Documentaire op tv (tv-tips)

Vandaag | 22:55 Docu: Conversatie met Romy Schneider

Documentaire waarin de Duitse feministe en journaliste Alice Schwarzer 40 jaar later terugblikt op haar spraakmakende ...

Documentaire waarin de Duitse feministe en journaliste Alice Schwarzer 40 jaar later terugblikt op haar spraakmakende interview met actrice Romy Schneider. Sissy Actrice Romy Schneider (1938-1982) werd haar hele leven geassocieerd met de rol die ze als jong meisje speelde, die van de charismatische Oostenrijkse keizerin Sissy. Ze ontwikkelde zich tot een succesvolle, intelligente actrice, maar in haar privéleven bleef ze een gekwelde ziel. Problemen In een exclusief, nachtelijk interview met de Duitse journaliste Alice Schwarzer werpt Schneider in 1976 voor het eerst een licht op de oorsprong van haar problemen. Haar moeder en haar stiefvader blijken een sleutelrol gespeeld te hebben in haar moeilijke jeugd.

Overmorgen | 21:05 Docu: Jetske's race - op weg naar de alzheimerpil

Overmorgen - Documentaire over de strijd tegen de ziekte van Alzheimer. Donkere wolk Jetske van der Schaar is op dit ...

Documentaire over de strijd tegen de ziekte van Alzheimer. Donkere wolk Jetske van der Schaar is op dit moment in de kracht van haar leven, met een relatie, werk en mooie hobby's als hardlopen. En toch is er altijd die donkere wolk. Want ze weet nu al dat ze de ziekte van Alzheimer zal krijgen als er niet op tijd eenmedicijn wordt gevonden. Experimenteren Ze heeft haast en kan niet langer op dat medicijn wachten. Daarom trekt ze op met de arts Philip Scheltens, die zijn moeder verloor aan alzheimer en er alles aan doet om te experimenteren met nieuwe medicijnen. Nieuw medicijn Lukt het deze bevlogen arts om op tijd een nieuw medicijn op de markt te krijgen? En mag Jetske dromen van een leven zonder alzheimer, of is haar lot al getekend?

Je vindt hier de programma's van Documentaire op tv We hebben de volgende programma's voor Documentaire Docu: Conversatie met Romy Schneider: Documentaire waarin de Duitse feministe en journaliste Alice Schwarzer 40 jaar later terugblikt op haar spraakmakende. Docu: Jetske's race - op weg naar de alzheimerpil: Overmorgen - Documentaire over de strijd tegen de ziekte van Alzheimer. Donkere wolk Jetske van der Schaar is op dit. Lost Gold Of World War II: Documentaire, Seizoen 1 Aflevering 8 Documentairereeks waarin onderzoek wordt gevoerd naar de schatten die de Japanners. Sporting Greats Kelly Holmes: Een documentaire serie over enkele van de grootste namen in de sportwereld. Vol met adembenemende beelden en exclusieve. Bram Tankink: Stoppen of Doorgaan: Een documentaire over wielrenner Bram Tankink. Begin 2017 ging hij er nog van uit dat 2017 zijn laatste seizoen als. The Last Shot: Documentaire, Seizoen 1 Aflevering 3 Documentairereeks over underground basketbalwedstrijden in Amerika en Mexico. Foul. Ninja Sharks: Documentaire over zes haaiensoorten met unieke aanpassingen die zich over een periode van miljoenen jaren hebben. Ninja Sharks: Documentaire over zes haaiensoorten met unieke aanpassingen die zich over een periode van miljoenen jaren hebben. The Last Shot: Documentaire, Seizoen 1 Aflevering 4 Documentairereeks over underground basketbalwedstrijden in Amerika en Mexico.. Clubland: Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor.

Documentaire op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 17:45 Leven in de Rimboe met Gordon Buchanan

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Documentairereeks waarin cameraman Gordon Buchanan drie wilde stammen vergezelt op zoek naar een iconisch en gevaarlijk dier. Het arendvolk van Mongolië. Het Kazachse volk van West-Mongolië heeft al duizenden jaren een bijzondere relatie met de steenarend. Ze gaan namelijk samen op jacht. Gordon Buchanan sluit zich aan bij een nomadenfamilie om te weten te komen hoe dat precies in z'n werk gaat. Bovendien mag hij zelf een jonge arend leren jagen, een zware opleiding die wederzijds vertrouwen vraagt en die niet zonder risico is. Gordon is erbij wanneer een van de stamleden zijn arend na acht jaar trouwe dienst vrijlaat in het wild, een ontroerend moment dat het respect voor deze iconische roofvogel illustreert.

