Dicht op tv (tv-tip)

Morgen | 20:30 Chateau Meiland: Martiens pijn op de borst

Morgen - Amusement, In de voorlaatste aflevering van dit seizoen van Chateau Meiland voelt Martien zich niet leker. De ...

In de voorlaatste aflevering van dit seizoen van Chateau Meiland voelt Martien zich niet leker. De druk op zijn borst bezorgd de familie allerlei angstscenario's. Behangstrip Eerst gaat Martien de strijd aan tegen loslatend-zelfklevend-tape. Met de nodige lijm en doorzettingsvermogen moet de behangstrip toch blijven zitten. Maar de muur heeft een eigen wil. Gefrustreerd gaat de familie dan maar wijnen. Gescheurde aorta Martien voelt zich deze week ook niet zo lekker - de druk op zijn borst houdt hem 's nachts wakker. Het is in ieder geval geen corona. Montana en Maxime twijfelen nog: is het een gescheurde aorta, dichtgeslipte aderen of gewoon een longaandoening? Martien vraagt zich af of het nog gebruikelijk is rouwkaarten te sturen. Bekijk de aflevering van Chateau Meiland alvast vooruit op KIJK.nl of bekijk de vorige afleveringen via gids.tv/programma/chateau-meiland.

Je vindt hier de programma's van Dicht op tv We hebben de volgende programma's voor Dicht Chateau Meiland: Martiens pijn op de borst: Morgen - Amusement, In de voorlaatste aflevering van dit seizoen van Chateau Meiland voelt Martien zich niet leker. De. Yetili vertelt: Jeugd, Seizoen 1 Poppenanimatiereeks. De twee kleine muisjes Nina en Léon wonen in een boekwinkel die als mascotte. Avontuur in de wildernis: Film, De 13 jarige Zach en de 12 jarige Hannah gaan samen met hun hond Chinook op bezoek bij hun vader met een watervliegtuig. Als het vliegtuig in de problemen komt en crasht, moet het drietal zien te overleven in de wildernis. Op zoek naar hulp. De Verwondering: Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 8 van 36 Aldith Hunkar KRO NCRV Journaliste Aldith Hunkar woont en werkt in. Pim & Pom: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 24 van 52 De bliksembrenger KRO NCRV Het is heel erg slecht weer. Het dondert en bliksemt. Teletubbies: Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 1 van 60 Het hek dichtdoen NTR De Teletubbies laten per ongeluk het hek naar de. Nieuwsuur: o.a. wereldwijde protesten tegen racisme: Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Wereldwijde protesten tegen racisme Ook vandaag staan er. Great News: Serie, Seizoen 2 Sensitivity Training Chuck en Carol worden verplicht om samen een workshop bij te wonen die dieper. Nederland Zingt Dichtbij: Muziek, Seizoen 2020 Neo de Bono EO Neo de Bono van Geloven in Moerwijk weet wat het is om steenrijk én straatarm te. CSI: Crime Scene Investigation: Serie/soap, Seizoen 13 Aflevering 10 Risky Business Class Het team wordt ingeschakeld om een vliegtuigongeluk te.

Dicht op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 08:25 De Verwondering

Seizoen 2020 - Aflevering 8 van 36 - Aldith Hunkar - KRO-NCRV Journaliste Aldith Hunkar woont en werkt in Nederland, maar de liefde bracht haar jaren geleden naar Jamaica. Ze werd geboren in Suriname, groeide op in Maleisië, Brazilië en Tunesië. Het heeft deze wereldburger een brede blik op de wereld gebracht, waarmee ze Nederland soms met verbazing bekijkt. Aldith Hunkar groeide op in een rooms-katholiek gezin, maar besloot als kind dat ze niet meer naar de kerk wilde. Spiritueel voelt ze zich verwant aan de rastafari, een levensbeschouwelijke stroming geworteld in het Oude Testament en gericht op leven in verbinding met de natuur. Het is een emancipatoire beweging die in Jamaica is ontstaan onder de zwarte bevolking, die door het slavernijverleden onderaan de sociale ladder stond. Aldith Hunkar is dankbaar voor wat het leven haar heeft gebracht. Het gedicht Fasen, van Herman Hesse, verwoordt voor haar het leven zelf, dat altijd verandert en een en al beweging is.

