Druk op tv (tv-tips)

Vandaag | 20:30 Maleficent IMDb: 7.0

IMDB * 7.0 - Fantasy-film, Maleficent is een Amerikaanse avonturen fantasyfilm uit 2014, geregisseerd door Robert Stromberg. De film is een live action remake van de Walt Disney animatiefilm Doornroosje uit 1959. In deze productie wordt het sprookje ...

Maleficent is een Amerikaanse avonturen-fantasyfilm uit 2014, geregisseerd door Robert Stromberg. De film is een live-action remake van de Walt Disney animatiefilm Doornroosje uit 1959. In deze productie wordt het sprookje verteld vanuit het oogpunt van de heks Malafide, vertolkt door Angelina Jolie. Een must-see voor alle Disney-liefhebbers, waarin verbluffende special effects en bovenal de hoofdrol van Jolie indruk maakt. Maleficent (Angelina Jolie) is een prachtige jonge vrouw met een oprecht hart, die een idyllische jeugd beleeft in een vreedzaam en bosrijk koninkrijk. Tot op een dag een leger binnenvalt en de harmonie van het land in gevaar brengt. Maleficent wordt de vurigste beschermer van het land, maar wanneer ze uiteindelijk meedogenloos wordt verraden begint haar oprechte hart in steen te veranderen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/maleficent

Vandaag | 15:35 Kappen

Drama, Nederlandse jeugdfilm. Sander, Chris en Maarten zijn van kinds af aan al vrienden en groeien samen op. Hun vriendschap komt onder druk te staan als Chris en Maarten door een nieuwe jongen, Emiel, worden overgehaald om slechte dingen te doen. ...

Nederlandse jeugdfilm. Sander, Chris en Maarten zijn van kinds af aan al vrienden en groeien samen op. Hun vriendschap komt onder druk te staan als Chris en Maarten door een nieuwe jongen, Emiel, worden overgehaald om slechte dingen te doen. Sander concentreert zich liever op school, zijn voetbalcarrière en is verliefd op Indra, een meisje van zijn school. Sander is getuige van een mishandeling van een jongen die in coma wordt geslagen door Emiel, in bijzijn van Chris en Maarten. Sander wordt door hen bedreigd en mag niet zeggen tegen de politie.

Overmorgen | 20:40 Finale: Aan 't zand

Overmorgen - Spektakel, Vanavond is de finale van het zandsculpturen programma Aan 't zand. De drie overgebleven ...

Vanavond is de finale van het zandsculpturen-programma Aan 't zand. De drie overgebleven kunstenaars strijden om de Gouden Metseltroffel en de titel Beste zandkunstenaar van Nederland. Meer werk De finalisten krijgen meer vrijheid over hun kunstwerken. De enige regel is dat alle sculpturen twee keer zo groot moeten zijn als in voorgaande afleveringen. Dat betekent niet alleen dat er meer werk te verrichten is, maar ook dat er meer mogelijkheden zijn om de ware talenten van deze kunstenaars naar boven te halen. Aanmoedigen Tijdens deze finale zijn de kunstenaars gelukkig niet alleen. Vrienden en familie van de finalisten komen langs om ze aan te moedigen en te steunen. Na al het harde werken staan er uiteindelijk drie indrukwekkende sculpturen. Eén zal de winnende zijn.

Je vindt hier de programma's van Druk op tv We hebben de volgende programma's voor Druk Maleficent: IMDB * 7.0 - Fantasy-film, Maleficent is een Amerikaanse avonturen fantasyfilm uit 2014, geregisseerd door Robert Stromberg. De film is een live action remake van de Walt Disney animatiefilm Doornroosje uit 1959. In deze productie wordt het sprookje. Kappen: Drama, Nederlandse jeugdfilm. Sander, Chris en Maarten zijn van kinds af aan al vrienden en groeien samen op. Hun vriendschap komt onder druk te staan als Chris en Maarten door een nieuwe jongen, Emiel, worden overgehaald om slechte dingen te doen.. Finale: Aan 't zand: Overmorgen - Spektakel, Vanavond is de finale van het zandsculpturen programma Aan 't zand. De drie overgebleven. Cayman Went: Nu de kijkcijfers van zijn tv show Diver Down dalen, moet acteur Josh Anders zijn geld op een andere manier zien te. Say Yes to the Dress: Canada: Assets, Seizoen 1 Aflevering 13 Assets: Olympisch bobsleeër Emily zoekt een jurk die de nadruk legt op haar atletische. Flodder: Komische serie, Seizoen 3 Aflevering 2 Komische serie. Op eigen benen. Eén van de leden van een bende schijnt de buit. Sporting Greats Bernard Hinault : Een documentaireserie over enkele van de grootste namen in de sportwereld. Vol met adembenemende beelden en exclusieve. Wild Great Britain: Seizoen 1 Aflevering 1 High Places: De bergen, hooglanden en bossen van Groot Brittannië behoren tot de. Butterbean's Café: Seizoen 1 Aflevering 27 De Hawaiiaanse Luau! / De kattenoppas!: Er wordt een Hawaiiaans feest gevierd bij Butterbean's. Zomer Kamp Eiland: Met de hulp van Basketbal maakt Oscar een indrukwekkend schot, dat hem een plekje oplevert in het Gouden Team.

