Je vindt hier de programma's van Duiken op tv We hebben de volgende programma's voor Duiken Shimmer & Shine: Seizoen 2 Aflevering 4 Zeemeerminnenstreken / Daar zeg ik geen sneeuw tegen: Als Shimmer en Shine Leah vertellen dat er. Super Wings: Tekenfilm, Seizoen 1 Aflevering 1 Zuid Koreaans Chinees Amerikaanse animatieserie. Vliegen en vliegeren. Het schattige. Telekids Mini's: Super Wings: Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett. Shimmer & Shine: Morgen - Seizoen 2 Aflevering 4 Zeemeerminnenstreken / Daar zeg ik geen sneeuw tegen: Als Shimmer en Shine Leah. Super Wings: Morgen - Tekenfilm, Seizoen 1 Aflevering 2 Zuid Koreaans Chinees Amerikaanse animatieserie. Schaduwspel. Het schattige. Telekids Mini's: Super Wings: Morgen - Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als. Familie: Morgen - Nathalie ziet haar toekomst met Dirk somber in en heeft het moeilijk. De dames van de breiclub gaan de. Vice Guide to Film: Morgen - Bioscoopmagazine, Seizoen 2 Aflevering 9 Filmmagazine over 's werelds beste regisseurs. New Trans Cinema.. Criminal Minds: Morgen - Misdaadserie, Seizoen 11 Aflevering 12 Amerikaans Canadese misdaadserie. Drive. Als er in Boston verschillende. Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad: Overmorgen - Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt.

Duiken op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 09:27 Super Wings

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Zuid-Koreaans-Chinees-Amerikaanse animatieserie. Vliegen en vliegeren. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.

Morgen | 09:27 Super Wings

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Zuid-Koreaans-Chinees-Amerikaanse animatieserie. Schaduwspel. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.

Morgen | 23:10 Criminal Minds

Seizoen 11 - Aflevering 12 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Drive. Als er in Boston verschillende lijken opduiken, onderzoekt het team of ze de moordenaar op het spoor kunnen komen via een taxibedrijf.

Ma 28 oktober 2019 | 01:05 Criminal Minds

Seizoen 11 - Aflevering 12 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Drive. Als er in Boston verschillende lijken opduiken, onderzoekt het team of ze de moordenaar op het spoor kunnen komen via een taxibedrijf.

Ma 28 oktober 2019 | 09:27 Super Wings

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Zuid-Koreaans-Chinees-Amerikaanse animatieserie. Grachten en gondels. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.

Di 29 oktober 2019 | 09:27 Super Wings

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Zuid-Koreaans-Chinees-Amerikaanse animatieserie. Aloha avontuur. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.

Wo 30 oktober 2019 | 09:27 Super Wings

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Zuid-Koreaans-Chinees-Amerikaanse animatieserie. Puppy's voor een prinses. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.

Do 31 oktober 2019 | 09:27 Super Wings

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Zuid-Koreaans-Chinees-Amerikaanse animatieserie. Sleeën in de Sahara. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.

Do 31 oktober 2019 | 20:35 Bed & Breakfast

Aflevering 12 - Realityreeks waarin B&B-eigenaars elkaars zaak beoordelen. De gasten overnachten in Drenthe in een oude boerderij. En de groep gaat op jeepsafari door het Beekdal. In Overijssel wordt er geslapen in een voormalig bankgebouw, waar alle gasten het bad in duiken en wandelen op loopfietsen. Tot slot reizen de b&b-houders af naar Gelderland. Hier wordt er geslapen in een voormalig tolhuis waar vroeger in de omgeving Napoleon en zijn mannen vochten. In het centrum van Arnhem nemen de drie b&b-koppels een kijkje ondergronds.

Vr 1 november 2019 | 09:27 Super Wings

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Zuid-Koreaans-Chinees-Amerikaanse animatieserie. Licht, camera, actie!. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.

Za 2 november 2019 | 13:30 Helemaal Gek Van

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Magazine over de populairste plekken in Nederland. Daarnaast laat ze ons de handigste gadgets zien en duiken we in de nieuwste trends op het gebied van beauty, wonen en zorg.

Ma 4 november 2019 | 09:27 Super Wings

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Zuid-Koreaans-Chinees-Amerikaanse animatieserie. Bellenblazen. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.

Ma 4 november 2019 | 18:00 Flodder

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Komische serie. Gifwolk. Johnnie zit met een partijtje pillen opgescheept. Op hetzelfde moment drijft een gifwolk naar Zonnedael. De politie komt om de wijk te ontruimen, en de Flodders denken dat ze voor de pillen komen en duiken onder.

Di 5 november 2019 | 09:27 Super Wings

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Zuid-Koreaans-Chinees-Amerikaanse animatieserie. Race tegen de klok. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.

Wo 6 november 2019 | 09:27 Super Wings

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Zuid-Koreaans-Chinees-Amerikaanse animatieserie. Sterrenkijken. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.

 Meer

Duiken op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 08:20 Shimmer & Shine

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Zeemeerminnenstreken / Daar zeg ik geen sneeuw tegen: Als Shimmer en Shine Leah vertellen dat er zeemeerminnen wonen in Zahramay Falls, wenst Leah dat zij ook zeemeerminnen zijn! De meiden transformeren op magische wijze en duiken het water in waar ze een pittige zeemeermin ontmoeten die Nila heet en al snel worden ze vriendjes. Maar wanneer Leah per ongeluk al haar wensen gebruikt, zitten de meiden vast onder water. En het enige dat ze kan terug veranderen is een speciale zeemeerminnensteen, die bewaakt wordt door een gemeen zeemonster. Kunnen de meiden tegen het monster op en vinden ze de steen? // Prinses Samira stuurt Shimmer, Shine en Leah op zoektocht naar de Sneeuwvloksteen, die verstopt ligt in een prachtig ijspaleis. Maar Zeta volgt ze, in de hoop dat ze steen zelf kan inpikken. Nu moeten de meiden er alles aan doen om het paleis te bewaken zodat de steen niet in verkeerde handen valt!

Vandaag | 13:12 Telekids Mini's: Super Wings

Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen kunnen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken! Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen. Grijp je paspoort en ga mee op reis met de Super Wings!

Morgen | 08:20 Shimmer & Shine

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Zeemeerminnenstreken / Daar zeg ik geen sneeuw tegen: Als Shimmer en Shine Leah vertellen dat er zeemeerminnen wonen in Zahramay Falls, wenst Leah dat zij ook zeemeerminnen zijn! De meiden transformeren op magische wijze en duiken het water in waar ze een pittige zeemeermin ontmoeten die Nila heet en al snel worden ze vriendjes. Maar wanneer Leah per ongeluk al haar wensen gebruikt, zitten de meiden vast onder water. En het enige dat ze kan terug veranderen is een speciale zeemeerminnensteen, die bewaakt wordt door een gemeen zeemonster. Kunnen de meiden tegen het monster op en vinden ze de steen? // Prinses Samira stuurt Shimmer, Shine en Leah op zoektocht naar de Sneeuwvloksteen, die verstopt ligt in een prachtig ijspaleis. Maar Zeta volgt ze, in de hoop dat ze steen zelf kan inpikken. Nu moeten de meiden er alles aan doen om het paleis te bewaken zodat de steen niet in verkeerde handen valt!

Morgen | 13:12 Telekids Mini's: Super Wings

Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen kunnen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken! Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen. Grijp je paspoort en ga mee op reis met de Super Wings!

Morgen | 13:35 Familie

Nathalie ziet haar toekomst met Dirk somber in en heeft het moeilijk. De dames van de breiclub gaan de uitdaging aan om in enkele dagen tijd een dikke trui te breien voor hun mannen. Jan vindt het maar niks dat Linda al haar vrije tijd in de opdracht steekt. Hanne gaat samen met Rudi de laatste week voor de modeshow in. Ze kijkt uit naar een week met veel overuren en avondwerk in het bijzijn van haar baas. Arno moet een aantal nachten in de cel doorbrengen. Tot er nieuwe aanwijzingen opduiken. Leen krijgt een mail van Jake Humphrey, de vader van Arthur.

Morgen | 23:10 Vice Guide to Film

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Filmmagazine over 's werelds beste regisseurs. New Trans Cinema. Gesprekken met grote trans-filmmakers die de geschiedenis onderzoeken van transgendervertegenwoordiging. Ze duiken in de hedendaagse meest gewaagde, hilarische en oprechte transfilms.

Overmorgen | 04:01 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Overmorgen | 04:31 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Overmorgen | 04:36 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Overmorgen | 11:25 Bevallen Met

Aflevering 2 - Aflevering 2: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Overmorgen | 13:25 Friends

De bende heeft een verrassingsfeestje georganiseerd voor de jarige Rachel. Totaal onverwacht duiken echter haar gescheiden ouders allebei op. Hoe lossen ze dat probleem zo efficiënt mogelijk op? Chandler heeft het lumineuze idee om het feestje op te splitsen, één voor elke ouder.

Overmorgen | 19:30 Galveston

Overmorgen - New Orleans, 1988. Roy (Ben Foster), een hitman met een geweten en een stevig drankprobleem, krijgt van maffiabaas Stan (Beau Bridges) met opzet een dodelijke missie voorgeschoteld. Maar hij overleeft de valstrik en ontdekt in de ...

New Orleans, 1988. Roy (Ben Foster), een hitman met een geweten en een stevig drankprobleem, krijgt van maffiabaas Stan (Beau Bridges) met opzet een dodelijke missie voorgeschoteld. Maar hij overleeft de valstrik en ontdekt in de nasleep van een schietpartij het tienerhoertje Raquel (Elle Fanning). Ze slaan samen op de vlucht en pikken onderweg haar driejarige zusje Tiffany op. Opgejaagd door de politie en Stans handlangers, duiken ze onder in Galveston, Texas, een plaatsje dat Roy kent uit zijn mysterieuze verleden. Kan dit geïmproviseerde gezinnetje van misfits alsnog een toekomst opbouwen?

Overmorgen | 22:59 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Overmorgen | 23:00 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Overmorgen | 23:30 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Zo 27 oktober 2019 | 00:00 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Zo 27 oktober 2019 | 00:29 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Zo 27 oktober 2019 | 00:59 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Zo 27 oktober 2019 | 01:29 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Zo 27 oktober 2019 | 02:01 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Zo 27 oktober 2019 | 02:15 What Happened to Monday

27/10 - In een nabije toekomst die wordt geteisterd door overbevolking en hongersnood, is slechts één kind per gezin toegestaan. Illegaal verwekte kinderen worden opgepakt en in een kunstmatige cryoslaap gehouden. Zeven eeneiige zussen worden zo ...

In een nabije toekomst die wordt geteisterd door overbevolking en hongersnood, is slechts één kind per gezin toegestaan. Illegaal verwekte kinderen worden opgepakt en in een kunstmatige cryoslaap gehouden. Zeven eeneiige zussen worden zo gedwongen onder te duiken en zich voor de buitenwereld voor te doen als één persoon: Karen Settman (Noomi Rapace). Ze zijn naar de dagen van de week vernoemd en elke zus mag naar buiten op de dag van hun naam. Als op een dag Monday plotseling spoorloos verdwijnt, ontstaat er een meedogenloze strijd tussen de zussen en het Child Allocation Bureau.

Zo 27 oktober 2019 | 02:31 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Ma 28 oktober 2019 | 20:30 Bevallen Met

Aflevering 2 - Aflevering 2: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Di 29 oktober 2019 | 00:30 Bevallen Met

Aflevering 2 - Aflevering 2: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Di 29 oktober 2019 | 09:55 Bevallen Met

Aflevering 2 - Aflevering 2: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Di 29 oktober 2019 | 16:45 Buren

Aflevering 7874 - Australische soap. In afwachting van de DNA-test verkondigt Toadie dat de baby absoluut niet van hem is en dat hij er ook niks mee te maken wil hebben. Maar wanneer hij even alleen is met het jongetje duiken er bij hem toch vaderlijke gevoelens op. Mark loopt tot zijn eigen verrassing een blauwtje bij Elly, en Piper komt te weten waarom Cassius zo afstandelijk doet. Terese staat erop dat Ned en Lauren de confrontatie met elkaar aangaan en komt met een drastische oplossing op de proppen.

Za 2 november 2019 | 13:00 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Aflevering 3: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Ma 4 november 2019 | 20:30 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Aflevering 3: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Di 5 november 2019 | 00:30 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Aflevering 3: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Di 5 november 2019 | 09:45 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Aflevering 3: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

 Meer

Duiken gemist

Ma 14 oktober 2019 | 11:05 DWDD: o.a. The Script

14/10 - Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Muziek: The Script De Ierse softrockband The Script scoorde internationale hits met nummers als 'The man who can't be moved', 'Nothing',...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Muziek: The Script De Ierse softrockband The Script scoorde internationale hits met nummers als 'The man who can't be moved', 'Nothing', 'Hall of fame' en 'Rain'. Binnenkort lanceert de band het zesde studio-album: 'Sunsets & Full Moons'. De eerste single daarvan, 'The Last Time', werd vorige maand uitgebracht. Ze doen vandaag een verrassingsoptreden op het Leidseplein, staan in maart in de Ziggo Dome, maar vanavond eerst op ons podium! Nieuw seizen: 'Je Zal Het Maar Hebben' Ook in het aanstaande 19e seizoen van Je Zal Het Maar Hebben duiken we in de levens van jongeren die een ziekte, aandoening of beperking hebben. Presentator Jurre Geluk heeft openhartige gesprekken met hen en probeert zelf te ervaren hoe het is om te leven zoals zij. Hij zit aan tafel met drie deelnemers: Danny, Liset en Emiel. Update internationaal terrorisme: Beatrice de Graaf Een aanslag naast de deur, in Halle, de dader heeft toegegeven dat hij een extreem-rechts motief had. Een paar honderd kilometer verderop is Erdogan de grens met Syrië overgetrokken om de Koerden te bevechten. Gevolg: de Koerdische strijdkrachten bestrijden IS niet langer. En er is nu al een vluchtelingenstroom op gang gekomen, Koerden die richting Europa vluchten. Gevreesd wordt dat ook IS-sympathisanten in opvangkampen en gevangenissen van de chaos zullen profiteren. Hoogste tijd voor duiding van Beatrice de Graaf. Boek: 'Het winterkoninkje, een biografie' Na een eerdere biografie van het roodborstje verschijnt vandaag een nieuw boek van bestsellerauteur Stephen Moss: 'Het winterkoninkje, een biografie'. En die vogel is nou net de favoriet van Hans Dorrestijn! De tafelheer vanavond is Marc-Marie Huijbregts

Za 12 oktober 2019 | 05:00 DWDD: o.a. The Script

12/10 - Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Muziek: The Script De Ierse softrockband The Script scoorde internationale hits met nummers als 'The man who can't be moved', 'Nothing',...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Muziek: The Script De Ierse softrockband The Script scoorde internationale hits met nummers als 'The man who can't be moved', 'Nothing', 'Hall of fame' en 'Rain'. Binnenkort lanceert de band het zesde studio-album: 'Sunsets & Full Moons'. De eerste single daarvan, 'The Last Time', werd vorige maand uitgebracht. Ze doen vandaag een verrassingsoptreden op het Leidseplein, staan in maart in de Ziggo Dome, maar vanavond eerst op ons podium! Nieuw seizen: 'Je Zal Het Maar Hebben' Ook in het aanstaande 19e seizoen van Je Zal Het Maar Hebben duiken we in de levens van jongeren die een ziekte, aandoening of beperking hebben. Presentator Jurre Geluk heeft openhartige gesprekken met hen en probeert zelf te ervaren hoe het is om te leven zoals zij. Hij zit aan tafel met drie deelnemers: Danny, Liset en Emiel. Update internationaal terrorisme: Beatrice de Graaf Een aanslag naast de deur, in Halle, de dader heeft toegegeven dat hij een extreem-rechts motief had. Een paar honderd kilometer verderop is Erdogan de grens met Syrië overgetrokken om de Koerden te bevechten. Gevolg: de Koerdische strijdkrachten bestrijden IS niet langer. En er is nu al een vluchtelingenstroom op gang gekomen, Koerden die richting Europa vluchten. Gevreesd wordt dat ook IS-sympathisanten in opvangkampen en gevangenissen van de chaos zullen profiteren. Hoogste tijd voor duiding van Beatrice de Graaf. Boek: 'Het winterkoninkje, een biografie' Na een eerdere biografie van het roodborstje verschijnt vandaag een nieuw boek van bestsellerauteur Stephen Moss: 'Het winterkoninkje, een biografie'. En die vogel is nou net de favoriet van Hans Dorrestijn! De tafelheer vanavond is Marc-Marie Huijbregts

Za 12 oktober 2019 | 04:10 DWDD: o.a. The Script

12/10 - Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Muziek: The Script De Ierse softrockband The Script scoorde internationale hits met nummers als 'The man who can't be moved', 'Nothing',...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Muziek: The Script De Ierse softrockband The Script scoorde internationale hits met nummers als 'The man who can't be moved', 'Nothing', 'Hall of fame' en 'Rain'. Binnenkort lanceert de band het zesde studio-album: 'Sunsets & Full Moons'. De eerste single daarvan, 'The Last Time', werd vorige maand uitgebracht. Ze doen vandaag een verrassingsoptreden op het Leidseplein, staan in maart in de Ziggo Dome, maar vanavond eerst op ons podium! Nieuw seizen: 'Je Zal Het Maar Hebben' Ook in het aanstaande 19e seizoen van Je Zal Het Maar Hebben duiken we in de levens van jongeren die een ziekte, aandoening of beperking hebben. Presentator Jurre Geluk heeft openhartige gesprekken met hen en probeert zelf te ervaren hoe het is om te leven zoals zij. Hij zit aan tafel met drie deelnemers: Danny, Liset en Emiel. Update internationaal terrorisme: Beatrice de Graaf Een aanslag naast de deur, in Halle, de dader heeft toegegeven dat hij een extreem-rechts motief had. Een paar honderd kilometer verderop is Erdogan de grens met Syrië overgetrokken om de Koerden te bevechten. Gevolg: de Koerdische strijdkrachten bestrijden IS niet langer. En er is nu al een vluchtelingenstroom op gang gekomen, Koerden die richting Europa vluchten. Gevreesd wordt dat ook IS-sympathisanten in opvangkampen en gevangenissen van de chaos zullen profiteren. Hoogste tijd voor duiding van Beatrice de Graaf. Boek: 'Het winterkoninkje, een biografie' Na een eerdere biografie van het roodborstje verschijnt vandaag een nieuw boek van bestsellerauteur Stephen Moss: 'Het winterkoninkje, een biografie'. En die vogel is nou net de favoriet van Hans Dorrestijn! De tafelheer vanavond is Marc-Marie Huijbregts

Za 12 oktober 2019 | 03:15 DWDD: o.a. The Script

12/10 - Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Muziek: The Script De Ierse softrockband The Script scoorde internationale hits met nummers als 'The man who can't be moved', 'Nothing',...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Muziek: The Script De Ierse softrockband The Script scoorde internationale hits met nummers als 'The man who can't be moved', 'Nothing', 'Hall of fame' en 'Rain'. Binnenkort lanceert de band het zesde studio-album: 'Sunsets & Full Moons'. De eerste single daarvan, 'The Last Time', werd vorige maand uitgebracht. Ze doen vandaag een verrassingsoptreden op het Leidseplein, staan in maart in de Ziggo Dome, maar vanavond eerst op ons podium! Nieuw seizen: 'Je Zal Het Maar Hebben' Ook in het aanstaande 19e seizoen van Je Zal Het Maar Hebben duiken we in de levens van jongeren die een ziekte, aandoening of beperking hebben. Presentator Jurre Geluk heeft openhartige gesprekken met hen en probeert zelf te ervaren hoe het is om te leven zoals zij. Hij zit aan tafel met drie deelnemers: Danny, Liset en Emiel. Update internationaal terrorisme: Beatrice de Graaf Een aanslag naast de deur, in Halle, de dader heeft toegegeven dat hij een extreem-rechts motief had. Een paar honderd kilometer verderop is Erdogan de grens met Syrië overgetrokken om de Koerden te bevechten. Gevolg: de Koerdische strijdkrachten bestrijden IS niet langer. En er is nu al een vluchtelingenstroom op gang gekomen, Koerden die richting Europa vluchten. Gevreesd wordt dat ook IS-sympathisanten in opvangkampen en gevangenissen van de chaos zullen profiteren. Hoogste tijd voor duiding van Beatrice de Graaf. Boek: 'Het winterkoninkje, een biografie' Na een eerdere biografie van het roodborstje verschijnt vandaag een nieuw boek van bestsellerauteur Stephen Moss: 'Het winterkoninkje, een biografie'. En die vogel is nou net de favoriet van Hans Dorrestijn! De tafelheer vanavond is Marc-Marie Huijbregts

Za 12 oktober 2019 | 02:15 DWDD: o.a. The Script

12/10 - Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Muziek: The Script De Ierse softrockband The Script scoorde internationale hits met nummers als 'The man who can't be moved', 'Nothing',...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Muziek: The Script De Ierse softrockband The Script scoorde internationale hits met nummers als 'The man who can't be moved', 'Nothing', 'Hall of fame' en 'Rain'. Binnenkort lanceert de band het zesde studio-album: 'Sunsets & Full Moons'. De eerste single daarvan, 'The Last Time', werd vorige maand uitgebracht. Ze doen vandaag een verrassingsoptreden op het Leidseplein, staan in maart in de Ziggo Dome, maar vanavond eerst op ons podium! Nieuw seizen: 'Je Zal Het Maar Hebben' Ook in het aanstaande 19e seizoen van Je Zal Het Maar Hebben duiken we in de levens van jongeren die een ziekte, aandoening of beperking hebben. Presentator Jurre Geluk heeft openhartige gesprekken met hen en probeert zelf te ervaren hoe het is om te leven zoals zij. Hij zit aan tafel met drie deelnemers: Danny, Liset en Emiel. Update internationaal terrorisme: Beatrice de Graaf Een aanslag naast de deur, in Halle, de dader heeft toegegeven dat hij een extreem-rechts motief had. Een paar honderd kilometer verderop is Erdogan de grens met Syrië overgetrokken om de Koerden te bevechten. Gevolg: de Koerdische strijdkrachten bestrijden IS niet langer. En er is nu al een vluchtelingenstroom op gang gekomen, Koerden die richting Europa vluchten. Gevreesd wordt dat ook IS-sympathisanten in opvangkampen en gevangenissen van de chaos zullen profiteren. Hoogste tijd voor duiding van Beatrice de Graaf. Boek: 'Het winterkoninkje, een biografie' Na een eerdere biografie van het roodborstje verschijnt vandaag een nieuw boek van bestsellerauteur Stephen Moss: 'Het winterkoninkje, een biografie'. En die vogel is nou net de favoriet van Hans Dorrestijn! De tafelheer vanavond is Marc-Marie Huijbregts

Za 12 oktober 2019 | 01:20 DWDD: o.a. The Script

12/10 - Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Muziek: The Script De Ierse softrockband The Script scoorde internationale hits met nummers als 'The man who can't be moved', 'Nothing',...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Muziek: The Script De Ierse softrockband The Script scoorde internationale hits met nummers als 'The man who can't be moved', 'Nothing', 'Hall of fame' en 'Rain'. Binnenkort lanceert de band het zesde studio-album: 'Sunsets & Full Moons'. De eerste single daarvan, 'The Last Time', werd vorige maand uitgebracht. Ze doen vandaag een verrassingsoptreden op het Leidseplein, staan in maart in de Ziggo Dome, maar vanavond eerst op ons podium! Nieuw seizen: 'Je Zal Het Maar Hebben' Ook in het aanstaande 19e seizoen van Je Zal Het Maar Hebben duiken we in de levens van jongeren die een ziekte, aandoening of beperking hebben. Presentator Jurre Geluk heeft openhartige gesprekken met hen en probeert zelf te ervaren hoe het is om te leven zoals zij. Hij zit aan tafel met drie deelnemers: Danny, Liset en Emiel. Update internationaal terrorisme: Beatrice de Graaf Een aanslag naast de deur, in Halle, de dader heeft toegegeven dat hij een extreem-rechts motief had. Een paar honderd kilometer verderop is Erdogan de grens met Syrië overgetrokken om de Koerden te bevechten. Gevolg: de Koerdische strijdkrachten bestrijden IS niet langer. En er is nu al een vluchtelingenstroom op gang gekomen, Koerden die richting Europa vluchten. Gevreesd wordt dat ook IS-sympathisanten in opvangkampen en gevangenissen van de chaos zullen profiteren. Hoogste tijd voor duiding van Beatrice de Graaf. Boek: 'Het winterkoninkje, een biografie' Na een eerdere biografie van het roodborstje verschijnt vandaag een nieuw boek van bestsellerauteur Stephen Moss: 'Het winterkoninkje, een biografie'. En die vogel is nou net de favoriet van Hans Dorrestijn! De tafelheer vanavond is Marc-Marie Huijbregts

Za 12 oktober 2019 | 00:25 DWDD: o.a. The Script

12/10 - Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Muziek: The Script De Ierse softrockband The Script scoorde internationale hits met nummers als 'The man who can't be moved', 'Nothing',...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Muziek: The Script De Ierse softrockband The Script scoorde internationale hits met nummers als 'The man who can't be moved', 'Nothing', 'Hall of fame' en 'Rain'. Binnenkort lanceert de band het zesde studio-album: 'Sunsets & Full Moons'. De eerste single daarvan, 'The Last Time', werd vorige maand uitgebracht. Ze doen vandaag een verrassingsoptreden op het Leidseplein, staan in maart in de Ziggo Dome, maar vanavond eerst op ons podium! Nieuw seizen: 'Je Zal Het Maar Hebben' Ook in het aanstaande 19e seizoen van Je Zal Het Maar Hebben duiken we in de levens van jongeren die een ziekte, aandoening of beperking hebben. Presentator Jurre Geluk heeft openhartige gesprekken met hen en probeert zelf te ervaren hoe het is om te leven zoals zij. Hij zit aan tafel met drie deelnemers: Danny, Liset en Emiel. Update internationaal terrorisme: Beatrice de Graaf Een aanslag naast de deur, in Halle, de dader heeft toegegeven dat hij een extreem-rechts motief had. Een paar honderd kilometer verderop is Erdogan de grens met Syrië overgetrokken om de Koerden te bevechten. Gevolg: de Koerdische strijdkrachten bestrijden IS niet langer. En er is nu al een vluchtelingenstroom op gang gekomen, Koerden die richting Europa vluchten. Gevreesd wordt dat ook IS-sympathisanten in opvangkampen en gevangenissen van de chaos zullen profiteren. Hoogste tijd voor duiding van Beatrice de Graaf. Boek: 'Het winterkoninkje, een biografie' Na een eerdere biografie van het roodborstje verschijnt vandaag een nieuw boek van bestsellerauteur Stephen Moss: 'Het winterkoninkje, een biografie'. En die vogel is nou net de favoriet van Hans Dorrestijn! De tafelheer vanavond is Marc-Marie Huijbregts

Vr 13 september 2019 | 14:03 Beau: o.a. Diederik Jekel

13/09 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Beau: De Ig Nobelprijs is een jaarlijkse parodie op de echte Nobelprijs. Het is een beloning aan wetenschappers die grappige en opmerkelijke onderzoeken uitvoeren...