Vandaag | 11:40 Nederland Zingt Dichtbij

Seizoen 2020 - Neo de Bono - EO Neo de Bono van Geloven in Moerwijk weet wat het is om steenrijk én straatarm te zijn. Hij laat Jurjen ten Brinke zien wat de coronacrisis voor gevolgen heeft in Moerwijk, een van de armste wijken van Den Haag. Steeds meer kwetsbaren komen in de knel nu de voedselbank dicht is en veel mensen de deur niet uit kunnen. Gelovigen, niet-gelovigen, particulieren en bedrijven in de wijk bundelen hun krachten. Ze zamelen geld en voedsel in en koken samen om kwetsbare mensen te helpen.

Morgen | 13:20 Tiny House Hunting

Seizoen 1A - Aflevering 3 van 13 - Tiny Beach Bungalows of Long Island Virginia en Debbie willen in hun huis in suburbia blijven wonen en een tiny huis kopen zo dicht mogelijk bij het strand als hun smalle beurs toelaat.

Morgen | 15:57 Tiny House Hunting

Seizoen 1A - Aflevering 3 van 13 - Tiny Beach Bungalows of Long Island Virginia en Debbie willen in hun huis in suburbia blijven wonen en een tiny huis kopen zo dicht mogelijk bij het strand als hun smalle beurs toelaat.

Morgen | 21:25 Beau

Seizoen 2 - Aflevering 26 Dagelijkse talkshow waarin Beau van Erven Dorens, op geheel eigen wijze, de dag doorneemt met kijkers en actuele gasten. Hij bespreekt het laatste nieuws en duikt in onderwerpen die hem zelf opvallen, persoonlijk raken of dichtbij hem liggen.

Morgen | 22:25 24 Uur In De E.R.

Seizoen 2 - Aflevering 4 Britse medische realityserie over de eerstehulpafdeling van het King's College ziekenhuis in Londen, een van de drukste ziekenhuisafdelingen van heel Groot-Brittannië. De artsen en hulpbehoevende patiënten worden 24 uur per dag van dichtbij gevolgd.

Morgen | 23:25 Sign of the Times: Mensch

Seizoen 2019 - Aflevering 1 van 3 - Antjie Krog: Alsof mijn hele leven bij elkaar gemaakt is door poëzie - EO De Zuid-Afrikaanse dichter Antjie Krog is winnares van de Gouden Ganzenveer 2018. Krogs schrijverschap werd gevormd door haar ervaringen tijdens het apartheidsregime. In 1994 deed zij verslag van de Waarheids- en Verzoeningscommissie onder leiding van aartsbisschop Desmond Tutu, waarmee Zuid-Afrika in het reine probeerde te komen met haar verleden. Verzoening, medemenselijkheid en onderlinge verbondenheid vormen de rode draad in haar werk. Samen met componist Antoni Schonken maakte Krog dit jaar een Mis voor het Universum, een loflied op de schepping. Deze 'Misa' beleefde, na Kaapstad, de Nederlandse première op Poetry International, waar Antjie Krog een graag geziene gast is.

Morgen | 23:25 Beau

Seizoen 2 - Aflevering 26 Dagelijkse talkshow waarin Beau van Erven Dorens, op geheel eigen wijze, de dag doorneemt met kijkers en actuele gasten. Hij bespreekt het laatste nieuws en duikt in onderwerpen die hem zelf opvallen, persoonlijk raken of dichtbij hem liggen.

Dicht op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:55 Yetili vertelt

Seizoen 1 Poppenanimatiereeks. De twee kleine muisjes Nina en Léon wonen in een boekwinkel die als mascotte Yétili heeft, een grote knuffel-yeti. Elke avond als de boekwinkel dicht is, komt Yétili tot leven en zet hij zijn twee kleine vriendjes op zijn knieën om een verhaaltje voor te lezen.

