Dood op tv (tv-tips)

Morgen | 00:00 Lewis

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Britse misdaadserie. Magnum opus. Lewis en Hathaway moeten de dood onderzoeken van decaan Phil Beskin. Na een verhitte caféruzie werd die naar een bos gelokt en doodgeslagen met een steen. Wanneer ze een alchemistische afbeelding vinden die opzettelijk werd achtergelaten en die het eerste stadium aanduidt van een proces genaamd 'Magnum Opus', beseft het team dat er nog drie moorden zullen volgen. Intussen probeert Hathaway zijn vaders ziekte te aanvaarden. Hij steekt al zijn energie in het achterhalen van wie zijn vader was, voor de dementie toesloeg.

Morgen | 01:30 EenVandaag: o.a. getrouwde vrouwen mochten vroeger niet werken

Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: Werken na je huwelijk mocht vroeger niet, maar ...

Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: Werken na je huwelijk mocht vroeger niet, maar deze vrouwen deden het toch "Geen sprake van", kreeg Ninon Vis te horen toen ze in de jaren 50 solliciteerde bij de krant. Vrouwen gingen trouwen en kregen kinderen, opleiden was verspilde moeite. Ook onderwijzers Gery Otter werd geacht te stoppen toen ze trouwde. Het liep anders. Sinds de invoering van het kiesrecht voor vrouwen is er veel veranderd. Vooral na de Tweede Wereldoorlog ging het snel. Werden van vrouwen in de jaren 50 en 60 nog verwacht dat ze na hun huwelijk zouden stoppen met werken, in de jaren 70 was dit al compleet anders. Journalist Ninon Vis en onderwijzers Gery Otter maakten de veranderingen zelf mee. Jaar later zorgt doorbraak in zaak-Nicky Verstappen nog steeds voor hoop in andere cold cases Nabestaanden van de ruim 1500 cold cases hebben een jaar na de doorbraak in de zaak Nicky Verstappen hoop dat de zaak van hun dierbare ook wordt opgelost. "Onbewust doet het je toch verlangen dat er ook zo’n dag voor ons gaat komen" Eind augustus 2018 was daar ineens de doorbraak in de twintig jaar oude cold case van Nicky Verstappen. Er is een verdachte in beeld, de dan 55-jarige Jos B. Wicky van der Meijs, van wie de vader in 2002 werd doodgestoken door een onbekende, was 'ontzettend blij' voor de familie Verstappen. "Ik zat gewoon met tranen in mijn ogen. Ik was de hele dag echt van slag van blijdschap", vertelt ze. "Het was een complete ontlading toen ik hoorde dat er een verdachte was".

Je vindt hier de programma's van Dood op tv We hebben de volgende programma's voor Dood Lewis: Misdaadserie, Seizoen 9 Aflevering 2 Britse misdaadserie. Magnum opus. Lewis en Hathaway moeten de dood onderzoeken van. EenVandaag: o.a. getrouwde vrouwen mochten vroeger niet werken: Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: Werken na je huwelijk mocht vroeger niet, maar. Finding Nemo: Animatiefilm, Sinds de dood van zijn echtgenote doet de clownvis Marlin er alles aan om zijn enige zoon Nemo te beschermen tegen de vele gevaren van de zee. De nieuwsgierige Nemo heeft het moeilijk met de overbezorgdheid van zijn vader en gaat uit. Déjà Vu: IMDB * 7.1 - Actiethriller, Déjà Vu is een Amerikaanse sciencefiction thriller uit het jaar 2006 onder regie van Tony Scott. De hoofdrollen worden vertolkt door Denzel Washington, James Caviezel en Val Kilmer. New Orleans wordt opgeschrikt door de. Heaven is for Real: IMDB * 5.8 - Drama, Heaven Is for Real is een Amerikaanse dramafilm uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Randall Wallace. De hoofdrollen worden vertolkt door Greg Kinnear, Kelly Reilly en Connor Corum. Hoofdpersoon is de jongen. CSI: New York: Misdaadserie, Seizoen 6 Aflevering 21 Amerikaanse misdaadserie. Unusual suspects. Het team onderzoekt de moord op Nicky. CSI: New York: Misdaadserie, Seizoen 6 Aflevering 22 Amerikaanse misdaadserie. Point of view. Lindsay en Hawkes onderzoeken de moord. Déjà Vu: IMDB * 7.1 - Deja Vu, Déjà Vu is een Amerikaanse sciencefiction thriller uit het jaar 2006 onder regie van Tony Scott. De hoofdrollen worden vertolkt door Denzel Washington, James Caviezel en Val Kilmer. New Orleans wordt opgeschrikt door de. First Reformed: Thriller, Toller, een voormalig kapelaan uit het leger, heeft veel verdriet na de dood van zijn zoon. Toller ontdekt dat er verdachte zaken spelen in zijn kerk. De kerk blijkt namelijk banden te hebben met onethische bedrijven. Section de Recherches: Misdaadserie, Seizoen 9 Aflevering 5 Franse misdaadserie. Prise au piège. Nadia ziet Sara in de armen van een.

Dood op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 20:57 CSI: New York

Seizoen 6 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Unusual suspects. Het team onderzoekt de moord op Nicky Harris, een tiener die voor de ogen van zijn jongere broer Sam werd doodgeschoten. Het onderzoek wordt alleen maar vreemder wanneer blijkt dat er een horloge met een grote sentimentele waarde werd ontvreemd van de plaats van de misdaad.

Vandaag | 21:50 CSI: New York

Seizoen 6 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Point of view. Lindsay en Hawkes onderzoeken de moord op een man die dood werd teruggevonden in de toiletten van een restaurant. Het bloed op de spiegel leidt het team naar Troy Picozzi, een man die al vaker met het gerecht in aanraking kwam. Deze ontkent echter elke betrokkenheid bij de moord.

Morgen | 00:05 Madam Secretary

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Amerikaanse politieke dramaserie. Tectonic Shift. Nadat een aardbeving de dood veroorzaakte van de president van Venezuela én van zijn opvolgers, probeert Elizabeth een staatsgreep te vermijden van de zoon van de overleden president.

Morgen | 00:50 How To Get Away with Murder

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. It's Trap. Philip loopt nog steeds vrij rond. Annalise probeert de paniek bij haar team tot een minimum te beperken en ze tracht de bedreigingen van Philip telkens voor te blijven. Wes en Laurel proberen de puzzelstukjes bij elkaar te zoeken rond de dood van Wes' moeder, maar een en ander lijkt niet pluis.

Morgen | 07:25 Metterdaad

Aflevering 37 - Magazine rond goede doelen. 'Moslim worden? Ik ga nog liever dood'. 'Metterdaad' helpt mensen in armoede of onrechtvaardige omstandigheden te overleven en hun leven weer op te bouwen.

Morgen | 10:05 Metterdaad

Aflevering 37 - Magazine rond goede doelen. 'Moslim worden? Ik ga nog liever dood'. 'Metterdaad' helpt mensen in armoede of onrechtvaardige omstandigheden te overleven en hun leven weer op te bouwen.

Morgen | 11:40 Married with Children

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. Thinnergy. Peggy vindt het jammer dat Al haar niet langer aantrekkelijk vindt. Op aanraden van Marcy besluit ze voortaan enkel gezonde rauwkost op het menu te zetten. Dat moet ervoor zorgen dat ze allebei enkele kilo's kwijtraken en tegelijk meer energie krijgen. Het strikt vegetarische dieet heeft echter een omgekeerd effect op hun relatie.

