze kunnen samenwerken en ontdekken de wereld.

Morgen | 14:55 Le Renard

Après un défilé, le jeune et talentueux créateur de mode Tristan P. annonce sa prochaine collaboration avec une légende de la mode: Jean- Marie Hazar. Le soir même Tristan est retrouvé mort. La première personne soupçonnée est son partenaire d'affaire Eddie, mais très vite l'équipe du commissaire Voss découvre les messages que Tristan P poste sur un blog de jeunes filles anorexiques.

Morgen | 15:20 Royal Pains

Seizoen 2 Aflevering 15 - A History of Violins Hank gaat op huisbezoek bij een zingend wonderkind. Hank en Emily hebben een hoogoplopende ruzie, waar ook Eddie bij betrokken raakt. Evan komt in een netelige situatie terecht met de vader van Paige.

Morgen | 22:55 Take Two

Seizoen 1 - The Smoking Gun Terwijl ze een overspelige echtgenoot schaduwen, horen Sam en Eddie plots geweerschoten. Wanneer ze naar binnen snellen, zien ze hoe filmproducer Brad Marsh met een pistool in de hand bij het lichaam van zijn maîtresse staat. Voor de politie is de schuld van Marsh een uitgemaakte zaak, maar omdat die zijn onschuld blijft uitschreeuwen, besluit Sam om zelf een onderzoek te openen.

Morgen | 23:40 Royal Pains

Seizoen 2 Aflevering 15 - A History of Violins Hank gaat op huisbezoek bij een zingend wonderkind. Hank en Emily hebben een hoogoplopende ruzie, waar ook Eddie bij betrokken raakt. Evan komt in een netelige situatie terecht met de vader van Paige.

Morgen | 23:45 New York, unité spéciale

La jolie Mallory se rend à une audition chez Fred Sandow, connu pour avoir réalisé des documentaires plusieurs années plus tôt et recyclé dans la télé-réalité. Mallory est retrouvée plusieurs heures plus tard dans Central Park. Elle a été droguée et violée. Fred Sandow est arrêté et envoyé à la prison de Rikers Island. En effet, la police a retrouvé son ADN sur la victime et des stupéfiants dans son bureau. Son assistante, Jess, a également fourni des preuves aux inspecteurs. Fou de rage, le fils du réalisateur, Eddie, prend en otage Jess et sa fille, Lily, et réclame la libération de son père. Olivia tente de négocier avec Eddie, mais le chef de Division est partisan de la manière forte

Overmorgen | 03:00 The Contender

Herhaling. Sixteen middleweights move into an elite training facility where they will compete in The Contender boxing tournament, overseen by mentor Andre Ward along with trainers Freddie Roach and Naazim Richardson. After two wins, the Blue Team gets the chance to pick this week's match-up. In the Contender house, one fighter shares the teachings of his faith in order to help others find inner peace, while another fighter continues to play mind games in hopes of eliminating that peace.

Overmorgen | 11:05 Fresh off the Boat

Familie Huang zieht nach Orlando in Florida, um ein Steakhouse zu eröffnen. Dazu müssen sie Washington verlassen, wo die taiwanesische Familie bisher lebte. Für die Eltern Jessica und Louis und ihre Söhne Eddie, Emery und Evan verläuft der Start ins neue Leben nicht ganz unproblematisch. Die kulturellen Unterschiede machen sich bemerkbar, und auch das Geschäft läuft anfangs alles andere als gut.

Overmorgen | 11:20 Huang's World

Eddie bezoekt Seoul en ziet hoe de opmars van Korea door middel van soft power het land ten goede of ten kwade heeft beïnvloed.

Overmorgen | 12:20 Huang's World

Eddie bezoekt Toronto en verdiept zich in een vijftal immigrantengemeenschappen om beter te kunnen begrijpen hoe etnisch voedsel floreert met de steun van multiculturalisme.

