Je vindt hier de programma's van Diana op tv We hebben de volgende programma's voor Diana Grimm: Seizoen 6 The End Nick gaat het gevecht met Zerstörer aan. In de kruidenwinkel zoeken Monroe, Rosalee en Eve naar. Great News: Great News, Seizoen 2 Honeypot Diana wordt gepromoveerd, maar net voor ze vertrekt, raakt ze verwikkeld in een. De slechtste chauffeur van Nederland: Realityreeks, Seizoen 6 Aflevering 2 Realityreeks waarin de zes slechtste chauffeurs van Nederland de kans krijgen hun. Grimm: Dramaserie, Seizoen 6 Aflevering 4 Amerikaanse fantasyserie. Nick, Hank en Wu onderzoeken een angstaanjagende Wesen die. Alles was zählt: Morgen - Simone und Richard Steinkamp führen das Essener Sportzentrum "Steinkamp Sport Wellness". Sie sind. Shakespeare & Hathaway: Private Investigators: Morgen - Diana en haar man Leon, eigenaars van een luxe cadeauwinkel, roepen de hulp in van Frank en Lu als ze ex. Alles was zählt: Morgen - Simone und Richard Steinkamp führen das Essener Sportzentrum "Steinkamp Sport Wellness". Sie sind. De slechtste chauffeur van Nederland: Morgen - Realityreeks, Seizoen 6 Aflevering 3 Realityreeks waarin de zes slechtste chauffeurs van Nederland de kans. American Pickers: Morgen - Voor Mike en Frank gaat er een licht op wanneer ze een magazijn in Detroit vol vintage zoeklichten bekijken.. Grimm: Morgen - Dramaserie, Seizoen 6 Aflevering 5 Amerikaanse fantasyserie. Nick en Hank helpen Wu om een bizarre moord te. Midsomer Murders: Gisteren - Misdaadserie, Seizoen 15 Aflevering 4 Britse misdaadserie. Death and the Divas. Het Midsomer Langley. Great News: Gisteren - Great News, Seizoen 2 Squad Feud Door een dag als uitvoerend producent te werken, beseft Katie dat Greg het. Sneon yn Fryslân op TV: Gisteren - Sneon yn Fryslân mei Diana de Groot is fiif oeren radio mei moaie muzyk, reaksjes fan harkers en de aktuele. Grimm: Eergisteren - Dramaserie, Seizoen 6 Aflevering 2 Amerikaanse fantasyserie. Hank en Wu vinden een oplossing om Renard te. Emmerdale: Eergisteren - Herhaling. Rural drama from the village of Emmerdale. Elsa's plans for the future don't bode well for.

Diana op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 20:30 De slechtste chauffeur van Nederland

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Realityreeks waarin de zes slechtste chauffeurs van Nederland de kans krijgen hun rijvaardigheden te verbeteren. Het gaat er heet aan toe in de afvalrace die niemand wil winnen. In het nieuwe onderdeel 'het volksbuurtje' worden de chauffeurs geconfronteerd met allerlei onverwachte situaties. Roelie krijgt een ongeluk en bij Nick vragen we ons af hoe hij ooit zijn theorie-examen heeft gehaald. Bij Hans en Diana is de sfeer in de auto compleet verpest en dat komt ook bij de 'de noodstop' niet goed.

Morgen | 00:30 Grimm

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Amerikaanse fantasyserie. Nick, Hank en Wu onderzoeken een angstaanjagende Wesen die een jonge familie terroriseert. Hoofdcommissaris Renard krijgt bezoek van een onverwachte gast. Diana heeft interessant nieuws voor Monroe en Rosalee. Ondertussen zoekt Eve naar antwoorden in de kelder onder Nicks loft.

