Je vindt hier de programma's van Dorpsbewoners op tv We hebben de volgende programma's voor Dorpsbewoners Jouw Stad, Ons Dorp: 22/11 - Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 3 Realityreeks waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen.. Wickie en de sterke mannen: 23/11 - IMDB * 5.5 - Familiefilm, Duitse familiefilm. Wickie is een zeer slimme en vriendelijke Vikingjongen met roodblond haar. Hij woont met zijn moeder Ylva en zijn vader Halvar in het Noorse Vikingdorp Flake, waar Halvar bekend staat als de. TiTaTovenaar: 24/11 - Jeugdreeks, Seizoen 1 Aflevering 7 Nederlandse jeugdserie. Tante Truus is somber. Het stormt vreselijk rondom. Expedition Mungo: 24/11 - Cold Blooded Peruvian Predator, Seizoen 1 Aflevering 1 Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van. Expedition Mungo: 24/11 - Cold Blooded Peruvian Predator, Seizoen 1 Aflevering 1 Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van. Edge of Alaska: 29/11 - No Surrender, Seizoen 2 Aflevering 8 No Surrender: Neil gaat door met zijn mijnattractie zonder rekening te. Edge of Alaska: 29/11 - No Surrender, Seizoen 2 Aflevering 8 No Surrender: Neil gaat door met zijn mijnattractie zonder rekening te. Jouw Stad, Ons Dorp: 29/11 - Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 4 Realityreeks waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen..

Dorpsbewoners op tv (overige uitzendingen NL)

Vr 22 november 2019 | 11:40 Jouw Stad, Ons Dorp

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Erica en Amsterdam. In het Drentse dorp Erica is voor de jeugd maar weinig vertier te vinden. De familie van Barry woont er op een riant perceel. Ze ruilen van woonstek met de Amsterdamse Stella en haar twee studerende zonen Luca en Ilja. Hoe ervaren de Amsterdammers het dorpse leven, waar iedereen elkaar kent en bezoek onaangekondigd via de achterdeur binnenkomt? En hoe houden de dorpelingen zich staande in het drukke Amsterdam, waar de meeste mensen niet weten wie hun buren zijn?

Za 23 november 2019 | 15:30 Wickie en de sterke mannen IMDb: 5.5

23/11 - IMDB * 5.5 - Familiefilm, Duitse familiefilm. Wickie is een zeer slimme en vriendelijke Vikingjongen met roodblond haar. Hij woont met zijn moeder Ylva en zijn vader Halvar in het Noorse Vikingdorp Flake, waar Halvar bekend staat als de ...

Duitse familiefilm. Wickie is een zeer slimme en vriendelijke Vikingjongen met roodblond haar. Hij woont met zijn moeder Ylva en zijn vader Halvar in het Noorse Vikingdorp Flake, waar Halvar bekend staat als de koppigste Vikingleider aller tijden. Op een dag wordt het dorp overvallen door een bende piraten. De genadeloze overvallers, onder leiding van Vreselijke Sven, plunderen het dorp en beroven de dorpsbewoners van hun dierbaarste bezit: hun kinderen! Alleen Wickie weet te ontsnappen. Wickies vader Halvar en de andere Vikingen uit Flake willen de kinderen redden en hijsen de zeilen. Gelukkig weet Wickie net op tijd stiekem in de boot te klimmen. Ze varen de piraten achterna in een wervelend avontuur.

Zo 24 november 2019 | 14:15 TiTaTovenaar

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Nederlandse jeugdserie. Tante Truus is somber. Het stormt vreselijk rondom het luchtkasteel. Broer is zelfs weggewaaid! Ook alle dorpsbewoners maken zich zorgen. Zou er iets met tante Truus zijn?

Vr 29 november 2019 | 10:15 Jouw Stad, Ons Dorp

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityreeks waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Kûbaard en Den Haag. Kunstschilder Martin en zijn partner Ytsje wonen, omringd door kunst en antiek, in een voormalig kerkje in het Friese dorp Kûbaard. Het artiestenkoppel Romano en zijn vriendin, zangeres La Sonrisa, zijn geboren en getogen in Den Haag. Kan dit actieve muzikale stel aarden op het rustige Friese platteland? En hoe ervaren Martin en Ytsje het leven in de Haagse hectiek?

Dorpsbewoners op tv (overige uitzendingen)

Zo 24 november 2019 | 15:30 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Zo 24 november 2019 | 15:30 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Vr 29 november 2019 | 00:05 Edge of Alaska

Seizoen 2 - Aflevering 8 - No Surrender: Neil gaat door met zijn mijnattractie zonder rekening te houden met de natuur en de dorpsbewoners. Als de inwoners achter zijn geheime bouwproject komen, is de maat voor hen vol.

Vr 29 november 2019 | 00:30 Edge of Alaska

Seizoen 2 - Aflevering 8 - No Surrender: Neil gaat door met zijn mijnattractie zonder rekening te houden met de natuur en de dorpsbewoners. Als de inwoners achter zijn geheime bouwproject komen, is de maat voor hen vol.

Dorpsbewoners gemist

Wo 17 juli 2019 | 21:10 Docu: De oorlog is Oud Ade binnengekomen, vijf jaar na MH17

17/07 - Documentaire, Vandaag is het precies vijf jaar geleden dat Malaysia Airlines vlucht MH17 boven Oost Oekraïne uit de lucht wordt geschoten en neerstort. Bij de ramp komen alle 298 inzittenden om het leven, onder wie...

Vandaag is het precies vijf jaar geleden dat Malaysia Airlines vlucht MH17 boven Oost-Oekraïne uit de lucht wordt geschoten en neerstort. Bij de ramp komen alle 298 inzittenden om het leven, onder wie 193 Nederlandse passagiers. Twee van hen komen uit Oud Ade. Dorp In de documentaire De oorlog is Oud Ade binnengekomen zien we hoe het vijf jaar na de ramp gaat met de nabestaanden en de dorpsbewoners. Truike en Erik Het jonge koppel Truike Heemskerk en Erik van der Poel komt uit Oud Ade, een klein oer-Hollands dorpje met een enorm samenhorigheidsgevoel. De ramp slaat er in als een bom en de schok en het verdriet zijn groot. Ook omdat Truike en Erik spilfiguren in het dorp waren en zich hadden verbonden aan meerdere verenigingen.

Ma 1 juli 2019 | 21:34 Nieuw: Het Spaanse Dorp - Polopos

01/07 - Docusoap, Vanavond start het nieuwe realityprogramma over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid Spaanse dorpje Polopos. De afleveringen zijn elke werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 4....

Vanavond start het nieuwe realityprogramma over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. De afleveringen zijn elke werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 4. Het schilderachtige dorpje Polopos kampt met grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal verdwijnt. De vijf Nederlandse koppels met de beste ideeën mogen zich definitief vestigen in het dorp. Ze bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. In de eerste twee afleveringen van 'Het Spaanse Dorp: Polopos' presenteren tien koppels zichzelf en hun plannen aan de Dorpsraad, bestaande uit drie dorpsbewoners en burgemeester Matías Gonzaléz Braos. In aflevering 2 is te zien welke vijf koppels van de Dorpsraad uiteindelijk hun intrek mogen nemen in het dorp. Iedere week krijgen de koppels een weekopdracht van de Dorpsraad, om zo het dorp extra onder de aandacht te brengen. Aan het einde van de serie zullen de dorpsbewoners hun stem uitbrengen op het koppel dat het best geïntegreerd is en het meest heeft gedaan om van Polopos een hotspot te maken. De winnaars worden uitgeroepen tot 'ereburgers' en winnen een bedrag van 20 duizend euro om in hun huis of onderneming te steken.

Do 21 februari 2019 | 21:30 Slot: Jouw Stad, Ons Dorp

21/02 - Realityreeks, Vanavond is de laatste aflevering van het realityprogramma Jouw Stad, Ons Dorp, waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Deze week komen de gezinnen uit Bergambacht en Rotterdam....

Vanavond is de laatste aflevering van het realityprogramma Jouw Stad, Ons Dorp, waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Deze week komen de gezinnen uit Bergambacht en Rotterdam. De familie Schep woont op een melkvee- en kaasboerderij net buiten het Zuid-Hollandse dorp Bergambacht. Het hele gezin, inclusief oma, steekt dagelijks de handen uit de mouwen om te helpen met alle werkzaamheden. Het geloof speelt een belangrijke rol in het leven van de familie. De Rotterdamse Ahmet en Anne hebben niet zoveel met geloof. Zij stoppen al hun energie in het runnen van hun rotizaak. Samen met Anne's dochters wonen zij op de elfde etage van een flat in de wijk Ommoord. Hoe reageren de Rotterdammers als zij aan den lijve ondervinden waar hun stukje vlees vandaan komt? En wat vindt het boerengezin van de multiculturele Rotterdamse samenleving? Lees meer over dit programma op gids.tv/programma/jouw-stad-ons-dorp.

Zo 10 februari 2019 | 20:25 Terug: Bed & Breakfast

10/02 - Realityreeks, Vanavond gaat een nieuw seizoen van Bed & Breakfast van start. In dit programma bezoeken en beoordelen B&B eigenaars elkaars bed & breakfast. Elke aflevering gaan drie B&B eigenaren bij elkaar op...

Vanavond gaat een nieuw seizoen van Bed & Breakfast van start. In dit programma bezoeken en beoordelen B&B-eigenaars elkaars bed & breakfast. Elke aflevering gaan drie B&B-eigenaren bij elkaar op bezoek. Ze mogen na afloop zelf bepalen wat ze de overnachting waard vinden. De zes afleveringen zijn de komende zondagen om 20:25 uur te zien op NPO 1. In de eerste aflevering van het seizoen wordt er gelogeerd pal naast de kerk in een Brabants dorpje. Paul en Christa runnen de bed & breakfast in een oude pastorie. Vervolgens reist de groep naar Midden-Delfland. Hier hebben skiliefhebbers Aad en Christel een B&B met kamers in wintersportstijl. Peter en Anneriet hebben in de gemeente Boxmeer retrokamers én hele fanatieke dorpsbewoners. Lees meer over dit programma op gids.tv/programma/bed-breakfast.

Do 17 januari 2019 | 21:30 Nieuw: Jouw Stad, Ons Dorp

17/01 - Realityreeks, Vanavond start het nieuwe zesdelige realityprogramma Jouw Stad, Ons Dorp, waarin echte stedelingen en honkvaste dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Hoe ga je als stadsmens om met de rust, ruimte...

Vanavond start het nieuwe zesdelige realityprogramma Jouw Stad, Ons Dorp, waarin echte stedelingen en honkvaste dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Hoe ga je als stadsmens om met de rust, ruimte en sociale controle op het platteland en hoe ervaar je als dorpeling de drukte, smeltkroes van nationaliteiten, maar ook het grote aanbod van winkels, restaurants en cultuur die de grote stad te bieden heeft? In de eerste afleveringen ruilen Wilbert, zijn twee zonen en zijn vriendin Petra uit het Brabantse dorp Meeuwen met de Surinaamse familie Tojo uit Den Haag. Lees meer over Jouw Stad, Ons Dorp op gids.tv/programma/jouw-stad-ons-dorp.

Vr 15 juni 2018 | 22:10 Chocolat IMDb: 7.3

15/06/18 - IMDB * 7.3 - Romantisch drama, Brits Amerikaanse romantische komedie: Vianne en haar dochter Anouck leiden haast een zwervend bestaan: op zoek naar een permanent nest en een omgeving waar ze zich thuis voelen. Wanneer ze op een dag naar een landelijk en conservatief Frans dorpje verhuizen, worden ze daar allesbehalve hartelijk onthaald. Toch opent Vianne er een charmant chocoladewinkeltje. De burgemeester doet er alles aan om op een sluiting aan te sturen. Maar Viannes innemende persoonlijkheid gaat aan de rest van de...

Brits-Amerikaanse romantische komedie: Vianne en haar dochter Anouck leiden haast een zwervend bestaan: op zoek naar een permanent nest en een omgeving waar ze zich thuis voelen. Wanneer ze op een dag naar een landelijk en conservatief Frans dorpje verhuizen, worden ze daar allesbehalve hartelijk onthaald. Toch opent Vianne er een charmant chocoladewinkeltje. De burgemeester doet er alles aan om op een sluiting aan te sturen. Maar Viannes innemende persoonlijkheid gaat aan de rest van de dorpsbewoners niet onopgemerkt voorbij, tot ze Roux en zijn zwerversbende ontmoet.

Zo 17 december 2017 | 01:25 EenVandaag: o.a. rol Nederland in VN-Veiligheidsraad

17/12/17 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: Wat is de rol van Nederland in de VN Veiligheidsraad? Nederland heeft flink gelobbyd voor een zetel voor een zetel in de VN veiligheidsraad, het...

Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: - Wat is de rol van Nederland in de VN-Veiligheidsraad? Nederland heeft flink gelobbyd voor een zetel voor een zetel in de VN-veiligheidsraad, het belangrijkste overlegorgaan van de Verenigde Naties. Volgend jaar kan Nederland die zetel eindelijk betreden. VVD’er Halbe Zijlstra is nu ongeveer twee maanden minister van Buitenlandse Zaken en is het dus een spannende tijd. "Als je dit als minister mag meemaken is heel bijzonder. Je hebt echt impact op wat er in de wereld gebeurt. Als klein land kun je toch je steentje bijdragen." - Chinese investeerders trekken zich terug uit Giethoorn De Chinese investeerders die huizen opkochten in Giethoorn, gaan deze weer verkopen. Drie Chinese investeerders kochten panden op om deze via Airbnb te verhuren en er een Bed & Breakfast te beginnen. Dorpsbewoners kwamen in opstand. Men was bang dat het karakter van het dorp aangepast zou worden. De gemeente weigerde een vergunning te verstrekken. “Het is mislukt", zegt Hsu Lai Yu, één van de investeerders. Afgelopen zomer werd bekend dat Yu samen met twee compagnons zeven huizen in Giethoorn had gekocht. Dorpsbewoners kwamen in opstand, men was bang dat de huizen van Yu de hele winter leeg zouden staan en Giethoorn zo een spookdorp zou worden. Yu zegt achteraf: “Wij dachten kansen te zien in Giethoorn. Maar we hadden meer met de dorpsbewoners en de gemeente moeten praten." - 'Investeer eindejaarsbonus niet in Bitcoin' De Bitcoin is zonder twijfel dé hype van 2017. Het idee om met een kleine inleg veel geld te verdienen zorgt ervoor dat Nederlanders nú al tientallen miljoenen euro’s aan bitcoins bezitten. De koers van de bitcoin bereikt inmiddels duizelingwekkende hoogten. Een Bitcoin is 18.000 dollar waard. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) wijst vandaag op de gevaren van beleggingen in bitcoins. Volgens de toezichthouder kan de 'hype rondom cryptogeld beleggers aantrekken die zich onvoldoende bewust zijn van de risico's.' De AFM is bang dat mensen hun eindejaarsbonus onverantwoord gaan investeren. - In de Schaduw van Goud: Sjinkie Knegt De halve wereld reisde hij af voor zijn sport. Canada, Japan, Amerika en Rusland. Sjinkie is er geweest. Tien gouden medailles en een wereldrecord heeft hij al op zak, maar het lijkt de nuchtere Fries niet veel te deren. Thuis in het Friese Bantega is hij het gelukkigst. Wat er voor Sjinkie namelijk echt toe doet is zijn gezin, zijn kinderen en zijn familie. Zij die er altijd zijn: in de schaduw van goud. Ondanks zijn grote talent en geboekte successen praat Sjinkie thuis niet veel over zijn sport. “Hij zal er nooit mee te koop lopen of erover opscheppen”, zegt zijn vriendin Fenna. Thuis is Sjinkie vooral vader en echtgenoot. “We waren al jong samen dus ik ben met Sjinkie meegegroeid in zijn sport. Veel sporters zijn alleen maar gefocust met die sport bezig maar zo is Sjinkie niet. Hij zal zijn gezin nooit op de tweede plaats zetten", vult Fenna aan.

Za 16 december 2017 | 18:20 EenVandaag: o.a. rol Nederland in VN-Veiligheidsraad

16/12/17 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: Wat is de rol van Nederland in de VN Veiligheidsraad? Nederland heeft flink gelobbyd voor een zetel voor een zetel in de VN veiligheidsraad, het belangrijkste...

