Je vindt hier de programma's van Doel op tv We hebben de volgende programma's voor Doel Youth in Oregon: Film, Brian (Billy Crudup) maakt een roadtrip door Amerika met zijn tachtigjarige schoonvader Raymond (Frank Langella). Hun doel is om de staat Oregon te bereiken, waar de verbitterde man op legale wijze euthanasie wil laten plegen. Aan Brian de. Da's Goed Geregeld: Informatief, Seizoen 5 Aflevering 6 Informatief programma waarin het werkgeluk bij middelgrote en grote organisaties in. Unikitty: Animatie, Aflevering 79 van 104 Speciale Bezorging Nadat Bim Bom Unikitty's dagelijkse ochtendlied grof onderbroken. Documentaire: Van Hier Tot Tokio: Sport, In de zomer van 2020 vinden de Olympische Spelen plaats in Tokio. Voor vele sporters is dit het doel waar jaren. How It's Done: Informatief, Aflevering 19 Informatief programma waarin een kijkje wordt genomen in de keuken van midden en. Costa!: Drama, Zwoele nachten en een Pop idool Janet zet zich in voor het goede doel: loten verkopen voor de blindenloterij.. Dance Dance Dance: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 3 van 6 Show 3 In Dance Dance Dance, gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino. Jane the Virgin: Drama, Seizoen 3 Aflevering 13 van 20 Jane Villanueva kreeg van huis uit mee dat vrouwen hun maagdelijkheid moeten. DOC: Vallen en Opstaan: Sport, Seizoen 2017 2018 Aflevering 8 van 43 De FOX Sports DOC Vallen en Opstaan vertelt het verhaal van doelman Ronald. Jane the Virgin: Drama, Seizoen 3 Aflevering 14 van 20 Jane Villanueva kreeg van huis uit mee dat vrouwen hun maagdelijkheid moeten. Telekids Mini's: Wizzy & Woppy: Jeugd, Doelpunt voor Dongo Kinderprogramma over de muizen Wizzy en Woppy. Zij wonen samen in hun kooi in de. Golf: TaylorMade Driving Relief met McIlroy, Johnson en Fowler: Sport, samenvatting De beste golfers van de wereld pakken de draad weer op in een golf wedstrijd voor het goede doel,.

Doel op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 10:46 Da's Goed Geregeld

Seizoen 5 - Aflevering 6 Informatief programma waarin het werkgeluk bij middelgrote en grote organisaties in beeld wordt gebracht. Het doel is om te laten zien hoe het is om te werken bij een dergelijk bedrijf.

Vandaag | 11:30 How It's Done

Aflevering 19 Informatief programma waarin een kijkje wordt genomen in de keuken van midden- en kleinbedrijven. Ondernemers en bedrijfsleiders vertellen openhartig over hoe zij hun producten en diensten realiseren, wat hen drijft en waar hun krachten liggen. Welke stappen nemen bedrijven met het oog op maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid? Lukt het de bedrijven hun doel te bereiken? En zo ja, op welke manier?

Vandaag | 12:55 Dance Dance Dance

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 6 - Show 3 In Dance Dance Dance, gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino Asporaat, trakteren elf BN'ers het publiek op spectaculaire dansmoves. We zien actrice Susan Visser met acteur Thomas Cammaert, Danny de Munk met zijn dochter Bo, zangeres Sharon Doorson met acteur Géza Weisz en zanger Vinchenzo met online content creator Nochtli Peralta Alvarez. Voor het eerst doet er ook een trio mee: Lisa, Shelley en Amy van OG3NE! Er wordt op hoog niveau gedanst, waarbij de populairste videoclips en onvergetelijke filmscenes aan bod komen. Naast de vertrouwde juryleden Timor Steffens en Igone de Jongh, is voormalig danser Jan Kooijman aan het team toegevoegd om de kandidaten te beoordelen. De deelnemers dansen niet alleen voor zichzelf en het publiek, maar ook voor een door henzelf gekozen goed doel.