Morgen | 20:30 De slechtste chauffeur van Nederland

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Realityreeks waarin de zes slechtste chauffeurs van Nederland de kans krijgen hun rijvaardigheden te verbeteren. Het gaat er heet aan toe in de afvalrace die niemand wil winnen. Bij het 'slippen in de bocht' gaat het goed fout voor onze chauffeurs. Diana krijgt de schrik van haar leven als Hans frontaal in de piepschuimmuur knalt. Nick houdt zijn bolide met de grootst moeite onder controle bij 'het oog van de naald'. En Roelie krijgt een paniekaanval als ze een slipcursus krijgt.

Overmorgen | 00:30 Grimm

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Amerikaanse fantasyserie. Nick en Hank helpen Wu om een bizarre moord te onderzoeken. Hoofdcommissaris Renard krijgt te maken met een geest uit zijn verleden. Monroe en Rosalee bezoeken een dokter om te weten of Diana's voorgevoel klopt. Adalind vindt een verzwakte Eve in de loft.

Overmorgen | 20:30 De douane in actie

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks over de douane op de luchthaven van Schiphol. Diana leert haar nieuwe medewerkers dat de typische drugssmokkelaar niet bestaat als een ouder echtpaar met een grote partij cocaïne wordt betrapt. Een toevallige controle op de weg leidt tot de ontmaskering van een illegale sigarettenhandel. Mensen sturen de gekste, illegale dingen op via de post. Gelukkig staan Harry en Pascal klaar om dit te onderscheppen.

Do 23 januari 2020 | 00:30 Grimm

Seizoen 6 - Aflevering 7 - Amerikaanse fantasyserie. Rosalee verrast Monroe met een weekendje weg voor zijn verjaardag en nodigt een deel van de groep uit om mee te gaan. De trip dreigt in het water te vallen wanneer een hotelmedewerker Nick aanvalt in een poging om zijn vader te wreken. Ondertussen krijgt Eve bezoek van een duistere kracht en spendeert Renard zijn weekend samen met Diana.

Vr 24 januari 2020 | 00:30 Grimm

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Amerikaanse fantasyserie. Wanneer een groep wetenschappers wordt aangevallen, gaan Nick, Hank en Wu op onderzoek uit. Ondertussen komen Monroe en Rosalee te weten dat Eve nog steeds de neveneffecten van de dodelijke greep voelt. Renard vraagt hulp aan een oude vriend om antwoorden te krijgen over de symbolen die Diana heeft getekend.

Vr 24 januari 2020 | 21:30 De douane in actie

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks over de douane op de luchthaven van Schiphol. Diana leert haar nieuwe medewerkers dat de typische drugssmokkelaar niet bestaat als een ouder echtpaar met een grote partij cocaïne wordt betrapt. Een toevallige controle op de weg leidt tot de ontmaskering van een illegale sigarettenhandel. Mensen sturen de gekste, illegale dingen op via de post. Gelukkig staan Harry en Pascal klaar om dit te onderscheppen.

Za 25 januari 2020 | 00:30 Grimm

Seizoen 6 - Aflevering 9 - Amerikaanse fantasyserie. Nick, Hank en Wu worden opgeroepen om naar een plaats delict te gaan. Een man beweert dat zijn vriend is verslonden door een boomachtig figuur. Nadat de bende meer te weten is gekomen over Eves angstaanjagende confrontatie in de spiegel, nemen ze extra voorzorgsmaatregelen. Ondertussen zoekt Renard naar de betekenis achter Diana's tekeningen.

Zo 26 januari 2020 | 20:30 De slechtste chauffeur van Nederland

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Realityreeks waarin de zes slechtste chauffeurs van Nederland de kans krijgen hun rijvaardigheden te verbeteren. Het gaat er heet aan toe in de afvalrace die niemand wil winnen. Bij het 'slippen in de bocht' gaat het goed fout voor onze chauffeurs. Diana krijgt de schrik van haar leven als Hans frontaal in de piepschuimmuur knalt. Nick houdt zijn bolide met de grootst moeite onder controle bij 'het oog van de naald'. En Roelie krijgt een paniekaanval als ze een slipcursus krijgt.