Vanavond onder andere in EénVandaag: - Wat is de rol van Nederland in de VN-Veiligheidsraad? Nederland heeft flink gelobbyd voor een zetel voor een zetel in de VN-veiligheidsraad, het belangrijkste overlegorgaan van de Verenigde Naties. Volgend jaar kan Nederland die zetel eindelijk betreden. VVD’er Halbe Zijlstra is nu ongeveer twee maanden minister van Buitenlandse Zaken en is het dus een spannende tijd. "Als je dit als minister mag meemaken is heel bijzonder. Je hebt echt impact op wat er in de wereld gebeurt. Als klein land kun je toch je steentje bijdragen." - Chinese investeerders trekken zich terug uit Giethoorn De Chinese investeerders die huizen opkochten in Giethoorn, gaan deze weer verkopen. Drie Chinese investeerders kochten panden op om deze via Airbnb te verhuren en er een Bed & Breakfast te beginnen. Dorpsbewoners kwamen in opstand. Men was bang dat het karakter van het dorp aangepast zou worden. De gemeente weigerde een vergunning te verstrekken. “Het is mislukt", zegt Hsu Lai Yu, één van de investeerders. Afgelopen zomer werd bekend dat Yu samen met twee compagnons zeven huizen in Giethoorn had gekocht. Dorpsbewoners kwamen in opstand, men was bang dat de huizen van Yu de hele winter leeg zouden staan en Giethoorn zo een spookdorp zou worden. Yu zegt achteraf: “Wij dachten kansen te zien in Giethoorn. Maar we hadden meer met de dorpsbewoners en de gemeente moeten praten." - 'Investeer eindejaarsbonus niet in Bitcoin' De Bitcoin is zonder twijfel dé hype van 2017. Het idee om met een kleine inleg veel geld te verdienen zorgt ervoor dat Nederlanders nú al tientallen miljoenen euro’s aan bitcoins bezitten. De koers van de bitcoin bereikt inmiddels duizelingwekkende hoogten. Een Bitcoin is 18.000 dollar waard. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) wijst vandaag op de gevaren van beleggingen in bitcoins. Volgens de toezichthouder kan de 'hype rondom cryptogeld beleggers aantrekken die zich onvoldoende bewust zijn van de risico's.' De AFM is bang dat mensen hun eindejaarsbonus onverantwoord gaan investeren. - In de Schaduw van Goud: Sjinkie Knegt De halve wereld reisde hij af voor zijn sport. Canada, Japan, Amerika en Rusland. Sjinkie is er geweest. Tien gouden medailles en een wereldrecord heeft hij al op zak, maar het lijkt de nuchtere Fries niet veel te deren. Thuis in het Friese Bantega is hij het gelukkigst. Wat er voor Sjinkie namelijk echt toe doet is zijn gezin, zijn kinderen en zijn familie. Zij die er altijd zijn: in de schaduw van goud. Ondanks zijn grote talent en geboekte successen praat Sjinkie thuis niet veel over zijn sport. “Hij zal er nooit mee te koop lopen of erover opscheppen”, zegt zijn vriendin Fenna. Thuis is Sjinkie vooral vader en echtgenoot. “We waren al jong samen dus ik ben met Sjinkie meegegroeid in zijn sport. Veel sporters zijn alleen maar gefocust met die sport bezig maar zo is Sjinkie niet. Hij zal zijn gezin nooit op de tweede plaats zetten", vult Fenna aan.

Gisteren 03:45 Kino Caravan

Eergisteren - Gewapend met een filmprojector arriveren twee jongens opeen regenachtige dag in een klein afgelegen dorpje in Transsylvanië. Niemand van de dorpsbewoners komt hen begroeten. Wie zijn zij? En wat is hier gebeurd?

Gewapend met een filmprojector arriveren twee jongens opeen regenachtige dag in een klein afgelegen dorpje in Transsylvanië. Niemand van de dorpsbewoners komt hen begroeten. Wie zijn zij? En wat is hier gebeurd?

Di 12 november 2019 | 11:40 Jouw Stad, Ons Dorp

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Realityreeks waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Abbega en Utrecht. Nammen en zijn vrouw Reintsje hebben een (hobby)boerderij in het Friese dorpje Abbega, waar iedereen elkaar kent. Ze verwisselen hun huis en haard met dat van de alleenstaande Utrechtse zussen Berry en Eleonora, die op loopafstand van elkaar in de multiculturele Geuzenwijk wonen.

Vr 8 november 2019 | 11:35 Jouw Stad, Ons Dorp

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Realityreeks waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Meeuwen en Den Haag. Het Brabantse dorp Meeuwen is met slechts 700 inwoners een plek vol rust en ruimte. De ideale plek voor inwoners Wilbert, zijn twee zonen en zijn vriendin Petra. Het leven in Meeuwen is simpel: met een molen, twee kerken en een dorpshuis dat uitgebaat wordt door Wilbert en Petra is er weinig onrust in het dorp. Maar dan ruilt de familie enige tijd van woonplek met de Surinaamse familie Tojo uit Den Haag. In Den Haag is op een steenworp afstand van alles te beleven. Maar er is ook: drukte, lawaai én een smeltkroes van culturen. Weten de Brabanders het uit te houden in deze stad die in alles een tegenpool is van wat ze gewend zijn? En hoe bevalt het de Haagse familie in een dorp waar ze de enige zijn met een huidskleur die anders is dan die van de rest?

Zo 3 november 2019 | 03:45 Kino Caravan

03/11 - Gewapend met een filmprojector arriveren twee jongens opeen regenachtige dag in een klein afgelegen dorpje in Transsylvanië. Niemand van de dorpsbewoners komt hen begroeten. Wie zijn zij? En wat is hier gebeurd?

Gewapend met een filmprojector arriveren twee jongens opeen regenachtige dag in een klein afgelegen dorpje in Transsylvanië. Niemand van de dorpsbewoners komt hen begroeten. Wie zijn zij? En wat is hier gebeurd?

Do 31 oktober 2019 | 18:50 Irreplaceable

31/10 - Jean Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet...

Jean-Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean-Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean-Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet ze de harten van de dorpsbewoners voor zich te winnen. En dat van Jean-Pierre die niet anders kan dan toegeven dat ook hij vervangbaar is.

Wo 30 oktober 2019 | 18:20 Irreplaceable

30/10 - Jean Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet...

Jean-Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean-Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean-Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet ze de harten van de dorpsbewoners voor zich te winnen. En dat van Jean-Pierre die niet anders kan dan toegeven dat ook hij vervangbaar is.

Wo 30 oktober 2019 | 10:05 Irreplaceable

30/10 - Jean Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet...

Jean-Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean-Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean-Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet ze de harten van de dorpsbewoners voor zich te winnen. En dat van Jean-Pierre die niet anders kan dan toegeven dat ook hij vervangbaar is.

Zo 27 oktober 2019 | 23:35 Irreplaceable

27/10 - Jean Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet...

Jean-Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean-Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean-Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet ze de harten van de dorpsbewoners voor zich te winnen. En dat van Jean-Pierre die niet anders kan dan toegeven dat ook hij vervangbaar is.

Zo 27 oktober 2019 | 20:30 Irreplaceable

27/10 - Jean Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet...

Jean-Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean-Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean-Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet ze de harten van de dorpsbewoners voor zich te winnen. En dat van Jean-Pierre die niet anders kan dan toegeven dat ook hij vervangbaar is.

Za 26 oktober 2019 | 23:35 Trapped

Seizoen 1 - Aflevering 3 - IJslandse misdaadserie. 3/5. Een kluizenaar in een rolstoel observeert de dorpsbewoners door zijn telescoop en beweert Hrafn en het vermoorde slachtoffer te hebben zien discussiëren.

Za 26 oktober 2019 | 10:15 Irreplaceable

26/10 - Jean Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet...

Jean-Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean-Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean-Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet ze de harten van de dorpsbewoners voor zich te winnen. En dat van Jean-Pierre die niet anders kan dan toegeven dat ook hij vervangbaar is.

Vr 25 oktober 2019 | 15:25 Irreplaceable

25/10 - Jean Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet...

Jean-Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean-Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean-Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet ze de harten van de dorpsbewoners voor zich te winnen. En dat van Jean-Pierre die niet anders kan dan toegeven dat ook hij vervangbaar is.

Wo 23 oktober 2019 | 10:45 Irreplaceable

23/10 - Jean Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet...

Jean-Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean-Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean-Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet ze de harten van de dorpsbewoners voor zich te winnen. En dat van Jean-Pierre die niet anders kan dan toegeven dat ook hij vervangbaar is.

Di 22 oktober 2019 | 18:50 Irreplaceable

22/10 - Jean Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet...

Jean-Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean-Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean-Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet ze de harten van de dorpsbewoners voor zich te winnen. En dat van Jean-Pierre die niet anders kan dan toegeven dat ook hij vervangbaar is.

Ma 21 oktober 2019 | 12:20 Irreplaceable

21/10 - Jean Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet...

Jean-Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean-Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean-Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet ze de harten van de dorpsbewoners voor zich te winnen. En dat van Jean-Pierre die niet anders kan dan toegeven dat ook hij vervangbaar is.

Za 19 oktober 2019 | 16:25 Irreplaceable

19/10 - Jean Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet...

Jean-Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean-Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean-Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet ze de harten van de dorpsbewoners voor zich te winnen. En dat van Jean-Pierre die niet anders kan dan toegeven dat ook hij vervangbaar is.

Vr 18 oktober 2019 | 20:30 Irreplaceable

18/10 - Jean Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet...

Jean-Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean-Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean-Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet ze de harten van de dorpsbewoners voor zich te winnen. En dat van Jean-Pierre die niet anders kan dan toegeven dat ook hij vervangbaar is.

Do 17 oktober 2019 | 13:55 Irreplaceable

17/10 - Jean Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet...

Jean-Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean-Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean-Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet ze de harten van de dorpsbewoners voor zich te winnen. En dat van Jean-Pierre die niet anders kan dan toegeven dat ook hij vervangbaar is.

Zo 13 oktober 2019 | 20:30 Irreplaceable

13/10 - Jean Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet...

Jean-Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean-Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean-Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet ze de harten van de dorpsbewoners voor zich te winnen. En dat van Jean-Pierre die niet anders kan dan toegeven dat ook hij vervangbaar is.

Zo 13 oktober 2019 | 13:04 Wilde Ganzen

Aflevering 41 - Magazine over concrete projecten in ontwikkelingslanden. Togo. De dorpsbewoners van Avégamé in Togo hebben een prachtig idee: een bananenplantage aanleggen, zodat met de verkoop van de oogst hun basissschool kan groeien en bloeien.

Za 12 oktober 2019 | 08:45 Irreplaceable

12/10 - Jean Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet...

Jean-Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean-Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean-Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet ze de harten van de dorpsbewoners voor zich te winnen. En dat van Jean-Pierre die niet anders kan dan toegeven dat ook hij vervangbaar is.

Zo 6 oktober 2019 | 00:40 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Za 5 oktober 2019 | 23:30 Irreplaceable

05/10 - Jean Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet...

Jean-Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean-Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean-Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet ze de harten van de dorpsbewoners voor zich te winnen. En dat van Jean-Pierre die niet anders kan dan toegeven dat ook hij vervangbaar is.

Vr 4 oktober 2019 | 20:00 Irreplaceable

04/10 - Jean Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet...

Jean-Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean-Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean-Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet ze de harten van de dorpsbewoners voor zich te winnen. En dat van Jean-Pierre die niet anders kan dan toegeven dat ook hij vervangbaar is.

Do 3 oktober 2019 | 22:05 Irreplaceable

03/10 - Jean Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet...

Jean-Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean-Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean-Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet ze de harten van de dorpsbewoners voor zich te winnen. En dat van Jean-Pierre die niet anders kan dan toegeven dat ook hij vervangbaar is.

Do 3 oktober 2019 | 17:45 Earth's Natural Wonders

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Natuurdocumentairereeks over de mooiste plekken op aarde en de mensen die er wonen. Surviving against the odds. Het Kamaiura-volk is een indianenstam in het Parque Indigena do Xingu in het inheemse Braziliaanse gebied Mato Grosso. Voor de Kamaiura is het behagen van hun geesten cruciaal voor het behouden van een goede gezondheid. Tijdens een belangrijk festival moet een krijger uren dansen om een vogelgeest tevreden te stellen. Hij mag zich daarbij enkel te goed doen aan eten en drinken dat hem wordt aangereikt door de dorpsbewoners. In Ethiopië beklimmen de inwoners van de regio Tigray een 400 meter hoge berg om een kerkdienst bij te wonen. In Zwitserland onthult het reddingsteam van Zermatt waarom miljoenen wandelaars, bergbeklimmers en skiërs jaarlijks de Zwitserse Alpen bezoeken, ondanks het risico op een (dodelijke) verwonding.

Zo 29 september 2019 | 06:45 Edge of Alaska

Seizoen 2 - Aflevering 8 - No Surrender: Neil gaat door met zijn mijnattractie zonder rekening te houden met de natuur en de dorpsbewoners. Als de inwoners achter zijn geheime bouwproject komen, is de maat voor hen vol.

Do 26 september 2019 | 22:10 Red Riding Hood IMDb: 5.4

26/09 - IMDB * 5.4 - Fantasy-film, Red Riding Hood is een Amerikaanse en Canadese thriller en dramafilm uit het jaar 2011. Met Amanda Seyfried en Gary Oldman in de hoofdrol. Ze is verliefd op de sombere buitenstaander Peter, maar haar ouders hebben een huwelijk voor haar gearrangeerd met de rijke Henry. Valerie en Peter zijn niet bereid elkaar los te laten en willen samen weglopen. Maar dan horen ze dat Valerie's oudere zus is gedood door een weerwolf die in het donkere woud rondom hun dorp ronddoolt. De dorpsbewoners zoeken naar...

Red Riding Hood is een Amerikaanse en Canadese thriller- en dramafilm uit het jaar 2011. Met Amanda Seyfried en Gary Oldman in de hoofdrol. Ze is verliefd op de sombere buitenstaander Peter, maar haar ouders hebben een huwelijk voor haar gearrangeerd met de rijke Henry. Valerie en Peter zijn niet bereid elkaar los te laten en willen samen weglopen. Maar dan horen ze dat Valerie's oudere zus is gedood door een weerwolf die in het donkere woud rondom hun dorp ronddoolt. De dorpsbewoners zoeken naar bloedwraak en roepen de hulp in van de befaamde weerwolfjager, dominee Solomon, om hen te helpen de wolf te doden. Terwijl met elke maan het dodental stijgt, begint Valerie te vermoeden dat de weerwolf iemand is waarvan zij houdt. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/red-riding-hood

Ma 23 september 2019 | 22:15 Red Riding Hood IMDb: 5.4

23/09 - IMDB * 5.4 - Fantasy-film, Red Riding Hood is een Amerikaanse en Canadese thriller en dramafilm uit het jaar 2011. Met Amanda Seyfried en Gary Oldman in de hoofdrol. Ze is verliefd op de sombere buitenstaander Peter, maar haar ouders hebben een huwelijk voor haar gearrangeerd met de rijke Henry. Valerie en Peter zijn niet bereid elkaar los te laten en willen samen weglopen. Maar dan horen ze dat Valerie's oudere zus is gedood door een weerwolf die in het donkere woud rondom hun dorp ronddoolt. De dorpsbewoners zoeken naar...

Red Riding Hood is een Amerikaanse en Canadese thriller- en dramafilm uit het jaar 2011. Met Amanda Seyfried en Gary Oldman in de hoofdrol. Ze is verliefd op de sombere buitenstaander Peter, maar haar ouders hebben een huwelijk voor haar gearrangeerd met de rijke Henry. Valerie en Peter zijn niet bereid elkaar los te laten en willen samen weglopen. Maar dan horen ze dat Valerie's oudere zus is gedood door een weerwolf die in het donkere woud rondom hun dorp ronddoolt. De dorpsbewoners zoeken naar bloedwraak en roepen de hulp in van de befaamde weerwolfjager, dominee Solomon, om hen te helpen de wolf te doden. Terwijl met elke maan het dodental stijgt, begint Valerie te vermoeden dat de weerwolf iemand is waarvan zij houdt. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/red-riding-hood

Vr 6 september 2019 | 20:20 Chocolat IMDb: 7.3

06/09 - IMDB * 7.3 - Romantisch drama, Chocolat is een Britse en Amerikaanse romantische speelfilm uit het jaar 2000. Deze productie werd geregisseerd door Lasse Hallström. Hoofdrollen worden vertolkt door Juliette Binoche, Lena Olin, Johnny Depp, Judi Dench en Alfred Molina. In het Franse dorpje Lansquenet heeft de tijd stil gestaan, totdat de mooie jonge Vianne Rocher er een chocolaterie opent. De strenggelovige dorpelingen zijn in eerste instantie wantrouwig, maar Viannes magische gave om voor elke inwoner de juiste soort chocola...

Chocolat is een Britse en Amerikaanse romantische speelfilm uit het jaar 2000. Deze productie werd geregisseerd door Lasse Hallström. Hoofdrollen worden vertolkt door Juliette Binoche, Lena Olin, Johnny Depp, Judi Dench en Alfred Molina. In het Franse dorpje Lansquenet heeft de tijd stil gestaan, totdat de mooie jonge Vianne Rocher er een chocolaterie opent. De strenggelovige dorpelingen zijn in eerste instantie wantrouwig, maar Viannes magische gave om voor elke inwoner de juiste soort chocola te kiezen, zorgt ervoor dat ze één voor één voor haar smelten. Door Viannes chocola lijkt iedereen wat losser te worden. Als er ook nog een knappe vreemdeling in het dorp verschijnt met wie Vianne een zeer passionele relatie begint, is dat voor de conservatieve burgemeester, die zijn macht ziet verdwijnen, te veel. Hij spant de strijd tegen de vernieuwingen en vooral tegen Vianne aan. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/chocolat-2000

Vr 30 augustus 2019 | 16:59 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 44 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Do 29 augustus 2019 | 21:33 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 44 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Do 29 augustus 2019 | 17:01 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 43 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Wo 28 augustus 2019 | 21:31 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 43 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Wo 28 augustus 2019 | 17:01 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 42 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Di 27 augustus 2019 | 21:32 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 42 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Di 27 augustus 2019 | 17:01 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 41 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Ma 26 augustus 2019 | 21:33 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 41 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Ma 26 augustus 2019 | 17:02 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 40 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Zo 25 augustus 2019 | 14:15 TiTaTovenaar

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Nederlandse jeugdserie. Tante Truus is somber. Het stormt vreselijk rondom het luchtkasteel. Broer is zelfs weggewaaid! Ook alle dorpsbewoners maken zich zorgen. Zou er iets met tante Truus zijn?

