Dienst op tv (tv-tip)

Vandaag | 22:40 Nieuw: Putin - A Russian Spy Story

Documentaire, Geschiedenis, De driedelige documentaireserie 'Putin: A Russian Spy Story' gaat in op het leven van ...

De driedelige documentaireserie 'Putin: A Russian Spy Story' gaat in op het leven van Vladimir Poetin en hoe de huidige Russische staatsleider is getransformeerd van een KGB-agent tot een van de machtigste leiders op aarde. De komende dinsdagen rond 22:40 uur te zien op NPO 2. Tv-serie De twintigjarige Vladimir Poetin groeide op in een slechte buurt in Leningrad. In zijn vrije tijd keek hij graag naar zijn favoriete televisieserie 'Zeventien momenten in de lente', over een Sovjet-spion die undercover ging bij de Nazi's. Spionnen De serie werd gefinancierd door de KGB om nieuwe spionnen te rekruteren en met succes: Poetin raakte geïnspireerd en melde zich aan bij de Russische geheime dienst. James Bond De eerste aflevering is een portret van een politicus die te werk ging als een Russische James Bond. De carrière van Poetin van KGB rekruut tot president lijkt op een spionagethriller.

Je vindt hier de programma's van Dienst op tv We hebben de volgende programma's voor Dienst Nieuw: Putin - A Russian Spy Story: Documentaire, Geschiedenis, De driedelige documentaireserie 'Putin: A Russian Spy Story' gaat in op het leven van. De Kunstdetective: Informatief, Seizoen 2 Aflevering 3 van 6 Perzische gedichtenbundel MAX Kunstdetective Arthur Brand gaat een wedloop. KL2020: Terug in de Lucht: Serie, Seizoen 1 Aflevering 5 Documentaireserie waarin via persoonlijke verhalen van tien KLM'ers te zien is hoe de KLM. How It's Done: Informatief, Serie, Aflevering 35 Informatief programma waarin een kijkje wordt genomen in de keuken van midden en. Keuringsdienst van Waarde: Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 17 van 23 Dierziektes KRO NCRV Corona komt uit het verre China. We hebben gehoord. The Flying Doctors: Drama, Serie, Seizoen 4 Breaking the drought Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het. Ambulance UK: Amusement, Reality, Seizoen 5 Aflevering 6 Britse realityserie waarin we de de North West Ambulance Service volgen. De. The Big Bang Theory: Serie, Seizoen 2 The Euclid Alternative Wanneer Leonard een tijdje de nachtdienst heeft, schakelt Sheldon Penny in om. The Professionals: Serie, Seizoen 1, Aflevering 8 Everest was also Conquered. In de Britse actieserie The Professionals draait alles om. Ambulance UK: Amusement, Reality, Seizoen 5 Aflevering 6 Britse realityserie waarin we de de North West Ambulance Service volgen. De. Telekids Mini's: Robocar Poli: Jeugd, Seizoen 3 Red Heli! Animatieserie over het Robocar team, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen.. Was geht mich das an?: Educatief, Aflevering 1 van 4 Manchmal machen ganz alltägliche Entscheidungen Geschichte: Ein junger Mann in der DDR,.

Dienst op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 15:32 KL2020: Terug in de Lucht

Seizoen 1 - Aflevering 5 Documentaireserie waarin via persoonlijke verhalen van tien KLM'ers te zien is hoe de KLM de coronacrisis het hoofd biedt en de weg naar herstel vindt. Van de sleepdienst tot de directie, van de cabine tot de operatie: de betrokkenheid en bevlogenheid van het personeel is ondanks alles onverminderd. Tegelijkertijd zijn hun ervaringen herkenbaar voor velen

Vandaag | 16:32 How It's Done

Aflevering 35 Informatief programma waarin een kijkje wordt genomen in de keuken van midden- en kleinbedrijven. Ondernemers en bedrijfsleiders vertellen openhartig over hoe zij hun producten en diensten realiseren, wat hen drijft en waar hun krachten liggen. Welke stappen nemen bedrijven met het oog op maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid? Lukt het de bedrijven hun doel te bereiken? En zo ja, op welke manier?

