Je vindt hier de programma's van Dokter op tv We hebben de volgende programma's voor Dokter Secrets of The Zoo: Natuur, Seizoen 1 Aflevering 1 van 6 Run Cheetah Run De dokters in de dierentuin redden 16 ara's uit een benaderde. De avonturen van Kid Danger: Animatie, Seizoen 1 Aflevering 1 Popcornmonster / Droneduel In hun zoektocht naar twee identieke stukjes popcorn. Dokters van morgen: Informatief, Seizoen 04 Aflevering 9 van 10 Placebo AVROTROS Er is in de medische wereld steeds meer aandacht voor de. Hours: Misdaad, Film, New Orleans, 29 augustus 2005. Orkaan Katrina zwelt aan en de dijken breken. Zo ook de vliezen van de echtgenote van Nolan. In het ziekenhuis volgt een moeilijke bevalling. Zijn vrouw overleeft het niet en hun pasgeboren dochter moet. De Pinguïns van Madagascar: Jeugd, Seizoen 3 Aflevering 14 De Pinguïn Die Van Me Hield Als Doris de Dolfijn langskomt met Parker en Kowalski om. De avonturen van Kid Danger: Animatie, Seizoen 1 Aflevering 1 Popcornmonster / Droneduel In hun zoektocht naar twee identieke stukjes popcorn. Experimenter: Film, Dokter Stanley Milgram bedenkt op de universiteit van Yale een controversieel psychologisch experiment: proefpersonen geloven dat ze elektrische schokken toedienen aan iemand in een andere kamer. Hiermee test hij gehoorzaamheid, geweten en. Zapp Your Planet: Flower Power: Jeugd, Seizoen 2020 Aflevering 2 van 10 EO Twee zappers maken, op verzoek van een kind, een BIJ tuintje voor iemand die. Doctor Finlay: Serie, Seizoen 2, Aflevering 4 Burning Bridges. In dit tweede seizoen probeert Doctor Finlay zijn praktijk weer zo goed. Helden Van Hier: In De Lucht: Amusement, Seizoen 2 Aflevering 2 De helikopter vliegt uit voor een 20 jarig meisje dat het bewustzijn is verloren in.

Dokter op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 11:20 Dokters van morgen

Seizoen 04 - Aflevering 9 van 10 - Placebo - AVROTROS Er is in de medische wereld steeds meer aandacht voor de invloed van de geest op ons lichaam. Deze is lange tijd onderschat; de macht van het brein op het lichaam is vele malen groter dan aanvankelijk werd gedacht. Dokters van Morgen laat een behandeling met virtual reality zien, die gebruikt wordt voor mensen die een ledemaat missen en veel last hebben van fantoompijnen. Het programma reist af naar Duitsland waar nierpatiënten na een niertransplantatie een nep-drankje kregen tegen toekomstige afstotingsverschijnselen. Ook bezoekt Dokters van Morgen een Tilburgs ziekenhuis, waar in het kader van wetenschappelijk onderzoek zelfs nep-operaties hebben plaatsgevonden.

Vandaag | 18:00 Zapp Your Planet: Flower Power

Seizoen 2020 - Aflevering 2 van 10 - EO Twee zappers maken, op verzoek van een kind, een BIJ-tuintje voor iemand die dit verdiend heeft: een opa, een oma, de juf, de sportleraar, de kapper, de dokter. Van bloemen worden mensen en bijen blij en zo fleuren we de boel lekker op.

Vandaag | 21:26 Helden Van Hier: In De Lucht

Seizoen 2 - Aflevering 2 De helikopter vliegt uit voor een 20-jarig meisje dat het bewustzijn is verloren in bad. De jonge vrouw wordt naar het ziekenhuis gevlogen. De dokter is erg bezorgd om haar toestand. De helikopter vliegt ook uit voor een auto met twee inzittenden die van de weg is geraakt. De auto is vijf meter naar beneden gevallen en ondersteboven in een gracht terechtgekomen. Op een skatepark heeft een meisje na een harde val haar heup gebroken.

Morgen | 18:50 Zapp Your Planet: Flower Power

Seizoen 2020 - Aflevering 2 van 10 - EO Twee zappers maken, op verzoek van een kind, een BIJ-tuintje voor iemand die dit verdiend heeft: een opa, een oma, de juf, de sportleraar, de kapper, de dokter. Van bloemen worden mensen en bijen blij en zo fleuren we de boel lekker op.