Vr 23 augustus 2019 | 21:35 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 40 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Vr 23 augustus 2019 | 17:02 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 39 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Do 22 augustus 2019 | 21:34 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 39 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Do 22 augustus 2019 | 17:02 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 38 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Wo 21 augustus 2019 | 21:31 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 38 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Wo 21 augustus 2019 | 17:03 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 37 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Di 20 augustus 2019 | 21:30 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 37 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Di 20 augustus 2019 | 17:00 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 36 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Ma 19 augustus 2019 | 21:32 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 36 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Ma 19 augustus 2019 | 17:02 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 35 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Za 17 augustus 2019 | 09:00 Wickie en de sterke mannen IMDb: 5.5

17/08 - IMDB * 5.5 - Familiefilm, Duitse familiefilm. Wickie is een zeer slimme en vriendelijke Vikingjongen met roodblond haar. Hij woont met zijn moeder Ylva en zijn vader Halvar in het Noorse Vikingdorp Flake, waar Halvar bekend staat als de koppigste Vikingleider aller tijden. Op een dag wordt het dorp overvallen door een bende piraten. De genadeloze overvallers, onder leiding van Vreselijke Sven, plunderen het dorp en beroven de dorpsbewoners van hun dierbaarste bezit: hun kinderen! Alleen Wickie weet te ontsnappen. Wickies...

Duitse familiefilm. Wickie is een zeer slimme en vriendelijke Vikingjongen met roodblond haar. Hij woont met zijn moeder Ylva en zijn vader Halvar in het Noorse Vikingdorp Flake, waar Halvar bekend staat als de koppigste Vikingleider aller tijden. Op een dag wordt het dorp overvallen door een bende piraten. De genadeloze overvallers, onder leiding van Vreselijke Sven, plunderen het dorp en beroven de dorpsbewoners van hun dierbaarste bezit: hun kinderen! Alleen Wickie weet te ontsnappen. Wickies vader Halvar en de andere Vikingen uit Flake willen de kinderen redden en hijsen de zeilen. Gelukkig weet Wickie net op tijd stiekem in de boot te klimmen. Ze varen de piraten achterna in een wervelend avontuur.

Vr 16 augustus 2019 | 21:35 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 35 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Vr 16 augustus 2019 | 17:05 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 34 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Do 15 augustus 2019 | 21:33 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 34 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Do 15 augustus 2019 | 17:05 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 33 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Wo 14 augustus 2019 | 21:35 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 33 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Wo 14 augustus 2019 | 17:01 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 32 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Di 13 augustus 2019 | 21:36 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 32 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Di 13 augustus 2019 | 17:04 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 31 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Ma 12 augustus 2019 | 21:35 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 31 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Ma 12 augustus 2019 | 17:04 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 30 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Vr 9 augustus 2019 | 21:35 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 30 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Vr 9 augustus 2019 | 17:10 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 29 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Do 8 augustus 2019 | 21:32 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 29 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Do 8 augustus 2019 | 17:04 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 28 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Wo 7 augustus 2019 | 21:32 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 28 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Wo 7 augustus 2019 | 17:06 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 27 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Di 6 augustus 2019 | 21:34 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 27 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Di 6 augustus 2019 | 17:03 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Ma 5 augustus 2019 | 21:33 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Ma 5 augustus 2019 | 17:06 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 25 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Za 3 augustus 2019 | 21:00 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Vr 2 augustus 2019 | 21:31 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 25 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Vr 2 augustus 2019 | 17:05 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Do 1 augustus 2019 | 21:33 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Do 1 augustus 2019 | 17:01 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 23 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Wo 31 juli 2019 | 21:33 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 23 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Wo 31 juli 2019 | 17:02 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Di 30 juli 2019 | 21:34 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Di 30 juli 2019 | 17:02 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Ma 29 juli 2019 | 21:33 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Ma 29 juli 2019 | 21:00 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Ma 29 juli 2019 | 17:06 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Vr 26 juli 2019 | 21:33 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Vr 26 juli 2019 | 17:07 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Do 25 juli 2019 | 21:34 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Do 25 juli 2019 | 17:03 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Wo 24 juli 2019 | 21:32 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Wo 24 juli 2019 | 17:01 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Di 23 juli 2019 | 21:33 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Di 23 juli 2019 | 17:02 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Ma 22 juli 2019 | 21:33 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Ma 22 juli 2019 | 17:00 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Za 20 juli 2019 | 08:45 De oorlog is Oud Ade binnengekomen, vijf jaar na MH17

Documentaire over het leven van de nabestaanden en de dorpsbewoners uit Oud Ade, een klein dorpje dat een jong koppel verloor bij de ramp met vlucht MH17. Het is exact vijf jaar geleden dat Malaysia Airlines vlucht MH17 boven Oost-Oekraïne uit de lucht werd geschoten en neerstortte. Bij de ramp kwamen alle 298 inzittenden om het leven, onder wie 193 Nederlandse passagiers. Twee van hen zijn Truike Heemskerk en Erik van der Poel. Het jonge koppel komt uit Oud Ade, een klein oer-Hollands dorpje met een enorm samenhorigheidsgevoel. De ramp slaat er in als een bom en de schok en het verdriet zijn groot. Ook omdat Truike en Erik spilfiguren in het dorp waren en zich hadden verbonden aan meerdere verenigingen. We zien hoe het vijf jaar na de ramp met de directbetrokkenen en de dorpsbewoners gaat.

Vr 19 juli 2019 | 21:30 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Vr 19 juli 2019 | 17:05 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Do 18 juli 2019 | 21:33 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Do 18 juli 2019 | 17:00 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Wo 17 juli 2019 | 21:34 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Wo 17 juli 2019 | 17:02 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Di 16 juli 2019 | 21:34 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Di 16 juli 2019 | 17:00 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Ma 15 juli 2019 | 21:35 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Ma 15 juli 2019 | 16:58 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Vr 12 juli 2019 | 21:31 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Vr 12 juli 2019 | 17:01 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Do 11 juli 2019 | 21:34 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Do 11 juli 2019 | 18:05 Earth's Natural Wonders

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Natuurdocumentairereeks over de mooiste plekken op aarde en de mensen die er wonen. Surviving against the odds. Het Kamaiura-volk is een indianenstam in het Parque Indigena do Xingu in het inheemse Braziliaanse gebied Mato Grosso. Voor de Kamaiura is het behagen van hun geesten cruciaal voor het behouden van een goede gezondheid. Tijdens een belangrijk festival moet een krijger uren dansen om een vogelgeest tevreden te stellen. Hij mag zich daarbij enkel te goed doen aan eten en drinken dat hem wordt aangereikt door de dorpsbewoners. In Ethiopië beklimmen de inwoners van de regio Tigray een 400 meter hoge berg om een kerkdienst bij te wonen. In Zwitserland onthult het reddingsteam van Zermatt waarom miljoenen wandelaars, bergbeklimmers en skiërs jaarlijks de Zwitserse Alpen bezoeken, ondanks het risico op een (dodelijke) verwonding.

Do 11 juli 2019 | 17:00 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Wo 10 juli 2019 | 21:34 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Wo 10 juli 2019 | 17:00 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Di 9 juli 2019 | 21:33 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Di 9 juli 2019 | 17:02 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Ma 8 juli 2019 | 21:34 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Ma 8 juli 2019 | 17:00 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Vr 5 juli 2019 | 21:31 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Vr 5 juli 2019 | 17:02 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Do 4 juli 2019 | 21:30 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Do 4 juli 2019 | 17:00 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Wo 3 juli 2019 | 21:30 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Wo 3 juli 2019 | 16:59 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Di 2 juli 2019 | 21:33 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Realityshow over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje Polopos kampt met een grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Di 2 juli 2019 | 17:00 Het Spaanse Dorp: Polopos

Vanavond start het nieuwe realityprogramma over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. De afleveringen zijn elke werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 4. Het schilderachtige dorpje Polopos kampt met grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal verdwijnt. De vijf Nederlandse koppels met de beste ideeën mogen zich definitief vestigen in het dorp. Ze bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. In de eerste twee afleveringen van 'Het Spaanse Dorp: Polopos' presenteren tien koppels zichzelf en hun plannen aan de Dorpsraad, bestaande uit drie dorpsbewoners en burgemeester Matías Gonzaléz Braos. In aflevering 2 is te zien welke vijf koppels van de Dorpsraad uiteindelijk hun intrek mogen nemen in het dorp. Iedere week krijgen de koppels een weekopdracht van de Dorpsraad, om zo het dorp extra onder de aandacht te brengen. Aan het einde van de serie zullen de dorpsbewoners hun stem uitbrengen op het koppel dat het best geïntegreerd is en het meest heeft gedaan om van Polopos een hotspot te maken. De winnaars worden uitgeroepen tot 'ereburgers' en winnen een bedrag van 20 duizend euro om in hun huis of onderneming te steken.

Ma 24 juni 2019 | 17:05 Jouw Stad, Ons Dorp

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Realityreeks waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Abbega en Utrecht. Nammen en zijn vrouw Reintsje hebben een (hobby)boerderij in het Friese dorpje Abbega, waar iedereen elkaar kent. Ze verwisselen hun huis en haard met dat van de alleenstaande Utrechtse zussen Berry en Eleonora, die op loopafstand van elkaar in de multiculturele Geuzenwijk wonen.

Do 20 juni 2019 | 21:05 Bargoens

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Humaninterestreeks van Eric Goens. Annelies is zes weken terug van haar ontwenningskliniek in Zuid-Afrika. Ze gaat wekelijks naar haar AA-meetings en voelt zich sterker dan ooit. Als ex-drankverslaafde heeft ze er ondertussen helemaal geen moeite mee dat haar man Eric dagelijks zijn Duveltje drinkt. Bioloog Jef Dupain heeft vandaag een belangrijke meeting in het midden van het wildreservaat Dja in Kameroen. De dorpsbewoners ondertekenen een contract om financieel gesteund te worden om visser of landbouwer te worden en zo niet meer te moeten jagen op wilde dieren. Stig zijn grote droom komt vandaag uit. Hij stapt voor de eerste keer op een fiets. Coline reist naar Guatemala om haar vader na 32 jaar voor het eerst te ontmoeten. Zij en haar vriendin Sophie zijn beiden slachtoffer van een frauduleuze adoptie.

Do 13 juni 2019 | 21:00 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Ma 10 juni 2019 | 23:14 Dr. Quinn, Medicine Woman

Seizoen 4 - Aflevering 20 - Amerikaanse dramaserie. Eye for an eye. Mr. Logan werd vermoord. De dorpsbewoners van Colorado Springs zoeken uit wie hier voor verantwoordelijk is.

Ma 10 juni 2019 | 18:34 Dr. Quinn, Medicine Woman

Seizoen 4 - Aflevering 20 - Amerikaanse dramaserie. Eye for an eye. Mr. Logan werd vermoord. De dorpsbewoners van Colorado Springs zoeken uit wie hier voor verantwoordelijk is.

Za 8 juni 2019 | 15:30 Wickie en de sterke mannen IMDb: 5.5

08/06 - IMDB * 5.5 - Familiefilm, Duitse familiefilm. Wickie is een zeer slimme en vriendelijke Vikingjongen met roodblond haar. Hij woont met zijn moeder Ylva en zijn vader Halvar in het Noorse Vikingdorp Flake, waar Halvar bekend staat als de koppigste Vikingleider aller tijden. Op een dag wordt het dorp overvallen door een bende piraten. De genadeloze overvallers, onder leiding van Vreselijke Sven, plunderen het dorp en beroven de dorpsbewoners van hun dierbaarste bezit: hun kinderen! Alleen Wickie weet te ontsnappen. Wickies...

Duitse familiefilm. Wickie is een zeer slimme en vriendelijke Vikingjongen met roodblond haar. Hij woont met zijn moeder Ylva en zijn vader Halvar in het Noorse Vikingdorp Flake, waar Halvar bekend staat als de koppigste Vikingleider aller tijden. Op een dag wordt het dorp overvallen door een bende piraten. De genadeloze overvallers, onder leiding van Vreselijke Sven, plunderen het dorp en beroven de dorpsbewoners van hun dierbaarste bezit: hun kinderen! Alleen Wickie weet te ontsnappen. Wickies vader Halvar en de andere Vikingen uit Flake willen de kinderen redden en hijsen de zeilen. Gelukkig weet Wickie net op tijd stiekem in de boot te klimmen. Ze varen de piraten achterna in een wervelend avontuur.

Vr 31 mei 2019 | 23:40 Dr. Quinn, Medicine Woman

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. Tin star. Een golf van criminaliteit treft Colorado Springs. De inwoners realiseren zich dat ze hoognodig een sheriff nodig hebben. Matthew en Hank stellen zich kandidaat. De dorpsbewoners kiezen Matthew. Wanneer Matthew moet optreden tegen een gevaarlijke crimineel is dr. Mike niet zo gelukkig met het feit dat hij de nieuwe sheriff is geworden. Brian zit met een gewetenskwestie. Zijn vriendjes hebben hem aangezet om iets te stelen uit de winkel van Loren.

Vr 31 mei 2019 | 18:35 Dr. Quinn, Medicine Woman

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. Tin star. Een golf van criminaliteit treft Colorado Springs. De inwoners realiseren zich dat ze hoognodig een sheriff nodig hebben. Matthew en Hank stellen zich kandidaat. De dorpsbewoners kiezen Matthew. Wanneer Matthew moet optreden tegen een gevaarlijke crimineel is dr. Mike niet zo gelukkig met het feit dat hij de nieuwe sheriff is geworden. Brian zit met een gewetenskwestie. Zijn vriendjes hebben hem aangezet om iets te stelen uit de winkel van Loren.

Do 30 mei 2019 | 23:35 Dr. Quinn, Medicine Woman

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Amerikaanse dramaserie. Change of heart. Dr. Mike is erg blij wanneer ze verneemt dat ze als eerste vrouw ooit geaccepteerd is als lid van de prestigieuze American Medical Society. Enkele dorpsbewoners proberen Matthew te koppelen aan een 'geschikte' vrijgezelle dame. Matthew, die het verdriet van Ingrids overlijden nog steeds niet te boven is, is daar allesbehalve blij mee.

Do 30 mei 2019 | 18:35 Dr. Quinn, Medicine Woman

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Amerikaanse dramaserie. Change of heart. Dr. Mike is erg blij wanneer ze verneemt dat ze als eerste vrouw ooit geaccepteerd is als lid van de prestigieuze American Medical Society. Enkele dorpsbewoners proberen Matthew te koppelen aan een 'geschikte' vrijgezelle dame. Matthew, die het verdriet van Ingrids overlijden nog steeds niet te boven is, is daar allesbehalve blij mee.

Wo 29 mei 2019 | 23:40 Dr. Quinn, Medicine Woman

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. Fifi's first Christmas. Het is bijna Kerstmis en dominee Johnson probeert een kerstuitvoering te organiseren. Het kost hem veel moeite om genoeg dorpsbewoners enthousiast te krijgen om alle rollen in te vullen. Brian is verliefd op Sarah, een nieuw meisje in het dorp.

Wo 29 mei 2019 | 18:35 Dr. Quinn, Medicine Woman

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. Fifi's first Christmas. Het is bijna Kerstmis en dominee Johnson probeert een kerstuitvoering te organiseren. Het kost hem veel moeite om genoeg dorpsbewoners enthousiast te krijgen om alle rollen in te vullen. Brian is verliefd op Sarah, een nieuw meisje in het dorp.

Ma 27 mei 2019 | 23:32 Dr. Quinn, Medicine Woman

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie. One touch of nature. Dokter Quinn en Sully proberen tevergeefs om zwanger te geraken. Ondanks hun zorgen en teleurstellingen, bereiden ze er zich toch op voor om Thanksgiving te vieren met hun vrienden en familie. Michaela probeert de dorpsbewoners ook te overtuigen om eten naar de Cheyennes te brengen voor Thanksgiving .

Ma 27 mei 2019 | 18:33 Dr. Quinn, Medicine Woman

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie. One touch of nature. Dokter Quinn en Sully proberen tevergeefs om zwanger te geraken. Ondanks hun zorgen en teleurstellingen, bereiden ze er zich toch op voor om Thanksgiving te vieren met hun vrienden en familie. Michaela probeert de dorpsbewoners ook te overtuigen om eten naar de Cheyennes te brengen voor Thanksgiving .

Ma 27 mei 2019 | 17:05 Jouw Stad, Ons Dorp

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Realityreeks (2019) waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Bergambacht en Rotterdam. De familie Schep woont op een melkvee- en kaasboerderij net buiten het Zuid-Hollandse dorp Bergambacht. Het hele gezin, inclusief oma, steekt dagelijks de handen uit de mouwen om te helpen met alle werkzaamheden. Het geloof speelt een belangrijke rol in het leven van de familie. De Rotterdamse Ahmet en Anne hebben niet zoveel met geloof. Zij stoppen al hun energie in het runnen van hun rotizaak. Samen met Anne's dochters wonen zij op de elfde etage van een flat in de wijk Ommoord. Hoe reageren de Rotterdammers als zij aan den lijve ondervinden waar hun stukje vlees vandaan komt? En wat vindt het boerengezin van de multiculturele Rotterdamse samenleving?

Zo 26 mei 2019 | 14:13 TiTaTovenaar

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Nederlandse jeugdserie waarin TiTaTovenaar de meest wonderlijke avonturen beleeft. Tante Truus is somber. Het stormt vreselijk rondom het luchtkasteel. Broer is zelfs weggewaaid! Ook alle dorpsbewoners maken zich zorgen. Zou er iets met tante Truus zijn?

Vr 24 mei 2019 | 17:10 Jouw Stad, Ons Dorp

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Realityreeks (2019) waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Appelscha en Amsterdam. Studente Lisa en beroepsmilitair Deryan wonen met hun zoontje Tygo in een ruime eengezinswoning in Appelscha. Ze ruilen van huis en haard met de Amsterdammers Jonathan en Aida, die met hun twee jonge kinderen een krap bemeten appartement in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt bewonen. Kunnen zij omgaan met de rust en beperkte mogelijkheden in Appelscha? En hoe houdt de familie uit Appelscha zich staande in onze drukke hoofdstad?