Vandaag | 21:00 TMI: Aandacht

Aflevering 4 - Documentairereeks die ontmaskert hoe er de hele dag om onze aandacht gevochten wordt. Insert coin here. Overal worden spelletjes gespeeld. We laten zien hoe je Facebook kan uitspelen, waarom Snapchat kinderspel is en hoe vrijwel elke app op je telefoon spelprincipes gebruikt om je aandacht te trekken.

Vandaag | 23:55 King Bibi Netanyahu

Documentaire over Benjamin 'Bibi' Netanyahu, de langstzittende premier in de geschiedenis van Israël. Benjamin Netanyahu is de langstzittende premier van Israël en veel kans dat hij er nog een paar jaar bijdoet. Omdat de regeringsvorming in het voorjaar niet liep zoals verhoopt, moeten de Israëliërs op 17 september 2019 opnieuw naar de stembus. Twintig jaar voor Donald Trump had Benjamin Netanyahu het al door. Een gespannen relatie met de media en directe communicatie met je publiek, daar sla je politieke munt uit. Op basis van zeldzaam archiefmateriaal én een gedegen cursus 'spreken in het openbaar' schetst 'King Bibi' een portret van een modern soort politicus, berekend en gefocust. Voor de een de redder van het vaderland, voor de ander een cynische machtswellusteling.

Morgen | 01:55 TMI: Aandacht

Aflevering 4 - Documentairereeks die ontmaskert hoe er de hele dag om onze aandacht gevochten wordt. Insert coin here. Overal worden spelletjes gespeeld. We laten zien hoe je Facebook kan uitspelen, waarom Snapchat kinderspel is en hoe vrijwel elke app op je telefoon spelprincipes gebruikt om je aandacht te trekken.

Morgen | 13:45 Conversatie met Romy Schneider

Herhaling. Documentaire waarin de Duitse feministe en journaliste Alice Schwarzer 40 jaar later terugblikt op haar spraakmakende interview met actrice Romy Schneider. Sissy Actrice Romy Schneider (1938-1982) werd haar hele leven geassocieerd met de rol die ze als jong meisje speelde, die van de charismatische Oostenrijkse keizerin Sissy. Ze ontwikkelde zich tot een succesvolle, intelligente actrice, maar in haar privéleven bleef ze een gekwelde ziel. Problemen In een exclusief, nachtelijk interview met de Duitse journaliste Alice Schwarzer werpt Schneider in 1976 voor het eerst een licht op de oorsprong van haar problemen. Haar moeder en haar stiefvader blijken een sleutelrol gespeeld te hebben in haar moeilijke jeugd.

Morgen | 16:10 We zien ons

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Documentairereeks over de Geleense volkswijk Lindenheuvel, waaruit behalve de mijn nu ook de kerk en het traditionele verenigingsleven dreigen te verdwijnen. Prins en prinses. Het leven gaat verder op de Lindenheuvel. Valt de wijk langzaam uiteen? Een gemeenschappelijk doel verbindt, is dat misschien de oplossing? Selfmade politicus Jack vecht tegen de invloed van chemiereus Chemelot. Hij probeert de bewoners samen te krijgen in een buurtmanifest. Otto probeert zijn team te motiveren en Gerrit buffelt door in zijn winkeltje. Smalle Jo brengt trouw de reclamekrantjes rond en mevrouw Huer vindt, bij gebrek aan menselijk contact, troost bij haar dieren.

Morgen | 22:00 FOX Sports DOC

Aflevering 19 - Documentairereeks met de mooiste verhalen uit de rijke historie van het Nederlandse voetbal en andere sportverhalen. DOC: Ode aan De Kromme. Op 20 februari 2019 werd Willem van Hanegem 75 jaar. In deze FOX Sports DOC brengen oud-teamgenoten en -tegenstanders een ode aan de voetballer. Met onder meer Ove Kindvall, Rinus Israel, Johan Neeskens en Ben Wijnstekers.

