Je vindt hier de programma's van Dierentuin op tv We hebben de volgende programma's voor Dierentuin De Pinguïns van Madagascar: Jeugd, Seizoen 3 Aflevering 10 Nootgevallen / De Schrik van Madagaskar Eekhoorn Fred vindt een enorme verzameling. The Bronx Zoo: Amusement, Seizoen 2 Aflevering 9 The Tiger's Dance Twee tijgers worden bij elkaar gebracht in de hoop dat ze gaan. Death in Paradise: Serie/soap, Seizoen 8 Aflevering 2 van 8 DI Jack Mooney en zijn team gaan een slangenkuil binnen als dierentuineigenaar. Typisch: Informatief, Seizoen 1 Aflevering 2 van 24 Typisch Bellingwolde BNNVARA Jan is nog elke dag bij Texaco te vinden, ook. Het echte leven in de dierentuin: Informatief, Natuur, Seizoen 1 Aflevering 5 van 6 NTR In aflevering 5 bloeit er een romance op tussen Orang Oetans Bako. Secret Life of the Zoo: Documentaire, Seizoen 4 Aflevering 13 van 16 In de documentairereeks Secret Life of the Zoo krijgen kijkers een unieke. The Zoo: San Diego: Natuur, Seizoen 1 Aflevering 5 Panda Monium Twee grote dierentuinen in San Diego bieden een inkijkje bij de dieren, de. De Pinguïns van Madagascar: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 2 Internetsterren / Loldag Junior wordt solo een sterattractie in de dierentuin. Death in Paradise: Morgen - Serie/soap, Seizoen 8 Aflevering 2 van 8 DI Jack Mooney en zijn team gaan een slangenkuil binnen als. De Pinguïns van Madagascar: Morgen - Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 3 Onderkruipers / Schoolreisje Drie kakkerlakken, die vrienden van Rico blijken te.

Dierentuin op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 15:25 Typisch

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 24 - Typisch Bellingwolde - BNNVARA Jan is nog elke dag bij Texaco te vinden, ook al is hij eigenlijk met pensioen. Nog maar kortgeleden overleed zijn vrouw Stien en dan is het thuis wel heel stil. In het kleine Bellingwolde zit een heus kleindierpark, waar Alexander exotische knaagdieren houdt. Hij wil graag open voor een groot publiek, zoals een echte dierentuin, maar de gemeente ligt dwars. Sanne krijgt bezoek van haar Argentijnse wakeboard-vriendin Martou en ze moet hard werken voor haar examen aan de Johan Cruijff Academy. Boer Willem haalt zijn opa Willem op om te kijken hoe de uien erbij staan. En Farid krijgt zijn buurman op de thee.

Vandaag | 17:05 Het echte leven in de dierentuin

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 6 - NTR In aflevering 5 bloeit er een romance op tussen Orang Oetans Bako en Tjintah. Pinguïns Snavel en Opa krijgen nieuwe uitdagingen voor meer lichaamsbeweging. Siberische tijger Colina heeft plotseling geen eetlust meer en dat is alarmerend. En het wordt winter in het park. De bruine beren zijn verdwenen in hun holen, maar de reuzenpanda's hebben de tijd van hun leven in de sneeuw.

Vandaag | 18:00 Secret Life of the Zoo

Seizoen 4 - Aflevering 13 van 16 In de documentairereeks Secret Life of the Zoo krijgen kijkers een unieke blik achter de schermen van de populairste dierentuin van Engeland: Chester Zoo. Van geboortes tot sterfgevallen, maar ook nieuwe liefdes en verhuizingen. Het zijn bijzondere en hartverwarmende momenten die met behulp van gespecialiseerde camera's op een prachtige wijze in beeld zijn gebracht.

