Detective op tv (tv-tips)

Vr 19 juli 2019 | 20:30 Heer & Meester de Film IMDb: 6.4

19/07 - IMDB * 6.4 - Tv-drama, Heer & Meester de Film is een Nederlands tv drama uit 2018 met in de hoofdrol Daan Schuurmans. De film is het langverwachte slot van de misdaadserie Heer & Meester, die op NPO 1 bij Omroep MAX te zien was. In de tv ...

Heer & Meester de Film is een Nederlands tv-drama uit 2018 met in de hoofdrol Daan Schuurmans. De film is het langverwachte slot van de misdaadserie Heer & Meester, die op NPO 1 bij Omroep MAX te zien was. In de tv-film wordt privédetective Valentijn Rixtus Bentinck geconfronteerd met zijn verleden. De serie draaide om de zoektocht van hij naar zijn achtergrond en afkomst. Naast Schuurmans zijn ook Sophie van Winden, Hubert Fermin en Robert de Hoog te zien in de film. Van Heer en Meester verschenen twee seizoenen van ieder tien afleveringen. De reeksen werden in het voorjaar van 2014 en 2016 uitgezonden. De uitzendingen trokken gemiddeld meer dan een miljoen kijkers. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/heer-meester-de-film

Za 20 juli 2019 | 20:10 Nieuw: Grantchester seizoen 4

20/07 - Misdaadserie, Vanaf vanavond is het nieuwe, vierde seizoen van de Britse misdaadserie Grantchester te zien op ...

Vanaf vanavond is het nieuwe, vierde seizoen van de Britse misdaadserie Grantchester te zien op NPO 2. Dit zesdelige seizoen wordt elke zaterdag om 20:10 uur uitgezonden. Moorden In de serie helpt de jonge dominee Sidney Chambers zijn vriend detective George Keating bij het oplossen van moorden in het dorpje Grantchester. Raciale spanningen De komst van Nathaniel Todd, een zwarte Amerikaanse burgerrechtenactivist, zorgt in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen voor raciale spanningen in het anders zo kalme Grantchester. Hulp Wanneer er ook nog een moord wordt gepleegd, heeft inspecteur Geordie Keating de hulp van Sydney Chambers hard nodig om te achterhalen hoe de vork in de steel zit. Verdachte Al snel is er een verdachte in beeld, maar of daarmee de zaak is opgelost, is nog maar de vraag.

Detective

Uitzendingen detectives op tv

Er worden veel detectives op tv uitgezonden. Op de NPO en BBC worden vooral Britse en Nederlandse series getoond. De zenders van RTL en SBS richten zich meer op het uitzenden van Amerikaanse detectives.

Detective-series

Detective-series bestaan al sinds het begin van het televisietijdperk. Vaak wordt in iedere aflevering een zaak behandeld, en soms kan een grote zaak de rode lijn van een heel seizoen bepalen. Er zijn tientallen bekende detectives op tv. Hier een greep uit het aanbod:

-Sherlock

-Luther

-Witse

-Endeavour

-Dexter

-Lewis

-Tatort

-Midsomer murders

Detective op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 23:10 Law & Order: Special Victims Unit

Seizoen 17 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Nationalwide Manhunt. De detectives Lindsay en Dawson uit Chicago helpen mee in de jacht naar twee ontsnapte moordenaars.

Morgen | 07:30 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Animatieserie. Noddy en de zaak van de niet helpende koningin. Als een ridder zichzelf per ongeluk klein heeft getoverd en alleen Koningin Glitterglans kan helpen, weigert deze tevoorschijn te komen. Noddy en Pat-Pat denken dat ze zich ergens voor schaamt.

Overmorgen | 07:35 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Animatieserie. Noddy en de zaak van de stiekeme tekenaar. Biceps poseert voor Noddy en zijn vrienden, die tekeningen van hem maken. Iedereen is blij met het resultaat, maar die blijdschap slaat om in teleurstelling wanneer blijkt dat iemand alle tekeningen heeft beklad.