Vandaag | 07:00 Avontuur in de wildernis

Film, De 13 jarige Zach en de 12 jarige Hannah gaan samen met hun hond Chinook op bezoek bij hun vader met een watervliegtuig. Als het vliegtuig in de problemen komt en crasht, moet het drietal zien te overleven in de wildernis. Op zoek naar hulp ...

De 13-jarige Zach en de 12-jarige Hannah gaan samen met hun hond Chinook op bezoek bij hun vader met een watervliegtuig. Als het vliegtuig in de problemen komt en crasht, moet het drietal zien te overleven in de wildernis. Op zoek naar hulp verdwalen ze en moeten allerlei gevaren zien te overwinnen. Ondertussen gaan de ouders Robert en Susan op zoek naar hun kinderen. De ouders willen scheiden, maar misschien brengt deze zoektocht hen wel dichter bij elkaar.

Vandaag | 08:50 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 24 van 52 - De bliksembrenger - KRO-NCRV Het is heel erg slecht weer. Het dondert en bliksemt buiten. Als de deurbel gaat, rennen Pim en Pom naar beneden. Ze zien een man met een gek ding onder zijn arm binnenkomen. Pim en Pom zijn heel erg nieuwsgierig en bekijken het gekke ding van alle kanten. Misschien is het wel een bijzonder dier? Pim wil het bijzondere dier wel even kietelen. Als hij dat doet, schiet er een enorme lichtflits door de kamer! Pim en Pom weten het nu zeker: het dier is een gevaarlijke 'bliksembrenger'! Ze verstoppen zich onder het kleed. Als de vrouw voor de bliksembrenger gaat zitten houden Pim en Pom hun ogen dicht en adem in. Zal dat wel goed aflopen?

Vandaag | 10:10 Teletubbies

Seizoen 2 - Aflevering 1 van 60 - Het hek dichtdoen - NTR De Teletubbies laten per ongeluk het hek naar de Tiddlytubbies openstaan. Een paar Tiddlytubbies weten te ontsnappen naar de huisheuvel. De Teletubbies gaan naar ze op zoek en doen daarna het hek dicht.

Vandaag | 10:40 Nieuwsuur: o.a. wereldwijde protesten tegen racisme

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Wereldwijde protesten tegen racisme Ook vandaag staan er ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Wereldwijde protesten tegen racisme Ook vandaag staan er demonstraties gepland tegen racisme. In de Amerikaanse hoofdstad Washington worden vandaag tienduizenden deelnemers verwacht. Het stadsbestuur zou met de komst van 100.000 tot 200.000 demonstranten rekening houden. In Amsterdam is een tweede demonstratie aangekondigd tegen politiegeweld en racisme. Dat protest moet plaatsvinden op woensdag 10 juni op het Anton de Komplein in Amsterdam-Zuidoost. Hoe kijken we na een week vol demonstraties terug? We praten erover met Mitchell Esajas, een van de organisatoren van de demonstraties. De verzoening bij Denk Ze maakten elkaar uit voor intimiderend, rancuneus, incompetent, manipulatief, verrader en broedermoordenaar. Maar opeens hadden de drie Tweede Kamerleden van Denk zich weer verzoend. Vandaag mogen ze aan de leden uitleggen hoe geloofwaardig dat is. Vanwege de coronaregels kunnen maar dertig mensen aanwezig zijn op de Algemene Ledenvergadering, de rest volgt de ALV digitaal. Verpleegkundige Charles overleed aan covid-19 De coronacrisis laat diepe sporen na bij zorgverleners. Ze staan met de handen aan het bed en zien de ziekte van dichtbij. En het raakt hen soms ook persoonlijk. De afgelopen maanden overleden elf zorgmedewerkers aan het virus. Eén van hen is de 66-jarige Amsterdamse IC-verpleegkundige: Charles Hertel. Hoij was gezond en fit en toch overleed hij aan covid-19. Een aantal maanden voordat hij kon gaan genieten van zijn welverdiende pensioen.