Ma 27 januari 2020 | 00:30 Grimm

Seizoen 6 - Aflevering 11 - Amerikaanse fantasyserie. Where the Wild Things Were. Eve gaat op missie om de mysterieuze kracht die ze in de spiegel zag te vinden, maar ze komt terecht in een ongewone situatie. Wanneer de bende ontdekt wat ze heeft gedaan, vindt Nick een weg om haar te helpen. Ondertussen wordt een bondgenootschap opgericht en Renard ontdekt dat dit allemaal gelinkt is aan de persoon waar hij het meeste om geeft, Diana.

Di 28 januari 2020 | 00:30 Grimm

Seizoen 6 - Aflevering 12 - Amerikaanse fantasyserie. Zerstörer Shrugged. Een donkere kracht komt aan in Portland en zet zijn zinnen op Diana. Om haar te beschermen, keert Nick samen met Renard en Adalind terug naar de plaats van zijn eerste onderzoek als een Grimm. Monroe, Eve en Rosalee doen een ontdekking die de oorsprong van de mysterieuze stok prijsgeeft. Ondertussen worden Hank en Wu opgeroepen om naar een speciale plaats delict te komen.

Di 28 januari 2020 | 20:30 Indecent proposal IMDb: 5.9

28/01 - IMDB * 5.9 - Drama, David en Diana Murphy zijn tijdens hun studententijd verliefd geworden en kort daarna getrouwd. Ze zijn nog altijd dol op elkaar, en ook op professioneel vlak gaat het hen voor de wind. Zij verdient goed als ...

David en Diana Murphy zijn tijdens hun studententijd verliefd geworden en kort daarna getrouwd. Ze zijn nog altijd dol op elkaar, en ook op professioneel vlak gaat het hen voor de wind. Zij verdient goed als immobiliënmakelaarster en hij maakt carrière als architect. Kort nadat ze met de bouw van hun droomhuis zijn begonnen, slaat de recessie echter toe. Diana en David krijgen al snel financiële problemen en kunnen de afbetaling van hun banklening niet meer aan. Met hun laatste geld reizen ze naar Las Vegas, waar ze in de goktempels fortuin hopen te maken. De eerste avond hebben ze geluk hen mee, maar de volgende dagen verliezen ze alles. Totaal berooid en de wanhoop nabij besluiten ze terug te keren naar huis, maar dan stelt biljonair John Gage voor om hen te helpen. Hij is bereid om een miljoen dollar neer te tellen voor één nacht met Diana. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/indecent-proposal

Wo 29 januari 2020 | 00:30 Grimm

Seizoen 6 - Aflevering 13 - Amerikaanse fantasyserie. The End. Nick staat recht tegenover zijn grootste vijand tot nu toe wanneer blijkt dat geen enkel wapen hem kan verslaan. In de kruidenwinkel zoeken Monroe, Rosalee en Eve naar antwoorden en stoten op een vreemd drankje dat het gevecht misschien wel vooruit kan helpen. Ondertussen proberen Renard en Adalind Diana en baby Kelly in veiligheid te brengen na een bedreiging.

Do 30 januari 2020 | 20:30 The Interview IMDb: 6.5

30/01 - IMDB * 6.5 - Komedie, The Interview is een komedie en actiefilm uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd, geschreven en geproduceerd door Evan Goldberg en Seth Rogen (bekend van de film 'This Is the End'). Met James Franco en Seth ...