Morgen | 17:06 Het echte leven in de dierentuin

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 6 - NTR In aflevering 6 zien we hoe roloway Akua in de peuterpubertijd komt. Ze terroriseert haar soortgenoten, maar vooral de stokstaartjes moeten het ontgelden. Gezinsuitbreiding bij de Orang Oetans als Tjintah haar vierde jong krijgt. En komen er ook jongen bij de reuzenpanda's? Vrouwtje Wu Wen is vruchtbaar. Dat duurt hoogstens drie dagen en gebeurt maar één keer per jaar. Tijd voor mannetje Xing Ya om in actie te komen dus.

Morgen | 18:00 Secret Life of the Zoo

Seizoen 4 - Aflevering 14 van 16 In de documentairereeks Secret Life of the Zoo krijgen kijkers een unieke blik achter de schermen van de populairste dierentuin van Engeland: Chester Zoo. Van geboortes tot sterfgevallen, maar ook nieuwe liefdes en verhuizingen. Het zijn bijzondere en hartverwarmende momenten die met behulp van gespecialiseerde camera's op een prachtige wijze in beeld zijn gebracht.

Overmorgen | 18:00 Secret Life of the Zoo

Seizoen 4 - Aflevering 15 van 16 In de documentairereeks Secret Life of the Zoo krijgen kijkers een unieke blik achter de schermen van de populairste dierentuin van Engeland: Chester Zoo. Van geboortes tot sterfgevallen, maar ook nieuwe liefdes en verhuizingen. Het zijn bijzondere en hartverwarmende momenten die met behulp van gespecialiseerde camera's op een prachtige wijze in beeld zijn gebracht.

Vr 7 augustus 2020 | 18:00 Secret Life of the Zoo

Seizoen 4 - Aflevering 16 van 16 In de documentairereeks Secret Life of the Zoo krijgen kijkers een unieke blik achter de schermen van de populairste dierentuin van Engeland: Chester Zoo. Van geboortes tot sterfgevallen, maar ook nieuwe liefdes en verhuizingen. Het zijn bijzondere en hartverwarmende momenten die met behulp van gespecialiseerde camera's op een prachtige wijze in beeld zijn gebracht.

Za 8 augustus 2020 | 17:55 Burgers'sZoo: Drukte in de Dierentuin

Seizoen 1 - Aflevering 10 van 11 De camera volgt het leven van de dieren en de werkzaamheden van de verzorgers in dierenpark Burgers' Zoo.

Za 8 augustus 2020 | 18:30 Burgers'sZoo: Drukte in de Dierentuin

Seizoen 1 - Aflevering 11 van 11 De camera volgt het leven van de dieren en de werkzaamheden van de verzorgers in dierenpark Burgers' Zoo.

Zo 9 augustus 2020 | 10:28 Milo Murphy's Wet

De dierentuin oh ja / School gala Milo heeft per ongeluk de oude rockconcert T-shirts van zijn moeder gedoneerd bij de kleding inzamelingsactie. / Amanda is bang dat er door Milo dingen misgaan op het gala.

Zo 9 augustus 2020 | 16:25 Secret Life of the Zoo

Seizoen 4 - Aflevering 16 van 16 In de documentairereeks Secret Life of the Zoo krijgen kijkers een unieke blik achter de schermen van de populairste dierentuin van Engeland: Chester Zoo. Van geboortes tot sterfgevallen, maar ook nieuwe liefdes en verhuizingen. Het zijn bijzondere en hartverwarmende momenten die met behulp van gespecialiseerde camera's op een prachtige wijze in beeld zijn gebracht.

Ma 10 augustus 2020 | 07:45 Ernst, Bobbie En De Rest

De dierentuin is 100 jaar Kinderserie waarin de vrienden Ernst en Bobbie spannende avonturen beleven.

 Meer

Dierentuin op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 07:26 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Nootgevallen / De Schrik van Madagaskar Eekhoorn Fred vindt een enorme verzameling eikels. Hij doet er alles aan om deze ‘Eikel Jackpot’ te beschermen. // Er komt een nieuw dier in de dierentuin. Iedereen is meteen verliefd op het beestje, maar Koning Julien blijft achterdochtig.

