Je vindt hier de programma's van Drinken op tv We hebben de volgende programma's voor Drinken Top Wing: Seizoen 1 Aflevering 26 Vliegende bananenbandieten! / Penny's coole speelafspraak: De bananenbandieten ruiken bananen. Het geheime dagboek van Hendrik Groen: Dramaserie, Seizoen 1 Aflevering 7 Nederlandse dramaserie. Juli. In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in. The Big Bang Theory: Komische serie, Seizoen 5 Aflevering 11 Amerikaanse komische serie. Speckerman Recurrence. Leonard twijfelt wanneer hij. King of the Road: Morgen - 1vontuurlijk spel, Seizoen 2 Aflevering 1 Amerikaanse spelshow. The Quickest Piss in the West!. Het spel. The Big Bang Theory: Morgen - Komische serie, Seizoen 5 Aflevering 11 Amerikaanse komische serie. Speckerman Recurrence. Leonard twijfelt. King of the Road: Overmorgen - 1vontuurlijk spel, Seizoen 2 Aflevering 1 Amerikaanse spelshow. The Quickest Piss in the West!. Het spel. Stalked by My Doctor: The Return: 20/09 - Tv-thriller, Tiener Amy Watkins is op vakantie in Mexico. Wanneer ze op het punt staat te verdrinken, wordt ze op miraculeuze wijze gered door dr. Albert Beck. De dokter raakt vervolgens door het meisje geobsedeerd. Hij bezoekt Amy op school. Het geheime dagboek van Hendrik Groen: 20/09 - Dramaserie, Seizoen 1 Aflevering 8 Nederlandse dramaserie. Augustus. In een dagboek beschrijft Hendrik Groen. Het geheime dagboek van Hendrik Groen: 21/09 - Dramaserie, Seizoen 1 Aflevering 9 Nederlandse dramaserie. September. In een dagboek beschrijft Hendrik Groen. Dublin Zoo: 21/09 - Realityreeks, Seizoen 9 Aflevering 3 Realityreeks over het leven achter de schermen van de wereldberoemde. Munchies Guide to: Gisteren - Culinair magazine, Seizoen 1 Aflevering 7 Culinair magazine waarin een lokale gids de kijker meeneemt op een. BinnensteBuiten: Gisteren - Life-stylemagazine, Aflevering 110 Lifestylemagazine. In Giethoorn Noord wonen Jan en Ineke Bouwmeester op. Het geheime dagboek van Hendrik Groen: Gisteren - Dramaserie, Seizoen 1 Aflevering 6 Nederlandse dramaserie. Juni. In een dagboek beschrijft Hendrik Groen. Munchies Guide to: Gisteren - Culinair magazine, Seizoen 1 Aflevering 7 Culinair magazine waarin een lokale gids de kijker meeneemt op een. Les enquêtes de Murdoch: Gisteren - Misdaadserie, 'Crime oenologie.' (s 11/ep 2) Enrico Firenzo valt dood neer na het drinken van een glas wijn. BinnensteBuiten: Gisteren - Life-stylemagazine, Aflevering 109 Lifestylemagazine. Alain gaat zijn favoriete groente lamsoortjes snijden. Ridiculousness: Eergisteren - Seizoen 11 Aflevering 10 Shanina Shaik: In een nieuwe Ridiculousness kijken Rob, Chanel en Steelo met.

Drinken op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 16:25 Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Nederlandse dramaserie. Juli. In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido op: oud maar niet dood. Want, waarom zou het leven alleen nog moeten bestaan uit koffie drinken achter de geraniums en wachten op het einde?

Vandaag | 20:00 The Big Bang Theory

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. Speckerman Recurrence. Leonard twijfelt wanneer hij een uitnodiging krijgt om iets te gaan drinken met een bullebak van vroeger op school. Penny komt tot de vaststelling dat ze vroeger zelf een bullebak was.