Druk op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 09:58 Flodder

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Komische serie. Op eigen benen. Eén van de leden van een bende schijnt de buit van een diamantroof achterover te hebben gedrukt. De anderen hebben er heel wat voor over om de stenen weer boven water te krijgen. Een paar leden van de familie Flodder worden, zonder het van elkaar te weten, ingeschakeld om de diamanten tegen een ruime vergoeding terug te stelen. Welke benadering leidt tot het beste resultaat?

Vandaag | 11:05 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6085 - Nederlandse soap. Ludo en Billy bezoeken Carmen. Janine heeft groot nieuws voor Linda en Anton, maar Rob wil dat ze het nog verzwijgt. Valentijn verricht een goede daad. Nina drukt haar ware gevoelens weg als Daan en Puck hun eerste echte date plannen.

Vandaag | 11:10 The Real O'Neals

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. The Real Prom. Binnenkort is het schoolfeest. Kenny en Jimmy zijn druk bezig om hun gedroomde date te vragen. Shannon vindt het schoolfeest belachelijk en wil thuisblijven, maar Pat wil dat ze toch gaat.

Vandaag | 12:04 E.R

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Benton probeert iemand te vinden die zijn shift wil overnemen, zodat hij het verjaardagsfeest van zijn moeder kan bijwonen. Hij staat onder enorme druk, zowel van zijn baas, dokter Hicks, als van zijn zus en schoonbroer. Carter, die denkt dat Benton zelf verjaart en die hoopt - net als Deb - volgend jaar te mogen terugkeren naar de dienst, organiseert in alle stilte een feestje voor zijn "goeroe". Ondertussen zet dokter Ross zijn carrière op het spel wanneer hij zijn zelfbeheersing verliest en uitvliegt tegen een mishandelende vader. Hij en Carol moeten bovendien afscheid nemen van de jonge Tatiana, die naar een aidskliniek voor kinderen wordt overgeplaatst.

Vandaag | 12:35 Cheers

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Amerikaanse komische serie. I'll Be Seeing You Part 2. De bekende kunstenaar Semenko is druk in de weer met een portret van Diane. Tijdens het werk levert hij ongevraagd kritiek op Sam. De mannen kunnen elkaar duidelijk niet uitstaan en Diane moet haar relatie voortdurend verdedigen.

Vandaag | 14:00 The Muppets

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie. Pig's in a Blackout. Kermit voelt de druk van het werk en gaat naar een yogasessie. Daar komt hij een gestresseerde Jason Bateman tegen. Nu Kermit afwezig is, neemt Scooter al het werk op zich, maar dat loopt niet goed af.

Vandaag | 15:10 Brugklas

Seizoen 8 - Aflevering 14 - Nederlandse jeugdserie. Klikkerfittie. Ebru zet Jamie onder druk om Klikker niet op te geven. Als Jamie de app vervolgens openbaar maakt, is ze echter niet blij met het resultaat.

Vandaag | 15:20 SpangaS

Seizoen 13 - Aflevering 15 - Nederlandse jeugdserie. Over & uit. Mo maakt Maud blij met het vervalste absentiebriefje. Elza wil influencer worden. Filiz maakt zich druk, want waarom is Alex zo relax?