Do 23 mei 2019 | 17:10 Jouw Stad, Ons Dorp

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityreeks (2019) waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Kûbaard en Den Haag. Kunstschilder Martin en zijn partner Ytsje wonen, omringd door kunst en antiek, in een voormalig kerkje in het Friese dorp Kûbaard. Het artiestenkoppel Romano en zijn vriendin, zangeres La Sonrisa, zijn geboren en getogen in Den Haag. Kan dit actieve muzikale stel aarden op het rustige Friese platteland? En hoe ervaren Martin en Ytsje het leven in de Haagse hectiek?

Wo 22 mei 2019 | 17:10 Jouw Stad, Ons Dorp

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks (2019) waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Erica en Amsterdam. In het Drentse dorp Erica is voor de jeugd maar weinig vertier te vinden. De familie van Barry woont er op een riant perceel. Ze ruilen van woonstek met de Amsterdamse Stella en haar twee studerende zonen Luca en Ilja. Hoe ervaren de Amsterdammers het dorpse leven, waar iedereen elkaar kent en bezoek onaangekondigd via de achterdeur binnenkomt? En hoe houden de dorpelingen zich staande in het drukke Amsterdam, waar de meeste mensen niet weten wie hun buren zijn?

Di 21 mei 2019 | 17:10 Jouw Stad, Ons Dorp

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Realityreeks (2019) waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Abbega en Utrecht. Nammen en zijn vrouw Reintsje hebben een (hobby)boerderij in het Friese dorpje Abbega, waar iedereen elkaar kent. Ze verwisselen hun huis en haard met dat van de alleenstaande Utrechtse zussen Berry en Eleonora, die op loopafstand van elkaar in de multiculturele Geuzenwijk wonen.

Ma 20 mei 2019 | 17:10 Jouw Stad, Ons Dorp

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Realityreeks (2019) waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Meeuwen en Den Haag. Het Brabantse dorp Meeuwen is met slechts 700 inwoners een plek vol rust en ruimte. De ideale plek voor inwoners Wilbert, zijn twee zonen en zijn vriendin Petra. Het leven in Meeuwen is simpel: met een molen, twee kerken en een dorpshuis dat uitgebaat wordt door Wilbert en Petra is er weinig onrust in het dorp. Maar dan ruilt de familie enige tijd van woonplek met de Surinaamse familie Tojo uit Den Haag. In Den Haag is op een steenworp afstand van alles te beleven. Maar er is ook: drukte, lawaai én een smeltkroes van culturen. Weten de Brabanders het uit te houden in deze stad die in alles een tegenpool is van wat ze gewend zijn? En hoe bevalt het de Haagse familie in een dorp waar ze de enige zijn met een huidskleur die anders is dan die van de rest?

Zo 5 mei 2019 | 21:55 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Za 4 mei 2019 | 20:03 CSI: New York

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. Boo. Het is de nacht van Halloween. Danny en Lindsay gaan naar Amityville waar het gezin Duncan dood werd aangetroffen in hun huis. De dorpsbewoners geloven dat het huis door boze geesten is behekst sinds de vorige bewoner zelfmoord pleegde.

Zo 28 april 2019 | 00:40 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Vr 26 april 2019 | 21:00 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Zo 21 april 2019 | 23:30 Urk!

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Nederlandse realitysoap. Een aantal opmerkelijke dorpsbewoners met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed worden tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderheden in het leven van de Urkers, maar ook een aantal totaal onvermoede gewoontes in het kleine vissersdorp.

Za 23 maart 2019 | 21:05 Earth's Natural Wonders

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Britse natuurdocumentairereeks (2018). Surviving against the odds. Het Kamaiura-volk is een indianenstam in het Parque Indigena do Xingu in het inheemse Braziliaanse gebied Mato Grosso. Voor de Kamaiura is het behagen van hun geesten cruciaal voor het behouden van een goede gezondheid. Tijdens een belangrijk festival moet een krijger uren dansen om een vogelgeest tevreden te stellen. Hij mag zich daarbij enkel te goed doen aan eten en drinken dat hem wordt aangereikt door de dorpsbewoners. In Ethiopië beklimmen de inwoners van de regio Tigray een 400 meter hoge berg om een kerkdienst bij te wonen. In Zwitserland onthult het reddingsteam van Zermatt waarom miljoenen wandelaars, bergbeklimmers en skiërs jaarlijks de Zwitserse Alpen bezoeken, ondanks het risico op een (dodelijke) verwonding.

Di 19 maart 2019 | 21:25 Bargoens

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Humaninterestreeks van Eric Goens. Annelies is zes weken terug van haar ontwenningskliniek in Zuid-Afrika. Ze gaat wekelijks naar haar AA-meetings en voelt zich sterker dan ooit. Als ex-drankverslaafde heeft ze er ondertussen helemaal geen moeite mee dat haar man Eric dagelijks zijn Duveltje drinkt. Bioloog Jef Dupain heeft vandaag een belangrijke meeting in het midden van het wildreservaat Dja in Kameroen. De dorpsbewoners ondertekenen een contract om financieel gesteund te worden om visser of landbouwer te worden en zo niet meer te moeten jagen op wilde dieren. Stig zijn grote droom komt vandaag uit. Hij stapt voor de eerste keer op een fiets. Coline reist naar Guatemala om haar vader na 32 jaar voor het eerst te ontmoeten. Zij en haar vriendin Sophie zijn beiden slachtoffer van een frauduleuze adoptie.

Di 12 maart 2019 | 12:10 Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 127 - Amerikaanse talkshow. Cold case: i didn't murder my 15-year-old sister! the false accusations and smal. Jodies zus, Reesa, werd in 1984 op 15-jarige leeftijd vermoord. Jodie werd destijds op 13-jarige leeftijd als hoofdverdachte gezien. De misdaad werd nooit opgelost, maar in de jaren na Reesa's dood werd Jodie nog steeds als dader gezien. Ze werd nog diverse malen door de politie verhoord en dorpsbewoners bleven haar maar beschuldigen van de gruwelijke daad. Na drie decennia wil Jodie bij dr. Phil openlijk haar verhaal doen om haar onschuld aan te tonen.

Ma 11 maart 2019 | 17:47 Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 127 - Amerikaanse talkshow. Cold Case: I Didn't Murder My 15-Year-Old Sister! The False Accusations.... Jodies zus, Reesa, werd in 1984 op 15-jarige leeftijd vermoord. Jodie werd destijds op 13-jarige leeftijd als hoofdverdachte gezien. De misdaad werd nooit opgelost, maar in de jaren na Reesa's dood werd Jodie nog steeds als dader gezien. Ze werd nog diverse malen door de politie verhoord en dorpsbewoners bleven haar maar beschuldigen van de gruwelijke daad. Na drie decennia wil Jodie bij dr. Phil openlijk haar verhaal doen om haar onschuld aan te tonen.

Ma 4 maart 2019 | 21:05 Jouw Stad, Ons Dorp

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Realityreeks (2019) waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Bergambacht en Rotterdam. De familie Schep woont op een melkvee- en kaasboerderij net buiten het Zuid-Hollandse dorp Bergambacht. Het hele gezin, inclusief oma, steekt dagelijks de handen uit de mouwen om te helpen met alle werkzaamheden. Het geloof speelt een belangrijke rol in het leven van de familie. De Rotterdamse Ahmet en Anne hebben niet zoveel met geloof. Zij stoppen al hun energie in het runnen van hun rotizaak. Samen met Anne's dochters wonen zij op de elfde etage van een flat in de wijk Ommoord. Hoe reageren de Rotterdammers als zij aan den lijve ondervinden waar hun stukje vlees vandaan komt? En wat vindt het boerengezin van de multiculturele Rotterdamse samenleving?

Ma 25 februari 2019 | 21:05 Jouw Stad, Ons Dorp

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Realityreeks (2019) waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Appelscha en Amsterdam. Studente Lisa en beroepsmilitair Deryan wonen met hun zoontje Tygo in een ruime eengezinswoning in Appelscha. Ze ruilen van huis en haard met de Amsterdammers Jonathan en Aida, die met hun twee jonge kinderen een krap bemeten appartement in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt bewonen. Kunnen zij omgaan met de rust en beperkte mogelijkheden in Appelscha? En hoe houdt de familie uit Appelscha zich staande in onze drukke hoofdstad?

Zo 24 februari 2019 | 23:15 Jouw Stad, Ons Dorp

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Realityreeks (2019) waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Bergambacht en Rotterdam. De familie Schep woont op een melkvee- en kaasboerderij net buiten het Zuid-Hollandse dorp Bergambacht. Het hele gezin, inclusief oma, steekt dagelijks de handen uit de mouwen om te helpen met alle werkzaamheden. Het geloof speelt een belangrijke rol in het leven van de familie. De Rotterdamse Ahmet en Anne hebben niet zoveel met geloof. Zij stoppen al hun energie in het runnen van hun rotizaak. Samen met Anne's dochters wonen zij op de elfde etage van een flat in de wijk Ommoord. Hoe reageren de Rotterdammers als zij aan den lijve ondervinden waar hun stukje vlees vandaan komt? En wat vindt het boerengezin van de multiculturele Rotterdamse samenleving?

Vr 22 februari 2019 | 13:25 Jouw Stad, Ons Dorp

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Realityreeks (2019) waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Bergambacht en Rotterdam. De familie Schep woont op een melkvee- en kaasboerderij net buiten het Zuid-Hollandse dorp Bergambacht. Het hele gezin, inclusief oma, steekt dagelijks de handen uit de mouwen om te helpen met alle werkzaamheden. Het geloof speelt een belangrijke rol in het leven van de familie. De Rotterdamse Ahmet en Anne hebben niet zoveel met geloof. Zij stoppen al hun energie in het runnen van hun rotizaak. Samen met Anne's dochters wonen zij op de elfde etage van een flat in de wijk Ommoord. Hoe reageren de Rotterdammers als zij aan den lijve ondervinden waar hun stukje vlees vandaan komt? En wat vindt het boerengezin van de multiculturele Rotterdamse samenleving?

Ma 18 februari 2019 | 21:05 Jouw Stad, Ons Dorp

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityreeks (2019) waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Kûbaard en Den Haag. Kunstschilder Martin en zijn partner Ytsje wonen, omringd door kunst en antiek, in een voormalig kerkje in het Friese dorp Kûbaard. Het artiestenkoppel Romano en zijn vriendin, zangeres La Sonrisa, zijn geboren en getogen in Den Haag. Kan dit actieve muzikale stel aarden op het rustige Friese platteland? En hoe ervaren Martin en Ytsje het leven in de Haagse hectiek?

Ma 18 februari 2019 | 01:15 Jouw Stad, Ons Dorp

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Realityreeks (2019) waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Appelscha en Amsterdam. Studente Lisa en beroepsmilitair Deryan wonen met hun zoontje Tygo in een ruime eengezinswoning in Appelscha. Ze ruilen van huis en haard met de Amsterdammers Jonathan en Aida, die met hun twee jonge kinderen een krap bemeten appartement in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt bewonen. Kunnen zij omgaan met de rust en beperkte mogelijkheden in Appelscha? En hoe houdt de familie uit Appelscha zich staande in onze drukke hoofdstad?

Vr 15 februari 2019 | 13:20 Jouw Stad, Ons Dorp

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Realityreeks (2019) waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Appelscha en Amsterdam. Studente Lisa en beroepsmilitair Deryan wonen met hun zoontje Tygo in een ruime eengezinswoning in Appelscha. Ze ruilen van huis en haard met de Amsterdammers Jonathan en Aida, die met hun twee jonge kinderen een krap bemeten appartement in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt bewonen. Kunnen zij omgaan met de rust en beperkte mogelijkheden in Appelscha? En hoe houdt de familie uit Appelscha zich staande in onze drukke hoofdstad?

Do 14 februari 2019 | 21:30 Jouw Stad, Ons Dorp

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Realityreeks (2019) waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Appelscha en Amsterdam. Studente Lisa en beroepsmilitair Deryan wonen met hun zoontje Tygo in een ruime eengezinswoning in Appelscha. Ze ruilen van huis en haard met de Amsterdammers Jonathan en Aida, die met hun twee jonge kinderen een krap bemeten appartement in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt bewonen. Kunnen zij omgaan met de rust en beperkte mogelijkheden in Appelscha? En hoe houdt de familie uit Appelscha zich staande in onze drukke hoofdstad?

Ma 11 februari 2019 | 21:05 Jouw Stad, Ons Dorp

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks (2019) waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Erica en Amsterdam. In het Drentse dorp Erica is voor de jeugd maar weinig vertier te vinden. De familie van Barry woont er op een riant perceel. Ze ruilen van woonstek met de Amsterdamse Stella en haar twee studerende zonen Luca en Ilja. Hoe ervaren de Amsterdammers het dorpse leven, waar iedereen elkaar kent en bezoek onaangekondigd via de achterdeur binnenkomt? En hoe houden de dorpelingen zich staande in het drukke Amsterdam, waar de meeste mensen niet weten wie hun buren zijn?

Ma 11 februari 2019 | 00:20 Jouw Stad, Ons Dorp

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityreeks (2019) waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Kûbaard en Den Haag. Kunstschilder Martin en zijn partner Ytsje wonen, omringd door kunst en antiek, in een voormalig kerkje in het Friese dorp Kûbaard. Het artiestenkoppel Romano en zijn vriendin, zangeres La Sonrisa, zijn geboren en getogen in Den Haag. Kan dit actieve muzikale stel aarden op het rustige Friese platteland? En hoe ervaren Martin en Ytsje het leven in de Haagse hectiek?

Zo 10 februari 2019 | 23:15 Jouw Stad, Ons Dorp

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityreeks (2019) waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Kûbaard en Den Haag. Kunstschilder Martin en zijn partner Ytsje wonen, omringd door kunst en antiek, in een voormalig kerkje in het Friese dorp Kûbaard. Het artiestenkoppel Romano en zijn vriendin, zangeres La Sonrisa, zijn geboren en getogen in Den Haag. Kan dit actieve muzikale stel aarden op het rustige Friese platteland? En hoe ervaren Martin en Ytsje het leven in de Haagse hectiek?

Vr 8 februari 2019 | 13:25 Jouw Stad, Ons Dorp

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityreeks (2019) waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Kûbaard en Den Haag. Kunstschilder Martin en zijn partner Ytsje wonen, omringd door kunst en antiek, in een voormalig kerkje in het Friese dorp Kûbaard. Het artiestenkoppel Romano en zijn vriendin, zangeres La Sonrisa, zijn geboren en getogen in Den Haag. Kan dit actieve muzikale stel aarden op het rustige Friese platteland? En hoe ervaren Martin en Ytsje het leven in de Haagse hectiek?

Do 7 februari 2019 | 21:30 Jouw Stad, Ons Dorp

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityreeks (2019) waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Kûbaard en Den Haag. Kunstschilder Martin en zijn partner Ytsje wonen, omringd door kunst en antiek, in een voormalig kerkje in het Friese dorp Kûbaard. Het artiestenkoppel Romano en zijn vriendin, zangeres La Sonrisa, zijn geboren en getogen in Den Haag. Kan dit actieve muzikale stel aarden op het rustige Friese platteland? En hoe ervaren Martin en Ytsje het leven in de Haagse hectiek?

Ma 4 februari 2019 | 21:05 Jouw Stad, Ons Dorp

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Realityreeks (2019) waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Abbega en Utrecht. Nammen en zijn vrouw Reintsje hebben een (hobby)boerderij in het Friese dorpje Abbega, waar iedereen elkaar kent. Ze verwisselen hun huis en haard met dat van de alleenstaande Utrechtse zussen Berry en Eleonora, die op loopafstand van elkaar in de multiculturele Geuzenwijk wonen.

Zo 3 februari 2019 | 23:20 Jouw Stad, Ons Dorp

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks (2019) waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Erica en Amsterdam. In het Drentse dorp Erica is voor de jeugd maar weinig vertier te vinden. De familie van Barry woont er op een riant perceel. Ze ruilen van woonstek met de Amsterdamse Stella en haar twee studerende zonen Luca en Ilja. Hoe ervaren de Amsterdammers het dorpse leven, waar iedereen elkaar kent en bezoek onaangekondigd via de achterdeur binnenkomt? En hoe houden de dorpelingen zich staande in het drukke Amsterdam, waar de meeste mensen niet weten wie hun buren zijn?

Do 31 januari 2019 | 21:30 Jouw Stad, Ons Dorp

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks (2019) waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Erica en Amsterdam. In het Drentse dorp Erica is voor de jeugd maar weinig vertier te vinden. De familie van Barry woont er op een riant perceel. Ze ruilen van woonstek met de Amsterdamse Stella en haar twee studerende zonen Luca en Ilja. Hoe ervaren de Amsterdammers het dorpse leven, waar iedereen elkaar kent en bezoek onaangekondigd via de achterdeur binnenkomt? En hoe houden de dorpelingen zich staande in het drukke Amsterdam, waar de meeste mensen niet weten wie hun buren zijn?

Ma 28 januari 2019 | 21:00 Jouw Stad, Ons Dorp

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Realityreeks (2019) waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Meeuwen en Den Haag. Het Brabantse dorp Meeuwen is met slechts 700 inwoners een plek vol rust en ruimte. De ideale plek voor inwoners Wilbert, zijn twee zonen en zijn vriendin Petra. Het leven in Meeuwen is simpel: met een molen, twee kerken en een dorpshuis dat uitgebaat wordt door Wilbert en Petra is er weinig onrust in het dorp. Maar dan ruilt de familie enige tijd van woonplek met de Surinaamse familie Tojo uit Den Haag. In Den Haag is op een steenworp afstand van alles te beleven. Maar er is ook: drukte, lawaai én een smeltkroes van culturen. Weten de Brabanders het uit te houden in deze stad die in alles een tegenpool is van wat ze gewend zijn? En hoe bevalt het de Haagse familie in een dorp waar ze de enige zijn met een huidskleur die anders is dan die van de rest?