Vandaag | 11:00 Great News

Seizoen 2 - Sensitivity Training Chuck en Carol worden verplicht om samen een workshop bij te wonen die dieper ingaat op hun gevoeligheid. Katie en Greg groeien steeds dichter naar elkaar toe, maar Katie ziet een relatie niet zitten: ze heeft namelijk net de knappe Jeremy leren kennen.

Vandaag | 14:10 CSI: Crime Scene Investigation

Seizoen 13 - Aflevering 10 - Risky Business Class Het team wordt ingeschakeld om een vliegtuigongeluk te onderzoeken. Een sportvliegtuigje met vijf mensen aan boord stortte neer vlakbij de Strip. Alle inzittenden kwamen om het leven. Wanneer ze het wrak van dichtbij bekijken, wordt al snel duidelijk dat iemand voor het opstijgen met het toestel heeft geknoeid. Sara krijgt het bezoek van een ex-vriendje, waardoor ze begint te twijfelen aan haar relatie met Grissom.

Vandaag | 15:38 Top Wing

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Het Lentefestival / De dansende narcissen Het is lente en dat betekent dat Sandy Ooievaar opnieuw een ei komt brengen. Als ze het ei tenminste niet verliest. // De Dansende narcissen bloeien alleen in de lente. Kolonel Kalkoen neemt zijn Koentjes mee om ze van dichtbij te gaan bekijken.

Vandaag | 15:49 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 24 van 52 - De bliksembrenger - KRO-NCRV Het is heel erg slecht weer. Het dondert en bliksemt buiten. Als de deurbel gaat, rennen Pim en Pom naar beneden. Ze zien een man met een gek ding onder zijn arm binnenkomen. Pim en Pom zijn heel erg nieuwsgierig en bekijken het gekke ding van alle kanten. Misschien is het wel een bijzonder dier? Pim wil het bijzondere dier wel even kietelen. Als hij dat doet, schiet er een enorme lichtflits door de kamer! Pim en Pom weten het nu zeker: het dier is een gevaarlijke 'bliksembrenger'! Ze verstoppen zich onder het kleed. Als de vrouw voor de bliksembrenger gaat zitten houden Pim en Pom hun ogen dicht en adem in. Zal dat wel goed aflopen?

Vandaag | 17:50 Stick Together

dansfilm Stick Together is een duet dat weerspiegelt wat nu in onze maatschappij aan de gang is, we worden gedwongen om op afstand te blijven, we worden op onszelf teruggeworpen waardoor wat vanzelfsprekend was dat nu niet meer is. Het is een visuele reflectie over de fysieke contacten die we nu missen, van een knuffel tot een troostgebaar, of een aanraking. De menselijke kant van onze maatschappij is ontregeld en we verlangen ernaar, maar hoe dichtbij mogen we of hoever durven we te gaan als het over contact gaat? Als je van iemand houdt, is afstand in acht nemen nu een absurd teken van liefde geworden, een merkwaardige tegenstelling die wij gingen onderzoeken: hoe werken de emoties en gevoelens op ons lichaam als je iemand niet mag aanraken en tegelijkertijd op de ander moet vertrouwen als je met elkaar omgaat?

Vandaag | 19:50 Stick Together

dansfilm Stick Together is een duet dat weerspiegelt wat nu in onze maatschappij aan de gang is, we worden gedwongen om op afstand te blijven, we worden op onszelf teruggeworpen waardoor wat vanzelfsprekend was dat nu niet meer is. Het is een visuele reflectie over de fysieke contacten die we nu missen, van een knuffel tot een troostgebaar, of een aanraking. De menselijke kant van onze maatschappij is ontregeld en we verlangen ernaar, maar hoe dichtbij mogen we of hoever durven we te gaan als het over contact gaat? Als je van iemand houdt, is afstand in acht nemen nu een absurd teken van liefde geworden, een merkwaardige tegenstelling die wij gingen onderzoeken: hoe werken de emoties en gevoelens op ons lichaam als je iemand niet mag aanraken en tegelijkertijd op de ander moet vertrouwen als je met elkaar omgaat?