Vandaag | 07:36 The Bronx Zoo

Seizoen 2 - Aflevering 9 - The Tiger's Dance Twee tijgers worden bij elkaar gebracht in de hoop dat ze gaan paren, maar de introductie verloopt niet zoals gehoopt. En de dierentuin krijgt er twee Afrikaanse stekelvarkens bij.

Vandaag | 10:00 Death in Paradise

Seizoen 8 - Aflevering 2 van 8 DI Jack Mooney en zijn team gaan een slangenkuil binnen als dierentuineigenaar Xander Shepherd wordt vergiftigd door een verdovingspijltje, het familiebedrijf in beroering achterlatend.

Vandaag | 20:05 The Zoo: San Diego

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Panda-Monium Twee grote dierentuinen in San Diego bieden een inkijkje bij de dieren, de verzorgers en de dierenartsen, waarbij ook uitleg wordt gegeven over projecten die inkomsten genereren.

Morgen | 01:23 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Internetsterren / Loldag Junior wordt solo een sterattractie in de dierentuin.

Morgen | 06:00 Death in Paradise

Seizoen 8 - Aflevering 2 van 8 DI Jack Mooney en zijn team gaan een slangenkuil binnen als dierentuineigenaar Xander Shepherd wordt vergiftigd door een verdovingspijltje, het familiebedrijf in beroering achterlatend.

Morgen | 14:58 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Onderkruipers / Schoolreisje Drie kakkerlakken, die vrienden van Rico blijken te zijn, komen de pinguïns om hulp vragen. Er is een ongediertebestrijder naar hen op jacht. // Een jongetje, genaamd Ronald, is met zijn klas op schoolreis in de dierentuin.

Morgen | 15:20 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Waar Moet Roger Heen? / Bommen Los! De pinguïns proberen Roger te helpen een nieuw onderkomen te vinden. Dit blijkt een stuk makkelijker gezegd dan gedaan... // De pinguïns moeten de directeur, die het nieuwe gedeelte van de dierentuin gaat openen, beschermen tegen de duiven.

Morgen | 23:45 The Zoo: San Diego

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Panda-Monium Twee grote dierentuinen in San Diego bieden een inkijkje bij de dieren, de verzorgers en de dierenartsen, waarbij ook uitleg wordt gegeven over projecten die inkomsten genereren.

Overmorgen | 06:25 Secrets of The Zoo

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 6 - Run Cheetah Run De dokters in de dierentuin redden 16 ara's uit een benaderde situatie in Alabama, en nemen jachtluipaard Emmet mee voor een schouderoperatie.

Overmorgen | 07:05 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Tunnel der Liefde / Een Perfecte Dag Als een enorme niesbui van Rico ervoor zorgt dat de tunnel onder de dierentuin beschadigd, vraagt Skipper 4 leuke bevers om de situatie te redden. // Skipper heeft een perfecte dag en besluit om ervoor te zorgen iets uit het verleden recht te zetten.

Overmorgen | 07:10 Secrets of The Zoo

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 6 - Rhino-Mite! In de dierentuin laat een echo van een witte neushoorn verrassende resultaten zien. Dr. Priya reageert op een noodsituatie waarbij een zieke parelhoenders wordt behandeld voor ongewoon gedrag.

Overmorgen | 07:27 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Knikkerpot / Chuckses ermee Rico is stout geweest en krijgt nu voor al zijn goede daden een knikker in een pot. Als hij stout is wordt er echter een knikker uitgehaald. // Chuck Charles wordt ontslagen bij de nieuwsomroep en wordt manusje van alles in de dierentuin.

Overmorgen | 14:57 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Koala Calamiteiten / Verstikkende Nieuweling Junior komt terecht in het verblijf van Leonard de koala. Het arme beest blijkt doodsbang te zijn voor de pinguïns. // Er komt een nieuwe bewoner bij in de dierentuin: een boa constrictor. Ineens verdwijnen er steeds kleine beestjes.