Documentaire op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 07:35 Lost Gold Of World War II

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Documentairereeks waarin onderzoek wordt gevoerd naar de schatten die de Japanners na de Tweede Wereldoorlog begraven zouden hebben op de Filippijnen. Tunnel Found

Vandaag | 10:00 Sporting Greats Kelly Holmes

Een documentaire serie over enkele van de grootste namen in de sportwereld. Vol met adembenemende beelden en exclusieve nieuwe interviews, is dit een serie die sportsfans over de hele wereld zal aanspreken omdat de vraag is en blijft: wie is de grootste sportster aller tijden? In deze serie zullen de kolossale prestaties worden benadrukt van enkele van de grootste sportsterren op het wereldtoneel. Deze sterren hebben records gebroken, ongeëvenaarde successen behaald en soms ongekende nederlagen geleden. Maar bovenal zijn het Sporting Greats. Met in deze aflevering de atlete Kelly Holmes.

Vandaag | 10:50 Bram Tankink: Stoppen of Doorgaan

Een documentaire over wielrenner Bram Tankink. Begin 2017 ging hij er nog van uit dat 2017 zijn laatste seizoen als beroepswielrenner zou zijn, gedurende het seizoen sloeg de twijfel toe. In deze film van Ad van Ham volgen we "The Tank" een seizoen lang, met alle diepte- en hoogtepunten, inclusief het letterlijke hoogtepunt in de Himalaya. Uiteindelijk volgt dan het antwoord op de vraag: stoppen of doorgaan?

Vandaag | 11:35 The Last Shot

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Documentairereeks over underground basketbalwedstrijden in Amerika en Mexico. Foul Play. De huurlingen worden geconfronteerd met de kartels terwijl de rookies een eerste overwinning najagen. The brothers moeten winnen, maar dan moeten ze eerst mogen meedoen.

Vandaag | 11:50 Ninja Sharks

Documentaire over zes haaiensoorten met unieke aanpassingen die zich over een periode van miljoenen jaren hebben ontwikkeld, waardoor ze dodelijke roofdieren zijn geworden.

Vandaag | 11:50 Ninja Sharks

Documentaire over zes haaiensoorten met unieke aanpassingen die zich over een periode van miljoenen jaren hebben ontwikkeld, waardoor ze dodelijke roofdieren zijn geworden.

Vandaag | 12:25 The Last Shot

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Documentairereeks over underground basketbalwedstrijden in Amerika en Mexico. Clash of the Titans. De rookies domineren ineens terwijl de huurlingen worstelen met blessureleed.

Vandaag | 13:20 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Vandaag | 15:30 Sporting Greats Kelly Holmes

Een documentaire serie over enkele van de grootste namen in de sportwereld. Vol met adembenemende beelden en exclusieve nieuwe interviews, is dit een serie die sportsfans over de hele wereld zal aanspreken omdat de vraag is en blijft: wie is de grootste sportster aller tijden? In deze serie zullen de kolossale prestaties worden benadrukt van enkele van de grootste sportsterren op het wereldtoneel. Deze sterren hebben records gebroken, ongeëvenaarde successen behaald en soms ongekende nederlagen geleden. Maar bovenal zijn het Sporting Greats. Met in deze aflevering de atlete Kelly Holmes.

Vandaag | 16:20 Bram Tankink: Stoppen of Doorgaan

Een documentaire over wielrenner Bram Tankink. Begin 2017 ging hij er nog van uit dat 2017 zijn laatste seizoen als beroepswielrenner zou zijn, gedurende het seizoen sloeg de twijfel toe. In deze film van Ad van Ham volgen we "The Tank" een seizoen lang, met alle diepte- en hoogtepunten, inclusief het letterlijke hoogtepunt in de Himalaya. Uiteindelijk volgt dan het antwoord op de vraag: stoppen of doorgaan?

Vandaag | 17:10 The Last Shot

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Documentairereeks over underground basketbalwedstrijden in Amerika en Mexico. The Rematch. De rookies en de huurlingen treffen elkaar op het veld terwijl de brothers naast het veld tijd maken voor familie.