Vandaag | 17:00 The Flying Doctors

Seizoen 4 - Breaking the drought Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. Vanwege de grote afstanden en slechte wegen gebruiken de artsen een vliegtuigje om hun patiënten te bereiken. Niet iedereen vindt het even makkelijk om zich thuis te voelen in de gesloten gemeenschap die Coopers Crossing vormt.

Vandaag | 19:17 Ambulance UK

Seizoen 5 - Aflevering 6 Britse realityserie waarin we de de North West Ambulance Service volgen. De medewerkers van de hectische meldkamer en de ambulancediensten op straat zetten zich iedere dag weer in voor hulpbehoevende mensen.

Vandaag | 23:30 Ambulance UK

Seizoen 5 - Aflevering 6 Britse realityserie waarin we de de North West Ambulance Service volgen. De medewerkers van de hectische meldkamer en de ambulancediensten op straat zetten zich iedere dag weer in voor hulpbehoevende mensen.

Morgen | 09:59 Telekids Mini's: Robocar Poli

Seizoen 1 - Poetsie, waar ga je heen?! Animatieserie over het Robocar-team, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om de mensen in Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen! Zij worden bij hun reddingswerk vaak geassisteerd door de stoere hulpdienstmedewerkster Jin. Kinderen krijgen nuttige tips over veiligheid en ze leren van Poli en zijn vrienden hoe mooi en waardevol het is om anderen te helpen.

Morgen | 17:05 The Flying Doctors

Seizoen 4 - Family secrets (part 1) Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. Vanwege de grote afstanden en slechte wegen gebruiken de artsen een vliegtuigje om hun patiënten te bereiken. Niet iedereen vindt het even makkelijk om zich thuis te voelen in de gesloten gemeenschap die Coopers Crossing vormt.

Morgen | 19:30 Ambulance UK

Seizoen 5 - Aflevering 7 Britse realityserie waarin we de de North West Ambulance Service volgen. De medewerkers van de hectische meldkamer en de ambulancediensten op straat zetten zich iedere dag weer in voor hulpbehoevende mensen.

Morgen | 23:30 Ambulance UK

Seizoen 5 - Aflevering 7 Britse realityserie waarin we de de North West Ambulance Service volgen. De medewerkers van de hectische meldkamer en de ambulancediensten op straat zetten zich iedere dag weer in voor hulpbehoevende mensen.

Overmorgen | 09:55 Telekids Mini's: Robocar Poli

Seizoen 1 - Micky is boos Animatieserie over het Robocar-team, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om de mensen in Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen! Zij worden bij hun reddingswerk vaak geassisteerd door de stoere hulpdienstmedewerkster Jin. Kinderen krijgen nuttige tips over veiligheid en ze leren van Poli en zijn vrienden hoe mooi en waardevol het is om anderen te helpen.

Overmorgen | 10:30 How It's Done

Aflevering 35 Informatief programma waarin een kijkje wordt genomen in de keuken van midden- en kleinbedrijven. Ondernemers en bedrijfsleiders vertellen openhartig over hoe zij hun producten en diensten realiseren, wat hen drijft en waar hun krachten liggen. Welke stappen nemen bedrijven met het oog op maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid? Lukt het de bedrijven hun doel te bereiken? En zo ja, op welke manier?

Overmorgen | 16:30 How It's Done Plus

Seizoen 3 - Aflevering 5 Informatief programma waarin een kijkje wordt genomen in de keuken van ondernemers en midden- en kleinbedrijven. Ondernemers en bedrijfsleiders vertellen openhartig over hoe zij hun producten en diensten realiseren, wat hen drijft en waar hun krachten liggen. Welke stappen nemen bedrijven met het oog op maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid? Lukt het de bedrijven hun doel te bereiken? En zo ja, op welke manier?