Overmorgen | 12:00 Zeg 'ns AAA

Seizoen 3 - Aflevering 4 van 8 - De Klacht - BNNVARA Van 1981 tot 13 februari 1993 volgen vijf tot zes miljoen mensen wekelijks de gebeurtenissen in de huisartsenpraktijk van dokter Lydie van der Ploeg. Publiekslieveling is huishoudster Mien Dobbelsteen, die zich overal mee bemoeit in haar Amsterdams accent. Vaste uitspraken uit de serie zoals 'Met de assistente van dokter Van de Ploeg' bij het opnemen van de telefoon, en 'Het is kwart over acht...geweest!' als het ontbijt klaar is, worden legendarisch.

Overmorgen | 14:35 Heuvelland Ziekenhuis

Seizoen 2 - Aflevering 4 van 13 - Testing time - VPRO Engelse kleianimatieserie waarin het ziekenhuis centraal staat. Dokter Max, Zuster Kitty, Dokter Ad, Chirurg Sally en de ziekenautobestuurders maken elke dag weer ontroerende en spannende dingen mee in het Heuvelland Ziekenhuis.

Di 9 juni 2020 | 14:30 Heuvelland Ziekenhuis

Seizoen 2 - Aflevering 5 van 13 - Earache at Hilltop - VPRO Engelse kleianimatieserie waarin het ziekenhuis centraal staat. Dokter Max, Zuster Kitty, Dokter Ad, Chirurg Sally en de ziekenautobestuurders maken elke dag weer ontroerende en spannende dingen mee in het Heuvelland Ziekenhuis.

Wo 10 juni 2020 | 15:25 Zapp Your Planet: Flower Power

Seizoen 2020 - Aflevering 2 van 10 - EO Twee zappers maken, op verzoek van een kind, een BIJ-tuintje voor iemand die dit verdiend heeft: een opa, een oma, de juf, de sportleraar, de kapper, de dokter. Van bloemen worden mensen en bijen blij en zo fleuren we de boel lekker op.

Do 11 juni 2020 | 00:25 House

Baggage House heeft een sessie bij zijn psychiater, dokter Nolan. Hij praat met hem over een recente zaak: een vrouw kwam het ziekenhuis binnenlopen met een onbekende ziekte en kon zich niet herinneren wie ze was. Ondertussen is Sam bij Wilson ingetrokken en moet House terug naar zijn oude appartement.

Dokter op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 08:39 Secrets of The Zoo

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 6 - Run Cheetah Run De dokters in de dierentuin redden 16 ara's uit een benaderde situatie in Alabama, en nemen jachtluipaard Emmet mee voor een schouderoperatie.

Vandaag | 08:53 De avonturen van Kid Danger

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Popcornmonster / Droneduel In hun zoektocht naar twee identieke stukjes popcorn creëren Henry en Ray per ongeluk een popcornmonster. // Om dokter Minyak eindelijk te kunnen verslaan in de jaarlijkse dronerace wordt Henry gekrompen om een vliegtuigje te besturen.

Vandaag | 12:50 Hours

Misdaad, Film, New Orleans, 29 augustus 2005. Orkaan Katrina zwelt aan en de dijken breken. Zo ook de vliezen van de echtgenote van Nolan. In het ziekenhuis volgt een moeilijke bevalling. Zijn vrouw overleeft het niet en hun pasgeboren dochter moet ...

New Orleans, 29 augustus 2005. Orkaan Katrina zwelt aan en de dijken breken. Zo ook de vliezen van de echtgenote van Nolan. In het ziekenhuis volgt een moeilijke bevalling. Zijn vrouw overleeft het niet en hun pasgeboren dochter moet de couveuse in. De dokter benadrukt dat ze daar zeker 48 uur in moet blijven wil ze een kans maken. En dan slaat het noodlot toe. De stad komt onder water te staan en het ziekenhuis wordt geëvacueerd. Alleen kan de couveuse niet worden verplaatst, en dus blijft Nolan als enige achter. Een lange en moeizame strijd volgt, tegen het water en vóór het leven van zijn baby.