Morgen | 18:10 The Big Bang Theory

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. Speckerman Recurrence. Leonard twijfelt wanneer hij een uitnodiging krijgt om iets te gaan drinken met een bullebak van vroeger op school. Penny komt tot de vaststelling dat ze vroeger zelf een bullebak was.

Vr 20 september 2019 | 16:25 Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Nederlandse dramaserie. Augustus. In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido op: oud maar niet dood. Want, waarom zou het leven alleen nog moeten bestaan uit koffie drinken achter de geraniums en wachten op het einde?

Za 21 september 2019 | 15:25 Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Nederlandse dramaserie. September. In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido op: oud maar niet dood. Want, waarom zou het leven alleen nog moeten bestaan uit koffie drinken achter de geraniums en wachten op het einde?

Zo 22 september 2019 | 13:40 DierenDetectives

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Nederlands-Duits-Belgische jeugdserie. Hond Norman. USA. Norman, een blinde hond, en zijn baas wandelen op het strand als Norman opeens begint te rennen. Hij heeft iets gehoord wat geen mens heeft opgevangen: de hulproep van een verdrinkend meisje.

Zo 22 september 2019 | 21:25 Nick & Simon: The Dream

Seizoen 8 - Aflevering 4 - Muzikale realityreeks waarin Nick & Simon samen met Kees Tol door Maleisië reizen om er zich te laten inspireren door de lokale muziekcultuur. Maleisië. Het is tijd voor de clipopname van de covervideo. Nick en Simon moeten even wennen aan de creatieve hersenspinsels van de Maleisische regisseur en de tropische verrassing van Kees. De heren worden uitgenodigd om thee te komen drinken bij een van de bandleden en leren meer over hoe het er aan toe gaat in een Maleisisch gezin. Ook gaan Nick en Simon langs bij radio-dj Zooey.

Ma 23 september 2019 | 12:25 BinnensteBuiten

Aflevering 114 - Lifestylemagazine. In Deventer wonen Margreet en Mark in een zeer kleurrijke villa, in de Betuwe bezoeken Leon en Lendl een wijngaard en gebruiken ze de groene oogst, versjus, als smaakmaker in hun gerechten.

Ma 23 september 2019 | 16:25 Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Nederlandse dramaserie. Oktober. In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido op: oud maar niet dood. Want, waarom zou het leven alleen nog moeten bestaan uit koffie drinken achter de geraniums en wachten op het einde?

Ma 23 september 2019 | 18:45 BinnensteBuiten

Aflevering 115 - Lifestylemagazine. Wonen in een 104 jaar oude watertoren, Sharon maakt een lekkere surf & turf en Marieke verkent met haar collega Roel de Rottige Meente.

Di 24 september 2019 | 16:20 Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Nederlandse dramaserie. November. In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido op: oud maar niet dood. Want, waarom zou het leven alleen nog moeten bestaan uit koffie drinken achter de geraniums en wachten op het einde?

Do 26 september 2019 | 10:40 Bing

Seizoen 1 - Aflevering 54 - Britse animatieserie. Draken adem. Bing en Pando spelen buiten in de kou en blazen draken-adem naar elkaar en vinden dan een ijspegel die aan het buitenkraantje hangt. Flop maakt warme chocomel om iedereen op te warmen, maar Bing kan niet wachten met drinken tot het is afgekoeld en verbrandt zijn vingers. Pando komt op het slimme idee om de ijspegel te gebruiken om Bings hand af te koelen.

Do 26 september 2019 | 16:20 Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Nederlandse dramaserie. December. In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido op: oud maar niet dood. Want, waarom zou het leven alleen nog moeten bestaan uit koffie drinken achter de geraniums en wachten op het einde?

Vr 27 september 2019 | 13:40 Nelli en Nora

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Animatieserie. Regenbogen. Het regent de hele dag, de planten verdrinken bijna. Gelukkig komt er na de regen een regenboog tevoorschijn. Met alle kleuren op de camping maken Nelli en Nora zelf nog meer regenbogen.