Overmorgen | 17:05 The Flying Doctors

Seizoen 4 - Family secrets (part 2) Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. Vanwege de grote afstanden en slechte wegen gebruiken de artsen een vliegtuigje om hun patiënten te bereiken. Niet iedereen vindt het even makkelijk om zich thuis te voelen in de gesloten gemeenschap die Coopers Crossing vormt.

Overmorgen | 19:30 Ambulance UK

Seizoen 5 - Aflevering 8 Britse realityserie waarin we de de North West Ambulance Service volgen. De medewerkers van de hectische meldkamer en de ambulancediensten op straat zetten zich iedere dag weer in voor hulpbehoevende mensen.

Overmorgen | 20:25 Keuringsdienst van Waarde

Seizoen 2020 - Aflevering 19 van 42 - Seizoenarbeider - KRO-NCRV Na de laatste aflevering over uitbuiting in Zuid-Europa kreeg de Keuringsdienst mailtjes van trouwe kijkers. Ze waren geschrokken van de leefomstandigheden in Italië en Spanje, maar vroegen zich ook af: hoe zit het eigenlijk in Nederland? In onze agrarische sector werken duizenden arbeidsmigranten. Worden daar wel alle regels gevolgd en mensen juist betaald? De Keuringsdienst gaat op onderzoek in eigen land.

Overmorgen | 20:30 Bij Ons Aan Boord

Seizoen 1 - Aflevering 6 Stewardessen Chelsey en Ella helpen vandaag mee bij de gezondheidschecks op de luchthaven. Tommy van de technische dienst moet een vliegtuigmotor wisselen. Passagemedewerker Lars begeleidt een speciale passagier. En stewards Mike en Samuel en stewardess Effi merken dat de communiceren met een mondkapje op best lastig is.

Overmorgen | 22:20 Grote vragen

Seizoen 01 - Aflevering 4 van 8 - Miranda Cheng - VPRO Kan wiskunde alles beschrijven? Wiskunde beter begrijpen is een manier om bijvoorbeeld kunstmatige intelligentie het hoofd te bieden en de schoonheid van de natuur te verklaren en naar onze hand te zetten. Natuur- en wiskundige Miranda Cheng houdt zich op het allerhoogste niveau bezig met wiskunde. Ze promoveerde op de snaartheorie en zwarte gaten. Cheng ontdekte samen met collega's een nieuwe maneschijn-theorie, de 'umbrale maneschijn'. Ze neemt de kijker mee naar haar roots in Taipei, Taiwan. En wetenschapper Erik Verlinde vertelt over Chengs verdiensten.

Overmorgen | 23:30 Ambulance UK

Seizoen 5 - Aflevering 8 Britse realityserie waarin we de de North West Ambulance Service volgen. De medewerkers van de hectische meldkamer en de ambulancediensten op straat zetten zich iedere dag weer in voor hulpbehoevende mensen.

Vr 2 oktober 2020 | 01:25 Keuringsdienst van Waarde

Seizoen 2020 - Aflevering 19 van 42 - Seizoenarbeider - KRO-NCRV Na de laatste aflevering over uitbuiting in Zuid-Europa kreeg de Keuringsdienst mailtjes van trouwe kijkers. Ze waren geschrokken van de leefomstandigheden in Italië en Spanje, maar vroegen zich ook af: hoe zit het eigenlijk in Nederland? In onze agrarische sector werken duizenden arbeidsmigranten. Worden daar wel alle regels gevolgd en mensen juist betaald? De Keuringsdienst gaat op onderzoek in eigen land.

Vr 2 oktober 2020 | 07:30 How It's Done

Aflevering 35 Informatief programma waarin een kijkje wordt genomen in de keuken van midden- en kleinbedrijven. Ondernemers en bedrijfsleiders vertellen openhartig over hoe zij hun producten en diensten realiseren, wat hen drijft en waar hun krachten liggen. Welke stappen nemen bedrijven met het oog op maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid? Lukt het de bedrijven hun doel te bereiken? En zo ja, op welke manier?