Vr 19 juli 2019 | 07:30 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Animatieserie. Noddy en de zaak van het verborgen verjaardagscadeau. Bling maakt nog voor haar verjaardagsfeest al haar cadeaus open. Flapoor had dat al zien aankomen en verstopte het cadeau dat ze van hem en Noddy krijgt. Hij weet alleen niet meer waar.

Za 20 juli 2019 | 20:30 Ace Ventura: When nature calls IMDb: 6.4

20/07 - IMDB * 6.4 - Komedie, Ace Ventura: When Nature Calls is een Amerikaanse komedie uit het jaar 1995 met Jim Carrey als hoofdpersonage Ace Ventura. Deze productie is het vervolg op Ace Ventura: Pet Detective uit 1994. Het derde deel in de serie ...

Ace Ventura: When Nature Calls is een Amerikaanse komedie uit het jaar 1995 met Jim Carrey als hoofdpersonage Ace Ventura. Deze productie is het vervolg op Ace Ventura: Pet Detective uit 1994. Het derde deel in de serie Ace Ventura Jr: Pet Detective verscheen in maart 2009 als televisiefilm. Helaas zonder de komische acteur Jim Carrey in de hoofdrol. Na een vreselijk ongeluk, waarbij een wasbeer om het leven komt, trekt Ace zich terug in een klooster. Hij wordt door Fulton Greenwall overgehaald om te helpen een zeldzame, heilige, witte vleermuis in Afrika terug te gaan vinden. Door het verdwijnen van deze vleermuis, staan twee Afrikaanse stammen op het punt van oorlog. Ace raast weer op zijn bekende chaotische manier door het wilde en prachtige Afrika heen en boekt op duistere wijze nog progressie ook. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/ace-ventura-when-nature-calls

Za 20 juli 2019 | 21:25 Take Two

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie. Family Ties. Detective Christine Rollins krijgt een hysterisch telefoontje van haar jongere broer die om hulp smeekt. Wanneer hij vervolgens niet komt opdagen, vreest ze het ergste en schakelt ze Sam en Eddie in.

Ma 22 juli 2019 | 07:30 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Animatieserie. Noddy en de zaak van de mysterieuze muur. Als Volt zijn nieuwe superbal laat zien stelt Noddy voor om zijn vrienden uit te nodigen om ermee te komen spelen. Maar als hij terugkomt staat er een hoge stenen muur voor de werkplaats van Volt die de ingang verspert.

Ma 22 juli 2019 | 11:50 Masha en de beer

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Russische animatieserie. Puzzelen. Masha is geïnspireerd geraakt door de detective Sherlock Holmes. Wanneer ze bij Beer komt, is het huis leeg. Als een echte detective gaat ze samen met Big op zoek naar haar vriend.

Ma 22 juli 2019 | 19:05 Anger Management

Seizoen 2 - Aflevering 73 - Amerikaanse komische serie. Charlie and the Case of the Curious Hottie. Charlie en Sean ontdekken dat een privé-detective hen volgt.

Di 23 juli 2019 | 07:30 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Animatieserie. Noddy en de zaak van het wiebelige speelgoed. Iedereen in Speelgoedland gaat langs bij Volts werkplaats voor een controle, maar er gaat iets fout. Iedereen is in orde voor de controle, maar doet daarna vreemd.

Di 23 juli 2019 | 19:00 Anger Management

Seizoen 2 - Aflevering 75 - Amerikaanse komische serie. Charlie Plays Hide And Go Cheat. Charlie begint te daten met een privédetective, die hem uitdaagt haar te bedriegen zonder dat ze het beseft.

Wo 24 juli 2019 | 07:25 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 23 - Animatieserie. Noddy en de zaak van het doorgeknipte touw. De jaarlijkse touwtrek-wedstrijd vindt plaats in Durfdal tussen de Piraten en de Ninja's. Wanneer de wedstrijd begint, breekt het touw echter.

