Duiken op tv (tv-tip)

Vandaag | 21:17 Cultureshock: opkomst van trash-tv

Serie, In deze aflevering van de documentairereeks Cultureshock op RTL Z wordt de opkomst van trash tv onder de loep ...

In deze aflevering van de documentairereeks Cultureshock op RTL Z wordt de opkomst van trash-tv onder de loep genomen. Bekijk op welk kanaal RTL Z bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/3798/kanaal-rtlz. Vechtpartij In 1988 liep talkshowhost Geraldo Rivera een gebroken neus op, toen er tijdens de opnames een vechtpartij uitbrak. De kijkcijfers gingen door het dak en tabloid-tv, of trash-tv zoals het later werd genoemd, was geboren. Schandaligste verhalen Tv-makers wilden alleen nog de meest onbeschofte, schaamteloze gasten met de schandaligste verhalen in hun shows. Jerry Springer Veruit de meest succesvolle show op dat gebied was 'The Jerry Springer Show'. We duiken in de geschiedenis om te zien hoe dit televisiegenre zich ontwikkelde en hoe het de YouTubers van nu heeft beïnvloed.

Je vindt hier de programma's van Duiken op tv We hebben de volgende programma's voor Duiken Cultureshock: opkomst van trash-tv: Serie, In deze aflevering van de documentairereeks Cultureshock op RTL Z wordt de opkomst van trash tv onder de loep. Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad: Serie, Aflevering 1 Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar. Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad: Serie, Aflevering 2 Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar. Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad: Serie, Aflevering 3 Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar. Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad: Serie, Aflevering 4 Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar. Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad: Serie, Aflevering 5 Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar. Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad: Serie, Aflevering 6 Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar. Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad: Serie, Aflevering 7 Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar. Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad: Serie, Aflevering 8 Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar. Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad: Serie, Aflevering 9 Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar. EenVandaag: Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Waarom worden sommige kinderen heel ziek door het coronavirus?. ESPN Film: No Limits: Sport, Seizoen 2018 Aflevering 75 van 130 Als tiener lijdt de Franse Audrey Mestre aan scoliose, maar een ontmoeting. Telekids Mini's: Super Wings: Jeugd, Avontuur in de sneeuw Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te. **** That's Delicious: Serie/soap, Seizoen 2 Aflevering 2 van 11 The Other City By the Sea Waar gaat Action naar toe om naar scheermessen te. Telekids Mini's: Super Wings: Jeugd, Dinosaurus op hol Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen.

Duiken op tv (overige uitzendingen NL)

Overmorgen | 06:22 Undercover Kat

Scharlakenrode afdruk / Yogi met de langste adem Max denkt dat er een aanslag op hem gepleegd wordt als er overal rode pootafdrukken opduiken. / Max en Gark doen mee aan een yoga wedstrijd om de eer van Max te herstellen.

Ma 1 juni 2020 | 09:45 Telekids Mini's: Super Wings

Op de fiets Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen kunnen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken! Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen. Grijp je paspoort en ga mee op reis met de Super Wings!

Di 2 juni 2020 | 00:25 Cultureshock

The rise of trash TV In 1988 liep talkshowhost Geraldo Rivera een gebroken neus op, toen er tijdens de opnames een vechtpartij uitbrak. De kijkcijfers gingen door het dak en tabloid TV, of trash TV zoals het later werd genoemd, was geboren. Tv-makers wilden alleen nog de meest onbeschofte, schaamteloze gasten met de schandaligste verhalen in hun shows. Veruit de meest succesvolle show op dat gebied was 'The Jerry Springer Show'. We duiken in de geschiedenis om te zien hoe dit televisiegenre zich ontwikkelde en hoe het de YouTubers van nu heeft beïnvloed.

Di 2 juni 2020 | 09:45 Telekids Mini's: Super Wings

Treinreis naar de top Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen kunnen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken! Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen. Grijp je paspoort en ga mee op reis met de Super Wings!

Wo 3 juni 2020 | 09:45 Telekids Mini's: Super Wings

Regendans Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen kunnen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken! Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen. Grijp je paspoort en ga mee op reis met de Super Wings!

