Dochter op tv (tv-tip)

Ma 16 december 2019 | 19:20 Terug: Een Huis Vol

16/12 - Realityreeks, Vanavond start een nieuw seizoen van Een Huis Vol, het programma over grote gezinnen. Drie ...

Vanavond start een nieuw seizoen van Een Huis Vol, het programma over grote gezinnen. Drie Nederlandse families gunnen de kijkers een kijkje in hun hectische leven vol kinderen. De komende twee weken elke werkdag om 19:00 uur op NPO 1. Tien kinderen De inmiddels bekende familie Buddenbruck en hun tien kinderen zijn weer van de partij in deze nieuwe reeks. Bij het gezin Buddenbruck komt stilte maar zelden voor. Chaos, gezelligheid en vrolijkheid staan voorop. Het belooft een spannend jaar te worden voor de familie, want ze willen een toekomst in Duitsland op gaan bouwen. Geloof Verder maken we in deze reeks van Een Huis Vol kennis met de gelovige familie Jelies. Johan en Janneke wonen met hun zeven dochters én enige zoon Harrie in Tollebeek in de Noordoostpolder. Het geloof staat voor vader Johan en rasechte Urkse Janneke op nummer één, maar ze vinden het vooral belangrijk om hun kinderen op te voeden met veel liefde en plezier. Samengesteld gezin Ook nieuw is de familie Kraan uit Boskoop. Linda heeft twee kinderen uit eerdere relaties als ze Ivan ontmoet. Ook Ivan heeft al een zoon en dolverliefd besluiten ze samen verder te gaan. Inmiddels zijn ze heel wat jaren én kinderen verder en telt het samengestelde gezin maar liefst 7 kinderen. Puberperikelen en stuiterende peuters zijn voor dit gezin dagelijkse kost.

Je vindt hier de programma's van Dochter op tv We hebben de volgende programma's voor Dochter Terug: Een Huis Vol: 16/12 - Realityreeks, Vanavond start een nieuw seizoen van Een Huis Vol, het programma over grote gezinnen. Drie. De Kolping: een volkswijk in renovatie: Documentaire, Seizoen 1 Aflevering 3 Documentairereeks over de tumultueuze overlevingsstrijd van de bewoners van de. Avatar: De Legende Van Aang: Seizoen 1 Aflevering 18 De Watermeester: Aang, Katara en Sokka komen aan op de Noordpool, waar ze verwelkomd worden. EenVandaag: o.a. communicatie Openbaar Ministerie en nabestaanden moet beter: Actualiteitenmagazine, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Communicatie tussen officieren van justitie en. Bob's Burgers: Seizoen 8 Aflevering 9 Y Tu Ga Ga Tambien: De geanimeerde komedie show Bob's Burgers volgt de ups en downs van Bob. Bob. Lolly Lolbroek: Morgen - Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly. Lolly Lolbroek: Morgen - Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly. An Impossible Love: Morgen - Frankrijk, jaren vijftig. Rachel werkt als eenvoudige typiste wanneer ze de charmante Philippe ontmoet, een intellectueel van gegoede komaf. Ze worden verliefd en krijgen al snel een dochter, Chantal. Onder druk van zijn familie weigert. Flodder: Morgen - Komische serie, Seizoen 2 Aflevering 4 Nederlandse komische serie. Lopende zaken. Johnnie probeert geld te. Flodder: Morgen - Komische serie, Seizoen 1 Aflevering 3 Nederlandse komische serie. Verkiezingen. De gemeenteraadsverkiezingen.

Dochter op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 21:25 De Kolping: een volkswijk in renovatie

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Documentairereeks over de tumultueuze overlevingsstrijd van de bewoners van de Nijmeegse wijk De Kolping, die afgelopen anderhalf jaar op de schop ging. Bert krijgt het verzoek of hij hondje Sammie van Hanne wil herbegraven. Elly heeft zo haar bedenkingen. Truus is een van de bewoners met een verslavingsverleden in de Kolping. Zij is net terug uit een kliniek. Haar dochter Heidi vertelt over haar jeugd, die ondanks alle problemen met haar moeder toch gelukkig was. Jackie worstelt nog met zijn middelengebruik.

Morgen | 01:25 EenVandaag: o.a. communicatie Openbaar Ministerie en nabestaanden moet beter

Actualiteitenmagazine, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Communicatie tussen officieren van justitie en ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Communicatie tussen officieren van justitie en nabestaanden moet beter 'het was alsof we 2 verschillende talen spraken' Minister Sander Dekker wil dat officieren van justitie meer aandacht hebben voor nabestaanden. Als 'huiswerk' worden ze naar de voorstelling 'Radiostilte' van Wendy Hoogendijk gestuurd. Zij verloor haar vader na een auto-ongeluk. Een belangrijk thema in de voorstelling van Wendy is de Babylonische spraakverwarring tussen haar en het personeel van het Openbaar Ministerie: "Het was alsof we twee verschillende talen spraken. Wij zaten vol emotie, zij denken vanuit protocollen en het wetboek", vertelt ze. In het toneelstuk beeld ze dit letterlijk uit, in een scene waarin ze verschillende talen spreekt. Dit is waarom criminelen als Ridouan Taghi uiteindelijk toch tegen de lamp lopen Ridouan Taghi lijkt onbereikbaar voor de Nederlandse opsporingsdiensten, maar de kans dat hij dat volhoudt is volgens oud-commissaris Schaepman niet groot. Levenslang voortvluchtig blijven is bijna onmogelijk, zegt hij. Een subtropisch eiland met luxe resorts voor de kust van Iran. Het luxueuze feesteiland Kish is volgens de Telegraaf de plek waar de voortvluchtige Taghi zich verschuilt voor de opsporingsdiensten. Maar wil hij de rest van zijn leven uit handen van justitie blijven, dan zal hij echt alles achter zich moeten laten. "En dat is niet zo makkelijk als het lijkt." Voor veel Britse jongeren gaan de verkiezingen over méér dan alleen brexit De Nederlandse Ruud woont al 26 jaar in Engeland, maar mag er niet stemmen. Zijn net 18 geworden dochter Amber wel. Al gaat het bijna non-stop over brexit, ze vindt dat niet het belangrijkste onderwerp. "Het klimaat vind ik veel belangrijker." Supermarkten: 'Boerenactie van 18 december gaat ons zo 100 miljoen kosten' Supermarkten stappen naar de rechter om te voorkomen dat boeren van Farmers Defence Force op 18 december distributiecentra gaan blokkeren. "Je komt zo op een schade van ruim 100 miljoen euro." De supermarktbranche (CBL) had de boeren een ultimatum gesteld en wilde voor 10 uur vanmorgen de garantie dat de blokkades van de baan zouden zijn. Farmers Defence Force (FDF) heeft daarop niet gereageerd en dus volgt er een kort geding. Rotterdam moet op dieet, het Brabantse Leende ging 3 jaar geleden al met succes op rantsoen Rotterdam gaat de strijd aan met overgewicht. Meer dan 50 procent van de inwoners is te zwaar. Niet voor het eerst strijdt een gemeente tegen de kilo's. Inwoners van het dorp Leende gingen 3 jaar geleden al spreekwoordelijk op rantsoen, en dat hielp. Inwoners en ondernemers deden mee aan een koolhydraatarm en vetrijk dieet. En met succes. De Brabantse Leendenaren vielen massaal af. Ingezet werd op 50 deelnemers die meededen aan het project, maar inmiddels valt de helft van het dorp met het programma af. Wat is het geheim?

Morgen | 09:30 Flodder

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Nederlandse komische serie. Lopende zaken. Johnnie probeert geld te verdienen aan de jaarlijkse hardloopwedstrijd door Zonnedael. Helaas gaat er wat mis en komt het aan op de benen van dochter Kees om de wedstrijd te winnen.

Morgen | 10:00 Flodder

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Nederlandse komische serie. Verkiezingen. De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur en Sjakie waarschuwt dat de belangrijkste kandidaat een einde wil maken aan het verblijf van de Flodders in Zonnedael. Johnnie ziet hoe zoon Kees zich vergaapt aan de foto's van een Italiaanse pornodiva die een zetel in het parlement heeft gekregen. Dat brengt hem op een idee: we richten onze eigen partij op en maken dochter Kees lijsttrekker.

Morgen | 14:50 Puppy Patrol

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Nederlandse jeugdserie. Bling. Als het hondje Bling van de beroemde zangeres Britney Twopper wordt ontvoerd, krijgen Mark, Tessa, Sara en de dochter van Britney Twopper te maken met een doldwaze roddelfotograaf.

