Dieren op tv (tv-tips)

Vandaag | 21:20 Louis Theroux: Beware of the Tiger

Documentaire, Britse documentaire van journalist Louis Theroux over wilde dieren in particulier bezit in de VS. ...

Britse documentaire van journalist Louis Theroux over wilde dieren in particulier bezit in de VS. Gevangenschap Volgens het Wereld Natuur Fonds leven er vandaag meer tijgers in (privé)gevangenschap in Amerika dan in het wild in heel Azië. Hetzelfde geldt voor grote aantallen leeuwen, beren en chimpansees. Gewapend met deze statistieken trekt Louis Theroux door de Verenigde Staten, op zoek naar mensen die dieren houden die je normaal gesproken in de natuur van Afrika en Azië vindt. Chimpansees Al reizend brengt Louis Theroux een bezoek aan Joe Exotic, een voormalig politieman uit Oklahoma die meer dan 150 tijgers heeft gefokt en verzameld, een vrouw genaamd Connie Casey die een van Amerika's grootste privéverzamelingen van chimpansees bezit. Verder komt hij onaangenaam dicht bij een aantal grote katten en gevaarlijke primaten.

Vandaag | 20:30 Bed & Breakfast

Seizoen 10 - Aflevering 2 van 6 - MAX De B&B-houders logeren in verschillende B&B's in Noord-Brabant en Zeeland. Bij Ad en Gerda slapen de gasten in bungalows, ze maken kennis met de dorpsmascotte 'het contente menneke' en leren de ambacht van het sigaren draaien. Verderop in Brabant verblijven de gasten in de voormalige herberg van Wim en Renske. Een van de kamers is volledig ingericht in jaren zeventig stijl, inclusief retrobehang en een platenspeler. Ten slotte logeren de gasten tussen de schapen en kalkoenen in de oude Zeeuwse boerderij van Wicki, die in drukke tijden wordt geholpen door goede vriendin Lily. Naast de vele dieren is hier ook het enige echte koffie- en theepottenmuseum van ons land te vinden.

Morgen | 20:25 Terug: Het echte leven in de dierentuin

Morgen - Informatief, Vanavond start een nieuw seizoen van het programma 'Het echte leven in de dierentuin', waarin de ...

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma 'Het echte leven in de dierentuin', waarin de gebeurtenissen in Ouwehands Dierenpark in Rhenen, juist ook na sluitingstijd, te zien zijn. Reuzenpanda's Een groot deel van de serie gaat over reuzenpanda's Wu Wen en Xing Ya en hun pasgeboren jong, van paring tot dracht tot geboorte en kraamholtijd. Maar ook de avonturen van onder andere de nieuwe olifantenbul Tusker, de voortplanting van de zeepaardjes en het nieuwe verblijf van de Aldabra reuzenschildpadden komen voorbij. Verborgen camera's 'Het echte leven in de dierentuin' beidt een uniek kijkje achter de schermen van Ouwehands. Met verborgen camera's in de dierenverblijven en de verhalen van gepassioneerde verzorgers over hun werk en het behoud van diersoorten. Bekijk het eerste seizoen van Het echte leven in de dierentuin terug via gids.tv/programma/het-echte-leven-in-de-dierentuin.

Je vindt hier de programma's van Dieren op tv We hebben de volgende programma's voor Dieren Louis Theroux: Beware of the Tiger: Documentaire, Britse documentaire van journalist Louis Theroux over wilde dieren in particulier bezit in de VS.. Bed & Breakfast: Informatief, Seizoen 10 Aflevering 2 van 6 MAX De B&B houders logeren in verschillende B&B's in Noord Brabant. Terug: Het echte leven in de dierentuin: Morgen - Informatief, Vanavond start een nieuw seizoen van het programma 'Het echte leven in de dierentuin', waarin de. Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet: Natuur, Seizoen 4 Aflevering 1 A Little Miracle Een klein hondje moet bevallen van een grote pup. Het team van dr. Jeff. Kijkbuis Kids: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 9 van 9 In Kijkbuis Kids kijkt een vaste groep kinderen, omringd door camera's, vanaf. The Zoo: San Diego: Natuur, Seizoen 1 Aflevering 5 Panda Monium Twee grote dierentuinen in San Diego bieden een inkijkje bij de dieren, de. Zoo: Drama, Seizoen 2 Aflevering 7 van 13 Jamie's Got a Gun Na eeuwen van onderdrukking zijn de dieren het zat om door. Dogs: The Untold Story: Natuur, Seizoen 1 Aflevering 2 Wild Survivors Tijdens een reis rond de wereld ontdekken we hoe de hond een van de. Bultruggen: een detectiveverhaal: Informatief, EO Een springende bultrug kwam op de kajak terecht. Die brak doormidden en de toeristen werden mee de. How Do Animals Do That?: Natuur, Seizoen 1 Aflevering 21 Cool Koalas And Elephant Calls Dieren zijn tot ongelooflijke dingen in staat. Experts.