Vandaag | 15:00 Jane the Virgin

Seizoen 3 - Aflevering 13 van 20 Jane Villanueva kreeg van huis uit mee dat vrouwen hun maagdelijkheid moeten beschermen. Als ze een controleafspraak heeft bij de gynaecoloog, wordt Jane per ongeluk geïnsemineerd met het zaad dat voor iemand anders is bedoeld. Hoe legt ze aan haar familie en verloofde uit dat ze zwanger is? Hoe gaat ze om met de biologische vader en zijn vrouw?

Vandaag | 15:45 Jane the Virgin

Seizoen 3 - Aflevering 14 van 20 Jane Villanueva kreeg van huis uit mee dat vrouwen hun maagdelijkheid moeten beschermen. Als ze een controleafspraak heeft bij de gynaecoloog, wordt Jane per ongeluk geïnsemineerd met het zaad dat voor iemand anders is bedoeld. Hoe legt ze aan haar familie en verloofde uit dat ze zwanger is? Hoe gaat ze om met de biologische vader en zijn vrouw?

Vandaag | 22:10 Temptation Island

Seizoen 5 - Aflevering 16 Realityshow waarin vier stellen de ultieme relatietest aangaan. Op een tropische bestemming in het zonnige Thailand gaan twee Nederlandse en twee Belgische koppels de uitdaging aan. Twee weken lang leven ze gescheiden van hun partner, omringd door acht bloedmooie vrijgezellen die niets te verliezen hebben. De stellen hebben één doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Welke relaties houden stand en welke relaties sneuvelen?

Morgen | 09:27 Telekids Mini's: De Opmerkelijke Meneer King

Meneer Kings theekransje Animatieserie over het goedbedoelende leeuwtje Meneer King. Hij denkt veel na, maar maakt niet altijd de juiste keuze. In het Kaleidoscoopbos beleeft Meneer King avonturen en leert hij iedere dag weer iets nieuws.

Morgen | 10:30 How It's Done

Aflevering 19 Informatief programma waarin een kijkje wordt genomen in de keuken van ondernemers en midden- en kleinbedrijven. Ondernemers en bedrijfsleiders vertellen openhartig over hoe zij hun producten en diensten realiseren, wat hen drijft en waar hun krachten liggen. Welke stappen nemen bedrijven met het oog op maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid? Lukt het de bedrijven hun doel te bereiken? En zo ja, op welke manier?

Morgen | 23:50 Oz the Great and Powerful IMDb: 6.3

Morgen - IMDB * 6.3 - Film, Oz the Great and Powerful is een Amerikaanse fantasy en avonturenfilm uit het jaar 2013. Deze productie is geregisseerd door Sam Raimi ('Spider Man'). De hoofdrollen worden vertolkt door James Franco, Mila Kunis en ...

Oz the Great and Powerful is een Amerikaanse fantasy- en avonturenfilm uit het jaar 2013. Deze productie is geregisseerd door Sam Raimi ('Spider-Man'). De hoofdrollen worden vertolkt door James Franco, Mila Kunis en Michelle Williams. Oscar Diggs, een goochelaar met nogal dubieuze bedoelingen uit het stoffige Kansas, raakt verzeild in de magische en wondere wereld van Oz. Roem en rijkdom staan hem ogenschijnlijk tegemoet, totdat hij drie heksen ontmoet: Theodora, Evanora en Glinda. Zij zijn er niet van overtuigd dat hij de grote tovenaar is waar iedereen op heeft zitten wachten. Oscar komt voor grote uitdagingen te staan en wordt meegesleurd in de problemen van het land en haar bijzonder kleurrijke bewoners. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/oz-the-great-and-powerful

Overmorgen | 00:30 De Nachtzoen

Seizoen 2020 - Aflevering 42 van 90 - Abdelkader Benali - EO Abdelkader Benali had ook na zijn eerste, grote succes een tijd lang geen idee van zijn bedoelde plek op aarde. Dat bracht hem de nodige problemen in de nacht.

Overmorgen | 09:27 Telekids Mini's: De Opmerkelijke Meneer King

Meneer Kings slaapfeestje Animatieserie over het goedbedoelende leeuwtje Meneer King. Hij denkt veel na, maar maakt niet altijd de juiste keuze. In het Kaleidoscoopbos beleeft Meneer King avonturen en leert hij iedere dag weer iets nieuws.