Morgen | 12:05 Married with Children

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Amerikaanse komische serie. But I didn't shoot the deputy. Wanneer Al 's nachts gewekt wordt door een vreemd geluid, denkt hij dat een inbreker zijn huis is binnengedrongen. Hij laadt zijn pistool, sluipt naar beneden en schiet per ongeluk de waakhond van zijn buren Steve en Marcy dood.

Morgen | 15:55 Elementary

Seizoen 4 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Ain't Nothing Like the Real Thing. Wanneer Holmes en Watson een dubbele moord onderzoeken, ontdekken ze dat de slachtoffers op het moment van hun dood een moord in scène aan het zetten waren.

Morgen | 19:55 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. The Cold in the Case. Het team onderzoekt de moord op een vrouw die dood is aangetroffen in een moeras. Haar lijk was cryogeen ingevroren voor het werd gedumpt.

Morgen | 20:30 The Fast and the Furious: Tokyo Drift IMDb: 6.0

Morgen - IMDB * 6.0 - Actiefilm, Sean Boswell was altijd al een buitenbeentje. Zijn enige binding met de buitenwereld is illegaal straatracen. Om aan een celstraf te ontkomen moet hij naar zijn vader in Tokio, die daar in het leger zit. En laat ...

Sean Boswell was altijd al een buitenbeentje. Zijn enige binding met de buitenwereld is illegaal straatracen. Om aan een celstraf te ontkomen moet hij naar zijn vader in Tokio, die daar in het leger zit. En laat Japan nu net het land zijn waar het straatracen werd uitgevonden, meer bepaald de drift races, wedstrijden waarbij de bestuurders elkaar proberen te overtreffen in elegant slippen. Bij zijn eerste poging neemt Sean het al op tegen de 'Drift King', een man die banden heeft met de Yakuza, de Japanse maffia. Sean moet zich nu noodgedwongen in de onderwereld van Tokio begeven in een spel op leven en dood. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-fast-and-the-furious-tokyo-drift

Morgen | 20:54 Crime Scene Investigation

Seizoen 11 - Aflevering 18 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Hitting for the Cycle. Het team moet tijdens een shift zowel een moord, een zelfmoord als een dodelijk ongeluk onderzoeken. Er worden weddenschappen afgesloten om te zien of er diezelfde avond ook een slachtoffer zal worden binnengebracht dat een natuurlijke dood stierf.

Morgen | 20:55 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. The Nail In The Coffin. Het team onderzoekt de dood van Stephanie McNamara, de dochter van een rijke familie wier lichaam werd aangetroffen in een park. Het team vermoedt dat zij wel eens het laatste slachtoffer van de Ghost Killer zou kunnen zijn wanneer ze een link vinden met een ander slachtoffer.

Morgen | 21:50 Chicago P.D

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. New Normal. Het team heeft het moeilijk om de dood van Olinksy te verwerken. Ondertussen veroorzaken slechte drugs verschillende dodelijke overdosissen in de stad. Door de schorsing van Voight is Intelligence onderbemand. Antonio neemt de leiding in het onderzoek, maar Ruzec ondermijnt zijn gezag.

Morgen | 21:51 Crime Scene Investigation

Seizoen 11 - Aflevering 19 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Unleashed. Langston en Sara onderzoeken de dood van een vrouw die in een bos werd aangetroffen. Het lijkt erop dat het slachtoffer werd gedood door een poema, maar dan blijkt dat ze al overleden was voordat ze door het dier werd verscheurd. Ondertussen onderzoeken Nick en Robbins de zelfmoord van een zwanger zeventienjarig meisje.

Morgen | 22:53 Crime Scene Investigation

Seizoen 11 - Aflevering 20 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Father of the Bride. Een jonge vrouw wordt dood aangetroffen in een schuur. Haar lichaam bevindt zich in verregaande staat van ontbinding en de dader heeft haar handen en haar hoofd zorgvuldig verwijderd. Niet veel later krijgt Raymond een videoboodschap toegestuurd van Nate Haskell. Die daagt Raymond uit om hem te vinden.

Morgen | 23:15 Extreme dierenliefde

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Reportage. Sommige mensen zijn extreem dol op dieren. Zo besluit Michael in zijn zoektocht naar geluk het zorgeloze leven van een hond te gaan leiden. Erin koopt kevers op internet, zet ze op en kleedt ze aan als bekende acteurs en Jonathan eet al dertig jaar alleen maar doodgereden dieren.

 Meer

Dood op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 17:10 Finding Nemo

Animatiefilm, Sinds de dood van zijn echtgenote doet de clownvis Marlin er alles aan om zijn enige zoon Nemo te beschermen tegen de vele gevaren van de zee. De nieuwsgierige Nemo heeft het moeilijk met de overbezorgdheid van zijn vader en gaat uit ...

Sinds de dood van zijn echtgenote doet de clownvis Marlin er alles aan om zijn enige zoon Nemo te beschermen tegen de vele gevaren van de zee. De nieuwsgierige Nemo heeft het moeilijk met de overbezorgdheid van zijn vader en gaat uit protest in de buurt van een boot zwemmen. Voor hij het goed en wel beseft, wordt hij ontvoerd door een diepzeeduiker en belandt hij in het aquarium van een tandarts.

Vandaag | 20:00 Déjà Vu IMDb: 7.1

IMDB * 7.1 - Actiethriller, Déjà Vu is een Amerikaanse sciencefiction thriller uit het jaar 2006 onder regie van Tony Scott. De hoofdrollen worden vertolkt door Denzel Washington, James Caviezel en Val Kilmer. New Orleans wordt opgeschrikt door de ...

Déjà Vu is een Amerikaanse sciencefiction-thriller uit het jaar 2006 onder regie van Tony Scott. De hoofdrollen worden vertolkt door Denzel Washington, James Caviezel en Val Kilmer. New Orleans wordt opgeschrikt door de terroristische aanslag op een veerboot, waarbij meer dan vijfhonderd burgers om het leven komen. ATF-agent Doug Carlin (Denzel Washington) gaat op onderzoek uit en ontdekt in de rivier het lijk van een mooie jonge vrouw. Deze Claire Kuchever blijkt echter niet een van de vele slachtoffers van de veerboot te zijn geweest, maar wat heeft haar dood met de aanslag te maken gehad? Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/deja-vu-2006

Vandaag | 20:30 Heaven is for Real IMDb: 5.8

IMDB * 5.8 - Drama, Heaven Is for Real is een Amerikaanse dramafilm uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Randall Wallace. De hoofdrollen worden vertolkt door Greg Kinnear, Kelly Reilly en Connor Corum. Hoofdpersoon is de jongen ...