Vandaag | 15:01 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 3 - Aflevering 14 - De Pinguïn Die Van Me Hield Als Doris de Dolfijn langskomt met Parker en Kowalski om een gunst vraagt, schiet hij haar meteen te hulp om haar broer Francis te bevrijden. Alleen blijkt Francis dokter Blaasgat te zijn, die zijn geheugen kwijt is.

Vandaag | 15:23 De avonturen van Kid Danger

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Popcornmonster / Droneduel In hun zoektocht naar twee identieke stukjes popcorn creëren Henry en Ray per ongeluk een popcornmonster. // Om dokter Minyak eindelijk te kunnen verslaan in de jaarlijkse dronerace wordt Henry gekrompen om een vliegtuigje te besturen.

Vandaag | 17:30 Experimenter

Film, Dokter Stanley Milgram bedenkt op de universiteit van Yale een controversieel psychologisch experiment: proefpersonen geloven dat ze elektrische schokken toedienen aan iemand in een andere kamer. Hiermee test hij gehoorzaamheid, geweten en ...

- Dokter Stanley Milgram bedenkt op de universiteit van Yale een controversieel psychologisch experiment: proefpersonen geloven dat ze elektrische schokken toedienen aan iemand in een andere kamer. Hiermee test hij gehoorzaamheid, geweten en vrije wil. Het resultaat van de experimenten is schokkend: 65 procent van de proefpersonen dient hun ondervraagde een dodelijke dosis toe, omdat een gezagsdrager in een witte jas hen daar beleefd om vraagt. Maar Milgrams onderzoek keert zich tegen hem en in de media wordt hij afgeschilderd als een manipulatief monster.

Vandaag | 20:00 Doctor Finlay

Seizoen 2, Aflevering 4 - Burning Bridges. In dit tweede seizoen probeert Doctor Finlay zijn praktijk weer zo goed mogelijk op te bouwen. De Tweede Wereldoorlog is definitief voorbij, maar de gevolgen zullen zich ook op het Schotse platteland nog lang laten voelen. Honger wordt een steeds groter gevaar. En ook in het privéleven van de dokter zijn de problemen nog niet uit de lucht.

Morgen | 06:30 Street Fighter

Morgen - Film, Dictator Bison houdt medewerkers van de geallieerde naties gevangen, en het is aan kolonel William Guile (Jean Claude van Damme) om zijn manschappen aan te voeren in de strijd tegen de dictator. Chun Li, Balrog en Honda zijn leden van ...

Dictator Bison houdt medewerkers van de geallieerde naties gevangen, en het is aan kolonel William Guile (Jean-Claude van Damme) om zijn manschappen aan te voeren in de strijd tegen de dictator. Chun-Li, Balrog en Honda zijn leden van een nieuwscrew die uit zijn om wraak tegen Sagat, een partner van Bison. Ryu en Ken raken verzeild tussen beide kampen. Zangief en Dee Jay proberen in goede aarde te vallen bij Bison, die dokter Dhalsim ontvoerd heeft om Blanka, en genetische strijder, te maken

Morgen | 07:51 Bluey

Ziekenhuisje Dokter Bluey wordt erbij gehaald als zuster Bingo een hele merkwaardige röntgenfoto van papa maakt. Het lijkt alsof er een kat in zijn buik zit, dus kan dokter Bluey niet anders dan hem opereren!

Morgen | 13:08 Power Players

Aflevering 107 - Blobbie Niet Bobbie Axel komt erachter dat Masco het pak van Bobbie Blobbie wilde schoonmaken. Maar dan valt het pak in handen van Dokter Nautilus, die het riool ermee wil laten overstromen!

Morgen | 20:15 Inferno IMDb: 6.2

Morgen - IMDB * 6.2 - Misdaad, Film, In Inferno wordt Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, wakker in een Italiaans hospitaal, waar hij aan geheugenverlies blijkt te lijden. Samen met zijn dokter, Sienna Brooks, probeert hij ...

In Inferno wordt Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, wakker in een Italiaans hospitaal, waar hij aan geheugenverlies blijkt te lijden. Samen met zijn dokter, Sienna Brooks, probeert hij zijn geheugen weer terug te halen. Er is wel haast bij aangezien er een psychopaat rondloopt die een wereldwijde plaag wil verspreiden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/inferno

Morgen | 21:35 Komt een man bij de dokter

Grappige sketches

Overmorgen | 00:20 Inferno IMDb: 6.2

Overmorgen - IMDB * 6.2 - Misdaad, Film, In Inferno wordt Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, wakker in een Italiaans hospitaal, waar hij aan geheugenverlies blijkt te lijden. Samen met zijn dokter, Sienna Brooks, probeert hij ...