Dieren op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 22:00 Kijkbuis Kids

Seizoen 1 - Aflevering 9 van 9 In Kijkbuis Kids kijkt een vaste groep kinderen, omringd door camera's, vanaf de bank thuis naar volwassen TV programma's. Er wordt vaak keihard gelachen, af en toe met ogen gerold en er enkele keer vloeit er een traan. Ze gaan er elke week goed voor zitten, met hun broer, zus, vriendje of vriendinnetje TV kijken zonder dat de ouders meekijken. Nog één keer kruipen de Kijkbuis Kids dit voorjaar op de bank om programma's te beoordelen. Speciaal daarvoor krijgen ze andere fragmenten te zien van programma's die eerder in deze reeks in de roos voor ze waren. Jagende wilde dieren, blunderende volwassenen en een zingend afscheid.

Vandaag | 23:45 Zoo

Seizoen 2 - Aflevering 7 van 13 - Jamie's Got a Gun Na eeuwen van onderdrukking zijn de dieren het zat om door mensen te worden opgesloten, getemd, gegeten of te worden gedood voor vermaak. Een team van experts gaat op zoek naar een manier om het geweld te stoppen voordat de mens het onderspit delft. Mitch helpt Jackson in zijn verleden te kijken in hun voortdurende zoektocht naar de remedie.

Morgen | 06:23 Undercover Kat

Gewone stervelingen / De Gark-ste levensloop Max wandelt door het park en schrikt zich helemaal rot als hij ziet dat Gark aan het sporten is. / Gark speelt Vuilnisbal met de andere dieren in het park omdat Max weigert mee te doen.

Morgen | 07:15 B.O.Z.: LEGO Jurassic World

Aflevering 6 Animatieserie over het dinosauriërsthemapark Jurassic World op het eiland Isla Nublar. Dierengedragspsycholoog Owen Grady en managementassistente Claire Dearing doen hun uiterste best om problemen op te lossen en alles op rolletjes te laten lopen. Maar een mysterieuze saboteur wil het park voorgoed vernietigen.

Morgen | 07:20 Telekids Mini's: Wizzy & Woppy

Spoken Kinderprogramma over de muizen Wizzy en Woppy. Zij wonen samen in hun kooi in de dierenwinkel. In de andere kooien wonen Kasha de papegaai en Dongo de schildpad. Als meneer Bram, de dierenverkoper, zijn winkel verlaat, komen de dieren uit hun kooien en beleven ze dolle avonturen.

Morgen | 07:56 Wissper

Aflevering 15 Animatieserie. Wissper is een klein meisje, maar niet zomaar een klein meisje. Wissper werd geboren met een magische eigenschap: ze kan met dieren praten! Door het gebruik van het toverwoord 'Ssssh...' kan ze zich verplaatsen naar plekken waar een dier in nood is. Op deze manier helpt ze de dieren en dat zorgt voor spannende avonturen.

Morgen | 08:03 Littlest Pet Shop: A World Of Our Own

Aflevering 2 Animatieserie over zes huisdieren die in een bijzondere dierenwereld leven. De hond Roxie, kat Jade, hamster Trip, parkiet Edie, schildpad Bev en het geitje Quincy hebben een magische poort ontdekt naar Paw-Tucket, een stad waar alleen dieren wonen. Daar vinden ze alles wat het hartje van een huisdier begeert: een schoonheidssalon, een pretpark, skipistes, prachtige appartementen en nog veel meer. De zes vrienden beleven spannende avonturen in Paw-Tucket, ontmoeten andere dieren en hebben veel plezier.

Morgen | 12:10 Kijkbuis Kids

Seizoen 1 - Aflevering 9 van 9 In Kijkbuis Kids kijkt een vaste groep kinderen, omringd door camera's, vanaf de bank thuis naar volwassen TV programma's. Er wordt vaak keihard gelachen, af en toe met ogen gerold en er enkele keer vloeit er een traan. Ze gaan er elke week goed voor zitten, met hun broer, zus, vriendje of vriendinnetje TV kijken zonder dat de ouders meekijken. Nog één keer kruipen de Kijkbuis Kids dit voorjaar op de bank om programma's te beoordelen. Speciaal daarvoor krijgen ze andere fragmenten te zien van programma's die eerder in deze reeks in de roos voor ze waren. Jagende wilde dieren, blunderende volwassenen en een zingend afscheid.

