Zenders op Tvgids.tv

Drama op tv (tv-tips)

Morgen | 20:35 Nieuw: Dit zijn wij

Morgen - Dramaserie, In de nieuwe Nederlandse dramaserie 'Dit zijn wij' worden zestien afleveringen lang de levens van ...

In de nieuwe Nederlandse dramaserie 'Dit zijn wij' worden zestien afleveringen lang de levens van verschillende hoofdpersonen gevolgd. Ze zijn allemaal op zoek naar liefde, waardering en voldoening in hun leven. Elke donderdag rond 20:30 uur op NPO 1 en daarna terug te kijken via Gids.tv. 35 jaar De hoofdrolspelers zijn allemaal op dezelfde dag jarig. In de eerste aflevering worden Katja, Johan, Edgar en Kasper 35 jaar. Ze zitten allemaal in een totaal andere fase van het leven. Wake-up-call Johan verwacht samen met zijn grote liefde Anna, die op het punt staat te bevallen, een drieling. Voor Kasper betekent zijn 35ste verjaardag een wake-up-call. Hij is klaar met zijn rol in een soapserie en wil nu eindelijk een gerespecteerd acteur worden. Obesitas Katja worstelt al haar hele leven met haar gewicht. Bij een obesitaskliniek ontmoet ze Jacob, die haar helemaal van haar stuk brengt. De geadopteerde Edgar vindt na een flinke zoektocht eindelijk zijn biologische vader. Verrassende wending Wat heeft het leven voor deze 35-jarigen in petto? Door een verrassende wending is te zien hoe het lot al deze mensen met elkaar verbindt. De serie 'Dit zijnwij' is gebaseerd op de Amerikaanse serie 'This Is Us'.

Vandaag | 22:00 Nieuw: Guilt

Vanaf vanavond is de nieuwe Schotse dramaserie Guilt vier woensdagen om 22:00 uur te zien op BBC First. Bekijk op welk ...

Vanaf vanavond is de nieuwe Schotse dramaserie Guilt vier woensdagen om 22:00 uur te zien op BBC First. Bekijk op welk kanaal BBC First bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/4169/kanaal-bbc-first. Guilt is een verhaal over twee broers, Max en Jamie, die in een verduisterde straat in Edinburgh een voetganger doodrijden en terechtkomen in een escalerende, onvoorspelbare en komische nachtmerrie. Het is een stijlvol en heftig drama in de geest van Fargo en Breaking Bad maar met de scherpe en uniek Schotse absurdistische humor van Trainspotting en Shallow Grave. Het is een aangrijpend, onvoorspelbaar verhaal met een sterk dramatische structuur en een komische ondertoon, aangedreven door de personages en hun tekortkomingen, angsten en wanhoop.

Overmorgen | 20:30 Walking with the Enemy IMDb: 6.3

Overmorgen - IMDB * 6.3 - Actiefilm, Walking with the Enemy is een Amerikaanse oorlog en actiefilm uit het jaar 2013. De hoofdrollen worden vertolkt door Jonas Armstrong, Ben Kingsley en Hannah Tointon. In deze film volgen we het heldhaftige leven ...

Walking with the Enemy is een Amerikaanse oorlog- en actiefilm uit het jaar 2013. De hoofdrollen worden vertolkt door Jonas Armstrong, Ben Kingsley en Hannah Tointon. In deze film volgen we het heldhaftige leven van een wereldleider en een jongeman tijdens de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog in Hongarije. Regent Horthy (Ben Kingsley) wordt geconfronteerd met de macht van de Duitse vijand wanneer hij getuige is van de executie van zijn zoon. Ondertussen wordt de familie van Elek (Jonas Armstrong) voor zijn ogen meegenomen. Elek is vastberaden om zich met zijn familie te herenigen en besluit zich voor te doen als een Duitser. Hij vermomt zich als een nazi-officier en begint aan een missie om zijn dierbare familie en duizenden anderen te redden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/walking-with-the-enemy

Je vindt hier de programma's van Drama op tv We hebben de volgende programma's voor Drama Nieuw: Dit zijn wij: Morgen - Dramaserie, In de nieuwe Nederlandse dramaserie 'Dit zijn wij' worden zestien afleveringen lang de levens van. Nieuw: Guilt: Vanaf vanavond is de nieuwe Schotse dramaserie Guilt vier woensdagen om 22:00 uur te zien op BBC First. Bekijk op welk. Walking with the Enemy: Overmorgen - IMDB * 6.3 - Actiefilm, Walking with the Enemy is een Amerikaanse oorlog en actiefilm uit het jaar 2013. De hoofdrollen worden vertolkt door Jonas Armstrong, Ben Kingsley en Hannah Tointon. In deze film volgen we het heldhaftige leven. DCI Banks: Herhaling. Crime drama series. Having returned a kidnap victim safe and sound, the team are thrown on to the back foot. Arrow: Action drama. Oliver and company hunt for a crucial part of The Monitor's plan. Meanwhile, Connor speaks honestly with. The Good Doctor: Drama series. Shaun gets assigned for his first surgery, but not everyone is confident of him. Claire and Morgan have. Satyakam: IMDB * 8.3 - Classic drama from celebrated director Hrishikesh Mukherjee. As India's independence looms, a civil engineer with high principles dreams of helping to build a new country that will benefit all its citizens. But after failing to prevent. The Flash: Drama series. In this Halloween episode, Barry's efforts to prepare for Crisis are derailed when Ramsey Russo's new. Bumblefuck USA: Dramaserie, Drama. Most Ridiculous: Seizoen 2 Aflevering 4 Talent Shows: Het vreemdste programma met viral video's is terug en dit keer draait het om.

Drama op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 12:10 This Is Us

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. Super Bowl Sunday. Kate bezoekt Kevin op de set van zijn film. Randall en Beth krijgen spannend nieuws. Rebecca probeert opnieuw contact te maken met Jack.

Vandaag | 13:05 This Is Us

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Amerikaanse dramaserie. The Car. De geschiedenis van de familie Pearsons verteld door het leven van de gezinsauto.

Vandaag | 18:35 Grey's Anatomy

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Amerikaanse dramaserie. My favorite mistake. Izzie wordt wakker in het bed van George en maakt zich snel uit de voeten voor de wekker afgaat. Wanneer George wakker wordt, blijkt al snel dat hij zich door de drank niets meer kan herinneren van hun nacht samen. Callie vraagt George om hun ruzie te vergeten. Vandaag moeten ze immers het perfecte koppel spelen want haar vader komt op bezoek om George te ontmoeten. Colin Marlow heeft een tienjarenplan uitgewerkt voor het ziekenhuis. Iedereen wil de positie van Richard veroveren en werkt ook zijn eigen plan uit. Mark probeert bij Miranda te achterhalen wat het ziekenhuis nodig heeft, maar daar heeft ze nu geen tijd voor. Ze kan alleen denken aan wat nu meteen moet gebeuren.