Vandaag | 18:00 The Last Shot

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Documentairereeks over underground basketbalwedstrijden in Amerika en Mexico. Down to the Buzzer. De rookies hebben nog een laatste kans om een contract te bemachtigen, maar een bekende vijand staat hen in de weg: de huurlingen.

Vandaag | 19:30 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Vandaag | 20:00 Fanomenon

Documentaire. Deze documentarie volgt Suzie, een verkoopster, op haar tocht om haar held te ontmoeten, een personage uit een sciencefictionserie. Zo leert ze de wereld van het sf-fandom kennen. Net als zijzelf bestaat de wereld van de fans uit veel vrouwen van middelbare leeftijd. FANomenon onderzoekt deze cultuur: van fanfictie tot dat moment dat ze eindelijk met hun held op de foto kunnen.

Vandaag | 20:49 Living Dolls

Documentaire over poppenverzamelaars. Deze documentaire geeft een luchtige blik in de wereld van poppenverzamelaars. Sommigen zijn zo fanatiek dat ze al hun tijd en geld aan hun liefde voor poppen besteden, soms tot wanhoop van hun partners.

Vandaag | 20:55 Olympische Spelen: Home of the Olympics

Olympische Spelen: Home of the Olympics. Documentaire. Ninas de Oro Team

Vandaag | 21:20 The Dark Side of the Ring

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Documentairereeks over controversiële gebeurtenissen binnen de professionnele bokswereld. The Last of the Von Erichs. De laatste nog in leven zijnde broer van de legendarische worstelende Von Erich dynastie herbeleeft de onvermijdelijke tragedie die zijn eens iconische familie heeft geteisterd.

Vandaag | 21:20 SpongeBob

Seizoen 8 - Aflevering 11 - Meerminman En Mosseljongen, Het Begin. / Tweeoog Plankton: Samen met Meerminman en Mosseljongen kijken Patrick en SpongeBob naar een documentaire over het heldenduo! // Plankton denkt dat als hij twee ogen heeft en diepte kan zien hij het recept van de Krabburger wel kan stelen.

Vandaag | 21:25 Olympische Spelen: Home of the Olympics

Olympische Spelen: Home of the Olympics. Documentaire. Samantha Murray

Vandaag | 21:45 The Man Who Shot Beautiful Women

Portret van de Duitse Hollywood-fotograaf Erwin Blumenfeld. Fotograaf Erwin Blumenfeld schoot op het hoogtepunt van zijn carrière meer VOGUE-covers dan welke fotograaf voor of na hem ooit heeft gedaan. Toch is Blumenfeld, na een mysterieuze dood, in de vergetelheid geraakt en kennen weinig mensen zijn indrukwekkende levensverhaal. Blumenfeld was geobsedeerd door prachtige vrouwen, dat resulteerde in een glansrijke carrière en een rampzalig liefdesleven. Hij legde zijn modellen zo mooi vast - hij had zijn creativiteit te danken aan zijn wortels in de schilderskunt - dat hedendaagse fotografen in de documentaire toegeven dat ze wanneer ze de inmiddels 60 jaar oude foto's zien, denken: 'I wish I'd done that'.

Vandaag | 22:05 Sporting Greats Kelly Holmes

Een documentaire serie over enkele van de grootste namen in de sportwereld. Vol met adembenemende beelden en exclusieve nieuwe interviews, is dit een serie die sportsfans over de hele wereld zal aanspreken omdat de vraag is en blijft: wie is de grootste sportster aller tijden? In deze serie zullen de kolossale prestaties worden benadrukt van enkele van de grootste sportsterren op het wereldtoneel. Deze sterren hebben records gebroken, ongeëvenaarde successen behaald en soms ongekende nederlagen geleden. Maar bovenal zijn het Sporting Greats. Met in deze aflevering de atlete Kelly Holmes.