Morgen | 12:20 DierenDetectives

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 4 - Kangoeroe Lulu - NTR Australië. Boer Len heeft een tak op zijn hoofd gekregen en ligt bewusteloos ver van huis op de grond. Lulu ziet haar baasje liggen en hopt terug naar huis. Daar klopt zij op de deur en leidt de verbaasde familieleden van Len naar hem toe. Ze kunnen op tijd de alarmdiensten bellen en Len komt er met de schrik van af. Wist Lulu dat haar baasje in de problemen zat? Ging ze echt hulp halen? Om hier antwoord op te krijgen gaan Boaz en Milan op bezoek bij een groep kangoeroes. Jamey en Lina testen hoe zo'n kangoeroe eigenlijk op en neer hopt. En Layla struint het internet af op zoek naar de vetste filmpjes en feitjes over kangoeroes.

Morgen | 12:45 DierenDetectives

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 4 - Kat Tara - NTR USA. Als de vierjarige Jeremy door de hond van de buren wordt aangevallen, gebeurt er iets ongelooflijks: zijn kat Tara komt aangesneld en verdedigt het jongetje met gevaar voor eigen leven. Waarom viel ze die hond aan? Wilde ze echt het jongetje beschermen? Om hier antwoord op te krijgen gaan Boaz en Milan op spreekuur bij een kattentherapeut. Jamey en Lina bouwen zelf een hond na op menselijke grootte om hun eigen moed te testen. En Layla struint het Internet af op zoek naar de vetste filmpjes en feiten over katten.

Morgen | 12:50 Holland van boven

Seizoen 3 - Aflevering 22 van 52 Holland van Boven vliegt over heel Nederland en strijkt iedere week neer in een andere provincie. We ontmoeten mensen en vertellen hun verhaal en wat Nederland te bieden heeft. Wat is er te doen, hoe is het om er te wonen en te werken. Een kinderdagverblijf of een dierenkliniek met een nieuwe behandeling of de historische haven van Enkhuizen. Gepassioneerde ondernemers met een pannenkoekenhuis in de duinen of een unieke rondvaart in de grachten. We willen dat u met plezier kijkt en bedenkt waar u in het weekend eens naartoe moet in ons mooie land.

Morgen | 13:10 DierenDetectives

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 4 - Gorilla Binti Jua - NTR USA. Een driejarig jongetje valt in een gorillaverblijf. Omstanders kijken ademloos toe hoe vrouwtjesgorilla Binti Jua het jongetje rustig oppakt en beschermt tegen de andere gorilla's. Ze draagt het jongetje zelfs voorzichtig naar de uitgang om hem aan de verzorgers over te dragen. Wist ze dat het jongetje hulp nodig had? Had een mannetjesgorilla anders gehandeld? Om hier antwoord op te krijgen, gaan Boaz en Milan op bezoek bij een apenopvangcentrum. Jamey en Lina testen hoe sterk gorilla's eigenlijk zijn. En Layla struint het internet af op zoek naar de vetste filmpjes en feitjes over gorilla's.

Morgen | 13:40 DierenDetectives

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 9 - Varken Lulu - NTR USA. Als het baasje van varken Lulu een hartaanval krijgt, vlucht Lulu het huis uit. Als een voorbijgaande man haar ziet, rent ze weer terug naar huis. De man volgt haar en ziet het slachtoffer liggen en kan nog net op tijd een ambulance bellen. Ging Lulu hulp halen of was ze gewoon geschrokken? Om hier antwoord op te vinden, gaan Sem en Felix naar een biologische varkensboerderij. Daar testen ze of varkens angst kunnen ruiken en leren ze varkens beter begrijpen. Jamey en Lina onderzoeken hoe je als mens een goede band opbouwt met je varken. En Layla struint het internet af op zoek naar de vetste filmpjes en feitjes over varkens.

Morgen | 14:05 DierenDetectives

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 13 - Paard Kerry Gold - NTR Schotland. Als boerin Fiona bij haar koeien aan het werk is, neemt één van de dieren haar op de hoorns. De koe drukt Fiona tegen de grond. De boerin is in gevaar en schreeuwt, maar niemand hoort haar. Dan komt haar paard Kerry aangerend. Ze draait haar kont naar de koe en trapt de koe tot deze afdruipt, Fiona is gered. Wist Kerry dat haar baasje hulp nodig had? Waarom was ze zelf niet bang? Om hier antwoord op te krijgen gaan Boaz en Milan naar de bereden politie waar ze echte paardenhelden ontmoeten. Jamey en Lina testen hoe je vrienden kan worden met een paard. En Layla speurt het internet af op zoek naar de vetste filmpjes en feiten over paarden.

