Droom op tv (tv-tips)

Vandaag | 20:30 Bedtime Stories IMDb: 6.0

IMDB * 6.0 - Film, Bedtime Stories is een Amerikaanse Fantasie en komediefilm uit het jaar 2008. Met in de hoofdrol acteur Adam Sandler. Skeeter Bronson droomt ervan om hotelmanager te worden, maar voorlopig is hij nog klusjesman. Dan vraagt zijn ...

Bedtime Stories is een Amerikaanse Fantasie- en komediefilm uit het jaar 2008. Met in de hoofdrol acteur Adam Sandler. Skeeter Bronson droomt ervan om hotelmanager te worden, maar voorlopig is hij nog klusjesman. Dan vraagt zijn zus hem om een week op haar kinderen Bobbi en Patrick te passen. Skeeter fantaseert er lustig op los tijdens het vertellen van verhaaltjes voor het slapen gaan. De enthousiaste kinderen vullen de verzinsels aan met hun eigen ideeën over helden, ridders en kauwgomballen. Wanneer de verhalen op mysterieuze wijze tot leven komen staat Skeeters leven op zijn kop. Hij probeert het fenomeen in zijn voordeel te gebruiken door zijn ambities te verwerken in het ene eigenaardige verhaal na het andere. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/bedtime-stories

Vandaag | 20:40 Ik vertrek

Aflevering 4 van 5 - Fam. Tammenga - Italië - AVROTROS Elsemarijn (32) en Wim-Martijn (36) uit Voorthuizen vormen met hun drie kinderen Ezra (5), Marcus (3) en Noël (1) het perfecte gezin. Hij is succesvol in de productontwikkeling, terwijl zij een parttime-baan als coach combineert met de zorg voor de jongens. Elsemarijn heeft altijd al de droom gehad om naar Afrika te vertrekken, maar Wim-Martijn blijft liever in Nederland. Het compromis is Italië. Familie en vrienden in stomme verbazing achterlatend, vertrekt het stel naar Le Marche waar ze een huis met een stuk kale grond hebben gehuurd. Over een kleine vier maanden moet er een volledige camping met twaalf staanplaatsen en nog eens vijftien luxe safari-tenten met privé-sanitair staan. Een vervelende bijkomstigheid is wel dat grondwerkzaamheden nagenoeg onmogelijk zijn als er vorst in de grond zit. En die zit er. Als de nieuwe buren dan ook nog eens hun afspraken niet nakomen over het gezamenlijk gebruik van hun zwembad, wordt de positieve instelling van het gezin wel heel ernstig op de proef gesteld. En dan lopen er ook nog drie kleine jongens rond die de nodige aandacht verdienen. Het nieuwe Italiaanse leven is in ieder geval vol uitdaging.

Di 11 augustus 2020 | 21:20 Slot: Down the Road

11/08 - Documentaire, In de laatste aflevering van Down the Road doet de groep nog één bijzondere activiteit en blikt ...

In de laatste aflevering van Down the Road doet de groep nog één bijzondere activiteit en blikt iedereen terug op de hoogtepunten van de reis. Ballonvaart Presentator Dieter Coppens is bijna aan het eind van de reis met zes jongvolwassenen met het syndroom van Down. Samen beleeft de groep nog één onvergetelijke activiteit: een ballonvaart boven de prachtige Zuid-Afrikaanse natuur. Herenigd Daarna blikt iedereen terug op de hoogtepunten van de reis en is het tijd om terug naar huis te vliegen en om herenigd te worden met de familie. Je kunt alle afleveringen van Down the Road terugkijken via gids.tv/programma/down-the-road.

Je vindt hier de programma's van Droom op tv We hebben de volgende programma's voor Droom Bedtime Stories: IMDB * 6.0 - Film, Bedtime Stories is een Amerikaanse Fantasie en komediefilm uit het jaar 2008. Met in de hoofdrol acteur Adam Sandler. Skeeter Bronson droomt ervan om hotelmanager te worden, maar voorlopig is hij nog klusjesman. Dan vraagt zijn. Ik vertrek: Informatief, Aflevering 4 van 5 Fam. Tammenga Italië AVROTROS Elsemarijn (32) en Wim Martijn (36) uit Voorthuizen. Slot: Down the Road: 11/08 - Documentaire, In de laatste aflevering van Down the Road doet de groep nog één bijzondere activiteit en blikt. DOC: Wie is Wout?: Sport, Seizoen 2018 2019 Aflevering 6 van 45 Hij verbaast vriend en vijand. Iedere transfer die Wout Weghorst maakt is. Bones: Crime, Serie, Action, Seizoen 11 Aflevering 13 van 22 The Monster in the Closet Christine droomt over een monster in. Paw Patrol: Animatie, Seizoen 3 Aflevering 1 Pups Vinden een Geest / Pups Redden een Koorddanser Rubble droomt dat hij drie wensen. Huize Herrie: Morgen - Animatie, Seizoen 3 Aflevering 3 Roadie Nergens Heen Luna wil graag doorbreken als rock ster. Als ze ontdekt. Say Yes to the Dress UK: Morgen - Amusement, Seizoen 2 Aflevering 10 The Bridal Blur Show Lukt het Claire op tijd een droomjurk te vinden voor. Foodtruck gezocht: Morgen - Amusement, Aflevering 5 van 6 Zainab AVROTROS We volgen Zainab. Zainab gaat haar Pakistaanse roots achterna en. Het mooiste meisje van de klas: Morgen - Amusement, Seizoen 2020 Aflevering 4 van 5 Yvonne AVROTROS In de bossen van Epe groeit in de jaren 70 een.