Morgen | 17:40 Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 69 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Controversial parenting gone viral. Dr. Phil duikt in een controversieel onderwerp: ouders die hun kinderen vernederen. Het is een nieuwe trend om de straf die je als ouder aan je kind geeft op het internet te plaatsen. Is dit kindermishandeling? Vader Bryan filmde zijn zoon, terwijl hij voor straf door de regen naar school moest rennen en plaatste dit online. Ook vader Matt plaatste een filmpje van zijn tienjarige dochter online. Daarin was te zien hoe zij voor straf in de kou naar school moest lopen.

Morgen | 18:30 Two and a Half Men

Seizoen 9 - Aflevering 22 - Amerikaanse komische serie. Why We Gave Up Women. Walden staat op het punt om Zoey te vertellen dat hij samenwonen met haar en haar dochter Ava niet ziet zitten. Net op dat moment weet Ava hem echter te raken. Ze vindt Walden zo fijn dat haar moeder besluit om toch permanent in te trekken in Malibu House. Alan geraakt hierdoor zodanig in paniek dat hij zelfs een hartaanval krijgt en in het ziekenhuis belandt. Daar krijgt hij verrassend bezoek. Ondertussen maakt Zoey zich zorgen dat Alan uitvluchten zoekt om bij Walden te kunnen blijven, net zoals zijn zoon Jake.

Morgen | 19:30 Ghost Whisperer

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. Slow Burn. Net op het moment dat Sam naar voren leunt om Melinda voor het eerst te kussen, wordt die opgeschrikt door de dominante geest van Deborah Marks. Ze moet en zal haar tienerdochter Kristy uit de armen van haar twintigjarige vriend Tim drijven en ze wil daarvoor beroep doen op Melinda. Deborah wil echter niet onthullen waarom Tim uit Kristy's buurt moet blijven. Melinda's intuïtie slaat alarm en ze besluit samen met Eli uit te pluizen wat voor een kerel Tim is.

Overmorgen | 07:35 Blauw Bloed

Aflevering 45 - Royaltymagazine. Prinses Amalia 16 jaar. Prinses Amalia viert op 7 december haar zestiende verjaardag. Hoe beleeft het koningspaar het dat hun dochter alweer zestien jaar is?

Overmorgen | 20:25 Wisting

Aflevering 4 - Noorse misdaadserie. Wisting wordt op non-actief gezet, terwijl Interne Zaken onderzoek doet naar zijn werkwijze bij een eerdere moordzaak. Vanwege Wistings afwezigheid krijgt Torunn nu de leiding van het politieonderzoek naar de verdwijning van een jonge vrouw. Ondertussen gaat Wistings dochter Line de gangen na van Jonas Ravneberg, en komt ze tot haar verrassing een oude bekende tegen.

Overmorgen | 22:10 Gone

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Exigent Circumstances. Wanneer Nancy Dillon ontdekt dat haar dochter Sam is gekidnapt, neemt ze het heft in eigen handen. Ze brengt het losgeld naar de ontvoerders in de hoop dat ze haar dochter terugkrijgt. Haar idee loopt niet af zoals gepland, de ontvoerders nemen het geld en houden Sam gevangen. Het team van Frank start direct een onderzoek naar deze zaak om Sam zo snel mogelijk terug te vinden en het motief van de daders te achterhalen.

Overmorgen | 22:50 The Child in Time IMDb: 6.0

Overmorgen - IMDB * 6.0 - Tv-drama, The Child in Time is een Britse dramafilm uit het jaar 2017. Met Benedict Cumberbatch en Stephen Campbell Moore in de hoofdrol. Stephen Lewis (Benedict Cumberbatch) is een succesvol auteur van kinderboeken. Op een ...

The Child in Time is een Britse dramafilm uit het jaar 2017. Met Benedict Cumberbatch en Stephen Campbell Moore in de hoofdrol. Stephen Lewis (Benedict Cumberbatch) is een succesvol auteur van kinderboeken. Op een slechte dag, tijdens het winkelen, wordt hij geconfronteerd met het ondenkbare: zijn dochtertje wordt ontvoerd. Samen met zijn vrouw Julie moet hij omgaan met hun grote verlies, dat hen beiden steeds meer opslokt. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-child-in-time

Zo 15 december 2019 | 14:00 NCIS: Los Angeles

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Merry Evasion. Het NCIS-team gaat op zoek naar het motief achter een aanslag op de dochter van een senator. Deeks werkt samen met Nell om Sam en Callen te ondersteunen.

Zo 15 december 2019 | 14:33 De Grobbebollen Maken Lol

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Nederlandse animatieserie. Papa Geeltje. Geeltje is papa geworden van een dochtertje.

 Meer

Dochter op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 21:40 Avatar: De Legende Van Aang

Seizoen 1 - Aflevering 18 - De Watermeester: Aang, Katara en Sokka komen aan op de Noordpool, waar ze verwelkomd worden Door de Noorder Waterstam. Sokka wordt direkt verliefd op de dochter van de chief, Prinses Yue. En Als Aang en Katara bij Meester Pakku, een grote Watermeester, in de leer willen gaan, blijkt dat dat verboden is voor vrouwen. Dus gaat Katara woedend naar Yagoda, waar ze leert helen met water. De stam blijkt meer ouderwetse regels te hebben. Zo worden huwelijken gearrangeerd. Katara is zo kwaad, dat ze een gevecht aangaat met Meester Pakku, en ze later alsnog zijn leerling wordt.

Morgen | 01:35 Bob's Burgers

Seizoen 8 - Aflevering 9 - Y Tu Ga-Ga Tambien: De geanimeerde komedie show Bob's Burgers volgt de ups en downs van Bob. Bob runt een hamburger restaurant samen met zijn vrouw en drie kinderen. Bob heeft grote plannen met zijn zaak Bob's Burgers maar zijn familie handelt daar heel anders naar. Ondanks de met vet doordrenkte toonbank en gebrek aan klanten proberen ze elke her-her-heropening tot een groot succes te maken. Bob's vrouw, Linda, blijft aan de zijde van haar man staan hoewel ze snel is afgeleid. hun oudste dochter, de 13-jarige Tina, heeft minimale sociale vaardigheden en is een hopeloze romanticus met een dingetje voor zombies. De middelste zoon Gene, de enige zoon in de familie, is een ambitieuze muzikant met een dorst voor het leven en een honger naar het eten. Louise is de jongste van het trio. De konijnenoren dragende dochter heeft een ietwat apart gevoel voor humor waardoor zowel binnen als buiten de keuken onverantwoord is.

Morgen | 07:18 Lolly Lolbroek

Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Morgen | 07:30 Lolly Lolbroek

Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Morgen | 09:00 An Impossible Love

Morgen - Frankrijk, jaren vijftig. Rachel werkt als eenvoudige typiste wanneer ze de charmante Philippe ontmoet, een intellectueel van gegoede komaf. Ze worden verliefd en krijgen al snel een dochter, Chantal. Onder druk van zijn familie weigert ...

Frankrijk, jaren vijftig. Rachel werkt als eenvoudige typiste wanneer ze de charmante Philippe ontmoet, een intellectueel van gegoede komaf. Ze worden verliefd en krijgen al snel een dochter, Chantal. Onder druk van zijn familie weigert Philippe echter beneden zijn stand te trouwen. Rachel moet daardoor hun dochter alleen opvoeden. Jarenlang strijdt ze ervoor om Chantal erkend te krijgen. Na tien jaar geeft Philippe eindelijk toe. Tegelijkertijd besluit hij werkelijk een vader voor Chantal te zijn. De gevolgen zijn onvoorzien en ingrijpend.

Morgen | 11:05 The Big Hit

Morgen - Melvin Smiley (Mark Wahlberg) lijkt een alledaags leven te leiden met zijn verloofde Pam (Christina Applegate), maar in feite verdient hij zijn geld als huurmoordenaar voor de crimineel Paris. Samen met zijn vrienden Cisco (Lou Diamond ...

Melvin Smiley (Mark Wahlberg) lijkt een alledaags leven te leiden met zijn verloofde Pam (Christina Applegate), maar in feite verdient hij zijn geld als huurmoordenaar voor de crimineel Paris. Samen met zijn vrienden Cisco (Lou Diamond Phillips), Crunch en Vince besluit Melvin de dochter van een rijke Japanse zakenman te ontvoeren. Wat ze echter niet weten is dat het meisje toevallig het petekind van Paris blijkt te zijn.

Morgen | 14:20 Criminal Minds

Joy, de dochter van Rossi, onderzoekt als journaliste de verdwijning van een student en roept de hulp van de BAU in. Daarnaast krijgt het team te horen dat Giuseppe Montolo in de gevangenis gestorven is. Kort voor zijn dood had Montolo Morgan nog ingelicht over The Dirty Dozen, een bende huurmoordenaars. J.J. keert terug uit haar zwangerschapsverlof.