Vandaag | 21:50 Stick Together

dansfilm Stick Together is een duet dat weerspiegelt wat nu in onze maatschappij aan de gang is, we worden gedwongen om op afstand te blijven, we worden op onszelf teruggeworpen waardoor wat vanzelfsprekend was dat nu niet meer is. Het is een visuele reflectie over de fysieke contacten die we nu missen, van een knuffel tot een troostgebaar, of een aanraking. De menselijke kant van onze maatschappij is ontregeld en we verlangen ernaar, maar hoe dichtbij mogen we of hoever durven we te gaan als het over contact gaat? Als je van iemand houdt, is afstand in acht nemen nu een absurd teken van liefde geworden, een merkwaardige tegenstelling die wij gingen onderzoeken: hoe werken de emoties en gevoelens op ons lichaam als je iemand niet mag aanraken en tegelijkertijd op de ander moet vertrouwen als je met elkaar omgaat?

Vandaag | 23:50 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 24 van 52 - De bliksembrenger - KRO-NCRV Het is heel erg slecht weer. Het dondert en bliksemt buiten. Als de deurbel gaat, rennen Pim en Pom naar beneden. Ze zien een man met een gek ding onder zijn arm binnenkomen. Pim en Pom zijn heel erg nieuwsgierig en bekijken het gekke ding van alle kanten. Misschien is het wel een bijzonder dier? Pim wil het bijzondere dier wel even kietelen. Als hij dat doet, schiet er een enorme lichtflits door de kamer! Pim en Pom weten het nu zeker: het dier is een gevaarlijke 'bliksembrenger'! Ze verstoppen zich onder het kleed. Als de vrouw voor de bliksembrenger gaat zitten houden Pim en Pom hun ogen dicht en adem in. Zal dat wel goed aflopen?

Vandaag | 23:50 Stick Together

dansfilm Stick Together is een duet dat weerspiegelt wat nu in onze maatschappij aan de gang is, we worden gedwongen om op afstand te blijven, we worden op onszelf teruggeworpen waardoor wat vanzelfsprekend was dat nu niet meer is. Het is een visuele reflectie over de fysieke contacten die we nu missen, van een knuffel tot een troostgebaar, of een aanraking. De menselijke kant van onze maatschappij is ontregeld en we verlangen ernaar, maar hoe dichtbij mogen we of hoever durven we te gaan als het over contact gaat? Als je van iemand houdt, is afstand in acht nemen nu een absurd teken van liefde geworden, een merkwaardige tegenstelling die wij gingen onderzoeken: hoe werken de emoties en gevoelens op ons lichaam als je iemand niet mag aanraken en tegelijkertijd op de ander moet vertrouwen als je met elkaar omgaat?

Morgen | 01:10 Through the Wormhole with Morgan Freeman

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Is There Life After Death? Wat gebeurt er als we doodgaan? Houden we op te bestaan of leven we op de een of andere manier verder? Wetenschappers zijn dichter bij het antwoord dan ooit tevoren.

Morgen | 01:50 Morden i Sandhamn

Seizoen 2 Thomas en Mia krijgen steeds meer tips over de moord op Victor. Een stuk van een politievest wordt gevonden op de plaats delict. Was er werkelijk een agent betrokken bij zijn dood? Felicia bekent tijdens een ondervraging dat ze Tobbe, Victors beste vriend, heeft gezien op de klif waar Victor werd aangetroffen. Wanneer de vader van Victor dat nieuws hoort, is hij uit op wraak. Nora groeit stilaan dichter naar Vera toe. Vera vertelt haar de waarheid over haar verdwijning en Nora beseft dat dit wel eens cruciale informatie kan zijn voor het onderzoek naar Victors moord.