Droom op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 04:45 Bones

Seizoen 11 - Aflevering 13 van 22 - The Monster in the Closet Christine droomt over een monster in haar kast. Het team onderzoek de dood van een vrouw. Er lijkt een verband te zijn met een eerder slachtoffer, dat nog niet geïdentificeerd is.

Morgen | 13:45 Foodtruck gezocht

Aflevering 5 van 6 - Zainab - AVROTROS We volgen Zainab. Zainab gaat haar Pakistaanse roots achterna en gooit het roer volledig om. Ze heeft een flitsende carrière in de fashion-industrie, maar neemt ontslag om zich volledig op haar foodtruck droom te focussen. Dan gooit het vreselijke COVID-19 roet in het eten en komt Zainab zonder inkomen te zitten. Gaat Zainab het toch redden om haar droom achterna te gaan en heel Nederland kennis te laten maken met de Pakistaanse gerechten?

Morgen | 16:05 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 42 van 70 - Eindhoven Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen bij het vinden van hun droomhuis.

Overmorgen | 08:35 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 10 van 70 - Nijmegen Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen bij het vinden van hun droomhuis.

Overmorgen | 09:10 Van Woonvilla Naar Droomvilla

Seizoen 6 - Aflevering 4 Inspirerend woonprogramma waarin toparchitect Bertram Terpstra en zijn team je meenemen in de wereld van design, architectuur en interieur. Iedere week is er aandacht voor een nieuw project, van begin tot eind. Alle facetten van bouwen en bouwmanagement, maar ook styling en ontwerpen voor interieur, verlichting en meubilering komen aan bod. Bertram zal hiervoor verschillende leveranciers bezoeken, waar hij geadviseerd zal worden door de specialisten. Ook laat hij zien wat het belang van een topontwerper is.

Overmorgen | 09:10 Leef je droom

Aflevering 1 van 4 - Ecuador - AVROTROS Ex-zakenvrouw Mari Jipa-Muench laat haar woning in Greenwich, met uitzicht op de wolkenkrabbers van Canary Wharf in Londen, achter zich voor een nieuw leven in één van de meest afgelegen streken van het Amazoneregenwoud in Ecuador. Samen met haar inheemse man Kurikindi en hun vijfjarige dochtertje Samai hoopt Mari dat een vertrek naar de wildernis een frisse start zal betekenen en het gezin nog hechter zal maken. Ze is al eerder in het Amazonegebied geweest, maar alleen in toeristenhotspots. Een plek als deze heeft Mari nog nooit meegemaakt. Ze is pas de tweede witte mens die ooit in het gehucht Nina Amarun is geweest. Het is een piepkleine gemeenschap met maar zesentwintig inwoners, waar haar man wordt onthaald als de plaatselijke sjamaan en de familie een inheems huis hoopt te bouwen op geschonken land. Maar stortregens bemoeilijken continu de bouw van hun afgelegen huis. Het gezin heeft geen keus en moet zijn eten vangen in een van piranha's vergeven rivier, terwijl ze geteisterd worden door afmattende luchtvochtigheid, muggen en slaapgebrek. Mari krijgt te maken met enorme cultuurverschillen en worstelt met gevoelens van eenzaamheid terwijl ze in een van de laatste wildernissen op aarde een nieuw leven probeert op te bouwen voor haar gezin.

Overmorgen | 09:30 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 11 van 70 - Dordrecht Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen bij het vinden van hun droomhuis.

Overmorgen | 12:47 Milo Murphy's Wet

Wereld Zonder Milo / De Race Elliot droomt al zijn hele leven van een veilige wereld en er is niets zo veilig als een wereld zonder Milo. / Milo loopt net als ieder jaar mee aan de "Race voor Ratten".

Overmorgen | 18:04 De Bouwbroers

Aflevering 1 Canadees huizenprogramma waarin de broers Drew en Jonathan Scott spierkracht met intelligentie combineren in hun zoektocht naar woningen die zij kunnen omtoveren in droomhuizen. Drew is de aantrekkelijke makelaar die de verborgen pareltjes op de huizenmarkt opspoort. Zijn identieke tweelingbroer Jonathan is de handige aannemer die de huizen renoveert. De broers helpen families met het vinden van een extreme opknapwoning en het ombouwen naar een budgetvriendelijk droomhuis.

Overmorgen | 19:02 De Bouwbroers

Aflevering 2 Canadees huizenprogramma waarin de broers Drew en Jonathan Scott spierkracht met intelligentie combineren in hun zoektocht naar woningen die zij kunnen omtoveren in droomhuizen. Drew is de aantrekkelijke makelaar die de verborgen pareltjes op de huizenmarkt opspoort. Zijn identieke tweelingbroer Jonathan is de handige aannemer die de huizen renoveert. De broers helpen families met het vinden van een extreme opknapwoning en het ombouwen naar een budgetvriendelijk droomhuis.