Morgen | 16:10 8 Simple Rules for Dating My Teenage Daughter

Bridget vindt dat ze klaar is om haar rijexamen af te leggen, maar Paul is niet opgezet met dat plan. Hij doet er alles aan om te verhinderen dat zijn dochter haar rijbewijs behaalt. Bridget is de bemoeienissen van haar overbezorgde vader grondig moe en vertrekt zonder begeleiding en zonder rijbewijs alleen met de wagen. Een tijdje later wordt ze door een agent thuis afgeleverd. Intussen moedigt Paul Kerry aan om deel te nemen aan een kunstwedstrijd.

Morgen | 16:45 Bob's Burgers

Seizoen 8 - Aflevering 9 - Y Tu Ga-Ga Tambien: De geanimeerde komedie show Bob's Burgers volgt de ups en downs van Bob. Bob runt een hamburger restaurant samen met zijn vrouw en drie kinderen. Bob heeft grote plannen met zijn zaak Bob's Burgers maar zijn familie handelt daar heel anders naar. Ondanks de met vet doordrenkte toonbank en gebrek aan klanten proberen ze elke her-her-heropening tot een groot succes te maken. Bob's vrouw, Linda, blijft aan de zijde van haar man staan hoewel ze snel is afgeleid. hun oudste dochter, de 13-jarige Tina, heeft minimale sociale vaardigheden en is een hopeloze romanticus met een dingetje voor zombies. De middelste zoon Gene, de enige zoon in de familie, is een ambitieuze muzikant met een dorst voor het leven en een honger naar het eten. Louise is de jongste van het trio. De konijnenoren dragende dochter heeft een ietwat apart gevoel voor humor waardoor zowel binnen als buiten de keuken onverantwoord is.

Morgen | 17:46 Lolly Lolbroek

Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Morgen | 17:58 Lolly Lolbroek

Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Morgen | 19:00 Disappeared

Seizoen 4 - Aflevering 57 - Hometown Hero: Brandweervrouw Margaret McEnroe wordt vermist; ze laat een dochter achter. Margaret kan humeurig zijn, maar ze is een toegewijd moeder. Haar verdwijning is op zijn minst verdacht.

Overmorgen | 07:18 Lolly Lolbroek

Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Overmorgen | 07:30 Lolly Lolbroek

Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Overmorgen | 08:45 What will People say

Overmorgen - De zestienjarige Nisha leidt een dubbelleven in Noorwegen. Thuis, bij haar ouders is ze de perfecte Pakistaanse dochter, maar als ze uitgaat met haar vrienden is ze een doorsnee Noorse tiener. Als haar vader haar met haar vriendje ...

De zestienjarige Nisha leidt een dubbelleven in Noorwegen. Thuis, bij haar ouders is ze de perfecte Pakistaanse dochter, maar als ze uitgaat met haar vrienden is ze een doorsnee Noorse tiener. Als haar vader haar met haar vriendje betrapt, stort Nisha's wereld in. Haar ouders willen een voorbeeld stellen en besluiten haar te kidnappen en haar onder te brengen bij familie in Pakistan. In een land waar ze nooit gewoond heeft, wordt Nisha gedwongen zich aan te passen aan de cultuur van haar ouders.

Overmorgen | 10:01 Mahler - Symfonie Nr. 6

De drie hamerslagen in de finale van de Zesde Symfonie van Gustav Mahler lijken haast profetisch te zijn: Mahler verloor één jaar na de première in 1906 zijn positie aan de Weense Staatsoper, zijn dochtertje overleed en bij de componist zelf werd een hartafwijking gediagnostiseerd. Een dominerende donkere sfeer is niets onbekends in de symfonieën van Mahler, maar het ontbreken van een glorieuze finale of vredige berusting is iets wat absoluut nieuw was voor Mahler. Van de vrolijke Mahler met de verwijzing naar Oostenrijkse Ländlers, vogels en koeienbellen is niets meer te merken. Dat dit werk te boek staat als de ‘Tragische’ is dan ook niet verwonderlijk, alhoewel Mahler zelf deze titel introk voor de publicatie.

Overmorgen | 11:00 Expeditie Schoonmoeder

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Aflevering 2: Patty Brard reist samen met schoonmoeders en -dochters naar een eiland om daar aan hun moeizame relatie te werken. Komen ze dichterbij of juist verder van elkaar af te staan?

Overmorgen | 11:20 Rel

Wanneer Rel te horen krijgt dat zijn dochter in nesten zit op school, vertrekt hij onmiddellijk naar Cleveland. Brittany heeft een collage voor Nat gemaakt zodat hij zijn dromen niet uit het oog verliest.

Overmorgen | 12:25 The Benefactor

Overmorgen - De excentrieke filantroop Franny verandert in een kluizenaar na een noodlottig ongeval waarbij zijn beste vrienden om het leven komen. Vijf jaar later duikt hun dochter en zijn oogappel Olivia plots weer in zijn leven op. Ze is zwanger ...

De excentrieke filantroop Franny verandert in een kluizenaar na een noodlottig ongeval waarbij zijn beste vrienden om het leven komen. Vijf jaar later duikt hun dochter en zijn oogappel Olivia plots weer in zijn leven op. Ze is zwanger en haar man Luke zoekt werk als dokter. Franny bezorgt Luke een baan in zijn kinderziekenhuis en slooft zich ook achter de schermen uit om het jonge koppeltje te helpen. Maar hun dankbaarheid maakt al snel plaats voor wrevel en vraagtekens rond zijn motieven. Olivia weet immers niet dat haar weldoener verteerd wordt door schuldgevoelens en dat hij met een stevige morfineverslaving kampt.

Overmorgen | 13:00 Bob's Burgers

Seizoen 8 - Aflevering 9 - Y Tu Ga-Ga Tambien: De geanimeerde komedie show Bob's Burgers volgt de ups en downs van Bob. Bob runt een hamburger restaurant samen met zijn vrouw en drie kinderen. Bob heeft grote plannen met zijn zaak Bob's Burgers maar zijn familie handelt daar heel anders naar. Ondanks de met vet doordrenkte toonbank en gebrek aan klanten proberen ze elke her-her-heropening tot een groot succes te maken. Bob's vrouw, Linda, blijft aan de zijde van haar man staan hoewel ze snel is afgeleid. hun oudste dochter, de 13-jarige Tina, heeft minimale sociale vaardigheden en is een hopeloze romanticus met een dingetje voor zombies. De middelste zoon Gene, de enige zoon in de familie, is een ambitieuze muzikant met een dorst voor het leven en een honger naar het eten. Louise is de jongste van het trio. De konijnenoren dragende dochter heeft een ietwat apart gevoel voor humor waardoor zowel binnen als buiten de keuken onverantwoord is.

Overmorgen | 13:35 CSI: Crime Scene Investigation

Russells vrouw Judy belt de hulpdiensten op. In haar slaapkamer heeft ze namelijk het lichaam aangetroffen van dokter Dan Taxler. Judy beweert dat ze met Taxler zat te praten in de woonkamer toen haar dochter telefoneerde. Toen ze enkele minuten later terugkeerde, was Taxler spoorloos verdwenen.

Overmorgen | 15:50 Hours

Overmorgen - New Orleans, 29 augustus 2005. Orkaan Katrina zwelt aan en de dijken breken. Zo ook de vliezen van de echtgenote van Nolan. In het ziekenhuis volgt een moeilijke bevalling. Zijn vrouw overleeft het niet en hun pasgeboren dochter moet de ...

New Orleans, 29 augustus 2005. Orkaan Katrina zwelt aan en de dijken breken. Zo ook de vliezen van de echtgenote van Nolan. In het ziekenhuis volgt een moeilijke bevalling. Zijn vrouw overleeft het niet en hun pasgeboren dochter moet de couveuse in. De dokter benadrukt dat ze daar zeker 48 uur in moet blijven wil ze een kans maken. En dan slaat het noodlot toe. De stad komt onder water te staan en het ziekenhuis wordt geëvacueerd. Alleen kan de couveuse niet worden verplaatst, en dus blijft Nolan als enige achter. Een lange en moeizame strijd volgt, tegen het water en vóór het leven van zijn baby.