Vandaag | 16:00 Will & Grace

Seizoen 4 - Aflevering 24 - Amerikaanse sitcom. Hocus Focus. Wanneer Will een fotosessie bij een bekende fotografe wint, besluit hij de prijs met Grace te delen. Wanneer ze een afdruk van de foto krijgen, zijn ze niet tevreden met het resultaat en ze besluiten een nieuwe sessie aan te vragen. Ondertussen schakelt Jack zijn beste vriendin Karen in als assistente van zijn gloednieuwe show. Karen voelt zich duidelijk goed in haar vel op het podium, maar Jack kan het niet verkroppen dat zij met alle lof gaat lopen.

Vandaag | 17:05 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6085 - Nederlandse soap. Ludo en Billy bezoeken Carmen. Janine heeft groot nieuws voor Linda en Anton, maar Rob wil dat ze het nog verzwijgt. Valentijn verricht een goede daad. Nina drukt haar ware gevoelens weg als Daan en Puck hun eerste echte date plannen.

Vandaag | 17:15 Per seconde wijzer

Seizoen 56 - Aflevering 44 - Quiz. Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. Hoe zetten zij hun jokers in, hoeveel rondes zullen de spelers het volhouden en met welk bedrag gaan de spelers uiteindelijk naar huis? Met elke dag aan het begin van de uitzending de kijkersvraag.

Vandaag | 17:55 Will & Grace

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Amerikaanse sitcom. ...And the Horse He Rode in On. Grace wordt gered door een knappe joodse dokter die haar net op tijd naar de kliniek kan brengen, waar ze met de zaadcellen van Will wordt bevrucht. Hun nieuwe relatie als toekomstige ouders brengt heel wat veranderingen en druk met zich mee. Het duo besluit tot de geboorte van hun baby niet meer uit te gaan. Ondertussen kan Karen niet beslissen of ze haar man wil bedriegen.

Vandaag | 18:20 SpangaS

Seizoen 13 - Aflevering 15 - Nederlandse jeugdserie. Over & uit. Mo maakt Maud blij met het vervalste absentiebriefje. Elza wil influencer worden. Filiz maakt zich druk, want waarom is Alex zo relax?

Vandaag | 18:30 Two and a Half Men

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Amerikaanse komische serie. The Sea is a Harsh Mistress. Een poging om indruk te maken op een knappe surfster wordt Charlie bijna fataal. Een redder slaagt er nog net in om hem uit het water te halen. Charlie is ervan overtuigd dat zijn overleden vader tot hem sprak tijdens zijn bijna-doodervaring.

Vandaag | 18:40 Het Klokhuis

Seizoen 30 - Aflevering 3851 - Informatief jongerenmagazine. Het Kantoor 190. Wouter bespaart geld door oud brood te hergebruiken en Ben moet verkeersexamen doen. Wat is het drukste verkeersknooppunt van Nederland? Waarom heeft een voetgangersstoplicht geen oranje? En wat is het verschil tussen bruin en wit brood?

Vandaag | 19:50 Per seconde wijzer

Seizoen 56 - Aflevering 45 - Quiz. Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. Hoe zetten zij hun jokers in, hoeveel rondes zullen de spelers het volhouden en met welk bedrag gaan de spelers uiteindelijk naar huis? Met elke dag aan het begin van de uitzending de kijkersvraag.

Vandaag | 22:20 Zorg uit handen

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityreeks waarin zes prominente Nederlanders mantelzorgers de kans geven om tot rust te komen door hun zorgtaken tijdelijk over te nemen. Stef Bos. Mariska (48) is mantelzorger voor haar man Harjo (47), die aan niet-aangeboren hersenletsel lijdt. Zijn ziekte legt niet alleen een grote druk op Mariska, die naast haar werk voor Harjo zorgt, maar ook op hun 11-jarige zoon Justin. Ook Justin neemt mantelzorgtaken over als Mariska op haar werk is. Zanger Stef Bos ervaart, voor even, als mantelzorger wat er bij komt kijken om te leven met en zorgen voor een man die bij alles in zijn leven beperkt wordt door zijn hersenletsel.

Vandaag | 22:31 24 uur in de E.R

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Realityreeks over de eerstehulpafdeling van het King's College ziekenhuis in Londen, een van de drukste ziekenhuisafdelingen van heel Groot-Brittannië

 Meer

Druk op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 08:35 Cayman Went

Nu de kijkcijfers van zijn tv-show Diver Down dalen, moet acteur Josh Anders zijn geld op een andere manier zien te verdienen. Josh wordt gevraagd door vastgoedmakelaar Martin Perkins om drie bewoners van het eiland Cayman Brac ervan te overtuigen dat ze hun land moeten verkopen. De excentrieke eilander Rodgers Bowman blijkt echter niet onder de indruk van Josh' sterrenstatus. En naarmate Josh de mensen van Cayman Brac beter leert kennen, begint hij zich af te vragen waar het met zijn leven naartoe moet.