Overmorgen | 19:42 According to Jim

Seizoen 5 - Aflevering 22 van 22 - Belaboring the Point Ryan meldt met veel trots de zwangerschap van Dana, maar Jim waarschuwt hem voor stemmingswisselingen die met die hormonen gepaard gaan. Vervolgens droomt Jim dat hij zwanger is.

Overmorgen | 21:22 Love Is In The Air

Seizoen 7 - Aflevering 9 De 82-jarige Jannie woont in Colombia. Haar zus, Willie, is nog nooit bij haar op bezoek geweest. Robert zorgt ervoor dat deze grote wens uitkomt. Samen met haar zoon vliegt Willie voor het eerst de wereld over om zus Jannie in haar armen te sluiten. En ook voor José komt een droom uit. Hij kan eindelijk voor het eerst zijn vrouw en kinderen voorstellen aan zijn moeder in Colombia.

Ma 10 augustus 2020 | 07:55 Jul & Julia

Jul & Julia en het grote verjaardagsfeest Jul is zenuwachtig, want hij is bijna jarig! Hij droomt van een groot feest. Maar als het zover is, lijkt iedereen zijn verjaardag vergeten te zijn. Gelukkig is niets minder waar, want Julia, mevrouw Suikerspin en meneer Kaasgaaf zijn in het geheim bezig om een echt verrassingsfeest te regelen. Zodra de boeven erachter komen waar de drie vrienden mee bezig zijn, besluiten ze het feest te gaan verpesten. Zou het meneer Kaasgaaf toch lukken om samen met Julia en mevrouw Suikerspin de jarige Jul te verrassen?

Ma 10 augustus 2020 | 08:55 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 24 - Aflevering 34 van 70 Avontuurlijke mensen willen hun huis in de stad opgeven en een nieuw bestaan beginnen op het platteland.

Ma 10 augustus 2020 | 11:10 Paleis voor een Prikkie

Seizoen 2 - Aflevering 1 van 6 - IJsselstein In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat ze eerder ook in Steenrijk, Straatarm lieten zien. Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieur designers Frank & Rogier af naar IJsselstein, waar de ongeneeslijk zieke Sabrina samen met haar man Robin en drie zoontjes in een flat woont. Door financiële problemen, mede veroorzaakt door haar gezondheid, is het huis in verval geraakt en is er geen geld of energie om het zelf op te knappen. Nu Sabrina heeft gehoord dat ze niet lang meer te leven heeft, wil ze het allerliefste een mooi onderkomen achterlaten voor haar mannen.

Ma 10 augustus 2020 | 12:30 Monchhichi

Aflevering 13 Animatieserie over de Monchhichi, de moedige en schattige wezentjes die zorgen voor de mooiste kinderdromen. De Monchhichi creëren kinderdromen in de droomboomfabriek en proberen deze te beschermen tegen nachtmerries. Ze beleven magische avonturen, want het maken van mooie dromen is nog niet zo makkelijk!

Ma 10 augustus 2020 | 13:45 Een Nieuw Leven In De Zon

Seizoen 3 - Aflevering 20 Britse realityserie waarin Britten worden gevolgd die naar het vasteland van Europa trekken om hun droom te verwezenlijken. Zij wagen de sprong in het diepe en starten hun eigen bedrijf: van een bar, restaurant of botenverhuurbedrijf in Spanje tot wijngaarden en B&B's in Frankrijk. Zullen zij floreren of falen?

Ma 10 augustus 2020 | 15:45 Het Regent Gehaktballen

Aflevering 42 Animatieserie over de scholier Flint Lockwood, die graag uitvinder wil worden. Flint woont in een stad waar alles om sardientjes draait, maar hij heeft andere toekomstplannen en hoopt de wereld te veranderen met zijn uitvindingen. Flint beleeft grappige en spannende avonturen met zijn beste vriendin, Sam Sparks, die droomt van een carrière als meteoroloog.

Ma 10 augustus 2020 | 15:45 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 11 van 70 - Dordrecht Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen bij het vinden van hun droomhuis.

Ma 10 augustus 2020 | 16:05 Love Is In The Air

Seizoen 7 - Aflevering 9 De 82-jarige Jannie woont in Colombia. Haar zus, Willie, is nog nooit bij haar op bezoek geweest. Robert zorgt ervoor dat deze grote wens uitkomt. Samen met haar zoon vliegt Willie voor het eerst de wereld over om zus Jannie in haar armen te sluiten. En ook voor José komt een droom uit. Hij kan eindelijk voor het eerst zijn vrouw en kinderen voorstellen aan zijn moeder in Colombia.

Ma 10 augustus 2020 | 16:45 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 24 - Aflevering 35 van 70 Avontuurlijke mensen willen hun huis in de stad opgeven en een nieuw bestaan beginnen op het platteland.

Ma 10 augustus 2020 | 17:00 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 30 Realityprogramma over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje kampt met grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

 Meer

Droom op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 22:30 DOC: Wie is Wout?