Morgen | 14:30 DierenDetectives

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 9 - Wolfshond Shana - NTR USA. Een bejaard echtpaar is een oud schuurtje aan het opruimen als er ineens een sneeuwstorm oprukt. Ze raken ingesneeuwd en kunnen door de omgewaaide bomen hun huis niet meer bereiken. Dan is daar plotseling hun wolfshond Shana. Zij graaft een tunnel onder een omgevallen boomstam door. Als ze eindelijk het stel heeft bereikt, sleept de wolfshond het tweetal door de tunnel. Kruipend bereiken ze het huis waar de brandweer ze uiteindelijk vindt, met Shana tussen hen in om ze warm te houden. Hoe wist Shana dat haar baasjes hulp nodig hadden? Was het een voordeel dat ze voor de helft wolf was? Om hier antwoord op te krijgen doen Boaz en Milan onderzoek naar het verschil tussen wolven en honden. Jamey en Lina ervaren aan den lijve hoe snel een mens kan afkoelen. En Layla struint het internet af op zoek naar de tofste filmpjes en feiten over honden.

Morgen | 14:42 Lummels

Goud op het spoor In het Wilde Westen helpen de Lummels een oude sheriff bij het opsporen van een treinwagon vol gestolen goud. Na een avontuur in de woestijn vinden ze de stoomtrein, de boef en de buit. Maar het inrekenen van de schurk is hondsmoeilijk, vooral voor Lev. De bandiet laat zich beschermen door een van de weinige dieren waar hij bang voor is: een slang. Maar Lev blijkt moediger te zijn dan hij zelf dacht.

Morgen | 14:55 DierenDetectives

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 9 - Een groep dolfijnen - NTR USA. Wanneer een gezin in zee aan het zwemmen is, worden ze ineens omcirkeld door dolfijnen. Die gedragen zich agressief en slaan met hun staarten op het water. Het lukt de vader om uit de cirkel te breken. Maar dan ziet hij een grote witte haai op zich afkomen. De dolfijnen beschermen hen! De dolfijnen vertrekken pas als de haai ook weg is. Wisten ze dat de haai gevaarlijk was voor de familie? Waarom beschermden de dolfijnen deze mensen? Om hier antwoord op te krijgen gaan Boaz en Milan langs bij een dolfijnentrainer. Jamey en Lina onderzoeken waarom haaien mensen aanvallen. En Layla struint het internet af op zoek naar de vetste filmpjes en feiten over dolfijnen.

Morgen | 15:05 Het WAD

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 4 - De grote uitdaging (4/4) - BNNVARA Op een rustige, ondiepe wadplaat verzamelen zich duizenden eenden en steltlopers. Ze bereiden zich voor op de winter door hun verenpak te ruien en door massaal wormen en schelpdieren te eten om zo hun vetvoorraden aan te vullen. Roofvogels als de slechtvalk en smelleken komen af op deze grote zwermen vogels. Dan valt Siberische kou de Waddenzee binnen waardoor deze verandert in een poollandschap. Deze periode vormt een enorme uitdaging voor de dieren van de Waddenzee om te overleven.

Morgen | 16:55 Dieren op Spreekuur

Seizoen 18 - Aflevering 45 van 90 In dit programma staan verschillende dierenartsen en hun bijzondere patiënten centraal. De dierenarts speelt een belangrijke rol voor dieren en hun soms bezorgde verzorgers. De beesten worden vaak als volwaardig gezinslid gezien waar de beste zorg voor nodig is. Niet alleen voor noodzakelijke operaties, maar ook voor simpele kwaaltjes of belangrijke inentingen.

Morgen | 17:25 Dieren op Spreekuur

Seizoen 18 - Aflevering 46 van 90 In dit programma staan verschillende dierenartsen en hun bijzondere patiënten centraal. De dierenarts speelt een belangrijke rol voor dieren en hun soms bezorgde verzorgers. De beesten worden vaak als volwaardig gezinslid gezien waar de beste zorg voor nodig is. Niet alleen voor noodzakelijke operaties, maar ook voor simpele kwaaltjes of belangrijke inentingen.

Morgen | 17:55 Drukte in de Dierentuin

Seizoen 1 - Aflevering 53 van 61 De dierentuin is een tijdloze attractie die jong en oud de bijzondere wereld van de meest exotische en wilde diersoorten laat ervaren. Achter de schermen werkt het dierentuinpersoneel dag en nacht om ervoor te zorgen dat de bezoekers keer op keer worden getrakteerd op deze belevenis. De camera volgt het personeel bij de meest uiteenlopende werkzaamheden en alles wat daar omheen gebeurt.