Vr 2 oktober 2020 | 09:25 VPRO Tegenlicht

Seizoen 2020 - Aflevering 9 van 23 - Goed geld verdienen Is het einde van het aandeelhouderskapitalisme in zicht? De waarde van een bedrijf is vaak belangrijker geworden dan de producten of diensten die het realiseert. Het verhandelen van bedrijven lijkt het hoogste doel geworden en idealen zijn naar de achtergrond verdwenen. Deze bedrijven die zich onder druk van aandeelhouders blindstaarden op kortetermijnwinstmaximalisatie kwamen vrijwel direct in financiële problemen toen Covid-19 de kop opstak. Sommige moesten zelfs staatssteun aanvragen, wat hen op veel publieke verontwaardiging kwam te staan. Gelukkig experimenteert een voorhoede van ondernemers al met nieuwe bedrijfsmodellen die stabiliteit, verantwoordelijkheid en continuïteit als leidraad nemen. VPRO Tegenlicht gaat op zoek naar nieuwe bedrijfsmodellen die de economie crisisbestendig(er) maken. Met o.a. Mariana Mazzucato, Melanie Rieback en Cees 't Hart.

Vr 2 oktober 2020 | 09:55 Telekids Mini's: Robocar Poli

Seizoen 1 - Ik hou van u, opa Animatieserie over het Robocar-team, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om de mensen in Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen! Zij worden bij hun reddingswerk vaak geassisteerd door de stoere hulpdienstmedewerkster Jin. Kinderen krijgen nuttige tips over veiligheid en ze leren van Poli en zijn vrienden hoe mooi en waardevol het is om anderen te helpen.

Vr 2 oktober 2020 | 10:00 Flodder

Seizoen 1 - Soldaat Kees Zoon Kees krijgt een oproep voor militaire dienst. Met alle middelen probeert de rest van de familie te voorkomen dat hij in dienst moet.

 Meer

Dienst op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 15:20 De Kunstdetective

Seizoen 2 - Aflevering 3 van 6 - Perzische gedichtenbundel - MAX Kunstdetective Arthur Brand gaat een wedloop aan met de Iraanse geheime dienst, die de hand probeert te leggen op een vermiste, Perzische gedichtenbundel. Het gaat om een verzameling gedichten van Hafez uit de 15e eeuw, gestolen in München. Lukt het Arthur deze historische schat als eerste in handen te krijgen?

Vandaag | 16:50 Keuringsdienst van Waarde

Seizoen 2020 - Aflevering 17 van 23 - Dierziektes - KRO-NCRV Corona komt uit het verre China. We hebben gehoord dat dieren daar op markten op elkaar worden gestapeld. De lokale overheid schuift signalen dat er iets mis gaat liever onder het tapijt, dan dat er tijdig wordt ingegrepen. Niet gek dat daar een pandemie heeft kunnen ontstaan. Maar hoe zit het eigenlijk hier? In Nederland stapelen we ook dieren op elkaar, gaat dat hier wel goed? Wat doen veehouders om het risico op ziekten te beperken? We bezoeken verschillende boeren en een viroloog die er ieder hun eigen ideeën over hebben. Een aantal jaar geleden ging het wel degelijk mis. Er sprong in Nederland een virus van de geit op de mens: de Q-koorts. Hoe heeft dat kunnen gebeuren en hoe ging de Nederlandse overheid eigenlijk om met die uitbraak?

Vandaag | 20:05 The Big Bang Theory

Seizoen 2 - The Euclid Alternative Wanneer Leonard een tijdje de nachtdienst heeft, schakelt Sheldon Penny in om hem naar zijn werk te brengen. Die krijgt het echter al snel op haar zenuwen van Sheldons commentaar en besluit hem uit haar wagen te zetten. Ook Howard en Rajesh blijken onvoldoende geduld te hebben om samen met hem te pendelen. Ze dwingen Sheldon om zijn rijexamen af te leggen.