Vandaag | 18:45 The Ghost Whisperer

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Amerikaanse dramaserie. All Ghosts Lead to Grandview. In een bos ontmoet Melinda de dertienjarige Becca, die beweert dat ze geesten kan zien. Becca is weggelopen van huis, omdat haar ouders denken dat ze hallucineert en haar willen laten opnemen. Melinda ziet dat de tiener gevolgd wordt door de geest van Daniel. Deze wil echter niet geholpen worden door Melinda en staat erop dat Becca bij hem blijft. Het medium volgt het duo en komt zo in de onderwereld van Grandview terecht. Daar ziet ze hoe Daniels ouders in de val zijn gelokt door Gabriel.

Vandaag | 19:35 The Ghost Whisperer

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie. Holiday Spirit. De overwerkte zakenman William Taylor wordt opgejaagd door een geest, die denkt dat hij de Kerstman is. William ontdekte recent dat hij waarschijnlijk niet de biologische vader is van zijn zoon Riley. William zelf werd als kind in de steek gelaten door zijn vader en hij wil niet dezelfde fout maken. Daarom ziet hij af van een DNA-test. De verwarde geest heeft het hier zeer moeilijk mee. Melinda begrijpt er niets van, tot ze ontdekt dat de geest de echte vader is van Riley.

Vandaag | 20:30 The Mysteries of Laura

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Amerikaanse dramaserie. The Mystery of the Maternal Instinct. Terwijl het team een internationale smokkelhandel probeert op te doeken, wordt het lichaam van een zwangere vrouw aangetroffen aan de rand van de weg. Ze ontdekken al snel dat de goederen die verhandeld worden niet zijn wat ze hadden verwacht.

Vandaag | 20:35 9-1-1

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Amerikaanse dramaserie. Trapped. De hulpverleners moeten een dakloze man redden, die vastzit in een vrachtwagen van de vuilnismannen. Ze krijgen ook nog een oproep over een moeder en haar zoon die vastzitten in een lift. Ondertussen waagt Athena zich aan het daten, wordt de relatie van Abby en Buck op de proef gesteld door Abby's zieke moeder en gaat de strijd tussen Henrietta en haar ex-vrouw over het voogdijrecht verder.

Vandaag | 21:25 The Mysteries of Laura

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Amerikaanse dramaserie. The Mystery of the Ghost in the Machine. John Campbell, een undercoveragent, wordt vermoord wanneer hij een autodievenbende achterna zit. Wanneer blijkt dat de dader een foto van hem op zijn gsm heeft, wordt het duidelijk dat er een hacker in het spel is.

Drama op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 00:00 DCI Banks

Herhaling. Crime drama series. Having returned a kidnap victim safe and sound, the team are thrown on to the back foot when he is found murdered. The way the victim died suggests a local protection gang is to blame, but nailing the woman they believe is behind it proves challenging, with the closed-knit Chinese community unwilling to help the police. Diligent detective work throws up another suspect whom they can place at the scene, until in an unexpected twist, Banks discovers a long buried secret, unveiling the real perpetrator. With Stephen Tompkinson, Andrea Lowe, Caroline Catz, Jack Deam, and Samuel Anderson.(2016)

Vandaag | 01:50 Arrow

Action drama. Oliver and company hunt for a crucial part of The Monitor's plan. Meanwhile, Connor speaks honestly with his brother. With Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Rick Gonzalez, and Juliana Harkavy.(2019)

Vandaag | 02:00 The Good Doctor

Drama series. Shaun gets assigned for his first surgery, but not everyone is confident of him. Claire and Morgan have suspicions about a patient.With Freddie Highmore, Nicholas Gonzalez, Antonia Thomas, Richard Schiff, and Hill Harper.(2019)

Vandaag | 02:55 Satyakam IMDb: 8.3

IMDB * 8.3 - Classic drama from celebrated director Hrishikesh Mukherjee. As India's independence looms, a civil engineer with high principles dreams of helping to build a new country that will benefit all its citizens. But after failing to prevent ...

Classic drama from celebrated director Hrishikesh Mukherjee. As India's independence looms, a civil engineer with high principles dreams of helping to build a new country that will benefit all its citizens. But after failing to prevent his rich employer from sexually exploiting a young woman, his moral certainty is shaken. With Dharmendra , Ashok Kumar, and Sharmila Tagore.(1969)

Vandaag | 03:00 The Flash

Drama series. In this Halloween episode, Barry's efforts to prepare for Crisis are derailed when Ramsey Russo's new abilities are used for deadly effect. With Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, and Danielle Nicolet.(2019)

Vandaag | 03:52 Bumblefuck USA

Drama

Vandaag | 04:50 Most Ridiculous

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Talent Shows: Het vreemdste programma met viral video's is terug en dit keer draait het om talentenjachten. Van dubieus drama tot muzikale mislukkingen: we hebben het allemaal.

Vandaag | 06:00 Pure Drama

Vandaag | 07:55 Emmerdale

Herhaling. Drama serial set in the Dales. Jayesh is sticking to his guns. Chris is scraping the barrel. At the Woolpack, a wine tasting leaves Turner in low spirits. With John Leary, Peter Amory, Richard Thorp, Sheila Mercier, and Madeleine Howard.

Vandaag | 08:05 Kojak

Herhaling. Police drama series. Kojak finds a link between a 25 million-dollar theft and a young man's missing father. With Telly Savalas, Kevin Dobson, John Hillerman, George Savalas, and Dori Brenner.(1974)

Vandaag | 08:25 Emmerdale

Herhaling. Drama serial set in the Dales. Kim has a small visitor. Viv discovers the size of Scott's tall tales while in Leeds. Zoe's enthusiasm for poetry is short-lived. With Claire King, Deena Payne, Toby Cockerell, Leah Bracknell, and John Leary.

Vandaag | 09:10 Quincy, ME

Herhaling. Drama series about the LA pathologist with a taste for sleuthing. When cowboy movie star Will Preston is found dead at home, a bungled burglary is suspected as the motive. As Lt Monahan questions two youths suspected of the crime, Quincy clashes with him and is left open to accusations that his medical judgement is tainted by his hero worship of the late movie star. With Jack Klugman, Garry Walberg, John S Ragin, Robert Ito, and Val Bisoglio.

