Dramaserie op tv (tv-tips)

Morgen | 20:35 Nieuw: Dit zijn wij

Morgen - Dramaserie, In de nieuwe Nederlandse dramaserie 'Dit zijn wij' worden zestien afleveringen lang de levens van ...

In de nieuwe Nederlandse dramaserie 'Dit zijn wij' worden zestien afleveringen lang de levens van verschillende hoofdpersonen gevolgd. Ze zijn allemaal op zoek naar liefde, waardering en voldoening in hun leven. Elke donderdag rond 20:30 uur op NPO 1 en daarna terug te kijken via Gids.tv. 35 jaar De hoofdrolspelers zijn allemaal op dezelfde dag jarig. In de eerste aflevering worden Katja, Johan, Edgar en Kasper 35 jaar. Ze zitten allemaal in een totaal andere fase van het leven. Wake-up-call Johan verwacht samen met zijn grote liefde Anna, die op het punt staat te bevallen, een drieling. Voor Kasper betekent zijn 35ste verjaardag een wake-up-call. Hij is klaar met zijn rol in een soapserie en wil nu eindelijk een gerespecteerd acteur worden. Obesitas Katja worstelt al haar hele leven met haar gewicht. Bij een obesitaskliniek ontmoet ze Jacob, die haar helemaal van haar stuk brengt. De geadopteerde Edgar vindt na een flinke zoektocht eindelijk zijn biologische vader. Verrassende wending Wat heeft het leven voor deze 35-jarigen in petto? Door een verrassende wending is te zien hoe het lot al deze mensen met elkaar verbindt. De serie 'Dit zijnwij' is gebaseerd op de Amerikaanse serie 'This Is Us'.

Vandaag | 20:30 The Mysteries of Laura

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Amerikaanse dramaserie. The Mystery of the Maternal Instinct. Terwijl het team een internationale smokkelhandel probeert op te doeken, wordt het lichaam van een zwangere vrouw aangetroffen aan de rand van de weg. Ze ontdekken al snel dat de goederen die verhandeld worden niet zijn wat ze hadden verwacht.

Vandaag | 20:35 9-1-1

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Amerikaanse dramaserie. Trapped. De hulpverleners moeten een dakloze man redden, die vastzit in een vrachtwagen van de vuilnismannen. Ze krijgen ook nog een oproep over een moeder en haar zoon die vastzitten in een lift. Ondertussen waagt Athena zich aan het daten, wordt de relatie van Abby en Buck op de proef gesteld door Abby's zieke moeder en gaat de strijd tussen Henrietta en haar ex-vrouw over het voogdijrecht verder.

Je vindt hier de programma's van Dramaserie op tv We hebben de volgende programma's voor Dramaserie Nieuw: Dit zijn wij: Morgen - Dramaserie, In de nieuwe Nederlandse dramaserie 'Dit zijn wij' worden zestien afleveringen lang de levens van. The Mysteries of Laura: Dramaserie, Seizoen 2 Aflevering 7 Amerikaanse dramaserie. The Mystery of the Maternal Instinct. Terwijl het team een. 9-1-1: Dramaserie, Seizoen 1 Aflevering 9 Amerikaanse dramaserie. Trapped. De hulpverleners moeten een dakloze man redden, die. ER: Dramaserie, Seizoen 3 Aflevering 8 Amerikaanse ziekenhuisserie. Union station. Susan Lewis klopt haar laatste uren in. Baywatch Hawaii: Amerikaanse dramaserie over het leven van de strandwachten op Hawaii. Zij krijgen regelmatig te maken met. The Ghost Whisperer: Dramaserie, Seizoen 3 Aflevering 10 Amerikaanse dramaserie. Holiday Spirit. De overwerkte zakenman William Taylor wordt. The Mysteries of Laura: Dramaserie, Seizoen 2 Aflevering 8 Amerikaanse dramaserie. The Mystery of the Ghost in the Machine. John Campbell, een. The Resident: Dramaserie, Seizoen 2 Aflevering 5 Amerikaanse dramaserie. The Germ. Als Bell besluit om zich te verlaten op de. House: Dramaserie, Seizoen 8 Aflevering 23 Amerikaanse ziekenhuisserie. Special. In deze special wordt teruggeblikt op acht. The Resident: Dramaserie, Seizoen 2 Aflevering 6 Amerikaanse dramaserie. Nightmares. Halloween in het Chastain wordt ronduit.

Dramaserie op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 19:32 ER

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Union station. Susan Lewis klopt haar laatste uren in het ziekenhuis. Vanavond neemt ze de trein naar Phoenix, waar ze een nieuw leven zal opbouwen. Mark Greene wijkt geen moment van haar zijde. Hij weet dat het zijn laatste kans is om haar zijn liefde te verklaren, maar hij krijgt de woorden niet over zijn lippen. Ook verpleegster Lydia Wright heeft amoureuze problemen. Ze heeft haar relatie met Al verbroken omdat hij hun huwelijk blijft uitstellen. Carol Hathaway is het kotsbeu dat haar verpleegsters aan andere diensten uitgeleend worden en zoekt naar een oplossing. John Carter en Abby Keaton zetten hun geheime verhouding verder. Baby Megan mag eindelijk het ziekenhuis verlaten.

Vandaag | 19:35 The Ghost Whisperer

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie. Holiday Spirit. De overwerkte zakenman William Taylor wordt opgejaagd door een geest, die denkt dat hij de Kerstman is. William ontdekte recent dat hij waarschijnlijk niet de biologische vader is van zijn zoon Riley. William zelf werd als kind in de steek gelaten door zijn vader en hij wil niet dezelfde fout maken. Daarom ziet hij af van een DNA-test. De verwarde geest heeft het hier zeer moeilijk mee. Melinda begrijpt er niets van, tot ze ontdekt dat de geest de echte vader is van Riley.