Wo 24 juli 2019 | 20:30 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Fade Away. De detectives gaan naarstig op zoek naar het 17-jarige basketbalwonder Ted Soros, die op mysterieuze wijze verdween de avond nadat hij een grote overwinning voor de ploeg in de nationale scholencompetitie binnenrijfde. Teds bescheiden ouders verklaren dat hun zoon zich opwerkte op de sociale ladder om op die manier opgemerkt te worden door scouts voor een universitaire beurs. Jack en zijn team vinden het merkwaardig dat Teds coach en zijn medespelers minder bereidwillig zijn om het onderzoek vooruit te helpen. Anne heeft droevig nieuws voor Jack.

Do 25 juli 2019 | 07:30 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Animatieserie. Noddy en de zaak van de ontsnapte dieren. Alle boerderijdieren zijn ontsnapt en veroorzaken chaos in Speelpark. Noddy begint een onderzoek en ontdekt dat de poort per ongeluk was blijven openstaan.

 Meer

Detective op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 20:00 Murder, She Wrote

Herhaling. Detective drama series following the adventures of Jessica Fletcher, successful mystery novelist and a talented amateur sleuth. Jessica sets out to prove the innocence of a talented teenager in her writing class, who is accused of killing his stepfather. With Angela Lansbury, Robert Beltran, William Gallo, Marta Dubois, and Rudy Ramos.(1993)

Vandaag | 20:00 Natural World

Seizoen 37 - Aflevering 7 - Humpback Whales: A Detective Story: In September 2015 in Monterey Bay California, a 30-ton humpback whale breached and landed on Tom Mustill and a friend as they paddled a sea kayak. Both survived the incident though the near-death experience left documentary-maker Tom wondering if the whale was deliberately trying to hurt them. Here, Tom returns to California to investigate that possibility, meeting others who have survived similar encounters and the experts who know the whales best. What Tom discovers raises far bigger questions, not just about what happened that day but also about man's relationship with whales.

Vandaag | 23:00 Constantine: City of Demons

Fantasy-animatiefilm, John Constantine is een cynische detective die de strijd aangaat met allerlei helse creaturen en bovennatuurlijke krachten.

John Constantine is een cynische detective die de strijd aangaat met allerlei helse creaturen en bovennatuurlijke krachten.

Morgen | 05:55 De kunstdetective

Morgen | 08:55 Murder, She Wrote

Herhaling. Detective drama series following the adventures of Jessica Fletcher, successful mystery novelist and a talented amateur sleuth. Jessica sets out to prove the innocence of a talented teenager in her writing class, who is accused of killing his stepfather. With Angela Lansbury, Robert Beltran, William Gallo, Marta Dubois, and Rudy Ramos.(1993)

Morgen | 10:10 Cold in July IMDb: 6.8

Morgen - IMDB * 6.8 - Misdaad, Cold in July is een Franse en Amerikaanse misdaadthriller uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Jim Mickle. De hoofdrollen worden vertolkt door Michael C. Hall, Sam Shepard en Don Johnson. Wanneer een ...

Cold in July is een Franse en Amerikaanse misdaadthriller uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Jim Mickle. De hoofdrollen worden vertolkt door Michael C. Hall, Sam Shepard en Don Johnson. Wanneer een vader een inbreker doodt uit zelfverdediging, blijft de vader van de inbreker hem terroriseren door zijn jonge zoon te bedreigen. Dan krijgt hij te maken met Ben Russel, een ruige ex-gevangene en de vader van de man die Dane heeft neergeschoten. Russel is vastbesloten om de dood van zijn zoon te wreken. Maar dorpscorruptie en paranoia veranderen deze gezworen vijanden in onwaarschijnlijke bondgenoten. De twee door schuld getroffen vaders gaan op zoek naar de waarheid, en worden hierbij geholpen door Dane's vrouw en een privédetective uit het achterland van Houston. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cold-in-july

Morgen | 13:45 De Thundermans

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Blauwe Detective: Als Max blauw wordt tijdens een date, is iedereen verdacht en ontpopt hij zich als speurneus om de dader te achterhalen.