Morgen | 18:30 Drukte in de Dierentuin

Seizoen 1 - Aflevering 54 van 61 De dierentuin is een tijdloze attractie die jong en oud de bijzondere wereld van de meest exotische en wilde diersoorten laat ervaren. Achter de schermen werkt het dierentuinpersoneel dag en nacht om ervoor te zorgen dat de bezoekers keer op keer worden getrakteerd op deze belevenis. De camera volgt het personeel bij de meest uiteenlopende werkzaamheden en alles wat daar omheen gebeurt.

Morgen | 18:36 In Overtreding

Voorjaar 2020 Een paar jonge dames gebruiken het Binnenhof als openbaar toilet. Eduard van de Inspectiedienst Dierenbescherming gaat langs bij een man die zijn binnen bij een man die zijn huishouden heeft verwaarloosd. Een controle in het openbaar vervoer in Utrecht leidt tot de nodige frustraties en bedreigingen.

Morgen | 19:05 Dierenpark Emmen: de grote expeditie

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 8 Na tachtig jaar sluit Dierenpark Emmen de deuren om plaats te maken voor een nieuw dierenpark vol belevenissen. In Dierenpark Emmen: De Grote Expeditie wordt de bouw van dit nieuwste avonturenpark van Europa gevolgd.

Overmorgen | 06:27 Natuur Op Z: Wildest Survival

Aflevering 3 Documentaireserie waarin we naar het verbazingwekkende gedrag kijken dat wilde dieren over de hele wereld zichzelf hebben aangeleerd om te overleven, voedsel te zoeken, een partner te vinden en soms zelfs om wraak te nemen.

Overmorgen | 07:15 B.O.Z.: LEGO Jurassic World

Aflevering 7 Animatieserie over het dinosauriërsthemapark Jurassic World op het eiland Isla Nublar. Dierengedragspsycholoog Owen Grady en managementassistente Claire Dearing doen hun uiterste best om problemen op te lossen en alles op rolletjes te laten lopen. Maar een mysterieuze saboteur wil het park voorgoed vernietigen.

Overmorgen | 07:21 Telekids Mini's: Wizzy & Woppy

Doelpunt voor Dongo Kinderprogramma over de muizen Wizzy en Woppy. Zij wonen samen in hun kooi in de dierenwinkel. In de andere kooien wonen Kasha de papegaai en Dongo de schildpad. Als meneer Bram, de dierenverkoper, zijn winkel verlaat, komen de dieren uit hun kooien en beleven ze dolle avonturen.

Overmorgen | 07:53 Wissper

Aflevering 16 Animatieserie. Wissper is een klein meisje, maar niet zomaar een klein meisje. Wissper werd geboren met een magische eigenschap: ze kan met dieren praten! Door het gebruik van het toverwoord 'Ssssh...' kan ze zich verplaatsen naar plekken waar een dier in nood is. Op deze manier helpt ze de dieren en dat zorgt voor spannende avonturen.

Overmorgen | 08:00 Littlest Pet Shop: A World Of Our Own

Aflevering 3 Animatieserie over zes huisdieren die in een bijzondere dierenwereld leven. De hond Roxie, kat Jade, hamster Trip, parkiet Edie, schildpad Bev en het geitje Quincy hebben een magische poort ontdekt naar Paw-Tucket, een stad waar alleen dieren wonen. Daar vinden ze alles wat het hartje van een huisdier begeert: een schoonheidssalon, een pretpark, skipistes, prachtige appartementen en nog veel meer. De zes vrienden beleven spannende avonturen in Paw-Tucket, ontmoeten andere dieren en hebben veel plezier.

Overmorgen | 11:15 Enchantimals

Aflevering 14 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Overmorgen | 11:25 Enchantimals

Aflevering 15 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

 Meer

Dieren op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 21:00 Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Seizoen 4 - Aflevering 1 - A Little Miracle Een klein hondje moet bevallen van een grote pup. Het team van dr. Jeff probeert zowel moeder als pup te redden. En het team gaat naar de stad om daklozen en hun dieren te helpen.

Vandaag | 22:50 The Zoo: San Diego

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Panda-Monium Twee grote dierentuinen in San Diego bieden een inkijkje bij de dieren, de verzorgers en de dierenartsen, waarbij ook uitleg wordt gegeven over projecten die inkomsten genereren.

Morgen | 04:02 Dogs: The Untold Story

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Wild Survivors Tijdens een reis rond de wereld ontdekken we hoe de hond een van de populairste huisdieren is geworden. Van roofdier tot huisdier, dit is het verhaal van onze trouwe viervoeter.