Heaven Is for Real is een Amerikaanse dramafilm uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Randall Wallace. De hoofdrollen worden vertolkt door Greg Kinnear, Kelly Reilly en Connor Corum. Hoofdpersoon is de jongen Colton van vader Todd en moeder Sonja Burpo. Hij beweert dat hij de hemel heeft bezocht na een bijna dood ervaring. Colton vertelt in detail, en met kinderlijke onschuld, over zijn wonderbaarlijke reis. Hij spreekt nuchter over gebeurtenissen die plaatsvonden voor zijn geboorte. Dingen die hij onmogelijk kan weten. Todd en zijn familie proberen vervolgens uit te zoeken wat de betekenis is van deze bijzondere gebeurtenis. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/heaven-is-for-real

Vandaag | 22:00 Déjà Vu IMDb: 7.1

IMDB * 7.1 - Deja Vu, Déjà Vu is een Amerikaanse sciencefiction thriller uit het jaar 2006 onder regie van Tony Scott. De hoofdrollen worden vertolkt door Denzel Washington, James Caviezel en Val Kilmer. New Orleans wordt opgeschrikt door de ...

Déjà Vu is een Amerikaanse sciencefiction-thriller uit het jaar 2006 onder regie van Tony Scott. De hoofdrollen worden vertolkt door Denzel Washington, James Caviezel en Val Kilmer. New Orleans wordt opgeschrikt door de terroristische aanslag op een veerboot, waarbij meer dan vijfhonderd burgers om het leven komen. ATF-agent Doug Carlin (Denzel Washington) gaat op onderzoek uit en ontdekt in de rivier het lijk van een mooie jonge vrouw. Deze Claire Kuchever blijkt echter niet een van de vele slachtoffers van de veerboot te zijn geweest, maar wat heeft haar dood met de aanslag te maken gehad? Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/deja-vu-2006

Vandaag | 22:00 First Reformed

Thriller, Toller, een voormalig kapelaan uit het leger, heeft veel verdriet na de dood van zijn zoon. Toller ontdekt dat er verdachte zaken spelen in zijn kerk. De kerk blijkt namelijk banden te hebben met onethische bedrijven.

Toller, een voormalig kapelaan uit het leger, heeft veel verdriet na de dood van zijn zoon. Toller ontdekt dat er verdachte zaken spelen in zijn kerk. De kerk blijkt namelijk banden te hebben met onethische bedrijven.

Vandaag | 23:00 Section de Recherches

Seizoen 9 - Aflevering 5 - Franse misdaadserie. Prise au piège. Nadia ziet Sara in de armen van een onbekende man. De volgende dag wordt dezelfde man dood aangetroffen, alleen op zijn kamer, met de gsm van Sara bij zijn voeten. Sara is spoorloos.

Vandaag | 23:35 Sunny Day

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Vriendschapsband: In Friendly Falls is een talentenjacht georganiseerd. Sunny en haar vrienden zijn favoriet, maar Lacey wil koste wat kost winnen. Ze besluit het optreden van de meiden en Doodle te saboteren.

Morgen | 00:50 Agatha Raisin

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Als militant wandelaar Jessica Tartinck dood wordt aangetroffen in een veld wordt Agatha Raisin, een slimme ex-pr-agent, gedwongen undercover te gaan om deze gruwelijke misdaad tot de bodem uit te zoeken. 1/8

Morgen | 02:20 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 14 - Doodle Dimension/Move Your Bubble Bass: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Morgen | 03:25 Sunny Day

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Een dag op het strand: Na een drukke dag besluiten de meiden en Doodle om naar het strand te gaan. Daar staat ook een concert gepland van de Surfbroers, maar de jongens zijn nog niet verschenen. Sunny schiet uiteindelijk te hulp om de verdwaalde broers te zoeken.

Morgen | 05:36 Animal Battlegrounds

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Deserts: 'Animal Battlegrounds' laat zien hoe de kenmerken van een bepaald gebied bepalen op welke manier dieren hun strijd op leven en dood uitvechten.

Morgen | 05:36 Animal Battlegrounds

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Deserts: 'Animal Battlegrounds' laat zien hoe de kenmerken van een bepaald gebied bepalen op welke manier dieren hun strijd op leven en dood uitvechten.

Morgen | 06:00 Animal Battlegrounds

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Seas: 'Animal Battlegrounds' laat zien hoe de kenmerken van een bepaald gebied bepalen op welke manier dieren hun strijd op leven en dood uitvechten.

Morgen | 06:00 Animal Battlegrounds

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Seas: 'Animal Battlegrounds' laat zien hoe de kenmerken van een bepaald gebied bepalen op welke manier dieren hun strijd op leven en dood uitvechten.

Morgen | 09:50 Sunny Day

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Koninklijk bezoek: De meiden en Doodle worden uitgenodigd op het paleis van de prinsessen Annabella en Dominica. Tijdens hun bezoek nemen ze deel aan een ceremonie. De ceremonie is voor prins Dudley, een opstandige jongen die van niemand hulp accepteert.

Morgen | 12:00 The Coroner

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Een man dood wordt dood aangetroffen in een vriescel. De relatie tussen Jane en Davey wordt enorm op de proef gesteld als ze ruziën over wie zij daarvoor verantwoordelijk achten. 9/10

Morgen | 12:50 The Coroner

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Een vrouw valt dood neer voorafgaand aan het Latijnse dansfestival in Lighthaven. Terwijl Jane en Davey ruzie maken over wat zij denken dat er is gebeurd, verdwijnt het lichaam uit het mortuarium. 10/10

Morgen | 13:20 The Nun

Morgen - Horrorthriller, Priester Burke wordt naar Rome gestuurd om de mysterieuze dood van een non te onderzoeken.

Priester Burke wordt naar Rome gestuurd om de mysterieuze dood van een non te onderzoeken.

Morgen | 13:50 24 Hours to Live

Morgen - Sf-actiethriller, Huurmoordenaar Travis Conrad wordt via een experiment kortstondig opnieuw tot leven gewekt voor een tijdsspanne van 24 uur. De klok tikt genadeloos voort terwijl Travis moet samenwerken met de superspionne die ...

Huurmoordenaar Travis Conrad wordt via een experiment kortstondig opnieuw tot leven gewekt voor een tijdsspanne van 24 uur. De klok tikt genadeloos voort terwijl Travis moet samenwerken met de superspionne die verantwoordelijk was voor zijn dood.

Morgen | 14:15 Blood Relatives

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Home Wrecker: Myron en zijn jeugdliefde Nancy zijn 27 jaar gelukkig getrouwd als Nancy wordt doodgeschoten. Bevindt de dader zich onder de leden van het perfecte gezinnetje?

Morgen | 14:50 Experimenter IMDb: 6.6

Morgen - IMDB * 6.6 - Biografie, In 1961 voert sociaalpsycholoog Stanley Milgram gedragsexperimenten uit aan de Universiteit van Yale. De experimenten onderzoeken de reacties van doodnormale mensen wanneer ze gevraagd worden schadelijke elektrische ...

In 1961 voert sociaalpsycholoog Stanley Milgram gedragsexperimenten uit aan de Universiteit van Yale. De experimenten onderzoeken de reacties van doodnormale mensen wanneer ze gevraagd worden schadelijke elektrische schokken uit te delen aan vreemden. Ondanks pleidooien van de persoon die ze potentieel dodelijke stroomstoten toedienen gehoorzaamt 65% van de proefpersonen de opgedragen commando's van de laborant in de witte jas.

Morgen | 17:00 CSI: Crime Scene Investigation

'Play Dead.' (s 13/ep 5) Het team onderzoekt een zaak waarbij een politiehond zijn baasje zou hebben doodgebeten. Na enig onderzoek wordt die theorie echter al snel weerlegd. Finlay en Morgan verdiepen zich in een zaak waarbij een bekende echtscheidingsadvocaat is vermoord. Hij had veel vijanden.