Ma 28 januari 2019 | 01:10 Jouw Stad, Ons Dorp

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Realityreeks (2019) waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Abbega en Utrecht. Nammen en zijn vrouw Reintsje hebben een (hobby)boerderij in het Friese dorpje Abbega, waar iedereen elkaar kent. Ze verwisselen hun huis en haard met dat van de alleenstaande Utrechtse zussen Berry en Eleonora, die op loopafstand van elkaar in de multiculturele Geuzenwijk wonen.

Vr 25 januari 2019 | 13:25 Jouw Stad, Ons Dorp

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Realityreeks (2019) waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Abbega en Utrecht. Nammen en zijn vrouw Reintsje hebben een (hobby)boerderij in het Friese dorpje Abbega, waar iedereen elkaar kent. Ze verwisselen hun huis en haard met dat van de alleenstaande Utrechtse zussen Berry en Eleonora, die op loopafstand van elkaar in de multiculturele Geuzenwijk wonen.

Do 24 januari 2019 | 21:30 Jouw Stad, Ons Dorp

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Realityreeks (2019) waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Abbega en Utrecht. Nammen en zijn vrouw Reintsje hebben een (hobby)boerderij in het Friese dorpje Abbega, waar iedereen elkaar kent. Ze verwisselen hun huis en haard met dat van de alleenstaande Utrechtse zussen Berry en Eleonora, die op loopafstand van elkaar in de multiculturele Geuzenwijk wonen.

Ma 21 januari 2019 | 13:15 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Ma 21 januari 2019 | 13:10 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Zo 20 januari 2019 | 23:50 Jouw Stad, Ons Dorp

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Realityreeks (2019) waarin stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard ruilen. Meeuwen en Den Haag. Het Brabantse dorp Meeuwen is met slechts 700 inwoners een plek vol rust en ruimte. De ideale plek voor inwoners Wilbert, zijn twee zonen en zijn vriendin Petra. Het leven in Meeuwen is simpel: met een molen, twee kerken en een dorpshuis dat uitgebaat wordt door Wilbert en Petra is er weinig onrust in het dorp. Maar dan ruilt de familie enige tijd van woonplek met de Surinaamse familie Tojo uit Den Haag. In Den Haag is op een steenworp afstand van alles te beleven. Maar er is ook: drukte, lawaai én een smeltkroes van culturen. Weten de Brabanders het uit te houden in deze stad die in alles een tegenpool is van wat ze gewend zijn? En hoe bevalt het de Haagse familie in een dorp waar ze de enige zijn met een huidskleur die anders is dan die van de rest?

Vr 4 januari 2019 | 15:30 Wickie en de sterke mannen IMDb: 5.6

04/01 - IMDB * 5.6 - Familiefilm, Duitse familiefilm. Wickie is een zeer slimme en vriendelijke Vikingjongen met roodblond haar. Hij woont met zijn moeder Ylva en zijn vader Halvar in het Noorse Vikingdorp Flake, waar Halvar bekend staat als de koppigste Vikingleider aller tijden. Op een dag wordt het dorp overvallen door een bende piraten. De genadeloze overvallers, onder leiding van Vreselijke Sven, plunderen het dorp en beroven de dorpsbewoners van hun dierbaarste bezit: hun kinderen! Alleen Wickie weet te ontsnappen. Wickies...

Duitse familiefilm. Wickie is een zeer slimme en vriendelijke Vikingjongen met roodblond haar. Hij woont met zijn moeder Ylva en zijn vader Halvar in het Noorse Vikingdorp Flake, waar Halvar bekend staat als de koppigste Vikingleider aller tijden. Op een dag wordt het dorp overvallen door een bende piraten. De genadeloze overvallers, onder leiding van Vreselijke Sven, plunderen het dorp en beroven de dorpsbewoners van hun dierbaarste bezit: hun kinderen! Alleen Wickie weet te ontsnappen. Wickies vader Halvar en de andere Vikingen uit Flake willen de kinderen redden en hijsen de zeilen. Gelukkig weet Wickie net op tijd stiekem in de boot te klimmen. Ze varen de piraten achterna in een wervelend avontuur.

Di 1 januari 2019 | 14:35 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Di 1 januari 2019 | 00:40 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Ma 31 december 2018 | 21:00 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Zo 16 december 2018 | 00:40 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Za 15 december 2018 | 20:30 Trapped

Seizoen 1 - Aflevering 4 - IJslandse misdaadserie. De ambitieuze Trausti is een oude concurrent van Andri en wil de moord op burgemeester Hrafn zo snel mogelijk ophelderen. Met onorthodoxe middelen dwingt hij Sigurdur tot een bekentenis. Wanneer de gedetineerde met een helikopter naar Reykjavik overgevlogen wordt, stort Sigurdur zich echter uit het toestel en komt hij ten val hij voor de ogen van de dorpsbewoners. Trausti interpreteert de zelfmoord als de ultieme bekentenis. Voor hem is de kous daarmee af. Andri is daar echter niet zo zeker van.

Vr 14 december 2018 | 23:45 Troll 2 IMDb: 2.8

14/12/18 - IMDB * 2.8 - Horror, In de bossen rondom Nilbog wonen trollen die zich te goed doen aan de dorpsbewoners. Doordat ze zich in mensen kunnen veranderen, hebben de trollen hun prooi voor het uitzoeken. Deze zomer is dat de familie Waits.

In de bossen rondom Nilbog wonen trollen die zich te goed doen aan de dorpsbewoners. Doordat ze zich in mensen kunnen veranderen, hebben de trollen hun prooi voor het uitzoeken. Deze zomer is dat de familie Waits.

Do 13 december 2018 | 23:00 New in Town IMDb: 5.6

13/12/18 - IMDB * 5.6 - Komedie, De ambitieuze Lucy heeft een topbaan in het zonnige Miami en krijgt plots de kans om haar carrière een forse duw te geven. Daarvoor moet ze alleen even orde op zaken gaan stellen in een fabriek in Minnesota. Wat dat betekent, dringt pas tot haar door wanneer ze op het ijskoude vliegveld arriveert. De ruwe arbeiders zorgen ervoor dat ze heel snel met beide hoge hakken op de grond staat. Maar tussen al haar blunders door weet ze onverwachts toch het hart van de dorpsbewoners te veroveren. En dat...

De ambitieuze Lucy heeft een topbaan in het zonnige Miami en krijgt plots de kans om haar carrière een forse duw te geven. Daarvoor moet ze alleen even orde op zaken gaan stellen in een fabriek in Minnesota. Wat dat betekent, dringt pas tot haar door wanneer ze op het ijskoude vliegveld arriveert. De ruwe arbeiders zorgen ervoor dat ze heel snel met beide hoge hakken op de grond staat. Maar tussen al haar blunders door weet ze onverwachts toch het hart van de dorpsbewoners te veroveren. En dat van vakbondsman Ted in het bijzonder. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/new-in-town

Zo 9 december 2018 | 06:00 Edge of Alaska

Seizoen 2 - Aflevering 8 - No Surrender: Neil gaat door met zijn mijnattractie zonder rekening te houden met de natuur en de dorpsbewoners. Als de inwoners achter zijn geheime bouwproject komen, is de maat voor hen vol.

Za 24 november 2018 | 14:38 TiTaTovenaar

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Nederlandse jeugdserie waarin TiTaTovenaar de meest wonderlijke avonturen beleeft. Tante Truus is somber. Het stormt vreselijk rondom het luchtkasteel. Broer is zelfs weggewaaid! Ook alle dorpsbewoners maken zich zorgen. Zou er iets met tante Truus zijn?

Zo 18 november 2018 | 01:30 Angelmakers

Voor de vrouwen in het Hongaarse Nagyr?v was vergiftiging door arsenicum een beproefde methode om van hun man af te komen. Tachtig jaar na dato doen dorpsbewoners hun verhaal.

Di 13 november 2018 | 20:30 Angelmakers

Voor de vrouwen in het Hongaarse Nagyr?v was vergiftiging door arsenicum een beproefde methode om van hun man af te komen. Tachtig jaar na dato doen dorpsbewoners hun verhaal.

Ma 12 november 2018 | 22:55 Troll 2 IMDb: 2.8

12/11/18 - IMDB * 2.8 - Horror , In de bossen rondom Nilbog wonen trollen die zich te goed doen aan de dorpsbewoners. Doordat ze zich in mensen kunnen veranderen, hebben de trollen hun prooi voor het uitzoeken. Deze zomer is dat de familie Waits.

In de bossen rondom Nilbog wonen trollen die zich te goed doen aan de dorpsbewoners. Doordat ze zich in mensen kunnen veranderen, hebben de trollen hun prooi voor het uitzoeken. Deze zomer is dat de familie Waits.

Ma 12 november 2018 | 01:10 Troll 2 IMDb: 2.8

12/11/18 - IMDB * 2.8 - Horror , In de bossen rondom Nilbog wonen trollen die zich te goed doen aan de dorpsbewoners. Doordat ze zich in mensen kunnen veranderen, hebben de trollen hun prooi voor het uitzoeken. Deze zomer is dat de familie Waits.

In de bossen rondom Nilbog wonen trollen die zich te goed doen aan de dorpsbewoners. Doordat ze zich in mensen kunnen veranderen, hebben de trollen hun prooi voor het uitzoeken. Deze zomer is dat de familie Waits.

Zo 21 oktober 2018 | 13:40 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Za 20 oktober 2018 | 21:55 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Vr 19 oktober 2018 | 21:45 Mississippi burning

19/10/18 - Drama, Amerikaans politiedrama (1988). Mississippi, 1964. De segregatiecrisis houdt de Verenigde Staten stevig in zijn greep. FBI agenten Rupert Anderson en Alan Ward worden naar een dorpje in het zuiden van het land gestuurd om er de mysterieuze verdwijning van drie mensenrechtenactivisten te onderzoeken. Ze kunnen er echter niet rekenen op de steun van de plaatselijke bevolking: zowel de blanke als de zwarte dorpsbewoners weigeren mee te werken aan het onderzoek. De Ku Klux Klan reageert furieus op...

Amerikaans politiedrama (1988). Mississippi, 1964. De segregatiecrisis houdt de Verenigde Staten stevig in zijn greep. FBI-agenten Rupert Anderson en Alan Ward worden naar een dorpje in het zuiden van het land gestuurd om er de mysterieuze verdwijning van drie mensenrechtenactivisten te onderzoeken. Ze kunnen er echter niet rekenen op de steun van de plaatselijke bevolking: zowel de blanke als de zwarte dorpsbewoners weigeren mee te werken aan het onderzoek. De Ku Klux Klan reageert furieus op de aanwezigheid van de overheidsagenten. Nieuwe aanslagen tegen de zwarte gemeenschap volgen en ook Anderson en Ward vrezen voor hun veiligheid. Toch zijn de twee agenten vastberaden de waarheid over de verdwijning en andere racistische misdaden te achterhalen.

Vr 19 oktober 2018 | 21:45 Mississippi Burning IMDb: 7.8

19/10/18 - IMDB * 7.8 - Drama, Amerikaans politiedrama (1988). Mississippi, 1964. De segregatiecrisis houdt de Verenigde Staten stevig in zijn greep. FBI agenten Rupert Anderson en Alan Ward worden naar een dorpje in het zuiden van het land gestuurd om er de mysterieuze verdwijning van drie mensenrechtenactivisten te onderzoeken. Ze kunnen er echter niet rekenen op de steun van de plaatselijke bevolking: zowel de blanke als de zwarte dorpsbewoners weigeren mee te werken aan het onderzoek. De Ku Klux Klan reageert furieus op...

Amerikaans politiedrama (1988). Mississippi, 1964. De segregatiecrisis houdt de Verenigde Staten stevig in zijn greep. FBI-agenten Rupert Anderson en Alan Ward worden naar een dorpje in het zuiden van het land gestuurd om er de mysterieuze verdwijning van drie mensenrechtenactivisten te onderzoeken. Ze kunnen er echter niet rekenen op de steun van de plaatselijke bevolking: zowel de blanke als de zwarte dorpsbewoners weigeren mee te werken aan het onderzoek. De Ku Klux Klan reageert furieus op de aanwezigheid van de overheidsagenten. Nieuwe aanslagen tegen de zwarte gemeenschap volgen en ook Anderson en Ward vrezen voor hun veiligheid. Toch zijn de twee agenten vastberaden de waarheid over de verdwijning en andere racistische misdaden te achterhalen.

Di 16 oktober 2018 | 21:00 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Za 6 oktober 2018 | 00:45 Troll 2

06/10/18 - Horror , In de bossen rondom Nilbog wonen trollen die zich te goed doen aan de dorpsbewoners. Doordat ze zich in mensen kunnen veranderen, hebben de trollen hun prooi voor het uitzoeken. Deze zomer is dat de familie Waits.

In de bossen rondom Nilbog wonen trollen die zich te goed doen aan de dorpsbewoners. Doordat ze zich in mensen kunnen veranderen, hebben de trollen hun prooi voor het uitzoeken. Deze zomer is dat de familie Waits.

Vr 5 oktober 2018 | 03:45 Troll 2 IMDb: 2.8

05/10/18 - IMDB * 2.8 - Horror , In de bossen rondom Nilbog wonen trollen die zich te goed doen aan de dorpsbewoners. Doordat ze zich in mensen kunnen veranderen, hebben de trollen hun prooi voor het uitzoeken. Deze zomer is dat de familie Waits.

In de bossen rondom Nilbog wonen trollen die zich te goed doen aan de dorpsbewoners. Doordat ze zich in mensen kunnen veranderen, hebben de trollen hun prooi voor het uitzoeken. Deze zomer is dat de familie Waits.

Za 29 september 2018 | 20:05 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Vr 28 september 2018 | 15:25 Typisch Oosterend - Texel

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Humaninterestmagazine. Toerisme. Vroeger leefde Oosterend van de landbouw en de visserij, maar die tijd is voorbij. De meeste mensen verdienen hun brood aan het toerisme. Edgar runt een havenwinkel met fietsverhuur in Oudeschild, waar zeilboten met Duitse jongeren aanmeren. Jan en Rianne praten over hun voorgenomen huwelijk met Erna Drijver, de vrouw van één van de vissers en Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand, die hen gaat trouwen. Er is bijzondere aandacht voor de vaders van het bruidspaar; de een is al overleden en de ander is ernstig ziek. Lisanne, de vrouw van Bram Boon, gaat naar het graf van haar overleden schoonvader, waar nog geen steen op ligt. Bram gaat niet mee. En ondertussen zijn Pieta en Els op de Dappermarkt in Amsterdam, om kilometers stof in te slaan voor de kostuums van het theaterstuk.

Di 25 september 2018 | 19:20 Typisch Oosterend - Texel

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Humaninterestmagazine. Rouw. Jan en Rianne gaan trouwen. Allebei hebben ze een eerder huwelijk achter de rug en Rianne heeft al drie grote zonen. Jan ruimt de tuin op, waar ze de ceremonie zullen houden. Rianne gaat naar 'de overkant' op zoek naar een trouwjurk. Dat moet zeker geen witte zijn, maar wat dan wel? Bram Boon heeft een eigen loonwerkersbedrijf. Hij wordt door sommige dorpsbewoners gezien als een beetje een bijzondere man, die erg op zichzelf is. Hij verloor al vroeg zijn vader en nam het bedrijf over. Dat is inmiddels tien jaar geleden, maar hij mist zijn vader nog elke dag. Slagerij Maas is beroemd om de grillworst die slager Rob zelf maakt. Hij heeft veel plezier in z'n werk, maar het is buffelen om het hoofd boven water te houden. En er is geen opvolger te vinden. Zo verdwijnt één van de laatste zelfstandige middenstanders uit het dorp.

Za 22 september 2018 | 13:13 TiTaTovenaar

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Nederlandse jeugdserie waarin TiTaTovenaar de meest wonderlijke avonturen beleeft. Tante Truus is somber. Het stormt vreselijk rondom het luchtkasteel. Broer is zelfs weggewaaid! Ook alle dorpsbewoners maken zich zorgen. Zou er iets met tante Truus zijn?

Vr 21 september 2018 | 20:40 Midsomer Murders

Seizoen 20 - Aflevering 3 - Britse misdaadserie. Drawing dead. Het stripfestival van Carver Valley is in volle gang wanneer het dorp wordt opgeschrikt door de moord op een gewezen topmodel. Een vernietigende strip waarin verschillende dorpsbewoners met de grond gelijk gemaakt worden, is het enige aanknopingspunt voor Barnaby en Winter, die er alles aan doen om fictie en werkelijkheid gescheiden te houden.

Wo 19 september 2018 | 21:30 Midsomer Murders

Seizoen 20 - Aflevering 3 - Britse misdaadserie. Drawing dead. Het stripfestival van Carver Valley is in volle gang wanneer het dorp wordt opgeschrikt door de moord op een gewezen topmodel. Een vernietigende strip waarin verschillende dorpsbewoners met de grond gelijk gemaakt worden, is het enige aanknopingspunt voor Barnaby en Winter, die er alles aan doen om fictie en werkelijkheid gescheiden te houden.

Zo 9 september 2018 | 17:15 Dokter Tinus

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Nederlandse tragikomische serie. Tinus en Lisa worden overladen met cadeautjes en felicitaties nu hun baby is geboren. Tinus maakt kennis met zijn opvolgster, maar hij heeft zo zijn twijfels over haar capaciteiten. Zijn vermoedens komen uit als blijkt dat de nieuwe huisarts de levens van de dorpsbewoners juist in gevaar brengt in plaats van ze te genezen. Dan hoort Tinus van het plotselinge overlijden van zijn Tante.