 Meer

Doel op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 08:15 Youth in Oregon

Film, Brian (Billy Crudup) maakt een roadtrip door Amerika met zijn tachtigjarige schoonvader Raymond (Frank Langella). Hun doel is om de staat Oregon te bereiken, waar de verbitterde man op legale wijze euthanasie wil laten plegen. Aan Brian de ...

Brian (Billy Crudup) maakt een roadtrip door Amerika met zijn tachtigjarige schoonvader Raymond (Frank Langella). Hun doel is om de staat Oregon te bereiken, waar de verbitterde man op legale wijze euthanasie wil laten plegen. Aan Brian de taak om Raymond onderweg te helpen om diens liefde voor het leven terug te vinden.

Vandaag | 10:50 Unikitty

Aflevering 79 van 104 - Speciale Bezorging Nadat Bim Bom Unikitty's dagelijkse ochtendlied grof onderbroken heeft, neemt zij boos het advies van haar vrienden aan en schrijft ze haar gevoelens op in een brief met de bedoeling de brief voor zichzelf te houden. Echter, de brief wordt, met verzendkosten en al, toch verstuurd naar Bim Bom! De groep zet een wilde achtervolging in op de postbezorgingsdienst van het Unikoninkrijk, zodat die heftige brief uit handen van Bim Bom blijf en zijn gevoelens niet worden gekwetst. Dan blijkt dat Unikitty's onbeleefde brief eigenlijk vol complimenten staat.

Vandaag | 11:15 Documentaire: Van Hier Tot Tokio

In de zomer van 2020 vinden de Olympische Spelen plaats in Tokio. Voor vele sporters is dit het doel waar jaren naar toe wordt gewerkt. In de documentaire serie "Van Hier Tot Tokio" volgen we sporters en teams: de Nederlandse 3x3 basketballers, wielrenner Mathieu van der Poel en atlete Susan Krumins. We zien hun voorbereidingen, hun twijfels, hun vorderingen en hun dromen. We volgen ze Van Hier Tot Tokio.

Vandaag | 11:42 Costa!

Zwoele nachten en een Pop-idool Janet zet zich in voor het goede doel: loten verkopen voor de blindenloterij. Dat dertig procent van de opbrengst aan haar eigen strijkstok blijft hangen, compenseert het feit dat ze eigenlijk ook blind had moeten zijn om de loten te verkopen.

Vandaag | 15:15 DOC: Vallen en Opstaan

Seizoen 2017-2018 - Aflevering 8 van 43 De FOX Sports DOC Vallen en Opstaan vertelt het verhaal van doelman Ronald Graafland. Een belofte in de jeugd van Feyenoord en voorbestemd voor de Kuip. Tot een hersenkneuzing, opgelopen in een duel met FC Dordrecht, hem terugwierp. Hij kwam terug, werd eerste keeper bij excelsior. En juist toen hij dacht dat zijn carrière voorbij was overleed zijn vader en belde Ajax. De keuze was: werken in de familiesnackbar of naar Amsterdam. Terwijl het verdriet van het verlies van zijn vader nog niet verwerkt was.

Vandaag | 21:30 Beverly Hills Ninja

Comedy, Haru (Chris Farley) een goedbedoelende maar hopeloos onbekwame ninja, raakt tijdens zijn eerste missie betrokken bij een moordmysterie in het chique Beverly Hills.

Haru (Chris Farley) een goedbedoelende maar hopeloos onbekwame ninja, raakt tijdens zijn eerste missie betrokken bij een moordmysterie in het chique Beverly Hills.

Vandaag | 21:56 Dennis De Bengel

Aflevering 77 Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Vandaag | 22:19 Dennis De Bengel

Aflevering 78 Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Vandaag | 22:42 Dennis De Bengel

Aflevering 1 Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Morgen | 00:10 Stella Blómkvist

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 6 - KRO-NCRV Stella Blómkvist is een slimme, eigenwijze advocate. De IJslandse gaat het gevaar niet uit de weg en om haar doel te bereiken deinst ze er niet voor terug om de regels aan haar laars te lappen. Wanneer de assistente van de premier wordt vermoord, werpt Stella zich op als advocaat van Saemi, de hoofdverdachte. In haar zoektocht naar de waarheid komt ze op het spoor van corruptie en verduistering.