Morgen | 17:00 Murder Decoded

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Footsteps In Blood: Een man slaat alarm als hij bloed aantreft in het huis van een vriend. De vriend blijkt te zijn doodgeschoten. Bloedige voetafdrukken en creditcardgegevens leiden naar de dader.

Morgen | 17:30 Modern Family

Seizoen 6 - Aflevering 11 - The Day We Almost Died: De Dunphy's en Manny gaan met de auto ontbijt halen en krijgen een bijnadoodervaring, waardoor ze hun leven met nieuwe ogen bekijken.

Morgen | 17:40 Baywatch

'Shark's Cove.' (s 2/ep 20) Een vriend van Shauni wordt doodverklaard nadat hij is aangevallen door een haai, maar er zijn twijfels of dit wel echt het geval is. Een ongeval verplicht Eddie om contact op te nemen met zijn halfbroer.

Morgen | 18:20 Les Experts : Miami

'Mort à crédit.' (s 6/ep 4) Het team onderzoekt de dood van een jonge vrouw die om het leven kwam door koolmonoxidevergiftiging. De jongen die bij haar was, is nog in leven. Het team vermoedt dat het jonge koppel zelfmoord wilde plegen omdat ze zich diep in de schulden hadden gewerkt.

Morgen | 18:40 CSI: Crime Scene Investigation

'Fallen Angels.' (s 13/ep 7) Op een begraafplaats wordt bij het graf van voormalig CSI-medewerker Warrick Brown het lichaam van dominee Rick Renken gevonden. D.B. en zijn team vermoeden dat Renken vlak voor zijn dood een bezoek heeft gebracht aan Tina Brewster, de weduwe van Warrick. Tijdens een huiszoeking bij Tina vinden ze aanwijzingen naar Tina's drugsverslaafde ex-vriendje Cliff Paul.

Morgen | 19:00 Nightmare Next Door

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Deadly Deception: Danielle Davis wordt dood aangetroffen in haar studentenflat. Ze werd gewurgd met het snoer van haar laptop. De politie weet dat ze de moordenaar snel moeten oppakken.

Morgen | 20:00 Killing Time

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Evil Eye: Rechercheur Jill Isely onderzoekt de moord op dr. Brian Stidham, die dood werd gevonden op een parkeerterrein. Was het een uit de hand gelopen autodiefstal of een geplande moord?

Morgen | 20:30 Experimenter IMDb: 6.6

Morgen - IMDB * 6.6 - Biografie, In 1961 voert sociaalpsycholoog Stanley Milgram gedragsexperimenten uit aan de Universiteit van Yale. De experimenten onderzoeken de reacties van doodnormale mensen wanneer ze gevraagd worden schadelijke elektrische ...

In 1961 voert sociaalpsycholoog Stanley Milgram gedragsexperimenten uit aan de Universiteit van Yale. De experimenten onderzoeken de reacties van doodnormale mensen wanneer ze gevraagd worden schadelijke elektrische schokken uit te delen aan vreemden. Ondanks pleidooien van de persoon die ze potentieel dodelijke stroomstoten toedienen gehoorzaamt 65% van de proefpersonen de opgedragen commando's van de laborant in de witte jas.

Morgen | 21:40 Déjà Vu IMDb: 7.1

Morgen - IMDB * 7.1 - Actiethriller, Déjà Vu is een Amerikaanse sciencefiction thriller uit het jaar 2006 onder regie van Tony Scott. De hoofdrollen worden vertolkt door Denzel Washington, James Caviezel en Val Kilmer. New Orleans wordt ...

Déjà Vu is een Amerikaanse sciencefiction-thriller uit het jaar 2006 onder regie van Tony Scott. De hoofdrollen worden vertolkt door Denzel Washington, James Caviezel en Val Kilmer. New Orleans wordt opgeschrikt door de terroristische aanslag op een veerboot, waarbij meer dan vijfhonderd burgers om het leven komen. ATF-agent Doug Carlin (Denzel Washington) gaat op onderzoek uit en ontdekt in de rivier het lijk van een mooie jonge vrouw. Deze Claire Kuchever blijkt echter niet een van de vele slachtoffers van de veerboot te zijn geweest, maar wat heeft haar dood met de aanslag te maken gehad? Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/deja-vu-2006

Morgen | 22:15 Mrs Wilson

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Na de plotselinge dood van schrijver en ex-SIS-man Alexander Wilson moet zijn vrouw Alison onderzoeken wanneer de mysteries uit het verleden van haar overleden man naar boven komen. 1/3

Morgen | 23:20 Ridiculousness

Seizoen 12 - Aflevering 8 - Ken Block: In een gloednieuwe aflevering van Ridiculousness vergezelt racelegende Ken Block Rob, Steelo en Chanel om te ontsnappen aan de dood in DOODONTLOPERS, rare husky's te ontmoeten in STADSWOLVEN en de toorn van rubber te ervaren in BANDENWRAAK.

 Meer

Dood gemist

Eerder Vandaag | 18:15 EenVandaag: o.a. getrouwde vrouwen mochten vroeger niet werken

Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: Werken na je huwelijk mocht vroeger niet, maar deze ...

Vanavond onder andere in EénVandaag: Werken na je huwelijk mocht vroeger niet, maar deze vrouwen deden het toch "Geen sprake van", kreeg Ninon Vis te horen toen ze in de jaren 50 solliciteerde bij de krant. Vrouwen gingen trouwen en kregen kinderen, opleiden was verspilde moeite. Ook onderwijzers Gery Otter werd geacht te stoppen toen ze trouwde. Het liep anders. Sinds de invoering van het kiesrecht voor vrouwen is er veel veranderd. Vooral na de Tweede Wereldoorlog ging het snel. Werden van vrouwen in de jaren 50 en 60 nog verwacht dat ze na hun huwelijk zouden stoppen met werken, in de jaren 70 was dit al compleet anders. Journalist Ninon Vis en onderwijzers Gery Otter maakten de veranderingen zelf mee. Jaar later zorgt doorbraak in zaak-Nicky Verstappen nog steeds voor hoop in andere cold cases Nabestaanden van de ruim 1500 cold cases hebben een jaar na de doorbraak in de zaak Nicky Verstappen hoop dat de zaak van hun dierbare ook wordt opgelost. "Onbewust doet het je toch verlangen dat er ook zo’n dag voor ons gaat komen" Eind augustus 2018 was daar ineens de doorbraak in de twintig jaar oude cold case van Nicky Verstappen. Er is een verdachte in beeld, de dan 55-jarige Jos B. Wicky van der Meijs, van wie de vader in 2002 werd doodgestoken door een onbekende, was 'ontzettend blij' voor de familie Verstappen. "Ik zat gewoon met tranen in mijn ogen. Ik was de hele dag echt van slag van blijdschap", vertelt ze. "Het was een complete ontlading toen ik hoorde dat er een verdachte was".

Eerder Vandaag | 00:47 Zomer Met Art: o.a. Jeroen van Inkel

Gisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af ...