Za 1 september 2018 | 00:50 Troll 2

01/09/18 - Horror , In de bossen rondom Nilbog wonen trollen die zich te goed doen aan de dorpsbewoners. Doordat ze zich in mensen kunnen veranderen, hebben de trollen hun prooi voor het uitzoeken. Deze zomer is dat de familie Waits.

In de bossen rondom Nilbog wonen trollen die zich te goed doen aan de dorpsbewoners. Doordat ze zich in mensen kunnen veranderen, hebben de trollen hun prooi voor het uitzoeken. Deze zomer is dat de familie Waits.

Vr 31 augustus 2018 | 01:55 Troll 2

31/08/18 - Horror , In de bossen rondom Nilbog wonen trollen die zich te goed doen aan de dorpsbewoners. Doordat ze zich in mensen kunnen veranderen, hebben de trollen hun prooi voor het uitzoeken. Deze zomer is dat de familie Waits.

In de bossen rondom Nilbog wonen trollen die zich te goed doen aan de dorpsbewoners. Doordat ze zich in mensen kunnen veranderen, hebben de trollen hun prooi voor het uitzoeken. Deze zomer is dat de familie Waits.

Zo 19 augustus 2018 | 12:45 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Ma 13 augustus 2018 | 21:00 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Za 4 augustus 2018 | 01:00 Troll 2 IMDb: 2.8

04/08/18 - IMDB * 2.8 - Horror , In de bossen rondom Nilbog wonen trollen die zich te goed doen aan de dorpsbewoners. Doordat ze zich in mensen kunnen veranderen, hebben de trollen hun prooi voor het uitzoeken. Deze zomer is dat de familie Waits.

In de bossen rondom Nilbog wonen trollen die zich te goed doen aan de dorpsbewoners. Doordat ze zich in mensen kunnen veranderen, hebben de trollen hun prooi voor het uitzoeken. Deze zomer is dat de familie Waits.

Vr 3 augustus 2018 | 02:50 Troll 2 IMDb: 2.8

03/08/18 - IMDB * 2.8 - Horror , In de bossen rondom Nilbog wonen trollen die zich te goed doen aan de dorpsbewoners. Doordat ze zich in mensen kunnen veranderen, hebben de trollen hun prooi voor het uitzoeken. Deze zomer is dat de familie Waits.

In de bossen rondom Nilbog wonen trollen die zich te goed doen aan de dorpsbewoners. Doordat ze zich in mensen kunnen veranderen, hebben de trollen hun prooi voor het uitzoeken. Deze zomer is dat de familie Waits.

Wo 27 juni 2018 | 12:05 Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 127 - Amerikaanse talkshow. Cold case: i didn't murder my 15-year-old sister! the false accusations and smal. Jodies zus, Reesa, werd in 1984 op 15-jarige leeftijd vermoord. Jodie werd destijds op 13-jarige leeftijd als hoofdverdachte gezien. De misdaad werd nooit opgelost, maar in de jaren na Reesa's dood werd Jodie nog steeds als dader gezien. Ze werd nog diverse malen door de politie verhoord en dorpsbewoners bleven haar maar beschuldigen van de gruwelijke daad. Na drie decennia wil Jodie bij dr. Phil openlijk haar verhaal doen om haar onschuld aan te tonen.

Di 26 juni 2018 | 17:40 Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 127 - Amerikaanse talkshow. Cold Case: I Didn't Murder My 15-Year-Old Sister! The False Accusations.... Jodies zus, Reesa, werd in 1984 op 15-jarige leeftijd vermoord. Jodie werd destijds op 13-jarige leeftijd als hoofdverdachte gezien. De misdaad werd nooit opgelost, maar in de jaren na Reesa's dood werd Jodie nog steeds als dader gezien. Ze werd nog diverse malen door de politie verhoord en dorpsbewoners bleven haar maar beschuldigen van de gruwelijke daad. Na drie decennia wil Jodie bij dr. Phil openlijk haar verhaal doen om haar onschuld aan te tonen.

Zo 6 mei 2018 | 20:15 Earth's natural wonders

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Britse natuurdocumentairereeks (2018): Surviving against the odds: Het Kamaiura-volk is een indianenstam in het Parque Indigena do Xingu in het inheemse Braziliaanse gebied Mato Grosso. Voor de Kamaiura is het behagen van hun geesten cruciaal voor het behouden van een goede gezondheid. Tijdens een belangrijk festival moet een krijger uren dansen om een vogelgeest tevreden te stellen. Hij mag zich daarbij enkel te goed doen aan eten en drinken dat hem wordt aangereikt door de dorpsbewoners. In Ethiopië beklimmen de inwoners van de regio Tigray een 400 meter hoge berg om een kerkdienst bij te wonen. In Zwitserland onthult het reddingsteam van Zermatt waarom miljoenen wandelaars, bergbeklimmers en skiërs jaarlijks de Zwitserse Alpen bezoeken, ondanks het risico op een (dodelijke) verwonding.

Zo 29 april 2018 | 17:20 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Za 28 april 2018 | 21:55 Untamed & Uncut

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Episode 18: Een zee-engel valt een duiker aan, een python haalt uit naar een onderzoeker en in India valt een luipaard in een put. De dorpsbewoners snellen toe om de grote kat te redden.

Za 28 april 2018 | 12:45 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Ma 23 april 2018 | 22:50 Untamed & Uncut

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Episode 18: Een zee-engel valt een duiker aan, een python haalt uit naar een onderzoeker en in India valt een luipaard in een put. De dorpsbewoners snellen toe om de grote kat te redden.

Ma 23 april 2018 | 20:05 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Zo 15 april 2018 | 15:15 Dummie de Mummie

Nederlandse kinderfilm. Goos Guts woont in een saai dorpje waar nooit iets spannends gebeurt, tot hij plots een levende mummie in zijn slaapkamer aantreft. Samen met zijn vader bedenkt hij het plan om de andere dorpsbewoners wijs te maken dat de mummie zijn Egyptische neefje is. Tussen de mummie en Goos ontstaat een hechte vriendschap. | IMDb rating: 6/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar, programma bevat geweld.

Zo 8 april 2018 | 15:15 Dummie de Mummie

Nederlandse kinderfilm. Goos Guts woont in een saai dorpje waar nooit iets spannends gebeurt, tot hij plots een levende mummie in zijn slaapkamer aantreft. Samen met zijn vader bedenkt hij het plan om de andere dorpsbewoners wijs te maken dat de mummie zijn Egyptische neefje is. Tussen de mummie en Goos ontstaat een hechte vriendschap. | IMDb rating: 6/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar, programma bevat geweld.

Za 7 april 2018 | 21:15 Asterix & Obelix Bij De Britten IMDb: 5.3

07/04/18 - IMDB * 5.3 - Komische avonturenfilm, Frans Spaans Italiaans Hongaarse komische avonturenfilm (2012): De Romeinen, aangevoerd door Julius Caesar, zijn Britannia binnengevallen. De Britten zijn niet opgewassen tegen het Romeinse leger en alleen een klein dorpje houdt moedig stand. Maar de situatie wordt kritiek en de dorpsbewoners kunnen het niet langer meer aan. De koningin van Engeland stuurt haar belangrijkste officier naar Gallië om hulp te vragen. Gewapend met een ketel van hun beroemde toverdrank haasten Asterix en Obelix zich...

Frans-Spaans-Italiaans-Hongaarse komische avonturenfilm (2012): De Romeinen, aangevoerd door Julius Caesar, zijn Britannia binnengevallen. De Britten zijn niet opgewassen tegen het Romeinse leger en alleen een klein dorpje houdt moedig stand. Maar de situatie wordt kritiek en de dorpsbewoners kunnen het niet langer meer aan. De koningin van Engeland stuurt haar belangrijkste officier naar Gallië om hulp te vragen. Gewapend met een ketel van hun beroemde toverdrank haasten Asterix en Obelix zich naar Engeland.

Za 31 maart 2018 | 12:40 Dokter Hart

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie: Should've Been a Cowboy: Zoe en Joel ontdekken dat er een hoop gedaan moet worden aan hun huis. Brick biedt aan te helpen, maar alleen als de dorpsbewoners gezamenlijk 230 kilo afvallen voor de Health and Wellness maand.

Ma 26 maart 2018 | 15:50 Dokter Hart

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie: Should've Been a Cowboy: Zoe en Joel ontdekken dat er een hoop gedaan moet worden aan hun huis. Brick biedt aan te helpen, maar alleen als de dorpsbewoners gezamenlijk 230 kilo afvallen voor de Health and Wellness maand.

Vr 23 maart 2018 | 14:00 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Ma 19 maart 2018 | 23:40 Troll 2

19/03/18 - Horror In de bossen rondom Nilbog wonen trollen die zich te goed doen aan de dorpsbewoners. Doordat ze zich in mensen kunnen veranderen, hebben de trollen hun prooi voor het uitzoeken. Deze zomer is dat de familie Waits. Jaar van premiere: 1990 Regisseur: Claudio Fragasso Acteurs: Michael Stephenson, George Hardy, Margo Prey, Connie Young, Robert Ormsby Scenario schrijver: Rossella Drudi, Claudio Fragasso Land van herkomst: VS/I Componist: Carlo Maria Cordio, Steve Bell, Jana Carroll Davidson,...

Horror In de bossen rondom Nilbog wonen trollen die zich te goed doen aan de dorpsbewoners. Doordat ze zich in mensen kunnen veranderen, hebben de trollen hun prooi voor het uitzoeken. Deze zomer is dat de familie Waits. Jaar van premiere: 1990 Regisseur: Claudio Fragasso Acteurs: Michael Stephenson, George Hardy, Margo Prey, Connie Young, Robert Ormsby Scenario schrijver: Rossella Drudi, Claudio Fragasso Land van herkomst: VS/I Componist: Carlo Maria Cordio, Steve Bell, Jana Carroll Davidson, Jeff Matsushita, Jeff Timbs, Byron Wilson

Za 17 maart 2018 | 08:43 TiTaTovenaar

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Nederlandse jeugdserie waarin TiTaTovenaar de meest wonderlijke avonturen beleeft: Tante Truus is somber: Het stormt vreselijk rondom het luchtkasteel. Broer is zelfs weggewaaid! Ook alle dorpsbewoners maken zich zorgen. Zou er iets met tante Truus zijn?

Di 6 maart 2018 | 14:40 Dokter Hart

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie: Should've Been a Cowboy: Zoe en Joel ontdekken dat er een hoop gedaan moet worden aan hun huis. Brick biedt aan te helpen, maar alleen als de dorpsbewoners gezamenlijk 230 kilo afvallen voor de Health and Wellness maand.

Zo 4 maart 2018 | 14:35 Dokter Hart

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie: Should've Been a Cowboy: Zoe en Joel ontdekken dat er een hoop gedaan moet worden aan hun huis. Brick biedt aan te helpen, maar alleen als de dorpsbewoners gezamenlijk 230 kilo afvallen voor de Health and Wellness maand.

Zo 4 maart 2018 | 11:05 Country Remedy (Aka Simple Things)

04/03/18 - Comedy, Om zijn positie als hoofd Kindergeneeskunde in een ziekenhuis in Chicago veilig te stellen, gaat een kinderarts in de zomermaanden een kliniek opzetten in een klein dorpje in de bergen van North Carolina. Botsend met de bekrompen manieren van de dorpsbewoners moet hij na het recente verlies van zijn vrouw de draad weer zien op te pakken en aansluiting zoeken met zijn 9 jarige zoon.

Om zijn positie als hoofd Kindergeneeskunde in een ziekenhuis in Chicago veilig te stellen, gaat een kinderarts in de zomermaanden een kliniek opzetten in een klein dorpje in de bergen van North Carolina. Botsend met de bekrompen manieren van de dorpsbewoners moet hij na het recente verlies van zijn vrouw de draad weer zien op te pakken en aansluiting zoeken met zijn 9-jarige zoon.

Za 3 maart 2018 | 16:35 Country Remedy (Aka Simple Things)

03/03/18 - Comedy, Om zijn positie als hoofd Kindergeneeskunde in een ziekenhuis in Chicago veilig te stellen, gaat een kinderarts in de zomermaanden een kliniek opzetten in een klein dorpje in de bergen van North Carolina. Botsend met de bekrompen manieren van de dorpsbewoners moet hij na het recente verlies van zijn vrouw de draad weer zien op te pakken en aansluiting zoeken met zijn 9 jarige zoon.

Om zijn positie als hoofd Kindergeneeskunde in een ziekenhuis in Chicago veilig te stellen, gaat een kinderarts in de zomermaanden een kliniek opzetten in een klein dorpje in de bergen van North Carolina. Botsend met de bekrompen manieren van de dorpsbewoners moet hij na het recente verlies van zijn vrouw de draad weer zien op te pakken en aansluiting zoeken met zijn 9-jarige zoon.

Zo 18 februari 2018 | 06:00 Edge of Alaska

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Episode 8: Neil gaat door met zijn mijnattractie zonder rekening te houden met de natuur en de dorpsbewoners. Als de inwoners achter zijn geheime bouwproject komen, is de maat voor hen vol.

Za 17 februari 2018 | 23:45 Going Ape

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Episode 4: Rachel waarschuwt de dorpsbewoners dat er twee chimpansees zijn ontsnapt; een ervan kan agressief worden. Uit Limbe komen meer meldingen van aanvallen door chimpansees.

Za 17 februari 2018 | 14:35 Going Ape

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Episode 4: Rachel waarschuwt de dorpsbewoners dat er twee chimpansees zijn ontsnapt; een ervan kan agressief worden. Uit Limbe komen meer meldingen van aanvallen door chimpansees.

Ma 12 februari 2018 | 19:10 Going Ape

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Episode 4: Rachel waarschuwt de dorpsbewoners dat er twee chimpansees zijn ontsnapt; een ervan kan agressief worden. Uit Limbe komen meer meldingen van aanvallen door chimpansees.

Vr 9 februari 2018 | 00:30 Troll 2

09/02/18 - In de bossen rondom Nilbog wonen trollen die zich te goed doen aan de dorpsbewoners. Doordat ze zich in mensen kunnen veranderen, hebben de trollen hun prooi voor het uitzoeken. Deze zomer is dat de familie Waits.

In de bossen rondom Nilbog wonen trollen die zich te goed doen aan de dorpsbewoners. Doordat ze zich in mensen kunnen veranderen, hebben de trollen hun prooi voor het uitzoeken. Deze zomer is dat de familie Waits.

Do 8 februari 2018 | 04:25 Troll 2

08/02/18 - In de bossen rondom Nilbog wonen trollen die zich te goed doen aan de dorpsbewoners. Doordat ze zich in mensen kunnen veranderen, hebben de trollen hun prooi voor het uitzoeken. Deze zomer is dat de familie Waits.

In de bossen rondom Nilbog wonen trollen die zich te goed doen aan de dorpsbewoners. Doordat ze zich in mensen kunnen veranderen, hebben de trollen hun prooi voor het uitzoeken. Deze zomer is dat de familie Waits.

Ma 5 februari 2018 | 15:50 Dokter Hart

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie: Should've Been a Cowboy: Zoe en Joel ontdekken dat er een hoop gedaan moet worden aan hun huis. Brick biedt aan te helpen, maar alleen als de dorpsbewoners gezamenlijk 230 kilo afvallen voor de Health and Wellness maand.

Vr 2 februari 2018 | 13:55 Country Remedy (Aka Simple Things)

02/02/18 - Comedy, Om zijn positie als hoofd Kindergeneeskunde in een ziekenhuis in Chicago veilig te stellen, gaat een kinderarts in de zomermaanden een kliniek opzetten in een klein dorpje in de bergen van North Carolina. Botsend met de bekrompen manieren van de dorpsbewoners moet hij na het recente verlies van zijn vrouw de draad weer zien op te pakken en aansluiting zoeken met zijn 9 jarige zoon.

Om zijn positie als hoofd Kindergeneeskunde in een ziekenhuis in Chicago veilig te stellen, gaat een kinderarts in de zomermaanden een kliniek opzetten in een klein dorpje in de bergen van North Carolina. Botsend met de bekrompen manieren van de dorpsbewoners moet hij na het recente verlies van zijn vrouw de draad weer zien op te pakken en aansluiting zoeken met zijn 9-jarige zoon.

Vr 2 februari 2018 | 13:55 Country Remedy (Aka Simple Things)

02/02/18 - Comedy, Om zijn positie als hoofd Kindergeneeskunde in een ziekenhuis in Chicago veilig te stellen, gaat een kinderarts in de zomermaanden een kliniek opzetten in een klein dorpje in de bergen van North Carolina. Botsend met de bekrompen manieren van de dorpsbewoners moet hij na het recente verlies van zijn vrouw de draad weer zien op te pakken en aansluiting zoeken met zijn 9 jarige zoon.

Om zijn positie als hoofd Kindergeneeskunde in een ziekenhuis in Chicago veilig te stellen, gaat een kinderarts in de zomermaanden een kliniek opzetten in een klein dorpje in de bergen van North Carolina. Botsend met de bekrompen manieren van de dorpsbewoners moet hij na het recente verlies van zijn vrouw de draad weer zien op te pakken en aansluiting zoeken met zijn 9-jarige zoon.

Za 27 januari 2018 | 18:15 Country Remedy (Aka Simple Things)

27/01/18 - Comedy, Om zijn positie als hoofd Kindergeneeskunde in een ziekenhuis in Chicago veilig te stellen, gaat een kinderarts in de zomermaanden een kliniek opzetten in een klein dorpje in de bergen van North Carolina. Botsend met de bekrompen manieren van de dorpsbewoners moet hij na het recente verlies van zijn vrouw de draad weer zien op te pakken en aansluiting zoeken met zijn 9 jarige zoon.