Vandaag | 09:30 Say Yes to the Dress: Canada

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Assets: Olympisch bobsleeër Emily zoekt een jurk die de nadruk legt op haar atletische lichaam en gewaagd genoeg is voor haar verloofde. Irina zoekt een jurk die haar achterwerk afkleedt.

Vandaag | 10:00 Sporting Greats Bernard Hinault

Een documentaireserie over enkele van de grootste namen in de sportwereld. Vol met adembenemende beelden en exclusieve nieuwe interviews, is dit een serie die sportsfans over de hele wereld zal aanspreken omdat de vraag is en blijft: wie is de grootste sportster aller tijden? In deze serie zullen de kolossale prestaties worden benadrukt van enkele van de grootste sportsterren op het wereldtoneel. Deze sterren hebben records gebroken, ongeëvenaarde successen behaald en soms ongekende nederlagen geleden. Maar bovenal zijn het Sporting Greats. Met in deze aflevering de wielrennner Bernard Hinault.

Vandaag | 10:15 Wild Great Britain

Seizoen 1 - Aflevering 1 - High Places: De bergen, hooglanden en bossen van Groot-Brittannië behoren tot de indrukwekkendste plekken van het land. Op dit hoge terrein leven de betoverendste wezens op aarde.

Vandaag | 10:30 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 27 - De Hawaiiaanse Luau! / De kattenoppas!: Er wordt een Hawaiiaans feest gevierd bij Butterbean's café! Maar er moet wel heel veel geregeld en georganiseerd worden. ? // Het is druk bij Butterbean's café, dus Cricket vraagt of Jasper even op Cookie kan passen. Maar dat is lastiger dan hij dacht.

Vandaag | 11:01 Zomer Kamp Eiland

Met de hulp van Basketbal maakt Oscar een indrukwekkend schot, dat hem een plekje oplevert in het Gouden Team.

Vandaag | 12:15 Modern Family

Seizoen 9 - Aflevering 8 - Brushes with Celebrity: De hele club vertelt over de grootste beroemdheden die ze zijn tegengekomen. Phil laat een huis zien aan zijn muzikale held en is vastbesloten om een goede indruk te maken, ondanks de hevige pijn in een onhandig lichaamsdeel. De juryplicht van Jay krijgt een onverwachte wending wanneer hij samen met een van de grootste footballsterren van Amerika in de jury zit. En Manny's ontmoeting met zijn favoriete toneelschrijver, een gevierd acteur en komiek, gaat niet helemaal zoals verwacht.

Vandaag | 13:15 Top Wing

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Kuikens op de loop / Rod wil vliegen: Rod moeten op Piep en Tjilp en hun nichtjes en neefjes passen. Het is een drukke boel als de kuikens ervandoor gaan in de vervoersmiddelen van Top Wing. / Baddy neemt Rod mee in zijn vliegtuig en haalt een gevaarlijke stunt uit.

Vandaag | 13:55 Say Yes to the Dress: Canada

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Assets: Olympisch bobsleeër Emily zoekt een jurk die de nadruk legt op haar atletische lichaam en gewaagd genoeg is voor haar verloofde. Irina zoekt een jurk die haar achterwerk afkleedt.

Vandaag | 14:05 Paw Patrol

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Pups in de sneeuw / Pups en het Sneeuwmonster: De pups willen gaan snowboarden op de berg, maar Alex komt in de problemen. Paw Patrol redden hem. // De pups vinden voetafdrukken in de sneeuw, die van een sneeuwmonster lijken. Als ze het 'monster' vinden, blijkt het toch anders te zijn!

Vandaag | 14:12 The Jaquie Brown Diaries

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Nieuw-Zeelandse komische serie. Jaquie is onder de indruk van een Hollywoodacteur. Ze wil graag meeprofiteren van zijn succes nu ze elkaar tegenkomen bij het Winter Wonderland feest.

Vandaag | 16:10 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Ballet café / Cricket gaat kamperen!: Poppy wil graag auditie doen voor de balletschool van Madame Tendu. Maar kan dat wel als het zo druk is in het café? // Cricket gaat samen met de Paddle-scouts kamperen maar vindt het nog een beetje spannend, dus Butterbean en Jasper helpen.