Vandaag | 22:55 Bram Tankink: Stoppen of Doorgaan

Een documentaire over wielrenner Bram Tankink. Begin 2017 ging hij er nog van uit dat 2017 zijn laatste seizoen als beroepswielrenner zou zijn, gedurende het seizoen sloeg de twijfel toe. In deze film van Ad van Ham volgen we "The Tank" een seizoen lang, met alle diepte- en hoogtepunten, inclusief het letterlijke hoogtepunt in de Himalaya. Uiteindelijk volgt dan het antwoord op de vraag: stoppen of doorgaan?

Morgen | 00:14 Fanomenon

Documentaire. Deze documentarie volgt Suzie, een verkoopster, op haar tocht om haar held te ontmoeten, een personage uit een sciencefictionserie. Zo leert ze de wereld van het sf-fandom kennen. Net als zijzelf bestaat de wereld van de fans uit veel vrouwen van middelbare leeftijd. FANomenon onderzoekt deze cultuur: van fanfictie tot dat moment dat ze eindelijk met hun held op de foto kunnen.

Morgen | 00:50 The Dark Side of the Ring

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Documentairereeks over controversiële gebeurtenissen binnen de professionnele bokswereld. The Last of the Von Erichs. De laatste nog in leven zijnde broer van de legendarische worstelende Von Erich dynastie herbeleeft de onvermijdelijke tragedie die zijn eens iconische familie heeft geteisterd.

Morgen | 01:03 Living Dolls

Documentaire over poppenverzamelaars. Deze documentaire geeft een luchtige blik in de wereld van poppenverzamelaars. Sommigen zijn zo fanatiek dat ze al hun tijd en geld aan hun liefde voor poppen besteden, soms tot wanhoop van hun partners.

Morgen | 01:59 The Man Who Shot Beautiful Women

Portret van de Duitse Hollywood-fotograaf Erwin Blumenfeld. Fotograaf Erwin Blumenfeld schoot op het hoogtepunt van zijn carrière meer VOGUE-covers dan welke fotograaf voor of na hem ooit heeft gedaan. Toch is Blumenfeld, na een mysterieuze dood, in de vergetelheid geraakt en kennen weinig mensen zijn indrukwekkende levensverhaal. Blumenfeld was geobsedeerd door prachtige vrouwen, dat resulteerde in een glansrijke carrière en een rampzalig liefdesleven. Hij legde zijn modellen zo mooi vast - hij had zijn creativiteit te danken aan zijn wortels in de schilderskunt - dat hedendaagse fotografen in de documentaire toegeven dat ze wanneer ze de inmiddels 60 jaar oude foto's zien, denken: 'I wish I'd done that'.

Morgen | 05:00 Homage The Unconventionals Formule 1

Homage The Unconventionals Formule 1. Sportdocumentaire

Morgen | 05:10 Abandoned

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Documentairereeks over verlaten plekken. St Louis Schools. In St. Louis zijn wel twintig verlaten scholen met geen leerlingen. Rick praat met studenten van vroeger en nu over de problemen van de Big Empty City.

Morgen | 05:30 Homage The Unconventionals Voetbal

Homage The Unconventionals Voetbal. Sportdocumentaire

Morgen | 06:00 Homage The Unconventionals Voetbal

Homage The Unconventionals Voetbal. Sportdocumentaire

Morgen | 06:30 Homage The Unconventionals

Homage The Unconventionals. Sportdocumentaire

Morgen | 08:15 The Last Shot

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Documentairereeks over underground basketbalwedstrijden in Amerika en Mexico. Down to the Buzzer. De rookies hebben nog een laatste kans om een contract te bemachtigen, maar een bekende vijand staat hen in de weg: de huurlingen.

Morgen | 09:00 Home of the Olympics

Home of the Olympics. Documentaire. Ninas de Oro Team

Morgen | 09:05 The Last Shot

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Documentairereeks over underground basketbalwedstrijden in Amerika en Mexico. The Rematch. De rookies en de huurlingen treffen elkaar op het veld terwijl de brothers naast het veld tijd maken voor familie.