Seizoen 2018-2019 - Aflevering 6 van 45 Hij verbaast vriend en vijand. Iedere transfer die Wout Weghorst maakt is een stapje omhoog. Zoals ieder jongetje droomde ook hij ervan om profvoetballer te worden. Hij kreeg regelmatig te horen dat het hem niet gingen lukken, maar inmiddels speelt de Tukker in de Bundesliga bij VfL Wolfsburg. Een portret van een voetballer die in Nederland kritiek krijgt op zijn maniertjes, maar in Duitsland op handen wordt gedragen.

Morgen | 04:49 Paw Patrol

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Pups Vinden een Geest / Pups Redden een Koorddanser Rubble droomt dat hij drie wensen mag doen. Maar de geest die zijn wensen moet vervullen is wat onervaren. // Francois Turbot wil het record koorddansen verbreken.

Morgen | 07:12 Huize Herrie

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Roadie Nergens Heen Luna wil graag doorbreken als rock ster. Als ze ontdekt dat Chunk, haar roadie, die droom ook had en hij het dus niet gemaakt heeft, wil Luna de muziek opgeven.

Morgen | 10:20 Say Yes to the Dress UK

Seizoen 2 - Aflevering 10 - The Bridal Blur Show Lukt het Claire op tijd een droomjurk te vinden voor haar grote dag? Lydia heeft wel meer dan honderd jurken gepast. Hopelijk is Confetti & Lace het eindpunt van haar speurtocht.

Morgen | 14:00 Het mooiste meisje van de klas

Seizoen 2020 - Aflevering 4 van 5 - Yvonne - AVROTROS In de bossen van Epe groeit in de jaren 70 een mooi, mysterieus meisje op: Yvonne. Yvonne hoort bij een bijzonder, artistiek gezin. Nieuwsgierige Yvonne heeft als jong meisje met de uitgestrekte bossen een groot speelterrein. Maar na de middelbare school is er een hele wereld die verkend moet worden. Daarom vertrekt ze na de middelbare school voor twee jaar als au pair naar Marseille. Niet de meest veilige stad voor een jong meisje in de jaren '80, maar Yvonne ziet vooral het avontuur. Een Frans vriendje, afkomstig van Martinique, laat Yvonne dromen naar de eilanden in Caraïben. En ook deze droom weet Yvonne weer om te zetten in avontuur, door bij terugkomst in Nederland een baan aan te nemen als stewardess op een zeiljacht. Acht jaar lang bevaart Yvonne de wereldzeeën en ziet de meest schitterende plekken. Maar haar hart wordt veroverd op Malta, door een Zuidafrikaanse Brit die ook de wereld over vaart. Yvonne raakt zwanger van hem en hoewel er getrouwd wordt, staat huisje-boompje-beestje nog niet in hun woordenboek. Verschillende huisjes in verschillende landen worden bewoond, maar haar man blijft altijd varen, waardoor Yvonne soms maandenlang alleen met haar dochter is. Maar ook met z'n tweetjes staat Yvonne altijd haar mannetje. Jaap ontmoet Yvonne in haar huidige woonplaats: Epe. Waarom is Yvonne na zo'n turbulent leven toch weer teruggekeerd naar haar geboortegrond? En is hiermee haar leven ook in een rustiger vaarwater gekomen?

Morgen | 19:00 Say Yes to the Dress Lancashire

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Once Upon A Time In The North Jade droomt van een sprookjesachtige 'Beauty and the Beast'-jurk. En Gok helpt Raven nadat ze van kanker is hersteld een jurk te vinden en haar vertrouwen te herwinnen.

Morgen | 22:30 Wheeler Dealers: Dream Car

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Jess's Dream VW Golf GTi Autohandelaar Mike Brewer en monteur Marc 'Elvis' Priestly helpen autobezitters met het inruilen van hun auto voor een steeds betere, totdat ze uiteindelijk hun droomauto hebben.

Morgen | 23:37 Home Sweet Home

Aflevering 1 (2) - ‘Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens’, luidt het oud-Hollands spreekwoord. Maar er zijn genoeg Nederlanders die het daar niet helemaal mee eens zijn. Zij gingen het avontuur aan: ze verlieten het vertrouwde Nederland en bouwden in verre oorden een nieuw leven op. Ze kochten een Frans kasteel, begonnen een wijngaard in Italië, gingen tegels bakken in Portugal en besloten nooit meer terug te keren naar het land van molens, klompen en tulpen. In twee afleveringen bezoekt Kristel van Eijk Nederlanders die in het buitenland wonen. Natuurlijk missen ze nog wel dingen uit hun geboorteland, maar niet zo veel dat ze terug willen. De verhalen van deze mensen zijn heel verschillend. De één wil zijn grote droom vervullen om na het pensioen naar het buitenland te verhuizen; de ander is met het hele gezin naar Spanje vertrokken en weer een ander heeft via werk een roeping gevonden om in een land voor vrouwenrechten te vechten. Deze Nederlanders hebben geen hekel aan Nederland, helemaal niet, maar zijn nu eenmaal verliefd geworden op een dorp, streek, volk of land.