Vandaag | 21:17 The Professionals

Seizoen 1, Aflevering 8 - Everest was also Conquered. In de Britse actieserie The Professionals draait alles om CI5, een speciale inlichtingendienst die door de overheid in het leven is geroepen als wapen in de strijd tegen de georganiseerde misdaad, spionage en internationaal terrorisme. De dienst staat onder leiding van de stoere George Cowley, een man die altijd precies zegt waar het op staat. Hij heeft twee assistenten op wie hij kan rekenen: William Bodie en Raymond Doyle. Echte kerels die niet terugschrikken voor gevaar en geweld. Samen zetten deze ‘professionals’ alles op alles om de samenleving te bevrijden van allerlei onfrisse elementen.

Morgen | 01:20 Nachtdienst

De beste clips om de nacht mee door te komen.

Morgen | 04:26 Josquin - Missa L'homme armé sexti toni

‘Kijk uit voor de gewapende man!’ De waarschuwing voor ‘L’homme armé’ klinkt dubbel zo sterk uit de mond van Josquin: tweemaal gebruikte hij de populaire middeleeuwse melodie als fundament van een miscompositie. De Missa super voces musicales werd eerder in dit festival al gefileerd door Marco Mencoboni en Katharina Bäuml, vandaag is Lionel Meunier chef van dienst met de briljante Missa Sexti toni.

Morgen | 08:35 Unmasking Jihadi John - The Anatomy of a Terrorist

VPRO Hoe word je terrorist? Dit is het verhaal van het Londense jongetje Mohammed Emwazi, die uit zou groeien tot 'Jihadi John', een terrorist met wereldfaam. De mensen die er met hun neus op zaten, al dan niet vrijwillig, vertellen het verhaal. Van zijn leerkrachten tot Nicolas Henin en Frederico Motka, die door hem gegijzeld werden. Brits oorlogscorrespondent James Foley kan het helaas niet navertellen. Hij werd gegijzeld en was te zien in een video waarin Emwazi hem onthoofdt. En zowel de CIA, het Pentagon als de Britse geheime diensten doen nu voor het eerst hun verhaal. De geheime diensten zijn bijzonder open over de manier waarop ze de 'beul met Londens accent' opspoorden. Tegelijk hebben ze het over de strijd tegen IS en hoe ze jongelui vanuit hun eigen achtertuin zagen vertrekken naar een gedachtengoed dat ze op sociale media hebben opgepikt.

Morgen | 11:18 Beestjes Hotel

Zullen we dansen / Tot uw dienst Mo gaat behoorlijk ver om haar vrienden te doen geloven dat ze een rol heeft gekregen in een dansvoorstelling. / Glenn gaat op vakantie en Eddie neemt tijdelijk de Sap Bar over.

Morgen | 15:40 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Waakzaam en Dienstbaar Simon wordt gekozen als Veiligheidscoördinator op school en mag thuis de vakantiebestemming kiezen. Als Alvin op school in de fout gaat, moet Simon dit door de vingers zien of Alvin erbij lappen en zo een streep door de vakantie halen.

Morgen | 16:00 Smossen Mag

Pastaparty Bloem en eieren. Meer heb je niet nodig om eens goed te smossen. Tja, een keukenschort kan ook van pas komen... Duncan (8 jaar), Loïc (12 jaar) en Ounsia (9 jaar) zijn in tenue en zetten hun handen en tanden in zelfgemaakt pastadeeg. Italië boven! In, op en rond het bord: alles is eetbaar en heel lekker ook. De organisator van deze geweldige pastaparty is chef Roger van Damme. Clown van dienst is Duncan.