Morgen | 15:35 Cold Case

'Start-Up.' (s 3/ep 7) Een jonge bolleboos ontdekt op een computer een verborgen webdagboek uit 1998 en overhandigt het aan John en zijn collega's. Zij stellen vast dat het dagboek onder andere over de haat tegenover ene Amy Lind gaat, een beloftevolle carrièrevrouw die op 24-jarige leeftijd stierf aan een hartaanval. Dankzij het webdagboek kunnen de detectives een nieuw onderzoek instellen naar Amy's mysterieuze dood.

Morgen | 17:45 Brothers for Life

Morgen - Actiefilm, Wanneer zijn verloofde wordt ontvoerd door mensenhandelaars, gaat ex militair Roman samen met legermaatjes naar haar op zoek om haar terug te halen en wraak te nemen op de ontvoeders. Hij wordt in zijn zoektocht geholpen door ...

Wanneer zijn verloofde wordt ontvoerd door mensenhandelaars, gaat ex-militair Roman samen met legermaatjes naar haar op zoek om haar terug te halen en wraak te nemen op de ontvoeders. Hij wordt in zijn zoektocht geholpen door detective Avery (Bruce Willis), die zelf onderzoek doet naar een groep notoire mensenhandelaars. Een spannende race tegen de klok begint, zeker als de politiemacht zelf betrokken blijkt te zijn bij de mensenhandel. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/brothers-for-life

Morgen | 20:00 Fugitives

Seizoen 2 - Aflevering 2 - On the Run: Following the investigation by an elite team of Scotland Yard detectives into the biggest organised crime gangs in London, which uncovered the drugs kingpin behind a multi-million-pound racket. By making his own drugs delivery, Paul Monk blew his cover and, when his associates were arrested, fled abroad. Plus, the Irish Garda search for a killer who went to extreme lengths to dispose of his victim's body.

Morgen | 20:10 Brooklyn Nine Nine

Seizoen 6 - Aflevering 8 - He Said, She Said: Brooklyn Nine-Nine laat zien wat er gebeurt als een getalenteerde maar zorgeloze detective een nieuwe commandant krijgt die veel te bewijzen heeft. Detective Jake Peralta volgde zelden de regels - tot hij hulp krijgt van de strengere commandant Ray Holt.

Morgen | 21:00 Agatha Christie's Poirot

Herhaling. Poirot is mystified to receive a strange letter signed ABC. But when Mrs Asher of Andover is found murdered with an ABC Rail Guide placed near to her, the Belgian detective finds himself starting out on a manhunt through the alphabet. With David Suchet, Hugh Fraser, Philip Jackson, Donald Sumpter, and Nicholas Farrell.(2000)

Morgen | 21:45 De Thundermans

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Blauwe Detective: Als Max blauw wordt tijdens een date, is iedereen verdacht en ontpopt hij zich als speurneus om de dader te achterhalen.

Morgen | 23:30 Silent Witness

Seizoen 18 - Aflevering 5 - Protection Part 1: A suspected paedophile is found dead in a playground, so inexperienced detective Rory Drennan calls in Nikki and Jack to attend. 5/10

Overmorgen | 03:00 Silent Witness

Seizoen 18 - Aflevering 5 - Protection Part 1: A suspected paedophile is found dead in a playground, so inexperienced detective Rory Drennan calls in Nikki and Jack to attend. 5/10

Overmorgen | 08:40 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Het Mysterie: Peppa besluit dat ze detective wil worden. Maar daarvoor moet ze mysteries oplossen. En wat doe je als er geen mysteries zijn? Dan helpt Papa Big je uit de brand!