Vandaag | 16:15 Sporting Greats Bernard Hinault

Een documentaireserie over enkele van de grootste namen in de sportwereld. Vol met adembenemende beelden en exclusieve nieuwe interviews, is dit een serie die sportsfans over de hele wereld zal aanspreken omdat de vraag is en blijft: wie is de grootste sportster aller tijden? In deze serie zullen de kolossale prestaties worden benadrukt van enkele van de grootste sportsterren op het wereldtoneel. Deze sterren hebben records gebroken, ongeëvenaarde successen behaald en soms ongekende nederlagen geleden. Maar bovenal zijn het Sporting Greats. Met in deze aflevering de wielrennner Bernard Hinault.

Vandaag | 19:30 Salvage Hunters

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Episode 4: Maak kennis met de hedendaagse schatzoeker Drew Pritchard. Drew is eigenaar van één van de grootste en drukste depots met antieke bouwmaterialen van Groot-Brittannië.

Vandaag | 19:45 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 2 - Aflevering 6 - De babyfluisteraar / Gooi het op een akkoordje: Alvin verkleedt Theodore als een baby om indruk te maken op het meisje van zijn dromen. // Omdat hij een speciaal cadeau wil maken voor Dave, creëert Alvin een sneeuwbaleffect van chaos.

Vandaag | 20:05 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 2 - Aflevering 6 - De babyfluisteraar / Gooi het op een akkoordje: Alvin verkleedt Theodore als een baby om indruk te maken op het meisje van zijn dromen. // Omdat hij een speciaal cadeau wil maken voor Dave, creëert Alvin een sneeuwbaleffect van chaos.

Vandaag | 20:30 Handel - Agrippina

De opera Agrippina werd door de 24-jarige Georg Friedrich Handel geschreven. Het betekende het eerste theatrale succes van de componist. Het werk bevat frisse, uitbundige en inventieve muziek en is voorzien van een van de fijnste libretti waar Handel mee heeft gewerkt. De opera is gecomponeerd in 1709 en werd voor het eerste uitgevoerd in Venetië. Zoals gebruikelijk voor Handel, is de opera geschreven rond een aantal hoogstaande aria’s, waarin de virtuositeit van de zangers uitstekend tot zijn recht komt. Deze prachtige productie van operaregisseur Michael Hampe is opgenomen in het achttiende-eeuwse paleistheater tijdens het Schwetzingen Festival in 1985. De London Baroque Players, een orkest gespecialiseerd in vroege muziek uit de 17e en 18e eeuw, staat onder leiding van Arnold Östman. Samen begeleiden ze een indrukkende cast met als solisten Günter von Kannen, Barbara Daniels, David Kuebler, Janice Hall, Claudio Nicolai, Ulrich Hielscher, Eberhard Katz en Carlos Feller.

Vandaag | 21:55 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Blindsided: Tania snelt een neergeschoten hond te hulp. Vervolgens maken Matt en Lizzy jacht op een bange, zieke pup die rondloopt op de drukke wegen vlak bij het pakhuis.

Vandaag | 21:55 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Blindsided: Tania snelt een neergeschoten hond te hulp. Vervolgens maken Matt en Lizzy jacht op een bange, zieke pup die rondloopt op de drukke wegen vlak bij het pakhuis.

Vandaag | 22:30 Sporting Greats Bernard Hinault

Een documentaireserie over enkele van de grootste namen in de sportwereld. Vol met adembenemende beelden en exclusieve nieuwe interviews, is dit een serie die sportsfans over de hele wereld zal aanspreken omdat de vraag is en blijft: wie is de grootste sportster aller tijden? In deze serie zullen de kolossale prestaties worden benadrukt van enkele van de grootste sportsterren op het wereldtoneel. Deze sterren hebben records gebroken, ongeëvenaarde successen behaald en soms ongekende nederlagen geleden. Maar bovenal zijn het Sporting Greats. Met in deze aflevering de wielrennner Bernard Hinault.

Vandaag | 23:15 Major Crimes

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Reality Check. Sharon en het team onderzoeken een moord die gepleegd werd tijdens de opnames van een realityshow waarin getrouwde koppels het tegen elkaar moeten opnemen. De zaak maakt indruk op Sanchez. Ze roept herinneringen bij hem op aan zijn overleden vrouw. Rusty ontmoet de advocaat van Slider.