Om zijn positie als hoofd Kindergeneeskunde in een ziekenhuis in Chicago veilig te stellen, gaat een kinderarts in de zomermaanden een kliniek opzetten in een klein dorpje in de bergen van North Carolina. Botsend met de bekrompen manieren van de dorpsbewoners moet hij na het recente verlies van zijn vrouw de draad weer zien op te pakken en aansluiting zoeken met zijn 9-jarige zoon.

Di 23 januari 2018 | 04:00 Tatort - Schimanski

Schimanski is op vakantie in een idyllisch plaatsje onder de rook van Duisburg. Daar is hij getuige van een merkwaardige gebeurtenis: dierenarts Karl-Heinz Ascher wordt op zijn trouwdag dood gevonden ? hangend aan een boom. Silke Faber, de bruid en tevens dochter van de rijkste boer van het dorp, is radeloos en smeekt Schimanski om hulp bij het vaststellen van de doodsoorzaak. Was het echt zelfmoord of had iemand een motief om Ascher te vermoorden? Schimanski en Thanner komen erachter dat heel wat mensen een motief hadden. Ascher voorzag veel kalverenfokkers in de omgeving van verboden hormoonpreparaten en daarbij had hij de boeren ernstig uitgebuit. Schimanski en Thanner brengen het ministerie van landbouw op de hoogte van de situatie. Dit leidt er uiteindelijk toe dat de met hormonen geïnjecteerde kalveren worden vernietigd. En dan richt de woede van de dorpsbewoners zich op de beide rechercheurs. Zij hadden zich immers in eerste instantie laten leiden door de herenboer Faber, die zijn kalveren nog wél op tijd had kunnen verkopen. De haatdragende boeren, die al hun bezittingen in rook hebben zien opgaan, belagen het huis waarin ook Thanner en Schimanski zich bevinden.

Ma 22 januari 2018 | 12:00 Tatort - Schimanski

Schimanski is op vakantie in een idyllisch plaatsje onder de rook van Duisburg. Daar is hij getuige van een merkwaardige gebeurtenis: dierenarts Karl-Heinz Ascher wordt op zijn trouwdag dood gevonden ? hangend aan een boom. Silke Faber, de bruid en tevens dochter van de rijkste boer van het dorp, is radeloos en smeekt Schimanski om hulp bij het vaststellen van de doodsoorzaak. Was het echt zelfmoord of had iemand een motief om Ascher te vermoorden? Schimanski en Thanner komen erachter dat heel wat mensen een motief hadden. Ascher voorzag veel kalverenfokkers in de omgeving van verboden hormoonpreparaten en daarbij had hij de boeren ernstig uitgebuit. Schimanski en Thanner brengen het ministerie van landbouw op de hoogte van de situatie. Dit leidt er uiteindelijk toe dat de met hormonen geïnjecteerde kalveren worden vernietigd. En dan richt de woede van de dorpsbewoners zich op de beide rechercheurs. Zij hadden zich immers in eerste instantie laten leiden door de herenboer Faber, die zijn kalveren nog wél op tijd had kunnen verkopen. De haatdragende boeren, die al hun bezittingen in rook hebben zien opgaan, belagen het huis waarin ook Thanner en Schimanski zich bevinden.

Vr 19 januari 2018 | 20:00 Tatort - Schimanski

Schimanski is op vakantie in een idyllisch plaatsje onder de rook van Duisburg. Daar is hij getuige van een merkwaardige gebeurtenis: dierenarts Karl-Heinz Ascher wordt op zijn trouwdag dood gevonden ? hangend aan een boom. Silke Faber, de bruid en tevens dochter van de rijkste boer van het dorp, is radeloos en smeekt Schimanski om hulp bij het vaststellen van de doodsoorzaak. Was het echt zelfmoord of had iemand een motief om Ascher te vermoorden? Schimanski en Thanner komen erachter dat heel wat mensen een motief hadden. Ascher voorzag veel kalverenfokkers in de omgeving van verboden hormoonpreparaten en daarbij had hij de boeren ernstig uitgebuit. Schimanski en Thanner brengen het ministerie van landbouw op de hoogte van de situatie. Dit leidt er uiteindelijk toe dat de met hormonen geïnjecteerde kalveren worden vernietigd. En dan richt de woede van de dorpsbewoners zich op de beide rechercheurs. Zij hadden zich immers in eerste instantie laten leiden door de herenboer Faber, die zijn kalveren nog wél op tijd had kunnen verkopen. De haatdragende boeren, die al hun bezittingen in rook hebben zien opgaan, belagen het huis waarin ook Thanner en Schimanski zich bevinden.

Zo 14 januari 2018 | 00:00 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Za 13 januari 2018 | 23:35 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Za 13 januari 2018 | 10:55 Untamed & Uncut

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Episode 18: Een zee-engel valt een duiker aan, een python haalt uit naar een onderzoeker en in India valt een luipaard in een put. De dorpsbewoners snellen toe om de grote kat te redden.

Vr 12 januari 2018 | 22:50 Untamed & Uncut

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Episode 18: Een zee-engel valt een duiker aan, een python haalt uit naar een onderzoeker en in India valt een luipaard in een put. De dorpsbewoners snellen toe om de grote kat te redden.

Vr 12 januari 2018 | 14:35 Untamed & Uncut

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Episode 18: Een zee-engel valt een duiker aan, een python haalt uit naar een onderzoeker en in India valt een luipaard in een put. De dorpsbewoners snellen toe om de grote kat te redden.

Do 11 januari 2018 | 02:55 Troll 2

11/01/18 - In de bossen rondom Nilbog wonen trollen die zich te goed doen aan de dorpsbewoners. Doordat ze zich in mensen kunnen veranderen, hebben de trollen hun prooi voor het uitzoeken. Deze zomer is dat de familie Waits.

In de bossen rondom Nilbog wonen trollen die zich te goed doen aan de dorpsbewoners. Doordat ze zich in mensen kunnen veranderen, hebben de trollen hun prooi voor het uitzoeken. Deze zomer is dat de familie Waits.

Wo 10 januari 2018 | 22:00 Troll 2

10/01/18 - In de bossen rondom Nilbog wonen trollen die zich te goed doen aan de dorpsbewoners. Doordat ze zich in mensen kunnen veranderen, hebben de trollen hun prooi voor het uitzoeken. Deze zomer is dat de familie Waits.

In de bossen rondom Nilbog wonen trollen die zich te goed doen aan de dorpsbewoners. Doordat ze zich in mensen kunnen veranderen, hebben de trollen hun prooi voor het uitzoeken. Deze zomer is dat de familie Waits.

Vr 5 januari 2018 | 11:05 Zappbios: Asterix & Obelix: De Romeinse lusthof

05/01/18 - Speelfilm, Nederlandstalige versie van de Franse animatiefilm. Omdat hij moeite heeft om het Gallische dorp te veroveren, bedenkt Caesar een manier om de dorpsbewoners met de Romeinse cultuur en bevolking te assimileren. Rond het volledige dorp besluit hij een domein te bouwen en zo een nieuwe Romeinse kolonie te stichten. Maar eerst moeten alle bomen gekapt worden. Terwijl Caesars slaven aan het werk gaan, saboteren Asterix en Obelix hun werk door aan dezelfde snelheid als de slaven bomen omhakken het bos...

Nederlandstalige versie van de Franse animatiefilm. Omdat hij moeite heeft om het Gallische dorp te veroveren, bedenkt Caesar een manier om de dorpsbewoners met de Romeinse cultuur en bevolking te assimileren. Rond het volledige dorp besluit hij een domein te bouwen en zo een nieuwe Romeinse kolonie te stichten. Maar eerst moeten alle bomen gekapt worden. Terwijl Caesars slaven aan het werk gaan, saboteren Asterix en Obelix hun werk door aan dezelfde snelheid als de slaven bomen omhakken het bos terug te laten groeien. Maar de Romeinen zorgen ervoor dat de slaven doorzetten. Al snel is het eerste gebouw af. | IMDb rating: 7/10. | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Do 4 januari 2018 | 15:30 Wickie en de sterke mannen IMDb: 5.6

04/01/18 - IMDB * 5.6 - Familiefilm, Duitse familiefilm: Wickie is een zeer slimme en vriendelijke Vikingjongen met roodblond haar. Hij woont met zijn moeder Ylva en zijn vader Halvar in het Noorse Vikingdorp Flake, waar Halvar bekend staat als de koppigste Vikingleider aller tijden. Op een dag wordt het dorp overvallen door een bende piraten. De genadeloze overvallers, onder leiding van Vreselijke Sven, plunderen het dorp en beroven de dorpsbewoners van hun dierbaarste bezit: hun kinderen! Alleen Wickie weet te ontsnappen. Wickies...

Duitse familiefilm: Wickie is een zeer slimme en vriendelijke Vikingjongen met roodblond haar. Hij woont met zijn moeder Ylva en zijn vader Halvar in het Noorse Vikingdorp Flake, waar Halvar bekend staat als de koppigste Vikingleider aller tijden. Op een dag wordt het dorp overvallen door een bende piraten. De genadeloze overvallers, onder leiding van Vreselijke Sven, plunderen het dorp en beroven de dorpsbewoners van hun dierbaarste bezit: hun kinderen! Alleen Wickie weet te ontsnappen. Wickies vader Halvar en de andere Vikingen uit Flake willen de kinderen redden en hijsen de zeilen. Gelukkig weet Wickie net op tijd stiekem in de boot te klimmen. Ze varen de piraten achterna in een wervelend avontuur.

Di 26 december 2017 | 15:00 Country Remedy (Aka Simple Things)

26/12/17 - Comedy, Om zijn positie als hoofd Kindergeneeskunde in een ziekenhuis in Chicago veilig te stellen, gaat een kinderarts in de zomermaanden een kliniek opzetten in een klein dorpje in de bergen van North Carolina. Botsend met de bekrompen manieren van de dorpsbewoners moet hij na het recente verlies van zijn vrouw de draad weer zien op te pakken en aansluiting zoeken met zijn 9 jarige zoon.

Om zijn positie als hoofd Kindergeneeskunde in een ziekenhuis in Chicago veilig te stellen, gaat een kinderarts in de zomermaanden een kliniek opzetten in een klein dorpje in de bergen van North Carolina. Botsend met de bekrompen manieren van de dorpsbewoners moet hij na het recente verlies van zijn vrouw de draad weer zien op te pakken en aansluiting zoeken met zijn 9-jarige zoon.

Vr 22 december 2017 | 20:30 Country Remedy (Aka Simple Things)

22/12/17 - Comedy, Om zijn positie als hoofd Kindergeneeskunde in een ziekenhuis in Chicago veilig te stellen, gaat een kinderarts in de zomermaanden een kliniek opzetten in een klein dorpje in de bergen van North Carolina. Botsend met de bekrompen manieren van de dorpsbewoners moet hij na het recente verlies van zijn vrouw de draad weer zien op te pakken en aansluiting zoeken met zijn 9 jarige zoon.

Om zijn positie als hoofd Kindergeneeskunde in een ziekenhuis in Chicago veilig te stellen, gaat een kinderarts in de zomermaanden een kliniek opzetten in een klein dorpje in de bergen van North Carolina. Botsend met de bekrompen manieren van de dorpsbewoners moet hij na het recente verlies van zijn vrouw de draad weer zien op te pakken en aansluiting zoeken met zijn 9-jarige zoon.

Wo 20 december 2017 | 22:00 Country Remedy (Aka Simple Things)

20/12/17 - Comedy, Om zijn positie als hoofd Kindergeneeskunde in een ziekenhuis in Chicago veilig te stellen, gaat een kinderarts in de zomermaanden een kliniek opzetten in een klein dorpje in de bergen van North Carolina. Botsend met de bekrompen manieren van de dorpsbewoners moet hij na het recente verlies van zijn vrouw de draad weer zien op te pakken en aansluiting zoeken met zijn 9 jarige zoon.

Om zijn positie als hoofd Kindergeneeskunde in een ziekenhuis in Chicago veilig te stellen, gaat een kinderarts in de zomermaanden een kliniek opzetten in een klein dorpje in de bergen van North Carolina. Botsend met de bekrompen manieren van de dorpsbewoners moet hij na het recente verlies van zijn vrouw de draad weer zien op te pakken en aansluiting zoeken met zijn 9-jarige zoon.

Ma 18 december 2017 | 23:00 The Legacy

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Deense dramaserie: Frederik is druk bezig om zijn familie te verdedigen tegen de beschuldigingen. Emil besluit afstand te nemen omdat hij zich verantwoordelijk voelt voor Malik, maar hij mist Melody zo erg dat weggaan uitermate moeilijk blijkt. Na het waterevenement staan Signes toekomstplannen op de tocht: de dorpsbewoners zijn woedend. Is ze bereid tegen de boze menigte in te gaan?

Zo 10 december 2017 | 13:00 Limburg Doc

Het Bergdorpje, van de Heerlense filmmaker Roel Willems, gaat over traditie en toekomst van Vijlen. Willems maakte in 2016, het jaar dat Vijlen 1000 jaar bestond, een tijdsbeeld van dit a-typisch Limburgs dorp. Hij volgde een jaar lang verschillende dorpsbewoners. Terwijl het platteland in Limburg, en het Heuvelland in het bijzonder, te kampen heeft met de gevolgen van de bevolkingskrimp, slaagt Vijlen er in om het hoofd boven water te houden. Het aantal horecabedrijven in Vijlen is de laatste jaren toegenomen en er worden goede zaken gedaan. Volgens de ondernemers is dat de enige manier om het dorp en al haar functies te laten overleven, maar autochtone bewoners vinden dat de kwaliteit van leven en Limburgse tradities worden bedreigd. De documentaire is 10 februari 2017 in première gegaan als openingsfilm van het Dutch Mountain Film Festival (DMFF) in Kerkrade. Kijk voor meer info op: hetbergdorpje.nl

Wo 6 december 2017 | 22:58 Asterix & Obelix Bij De Britten IMDb: 5.3

06/12/17 - IMDB * 5.3 - Komische avonturenfilm, Frans Spaans Italiaans Hongaarse komische avonturenfilm: De Romeinen, aangevoerd door Julius Caesar, zijn Britannia binnengevallen. De Britten zijn niet opgewassen tegen het Romeinse leger en alleen een klein dorpje houdt moedig stand. Maar de situatie wordt kritiek en de dorpsbewoners kunnen het niet langer meer aan. De koningin van Engeland stuurt haar belangrijkste officier naar Gallië om hulp te vragen. Gewapend met een ketel van hun beroemde toverdrank haasten Asterix en Obelix zich naar...

Frans-Spaans-Italiaans-Hongaarse komische avonturenfilm: De Romeinen, aangevoerd door Julius Caesar, zijn Britannia binnengevallen. De Britten zijn niet opgewassen tegen het Romeinse leger en alleen een klein dorpje houdt moedig stand. Maar de situatie wordt kritiek en de dorpsbewoners kunnen het niet langer meer aan. De koningin van Engeland stuurt haar belangrijkste officier naar Gallië om hulp te vragen. Gewapend met een ketel van hun beroemde toverdrank haasten Asterix en Obelix zich naar Engeland.

Di 21 november 2017 | 19:38 Going Ape

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Episode 4: Rachel waarschuwt de dorpsbewoners dat er twee chimpansees zijn ontsnapt; een ervan kan agressief worden. Uit Limbe komen meer meldingen van aanvallen door chimpansees.

Za 4 november 2017 | 11:40 Country Remedy (Aka Simple Things)

04/11/17 - Comedy, Om zijn positie als hoofd Kindergeneeskunde in een ziekenhuis in Chicago veilig te stellen, gaat een kinderarts in de zomermaanden een kliniek opzetten in een klein dorpje in de bergen van North Carolina. Botsend met de bekrompen manieren van de dorpsbewoners moet hij na het recente verlies van zijn vrouw de draad weer zien op te pakken en aansluiting zoeken met zijn 9 jarige zoon.

Om zijn positie als hoofd Kindergeneeskunde in een ziekenhuis in Chicago veilig te stellen, gaat een kinderarts in de zomermaanden een kliniek opzetten in een klein dorpje in de bergen van North Carolina. Botsend met de bekrompen manieren van de dorpsbewoners moet hij na het recente verlies van zijn vrouw de draad weer zien op te pakken en aansluiting zoeken met zijn 9-jarige zoon.

Wo 1 november 2017 | 20:15 Country Remedy (Aka Simple Things)

01/11/17 - Comedy, Om zijn positie als hoofd Kindergeneeskunde in een ziekenhuis in Chicago veilig te stellen, gaat een kinderarts in de zomermaanden een kliniek opzetten in een klein dorpje in de bergen van North Carolina. Botsend met de bekrompen manieren van de dorpsbewoners moet hij na het recente verlies van zijn vrouw de draad weer zien op te pakken en aansluiting zoeken met zijn 9 jarige zoon.

Om zijn positie als hoofd Kindergeneeskunde in een ziekenhuis in Chicago veilig te stellen, gaat een kinderarts in de zomermaanden een kliniek opzetten in een klein dorpje in de bergen van North Carolina. Botsend met de bekrompen manieren van de dorpsbewoners moet hij na het recente verlies van zijn vrouw de draad weer zien op te pakken en aansluiting zoeken met zijn 9-jarige zoon.