In Inferno wordt Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, wakker in een Italiaans hospitaal, waar hij aan geheugenverlies blijkt te lijden. Samen met zijn dokter, Sienna Brooks, probeert hij zijn geheugen weer terug te halen. Er is wel haast bij aangezien er een psychopaat rondloopt die een wereldwijde plaag wil verspreiden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/inferno

Overmorgen | 02:47 Kiva Kan het!

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Diagnose Ondeugend Kiva botst tegen Alfie aan en hij bezeerd zijn pootje. Kiva en Paul spelen doktertje om er zo achter te komen of het pootje van Alfie is gebroken.

Overmorgen | 05:05 The Midnight Swim

Overmorgen - Film, Spirit Lake is ongewoon diep. Geen enkele duiker is er ooit in geslaagd om de bodem te bereiken, hoewel velen het hebben geprobeerd. Wanneer dokter Amelia Brooks verdwijnt tijdens een diepwaterduik, reizen haar drie dochters naar ...

Spirit Lake is ongewoon diep. Geen enkele duiker is er ooit in geslaagd om de bodem te bereiken, hoewel velen het hebben geprobeerd. Wanneer dokter Amelia Brooks verdwijnt tijdens een diepwaterduik, reizen haar drie dochters naar huis om haar zaken af te handelen. Ze kunnen hun moeder niet loslaten en worden aangetrokken tot de mysteries van het meer.

Overmorgen | 05:54 Telekids Mini's: Piet Piraat

Dokter Piraat Kinderprogramma. Op zijn schip De Scheve Schuit maakt Piet Piraat samen met zijn bemanning de gekste avonturen mee. Ze speuren de grote wateren af op zoek naar de verborgen schat die Piets opa ooit heeft begraven. Samen met zijn vrienden gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg. Alle hens aan dek dus voor Piet Piraat en zijn gekke bende!

Overmorgen | 09:09 De Speelgoeddokter

De eerste doktersles / Stuffy vindt zijn roeping Het is een drukke dag in het ziekenhuis en Lammie, Stuffy en Bibber gaan leren voor doktersassistent. / Stuffy komt erachter hoe hij Doc het beste kan helpen in het ziekenhuis.

Overmorgen | 09:32 De Speelgoeddokter

Nachtdienst / Check up Bibber Tijdens hun eerste nachtdienst, heeft Lammie de leiding over de kraamafdeling maar krijgt de baby's maar niet in slaap. / Chilly maakt te veel afspraken voor zichzelf!

Overmorgen | 14:10 Wittekerke

Hoewel de ruzie met Jan en Nellie is bijgelegd, zijn voor Sam nog niet alle problemen opgelost. Debbie volgt de raad van Elke op en zorgt ervoor dat ze een doktersbriefje krijgt. Celine doorziet het plannetje van het fotomodel, maar is niet van plan zich te laten chanteren en Debbie te ontslaan. Magda overweegt om een borstreconstructie te laten doen. Luc neemt opnieuw zijn intrek in De Schorre. De commandant heeft een oplossing voor het probleem met Fitti. Goedtvrient krijgt een zwaar conflict met Frank. Er komt eindelijk schot in het onderzoek naar de verkrachter.

Overmorgen | 15:20 Doctor Proctor's Schetenpoeder

Overmorgen - Film, De verstrooide dokter Proktor heeft per ongeluk 's werelds krachtigste schetenpoeder uitgevonden. Het toevallige bezoek van twee kinderen is het begin van een vreemde vriendschap. De nette Lisa met haar vlechtjes en de roodharige ...

De verstrooide dokter Proktor heeft per ongeluk 's werelds krachtigste schetenpoeder uitgevonden. Het toevallige bezoek van twee kinderen is het begin van een vreemde vriendschap. De nette Lisa met haar vlechtjes en de roodharige Bulle gaan helpen om van dokter Proctors schetenpoeder een commercieel succes te maken. De kwade genius meneer Thrane ziet ook wel mogelijkheden met het poeder.