Overmorgen | 00:38 Paw Patrol

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Pups Save a Dragon / Pups Save The Three Little Pigs De pups voeren een toneelstuk op waarbij Katie wordt vervloekt door een heks. Maar in Marshalls droom wordt het allemaal wel heel echt. // Boerin Yumi wil een hut voor haar biggetjes, maar het valt nog niet mee om een goede hut te bouwen.

Overmorgen | 02:15 Rock the Kasbah

Morgen - Comedy, Film, In het door oorlog verscheurde Kabul, ontdekt de gedumpte impresario Richie Lanz (Bill Murray) het zangtalent van Salima Khan. Deze tiener uit Pashtun heeft een prachtige stem en de moedige droom om de eerste vrouw te worden ...

In het door oorlog verscheurde Kabul, ontdekt de gedumpte impresario Richie Lanz (Bill Murray) het zangtalent van Salima Khan. Deze tiener uit Pashtun heeft een prachtige stem en de moedige droom om de eerste vrouw te worden die meedoet aan Afghaanse versie van 'Idols'. Richie werkt samen met een slimme prostituee (Kate Hudson), twee die-hard feestende oorlogsprofiteurs (Danny McBride en Scott Caan) en een haarscherpe huurling (Bruce Willis) om de gevaarlijke culturele vooroordelen te trotseren en zijn nieuwe beschermelinge uit te laten groeien tot de nieuwe 'Afghaanse superster'.

Overmorgen | 05:55 Het mooiste meisje van de klas

Seizoen 2020 - Aflevering 4 van 5 - Yvonne - AVROTROS In de bossen van Epe groeit in de jaren 70 een mooi, mysterieus meisje op: Yvonne. Yvonne hoort bij een bijzonder, artistiek gezin. Nieuwsgierige Yvonne heeft als jong meisje met de uitgestrekte bossen een groot speelterrein. Maar na de middelbare school is er een hele wereld die verkend moet worden. Daarom vertrekt ze na de middelbare school voor twee jaar als au pair naar Marseille. Niet de meest veilige stad voor een jong meisje in de jaren '80, maar Yvonne ziet vooral het avontuur. Een Frans vriendje, afkomstig van Martinique, laat Yvonne dromen naar de eilanden in Caraïben. En ook deze droom weet Yvonne weer om te zetten in avontuur, door bij terugkomst in Nederland een baan aan te nemen als stewardess op een zeiljacht. Acht jaar lang bevaart Yvonne de wereldzeeën en ziet de meest schitterende plekken. Maar haar hart wordt veroverd op Malta, door een Zuidafrikaanse Brit die ook de wereld over vaart. Yvonne raakt zwanger van hem en hoewel er getrouwd wordt, staat huisje-boompje-beestje nog niet in hun woordenboek. Verschillende huisjes in verschillende landen worden bewoond, maar haar man blijft altijd varen, waardoor Yvonne soms maandenlang alleen met haar dochter is. Maar ook met z'n tweetjes staat Yvonne altijd haar mannetje. Jaap ontmoet Yvonne in haar huidige woonplaats: Epe. Waarom is Yvonne na zo'n turbulent leven toch weer teruggekeerd naar haar geboortegrond? En is hiermee haar leven ook in een rustiger vaarwater gekomen?

Overmorgen | 08:49 De avonturen van Kid Danger

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Doezelei / Sticky Vicky Schwoz heeft een apparaat ontwikkeld waarin iemand zijn eigen droom kan kiezen. Jasper komt echter in de problemen in zijn droom. // De kleverige schurk Sticky Vicky slaat toe in een museum en lijmt Henry en Ray aan elkaar.

Overmorgen | 09:05 My Lottery Dream Home

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Make Me A Millionaire David Bromstad helpt een jong gezin bij de zoektocht naar hun droomhuis in de buitenwijken van Boston, met een achtertuin die groot genoeg is voor een schommel en een zwembad.

Overmorgen | 09:20 BinnensteBuiten

Seizoen 2020 - Aflevering 54 van 131 - KRO-NCRV In Sint Pancras hebben Marloes en Jorrit hun huis op een bijzondere en onherkenbare wijze verbouwd. Niet alleen hebben ze het huis volledig duurzaam en gasloos gemaakt, ook hebben ze de 60'er-jarenstijl van het huis omgetoverd naar de door hen zo geliefde 30'er-jarenstijl. Na vijf jaar zelf verbouwen zijn Marloes en Jorrit ware klusexperts geworden. * Culinair expert Alain Caron ontmoet in zijn hometown Amsterdam kaasmakers Steven Rifkin en Tina da Rosa. Ze maken geen gewone kaas, maar hebben zich gewaagd aan het maken van plantaardige camembert. Steven: 'We weten allemaal de effecten van zuivel op het klimaat. Ik ben niet lactose-intolerant en niet vegan, maar ik wilde wel iets maken dat beter is voor de wereld. Zonder toevoegingen, zonder zuivel. Wij lossen niet iets op, we dragen bij.' Natuurlijk maakt Alain er een lekker gerecht mee. * In het Groningse Oldekerk wonen Carla en Erwin met hun twee konijnen, twee minivarkentjes en zo'n 25 tamworthvarkens. Het hobbyboeren is een beetje uit de hand gelopen. Deze opvallende rode of gemberkleurige tamworthvarkens stal je niet zomaar even in je achtertuintje. De 'kindjes' van Carla en Erwin vonden hun gedroomde varkensland in het Gronings Westerkwartier, een natuurgebied op steenworp afstand van hun huis. Hier kunnen ze naar hartenlust wroeten en rollen. De varkens beheren de natuur en ze zijn een aandoenlijke bezienswaardigheid voor passanten.