Overmorgen | 14:45 Telekids Mini's: Little People

Animatieserie. Welkom in de wereld van Sarah Lynn, Maggie, Michael, Sonya Lee en Eddie! Deze vijf vrienden hebben allemaal hun eigen talenten en hobby's. Zo is Eddie goed in bouwen en is Sonya Lee gek op dieren. Ze leren hoe ze kunnen samenwerken en ontdekken de wereld.

Overmorgen | 16:30 Huang's World

Iedereen die ooit in New York heeft gewoond, heeft zijn eigen versie van New York. Eddie leidt bezoekers rond door zijn New York en stelt ze voor aan zijn vrienden en familie.

Overmorgen | 17:30 Huang's World

Eddie gaat naar de Amerikaanse hoofdstad om het voedsel, de cultuur en de politiek van Washington D.C. tijdens de inhuldiging van Donald Trump te onderzoeken.

Overmorgen | 20:54 iCarly

Sam en Freddie moeten een kluisje delen terwijl Carly kunst wil leren...

Wo 22 januari 2020 | 08:20 Huang's World

Seizoen 2 - Aflevering 7 van 10 - New York City Iedereen die ooit in New York heeft gewoond, heeft zijn eigen versie van New York. Eddie leidt bezoekers rond door zijn New York en stelt ze voor aan zijn vrienden en familie.

Wo 22 januari 2020 | 11:05 Fresh off the Boat

Seizoen 4 - Aflevering 8 van 19 Familie Huang zieht nach Orlando in Florida, um ein Steakhouse zu eröffnen. Dazu müssen sie Washington verlassen, wo die taiwanesische Familie bisher lebte. Für die Eltern Jessica und Louis und ihre Söhne Eddie, Emery und Evan verläuft der Start ins neue Leben nicht ganz unproblematisch. Die kulturellen Unterschiede machen sich bemerkbar, und auch das Geschäft läuft anfangs alles andere als gut.

Wo 22 januari 2020 | 15:10 Travel Man

Richard gaat met komiek Eddie Izzard naar Ljubljana. Ze lopen door de stad aan de hand van de app Tap Water Ljubljana. Onderweg komen ze allerlei bezienswaardigheden tegen.

Wo 22 januari 2020 | 17:45 Hudson Hawk

22/01 - Hudson Hawk, Eddie Hawkins, bijgenaamd Hudson Hawk, wordt na tien jaar uit de gevangenis ontslagen en neemt zich voor om zijn leven te beteren. Maar het rijke echtpaar Mayflower is juist op zoek naar een professionele handlanger om hun snode ...

Eddie Hawkins, bijgenaamd Hudson Hawk, wordt na tien jaar uit de gevangenis ontslagen en neemt zich voor om zijn leven te beteren. Maar het rijke echtpaar Mayflower is juist op zoek naar een professionele handlanger om hun snode plannetjes ten uitvoer te brengen. Om hem over de streep te trekken dreigen ze zijn beste vriend Tommy te vermoorden indien hij niet meewerkt. Aldus wordt hij de wereld rondgestuurd op zoek naar drie objecten die ooit door Leonardo da Vinci zijn gemaakt. Hawk krijgt weinig inlichtingen en zijn missie wordt nog moeilijker wanneer de beeldschone Anna zich ermee gaat bemoeien.

Wo 22 januari 2020 | 19:39 Game Shakers

De Game Shakers kijken naar een iCarlymarathon. Kenzie en Babe zijn het niet eens over Freddies liefde voor Sam en Carly en besluiten de acteur die Freddie speelt, Nathan Kress, op te zoeken in zijn hotel voor 't antwoord.

Do 23 januari 2020 | 04:25 Fresh off the Boat

Seizoen 4 - Aflevering 8 van 19 Familie Huang zieht nach Orlando in Florida, um ein Steakhouse zu eröffnen. Dazu müssen sie Washington verlassen, wo die taiwanesische Familie bisher lebte. Für die Eltern Jessica und Louis und ihre Söhne Eddie, Emery und Evan verläuft der Start ins neue Leben nicht ganz unproblematisch. Die kulturellen Unterschiede machen sich bemerkbar, und auch das Geschäft läuft anfangs alles andere als gut.