Overmorgen | 17:10 Dokters van morgen

Seizoen 04 - Aflevering 8 van 10 - Bacteriofagen - AVROTROS Bacteriofagen zijn bacterie-etende virussen die ingezet kunnen worden als normale geneesmiddelen niet meer werken. In geval van antibiotica-resistentie kunnen ze bijvoorbeeld uitkomst bieden. In 2018 dook Antoinette Hertsenberg voor het eerst in de wereld van de 'fagen'. Hoe is het nu twee jaar later? Wordt er al wetenschappelijk onderzoek naar gedaan? Kun je in Nederland al behandeld worden met bacteriofagen? Dokters van Morgen geeft de antwoorden.

Overmorgen | 21:55 Helden van Hier: In de Lucht

Seizoen 2 Bij een zwaar verkeersongeval op de E40 in Beernem is een kleine vrachtwagen ingereden op een truck. De autostrade wordt afgesloten, zodat de helikopter veilig kan landen. Een kind is voor de aankomst van de MUG-helikopter al bevrijd en wordt met de MUG-auto naar het ziekenhuis gebracht. De mama zit wel nog gekneld en moet door de brandweer worden bevrijd. Zij wordt naar het ziekenhuis gevlogen, waar ze herenigd wordt met haar dochter. De helikopter vliegt ook uit voor een moeilijke reanimatie. Een oude man is uit een vijver gehaald, is buiten bewustzijn en heeft een lichaamstemperatuur van slechts 30,5 graden. De brandweer is de reanimatie al begonnen als de MUG-hulpverleners aankomen. En ook voor Dimitri wordt de helikopter ingeschakeld. Hij wordt na een werkongeval in spoed overgevlogen naar AZ Sint-Jan in Brugge. Hij heeft meerdere breuken in zijn gezicht en moet ook op meerdere plaatsen gehecht worden. Piloot Danny vliegt op zijn verjaardag uit naar een trailerpark voor een gasontploffing in een caravan. Vanuit de lucht is een grote rookpluim te zien. Het slachtoffer heeft brandwonden opgelopen op verschillende plaatsen van zijn lichaam. Hij wordt naar het brandwondencentrum in Neder-Over-Heembeek gevlogen om snel verzorging te krijgen. Ook op de spoeddienst is het alle hens aan dek. Een man wordt binnengebracht na een ongeval met een kettingzaag. Hij heeft een diepe snee in zijn arm. Een slagader is overgesneden en ook zijn spier is geraakt. Ook kleine Remco heeft verzorging nodig. Hij heeft bij een val een wonde opgelopen aan zijn hoofd. Daarnaast brengt de ambulance een vader met zijn twee kinderen naar de spoeddienst. Door een brand in hun woning hebben ze veel rook ingeademd. De dokters testen hun bloed om te zien of er veel CO in zit. Ten slotte wordt een jongeman zijn vinger terug in de kom getrokken na een skateongeval en krijgt de 100-jarige Adolphe verzorging aan zijn teen.

Overmorgen | 22:45 Vis a vis

Seizoen 1 - Un día de campo Leopoldo en Román worden geschaduwd door El Egipcio. Macarena krijgt van dokter Sandoval te horen dat ze zwanger is. Daarnaast wil de politie dat Macarena de plaats aanduidt waar Yolanda het geld heeft begraven.

Di 9 juni 2020 | 00:42 Regenboog Vlinder Eenhoorn Kitten

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Magnetische Hommel Karaoke Nijlpaard / Tijdloos Felicity en Miguel moeten het Magnetische Hommel Karaoke Nijlpaard ervan zien te overtuigen dat zijn speciale krachten niet nutteloos zijn. // Met de klok van Vadertje Tijd probeert Felicity haar afspraak met dokter Prikmelek te ontlopen.

Di 9 juni 2020 | 01:50 Mary Reilly

09/06 - Film, Mary Reilly is de nieuwsgierige dienstmeid in het huishouden van dokter Jekyll (John Malkovich), een charmante werkgever die echter een groot geheim heeft waar ze maar wat graag achter wil komen. Ze weet zeker dat het geheim te maken ...