Morgen | 05:37 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 431 - Het Geklaag Gumball en Darwin klagen zo veel, dat ze het doel worden van een liefdadigheidsactie. Gumball heeft zo'n slecht humeur, dat Darwin binnen de kortste keren ook loopt te klagen.

Morgen | 08:04 Top Wing

Seizoen 1 - Aflevering 1 - We gaan voor ons brevet Vier vogels, Swift, Brody, Rod en Penny, beginnen op de Top Wing-academie. Hier worden de cadetten opgeleid tot reddingsteam. Na iedere geslaagde les ontvangen ze een vleugel, een badge, met als uiteindelijk doel; het brevet.

Morgen | 08:10 Twenty Twenty-Four

Morgen - Film, De eenzame wetenschapper Roy zit opgesloten in Plethura, een ondergrondse bunker die bedoeld is als bescherming voor een wereldwijde kernramp. Zijn enige gezelschap is de intelligente computerconsole 'Arthur'. Na enkele vreemde en ...

De eenzame wetenschapper Roy zit opgesloten in Plethura, een ondergrondse bunker die bedoeld is als bescherming voor een wereldwijde kernramp. Zijn enige gezelschap is de intelligente computerconsole 'Arthur'. Na enkele vreemde en onverklaarbare gebeurtenissen begint een steeds meer paranoïde Roy de confrontatie aan te gaan met het angstaanjagende vooruitzicht dat hij mogelijk niet alleen in de bunker zal zijn. Roy wordt gedwongen zijn eigen geestelijke gezondheid in twijfel te trekken maar heeft uiteindelijk geen andere keuze dan de werkelijke terreur van Plethura het hoofd te bieden.

Morgen | 08:15 Documentaire: Ronaldo, Platini, Cannavaro & Yashin

The Immortals Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de grootsheid van Cristiano Ronaldo bij Portugal en Real Madrid, de grote en vooruitstrevende Franse voetballer Michel Platini, de man die de Italiaanse Wereldbeker omhoog hield, Fabio Cannavaro en misschien wel de grootste doelman aller tijden, de Russische Lev Yashin.

Morgen | 10:50 Documentaire: Van Hier Tot Tokio

In de zomer van 2020 vinden de Olympische Spelen plaats in Tokio. Voor vele sporters is dit het doel waar jaren naar toe wordt gewerkt. In de documentaire serie "Van Hier Tot Tokio" volgen we sporters en teams: de Nederlandse 3x3 basketballers, wielrenner Mathieu van der Poel en atlete Susan Krumins. We zien hun voorbereidingen, hun twijfels, hun vorderingen en hun dromen. We volgen ze Van Hier Tot Tokio.

Morgen | 11:20 Are You The One?

Seizoen 5 - Aflevering 6 - No Bro-Code Aangeslagen door weer een niet-match probeert Alicia het bij de man van een ander. Door Tylers bekentenis twijfelt Shannon aan zijn bedoelingen. De beste vrienden van de mannen verbreken de brocode en onthullen een paar gênante geheimen.

Morgen | 12:45 DOC: Saudade Brasileiro - Heimwee naar Almelo

Seizoen 2017-2018 - Aflevering 18 van 43 De Braziliaan Everton Ramos da Silva (34) speelde van 2006 tot 2013 voor Heracles Almelo. Hij is alltime clubtopscorer met 70 doelpunten. Nu is hij terug in Brazilië waar hij afgelopen seizoen topscorer was voor XV de Piracicaba in de 2e divisie van de staat Sao Paulo. Een docu over voetbal, de liefde voor zijn vrouw Magali, voor Heracles maar vooral over zijn niet te beteugelen heimwee naar Almelo.

Morgen | 15:45 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 26 van 52 - Pootbal - KRO-NCRV Pim en Pom liggen in de tuin. Daar komt een bal de tuin ingerold. Het is de bal van buurhond Kees. Met z'n drieën gaan ze pootballen. Kees is de keeper en Pim en Pom schieten om de beurt op het doel. Het wordt een echte pootbalwedstrijd. Pim en Pom gaan helemaal op in hun spel. Het vogeltje is scheidsrechter. Hij houdt de score bij en fluit wanneer ze vals spelen. Als Pim en Pom ruzie gaan maken, weet Kees een ander soort pootbal: lekker overspelen! En dat vinden ze alle drie heel erg leuk.