Morgen | 18:15 Die Nordreportage

Auch im modernen Hamburger Containerhafen gibt es sie noch: die Hafenschipper. Sie fahren kleine Fracht, laden Getreide, Kohle oder Schrott und sorgen so für den reibungslosen Ablauf an Schuppen und Terminals. Sie sind unersetzlich für das Funktionieren des Hafens insgesamt. Siegfried Willemeit ist einer von diesen Hafenschippern. Er ist 78 und lebt auf seinem Schiff, der "Tannenberg". Seit den 1970er-Jahren fährt er Futtermittel auf seinem Binnenschiff. Palm- und Sojaschrot für Kühe, Schweine und Hühner in Schleswig-Holstein. Begleitet wird er dabei von seiner Lebensgefährtin Branka. Sie ist Serbin, lebt seit Jahrzehnten in Hamburg und steht seit fünf Jahren am Steuer der "Tannenberg" mit offiziellem Schifferdienstbuch. Das Schiff liegt am Ponton der alten Buschmann-Werft, gleich hinter den Elbbrücken. Gegenüber auf der anderen Seite der Elbe in Entenwerder betreibt Andreas Bätjer die alte Zollpontonanlage. Vor 15 Jahren hat er sie vor dem Abriss gerettet und übernommen.

Morgen | 21:39 Buxtehude - Abendmusik

Dietrich Buxtehude (ca. 1637-1707) wordt beschouwd als een van de grondleggers van de 17e-eeuwse Duitse school. Zijn invloed op een componist als Johann Sebastian Bach mag niet worden onderschat. Buxtehude was niet alleen een onmiskenbare meester van de orgelmuziek, maar tevens een zeer productieve componist met een oeuvre dat meer dan tweehonderd composities telt. Gedurende zijn leven begaf Buxtehude zich voornamelijk tussen Lübeck, Helsingborg, Hamburg en Kopenhagen. Buxtehude vervaardigde zeer innovatieve ‘Abendmusiken’ (‘avondconcerten’), die werden uitgevoerd op de vijf zondagen voorafgaand aan kerst. De ‘Abendmusiken’ waren een kruising tussen een kerkdienst en een openbaar concert, aangezien mensen moesten betalen om een uitvoering bij te wonen. In deze uitzending bundelen het Masques ensemble en Vox Luminis de krachten samen in een ontdekkingstocht naar de 17e-eeuwse barokmuziek van Buxtehude. Op het programma staan vele vocale composities, van spirituele concerten en koralen, tot aria’s en cantates. De ensembles staan onder de muzikale leiding van Olivier Fortin en Lionel Meunier. Het concert is opgenomen in AMUZ te Antwerpen in 2017.

Overmorgen | 01:20 Nachtdienst

De beste clips om de nacht mee door te komen.

Overmorgen | 01:50 Angelo Rules

Aflevering 13 van 46 - Werknemer van de Maand Angelo wil zo vaak als-ie wil in de Hersenkletser in Avonturenlandpark. Hij besluit er in dienst te gaan om dit te laten lukken.

Overmorgen | 02:15 Die Nordreportage

Auch im modernen Hamburger Containerhafen gibt es sie noch: die Hafenschipper. Sie fahren kleine Fracht, laden Getreide, Kohle oder Schrott und sorgen so für den reibungslosen Ablauf an Schuppen und Terminals. Sie sind unersetzlich für das Funktionieren des Hafens insgesamt. Siegfried Willemeit ist einer von diesen Hafenschippern. Er ist 78 und lebt auf seinem Schiff, der "Tannenberg". Seit den 1970er-Jahren fährt er Futtermittel auf seinem Binnenschiff. Palm- und Sojaschrot für Kühe, Schweine und Hühner in Schleswig-Holstein. Begleitet wird er dabei von seiner Lebensgefährtin Branka. Sie ist Serbin, lebt seit Jahrzehnten in Hamburg und steht seit fünf Jahren am Steuer der "Tannenberg" mit offiziellem Schifferdienstbuch. Das Schiff liegt am Ponton der alten Buschmann-Werft, gleich hinter den Elbbrücken. Gegenüber auf der anderen Seite der Elbe in Entenwerder betreibt Andreas Bätjer die alte Zollpontonanlage. Vor 15 Jahren hat er sie vor dem Abriss gerettet und übernommen.