Vandaag | 09:25 Baywatch Hawaii

Amerikaanse dramaserie over het leven van de strandwachten op Hawaii. Zij krijgen regelmatig te maken met levensbedreigende situaties, waarbij ze bloedstollende reddingsacties uitvoeren. Ook in hun privélevens gaat het er soms enerverend aan toe.

Vandaag | 10:20 Baywatch Hawaii

Amerikaanse dramaserie over het leven van de strandwachten op Hawaii. Zij krijgen regelmatig te maken met levensbedreigende situaties, waarbij ze bloedstollende reddingsacties uitvoeren. Ook in hun privélevens gaat het er soms enerverend aan toe.

Vandaag | 10:30 Motorway Patrol

Documentary series from New Zealand following the madness and mayhem faced by intrepid officers as they pull over motorists for a variety of suspected offences. There's high drama as a man takes his life in his hands on the harbour bridge, and an angry driver goes berserk.

Vandaag | 11:00 Stargate SG-1

Sci-fi drama series. The presence of SG-1's enemy Apophis unleashes an ancient spirit, whose wrath threatens to destroy everyone. With Richard Dean Anderson, Michael Shanks, Amanda Tapping, Christopher Judge, and Don S Davis.(1998)

Vandaag | 11:00 Ice Road Rescue 4

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Winter's End: Nu wederom een strenge winter voorbij is, gaan de jongens naar de bergen om de meest dramatische en gedurfde reddingen tot nu toe te herbeleven.

Vandaag | 11:40 Agatha Christie's Poirot

Herhaling. Drama based on Agatha Christie's novel. Poirot is attending his friend Sir Charles Cartwright's dinner party when one of the guests chokes to death on a cocktail. There is no trace of poison, and no apparent motive, which leaves the Belgian sleuth baffled. Weeks later, another man dies in the same way at a dinner party with many of the same guests present - and this time there is more evidence. Can Poirot and his little grey cells solve the mystery? With David Suchet, Martin Shaw, Kimberley Nixon, Art Malik, and Suzanne Bertish.(2010)

Vandaag | 12:00 NCIS: Los Angeles

US police drama series. Callen and Sam head to Mexico to find an employee who managed to escape a professional shooting at the Department of Defense. With Chris O'Donnell, Daniela Ruah, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, and Renee Felice Smith.(2014)

Vandaag | 12:25 The Professionals

Herhaling. Action-packed drama series about two criminal-intelligence agents. The resources of CI5 are stretched when a killer without a motive attempts to wipe out hospital staff one by one. With Martin Shaw, Lewis Collins, Gordon Jackson, Ian McDiarmid, and Shelagh McLeod.

Vandaag | 13:00 Pure Drama

Vandaag | 13:00 NCIS: Los Angeles

US police drama series. Shockwaves ripple through the team when Sam is arrested for a murder he swears he didn't commit. Directed by series star Chris O'Donnell. With Chris O'Donnell, LL Cool J , Daniela Ruah, Eric Christian Olsen, and Barrett Foa.(2014)

Vandaag | 13:30 Molly and Mack

Preschool drama series about a girl who works on her brother's market stall during the summer holidays. Molly decides that Alice and James ought to get married. She arranges for them to go a date at her own homemade cinema, but then the projector breaks down.With Mimi , Miko , Ethan , Freya , and Joshua Haynes.(2018)

Vandaag | 13:40 Baywatch Hawaii

Amerikaanse dramaserie over het leven van de strandwachten op Hawaii. Zij krijgen regelmatig te maken met levensbedreigende situaties, waarbij ze bloedstollende reddingsacties uitvoeren. Ook in hun privélevens gaat het er soms enerverend aan toe.

Vandaag | 14:00 Hawaii Five-0

US crime drama series. The team helps a Texas Ranger find his missing daughter. Adam and Kono get into trouble and have to fight for their lives. With Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park, and Masi Oka.(2013)

Vandaag | 14:30 The Family Chantel

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Aflevering 4: Het drama van deze explosieve familie gaat verder. Kunnen Chantel en Pedro de voortdurende vete van hun families opzij zetten en hun tumultueuze relatie laten werken?

Vandaag | 14:35 Kojak

Herhaling. Detective drama series. Kojak races against the clock in order to avert a gruesome revenge after a young Chinese gang kidnaps the head of an underworld family. With Telly Savalas, Sheree North, Victor Argo, Kevin Dobson, and Michael Constantine.(1974)

Vandaag | 14:35 Baywatch Hawaii

Amerikaanse dramaserie over het leven van de strandwachten op Hawaii. Zij krijgen regelmatig te maken met levensbedreigende situaties, waarbij ze bloedstollende reddingsacties uitvoeren. Ook in hun privélevens gaat het er soms enerverend aan toe.

Vandaag | 14:45 Emmerdale

Herhaling. More day-to-day drama from the village of Emmerdale. Turner finds himself in the newspaper. Ruth has unwelcome news for Frank. Lynn is delighted to convey her bad tidings to Chris. With Richard Thorp, Coral Atkins, Norman Bowler, Fionnuala Ellwood, and Peter Amory.(2013)

Vandaag | 14:50 The Ellen DeGeneres Show

US chat show. Ellen welcomes Kerry Washington, who discusses starring in new drama American Son. Meghan Trainor performs her latest hit, Wave.

Vandaag | 15:00 Hawaii Five-0

US crime drama series. Assisted by a conspiracy expert, the team try to find a missing artefact connected with the deaths of a wealthy couple. With Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Masi Oka, and Michelle Borth.(2013)

Vandaag | 15:15 Emmerdale

Herhaling. More day-to-day drama from the village of Emmerdale. Scott finds himself a poacher's target. Michael finds he has been made a scapegoat. Turner discovers something shocking about Shirley's past. With Toby Cockerell, Matthew Vaughan, Richard Thorp, Rachel Davies, and Coral Atkins.(2013)

Vandaag | 17:50 The Professionals

Herhaling. Action-packed drama series about two criminal-intelligence agents. Bodie and Doyle are incredulous when their boss steals a lethal new nerve gas and starts sales negotiations with a foreign power. With Martin Shaw, Lewis Collins, Gordon Jackson, David de Keyser, and Glynn Edwards.

Vandaag | 18:20 Waffle the Wonder Dog

Preschool comedy drama series about a family with a magical talking dog. Doug's tooth has fallen out, so Jess and Simon tell Waffle about the Tooth Fairy. Waffle longs to meet the Tooth Fairy and his dream comes true. With Tahliya Lowles, Ellis-James Naylor, James Merry, Andrea Valls, and Rufus Hound.

Vandaag | 18:40 Baywatch Hawaii

Amerikaanse dramaserie over het leven van de strandwachten op Hawaii. Zij krijgen regelmatig te maken met levensbedreigende situaties, waarbij ze bloedstollende reddingsacties uitvoeren. Ook in hun privélevens gaat het er soms enerverend aan toe.