Morgen | 16:23 Groen in de Grote Stad

Liftperikelen / Slechte Invloed Gloria wil haar huur opzeggen en gaat met een lift naar de beheerder in een hoog gebouw. / Remy komt onder invloed van 'Deesjebaas', een influencer met slechte bedoelingen.

Morgen | 17:40 Documentaire: Van Hier Tot Tokio

In de zomer van 2020 vinden de Olympische Spelen plaats in Tokio. Voor vele sporters is dit het doel waar jaren naar toe wordt gewerkt. In de documentaire serie "Van Hier Tot Tokio" volgen we 4 sporters en teams: de Nederlandse 3x3 basketballers, de Nederlandse volleybaldames, wielrenner Mathieu van der Poel en atlete Susan Krumins. We zien hun voorbereidingen, hun twijfels, hun vorderingen en hun dromen. We volgen ze Van Hier Tot Tokio.

Morgen | 20:30 Moordvrouw

Aflevering 5 De verhoudingen binnen het team worden danig op de proef gesteld door een verlies. Dries wordt stevig aan de tand gevoeld en Fenna besluit om de archieven in te duiken. Tijd om de dingen op een rij te zetten is er niet: de moordenaar heeft zijn volgende doelwit al gekozen.

Morgen | 21:40 The Extraordinary Adventures of Adèle Blanc-Sec

Morgen - Film, In het jaar 1912 vertrekt de onverschrokken journaliste Adèle Blanc Sec naar Egypte om oudheden te onderzoeken. Ze gaat tot het uiterste om haar doel te bereiken, zelfs al moet ze daarvoor afrekenen met een horde Egyptische mummies. ...

In het jaar 1912 vertrekt de onverschrokken journaliste Adèle Blanc-Sec naar Egypte om oudheden te onderzoeken. Ze gaat tot het uiterste om haar doel te bereiken, zelfs al moet ze daarvoor afrekenen met een horde Egyptische mummies. Ondertussen heerst er paniek in Parijs. Het ei van een pterodactylus, miljoenen jaren oud en weggestopt op een stoffige plank in het natuurhistorisch museum, is op mysterieuze wijze uitgekomen en het vliegende reptiel zaait terreur in de hoofdstad. Tijd voor de ondernemende Adèle Blanc-Sec om terug te keren.

Morgen | 22:03 Dennis De Bengel

Aflevering 2 Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Morgen | 22:23 Dennis De Bengel

Aflevering 3 Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Morgen | 22:40 Dennis De Bengel

Aflevering 4 Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Morgen | 23:39 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 26 van 52 - Pootbal - KRO-NCRV Pim en Pom liggen in de tuin. Daar komt een bal de tuin ingerold. Het is de bal van buurhond Kees. Met z'n drieën gaan ze pootballen. Kees is de keeper en Pim en Pom schieten om de beurt op het doel. Het wordt een echte pootbalwedstrijd. Pim en Pom gaan helemaal op in hun spel. Het vogeltje is scheidsrechter. Hij houdt de score bij en fluit wanneer ze vals spelen. Als Pim en Pom ruzie gaan maken, weet Kees een ander soort pootbal: lekker overspelen! En dat vinden ze alle drie heel erg leuk.

Overmorgen | 02:00 Moordvrouw

Aflevering 5 De verhoudingen binnen het team worden danig op de proef gesteld door een verlies. Dries wordt stevig aan de tand gevoeld en Fenna besluit om de archieven in te duiken. Tijd om de dingen op een rij te zetten is er niet: de moordenaar heeft zijn volgende doelwit al gekozen.

Overmorgen | 02:10 Documentaire: Ronaldo, Platini, Cannavaro & Yashin

The Immortals Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de grootsheid van Cristiano Ronaldo bij Portugal en Real Madrid, de grote en vooruitstrevende Franse voetballer Michel Platini, de man die de Italiaanse Wereldbeker omhoog hield, Fabio Cannavaro en misschien wel de grootste doelman aller tijden, de Russische Lev Yashin.