Herhaling. Vanavond onder andere in Beau: De Ig Nobelprijs is een jaarlijkse parodie op de echte Nobelprijs. Het is een beloning aan wetenschappers die grappige en opmerkelijke onderzoeken uitvoeren die men eerst laat lachen, maar vervolgens aan het denken zet. Wetenschapsjournalisten Diederik Jekel en Eveline van Rijswijk vertellen over hun favoriete kanshebbers. Operatie Market Garden had 75 jaar geleden het einde van de Nederlandse bezetting moeten betekenen, maar lukte helaas niet volledig. De geallieerden slaagden er namelijk niet in om de laatste brug bij Arnhem te veroveren. Dinie Kranen maakte het op 17-jarige leeftijd van dichtbij mee en Jaap Robben dook in de verhalen achter de operatie. Wie regelmatig in de kroeg te vinden is, heeft het nummer Maar Wij Gaan Door van André Hazes vast al eens meegezongen. Vanavond duiken we samen met de zanger de kroeg in en mogen we genieten van deze ultieme meezinger.

Vr 13 september 2019 | 00:52 Beau: o.a. Diederik Jekel

13/09 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Beau: De Ig Nobelprijs is een jaarlijkse parodie op de echte Nobelprijs. Het is een beloning aan wetenschappers die grappige en opmerkelijke onderzoeken uitvoeren...

Herhaling. Vanavond onder andere in Beau: De Ig Nobelprijs is een jaarlijkse parodie op de echte Nobelprijs. Het is een beloning aan wetenschappers die grappige en opmerkelijke onderzoeken uitvoeren die men eerst laat lachen, maar vervolgens aan het denken zet. Wetenschapsjournalisten Diederik Jekel en Eveline van Rijswijk vertellen over hun favoriete kanshebbers. Operatie Market Garden had 75 jaar geleden het einde van de Nederlandse bezetting moeten betekenen, maar lukte helaas niet volledig. De geallieerden slaagden er namelijk niet in om de laatste brug bij Arnhem te veroveren. Dinie Kranen maakte het op 17-jarige leeftijd van dichtbij mee en Jaap Robben dook in de verhalen achter de operatie. Wie regelmatig in de kroeg te vinden is, heeft het nummer Maar Wij Gaan Door van André Hazes vast al eens meegezongen. Vanavond duiken we samen met de zanger de kroeg in en mogen we genieten van deze ultieme meezinger.

Do 12 september 2019 | 09:58 Koffietijd

12/09 - Magazine, Fred van Leer is stylist en presenteert onder andere twee programma's bij TLC. Zo is hij het gezicht van het tweede seizoen van Say Yes To The Dress en is hij vanaf 22 oktober ook te zien bij het...

Fred van Leer is stylist en presenteert onder andere twee programma's bij TLC. Zo is hij het gezicht van het tweede seizoen van Say Yes To The Dress en is hij vanaf 22 oktober ook te zien bij het tweede seizoen van Alles Uit De Kast, waarin hij vrouwen een make-over geeft. Maar we bespreken ook zijn documentaire, een uitverkochte theatershow, twee nieuwe kledinglijnen en... twee filmrollen! Hij speelt namelijk in Huisvrouwen Bestaan Niet 2 en in de horrorfilm House Of No Limits. En als we dan toch bezig zijn, testen we meteen even zijn horrorkennis! Hidde de Brabander is Meester Pattissier en natuurlijk een van onze koffietijdkoks. Hij is te gast om ons te vertellen over zijn grote liefde: chocolade. In zijn allernieuwste boek Chocolaterie deelt hij zijn kennis en inspiratie over een van zijn favoriete onderwerpen: chocolade. Onmisbaar voor de serieuze thuisbakker of (semi)professional die alles over chocolade wil leren. Wij duiken samen met hem in de wereld van chocolade! En als kers op de taart neemt Hidde de volgens hem beste chocolaterier van Nederland mee de keuken in: Dries Michels. Henk-Willem Laan is sinds 1 januari 2017 de directeur van Het Gehandicapte Kind. Als afgestudeerd fiscaal econoom heeft hij een stevige financiële basis. Daarnaast is hij ouder van een kind met een meervoudige beperking. Hij schuift samen met de 11-jarige kindambassadeur Robin en haar moeder Fleur aan. Robin wil er samen met Het Gehandicapte Kind voor zorgen dat geen enkel kind in Nederland meer eenzaam is.

Zo 11 augustus 2019 | 23:05 Nieuw: Bureau Sport - Het WK daklozen 2019

11/08 - Documentaire, Frank Evenblij en Erik Dijkstra volgen in Bureau Sport: Het WK Daklozen 2019 het Nederlandse voetbalteam, bestaande uit dak en thuisloze mannen en vrouwen, op weg naar Het WK Daklozen 2019 (Homeless...

Frank Evenblij en Erik Dijkstra volgen in Bureau Sport: Het WK Daklozen 2019 het Nederlandse voetbalteam, bestaande uit dak- en thuisloze mannen en vrouwen, op weg naar Het WK Daklozen 2019 (Homeless World Cup) in Cardiff. De afleveringen zijjn vier zondagen rond 23:00 uur te zien op NPO 1. Openhartig Het WK duurt van 27 juli t/m 3 augustus en is een jaarlijks voetbalevenement om wereldwijd daklozen te verenigen en een steuntje in de rug te geven. Onderweg naar het evenement vertellen de spelers openhartig over hun situatie en hoe ze hierin verzeild zijn geraakt. Nederlandse team Wat drijft hen en hoe proberen ze alles uit het leven te halen? Frank en Erik volgen het Nederlandse team, onder leiding van bondscoach en ex-profvoetballer René van Rijswijk en zijn assistent Jasper Lamboo, vanaf de allereerste trainingen, tijdens het trainingskamp en tijdens het WK in Wales. Hiddink Het team wordt bijgestaan door grootheden uit de voetballerij als Guus Hiddink en Hans van Breukelen, die het team de kneepjes van het voetbal proberen te leren.

Ma 5 augustus 2019 | 19:00 Start herhalingen: Bed & Breakfast

05/08 - Realityreeks, De komende twee weken wordt Bed & Breakfast elke werkdag om 19:00 uur herhaald op NPO 1, behalve komende vrijdag. Op 13 september gaat het nieuwe seizoen van start. Utrecht Het seizoen begint in...

De komende twee weken wordt Bed & Breakfast elke werkdag om 19:00 uur herhaald op NPO 1, behalve komende vrijdag. Op 13 september gaat het nieuwe seizoen van start. Utrecht Het seizoen begint in Utrecht, waar de b&b-houders logeren in een historisch pand aan de Vecht. In deze voormalige buitenplaats kunnen gasten ervaren hoe rijke stadsbewoners vroeger hun vrije tijd doorbrachten. Amsterdam De tweede b&b bevindt zich in onze hoofdstad. Hier duiken de b&b-collega’s in het verleden van Amsterdam en slapen ze onder straatniveau. Noord-Brabant De aflevering wordt afgesloten in Noord-Brabant, waar de b&b-houders een bezoek brengen aan het plaatselijke klooster. De nacht brengt het gezelschap door in kleurrijke kamers, die door de eigenaresse zijn gedecoreerd en ingericht. Om voedselverspilling tegen te gaan, dienen gasten vóór het ontbijt een keuzelijst in te vullen. Natuurlijk zijn er altijd gasten die dan toch de hele lijst aankruisen.

Wo 26 juni 2019 | 22:55 Docu: Everything must fall

26/06 - Documentaire, De documentaire Everything must fall is een levendige reconstructie van de studentenprotesten op de Wits Universiteit in Johannesburg. Toen de Zuid Afrikaanse regering in 2015 besloot de collegegelden...

De documentaire Everything must fall is een levendige reconstructie van de studentenprotesten op de Wits Universiteit in Johannesburg. Toen de Zuid-Afrikaanse regering in 2015 besloot de collegegelden te verhogen, verzetten de studenten zich daartegen onder de noemer #FeesMustFall. Prominente leiders van de protesten, onder wie activist Shaeera Kalla, vertellen in deze documentaire hoe de aanvankelijk vreedzame demonstratie hard werd neergeslagen toen de universiteit de politiemacht inschakelde. Ook al voor de geplande verhoging van de collegegelden leefden veel van de studenten en laaggeschoolde medewerkers van de Wits Universiteit in armoede. Duizenden, met name zwarte studenten zijn er dagelijks afhankelijk van de voedselbank. Uiteindelijk lukt het de studenten de verhoging van de collegetarieven af te wenden, maar de grotere strijd voor een gelijker en rechtvaardiger Zuid-Afrika is nog niet gestreden.

Zo 16 juni 2019 | 21:10 Quiz: Spuiten en Slikken Sekstest

16/06 - Spelshow, Emma Wortelboer en Jurre Geluk testen op speelse wijze de sekskennis van BN'ers in de studio en de mensen thuis. Ze bespreken de nieuwste sekstrends en duiken in nieuwe werelden, zoals die van een...

Emma Wortelboer en Jurre Geluk testen op speelse wijze de sekskennis van BN'ers in de studio en de mensen thuis. Ze bespreken de nieuwste sekstrends en duiken in nieuwe werelden, zoals die van een penisvergroting. De Spuiten en Slikken Sekstest werd begin mei al uitgezonden op NPO 3. Vanavond is de herhaling te zien. De BN'ers, onder wie zangeres Merol, presentatrice Catherine Keyl en comedian Rick Paul van Mulligen, komen erachter hoe seks nóg bevredigender wordt en delen persoonlijke verhalen over dirty talk en sexy standjes. Kijkers kunnen live meespelen via de NPO3-app. Samen met het panel bekende Nederlanders en het publiek in de studio ontdekken zij in 25 vragen alles over bijzondere seksfeitjes, lichaamstaal, soa's en grenzeloze seks. Bekijk wie alle deelnemende BN'ers zijn op gids.tv/4087/spuiten-en-slikken-sekstest.

Di 28 mei 2019 | 20:30 Terug: Bevallen Met

28/05 - Episode 1, De komende weken duiken opnieuw vier bekende Nederlanders in de wereld van de verloskundigen. Wat wat komt er allemaal kijken bij een bevalling? En wat speelt er zich allemaal af in de uren...

De komende weken duiken opnieuw vier bekende Nederlanders in de wereld van de verloskundigen. Wat wat komt er allemaal kijken bij een bevalling? En wat speelt er zich allemaal af in de uren voorafgaand aan de bevalling? Dat ontdekken Fatima Moreira de Melo, Bobbi Eden, Marly van der Velden en Monica Geuze in het TLC-programma 'Bevallen met...' In het nieuwe seizoen draaien zij mee met het dagelijkse werk en de verschillende diensten van de verloskundigen. Er gaat een wereld voor ze open, zelfs voor de BN'ers die zelf al een keer zijn bevallen.

Vr 24 mei 2019 | 20:35 Midsomer Murders: start seizoen 19 IMDb: 7.8

24/05 - IMDB * 7.8 - Misdaadserie, Vanaf vanavond wordt het negentiende seizoen van de Britse misdaadserie Midsomer Murders uit 2016 uitgezonden op België Eén. Elke vrijdag is om 20:35 uur een nieuwe aflevering te zien. In deze serie...

Vanaf vanavond wordt het negentiende seizoen van de Britse misdaadserie Midsomer Murders uit 2016 uitgezonden op België Eén. Elke vrijdag is om 20:35 uur een nieuwe aflevering te zien. In deze serie wordt detective John Barnaby geconfronteerd met moord en doodslag in Midsomer, een ogenschijnlijk vredig stukje platteland in het Engelse Somerset. In deze eerste aflevering: De avond voor de heropening van spookdorp Little Auburn vindt een uitbundig feest plaats waar drie partijen debatteren over de toekomst van het dorp. Wanneer een van de campagnevoerders later die avond de tocht naar huis niet overleeft, duiken Barnaby en Winter in het verleden van het dorp en iedereen die ermee te maken heeft.

Za 18 mei 2019 | 20:35 Nieuw: The Flatey Enigma IMDb: 5.4

18/05 - IMDB * 5.4 - Thrillerserie, Vanaf vanavond wordt vierdelige de IJslandse thrillerserie The Flatey Enigma uitgezonden op de Vlaamse zender Canvas. Deze zaterdag en op zaterdag 1 juni zijn vanaf 20:35 uur twee afleveringen achter...

Vanaf vanavond wordt vierdelige de IJslandse thrillerserie The Flatey Enigma uitgezonden op de Vlaamse zender Canvas. Deze zaterdag en op zaterdag 1 juni zijn vanaf 20:35 uur twee afleveringen achter elkaar te zien. De serie gaat over de mysterieuze parallel tussen de moord op een Deense handschriftdeskundige en de inhoud van een middeleeuws manuscript, bekend als het Boek van Flatey. Jóhanna keert terug naar IJsland met haar negenjarige zoon nadat ze jarenlang in Parijs gewoond heeft. Ze gaat naar Flatey, om haar vader te begraven, een man die zijn leven heeft gewijd aan het mysterieuze middeleeuwse manuscript Flateyjargátu. Jóhanna wil dat mysterie uitklaren, maar dan duiken er geesten uit haar verleden op.

Ma 6 mei 2019 | 20:25 Quiz: Spuiten en Slikken Sekstest

06/05 - Spelshow, Emma Wortelboer en Jurre Geluk testen op speelse wijze de sekskennis van BN'ers in de studio en de mensen thuis. Ze bespreken de nieuwste sekstrends en duiken in nieuwe werelden, zoals die van een...

Emma Wortelboer en Jurre Geluk testen op speelse wijze de sekskennis van BN'ers in de studio en de mensen thuis. Ze bespreken de nieuwste sekstrends en duiken in nieuwe werelden, zoals die van een penisvergroting. De BN'ers, onder wie zangeres Merol, presentatrice Catherine Keyl en comedian Rick Paul van Mulligen, komen erachter hoe seks nóg bevredigender wordt en delen persoonlijke verhalen over dirty talk en sexy standjes. Kijkers kunnen live meespelen via de NPO3-app. Samen met het panel bekende Nederlanders en het publiek in de studio ontdekken zij in 25 vragen alles over bijzondere seksfeitjes, lichaamstaal, soa’s en grenzeloze seks. Bekijk wie alle deelnemende BN'ers zijn op gids.tv/4087/spuiten-en-slikken-sekstest.

Gisteren 21:00 What Happened to Monday

Gisteren - In een nabije toekomst die wordt geteisterd door overbevolking en hongersnood, is slechts één kind per gezin toegestaan. Illegaal verwekte kinderen worden opgepakt en in een kunstmatige cryoslaap gehouden. Zeven eeneiige zussen worden ...

In een nabije toekomst die wordt geteisterd door overbevolking en hongersnood, is slechts één kind per gezin toegestaan. Illegaal verwekte kinderen worden opgepakt en in een kunstmatige cryoslaap gehouden. Zeven eeneiige zussen worden zo gedwongen onder te duiken en zich voor de buitenwereld voor te doen als één persoon: Karen Settman (Noomi Rapace). Ze zijn naar de dagen van de week vernoemd en elke zus mag naar buiten op de dag van hun naam. Als op een dag Monday plotseling spoorloos verdwijnt, ontstaat er een meedogenloze strijd tussen de zussen en het Child Allocation Bureau.

Eergisteren 19:10 Friends

De bende heeft een verrassingsfeestje georganiseerd voor de jarige Rachel. Totaal onverwacht duiken echter haar gescheiden ouders allebei op. Hoe lossen ze dat probleem zo efficiënt mogelijk op? Chandler heeft het lumineuze idee om het feestje op te splitsen, één voor elke ouder.

Eergisteren 09:55 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Episode 1: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskundigen. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Ma 21 oktober 2019 | 00:30 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 11 - The Curse of the Ninth: Part 1: Deel 1/2. De winnaar van een muziekprijs wordt op gruwelijke wijze vermoord en er wordt een kostbare viool gestolen. Barnaby en Winter duiken diep in een wereld die achtervolgd wordt door een mogelijk dodelijke vloek. 11/12

Zo 20 oktober 2019 | 07:46 Dawn Anna IMDb: 6.9

20/10 - IMDB * 6.9 - Tv-drama, Dawn Anna is een Amerikaanse en Canadese dramafilm uit het jaar 2005. Hoofdrollen worden vertolkt door Debra Winger, Alex Van en Sam Howard. Dawn Anna is een alleenstaande moeder die een moeilijke periode achter de rug heeft. Ze is dan ook dolblij wanneer ze een nieuwe baan bemachtigt en iemand nieuw leert kennen. Wanneer ze echter van de dokter te horen krijgt dat ze aan een ernstige ziekte lijdt, moet ze een zware hersenoperatie ondergaan om te kunnen overleven. Het herstelproces is zwaar en...

Dawn Anna is een Amerikaanse en Canadese dramafilm uit het jaar 2005. Hoofdrollen worden vertolkt door Debra Winger, Alex Van en Sam Howard. Dawn Anna is een alleenstaande moeder die een moeilijke periode achter de rug heeft. Ze is dan ook dolblij wanneer ze een nieuwe baan bemachtigt en iemand nieuw leert kennen. Wanneer ze echter van de dokter te horen krijgt dat ze aan een ernstige ziekte lijdt, moet ze een zware hersenoperatie ondergaan om te kunnen overleven. Het herstelproces is zwaar en erg belastend omdat Dawn al haar motorische functies opnieuw moet leren gebruiken. Ze wordt langzaamaan beter, maar nieuwe problemen duiken op. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/dawn-anna

Za 19 oktober 2019 | 11:25 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Episode 1: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskundigen. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Za 19 oktober 2019 | 10:10 What Happened to Monday

19/10 - In een nabije toekomst die wordt geteisterd door overbevolking en hongersnood, is slechts één kind per gezin toegestaan. Illegaal verwekte kinderen worden opgepakt en in een kunstmatige cryoslaap gehouden. Zeven eeneiige zussen worden zo gedwongen onder te duiken en zich voor de buitenwereld voor te doen als één persoon: Karen Settman (Noomi Rapace). Ze zijn naar de dagen van de week vernoemd en elke zus mag naar buiten op de dag van hun naam. Als op een dag Monday plotseling spoorloos...

In een nabije toekomst die wordt geteisterd door overbevolking en hongersnood, is slechts één kind per gezin toegestaan. Illegaal verwekte kinderen worden opgepakt en in een kunstmatige cryoslaap gehouden. Zeven eeneiige zussen worden zo gedwongen onder te duiken en zich voor de buitenwereld voor te doen als één persoon: Karen Settman (Noomi Rapace). Ze zijn naar de dagen van de week vernoemd en elke zus mag naar buiten op de dag van hun naam. Als op een dag Monday plotseling spoorloos verdwijnt, ontstaat er een meedogenloze strijd tussen de zussen en het Child Allocation Bureau.

Za 19 oktober 2019 | 00:10 What Happened to Monday

19/10 - In een nabije toekomst die wordt geteisterd door overbevolking en hongersnood, is slechts één kind per gezin toegestaan. Illegaal verwekte kinderen worden opgepakt en in een kunstmatige cryoslaap gehouden. Zeven eeneiige zussen worden zo gedwongen onder te duiken en zich voor de buitenwereld voor te doen als één persoon: Karen Settman (Noomi Rapace). Ze zijn naar de dagen van de week vernoemd en elke zus mag naar buiten op de dag van hun naam. Als op een dag Monday plotseling spoorloos...

In een nabije toekomst die wordt geteisterd door overbevolking en hongersnood, is slechts één kind per gezin toegestaan. Illegaal verwekte kinderen worden opgepakt en in een kunstmatige cryoslaap gehouden. Zeven eeneiige zussen worden zo gedwongen onder te duiken en zich voor de buitenwereld voor te doen als één persoon: Karen Settman (Noomi Rapace). Ze zijn naar de dagen van de week vernoemd en elke zus mag naar buiten op de dag van hun naam. Als op een dag Monday plotseling spoorloos verdwijnt, ontstaat er een meedogenloze strijd tussen de zussen en het Child Allocation Bureau.

Vr 18 oktober 2019 | 22:35 What Happened to Monday

18/10 - In een nabije toekomst die wordt geteisterd door overbevolking en hongersnood, is slechts één kind per gezin toegestaan. Illegaal verwekte kinderen worden opgepakt en in een kunstmatige cryoslaap gehouden. Zeven eeneiige zussen worden zo gedwongen onder te duiken en zich voor de buitenwereld voor te doen als één persoon: Karen Settman (Noomi Rapace). Ze zijn naar de dagen van de week vernoemd en elke zus mag naar buiten op de dag van hun naam. Als op een dag Monday plotseling spoorloos...