Morgen | 05:15 Bultruggen: een detectiveverhaal

EO Een springende bultrug kwam op de kajak terecht. Die brak doormidden en de toeristen werden mee de diepte in getrokken. Wonder boven wonder overleefden ze het. Het verhaal was overal ter wereld voorpaginanieuws. Natuurfilmmaker Tom Mustill was aan boord van de kajak. Na die ervaring ging hij op onderzoek uit. Was het een ongeluk of had de bultrug het expres gedaan? In zijn zoektocht naar antwoorden spreekt Tom met ooggetuigen, vindt hij bijzonder beeldmateriaal en vertellen deskundigen hem meer over deze bijzondere dieren.

Morgen | 05:35 How Do Animals Do That?

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Cool Koalas And Elephant Calls Dieren zijn tot ongelooflijke dingen in staat. Experts onderzoeken fascinerende en bizarre gedragingen van dieren en geven antwoord op de vraag: hoe doen dieren dat?

Morgen | 06:00 How Do Animals Do That?

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Cat Speech Dieren zijn tot ongelooflijke dingen in staat. Experts onderzoeken fascinerende en bizarre gedragingen van dieren en geven antwoord op de vraag: hoe doen dieren dat?

Morgen | 11:20 Salvage Hunters

Seizoen 14 - Aflevering 13 Drew doorzoekt in Cheshire een schuur vol met spullen, waaronder antieke meubelen en opgezette dieren. En in Sheffield ontdekt hij een verzameling glazen ogen uit begin 20e eeuw.

Morgen | 12:45 Het WAD

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 4 - Reis naar volwassenheid - BNNVARA Op een verlaten eiland midden in de Waddenzee probeert de snelste rover van het Wad, de slechtvalk, zijn jongen groot te brengen. Op een rustige zandbank worden de pups van de gewone zeehond geboren. Ze moeten meteen met hun moeders mee zwemmen. Tijdens een zwaar onweer raken de kuikens van de lepelaars onderkoeld. Ook de scholeksters hebben grote moeite om hun kuikens groot te brengen. De dieren van het Wad moeten op eigen benen kunnen staan voordat de winter komt.

Morgen | 18:15 Evan Goes Wild

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Llama Land Dr. Evan Antin reist de wereld over om wilde dieren te behandelen en te onderzoeken, waarbij hij zich vooral richt op infectieziekten en traumatisch letsel.

Morgen | 19:10 Wild Africa: Rivers Of Life

Seizoen 1 - Aflevering 1 Het leven in de Limpopodelta is hard. Tijdens het droge seizoen wachten de dieren op de komst van de regen, maar als die op zich laat wachten, voltrekt zich een ramp in de vallei.

Overmorgen | 01:35 My Cat From Hell

Seizoen 8 - Aflevering 4 - Feral Shop Cat Jackson helpt een stel dat vanwege hun constant vechtende katten groter is gaan wonen om de dieren uit elkaar te houden. De sproeiende winkelkat Greenie jaagt klanten weg.

Overmorgen | 02:25 How Do Animals Do That?

Seizoen 1 - Aflevering 27 - Time-Telling Dogs And Kangaroo Hops Dieren zijn tot ongelooflijke dingen in staat. Experts onderzoeken fascinerende en bizarre gedragingen van dieren en geven antwoord op de vraag: hoe doen dieren dat?

Overmorgen | 02:48 Hacking The Wild

Seizoen 1 - Aflevering 3 - The Black Bayou Andy trekt door de moerassen van Louisiana, waar het wemelt van de alligators, slangen en andere gevaarlijke dieren. Met een rugzak vol techniek zoekt hij zijn weg terug.

Overmorgen | 02:50 How Do Animals Do That?

Seizoen 1 - Aflevering 28 - Acrobatic Cats And Butterfly Wings Dieren zijn tot ongelooflijke dingen in staat. Experts onderzoeken fascinerende en bizarre gedragingen van dieren en geven antwoord op de vraag: hoe doen dieren dat?

Overmorgen | 05:35 How Do Animals Do That?

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Cat Speech Dieren zijn tot ongelooflijke dingen in staat. Experts onderzoeken fascinerende en bizarre gedragingen van dieren en geven antwoord op de vraag: hoe doen dieren dat?

Overmorgen | 06:00 Homestead Rescue

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Wolves At The Door De Raneys helpen de familie Johnson. De Johnsons hebben geen drinkwater en geen voedselbronnen, hun honden zijn gedood door roofdieren en nu zijn ze bang dat zij de volgende zijn.

Overmorgen | 06:00 How Do Animals Do That?

Seizoen 1 - Aflevering 23 - Sheep-Wrangling Dogs And Turtle Tears Dieren zijn tot ongelooflijke dingen in staat. Experts onderzoeken fascinerende en bizarre gedragingen van dieren en geven antwoord op de vraag: hoe doen dieren dat?