Morgen | 09:30 Home of the Olympics

Home of the Olympics. Documentaire. Samantha Murray

Morgen | 09:50 De comeback van Wout van Aert

Na een winter vol sportieve malaise en sponsorperikelen begint Wout van Aert medio februari aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven. De onttroonde wereldkampioen veldrijden, vrij man nadat hij zijn contract met zijn werkgever heeft verscheurd, gaat voor Team Jumbo-Visma op de weg koersen. Bij de Nederlandse ploeg weet geen mens waar Van Aert na alle tegenslagen werkelijk toe in staat is. Waar niemand rekening mee houdt, gebeurt er echter direct: de Belg rijgt de ereplaatsen vanaf zijn eerste koers aaneen en groeit binnen no time uit tot de absolute kopman voor de belangrijkste voorjaarsklassiekers. Programmamakers Job van der Zon en Tijs Kuijpers van het Nederlandse productiebedrijf Southfields kregen van Wout van Aert en Team Jumbo-Visma de kans om de transformatie van binnenuit mee te maken. In de documentaire geeft Van Aert een inkijkje in zijn leven, van zijn vakantie-adres in Girona tot aan Parijs-Roubaix, het belangrijkste monument van zijn seizoen.

Morgen | 10:35 Van Hier Tot Tokio

In de zomer van 2020 vinden de Olympische Spelen plaats in Tokio. Voor vele sporters is dit het doel waar jaren naar toe wordt gewerkt. In de documentaire serie "Van Hier Tot Tokio" volgen we 4 sporters en teams: de Nederlandse 3x3 basketballers, de Nederlandse volleybaldames, wielrenner Mathieu van der Poel en atlete Susan Krumins. We zien hun voorbereidingen, hun twijfels, hun vorderingen en hun dromen. We volgen ze Van Hier Tot Tokio.

Morgen | 15:30 Home of the Olympics

Home of the Olympics. Documentaire. Ninas de Oro Team

Morgen | 16:00 Home of the Olympics

Home of the Olympics. Documentaire. Samantha Murray

Morgen | 17:50 Van Hier Tot Tokio

In de zomer van 2020 vinden de Olympische Spelen plaats in Tokio. Voor vele sporters is dit het doel waar jaren naar toe wordt gewerkt. In de documentaire serie "Van Hier Tot Tokio" volgen we 4 sporters en teams: de Nederlandse 3x3 basketballers, de Nederlandse volleybaldames, wielrenner Mathieu van der Poel en atlete Susan Krumins. We zien hun voorbereidingen, hun twijfels, hun vorderingen en hun dromen. We volgen ze Van Hier Tot Tokio.

Morgen | 18:45 De comeback van Wout van Aert

Na een winter vol sportieve malaise en sponsorperikelen begint Wout van Aert medio februari aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven. De onttroonde wereldkampioen veldrijden, vrij man nadat hij zijn contract met zijn werkgever heeft verscheurd, gaat voor Team Jumbo-Visma op de weg koersen. Bij de Nederlandse ploeg weet geen mens waar Van Aert na alle tegenslagen werkelijk toe in staat is. Waar niemand rekening mee houdt, gebeurt er echter direct: de Belg rijgt de ereplaatsen vanaf zijn eerste koers aaneen en groeit binnen no time uit tot de absolute kopman voor de belangrijkste voorjaarsklassiekers. Programmamakers Job van der Zon en Tijs Kuijpers van het Nederlandse productiebedrijf Southfields kregen van Wout van Aert en Team Jumbo-Visma de kans om de transformatie van binnenuit mee te maken. In de documentaire geeft Van Aert een inkijkje in zijn leven, van zijn vakantie-adres in Girona tot aan Parijs-Roubaix, het belangrijkste monument van zijn seizoen.

Morgen | 19:30 Zandvoort Story

Deze veelomvattende documentaire brengt de geschiedenis van Zandvoort in kaart vanaf de allereerste straatrace die voor de Tweede Wereldoorlog plaatsvond, tot de aanleg van de baan in de jaren na de Duitse bezetting, tot op de dag van vandaag. Onderweg horen we stemmen van Stirling Moss, Jan Lammers, Rene Arnoux en Jacky Ickx over hun ervaringen met het racen in de duinen aan de Noordzee en waarom het een blijvende plaats inneemt in hun herinneringen en die van hun fans.

Overmorgen | 03:00 Olympische Spelen: Home of the Olympics

Olympische Spelen: Home of the Olympics. Documentaire. Ninas de Oro Team

 Meer