In een nabije toekomst die wordt geteisterd door overbevolking en hongersnood, is slechts één kind per gezin toegestaan. Illegaal verwekte kinderen worden opgepakt en in een kunstmatige cryoslaap gehouden. Zeven eeneiige zussen worden zo gedwongen onder te duiken en zich voor de buitenwereld voor te doen als één persoon: Karen Settman (Noomi Rapace). Ze zijn naar de dagen van de week vernoemd en elke zus mag naar buiten op de dag van hun naam. Als op een dag Monday plotseling spoorloos verdwijnt, ontstaat er een meedogenloze strijd tussen de zussen en het Child Allocation Bureau.

Do 17 oktober 2019 | 22:45 Galveston

17/10 - New Orleans, 1988. Roy (Ben Foster), een hitman met een geweten en een stevig drankprobleem, krijgt van maffiabaas Stan (Beau Bridges) met opzet een dodelijke missie voorgeschoteld. Maar hij overleeft de valstrik en ontdekt in de nasleep van een schietpartij het tienerhoertje Raquel (Elle Fanning). Ze slaan samen op de vlucht en pikken onderweg haar driejarige zusje Tiffany op. Opgejaagd door de politie en Stans handlangers, duiken ze onder in Galveston, Texas, een plaatsje dat Roy kent uit zijn...

New Orleans, 1988. Roy (Ben Foster), een hitman met een geweten en een stevig drankprobleem, krijgt van maffiabaas Stan (Beau Bridges) met opzet een dodelijke missie voorgeschoteld. Maar hij overleeft de valstrik en ontdekt in de nasleep van een schietpartij het tienerhoertje Raquel (Elle Fanning). Ze slaan samen op de vlucht en pikken onderweg haar driejarige zusje Tiffany op. Opgejaagd door de politie en Stans handlangers, duiken ze onder in Galveston, Texas, een plaatsje dat Roy kent uit zijn mysterieuze verleden. Kan dit geïmproviseerde gezinnetje van misfits alsnog een toekomst opbouwen?

Do 17 oktober 2019 | 16:50 What Happened to Monday

17/10 - In een nabije toekomst die wordt geteisterd door overbevolking en hongersnood, is slechts één kind per gezin toegestaan. Illegaal verwekte kinderen worden opgepakt en in een kunstmatige cryoslaap gehouden. Zeven eeneiige zussen worden zo gedwongen onder te duiken en zich voor de buitenwereld voor te doen als één persoon: Karen Settman (Noomi Rapace). Ze zijn naar de dagen van de week vernoemd en elke zus mag naar buiten op de dag van hun naam. Als op een dag Monday plotseling spoorloos...

In een nabije toekomst die wordt geteisterd door overbevolking en hongersnood, is slechts één kind per gezin toegestaan. Illegaal verwekte kinderen worden opgepakt en in een kunstmatige cryoslaap gehouden. Zeven eeneiige zussen worden zo gedwongen onder te duiken en zich voor de buitenwereld voor te doen als één persoon: Karen Settman (Noomi Rapace). Ze zijn naar de dagen van de week vernoemd en elke zus mag naar buiten op de dag van hun naam. Als op een dag Monday plotseling spoorloos verdwijnt, ontstaat er een meedogenloze strijd tussen de zussen en het Child Allocation Bureau.

Di 15 oktober 2019 | 01:20 Ghost Adventures Specials

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Shanghai Tunnels: Zak, Nick en Aaron duiken diep de muffe Shanghai Tunnels in om de geesten op te delven die spoken in Hobo's Restaurant in Portland, Oregon.

Ma 14 oktober 2019 | 21:00 Galveston

14/10 - New Orleans, 1988. Roy (Ben Foster), een hitman met een geweten en een stevig drankprobleem, krijgt van maffiabaas Stan (Beau Bridges) met opzet een dodelijke missie voorgeschoteld. Maar hij overleeft de valstrik en ontdekt in de nasleep van een schietpartij het tienerhoertje Raquel (Elle Fanning). Ze slaan samen op de vlucht en pikken onderweg haar driejarige zusje Tiffany op. Opgejaagd door de politie en Stans handlangers, duiken ze onder in Galveston, Texas, een plaatsje dat Roy kent uit zijn...

New Orleans, 1988. Roy (Ben Foster), een hitman met een geweten en een stevig drankprobleem, krijgt van maffiabaas Stan (Beau Bridges) met opzet een dodelijke missie voorgeschoteld. Maar hij overleeft de valstrik en ontdekt in de nasleep van een schietpartij het tienerhoertje Raquel (Elle Fanning). Ze slaan samen op de vlucht en pikken onderweg haar driejarige zusje Tiffany op. Opgejaagd door de politie en Stans handlangers, duiken ze onder in Galveston, Texas, een plaatsje dat Roy kent uit zijn mysterieuze verleden. Kan dit geïmproviseerde gezinnetje van misfits alsnog een toekomst opbouwen?

Ma 14 oktober 2019 | 20:20 Ridders van Gelre

De Ridders van Gelre duiken dit najaar in de fascinerende geschiedenis van de grote Gelderse steden en regio's. Hoogleraar Gelderse geschiedenis Dolly Verhoeven is druk bezig met een groot overzichtsboek van de Gelderse historie. In dit Verhaal van Gelderland spelen de Gelderse regio's en steden natuurlijk een belangrijke rol. Ridders Bas Steman en René Arendsen duiken achtereenvolgens in de geschiedenis van Zutphen, het Land van Maas en Waal, Nijmegen, de Betuwe, de Veluwe, de Achterhoek, Apeldoorn, Arnhem, Harderwijk en de Liemers.

Ma 14 oktober 2019 | 14:25 Friends

Seizoen 6 - Aflevering 22 - The One Where Paul's The Man: Terwijl Ross en Elizabeth in het vakantiehuisje van haar familie zitten, duiken Elizabeths vader en Rachel op. Chandler doet alsof hij schrikt wanneer Monica intekent op een trouw-wachtlijst, maar stiekem is hij van plan om haar een aanzoek te doen.

Ma 14 oktober 2019 | 00:55 Naches

Aflevering 12 - Documentairereeks over Joodse Nederlanders. Marie Locher. Marie Locher nam het initiatief voor een historische modeshow met kleding van joodse warenhuizen. We duiken terug in de tijd met de verzameling van Joke van Dijk.

Zo 13 oktober 2019 | 18:00 Alaska State Troopers 7

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Home Invasion Manhunt: In deze aflevering helpen de Troopers bij een familieruzie, pakken ze illegale pelsjagers op, en duiken ze in het ijskoude water van Goose Lake.

Zo 13 oktober 2019 | 16:20 Naches

Aflevering 12 - Documentairereeks over Joodse Nederlanders. Marie Locher. Marie Locher nam het initiatief voor een historische modeshow met kleding van joodse warenhuizen. We duiken terug in de tijd met de verzameling van Joke van Dijk.

Zo 13 oktober 2019 | 12:35 Galveston

13/10 - New Orleans, 1988. Roy (Ben Foster), een hitman met een geweten en een stevig drankprobleem, krijgt van maffiabaas Stan (Beau Bridges) met opzet een dodelijke missie voorgeschoteld. Maar hij overleeft de valstrik en ontdekt in de nasleep van een schietpartij het tienerhoertje Raquel (Elle Fanning). Ze slaan samen op de vlucht en pikken onderweg haar driejarige zusje Tiffany op. Opgejaagd door de politie en Stans handlangers, duiken ze onder in Galveston, Texas, een plaatsje dat Roy kent uit zijn...

New Orleans, 1988. Roy (Ben Foster), een hitman met een geweten en een stevig drankprobleem, krijgt van maffiabaas Stan (Beau Bridges) met opzet een dodelijke missie voorgeschoteld. Maar hij overleeft de valstrik en ontdekt in de nasleep van een schietpartij het tienerhoertje Raquel (Elle Fanning). Ze slaan samen op de vlucht en pikken onderweg haar driejarige zusje Tiffany op. Opgejaagd door de politie en Stans handlangers, duiken ze onder in Galveston, Texas, een plaatsje dat Roy kent uit zijn mysterieuze verleden. Kan dit geïmproviseerde gezinnetje van misfits alsnog een toekomst opbouwen?

Zo 13 oktober 2019 | 06:30 What Happened to Monday

13/10 - In een nabije toekomst die wordt geteisterd door overbevolking en hongersnood, is slechts één kind per gezin toegestaan. Illegaal verwekte kinderen worden opgepakt en in een kunstmatige cryoslaap gehouden. Zeven eeneiige zussen worden zo gedwongen onder te duiken en zich voor de buitenwereld voor te doen als één persoon: Karen Settman (Noomi Rapace). Ze zijn naar de dagen van de week vernoemd en elke zus mag naar buiten op de dag van hun naam. Als op een dag Monday plotseling spoorloos...

In een nabije toekomst die wordt geteisterd door overbevolking en hongersnood, is slechts één kind per gezin toegestaan. Illegaal verwekte kinderen worden opgepakt en in een kunstmatige cryoslaap gehouden. Zeven eeneiige zussen worden zo gedwongen onder te duiken en zich voor de buitenwereld voor te doen als één persoon: Karen Settman (Noomi Rapace). Ze zijn naar de dagen van de week vernoemd en elke zus mag naar buiten op de dag van hun naam. Als op een dag Monday plotseling spoorloos verdwijnt, ontstaat er een meedogenloze strijd tussen de zussen en het Child Allocation Bureau.

Zo 13 oktober 2019 | 02:50 South Park

Seizoen 11 - Aflevering 7 - Night of the Living Homeless : Overal in South Park duiken steeds meer zwervers op die er eten, slapen en om geld bedelen. De jongens doen hun best om het daklozenprobleem voor eens en voor altijd op te lossen.

Za 12 oktober 2019 | 22:55 Friends

Seizoen 6 - Aflevering 22 - The One Where Paul's The Man: Terwijl Ross en Elizabeth in het vakantiehuisje van haar familie zitten, duiken Elizabeths vader en Rachel op. Chandler doet alsof hij schrikt wanneer Monica intekent op een trouw-wachtlijst, maar stiekem is hij van plan om haar een aanzoek te doen.

Za 12 oktober 2019 | 20:30 Galveston

12/10 - New Orleans, 1988. Roy (Ben Foster), een hitman met een geweten en een stevig drankprobleem, krijgt van maffiabaas Stan (Beau Bridges) met opzet een dodelijke missie voorgeschoteld. Maar hij overleeft de valstrik en ontdekt in de nasleep van een schietpartij het tienerhoertje Raquel (Elle Fanning). Ze slaan samen op de vlucht en pikken onderweg haar driejarige zusje Tiffany op. Opgejaagd door de politie en Stans handlangers, duiken ze onder in Galveston, Texas, een plaatsje dat Roy kent uit zijn...

New Orleans, 1988. Roy (Ben Foster), een hitman met een geweten en een stevig drankprobleem, krijgt van maffiabaas Stan (Beau Bridges) met opzet een dodelijke missie voorgeschoteld. Maar hij overleeft de valstrik en ontdekt in de nasleep van een schietpartij het tienerhoertje Raquel (Elle Fanning). Ze slaan samen op de vlucht en pikken onderweg haar driejarige zusje Tiffany op. Opgejaagd door de politie en Stans handlangers, duiken ze onder in Galveston, Texas, een plaatsje dat Roy kent uit zijn mysterieuze verleden. Kan dit geïmproviseerde gezinnetje van misfits alsnog een toekomst opbouwen?

Za 12 oktober 2019 | 19:30 Z Doc: Thuis In De Wereld

Documentaire over 's werelds oudste, nog opererende luchtvaartmaatschappij: KLM. Op 7 oktober 2019 bestaat de luchtvaartmaatschappij 100 jaar. We interviewen diverse mensen binnen het bedrijf, volgen passagiers en cabinepersoneel tijdens een KLM-vlucht en horen hun ervaringen. Daarnaast duiken we in de geschiedenis met unieke beelden uit het rijke KLM-archief.

Za 12 oktober 2019 | 18:00 Kijk uit

Aflevering 41 - Verkeersmagazine. Fietsen in de stad. Kan je met een fiets sneller op het werk geraken dan met een auto? WK-mountainbiker voor studenten Erno McCrae fietst via de Vlaamse fietssnelwegen en het fietsnetwerk van Brussel en doet voor ons de test. Daarna duiken we met de fietsbrigade van de Politie Brussel de grootstad in voor enkele aandachtspunten.

Za 12 oktober 2019 | 17:20 What Happened to Monday

12/10 - In een nabije toekomst die wordt geteisterd door overbevolking en hongersnood, is slechts één kind per gezin toegestaan. Illegaal verwekte kinderen worden opgepakt en in een kunstmatige cryoslaap gehouden. Zeven eeneiige zussen worden zo gedwongen onder te duiken en zich voor de buitenwereld voor te doen als één persoon: Karen Settman (Noomi Rapace). Ze zijn naar de dagen van de week vernoemd en elke zus mag naar buiten op de dag van hun naam. Als op een dag Monday plotseling spoorloos...

In een nabije toekomst die wordt geteisterd door overbevolking en hongersnood, is slechts één kind per gezin toegestaan. Illegaal verwekte kinderen worden opgepakt en in een kunstmatige cryoslaap gehouden. Zeven eeneiige zussen worden zo gedwongen onder te duiken en zich voor de buitenwereld voor te doen als één persoon: Karen Settman (Noomi Rapace). Ze zijn naar de dagen van de week vernoemd en elke zus mag naar buiten op de dag van hun naam. Als op een dag Monday plotseling spoorloos verdwijnt, ontstaat er een meedogenloze strijd tussen de zussen en het Child Allocation Bureau.

Vr 11 oktober 2019 | 20:30 What Happened to Monday

11/10 - In een nabije toekomst die wordt geteisterd door overbevolking en hongersnood, is slechts één kind per gezin toegestaan. Illegaal verwekte kinderen worden opgepakt en in een kunstmatige cryoslaap gehouden. Zeven eeneiige zussen worden zo gedwongen onder te duiken en zich voor de buitenwereld voor te doen als één persoon: Karen Settman (Noomi Rapace). Ze zijn naar de dagen van de week vernoemd en elke zus mag naar buiten op de dag van hun naam. Als op een dag Monday plotseling spoorloos...

In een nabije toekomst die wordt geteisterd door overbevolking en hongersnood, is slechts één kind per gezin toegestaan. Illegaal verwekte kinderen worden opgepakt en in een kunstmatige cryoslaap gehouden. Zeven eeneiige zussen worden zo gedwongen onder te duiken en zich voor de buitenwereld voor te doen als één persoon: Karen Settman (Noomi Rapace). Ze zijn naar de dagen van de week vernoemd en elke zus mag naar buiten op de dag van hun naam. Als op een dag Monday plotseling spoorloos verdwijnt, ontstaat er een meedogenloze strijd tussen de zussen en het Child Allocation Bureau.

Do 10 oktober 2019 | 18:45 Tiger Shark Terror

Tiger Shark Terror: Professionele haaienduiker Eli Martinez en wetenschapper Matthew Smukall duiken in de nachtelijke wereld van Tiger Beach om te onderzoeken of het gedrag van haaien verandert zodra de zon onder gaat. Eerst observeren ze de verschillende eigenschappen waardoor tijgerhaaien zulke uitstekende roofdieren zijn, daarna ze proberen de machtige dieren uit te rusten met een geavanceerd camerasysteem, een moeilijke en gevaarlijke taak waarvoor de haaien in een hypnose-achtige staat van tonische immobiliteit moeten zijn.

Di 8 oktober 2019 | 23:35 Z Doc: Thuis In De Wereld

Documentaire over 's werelds oudste, nog opererende luchtvaartmaatschappij: KLM. Op 7 oktober 2019 bestaat de luchtvaartmaatschappij 100 jaar. We interviewen diverse mensen binnen het bedrijf, volgen passagiers en cabinepersoneel tijdens een KLM-vlucht en horen hun ervaringen. Daarnaast duiken we in de geschiedenis met unieke beelden uit het rijke KLM-archief.

Di 8 oktober 2019 | 23:00 Major Crimes

Seizoen 4 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Hindsight, part 3. Er wordt een nieuw slachtoffer gevonden. Sharon richt haar aandacht op voormalig officier Mark Hickman. Die heeft er een gewoonte van gemaakt om op het verkeerde moment op de verkeerde plaats op te duiken. Bovendien bewaart hij een geheim dat tegelijk een goed moordmotief zou kunnen zijn voor hem of zijn vrouw. De bendeoorlog kent een hoogtepunt met maar liefst drie nieuwe moorden. Tao doet een interessante ontdekking met betrekking tot Peter Goldman, de beruchte advocaat die er zijn levenswerk van heeft gemaakt om te strijden tegen de LAPD.

Ma 7 oktober 2019 | 23:30 Major Crimes

Seizoen 4 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Hindsight, part 2. Sharon en het team worden geconfronteerd met een choquerende ontdekking in een kerk. De band tussen Stephanie en Sanchez wordt steeds sterker. Ze delen een gemeenschappelijk verdriet om iemand die ze verloren hebben. Provenza vertelt Rusty dat Gary, de ex van zijn biologische moeder, op de loop is. De voormalige partner van Tao pusht hem te hard.

Ma 7 oktober 2019 | 22:45 What Happened to Monday

07/10 - In een nabije toekomst die wordt geteisterd door overbevolking en hongersnood, is slechts één kind per gezin toegestaan. Illegaal verwekte kinderen worden opgepakt en in een kunstmatige cryoslaap gehouden. Zeven eeneiige zussen worden zo gedwongen onder te duiken en zich voor de buitenwereld voor te doen als één persoon: Karen Settman (Noomi Rapace). Ze zijn naar de dagen van de week vernoemd en elke zus mag naar buiten op de dag van hun naam. Als op een dag Monday plotseling spoorloos...

In een nabije toekomst die wordt geteisterd door overbevolking en hongersnood, is slechts één kind per gezin toegestaan. Illegaal verwekte kinderen worden opgepakt en in een kunstmatige cryoslaap gehouden. Zeven eeneiige zussen worden zo gedwongen onder te duiken en zich voor de buitenwereld voor te doen als één persoon: Karen Settman (Noomi Rapace). Ze zijn naar de dagen van de week vernoemd en elke zus mag naar buiten op de dag van hun naam. Als op een dag Monday plotseling spoorloos verdwijnt, ontstaat er een meedogenloze strijd tussen de zussen en het Child Allocation Bureau.

Ma 7 oktober 2019 | 22:20 Ridders van Gelre

De Ridders van Gelre duiken dit najaar in de fascinerende geschiedenis van de grote Gelderse steden en regio's. Hoogleraar Gelderse geschiedenis Dolly Verhoeven is druk bezig met een groot overzichtsboek van de Gelderse historie. In dit Verhaal van Gelderland spelen de Gelderse regio's en steden natuurlijk een belangrijke rol. Ridders Bas Steman en René Arendsen duiken achtereenvolgens in de geschiedenis van Zutphen, het Land van Maas en Waal, Nijmegen, de Betuwe, de Veluwe, de Achterhoek, Apeldoorn, Arnhem, Harderwijk en de Liemers.

Ma 7 oktober 2019 | 21:20 Ridders van Gelre

De Ridders van Gelre duiken dit najaar in de fascinerende geschiedenis van de grote Gelderse steden en regio's. Hoogleraar Gelderse geschiedenis Dolly Verhoeven is druk bezig met een groot overzichtsboek van de Gelderse historie. In dit Verhaal van Gelderland spelen de Gelderse regio's en steden natuurlijk een belangrijke rol. Ridders Bas Steman en René Arendsen duiken achtereenvolgens in de geschiedenis van Zutphen, het Land van Maas en Waal, Nijmegen, de Betuwe, de Veluwe, de Achterhoek, Apeldoorn, Arnhem, Harderwijk en de Liemers.

Ma 7 oktober 2019 | 20:30 Z Doc: Thuis In De Wereld

Documentaire over 's werelds oudste, nog opererende luchtvaartmaatschappij: KLM. Op 7 oktober 2019 bestaat de luchtvaartmaatschappij 100 jaar. We interviewen diverse mensen binnen het bedrijf, volgen passagiers en cabinepersoneel tijdens een KLM-vlucht en horen hun ervaringen. Daarnaast duiken we in de geschiedenis met unieke beelden uit het rijke KLM-archief.

Ma 7 oktober 2019 | 20:20 Ridders van Gelre

De Ridders van Gelre duiken dit najaar in de fascinerende geschiedenis van de grote Gelderse steden en regio's. Hoogleraar Gelderse geschiedenis Dolly Verhoeven is druk bezig met een groot overzichtsboek van de Gelderse historie. In dit Verhaal van Gelderland spelen de Gelderse regio's en steden natuurlijk een belangrijke rol. Ridders Bas Steman en René Arendsen duiken achtereenvolgens in de geschiedenis van Zutphen, het Land van Maas en Waal, Nijmegen, de Betuwe, de Veluwe, de Achterhoek, Apeldoorn, Arnhem, Harderwijk en de Liemers.

Ma 7 oktober 2019 | 19:20 Ridders van Gelre

De Ridders van Gelre duiken dit najaar in de fascinerende geschiedenis van de grote Gelderse steden en regio's. Hoogleraar Gelderse geschiedenis Dolly Verhoeven is druk bezig met een groot overzichtsboek van de Gelderse historie. In dit Verhaal van Gelderland spelen de Gelderse regio's en steden natuurlijk een belangrijke rol. Ridders Bas Steman en René Arendsen duiken achtereenvolgens in de geschiedenis van Zutphen, het Land van Maas en Waal, Nijmegen, de Betuwe, de Veluwe, de Achterhoek, Apeldoorn, Arnhem, Harderwijk en de Liemers.

Zo 6 oktober 2019 | 20:45 Around the World in 80 Faiths

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Documentairereeks waarin de anglicaanse dominee Peter Owen-Jones getuige is van 80 geloofsrituelen van over de hele wereld. The Middle East. Peter zet zijn reis verder naar een gebied dat getekend wordt door religieuze twisten. In Israël ontmoet hij Afro-Amerikanen die zich gevestigd hebben in het Heilige Land om te leven volgens de principes van het Oude Testament - met inbegrip van polygamie. In Syrië is hij getuige van draaiende derwisjen, in Samaria van het 3000 jaar oude Paschaoffer. In Noord-Irak bezoekt Pete de oude en obscure sekte van de jezidi's, met hun merkwaardige reputatie van duivelaanbidders. Pete sluit deze aflevering af in Jeruzalem, waar het judaïsme, het christendom en de islam samenkomen. Verhalen over religieuze intolerantie duiken op, maar Petes bezoek eindigt toch met een boodschap van vrede.

Zo 6 oktober 2019 | 10:35 De Buitendienst

Seizoen 7 - Aflevering 170 - Natuurmagazine voor kinderen. Het perfecte konijn. Matthijs en Jonata zoeken een konijn voor in huis. Ze duiken in de wereld van fokkers die zich bezighouden met het maken van de schattigste dieren. Maar deze dieren zijn niet altijd de gelukkigste.

Za 5 oktober 2019 | 21:00 What Happened to Monday

05/10 - In een nabije toekomst die wordt geteisterd door overbevolking en hongersnood, is slechts één kind per gezin toegestaan. Illegaal verwekte kinderen worden opgepakt en in een kunstmatige cryoslaap gehouden. Zeven eeneiige zussen worden zo gedwongen onder te duiken en zich voor de buitenwereld voor te doen als één persoon: Karen Settman (Noomi Rapace). Ze zijn naar de dagen van de week vernoemd en elke zus mag naar buiten op de dag van hun naam. Als op een dag Monday plotseling spoorloos...