Overmorgen | 21:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the novels by Ann Cleeves. DCI Vera Stanhope investigates the murder of a promising journalism student, who falls to his death in suspicious circumstances. With no eyewitnesses and no immediate leads, Vera turns to friends and family to glean all she can about Jamie, and to discover who might have wanted him dead. Could his investigative journalism be responsible for making serious enemies? With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Christopher Colquhoun, and Noof McEwan.(2017)

Vr 19 juli 2019 | 13:30 Molly and Mack

Preschool drama series about a girl who works on her brother's market stall during the summer holidays. When Mack goes missing, Molly decides to become a great detective and with her sidekick Daisy she hunts the Big Hub for clues. Meanwhile, Mack is searching for Molly!With Mimi , Miko , Ethan , Freya , and Joshua Haynes.(2018)

Vr 19 juli 2019 | 14:50 The Ellen DeGeneres Show

Herhaling. US chat show. Ellen chats to Mahershala Ali about the new series of True Detective. Saoirse Ronan discusses her role in the movie Mary Queen of Scots.

Vr 19 juli 2019 | 19:55 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Het Mysterie: Peppa besluit dat ze detective wil worden. Maar daarvoor moet ze mysteries oplossen. En wat doe je als er geen mysteries zijn? Dan helpt Papa Big je uit de brand!

Vr 19 juli 2019 | 21:30 Endeavour

Herhaling. Crime drama series about the early career of detective Endeavour Morse. The extraordinary discovery of a 2,000-year-old body reveals a new lead in a missing person case. Endeavour and Thursday must investigate the eerie village of Bramford, where nature is pitted against man - and pagan rites hide nuclear mysteries. With Shaun Evans, Roger Allam, Anton Lesser, James Bradshaw, and Sean Rigby.(2017)

Vr 19 juli 2019 | 22:15 Cold Case

'8 Years.' (s 3/ep 11) Clem Garris stierf in 1988 langs een autosnelweg. May Pierson, een goede jeugdvriendin, was bij hem. Er werd op hen beiden geschoten, maar tot op de dag van vandaag is niet geweten wie de dader is. Nu, tien jaar later, slagen John en zijn detectives erin om May te lokaliseren. Na gesprekken met May en met de de weduwe van Clem besluiten ze het dossier te heropenen.

Vr 19 juli 2019 | 22:40 Death in Paradise

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Brits-Franse detectiveserie. Hidden Secrets. Wanneer inspecteur Goodman ervan overtuigd is dat er meer zit achter de dood van een surfinstructeur, verdiept zijn team zich in de wereld van het surfen. Dwayne doet zijn best om indruk te maken op de nieuwe brigadier.

Vr 19 juli 2019 | 23:00 De Psammy Show

Robert wenst dat hij de beste detective is.

Za 20 juli 2019 | 00:10 Lethal Weapon IMDb: 7.6

20/07 - IMDB * 7.6 - Herhaling. All action crime thriller in which a disturbed undercover cop recovering from his wife's death is teamed up with a detective with a stable family background to crack an underground drugs ring. The line between work ...

Herhaling. All-action crime thriller in which a disturbed undercover cop recovering from his wife's death is teamed up with a detective with a stable family background to crack an underground drugs ring. The line between work and family begins to blur when the daughter of one of the cops is kidnapped by gun-toting heavies. With Mel Gibson, Danny Glover, Gary Busey, Mitchell Ryan, and Tom Atkins.(1987)

Za 20 juli 2019 | 18:00 Agatha Christie's Poirot

Herhaling. Detective drama featuring Agatha Christie's celebrated sleuth Hercule Poirot. In an effort to recover his confidence after a rare professional failure, Poirot sets off for the Swiss Alps in pursuit of a missing maid. Arriving at the isolated Hotel Olympos, Poirot finds its rooms inhabited by a menagerie of miscreants, including kleptomaniac Vera Rossakoff, disgraced MP Harold Waring, slippery psychoanalyst Dr Lutz and, most dangerous of all, the homicidal art thief Marrascaud. With David Suchet, Orla Brady, Simon Callow, Morven Christie, and Rupert Evans.(2013)