Overmorgen | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 25 - Getting Lei’d: Een jaar met grote veranderingen voor Leah, Jenelle, Kailyn en Chelsea in dit spannende derde seizeon van Teen Mom 2. Onze tienermoeders staan voor een uitdaging met hun peuters en de 'terrible twos' en daarnaast hebben ze nog andere problemen en challenges en moeten ze ook nog aan zichzelf denken. In dit seizoen moet onze Southern Sweetheart Leah Corey loslaten als hun scheiding definitief is. Maar als hij nieuwe vlam, Jermey, in beeld the picture komt. Bekent Corey dat hij spijt heeft. Na wat getouwtrek, realiseert Leah dat Corey niet zijn best wil doen om haar terug te winnen en gaat verder met haar leven. Niet snel daarna verkondigt ze dat ze verloofd is en schokt ze Corey met het nieuws dat ze weer zwanger is. Ondertussen is Jenelle net thuis van rehab en valt langzaam weer in oude gewoontes. Terwijl ze probeert uit de gevangenis te blijven is ze ook aan het uitzoeken wie nou eigenlijk Jace zijn biologische vader is. Kailyn heeft nog altijd gevoelens voor Jo, de vader van haar zoontje Isaac, maar haar hoop verdwijnt als ze erachter komt dat hij een nieuwe vriendin, Vee, heeft. Kailyn probeert het dus weer goed te maken met haar ex Jordan, maar maakt zich meer zorgen om hoeveel tijd Jo en Vee met Isaac spenderen. Na een paar bezoekjes aan de rechtbank wordt het eindelijk wat rustiger voor Kailyn en ontmoet zij een nieuwe jongen; Javi. En tot slot, Chelsea is terug bij haar ex en de vader van dochtertje Aubree; Adam. Dit keer geeft hij een promise ring en zegt dat ze aan hun problemen werken. Na een ruzie met Chelsea's vader is Adam verdwenen. Chelsea probeert nu over hem heen te komen en gaat verder met haar leven. De schoonheidsspecialisten opleiding komt steeds dichterbij als ze haar diploma haalt.

Overmorgen | 17:46 Lolly Lolbroek

Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Overmorgen | 17:58 Lolly Lolbroek

Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Overmorgen | 18:45 Huizenjagers

Huizenjagers Ilse, Dries en Marie-Charlotte snuiven deze week de gezonde lucht van de Belgische kust op. Vandaag zoeken Erna en haar dochter Tina een vakantieappartement met twee ruime slaapkamers.

Overmorgen | 19:00 Beverly Hills Christmas

Overmorgen - Een egocentrische mode ontwerpster uit Beverly Hills komt in het hiernamaals terecht na een ongeluk. Daar krijgt ze de kans op verlossing door de beschermengel van haar rijke, verwende dochter Ravin te worden. Met haar hulp komt Ravin ...

Een egocentrische mode-ontwerpster uit Beverly Hills komt in het hiernamaals terecht na een ongeluk. Daar krijgt ze de kans op verlossing door de beschermengel van haar rijke, verwende dochter Ravin te worden. Met haar hulp komt Ravin tot de ontdekking dat echte waarde gevonden kan worden in het helpen van anderen en niet in materiële dingen.

Overmorgen | 22:00 Alleen Elvis blijft bestaan

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Talkshow. Maaike Cafmeyer. 'Alleen Elvis' sluit het seizoen af in stijl, met een van populairste én grappigste vrouwen van Vlaanderen: Maaike Cafmeyer. De jonge, verlegen Maaike droomt er eerst van om vroedvrouw te worden of lerares godsdienst, maar het wordt toch actrice. Ze begint in het theater, maar doorbreken naar het grote publiek doet ze via televisie en haar onweerstaanbare rol in het komische programma 'Het Geslacht De Pauw'. Het bezorgt haar populariteit en het imago van "zotte doos" terwijl ze evenzeer een stille kant heeft. Haar man is professioneel cellist en samen met hun twee dochters musiceren vindt ze erg belangrijk. Ze heeft ook een nostalgische kant waarin ze het leven niet altijd als een cadeau ziet. "Dat vrolijke blondje is dan misschien niet mijn natuurlijke staat, het maakt wel deel van me uit. Als je voor niemand een bedreiging vormt, ben je altijd veilig".

Zo 15 december 2019 | 03:30 Bob's Burgers

Seizoen 8 - Aflevering 13 - Cheer Up, Sleepy Gene: De geanimeerde komedie show Bob's Burgers volgt de ups en downs van Bob. Bob runt een hamburger restaurant samen met zijn vrouw en drie kinderen. Bob heeft grote plannen met zijn zaak Bob's Burgers maar zijn familie handelt daar heel anders naar. Ondanks de met vet doordrenkte toonbank en gebrek aan klanten proberen ze elke her-her-heropening tot een groot succes te maken. Bob's vrouw, Linda, blijft aan de zijde van haar man staan hoewel ze snel is afgeleid. hun oudste dochter, de 13-jarige Tina, heeft minimale sociale vaardigheden en is een hopeloze romanticus met een dingetje voor zombies. De middelste zoon Gene, de enige zoon in de familie, is een ambitieuze muzikant met een dorst voor het leven en een honger naar het eten. Louise is de jongste van het trio. De konijnenoren dragende dochter heeft een ietwat apart gevoel voor humor waardoor zowel binnen als buiten de keuken onverantwoord is.

Zo 15 december 2019 | 03:45 A Dinner for Them to Meet

Overmorgen - Sandro Lanza, een oude soap acteur, doet na een pijnlijk televisiemoment een poging tot zelfmoord. Dit brengt zijn drie dochters Clara, Betty en Ines de kinderen van drie verschillende vrouwen naar zijn huis in Rome, waar ze elkaar voor ...

Sandro Lanza, een oude soap-acteur, doet na een pijnlijk televisiemoment een poging tot zelfmoord. Dit brengt zijn drie dochters Clara, Betty en Ines - de kinderen van drie verschillende vrouwen - naar zijn huis in Rome, waar ze elkaar voor het eerst ontmoeten. En besluiten om hem te helpen door op zoek te gaan naar een metgezel.

Zo 15 december 2019 | 07:18 Lolly Lolbroek

Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Zo 15 december 2019 | 07:30 Lolly Lolbroek

Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Zo 15 december 2019 | 12:09 Marvel´s Spider-Man

Sandman: Spidey helpt Sandman te herenigen met zijn dochter.

Zo 15 december 2019 | 12:25 Now Add Honey

15/12 - Caroline’s rustige leven staat op ontploffen Met ruziënde dochters, een baas die haargek maakt en een echtgenoot die op het punt staat haar te verlaten heeft ze het al zwaar genoeg. Ze is dolblij als ze bezoek krijgt van haar zus Beth en ...

Caroline’s rustige leven staat op ontploffen Met ruziënde dochters, een baas die haargek maakt en een echtgenoot die op het punt staat haar te verlaten heeft ze het al zwaar genoeg. Ze is dolblij als ze bezoek krijgt van haar zus Beth en diens dochter Honey, een tienerster. Maar haar blijdschap verdwijnt als Beth naar een afkickkliniek moet, waardoor Honey bij Caroline blijft. Honey heeft het moeilijk zonder haar luxe levensstijl en Caroline’s gezin irriteert zich aan de diva die allerlei chaos veroorzaakt met fans en paparazzi. Maar Caroline realiseert zich dat Honey misschien net de verandering is die iedereen nodig heeft...

Zo 15 december 2019 | 13:55 Musical: Assepoester

Assepoester woont bij haar gemene stiefmoeder. Van haar mag Assepoester niet naar het bal van de prins. De stiefmoeder wil namelijk dat haar eigen dochter, Priscilla, de nieuwe koningin wordt. Een goede fee zorgt ervoor dat Assepoester toch naar het bal kan, maar ze moet voor middernacht naar huis. De prins danst de hele avond met Assepoester. Vlak voor twaalf uur vlucht Assepoester weg en verliest één van haar schoentjes. De prins gaat op zoek naar het meisje dat het schoentje past, want met haar wil hij trouwen. De stiefmoeder bedenkt een list, waardoor Priscilla het schoentje zal passen. Zal de liefde het van bedrog winnen?

Zo 15 december 2019 | 16:00 Work Out

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Amerikaanse realityreeks. Jackie probeert haar relatie met Mimi te evalueren, maar dan staat haar conservatieve moeder plots op de stoep. Zij heeft haar dochters homoseksualiteit nooit geaccepteerd. Ondertussen helpt ze een klant met overgewicht met een trainingsschema en een dieetplan.

 Meer

Dochter gemist

Eerder Vandaag | 18:15 EenVandaag: o.a. communicatie Openbaar Ministerie en nabestaanden moet beter

Actualiteitenmagazine, Onderwerpen van deze uitzending Communicatie tussen officieren van justitie en nabestaanden moet ...