Overmorgen | 09:35 Droomkamers

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Shahed Shahed woont met haar ouders in Vleuten maar eigenlijk komt het gezin uit Syrie. In Syrie heeft Shahed veel gezien van de oorlog en ellende in haar land. Nu woont ze sinds een paar jaar veilig in Nederland.

Overmorgen | 09:55 My Lottery Dream Home

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Newlywed Millionaires David Bromstad gaat op huizenjacht met een pasgetrouwd stel dat in een klap miljonair is geworden. Ze zoeken een droomhuis in Columbus in Ohio, waar ze een gezin kunnen stichten.

Overmorgen | 10:20 My Lottery Dream Home

Seizoen 7 - Aflevering 11 David Bromstad helpt Amerikaanse geluksvogels om hun droomhuis te verwezenlijken. Deze families, echtparen en alleenstaanden hebben een grote geldprijs gewonnen met kraskaarten.

Overmorgen | 12:47 Milo Murphy's Wet

Wereld Zonder Milo / De Race Elliot droomt al zijn hele leven van een veilige wereld en er is niets zo veilig als een wereld zonder Milo. / Milo loopt net als ieder jaar mee aan de "Race voor Ratten".

Overmorgen | 15:22 De avonturen van Kid Danger

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Doezelei / Sticky Vicky Schwoz heeft een apparaat ontwikkeld waarin iemand zijn eigen droom kan kiezen. Jasper komt echter in de problemen in zijn droom. // De kleverige schurk Sticky Vicky slaat toe in een museum en lijmt Henry en Ray aan elkaar.

Overmorgen | 15:27 Home Sweet Home

Aflevering 1 (2) - ‘Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens’, luidt het oud-Hollands spreekwoord. Maar er zijn genoeg Nederlanders die het daar niet helemaal mee eens zijn. Zij gingen het avontuur aan: ze verlieten het vertrouwde Nederland en bouwden in verre oorden een nieuw leven op. Ze kochten een Frans kasteel, begonnen een wijngaard in Italië, gingen tegels bakken in Portugal en besloten nooit meer terug te keren naar het land van molens, klompen en tulpen. In twee afleveringen bezoekt Kristel van Eijk Nederlanders die in het buitenland wonen. Natuurlijk missen ze nog wel dingen uit hun geboorteland, maar niet zo veel dat ze terug willen. De verhalen van deze mensen zijn heel verschillend. De één wil zijn grote droom vervullen om na het pensioen naar het buitenland te verhuizen; de ander is met het hele gezin naar Spanje vertrokken en weer een ander heeft via werk een roeping gevonden om in een land voor vrouwenrechten te vechten. Deze Nederlanders hebben geen hekel aan Nederland, helemaal niet, maar zijn nu eenmaal verliefd geworden op een dorp, streek, volk of land.

Overmorgen | 17:27 Droomkamers

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Milou Milou's moeder heeft het financieel behoorlijk zwaar. Tot overmaat van ramp is er brand geweest in hun huis. Daarom gunnen haar lieve vriendinnen haar een echte nieuwe Droomkamer en krijgen ze een speciale verrassing!

Ma 10 augustus 2020 | 05:10 My Lottery Dream Home

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Make Me A Millionaire David Bromstad helpt een jong gezin bij de zoektocht naar hun droomhuis in de buitenwijken van Boston, met een achtertuin die groot genoeg is voor een schommel en een zwembad.

Ma 10 augustus 2020 | 07:30 BinnensteBuiten

Seizoen 2020 - Aflevering 54 van 131 - KRO-NCRV In Sint Pancras hebben Marloes en Jorrit hun huis op een bijzondere en onherkenbare wijze verbouwd. Niet alleen hebben ze het huis volledig duurzaam en gasloos gemaakt, ook hebben ze de 60'er-jarenstijl van het huis omgetoverd naar de door hen zo geliefde 30'er-jarenstijl. Na vijf jaar zelf verbouwen zijn Marloes en Jorrit ware klusexperts geworden. * Culinair expert Alain Caron ontmoet in zijn hometown Amsterdam kaasmakers Steven Rifkin en Tina da Rosa. Ze maken geen gewone kaas, maar hebben zich gewaagd aan het maken van plantaardige camembert. Steven: 'We weten allemaal de effecten van zuivel op het klimaat. Ik ben niet lactose-intolerant en niet vegan, maar ik wilde wel iets maken dat beter is voor de wereld. Zonder toevoegingen, zonder zuivel. Wij lossen niet iets op, we dragen bij.' Natuurlijk maakt Alain er een lekker gerecht mee. * In het Groningse Oldekerk wonen Carla en Erwin met hun twee konijnen, twee minivarkentjes en zo'n 25 tamworthvarkens. Het hobbyboeren is een beetje uit de hand gelopen. Deze opvallende rode of gemberkleurige tamworthvarkens stal je niet zomaar even in je achtertuintje. De 'kindjes' van Carla en Erwin vonden hun gedroomde varkensland in het Gronings Westerkwartier, een natuurgebied op steenworp afstand van hun huis. Hier kunnen ze naar hartenlust wroeten en rollen. De varkens beheren de natuur en ze zijn een aandoenlijke bezienswaardigheid voor passanten.