Morgen | 01:50 SpongeBob

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Heb Je Deze slak Gezien?: SpongeBob heeft het zo druk met peddelballen dat hij Gerrit verwaarloost. Deze loopt weg in de hoop een nieuw baasje te vinden. Een oud omaatje neemt hem liefdevol op. SpongeBob is gek van verdriet en gaat Gerrit zoeken.

Morgen | 04:49 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Blindsided: Tania snelt een neergeschoten hond te hulp. Vervolgens maken Matt en Lizzy jacht op een bange, zieke pup die rondloopt op de drukke wegen vlak bij het pakhuis.

Morgen | 04:49 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Blindsided: Tania snelt een neergeschoten hond te hulp. Vervolgens maken Matt en Lizzy jacht op een bange, zieke pup die rondloopt op de drukke wegen vlak bij het pakhuis.

Morgen | 05:45 Rusty Rivets

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Rusty en de Barrel-politie / Rusty en de beverdam-dreiging: Agent Karel heeft het erg druk, zo druk dat hij hulp krijgt van de Barrels. Maar wat hij eigenlijk nodig heeft is een supersnel politie-voertuig... // Bever Tjompie krijgt tandpijn, terwijl onderhoud aan haar dam hard nodig is. Gelukkig komen Rusty en de rest haar helpen.

Morgen | 06:30 Sporting Greats Richie McCaw

Een documentaireserie over enkele van de grootste namen in de sportwereld. Vol met adembenemende beelden en exclusieve nieuwe interviews, is dit een serie die sportfans over de hele wereld zal aanspreken omdat de vraag is en blijft: wie is de grootste sportster aller tijden? In deze serie zullen de kolossale prestaties worden benadrukt van enkele van de grootste sportsterren op het wereldtoneel. Deze sterren hebben records gebroken, ongeëvenaarde successen behaald en soms ongekende nederlagen geleden. Maar bovenal zijn het Sporting Greats. Met in deze aflevering de rugbyer Richie McCaw.

Morgen | 07:12 Big City Greens S1 Splits

Gargoyle Gals: Tilly liegt om indruk te maken

Morgen | 09:45 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Wauw-me-Wiebel / De Wensensteen: Om indruk te maken op de talentenjacht van Wiebelstaartbos heeft Becca bedacht dat ze wil meedoen met een ballet. Maar de dansers die ze hiervoor weet te strikken kunnen geen van allen balletten. // Altijd nét als Pedro iets wil wensen, komt er wat tussen. Dus trekt de Bende door het bos op zoek naar de legendarische Wensensteen. Wie die beklimt mag een wens doen. Maar dan moet je dat wel durven natuurlijk.

Morgen | 10:01 Mahler - Symfonie Nr. 5

,,Niemand heeft het begrepen. Ik zou willen dat ik de eerste uitvoering 50 jaar naar mijn dood zou kunnen dirigeren.’’ Gustav Mahler componeerde zijn Vijfde Symfonie in de zomers van 1901 en 1902, een periode waarin veel veranderde in het leven van de componist. Hij had een van de meest begeerde posities in het muziekleven als directeur van de Weenste Staatsoper en dirigent van de Wiener Philharmoniker en hij leerde zijn vrouw Alma Mahler kennen, die in 1902 zwanger was van hun eerste kind. Met de gezondheid van Mahler ging het minder: in 1901 leed hij aan een zware bloeding en de dokter kon nog maar net voorkomen dat hij overleed. Met dit alles in het achterhoofd is het niet verwonderlijk dat hij op een andere manier begon te componeren. Het werk ging in 1904 in première maar het publiek bleek nog niet rijp te zijn voor zo’n indrukwekkend werk. De Vijfde is in tegenstelling tot de Tweede en Derde Symfonie geheel instrumentaal (met als hoogtepunt het beroemde vierde deel, het Adagietto) en heeft bovendien geen link met filosofische of religieuze thema’s, iets wat zijn eerdere symfonieën wel hadden. Mahler zelf zou tot aan zijn dood in 1911 worstelen met de instrumentatie van het stuk.

Morgen | 10:08 The Jaquie Brown Diaries

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Nieuw-Zeelandse komische serie. Jaquie is onder de indruk van een Hollywoodacteur. Ze wil graag meeprofiteren van zijn succes nu ze elkaar tegenkomen bij het Winter Wonderland feest.