Onderwerpen van deze uitzending Communicatie tussen officieren van justitie en nabestaanden moet beter 'het was alsof we 2 verschillende talen spraken' Minister Sander Dekker wil dat officieren van justitie meer aandacht hebben voor nabestaanden. Als 'huiswerk' worden ze naar de voorstelling 'Radiostilte' van Wendy Hoogendijk gestuurd. Zij verloor haar vader na een auto-ongeluk. Een belangrijk thema in de voorstelling van Wendy is de Babylonische spraakverwarring tussen haar en het personeel van het Openbaar Ministerie: "Het was alsof we twee verschillende talen spraken. Wij zaten vol emotie, zij denken vanuit protocollen en het wetboek", vertelt ze. In het toneelstuk beeld ze dit letterlijk uit, in een scene waarin ze verschillende talen spreekt. Dit is waarom criminelen als Ridouan Taghi uiteindelijk toch tegen de lamp lopen Ridouan Taghi lijkt onbereikbaar voor de Nederlandse opsporingsdiensten, maar de kans dat hij dat volhoudt is volgens oud-commissaris Schaepman niet groot. Levenslang voortvluchtig blijven is bijna onmogelijk, zegt hij. Een subtropisch eiland met luxe resorts voor de kust van Iran. Het luxueuze feesteiland Kish is volgens de Telegraaf de plek waar de voortvluchtige Taghi zich verschuilt voor de opsporingsdiensten. Maar wil hij de rest van zijn leven uit handen van justitie blijven, dan zal hij echt alles achter zich moeten laten. "En dat is niet zo makkelijk als het lijkt." Voor veel Britse jongeren gaan de verkiezingen over méér dan alleen brexit De Nederlandse Ruud woont al 26 jaar in Engeland, maar mag er niet stemmen. Zijn net 18 geworden dochter Amber wel. Al gaat het bijna non-stop over brexit, ze vindt dat niet het belangrijkste onderwerp. "Het klimaat vind ik veel belangrijker." Supermarkten: 'Boerenactie van 18 december gaat ons zo 100 miljoen kosten' Supermarkten stappen naar de rechter om te voorkomen dat boeren van Farmers Defence Force op 18 december distributiecentra gaan blokkeren. "Je komt zo op een schade van ruim 100 miljoen euro." De supermarktbranche (CBL) had de boeren een ultimatum gesteld en wilde voor 10 uur vanmorgen de garantie dat de blokkades van de baan zouden zijn. Farmers Defence Force (FDF) heeft daarop niet gereageerd en dus volgt er een kort geding. Rotterdam moet op dieet, het Brabantse Leende ging 3 jaar geleden al met succes op rantsoen Rotterdam gaat de strijd aan met overgewicht. Meer dan 50 procent van de inwoners is te zwaar. Niet voor het eerst strijdt een gemeente tegen de kilo's. Inwoners van het dorp Leende gingen 3 jaar geleden al spreekwoordelijk op rantsoen, en dat hielp. Inwoners en ondernemers deden mee aan een koolhydraatarm en vetrijk dieet. En met succes. De Brabantse Leendenaren vielen massaal af. Ingezet werd op 50 deelnemers die meededen aan het project, maar inmiddels valt de helft van het dorp met het programma af. Wat is het geheim?

Eerder Vandaag | 14:20 Ladies Night: Patty Brard, Jacqueline Huisman-Beemsterboer en meer

Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Nieuwe vaste vriendin ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Nieuwe vaste vriendin Televisiepersoonlijkheid en voormalig Luv’-zangeres Patty Brard voegt zich vanaf woensdagavond toe aan de groep vaste vriendinnen van Merel Westrik in ‘Ladies Night’. Ze zal vanaf vanavond maandelijks te zien zijn bij Merel in de talkshow. Gasten Vanavond staat het onderwerp 'vergeven' centraal bij Ladies Night. Jacquelines zusje Nadine werd dertien jaar geleden door haar ex-vriend met 36 messteken om het leven gebracht. Toch heeft ze de moordenaar van haar zusje vergeven. Vorige maand zocht ze hem op om dat te vertellen. In Ladies Night vertelt ze hoe dat voor haar was. Ook Anke en haar dochter Anette vergaven iemand. Een aantal maanden geleden raakte de tachtigjarige Anke zwaargewond in Breda, toen een automobilist haar overreed op het moment dat ze met haar rollator de straat overstak. De man reed twee keer over haar heen en liet Anke vervolgens zwaargewond op straat achter. Pas tien dagen later meldde hij zich. Hij kreeg zeven maanden celstraf en onlangs bezochten Anke en haar dochter Annette hem in de gevangenis. Over die ontmoeting zullen ze het bij Merel Westrik op de bank hebben. Vriendinnen Naast de gasten zijn uiteraard ook de vaste vriendinnen van Merel Westrik weer aanwezig in de studio. Vanavond schuiven Antoinnette Scheulderman en Carolien Borgers aan. In de talkshow bespreken zij met Merel wat hen opviel in het nieuws, op social media en in hun dagelijks leven.

Eerder Vandaag | 01:10 Ladies Night: Patty Brard, Jacqueline Huisman-Beemsterboer en meer

Gisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Nieuwe vaste vriendin ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Nieuwe vaste vriendin Televisiepersoonlijkheid en voormalig Luv’-zangeres Patty Brard voegt zich vanaf woensdagavond toe aan de groep vaste vriendinnen van Merel Westrik in ‘Ladies Night’. Ze zal vanaf vanavond maandelijks te zien zijn bij Merel in de talkshow. Gasten Vanavond staat het onderwerp 'vergeven' centraal bij Ladies Night. Jacquelines zusje Nadine werd dertien jaar geleden door haar ex-vriend met 36 messteken om het leven gebracht. Toch heeft ze de moordenaar van haar zusje vergeven. Vorige maand zocht ze hem op om dat te vertellen. In Ladies Night vertelt ze hoe dat voor haar was. Ook Anke en haar dochter Anette vergaven iemand. Een aantal maanden geleden raakte de tachtigjarige Anke zwaargewond in Breda, toen een automobilist haar overreed op het moment dat ze met haar rollator de straat overstak. De man reed twee keer over haar heen en liet Anke vervolgens zwaargewond op straat achter. Pas tien dagen later meldde hij zich. Hij kreeg zeven maanden celstraf en onlangs bezochten Anke en haar dochter Annette hem in de gevangenis. Over die ontmoeting zullen ze het bij Merel Westrik op de bank hebben. Vriendinnen Naast de gasten zijn uiteraard ook de vaste vriendinnen van Merel Westrik weer aanwezig in de studio. Vanavond schuiven Antoinnette Scheulderman en Carolien Borgers aan. In de talkshow bespreken zij met Merel wat hen opviel in het nieuws, op social media en in hun dagelijks leven.

Gisteren 21:30 Ladies Night: Patty Brard, Jacqueline Huisman-Beemsterboer en meer

Gisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Onderwerpen van deze uitzending Nieuwe vaste vriendin ...

Onderwerpen van deze uitzending Nieuwe vaste vriendin Televisiepersoonlijkheid en voormalig Luv’-zangeres Patty Brard voegt zich vanaf woensdagavond toe aan de groep vaste vriendinnen van Merel Westrik in ‘Ladies Night’. Ze zal vanaf vanavond maandelijks te zien zijn bij Merel in de talkshow. Gasten Vanavond staat het onderwerp 'vergeven' centraal bij Ladies Night. Jacquelines zusje Nadine werd dertien jaar geleden door haar ex-vriend met 36 messteken om het leven gebracht. Toch heeft ze de moordenaar van haar zusje vergeven. Vorige maand zocht ze hem op om dat te vertellen. In Ladies Night vertelt ze hoe dat voor haar was. Ook Anke en haar dochter Anette vergaven iemand. Een aantal maanden geleden raakte de tachtigjarige Anke zwaargewond in Breda, toen een automobilist haar overreed op het moment dat ze met haar rollator de straat overstak. De man reed twee keer over haar heen en liet Anke vervolgens zwaargewond op straat achter. Pas tien dagen later meldde hij zich. Hij kreeg zeven maanden celstraf en onlangs bezochten Anke en haar dochter Annette hem in de gevangenis. Over die ontmoeting zullen ze het bij Merel Westrik op de bank hebben. Vriendinnen Naast de gasten zijn uiteraard ook de vaste vriendinnen van Merel Westrik weer aanwezig in de studio. Vanavond schuiven Antoinnette Scheulderman en Carolien Borgers aan. In de talkshow bespreken zij met Merel wat hen opviel in het nieuws, op social media en in hun dagelijks leven.

Eerder Vandaag | 19:10 Two and a Half Men

Seizoen 9 - Aflevering 21 - Amerikaanse komische serie. Mr. Hose Says Yes. Walden deelt zijn huisgenoot Alan mee dat Zoey en haar dochter Ava de komende week bij hen zullen doorbrengen in Malibu House. Het is een test voor het koppel om na te gaan of ze nadien ook permanent zullen samenwonen. Huishoudster Bertha blijft in het huis, maar ze kijkt niet bepaald uit naar het bezoek. Alan daarentegen belooft dat Jake bij zijn moeder zal logeren en dat hij zelf ook voor een week zal verdwijnen. Hij gaat bij zijn vriendin Lyndsey logeren, wat anders uitdraait dan hij gehoopt had. En ook voor Walden draait de week anders uit dan gepland.