Vandaag | 21:25 The Mysteries of Laura

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Amerikaanse dramaserie. The Mystery of the Ghost in the Machine. John Campbell, een undercoveragent, wordt vermoord wanneer hij een autodievenbende achterna zit. Wanneer blijkt dat de dader een foto van hem op zijn gsm heeft, wordt het duidelijk dat er een hacker in het spel is.

Vandaag | 22:25 The Resident

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Amerikaanse dramaserie. The Germ. Als Bell besluit om zich te verlaten op de medische apparatuur van Julian Booth, staken Kit en AJ de strijd om zich samen tegen Bell te keren. Intussen laten Conrad en Nic een kinderdroom uitkomen.

Vandaag | 22:44 House

Seizoen 8 - Aflevering 23 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Special. In deze special wordt teruggeblikt op acht seizoenen 'House'. De acteurs en producenten doen hun verhaal en geven een blik achter de schermen van deze spraakmakende serie.

Vandaag | 23:15 The Resident

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. Nightmares. Halloween in het Chastain wordt ronduit griezelig als Conrad een diagnose moet stellen bij een jonge vrouw die in het ziekenhuis is opgenomen met extreme nachtelijke angstaanvallen.

Vandaag | 23:35 Law & Order: SVU

Seizoen 19 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Complicated. Een jonge vrouw wordt alleen gevonden in Central Park, wat leidt tot de heropening van een 10-jarige zaak, terwijl Olivia Benson en Sheila Porter naar Noah gaan voor de familierechtbank.

Vandaag | 23:43 Grey's Anatomy

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Amerikaanse dramaserie. My favorite mistake. Izzie wordt wakker in het bed van George en maakt zich snel uit de voeten voor de wekker afgaat. Wanneer George wakker wordt, blijkt al snel dat hij zich door de drank niets meer kan herinneren van hun nacht samen. Callie vraagt George om hun ruzie te vergeten. Vandaag moeten ze immers het perfecte koppel spelen want haar vader komt op bezoek om George te ontmoeten. Colin Marlow heeft een tienjarenplan uitgewerkt voor het ziekenhuis. Iedereen wil de positie van Richard veroveren en werkt ook zijn eigen plan uit. Mark probeert bij Miranda te achterhalen wat het ziekenhuis nodig heeft, maar daar heeft ze nu geen tijd voor. Ze kan alleen denken aan wat nu meteen moet gebeuren.

Morgen | 00:00 Chicago Fire

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Amerikaanse dramaserie. Retaliation Hit. Detective Voight keert terug naar Chicago. Casey hervalt in zijn oude gewoontes, terwijl Dawson, Herrmann en Otis de trotse eigenaars worden van een bar. Severide zit met een probleem: zijn carrière komt in gevaar.

Morgen | 03:40 Rosewood

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Amerikaanse dramaserie. Naegleria & Neighborhood Watch. Rosewood en Villa trekken naar Little Havana, een wijk in Miami waar Villa is opgegroeid, om een burgerwacht op te zoeken die mogelijk schuldig is aan moord. Villa ontdekt dat haar broer Marcos een verrassende link heeft met de zaak. Rosewood krijgt slecht nieuws te horen over de niertransplantatie.

Morgen | 04:20 Rosewood

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Amerikaanse dramaserie. Calliphoridae & Country Roads. Rosie, Villa en TMI gaan naar een klein stadje om de moord op de voormalige burgemeester te onderzoeken. Rosie voelt zich schuldig omdat Slade na zijn nierdonatie complicaties heeft gekregen.

Morgen | 05:00 Rosewood

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Amerikaanse dramaserie. Amparo & the American Dream. De moord op een leraar met een duister verleden brengt Rosewood en Villa op het spoor van een prostitutienetwerk.

Morgen | 12:05 This Is Us

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Amerikaanse dramaserie. The Car. De geschiedenis van de familie Pearsons verteld door het leven van de gezinsauto.

Morgen | 12:10 Er

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Union station. Susan Lewis klopt haar laatste uren in het ziekenhuis. Vanavond neemt ze de trein naar Phoenix, waar ze een nieuw leven zal opbouwen. Mark Greene wijkt geen moment van haar zijde. Hij weet dat het zijn laatste kans is om haar zijn liefde te verklaren, maar hij krijgt de woorden niet over zijn lippen. Ook verpleegster Lydia Wright heeft amoureuze problemen. Ze heeft haar relatie met Al verbroken omdat hij hun huwelijk blijft uitstellen. Carol Hathaway is het kotsbeu dat haar verpleegsters aan andere diensten uitgeleend worden en zoekt naar een oplossing. John Carter en Abby Keaton zetten hun geheime verhouding verder. Baby Megan mag eindelijk het ziekenhuis verlaten.

Morgen | 13:00 This Is Us

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Amerikaanse dramaserie. Vegas, Baby. Kate bezoekt Kevin op de set van zijn film. Randall en Beth krijgen spannend nieuws. Rebecca probeert opnieuw contact te maken met Jack.

Morgen | 16:20 Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Nederlandse dramaserie. Zolang er leven is: mei. Het meizonnetje laat zich zien en de bewoners van het tehuis verwelkomen een nieuwe bewoner: meneer Dürüst. Verwelkomen is een groot woord; in de koffiekamer is men vooral bezorgd of hij wel Nederlands spreekt. De Omanido's gaan naar een dinopark en Hendrik en Frida gaan eropuit om een ijsje te halen. Ondertussen treffen Leonie en Hendrik allerlei voorbereidingen voor de wijnreis naar Frankrijk.