Do 23 januari 2020 | 11:05 Fresh off the Boat

Seizoen 4 - Aflevering 9 van 19 Familie Huang zieht nach Orlando in Florida, um ein Steakhouse zu eröffnen. Dazu müssen sie Washington verlassen, wo die taiwanesische Familie bisher lebte. Für die Eltern Jessica und Louis und ihre Söhne Eddie, Emery und Evan verläuft der Start ins neue Leben nicht ganz unproblematisch. Die kulturellen Unterschiede machen sich bemerkbar, und auch das Geschäft läuft anfangs alles andere als gut.

Do 23 januari 2020 | 20:40 Take Two

Seizoen 1 - Taken Eddie en Sam worden ingehuurd door nachtclubeigenaar Aram Nazarian, die wil dat het duo zijn vermiste dj opspoort. Aram is geen onbekende voor hen: Sam liep hem geregeld tegen het lijf tijdens haar nachtelijke escapades, terwijl Eddie al een hele tijd vermoedt dat Aram banden heeft met de georganiseerde misdaad.

Do 23 januari 2020 | 20:54 iCarly

Freddie probeert te bewijzen dat Melanie gewoon Sam is...

Vr 24 januari 2020 | 11:05 Fresh off the Boat

Seizoen 4 - Aflevering 10 van 19 Familie Huang zieht nach Orlando in Florida, um ein Steakhouse zu eröffnen. Dazu müssen sie Washington verlassen, wo die taiwanesische Familie bisher lebte. Für die Eltern Jessica und Louis und ihre Söhne Eddie, Emery und Evan verläuft der Start ins neue Leben nicht ganz unproblematisch. Die kulturellen Unterschiede machen sich bemerkbar, und auch das Geschäft läuft anfangs alles andere als gut.

Za 25 januari 2020 | 13:55 Travel Man

Richard gaat met komiek Eddie Izzard naar Ljubljana. Ze lopen door de stad aan de hand van de app Tap Water Ljubljana. Onderweg komen ze allerlei bezienswaardigheden tegen.

Za 25 januari 2020 | 17:50 The Kids Are Alright

Seizoen 1 - Pilot Lawrence keert terug naar huis met nieuws: hij stopt voorgoed met het seminarie. In de plaats daarvan wil hij 'de wereld redden'. Timmy besluit ondertussen om auditie te doen voor een theaterproductie, maar Peggy verbiedt het hem. Frank ontdekt dat Eddie een vriendinnetje heeft en chanteert hem hiermee.

Za 25 januari 2020 | 18:15 Bohemian Rhapsody

25/01 - Farrokh Bulsara ontdekt zijn grote passie voor muziek. Hij ontmoet Brian May en Roger Taylor na een optreden met hun band Smile, die balen omdat de leadzanger Tim Staffell net is opgestapt. Bulsara stelt een samenwerking voor en al snel ...

Farrokh Bulsara ontdekt zijn grote passie voor muziek. Hij ontmoet Brian May en Roger Taylor na een optreden met hun band Smile, die balen omdat de leadzanger Tim Staffell net is opgestapt. Bulsara stelt een samenwerking voor en al snel wordt de band Queen gevormd. Farrokh verandert zijn naam naar Freddie Mercury en de leden van de band beginnen met het schrijven van nummers. Na de lange opnamesessie van Bohemian Rhapsody wordt de band verteld dat dit nummer nooit een succes zal zijn en dat het voor de radio veel te lang duurt. Het tegendeel blijkt. Queen wordt een van de grootste rockbands van de wereld met de ene hit na de ander.

Za 25 januari 2020 | 22:55 From Dusk Till Dawn

Seizoen 2 - Bondage Carlos ontvoert Santanico en claimt haar voor zichzelf. Kate schakelt Freddie in wanneer ze haar broer probeert te redden.