Za 28 september 2019 | 17:15 Metterdaad

Aflevering 59 - Magazine rond goede doelen. Dood door water drinken. 'Metterdaad' helpt mensen in armoede of onrechtvaardige omstandigheden te overleven en hun leven weer op te bouwen.

Zo 29 september 2019 | 08:45 Nick & Simon: The Dream

Seizoen 8 - Aflevering 4 - Muzikale realityreeks waarin Nick & Simon samen met Kees Tol door Maleisië reizen om er zich te laten inspireren door de lokale muziekcultuur. Maleisië. Het is tijd voor de clipopname van de covervideo. Nick en Simon moeten even wennen aan de creatieve hersenspinsels van de Maleisische regisseur en de tropische verrassing van Kees. De heren worden uitgenodigd om thee te komen drinken bij een van de bandleden en leren meer over hoe het er aan toe gaat in een Maleisisch gezin. Ook gaan Nick en Simon langs bij radio-dj Zooey.

Zo 29 september 2019 | 09:00 The Last Time I Saw Paris IMDb: 6.2

29/09 - IMDB * 6.2 - Drama, The Last Time I Saw Paris is een Amerikaanse dramafilm uit het jaar 1954. Deze productie is geregisseerd door Richard Brooks. De hoofdrollen worden vertolkt door Elizabeth Taylor, Van Johnson en Walter Pidgeon. Na de ...

The Last Time I Saw Paris is een Amerikaanse dramafilm uit het jaar 1954. Deze productie is geregisseerd door Richard Brooks. De hoofdrollen worden vertolkt door Elizabeth Taylor, Van Johnson en Walter Pidgeon. Na de Tweede Wereldoorlog reist de Amerikaan Charles Wills af naar romantische Parijs om daar een boek schrijven. Dan ontmoet hij Helen Ellswirth, op wie hij hevig verliefd wordt. Ze trouwen al snel, maar als het boek van Charles maar niet wil verkopen, begint hij met drinken. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-last-time-i-saw-paris

Zo 29 september 2019 | 12:00 Metterdaad

Aflevering 59 - Magazine rond goede doelen. Dood door water drinken. 'Metterdaad' helpt mensen in armoede of onrechtvaardige omstandigheden te overleven en hun leven weer op te bouwen.

Zo 29 september 2019 | 12:30 De vloer op Jr

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Improvisatieshow. Stop met drinken, Krijg ik nu... likes? Ik heb hier niemand anders. Jonge talenten worden in de juniorvariant van 'De vloer op' onvoorbereid met een improvisatieopdracht de vloer op gestuurd, waar ze de confrontatie aangaan met hun oudere vakgenoten.

Zo 29 september 2019 | 23:55 Erick krijgt weer een gezicht

Reportage. De 17-jarige Erick uit Oeganda heeft een tumor op zijn gezicht met het gewicht van een tweede hoofd. Hierdoor kan hij bijna niet meer eten, drinken of ademhalen en gaat hij een langzame dood tegemoet.

Ma 30 september 2019 | 09:15 Metterdaad

Aflevering 59 - Magazine rond goede doelen. Dood door water drinken. 'Metterdaad' helpt mensen in armoede of onrechtvaardige omstandigheden te overleven en hun leven weer op te bouwen.

Ma 30 september 2019 | 16:45 Metterdaad

Aflevering 59 - Magazine rond goede doelen. Dood door water drinken. 'Metterdaad' helpt mensen in armoede of onrechtvaardige omstandigheden te overleven en hun leven weer op te bouwen.

Ma 30 september 2019 | 18:45 BinnensteBuiten

Aflevering 120 - Lifestylemagazine. De kijker wordt dagelijks, op tv én online, getrakteerd op een gepassioneerde en duurzame dosis huis en interieur, tuin en natuur, eten en drinken.