Morgen | 18:35 Grey's Anatomy

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Amerikaanse dramaserie. Time after time. Meredith is overweldigd door de plotse aandacht die ze krijgt van haar stiefmoeder Susan. Mark betrapt Richard in de lift terwijl die enkele slechte versiertrucs uitprobeert. Hij besluit hem te helpen. Derek zoekt Richard op en eist zijn steun voor zijn kandidatuur als hoofd van het ziekenhuis. Izzie krijgt een verzoek van een koppel om als beenmergdonor te dienen voor hun dochter die leukemie heeft. Wanneer ze ontdekt wie het is, krijgt ze het erg moeilijk. Christina doet er ondertussen alles aan om Colin duidelijk te maken dat het menens is tussen haar en Burke. Alex weet niet goed hoe hij moet reageren wanneer zijn onbekende patiënt plots op televisie wordt herkend.

Morgen | 18:45 The Ghost Whisperer

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie. Holiday Spirit. De overwerkte zakenman William Taylor wordt opgejaagd door een geest, die denkt dat hij de Kerstman is. William ontdekte recent dat hij waarschijnlijk niet de biologische vader is van zijn zoon Riley. William zelf werd als kind in de steek gelaten door zijn vader en hij wil niet dezelfde fout maken. Daarom ziet hij af van een DNA-test. De verwarde geest heeft het hier zeer moeilijk mee. Melinda begrijpt er niets van, tot ze ontdekt dat de geest de echte vader is van Riley.

Morgen | 19:30 ER

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Ask me no questions, I'll tell you no lies. Sinds het vertrek van Susan Lewis vlucht Mark Greene in zijn werk. Hij wil zich laten gelden en reorganiseert de afdeling. Hij gaat ook op heksenjacht als hij verneemt dat Jeanie's ex-man Al, die opgenomen is met ademhalingsmoeilijkheden, seropositief is. Mark vermoedt dat ook Jeanie besmet is met het HIV-virus en overtreedt alle regels om de waarheid te achterhalen. Grant verzuipt in het werk, maar weigert hulp omdat hij zich naar Benton toe wil bewijzen. Die slooft zich op zijn beurt uit voor Abby Keaton. Carol Hathaway overtuigt het management dat het geen goede zaak is om de verpleegsters van de spoedgevallen uit te lenen aan andere afdelingen. John Carter is teleurgesteld als Abby Keaton bij haar plan blijft om enkele maanden in Pakistan te gaan werken.

Morgen | 19:35 The Ghost Whisperer

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie. Slam. Melinda geeft Delia's zoon Ned een duwtje in de rug op zijn nieuwe school. Ze schrikt wanneer ze ziet dat er heel wat geesten ronddwalen in de klassen. Er breekt paniek uit wanneer leerling Thomas sterft. Iedereen denkt dat zijn zus Lucy hiervoor verantwoordelijk is. Wanneer enkele kinderen worden opgejaagd door de kwade geest van Thomas, wordt Lucy nog meer met de vinger gewezen.

Morgen | 20:00 War of the Worlds

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Amerikaans-Frans-Britse sf-dramaserie. De overlevenden zijn gedwongen om onaangename feiten onder ogen te zien. Catherine is geschokt als ze ontdekt welke rol zij heeft gespeeld in het tot stand komen van de buitenaardse aanval.

Morgen | 21:00 War of the Worlds

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Amerikaans-Frans-Britse sf-dramaserie. Slechts enkele uren na het eerste signaal van buitenaards leven wordt, op een kleine groep overlevenden na, de complete wereldbevolking uitgeroeid. Terwijl aliens jacht maken op de laatste overlevenden, komen we er niet alleen achter wie de vijand is, maar ook waarom zij vastbesloten zijn om de mensheid uit te roeien.

Morgen | 22:40 House

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Amerikaanse dramaserie. Pilot. De 29-jarige kleuterjuf Rebecca slaat plots wartaal uit. De kindjes in haar klas vinden het gebrabbel grappig, tot de juf een aanval krijgt. Rebecca wordt in het ziekenhuis opgenomen, waar ze terechtkomt op de afdeling diagnostiek van de briljante dokter Gregory House. Hij geniet een uitstekende reputatie omdat hij de meest ingewikkelde medische vraagstukken kan oplossen, ware het niet dat hij beroerd wordt van patiënten en nauwelijks consultaties houdt. Rebecca kan hij echter niet weigeren, want zij is het nichtje van zijn medewerker James Wilson. Er bestaat geen twijfel over dat de jonge vrouw een hersenletsel heeft, maar op de scans is er geen tumor te zien en ze reageert niet op de bestraling.

Morgen | 23:35 Grey's Anatomy

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Amerikaanse dramaserie. Time after time. Meredith is overweldigd door de plotse aandacht die ze krijgt van haar stiefmoeder Susan. Mark betrapt Richard in de lift terwijl die enkele slechte versiertrucs uitprobeert. Hij besluit hem te helpen. Derek zoekt Richard op en eist zijn steun voor zijn kandidatuur als hoofd van het ziekenhuis. Izzie krijgt een verzoek van een koppel om als beenmergdonor te dienen voor hun dochter die leukemie heeft. Wanneer ze ontdekt wie het is, krijgt ze het erg moeilijk. Christina doet er ondertussen alles aan om Colin duidelijk te maken dat het menens is tussen haar en Burke. Alex weet niet goed hoe hij moet reageren wanneer zijn onbekende patiënt plots op televisie wordt herkend.