Overmorgen | 07:15 The Bronx Zoo

Seizoen 1 - Aflevering 6 Volg de dagelijkse gang van zaken bij de Bronx Zoo en kijk mee hoe de medewerkers de dieren verzorgen en het publiek informeren over soortenbescherming en biodiversiteit.

Overmorgen | 09:15 Serengeti

Seizoen 2019 - Aflevering 3 van 6 - Invasie - EO Alle families die in de Serengeti leven, kijken verlangend uit naar de jaarlijkse Grote Migratie die binnenkort begint. De hitte neemt toe in het gebied en de roofdieren worden hongerig, omdat het voedsel steeds schaarser wordt. Maar het leven gaat door. Leeuwin Kali en haar zus vertrouwen hun jongen toe aan hun nieuwe mannelijke kinderoppas Sefu, wat bijna rampzalige gevolgen heeft. Baviaan Bakari krijgt de schrik van zijn leven wanneer een tochtje over de rivier om krokodilleneieren te verzamelen tragisch lijkt af te lopen voor Cheka, zijn nieuwe vrouwtje, en hun geadopteerde jong. Door de concurrentiestrijd met de groepsleider komen hij en het jong opnieuw in gevaar. Shani, een vrouwtjeszebra, voert haar familie aan tijdens de migratie. Ze moet even stoppen om een veulen te krijgen, maar zodra het veulen kan rennen, trekken ze verder naar de grote rivier. Als de kuddes eindelijk bij de rivier aankomen, wemelt het daar van de krokodillen en zebramoeder Shani moet beslissen wanneer en op welke manier ze met haar pasgeboren veulen het verraderlijke water oversteekt.

 Meer

Dieren gemist

Eerder Vandaag | 15:30 Zafari

Quincy is verliefd/Geen taken meer Animatieserie over een bijzondere groep wilde dieren in Afrika. Aan de voet van de Kilimanjaro bevindt zich een geheime vallei, waar de dieren op magische wijze de vacht of veren van een ander dier hebben gekregen. Samen leren ze nieuwe dingen, hebben ze veel plezier en zijn ze trots op hoe uniek ze zijn.

Eerder Vandaag | 14:18 Wissper

Sam de dansende zeehond Animatieserie. Wissper is een klein meisje, maar niet zomaar een klein meisje. Wissper kan namelijk met dieren praten. Ze werd geboren met deze magische eigenschap en heeft nu een liefdevolle band met de meest uiteenlopende dieren. Door het gebruik van het toverwoord 'Ssssh...' kan ze zich verplaatsen naar plekken waar een dier in nood is. Op deze manier helpt ze de dieren en dat zorgt vaak voor spannende avonturen.

Eerder Vandaag | 13:36 Mini Ninja's

Sneeuwpret Ashida's plan om een heleboel dieren te vangen vergt magie die de kleine meertjes in het Land Onder De Wolken uitdroogt.

Eerder Vandaag | 13:15 Dierenhelden in Egypte

Aflevering 8 van 16 - AVROTROS In deze serie is te zien wat drie Nederlandse studenten meemaken in de dierenklinieken van Brooke Hospital for Animals in Luxor, Caïro en Alexandrië. Drie Hollandse meiden, drie karakters en één droom die ze delen met hun Egyptische vakgenoten: een beter leven voor paarden en ezels in Egypte.

Eerder Vandaag | 13:14 How It's Made

Seizoen 25 - Aflevering 3 - Wood Watches, Steel Bicycles We nemen weer uiteenlopende alledaagse producten onder de loep. Kijk mee hoe de productie van onder andere rauw dierenvoer en replica's van antieke politielantaarns verloopt.

Eerder Vandaag | 12:50 Dierenhelden in Egypte

Aflevering 7 van 16 - AVROTROS In deze serie is te zien wat drie Nederlandse studenten meemaken in de dierenklinieken van Brooke Hospital for Animals in Luxor, Caïro en Alexandrië. Drie Hollandse meiden, drie karakters en één droom die ze delen met hun Egyptische vakgenoten: een beter leven voor paarden en ezels in Egypte.

Eerder Vandaag | 11:59 Enchantimals

Aflevering 6 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Eerder Vandaag | 11:25 Vos en Haas

Seizoen 1 - Aflevering 21 van 77 - Damesclub - KRO-NCRV Humoristische en fantasierijke kleianimatieserie over een verrassende mix van dieren die samen in een bos leven.

Eerder Vandaag | 11:22 Paf de hond

Het Interview Lola zal voor een tijdschrift voor huisdieren worden geïnterviewd. Want ze is het baasje van de week. Victor is jaloers. Hij is deze week het beste baasje geweest, vindt hij zelf.