 Meer

Drinken op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 13:15 Top Wing

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Vliegende bananenbandieten! / Penny's coole speelafspraak: De bananenbandieten ruiken bananen en slaan op tilt - net als Kolonel Kalkoen met zijn Koentjes een ballontochtje wil gaan maken. // Het is een warme dag en Anyu nodigt Penny uit om ijsthee te komen drinken op IJsbereneiland. Penny belooft later die dag langs te komen. Maar dan raakt Yuka in de problemen...

Morgen | 17:10 King of the Road

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaanse spelshow. The Quickest Piss in the West!. Het spel begint in Albuquerque met een ramp op de ramp en eindigt met een afschuwelijke challenge waarbij de deelnemers urine moeten drinken. De teams krijgen het 'Book' en gaan op pad.

Overmorgen | 08:15 King of the Road

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaanse spelshow. The Quickest Piss in the West!. Het spel begint in Albuquerque met een ramp op de ramp en eindigt met een afschuwelijke challenge waarbij de deelnemers urine moeten drinken. De teams krijgen het 'Book' en gaan op pad.

Vr 20 september 2019 | 13:45 Stalked by My Doctor: The Return

20/09 - Tv-thriller, Tiener Amy Watkins is op vakantie in Mexico. Wanneer ze op het punt staat te verdrinken, wordt ze op miraculeuze wijze gered door dr. Albert Beck. De dokter raakt vervolgens door het meisje geobsedeerd. Hij bezoekt Amy op school ...

Tiener Amy Watkins is op vakantie in Mexico. Wanneer ze op het punt staat te verdrinken, wordt ze op miraculeuze wijze gered door dr. Albert Beck. De dokter raakt vervolgens door het meisje geobsedeerd. Hij bezoekt Amy op school en probeert haar moeder te versieren, allemaal om dichter bij Amy te komen. Zijn obsessie loopt al snel compleet uit de hand.

Za 21 september 2019 | 20:15 Dublin Zoo

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Realityreeks over het leven achter de schermen van de wereldberoemde dierentuin Phoenix Park in het Ierse Dublin. Gerry onderneemt de trip van zijn leven. Hij trekt naar het Nationaal Park Kaziranga in India. Hij gaat er eigenhandig kijken hoe het beschermingsprogramma van Dublin Zoo er de Aziatische olifanten een handje helpt. In Zoorassic World bereidt Garth vier sterschildpadden voor op hun verhuis naar een groter verblijf. Maar eerst neemt hij ze mee naar de dierenkliniek voor een algemene check-up. Giraffe Maeve is net bevallen. Het is een spannend moment voor de verzorgers, want zij moeten in de gaten houden of het kalfje goed begint te drinken.

Ma 23 september 2019 | 01:10 Rugrats

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Tommy Spenen / Ongeluk in Gangpad 7: Didi besluit dat Tommy niet meer uit de fles mag drinken als hij z'n eerste tand krijgt, maar hij wil niet loslaten. // Tommy wordt enthousiast als hij een piramide van dozen ontbijtgranen ziet in de supermarkt.

Ma 23 september 2019 | 10:45 Munchies Guide to

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Culinair magazine waarin een lokale gids de kijker meeneemt op een culinaire trip door een stad of land. Las Vegas. Volg de in Vegas geboren presentator Braydon Szafranski buiten de strip terwijl hij het allerbeste eten en drinken uit zijn geboortestad verkent.

Wo 25 september 2019 | 11:35 King of the Road

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaanse spelshow. The Quickest Piss in the West!. Het spel begint in Albuquerque met een ramp op de ramp en eindigt met een afschuwelijke challenge waarbij de deelnemers urine moeten drinken. De teams krijgen het 'Book' en gaan op pad.

Vr 27 september 2019 | 21:50 Top Wing

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Vliegende bananenbandieten! / Penny's coole speelafspraak: De bananenbandieten ruiken bananen en slaan op tilt - net als Kolonel Kalkoen met zijn Koentjes een ballontochtje wil gaan maken. // Het is een warme dag en Anyu nodigt Penny uit om ijsthee te komen drinken op IJsbereneiland. Penny belooft later die dag langs te komen. Maar dan raakt Yuka in de problemen...