Za 20 juli 2019 | 22:00 Inspector Montalbano

Drama based on the books featuring the idiosyncratic Sicilian detective. A local shop is burned down in a clear case of arson. Its owner seems to have disappeared into thin air. Montalbano investigates, but is also kept busy by multiple reports of strange kidnappings in which female victims are abducted and released unharmed shortly after, with all of their possessions untouched and for no apparent reason. With Luca Zingaretti, Cesare Bocci, Peppino Mazzotta, Sonia Bergamasco, and Angelo Russo.

Za 20 juli 2019 | 22:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the characters created by Ann Cleeves. DCI Vera Stanhope investigates the mysterious death of businessman John Shearwood, found floating in the water under the Gateshead Millennium Bridge when he was supposed to be on a golf trip to Ireland. With Brenda Blethyn, David Leon, Jon Morrison, Clare Calbraith, and Sonya Cassidy.(2014)

Za 20 juli 2019 | 22:05 Motive : le mobile du crime

'Contraints et forcés.' (s 4/ep 7) Net wanneer Angie op vakantie wil vertrekken, wordt ze tegengehouden door een vrouw die gewapend is met een bommengordel. Ze eist gerechtigheid voor haar zoon, die volgens haar onschuldig werd opgesloten. Detectives Brian en Paula heropenen de zaak en proberen uit te pluizen wat er mis is gelopen tijdens het onderzoek.

Zo 21 juli 2019 | 06:00 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Het Mysterie: Peppa besluit dat ze detective wil worden. Maar daarvoor moet ze mysteries oplossen. En wat doe je als er geen mysteries zijn? Dan helpt Papa Big je uit de brand!

Ma 22 juli 2019 | 00:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the novels by Ann Cleeves. DCI Vera Stanhope investigates the murder of a promising journalism student, who falls to his death in suspicious circumstances. With no eyewitnesses and no immediate leads, Vera turns to friends and family to glean all she can about Jamie, and to discover who might have wanted him dead. Could his investigative journalism be responsible for making serious enemies? With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Christopher Colquhoun, and Noof McEwan.(2017)

Ma 22 juli 2019 | 00:50 Child 44 IMDb: 6.5

22/07 - IMDB * 6.5 - Detective thriller. When a Soviet war hero is demoted after refusing to denounce his wife, he is launched into a child murder investigation that the state is determined to ignore. With Tom Hardy, Joel Kinnaman, Noomi Rapace, ...

Detective thriller. When a Soviet war hero is demoted after refusing to denounce his wife, he is launched into a child murder investigation that the state is determined to ignore. With Tom Hardy, Joel Kinnaman, Noomi Rapace, Gary Oldman, and Vincent Cassel.(2015)

Ma 22 juli 2019 | 03:10 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Het Mysterie: Peppa besluit dat ze detective wil worden. Maar daarvoor moet ze mysteries oplossen. En wat doe je als er geen mysteries zijn? Dan helpt Papa Big je uit de brand!

Di 23 juli 2019 | 22:30 How I Met Your Mother

Seizoen 9 - Aflevering 10 - Mom and Dad: Wanneer Barney z'n ouders voor het eerst in jaren samen ziet, denkt hij dat hij ze weer bij elkaar kan krijgen. Niet wetende dat James een andere partner voor hun moeder in gedachten heeft. Ted speelt voor detective wanneer een foto met handtekening van Wayne Gretsky die Barney aan Robin wilde geven verpest is.