Do 4 juni 2020 | 09:45 Telekids Mini's: Super Wings

Visvrienden Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen kunnen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken! Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen. Grijp je paspoort en ga mee op reis met de Super Wings!

Do 4 juni 2020 | 10:51 Telekids Mini's: Jokie

Duiken Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon de zee. Vandaag gaan ze diepzeeduiken! En Jet? Zij mag mee in een eigen onderzeeërtje!

Duiken op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 23:15 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Aflevering 1 Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Vandaag | 23:39 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Aflevering 2 Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Morgen | 00:03 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Aflevering 3 Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Morgen | 00:28 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Aflevering 4 Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Morgen | 00:51 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Aflevering 5 Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Morgen | 01:15 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Aflevering 6 Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Morgen | 01:39 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Aflevering 7 Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Morgen | 02:04 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Aflevering 8 Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Morgen | 02:30 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Aflevering 9 Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Morgen | 03:05 LoliRock

Sirenen Talia, Iris en Auriana moeten optreden op een cruise schip. Daar ontmoeten ze Timothy, die graag zijn oma's sieraden wil opduiken uit een scheepswrak.

Morgen | 03:45 Gold Rush: White Water

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Royal Flush Dakota Fred en zijn zoon Dustin zetten hun leven op het spel in de hoop een fortuin aan goud op te duiken van de bodem van een snelstromende bergrivier in Alaska.

Morgen | 04:10 **** That's Delicious

Seizoen 2 - Aflevering 2 van 11 - The Other City By the Sea Waar gaat Action naar toe om naar scheermessen te duiken, een nieuw recept te ontdekken voor wagyu-rund en rond te rijden in een open Cadillac? Het antwoord: de meest afgelegen stad ter wereld... Perth!

Morgen | 04:30 Gold Rush: White Water

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Royal Flush Dakota Fred en zijn zoon Dustin zetten hun leven op het spel in de hoop een fortuin aan goud op te duiken van de bodem van een snelstromende bergrivier in Alaska.

Morgen | 06:32 Telekids Mini's: Super Wings

Zebra scouts Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen kunnen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken! Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen. Grijp je paspoort en ga mee op reis met de Super Wings!

Morgen | 09:00 Blowing Up History

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Medieval Cathedral Mysteries Een middeleeuws bouwkundig wonder zou mogelijk de resten van de drie Wijzen uit het Oosten herbergen. Wetenschappers en deskundigen duiken in het mysterie van deze religieuze plek.

Morgen | 16:40 The American IMDb: 6.3

Morgen - IMDB * 6.3 - Misdaad, Film, The American is een Amerikaanse misdaad en dramafilm uit het jaar 2010. Deze productie is geregisseerd door de Nederlandse regisseur en fotograaf Anton Corbijn. Met in de hoofdrol George Clooney, Thekla Reuten en ...

The American is een Amerikaanse misdaad en dramafilm uit het jaar 2010. Deze productie is geregisseerd door de Nederlandse regisseur en fotograaf Anton Corbijn. Met in de hoofdrol George Clooney, Thekla Reuten en Violante Placido. Tijdens een opdracht in Zweden ontsnapt de Amerikaanse huurmoordenaar en wapenexpert Jack ternauwernood aan een aanslag door twee andere moordenaars. Na dat incident reist hij naar Rome. Zijn opdrachtgever Pavel stuurt hem door naar een stadje in de Abruzzen om er een tijdje onder te duiken, tot het Zweedse probleem is 'opgelost'. Ondertussen moet hij een gesofisticeerd wapen maken voor zijn Belgische collega Mathilde. Jack sluit vriendschap met een plaatselijke priester en begint een relatie met de prostituee Clara. Geleidelijk aan laat hij zijn voorzichtigheid varen en dat komt hem duur te staan. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-american

Morgen | 19:10 The Object Of Murder

Seizoen 1 - Aflevering 6 - The Darkest Hour In 2012 wordt Michelle Mockbee dood gevonden op haar werk. Omdat ze niet is beroofd, wordt dat motief uitgesloten. De politie tast in het duister, totdat er videobeelden opduiken.

Overmorgen | 06:22 Undercover Kat

Scharlakenrode afdruk / Yogi met de langste adem Max denkt dat er een aanslag op hem gepleegd wordt als er overal rode pootafdrukken opduiken. / Max en Gark doen mee aan een yoga wedstrijd om de eer van Max te herstellen.