The Interview is een komedie- en actiefilm uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd, geschreven en geproduceerd door Evan Goldberg en Seth Rogen (bekend van de film 'This Is the End'). Met James Franco en Seth Rogen in de hoofdrol. In The Interview worden presentator Dave Skylark (Franco) en producent Aaron Rapoport (Rogen) uitgenodigd om de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un te interviewen. De CIA vraagt ze vervolgens om hem uit te schakelen. Zelden had de release van een film in 2014 zo veel voeten in de aarde. Deze controversiële film deed internationaal veel stof opwaaien door thema en uitgangspunt. De makers van Sony trok de film echter enkele weken voor de release terug na een grootschalige hack. Daarbij maakten de hackers allerlei gevoelige gegevens over het bedrijf buit, zoals e-mails en nog niet buiten de bioscoop vertoonde films. Bovendien dreigden ze met terreuraanslagen als 'The Interview' uit zou komen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-interview-2014

 Meer

Diana op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 14:25 Grimm

Seizoen 6 - The End Nick gaat het gevecht met Zerstörer aan. In de kruidenwinkel zoeken Monroe, Rosalee en Eve naar antwoorden en stoten op een vreemd drankje dat het gevecht misschien wel vooruit kan helpen. Ondertussen proberen Renard en Adalind Diana en baby Kelly in veiligheid te brengen na een bedreiging.

Vandaag | 14:40 Great News

Seizoen 2 - Honeypot Diana wordt gepromoveerd, maar net voor ze vertrekt, raakt ze verwikkeld in een schandaal over seksuele intimidatie. Katie weet niet wie ze moet geloven. Carol krijgt meer verantwoordelijkheden als stagiair.

Morgen | 09:30 Alles was zählt

Simone und Richard Steinkamp führen das Essener Sportzentrum "Steinkamp Sport Wellness". Sie sind die Eltern von zwei erwachsenen Töchtern, Jenny und Vanessa. Jenny ist Eislauftrainerin und wird später Teilhaberin des Fitness-Unternehmens ihres Freundes Deniz, ihre Rivalin ist die Trainerin Diana Sommer. Ein Treffpunkt vieler Charaktere ist die Kneipe "No. 7", die von Carmen Bauer geführt wird.

Morgen | 16:40 Shakespeare & Hathaway: Private Investigators

Diana en haar man Leon, eigenaars van een luxe cadeauwinkel, roepen de hulp in van Frank en Lu als ze ex-medewerker Lola verdenken van het indienen van een valse schadeclaim.

Morgen | 19:05 Alles was zählt

Simone und Richard Steinkamp führen das Essener Sportzentrum "Steinkamp Sport Wellness". Sie sind die Eltern von zwei erwachsenen Töchtern, Jenny und Vanessa. Jenny ist Eislauftrainerin und wird später Teilhaberin des Fitness-Unternehmens ihres Freundes Deniz, ihre Rivalin ist die Trainerin Diana Sommer. Ein Treffpunkt vieler Charaktere ist die Kneipe "No. 7", die von Carmen Bauer geführt wird.

Morgen | 21:25 American Pickers

Voor Mike en Frank gaat er een licht op wanneer ze een magazijn in Detroit vol vintage zoeklichten bekijken. Daarna riskeert Frank alles met een hoge inzet op Space Invaders. Dan gaan de mannen in Indiana op zoek naar een voorraad auto-onderdelen.

Overmorgen | 09:05 Klassik Forum

Wolfgang Amadeus Mozart: Ouvertüre zu "Le nozze di Figaro" KV 492, Opera buffa (Arcangelo, Leitung: Jonathan Cohen) Johannes Brahms: Intermezzo b-Moll, aus "3 Intermezzi" op. 117 (Grigorij Sokolow, Klavier) Richard Strauss: 4 sinfonische Zwischenspiele, aus "Intermezzo" (Symphonieorchester des Bayerischen Rundfunks, Leitung: Franz Welser-Möst) Frédéric Chaslin: Vokalise der Cathy, aus der Oper "Wuthering Heights" (Diana Damrau, Sopran; Royal Liverpool Philharmonic Orchestra, Leitung: David Charles Abell) Sergej Rachmaninow: Sonate Nr. 2 b-Moll op. 36 (Nikolai Lugansky, Klavier) Arcangelo Corelli: Concerto grosso Nr. 8 g-Moll op. 6,8 (Cappella Gabetta, Leitung: Andrés Gabetta) Georg Friedrich Händel: Arie des Ariodante "Scherza, infida, in gremblo al drudo", aus "Ariodante", Dramma per musica (Franco Fagioli, Countertenor; Il pomo d'oro, Leitung: Zefira Valova) Edward Elgar: Cockaigne op. 40, K