Overmorgen | 00:00 The Vampire Diaries

Seizoen 8 - Aflevering 2 - Amerikaanse fantasyserie. Today Will Be Different. Wanneer blijkt dat iemand uit het verleden van Stefan wel eens het volgende slachtoffer van Damon en Enzo zou kunnen worden, moeten Stefan, Bonnie en Caroline richting North Carolina reizen. Ondertussen doen Alaric en Georgie een belangrijke ontdekking.

Overmorgen | 03:10 Rosewood

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Amerikaanse dramaserie. Amparo & the American Dream. De moord op een leraar met een duister verleden brengt Rosewood en Villa op het spoor van een prostitutienetwerk.

Overmorgen | 03:55 Rosewood

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Amerikaanse dramaserie. Blistering Heat & Brotherly Love. Het team spoort een groep criminelen op die ervan verdacht worden een juwelier te hebben beroofd.

 Meer

Dramaserie op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 19:35 Baywatch Hawaii

Amerikaanse dramaserie over het leven van de strandwachten op Hawaii. Zij krijgen regelmatig te maken met levensbedreigende situaties, waarbij ze bloedstollende reddingsacties uitvoeren. Ook in hun privélevens gaat het er soms enerverend aan toe.

Morgen | 02:01 Baywatch Hawaii

Amerikaanse dramaserie over het leven van de strandwachten op Hawaii. Zij krijgen regelmatig te maken met levensbedreigende situaties, waarbij ze bloedstollende reddingsacties uitvoeren. Ook in hun privélevens gaat het er soms enerverend aan toe.

Morgen | 02:40 Baywatch Hawaii

Amerikaanse dramaserie over het leven van de strandwachten op Hawaii. Zij krijgen regelmatig te maken met levensbedreigende situaties, waarbij ze bloedstollende reddingsacties uitvoeren. Ook in hun privélevens gaat het er soms enerverend aan toe.

Morgen | 04:45 Baywatch Hawaii

Amerikaanse dramaserie over het leven van de strandwachten op Hawaii. Zij krijgen regelmatig te maken met levensbedreigende situaties, waarbij ze bloedstollende reddingsacties uitvoeren. Ook in hun privélevens gaat het er soms enerverend aan toe.

Morgen | 05:25 Baywatch Hawaii

Amerikaanse dramaserie over het leven van de strandwachten op Hawaii. Zij krijgen regelmatig te maken met levensbedreigende situaties, waarbij ze bloedstollende reddingsacties uitvoeren. Ook in hun privélevens gaat het er soms enerverend aan toe.

Morgen | 07:20 Cold feet

Morgen | 09:25 Baywatch Hawaii

Amerikaanse dramaserie over het leven van de strandwachten op Hawaii. Zij krijgen regelmatig te maken met levensbedreigende situaties, waarbij ze bloedstollende reddingsacties uitvoeren. Ook in hun privélevens gaat het er soms enerverend aan toe.

Morgen | 10:20 Baywatch Hawaii

Amerikaanse dramaserie over het leven van de strandwachten op Hawaii. Zij krijgen regelmatig te maken met levensbedreigende situaties, waarbij ze bloedstollende reddingsacties uitvoeren. Ook in hun privélevens gaat het er soms enerverend aan toe.

Morgen | 13:40 Baywatch Hawaii

Amerikaanse dramaserie over het leven van de strandwachten op Hawaii. Zij krijgen regelmatig te maken met levensbedreigende situaties, waarbij ze bloedstollende reddingsacties uitvoeren. Ook in hun privélevens gaat het er soms enerverend aan toe.

Morgen | 14:35 Baywatch Hawaii

Amerikaanse dramaserie over het leven van de strandwachten op Hawaii. Zij krijgen regelmatig te maken met levensbedreigende situaties, waarbij ze bloedstollende reddingsacties uitvoeren. Ook in hun privélevens gaat het er soms enerverend aan toe.

Morgen | 17:10 Cold feet

Morgen | 18:40 Baywatch Hawaii

Amerikaanse dramaserie over het leven van de strandwachten op Hawaii. Zij krijgen regelmatig te maken met levensbedreigende situaties, waarbij ze bloedstollende reddingsacties uitvoeren. Ook in hun privélevens gaat het er soms enerverend aan toe.

Morgen | 19:35 Baywatch Hawaii

Amerikaanse dramaserie over het leven van de strandwachten op Hawaii. Zij krijgen regelmatig te maken met levensbedreigende situaties, waarbij ze bloedstollende reddingsacties uitvoeren. Ook in hun privélevens gaat het er soms enerverend aan toe.

Morgen | 20:30 Castle

Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Morgen | 21:25 Castle

Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Morgen | 22:20 Castle

Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Morgen | 22:20 A Confession

Morgen | 23:10 Castle

Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Overmorgen | 02:01 Baywatch Hawaii

Amerikaanse dramaserie over het leven van de strandwachten op Hawaii. Zij krijgen regelmatig te maken met levensbedreigende situaties, waarbij ze bloedstollende reddingsacties uitvoeren. Ook in hun privélevens gaat het er soms enerverend aan toe.

Overmorgen | 02:40 Baywatch Hawaii

Amerikaanse dramaserie over het leven van de strandwachten op Hawaii. Zij krijgen regelmatig te maken met levensbedreigende situaties, waarbij ze bloedstollende reddingsacties uitvoeren. Ook in hun privélevens gaat het er soms enerverend aan toe.