Overmorgen | 06:35 Telekids Mini's: Super Wings

De dierenshow Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen kunnen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken! Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen. Grijp je paspoort en ga mee op reis met de Super Wings!

Overmorgen | 08:00 Epicly Later'd

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 8 - Andy Roy Andy Roy werd van profskater gedetineerde en omgekeerd. We duiken in Andy's bewogen verleden en onderzoeken hoe hij de verloren tijd weer goedmaakt.

Overmorgen | 18:00 Boer zoekt Vrouw Special

Aflevering 2 van 4 - KRO-NCRV Ruim 15 jaar geleden was de eerste serie Boer zoekt Vrouw te zien. Inmiddels zijn we 55 logeerweken, meer dan 75 baby's en vele huwelijken verder. Sommige boeren duiken regelmatig op in de media, maar velen zien we zelden terug. Yvon Jaspers is erg benieuwd hoe het nu met ze gaat. Hoe kijken zij terug op hun zoektocht? Is de liefde nog altijd in hun leven? En hoe gaat het nu met hen in deze rare tijden? Dat is te zien in vier afleveringen van Boer zoekt Vrouw Special.

Ma 1 juni 2020 | 06:28 Telekids Mini's: Super Wings

Pinguïnperikelen Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen kunnen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken! Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen. Grijp je paspoort en ga mee op reis met de Super Wings!

Ma 1 juni 2020 | 08:35 Het Oversticht

Historie over Schaatsen in Giethoorn. Giethoorn en het water horen onlosmakelijk bij elkaar. In de zomer trekken tienduizenden toeristen naar het dorp in de kop van Overijssel. Maar ook in de winter kan het druk zijn in 'Hollands Venetië'. Wanneer de temperaturen onder nul duiken neemt schaatsminnend Nederland het veendorp massaal in bezit. Het Oversticht besteedt aandacht aan de geschiedenis van het schaatsen in Giethoorn en de diverse ijsclubs in het dorp.

Ma 1 juni 2020 | 09:35 Het Oversticht

Historie over Schaatsen in Giethoorn. Giethoorn en het water horen onlosmakelijk bij elkaar. In de zomer trekken tienduizenden toeristen naar het dorp in de kop van Overijssel. Maar ook in de winter kan het druk zijn in 'Hollands Venetië'. Wanneer de temperaturen onder nul duiken neemt schaatsminnend Nederland het veendorp massaal in bezit. Het Oversticht besteedt aandacht aan de geschiedenis van het schaatsen in Giethoorn en de diverse ijsclubs in het dorp.

Ma 1 juni 2020 | 15:15 The American IMDb: 6.3

01/06 - IMDB * 6.3 - Misdaad, Film, The American is een Amerikaanse misdaad en dramafilm uit het jaar 2010. Deze productie is geregisseerd door de Nederlandse regisseur en fotograaf Anton Corbijn. Met in de hoofdrol George Clooney, Thekla Reuten en ...

The American is een Amerikaanse misdaad en dramafilm uit het jaar 2010. Deze productie is geregisseerd door de Nederlandse regisseur en fotograaf Anton Corbijn. Met in de hoofdrol George Clooney, Thekla Reuten en Violante Placido. Tijdens een opdracht in Zweden ontsnapt de Amerikaanse huurmoordenaar en wapenexpert Jack ternauwernood aan een aanslag door twee andere moordenaars. Na dat incident reist hij naar Rome. Zijn opdrachtgever Pavel stuurt hem door naar een stadje in de Abruzzen om er een tijdje onder te duiken, tot het Zweedse probleem is 'opgelost'. Ondertussen moet hij een gesofisticeerd wapen maken voor zijn Belgische collega Mathilde. Jack sluit vriendschap met een plaatselijke priester en begint een relatie met de prostituee Clara. Geleidelijk aan laat hij zijn voorzichtigheid varen en dat komt hem duur te staan. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-american

Ma 1 juni 2020 | 16:40 Het Oversticht

Historie over Schaatsen in Giethoorn. Giethoorn en het water horen onlosmakelijk bij elkaar. In de zomer trekken tienduizenden toeristen naar het dorp in de kop van Overijssel. Maar ook in de winter kan het druk zijn in 'Hollands Venetië'. Wanneer de temperaturen onder nul duiken neemt schaatsminnend Nederland het veendorp massaal in bezit. Het Oversticht besteedt aandacht aan de geschiedenis van het schaatsen in Giethoorn en de diverse ijsclubs in het dorp.