In een nabije toekomst die wordt geteisterd door overbevolking en hongersnood, is slechts één kind per gezin toegestaan. Illegaal verwekte kinderen worden opgepakt en in een kunstmatige cryoslaap gehouden. Zeven eeneiige zussen worden zo gedwongen onder te duiken en zich voor de buitenwereld voor te doen als één persoon: Karen Settman (Noomi Rapace). Ze zijn naar de dagen van de week vernoemd en elke zus mag naar buiten op de dag van hun naam. Als op een dag Monday plotseling spoorloos verdwijnt, ontstaat er een meedogenloze strijd tussen de zussen en het Child Allocation Bureau.

Vr 4 oktober 2019 | 21:00 Galveston

04/10 - New Orleans, 1988. Roy (Ben Foster), een hitman met een geweten en een stevig drankprobleem, krijgt van maffiabaas Stan (Beau Bridges) met opzet een dodelijke missie voorgeschoteld. Maar hij overleeft de valstrik en ontdekt in de nasleep van een schietpartij het tienerhoertje Raquel (Elle Fanning). Ze slaan samen op de vlucht en pikken onderweg haar driejarige zusje Tiffany op. Opgejaagd door de politie en Stans handlangers, duiken ze onder in Galveston, Texas, een plaatsje dat Roy kent uit zijn...

New Orleans, 1988. Roy (Ben Foster), een hitman met een geweten en een stevig drankprobleem, krijgt van maffiabaas Stan (Beau Bridges) met opzet een dodelijke missie voorgeschoteld. Maar hij overleeft de valstrik en ontdekt in de nasleep van een schietpartij het tienerhoertje Raquel (Elle Fanning). Ze slaan samen op de vlucht en pikken onderweg haar driejarige zusje Tiffany op. Opgejaagd door de politie en Stans handlangers, duiken ze onder in Galveston, Texas, een plaatsje dat Roy kent uit zijn mysterieuze verleden. Kan dit geïmproviseerde gezinnetje van misfits alsnog een toekomst opbouwen?

Wo 2 oktober 2019 | 19:05 Two and a Half Men

Seizoen 4 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie. Smooth as a Ken Doll. Nu Judith op het punt staat een tweede keer in het huwelijksbootje te stappen, schrijft Alan zijn laatste alimentatiecheque uit. Hij denkt voorgoed verlost te zijn van zijn ex-vrouw, maar dan duiken er plots problemen op tussen Judith en haar toekomstige echtgenoot Herb. De komst van Herbs zus Myra zit daar voor iets tussen. Zij blijkt immers een bloedhekel aan Judith te hebben.

Wo 2 oktober 2019 | 17:15 What Happened to Monday

In een nabije toekomst die wordt geteisterd door overbevolking en hongersnood, is slechts één kind per gezin toegestaan. Illegaal verwekte kinderen worden opgepakt en in een kunstmatige cryoslaap gehouden. Zeven eeneiige zussen worden zo gedwongen onder te duiken en zich voor de buitenwereld voor te doen als één persoon: Karen Settman (Noomi Rapace). Ze zijn naar de dagen van de week vernoemd en elke zus mag naar buiten op de dag van hun naam. Als op een dag Monday plotseling spoorloos verdwijnt, ontstaat er een meedogenloze strijd tussen de zussen en het Child Allocation Bureau.

Zo 29 september 2019 | 14:05 Dawn Anna IMDb: 6.9

29/09 - IMDB * 6.9 - Tv-drama, Dawn Anna is een Amerikaanse en Canadese dramafilm uit het jaar 2005. Hoofdrollen worden vertolkt door Debra Winger, Alex Van en Sam Howard. Dawn Anna is een alleenstaande moeder die een moeilijke periode achter de rug heeft. Ze is dan ook dolblij wanneer ze een nieuwe baan bemachtigt en iemand nieuw leert kennen. Wanneer ze echter van de dokter te horen krijgt dat ze aan een ernstige ziekte lijdt, moet ze een zware hersenoperatie ondergaan om te kunnen overleven. Het herstelproces is zwaar en...

Dawn Anna is een Amerikaanse en Canadese dramafilm uit het jaar 2005. Hoofdrollen worden vertolkt door Debra Winger, Alex Van en Sam Howard. Dawn Anna is een alleenstaande moeder die een moeilijke periode achter de rug heeft. Ze is dan ook dolblij wanneer ze een nieuwe baan bemachtigt en iemand nieuw leert kennen. Wanneer ze echter van de dokter te horen krijgt dat ze aan een ernstige ziekte lijdt, moet ze een zware hersenoperatie ondergaan om te kunnen overleven. Het herstelproces is zwaar en erg belastend omdat Dawn al haar motorische functies opnieuw moet leren gebruiken. Ze wordt langzaamaan beter, maar nieuwe problemen duiken op. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/dawn-anna

Zo 29 september 2019 | 09:45 Gold Divers

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Bigger And Badder: De vondst van goud op de bodem van de Beringzee zorgt voor een nieuwe goudkoorts. Een groep goudzoekers is bereid om met gevaar voor eigen leven het kostbare metaal op te duiken.

Za 28 september 2019 | 13:30 South Park

Seizoen 11 - Aflevering 7 - Night of the Living Homeless : Overal in South Park duiken steeds meer zwervers op die er eten, slapen en om geld bedelen. De jongens doen hun best om het daklozenprobleem voor eens en voor altijd op te lossen.

Vr 27 september 2019 | 16:45 South Park

Seizoen 11 - Aflevering 7 - Night of the Living Homeless : Overal in South Park duiken steeds meer zwervers op die er eten, slapen en om geld bedelen. De jongens doen hun best om het daklozenprobleem voor eens en voor altijd op te lossen.

Vr 27 september 2019 | 11:20 South Park

Seizoen 11 - Aflevering 7 - Night of the Living Homeless : Overal in South Park duiken steeds meer zwervers op die er eten, slapen en om geld bedelen. De jongens doen hun best om het daklozenprobleem voor eens en voor altijd op te lossen.

Di 24 september 2019 | 20:32 Dawn Anna IMDb: 6.9

24/09 - IMDB * 6.9 - Tv-drama, Dawn Anna is een Amerikaanse en Canadese dramafilm uit het jaar 2005. Hoofdrollen worden vertolkt door Debra Winger, Alex Van en Sam Howard. Dawn Anna is een alleenstaande moeder die een moeilijke periode achter de rug heeft. Ze is dan ook dolblij wanneer ze een nieuwe baan bemachtigt en iemand nieuw leert kennen. Wanneer ze echter van de dokter te horen krijgt dat ze aan een ernstige ziekte lijdt, moet ze een zware hersenoperatie ondergaan om te kunnen overleven. Het herstelproces is zwaar en...

Dawn Anna is een Amerikaanse en Canadese dramafilm uit het jaar 2005. Hoofdrollen worden vertolkt door Debra Winger, Alex Van en Sam Howard. Dawn Anna is een alleenstaande moeder die een moeilijke periode achter de rug heeft. Ze is dan ook dolblij wanneer ze een nieuwe baan bemachtigt en iemand nieuw leert kennen. Wanneer ze echter van de dokter te horen krijgt dat ze aan een ernstige ziekte lijdt, moet ze een zware hersenoperatie ondergaan om te kunnen overleven. Het herstelproces is zwaar en erg belastend omdat Dawn al haar motorische functies opnieuw moet leren gebruiken. Ze wordt langzaamaan beter, maar nieuwe problemen duiken op. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/dawn-anna

Zo 22 september 2019 | 10:35 De Buitendienst

Seizoen 7 - Aflevering 170 - Natuurmagazine voor kinderen. Het perfecte konijn. Matthijs en Jonata zoeken een konijn voor in huis. Ze duiken in de wereld van fokkers die zich bezighouden met het maken van de schattigste dieren. Maar deze dieren zijn niet altijd de gelukkigste.

Za 21 september 2019 | 19:00 South Park

Seizoen 11 - Aflevering 7 - Night of the Living Homeless : Overal in South Park duiken steeds meer zwervers op die er eten, slapen en om geld bedelen. De jongens doen hun best om het daklozenprobleem voor eens en voor altijd op te lossen.

Vr 20 september 2019 | 18:00 Flodder

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Komische serie. Gifwolk. Johnnie zit met een partijtje pillen opgescheept. Op hetzelfde moment drijft een gifwolk naar Zonnedael. De politie komt om de wijk te ontruimen, en de Flodders denken dat ze voor de pillen komen en duiken onder.

Do 19 september 2019 | 18:45 Tiger Shark Terror

Tiger Shark Terror: Professionele haaienduiker Eli Martinez en wetenschapper Matthew Smukall duiken in de nachtelijke wereld van Tiger Beach om te onderzoeken of het gedrag van haaien verandert zodra de zon onder gaat. Eerst observeren ze de verschillende eigenschappen waardoor tijgerhaaien zulke uitstekende roofdieren zijn, daarna ze proberen de machtige dieren uit te rusten met een geavanceerd camerasysteem, een moeilijke en gevaarlijke taak waarvoor de haaien in een hypnose-achtige staat van tonische immobiliteit moeten zijn.

Wo 18 september 2019 | 06:45 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 12 - The Curse of the Ninth: Part 2: Deel 2/2. De winnaar van een muziekprijs wordt op gruwelijke wijze vermoord en er wordt een kostbare viool gestolen. Barnaby en Winter duiken diep in een wereld die achtervolgd wordt door een mogelijk dodelijke vloek. 12/12

Wo 18 september 2019 | 06:00 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 11 - The Curse of the Ninth: Part 1: Deel 1/2. De winnaar van een muziekprijs wordt op gruwelijke wijze vermoord en er wordt een kostbare viool gestolen. Barnaby en Winter duiken diep in een wereld die achtervolgd wordt door een mogelijk dodelijke vloek. 11/12

Di 17 september 2019 | 15:10 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 12 - The Curse of the Ninth: Part 2: Deel 2/2. De winnaar van een muziekprijs wordt op gruwelijke wijze vermoord en er wordt een kostbare viool gestolen. Barnaby en Winter duiken diep in een wereld die achtervolgd wordt door een mogelijk dodelijke vloek. 12/12

Di 17 september 2019 | 14:20 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 11 - The Curse of the Ninth: Part 1: Deel 1/2. De winnaar van een muziekprijs wordt op gruwelijke wijze vermoord en er wordt een kostbare viool gestolen. Barnaby en Winter duiken diep in een wereld die achtervolgd wordt door een mogelijk dodelijke vloek. 11/12

Ma 16 september 2019 | 17:45 De Buitendienst

Seizoen 7 - Aflevering 170 - Natuurmagazine voor kinderen. Het perfecte konijn. Matthijs en Jonata zoeken een konijn voor in huis. Ze duiken in de wereld van fokkers die zich bezighouden met het maken van de schattigste dieren. Maar deze dieren zijn niet altijd de gelukkigste.

Zo 15 september 2019 | 09:45 Gold Divers

Seizoen 7 - Aflevering 10 - King Of Nome: De vondst van goud op de bodem van de Beringzee zorgt voor een nieuwe goudkoorts. Een groep goudzoekers is bereid om met gevaar voor eigen leven het kostbare metaal op te duiken.

Wo 11 september 2019 | 18:50 Death in Paradise

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Death at Sea: DI Goodman en zijn team onderzoeken de moord op een rijke filantroop die dood op zijn eigen jacht is gevonden terwijl de enige verdachten op het rif eronder aan het duiken waren. 1/8

Zo 8 september 2019 | 09:45 Gold Divers

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Innovate & Overcome: De vondst van goud op de bodem van de Beringzee zorgt voor een nieuwe goudkoorts. Een groep goudzoekers is bereid om met gevaar voor eigen leven het kostbare metaal op te duiken.

Vr 6 september 2019 | 18:10 The Big Bang Theory

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Amerikaanse komische serie. The Benefactor Factor. Op een benefietgala ontmoet Leonard een oudere maar steenrijke vrouw die Caltech financieel ondersteunt. Hij is stomverbaasd wanneer de vrouw hem voorstelt om met haar de koffer in te duiken, in ruil voor een nieuwe schenking.

Do 5 september 2019 | 20:05 The Big Bang Theory

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Amerikaanse komische serie. The Benefactor Factor. Op een benefietgala ontmoet Leonard een oudere maar steenrijke vrouw die Caltech financieel ondersteunt. Hij is stomverbaasd wanneer de vrouw hem voorstelt om met haar de koffer in te duiken, in ruil voor een nieuwe schenking.

Do 5 september 2019 | 18:10 The Big Bang Theory

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. The Love Car Displacement. De spanningen lopen hoog op wanneer de voltallige bende het weekend samen doorbrengt op een wetenschappelijke conventie.

Wo 4 september 2019 | 20:00 The Big Bang Theory

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. The Love Car Displacement. De spanningen lopen hoog op wanneer de voltallige bende het weekend samen doorbrengt op een wetenschappelijke conventie.

Wo 4 september 2019 | 14:00 Blowing Up History

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Medieval Cathedral Mysteries: Een middeleeuws bouwkundig wonder zou mogelijk de resten van de drie Wijzen uit het Oosten herbergen. Wetenschappers en deskundigen duiken in het mysterie van deze religieuze plek.

Di 3 september 2019 | 21:10 Six

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaanse dramaserie. The Reckoning. Michael en de prins duiken onder. Het team volgt hun spoor en wordt omsingeld door de vijand.

Zo 1 september 2019 | 09:45 Gold Divers

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Closing The Gap: De vondst van goud op de bodem van de Beringzee zorgt voor een nieuwe goudkoorts. Een groep goudzoekers is bereid om met gevaar voor eigen leven het kostbare metaal op te duiken.

Ma 26 augustus 2019 | 01:10 The American

26/08 - The American is een Amerikaanse misdaad en dramafilm uit het jaar 2010. Deze productie is geregisseerd door de Nederlandse regisseur en fotograaf Anton Corbijn. Met in de hoofdrol George Clooney, Thekla Reuten en Violante Placido. Tijdens een opdracht in Zweden ontsnapt de Amerikaanse huurmoordenaar en wapenexpert Jack ternauwernood aan een aanslag door twee andere moordenaars. Na dat incident reist hij naar Rome. Zijn opdrachtgever Pavel stuurt hem door naar een stadje in de Abruzzen om er een...

The American is een Amerikaanse misdaad en dramafilm uit het jaar 2010. Deze productie is geregisseerd door de Nederlandse regisseur en fotograaf Anton Corbijn. Met in de hoofdrol George Clooney, Thekla Reuten en Violante Placido. Tijdens een opdracht in Zweden ontsnapt de Amerikaanse huurmoordenaar en wapenexpert Jack ternauwernood aan een aanslag door twee andere moordenaars. Na dat incident reist hij naar Rome. Zijn opdrachtgever Pavel stuurt hem door naar een stadje in de Abruzzen om er een tijdje onder te duiken, tot het Zweedse probleem is 'opgelost'. Ondertussen moet hij een gesofisticeerd wapen maken voor zijn Belgische collega Mathilde. Jack sluit vriendschap met een plaatselijke priester en begint een relatie met de prostituee Clara. Geleidelijk aan laat hij zijn voorzichtigheid varen en dat komt hem duur te staan. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-american

Zo 25 augustus 2019 | 11:21 Married with Children

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. Nightmare on Al's street. Marcy stelt Al voor om het asfalt op hun oprit opnieuw aan te laten leggen. Ze kent immers twee arbeiders die bereid zijn de klus voor een zacht prijsje te klaren. Al weigert. Volgens hem klinkt het verhaal te mooi om waar te zijn. Wanneer de twee arbeiders diezelfde dag nog aangehouden worden wegens oplichting, wil ze Al zeggen dat hij gelijk had. Peggy steekt daar alsnog een stokje voor, maar dan begint Al plots op te duiken in Marcy's erotische dromen.

Zo 25 augustus 2019 | 09:45 Gold Divers

Aflevering 7 - Every Ounce Counts: De vondst van goud op de bodem van de Beringzee zorgt voor een nieuwe goudkoorts. Een groep goudzoekers is bereid om met gevaar voor eigen leven het kostbare metaal op te duiken.

Zo 25 augustus 2019 | 09:40 Gold Divers

Aflevering 7 - Every Ounce Counts: De vondst van goud op de bodem van de Beringzee zorgt voor een nieuwe goudkoorts. Een groep goudzoekers is bereid om met gevaar voor eigen leven het kostbare metaal op te duiken.

Zo 25 augustus 2019 | 00:00 Cobra 11

Seizoen 19 - Aflevering 2 - Duitse misdaadserie. Revolution (part 2). Semir is fysiek en emotioneel zwaar aangeslagen door zijn scheiding, maar het werk gaat gewoon door. De moordenaar Meinhard ontsnapt uit de gevangenis, omdat hij zijn onschuld wil bewijzen. Vervolgens gijzelt hij een aantal mensen en eist hij dat zijn zaak opnieuw onderzocht wordt. Semir en de gerehabiliteerde agent Alex Brandt duiken in de zaak en komen tot de conclusie dat Meinhard mogelijk de waarheid spreekt.

Za 24 augustus 2019 | 23:52 Cobra 11

Seizoen 19 - Aflevering 2 - Duitse misdaadserie. Revolution (part 2). Semir is fysiek en emotioneel zwaar aangeslagen door zijn scheiding, maar het werk gaat gewoon door. De moordenaar Meinhard ontsnapt uit de gevangenis, omdat hij zijn onschuld wil bewijzen. Vervolgens gijzelt hij een aantal mensen en eist hij dat zijn zaak opnieuw onderzocht wordt. Semir en de gerehabiliteerde agent Alex Brandt duiken in de zaak en komen tot de conclusie dat Meinhard mogelijk de waarheid spreekt.

Wo 21 augustus 2019 | 19:05 Two and a Half Men

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Amerikaanse komische serie. Go Get Mommy's Bra. Jake is helemaal in de ban van het duiken nadat dokter Greg Melnick, de nieuwe vriend van zijn moeder, hem enkele initiaties gaf. Het lijkt goed te klikken tussen Greg en de kleine Jake en Alan moet toegeven dat dit hem eigenlijk wel wat kwetst. Hij krijgt het gevoel dat hij zijn zoon geen luxehobby's kan bieden en voelt zich minderwaardig. Hij besluit zich dan ook uit te sloven om indruk te maken op Jake.

Wo 21 augustus 2019 | 14:15 I Almost Got Away With It

Seizoen 3 - Aflevering 28 - Got a Bad Temper: McClarty wordt gezocht, maar hij doet nauwelijks zijn best om onder te duiken. Hij wil geld, auto's, drugs en vrouwen en gaat tot het uiterste om dat te krijgen.

Di 20 augustus 2019 | 19:05 Two and a Half Men

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. Enjoy Those Garlic Balls. Alan ontdekt dat zijn ex-vrouw Judith een affaire heeft met dokter Melnick, de kinderarts van hun zoon Jake. Charlie geeft hem de raad de relatie aan te moedigen omdat door een eventueel tweede huwelijk Alan haar niet langer alimentatiegeld zou moeten betalen. Terwijl Alan dokter Melnick enkele tips geeft over leven met Judith, zit Charlie opgezadeld met zijn moeder. Hoe hard hij ook probeert, hij slaagt er niet in een conversatie met haar te voeren.

Di 20 augustus 2019 | 14:05 Het Perfecte Plaatje

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Fotografiewedstrijd waarin bekende Nederlanders buiten hun comfortzone treden. Presentator Tijl Beckand reist met de twee finalisten naar het land waar alles uit het leven wordt gehaald: Costa Rica! Hier krijgen ze drie shoots, waaronder een portretshoot met bijna 100-jarigen en natuurlijk duiken ze de adembenemende natuur in op zoek naar de dieren. Na drie waanzinnige en bijzondere opdrachten wordt er na een wekenlange strijd door de jury bepaald wie zich de winnaar van 'Het Perfecte Plaatje' 2018 mag noemen.

Ma 19 augustus 2019 | 17:04 Married with Children

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. Nightmare on Al's street. Marcy stelt Al voor om het asfalt op hun oprit opnieuw aan te laten leggen. Ze kent immers twee arbeiders die bereid zijn de klus voor een zacht prijsje te klaren. Al weigert. Volgens hem klinkt het verhaal te mooi om waar te zijn. Wanneer de twee arbeiders diezelfde dag nog aangehouden worden wegens oplichting, wil ze Al zeggen dat hij gelijk had. Peggy steekt daar alsnog een stokje voor, maar dan begint Al plots op te duiken in Marcy's erotische dromen.

Zo 18 augustus 2019 | 09:45 Gold Divers

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Second Wind: De vondst van goud op de bodem van de Beringzee zorgt voor een nieuwe goudkoorts. Een groep goudzoekers is bereid om met gevaar voor eigen leven het kostbare metaal op te duiken.

Za 17 augustus 2019 | 19:00 Big Cats

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Natuurdocumentaire over de wereld van de grote katachtigen. Katten hebben de planeet veroverd: van de oudste woestijn ter wereld, waar de jongste leeuwentroep van Afrika probeert te overleven, tot de moerasgebieden van Azië, waar viskatten hun welpjes naar een prooi leren te duiken. In de jungle van Centraal-Amerika volgen we een acrobatische margay, een zwangere jaguar en een slechtziende rode lynx. In Zuid-Afrika gaan we op pad met de dodelijke zwartvoetkat en de mysterieuze servaal. En in Mongolië krijgen we de zeldzame pallaskat te zien.

Vr 16 augustus 2019 | 05:00 Science of Stupid 7

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Science of Stupid Aquatics: Deze aflevering draait om water. Dallas Campbell laat met behulp van moderne filmtechnieken zien waarom sommige dieren beter kunnen duiken dan wij en waarom je niet zomaar van een boot moet springen.

Wo 14 augustus 2019 | 06:45 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 12 - The Curse of the Ninth Part 2: Deel 2. De winnaar van een muziekprijs wordt op gruwelijke wijze vermoord en er wordt een kostbare viool gestolen. Barnaby en Winter duiken diep in een wereld die achtervolgd wordt door een mogelijk dodelijke vloek. 12/12

Wo 14 augustus 2019 | 06:00 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 11 - The Curse of the Ninth Part 1: Deel 1. De winnaar van een muziekprijs wordt op gruwelijke wijze vermoord en er wordt een kostbare viool gestolen. Barnaby en Winter duiken diep in een wereld die achtervolgd wordt door een mogelijk dodelijke vloek. 11/12

Di 13 augustus 2019 | 20:00 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 12 - The Curse of the Ninth Part 2: Deel 2. De winnaar van een muziekprijs wordt op gruwelijke wijze vermoord en er wordt een kostbare viool gestolen. Barnaby en Winter duiken diep in een wereld die achtervolgd wordt door een mogelijk dodelijke vloek. 12/12

Di 13 augustus 2019 | 19:00 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 11 - The Curse of the Ninth Part 1: Deel 1. De winnaar van een muziekprijs wordt op gruwelijke wijze vermoord en er wordt een kostbare viool gestolen. Barnaby en Winter duiken diep in een wereld die achtervolgd wordt door een mogelijk dodelijke vloek. 11/12

Ma 12 augustus 2019 | 14:55 South Park

Seizoen 11 - Aflevering 7 - Night of the Living Homeless : Overal in South Park duiken steeds meer zwervers op die er eten, slapen en om geld bedelen. De jongens doen hun best om het daklozenprobleem voor eens en voor altijd op te lossen.