Wo 24 juli 2019 | 18:00 How I Met Your Mother

Seizoen 9 - Aflevering 10 - Mom and Dad: Wanneer Barney z'n ouders voor het eerst in jaren samen ziet, denkt hij dat hij ze weer bij elkaar kan krijgen. Niet wetende dat James een andere partner voor hun moeder in gedachten heeft. Ted speelt voor detective wanneer een foto met handtekening van Wayne Gretsky die Barney aan Robin wilde geven verpest is.

Do 25 juli 2019 | 12:40 How I Met Your Mother

Seizoen 9 - Aflevering 10 - Mom and Dad: Wanneer Barney z'n ouders voor het eerst in jaren samen ziet, denkt hij dat hij ze weer bij elkaar kan krijgen. Niet wetende dat James een andere partner voor hun moeder in gedachten heeft. Ted speelt voor detective wanneer een foto met handtekening van Wayne Gretsky die Barney aan Robin wilde geven verpest is.

 Meer

Detective gemist

Eerder Vandaag | 08:55 Police Interceptors

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Duggie is sprakeloos als een routinestop een grote hoeveelheid contant geld aan het licht brengt. Duncan verandert in een detective als een dronken bestuurder hem probeert te misleiden.

Eerder Vandaag | 08:25 Hey Duggee

Animated preschool series. Duggee puts his delicious homemade apple pie on the windowsill to cool down, but the second his back is turned it's gone. Who took it? Can the Squirrels find out? Fortunately, Duggee has his detective badge - and there are some very small footprints to follow. The Squirrels go and find lots of clues to help Duggee solve the mystery. Being a detective is hard work!(2015)

Eerder Vandaag | 07:30 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Animatieserie. Noddy en de zaak van het Fabelbos goud. De piraten zijn op zoek naar het legendarische Fabelbos Goud. Als ze het niet kunnen vinden kunnen ze misschien wel geen piraten meer zijn!

Eerder Vandaag | 01:25 True Detective

'The Hour and the Day.' (s 3/ep 4) Hays en West ontdekken een verband tussen de lokale kerk en de Purcell-misdaden.

Eerder Vandaag | 01:05 A Touch of Frost

Herhaling. Detective drama series. Billy Conrad has Down's syndrome and something to hide, but is he capable of murder? Frost intends to keep an open mind. With David Jason, Bruce Alexander, Matthew Marsh, Rupert Holliday Evans, and Harriet Bagnall.(1995)

Gisteren 20:30 Ace Ventura: When nature calls IMDb: 6.4

Gisteren - IMDB * 6.4 - Komedie, Ace Ventura: When Nature Calls is een Amerikaanse komedie uit het jaar 1995 met Jim Carrey als hoofdpersonage Ace Ventura. Deze productie is het vervolg op Ace Ventura: Pet Detective uit 1994. Het derde deel in de ...

Ace Ventura: When Nature Calls is een Amerikaanse komedie uit het jaar 1995 met Jim Carrey als hoofdpersonage Ace Ventura. Deze productie is het vervolg op Ace Ventura: Pet Detective uit 1994. Het derde deel in de serie Ace Ventura Jr: Pet Detective verscheen in maart 2009 als televisiefilm. Helaas zonder de komische acteur Jim Carrey in de hoofdrol. Na een vreselijk ongeluk, waarbij een wasbeer om het leven komt, trekt Ace zich terug in een klooster. Hij wordt door Fulton Greenwall overgehaald om te helpen een zeldzame, heilige, witte vleermuis in Afrika terug te gaan vinden. Door het verdwijnen van deze vleermuis, staan twee Afrikaanse stammen op het punt van oorlog. Ace raast weer op zijn bekende chaotische manier door het wilde en prachtige Afrika heen en boekt op duistere wijze nog progressie ook. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/ace-ventura-when-nature-calls

Gisteren 16:35 Police Interceptors

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Duggie is sprakeloos als een routinestop een grote hoeveelheid contant geld aan het licht brengt. Duncan verandert in een detective als een dronken bestuurder hem probeert te misleiden.