Herhaling. Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af te sluiten. Dit doet hij niet alleen; niemand minder dan Martijn Koning is deze week zijn zomerdate. Met vanavond: De radio bestaat dit jaar 100 jaar in Nederland. Jeroen van Inkel draait al flink wat jaren mee. Vanavond bespreken we met het radioicoon een aantal legendarische radiospellen. Thijs H. heeft betrokkenheid bekend bij de dood van drie wandelaars. Hij zou in een psychose stemmen hebben gehoord die hem de opdracht hebben gegeven mensen te doden. We bespreken de zaak vanavond met misdaadjournalist Bas Dingemanse. We gebruiken ze steeds vaker!!! Uitroeptekens. Het veelvuldig gebruik van leestekens is ook Wim Daniels niet ontgaan. Het is vandaag 42 jaar geleden dat Elvis Presley overleed. Lammert de Bruin is Elvis-fanaat pur sang en Lee Towers brengt een muzikale ode aan The King.

Eerder Vandaag | 17:50 Midsomer Murders

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Blue Herrings Part 2: Deel 2/2. Barnaby, de neef van Alice, maakt zich zorgen over haar welzijn en besluit de doodsoorzaak verder te onderzoeken. Het duurt niet lang voordat hij leugens en diefstal ontdekt als er meer doden volgen. 4/8

Eerder Vandaag | 17:10 Metterdaad

Aflevering 37 - Magazine rond goede doelen. 'Moslim worden? Ik ga nog liever dood'. 'Metterdaad' helpt mensen in armoede of onrechtvaardige omstandigheden te overleven en hun leven weer op te bouwen.

Eerder Vandaag | 16:55 Midsomer Murders

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Blue Herrings Part 1: Deel 1/2. De directeur van het verpleeghuis waar Alice Bly verblijft, kan Alice er niet van overtuigen dat een inwoner een natuurlijke dood is gestorven, zeker als deze in het bezit was van een waardevol horloge dat nu wordt vermist. 3/8

Eerder Vandaag | 16:10 The Nun

Horrorthriller, Priester Burke wordt naar Rome gestuurd om de mysterieuze dood van een non te onderzoeken.

Priester Burke wordt naar Rome gestuurd om de mysterieuze dood van een non te onderzoeken.

Eerder Vandaag | 15:25 Mes amis, mes amours, mes emmerdes

'Révélations au sommet.' (s 4/ep 6) Olivier liet voor zijn dood een boodschap achter voor zijn vrienden: hij vraagt hen om hun levensstijl te veranderen en vertelt hen iets dat hen allemaal met verstomming slaat.

Eerder Vandaag | 15:15 My 600lb Life

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Angel's Story: Angel is 42 en bevindt zich op het randje van de dood. Ze wil haar leven over een andere boeg gooien en deel uitmaken van de levens van haar partner en zoon. Kan ze nog veranderen?

Eerder Vandaag | 15:15 Ready Player One IMDb: 7.5

IMDB * 7.5 - Sf-avonturenfilm, Ready Player One is een Amerikaanse sciencefictionfilm uit het jaar 2018 onder regie van Steven Spielberg, gebaseerd op het gelijknamig boek van Ernest Cline. Steven Spielberg's Ready Player One vindt plaats in een ...

Ready Player One is een Amerikaanse sciencefictionfilm uit het jaar 2018 onder regie van Steven Spielberg, gebaseerd op het gelijknamig boek van Ernest Cline. Steven Spielberg's Ready Player One vindt plaats in een futuristische en dystopische toekomst waarin een virtueel universum genaamd OASIS dé plek is waar iedereen heen trekt om te ontsnappen aan de keiharde realiteit. Niet alleen dat; de virtuele wereld is waar een groot deel van het geld zit en mensen en bedrijven dus ook een aardig zakcentje kunnen verdienen. Geld is ook een van de redenen dat onze ‘held’, Wade Watts, in de kijker komt. De maker van de OASIS is namelijk dood, en zijn fortuin staat op het spel in een heuse Easter Egg Hunt – wie het eerst drie sleutels verzamelt erft een bizarre hoeveelheid geld en mag zichzelf eigenaar van de OASIS noemen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/ready-player-one

Eerder Vandaag | 15:14 Through the Wormhole with Morgan Freeman

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Can We Live Forever?: Dood en ontbinding lijken de uiteindelijke bestemming van alle levende materie te zijn. Maar als het leven nu eens oneindig was? Wetenschappers gaan op zoek naar onsterfelijkheid.

Eerder Vandaag | 15:10 Blood Relatives

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Family from Hell: Als kankerpatiënt Jack op brute wijze wordt doodgestoken, tast de politie in het duister omtrent de dader. Wie heeft er voordeel bij de moord op de terminaal zieke man?

Eerder Vandaag | 14:15 Blood Relatives

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Paging Doctor Death: Als een alom gerespecteerde arts wordt doodgeslagen, valt de verdenking op iemand binnen het gezin. Wat kunnen zijn kinderen over de moord vertellen?

Eerder Vandaag | 13:35 The Guardian

'Mothers of the Disappeared.' (s 1/ep 18) Na acht jaar is er nog steeds geen spoor van Janine McGregors verdwenen dochter. Ze besluit het meisje dood te laten verklaren om zo toegang te krijgen tot een fonds ter waarde van 95.000 dollar. Niet veel later duikt een vrouw uit Nederland op, die zegt de vermiste dochter van Janine te zijn. Ze beweert te zijn ontvoerd, waarna ze in pedofiele kringen terecht kwam.

Eerder Vandaag | 12:45 NCIS : enquêtes spéciales

'Le meilleur ami de l'homme.' (s 5/ep 13) De eigenaar van een hond wordt dood aangetroffen. Het NCIS-team moet uitzoeken of de hond zijn baasje heeft doodgebeten. Abby volgt haar instinct en is ervan overtuigd dat de hond onschuldig is. Ze vecht dan ook voor het leven van het dier. Intussen ontdekt Gibbs Jenny's geheim.

Eerder Vandaag | 11:40 Instinct

'Live.' (s 1/ep 12) Dylan en Lizzie onderzoeken de moord op een student wiens dood via het internet werd verspreid. Andy en Dylan stemmen toe om voor de 12-jarige Madison, de dochter van een vriend, te zorgen.

Eerder Vandaag | 09:15 Death in Paradise

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Een vrouw wordt dood in haar met rook gevulde slaapkamer gevonden. Wat eerst een tragisch ongeluk lijkt te zijn, verandert in een moordonderzoek. 2/8

Eerder Vandaag | 08:30 Dora

Seizoen 8 - Aflevering 1 - Dora redt Sprookjesland: Dora en Boots moeten hun vrienden in Sprookjesland helpen. De heks heeft het Sprankelmeer in haar macht en daardoor droogt de regenboogplant uit. Als de regenboogplant doodgaat, raakt Sprookjesland zijn magie kwijt.

Eerder Vandaag | 06:00 Animal Battlegrounds

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Deserts: 'Animal Battlegrounds' laat zien hoe de kenmerken van een bepaald gebied bepalen op welke manier dieren hun strijd op leven en dood uitvechten.

Eerder Vandaag | 06:00 Animal Battlegrounds

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Deserts: 'Animal Battlegrounds' laat zien hoe de kenmerken van een bepaald gebied bepalen op welke manier dieren hun strijd op leven en dood uitvechten.

Eerder Vandaag | 05:36 Animal Battlegrounds

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Rivers: 'Animal Battlegrounds' laat zien hoe de kenmerken van een bepaald gebied bepalen op welke manier dieren hun strijd op leven en dood uitvechten.