Ma 12 augustus 2019 | 11:15 Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Herhaling. __Frank Evenblij en Erik Dijkstra volgen in Bureau Sport: Het WK Daklozen 2019 het Nederlandse voetbalteam, bestaande uit dak- en thuisloze mannen en vrouwen, op weg naar Het WK Daklozen 2019 (Homeless World Cup) in Cardiff. De afleveringen zijjn vier zondagen rond 23:00 uur te zien op NPO 1.__ __Openhartig__ Het WK duurt van 27 juli t/m 3 augustus en is een jaarlijks voetbalevenement om wereldwijd daklozen te verenigen en een steuntje in de rug te geven. Onderweg naar het evenement vertellen de spelers openhartig over hun situatie en hoe ze hierin verzeild zijn geraakt. __Nederlandse team__ Wat drijft hen en hoe proberen ze alles uit het leven te halen? Frank en Erik volgen het Nederlandse team, onder leiding van bondscoach en ex-profvoetballer René van Rijswijk en zijn assistent Jasper Lamboo, vanaf de allereerste trainingen, tijdens het trainingskamp en tijdens het WK in Wales. __Hiddink__ Het team wordt bijgestaan door grootheden uit de voetballerij als Guus Hiddink en Hans van Breukelen, die het team de kneepjes van het voetbal proberen te leren. :[broadcast:videos](ids:"96035" title:"")

Ma 12 augustus 2019 | 00:00 Gold Divers

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Bigger And Badder: De vondst van goud op de bodem van de Beringzee zorgt voor een nieuwe goudkoorts. Een groep goudzoekers is bereid om met gevaar voor eigen leven het kostbare metaal op te duiken.

Zo 11 augustus 2019 | 12:30 My Little Pony: Equestria Girls - Rainbow Rocks

Animatieserie over kleurrijke pony's. Rainbow Dash, Applejack, Pinkie Pie, Fluttershy en Rarity doen met hun band The Rainbooms mee aan de talentenjacht van Canterlot High School. Op school duiken drie nieuwe meisjes op, die meedoen met hun act The Dazzlings. Hun mysterieuze zang betovert iedereen, maar niet op een goede manier: opeens maakt iedereen ruzie met elkaar. Met de hulp van Sunset Shimmer proberen The Rainbooms The Dazzlings te verslaan en de sfeer op Canterlot te herstellen.

Zo 11 augustus 2019 | 11:20 Gold Divers

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Bigger And Badder: De vondst van goud op de bodem van de Beringzee zorgt voor een nieuwe goudkoorts. Een groep goudzoekers is bereid om met gevaar voor eigen leven het kostbare metaal op te duiken.

Zo 11 augustus 2019 | 09:45 Gold Divers

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Storm Surge: De vondst van goud op de bodem van de Beringzee zorgt voor een nieuwe goudkoorts. Een groep goudzoekers is bereid om met gevaar voor eigen leven het kostbare metaal op te duiken.

Wo 7 augustus 2019 | 19:05 Islands in Time: A Wildlife Odyssey

Aflevering 2 - Natuurdocumentairereeks over de buitengewone fauna en flora op de eilanden in Zuidoost-Azië. Bewitched by the Moon. Welke rol speelt de maan voor de eilanden, want wanneer de zee zich terugtrekt komt de neusaap tevoorschijn en duiken er in de modder krabben op waar de kikkers dan weer achterna gaan. Die worden op hun beurt weer opgejaagd door de mudskippers of amfibische vissen. Die laatste is hier niet het grootste roofdier, want de mudskipper moet dan weer uitkijken voor de makaak of voor de Indische varaan. Vanuit de lucht dreigt er op dit moment ook gevaar voor de vissen en zeeslangen die in het ondiepe water terecht zijn gekomen.

Wo 7 augustus 2019 | 03:25 Black Ink Crew New York

Seizoen 3 - Aflevering 7 - No Leg to Stand On: Nadat ze een paar dagen van de radar zijn geweest, duiken Ceaser en Dutchess eindelijk op in de shop en Donna geeft Ceaser de wind van voren... tot de baas er genoeg van heeft en Donna eraan herinnert wie er de leiding heeft.

Di 6 augustus 2019 | 21:15 Islands in Time: A Wildlife Odyssey

Aflevering 2 - Natuurdocumentairereeks over de buitengewone fauna en flora op de eilanden in Zuidoost-Azië. Bewitched by the Moon. Welke rol speelt de maan voor de eilanden, want wanneer de zee zich terugtrekt komt de neusaap tevoorschijn en duiken er in de modder krabben op waar de kikkers dan weer achterna gaan. Die worden op hun beurt weer opgejaagd door de mudskippers of amfibische vissen. Die laatste is hier niet het grootste roofdier, want de mudskipper moet dan weer uitkijken voor de makaak of voor de Indische varaan. Vanuit de lucht dreigt er op dit moment ook gevaar voor de vissen en zeeslangen die in het ondiepe water terecht zijn gekomen.

Di 6 augustus 2019 | 13:15 Gold Divers

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Bigger And Badder: De vondst van goud op de bodem van de Beringzee zorgt voor een nieuwe goudkoorts. Een groep goudzoekers is bereid om met gevaar voor eigen leven het kostbare metaal op te duiken.

Di 6 augustus 2019 | 10:50 Bed & Breakfast

Herhaling. __De komende twee weken wordt Bed & Breakfast elke werkdag om 19:00 uur herhaald op NPO 1, behalve komende vrijdag. Op 13 september gaat het nieuwe seizoen van start.__ __Utrecht__ Het seizoen begint in Utrecht, waar de b&b-houders logeren in een historisch pand aan de Vecht. In deze voormalige buitenplaats kunnen gasten ervaren hoe rijke stadsbewoners vroeger hun vrije tijd doorbrachten. __Amsterdam__ De tweede b&b bevindt zich in onze hoofdstad. Hier duiken de b&b-collega’s in het verleden van Amsterdam en slapen ze onder straatniveau. __Noord-Brabant__ De aflevering wordt afgesloten in Noord-Brabant, waar de b&b-houders een bezoek brengen aan het plaatselijke klooster. De nacht brengt het gezelschap door in kleurrijke kamers, die door de eigenaresse zijn gedecoreerd en ingericht. Om voedselverspilling tegen te gaan, dienen gasten vóór het ontbijt een keuzelijst in te vullen. Natuurlijk zijn er altijd gasten die dan toch de hele lijst aankruisen. :[broadcast:videos](ids:"85922,9857" title:"")

Di 6 augustus 2019 | 02:50 Gold Divers

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Bigger And Badder: De vondst van goud op de bodem van de Beringzee zorgt voor een nieuwe goudkoorts. Een groep goudzoekers is bereid om met gevaar voor eigen leven het kostbare metaal op te duiken.

Ma 5 augustus 2019 | 21:30 Gold Divers

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Bigger And Badder: De vondst van goud op de bodem van de Beringzee zorgt voor een nieuwe goudkoorts. Een groep goudzoekers is bereid om met gevaar voor eigen leven het kostbare metaal op te duiken.

Ma 5 augustus 2019 | 21:25 Gold Divers

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Bigger And Badder: De vondst van goud op de bodem van de Beringzee zorgt voor een nieuwe goudkoorts. Een groep goudzoekers is bereid om met gevaar voor eigen leven het kostbare metaal op te duiken.

Zo 4 augustus 2019 | 15:38 The Future Is Bright

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Magazine. Licht-wetenschappelijk programma waarin we in de wereld van duurzame techniek en innovatie duiken. Anna Grimbrere en Eric Bouwman kijken met deskundigen naar duurzame innovaties van vandaag de dag. Hebben we het doel van al deze vernieuwingen nog steeds goed voor ogen? Hoe zorgen we ervoor dat duurzame technieken en slimme innovaties bijdragen aan een leefbare planeet?

Zo 4 augustus 2019 | 09:45 Gold Divers

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Over The Line: De vondst van goud op de bodem van de Beringzee zorgt voor een nieuwe goudkoorts. Een groep goudzoekers is bereid om met gevaar voor eigen leven het kostbare metaal op te duiken.

Zo 4 augustus 2019 | 09:40 Gold Divers

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Over The Line: De vondst van goud op de bodem van de Beringzee zorgt voor een nieuwe goudkoorts. Een groep goudzoekers is bereid om met gevaar voor eigen leven het kostbare metaal op te duiken.

Zo 4 augustus 2019 | 02:20 La vie à l'envers IMDb: 6.5

04/08 - IMDB * 6.5 - Drama, Frans drama. Er duiken problemen op bij de familie Demaistre: moeder Francesca, 68 jaar oud, begint wel erg vergeetachtig te worden en weet bij momenten niet meer wat ze doet. Zijn dit gewoon ouderdomsverschijnselen of is er meer aan de hand? Haar drie compleet verschillende dochters Odile, Claire en Julie geven hun eigen interpretatie aan de 'vergeetachtigheid' van hun moeder en ze zien alle drie een andere oplossing. Dit leidt al snel tot conflicten binnen de familie.

Frans drama. Er duiken problemen op bij de familie Demaistre: moeder Francesca, 68 jaar oud, begint wel erg vergeetachtig te worden en weet bij momenten niet meer wat ze doet. Zijn dit gewoon ouderdomsverschijnselen of is er meer aan de hand? Haar drie - compleet verschillende dochters - Odile, Claire en Julie geven hun eigen interpretatie aan de 'vergeetachtigheid' van hun moeder en ze zien alle drie een andere oplossing. Dit leidt al snel tot conflicten binnen de familie.

Wo 31 juli 2019 | 23:20 Empire

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie. Play On. Cookie voelt zich schuldig over haar ruzie met Lucious. Leah zoekt hulp bij Tariq om Anika ten val te brengen, terwijl Jamal en Tory samen de studio in duiken.

Wo 31 juli 2019 | 18:50 Truth or Dare IMDb: 5.2

31/07 - IMDB * 5.2 - Thriller, Een groep studente gaan tijdens de 'spring break' een reisje maken naar Mexico. Een sympathieke gast lokt deze groep mee naar een afgelegen duistere kerk, om daar het spel 'Doen, durven of waarheid' te spelen. Een slecht idee want het spel heeft dodelijke gevolgen. Bovennatuurlijke verschijnselen duiken op die de jongeren achternazitten en hun leven tot een hel maken. Diegenen die een leugen vertellen of een opdracht niet willen uitvoeren worden genadeloos gestraft. De vloek moet worden...

Een groep studente gaan tijdens de 'spring break' een reisje maken naar Mexico. Een sympathieke gast lokt deze groep mee naar een afgelegen duistere kerk, om daar het spel 'Doen, durven of waarheid' te spelen. Een slecht idee want het spel heeft dodelijke gevolgen. Bovennatuurlijke verschijnselen duiken op die de jongeren achternazitten en hun leven tot een hel maken. Diegenen die een leugen vertellen of een opdracht niet willen uitvoeren worden genadeloos gestraft. De vloek moet worden opgeheven, maar hoe? Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/truth-or-dare

Di 30 juli 2019 | 21:50 Blowing Up History

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Medieval Cathedral Mysteries: Een middeleeuws bouwkundig wonder zou mogelijk de resten van de drie Wijzen uit het Oosten herbergen. Wetenschappers en deskundigen duiken in het mysterie van deze religieuze plek.

Ma 29 juli 2019 | 23:30 Expedition Unknown: Megalodon

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Episode 1: Josh Gates gaat in Mexico en Zuid-Afrika samen met paleontologen duiken in wateren waar het wemelt van de haaien om te onderzoeken waarom de megalodon plotseling uitstierf.

Zo 28 juli 2019 | 14:40 Big Hero 6

Issue 188: Go Go en Fred duiken in hun stripboekenkennis voor help.

Zo 28 juli 2019 | 09:45 Gold Divers

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Wild Wild West: De vondst van goud op de bodem van de Beringzee zorgt voor een nieuwe goudkoorts. Een groep goudzoekers is bereid om het kostbare metaal met gevaar voor eigen leven op te duiken.

Zo 28 juli 2019 | 08:40 Truth or Dare IMDb: 5.2

28/07 - IMDB * 5.2 - Thriller, Een groep studente gaan tijdens de 'spring break' een reisje maken naar Mexico. Een sympathieke gast lokt deze groep mee naar een afgelegen duistere kerk, om daar het spel 'Doen, durven of waarheid' te spelen. Een slecht idee want het spel heeft dodelijke gevolgen. Bovennatuurlijke verschijnselen duiken op die de jongeren achternazitten en hun leven tot een hel maken. Diegenen die een leugen vertellen of een opdracht niet willen uitvoeren worden genadeloos gestraft. De vloek moet worden...

Een groep studente gaan tijdens de 'spring break' een reisje maken naar Mexico. Een sympathieke gast lokt deze groep mee naar een afgelegen duistere kerk, om daar het spel 'Doen, durven of waarheid' te spelen. Een slecht idee want het spel heeft dodelijke gevolgen. Bovennatuurlijke verschijnselen duiken op die de jongeren achternazitten en hun leven tot een hel maken. Diegenen die een leugen vertellen of een opdracht niet willen uitvoeren worden genadeloos gestraft. De vloek moet worden opgeheven, maar hoe? Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/truth-or-dare

Za 27 juli 2019 | 23:34 The American IMDb: 6.3

27/07 - IMDB * 6.3 - Actiethriller, The American is een Amerikaanse misdaad en dramafilm uit het jaar 2010. Deze productie is geregisseerd door de Nederlandse regisseur en fotograaf Anton Corbijn. Met in de hoofdrol George Clooney, Thekla Reuten en Violante Placido. Tijdens een opdracht in Zweden ontsnapt de Amerikaanse huurmoordenaar en wapenexpert Jack ternauwernood aan een aanslag door twee andere moordenaars. Na dat incident reist hij naar Rome. Zijn opdrachtgever Pavel stuurt hem door naar een stadje in de Abruzzen om er een...

The American is een Amerikaanse misdaad en dramafilm uit het jaar 2010. Deze productie is geregisseerd door de Nederlandse regisseur en fotograaf Anton Corbijn. Met in de hoofdrol George Clooney, Thekla Reuten en Violante Placido. Tijdens een opdracht in Zweden ontsnapt de Amerikaanse huurmoordenaar en wapenexpert Jack ternauwernood aan een aanslag door twee andere moordenaars. Na dat incident reist hij naar Rome. Zijn opdrachtgever Pavel stuurt hem door naar een stadje in de Abruzzen om er een tijdje onder te duiken, tot het Zweedse probleem is 'opgelost'. Ondertussen moet hij een gesofisticeerd wapen maken voor zijn Belgische collega Mathilde. Jack sluit vriendschap met een plaatselijke priester en begint een relatie met de prostituee Clara. Geleidelijk aan laat hij zijn voorzichtigheid varen en dat komt hem duur te staan. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-american

Vr 26 juli 2019 | 15:50 Bob's Burgers

Seizoen 4 - Aflevering 19 - The Kids Run Away: Louise krijgt bij de tandarts te horen dat ze een gaatje heeft en zet het op een lopen. Als ze besluit bij tante Gail onder te duiken, stuurt Linda Gene en Tina erheen en wedt ze dat Louise het weekend bij haar tante niet volmaakt.

Vr 26 juli 2019 | 14:20 Salvage Dawgs

Seizoen 9 - Aflevering 13 - Marine Salvage: Mike en Robert gaan naar Florida voor lessen in duiken en veiligheid zodat ze ook onder water kunnen werken. Ze duiken oude scheepsonderdelen van de zeebodem op.

Vr 26 juli 2019 | 14:05 Salvage Dawgs

Seizoen 9 - Aflevering 13 - Marine Salvage: Mike en Robert gaan naar Florida voor lessen in duiken en veiligheid zodat ze ook onder water kunnen werken. Ze duiken oude scheepsonderdelen van de zeebodem op.

Za 20 juli 2019 | 23:00 The Devil Speaks

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Killer Confession: Melissa Atkin wordt gekneveld en vermoord aangetroffen in haar huis in Tennessee. Wanneer rechercheurs in haar privéleven duiken, stuiten ze op een belangrijke aanwijzing.

Za 20 juli 2019 | 13:28 Helemaal Gek Van

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Magazine over de populairste plekken in Nederland. Daarnaast laat ze ons de handigste gadgets zien en duiken we in de nieuwste trends op het gebied van beauty, wonen en zorg.

Vr 19 juli 2019 | 00:20 Major Crimes

Seizoen 4 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Hindsight, Part 3. Er wordt een nieuw slachtoffer gevonden. Sharon richt haar aandacht op voormalig officier Mark Hickman. Die heeft er een gewoonte van gemaakt om op het verkeerde moment op te duiken op de verkeerde plaats. Bovendien bewaart hij een geheim dat tegelijk een goed moordmotief zou kunnen zijn voor hem of zijn vrouw. De bendeoorlog kent een hoogtepunt met maar liefst drie nieuwe moorden. Tao doet een interessante ontdekking met betrekking tot Peter Goldman, de beruchte advocaat die er zijn levenswerk van heeft gemaakt om te strijden tegen de LAPD.

Di 16 juli 2019 | 20:30 The Age of Adaline IMDb: 7.2

16/07 - IMDB * 7.2 - Drama, The Age of Adaline is een romantische dramafilm uit het jaar 2015. Deze productie is geregisseerd door Lee Toland Krieger. De hoofdrollen worden vertolkt door Blake Lively, Michiel Huisman en Harrison Ford. De 29 jarige hoofdpersonage Adaline Bowman (Blake Lively) wordt door een wonderlijke speling der natuur niet meer ouder. Dit gaat natuurlijk opvallen, en nadat de FBI bijna Adaline’s grote geheim ontdekt, besluit ze onder te duiken. Door telkens van gedaante te wisselen kan ze zo’n tachtig...

The Age of Adaline is een romantische dramafilm uit het jaar 2015. Deze productie is geregisseerd door Lee Toland Krieger. De hoofdrollen worden vertolkt door Blake Lively, Michiel Huisman en Harrison Ford. De 29-jarige hoofdpersonage Adaline Bowman (Blake Lively) wordt door een wonderlijke speling der natuur niet meer ouder. Dit gaat natuurlijk opvallen, en nadat de FBI bijna Adaline’s grote geheim ontdekt, besluit ze onder te duiken. Door telkens van gedaante te wisselen kan ze zo’n tachtig jaar doorleven - ondanks de aanhoudende sensatiezucht van journalisten en de achterdocht van de machtige FBI. Pas als Adaline de charmante filantroop Ellis Jones (Michiel Huisman) tegen het lijf loopt, kan ze niet langer weglopen. Een rol als oude liefdesvlam van de hoofdpersoon is weggelegd voor Harrison Ford. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-age-of-adaline

Di 16 juli 2019 | 13:25 Death in Paradise

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Death at Sea: DI Goodman en zijn team onderzoeken de moord op een rijke filantroop die dood op zijn eigen jacht is gevonden terwijl de enige verdachten op het rif eronder aan het duiken waren. 1/8

Di 16 juli 2019 | 09:00 Death in Paradise

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Death at Sea: DI Goodman en zijn team onderzoeken de moord op een rijke filantroop die dood op zijn eigen jacht is gevonden terwijl de enige verdachten op het rif eronder aan het duiken waren. 1/8

Ma 15 juli 2019 | 17:55 Death in Paradise

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Death at Sea: DI Goodman en zijn team onderzoeken de moord op een rijke filantroop die dood op zijn eigen jacht is gevonden terwijl de enige verdachten op het rif eronder aan het duiken waren. 1/8

Zo 14 juli 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Check. Het team onderzoekt een reeks moorden die gelijkenissen vertoont met eerdere zaken. Ondertussen duiken twee ex-vrouwen van Gibbs op. Zij willen enkele belangrijke dingen met hem bespreken.

Zo 14 juli 2019 | 16:27 Helemaal Gek Van

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Magazine over de populairste plekken in Nederland. Daarnaast laat ze ons de handigste gadgets zien en duiken we in de nieuwste trends op het gebied van beauty, wonen en zorg.

Zo 14 juli 2019 | 10:10 Gold Divers

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Enter A Titan: Nieuwkomer Ken en zijn 600 ton zware Myrtle Irene zijn een bedreiging voor Shawns plan om een mega-baggermachine te bouwen. En Emily's plan om nog dieper te duiken komt in gevaar.

Zo 14 juli 2019 | 09:40 Gold Divers

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Enter A Titan: Nieuwkomer Ken en zijn 600 ton zware Myrtle Irene zijn een bedreiging voor Shawns plan om een mega-baggermachine te bouwen. En Emily's plan om nog dieper te duiken komt in gevaar.

Za 13 juli 2019 | 23:10 Major Crimes

Seizoen 4 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Hindsight, Part 3. Er wordt een nieuw slachtoffer gevonden. Sharon richt haar aandacht op voormalig officier Mark Hickman. Die heeft er een gewoonte van gemaakt om op het verkeerde moment op te duiken op de verkeerde plaats. Bovendien bewaart hij een geheim dat tegelijk een goed moordmotief zou kunnen zijn voor hem of zijn vrouw. De bendeoorlog kent een hoogtepunt met maar liefst drie nieuwe moorden. Tao doet een interessante ontdekking met betrekking tot Peter Goldman, de beruchte advocaat die er zijn levenswerk van heeft gemaakt om te strijden tegen de LAPD.

Za 13 juli 2019 | 13:30 Helemaal Gek Van

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Magazine over de populairste plekken in Nederland. Daarnaast laat ze ons de handigste gadgets zien en duiken we in de nieuwste trends op het gebied van beauty, wonen en zorg.

Vr 12 juli 2019 | 23:00 Science of Stupid 7

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Aflevering 11: In deze aflevering: de wetenschap achter fiasco's tijdens het beklimmen van een rotswand, salto's doen op wakeboards of in een bak met schuimblokken duiken.

Vr 12 juli 2019 | 17:55 Hunting Hitler

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Reeks waarin wordt onderzocht of Adolf Hitler wel degelijk zelfmoord heeft gepleegd. The Secret Island. Bob en John duiken dieper in verhalen over het Vierde Rijk en sturen een team naar een vermeende testsite in Duitsland en een verlaten eiland in Argentinië, waar na de oorlog kernwapenfaciliteiten zouden zijn geweest die zijn gelinkt aan de nazi's.

Vr 12 juli 2019 | 14:10 Castle

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Anatomy of a Murder. Tijdens een begrafenisplechtigheid wordt in de kist van de overledene een tweede lijk ontdekt. Het gaat om het lichaam van een jonge vrouwelijke arts van County Hospital, waar de dokters regelmatig met elkaar in de koffer duiken. Castles relatie met Gina komt onder druk te staan wanneer zij de banden met Alexis wil aanhalen.

Vr 12 juli 2019 | 12:00 Truth or Dare IMDb: 5.2

12/07 - IMDB * 5.2 - Thriller, Een groep studente gaan tijdens de 'spring break' een reisje maken naar Mexico. Een sympathieke gast lokt deze groep mee naar een afgelegen duistere kerk, om daar het spel 'Doen, durven of waarheid' te spelen. Een slecht idee want het spel heeft dodelijke gevolgen. Bovennatuurlijke verschijnselen duiken op die de jongeren achternazitten en hun leven tot een hel maken. Diegenen die een leugen vertellen of een opdracht niet willen uitvoeren worden genadeloos gestraft. De vloek moet worden...

Een groep studente gaan tijdens de 'spring break' een reisje maken naar Mexico. Een sympathieke gast lokt deze groep mee naar een afgelegen duistere kerk, om daar het spel 'Doen, durven of waarheid' te spelen. Een slecht idee want het spel heeft dodelijke gevolgen. Bovennatuurlijke verschijnselen duiken op die de jongeren achternazitten en hun leven tot een hel maken. Diegenen die een leugen vertellen of een opdracht niet willen uitvoeren worden genadeloos gestraft. De vloek moet worden opgeheven, maar hoe? Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/truth-or-dare

Do 11 juli 2019 | 22:15 Hunting Hitler

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Reeks waarin wordt onderzocht of Adolf Hitler wel degelijk zelfmoord heeft gepleegd. The Secret Island. Bob en John duiken dieper in verhalen over het Vierde Rijk en sturen een team naar een vermeende testsite in Duitsland en een verlaten eiland in Argentinië, waar na de oorlog kernwapenfaciliteiten zouden zijn geweest die zijn gelinkt aan de nazi's.

Di 9 juli 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Check. Het team onderzoekt een reeks moorden die gelijkenissen vertoont met eerdere zaken. Ondertussen duiken twee ex-vrouwen van Gibbs op. Zij willen enkele belangrijke dingen met hem bespreken.