Mary Reilly is de nieuwsgierige dienstmeid in het huishouden van dokter Jekyll (John Malkovich), een charmante werkgever die echter een groot geheim heeft waar ze maar wat graag achter wil komen. Ze weet zeker dat het geheim te maken heeft met zijn vreselijke assistent Mr Hyde, maar ze zal tot het diepst van zijn ziel moeten gaan om uit te vinden wat het geheim is.

Di 9 juni 2020 | 05:00 Dora

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Naar de dokter Dora moet naar de dokter voor een controle en Boots gaat met haar mee.

Di 9 juni 2020 | 07:35 Secrets of The Zoo

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 6 - Run Cheetah Run De dokters in de dierentuin redden 16 ara's uit een benaderde situatie in Alabama, en nemen jachtluipaard Emmet mee voor een schouderoperatie.

Di 9 juni 2020 | 09:08 De Speelgoeddokter

Project Kraamkliniek / Stuffy's ziekenwagenritje De kraamafdeling krijg een bezorging binnen: 4 indentieke baby-poppen. / Stuffy is gewond.

Di 9 juni 2020 | 09:32 De Speelgoeddokter

Geboren verpleegster / Redding op de Ranch Er is een nieuwe verpleegster in het ziekenhuis en Nellie voelt zich overbodig. / Rocco van Cowgirl Kaat is in een put gevallen.

Di 9 juni 2020 | 10:20 Muppet Babies

Bunsen weet alles / Dokter Fozzie Bunsen jokt. / Fozzie speelt doktertje.

Di 9 juni 2020 | 14:00 Experimenter

09/06 - Film, Dokter Stanley Milgram bedenkt op de universiteit van Yale een controversieel psychologisch experiment: proefpersonen geloven dat ze elektrische schokken toedienen aan iemand in een andere kamer. Hiermee test hij gehoorzaamheid, ...

- Dokter Stanley Milgram bedenkt op de universiteit van Yale een controversieel psychologisch experiment: proefpersonen geloven dat ze elektrische schokken toedienen aan iemand in een andere kamer. Hiermee test hij gehoorzaamheid, geweten en vrije wil. Het resultaat van de experimenten is schokkend: 65 procent van de proefpersonen dient hun ondervraagde een dodelijke dosis toe, omdat een gezagsdrager in een witte jas hen daar beleefd om vraagt. Maar Milgrams onderzoek keert zich tegen hem en in de media wordt hij afgeschilderd als een manipulatief monster.

Di 9 juni 2020 | 23:10 Yossi

In het prijswinnende YOSSI AND JAGGER vertelde regisseur Eytan Fox over de onstuimige liefde tussen twee jonge Israëlische soldaten: de gesloten Yossi en wilde Lior ‘Jagger.’ De film eindigde met de dood van Jagger in de vuurlinie. In YOSSI wordt de draad tien jaar later opgepakt. Yossi, inmiddels dokter in een ziekenhuis in Tel Aviv, zit nog steeds in de kast en leidt een sober bestaan dat in het teken staat van zijn werk. Zijn wereld komt volledig op zijn kop te staan wanneer hij in zijn spreekkamer de moeder van Jagger aantreft, die nooit heeft geweten van de relatie tussen haar overleden zoon met Yossi. Deze heftige ontmoeting doet Yossi besluiten Tel Aviv onmiddellijk te verlaten. Tijdens een road trip, door de woestijn in het zuiden van Israël, geeft Yossi een groepje soldaten een lift. Wanneer zij in hetzelfde hotel stranden zoekt een van de soldaten, Tom, steeds meer toenadering tot de gesloten Yossi. Vol compassie leert hij Yossi langzaam maar zeker vrede te sluiten met zijn verleden en zich open te stellen voor de wereld.

Wo 10 juni 2020 | 03:40 Yossi

In het prijswinnende YOSSI AND JAGGER vertelde regisseur Eytan Fox over de onstuimige liefde tussen twee jonge Israëlische soldaten: de gesloten Yossi en wilde Lior ‘Jagger.’ De film eindigde met de dood van Jagger in de vuurlinie. In YOSSI wordt de draad tien jaar later opgepakt. Yossi, inmiddels dokter in een ziekenhuis in Tel Aviv, zit nog steeds in de kast en leidt een sober bestaan dat in het teken staat van zijn werk. Zijn wereld komt volledig op zijn kop te staan wanneer hij in zijn spreekkamer de moeder van Jagger aantreft, die nooit heeft geweten van de relatie tussen haar overleden zoon met Yossi. Deze heftige ontmoeting doet Yossi besluiten Tel Aviv onmiddellijk te verlaten. Tijdens een road trip, door de woestijn in het zuiden van Israël, geeft Yossi een groepje soldaten een lift. Wanneer zij in hetzelfde hotel stranden zoekt een van de soldaten, Tom, steeds meer toenadering tot de gesloten Yossi. Vol compassie leert hij Yossi langzaam maar zeker vrede te sluiten met zijn verleden en zich open te stellen voor de wereld.