Vandaag | 19:00 Stargate SG-1

Sci-fi drama series. SG-1's search for the Sangraal takes them to Atlantis, where they hope to prevent the Ori from sending more ships through the Supergate. With Michael Shanks, Amanda Tapping, Christopher Judge, Claudia Black, and Ben Browder.(2006)

Vandaag | 19:35 Baywatch Hawaii

Amerikaanse dramaserie over het leven van de strandwachten op Hawaii. Zij krijgen regelmatig te maken met levensbedreigende situaties, waarbij ze bloedstollende reddingsacties uitvoeren. Ook in hun privélevens gaat het er soms enerverend aan toe.

Vandaag | 20:00 Stargate SG-1

Sci-fi drama series. When Baal comes to Earth seeking help, Stargate Command must capture his clones and determine which one is the genuine article. With Michael Shanks, Amanda Tapping, Christopher Judge, Ben Browder, and Claudia Black.(2006)

Vandaag | 20:00 Pure Drama

Vandaag | 20:00 The Impossible IMDb: 7.6

IMDB * 7.6 - Drama, The Impossible is een Amerikaanse en Spaanse thriller en dramafilm uit het jaar 2012. Deze productie is geregisseerd door J.A. Bayona ('A Monster Calls' en 'Jurassic World: Fallen Kingdom'). Met Naomi Watts, Ewan McGregor en Tom ...

The Impossible is een Amerikaanse en Spaanse thriller- en dramafilm uit het jaar 2012. Deze productie is geregisseerd door J.A. Bayona ('A Monster Calls' en 'Jurassic World: Fallen Kingdom'). Met Naomi Watts, Ewan McGregor en Tom Holland in de hoofdrol. Het verhaal is gebaseerd op waargebeurde feiten: Maria, Henry en hun zoontjes Lucas, Thomas en Simon genieten met volle teugen van hun wintervakantie in Thailand. Op de ochtend van 26 december 2004 beeft de aarde echter in de Indische Oceaan en uit het niets verrijst een muur van water. De tsunami zorgt ervoor dat Maria gewond raakt en samen met Lucas gescheiden wordt van Henry, Thomas en Simon. Tegenover de gruwel die ze meemaken, staan de onverwachte blijken van medeleven, moed en hulp die ze ontvangen tijdens de donkerste uren van hun leven. Op zondag 26 december 2004 vond een zeer zware zeebeving plaats in de Indische Oceaan, die een vloedgolf veroorzaakte die zich in verschillende richtingen over de Indische Oceaan verplaatste met ongeveer 230.000 doden als gevolg. De catastrofe wordt gezien als een van de ergste natuurrampen in de recente geschiedenis. In deze film speelt de Australische actrice Naomi Watts de moeder Maria Bennett. Het leverde Watts zowel een Golden Globe nominatie als een Oscarnominatie op. Veel van de figuranten in de film zijn daadwerkelijk overlevenden van de tsunami. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-impossible

Vandaag | 21:00 Arrow

Action drama. Reunited with his sister Thea, Oliver finds himself in a familiar maze of catacombs. Elsewhere, John and Lyla partner on a special ops mission. With Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Rick Gonzalez, and Juliana Harkavy.(2019)

Vandaag | 21:00 Agatha Christie's Poirot

Herhaling. Detective drama featuring Agatha Christie's celebrated sleuth Hercule Poirot. With the world on the brink of the Second World War, there is more political turmoil when it appears that the famous Peace Party is in fact a cover for the war-mongering organisation Big Four. This complex investigation reunites Poirot with his old friend Japp, as they investigate a case marked by deception, disappearances and death. With David Suchet, Philip Jackson, Hugh Fraser, Pauline Moran, and Patricia Hodge.(2013)

 Meer

Drama gemist

Eerder Vandaag | 00:00 Die Verwandlung

Fast jeden Tag erleben Schauspielerinnen und Schauspieler ein Drama, von dessen Schicksalshaftigkeit das Publikum nichts ahnt. Man erlebt sie in ihren gespielten Rollen. Sie sind die Verführer, Helden, Bösewichte oder Versager. Von den Menschen hinter den Rollen weiß man nur wenig, es sei denn, man hat durch die Boulevard-Medien ein Zerrbild von ihnen erhalten. Sie haben einen Beruf, der sie in besonderer Weise öffentlich ausstellt, der in der Regel ihr ganzes Leben bestimmt. Der Beruf Schauspieler ist Fluch und Segen, legt persönliche Komplexe offen und berührt Eitelkeiten und Narzissmus. Ein Beruf, der Berufung sein soll oder als Berufung gesehen wird, und nicht selten psychische Schieflagen verursacht. Ein Beruf, der ein Wechselspiel der Gefühle für die Schauspielerinnen und Schauspieler bereithält: gelebte Fantasie, erfüllendes Spiel, schmerzendes Drama und leidenschaftliche Poesie stehen neben verletzter Würde. Der Dokume

Gisteren 23:16 Bumblefuck USA

Drama

Gisteren 23:00 DCI Banks

Herhaling. Crime drama series. What starts out as a missing persons case soon escalates into a kidnap and ransom - but when the perpetrators cleverly stay one step ahead of the police, it soon becomes clear that they are not average criminals. The victim, Xun Li, fled to the UK from persecution in China, the country of his birth. Xun quickly built-up a successful property business, but made a few enemies in the process. Instinctive police work and collaboration with his distraught wife ensures Xun is rescued and returned safely. It appears the case is closed - until an unexpected turn of events throws the case wide open again. With Stephen Tompkinson, Andrea Lowe, Caroline Catz, Jack Deam, and Samuel Anderson.(2016)

Gisteren 22:10 Die Auserwählten

Simon Pistorius (Ulrich Tukur) wickelt Menschen um den Finger. Freundlich, eloquent, modern. Damit sichert sich der Direktor der Odenwaldschule in den 70ern Macht – auch die, seine pädophilen Neigungen auszuleben... Regisseur Christoph Röhl war von 1989 bis 1991 als Englisch-Tutor an der Odenwaldschule tätig. Bereits 2011 sorgte seine Doku "Und wir sind nicht die Einzigen" für Aufsehen.

Gisteren 22:00 Gold Digger

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Drama, starring Julia Ormond as a wealthy middle-aged woman who begins a relationship with a man nearly 20 years younger than she is just as her divorce is finalised. When he is introduced to her three adult children, suspicions are raised about his motivations. The action cuts between the early days of their relationship and the wedding day, which seems fated to end in disaster. With Ben Barnes and Jemima Rooper.