Di 9 juli 2019 | 07:30 Deadliest Catch

Seizoen 13 - Aflevering 1 - A Hillstrand 4th Of July: Johnathan organiseert ter ere van zijn grootvader, die een WOII-veteraan was, een grote vuurwerkshow op het eiland. De schippers duiken in de geschiedenis van Dutch Harbour.

Di 9 juli 2019 | 06:45 Deadliest Catch

Seizoen 13 - Aflevering 1 - A Hillstrand 4th Of July: Johnathan organiseert ter ere van zijn grootvader, die een WOII-veteraan was, een grote vuurwerkshow op het eiland. De schippers duiken in de geschiedenis van Dutch Harbour.

Ma 8 juli 2019 | 09:45 Gold Divers

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Hail Mary: Shawn drijft zichzelf en zijn machines tot het uiterste tijdens zijn zoektocht naar nieuw goud. Op Sledge Island ondervindt Zeke nare bijwerkingen van het duiken in dieper water.

Ma 8 juli 2019 | 09:30 Gold Divers

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Hail Mary: Shawn drijft zichzelf en zijn machines tot het uiterste tijdens zijn zoektocht naar nieuw goud. Op Sledge Island ondervindt Zeke nare bijwerkingen van het duiken in dieper water.

Zo 7 juli 2019 | 17:45 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 12 - The Curse of the Ninth Part 2: Deel 2. De winnaar van een muziekprijs wordt op gruwelijke wijze vermoord en er wordt een kostbare viool gestolen. Barnaby en Winter duiken diep in een wereld die achtervolgd wordt door een mogelijk dodelijke vloek. 12/12

Zo 7 juli 2019 | 17:25 Ink Master

Seizoen 11 - Aflevering 8 - Chalk This Way: De tatoeëerders moeten diep hun verbeelding in duiken om bedrieglijke meesterwerken te maken met stoepkrijt. De Grudge Match om 100.000 dollar en de titel Ink Master gaat verder.

Zo 7 juli 2019 | 16:50 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 11 - The Curse of the Ninth Part 1: Deel 1. De winnaar van een muziekprijs wordt op gruwelijke wijze vermoord en er wordt een kostbare viool gestolen. Barnaby en Winter duiken diep in een wereld die achtervolgd wordt door een mogelijk dodelijke vloek. 11/12

Zo 7 juli 2019 | 16:26 Helemaal Gek Van

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Magazine over de populairste plekken in Nederland. Daarnaast laat ze ons de handigste gadgets zien en duiken we in de nieuwste trends op het gebied van beauty, wonen en zorg.

Zo 7 juli 2019 | 13:30 Friends

Seizoen 6 - Aflevering 22 - The One Where Paul's The Man: Terwijl Ross en Elizabeth in het vakantiehuisje van haar familie zitten, duiken Elizabeths vader en Rachel op. Chandler doet alsof hij schrikt wanneer Monica intekent op een trouw-wachtlijst, maar stiekem is hij van plan om haar een aanzoek te doen.

Za 6 juli 2019 | 23:50 Truth or Dare IMDb: 5.2

06/07 - IMDB * 5.2 - Thriller, Een groep studente gaan tijdens de 'spring break' een reisje maken naar Mexico. Een sympathieke gast lokt deze groep mee naar een afgelegen duistere kerk, om daar het spel 'Doen, durven of waarheid' te spelen. Een slecht idee want het spel heeft dodelijke gevolgen. Bovennatuurlijke verschijnselen duiken op die de jongeren achternazitten en hun leven tot een hel maken. Diegenen die een leugen vertellen of een opdracht niet willen uitvoeren worden genadeloos gestraft. De vloek moet worden...

Een groep studente gaan tijdens de 'spring break' een reisje maken naar Mexico. Een sympathieke gast lokt deze groep mee naar een afgelegen duistere kerk, om daar het spel 'Doen, durven of waarheid' te spelen. Een slecht idee want het spel heeft dodelijke gevolgen. Bovennatuurlijke verschijnselen duiken op die de jongeren achternazitten en hun leven tot een hel maken. Diegenen die een leugen vertellen of een opdracht niet willen uitvoeren worden genadeloos gestraft. De vloek moet worden opgeheven, maar hoe? Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/truth-or-dare

Za 6 juli 2019 | 20:00 The Big Bang Theory

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. Pancake Batter Anomaly. Sheldon heeft griep en raakt in paniek. Leonard weet te ontsnappen aan de hulpbehoevende Sheldon en hij waarschuwt Howard en Rajesh. Ze besluiten onder te duiken totdat hun vriend weer beter is en gaan naar een filmmarathon van 'Planet Of The Apes'. Hierdoor rest er Sheldon niets anders dan de hulp van Penny in te roepen.

Za 6 juli 2019 | 20:00 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 12 - The Curse of the Ninth Part 2: Deel 2. De winnaar van een muziekprijs wordt op gruwelijke wijze vermoord en er wordt een kostbare viool gestolen. Barnaby en Winter duiken diep in een wereld die achtervolgd wordt door een mogelijk dodelijke vloek. 12/12

Za 6 juli 2019 | 19:00 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 11 - The Curse of the Ninth Part 1: Deel 1. De winnaar van een muziekprijs wordt op gruwelijke wijze vermoord en er wordt een kostbare viool gestolen. Barnaby en Winter duiken diep in een wereld die achtervolgd wordt door een mogelijk dodelijke vloek. 11/12

Za 6 juli 2019 | 13:27 Helemaal Gek Van

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Magazine over de populairste plekken in Nederland. Daarnaast laat ze ons de handigste gadgets zien en duiken we in de nieuwste trends op het gebied van beauty, wonen en zorg.

Za 6 juli 2019 | 08:50 Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast IMDb: 7.3

06/07 - IMDB * 7.3 - Tinker Bell and the Legend of the Neverbeast, In dit nieuwe avontuur van TinkerBell duiken we in de oeroude mythe van een mysterieus wezen. Faun, een goede vriendin van TinkerBell, wordt nieuwsgierig als ze het beest in de verte hoort brullen. Als dierenelfje is ze niet bang om de regels te overtreden om een dier in nood te helpen. Maar dit gigantische en merkwaardige beest met zijn gloeiende groene ogen is niet echt welkom in de Elfenvallei. De verkenners elfjes zijn vastbesloten om het mysterieuze wezen te vangen voordat de Elfenvallei...

In dit nieuwe avontuur van TinkerBell duiken we in de oeroude mythe van een mysterieus wezen. Faun, een goede vriendin van TinkerBell, wordt nieuwsgierig als ze het beest in de verte hoort brullen. Als dierenelfje is ze niet bang om de regels te overtreden om een dier in nood te helpen. Maar dit gigantische en merkwaardige beest met zijn gloeiende groene ogen is niet echt welkom in de Elfenvallei. De verkenners elfjes zijn vastbesloten om het mysterieuze wezen te vangen voordat de Elfenvallei eraan gaat. Maar Faun ziet dat de brompot een goed hart heeft. Nu moet ze alleen Tink en de meiden er nog van overtuigen dat ze alles op alles moeten zetten om het Nooitgedachtbeest te redden voordat het te laat is. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/tinker-bell-and-the-legend-of-the-neverbeast

Vr 5 juli 2019 | 15:05 Castle

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Anatomy of a Murder. Tijdens een begrafenisplechtigheid wordt in de kist van de overledene een tweede lijk ontdekt. Het gaat om het lichaam van een jonge vrouwelijke arts van County Hospital, waar de dokters regelmatig met elkaar in de koffer duiken. Castles relatie met Gina komt onder druk te staan wanneer zij de banden met Alexis wil aanhalen.

Wo 3 juli 2019 | 09:45 Gold Divers

Seizoen 5 - Aflevering 24 - Goodbye Nome: Er is nog steeds goud te vinden, maar het kostbare metaal ligt op de bodem van de onberekenbare Beringzee. Moderne goudzoekers zetten alles op het spel om het goud op te duiken.

Wo 3 juli 2019 | 09:30 Gold Divers

Seizoen 5 - Aflevering 24 - Goodbye Nome: Er is nog steeds goud te vinden, maar het kostbare metaal ligt op de bodem van de onberekenbare Beringzee. Moderne goudzoekers zetten alles op het spel om het goud op te duiken.

Di 2 juli 2019 | 13:30 Friends

Seizoen 6 - Aflevering 22 - The One Where Paul's The Man: Terwijl Ross en Elizabeth in het vakantiehuisje van haar familie zitten, duiken Elizabeths vader en Rachel op. Chandler doet alsof hij schrikt wanneer Monica intekent op een trouw-wachtlijst, maar stiekem is hij van plan om haar een aanzoek te doen.

Di 2 juli 2019 | 09:45 Gold Divers

Seizoen 5 - Aflevering 23 - Hello Heartache: Er is nog steeds goud te vinden, maar het kostbare metaal ligt op de bodem van de onberekenbare Beringzee. Moderne goudzoekers zetten alles op het spel om het goud op te duiken.

Di 2 juli 2019 | 09:30 Gold Divers

Seizoen 5 - Aflevering 23 - Hello Heartache: Er is nog steeds goud te vinden, maar het kostbare metaal ligt op de bodem van de onberekenbare Beringzee. Moderne goudzoekers zetten alles op het spel om het goud op te duiken.

Di 2 juli 2019 | 04:30 Gold Rush: White Water

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Dredge Down: De vondst van een goudklompje is veelbelovend. Wanneer Dustin in de gevarenzone gaat duiken, kost een losgeraakt rotsblok hem echter bijna het leven.

Ma 1 juli 2019 | 09:45 Gold Divers

Seizoen 5 - Aflevering 22 - Lady Luck: Er is nog steeds goud te vinden, maar het kostbare metaal ligt op de bodem van de onberekenbare Beringzee. Moderne goudzoekers zetten alles op het spel om het goud op te duiken.

Ma 1 juli 2019 | 09:30 Gold Divers

Seizoen 5 - Aflevering 22 - Lady Luck: Er is nog steeds goud te vinden, maar het kostbare metaal ligt op de bodem van de onberekenbare Beringzee. Moderne goudzoekers zetten alles op het spel om het goud op te duiken.

Ma 1 juli 2019 | 00:00 Gold Rush: White Water

Aflevering 2 - Diving Deeper: Dakota Fred en zijn zoon Dustin zetten hun leven op het spel in de hoop een fortuin aan goud op te duiken uit de bodem van een snelstromende bergrivier in Alaska.

Zo 30 juni 2019 | 22:05 Friends

Seizoen 6 - Aflevering 22 - The One Where Paul's The Man: Terwijl Ross en Elizabeth in het vakantiehuisje van haar familie zitten, duiken Elizabeths vader en Rachel op. Chandler doet alsof hij schrikt wanneer Monica intekent op een trouw-wachtlijst, maar stiekem is hij van plan om haar een aanzoek te doen.

Zo 30 juni 2019 | 21:00 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Aflevering 3: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Zo 30 juni 2019 | 19:30 Tokyayo

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Reportagreeks. Tokyayo: Muziek in de Metropool. In Tokio duiken Pepijn Lanen en Steven van Lummel in de hiphopscene, waar energie en originaliteit onvergetelijke beats en tracks opleveren.

Zo 30 juni 2019 | 16:26 Helemaal Gek Van

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Magazine over de populairste plekken in Nederland. Daarnaast laat ze ons de handigste gadgets zien en duiken we in de nieuwste trends op het gebied van beauty, wonen en zorg.

Zo 30 juni 2019 | 11:05 Gold Rush: White Water

Aflevering 2 - Diving Deeper: Dakota Fred en zijn zoon Dustin zetten hun leven op het spel in de hoop een fortuin aan goud op te duiken uit de bodem van een snelstromende bergrivier in Alaska.

Za 29 juni 2019 | 13:25 Helemaal Gek Van

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Magazine over de populairste plekken in Nederland. Daarnaast laat ze ons de handigste gadgets zien en duiken we in de nieuwste trends op het gebied van beauty, wonen en zorg.

Vr 28 juni 2019 | 20:00 Six

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaanse dramaserie. The Reckoning. Michael en de prins duiken onder. Het team volgt hun spoor en wordt omsingeld door de vijand.

Do 27 juni 2019 | 09:25 Gold Divers

Seizoen 5 - Aflevering 20 - Double Jeopardy: Er heerst goudkoorts, maar het kostbare metaal ligt op de bodem van de onvoorspelbare Beringzee. Slechts weinigen zijn bereid om met gevaar voor eigen leven het goud op te duiken.

Do 27 juni 2019 | 03:30 Lawless Island Alaska Compilations 2

Seizoen 1 - Aflevering 10 - The End of the End: Na een storm helpen Sam en zijn zoon Matt hun buurman zijn gezonken skiff op te duiken. Curly Leach gaat voor het eerst op zoek naar koningszalm.

Di 25 juni 2019 | 11:45 Gold Rush: White Water

Aflevering 2 - Diving Deeper: Dakota Fred en zijn zoon Dustin zetten hun leven op het spel in de hoop een fortuin aan goud op te duiken uit de bodem van een snelstromende bergrivier in Alaska.

Di 25 juni 2019 | 02:40 Gold Rush: White Water

Aflevering 2 - Diving Deeper: Dakota Fred en zijn zoon Dustin zetten hun leven op het spel in de hoop een fortuin aan goud op te duiken uit de bodem van een snelstromende bergrivier in Alaska.

Ma 24 juni 2019 | 23:35 De Roelvinkjes passen op de winkel

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Realityshow waarin de Roelvinkjes letterlijk op iemands winkel of bedrijf passen. De laatste winkel waar De Roelvinkjes op moeten passen is een spannende namelijk de Casa Rosso op de Amsterdamse Wallen. Hier komt de familie erachter wat hard werken is in Amsterdam. Naast het runnen van een erotisch theater moeten ze ook een museum met seksshop draaiende houden. Na werktijd duiken de Roelvinkjes uiteraard het Amsterdamse nachtleven in en zorgen ook nog voor een spetterende verrassing!

Ma 24 juni 2019 | 23:00 Perception

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Caleidoscope. Pierce en Morretti duiken in de virtual reality om een moord op te helderen. Het slachtoffer was een man die dagelijks online multiplayer-videospelletjes speelde.

Ma 24 juni 2019 | 22:30 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Aflevering 4: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Ma 24 juni 2019 | 21:30 Gold Rush: White Water

Aflevering 2 - Diving Deeper: Dakota Fred en zijn zoon Dustin zetten hun leven op het spel in de hoop een fortuin aan goud op te duiken uit de bodem van een snelstromende bergrivier in Alaska.

Ma 24 juni 2019 | 21:25 Gold Rush: White Water

Aflevering 2 - Diving Deeper: Dakota Fred en zijn zoon Dustin zetten hun leven op het spel in de hoop een fortuin aan goud op te duiken uit de bodem van een snelstromende bergrivier in Alaska.

Ma 24 juni 2019 | 04:20 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Aflevering 4: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Zo 23 juni 2019 | 21:00 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Aflevering 4: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Zo 23 juni 2019 | 16:25 Helemaal Gek Van

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Magazine over de populairste plekken in Nederland. Daarnaast laat ze ons de handigste gadgets zien en duiken we in de nieuwste trends op het gebied van beauty, wonen en zorg.

Za 22 juni 2019 | 13:29 Helemaal Gek Van

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Magazine over de populairste plekken in Nederland. Daarnaast laat ze ons de handigste gadgets zien en duiken we in de nieuwste trends op het gebied van beauty, wonen en zorg.

Do 20 juni 2019 | 20:29 48 Hrs. IMDb: 6.9

20/06 - IMDB * 6.9 - Actiekomedie, Met de hulp van de Indiaanse Billy Bear slaagt de gevaarlijke Albert Ganz erin om uit de gevangenis te ontsnappen. Beide gangsters duiken onder in San Francisco om daar hun deel van een vroeger vergaarde buit op te eisen. Nadat twee politiemannen door de gangsters neergeschoten worden in hun hotel, neemt agent Jack Gates de zaak in handen. Hij haalt ex bendelid Reggie voor 48 uur uit de gevangenis om hem bij zijn onderzoek te helpen. Zo begint een zenuwslopende en gevaarlijke jacht in de...

Met de hulp van de Indiaanse Billy Bear slaagt de gevaarlijke Albert Ganz erin om uit de gevangenis te ontsnappen. Beide gangsters duiken onder in San Francisco om daar hun deel van een vroeger vergaarde buit op te eisen. Nadat twee politiemannen door de gangsters neergeschoten worden in hun hotel, neemt agent Jack Gates de zaak in handen. Hij haalt ex-bendelid Reggie voor 48 uur uit de gevangenis om hem bij zijn onderzoek te helpen. Zo begint een zenuwslopende en gevaarlijke jacht in de onderwereld van San Francisco. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/48-hrs

Wo 19 juni 2019 | 17:05 Mr Selfridge

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Britse historische dramaserie. Arthur Crabb kan het niet laten om in de financiën van Whiteleys te duiken en is niet blij met wat hij aantreft. Roger Grove voelt zich te zwak om te blijven werken.

Wo 19 juni 2019 | 15:25 De Roelvinkjes passen op de winkel

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Realityshow waarin de Roelvinkjes letterlijk op iemands winkel of bedrijf passen. De laatste winkel waar De Roelvinkjes op moeten passen is een spannende namelijk de Casa Rosso op de Amsterdamse Wallen. Hier komt de familie erachter wat hard werken is in Amsterdam. Naast het runnen van een erotisch theater moeten ze ook een museum met seksshop draaiende houden. Na werktijd duiken de Roelvinkjes uiteraard het Amsterdamse nachtleven in en zorgen ook nog voor een spetterende verrassing!

Wo 19 juni 2019 | 10:10 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Aflevering 4: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Wo 19 juni 2019 | 00:20 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Aflevering 4: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Di 18 juni 2019 | 20:30 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Aflevering 4: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Di 18 juni 2019 | 20:30 De Roelvinkjes passen op de winkel

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Realityshow waarin de Roelvinkjes letterlijk op iemands winkel of bedrijf passen. De laatste winkel waar De Roelvinkjes op moeten passen is een spannende namelijk de Casa Rosso op de Amsterdamse Wallen. Hier komt de familie erachter wat hard werken is in Amsterdam. Naast het runnen van een erotisch theater moeten ze ook een museum met seksshop draaiende houden. Na werktijd duiken de Roelvinkjes uiteraard het Amsterdamse nachtleven in en zorgen ook nog voor een spetterende verrassing!

Di 18 juni 2019 | 20:10 Invisible Worlds

Seizoen 1 - Aflevering 3 - In the Water: In deze aflevering duiken we in een onzichtbare wereld die je gezien moet hebben om in het bestaan ervan te kunnen geloven.

Ma 17 juni 2019 | 22:30 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Aflevering 3: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Zo 16 juni 2019 | 16:25 Helemaal Gek Van

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Magazine over de populairste plekken in Nederland. Daarnaast laat ze ons de handigste gadgets zien en duiken we in de nieuwste trends op het gebied van beauty, wonen en zorg.

Zo 16 juni 2019 | 08:50 Blowing Up History

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Medieval Cathedral Mysteries: Een middeleeuws bouwkundig wonder zou mogelijk de resten van de drie Wijzen uit het Oosten herbergen. Wetenschappers en deskundigen duiken in het mysterie van deze religieuze plek.

Za 15 juni 2019 | 13:30 Helemaal Gek Van

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Magazine over de populairste plekken in Nederland. Daarnaast laat ze ons de handigste gadgets zien en duiken we in de nieuwste trends op het gebied van beauty, wonen en zorg.

Za 15 juni 2019 | 05:10 Ancient Aliens

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Decoding the Cosmic Egg

Vr 14 juni 2019 | 15:14 Blowing Up History

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Medieval Cathedral Mysteries: Een middeleeuws bouwkundig wonder zou mogelijk de resten van de drie Wijzen uit het Oosten herbergen. Wetenschappers en deskundigen duiken in het mysterie van deze religieuze plek.

Vr 14 juni 2019 | 12:00 Ancient Aliens

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Decoding the Cosmic Egg

Vr 14 juni 2019 | 10:26 Blowing Up History

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Medieval Cathedral Mysteries: Een middeleeuws bouwkundig wonder zou mogelijk de resten van de drie Wijzen uit het Oosten herbergen. Wetenschappers en deskundigen duiken in het mysterie van deze religieuze plek.

Do 13 juni 2019 | 21:50 Blowing Up History

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Medieval Cathedral Mysteries: Een middeleeuws bouwkundig wonder zou mogelijk de resten van de drie Wijzen uit het Oosten herbergen. Wetenschappers en deskundigen duiken in het mysterie van deze religieuze plek.

Do 13 juni 2019 | 13:25 Gold Rush

Seizoen 3 - Aflevering 13 - The Night Shift: De spanningen tussen de ploegen nemen toe als Todd zijn mannen tot het uiterste drijft. Dustin neemt risico's door in het ijzige water van de mijnput naar goud te duiken.

Do 13 juni 2019 | 09:50 South Park

Seizoen 11 - Aflevering 7 - Night of the Living Homeless : Overal in South Park duiken steeds meer zwervers op die er eten, slapen en om geld bedelen. De jongens doen hun best om het daklozenprobleem voor eens en voor altijd op te lossen.

Wo 12 juni 2019 | 14:25 South Park

Seizoen 11 - Aflevering 7 - Night of the Living Homeless : Overal in South Park duiken steeds meer zwervers op die er eten, slapen en om geld bedelen. De jongens doen hun best om het daklozenprobleem voor eens en voor altijd op te lossen.

Wo 12 juni 2019 | 10:10 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Aflevering 3: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Wo 12 juni 2019 | 00:20 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Aflevering 3: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Di 11 juni 2019 | 20:30 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Aflevering 3: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Ma 10 juni 2019 | 22:30 Bevallen Met

Aflevering 2 - Aflevering 2: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Ma 10 juni 2019 | 09:30 Gold Divers

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Golden Dreams: Derek wil weten wat de beste baggermachine in Alaska precies kan en Vernon wil een boot stelen van een oude vijand. Emily's nieuwe rekruut gaat voor het eerst duiken.

Ma 10 juni 2019 | 09:15 Gold Divers

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Golden Dreams: Derek wil weten wat de beste baggermachine in Alaska precies kan en Vernon wil een boot stelen van een oude vijand. Emily's nieuwe rekruut gaat voor het eerst duiken.

Ma 10 juni 2019 | 04:20 Bevallen Met

Aflevering 2 - Aflevering 2: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Zo 9 juni 2019 | 21:00 Bevallen Met

Aflevering 2 - Aflevering 2: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Zo 9 juni 2019 | 16:25 Helemaal Gek Van

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Magazine over de populairste plekken in Nederland. Daarnaast laat ze ons de handigste gadgets zien en duiken we in de nieuwste trends op het gebied van beauty, wonen en zorg.

Za 8 juni 2019 | 17:31 Bisexual Virgins

Documentaire over twee vrouwen die onzeker zijn over hun seksuele identiteit. Tina en Samantha zijn onzeker over hun seksuele identiteit, maar ze zouden ook gewoon 'Bi-curious' kunnen zijn. Om antwoorden te vinden, duiken ze in de biseksuele scène van Toronto.

Vr 7 juni 2019 | 19:05 House of Saud

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Documentairereeks over de Saudische koninklijke familie. Op een cruciaal moment in de geschiedenis duiken we onder in het 'Huis van Saud'. Want wat er in Saudi-Arabië gebeurt, heeft zijn weerslag op de rest van de wereld. Sinds 1932 heeft de onuitputtelijke olierijkdom van het land de Saudische prinsen absolute macht bezorgd in het koninkrijk en een uitzonderlijke bewegingsvrijheid in het buitenland. Iedereen zag hen graag komen en ze kwamen overal mee weg. De groeiende confrontatie met Iran heeft Saudi-Arabië echter naar het hart van de crisis in het Midden-Oosten geleid. Het Huis van Saud wordt meer en meer in vraag gesteld. Maar dan dient zich een nieuwe kroonprins aan die belooft het land te transformeren, corruptie wil aanpakken, gewelddadig extremisme afzweert en sociale hervormingen wil stimuleren.