Overmorgen | 09:30 Alles was zählt

Simone und Richard Steinkamp führen das Essener Sportzentrum "Steinkamp Sport Wellness". Sie sind die Eltern von zwei erwachsenen Töchtern, Jenny und Vanessa. Jenny ist Eislauftrainerin und wird später Teilhaberin des Fitness-Unternehmens ihres Freundes Deniz, ihre Rivalin ist die Trainerin Diana Sommer. Ein Treffpunkt vieler Charaktere ist die Kneipe "No. 7", die von Carmen Bauer geführt wird.

Overmorgen | 10:45 Shakespeare & Hathaway: Private Investigators

Diana en haar man Leon, eigenaars van een luxe cadeauwinkel, roepen de hulp in van Frank en Lu als ze ex-medewerker Lola verdenken van het indienen van een valse schadeclaim.

Overmorgen | 19:05 Alles was zählt

Simone und Richard Steinkamp führen das Essener Sportzentrum "Steinkamp Sport Wellness". Sie sind die Eltern von zwei erwachsenen Töchtern, Jenny und Vanessa. Jenny ist Eislauftrainerin und wird später Teilhaberin des Fitness-Unternehmens ihres Freundes Deniz, ihre Rivalin ist die Trainerin Diana Sommer. Ein Treffpunkt vieler Charaktere ist die Kneipe "No. 7", die von Carmen Bauer geführt wird.

Wo 22 januari 2020 | 09:30 Alles was zählt

Aflevering 3357 Simone und Richard Steinkamp führen das Essener Sportzentrum "Steinkamp Sport Wellness". Sie sind die Eltern von zwei erwachsenen Töchtern, Jenny und Vanessa. Jenny ist Eislauftrainerin und wird später Teilhaberin des Fitness-Unternehmens ihres Freundes Deniz, ihre Rivalin ist die Trainerin Diana Sommer. Ein Treffpunkt vieler Charaktere ist die Kneipe "No. 7", die von Carmen Bauer geführt wird.

Wo 22 januari 2020 | 18:55 The Sweeney

Herhaling. Classic 1970s police series. When a consignment of mercury is stolen, Regan and Carter believe Lukey Rix to be a suspect. However, Lukey has an alibi. With John Thaw, Dennis Waterman, Diana Dors, Malcolm McFee, and Rosemary Martin.

Wo 22 januari 2020 | 19:05 Alles was zählt

Aflevering 3358 Simone und Richard Steinkamp führen das Essener Sportzentrum "Steinkamp Sport Wellness". Sie sind die Eltern von zwei erwachsenen Töchtern, Jenny und Vanessa. Jenny ist Eislauftrainerin und wird später Teilhaberin des Fitness-Unternehmens ihres Freundes Deniz, ihre Rivalin ist die Trainerin Diana Sommer. Ein Treffpunkt vieler Charaktere ist die Kneipe "No. 7", die von Carmen Bauer geführt wird.

Do 23 januari 2020 | 09:30 Alles was zählt

Aflevering 3358 Simone und Richard Steinkamp führen das Essener Sportzentrum "Steinkamp Sport Wellness". Sie sind die Eltern von zwei erwachsenen Töchtern, Jenny und Vanessa. Jenny ist Eislauftrainerin und wird später Teilhaberin des Fitness-Unternehmens ihres Freundes Deniz, ihre Rivalin ist die Trainerin Diana Sommer. Ein Treffpunkt vieler Charaktere ist die Kneipe "No. 7", die von Carmen Bauer geführt wird.