Gisteren 22:00 World on Fire

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Series 1, Episode 3: Helen Hunt en Sean Bean schitteren in dit heftige drama dat plaatsvindt na het eerste jaar van WOII. Het verhaal wordt verteld door middel van de lotgevallen van gewone mensen die in hun dagelijks leven worstelen met de gevolgen van de oorlog.

Gisteren 21:00 The Flash

Drama series. In this Halloween episode, Barry's efforts to prepare for Crisis are derailed when Ramsey Russo's new abilities are used for deadly effect. With Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, and Danielle Nicolet.(2019)

Gisteren 20:30 Unbroken IMDb: 7.2

Gisteren - IMDB * 7.2 - Drama, Unbroken is een Amerikaanse biografische oorlogs en dramafilm uit het jaar 2014. Deze productie is de tweede film die geregisseerd is door Angelina Jolie (Maleficent). De hoofdrollen worden indrukwekkend vertolkt door ...

Unbroken is een Amerikaanse biografische oorlogs- en dramafilm uit het jaar 2014. Deze productie is de tweede film die geregisseerd is door Angelina Jolie (Maleficent). De hoofdrollen worden indrukwekkend vertolkt door Jack O'Connell, Domhnall Gleeson en Takamasa Ishihara. Op de Olympische Spelen van 1936 zet Louis Zamperini een opmerkelijke prestatie neer. Zeven jaar later, tijdens een bombardementsmissie op Japanse doelen, slaagt hij er maar net in uit zijn neerstortende vliegtuig te geraken. Slechts twee van de drie opvarenden van zijn reddingsvlot overleven de 47 dagen op zee. Wanneer ze eindelijk land bereiken wacht hen daar niet de redding, maar het Japanse leger. Hun periode van ontbering blijkt verder weg dan ooit. Dit waargebeurde verhaal is gebaseerd op de biografie die Laura Hillenbrand over Louis schreef, getiteld 'Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience, and Redemption'. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/unbroken

Gisteren 20:00 Stargate SG-1

Sci-fi drama series. Reports flood into the Gate Room of an extraordinary young girl leading the Ori invasion, and the team journeys to a mysterious planet in search of the Sangraal. With Michael Shanks, Amanda Tapping, Christopher Judge, Beau Bridges, and Ben Browder.(2006)

Gisteren 20:00 Pure Drama Daytime Week#43-2019

Gisteren -

Gisteren 19:55 Agatha Christie's Poirot

Herhaling. Detective drama series. A wealthy man tells Poirot he intends to change his will, leaving everything to his ward, Violet Wilson. But he is murdered before he can change the document, and the old will is stolen from his solicitor's office. The local doctor comes under suspicion, but Poirot avoids jumping to conclusions. With David Suchet, Hugh Fraser, Philip Jackson, Beth Goddard, and Rowena Cooper.(1993)

Gisteren 19:00 Stargate SG-1

Sci-fi drama series. The villainous invading fleet of Ori continues its assault on the hastily assembled alliance force. With Michael Shanks, Amanda Tapping, Christopher Judge, Beau Bridges, and Ben Browder.(2006)

Gisteren 18:20 Waffle the Wonder Dog

Preschool comedy drama series about a family with a magical talking dog. While Zoe helps Doug with his homework project about Alaska, Simon and Jess take Waffle and Evie to the shops to buy new school shoes. But Waffle's attempts to help end up causing chaos. With Tahliya Lowles, Ellis-James Naylor, James Merry, Andrea Valls, and Rufus Hound.

Gisteren 17:50 The Professionals

Herhaling. Action-packed drama series about two criminal-intelligence agents. The resources of CI5 are stretched when a killer without a motive attempts to wipe out hospital staff one by one. With Martin Shaw, Lewis Collins, Gordon Jackson, Ian McDiarmid, and Shelagh McLeod.

Gisteren 17:00 Air Crash Investigation

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Communication Breakdown: Enkele van de dodelijkste vliegtuigongelukken zijn veroorzaakt door simpele misverstanden en een klein foutje in de cockpit zorgde voor een drama op luchthaven Quincy in Illinois.

Gisteren 16:55 Agatha Christie's Poirot

Herhaling. Drama based on Agatha Christie's novel. Poirot is attending his friend Sir Charles Cartwright's dinner party when one of the guests chokes to death on a cocktail. There is no trace of poison, and no apparent motive, which leaves the Belgian sleuth baffled. Weeks later, another man dies in the same way at a dinner party with many of the same guests present - and this time there is more evidence. Can Poirot and his little grey cells solve the mystery? With David Suchet, Martin Shaw, Kimberley Nixon, Art Malik, and Suzanne Bertish.(2010)

Gisteren 16:30 Motorway Patrol

Documentary series from New Zealand following the madness and mayhem faced by intrepid officers as they pull over motorists for a variety of suspected offences. There's high drama as a man takes his life in his hands on the harbour bridge, and an angry driver goes berserk.

Gisteren 15:40 Quincy, ME

Herhaling. Drama series about the LA pathologist with a taste for sleuthing. When cowboy movie star Will Preston is found dead at home, a bungled burglary is suspected as the motive. As Lt Monahan questions two youths suspected of the crime, Quincy clashes with him and is left open to accusations that his medical judgement is tainted by his hero worship of the late movie star. With Jack Klugman, Garry Walberg, John S Ragin, Robert Ito, and Val Bisoglio.

Gisteren 15:30 Babylon 5

Sci-fi drama series. Sheridan experiences his future when he moves through time, while Sinclair leads the effort to transport Babylon 4 back in time to the first ever battle with the Shadows. With Bruce Boxleitner, Claudia Christian, Jerry Doyle, Mira Furlan, and Peter Jurasik.

Gisteren 15:15 Emmerdale

Drama serial set in the Dales. Kim has a small visitor. Viv discovers the size of Scott's tall tales while in Leeds. Zoe's enthusiasm for poetry is short-lived. With Claire King, Deena Payne, Toby Cockerell, Leah Bracknell, and John Leary.

Gisteren 15:00 Hawaii Five-0

US crime drama series. Steve and Wo Fat try to flee an attack. When a group of NLM gunmen take the headquarters over, Catherine becomes a hostage. With Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park, and Masi Oka.(2013)

Gisteren 14:45 Emmerdale

Drama serial set in the Dales. Jayesh is sticking to his guns. Chris is scraping the barrel. At the Woolpack, a wine tasting leaves Turner in low spirits. With John Leary, Peter Amory, Richard Thorp, Sheila Mercier, and Madeleine Howard.