Overmorgen | 05:00 The Professionals

Seizoen 1, Aflevering 8 - Everest was also Conquered. In de Britse actieserie The Professionals draait alles om CI5, een speciale inlichtingendienst die door de overheid in het leven is geroepen als wapen in de strijd tegen de georganiseerde misdaad, spionage en internationaal terrorisme. De dienst staat onder leiding van de stoere George Cowley, een man die altijd precies zegt waar het op staat. Hij heeft twee assistenten op wie hij kan rekenen: William Bodie en Raymond Doyle. Echte kerels die niet terugschrikken voor gevaar en geweld. Samen zetten deze ‘professionals’ alles op alles om de samenleving te bevrijden van allerlei onfrisse elementen.

Overmorgen | 07:35 Smossen Mag

Pastaparty Bloem en eieren. Meer heb je niet nodig om eens goed te smossen. Tja, een keukenschort kan ook van pas komen... Duncan (8 jaar), Loïc (12 jaar) en Ounsia (9 jaar) zijn in tenue en zetten hun handen en tanden in zelfgemaakt pastadeeg. Italië boven! In, op en rond het bord: alles is eetbaar en heel lekker ook. De organisator van deze geweldige pastaparty is chef Roger van Damme. Clown van dienst is Duncan.

Overmorgen | 07:59 Bach - Brandenburgs Concert 4-6

Bij wijze van ‘muzikale sollicitatie’ schreef Johann Sebastian Bach zijn zes Brandenburgse concerten. In 1721 was Bach in dienst van Prins Leopold van Anhalt-Köthen maar was niet meer tevreden in zijn functie en was op zoek naar een nieuwe betrekking. Hij besloot deze verzameling concerten op te dragen een Christian Ludwig, Markgraaf van Brandenburg, in de hoop dat hij aan zijn hof kon werken. Tevergeefs: de Markgraaf bood hem geen positie aan, hij bedankte de componist zelfs niet. In de categorie mislukte sollicitaties is dit dan ook waarschijnlijk een van de meest artistiek succesvolle. Alle zes de stukken zijn zogenaamde concerti grossi, een compositievorm typerend voor de barok. In hett vierde concert is het vooral de viool die in het eerste en derde deel een bijzonder virtuoze partij heeft. Het vijfde concert maakt optimaal gebruik van een populaire kamermuziekbezetting uit die tijd: fluit, viool en klavecimbel. Het zesde concert heeft een bijzondere bezetting: Bach maakt geen gebruik van violen maar wel van twee altviolen. Altviolen werden toen nog beschouwd als orkestinstrumenten, alleen geschikt voor een begeleidende rol.

Overmorgen | 13:10 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte

Seizoen 2 - Aflevering 30 van 42 Ben Ahlbeck hat Dienst in der Notaufnahme und nimmt dort die Köchin Irene Staab auf, die sich beim Tranchieren eines Stücks Fleisch in die Hand geschnitten hat. Es stellt sich heraus, dass sie die Exfrau von Alexander Jakobi ist. Herr Jakobi wurde aufgrund von Dr. Loosens Fehler durch Niklas falsch behandelt, was zu einer Lähmung führte. Der verbitterte Jakobi will das Klinikum deswegen verklagen.

Overmorgen | 14:40 CSI: Crime Scene Investigation

Seizoen 6 - Room Service De jonge beloftevolle acteur Julian Harper geniet ten volle van zijn roem en glorie. Wanneer hij te gast is in het Palms hotel en casino wordt hij er op en top verwend. Zijn beste vriend Blinky geniet mee van de voordelen en ook zijn ex-vrouw Eva kan als zijn manager een graantje meepikken. Wanneer Julian op een ochtend dood wordt aangetroffen in zijn hotelbed, kan de dienstdoende dokter geen duidelijke doodsoorzaak bepalen.

Overmorgen | 15:00 To Catch a Smuggler

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 5 - Search & Seize Twee grote diensten op de internationale luchthaven JFK werken samen om de toevoer van drugs en andere smokkelwaar in te dammen.