Morgen | 10:10 Huize Herrie

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Afwezig / Wees mijn lief, Stella: Clyde heeft de Perfecte Opkomst award gekregen, omdat hij nog nooit een dag school verzuimd heeft. Maar dan ontdekt hij dat hij wel een dag verzuimd heeft. Zal hij het bekennen of verzwijgen? // Het nieuwe meisje uit #302, blijkt Stella te heten. Ze brengt Lincoln en zijn vrienden het hoofd op hol, zodanig, dat ze denken dat Stella een oogje op een van hen heeft. Dat zet de vriendschap onder druk.

Morgen | 10:50 Sporting Greats Arnold Palmer

Een documentaire serie over enkele van de grootste namen in de sportwereld. Vol met adembenemende beelden en exclusieve nieuwe interviews, is dit een serie die sportsfans over de hele wereld zal aanspreken omdat de vraag is en blijft: wie is de grootste sportster aller tijden? In deze serie zullen de kolossale prestaties worden benadrukt van enkele van de grootste sportsterren op het wereldtoneel. Deze sterren hebben records gebroken, ongeëvenaarde successen behaald en soms ongekende nederlagen geleden. Maar bovenal zijn het Sporting Greats. Met in deze aflevering de golfer Arnold Palmer.

 Meer

Druk gemist

Eerder Vandaag | 07:05 Atchoo!

Seizoen 1 - Aflevering 5 - De sterkste: Teo wil op de kermis met de Kop van Jut indruk maken op Crystal. Helaas verandert hij steeds in een ander dier en komt er niet veel van terecht.

Eerder Vandaag | 06:30 Sporting Greats Juan Manuel Fangio

Een documentaireserie over enkele van de grootste namen in de sportwereld. Vol met adembenemende beelden en exclusieve nieuwe interviews, is dit een serie die sportfans over de hele wereld zal aanspreken omdat de vraag is en blijft: wie is de grootste sportster aller tijden? In deze serie zullen de kolossale prestaties worden benadrukt van enkele van de grootste sportsterren op het wereldtoneel. Deze sterren hebben records gebroken, ongeëvenaarde successen behaald en soms ongekende nederlagen geleden. Maar bovenal zijn het Sporting Greats. Met in deze aflevering de autocoureur Juan Manuel Fangio.

Eerder Vandaag | 06:25 Wild Great Britain

Seizoen 1 - Aflevering 1 - High Places: De bergen, hooglanden en bossen van Groot-Brittannië behoren tot de indrukwekkendste plekken van het land. Op dit hoge terrein leven de betoverendste wezens op aarde.

Eerder Vandaag | 06:00 Emma Willis: Delivering Babies

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Episode 4: Tv-presentator Emma Willis is drie maanden in opleiding op een drukke kraamafdeling. Ze beleeft wat verloskundigen meemaken die voor de NHS werken, de Britse gezondheidszorg.

Eerder Vandaag | 00:37 Men, Women & Children IMDb: 6.7

Gisteren - IMDB * 6.7 - Tragikomedie, Amerikaanse tragikomedie. Een groep studenten en hun ouders proberen om te gaan met de vele manieren waarop het internet hun relaties, vorm van communicatie, hun zelfbeeld en liefdesleven heeft veranderd. ...

Amerikaanse tragikomedie. Een groep studenten en hun ouders proberen om te gaan met de vele manieren waarop het internet hun relaties, vorm van communicatie, hun zelfbeeld en liefdesleven heeft veranderd. Terwijl elk personage en elke relatie onder druk komt te staan, krijgen we een inzicht in de manieren waarop mensen reageren in deze periode van enorme sociale verandering door ons gebruik van smartphones, tablets en computers.

Gisteren 21:10 New Amsterdam

'Hibernatus.' (s 1/ep 6) Er ligt veel druk op de schouders van Max. Hij organiseert voor het eerst het jaarlijkse gala. Iggy moet een moeilijke bekentenis doen aan zijn dochter. Kapoor en Sharpe staan voor een raadsel.

Gisteren 15:55 Sophie in de kreukels

'De media.' De media hebben een grote invloed op hoe we naar onszelf kijken en de wereld om ons heen. Wat is de rol van de media? Zijn zij schuldig aan de druk die vrouwen ervaren? Sophie praat met Eva Jinek, hoofdredacteur van Harpers Bazaar (en oud-hoofdredactrice van Elle) Cecile Narinx.