Gisteren 14:35 Kojak

Herhaling. Police drama series. Kojak finds a link between a 25 million-dollar theft and a young man's missing father. With Telly Savalas, Kevin Dobson, John Hillerman, George Savalas, and Dori Brenner.(1974)

Gisteren 14:30 The Family Chantel

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Aflevering 3: Het drama van deze explosieve familie gaat verder. Kunnen Chantel en Pedro de voortdurende vete van hun families opzij zetten en hun tumultueuze relatie laten werken?

Gisteren 14:03 Wagner - Das Rheingold

Das Rheingold vormt de proloog tot Richard Wagners Ringcyclus. Deze uitvoering van de Staatsoper Stuttgart uit 2003 staat onder leiding van dirigent Lothar Zagrosek met in de hoofdrollen Wolfgang Probst, Motti Kastón, Bernhard Schneider, Robert Künzli, Esa Ruuttunen, Eberhard Francesco Lorenz en Roland Bracht. Met een prachtige orkestratie en een feilloos gevoel voor drama verklaart deze eerste opera hoe de Rijndochters de Ring verloren, en hoe deze in handen kwam van Alberich de Nibelung, Wotan, de oppergod, en Fafner, de reus. Telkens als de ring in andere handen overgaat, treft de vloek de nieuwe drager. Dit zal zo doorgaan totdat de ring terugkeert bij de rechtmatige eigenaars, de Rijndochters.

Gisteren 14:00 Hawaii Five-0

US crime drama series. Kono goes on the run, while McGarrett tries to learn more about Wo Fat's relationship with his mother by visiting his nemesis in prison. With Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park, and Masi Oka.(2013)

Gisteren 13:30 Molly and Mack

Preschool drama series about a girl who works on her brother's market stall during the summer holidays. Mack tries to help Daisy by bringing Twinkle the pony to the vet's surgery. Twinkle escapes and ends up in the Big Hub - which doesn't please Moira at all.With Mimi , Miko , Ethan , Freya , and Joshua Haynes.(2018)

Gisteren 13:00 Pure Drama Daytime Week#43-2019

Gisteren -

Gisteren 13:00 NCIS: Los Angeles

US police drama series. Callen and the team race into action after learning that a figure from their past is targeting a member of the team. Nate Getz tries to help Nell through her recent trauma. With Chris O'Donnell, Daniela Ruah, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, and Renee Felice Smith.(2014)

Gisteren 12:25 The Professionals

Herhaling. Action-packed drama series about two criminal intelligence agents. Bodie and Doyle take on the guise of burglars to investigate an embassy with a sinister secret. With Martin Shaw, Lewis Collins, Gordon Jackson, Geoffrey Bateman, and Liz Fraser.

Gisteren 12:00 NCIS: Los Angeles

US police drama series. Callen and the gang take decisive action to protect one of their own. NCIS Director Leon Vance delivers some disturbing news to Hetty. With Chris O'Donnell, Daniela Ruah, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, and Renee Felice Smith.(2014)

Gisteren 11:20 The Sweeney

Herhaling. Classic 70s police drama series. Regan is sure he knows the identity of a robber, but has a difficult time proving it. With John Thaw, Dennis Waterman, Garfield Morgan, Moira Redmond, and Norman Rodway.

Gisteren 11:00 Stargate SG-1

Sci-fi drama series. When O'Neill looks into an alien viewer he becomes a receptacle for ancient knowledge which could help solve some of life's deepest mysteries. With Richard Dean Anderson, Amanda Tapping, Christopher Judge, Don S Davis, and Teryl Rothery.(1998)

Gisteren 08:55 Heartbeat

Herhaling. Nostalgic police drama series set in a Yorkshire village in the 1960s. Merton is called to Ranby Hall to investigate the sudden death of a racing driver from an overdose of insulin. An old acquaintance of Vernon offers him a business opportunity. With James Carlton, Mark Jordon, Derek Fowlds, Tricia Penrose, and Geoffrey Hughes.(2004)

Gisteren 08:25 Emmerdale

Herhaling. Drama serial set in the Dales. Annie is delighted at Sarah's news, but wants to see her made an 'honest woman'. Kathy admits that her marriage is over. Joe tells his stepchildren that he is finalising a divorce. With Sheila Mercier, Madeleine Howard, Malandra Burrows, Frazer Hines, and Peter Amory.

Gisteren 08:00 Kojak

Herhaling. Detective drama series. Kojak tries to find the link between the seemingly unconnected victims of a psychopathic bomber. With Dabney Coleman, Telly Savalas, Elizabeth Allen, Kevin Dobson, and George Savalas.(1974)

Gisteren 07:55 Emmerdale

Herhaling. Drama serial set in the Dales. Chris is upset when Kathy's birthday plans don't include him. Turner and Frank settle their differences. Nick is horrified when he discovers what is wrong with Peter Whiteley. With Peter Amory, Malandra Burrows, Norman Bowler, Richard Thorp, and Cy Chadwick.

Gisteren 06:00 Pure Drama Daytime Week#43-2019

Gisteren -

Gisteren 05:00 Manifest

Drama series. Ben and Michaela confront a huge threat to the passengers' safety in the season finale. Ben also makes a devastating discovery. With Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, J.R. Ramirez, and Luna Blaise.(2018)

Gisteren 04:00 Manifest

Drama series. When Michaela meets the enigmatic James Griffin, the passengers learn what happens when the callings fall into the wrong hands. With Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, J.R. Ramirez, and Luna Blaise.(2019)

Gisteren 03:25 The End of the F***ing World

Herhaling. Double bill of the road-trip drama series about two confused teen outsiders. Alyssa runs away from home in unlikely circumstances, finding herself distracted by a mysterious stranger. She is forced to spend the night in a remote motel where they are not used to receiving guests. With Alex Lawther, Jessica Barden, Naomi Ackie, Alex Lawther, and Steve Oram.

Gisteren 03:10 Most Ridiculous

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Talent Shows: Het vreemdste programma met viral video's is terug en dit keer draait het om talentenjachten. Van dubieus drama tot muzikale mislukkingen: we hebben het allemaal.

Gisteren 02:55 The End of the F***ing World

Herhaling. Double bill of the road-trip drama series about two confused teen outsiders. After the climax of series one, the story continues two years after the tragic events on the beach, and a new character arrives - a troubled outsider with a mysterious connection to Alyssa. Alyssa claims to be fine after everything that happened but events from her past are about to catch up with her. With Alex Lawther, and Jessica Barden.