Za 28 september 2019 | 06:50 How Do Animals Do That

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Episode 12: Experts onderzoeken waarom verdrinkende mieren niet verdrinken. Waarom krijgen spechten geen koppijn? En hoe kan een octopus van 4,5 meter door een gat van 8 centimeter ontsnappen?

Za 28 september 2019 | 06:50 How Do Animals Do That

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Episode 12: Experts onderzoeken waarom verdrinkende mieren niet verdrinken. Waarom krijgen spechten geen koppijn? En hoe kan een octopus van 4,5 meter door een gat van 8 centimeter ontsnappen?

Zo 29 september 2019 | 06:25 World's Weirdest

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Almost Human: Dieren lijken soms net mensen: duiven als trouwe echtgenoten, dolfijnen die zich als gangster gedragen en bijen die onder werktijd drinken.

Zo 29 september 2019 | 10:15 World's Weirdest

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Almost Human: Dieren lijken soms net mensen: duiven als trouwe echtgenoten, dolfijnen die zich als gangster gedragen en bijen die onder werktijd drinken.

Ma 30 september 2019 | 19:15 The Office

Seizoen 3 - Aflevering 17 - Amerikaanse komische serie. Cocktails. Michael en Jan komen er voor het eerst officieel voor uit dat ze een koppel zijn op de Dunder Mifflin-daguitstap. De achtergebleven kantoorbedienden van het bedrijf gaan samen wat drinken. Ze trekken naar een café waar het happy hour is. Eens daar ontdekt Roy dat Jim en Pam kusten op de Casino Night van Dunder Mifflin.

 Meer

Drinken gemist

Eerder Vandaag | 02:30 Munchies Guide to

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Culinair magazine waarin een lokale gids de kijker meeneemt op een culinaire trip door een stad of land. Las Vegas. Volg de in Vegas geboren presentator Braydon Szafranski buiten de strip terwijl hij het allerbeste eten en drinken uit zijn geboortestad verkent.

Gisteren 18:45 BinnensteBuiten

Aflevering 110 - Lifestylemagazine. In Giethoorn-Noord wonen Jan en Ineke Bouwmeester op een idyllische plek, boswachter Marieke bezoekt het Bentwoud en Ramon maakt een pittige hotdog.

Gisteren 16:20 Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Nederlandse dramaserie. Juni. In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido op: oud maar niet dood. Want, waarom zou het leven alleen nog moeten bestaan uit koffie drinken achter de geraniums en wachten op het einde?

Gisteren 16:20 Munchies Guide to

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Culinair magazine waarin een lokale gids de kijker meeneemt op een culinaire trip door een stad of land. Las Vegas. Volg de in Vegas geboren presentator Braydon Szafranski buiten de strip terwijl hij het allerbeste eten en drinken uit zijn geboortestad verkent.

Gisteren 15:10 Les enquêtes de Murdoch

'Crime-oenologie.' (s 11/ep 2) Enrico Firenzo valt dood neer na het drinken van een glas wijn op de trouwfeest van zijn zoon. Murdoch moet nu onderzoeken waar de bewuste fles wijn vandaan kwam.

Gisteren 12:20 BinnensteBuiten

Aflevering 109 - Lifestylemagazine. Alain gaat zijn favoriete groente lamsoortjes snijden en tuinspecialist Martin helpt Annemarie en Florentijn met hun splitlevel-tuin in Lisse.

Eergisteren 23:25 Ridiculousness

Seizoen 11 - Aflevering 10 - Shanina Shaik: In een nieuwe Ridiculousness kijken Rob, Chanel en Steelo met supermodel Shanina Shaik wie er Afvalt Bij The Team, worden ze gedupeerd door Zwendelaars en drinken ze als een vampier in Dronkula's.