Eerder Vandaag | 18:03 Lolly Lolbroek

Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Eerder Vandaag | 17:58 Lolly Lolbroek

Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Eerder Vandaag | 17:46 Lolly Lolbroek

Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Eerder Vandaag | 17:30 Flodder

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Nederlandse komische serie. Lopende zaken. Johnnie probeert geld te verdienen aan de jaarlijkse hardloopwedstrijd door Zonnedael. Helaas gaat er wat mis en komt het aan op de benen van dochter Kees om de wedstrijd te winnen.

Eerder Vandaag | 17:20 Hartenstraat

In de Negen Straatjes van Amsterdam lijkt iedereen op zoek naar liefde, behalve Daan. Hij woont met zijn dochter Saar in de Hartenstraat, waar hij zijn een eigen zaak als traiteur heeft. Dan opent de knappe, arrogante modeontwerpster Katje naast ...

In de Negen Straatjes van Amsterdam lijkt iedereen op zoek naar liefde, behalve Daan. Hij woont met zijn dochter Saar in de Hartenstraat, waar hij zijn een eigen zaak als traiteur heeft. Dan opent de knappe, arrogante modeontwerpster Katje naast zijn winkel een hippe modezaak. Als vlak voor het openingsfeest de catering onverwachts afbelt, moet Katje wel een beroep doen op Daan. Dat is vragen om narigheid: de twee zijn elkaars tegenpool. Als Katje erachter komt dat Daan aan online dating doet, stuurt ze hem een anoniem bericht. Al snel blijkt dat Daan, die de echte Katje niet kan uitstaan, erg gecharmeerd is van deze anonieme vrouw.

Eerder Vandaag | 17:10 Edie

De tachtigjarige Edith Moore (Sheila Hancock) is een bittere, eigenwijze Engelse dame. Na de dood van haar dominante man George en door de steeds slechter wordende relatie met haar dochter, besluit ze haar jeugddroom na te jagen. Ze vertrekt ...

De tachtigjarige Edith Moore (Sheila Hancock) is een bittere, eigenwijze Engelse dame. Na de dood van haar dominante man George en door de steeds slechter wordende relatie met haar dochter, besluit ze haar jeugddroom na te jagen. Ze vertrekt halsoverkop naar de Schotse Hooglanden om daar een berg te beklimmen. Onderweg ontmoet ze Jonny, een jonge man die haar helpt met het aanschaffen van de juiste uitrusting en die haar traint om de berg te kunnen beklimmen. Ze kletsen, ruziën, maken lol en onthullen steeds meer over hun leven aan elkaar.

Eerder Vandaag | 16:55 Criminal Minds

Joy, de dochter van Rossi, onderzoekt als journaliste de verdwijning van een student en roept de hulp van de BAU in. Daarnaast krijgt het team te horen dat Giuseppe Montolo in de gevangenis gestorven is. Kort voor zijn dood had Montolo Morgan nog ingelicht over The Dirty Dozen, een bende huurmoordenaars. J.J. keert terug uit haar zwangerschapsverlof.

Eerder Vandaag | 15:05 Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 138 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Kami storms off: will she accept help?. Dr. Phil vervolgt zijn gesprek met Kami, een dakloze drugsverslaafde, en moeder van vier kinderen. Ze rende het podium af vlak nadat ze twee van haar dochters en haar jongere zus onder ogen kwam. Haar dochters en zus vertellen haar dat ze het contact met haar zullen verbreken als ze niet afkickt. Is Kami bereid om dit te doen?

Eerder Vandaag | 14:00 De verwondering

Aflevering 29 - Talkshow met gasten uit verschillende religieuze tradities. Paul Blokhuis. Het is tweede adventszondag. Wat betekent deze tijd van verwachting en groei naar licht als verdriet om het verlies van je jongste dochter je elke dag vergezelt?

Eerder Vandaag | 11:45 Superstore

Seizoen 4 - Aflevering 17 - Amerikaanse komische serie. Episode 17. Jonah kan zijn draai moeilijk vinden bij de 15e verjaardag van Amy's dochter Emma, terwijl Dina erg populair is bij sommige tienerjongens. Cheyenne en Mateo raken geobsedeerd als ze Amy zien huilen.

Eerder Vandaag | 11:20 Now Add Honey

Caroline’s rustige leven staat op ontploffen Met ruziënde dochters, een baas die haargek maakt en een echtgenoot die op het punt staat haar te verlaten heeft ze het al zwaar genoeg. Ze is dolblij als ze bezoek krijgt van haar zus Beth en diens ...

Caroline’s rustige leven staat op ontploffen Met ruziënde dochters, een baas die haargek maakt en een echtgenoot die op het punt staat haar te verlaten heeft ze het al zwaar genoeg. Ze is dolblij als ze bezoek krijgt van haar zus Beth en diens dochter Honey, een tienerster. Maar haar blijdschap verdwijnt als Beth naar een afkickkliniek moet, waardoor Honey bij Caroline blijft. Honey heeft het moeilijk zonder haar luxe levensstijl en Caroline’s gezin irriteert zich aan de diva die allerlei chaos veroorzaakt met fans en paparazzi. Maar Caroline realiseert zich dat Honey misschien net de verandering is die iedereen nodig heeft...

Eerder Vandaag | 10:30 Kindig Customs

Seizoen 5 - Aflevering 3 - The Little Sister: De Canadees die de VW-safaribus uit 1962 heeft gekocht, wil een bijpassende auto voor zijn dochter; een VW Kever in een soortgelijke stijl, maar met meer rijcomfort.

Eerder Vandaag | 08:15 The Company You Keep

Jim Grant is advocaat en alleenstaande vader. Wat niemand in zijn huidige leven weet, is dat hij ooit lid was van het activistische 'Weather Underground'. De leden van deze organisatie zijn veroordeeld voor moord, maar Jim en een paar anderen weten ...

Jim Grant is advocaat en alleenstaande vader. Wat niemand in zijn huidige leven weet, is dat hij ooit lid was van het activistische 'Weather Underground'. De leden van deze organisatie zijn veroordeeld voor moord, maar Jim en een paar anderen weten zich al meer dan dertig jaar schuil te houden. Als een voormalig Weather-lid zichzelf plotseling aangeeft bij de FBI, begint de jonge journalist Ben Shephard verder te graven. Wanneer het spoor naar Jim leidt, slaat deze op de vlucht omwille van zijn jonge dochter. Een veilige haven is echter niet zo gemakkelijk te vinden.

Eerder Vandaag | 07:30 Lolly Lolbroek

Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Eerder Vandaag | 07:18 Lolly Lolbroek

Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Eerder Vandaag | 03:35 War Flowers

Gisteren - Sarabeth (Christina Ricci) is een jonge vrouw uit North Carolina wiens man haar en hun dochter verlaat om te vechten voor het Zuiden in de Amerikaanse Burgeroorlog. De oorlog creëert voor Sarabeth en haar dochter ontberingen en ...

Sarabeth (Christina Ricci) is een jonge vrouw uit North Carolina wiens man haar en hun dochter verlaat om te vechten voor het Zuiden in de Amerikaanse Burgeroorlog. De oorlog creëert voor Sarabeth en haar dochter ontberingen en verwoesting en ze moeten om zien te gaan met de hoop en overtuiging dat de man die ze lief hebben weer terug zal keren. Ondertussen moeten ze beslissen over het lot van een Yankee soldaat (Jason Gedrick) waar ze mee geconfronteerd worden.

Eerder Vandaag | 00:10 Smalltown, Italy

Gisteren - Een labiele vrouw verliest de voogdij over haar dochter. Tegelijkertijd krijgt haar man een auto ongeluk en raakt ze bevriend met een Tsjechische monteur, die ook op een bijzondere manier onderdeel van hun disfunctionele gezin wordt.

Een labiele vrouw verliest de voogdij over haar dochter. Tegelijkertijd krijgt haar man een auto-ongeluk en raakt ze bevriend met een Tsjechische monteur, die ook op een bijzondere manier onderdeel van hun disfunctionele gezin wordt.

Gisteren 23:25 Huizenjagers

Huizenjagers Ilse, Dries en Marie-Charlotte snuiven deze week de gezonde lucht van de Belgische kust op. Vandaag zoeken Erna en haar dochter Tina een vakantieappartement met twee ruime slaapkamers.

Gisteren 23:10 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Eating Away. Barry Rosen, de kersverse winnaar van een eetwedstrijd, verdwijnt spoorloos nadat hij de hoofdprijs van 5.000 dollar in de wacht sleepte. Danny komt voor een dilemma te staan wanneer zijn vriend Carlos, de vader van Elena's dochter, hem vraagt een aanbevelingsbrief te schrijven zodat hij het hoederecht toegewezen krijgt.

Gisteren 23:10 The Bélier Family

Gisteren - In het gezin Bélier is iedereen doof, behalve de oudste dochter Paula. Zij is de onmisbare tolk in het dagelijks leven van haar ouders, waar zij met name een belangrijke rol speelt in het managen van de familieboerderij. Op een dag ...