Overmorgen | 18:15 The secret life of the zoo

Aflevering 10 Er verblijven zo'n 21.000 dieren in Chester Zoo en allemaal, van klein naar groot, zijn ze even belangrijk. Elk dier vereist een specifieke aanpak en alle stafleden hebben dan ook hun eigen dieren waarvoor ze zorgen. Er zijn er gevaarlijke bij, maar ook heel schattige. Zo zijn er de Kaapse klipdassen of dassies. Het lijkt wel of zij de bezoekers bestuderen in plaats van de mensen hen. Iets minder lieflijk zijn de Bermuda-skinken, een soort zeldzame hagedissen. Die bijten erop los en bij het paren gaat er vaak gewelddadig aan toe. De vrouwtjes riskeren dan haast hun leven om bevrucht te kunnen worden. Ook bij de babiroesa's of hertzwijnen gaat het er soms onstuimig aan toe. Zeker wanneer een jonge beer de strijd moet aangaan voor een zeug. De oudere zwarte neushoorn van de dierentuin is intussen al wat bezadigder geworden. Toch willen zijn verzorgers dat hij opnieuw voor het voortbestaan van deze bedreigde diersoort gaat zorgen.

Vr 7 augustus 2020 | 04:55 Bassie & Adriaan

Een dagje dierentuin Kinderserie waarin Bassie & Adriaan op avontuur gaan.

Vr 7 augustus 2020 | 06:25 Secrets of The Zoo

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 6 - Stand By Your Manatee De nieuwste aanwinsten van de dierentuin kijken hun ogen uit - we zien schattige tijgerwelpen, een kleine zeekoe die wees is geworden en een mannetjes oryx die zich aansluit bij een kudde vrouwtjes.

Vr 7 augustus 2020 | 07:27 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Internetsterren / Loldag Junior wordt solo een sterattractie in de dierentuin.

Vr 7 augustus 2020 | 14:56 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Doe een wens / 1 April Junior & Mort komen er achter dat de fontein in de dierentuin wensen vervult. // Julien kent het principe van een 1 april grap niet en is dolblij wanneer hij denkt dat mensen niet boos worden als je ze in de maling neemt.

Vr 7 augustus 2020 | 15:19 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Hallo, poppie / Fotogeniek De nieuwste rage op het gebied van speelgoed is de Pratende Miss Parmantig, een barbiepop die kan praten door middel van een voice chip. // Er is een foto gemaakt voor de dierentuin. Julien, Mort en Maurice staan erop, maar ook de pinguïns.

Vr 7 augustus 2020 | 15:51 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Apenkoekjes! / De nieuwe buren! Butterbean en haar vrienden maken apenkoekjes voor de kinderen die op een uitje naar de dierentuin gaan. // Butterbean’s café krijgt nieuwe buren en Butterbean en haar vrienden gaan ze verrassen met een welkomstmand.

Za 8 augustus 2020 | 01:24 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Dierentuinrace / Anti-braak siroop De pinguïns en de lemuren racen tegen elkaar in wagentjes...

Za 8 augustus 2020 | 01:46 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Ga vissen! / Een wonder op het ijs Wanneer de dierentuin de pinguïns nepvis geeft maken ze plannen...

Za 8 augustus 2020 | 04:42 Bassie & Adriaan

Een dagje dierentuin Kinderserie waarin Bassie & Adriaan op avontuur gaan.

Za 8 augustus 2020 | 06:54 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Wie is het Beest? Alvin gaat verkleed naar de dierentuin en wordt verwisseld met een baby Tasmaanse Duivel. Dit veroorzaakt grote problemen, met name wanneer Simon er achter komt dat de Tasmaanse Duivel geopereerd moet worden. Kunnen zij Alvin redden?