Vr 7 juni 2019 | 19:05 Huis van Saud

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Documentairereeks over de Saudische koninklijke familie. Op een cruciaal moment in de geschiedenis duiken we onder in het 'Huis van Saud'. Want wat er in Saudi-Arabië gebeurt, heeft zijn weerslag op de rest van de wereld. Sinds 1932 heeft de onuitputtelijke olierijkdom van het land de Saudische prinsen absolute macht bezorgd in het koninkrijk en een uitzonderlijke bewegingsvrijheid in het buitenland. Iedereen zag hen graag komen en ze kwamen overal mee weg. De groeiende confrontatie met Iran heeft Saudi-Arabië echter naar het hart van de crisis in het Midden-Oosten geleid. Het Huis van Saud wordt meer en meer in vraag gesteld. Maar dan dient zich een nieuwe kroonprins aan die belooft het land te transformeren, corruptie wil aanpakken, gewelddadig extremisme afzweert en sociale hervormingen wil stimuleren.

Do 6 juni 2019 | 21:20 House of Saud

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Documentairereeks over de Saudische koninklijke familie. Op een cruciaal moment in de geschiedenis duiken we onder in het 'Huis van Saud'. Want wat er in Saudi-Arabië gebeurt, heeft zijn weerslag op de rest van de wereld. Sinds 1932 heeft de onuitputtelijke olierijkdom van het land de Saudische prinsen absolute macht bezorgd in het koninkrijk en een uitzonderlijke bewegingsvrijheid in het buitenland. Iedereen zag hen graag komen en ze kwamen overal mee weg. De groeiende confrontatie met Iran heeft Saudi-Arabië echter naar het hart van de crisis in het Midden-Oosten geleid. Het Huis van Saud wordt meer en meer in vraag gesteld. Maar dan dient zich een nieuwe kroonprins aan die belooft het land te transformeren, corruptie wil aanpakken, gewelddadig extremisme afzweert en sociale hervormingen wil stimuleren.

Do 6 juni 2019 | 21:20 Huis van Saud

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Documentairereeks over de Saudische koninklijke familie. Op een cruciaal moment in de geschiedenis duiken we onder in het 'Huis van Saud'. Want wat er in Saudi-Arabië gebeurt, heeft zijn weerslag op de rest van de wereld. Sinds 1932 heeft de onuitputtelijke olierijkdom van het land de Saudische prinsen absolute macht bezorgd in het koninkrijk en een uitzonderlijke bewegingsvrijheid in het buitenland. Iedereen zag hen graag komen en ze kwamen overal mee weg. De groeiende confrontatie met Iran heeft Saudi-Arabië echter naar het hart van de crisis in het Midden-Oosten geleid. Het Huis van Saud wordt meer en meer in vraag gesteld. Maar dan dient zich een nieuwe kroonprins aan die belooft het land te transformeren, corruptie wil aanpakken, gewelddadig extremisme afzweert en sociale hervormingen wil stimuleren.

Do 6 juni 2019 | 20:00 Bisexual Virgins

Documentaire over twee vrouwen die onzeker zijn over hun seksuele identiteit. Tina en Samantha zijn onzeker over hun seksuele identiteit, maar ze zouden ook gewoon 'Bi-curious' kunnen zijn. Om antwoorden te vinden, duiken ze in de biseksuele scène van Toronto.

Wo 5 juni 2019 | 21:25 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Requiem. Jack en zijn collega-detectives moeten op zoek naar weduwnaar Ted Jordano en zijn tienerkinderen Nicole en Dylan. Teds zus Louise ontdekte dat er iets niet pluis was toen ze langs hun huis ging en er sporen aantrof van een inbraak en een bloederige schietpartij. Aanvankelijk vrezen de rechercheurs dat Ted zijn gezin heeft omgebracht uit verdriet om het verlies van zijn vrouw en omwille van financiële problemen, maar hun lichamen zijn alledrie spoorloos. Een eerste spoor leidt naar Nicoles vriend Kevin, maar tijdens het verdere onderzoek duiken veel links op met de Albanese maffia.

Wo 5 juni 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Politieserie. De brouwerij. In een familiebrouwerij wordt het lijk van de jongste broer uit de familie teruggevonden in een bierketel. Tegelijkertijd wordt een jonge vrouw neergeschoten op de parking van een nachtclub. Witse moet beide zaken zien op te lossen, maar dan duiken er pistes op die doen uitschijnen dat beide zaken met elkaar te maken hebben.

Wo 5 juni 2019 | 10:10 Bevallen Met

Aflevering 2 - Aflevering 2: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Wo 5 juni 2019 | 00:20 Bevallen Met

Aflevering 2 - Aflevering 2: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Di 4 juni 2019 | 20:30 Bevallen Met

Aflevering 2 - Aflevering 2: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskunde. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Di 4 juni 2019 | 00:35 Ridiculousness

Seizoen 9 - Aflevering 12 - Chanel and Sterling XLIV: In deze gloednieuwe aflevering van Ridiculousness duiken Rob, Chanel en Steelo in Dodelijke Zwembaden, raken ze in Wortelschok en leren ze een belangrijke les: Alles Laat Scheten.

Ma 3 juni 2019 | 22:30 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Episode 1: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskundigen. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Ma 3 juni 2019 | 04:20 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Episode 1: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskundigen. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Zo 2 juni 2019 | 21:00 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Episode 1: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskundigen. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Vr 31 mei 2019 | 22:10 Truth or Dare IMDb: 5.1

31/05 - IMDB * 5.1 - Thriller, Een groep studente gaan tijdens de 'spring break' een reisje maken naar Mexico. Een sympathieke gast lokt deze groep mee naar een afgelegen duistere kerk, om daar het spel 'Doen, durven of waarheid' te spelen. Een slecht idee want het spel heeft dodelijke gevolgen. Bovennatuurlijke verschijnselen duiken op die de jongeren achternazitten en hun leven tot een hel maken. Diegenen die een leugen vertellen of een opdracht niet willen uitvoeren worden genadeloos gestraft. De vloek moet worden...

Een groep studente gaan tijdens de 'spring break' een reisje maken naar Mexico. Een sympathieke gast lokt deze groep mee naar een afgelegen duistere kerk, om daar het spel 'Doen, durven of waarheid' te spelen. Een slecht idee want het spel heeft dodelijke gevolgen. Bovennatuurlijke verschijnselen duiken op die de jongeren achternazitten en hun leven tot een hel maken. Diegenen die een leugen vertellen of een opdracht niet willen uitvoeren worden genadeloos gestraft. De vloek moet worden opgeheven, maar hoe? Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/truth-or-dare

Vr 31 mei 2019 | 20:36 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 2 - Britse misdaadserie. Crime and Punishment. De 'Bleakridge Watch' beschermt de straten van een afgelegen dorp sinds een onopgeloste moord. Wanneer een van de leden wordt teruggevonden in zijn vriezer, blijkt dat de bewoners niet zo veilig zijn als ze dachten. Wanneer Barnaby en Winter dieper in de zaak duiken, ontdekken ze hoe ver sommige mensen willen gaan voor macht.

Do 30 mei 2019 | 16:45 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Requiem. Jack en zijn collega-detectives moeten op zoek naar weduwnaar Ted Jordano en zijn tienerkinderen Nicole en Dylan. Teds zus Louise ontdekte dat er iets niet pluis was toen ze langs hun huis ging en er sporen aantrof van een inbraak en een bloederige schietpartij. Aanvankelijk vrezen de rechercheurs dat Ted zijn gezin heeft omgebracht uit verdriet om het verlies van zijn vrouw en omwille van financiële problemen, maar hun lichamen zijn alledrie spoorloos. Een eerste spoor leidt naar Nicoles vriend Kevin, maar tijdens het verdere onderzoek duiken veel links op met de Albanese maffia.

Wo 29 mei 2019 | 17:40 Without a Trace

Seizoen 4 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Requiem. Jack en zijn collega-detectives moeten op zoek naar weduwnaar Ted Jordano en zijn tienerkinderen Nicole en Dylan. Teds zus Louise ontdekte dat er iets niet pluis was toen ze langs hun huis ging en er sporen aantrof van een inbraak en een bloederige schietpartij. Aanvankelijk vrezen de rechercheurs dat Ted zijn gezin heeft omgebracht uit verdriet om het verlies van zijn vrouw en omwille van financiële problemen, maar hun lichamen zijn alledrie spoorloos. Een eerste spoor leidt naar Nicoles vriend Kevin, maar tijdens het verdere onderzoek duiken veel links op met de Albanese maffia.

Wo 29 mei 2019 | 09:55 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Episode 1: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskundigen. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Wo 29 mei 2019 | 00:30 Bevallen Met

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Episode 1: Vier BN'ers duiken in de wereld van de verloskundigen. Het zijn spannende dagen, met als beloning de geboorte van een nieuw wonder.

Di 28 mei 2019 | 14:55 Kosmoo

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Avontuurlijke jeugdserie van Studio 100. Zorgeloze vakantie. De familie Williams gaat een weekend naar de Ardennen. Niet lang na hun aankomst duiken er twee mannen op met een onduidelijk verhaal. Robbe voelt meteen dat er iets niet klopt...

Di 28 mei 2019 | 09:59 Koffietijd

Met de zomervakantie in zicht, besteden we aandacht aan Nationaal Fonds Kinderhulp. Het fonds zet zich in voor de ruim 300.000 kinderen in Nederland die in armoede opgroeien en niet op vakantie of een dagje uit kunnen. Er worden daarom ook dit jaar weer kinderen blij gemaakt met een zomerpretpakket. Presentatrice Gallyon van Vessem schuift aan als ambassadeur van het fonds. Bobbi Eden en Fatima Moreira de Melo zijn vanaf dinsdag 28 mei te zien in het programma Bevallen met... op TLC en zijn hiervoor te gast bij Koffietijd. Samen met Monica Geuze en Marly van der Velden duiken zij in de wereld van de verloskundigen. Altijd al eens in de portemonnee van de buren willen gluren? Viktor Brand doorbreekt in Hoeveel ben je waard? het taboe op praten over geld. In een nieuw seizoen van Hoeveel ben je waard? kijkt Viktor Brand in het huishoudboekje van uiteenlopende gezinnen. Na een inschatting door de deelnemers zelf worden alle kosten en inkomsten doorgespit, het huis getaxeerd en de hele inboedel op waarde geschat. Patrick schuift weer aan om ons op de hoogte te houden van het laatste entertainmentnieuws. Met deze aflevering: het derde seizoen van The Handmaid’s Tale en de Disney verfilmingen van Dumbo, Aladin en The Lion King

Zo 26 mei 2019 | 23:30 Ghost Adventures

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Shanghai Tunnels: Zak, Nick en Aaron duiken diep de muffe Shanghai Tunnels in om de geesten op te delven die spoken in Hobo's Restaurant in Portland, Oregon.

Zo 26 mei 2019 | 12:33 Bisexual Virgins

Documentaire over twee vrouwen die onzeker zijn over hun seksuele identiteit. Tina en Samantha zijn onzeker over hun seksuele identiteit, maar ze zouden ook gewoon 'Bi-curious' kunnen zijn. Om antwoorden te vinden, duiken ze in de biseksuele scène van Toronto.

Do 23 mei 2019 | 14:10 Truth or Dare IMDb: 5.1

23/05 - IMDB * 5.1 - Thriller, Een groep studente gaan tijdens de 'spring break' een reisje maken naar Mexico. Een sympathieke gast lokt deze groep mee naar een afgelegen duistere kerk, om daar het spel 'Doen, durven of waarheid' te spelen. Een slecht idee want het spel heeft dodelijke gevolgen. Bovennatuurlijke verschijnselen duiken op die de jongeren achternazitten en hun leven tot een hel maken. Diegenen die een leugen vertellen of een opdracht niet willen uitvoeren worden genadeloos gestraft. De vloek moet worden...

Een groep studente gaan tijdens de 'spring break' een reisje maken naar Mexico. Een sympathieke gast lokt deze groep mee naar een afgelegen duistere kerk, om daar het spel 'Doen, durven of waarheid' te spelen. Een slecht idee want het spel heeft dodelijke gevolgen. Bovennatuurlijke verschijnselen duiken op die de jongeren achternazitten en hun leven tot een hel maken. Diegenen die een leugen vertellen of een opdracht niet willen uitvoeren worden genadeloos gestraft. De vloek moet worden opgeheven, maar hoe? Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/truth-or-dare

Di 21 mei 2019 | 20:33 Dawn Anna IMDb: 7.0

21/05 - IMDB * 7.0 - Tv-drama, Dawn Anna is een Amerikaanse en Canadese dramafilm uit het jaar 2005. Hoofdrollen worden vertolkt door Debra Winger, Alex Van en Sam Howard. Dawn Anna is een alleenstaande moeder die een moeilijke periode achter de rug heeft. Ze is dan ook dolblij wanneer ze een nieuwe baan bemachtigt en iemand nieuw leert kennen. Wanneer ze echter van de dokter te horen krijgt dat ze aan een ernstige ziekte lijdt, moet ze een zware hersenoperatie ondergaan om te kunnen overleven. Het herstelproces is zwaar en...

Dawn Anna is een Amerikaanse en Canadese dramafilm uit het jaar 2005. Hoofdrollen worden vertolkt door Debra Winger, Alex Van en Sam Howard. Dawn Anna is een alleenstaande moeder die een moeilijke periode achter de rug heeft. Ze is dan ook dolblij wanneer ze een nieuwe baan bemachtigt en iemand nieuw leert kennen. Wanneer ze echter van de dokter te horen krijgt dat ze aan een ernstige ziekte lijdt, moet ze een zware hersenoperatie ondergaan om te kunnen overleven. Het herstelproces is zwaar en erg belastend omdat Dawn al haar motorische functies opnieuw moet leren gebruiken. Ze wordt langzaamaan beter, maar nieuwe problemen duiken op. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/dawn-anna

Di 21 mei 2019 | 18:40 Het Klokhuis

Seizoen 32 - Aflevering 4113 - Informatief jongerenmagazine (2018). Nationaal Park Oosterschelde. Janouk gaat op expeditie in het grootste en natste Nationale Park van Nederland: Oosterschelde. Ze gaat daar snorkelen en duiken, en gaat op zoek naar zeepaardjes en sepia's.

Zo 19 mei 2019 | 18:00 Science of Stupid 7

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Science of Stupid Aquatics: Deze aflevering draait om water. Dallas Campbell laat met behulp van moderne filmtechnieken zien waarom sommige dieren beter kunnen duiken dan wij en waarom je niet zomaar van een boot moet springen.

Za 18 mei 2019 | 18:00 Kijk uit

Aflevering 21 - Verkeersmagazine. Veilig door de tunnels. Vijftig jaar geleden reden de eerste auto's door de Kennedytunnel. Ondertussen passeren er op een gewone werkdag zo maar eventjes 160.000 voertuigen. Het Vlaams Verkeerscentrum volgt dag en nacht het verkeer op de Vlaamse autosnelwegen en kan bij incidenten in de tunnels zelfs evacuatie-instructies geven via je autoradio. 'Kijk Uit' bezoekt het verkeerscentrum en toont wat je in de tunnels moet doen bij pech, een ongeval of brand.

Vr 17 mei 2019 | 01:38 Bisexual Virgins

Documentaire over twee vrouwen die onzeker zijn over hun seksuele identiteit. Tina en Samantha zijn onzeker over hun seksuele identiteit, maar ze zouden ook gewoon 'Bi-curious' kunnen zijn. Om antwoorden te vinden, duiken ze in de biseksuele scène van Toronto.

Vr 17 mei 2019 | 00:00 Racing Extinction

Documentaire over het uitsterven van diersoorten door toedoen van de mens. Louie Psihoyos en zijn team duiken in de verborgen wereld van bedreigde diersoorten. Ze reizen de wereld rond om de meest gevaarlijke zwarte markten te infiltreren. Er wordt een verband gelegd tussen de uitstoot van koolstof en bedreigde diersoorten.

Do 16 mei 2019 | 16:00 The Story of Cats

Aflevering 3 - Documentairereeks over de typische eigenschappen van katten. Super Cats. Van katten wordt gezegd dat ze water verafschuwen, naar warmte hunkeren en alleen maar vlees eten. Maar in deze documentaire maken we kennis met de superkatten, de wilde katten die alle regels met de pootjes treden: van jaguars die kunnen duiken tot tijgers die temperaturen tot min veertig kunnen trotseren. We ontmoeten ook de kleinste kat ter wereld en een levensechte Garfield en in de heuvels van Hollywood gaan we op zoek naar poema's. Al snel wordt duidelijk dat de kat een enorm veelzijdig dier is dat zich overal ter wereld thuis voelt.

Wo 15 mei 2019 | 17:15 Witse

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Politieserie. De val (deel 2). Pauwels wordt neergeschoten en Witse krijgt de schuld in de schoenen geschoven. Hij kan de politie nog net ontwijken en neemt onderzoeksrechter Hauspie gevangen. Die werd gechanteerd door Pauwels en beweert niets met de moorden te maken te hebben. Witse moet weer op de loop voor de politie. Dimi van zijn kant wordt betrapt door Van Deun terwijl hij Witse probeert te helpen, maar overtuigt Van Deun ervan om hem en Witse een kans te geven ...

Di 14 mei 2019 | 23:35 The Art of More

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie (2015). Whodunnit?. Een veiling van rockmemorabilia dreigt in gevaar te komen wanneer een kunstvoorwerp van Pete Townshend wordt gestolen. In New York duiken er nog twee smokkelaars op uit Grahams verleden. Ze proberen hem opnieuw aan het smokkelen te krijgen. Roxanna Whitman, Grahams rivale, weet een onschatbare kunstcollectie op de kop te tikken, maar dan ontdekt ze dat niet alles is wat het lijkt.

Ma 13 mei 2019 | 19:15 Tokyayo

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Reportagreeks. Tokyayo: Muziek in de Metropool. In Tokio duiken Pepijn Lanen en Steven van Lummel in de hiphopscene, waar energie en originaliteit onvergetelijke beats en tracks opleveren.

Ma 13 mei 2019 | 03:25 Black Ink Crew New York

Seizoen 3 - Aflevering 7 - No Leg to Stand On: Nadat ze een paar dagen van de radar zijn geweest, duiken Ceaser en Dutchess eindelijk op in de shop en Donna geeft Ceaser de wind van voren... tot de baas er genoeg van heeft en Donna eraan herinnert wie er de leiding heeft.

Zo 12 mei 2019 | 12:35 Bisexual Virgins

Documentaire over twee vrouwen die onzeker zijn over hun seksuele identiteit. Tina en Samantha zijn onzeker over hun seksuele identiteit, maar ze zouden ook gewoon 'Bi-curious' kunnen zijn. Om antwoorden te vinden, duiken ze in de biseksuele scène van Toronto.

Zo 12 mei 2019 | 12:31 The Future Is Bright

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Magazine. Licht-wetenschappelijk programma waarin we in de wereld van duurzame techniek en innovatie duiken. Anna Grimbrere en Eric Bouwman kijken met deskundigen naar duurzame innovaties van vandaag de dag. Hebben we het doel van al deze vernieuwingen nog steeds goed voor ogen? Hoe zorgen we ervoor dat duurzame technieken en slimme innovaties bijdragen aan een leefbare planeet?

Zo 12 mei 2019 | 07:55 The Little Hours IMDb: 5.8

12/05 - IMDB * 5.8 - Komedie, De nonnen Alessandra, Fernanda en Genevra leiden een eenvoudig bestaan in hun klooster. Met regelmaat van de klok schelden ze de boer, werkzaam op het terrein, uit tot hij het niet langer verdraagt en wegvlucht. Hierop neemt eerwaarde Tommasso de nieuwe knecht Massetto aan. Deze is een viriele jonge dienaar die gedwongen wordt onder te duiken. Om enige verleiding bij de zusters te ontmoedigen moet hij zich voordoen als een doofstomme. Massetto worstelt met het handhaven van deze leugen als het...

De nonnen Alessandra, Fernanda en Genevra leiden een eenvoudig bestaan in hun klooster. Met regelmaat van de klok schelden ze de boer, werkzaam op het terrein, uit tot hij het niet langer verdraagt en wegvlucht. Hierop neemt eerwaarde Tommasso de nieuwe knecht Massetto aan. Deze is een viriele jonge dienaar die gedwongen wordt onder te duiken. Om enige verleiding bij de zusters te ontmoedigen moet hij zich voordoen als een doofstomme. Massetto worstelt met het handhaven van deze leugen als het onderdrukte nonnenklooster uitbarst in een wervelwind van seksualiteit, drugsmisbruik en feestvreugde. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-little-hours

Zo 12 mei 2019 | 00:35 Vice Guide to Film

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Filmmagazine. New Trans Cinema. Gesprekken met grote trans-filmmakers die de geschiedenis onderzoeken van transgendervertegenwoordiging. Ze duiken in de hedendaagse meest gewaagde, hilarische en oprechte transfilms.

Vr 10 mei 2019 | 09:50 Gold Divers

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Mr Gold & The New Kid: In de bodem van de onvoorspelbare Beringzee zit goud. Sommigen hebben er alles voor over om het op te duiken, maar fouten kunnen ernstige of zelfs dodelijke gevolgen hebben.

Vr 10 mei 2019 | 09:30 Gold Divers

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Mr Gold & The New Kid: In de bodem van de onvoorspelbare Beringzee zit goud. Sommigen hebben er alles voor over om het op te duiken, maar fouten kunnen ernstige of zelfs dodelijke gevolgen hebben.

Do 9 mei 2019 | 22:40 Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous IMDb: 5.1

09/05 - IMDB * 5.1 - Misdaadkomedie, Sinds FBI agente Gracie Hart (Sandra Bullock) undercover ging bij een missverkiezing, is ze een ware beroemdheid geworden. In plaats van achter de boeven aanrennen, rent ze nu heen en weer van haarsalon naar talkshow om haar boek te promoten. De FBI ziet haar als het nieuwe en aantrekkelijke boegbeeld van de organisatie. Maar wanneer haar goede vrienden Cheryl en Stan worden ontvoerd, kunnen ze Gracie niet weerhouden om opnieuw in de verkleedkist te duiken. En hoewel ze niet erg goed op kan...

Sinds FBI agente Gracie Hart (Sandra Bullock) undercover ging bij een missverkiezing, is ze een ware beroemdheid geworden. In plaats van achter de boeven aanrennen, rent ze nu heen en weer van haarsalon naar talkshow om haar boek te promoten. De FBI ziet haar als het nieuwe en aantrekkelijke boegbeeld van de organisatie. Maar wanneer haar goede vrienden Cheryl en Stan worden ontvoerd, kunnen ze Gracie niet weerhouden om opnieuw in de verkleedkist te duiken. En hoewel ze niet erg goed op kan schieten met haar vrouwelijke collega Sam, gaan ze samen undercover in de bruisende show-stad Las Vegas. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/miss-congeniality-2-armed-and-fabulous

Do 9 mei 2019 | 20:55 Bisexual Virgins

Documentaire over twee vrouwen die onzeker zijn over hun seksuele identiteit. Tina en Samantha zijn onzeker over hun seksuele identiteit, maar ze zouden ook gewoon 'Bi-curious' kunnen zijn. Om antwoorden te vinden, duiken ze in de biseksuele scène van Toronto.