In het gezin Bélier is iedereen doof, behalve de oudste dochter Paula. Zij is de onmisbare tolk in het dagelijks leven van haar ouders, waar zij met name een belangrijke rol speelt in het managen van de familieboerderij. Op een dag besluit Paula met de steun van haar muziekleraar, die ontdekt dat ze geweldig kan zingen, mee te doen aan een zangwedstrijd. Een keuze die haar bij haar gezin kan weghalen, maar haar leven voorgoed zal veranderen.

Gisteren 22:45 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 3 - De Prinses en de Po: Po moet de zéér deftige dochter van de keizer begeleiden...

Gisteren 20:30 Hotter Than My Daughter

Seizoen 8 - Aflevering 7 - Make-overprogramma waarin een team aan de slag gaat met excentrieke moeders die er een uitbundige kleding- en make-upkeuze op nahouden. De 44-jarige Linda voelt zich nog steeds een tiener, ook al is ze inmiddels oma. Ze houdt van feestjes en gebruikt af en toe xtc. De 21-jarige Celina, haar oudste dochter, vindt de kleding van haar moeder verschrikkelijk. Linda krijgt door haar lage decolleté en korte jurkjes vaak meer aandacht dan zijzelf. De 54-jarige Pieta is een alleenstaande moeder van drie zoons en twee dochters. Inmiddels is ze vier jaar vrijgezel. Dochter Kimberly vindt de kledingstijl van haar moeder veel te bloot. Ze schaamt zich voor haar als ze op straat lopen en alle mannen naar Pieta kijken.

Gisteren 20:05 American Dad!

Seizoen 15 - Aflevering 28 - Eight Fires: Stan Smith, een all-American dad, is zo paranoïde als de pest door alle terroristische dreiging in de VS met alle vervelende gevolgen van dien. Zo viert hij zijn wantrouwen niet alleen bot op zijn werk, de CIA, maar moet ook zijn familie het ontgelden. Politiek, Islam, homo's: alle huidige hete hangijzers passeren de revu. Stan Smith is wapenexpert, werkt bij de CIA en is zeer conservatief. Dat Smith's aartsconservatieve inborst nu naar voren komt is te verklaren: de regering maakt iedereen bang voor 'het terrorisme'; de economie draait niet bepaald lekker en wereldmacht Amerika verliest langzamerhand haar macht in de wereld aan Azië. Genoeg reden voor deze Amerikaan om The American Dream te verdedigen tegen ondermijners. De Perziche buren; de verdachte toastroaster; buitenalndse auto's; ze moeten het allemaal ontgelden. Ook thuis loopt men niet echt in de pas met pa: zijn dochter Hayley is ulraliberaal en studeert 'Vrouwenstudies', zijn zoon Steve geeft het primaat aan zijn acne boven de verdediging van de Amerikaanse waarden. De geestelijke vaders van Family Guy hebben met American Dad een intelligent maatschappijkritische animatieserie gemaakt.

Gisteren 19:45 Huizenjagers

Huizenjagers Ilse, Dries en Marie-Charlotte snuiven deze week de gezonde lucht van de Belgische kust op. Vandaag zoeken Erna en haar dochter Tina een vakantieappartement met twee ruime slaapkamers.

Gisteren 17:58 Lolly Lolbroek

Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Gisteren 17:50 Superstore

Seizoen 4 - Aflevering 17 - Amerikaanse komische serie. Episode 17. Jonah kan zijn draai moeilijk vinden bij de 15e verjaardag van Amy's dochter Emma, terwijl Dina erg populair is bij sommige tienerjongens. Cheyenne en Mateo raken geobsedeerd als ze Amy zien huilen.

Gisteren 17:46 Lolly Lolbroek

Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Gisteren 16:25 The Brand New Testament

Gisteren - God bestaat echt: hij woont in Brussel samen met zijn vrouw en zijn tienjarige dochter Ea. Via zijn computer regelt of eerder ontregelt hij alles op aarde. Op een dag komt Ea in opstand tegen de hatelijke houding van haar vader. Ze hackt ...

God bestaat echt: hij woont in Brussel samen met zijn vrouw en zijn tienjarige dochter Ea. Via zijn computer regelt of eerder ontregelt hij alles op aarde. Op een dag komt Ea in opstand tegen de hatelijke houding van haar vader. Ze hackt zijn computer en verspreidt de sterfdata van iedereen op aarde. Een actie die grote gevolgen heeft voor de mensheid. Voor God is er geen enkele andere optie meer dan zich onder de bevolking te mengen en daar ontdekt hij wat voor een lelijke wereld hij geschapen heeft.

Gisteren 13:20 Blauw Bloed

Aflevering 45 - Royaltymagazine. Prinses Amalia 16 jaar. Prinses Amalia viert op 7 december haar zestiende verjaardag. Hoe beleeft het koningspaar het dat hun dochter alweer zestien jaar is?

Gisteren 12:35 Mozart on Tour - Aflevering 6: Parijs

Salzburg, waar Mozart werd geboren en zijn jeugd doorbracht, was van grote invloed op Mozarts rondzwervende bestaan. Hij had een hekel aan de stad en verafschuwde de weinig gerespecteerde baan om muziek uit te voeren en te componeren voor de aartsbisschop. Mede daarom besloot Mozart in 1777 naar Parijs te vertrekken om aldaar zijn geluk te beproeven. Zijn verblijf in de Stad van het Licht werd geen succes. Mozart kreeg weinig aansprekende aanstellingen aangeboden. Tot overmaat van ramp overleed zijn moeder na een kort en hevig ziekbed. In deze aflevering is Mitsuko Uchida de soliste in Mozarts Pianoconcert Nr. 9, KV 271, welke de bijnaam ‘Jeunehomme’ kreeg en gecomponeerd was voor Victoire Jenamy, de dochter van Mozarts vriend, de danser en choreograaf Jean-Georges Noverre. Het Mozarteum Orkest staat onder leiding van dirigent Jeffrey Tate, de uitvoering vond plaats tijdens het Salzburg Festival.

Gisteren 12:25 Christina Curry: In Real Life

Documentaire over Christina Curry, Instagramcelebrity en dochter van Patricia Paay

Gisteren 12:20 Christina Curry: In Real Life

De exclusieve documentaire over Christina Curry, Instagram celebrity en dochter van Patricia Paay, die de botsing tussen online populariteit en offline leven weergeeft.

Gisteren 10:25 The Brand New Testament

Gisteren - God bestaat echt: hij woont in Brussel samen met zijn vrouw en zijn tienjarige dochter Ea. Via zijn computer regelt of eerder ontregelt hij alles op aarde. Op een dag komt Ea in opstand tegen de hatelijke houding van haar vader. Ze hackt ...

God bestaat echt: hij woont in Brussel samen met zijn vrouw en zijn tienjarige dochter Ea. Via zijn computer regelt of eerder ontregelt hij alles op aarde. Op een dag komt Ea in opstand tegen de hatelijke houding van haar vader. Ze hackt zijn computer en verspreidt de sterfdata van iedereen op aarde. Een actie die grote gevolgen heeft voor de mensheid. Voor God is er geen enkele andere optie meer dan zich onder de bevolking te mengen en daar ontdekt hij wat voor een lelijke wereld hij geschapen heeft.

Gisteren 07:30 Lolly Lolbroek

Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Gisteren 07:18 Lolly Lolbroek

Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Gisteren 00:00 The Real Story with Maria Elena Salinas

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Jekyll & Hyde: Het nare voorgevoel dat Gary Bardwell had, wordt gruwelijke werkelijkheid als blijkt dat zijn dochter Jessie wordt vermist. De politie behandelt de verdwijning als een moordzaak.

Eergisteren 22:30 Zo Man Zo Vrouw

Valérie (35) en Louis (36) uit Geraardsbergen zijn een koppel, maar wie dit niet weet, verspreekt zich al eens door hen als vader en dochter aan te spreken. En toch liggen hun geboortedata amper een jaar uit elkaar. Valérie houdt van Louis en Louis houdt van Valérie. Maar Louis houdt ook heel veel van maatpakken en merkkledij, terwijl Valérie liever in iets casual-comfy springt. Het moet maar eens gedaan zijn, geven beiden toe. Ze smeken Jani om hun kledingstijl op elkaar af te stemmen, zodat ze eindelijk als volwaardige partners worden aanschouwd.

Eergisteren 22:30 A Royal Christmas Ball IMDb: 4.6

Eergisteren - IMDB * 4.6 - Tv-drama, De 39 jarige vrijgezelle koning Charles spoort zijn jeugdliefde, Allison, op om haar mee te vragen naar het koninklijke kerstfeest. Dan ontdekt hij dat Allison nooit getrouwd is geweest, maar wel moeder is van de ...