Za 8 augustus 2020 | 12:42 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Tunnel der Liefde / Een Perfecte Dag Als een enorme niesbui van Rico ervoor zorgt dat de tunnel onder de dierentuin beschadigd, vraagt Skipper 4 leuke bevers om de situatie te redden. // Skipper heeft een perfecte dag en besluit om ervoor te zorgen iets uit het verleden recht te zetten.

Za 8 augustus 2020 | 13:05 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Knikkerpot / Chuckses ermee Rico is stout geweest en krijgt nu voor al zijn goede daden een knikker in een pot. Als hij stout is wordt er echter een knikker uitgehaald. // Chuck Charles wordt ontslagen bij de nieuwsomroep en wordt manusje van alles in de dierentuin.

Za 8 augustus 2020 | 14:59 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Operatie: Beestjes / Total Loss Julien ziet dat een aantal kinderen besmet zijn met 'beestjes' en al snel raken ook de dieren in de dierentuin besmet. // Rico sloopt de auto van de pinguins en repareert 'm zelf. De auto raakt vervloekt en zijn doel is Rico.

Zo 9 augustus 2020 | 03:39 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Onderkruipers / Schoolreisje Drie kakkerlakken, die vrienden van Rico blijken te zijn, komen de pinguïns om hulp vragen. Er is een ongediertebestrijder naar hen op jacht. // Een jongetje, genaamd Ronald, is met zijn klas op schoolreis in de dierentuin.

Zo 9 augustus 2020 | 05:46 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Een olifant vergeet nooit iets / Marlene en de liefde De olifant wil ontsnappen uit de dierentuin en de pinguïns gaan hem helpen..

Zo 9 augustus 2020 | 10:28 Milo Murphy's Wet

De dierentuin oh ja / School gala Milo heeft per ongeluk de oude rockconcert T-shirts van zijn moeder gedoneerd bij de kleding inzamelingsactie. / Amanda is bang dat er door Milo dingen misgaan op het gala.

Zo 9 augustus 2020 | 13:06 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Internetsterren / Loldag Junior wordt solo een sterattractie in de dierentuin.

Zo 9 augustus 2020 | 19:45 Drukte in de dierentuin

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 15 Documentairereeks over het leven achter de schermen van 4 verschillende dierenparken in Nederland: Burgers' Zoo in Arnhem, GaiaZOO in Kerkrade, Dierenpark Amersfoort en Diergaarde Blijdorp in Rotterdam.

Zo 9 augustus 2020 | 23:52 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 23 - Rusty's Olifantenontsnapping / Rusty en het Vliegende Stinkdier Als Ellie de babyolifant uit de dierentuin ontsnapt omdat ze bang is gaan Rusty en Ruby erachter aan! // Frankie gaat de strijd met Rusty en Ruby aan maar nu brengt hij zijn eigen vriendje Frankford in gevaar. Rusty en Ruby schieten te hulp!

Ma 10 augustus 2020 | 00:21 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Wie goed doet / Masker van de wasbeer Er worden ineens veel objecten gestolen in de dierentuin...

Ma 10 augustus 2020 | 03:17 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Waar Moet Roger Heen? / Bommen Los! De pinguïns proberen Roger te helpen een nieuw onderkomen te vinden. Dit blijkt een stuk makkelijker gezegd dan gedaan... // De pinguïns moeten de directeur, die het nieuwe gedeelte van de dierentuin gaat openen, beschermen tegen de duiven.

Ma 10 augustus 2020 | 06:25 Secrets of The Zoo

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 6 - Beauties And The Beasts Het voortplantingsprogramma van de jachtluipaarden in de dierentuin verloopt voorspoedig. Takin Doc heeft omgangsproblemen en het team grijpt in.

Ma 10 augustus 2020 | 07:10 Secrets of The Zoo

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 6 - Bringing Up Baby! Er gebeurt veel in The Columbus Zoo voor de dierentuin zijn deuren opent. De verzorgers lopen hun ontbijtrondes in het Heart of Africa-verblijf.

 Meer