Eerder Vandaag | 11:13 Telekids Mini's: Musti

Aflevering 8 Animatieserie over het katje Musti. Hij beleeft samen met zijn ouders en vriendjes, meneer Konijn, mevrouw Schildpad, Egeltje, meneer Hond en mevrouw Kip, allerlei avonturen in zijn huis, de natuur en op de boerderij. Musti ontdekt bijvoorbeeld wat schaduw is, dat sommige dieren een winterslaap houden en hij leert dat je rommel moet opruimen.

Eerder Vandaag | 11:06 Paf de hond

Werving voor Haarballen Lola en haar vrienden organiseren een voedselrit voor de dierenkennel in de stad. Maar de voedselvoorraden trekken al snel de aandacht van Tank en de Guanos.

Eerder Vandaag | 09:50 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 24 van 26 - Het verhaal van de vakantie van de hyena's - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Eerder Vandaag | 09:00 Salvage Hunters

Seizoen 14 - Aflevering 13 Drew doorzoekt in Cheshire een schuur vol met spullen, waaronder antieke meubelen en opgezette dieren. En in Sheffield ontdekt hij een verzameling glazen ogen uit begin 20e eeuw.

Eerder Vandaag | 08:50 Telekids Mini's: Sophie De Giraf

Aflevering 7 Animatieserie waarin het schattige girafje Sophie de allerkleinsten meeneemt in haar kleurrijke wereld. Met spelletjes en liedjes leren ze over kleuren, vormen, dieren, getallen, seizoenen en nog veel meer.

Eerder Vandaag | 08:36 Groen in de Grote Stad

Het stekje van Cricket / Vrijwilliger Tilly Remy en Cricket krijgen hun eigen appartement, maar vinden de ultieme weg naar chaos. / Tilly gaat als vrijwilliger aan het werk bij het dierenasiel, maar kan geen afscheid nemen van de dieren.

Eerder Vandaag | 08:14 Groen in de Grote Stad

Gestinkdierd / Saxon neersabelen Cricket schopt herrie in het café door stinkdieren binnen te laten, maar dan loopt alles uit de hand. / Nancy maakt per ongeluk Saxon kapot, maar Tilly richt haar woede ten onrechte richting Omie.

Eerder Vandaag | 07:00 Wissper

Aflevering 14 Animatieserie. Wissper is een klein meisje, maar niet zomaar een klein meisje. Wissper werd geboren met een magische eigenschap: ze kan met dieren praten! Door het gebruik van het toverwoord 'Ssssh...' kan ze zich verplaatsen naar plekken waar een dier in nood is. Op deze manier helpt ze de dieren en dat zorgt voor spannende avonturen.

Eerder Vandaag | 06:44 Little People

De zaak van de verdwenen kokosnoten Animatieserie. Welkom in de wereld van Sarah Lynn, Maggie, Michael, Sonya Lee en Eddie! Deze vijf vrienden hebben allemaal hun eigen talenten en hobby's. Zo is Eddie goed in bouwen en is Sonya Lee gek op dieren. Ze leren hoe ze kunnen samenwerken en ontdekken de wereld.

Eerder Vandaag | 06:30 Serengeti

Seizoen 2019 - Aflevering 3 van 6 - Invasie - EO Alle families die in de Serengeti leven, kijken verlangend uit naar de jaarlijkse Grote Migratie die binnenkort begint. De hitte neemt toe in het gebied en de roofdieren worden hongerig, omdat het voedsel steeds schaarser wordt. Maar het leven gaat door. Leeuwin Kali en haar zus vertrouwen hun jongen toe aan hun nieuwe mannelijke kinderoppas Sefu, wat bijna rampzalige gevolgen heeft. Baviaan Bakari krijgt de schrik van zijn leven wanneer een tochtje over de rivier om krokodilleneieren te verzamelen tragisch lijkt af te lopen voor Cheka, zijn nieuwe vrouwtje, en hun geadopteerde jong. Door de concurrentiestrijd met de groepsleider komen hij en het jong opnieuw in gevaar. Shani, een vrouwtjeszebra, voert haar familie aan tijdens de migratie. Ze moet even stoppen om een veulen te krijgen, maar zodra het veulen kan rennen, trekken ze verder naar de grote rivier. Als de kuddes eindelijk bij de rivier aankomen, wemelt het daar van de krokodillen en zebramoeder Shani moet beslissen wanneer en op welke manier ze met haar pasgeboren veulen het verraderlijke water oversteekt.

Eerder Vandaag | 06:00 How Do Animals Do That?

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Cool Koalas And Elephant Calls Dieren zijn tot ongelooflijke dingen in staat. Experts onderzoeken fascinerende en bizarre gedragingen van dieren en geven antwoord op de vraag: hoe doen dieren dat?

 Meer