Morgen | 05:53 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 24 van 52 - De bliksembrenger - KRO-NCRV Het is heel erg slecht weer. Het dondert en bliksemt buiten. Als de deurbel gaat, rennen Pim en Pom naar beneden. Ze zien een man met een gek ding onder zijn arm binnenkomen. Pim en Pom zijn heel erg nieuwsgierig en bekijken het gekke ding van alle kanten. Misschien is het wel een bijzonder dier? Pim wil het bijzondere dier wel even kietelen. Als hij dat doet, schiet er een enorme lichtflits door de kamer! Pim en Pom weten het nu zeker: het dier is een gevaarlijke 'bliksembrenger'! Ze verstoppen zich onder het kleed. Als de vrouw voor de bliksembrenger gaat zitten houden Pim en Pom hun ogen dicht en adem in. Zal dat wel goed aflopen?

Morgen | 06:00 De Dag van Drenthe - Visual Radio

Beelden uit de radio studio. Voor de grootste hits, mooie prijzen, maar ook nieuws uit Drenthe, ga je naar De dag van Drenthe. Het staat garant voor een brede muziekkeuze, met elke dag op zoek naar bijzondere verhalen. Met een lach en een traan, en altijd dichtbij.

Morgen | 06:55 Yetili vertelt

Seizoen 1 Poppenanimatiereeks. De twee kleine muisjes Nina en Léon wonen in een boekwinkel die als mascotte Yétili heeft, een grote knuffel-yeti. Elke avond als de boekwinkel dicht is, komt Yétili tot leven en zet hij zijn twee kleine vriendjes op zijn knieën om een verhaaltje voor te lezen.

Morgen | 07:00 Avontuur in de wildernis

Morgen - Film, De 13 jarige Zach en de 12 jarige Hannah gaan samen met hun hond Chinook op bezoek bij hun vader met een watervliegtuig. Als het vliegtuig in de problemen komt en crasht, moet het drietal zien te overleven in de wildernis. Op zoek ...

De 13-jarige Zach en de 12-jarige Hannah gaan samen met hun hond Chinook op bezoek bij hun vader met een watervliegtuig. Als het vliegtuig in de problemen komt en crasht, moet het drietal zien te overleven in de wildernis. Op zoek naar hulp verdwalen ze en moeten allerlei gevaren zien te overwinnen. Ondertussen gaan de ouders Robert en Susan op zoek naar hun kinderen. De ouders willen scheiden, maar misschien brengt deze zoektocht hen wel dichter bij elkaar.

Morgen | 09:55 Yetili vertelt

Seizoen 1 Poppenanimatiereeks. De twee kleine muisjes Nina en Léon wonen in een boekwinkel die als mascotte Yétili heeft, een grote knuffel-yeti. Elke avond als de boekwinkel dicht is, komt Yétili tot leven en zet hij zijn twee kleine vriendjes op zijn knieën om een verhaaltje voor te lezen.

Morgen | 10:15 De Dag van Drenthe - Visual Radio

Beelden uit de radio studio. Voor de grootste hits, mooie prijzen, maar ook nieuws uit Drenthe, ga je naar De dag van Drenthe. Het staat garant voor een brede muziekkeuze, met elke dag op zoek naar bijzondere verhalen. Met een lach en een traan, en altijd dichtbij.

Morgen | 10:28 Abby Hatcher

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Mini pelikaan Menno / Tappen met Mo en Bo Mini Menno ziet kleine pelikanen en wil graag dichterbij. Vermomd als pelikaan lukt dat, maar moeder pelikaan laat hem niet meer gaan. // Mo en Bo vinden tapschoenen en gaan dansen op zolder. Daardoor begint alles te trillen.

Morgen | 11:45 Sanjay & Craig

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Kauwhuahua's / Ruimte Opdringers Sanjay en zijn vrienden komen vast te zitten in een container op een verlaten parkeerplaats, met drie bijtgrage chihuahua’s. // Hector is opdringerig en veel te dichtbij, en Sanjay probeert daar samen met Craig en Megan iets aan te doen.