Do 23 januari 2020 | 12:25 The Sweeney

Herhaling. Classic 1970s police series. When a consignment of mercury is stolen, Regan and Carter believe Lukey Rix to be a suspect. However, Lukey has an alibi. With John Thaw, Dennis Waterman, Diana Dors, Malcolm McFee, and Rosemary Martin.

Do 23 januari 2020 | 14:30 Kojak

Herhaling. American police drama series. Kojak turns the screws on Franco Donatello, a known member of an organised crime syndicate, when an undercover cop is found murdered in one of his establishments. With Telly Savalas, Dan Frazer, Kevin Dobson, George Savalas, and Diana Hyland.(1976)

Do 23 januari 2020 | 18:00 Good Bones

Aflevering 4 - Een historisch huis: Mina en Karen verbouwen een historisch huis in Indianapolis. Ze hebben een aardig budget om er nog twee extra verdiepingen op te kunnen zetten en een nieuwe indeling te maken.

Vr 24 januari 2020 | 19:05 Alles was zählt

Aflevering 3360 Simone und Richard Steinkamp führen das Essener Sportzentrum "Steinkamp Sport Wellness". Sie sind die Eltern von zwei erwachsenen Töchtern, Jenny und Vanessa. Jenny ist Eislauftrainerin und wird später Teilhaberin des Fitness-Unternehmens ihres Freundes Deniz, ihre Rivalin ist die Trainerin Diana Sommer. Ein Treffpunkt vieler Charaktere ist die Kneipe "No. 7", die von Carmen Bauer geführt wird.

Za 25 januari 2020 | 13:00 Sneon yn Fryslân op TV

Sneon yn Fryslân mei Diana de Groot is fiif oeren radio mei moaie muzyk, reaksjes fan harkers en de aktuele sport. Frijwilligers yn de sport hawwe in plakje op de sneontemiddei mei de Fryske sportkoer. Harkers bepale de muzykkar troch fersykjes oan te freegjen en te fertellen wat se oan it dwaan binne, of nei hokker evenemint se ûnderweis binne. It kin allegearre. Lit it witte troch in sms of whatsapp te stjoeren nei 06 - 20 499 199.

Ma 27 januari 2020 | 09:30 Alles was zählt

Aflevering 3360 Simone und Richard Steinkamp führen das Essener Sportzentrum "Steinkamp Sport Wellness". Sie sind die Eltern von zwei erwachsenen Töchtern, Jenny und Vanessa. Jenny ist Eislauftrainerin und wird später Teilhaberin des Fitness-Unternehmens ihres Freundes Deniz, ihre Rivalin ist die Trainerin Diana Sommer. Ein Treffpunkt vieler Charaktere ist die Kneipe "No. 7", die von Carmen Bauer geführt wird.

Ma 27 januari 2020 | 15:10 Nightmare Next Door

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Innocence Lost: In Portage, Indiana worden na de moord op Sarah Paulsen al snel diverse verdachten aangewezen. Op zoek naar de moordenaar ploegt de recherche zich door een grote stapel tips.

Ma 27 januari 2020 | 20:15 Undercover Boss

Als Undercover Boss im Einsatz ist Stefanie Brandes, Geschäftsführerin der Aldiana GmbH. Das Unternehmen aus Frankfurt ist Reiseveranstalter und Hotelbetreiber von zehn Club-Anlagen u.a. in Spanien, Österreich, Italien und auf Zypern. Weltweit hat Aldiana ca. 2500 Mitarbeiter. Getarnt als TV-Show-Kandidatin Jana arbeitet Stefanie als Küchenhilfe, Zimmermädchen, Dekorateurin und Servicekraft.

Di 28 januari 2020 | 03:55 Royal Pains

Seizoen 8 - Stranger Danger Hank behandelt een stuntvrouw op de set van een film die vervloekt zou zijn. Evan probeert om te gaan met de gevolgen van de cyberaanval op Hamptons Heritage terwijl de gehackte medische dossiers van Diana Underhill nationaal nieuws worden. Wanneer Jeremiahs ouders langskomen, helpt Divya het gezin met hun problemen. Intussen gaan Hank en Jen op hun eerste date, maar de avond verloopt niet zoals gepland.