Gisteren 14:40 Batman: Gotham by Gaslight

Gisteren - Tekenfilm, In een alternatief Victoriaans tijdperk is Bruce Wayne een detective die als Batman een zaak rond Jack the Ripper onderzoekt. Hij is vastbesloten een ware oorlog tegen de misdaad te ontketenen.

In een alternatief Victoriaans tijdperk is Bruce Wayne een detective die als Batman een zaak rond Jack the Ripper onderzoekt. Hij is vastbesloten een ware oorlog tegen de misdaad te ontketenen.

Gisteren 09:55 Rizzoli & Isles : autopsie d'un meurtre

'Aux yeux de tous.' (s 5/ep 16) Een man wordt doodgeslagen aangetroffen langs de kant van de weg. Jane en het team werken samen met een detective, die ook achter de moordenaar aanzit.

Gisteren 08:55 Murder, She Wrote

Herhaling. Drama series about crime writer and amateur sleuth Jessica Fletcher. There is murder and mayhem in quiet Cabot Cove when 900,000 dollars turns up without an owner, bringing to town Jessica's sleazy detective friend from Chicago. With Angela Lansbury, Wayne Rogers, Ron Masak, William Windom, and Wayne Rogers.(1993)

Gisteren 07:25 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Animatieserie. Noddy en de zaak van de blauwe muur. Iedereen gaat verstoppertje spelen in Bikkelbouw, maar Volt onderbreekt het spel omdat iemand de hoge muur bij zijn werkplaats blauw heeft geschilderd.

Gisteren 00:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the novels by Ann Cleeves. When the body of a drug addict is found face down in a river, DCI Vera Stanhope is forced to delve into a case from the past in order to unmask the killer. With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Christopher Colquhoun, and Noof McEwan.(2017)

Eergisteren 20:00 Agatha Christie's Poirot

Herhaling. Detective drama featuring Agatha Christie's celebrated sleuth Hercule Poirot. In an effort to recover his confidence after a rare professional failure, Poirot sets off for the Swiss Alps in pursuit of a missing maid. Arriving at the isolated Hotel Olympos, Poirot finds its rooms inhabited by a menagerie of miscreants, including kleptomaniac Vera Rossakoff, disgraced MP Harold Waring, slippery psychoanalyst Dr Lutz and, most dangerous of all, the homicidal art thief Marrascaud. With David Suchet, Orla Brady, Simon Callow, Morven Christie, and Rupert Evans.(2013)

Eergisteren 17:55 Agatha Christie's Poirot

Herhaling. Detective drama series. A wealthy man tells Poirot he intends to change his will, leaving everything to his ward, Violet Wilson. But he is murdered before he can change the document, and the old will is stolen from his solicitor's office. The local doctor comes under suspicion, but Poirot avoids jumping to conclusions. With David Suchet, Hugh Fraser, Philip Jackson, Beth Goddard, and Rowena Cooper.(1993)

Eergisteren 13:00 Brooklyn Nine Nine

Seizoen 6 - Aflevering 7 - The Honeypot: Brooklyn Nine-Nine laat zien wat er gebeurt als een getalenteerde maar zorgeloze detective een nieuwe commandant krijgt die veel te bewijzen heeft. Detective Jake Peralta volgde zelden de regels - tot hij hulp krijgt van de strengere commandant Ray Holt.

Eergisteren 07:40 Spirit: Samen Vrij

'Lucky & de Taarten Tragedie.' Wanneer Abigails prijswinnende kersentaart verdwijnt, wordt Lucky geïnspireerd door haar favoriete fictieve detective en gaat ze op onderzoek uit met haar vrienden.

Eergisteren 07:23 Disney Lights, Camera, Lexi! Shorts S1

The Great Pecan Pie Mystery: Detective Don must find who has been stealing pies before the thief strikes again. (S1 Ep4)

 Meer