Eerder Vandaag | 05:36 Animal Battlegrounds

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Rivers: 'Animal Battlegrounds' laat zien hoe de kenmerken van een bepaald gebied bepalen op welke manier dieren hun strijd op leven en dood uitvechten.

Eerder Vandaag | 03:30 Disappeared

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Gone at 17: Als de 17-jarige Kara niet van school thuiskomt, raakt haar familie in paniek. Er wordt voor een misdrijf gevreesd, maar het spoor loopt dood. Totdat er nog een meisje verdwijnt.

Eerder Vandaag | 02:00 Diabolical: Deadly Love

Seizoen 2 - Aflevering 7 - A Life Of Lies: Ex-militair Re'Mano Campbell wordt dood aangetroffen in zijn huis in Prichard in Alabama. Tijdens het moordonderzoek stuiten rechercheurs op een reeks verontrustende leugens.

Eerder Vandaag | 00:15 Candice Renoir

'La plus belle fille ne peut donner que ce qu'elle a.' (s 2/ep 7) Een jonge vrouw wordt dood aangetroffen op het strand . Het onderzoek naar haar doodsoorzaak brengt Candice naar een nabijgelegen camping. Wanneer ze verneemt dat de bewuste camping ook in het vizier wordt gehouden door het BRI, dat op zoek is naar een voortvluchtige overvaller, komt het tot een confrontatie met commandant Canovas.

Gisteren 22:05 Toto le Héros IMDb: 7.6

Gisteren - IMDB * 7.6 - Tragikomedie, Toto le Héros is een Franse, Belgische en Duitse dramafilm uit het jaar 1991. Met Tomas Godet, Jo de Backer en Michel Bouquet in de hoofdrol. Thomas en Alfred zijn ongeveer op dezelfde tijd geboren. Door een ...

Toto le Héros is een Franse, Belgische en Duitse dramafilm uit het jaar 1991. Met Tomas Godet, Jo de Backer en Michel Bouquet in de hoofdrol. Thomas en Alfred zijn ongeveer op dezelfde tijd geboren. Door een grote brand in het kraamcentrum zijn alle baby's door elkaar gehaald. Alfred heeft rijke ouders en Thomas raakt steeds meer ervan overtuigd dat ze vroeger verwisseld zijn. Hij geeft Alfred de schuld aan alles; zijn ongelukkigheid, de dood van zijn zus en zijn onvermogen om een relatie met Evelyn aan te gaan. Tegen het einde van zijn leven formuleert hij een wraakplan tegen Alfred; de man die zijn bestaan en leven gestolen heeft. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/toto-le-heros

Gisteren 22:00 Diabolical: Deadly Love

Seizoen 2 - Aflevering 7 - A Life Of Lies: Ex-militair Re'Mano Campbell wordt dood aangetroffen in zijn huis in Prichard in Alabama. Tijdens het moordonderzoek stuiten rechercheurs op een reeks verontrustende leugens.

Gisteren 21:05 The Death of Stalin

Gisteren - Oorlogsdrama, Nadat Josef Stalin op een ochtend in maart 1953 bewusteloos wordt aangetroffen, reageert de resterende top van de Communistische Partij als verlamd. Niemand durft er een dokter bij te halen, wat ook lastig is, want Stalin ...

Nadat Josef Stalin op een ochtend in maart 1953 bewusteloos wordt aangetroffen, reageert de resterende top van de Communistische Partij als verlamd. Niemand durft er een dokter bij te halen, wat ook lastig is, want Stalin heeft al zijn dokters laten verbannen. Twee dagen later wordt hij dood verklaard. In het machtsvacuüm dat ontstaat, probeert iedereen vooral zijn eigen hachje te redden.

Gisteren 20:55 Ridiculousness

Seizoen 12 - Aflevering 8 - Ken Block: In een gloednieuwe aflevering van Ridiculousness vergezelt racelegende Ken Block Rob, Steelo en Chanel om te ontsnappen aan de dood in DOODONTLOPERS, rare husky's te ontmoeten in STADSWOLVEN en de toorn van rubber te ervaren in BANDENWRAAK.

Gisteren 20:30 Blue Iguana IMDb: 5.4

Gisteren - IMDB * 5.4 - Actiekomedie, Ex gevangenen Eddie en Paul hebben een voorwaardelijke vrijlating en werken in een restaurant in New York. Het zijn de beste maatjes en een team, maar hun leven loopt dood. Dat wil zeggen, totdat de Engelse ...

Ex-gevangenen Eddie en Paul hebben een voorwaardelijke vrijlating en werken in een restaurant in New York. Het zijn de beste maatjes en een team, maar hun leven loopt dood. Dat wil zeggen, totdat de Engelse advocaat Katherine Rookwood het restaurant binnenwandelt met een aanbod dat ze niet kunnen weigeren. Haar plan brengt hen naar Londen. Hetgeen ze zoeken is een prachtig juweel genaamd de Blue Iguana. Tot dat moment hebben de capriolen van Eddie en Paul nooit ernstige gevolgen gehad maar deze keer staat er een psychotische misdaadbaas in hun weg.

Gisteren 19:40 Elementary

'The Hound of the Cancer Cells.' (s 2/ep 18) Holmes en Watson onderzoeken de moord op een beroemde uitvinder. Ze proberen erachter te komen of zijn dood in verband kan worden gebracht met zijn laatste uitvinding.

Gisteren 19:30 The A-Team

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Amerikaanse actieserie. Trial by Fire. Het A-Team wordt aangeklaagd voor de dood van kolonel Samuel Morrison en het beroven van de Nationale Bank van Hanoi. Vreemd genoeg denkt men dat Murdock geen deel uitmaakt van het A-Team.

Gisteren 19:25 The Nun

Gisteren - Horrorthriller, Priester Burke wordt naar Rome gestuurd om de mysterieuze dood van een non te onderzoeken.

Priester Burke wordt naar Rome gestuurd om de mysterieuze dood van een non te onderzoeken.

Gisteren 18:50 Death in Paradise

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Een vrouw wordt dood in haar met rook gevulde slaapkamer gevonden. Wat eerst een tragisch ongeluk lijkt te zijn, verandert in een moordonderzoek. 2/8

Gisteren 18:40 Heaven is for Real IMDb: 5.8

Gisteren - IMDB * 5.8 - Drama, Heaven Is for Real is een Amerikaanse dramafilm uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Randall Wallace. De hoofdrollen worden vertolkt door Greg Kinnear, Kelly Reilly en Connor Corum. Hoofdpersoon is de ...

Heaven Is for Real is een Amerikaanse dramafilm uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Randall Wallace. De hoofdrollen worden vertolkt door Greg Kinnear, Kelly Reilly en Connor Corum. Hoofdpersoon is de jongen Colton van vader Todd en moeder Sonja Burpo. Hij beweert dat hij de hemel heeft bezocht na een bijna dood ervaring. Colton vertelt in detail, en met kinderlijke onschuld, over zijn wonderbaarlijke reis. Hij spreekt nuchter over gebeurtenissen die plaatsvonden voor zijn geboorte. Dingen die hij onmogelijk kan weten. Todd en zijn familie proberen vervolgens uit te zoeken wat de betekenis is van deze bijzondere gebeurtenis. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/heaven-is-for-real

Gisteren 18:30 The A-Team

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Amerikaanse actieserie. Dishpan Man. Het A-Team wordt gechanteerd door de gepensioneerde generaal Stockwell. Hij ontvoert Hannibal en dreigt hem aan te klagen als het A-Team er niet voor zorgt dat de ontvoerde mensen in een Spaans vliegtuig vrij komen. Josh Curtis en kolonel Morrison helpen hem, maar een van hen verraadt Stockwell.