Wo 18 oktober 2017 | 14:50 Kruispunt

Aflevering 26 - Religieus magazine: Voorst vooruit: Het is mede aan bakker Paul Bril te danken dat zijn dorp Voorst in Gelderland weer een kloppend hart heeft. Hij zag met lede ogen toe hoe Voorst met 2700 inwoners weer een voorziening armer dreigde te worden. Er was al een verzorgingshuis gesloten en nu dreigde ook het laatst overgebleven huis, de Benring, de deuren te moeten sluiten. Dankzij de inzet van Paul en vele andere dorpsbewoners wordt de Benring ontwikkeld tot een centraal ontmoetingspunt. Daarbij krijgen ze hulp van de stichting Habion, eigenaar van het gebouw. Met veel vallen en opstaan geven de dorpelingen de Benring een tweede jeugd.

Ma 16 oktober 2017 | 12:25 BinnensteBuiten

Aflevering 125 - Lifestylemagazine: In Amersfoort wonen Wayne Leijs en Ed van den Bor in een droomhuis waar de oosterse cultuur sterk naar voren komt. Om het huis in zijn huidige staat te krijgen, is er rigoureus verbouwd. Nu is er een schitterende serre en een oosterse tuin die hun droomhuis helemaal afmaken. Chef-kok Leon Mazairac heeft een scharrel op het Brabantse platteland. Want na twintig jaar afwezigheid scharrelt hier de Poule Den Dungen weer rond. Deze bijzondere kip heeft specifieke verzorging nodig en de kwaliteitsbewaking is in handen van acht dorpsbewoners. Samen vormen zij het Genootschap Den Dungen. Natuurlijk maakt Leon een mooi gerecht met deze kip als basis.

Zo 15 oktober 2017 | 23:10 Kruispunt

Aflevering 26 - Religieus magazine: Voorst vooruit: Het is mede aan bakker Paul Bril te danken dat zijn dorp Voorst in Gelderland weer een kloppend hart heeft. Hij zag met lede ogen toe hoe Voorst met 2700 inwoners weer een voorziening armer dreigde te worden. Er was al een verzorgingshuis gesloten en nu dreigde ook het laatst overgebleven huis, de Benring, de deuren te moeten sluiten. Dankzij de inzet van Paul en vele andere dorpsbewoners wordt de Benring ontwikkeld tot een centraal ontmoetingspunt. Daarbij krijgen ze hulp van de stichting Habion, eigenaar van het gebouw. Met veel vallen en opstaan geven de dorpelingen de Benring een tweede jeugd.

Vr 13 oktober 2017 | 18:45 BinnensteBuiten

Aflevering 125 - Lifestylemagazine: In Amersfoort wonen Wayne Leijs en Ed van den Bor in een droomhuis waar de oosterse cultuur sterk naar voren komt. Om het huis in zijn huidige staat te krijgen, is er rigoureus verbouwd. Nu is er een schitterende serre en een oosterse tuin die hun droomhuis helemaal afmaken. Chef-kok Leon Mazairac heeft een scharrel op het Brabantse platteland. Want na twintig jaar afwezigheid scharrelt hier de Poule Den Dungen weer rond. Deze bijzondere kip heeft specifieke verzorging nodig en de kwaliteitsbewaking is in handen van acht dorpsbewoners. Samen vormen zij het Genootschap Den Dungen. Natuurlijk maakt Leon een mooi gerecht met deze kip als basis.

Zo 8 oktober 2017 | 22:50 Untamed & Uncut

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Episode 18: Een zee-engel valt een duiker aan, een python haalt uit naar een onderzoeker en in India valt een luipaard in een put. De dorpsbewoners snellen toe om de grote kat te redden.

Do 5 oktober 2017 | 22:50 Untamed & Uncut

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Episode 18: Een zee-engel valt een duiker aan, een python haalt uit naar een onderzoeker en in India valt een luipaard in een put. De dorpsbewoners snellen toe om de grote kat te redden.

Do 5 oktober 2017 | 09:00 Flying Wild Alaska

Aflevering 3 - Solar Flare Danger: Dorpsbewoners in Wainright hebben als gevolg van de ijzige kou geen water meer. Ponts en Ben komen in gevaar door zonnevlammen. In Unalakleet is een misdadiger ontsnapt.

Zo 1 oktober 2017 | 13:45 Dummie de Mummie

Nederlandse kinderfilm. Goos Guts woont in een saai dorpje waar nooit iets spannends gebeurt, tot hij plots een levende mummie in zijn slaapkamer aantreft. Samen met zijn vader bedenkt hij het plan om de andere dorpsbewoners wijs te maken dat de mummie zijn Egyptische neefje is. Tussen de mummie en Goos ontstaat een hechte vriendschap. | IMDb rating: 6.1/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 6 jaar, programma bevat geweld.

Za 23 september 2017 | 16:55 Country Remedy (Aka Simple Things)

23/09/17 - Comedy, Om zijn positie als hoofd Kindergeneeskunde in een ziekenhuis in Chicago veilig te stellen, gaat een kinderarts in de zomermaanden een kliniek opzetten in een klein dorpje in de bergen van North Carolina. Botsend met de bekrompen manieren van de dorpsbewoners moet hij na het recente verlies van zijn vrouw de draad weer zien op te pakken en aansluiting zoeken met zijn 9 jarige zoon.

Om zijn positie als hoofd Kindergeneeskunde in een ziekenhuis in Chicago veilig te stellen, gaat een kinderarts in de zomermaanden een kliniek opzetten in een klein dorpje in de bergen van North Carolina. Botsend met de bekrompen manieren van de dorpsbewoners moet hij na het recente verlies van zijn vrouw de draad weer zien op te pakken en aansluiting zoeken met zijn 9-jarige zoon.

Wo 20 september 2017 | 18:05 Country Remedy (Aka Simple Things)

20/09/17 - Comedy, Om zijn positie als hoofd Kindergeneeskunde in een ziekenhuis in Chicago veilig te stellen, gaat een kinderarts in de zomermaanden een kliniek opzetten in een klein dorpje in de bergen van North Carolina. Botsend met de bekrompen manieren van de dorpsbewoners moet hij na het recente verlies van zijn vrouw de draad weer zien op te pakken en aansluiting zoeken met zijn 9 jarige zoon.

Om zijn positie als hoofd Kindergeneeskunde in een ziekenhuis in Chicago veilig te stellen, gaat een kinderarts in de zomermaanden een kliniek opzetten in een klein dorpje in de bergen van North Carolina. Botsend met de bekrompen manieren van de dorpsbewoners moet hij na het recente verlies van zijn vrouw de draad weer zien op te pakken en aansluiting zoeken met zijn 9-jarige zoon.

Zo 17 september 2017 | 17:20 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Za 16 september 2017 | 12:45 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Ma 11 september 2017 | 20:05 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Ma 11 september 2017 | 16:25 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Di 5 september 2017 | 19:35 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Zo 3 september 2017 | 22:45 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Do 31 augustus 2017 | 19:30 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Wo 30 augustus 2017 | 20:30 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Zo 27 augustus 2017 | 20:54 CSI: New York

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie: Boo: Het is de nacht van Halloween. Danny en Lindsay gaan naar Amityville waar het gezin Duncan dood werd aangetroffen in hun huis. De dorpsbewoners geloven dat het huis door boze geesten is behekst sinds de vorige bewoner zelfmoord pleegde.

Zo 27 augustus 2017 | 16:00 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Za 26 augustus 2017 | 02:50 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Vr 25 augustus 2017 | 21:30 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cold Blooded Peruvian Predator: De dorpsbewoners van Yacumama leven in angst voor een 45 m lange slang die dodelijke slachtoffers heeft gemaakt. Mungo trekt eropuit om het mysterie rond de slang te onderzoeken.

Wo 23 augustus 2017 | 13:00 Country Remedy (Aka Simple Things)

23/08/17 - Comedy, Om zijn positie als hoofd Kindergeneeskunde in een ziekenhuis in Chicago veilig te stellen, gaat een kinderarts in de zomermaanden een kliniek opzetten in een klein dorpje in de bergen van North Carolina. Botsend met de bekrompen manieren van de dorpsbewoners moet hij na het recente verlies van zijn vrouw de draad weer zien op te pakken en aansluiting zoeken met zijn 9 jarige zoon.

Om zijn positie als hoofd Kindergeneeskunde in een ziekenhuis in Chicago veilig te stellen, gaat een kinderarts in de zomermaanden een kliniek opzetten in een klein dorpje in de bergen van North Carolina. Botsend met de bekrompen manieren van de dorpsbewoners moet hij na het recente verlies van zijn vrouw de draad weer zien op te pakken en aansluiting zoeken met zijn 9-jarige zoon.

Di 22 augustus 2017 | 20:30 The Legacy

S3 - Afl. 7 - Frederik is druk bezig om zijn familie te verdedigen tegen de beschuldigingen. Emil besluit afstand te nemen omdat hij zich verantwoordelijk voelt voor Malik, maar hij mist Melody zo erg dat weggaan uitermate moeilijk blijkt. Na het waterevenement staan Signes toekomstplannen op de tocht: de dorpsbewoners zijn woedend. Is ze bereid tegen de boze menigte in te gaan?

Vr 18 augustus 2017 | 18:35 Country Remedy (Aka Simple Things)

18/08/17 - Comedy, Om zijn positie als hoofd Kindergeneeskunde in een ziekenhuis in Chicago veilig te stellen, gaat een kinderarts in de zomermaanden een kliniek opzetten in een klein dorpje in de bergen van North Carolina. Botsend met de bekrompen manieren van de dorpsbewoners moet hij na het recente verlies van zijn vrouw de draad weer zien op te pakken en aansluiting zoeken met zijn 9 jarige zoon.

Om zijn positie als hoofd Kindergeneeskunde in een ziekenhuis in Chicago veilig te stellen, gaat een kinderarts in de zomermaanden een kliniek opzetten in een klein dorpje in de bergen van North Carolina. Botsend met de bekrompen manieren van de dorpsbewoners moet hij na het recente verlies van zijn vrouw de draad weer zien op te pakken en aansluiting zoeken met zijn 9-jarige zoon.

Za 15 juli 2017 | 07:15 Astérix Et Obélix: Au Service De Sa Majesté IMDb: 5.3

15/07/17 - IMDB * 5.3 - Komische avonturenfilm: De Romeinen, aangevoerd door Julius Caesar, zijn Britannia binnengevallen. De Britten zijn niet opgewassen tegen het Romeinse leger en alleen een klein dorpje houdt moedig stand. Maar de situatie wordt kritiek en de dorpsbewoners kunnen het niet langer meer aan. De koningin van Engeland stuurt haar belangrijkste officier naar Gallië om hulp te vragen. Gewapend met een ketel van hun beroemde toverdrank haasten Asterix en Obelix zich naar Engeland.

Komische avonturenfilm: De Romeinen, aangevoerd door Julius Caesar, zijn Britannia binnengevallen. De Britten zijn niet opgewassen tegen het Romeinse leger en alleen een klein dorpje houdt moedig stand. Maar de situatie wordt kritiek en de dorpsbewoners kunnen het niet langer meer aan. De koningin van Engeland stuurt haar belangrijkste officier naar Gallië om hulp te vragen. Gewapend met een ketel van hun beroemde toverdrank haasten Asterix en Obelix zich naar Engeland.

Za 8 juli 2017 | 14:00 Wickie En De Sterke Mannen

08/07/17 - Actie, Film, Avonturenfilm van Michael 'Bully' Herbig, gebaseerd op de figuren van Runer Jonsson. Vlaamse versie, met de stemmen van: Thomas Van Goethem (Wickie), Anne Mie Gils (Ylva), Vic De Wachter (Halvar), Bart De Pauw (Snorre), Tom Lenaerts (Tjure), Koen Crucke (Ulme), Jan Decleir (Vreselijke Sven) e.a. DEU 2009 Wickie, een slimme, levenslustige jongen met rode haren, woont in het Vikingdorp Flake samen met zijn moeder Ylva en zijn vader Halvar, de koppigste Vikingleider aller tijden. Op een dag wordt...

Avonturenfilm van Michael 'Bully' Herbig, gebaseerd op de figuren van Runer Jonsson. Vlaamse versie, met de stemmen van: Thomas Van Goethem (Wickie), Anne Mie Gils (Ylva), Vic De Wachter (Halvar), Bart De Pauw (Snorre), Tom Lenaerts (Tjure), Koen Crucke (Ulme), Jan Decleir (Vreselijke Sven) e.a. DEU - 2009 Wickie, een slimme, levenslustige jongen met rode haren, woont in het Vikingdorp Flake samen met zijn moeder Ylva en zijn vader Halvar, de koppigste Vikingleider aller tijden. Op een dag wordt het dorp overvallen door een bende piraten. De genadeloze overvallers, onder leiding van Vreselijke Sven, plunderen het dorp en beroven de dorpsbewoners van hun dierbaarste bezit: hun kinderen! Alleen Wickie weet te ontsnappen...

Ma 3 juli 2017 | 00:00 Tatort - Schimanski

Aflevering 4 - Bis zum Hals im Dreck. Schimanski is op vakantie in een idyllisch plaatsje onder de rook van Duisburg. Daar is hij getuige van een merkwaardige gebeurtenis: dierenarts Karl-Heinz Ascher wordt op zijn trouwdag dood gevonden ? hangend aan een boom. Silke Faber, de bruid en tevens dochter van de rijkste boer van het dorp, is radeloos en smeekt Schimanski om hulp bij het vaststellen van de doodsoorzaak. Was het echt zelfmoord of had iemand een motief om Ascher te vermoorden? Schimanski en Thanner komen erachter dat heel wat mensen een motief hadden. Ascher voorzag veel kalverenfokkers in de omgeving van verboden hormoonpreparaten en daarbij had hij de boeren ernstig uitgebuit. Schimanski en Thanner brengen het ministerie van landbouw op de hoogte van de situatie. Dit leidt er uiteindelijk toe dat de met hormonen geïnjecteerde kalveren worden vernietigd. En dan richt de woede van de dorpsbewoners zich op de beide rechercheurs. Zij hadden zich immers in eerste instantie laten leiden door de herenboer Faber, die zijn kalveren nog wél op tijd had kunnen verkopen. De haatdragende boeren, die al hun bezittingen in rook hebben zien opgaan, belagen het huis waarin ook Thanner en Schimanski zich bevinden."

Zo 2 juli 2017 | 22:30 BrabantDoc: De laatste schoolweken in Drimmelen

De documentaire ?De laatste schoolweken in Drimmelen? laat zien hoe leerlingen, ouders, leerkrachten en dorpsbewoners omgaan met de sluiting van ?hun schooltje?.

Do 29 juni 2017 | 16:00 Tatort - Schimanski

Aflevering 4 - Bis zum Hals im Dreck. Schimanski is op vakantie in een idyllisch plaatsje onder de rook van Duisburg. Daar is hij getuige van een merkwaardige gebeurtenis: dierenarts Karl-Heinz Ascher wordt op zijn trouwdag dood gevonden ? hangend aan een boom. Silke Faber, de bruid en tevens dochter van de rijkste boer van het dorp, is radeloos en smeekt Schimanski om hulp bij het vaststellen van de doodsoorzaak. Was het echt zelfmoord of had iemand een motief om Ascher te vermoorden? Schimanski en Thanner komen erachter dat heel wat mensen een motief hadden. Ascher voorzag veel kalverenfokkers in de omgeving van verboden hormoonpreparaten en daarbij had hij de boeren ernstig uitgebuit. Schimanski en Thanner brengen het ministerie van landbouw op de hoogte van de situatie. Dit leidt er uiteindelijk toe dat de met hormonen geïnjecteerde kalveren worden vernietigd. En dan richt de woede van de dorpsbewoners zich op de beide rechercheurs. Zij hadden zich immers in eerste instantie laten leiden door de herenboer Faber, die zijn kalveren nog wél op tijd had kunnen verkopen. De haatdragende boeren, die al hun bezittingen in rook hebben zien opgaan, belagen het huis waarin ook Thanner en Schimanski zich bevinden."

Vr 16 juni 2017 | 17:10 Country Remedy (Aka Simple Things)

16/06/17 - Comedy, Om zijn positie als hoofd Kindergeneeskunde in een ziekenhuis in Chicago veilig te stellen, gaat een kinderarts in de zomermaanden een kliniek opzetten in een klein dorpje in de bergen van North Carolina. Botsend met de bekrompen manieren van de dorpsbewoners moet hij na het recente verlies van zijn vrouw de draad weer zien op te pakken en aansluiting zoeken met zijn 9 jarige zoon.

Om zijn positie als hoofd Kindergeneeskunde in een ziekenhuis in Chicago veilig te stellen, gaat een kinderarts in de zomermaanden een kliniek opzetten in een klein dorpje in de bergen van North Carolina. Botsend met de bekrompen manieren van de dorpsbewoners moet hij na het recente verlies van zijn vrouw de draad weer zien op te pakken en aansluiting zoeken met zijn 9-jarige zoon.

Zo 11 juni 2017 | 18:30 Country Remedy (Aka Simple Things)

11/06/17 - Comedy, Om zijn positie als hoofd Kindergeneeskunde in een ziekenhuis in Chicago veilig te stellen, gaat een kinderarts in de zomermaanden een kliniek opzetten in een klein dorpje in de bergen van North Carolina. Botsend met de bekrompen manieren van de dorpsbewoners moet hij na het recente verlies van zijn vrouw de draad weer zien op te pakken en aansluiting zoeken met zijn 9 jarige zoon.

Om zijn positie als hoofd Kindergeneeskunde in een ziekenhuis in Chicago veilig te stellen, gaat een kinderarts in de zomermaanden een kliniek opzetten in een klein dorpje in de bergen van North Carolina. Botsend met de bekrompen manieren van de dorpsbewoners moet hij na het recente verlies van zijn vrouw de draad weer zien op te pakken en aansluiting zoeken met zijn 9-jarige zoon.

 Meer