Morgen | 11:58 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 24 van 52 - De bliksembrenger - KRO-NCRV Het is heel erg slecht weer. Het dondert en bliksemt buiten. Als de deurbel gaat, rennen Pim en Pom naar beneden. Ze zien een man met een gek ding onder zijn arm binnenkomen. Pim en Pom zijn heel erg nieuwsgierig en bekijken het gekke ding van alle kanten. Misschien is het wel een bijzonder dier? Pim wil het bijzondere dier wel even kietelen. Als hij dat doet, schiet er een enorme lichtflits door de kamer! Pim en Pom weten het nu zeker: het dier is een gevaarlijke 'bliksembrenger'! Ze verstoppen zich onder het kleed. Als de vrouw voor de bliksembrenger gaat zitten houden Pim en Pom hun ogen dicht en adem in. Zal dat wel goed aflopen?

Morgen | 12:37 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Ruby's komeetavontuur / Rusty's smerige smurrie Ruby wil heel graag een komeet zien overvliegen die maar 1 keer in de 100 jaar passeert, maar lukt dat op tijd? // Rusty en Ruby ontdekken een olielek in het meer. Ze moeten snel de gaten dichten, maar zo eenvoudig is dat niet.

Morgen | 13:45 Dwarse denkers

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 5 - Eus en Roxane van Iperen - NTR Özcan Akyol praat met schrijfster Roxane van Iperen over rebellen en dwarsdenkers die haar inspireren, van rapper Tupac tot de Russische dichter Boris Ryzhy. De schrijfster van bestseller 't Hooge Nest vertelt wat deze kunstenaars gemeen hebben en op welke manier ze invloed hebben op haar werk en persoonlijke leven.

Morgen | 15:45 CSI: Crime Scene Investigation

Seizoen 13 - Aflevering 10 - Risky Business Class Het team wordt ingeschakeld om een vliegtuigongeluk te onderzoeken. Een sportvliegtuigje met vijf mensen aan boord stortte neer vlakbij de Strip. Alle inzittenden kwamen om het leven. Wanneer ze het wrak van dichtbij bekijken, wordt al snel duidelijk dat iemand voor het opstijgen met het toestel heeft geknoeid. Sara krijgt het bezoek van een ex-vriendje, waardoor ze begint te twijfelen aan haar relatie met Grissom.

Morgen | 17:20 Wildest Middle East

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Jordan De natuur van het Midden-Oosten is nog nauwelijks op film vastgelegd. Van dichte wouden tot uitgestrekte woestijnen: je staat versteld van de rijkdom aan natuurschatten.

Morgen | 18:15 Wildest Middle East

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Caspian De natuur van het Midden-Oosten is nog nauwelijks op film vastgelegd. Van dichte wouden tot uitgestrekte woestijnen: je staat versteld van de rijkdom aan natuurschatten.

Morgen | 18:31 Family Guy

Seizoen 16 - Aflevering 3 - Nanny Goats De Griffins regelen een oppas voor de kinderen, met hulp van Lois' ouders, wat Peter en Lois de mogelijkheid geeft weer dichter bij elkaar te komen.

Morgen | 19:10 Wildest Middle East

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Arabia De natuur van het Midden-Oosten is nog nauwelijks op film vastgelegd. Van dichte wouden tot uitgestrekte woestijnen: je staat versteld van de rijkdom aan natuurschatten.

Morgen | 20:35 How Do They Do It?

Seizoen 12 - Aflevering 2 Ga naar Spanje en zie één van de meest geavanceerde en krachtige vliegtuigen ter wereld. En zie hoe warme waterdichte laarzen worden gemaakt en hoe bananen rijp worden.

Morgen | 20:40 Jani gaat

Seizoen 2 - naar het carnaval Wanneer Jani droomt van carnaval, denkt hij aan Rio De Janeiro. Feest vieren in het zonnetje, prachtige ontblote lichamen en samba! Helaas... Waarom de oceaan oversteken als het ook dichter bij huis kan? In Aalst heeft UNESCO de dolle driedaagse uitgeroepen tot werelderfgoed, dus trekt Jani naar Oost-Vlaanderen om dit fenomeen van dichterbij te bestuderen.