Gisteren 18:00 Disappeared

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Gone at 17: Als de 17-jarige Kara niet van school thuiskomt, raakt haar familie in paniek. Er wordt voor een misdrijf gevreesd, maar het spoor loopt dood. Totdat er nog een meisje verdwijnt.

Gisteren 17:10 Witse

Seizoen 6 - Aflevering 7 - Politieserie. Prooi. Een bankbediende wordt dood aangetroffen in de kluis. Er is ook geld verdwenen. Nog voor Witse zijn onderzoek kan starten, komt er een melding van een tweede overval, deze keer op een gokkantoor. Vreemd genoeg heeft de dader zichzelf laten filmen, zodat zijn identiteit makkelijk achterhaald kan worden. Speelt Simon De Wachter een roekeloos kat-en-muisspel? Witse gaat op onderzoek uit en ontdekt al snel dat de overvallen slechts het topje van de ijsberg zijn.

Gisteren 14:15 Nightmare Next Door

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Deadly Deception: Danielle Davis wordt dood aangetroffen in haar studentenflat. Ze werd gewurgd met het snoer van haar laptop. De politie weet dat ze de moordenaar snel moeten oppakken.

Gisteren 14:05 Castle

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Last Call. Een café-eigenaar wordt dood aangetroffen in de East River. Castle en Beckett onderzoeken de zaak en leggen een geheim bloot dat al sinds de drooglegging verborgen was gebleven.

Gisteren 13:50 World's Deadliest

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Rivers of Death: Rivieren brengen water; het element dat essentieel is voor al het leven op aarde. Maar waar rivieren stromen, brengen ze ook de dood mee.

Gisteren 12:40 Last Man Standing

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Circle Of Life: Mike heeft een eend geschoten en neemt hem mee naar huis om op te eten. Kristin vindt het vreselijk dat Boyd aan het geweld van de dood wordt blootgesteld. Boyd wil geen vlees meer eten en Mike legt hem de kringloop van het leven uit.

Gisteren 11:20 South Park

Seizoen 16 - Aflevering 1 - Reverse Cowgirl: Clyde vergeet de wc-bril naar beneden te doen, wat leidt tot de dood van zijn moeder! De overheid besluit regels op te stellen voor toiletgebruik. Dan komt Cartman in actie en haalt Stan Clyde over om de overleden uitvinder van de wc aan te klagen.

Gisteren 10:50 NCIS

'Tell-All.' (s 8/ep 19) Het NCIS-team onderzoekt de dood van een marinier en een FBI-agent. Ze ontdekken al snel dat de twee meewerkten aan een boek waarin de geheimen uit enkele militaire operaties worden blootgelegd. Het team gaat op zoek naar de schrijver van het boek.

Gisteren 10:10 NCIS

'Out of the Frying Pan....' (s 8/ep 18) Vance wil dat het team de dood van kolonel Parks onderzoekt. De man werd enkele weken geleden vermoord aangetroffen. Gibbs ondervraagt Nick, de zoon van het slachtoffer, en vermoedt dat de jongen een drugsverslaving heeft. Nick gaat al snel door de knieën en bekent dat hij zijn vader heeft vermoord. Gibbs gelooft echter niet dat hij de dader is.

Gisteren 06:45 Midsomer Murders

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Written in Blood Part 2: Deel 2. Barnaby's e Troy's onderzoek naar de dood wordt gecompliceerd als Jennings verdwijnt en later ook dood wordt teruggevonden. 4/10

Gisteren 06:00 Midsomer Murders

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Written in Blood Part 1: Deel 1. Na zich te hebben uitgesproken tegen de keuze van Max Jennings, groepssecretaris Gerald Hadleigh dood aangetroffen. Hij is op gewelddadige wijze vermoord en naakt. 3/10

Gisteren 06:00 Animal Battlegrounds

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Rivers: 'Animal Battlegrounds' laat zien hoe de kenmerken van een bepaald gebied bepalen op welke manier dieren hun strijd op leven en dood uitvechten.

Gisteren 06:00 Animal Battlegrounds

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Rivers: 'Animal Battlegrounds' laat zien hoe de kenmerken van een bepaald gebied bepalen op welke manier dieren hun strijd op leven en dood uitvechten.

Gisteren 01:15 Disobedience IMDb: 6.6

Eergisteren - IMDB * 6.6 - Drama, 'Disobedience' volgt een jonge vrouw die naar haar orthodox joodse familie terugkeert, als ze erachter komt dat haar vervreemde vader is overleden. Ze veroorzaakt vervolgens flink wat onrust in de stille gemeenschap ...

'Disobedience' volgt een jonge vrouw die naar haar orthodox-joodse familie terugkeert, als ze erachter komt dat haar vervreemde vader is overleden. Ze veroorzaakt vervolgens flink wat onrust in de stille gemeenschap wanneer ze een relatie opbouwt met een oude vriendin. Een vrouw die getrouwd is met haar neef. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/disobedience

Gisteren 00:30 Toon Marty

Seizoen 1 - Aflevering 11 - 15 Minuten om de wereld te redden: Marty komt erachter dat alles zich in Toonstad na zonsopgang vanzelf herstelt. Hij gaat zich met Burnie en Holly totaal te buiten en veroorzaakt zelfs de dood van Jack, en dan blijkt Toonstad zich die dag niet vanzelf te herstellen..

Gisteren 00:10 The Nun

Eergisteren - Horrorthriller, Priester Burke wordt naar Rome gestuurd om de mysterieuze dood van een non te onderzoeken.

Priester Burke wordt naar Rome gestuurd om de mysterieuze dood van een non te onderzoeken.

Gisteren 00:05 Major Crimes

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Amerikaanse politieserie. N.s.f.w.. De dood van een undercoveragent leidt naar een onderzoek naar drugsoverdosissen waarbij een pornowebsite betrokken zou zijn die specialiseert in 18-jarige meisjes. Ondertussen ontdekt Rusty dat zijn biologische moeder zwanger is.

Eergisteren 22:45 The Medicis

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Brits-Frans-Italiaanse historische dramaserie. The Dome and the Domicile. De oorlog woedt hevig in Firenze. Piero, Cosimo's enige zoon, wil meevechten, maar zijn vrouw Lucrezia tracht hem daarvan te weerhouden. Marco Bello voert nog steeds het onderzoek naar de dood van patriarch Giovanni, maar het spoor loopt dood wanneer een apotheker dood wordt aangetroffen. Lorenzo, de broer van Cosimo, vraagt de paus om hulp in het vredesproces. Cosimo huurt de kunstenaar Brunelleschi in om een koepel te ontwerpen voor de kathedraal Santa Maria del Fiore, maar dan komt Firenze in de greep van de pest terecht.