Overmorgen | 04:45 Baywatch Hawaii

Amerikaanse dramaserie over het leven van de strandwachten op Hawaii. Zij krijgen regelmatig te maken met levensbedreigende situaties, waarbij ze bloedstollende reddingsacties uitvoeren. Ook in hun privélevens gaat het er soms enerverend aan toe.

Overmorgen | 05:25 Baywatch Hawaii

Amerikaanse dramaserie over het leven van de strandwachten op Hawaii. Zij krijgen regelmatig te maken met levensbedreigende situaties, waarbij ze bloedstollende reddingsacties uitvoeren. Ook in hun privélevens gaat het er soms enerverend aan toe.

Overmorgen | 05:40 Castle

Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

 Meer

Dramaserie gemist

Eerder Vandaag | 18:45 The Ghost Whisperer

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Amerikaanse dramaserie. All Ghosts Lead to Grandview. In een bos ontmoet Melinda de dertienjarige Becca, die beweert dat ze geesten kan zien. Becca is weggelopen van huis, omdat haar ouders denken dat ze hallucineert en haar willen laten opnemen. Melinda ziet dat de tiener gevolgd wordt door de geest van Daniel. Deze wil echter niet geholpen worden door Melinda en staat erop dat Becca bij hem blijft. Het medium volgt het duo en komt zo in de onderwereld van Grandview terecht. Daar ziet ze hoe Daniels ouders in de val zijn gelokt door Gabriel.

Eerder Vandaag | 18:40 Baywatch Hawaii

Amerikaanse dramaserie over het leven van de strandwachten op Hawaii. Zij krijgen regelmatig te maken met levensbedreigende situaties, waarbij ze bloedstollende reddingsacties uitvoeren. Ook in hun privélevens gaat het er soms enerverend aan toe.

Eerder Vandaag | 18:34 Grey's Anatomy

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Amerikaanse dramaserie. My favorite mistake. Izzie wordt wakker in het bed van George en maakt zich snel uit de voeten voor de wekker afgaat. Wanneer George wakker wordt, blijkt al snel dat hij zich door de drank niets meer kan herinneren van hun nacht samen. Callie vraagt George om hun ruzie te vergeten. Vandaag moeten ze immers het perfecte koppel spelen want haar vader komt op bezoek om George te ontmoeten. Colin Marlow heeft een tienjarenplan uitgewerkt voor het ziekenhuis. Iedereen wil de positie van Richard veroveren en werkt ook zijn eigen plan uit. Mark probeert bij Miranda te achterhalen wat het ziekenhuis nodig heeft, maar daar heeft ze nu geen tijd voor. Ze kan alleen denken aan wat nu meteen moet gebeuren.

Eerder Vandaag | 17:10 Cold feet

Eerder Vandaag | 14:35 Baywatch Hawaii

Amerikaanse dramaserie over het leven van de strandwachten op Hawaii. Zij krijgen regelmatig te maken met levensbedreigende situaties, waarbij ze bloedstollende reddingsacties uitvoeren. Ook in hun privélevens gaat het er soms enerverend aan toe.

Eerder Vandaag | 13:50 Castle

Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Eerder Vandaag | 13:40 Baywatch Hawaii

Amerikaanse dramaserie over het leven van de strandwachten op Hawaii. Zij krijgen regelmatig te maken met levensbedreigende situaties, waarbij ze bloedstollende reddingsacties uitvoeren. Ook in hun privélevens gaat het er soms enerverend aan toe.

Eerder Vandaag | 13:05 This Is Us

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Amerikaanse dramaserie. The Car. De geschiedenis van de familie Pearsons verteld door het leven van de gezinsauto.

Eerder Vandaag | 12:55 Castle

Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Eerder Vandaag | 12:06 Er

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Amerikaanse ziekenhuisserie. No brain, no gain. Peter Benton gaat tijdens elk vrij moment naar de kamer van baby Megan, die door zijn schuld stervende is. Alleen een mirakel kan het kindje nog redden. Dokter Keaton wil dat Benton geduld leert uitoefenen en geeft hem de opdracht bij Megan te waken. John Carter ontfermt zich over meneer Percy, een mentaal gehandicapte man die een tumor in de keel heeft.

Eerder Vandaag | 12:05 This Is Us

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. Super Bowl Sunday. Kate bezoekt Kevin op de set van zijn film. Randall en Beth krijgen spannend nieuws. Rebecca probeert opnieuw contact te maken met Jack.

Eerder Vandaag | 12:00 Castle

Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Eerder Vandaag | 11:05 Castle

Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Eerder Vandaag | 10:20 Baywatch Hawaii

Amerikaanse dramaserie over het leven van de strandwachten op Hawaii. Zij krijgen regelmatig te maken met levensbedreigende situaties, waarbij ze bloedstollende reddingsacties uitvoeren. Ook in hun privélevens gaat het er soms enerverend aan toe.

Eerder Vandaag | 09:25 Baywatch Hawaii

Amerikaanse dramaserie over het leven van de strandwachten op Hawaii. Zij krijgen regelmatig te maken met levensbedreigende situaties, waarbij ze bloedstollende reddingsacties uitvoeren. Ook in hun privélevens gaat het er soms enerverend aan toe.

Eerder Vandaag | 07:15 Cold feet

Eerder Vandaag | 04:45 Rosewood

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Amerikaanse dramaserie. Naegleria & Neighborhood Watch. Rosewood en Villa trekken naar Little Havana, een wijk in Miami waar Villa is opgegroeid, om een burgerwacht op te zoeken die mogelijk schuldig is aan moord. Villa ontdekt dat haar broer Marcos een verrassende link heeft met de zaak. Rosewood krijgt slecht nieuws te horen over de niertransplantatie.