Ma 10 augustus 2020 | 07:55 Foodtruck gezocht

Aflevering 2 van 6 - Andrea - AVROTROS We volgen Andrea, een Belgische dame die met haar theatrale voorkomen altijd de aandacht weet te trekken. Vanwege lichamelijke klachten wisselt ze haar honden-uitlaatservice in en gaat ze haar droom achterna om Brusselse wafels te verkopen. Maar haar lichamelijke klachten worden erger en een foodtruck runnen is zwaarder dan ze dacht. Gaat ze haar droom kunnen verwezenlijken?

Ma 10 augustus 2020 | 09:16 Nachtwacht

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Phobetor Helena en een gast worden in een diepe slaap teruggevonden met drie paarse strepen op hun wang. Niemand krijgt hen wakker. Onze helden weten meteen dat ze met een wezen te maken hebben, en komen op het spoor van Phobetor, een Droomdemon.

Ma 10 augustus 2020 | 12:00 Say Yes to the Dress UK

Seizoen 2 - Aflevering 6 - The Show That Lets It Go Vicky is zwaar teleurgesteld wanneer de droomjurk die ze online zag in het echt tegenvalt. David schiet te hulp. Rachel wil een boho-jurk, maar past dat wel bij haar?

Ma 10 augustus 2020 | 15:30 My Lottery Dream Home

Seizoen 7 - Aflevering 13 David Bromstad helpt Amerikaanse geluksvogels om hun droomhuis te verwezenlijken. Deze families, echtparen en alleenstaanden hebben een grote geldprijs gewonnen met kraskaarten.

Ma 10 augustus 2020 | 17:25 BinnensteBuiten

Seizoen 2020 - Aflevering 57 van 131 - KRO-NCRV Cynthia woont met haar dochter Sarah in Zoetermeer. Cynthia houdt erg veel van kleding en glamour en zou niets liever willen dan een walk-in closet in huis: 'Het is altijd een droom geweest voor mij en mijn dochter om een eigen walk-in closet te hebben. Een plek waar we samen kunnen tutten en waar je je kleding uit kan zoeken. Dat zou echt helemaal super zijn.' Interieurstylist Theo-Bert Pot helpt de droom van de dames waar te maken. * Sharon gaat vandaag op de zoete toer met een heerlijke hazelnoot-walnotentaart en een vleugje gember. Daarbij maakt ze truffels van avocado met kokosrasp. * Boswachter Marieke Schatteleijn is in de Betuwe. Deze streek ligt ingeklemd tussen verschillende grote rivieren en wordt doorsneden door rivier de Linge. De Betuwe is de fruittuin van Nederland. Ongeveer een derde van het fruit wat in ons land geteeld wordt, komt hier vandaan. Maar voordat het fruit aan de bomen hangt, is het hier in de lente een explosie van roze en witte bloemen: flowerpower. Marieke trekt door de boomgaarden om van de bloemenpracht te genieten.

 Meer

Droom gemist

Eerder Vandaag | 17:02 Het Spaanse Dorp: Polopos

Amusement, Reality, Seizoen 1 Aflevering 29 Realityprogramma over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in ...

Seizoen 1 - Aflevering 29 Realityprogramma over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje kampt met grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Eerder Vandaag | 19:43 According to Jim

Seizoen 5 - Aflevering 22 van 22 - Belaboring the Point Ryan meldt met veel trots de zwangerschap van Dana, maar Jim waarschuwt hem voor stemmingswisselingen die met die hormonen gepaard gaan. Vervolgens droomt Jim dat hij zwanger is.

Eerder Vandaag | 16:45 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 24 - Aflevering 34 van 70 Avontuurlijke mensen willen hun huis in de stad opgeven en een nieuw bestaan beginnen op het platteland.

Eerder Vandaag | 15:50 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 10 van 70 - Nijmegen Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen bij het vinden van hun droomhuis.

Eerder Vandaag | 15:48 Het Regent Gehaktballen

Aflevering 41 Animatieserie over de scholier Flint Lockwood, die graag uitvinder wil worden. Flint woont in een stad waar alles om sardientjes draait, maar hij heeft andere toekomstplannen en hoopt de wereld te veranderen met zijn uitvindingen. Flint beleeft grappige en spannende avonturen met zijn beste vriendin, Sam Sparks, die droomt van een carrière als meteoroloog.

Eerder Vandaag | 15:30 My Lottery Dream Home

Seizoen 7 - Aflevering 12 David Bromstad helpt Amerikaanse geluksvogels om hun droomhuis te verwezenlijken. Deze families, echtparen en alleenstaanden hebben een grote geldprijs gewonnen met kraskaarten.