Ma 1 juni 2020 | 21:30 Vice Guide to Film

Seizoen 2 - Aflevering 9 - New Trans Cinema Gesprekken met grote trans-filmmakers die de geschiedenis onderzoeken van transgendervertegenwoordiging. Ze duiken in de hedendaagse meest gewaagde, hilarische en oprechte transfilms.

Ma 1 juni 2020 | 21:37 Het Oversticht

Historie over Schaatsen in Giethoorn. Giethoorn en het water horen onlosmakelijk bij elkaar. In de zomer trekken tienduizenden toeristen naar het dorp in de kop van Overijssel. Maar ook in de winter kan het druk zijn in 'Hollands Venetië'. Wanneer de temperaturen onder nul duiken neemt schaatsminnend Nederland het veendorp massaal in bezit. Het Oversticht besteedt aandacht aan de geschiedenis van het schaatsen in Giethoorn en de diverse ijsclubs in het dorp.

Ma 1 juni 2020 | 21:45 Blowing Up History

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Medieval Cathedral Mysteries Een middeleeuws bouwkundig wonder zou mogelijk de resten van de drie Wijzen uit het Oosten herbergen. Wetenschappers en deskundigen duiken in het mysterie van deze religieuze plek.

Di 2 juni 2020 | 01:35 Vice Guide to Film

Seizoen 2 - Aflevering 9 - New Trans Cinema Gesprekken met grote trans-filmmakers die de geschiedenis onderzoeken van transgendervertegenwoordiging. Ze duiken in de hedendaagse meest gewaagde, hilarische en oprechte transfilms.

Di 2 juni 2020 | 06:28 Telekids Mini's: Super Wings

De geweldige Moritz Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen kunnen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken! Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen. Grijp je paspoort en ga mee op reis met de Super Wings!

Di 2 juni 2020 | 16:30 Blowing Up History

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Medieval Cathedral Mysteries Een middeleeuws bouwkundig wonder zou mogelijk de resten van de drie Wijzen uit het Oosten herbergen. Wetenschappers en deskundigen duiken in het mysterie van deze religieuze plek.

Di 2 juni 2020 | 17:05 RuPaul's Drag Race

Seizoen 5 - Aflevering 1 - RuPaullywood Or Bust De première van seizoen 5 begint met 14 kandidaten die strijden om de titel America's Next Drag Superstar. Ze duiken er gelijk in met een onderwaterfotoshoot in Tinseltown. Camille Grammer en fotograaf Mike Ruiz zitten in de gastjury.

Wo 3 juni 2020 | 01:10 Submergence

03/06 - Film, In een kamer zonder ramen aan de oostkust van Afrika wordt een Schot, James More, gevangen gehouden door jihadstrijders. Duizenden kilometers verderop in de Groenlandse Zee bereidt Danielle Flinders zich voor om te duiken in een ...

In een kamer zonder ramen aan de oostkust van Afrika wordt een Schot, James More, gevangen gehouden door jihadstrijders. Duizenden kilometers verderop in de Groenlandse Zee bereidt Danielle Flinders zich voor om te duiken in een duikboot naar de oceaanbodem. In hun beperkingen worden ze teruggetrokken naar de kerst van het vorige jaar, waar een toevallige ontmoeting op een strand in Frankrijk leidde tot een intense en duurzame liefde.

Wo 3 juni 2020 | 06:28 Telekids Mini's: Super Wings

De ruimte in! Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen kunnen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken! Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen. Grijp je paspoort en ga mee op reis met de Super Wings!

Wo 3 juni 2020 | 12:00 Blowing Up History

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Medieval Cathedral Mysteries Een middeleeuws bouwkundig wonder zou mogelijk de resten van de drie Wijzen uit het Oosten herbergen. Wetenschappers en deskundigen duiken in het mysterie van deze religieuze plek.