Overmorgen | 03:00 Documentaire: Landon Donovan, Segio Busquets, Robbie Keane & David Ginola

The Immortals Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering hoe Landon Donovan het voetbal in Amerika veranderde. Het Spaanse genie Sergio Busquets, Ierlands doelpuntmachine Robbie Keane en de stempel die Fransman David Ginola achterliet op de Premier League.

Overmorgen | 05:05 Furthest Witness

Morgen - Misdaad, Film, Kyle Braddock heeft de afgelopen tien jaar getuigen over de grens naar Mexico verplaatst en altijd confrontaties en wantrouwen kunnen vermijden, tot nu toe. Niet alleen is hij een doelwit om te ontvoeren, maar er zwerft ook ...

Kyle Braddock heeft de afgelopen tien jaar getuigen over de grens naar Mexico verplaatst en altijd confrontaties en wantrouwen kunnen vermijden, tot nu toe. Niet alleen is hij een doelwit om te ontvoeren, maar er zwerft ook een kwaadwillend en toegewijd figuur op zijn pad. Daarnaast wordt hij verliefd op zijn nieuwste passagier, die een duister geheim heeft dat volledig ingaat tegen al zijn morele overtuigingen. Voor het eerst in tien jaar moet hij een persoon beschermen waar hij om geeft, ontdekken wie hij is als man en een mysterieuze moordenaar overwinnen.

Overmorgen | 05:23 Becca's Bende

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Loslopende eikeltjes / Sylvia's speurneuzen Ringo verliest een voorraad eikeltjes bedoeld om als voorraad te dienen voor de sneeuwstorm die op komst is. Aan de Bende om ze te verzamelen. // De parels van de burgemeester zijn verdwenen en de Bende gaat als Sylvia's Speurneuzen ernaar op zoek.

Overmorgen | 06:01 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 26 van 52 - Pootbal - KRO-NCRV Pim en Pom liggen in de tuin. Daar komt een bal de tuin ingerold. Het is de bal van buurhond Kees. Met z'n drieën gaan ze pootballen. Kees is de keeper en Pim en Pom schieten om de beurt op het doel. Het wordt een echte pootbalwedstrijd. Pim en Pom gaan helemaal op in hun spel. Het vogeltje is scheidsrechter. Hij houdt de score bij en fluit wanneer ze vals spelen. Als Pim en Pom ruzie gaan maken, weet Kees een ander soort pootbal: lekker overspelen! En dat vinden ze alle drie heel erg leuk.

Overmorgen | 08:00 Office Uprising

Overmorgen - Film, De luie Desmond vindt het leuker om uit te gaan met zijn vrienden dan te gaan werken bij zijn baas: een grote wapenfabrikant die net een energiedrank voor het leger heeft ontwikkeld. Volt was bedoeld om militairen om te vormen tot ...

De luie Desmond vindt het leuker om uit te gaan met zijn vrienden dan te gaan werken bij zijn baas: een grote wapenfabrikant die net een energiedrank voor het leger heeft ontwikkeld. Volt was bedoeld om militairen om te vormen tot supersoldaten, maar niemand had voorzien dat het drankje je tevens verandert in een moorddadige psychopaat. Ook had niemand verwacht dat de werknemers een restpartij Volt zouden drinken. Nu zit Desmond vast in een wolkenkrabber vol met bloeddorstige moordenaars. Met een kleine groep van onaangetaste collega's moet hij zich een weg naar buiten proberen te vechten.

Overmorgen | 08:50 Bandslam

Overmorgen - Film, Will Burton is niets anders gewend dan dat hij door zijn schoolgenoten wordt getreiterd of volledig genegeerd. Op zijn nieuwe school raakt hij echter bevriend met mede outsider Sam. Als vervolgens de populaire ex cheerleader ...

Will Burton is niets anders gewend dan dat hij door zijn schoolgenoten wordt getreiterd of volledig genegeerd. Op zijn nieuwe school raakt hij echter bevriend met mede-outsider Sam. Als vervolgens de populaire ex-cheerleader Charlotte interesse toont, is Will even helemaal de weg kwijt. Charlotte is onder de indruk van zijn uitgebreide muziekkennis en vraagt Will om het management van haar rockband op zich te nemen. Het doel: haar arrogante ex-vriend Ben verslaan tijdens de battle-of-the-bands.