Gisteren 02:00 Scott & Bailey

Herhaling. Crime drama series. As the team makes a crucial breakthrough in the case, Rachel hopes that the killers will become sloppy without the meticulous preparation that characterised the early murders. When Janet's attempt to help her daughter Taisie results in a complaint, Rachel has no choice but to caution her friend, but Janet is starting to question the value of doing everything by the book. With Rachel's position as acting DI in jeopardy, both Scott and Bailey have important decisions to make. With Suranne Jones, Lesley Sharp, Pippa Haywood, Delroy Brown, and Tony Mooney.(2016)

Gisteren 01:38 Tales of the City

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Drama

Gisteren 01:05 Scott & Bailey

Herhaling. Crime drama series. When the body of teenager Will Hudson is found in a park, Rachel knows that his death could have been prevented. With information about the Taking Out The Trash website in the public domain, monitoring potential targets has been severely compromised. When Rachel receives an email containing video footage of Hudson's murder, it becomes clear that the rules of the game have changed and her own safety is in question. As a police officer, Janet is powerless to protect her daughter Taisie but she knows that she needs to stop the madness. With Suranne Jones, Lesley Sharp, Pippa Haywood, Tony Mooney, and David Prosho.(2016)

Gisteren 01:00 The Graham Norton Show

Seizoen 26 - Aflevering 7 - The host chats to Oscar-winner Olivia Colman and Helena Bonham Carter, who are joining Netflix drama The Crown as the Queen and Princess Margaret respectively. Black Panther star Chadwick Boseman discusses his role in new action thriller 21 Bridges, while comedian and actor Richard Ayoade talks about his book Ayoade on Top. Plus, Niall Horan performs Nice to Meet Ya.

Gisteren 01:00 The Inbetween

Drama series. A woman who can communicate with the dead reluctantly agrees to help her father solve some of the city's darkest and mysterious cases, beginning with a twisted murder case. But things take a dark turn when she encounters an evil spirit.With Harriet Dyer, Justin Cornwell, Cindy Luna, Anne-Marie Johnson, and Chad James Buchanan.(2019)

Gisteren 00:00 Scott & Bailey

Herhaling. Crime drama series. Returning to Syndicate 9 after a year away on vice, Rachel needs time to adjust as acting DI and rekindle her relationship with Janet. However, the shocking murder of Michael Edgerton forces her to hit the ground running and acclimatise as she goes. Glad of Rachel's return, Janet could not have known how much she was going to need her friend. However, it soon becomes clear that Syndicate 9 are dealing with something much bigger and more sinister than a single, random murder. With Suranne Jones, Lesley Sharp, Pippa Haywood, Tony Mooney, and David Prosho.(2016)

Eergisteren 23:35 iCarly

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Liefde Voor Lubert: Sam, Carly en Freddie nemen Lubert voor de grap in de maling tijdens de webshow, maar dit loopt uit op een drama. Ze zorgen samen voor Lubert, totdat Freddie's moeder het overneemt. Dit tot ergernis van Freddie. Spencer vermaakt zich met een radio.

Eergisteren 23:00 Scott & Bailey

Herhaling. Drama series following two female detectives in Manchester. The discovery of slaves on the Pritchard farm has turned a murder inquiry into a huge, multi-agency operation. Under investigation for the crash, Janet finds solace in Chris's calm reasoning. When Evie Pritchard smells alcohol on DCI Gill Murray's breath, she has all the ammunition she needs to discredit both the investigation and Gill. But Scott and Bailey are determined to get Gill through to retirement with her reputation intact. With Amelia Bullmore, Lesley Sharp, Suranne Jones, David Prosho, and Tony Mooney.(2014)

Eergisteren 23:00 Strike Back: Shadow Warfare

British action drama series. Scott, Stonebridge and Rebecca survive a merciless attack by Miguel Gomez, but at the expense of Kamali's escape to Bogota. Dalton tracks down a former MI6 agent. With Philip Winchester, Sullivan Stapleton, Robson Green, Rhona Mitra, and Michelle Lukes.(2013)

Eergisteren 22:00 Strike Back: Shadow Warfare

British action drama series. A shocking death in Beirut abruptly ends Scott and Stonebridge's vacation and they travel to Colombia to search for money launderer Leo Kamali, a man with ties to Iranian terrorist Al-Zuhari. With Philip Winchester, Sullivan Stapleton, Robson Green, Dougray Scott, and Martin Clunes.(2013)

Eergisteren 21:34 Tales of the City

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Drama

Eergisteren 21:00 Agatha Christie's Poirot

Herhaling. Detective drama featuring Agatha Christie's celebrated sleuth Hercule Poirot. Novelist Ariadne Oliver asks Poirot for help - not to solve a murder but to prevent one. Ariadne has been commissioned to stage a 'murder hunt' at a grand summer fete in the grounds of Nasse House, the home of the wealthy financier Sir George Stubbs, but Ariadne's instincts tell her that she is getting involved in something much darker. With David Suchet, Zoe Wanamaker, James Anderson, Rosalind Ayres, and Sinead Cusack.(2013)

Eergisteren 20:00 Stargate SG-1

Sci-fi drama series. The Ori have a Supergate from which to launch their crusade, and Dark Age village Camelot holds the key to stopping them. To reach an ancient device, Jackson and Mitchell must battle an evil knight. With Amanda Tapping, Christopher Judge, Ben Browder, Beau Bridges, and Michael Shanks.(2006)

Eergisteren 20:00 Pe Drama Daytime Week#44-2019

Eergisteren -

Eergisteren 19:00 Stargate SG-1

Sci-fi drama series. Vala returns to Stargate Command with some startling news - the Ori have been building their arsenal and are planning an attack. With Amanda Tapping, Christopher Judge, Ben Browder, Beau Bridges, and Michael Shanks.(2006)

Eergisteren 18:55 Heartbeat

Herhaling. Nostalgic police drama series set in a Yorkshire village in the 1960s. Merton is called to Ranby Hall to investigate the sudden death of a racing driver from an overdose of insulin. An old acquaintance of Vernon offers him a business opportunity. With James Carlton, Mark Jordon, Derek Fowlds, Tricia Penrose, and Geoffrey Hughes.(2004)

Eergisteren 18:55 The Sweeney

Herhaling. Classic 70s police drama series. Regan is sure he knows the identity of a robber, but has a difficult time proving it. With John Thaw, Dennis Waterman, Garfield Morgan, Moira Redmond, and Norman Rodway.

Eergisteren 18:20 Waffle the Wonder Dog

Preschool comedy drama series about a family with a magical talking dog. Miss Berrington, Evie's new school teacher, and teaching assistant Mr O'Donnell have come to meet Evie at home before term starts, and Waffle is under strict instructions to be on his best behaviour. But Waffle is teething and won't stop chewing everything in sight. With Tahliya Lowles, Ellis-James Naylor, James Merry, Andrea Valls, and Rufus Hound.