Morgen | 20:49 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 24 van 52 - De bliksembrenger - KRO-NCRV Het is heel erg slecht weer. Het dondert en bliksemt buiten. Als de deurbel gaat, rennen Pim en Pom naar beneden. Ze zien een man met een gek ding onder zijn arm binnenkomen. Pim en Pom zijn heel erg nieuwsgierig en bekijken het gekke ding van alle kanten. Misschien is het wel een bijzonder dier? Pim wil het bijzondere dier wel even kietelen. Als hij dat doet, schiet er een enorme lichtflits door de kamer! Pim en Pom weten het nu zeker: het dier is een gevaarlijke 'bliksembrenger'! Ze verstoppen zich onder het kleed. Als de vrouw voor de bliksembrenger gaat zitten houden Pim en Pom hun ogen dicht en adem in. Zal dat wel goed aflopen?

Morgen | 23:25 Midnight, Texas

Seizoen 2 - I Put a Spell on You De Midnighters bundelen hun krachten om een nieuwkomer in het dorp te beschermen. Bobo is nog steeds in gevaar en Fiji moet drastische maatregelen nemen om hem te redden. Patience en Manfred groeien dichter naar elkaar toe.

Overmorgen | 01:20 Dwarse denkers

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 5 - Eus en Roxane van Iperen - NTR Özcan Akyol praat met schrijfster Roxane van Iperen over rebellen en dwarsdenkers die haar inspireren, van rapper Tupac tot de Russische dichter Boris Ryzhy. De schrijfster van bestseller 't Hooge Nest vertelt wat deze kunstenaars gemeen hebben en op welke manier ze invloed hebben op haar werk en persoonlijke leven.

Overmorgen | 03:00 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 24 van 52 - De bliksembrenger - KRO-NCRV Het is heel erg slecht weer. Het dondert en bliksemt buiten. Als de deurbel gaat, rennen Pim en Pom naar beneden. Ze zien een man met een gek ding onder zijn arm binnenkomen. Pim en Pom zijn heel erg nieuwsgierig en bekijken het gekke ding van alle kanten. Misschien is het wel een bijzonder dier? Pim wil het bijzondere dier wel even kietelen. Als hij dat doet, schiet er een enorme lichtflits door de kamer! Pim en Pom weten het nu zeker: het dier is een gevaarlijke 'bliksembrenger'! Ze verstoppen zich onder het kleed. Als de vrouw voor de bliksembrenger gaat zitten houden Pim en Pom hun ogen dicht en adem in. Zal dat wel goed aflopen?

Overmorgen | 04:15 Harrie: van het Kamp naar de Ring

Seizoen 1 - Aflevering 7 Harrie's wedstrijd op Boxing Influencers komt steeds dichterbij. Terwijl Harrie zich suf traint en vader Sjef zijn zenuwen amper de baas is, houden de vrouwen van de familie zich bezig met andere belangrijke zaken: shoppen voor een glitterjurk.

Overmorgen | 06:00 De Dag van Drenthe - Visual Radio

Beelden uit de radio studio. Voor de grootste hits, mooie prijzen, maar ook nieuws uit Drenthe, ga je naar De dag van Drenthe. Het staat garant voor een brede muziekkeuze, met elke dag op zoek naar bijzondere verhalen. Met een lach en een traan, en altijd dichtbij.

Overmorgen | 06:55 Yetili vertelt

Seizoen 1 Poppenanimatiereeks. De twee kleine muisjes Nina en Léon wonen in een boekwinkel die als mascotte Yétili heeft, een grote knuffel-yeti. Elke avond als de boekwinkel dicht is, komt Yétili tot leven en zet hij zijn twee kleine vriendjes op zijn knieën om een verhaaltje voor te lezen.

Overmorgen | 07:49 Huize Herrie

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Leraren band / Des dichters vrees Om de gymles leuker te maken, gaan Lincoln en Clyde de coach en juf Johnson proberen te koppelen. // Lucy is onzeker over haar gedicht. Luan wil haar vertrouwen geven door haar te vertellen over haar praktijkervaring als comédienne.

 Meer