Eerder Vandaag | 04:00 Rosewood

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Amerikaanse dramaserie. Fairy Tales & Frozen Truths. Rosewood en Villa onderzoeken de moord op een vrouw die dood werd teruggevonden, verkleed als Ass

Eerder Vandaag | 03:20 Rosewood

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Amerikaanse dramaserie. Radiation & Rough Landings. Wanneer een astronaute dood wordt teruggevonden, worden Rosewood en Villa betrokken bij een onderzoek van Amerika's ruimteprogramma. Villa's broer, die ze al lang niet meer heeft gezien, keert onverwacht terug naar Miami.

Eerder Vandaag | 00:35 Madam Secretary

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Amerikaanse politieke dramaserie. Global Relief. In Somalië proberen rebellengroeperingen de voedselhulpoperatie die door Elizabeth op poten is gezet, te verstoren. Een Amerikaanse hulpverleenster wordt bovendien gevangen gehouden.

Gisteren 23:36 Grey's Anatomy

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Amerikaanse dramaserie. Scars and souvenirs. Izzie is geschokt wanneer ze Alex in de badkamer aantreft. Wanneer ze Meredith om uitleg vraagt, blijkt dat Alex in George zijn oude kamer is ingetrokken. In het ziekenhuis onderzoekt Izzie een oorlogsveteraan die klaagt over pijn aan zijn schouder. Hij werd in Korea geraakt door een kogel en de dokters weigerden toen om die te verwijderen. De man wil de kogel er nu uit omdat het pijn doet en hij wil ook graag weten wat voor kogel het is. Hij vermoedt namelijk dat hij door een van zijn eigen manschappen werd neergeschoten.

Gisteren 22:38 House

Seizoen 8 - Aflevering 22 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Everybody dies. House krijgt in het ziekenhuis af te rekenen met een drugsverslaafde. Door zijn contacten met de man begint House zijn eigen levensstijl onder de loep te nemen en wordt hij geconfronteerd met zijn eigen demonen. Wanneer hij spoorloos verdwijnt, gaan de doodzieke Wilson en Foreman naar hem op zoek.

Gisteren 22:35 Navy NCIS

Seizoen 17 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Wide Awake. Het team onderzoekt een marine-korporaal nadat er aanwijzingen zijn dat ze haar buurman heeft vermoord terwijl ze door een hypnotherapeut werd behandeld voor slapeloosheid.

Gisteren 22:00 9-1-1

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Amerikaanse dramaserie. Karma's a Bitch. Het team krijgt te maken met een weduwnaar zonder spijt, een arrogante fitness-eigenaar en een nietsvermoedende dief. Ondertussen beslist Bobby om bloed te geven. Na zijn donatie krijgt hij een verrassend telefoontje van zijn dokter. Athena heeft een emotioneel gesprek met haar kinderen, waardoor ze de confrontatie met Michael wil aangaan. Abby en Buck zitten in een nieuwe fase van hun relatie.edafname. Athena besluit Michael te confronteren na een discussie over de kinderen.

Gisteren 21:05 Empire

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. Got On My Knees to Pray. Lucious is nog steeds voortvluchtig, terwijl Cookie Damon confronteert met zijn leugens. Andre krijgt onverwacht te maken met familieproblematiek. Tiana wil Devon helpen om zijn sound te vinden.

Gisteren 20:10 Empire

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Amerikaanse dramaserie. What Is Love. Lucious is op de vlucht voor de FBI. Cookie richt zich op haar eigen merk, dat nu ook goed is voor een talkshow en een gemeenschapscentrum. Hakeem wil de hoofdrol in de eerste film van Empire.

Gisteren 19:30 ER

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Amerikaanse ziekenhuisserie. No brain, no gain. Peter Benton gaat tijdens elk vrij moment naar de kamer van baby Megan, die door zijn schuld stervende is. Alleen een mirakel kan het kindje nog redden. Dokter Keaton wil dat Benton geduld leert uitoefenen en geeft hem de opdracht bij Megan te waken. John Carter ontfermt zich over meneer Percy, een mentaal gehandicapte man die een tumor in de keel heeft.

Gisteren 19:30 The Ghost Whisperer

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Amerikaanse dramaserie. All Ghosts Lead to Grandview. In een bos ontmoet Melinda de dertienjarige Becca, die beweert dat ze geesten kan zien. Becca is weggelopen van huis, omdat haar ouders denken dat ze hallucineert en haar willen laten opnemen. Melinda ziet dat de tiener gevolgd wordt door de geest van Daniel. Deze wil echter niet geholpen worden door Melinda en staat erop dat Becca bij hem blijft. Het medium volgt het duo en komt zo in de onderwereld van Grandview terecht. Daar ziet ze hoe Daniels ouders in de val zijn gelokt door Gabriel.

Gisteren 18:45 The Ghost Whisperer

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Amerikaanse dramaserie. Bad Blood. Delia verkoopt een huis dat de afgelopen tien jaar vier eigenaars heeft gehad. Steve verloor onlangs zijn vrouw en neemt zijn intrek in de woning samen met zijn dochter Marlo. Melinda brengt met Delia een bezoekje aan de rouwende man en ziet meteen dat er twee geesten ronddwalen. Delia wil niet dat Melinda hen dit vertelt, maar ze heeft weinig keuze, want de geesten Matt en Vivian proberen de lichamen van Steve en Marlo over te nemen. Melinda probeert hen op andere gedachten te brengen, maar deze geesten willen eerst een spel met haar spelen.