De 39-jarige vrijgezelle koning Charles spoort zijn jeugdliefde, Allison, op om haar mee te vragen naar het koninklijke kerstfeest. Dan ontdekt hij dat Allison nooit getrouwd is geweest, maar wel moeder is van de 17-jarige Lily. Wanneer Charles terugrekent, komt hij tot de conclusie dat Lily wel eens zijn biologische dochter zou kunnen zijn. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-royal-christmas-ball

Eergisteren 17:58 Lolly Lolbroek

Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Eergisteren 17:46 Lolly Lolbroek

Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Eergisteren 17:05 Edie

Eergisteren - De tachtigjarige Edith Moore (Sheila Hancock) is een bittere, eigenwijze Engelse dame. Na de dood van haar dominante man George en door de steeds slechter wordende relatie met haar dochter, besluit ze haar jeugddroom na te jagen. Ze ...

De tachtigjarige Edith Moore (Sheila Hancock) is een bittere, eigenwijze Engelse dame. Na de dood van haar dominante man George en door de steeds slechter wordende relatie met haar dochter, besluit ze haar jeugddroom na te jagen. Ze vertrekt halsoverkop naar de Schotse Hooglanden om daar een berg te beklimmen. Onderweg ontmoet ze Jonny, een jonge man die haar helpt met het aanschaffen van de juiste uitrusting en die haar traint om de berg te kunnen beklimmen. Ze kletsen, ruziën, maken lol en onthullen steeds meer over hun leven aan elkaar.

Eergisteren 15:50 Hours

Eergisteren - New Orleans, 29 augustus 2005. Orkaan Katrina zwelt aan en de dijken breken. Zo ook de vliezen van de echtgenote van Nolan. In het ziekenhuis volgt een moeilijke bevalling. Zijn vrouw overleeft het niet en hun pasgeboren dochter moet ...

New Orleans, 29 augustus 2005. Orkaan Katrina zwelt aan en de dijken breken. Zo ook de vliezen van de echtgenote van Nolan. In het ziekenhuis volgt een moeilijke bevalling. Zijn vrouw overleeft het niet en hun pasgeboren dochter moet de couveuse in. De dokter benadrukt dat ze daar zeker 48 uur in moet blijven wil ze een kans maken. En dan slaat het noodlot toe. De stad komt onder water te staan en het ziekenhuis wordt geëvacueerd. Alleen kan de couveuse niet worden verplaatst, en dus blijft Nolan als enige achter. Een lange en moeizame strijd volgt, tegen het water en vóór het leven van zijn baby.

Eergisteren 14:10 Wittekerke

Georges vertelt Max dat Caro leukemie heeft. Het slechte nieuws komt zeer hard aan en maakt een waaier aan emoties los. Vandaag vertrekken Bart en Maggie naar Engeland, waar ze een nieuw leven zullen opbouwen. Bart wil maar één herinnering aan Wittekerke meenemen: de motor van Steyn. Elke heeft de tweewieler in haar bezit en stelt een ontzettend hoge prijs. Valerie bespreekt met haar oom Laurent de ambitieuze plannen die ze in Wittekerke wil realiseren. Joke weet dat ze niet het recht heeft om in het leven van haar dochter binnen te dringen, maar haar hart spreekt een andere taal. Nu Ivo akkoord gaat om te scheiden, staat niets nog de romance van Sam en Frank in de weg.

Eergisteren 11:50 Aftermath

Eergisteren - Wat een blij weerzien met zijn vrouw en zwangere dochter moest worden, draait uit op een gruwelijke nachtmerrie voor ploegbaas Roman Melnyk (Arnold Schwarzenegger). Op de luchthaven krijgt hij te horen dat hun vliegtuig in volle vlucht ...

Wat een blij weerzien met zijn vrouw en zwangere dochter moest worden, draait uit op een gruwelijke nachtmerrie voor ploegbaas Roman Melnyk (Arnold Schwarzenegger). Op de luchthaven krijgt hij te horen dat hun vliegtuig in volle vlucht in botsing is gekomen met een ander vliegtuig. Een onoplettendheid van luchtverkeersleider Jake Bonanos, die aan 271 passagiers het leven kost. Na een korte celstraf duikt Jake met zijn jonge gezin onder om aan de media-aandacht en verwijten van de nabestaanden te ontsnappen. Maar Roman wil uitleg, spijt, verontschuldigingen. Verbeten gaat hij op zoek naar de 'moordenaar' van zijn gezin.

Eergisteren 11:30 The Benefactor

Eergisteren - De excentrieke filantroop Franny verandert in een kluizenaar na een noodlottig ongeval waarbij zijn beste vrienden om het leven komen. Vijf jaar later duikt hun dochter en zijn oogappel Olivia plots weer in zijn leven op. Ze is zwanger ...

De excentrieke filantroop Franny verandert in een kluizenaar na een noodlottig ongeval waarbij zijn beste vrienden om het leven komen. Vijf jaar later duikt hun dochter en zijn oogappel Olivia plots weer in zijn leven op. Ze is zwanger en haar man Luke zoekt werk als dokter. Franny bezorgt Luke een baan in zijn kinderziekenhuis en slooft zich ook achter de schermen uit om het jonge koppeltje te helpen. Maar hun dankbaarheid maakt al snel plaats voor wrevel en vraagtekens rond zijn motieven. Olivia weet immers niet dat haar weldoener verteerd wordt door schuldgevoelens en dat hij met een stevige morfineverslaving kampt.

Eergisteren 10:20 Dharma & Greg

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. Brought to You in Dharmavision. Dharma's ouders vinden dat hun dochter veel veranderd is sinds ze met Greg getrouwd is en ook Jane is die mening toegedaan. Ze gedraagt zich veel ernstiger, houdt er hobby's als golf op en na en begint volgens Larry steeds meer het evenbeeld van schoonma Kitty te worden. Dharma besluit te gaan herbronnen in een bosrijke omgeving om haar ware "ik" terug te vinden.

Eergisteren 09:35 CSI: Crime Scene Investigation

Russells vrouw Judy belt de hulpdiensten op. In haar slaapkamer heeft ze namelijk het lichaam aangetroffen van dokter Dan Taxler. Judy beweert dat ze met Taxler zat te praten in de woonkamer toen haar dochter telefoneerde. Toen ze enkele minuten later terugkeerde, was Taxler spoorloos verdwenen.

Eergisteren 09:35 3, 2, 1... Frankie Go Boom

Eergisteren - Als klein jongetje werd Frankie al voortdurend gepest door zijn maffe broer Bruce. Tot overmaat van ramp werden deze pesterijen nog op film vastgelegd ook. Eenmaal volwassen hebben de broers bijna geen contact meer. Totdat Bruce, na ...

Als klein jongetje werd Frankie al voortdurend gepest door zijn maffe broer Bruce. Tot overmaat van ramp werden deze pesterijen nog op film vastgelegd ook. Eenmaal volwassen hebben de broers bijna geen contact meer. Totdat Bruce, na een jarenlange drugsverslaving, eindelijk clean is. Wanneer Frankie op aandringen van zijn moeder naar huis komt om dit heuglijke feit te vieren, ontmoet hij Lassie, de dochter van een bekende filmster. Met haar beleeft Frankie een vreemde en wilde avond. Helaas blijkt dat Bruce nog steeds een voorliefde voor zijn videocamera heeft en zijn streken niet verleerd is.

Eergisteren 09:15 CSI: Crime Scene Investigation

Russells vrouw Judy belt de hulpdiensten op. In haar slaapkamer heeft ze namelijk het lichaam aangetroffen van dokter Dan Taxler. Judy beweert dat ze met Taxler zat te praten in de woonkamer toen haar dochter telefoneerde. Toen ze enkele minuten later terugkeerde, was Taxler spoorloos verdwenen.

Eergisteren 09:00 Bar Rescue

Seizoen 5 - Aflevering 39 - Father Knows Best.: Een veeleisende vader kan maar niet het stokje overdragen aan z'n dochter. Ook lukt het hem niet om de onhandelbare gasten in zijn motorcafé in bedwang te houden.

Eergisteren 07:30 Lolly Lolbroek

Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Eergisteren 07:18 Lolly Lolbroek

Kinderserie over Lolly Lolbroek, de dochter van uitvinder Lex Lolbroek. Omdat hij vaak van huis is, kan Lolly lekker haar gang gaan samen met haar vrienden Kara en Marx. Het huis en de tuin van Lolly zijn een ware speeltuin, waarin ze geregeld een uitvinding van Lolly's vader uittesten. Maar die experimenten lopen telkens weer fout en zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart.

Eergisteren 06:00 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 28 - Zoe Zebra, Dochter Van De Postbode: Zoe Zebra viert haar verjaardagsfeestje en nodigt iedereen uit per brief. Dat is natuurlijk reuze spannend voor Peppa en George, want een brief krijg je niet iedere dag! En een brief terugschrijven en bezorgen is helemaal top!

 Meer