Wo 3 juni 2020 | 16:45 RuPaul's Drag Race

Seizoen 5 - Aflevering 1 - RuPaullywood Or Bust De première van seizoen 5 begint met 14 kandidaten die strijden om de titel America's Next Drag Superstar. Ze duiken er gelijk in met een onderwaterfotoshoot in Tinseltown. Camille Grammer en fotograaf Mike Ruiz zitten in de gastjury.

Wo 3 juni 2020 | 19:35 Crime Scene Investigation

The theory of everything Een man probeert na zijn arrestatie te ontsnappen. De politie probeert hem tegen te houden met een stroomstootwapen, waardoor de man in de brand vliegt en overlijdt. De lijkschouwing brengt aan het licht dat de man groen bloed heeft. Vervolgens duiken er meer lijken op met groen bloed. Het team staat voor een raadsel.

Do 4 juni 2020 | 06:28 Telekids Mini's: Super Wings

Brandweerman pa Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen kunnen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken! Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen. Grijp je paspoort en ga mee op reis met de Super Wings!

Do 4 juni 2020 | 08:10 Galveston

04/06 - Misdaad, Film, New Orleans, 1988. Roy (Ben Foster), een hitman met een geweten en een stevig drankprobleem, krijgt van maffiabaas Stan (Beau Bridges) met opzet een dodelijke missie voorgeschoteld. Maar hij overleeft de valstrik en ontdekt in ...

New Orleans, 1988. Roy (Ben Foster), een hitman met een geweten en een stevig drankprobleem, krijgt van maffiabaas Stan (Beau Bridges) met opzet een dodelijke missie voorgeschoteld. Maar hij overleeft de valstrik en ontdekt in de nasleep van een schietpartij het tienerhoertje Raquel (Elle Fanning). Ze slaan samen op de vlucht en pikken onderweg haar driejarige zusje Tiffany op. Opgejaagd door de politie en Stans handlangers, duiken ze onder in Galveston, Texas, een plaatsje dat Roy kent uit zijn mysterieuze verleden. Kan dit geïmproviseerde gezinnetje van misfits alsnog een toekomst opbouwen?

Do 4 juni 2020 | 09:50 Crime Scene Investigation

The theory of everything Een man probeert na zijn arrestatie te ontsnappen. De politie probeert hem tegen te houden met een stroomstootwapen, waardoor de man in de brand vliegt en overlijdt. De lijkschouwing brengt aan het licht dat de man groen bloed heeft. Vervolgens duiken er meer lijken op met groen bloed. Het team staat voor een raadsel.

Do 4 juni 2020 | 18:20 Crime Scene Investigation

The theory of everything Een man probeert na zijn arrestatie te ontsnappen. De politie probeert hem tegen te houden met een stroomstootwapen, waardoor de man in de brand vliegt en overlijdt. De lijkschouwing brengt aan het licht dat de man groen bloed heeft. Vervolgens duiken er meer lijken op met groen bloed. Het team staat voor een raadsel.

Do 4 juni 2020 | 20:35 Monte Carlo

04/06 - Film, Na het behalen van hun middelbaar diploma besluiten Grace en haar beste vriendin Emma om met hun spaargeld hun droomreis naar Parijs te verwezenlijken. Helaas worden Grace en Emma op hun trip vergezeld door de bekrompen stiefzuster van ...

Na het behalen van hun middelbaar diploma besluiten Grace en haar beste vriendin Emma om met hun spaargeld hun droomreis naar Parijs te verwezenlijken. Helaas worden Grace en Emma op hun trip vergezeld door de bekrompen stiefzuster van Grace, Meg. Eenmaal aangekomen in Parijs besluit het drietal de saaie bezienswaardigheden te ontvluchten en onder te duiken in de lobby van een vijfsterrenhotel. Grace wordt hier echter per ongeluk aanzien als een meisje uit de Britse beau monde. Voordat de drie meiden de kans krijgen om hun ware identiteit te onthullen, raken ze verzeild in een wervelwind van paparazzi, privévliegtuigen, haute-couturekleding, sprookjesachtige romances en een vakantie in Monte Carlo die ze nooit meer zullen vergeten.