Wo 10 juni 2020 | 08:45 Ella

Ella heeft het erg naar haar zin in het kapsalon bij Cindy en Anthony. Op hun aandringen besluit ze een bezoekje te brengen aan de jongen van de nachtwinkel. Norbert wordt geselecteerd om deel te nemen aan een internationaal medisch onderzoek bij de NASA. Dokter Wolfs ziet zichzelf al als zijn geschikte opvolger. Clio voelt zich weer in de steek gelaten door haar vader.

Wo 10 juni 2020 | 09:12 De Speelgoeddokter

Lilly gaat in bad / De ongeduldige patiënt Lilly is helemaal vies geworden. Doc en haar knuffels proberen haar in bad te doen, maar ze wil niet. / De Boze Koning moet een nachtje in het ziekenhuis blijven.

Wo 10 juni 2020 | 09:35 De Speelgoeddokter

Het Knuffel Redders Team! Het Knuffelreddingsteam wordt opgericht!

Wo 10 juni 2020 | 09:40 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 36 - Baas Voor Een Dag! / Cricket's Beterschaps-Karretje! De vinder van de gouden ster in een muffin wordt baas van 't café voor een dag. Helaas heeft mevrouw Marmalady een sluw plan. // Iedereen in het stadje wordt verkouden. Daar weet dokter Cricket wel raad mee. Tijd voor soep.

Wo 10 juni 2020 | 17:15 The Road Within IMDb: 7.1

10/06 - IMDB * 7.1 - Comedy, Vincent is een jongeman met het syndroom van Gilles de la Tourette. Na het overlijden van zijn moeder wordt hij geconfronteerd met drastische veranderingen. In de gedragskliniek vindt hij een vriendin in Marie, die aan ...

Vincent is een jongeman met het syndroom van Gilles de la Tourette. Na het overlijden van zijn moeder wordt hij geconfronteerd met drastische veranderingen. In de gedragskliniek vindt hij een vriendin in Marie, die aan anorexia lijdt. Samen besluiten ze de auto van dokter Rose te stelen om de as van Vincents moeder in de oceaan te verstrooien. Wanneer de autistische Alex hen dreigt aan te geven, zijn ze gedwongen hem op sleeptouw te nemen. Al snel worden ze door Vincents vader en dokter Rose achtervolgd terwijl Vincent, Marie en Alex aan een epische roadtrip beginnen die hun leven voor altijd zal veranderen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-road-within

Wo 10 juni 2020 | 20:20 Dierendokters 24/7

Aflevering 7 Na zijn val van de trap is de prognose voor bulldog Walter niet zo goed. Hopelijk kan een rugoperatie hem opnieuw op de been krijgen. Op de afdeling bijzondere dieren worden 3 baardagamen binnengebracht. Ze komen voor een controle, want ze zijn sterk vermagerd. Hengst MNM wordt briesend van de pijn naar de faculteit gebracht. Hij heeft een liesbreuk en moet dringend geopereerd worden.

Wo 10 juni 2020 | 22:56 LoliRock

Heavy Metal Iris besluit een jongen die Zach heet te helpen omdat ze denkt dat hij een goede gitarist zou kunnen zijn, ondanks dat Zach's ouders liever willen dat hij dokter wordt.

Wo 10 juni 2020 | 23:29 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 25 - Geheim Agent Rusty / Rusty Op De Maan Ruby en Rusty raken verwikkeld in een spannend avontuur met Frankie, waarin ze Blaine Staal en Dokter Bronsneus spelen. // Rusty en Ruby gaan naar de maan maar Frankie wil het eerste jongetje op de maan zijn en veroorzaakt daarmee een hoop problemen.

 Meer