Eergisteren 22:30 Sherlock

'Le cercueil vide.' (s 3/ep 1) Twee jaar na het ongeval aan de Reichenbach Falls wordt Londen bedreigd door een terroristische aanval. Sherlock Holmes duikt op uit de dood.

Eergisteren 22:30 Ridiculousness

Seizoen 12 - Aflevering 8 - Ken Block: In een gloednieuwe aflevering van Ridiculousness vergezelt racelegende Ken Block Rob, Steelo en Chanel om te ontsnappen aan de dood in DOODONTLOPERS, rare husky's te ontmoeten in STADSWOLVEN en de toorn van rubber te ervaren in BANDENWRAAK.

Eergisteren 22:20 Nell

Eergisteren - Drama, Huisarts Jerome Lovell wordt samen met de sheriff naar de bossen van Robinsville gestuurd, waar hij de dood van Violet Kelty officieel moet vaststellen. Zij leefde als een echte kluizenaar in een hutje, zonder stromend water, ...

Huisarts Jerome Lovell wordt samen met de sheriff naar de bossen van Robinsville gestuurd, waar hij de dood van Violet Kelty officieel moet vaststellen. Zij leefde als een echte kluizenaar in een hutje, zonder stromend water, elektriciteit en verwarming. In het hutje vindt de arts het wereldvreemde meisje Nell. Zij leeft al haar hele leven in afzondering en is bijgevolg ontzettend angstig.

Eergisteren 22:00 The Hangover Part III IMDb: 5.8

Eergisteren - IMDB * 5.8 - The Hangover Part III is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2013. Deze film is geregisseerd door Todd Phillips. Met in de hoofdrol Bradley Cooper, Ken Jeong en Zach Galifianakis. Om Alan na de dood van zijn vader op te ...

The Hangover Part III is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2013. Deze film is geregisseerd door Todd Phillips. Met in de hoofdrol Bradley Cooper, Ken Jeong en Zach Galifianakis. Om Alan na de dood van zijn vader op te beuren, nemen Phil, Stu en Doug hem op sleeptouw. De vier vrienden worden echter van de weg gedrukt door een woedende gangster, die de 'Wolf Pack' als lokaas wil inzetten. Terwijl Doug gegijzeld wordt gehouden, moeten Phil, Stu en Alan namelijk op zoek gaan naar de veroorzaker van alle ellende: Mr. Chow, die miljoenen dollars heeft gestolen. Tijdens hun nieuwe avontuur komt het drietal weer terecht in het vertrouwde Las Vegas, waar ze een aantal oude bekenden tegen het lijf lopen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-hangover-part-iii

Eergisteren 20:55 Midsomer Murders

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Written in Blood Part 2: Deel 2. Barnaby's e Troy's onderzoek naar de dood wordt gecompliceerd als Jennings verdwijnt en later ook dood wordt teruggevonden. 4/10

Eergisteren 20:50 Rosewood

'Oeil pour oeil.' (s 2/ep 2) Wanneer Rosewood en Villa ontdekken dat een slachtoffer al drie jaar geleden dood werd verklaard, komen ze achter zijn ware identiteit.

Eergisteren 20:20 Crimes et Indices

'Guets apens mortel pour l'architecte / Seul l'ADN parlera.' 1) 19 maart 1998, Akira Ojima, een Japanse architect van 57 wordt dood teruggevonden in een diepvriezer in Nanterre. 2) 13 okotber 1996. Een wielertoerist vindt in het bos van Compiègne een levenloos lichaam en verwittigt onmiddellijk de hulpdiensten.

Eergisteren 20:00 Killing Time

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Evil Eye: Rechercheur Jill Isely onderzoekt de moord op dr. Brian Stidham, die dood werd gevonden op een parkeerterrein. Was het een uit de hand gelopen autodiefstal of een geplande moord?

Eergisteren 19:55 Midsomer Murders

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Written in Blood Part 1: Deel 1. Na zich te hebben uitgesproken tegen de keuze van Max Jennings, groepssecretaris Gerald Hadleigh dood aangetroffen. Hij is op gewelddadige wijze vermoord en naakt. 3/10

Eergisteren 19:25 The A-Team

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Amerikaanse actieserie. Dishpan Man. Het A-Team wordt gechanteerd door de gepensioneerde generaal Stockwell. Hij ontvoert Hannibal en dreigt hem aan te klagen als het A-Team er niet voor zorgt dat de ontvoerde mensen in een Spaans vliegtuig vrij komen. Josh Curtis en kolonel Morrison helpen hem, maar een van hen verraadt Stockwell.

Eergisteren 18:00 Last Man Standing

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Circle Of Life: Mike heeft een eend geschoten en neemt hem mee naar huis om op te eten. Kristin vindt het vreselijk dat Boyd aan het geweld van de dood wordt blootgesteld. Boyd wil geen vlees meer eten en Mike legt hem de kringloop van het leven uit.

Eergisteren 16:50 Bones

'The Man in The Mansion.' (s 2/ep 14) Booth en Brennan onderzoeken de dood van Terence Bancroft, een van de belangrijkste geldschieters van het Jeffersoninstituut. Alles wijst erop dat hij verwikkeld was in cocaïnetrafiek. Als Hodgins de identiteit van het slachtoffer verneemt, verstoort hij het onderzoek door bewijsstukken te laten verdwijnen om zijn banden met de Bancroft-familie en de zaak te verbergen.

Eergisteren 16:45 South Park

Seizoen 16 - Aflevering 1 - Reverse Cowgirl: Clyde vergeet de wc-bril naar beneden te doen, wat leidt tot de dood van zijn moeder! De overheid besluit regels op te stellen voor toiletgebruik. Dan komt Cartman in actie en haalt Stan Clyde over om de overleden uitvinder van de wc aan te klagen.

Eergisteren 15:55 Steel Country

Eergisteren - Mysterieuze thriller, Wanneer een jongetje dood wordt aangetroffen in een slaperig stadje in Pennsylvania, start de lokale vrachtwagenchauffeur Donald een onderzoek. Hij moet en zal bewijzen dat de jongen is vermoord.

Wanneer een jongetje dood wordt aangetroffen in een slaperig stadje in Pennsylvania, start de lokale vrachtwagenchauffeur Donald een onderzoek. Hij moet en zal bewijzen dat de jongen is vermoord.

Eergisteren 15:25 McLeod's Daughters

'The Legend of Harry Ryan.' (s 6/ep 14) Alex worstelt met de dood van zijn vader. Plots spreekt iedereen over Harry alsof hij een heilige was en dat irriteert hem. Wanneer hij de juiste woorden niet kan vinden voor zijn toespraak op de begrafenis, besluit hij in Harry's persoonlijke spullen te rommelen. Hij vindt er een medaille van een bokswedstrijd op naam van Karl Weatherdon.

Eergisteren 07:20 Midsomer Murders

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Deel 2. Als ook de postmortemkeuring uitwijst dat Emily's dood geen ongeluk was, komt uit het onderzoek een web van seks, chantage en leugens naar voren. 2/10

Eergisteren 06:30 Midsomer Murders

Seizoen 1 - Aflevering 1 - The Killings at Badger's Drift Part 1: Deel 1. Barnaby en Troy een onderzoek in naar de plotselinge dood van Emily Simpson, wier buurman volgens zeggen was vermoord en die volgens zeggen geschokt was teruggekomen van een wandeling door iets wat ze had gezien. 1/10

 Meer