Di 28 januari 2020 | 04:20 Nightmare Next Door

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Innocence Lost: In Portage, Indiana worden na de moord op Sarah Paulsen al snel diverse verdachten aangewezen. Op zoek naar de moordenaar ploegt de recherche zich door een grote stapel tips.

Di 28 januari 2020 | 09:40 Nightmare Next Door

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Innocence Lost: In Portage, Indiana worden na de moord op Sarah Paulsen al snel diverse verdachten aangewezen. Op zoek naar de moordenaar ploegt de recherche zich door een grote stapel tips.

Di 28 januari 2020 | 17:00 Temps présent

En Suisse, chaque année, 25'000 jeunes fuguent de chez eux ou du foyer où ils ont été placés. Le phénomène est en constante augmentation mais la Suisse refuse d'y voir un problème de société. Et pourtant, les ados s'exposent à de réels dangers pendant leurs cavales, drogue, alcool, sexe. Certaines filles tombent dans des formes de dépendance affective qui peuvent les conduire à la prostitution. Fiona, Diana, Tim et les autres racontent avec courage et sincérité leurs parcours cabossés. Fuguer parce qu'il n'y plus assez de mots pour exprimer ce qui ne va pas, s'enfuir d'un foyer où on ne se sent pas bien, quête d'indépendance ou envie de mourir

Di 28 januari 2020 | 19:05 Alles was zählt

Aflevering 3362 Simone und Richard Steinkamp führen das Essener Sportzentrum "Steinkamp Sport Wellness". Sie sind die Eltern von zwei erwachsenen Töchtern, Jenny und Vanessa. Jenny ist Eislauftrainerin und wird später Teilhaberin des Fitness-Unternehmens ihres Freundes Deniz, ihre Rivalin ist die Trainerin Diana Sommer. Ein Treffpunkt vieler Charaktere ist die Kneipe "No. 7", die von Carmen Bauer geführt wird.

Wo 29 januari 2020 | 09:30 Alles was zählt

Aflevering 3362 Simone und Richard Steinkamp führen das Essener Sportzentrum "Steinkamp Sport Wellness". Sie sind die Eltern von zwei erwachsenen Töchtern, Jenny und Vanessa. Jenny ist Eislauftrainerin und wird später Teilhaberin des Fitness-Unternehmens ihres Freundes Deniz, ihre Rivalin ist die Trainerin Diana Sommer. Ein Treffpunkt vieler Charaktere ist die Kneipe "No. 7", die von Carmen Bauer geführt wird.

Wo 29 januari 2020 | 19:05 Alles was zählt

Aflevering 3363 Simone und Richard Steinkamp führen das Essener Sportzentrum "Steinkamp Sport Wellness". Sie sind die Eltern von zwei erwachsenen Töchtern, Jenny und Vanessa. Jenny ist Eislauftrainerin und wird später Teilhaberin des Fitness-Unternehmens ihres Freundes Deniz, ihre Rivalin ist die Trainerin Diana Sommer. Ein Treffpunkt vieler Charaktere ist die Kneipe "No. 7", die von Carmen Bauer geführt wird.

Do 30 januari 2020 | 01:00 Temps présent

En Suisse, chaque année, 25'000 jeunes fuguent de chez eux ou du foyer où ils ont été placés. Le phénomène est en constante augmentation mais la Suisse refuse d'y voir un problème de société. Et pourtant, les ados s'exposent à de réels dangers pendant leurs cavales, drogue, alcool, sexe. Certaines filles tombent dans des formes de dépendance affective qui peuvent les conduire à la prostitution. Fiona, Diana, Tim et les autres racontent avec courage et sincérité leurs parcours cabossés. Fuguer parce qu'il n'y plus assez de mots pour exprimer ce qui ne va pas, s'enfuir d'un foyer où on ne se sent pas bien, quête d'indépendance ou envie de mourir