Gisteren 18:34 Grey's Anatomy

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Amerikaanse dramaserie. Scars and souvenirs. Izzie is geschokt wanneer ze Alex in de badkamer aantreft. Wanneer ze Meredith om uitleg vraagt, blijkt dat Alex in George zijn oude kamer is ingetrokken. In het ziekenhuis onderzoekt Izzie een oorlogsveteraan die klaagt over pijn aan zijn schouder. Hij werd in Korea geraakt door een kogel en de dokters weigerden toen om die te verwijderen. De man wil de kogel er nu uit omdat het pijn doet en hij wil ook graag weten wat voor kogel het is. Hij vermoedt namelijk dat hij door een van zijn eigen manschappen werd neergeschoten.

Gisteren 17:10 Cold feet

Gisteren 13:05 This Is Us

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. Super Bowl Sunday. Kate bezoekt Kevin op de set van zijn film. Randall en Beth krijgen spannend nieuws. Rebecca probeert opnieuw contact te maken met Jack.

Gisteren 12:10 E.R

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Fear of flying. Susan Lewis moet haar vliegangst van zich afzetten als ze met de helikopter naar een landweggetje wordt gebracht, waar de familie Herlihy betrokken is in een auto-ongeval. Mevrouw Herlihy is er het minst erg aan toe. Haar echtgenoot heeft verwondingen aan het hoofd, met geheugenverlies tot gevolg. De zevenjarige Zack moet een spoedoperatie ondergaan. Onder de supervisie van Keaton voert dokter Benton een kijkoperatie uit op baby Megan. Omdat er nog andere spoedgevallen zijn, laat ze hem het werk afmaken. Maar Benton wordt overmoedig, maakt blunders en brengt de baby in levensgevaar.

Gisteren 12:10 This Is Us

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Amerikaanse dramaserie. That'll Be the Day. Kate gaat een trouwjurk kopen. Kevin stort zich op een nieuwe levensstijl. Randall verdiept zich in Williams verleden. Jack en Rebecca gaan met de kinderen naar het winkelcentrum.

Gisteren 07:20 Cold feet

Gisteren 04:25 Rosewood

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Amerikaanse dramaserie. Radiation & Rough Landings. Wanneer een astronaute dood wordt teruggevonden, worden Rosewood en Villa betrokken bij een onderzoek van Amerika's ruimteprogramma. Villa's broer, die ze al lang niet meer heeft gezien, keert onverwacht terug naar Miami.

Gisteren 03:45 Rosewood

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Amerikaanse dramaserie. Benzodiazepine & the Benjamins. Het team duikt in het verleden van Villa, omdat ze op zoek zijn naar een geldvervalser. Ondertussen krijgt Rosewood verrassend nieuws over zijn gezondheid.

Gisteren 03:00 Rosewood

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Amerikaanse dramaserie. Clavicle Trauma & Closure. Een crimineel lokt Rosewood naar de plek waar een miljonair werd vermoord, waardoor Rosewood geen andere keuze heeft dan een zaak uit het verleden te heropenen.

Gisteren 00:55 Supernatural

Seizoen 12 - Aflevering 9 - Amerikaanse sf-dramaserie. First Blood. Na weken zoeken Sam en Dean een manier om te ontsnappen aan de zwarte gevangenis waar ze worden opgesloten. Ondertussen proberen Castiel en Samantha verder te gaan zonder Sam en Dean.

Gisteren 00:00 The Mysteries of Laura

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Amerikaanse dramaserie. The Mystery of the Watery Grave. Het onderzoek naar de dood van de vrouw van een mediabaron leidt Laura en haar team naar een donker geheim uit een oude moordzaak.

Eergisteren 23:50 9-1-1

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Amerikaanse dramaserie. Karma's a Bitch. Het team krijgt te maken met een weduwnaar zonder spijt, een arrogante fitness-eigenaar en een nietsvermoedende dief. Ondertussen beslist Bobby om bloed te geven. Na zijn donatie krijgt hij een verrassend telefoontje van zijn dokter. Athena heeft een emotioneel gesprek met haar kinderen, waardoor ze de confrontatie met Michael wil aangaan. Abby en Buck zitten in een nieuwe fase van hun relatie.edafname. Athena besluit Michael te confronteren na een discussie over de kinderen.

Eergisteren 23:40 De maatschap

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Nederlandse historische dramaserie. De Overlever. In 1945 keert Matthias Meyer, achttien jaar oud, uit Auschwitz terug. Zijn familie is vermoord, de winkel van zijn vader leeggeroofd. Een boerenfamilie biedt hem onderdak, de jonge dochter Mieke heelt zijn wonden. Vastbesloten te overleven sticht Matthias met haar een gezin, hun vier zoons zullen de naam Meyer voortzetten. Zelf begint hij een opmerkelijke carrière in de strafrechtadvocatuur: misdadigers verdedigen. Een lucratieve keus, maar de Maastrichtse bourgeoisie haalt haar neus op voor de 'kleine jood'. De familie blijft op zichzelf aangewezen en de Meyers moeten het van elkaar hebben, leren de zoons al jong. Matthias geeft zijn opgroeiende jongens joodse namen; terug naar de roots én recalcitrantie. Hij, niemand anders, bepaalt wat hun identiteit is.

Eergisteren 23:10 Grey's Anatomy

Seizoen 3 - Aflevering 17 - Amerikaanse dramaserie. Some kind of miracle. Iedereen hoopt dat Meredith het zal overleven. Heel wat dokters houden zich ondertussen nog bezig met de slachtoffers van het bootongeluk. Addison onderzoekt een onbekende zwangere vrouw die Alex redde vanonder een steunpilaar. Ze is wakker maar heeft geen idee wie ze is en ze denkt dat Alex haar man is.