Eergisteren 17:50 The Professionals

Herhaling. Action-packed drama series about two criminal intelligence agents. Bodie and Doyle take on the guise of burglars to investigate an embassy with a sinister secret. With Martin Shaw, Lewis Collins, Gordon Jackson, Geoffrey Bateman, and Liz Fraser.

Eergisteren 15:30 Babylon 5

Sci-fi drama series. Ambassador Jeffrey Sinclair returns to Babylon 5 in response to an ancient message that explains how Babylon 4 disappeared - the Minbaris transported the station a thousand years back into the past. With Claudia Christian, Peter Jurasik, Andreas Katsulas, Bruce Boxleitner, and Michael O'Hare.

Eergisteren 15:15 Emmerdale

Drama serial set in the Dales. Annie is delighted at Sarah's news, but wants to see her made an 'honest woman'. Kathy admits that her marriage is over. Joe tells his stepchildren that he is finalising a divorce. With Sheila Mercier, Madeleine Howard, Malandra Burrows, Frazer Hines, and Peter Amory.

Eergisteren 15:00 Hawaii Five-0

US crime drama series. McGarrett joins forces with his mum for a covert operation to retrieve the microfiche. Kono closes in on Adam's secret. With Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park, and Masi Oka.(2013)

Eergisteren 14:45 Emmerdale

Drama serial set in the Dales. Chris is upset when Kathy's birthday plans don't include him. Turner and Frank settle their differences. Nick is horrified when he discovers what is wrong with Peter Whiteley. With Peter Amory, Malandra Burrows, Norman Bowler, Richard Thorp, and Cy Chadwick.

Eergisteren 14:35 Kojak

Herhaling. Detective drama series. Kojak tries to find the link between the seemingly unconnected victims of a psychopathic bomber. With Dabney Coleman, Telly Savalas, Elizabeth Allen, Kevin Dobson, and George Savalas.(1974)

Eergisteren 14:30 The Family Chantel

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Aflevering 2: Het drama van deze explosieve familie gaat verder. Kunnen Chantel en Pedro de voortdurende vete van hun families opzij zetten en hun tumultueuze relatie laten werken?

Eergisteren 14:10 Wittekerke

Het noodcentrum bevestigt het bange vermoeden van Magda dat Nellie zich aan boord van het vermiste vliegtuig bevindt. Magda brengt meteen Klaartje en Frank op de hoogte van het drama. Georges wordt in het café benaderd door een zekere Julien Verhoeven. Hij is uitbater van een wagenpark en gespecialiseerd in oldtimers en de betere tweedehandsauto's. Omdat op korte tijd een aantal vierwielers gestolen werden, wil Julien de ex-agent aanwerven als nachtwaker. Jimmy geeft Maggie de opdracht om zich van haar charmantste kant te laten zien en Bart een onvergetelijke avond te bezorgen. Zelf kan hij het niet laten om de gevoelige snaar van Marie-Jeanne te bespelen. Caro krijgt bezoek van haar zus Eliane. Sam kan Sonja overtuigen om klacht in te dienen tegen haar agressieve echtgenoot.

Eergisteren 14:00 Hawaii Five-0

US crime drama series. The team investigate the discovery of a dead teenage girl who had disappeared ten years earlier. Kono asks a favour of Catherine that could damage her relationship with Adam. With Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park, and Masi Oka.(2013)

Eergisteren 13:40 Heartbeat

Herhaling. Nostalgic police drama series set in a Yorkshire village in the 1960s. Merton is called to Ranby Hall to investigate the sudden death of a racing driver from an overdose of insulin. An old acquaintance of Vernon offers him a business opportunity. With James Carlton, Mark Jordon, Derek Fowlds, Tricia Penrose, and Geoffrey Hughes.(2004)

Eergisteren 13:25 Molly and Mack

Preschool drama series about a girl who works on her brother's market stall during the summer holidays. Molly volunteers Mack to play the saxophone in a talent show. Mack discovers he can only play well when he is wearing a golden hat, but then something terrible happens to Mack's hat.With Mimi , Miko , Ethan , Freya , and Joshua Haynes.(2018)

Eergisteren 13:00 NCIS: Los Angeles

US police drama series. Callen and the team look into the shady dealings of a murdered Navy contractor. Hetty comes under attack from the Department of Justice. With Chris O'Donnell, LL Cool J , Daniela Ruah, Eric Christian Olsen, and Barrett Foa.(2014)

Eergisteren 13:00 Pe Drama Daytime Week#44-2019

Eergisteren -

Eergisteren 12:20 The Professionals

Herhaling. Action-packed drama series about two criminal intelligence agents. When an old girlfriend from East Germany appears, Bodie is framed for assassination and hounded by Doyle and CI5. With Martin Shaw, Lewis Collins, Gordon Jackson, Sandor Eles, and Frederick Jaeger.(1978)

Eergisteren 12:00 NCIS: Los Angeles

US police drama series. Sam and Callen are trapped on an armed submarine which is heading towards an aircraft carrier. Will Hetty come to their resuce? With Chris O'Donnell, Daniela Ruah, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, and Renee Felice Smith.(2014)

Eergisteren 11:00 Stargate SG-1

Sci-fi drama series. The SG-1 team and planet Earth come under threat from a black hole's potentially fatal gravitational pull. With Richard Dean Anderson, Amanda Tapping, Christopher Judge, Don S Davis, and Teryl Rothery.(1999)

Eergisteren 08:25 Emmerdale

Herhaling. Drama serial set in the Dales. Sarah's plans go awry when three becomes a crowd. Disaster befalls the Windsors on their big day. At Home Farm, Frank is astounded by Jack's change of heart. With Madeleine Howard, Clive Hornby, Norman Bowler, Alun Lewis, and Deena Payne.

Eergisteren 08:00 Best of NFL Sunday

Best of NFL Sunday. A look at all the very best moments from Sunday's action in week ten of the 2019 NFL season, including all the key touchdowns, drama and more.

Eergisteren 08:00 Kojak

Herhaling. Detective drama series. Kojak poses as a chemist in an effort to recover a million-dollar consignment of morphine. With Telly Savalas, Ed Lauter, John Ashton, Kevin Dobson, and George Savalas.(1974)

Eergisteren 07:55 Emmerdale

Herhaling. Drama serial set in the Dales. It's Chris's first day in his new job. Frank spots an old flame. At Emmerdale, it seems as though Sarah is having second thoughts. With Peter Amory, Norman Bowler, Madeleine Howard, Malandra Burrows, and John Leary.

Eergisteren 06:00 Pe Drama Daytime Week#44-2019

Eergisteren -

 Meer