 Meer

Duiken gemist

Eerder Vandaag | 09:20 EenVandaag

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Waarom worden sommige kinderen heel ziek door het coronavirus? ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Waarom worden sommige kinderen heel ziek door het coronavirus? Nieuw onderzoek moet duidelijkheid geven Over de hele wereld duiken verhalen op van kinderen die opeens ernstig ziek worden. Er lijkt sprake te zijn van een link met het coronavirus. Kinderartsen in Nederland zijn inmiddels gestart met een breed onderzoek naar Covid-19 bij kinderen. Waarom worden de meeste kinderen minder snel ziek van het coronavirus dan volwassenen? En waarom slaat het virus bij een kleine groep kinderen wel heel hard toe? Kinderartsen willen voor Nederland specifiek in kaart brengen hoeveel kinderen klachten hebben die lijken op de ziekte van Kawasaki. Ook wordt er breder ingezet op onderzoek naar het coronavirus onder kinderen. Jongeren steunen oproep festivaltickets te bewaren voor later: 'Anders ook streep door volgende festivalzomer' Negen op de tien (88 procent) jongeren die een ticket bezitten voor een afgelast concert, optreden of festival, hebben begrip voor de ‘bewaar je ticket, geniet later’-oproep van de culturele sector. Dat blijkt uit onderzoek van 3Vraagt, onderdeel van het EenVandaag Opiniepanel, in samenwerking met 3FM en CJP. Fietsen in groepjes kan volgens minister Grapperhaus, maar wél op anderhalve meter: 'Wees geen stomkop' Mogen wielrenners en fietsers in groepjes samen fietsen? De versoepelde regels zijn voor veel wielerliefhebbers niet duidelijk. Minister Grapperhaus doet een beroep op het gezonde verstand. "Ik moet geen stomkop zijn, anders ga ik dat virus verspreiden." Zagen we in maart nog alleen eenlingen op de fiets, sinds 11 mei inmiddels verschijnen er weer her en der kleine groepjes. 'Tot vier mensen bij elkaar' is het advies van Wielersportbond NTFU, die de belangen van sportieve fietsers behartigd. De KNWU op haar beurt adviseert het voorlopig te houden bij slechts één fietsmaatje. Minister Grapperhaus benadrukt vooral de afstand die we moeten blijven houden. "Anderhalve meter uit elkaar blijven, ik doe het zelf ook." Sabine (15) had corona zonder klachten, maar werd daarna heel ziek door Kawasaki Ze had het coronavirus, maar had dat niet eens gemerkt. Toch werd de 15-jarige Sabine later heel ziek door wat de ziekte van Kawasaki bleek te zijn. Volgens artsen lijkt het erop dat er een verband is met corona.

Eerder Vandaag | 16:07 ESPN Film: No Limits

Seizoen 2018 - Aflevering 75 van 130 Als tiener lijdt de Franse Audrey Mestre aan scoliose, maar een ontmoeting met de Cubaanse freediver Pipin Ferreras verandert haar leven. Ze trouwt met hem en ontwikkelt zo'n grote passie voor het duiken zonder zuurstofflessen dat ze zelfs beter wordt dan haar man. Maar als ze in 2002 het record voor de diepste duik ooit - 171 meter - wil breken slaat het noodlot toe. Een verkeerde beslissing vlak voor de duik wordt haar fataal.

Eerder Vandaag | 09:46 Telekids Mini's: Super Wings

Avontuur in de sneeuw Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen kunnen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken! Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen. Grijp je paspoort en ga mee op reis met de Super Wings!

Eerder Vandaag | 06:50 **** That's Delicious

Seizoen 2 - Aflevering 2 van 11 - The Other City By the Sea Waar gaat Action naar toe om naar scheermessen te duiken, een nieuw recept te ontdekken voor wagyu-rund en rond te rijden in een open Cadillac? Het antwoord: de meest afgelegen stad ter wereld... Perth!

Eerder Vandaag | 06:29 Telekids Mini's: Super Wings

Dinosaurus op hol Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen kunnen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken! Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen. Grijp je paspoort en ga mee op reis met de Super Wings!