Eergisteren 23:05 Chicago Fire

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Amerikaanse dramaserie. Leaders Lead. Severide graaft in het verleden van Tara en doet een opmerkelijke ontdekking. Peter vraagt Gabriela om bij hem in te trekken. Gabriela wordt samen met Hallie opgeroepen om een vrouw te helpen die gewond raakte toen haar veranda instortte. Niet veel later breekt er brand uit in het ziekenhuis waar Hallie werkt.

Eergisteren 22:20 Chicago Fire

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Amerikaanse dramaserie. Retaliation Hit. Detective Voight keert terug naar Chicago. Casey hervalt in zijn oude gewoontes, terwijl Dawson, Herrmann en Otis de trotse eigenaars worden van een bar. Severide zit met een probleem: zijn carrière komt in gevaar.

Eergisteren 22:20 The Bay

Eergisteren 22:15 Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Nederlandse dramaserie. Zolang er leven is: mei. Hendrik Groen heeft een jaar lang geen pen aangeraakt. Wanneer Hendrik Eefjes oude computer krijgt, besluit hij de draad weer op te pakken. Wachten op de dood kan altijd nog.

Eergisteren 22:15 House

Seizoen 8 - Aflevering 21 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Holding on. House en zijn team krijgen te maken met een merkwaardige patiënt. De jonge student heeft constant last van een bloedneus en hoort bovendien de stem van zijn overleden broer. Thirteen keert terug naar Princeton, terwijl Foreman een andere aanpak probeert.

Eergisteren 21:35 Delicious

Eergisteren 19:35 The Ghost Whisperer

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Amerikaanse dramaserie. Bad Blood. Delia verkoopt een huis dat de afgelopen tien jaar vier eigenaars heeft gehad. Steve verloor onlangs zijn vrouw en neemt zijn intrek in de woning samen met zijn dochter Marlo. Melinda brengt met Delia een bezoekje aan de rouwende man en ziet meteen dat er twee geesten ronddwalen. Delia wil niet dat Melinda hen dit vertelt, maar ze heeft weinig keuze, want de geesten Matt en Vivian proberen de lichamen van Steve en Marlo over te nemen. Melinda probeert hen op andere gedachten te brengen, maar deze geesten willen eerst een spel met haar spelen.

Eergisteren 19:30 ER

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Fear of flying. Susan Lewis moet haar vliegangst van zich afzetten als ze met de helikopter naar een landweggetje wordt gebracht, waar de familie Herlihy betrokken is in een auto-ongeval. Mevrouw Herlihy is er het minst erg aan toe. Haar echtgenoot heeft verwondingen aan het hoofd, met geheugenverlies tot gevolg. De zevenjarige Zack moet een spoedoperatie ondergaan. Onder de supervisie van Keaton voert dokter Benton een kijkoperatie uit op baby Megan. Omdat er nog andere spoedgevallen zijn, laat ze hem het werk afmaken. Maar Benton wordt overmoedig, maakt blunders en brengt de baby in levensgevaar.

Eergisteren 18:45 The Ghost Whisperer

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Amerikaanse dramaserie. Unhappy Medium. Melinda gaat met Delia en Jim naar een voordracht van Casey Edgers, die beweert een medium te zijn. Hij verrast Delia met de concrete informatie die hij over haar kan vertellen, maar Melinda blijft sceptisch. Ze merkt wel dat Casey gevolgd wordt door een woedende geest. Wanneer Melinda hoort dat Casey door de politie is aangesteld om het verdwenen meisje Sydney Drake terug te vinden, vermoedt ze dat hij de familie nog meer zal kwetsen door hen leugens te vertellen.

Eergisteren 18:35 Grey's Anatomy

Seizoen 3 - Aflevering 17 - Amerikaanse dramaserie. Some kind of miracle. Iedereen hoopt dat Meredith het zal overleven. Heel wat dokters houden zich ondertussen nog bezig met de slachtoffers van het bootongeluk. Addison onderzoekt een onbekende zwangere vrouw die Alex redde vanonder een steunpilaar. Ze is wakker maar heeft geen idee wie ze is en ze denkt dat Alex haar man is.

Eergisteren 17:10 Cold feet

Eergisteren 13:05 This Is Us

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Amerikaanse dramaserie. That'll Be the Day. Kate gaat een trouwjurk kopen. Kevin stort zich op een nieuwe levensstijl. Randall verdiept zich in Williams verleden. Jack en Rebecca gaan met de kinderen naar het winkelcentrum.

Eergisteren 12:10 This Is Us

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. Clooney. Kate gaat op zoek naar een trouwjurk. Kevin omarmt een nieuwe levensstijl terwijl Randall het verleden van William verkent.

Eergisteren 12:10 E.R

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Ghosts. Het is Halloween, wat betekent dat de patiënten er nog vreemder uitzien dan anders. Voor het verplegend personeel is het niet makkelijk werken. De stroom valt om de haverklap uit, en de klusjesman slaagt er maar niet in het probleem op te lossen. Tijdens de donkere momenten wordt het verhaal verteld over de geest op de vijfde verdieping. Hij werkte in de jaren '30 als dokter in het ziekenhuis en was stapelverliefd op een collega. Maar hij durfde haar niet te benaderen. Na een hele tijd was zij het wachten beu en trouwde met een ander. De arts stierf van een gebroken hart.

 Meer