Overmorgen | 16:00 To Catch a Smuggler

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 5 - Coke In The Coat Twee grote diensten op de internationale luchthaven JFK werken samen om de toevoer van drugs en andere smokkelwaar in te dammen.

Overmorgen | 17:22 SpongeBob

Seizoen 7 - Aflevering 142 - De heikneuters / Sponge-Kano Patrick en SpongeBob komen terecht in een buurt die wordt bewoond door heikneuters. Ma Krelis maakt er de dienst uit. // Als de vulkaan van Bikinibroek uitbarst moet er een offer worden gebracht om de vulkaan te doven.

Vr 2 oktober 2020 | 01:20 Nachtdienst

De beste clips om de nacht mee door te komen.

Vr 2 oktober 2020 | 02:10 Angelo Rules

Aflevering 31 van 46 - De Perfecte Dag Angelo besluit met een serie wederdiensten de perfecte dag te plannen. Maar dat gaat niet zonder kleerscheuren!

Vr 2 oktober 2020 | 02:40 Angelo Rules

Aflevering 34 van 46 - Dan Bel Je Angelo Wanneer Angelo merkt dat je met Gulprecensies een etentje kan winnen gaat hij alles op alles zetten om goede diensten te leveren. Jammer dat Tracy ook van dat slaatje mee wil pikken.

Vr 2 oktober 2020 | 11:30 Die Nordreportage

Auch im modernen Hamburger Containerhafen gibt es sie noch: die Hafenschipper. Sie fahren kleine Fracht, laden Getreide, Kohle oder Schrott und sorgen so für den reibungslosen Ablauf an Schuppen und Terminals. Sie sind unersetzlich für das Funktionieren des Hafens insgesamt. Siegfried Willemeit ist einer von diesen Hafenschippern. Er ist 78 und lebt auf seinem Schiff, der "Tannenberg". Seit den 1970er-Jahren fährt er Futtermittel auf seinem Binnenschiff. Palm- und Sojaschrot für Kühe, Schweine und Hühner in Schleswig-Holstein. Begleitet wird er dabei von seiner Lebensgefährtin Branka. Sie ist Serbin, lebt seit Jahrzehnten in Hamburg und steht seit fünf Jahren am Steuer der "Tannenberg" mit offiziellem Schifferdienstbuch. Das Schiff liegt am Ponton der alten Buschmann-Werft, gleich hinter den Elbbrücken. Gegenüber auf der anderen Seite der Elbe in Entenwerder betreibt Andreas Bätjer die alte Zollpontonanlage. Vor 15 Jahren hat er sie vor dem Abriss gerettet und übernommen.

 Meer

Dienst gemist

Eerder Vandaag | 10:15 Telekids Mini's: Robocar Poli

Seizoen 3 - Red Heli! Animatieserie over het Robocar-team, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om de mensen in Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen! Zij worden bij hun reddingswerk vaak geassisteerd door de stoere hulpdienstmedewerkster Jin. Kinderen krijgen nuttige tips over veiligheid en ze leren van Poli en zijn vrienden hoe mooi en waardevol het is om anderen te helpen.

Eerder Vandaag | 07:20 Was geht mich das an?

Aflevering 1 van 4 Manchmal machen ganz alltägliche Entscheidungen Geschichte: Ein junger Mann in der DDR, Anfang 20, will einen Studienplatz - und leistet im Gegenzug Dienst als Grenzsoldat. Er hat große Träume, will etwas erreichen und arrangiert sich mit seinem Staat - immer in Angst, dass er im Namen des Sozialismus auf einen Flüchtenden schießen muss. 1989 bricht die DDR zusammen - und reißt das Leben des Soldaten mit sich. Solche Lebenswege an der deutsch-deutschen Grenze haben Geschichte geschrieben - doch angefangen haben sie mit scheinbar kleinen, ganz menschlichen Entscheidungen, die wir heute ähnlich treffen könnten.