Do 30 januari 2020 | 09:30 Alles was zählt

Aflevering 3363 Simone und Richard Steinkamp führen das Essener Sportzentrum "Steinkamp Sport Wellness". Sie sind die Eltern von zwei erwachsenen Töchtern, Jenny und Vanessa. Jenny ist Eislauftrainerin und wird später Teilhaberin des Fitness-Unternehmens ihres Freundes Deniz, ihre Rivalin ist die Trainerin Diana Sommer. Ein Treffpunkt vieler Charaktere ist die Kneipe "No. 7", die von Carmen Bauer geführt wird.

Vr 31 januari 2020 | 19:05 Alles was zählt

Aflevering 3365 Simone und Richard Steinkamp führen das Essener Sportzentrum "Steinkamp Sport Wellness". Sie sind die Eltern von zwei erwachsenen Töchtern, Jenny und Vanessa. Jenny ist Eislauftrainerin und wird später Teilhaberin des Fitness-Unternehmens ihres Freundes Deniz, ihre Rivalin ist die Trainerin Diana Sommer. Ein Treffpunkt vieler Charaktere ist die Kneipe "No. 7", die von Carmen Bauer geführt wird.

 Meer

Diana gemist

Gisteren 14:25 Midsomer Murders

Seizoen 15 - Aflevering 4 - Britse misdaadserie. Death and the Divas. Het Midsomer Langley Filmfestival staat in het teken van de horrorfilms van lokale actrice Stella Harris. Op de première duikt de zus van Stella, de glamoureuze filmster Diana Davenport, ineens op. De zussen hebben elkaar veertig jaar niet gezien en het weerzien is allesbehalve hartelijk. Die avond wordt Eve Lomax vermoord, een journaliste die werkte aan een boek over Stella. Dit is het begin van een reeks moorden die gebaseerd zijn op de horrorfilms van Stella.

Gisteren 14:25 Great News

Seizoen 2 - Squad Feud Door een dag als uitvoerend producent te werken, beseft Katie dat Greg het zwaarder heeft dan ze dacht. Ondertussen maakt Carol gebruik van de competitie tussen Katie en Greg om hen samen te brengen. Diana beledigt Portia en dat laat zij niet zomaar gebeuren.

Gisteren 13:00 Sneon yn Fryslân op TV

Sneon yn Fryslân mei Diana de Groot is fiif oeren radio mei moaie muzyk, reaksjes fan harkers en de aktuele sport. Frijwilligers yn de sport hawwe in plakje op de sneontemiddei mei de Fryske sportkoer. Harkers bepale de muzykkar troch fersykjes oan te freegjen en te fertellen wat se oan it dwaan binne, of nei hokker evenemint se ûnderweis binne. It kin allegearre. Lit it witte troch in sms of whatsapp te stjoeren nei 06 - 20 499 199.

Gisteren 00:23 Grimm

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Amerikaanse fantasyserie. Hank en Wu vinden een oplossing om Renard te stoppen, terwijl Nick nog altijd op de vlucht is. Adalind krijgt een verontrustend telefoontje dat haar helemaal in de war brengt. In de kruidenwinkel krijgt het babysitavontuur van Monroe en Rosalee een interessante wending wanneer Diana haar krachten toont. Ondertussen proberen Eve en Trubel het mysterie achter de lap stof, dat ze met de stok gevonden hebben, te ontrafelen.

Eergisteren 08:25 Emmerdale

Herhaling. Rural drama from the village of Emmerdale. Elsa's plans for the future don't bode well for Nick, while Pollard has a gift for Mrs Bates. Chris learns to curb his jealousy and Sven's quick thinking saves a young life. With Naomi Lewis, Cy Chadwick, Christopher Chittell, Diana Davies, and Peter Amory.