Wo 8 mei 2019 | 09:15 2Doc: Gerrit van der Veen

Herhaling. In deze 2Doc-documentaire duikt Gerrit Jan Wolffensperger in het verleden van zijn vader Gerrit van der Veen. Zijn vader was kunstenaar en verzetsman tijdens de Tweede Wereldoorlog. Gerrit Jan Wolffensperger (74 jaar) is fotograaf, jurist en oud-politicus. En hij is geboren gedurende de Tweede Wereldoorlog. Zijn vader is Gerrit Jan van der Veen (1902-1944): leidende figuur in het kunstenaarsverzet. Er zijn straten naar Van der Veen vernoemd, er is veel over hem geschreven en hij richtte de Persoonsbewijzencentrale op. Ook pleegde hij met zijn verzetsvrienden overvallen op het Amsterdamse Bevolkingsregister, op de Landsdrukkerij in Den Haag en ook op het Huis van Bewaring aan de Weteringsschans. Maar in oorsprong is Gerrit van der Veen kunstenaar. Gerrit van der Veen werd gefusilleerd, twee maanden voordat zoon Gerrit Jan geboren werd. Voor Gerrit Jan was zijn vader geen mens, maar een mythe. Daarom gaat hij in de documentaire onderzoeken wie zijn vader eigenlijk is en was: de man die hij nooit gekend heeft. In de documentaire vertelt Gerrit Jan Wolffensperger de geschiedenis van zijn vader Gerrit van der Veen door onder meer in de briefcorrespondentie tussen zijn vader en moeder te duiken, en spreekt hij met familieleden over het verleden van zijn vader, gaat hij naar het voormalig atelier van zijn vader, het Stadsarchief in Amsterdam en bezoekt hij de Eerebegraafplaats in de Kennemerduinen, als ook de plek waar Gerrit van der Veen - en vele andere verzetslieden - ter dood zijn gebracht tijdens de oorlog.

Zo 5 mei 2019 | 12:28 The Future Is Bright

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Magazine. Licht-wetenschappelijk programma waarin we in de wereld van duurzame techniek en innovatie duiken. Anna Grimbrere en Eric Bouwman kijken met deskundigen naar duurzame innovaties van vandaag de dag. Hebben we het doel van al deze vernieuwingen nog steeds goed voor ogen? Hoe zorgen we ervoor dat duurzame technieken en slimme innovaties bijdragen aan een leefbare planeet?

Za 4 mei 2019 | 19:05 2Doc: Gerrit van der Veen

In deze 2Doc-documentaire duikt Gerrit Jan Wolffensperger in het verleden van zijn vader Gerrit van der Veen. Zijn vader was kunstenaar en verzetsman tijdens de Tweede Wereldoorlog. Gerrit Jan Wolffensperger (74 jaar) is fotograaf, jurist en oud-politicus. En hij is geboren gedurende de Tweede Wereldoorlog. Zijn vader is Gerrit Jan van der Veen (1902-1944): leidende figuur in het kunstenaarsverzet. Er zijn straten naar Van der Veen vernoemd, er is veel over hem geschreven en hij richtte de Persoonsbewijzencentrale op. Ook pleegde hij met zijn verzetsvrienden overvallen op het Amsterdamse Bevolkingsregister, op de Landsdrukkerij in Den Haag en ook op het Huis van Bewaring aan de Weteringsschans. Maar in oorsprong is Gerrit van der Veen kunstenaar. Gerrit van der Veen werd gefusilleerd, twee maanden voordat zoon Gerrit Jan geboren werd. Voor Gerrit Jan was zijn vader geen mens, maar een mythe. Daarom gaat hij in de documentaire onderzoeken wie zijn vader eigenlijk is en was: de man die hij nooit gekend heeft. In de documentaire vertelt Gerrit Jan Wolffensperger de geschiedenis van zijn vader Gerrit van der Veen door onder meer in de briefcorrespondentie tussen zijn vader en moeder te duiken, en spreekt hij met familieleden over het verleden van zijn vader, gaat hij naar het voormalig atelier van zijn vader, het Stadsarchief in Amsterdam en bezoekt hij de Eerebegraafplaats in de Kennemerduinen, als ook de plek waar Gerrit van der Veen - en vele andere verzetslieden - ter dood zijn gebracht tijdens de oorlog.

Za 4 mei 2019 | 13:54 Piet Piraat

Seizoen 3 - Aflevering 56 - Avonturenserie over Piet Piraat. Steven gaat duiken. Vandaag ligt de Scheve Schuit aangemeerd aan een prachtige kust met mooie hoge rotsen. Steven wil ervan profiteren om zijn duikkunsten even te tonen aan zijn vrienden.

Vr 3 mei 2019 | 09:50 Gold Divers

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Let the Games Begin: In de bodem van de onvoorspelbare Beringzee zit goud. Sommigen hebben er alles voor over om het op te duiken, maar fouten kunnen ernstige of zelfs dodelijke gevolgen hebben.

Vr 3 mei 2019 | 09:30 Gold Divers

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Let the Games Begin: In de bodem van de onvoorspelbare Beringzee zit goud. Sommigen hebben er alles voor over om het op te duiken, maar fouten kunnen ernstige of zelfs dodelijke gevolgen hebben.

Vr 3 mei 2019 | 00:19 Bisexual Virgins

Documentaire over twee vrouwen die onzeker zijn over hun seksuele identiteit. Tina en Samantha zijn onzeker over hun seksuele identiteit, maar ze zouden ook gewoon 'Bi-curious' kunnen zijn. Om antwoorden te vinden, duiken ze in de biseksuele scène van Toronto.

Do 2 mei 2019 | 09:50 Gold Divers

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Burn It Down: Op de bodem van de ijzige Beringzee ligt goud. Sommigen zijn bereid alles op het spel te zetten om het op te duiken, maar fouten kunnen ernstige en zelfs dodelijke gevolgen hebben.

Do 2 mei 2019 | 09:30 Gold Divers

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Burn It Down: Op de bodem van de ijzige Beringzee ligt goud. Sommigen zijn bereid alles op het spel te zetten om het op te duiken, maar fouten kunnen ernstige en zelfs dodelijke gevolgen hebben.

Wo 1 mei 2019 | 15:00 Science of Stupid 7

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Science of Stupid Aquatics: Deze aflevering draait om water. Dallas Campbell laat met behulp van moderne filmtechnieken zien waarom sommige dieren beter kunnen duiken dan wij en waarom je niet zomaar van een boot moet springen.

Di 30 april 2019 | 09:40 Gold Divers

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Fire and Icebergs: De goudkoorts slaat toe in Nome, Alaska! Maak kennis met de duikers die vanaf hun boten de ijskoude, grillige Beringzee in duiken en met slangen het goud van de bodem opzuigen.

Di 30 april 2019 | 09:30 Gold Divers

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Fire and Icebergs: De goudkoorts slaat toe in Nome, Alaska! Maak kennis met de duikers die vanaf hun boten de ijskoude, grillige Beringzee in duiken en met slangen het goud van de bodem opzuigen.

Ma 29 april 2019 | 20:30 Castle

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Anatomy of a Murder. Tijdens een begrafenisplechtigheid wordt in de kist van de overledene een tweede lijk ontdekt. Het gaat om het lichaam van een jonge vrouwelijke arts van County Hospital, waar de dokters regelmatig met elkaar in de koffer duiken. Castles relatie met Gina komt onder druk te staan wanneer zij de banden met Alexis wil aanhalen.

Zo 28 april 2019 | 20:30 Wedding Crashers IMDb: 7.0

28/04 - IMDB * 7.0 - Romantische komedie, Wedding Crashers is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2005. Deze film is geregisseerd door David Dobkin. Met hoofdrollen voor Owen Wilson, Vince Vaughn en Christopher Walken. Scheidingsdeskundigen John (Owen Wilson) en Jeremy (Vince Vaughn) zijn zakenpartners en al hun hele leven dikke vrienden. Samen struinen ze huwelijkspartijen af om vrouwen te versieren voor een 'one night stand'. Op de grootste trouwerij van het jaar, van de dochter van politicus William Cleary (Christopher Walken),...

Wedding Crashers is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2005. Deze film is geregisseerd door David Dobkin. Met hoofdrollen voor Owen Wilson, Vince Vaughn en Christopher Walken. Scheidingsdeskundigen John (Owen Wilson) en Jeremy (Vince Vaughn) zijn zakenpartners en al hun hele leven dikke vrienden. Samen struinen ze huwelijkspartijen af om vrouwen te versieren voor een 'one night stand'. Op de grootste trouwerij van het jaar, van de dochter van politicus William Cleary (Christopher Walken), laten John en Jeremy al snel hun oog vallen op de bruidsmeisjes Claire en Gloria Cleary. John raakt, tegen de spelregels van het versieren in, tot over zijn oren verliefd op Claire. Hij weet Jeremy ervan te overtuigen om in te gaan op een uitnodiging om een heel weekend door te brengen op het landgoed. Al snel raken de twee verstrikt in de vreemde capriolen van de familie Cleary. Voor regisseur David Dobkin is het niet de eerste keer dat hij samenwerkt met hoofdrolspelers Vince Vaughn en Owen Wilson. Zo zat Vaughn in zijn debuutfilm 'Clay Pigeons' en speelde Wilson de hoofdrol in 'Shanghai Knights', de actiekomedie met Jackie Chan. Ook zijn Vaughn en Wilson onderling geen onbekenden. Samen met collega's Will Ferrell en Ben Stiller duiken de heren regelmatig in elkaars films op, zoals 'Zoolander', 'Starsky and Hutch', 'Dodgeball' of 'Anchorman'. In 'The Wedding Crashers' speelt veteraan Christopher Walken de rol van politicus William Cleary. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wedding-crashers

Zo 28 april 2019 | 12:00 Truth or Dare IMDb: 5.1

28/04 - IMDB * 5.1 - Thriller, Een groep studente gaan tijdens de 'spring break' een reisje maken naar Mexico. Een sympathieke gast lokt deze groep mee naar een afgelegen duistere kerk, om daar het spel 'Doen, durven of waarheid' te spelen. Een slecht idee want het spel heeft dodelijke gevolgen. Bovennatuurlijke verschijnselen duiken op die de jongeren achternazitten en hun leven tot een hel maken. Diegenen die een leugen vertellen of een opdracht niet willen uitvoeren worden genadeloos gestraft. De vloek moet worden...

Een groep studente gaan tijdens de 'spring break' een reisje maken naar Mexico. Een sympathieke gast lokt deze groep mee naar een afgelegen duistere kerk, om daar het spel 'Doen, durven of waarheid' te spelen. Een slecht idee want het spel heeft dodelijke gevolgen. Bovennatuurlijke verschijnselen duiken op die de jongeren achternazitten en hun leven tot een hel maken. Diegenen die een leugen vertellen of een opdracht niet willen uitvoeren worden genadeloos gestraft. De vloek moet worden opgeheven, maar hoe? Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/truth-or-dare

Zo 28 april 2019 | 10:34 My Little Pony: Equestria Girls - Rainbow Rocks

Animatieserie over kleurrijke pony's. Rainbow Dash, Applejack, Pinkie Pie, Fluttershy en Rarity doen met hun band The Rainbooms mee aan de talentenjacht van Canterlot High School. Op school duiken drie nieuwe meisjes op, die meedoen met hun act The Dazzlings. Hun mysterieuze zang betovert iedereen, en niet op een goede manier: opeens maakt iedereen ruzie met elkaar. Met de hulp van Sunset Shimmer proberen The Rainbooms The Dazzlings te verslaan en de sfeer op Canterlot te herstellen.

Za 27 april 2019 | 22:45 CSI: New York

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Down the rabbit hole. Het lijk van een onbekende jonge vrouw in een lederen outfit en met een felgroene pruik wordt in een pakhuis gevonden. Tijdens het onderzoek naar de oorzaak van haar dood vindt Adam een match van de vrouw in de virtuele wereld Second Life. Om de moordenaar te vinden moeten de CSI'ers in de virtuele wereld duiken en die verbinden met de echte wereld.

Za 27 april 2019 | 19:00 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 4 - De Grote Matjes-Kaper: Tom en Anne willen hun droom waarmaken en het nieuwe café een kunstschaatsthema geven. De vierling vindt dit maar niks en probeert het tegen te houden. Ze maken een plan maar als ze in de geschiedenis van hun ouders duiken komen ze erachter hoe gemeen ze

Do 25 april 2019 | 22:50 Wedding Crashers IMDb: 7.0

25/04 - IMDB * 7.0 - Romantische komedie, Wedding Crashers is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2005. Deze film is geregisseerd door David Dobkin. Met hoofdrollen voor Owen Wilson, Vince Vaughn en Christopher Walken. Scheidingsdeskundigen John (Owen Wilson) en Jeremy (Vince Vaughn) zijn zakenpartners en al hun hele leven dikke vrienden. Samen struinen ze huwelijkspartijen af om vrouwen te versieren voor een 'one night stand'. Op de grootste trouwerij van het jaar, van de dochter van politicus William Cleary (Christopher Walken),...

Wedding Crashers is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2005. Deze film is geregisseerd door David Dobkin. Met hoofdrollen voor Owen Wilson, Vince Vaughn en Christopher Walken. Scheidingsdeskundigen John (Owen Wilson) en Jeremy (Vince Vaughn) zijn zakenpartners en al hun hele leven dikke vrienden. Samen struinen ze huwelijkspartijen af om vrouwen te versieren voor een 'one night stand'. Op de grootste trouwerij van het jaar, van de dochter van politicus William Cleary (Christopher Walken), laten John en Jeremy al snel hun oog vallen op de bruidsmeisjes Claire en Gloria Cleary. John raakt, tegen de spelregels van het versieren in, tot over zijn oren verliefd op Claire. Hij weet Jeremy ervan te overtuigen om in te gaan op een uitnodiging om een heel weekend door te brengen op het landgoed. Al snel raken de twee verstrikt in de vreemde capriolen van de familie Cleary. Voor regisseur David Dobkin is het niet de eerste keer dat hij samenwerkt met hoofdrolspelers Vince Vaughn en Owen Wilson. Zo zat Vaughn in zijn debuutfilm 'Clay Pigeons' en speelde Wilson de hoofdrol in 'Shanghai Knights', de actiekomedie met Jackie Chan. Ook zijn Vaughn en Wilson onderling geen onbekenden. Samen met collega's Will Ferrell en Ben Stiller duiken de heren regelmatig in elkaars films op, zoals 'Zoolander', 'Starsky and Hutch', 'Dodgeball' of 'Anchorman'. In 'The Wedding Crashers' speelt veteraan Christopher Walken de rol van politicus William Cleary. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wedding-crashers

Di 23 april 2019 | 09:35 Truth or Dare IMDb: 5.1

23/04 - IMDB * 5.1 - Thriller, Een groep studente gaan tijdens de 'spring break' een reisje maken naar Mexico. Een sympathieke gast lokt deze groep mee naar een afgelegen duistere kerk, om daar het spel 'Doen, durven of waarheid' te spelen. Een slecht idee want het spel heeft dodelijke gevolgen. Bovennatuurlijke verschijnselen duiken op die de jongeren achternazitten en hun leven tot een hel maken. Diegenen die een leugen vertellen of een opdracht niet willen uitvoeren worden genadeloos gestraft. De vloek moet worden...

Een groep studente gaan tijdens de 'spring break' een reisje maken naar Mexico. Een sympathieke gast lokt deze groep mee naar een afgelegen duistere kerk, om daar het spel 'Doen, durven of waarheid' te spelen. Een slecht idee want het spel heeft dodelijke gevolgen. Bovennatuurlijke verschijnselen duiken op die de jongeren achternazitten en hun leven tot een hel maken. Diegenen die een leugen vertellen of een opdracht niet willen uitvoeren worden genadeloos gestraft. De vloek moet worden opgeheven, maar hoe? Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/truth-or-dare

Za 20 april 2019 | 20:40 STHLM Requiem

Aflevering 5 - Zweeds-Belgische misdaadserie. An Eye for an Eye. Een man die werd vrijgesproken van moord wordt nu zelf vermoord teruggevonden in zijn huis. Al snel duiken nog meer lichamen op van mensen die aan het gerecht ontsnapt zijn. Alles wijst op een wraakactie. Net wanneer ze wat begint te wennen aan haar prille geluk, stort de wereld van Fredrika opnieuw in.

Za 20 april 2019 | 20:10 Blowing Up History

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Medieval Cathedral Mysteries: Een middeleeuws bouwkundig wonder zou mogelijk de resten van de drie Wijzen uit het Oosten herbergen. Wetenschappers en deskundigen duiken in het mysterie van deze religieuze plek.

Za 20 april 2019 | 08:05 Vroege Vogels

Seizoen 14 - Aflevering 3 - Natuurmagazine (2019). Nieuwkoopse Plassen. Menno en Milouska duiken onder in de Nieuwkoopse Plassen, een onberekenbaar en belangrijk veengebied. Daar wordt met CSI-achtige methoden onderzocht hoe het met de otters gaat, welke vissen er zwemmen, waar woelmuizen leven, waarom trilveen verdwijnt en hoe het zeldzame schorpioenmosje van de ondergang gered kan worden. Deze methoden geven nieuwe inzichten en maken ontwikkelingen zichtbaar die tot nu toe voor ons verborgen bleven.

Za 20 april 2019 | 05:00 Science of Stupid

Seizoen 5 - Aflevering 18 - Science of Stupid: Ontdek hoeveel manieren er zijn om jezelf pijn te doen met kettlebells, wheelies op een bromfiets of duiken zonder te spetteren.

Vr 19 april 2019 | 22:16 The American IMDb: 6.3

19/04 - IMDB * 6.3 - Actiethriller, The American is een Amerikaanse misdaad en dramafilm uit het jaar 2010. Deze productie is geregisseerd door de Nederlandse regisseur en fotograaf Anton Corbijn. Met in de hoofdrol George Clooney, Thekla Reuten en Violante Placido. Tijdens een opdracht in Zweden ontsnapt de Amerikaanse huurmoordenaar en wapenexpert Jack ternauwernood aan een aanslag door twee andere moordenaars. Na dat incident reist hij naar Rome. Zijn opdrachtgever Pavel stuurt hem door naar een stadje in de Abruzzen om er een...

The American is een Amerikaanse misdaad en dramafilm uit het jaar 2010. Deze productie is geregisseerd door de Nederlandse regisseur en fotograaf Anton Corbijn. Met in de hoofdrol George Clooney, Thekla Reuten en Violante Placido. Tijdens een opdracht in Zweden ontsnapt de Amerikaanse huurmoordenaar en wapenexpert Jack ternauwernood aan een aanslag door twee andere moordenaars. Na dat incident reist hij naar Rome. Zijn opdrachtgever Pavel stuurt hem door naar een stadje in de Abruzzen om er een tijdje onder te duiken, tot het Zweedse probleem is 'opgelost'. Ondertussen moet hij een gesofisticeerd wapen maken voor zijn Belgische collega Mathilde. Jack sluit vriendschap met een plaatselijke priester en begint een relatie met de prostituee Clara. Geleidelijk aan laat hij zijn voorzichtigheid varen en dat komt hem duur te staan. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-american

Vr 19 april 2019 | 19:35 Vroege Vogels

Seizoen 14 - Aflevering 3 - Natuurmagazine (2019). Nieuwkoopse Plassen. Menno en Milouska duiken onder in de Nieuwkoopse Plassen, een onberekenbaar en belangrijk veengebied. Daar wordt met CSI-achtige methoden onderzocht hoe het met de otters gaat, welke vissen er zwemmen, waar woelmuizen leven, waarom trilveen verdwijnt en hoe het zeldzame schorpioenmosje van de ondergang gered kan worden. Deze methoden geven nieuwe inzichten en maken ontwikkelingen zichtbaar die tot nu toe voor ons verborgen bleven.

Vr 19 april 2019 | 16:55 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Malone V. Malone. Het is Kerstmis, maar voor Jack is deze dag allesbehalve feestelijk. Hij brengt de feestdagen voor het eerst zonder zijn gezin door en bovendien gaat hij voor het eerst rond de tafel zitten met zijn ex-vrouw Maria en hun advocaten. Discussiepunt is het hoederecht over hun dochters Hannah en Kate. Maria en haar advocaat duiken in Jacks verleden om aan de tonen dat hij geen geschikte vader is. Ondertussen bereidt zijn team het jaarlijkse kerstfeestje op kantoor voor. Iedereen is verrast wanneer Jacks vader plots opduikt.

Do 18 april 2019 | 22:25 Lethal Weapon

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Amerikaanse actieserie. A Problem Like Maria. Riggs en Murtaugh werken opnieuw samen met DEA-agent Karen Palmer. Samen duiken ze in de zaak van een nieuw gevaarlijk drugskartel.

Do 18 april 2019 | 17:45 Without a Trace

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Malone V. Malone. Het is Kerstmis, maar voor Jack is deze dag allesbehalve feestelijk. Hij brengt de feestdagen voor het eerst zonder zijn gezin door en bovendien gaat hij voor het eerst rond de tafel zitten met zijn ex-vrouw Maria en hun advocaten. Discussiepunt is het hoederecht over hun dochters Hannah en Kate. Maria en haar advocaat duiken in Jacks verleden om aan de tonen dat hij geen geschikte vader is. Ondertussen bereidt zijn team het jaarlijkse kerstfeestje op kantoor voor. Iedereen is verrast wanneer Jacks vader plots opduikt.

Wo 17 april 2019 | 11:20 Truth or Dare IMDb: 5.1

17/04 - IMDB * 5.1 - Thriller, Een groep studente gaan tijdens de 'spring break' een reisje maken naar Mexico. Een sympathieke gast lokt deze groep mee naar een afgelegen duistere kerk, om daar het spel 'Doen, durven of waarheid' te spelen. Een slecht idee want het spel heeft dodelijke gevolgen. Bovennatuurlijke verschijnselen duiken op die de jongeren achternazitten en hun leven tot een hel maken. Diegenen die een leugen vertellen of een opdracht niet willen uitvoeren worden genadeloos gestraft. De vloek moet worden...

Een groep studente gaan tijdens de 'spring break' een reisje maken naar Mexico. Een sympathieke gast lokt deze groep mee naar een afgelegen duistere kerk, om daar het spel 'Doen, durven of waarheid' te spelen. Een slecht idee want het spel heeft dodelijke gevolgen. Bovennatuurlijke verschijnselen duiken op die de jongeren achternazitten en hun leven tot een hel maken. Diegenen die een leugen vertellen of een opdracht niet willen uitvoeren worden genadeloos gestraft. De vloek moet worden opgeheven, maar hoe? Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/truth-or-dare

Za 13 april 2019 | 22:40 Truth or Dare IMDb: 5.1

13/04 - IMDB * 5.1 - Thriller, Een groep studente gaan tijdens de 'spring break' een reisje maken naar Mexico. Een sympathieke gast lokt deze groep mee naar een afgelegen duistere kerk, om daar het spel 'Doen, durven of waarheid' te spelen. Een slecht idee want het spel heeft dodelijke gevolgen. Bovennatuurlijke verschijnselen duiken op die de jongeren achternazitten en hun leven tot een hel maken. Diegenen die een leugen vertellen of een opdracht niet willen uitvoeren worden genadeloos gestraft. De vloek moet worden...

Een groep studente gaan tijdens de 'spring break' een reisje maken naar Mexico. Een sympathieke gast lokt deze groep mee naar een afgelegen duistere kerk, om daar het spel 'Doen, durven of waarheid' te spelen. Een slecht idee want het spel heeft dodelijke gevolgen. Bovennatuurlijke verschijnselen duiken op die de jongeren achternazitten en hun leven tot een hel maken. Diegenen die een leugen vertellen of een opdracht niet willen uitvoeren worden genadeloos gestraft. De vloek moet worden opgeheven, maar hoe? Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/truth-or-dare

Do 11 april 2019 | 20:59 Bisexual Virgins

Documentaire over twee vrouwen die onzeker zijn over hun seksuele identiteit. Tina en Samantha zijn onzeker over hun seksuele identiteit, maar ze zouden ook gewoon 'Bi-curious' kunnen zijn. Om antwoorden te vinden, duiken ze in de biseksuele scène van Toronto.

 Meer