Gisteren 13:25 Les Experts : Manhattan

'Le dernier bal.' (s 4/ep 18) Het team onderzoekt de dood van studentenbegeleider Robert Greggs. Ondertussen blijft de beruchte 'taxicabkiller' de straten van New York teisteren. Mac staat onder grote druk om hem te pakken te krijgen.

Gisteren 12:15 2 Broke Girls

'And the Attack of the Killer Apartment.' (s 5/ep 19) Randy wil blijven overnachten bij Max. Ondertussen is Caroline druk bezig met de nieuwe zaak.

Gisteren 08:05 InkMaster Redemption

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Redemption: High Anxiety: Alex Rockoff, de stuiterbal van seizoen zeven, is terug in de Ink Master-salon met niet een, niet twee, maar wel drie ontevreden Canvassen. Kan hij z'n trots inslikken en het rechtzetten, of is de druk hem te zwaar?

Gisteren 02:25 Lone Star Law

Seizoen 4 - Aflevering 20 - Hunting Hunters: Op het hoogtepunt van het hertenseizoen hebben de jachtopzieners het extra druk. Slecht weer leidt tot een ernstig auto-ongeluk en er wordt illegaal gedumpt jachtafval gevonden.

Gisteren 02:25 Lone Star Law

Seizoen 4 - Aflevering 20 - Hunting Hunters: Op het hoogtepunt van het hertenseizoen hebben de jachtopzieners het extra druk. Slecht weer leidt tot een ernstig auto-ongeluk en er wordt illegaal gedumpt jachtafval gevonden.

Eergisteren 22:30 Raging Bull IMDb: 8.2

Eergisteren - IMDB * 8.2 - Drama, Film over Jake La Motta die terugkijkt op zijn carrière. In 1941 wilde hij meer bereiken en zich voorbereiden op zwaargewicht boksen. Hij stond bekend als een bokser die ongelofelijk gewelddadig was en daarom ook ...

Film over Jake La Motta die terugkijkt op zijn carrière. In 1941 wilde hij meer bereiken en zich voorbereiden op zwaargewicht boksen. Hij stond bekend als een bokser die ongelofelijk gewelddadig was en daarom ook niet te stoppen was in de ring. Hij was dat ook buiten de ring: zo sloeg hij zijn vrouw en zijn broer. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/raging-bull

Eergisteren 22:00 Spectre IMDb: 6.8

Eergisteren - IMDB * 6.8 - Spectre, De film opent met de viering van de Dag van de Doden in Mexico Stad, waar Bond Marco Sciarra liquideert, een man die een bomaanslag plant en zegt na afloop naar "The Pale King" te gaan. James Bond (Daniel Craig) ...

De film opent met de viering van de Dag van de Doden in Mexico-Stad, waar Bond Marco Sciarra liquideert, een man die een bomaanslag plant en zegt na afloop naar "The Pale King" te gaan. James Bond (Daniel Craig) moet naar aanleiding van een cryptische boodschap de sinistere organisatie SPECTRE onderzoeken. M ontfermt zich intussen over de toekomst van MI6, dat onder politieke druk lijkt te bezwijken. Met de informatie die Bond onthult, wordt hij echter gedwongen vraagtekens te zetten bij de waarde van alles waar hij voor heeft gevochten. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/spectre

Eergisteren 20:35 Huize Herrie

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Afwezig / Wees mijn lief, Stella: Clyde heeft de Perfecte Opkomst award gekregen, omdat hij nog nooit een dag school verzuimd heeft. Maar dan ontdekt hij dat hij wel een dag verzuimd heeft. Zal hij het bekennen of verzwijgen? // Het nieuwe meisje uit #302, blijkt Stella te heten. Ze brengt Lincoln en zijn vrienden het hoofd op hol, zodanig, dat ze denken dat Stella een oogje op een van hen heeft. Dat zet de vriendschap onder druk.

Eergisteren 16:30 2 Broke Girls

'And the Attack of the Killer Apartment.' (s 5/ep 19) Randy wil blijven overnachten bij Max. Ondertussen is Caroline druk bezig met de nieuwe zaak.

Eergisteren 11:55 Savage Kingdom 3

Seizoen 2 - Aflevering 2 - First Blood: Neo bereidt zich voor op een leven als eenzame jager. De druk wordt groter als hij sterker wordt en zijn vader, Dark Eyes, hem kwijt wil.

 Meer