Zo 26 januari 2020 | 13:20 The Kids Are Alright

Seizoen 1 - Pilot Lawrence keert terug naar huis met nieuws: hij stopt voorgoed met het seminarie. In de plaats daarvan wil hij 'de wereld redden'. Timmy besluit ondertussen om auditie te doen voor een theaterproductie, maar Peggy verbiedt het hem. Frank ontdekt dat Eddie een vriendinnetje heeft en chanteert hem hiermee.

Zo 26 januari 2020 | 21:00 Top Gear

Paddy McGuiness, Chris Harris and Freddie Flintoff go on a road trip in a trio of affordable second-hand convertibles. On the test track, Chris puts the new Ariel Atom through its paces, while Freddie goes bungee jumping off a dam in an old Rover.

 Meer

Eddie gemist

Gisteren 23:05 From Dusk Till Dawn

Seizoen 2 - The Best Little Horror House in Texas Kate opent de jacht op Scott voordat hij wraak kan nemen. Seth probeert terug in de gratie van zijn nonkel Eddie te komen.

Gisteren 07:00 Huang's World

Eddie Huang gaat naar het geboorteland van zijn ouders waar Chinese en Japanse invloeden kunnen worden geproefd in paarse amberjack-sashimi en het nationale gerecht rundvleesnoedelsoep.

Gisteren 06:00 Huang's World

Eddie Huang reist naar Istanboel om te proberen te vasten en ervaart de diversiteit van de Anatolische keuken, van stroperige baklava tot gevulde mosselen en halloumi rundvleesburgers.

Eergisteren 20:31 Norbit IMDb: 4.0

Eergisteren - IMDB * 4.0 - Komedie, Norbit is een Amerikaanse romantische komedie uit het jaar 2007. Deze productie is geregisseerd door Brian Robbins. De meeste personages worden vertolkt door niemand minder dan acteur Eddie Murphy. De zachtaardige ...

Norbit is een Amerikaanse romantische komedie uit het jaar 2007. Deze productie is geregisseerd door Brian Robbins. De meeste personages worden vertolkt door niemand minder dan acteur Eddie Murphy. De zachtaardige Norbit is als baby door zijn ouders verlaten, waarna hij in een weeshuis is beland en is opgevoed door weeshuiseigenaar Mr. Wong. Daar in het weeshuis ontmoet hij zijn jeugdliefde Kate, die hij weer uit het oog verliest als zij wordt geadopteerd. Norbit voelt zich vanaf dat moment eenzaam en wordt veel gepest door de andere kinderen. De grote, stevige Rasputia neemt hem onder haar hoede en beschermt hem, maar hoe ouder ze worden, hoe monsterlijker zij wordt. Uiteindelijk besluit Norbit toch met haar te gaan trouwen en leidt hij een ongelukkig bestaan, totdat Kate ineens weer terugkomt in zijn leven wanneer zij het weeshuis wil overnemen. Norbit valt als een blok voor haar en wil samen met haar gelukkig worden, maar Rasputia, haar gangsterbroers en Kates verloofde laten dat niet zo maar gebeuren. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/norbit

Eergisteren 14:45 Telekids Mini's: Little People

Animatieserie. Welkom in de wereld van Sarah Lynn, Maggie, Michael, Sonya Lee en Eddie! Deze vijf vrienden hebben allemaal hun eigen talenten en hobby's. Zo is Eddie goed in bouwen en is Sonya Lee gek op dieren. Ze leren hoe ze kunnen samenwerken en ontdekken de wereld.

Eergisteren 11:24 Telekids Mini's: Little People

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Amerikaans-Brits-Canadese animatieserie. Wachten op je beurt. Little People is de wereld van Sarah Lynn, Maggie, Michael, Sonya Lee en Eddie. Ze hebben allemaal hun favoriete activiteiten. Ze leren hoe ze kunnen samenwerken en ontdekken de wereld.