Overmorgen | 09:25 Wat Beren Leren

Aflevering 56 van 148 - Fikser Jones Grizz heeft een amateurfilm gemaakt voor een speciale doelgroep. Maar als blijkt dat het publiek wegloopt bij zijn film, moet hij alles op alles zetten om zijn kijkers te blijven boeien!

Overmorgen | 11:15 Documentaire: Van Hier Tot Tokio

In de zomer van 2020 vinden de Olympische Spelen plaats in Tokio. Voor vele sporters is dit het doel waar jaren naar toe wordt gewerkt. In de documentaire serie "Van Hier Tot Tokio" volgen we 4 sporters en teams: de Nederlandse 3x3 basketballers, de Nederlandse volleybaldames, wielrenner Mathieu van der Poel en atlete Susan Krumins. We zien hun voorbereidingen, hun twijfels, hun vorderingen en hun dromen. We volgen ze Van Hier Tot Tokio.

Overmorgen | 11:50 Documentaire: Top Vintage Goals LaLiga VII

Documentaire: Top Vintage Goals LaLiga VII. Een spectaculaire compilatie van de aller grootste en beste doelpuntenmakers in de geschiedenis van de Spaanse LaLiga.

Overmorgen | 12:00 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 26 van 52 - Pootbal - KRO-NCRV Pim en Pom liggen in de tuin. Daar komt een bal de tuin ingerold. Het is de bal van buurhond Kees. Met z'n drieën gaan ze pootballen. Kees is de keeper en Pim en Pom schieten om de beurt op het doel. Het wordt een echte pootbalwedstrijd. Pim en Pom gaan helemaal op in hun spel. Het vogeltje is scheidsrechter. Hij houdt de score bij en fluit wanneer ze vals spelen. Als Pim en Pom ruzie gaan maken, weet Kees een ander soort pootbal: lekker overspelen! En dat vinden ze alle drie heel erg leuk.

Overmorgen | 13:40 Did You Hear About the Morgans?

Overmorgen - Comedy, Meryl en Paul Morgan (Sarah Jessica Parker en Hugh Grant) zijn een zeer succesvol stel uit Manhattan met een slecht huwelijk. Maar de commotie rondom hun liefdesleven valt in het niets bij wat te gebeuren staat: ze zijn getuige ...

Meryl en Paul Morgan (Sarah Jessica Parker en Hugh Grant) zijn een zeer succesvol stel uit Manhattan met een slecht huwelijk. Maar de commotie rondom hun liefdesleven valt in het niets bij wat te gebeuren staat: ze zijn getuige van een moord en worden het doelwit van een huurmoordenaar. Uit bescherming verplaatst de politie de Morgans van hun geliefde New York naar een klein dorp in Wyoming. De relatie die al op instorten stond, lijkt nu volledig te stranden in de Rocky Mountains. Tenzij de Morgans hun hectische bestaan achter zich kunnen laten en hun passie nieuw leven kunnen inblazen.

 Meer

Doel gemist

Eerder Vandaag | 07:21 Telekids Mini's: Wizzy & Woppy

Doelpunt voor Dongo Kinderprogramma over de muizen Wizzy en Woppy. Zij wonen samen in hun kooi in de dierenwinkel. In de andere kooien wonen Kasha de papegaai en Dongo de schildpad. Als meneer Bram, de dierenverkoper, zijn winkel verlaat, komen de dieren uit hun kooien en beleven ze dolle avonturen.

Eerder Vandaag | 06:00 Golf: TaylorMade Driving Relief met McIlroy, Johnson en Fowler

samenvatting De beste golfers van de wereld pakken de draad weer op in een golf-wedstrijd voor het goede doel, de American Nurses Foundation en de CDC Foundation. Op de Seminole Golf Club spelen op de spelen de aanvoerder van de wereldranglijst Rory McIlroy en 20-voudig PGA TOUR-winnaar Dustin Johnson samen tegen PGA TOUR-superster Rickie Fowler en NCAA kampioen Matthew Wolff. De wedstrijd is volgens de strikte CDC-richtlijnen voor sociale afstand en lokale voorschriften en maakt gebruik van testmaatregelen om de gezondheid en veiligheid van de golfers, de productieploeg en anderen ter plaatse te helpen beschermen.