Eerder Vandaag | 15:00 A Better Life

Film, De Mexicaanse Carlos Galindo werkt illegaal als tuinman in Los Angeles. In het land van onbegrensde mogelijkheden droomt hij van een beter leven voor zijn tienerzoon Luis. Deze is echter helemaal niet bezig met het opbouwen van een toekomst: ...

De Mexicaanse Carlos Galindo werkt illegaal als tuinman in Los Angeles. In het land van onbegrensde mogelijkheden droomt hij van een beter leven voor zijn tienerzoon Luis. Deze is echter helemaal niet bezig met het opbouwen van een toekomst: via zijn vriendin Ruthie komt hij in aanraking met het bendeleven van de stad. Als Carlos' truck gestolen wordt, gaan vader en zoon samen ernaar op zoek. Deze trip brengt hen dichter bij elkaar, al is het maar voor korte duur.

Eerder Vandaag | 13:49 Een Nieuw Leven In De Zon

Seizoen 3 - Aflevering 19 Britse realityserie waarin Britten worden gevolgd die naar het vasteland van Europa trekken om hun droom te verwezenlijken. Zij wagen de sprong in het diepe en starten hun eigen bedrijf: van een bar, restaurant of botenverhuurbedrijf in Spanje tot wijngaarden en B&B's in Frankrijk. Zullen zij floreren of falen?

Eerder Vandaag | 12:34 Monchhichi

Aflevering 12 Animatieserie over de Monchhichi, de moedige en schattige wezentjes die zorgen voor de mooiste kinderdromen. De Monchhichi creëren kinderdromen in de droomboomfabriek en proberen deze te beschermen tegen nachtmerries. Ze beleven magische avonturen, want het maken van mooie dromen is nog niet zo makkelijk!

Eerder Vandaag | 12:00 Say Yes to the Dress UK

Seizoen 2 - Aflevering 5 - The Feeling Is Believing Show Van stress via depressie naar perfectie: drie aanstaande bruiden gaan op zoek naar hun droomjurk. Eén van hen is al eenendertig keer bruidsmeisje geweest.

Eerder Vandaag | 09:35 Inside Llewyn Davis IMDb: 7.5

IMDB * 7.5 - Film, New York, begin jaren 60. Folkmuzikant Llewyn Davis staat op een moeilijk kruispunt in zijn leven. Hij wil het maken als muzikant, maar de weg naar de roem ligt bezaaid met obstakels en problemen, waarvan een aantal van eigen ...

New York, begin jaren 60. Folkmuzikant Llewyn Davis staat op een moeilijk kruispunt in zijn leven. Hij wil het maken als muzikant, maar de weg naar de roem ligt bezaaid met obstakels en problemen, waarvan een aantal van eigen makelij. Hij overleeft met de hulp van vrienden en vreemden en neemt links en rechts tijdelijke jobs aan. Llewyn droomt van een auditie bij de legendarische Bud Grossman. Met zijn gitaar in de hand reist hij hartje winter naar Chicago in een ultieme poging om Grossmans aandacht te trekken. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/inside-llewyn-davis

Eerder Vandaag | 09:29 City Avonturen

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Buster Brandweerman Buster Lloyd krijgt de kans om zijn droom te verwezenlijken om een agent te zijn.

Eerder Vandaag | 08:55 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 24 - Aflevering 33 van 70 Avontuurlijke mensen willen hun huis in de stad opgeven en een nieuw bestaan beginnen op het platteland.

Eerder Vandaag | 08:15 Phineas and Ferb

De Tovenaar van Zot (Special) Candace droomt dat ze in het Land van Zot is, op weg naar Pakkistan om Phineas en Ferb eindelijk te pakken te nemen.

Eerder Vandaag | 08:15 Phineas and Ferb

De Tovenaar van Zot (Special) Candace droomt dat ze in het Land van Zot is, op weg naar Pakkistan om Phineas en Ferb eindelijk te pakken te nemen.

Eerder Vandaag | 07:51 De Thundermans

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Beestachtige Bruiloft De kinderen komen erachter dat Dr. Colosso indertijd de bruiloft van hun ouders verpest heeft. Ze besluiten om hun ouders voor hun huwelijksjubileum hun droombruiloft cadeau te geven.

Eerder Vandaag | 07:07 Groen in de Grote Stad

Oppas voor Cricket / Super salto Bill Bill gaat met oma naar de dokter voor controle en laat Tilly moet op Cricket letten. / Cricket ontdekt dat Bill nooit zijn kinderdroom om gymnast te worden heeft kunnen verwezenlijken.

Eerder Vandaag | 07:07 Groen in de Grote Stad

Oppas voor Cricket / Super salto Bill Bill gaat met oma naar de dokter voor controle en laat Tilly moet op Cricket letten. / Cricket ontdekt dat Bill nooit zijn kinderdroom om gymnast te worden heeft kunnen verwezenlijken.

Eerder Vandaag | 06:49 Paw Patrol

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Pups vinden een Geest Rubble droomt dat hij drie wensen mag doen. Maar de geest die zijn wensen moet vervullen is wat onervaren.

 Meer