Detective

Uitzendingen detectives op tv

Er worden veel detectives op tv uitgezonden. Op de NPO en BBC worden vooral Britse en Nederlandse series getoond. De zenders van RTL en SBS richten zich meer op het uitzenden van Amerikaanse detectives.

Detective-series

Detective-series bestaan al sinds het begin van het televisietijdperk. Vaak wordt in iedere aflevering een zaak behandeld, en soms kan een grote zaak de rode lijn van een heel seizoen bepalen. Er zijn tientallen bekende detectives op tv. Hier een greep uit het aanbod:

-Sherlock

-Luther

-Witse

-Endeavour

-Dexter

-Lewis

-Tatort

-Midsomer murders

Detective op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 07:20 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Frans-Brits-Amerikaanse animatieserie. Noddy en de zaak van het verborgen verjaardagscadeau. Bling maakt nog voor haar verjaardagsfeest al haar cadeaus open. Flapoor had dat al zien aankomen en verstopte het cadeau dat ze van hem en Noddy krijgt. Hij weet alleen niet meer waar.

Vandaag | 09:20 Zapp Detective

Aflevering 7 - Nederlandse jeugdserie. Supergave sneakers. Presentatoren van Zapp zijn met z'n allen op vakantie als één van hen wordt vermoord. Wie is de dader?

Morgen | 00:10 The Player

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. The norseman. Detective Brown lijkt het mysterie te kunnen ontrafelen rond The Game. De familie van Alex kruist het pad van een heidense seriemoordenaar.

Morgen | 07:20 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Frans-Brits-Amerikaanse animatieserie. Noddy en de zaak van de mysterieuze muur. Als Volt zijn nieuwe superbal laat zien stelt Noddy voor om zijn vrienden uit te nodigen om ermee te komen spelen. Maar als hij terugkomt staat er een hoge stenen muur voor de werkplaats van Volt die de ingang verspert.

Morgen | 10:05 DierenDetectives

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Nederlands-Duits-Belgische jeugdserie. Een groep Dolfijnen

Morgen | 16:35 Magnum, P.I

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Amerikaanse actieserie. Don't Eat the Snow in Hawaii (1). Tom Magnum heeft de zeemacht vaarwel gezegd en leidt nu een idyllisch leven als privédetective op het paradijselijke Hawaii. Een van zijn permanente opdrachten is de veiligheid verzekeren van een riant landgoed, beheerd door de nauwgezette, wat fantasieloze Higgins. Wanneer Magnum verneemt dat zijn Viëtnam-makker Dan Cook, zoon van een zeemachtadmiraal, plots gestorven is, weigert hij te aanvaarden dat een overdosis de oorzaak zou zijn en hij gaat op onderzoek uit.

Overmorgen | 20:30 Take Two

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 13 Voormalig televisiester Sam Swift probeert haar leven weer op de rit te krijgen nadat zij zestig dagen in een afkickkliniek heeft gezeten. Een rol als privédetective in een toekomstige film kan haar helpen aan een comeback. Ze schakelt hiervoor de hulp in van privédetective Eddie Valetik, de twee gaan samenwerken en blijken een onwaarschijnlijk goed duo in het oplossen van criminele zaken. Na haar herstel besluit Sam om niet bij de pakken neer te zitten en begint daarom met het opbouwen van haar carrière. Het levert haar een ontmoeting op met privédetective Eddie Valetik.

Overmorgen | 21:25 Take Two

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 13 - The Smoking Gun Voormalig televisiester Sam Swift probeert haar leven weer op de rit te krijgen nadat zij zestig dagen in een afkickkliniek heeft gezeten. Een rol als privédetective in een toekomstige film kan haar helpen aan een comeback. Ze schakelt hiervoor de hulp in van privédetective Eddie Valetik, de twee gaan samenwerken en blijken een onwaarschijnlijk goed duo in het oplossen van criminele zaken. Wanneer Sam en Eddie geweerschoten horen stuiten ze op een Hollywood-producer die zijn minnares heeft neergeschoten. Het nieuwe detective duo gaat op onderzoek uit.

Di 25 februari 2020 | 17:40 Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 47 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. My Husband's Face Has Been Used as Catfish Bait. Alan en Amanda vertellen dat de afgelopen negen jaar Alans Facebook-foto's als lokmiddel zijn gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. Slachtoffers van deze oplichter waarschuwden Alan en Amanda en zij hebben op hun beurt een privédetective ingeschakeld. De oplichter blijkt een 24-jarige vrouw te zijn en het is niet de eerste keer dat ze tegen de lamp loopt.

Detective op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 01:35 Hangman IMDb: 5.2

IMDB * 5.2 - Hangman, De rechercheur Ray Archer en de gedragsdeskundige Will Ruiney moeten hun krachten bundelen om een seriemoordenaar te vangen. Deze terroriseert de stad door middel van een macabere versie van het kinderspel galgje. Tijdens hun ...

De rechercheur Ray Archer en de gedragsdeskundige Will Ruiney moeten hun krachten bundelen om een seriemoordenaar te vangen. Deze terroriseert de stad door middel van een macabere versie van het kinderspel galgje. Tijdens hun onderzoek worden de twee mannen gevolgd door journaliste Christi Davies die over de moorden rapporteert. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/hangman

Vandaag | 07:21 Hot in Cleveland

Amerikaanse comedyserie over drie veteranen uit de entertainmentindustrie die Los Angeles verruilen voor Cleveland. Terwijl ze bezig is met een klus voor haar baas, privédetective Bob, komt Joy een oude vlam tegen. Victoria probeert haar verdriet over Emmet’s arrestatie te vergeten en doet dat door woordvoerster voor de Nierstichting te zijn op TV. Maar voor ze het doorheeft, doet ze wel een heel gulle donatie.

Vandaag | 10:05 Citizen Jane

Citizen Jane, Jane Alexander, een aantrekkelijke, atletische vrouw, geniet van een comfortabel leven in Pacific Heights met haar man, de knappe, charismatische Tom. Jane's idyllische leven verandert als haar geliefde tante Gertrude op brute wijze ...

Jane Alexander, een aantrekkelijke, atletische vrouw, geniet van een comfortabel leven in Pacific Heights met haar man, de knappe, charismatische Tom. Jane's idyllische leven verandert als haar geliefde tante Gertrude op brute wijze wordt vermoord. Haar verdriet gaat over in afschuw wanneer een politiedetective Jane ervan overtuigt dat Tom de moordenaar is. Jane begint aan een spannende reis om haar vindingrijke echtgenoot op te sporen. Ze verbaast politie en justitie met haar sluwheid en vastberadenheid.

Vandaag | 11:00 Hot in Cleveland

Amerikaanse comedyserie over drie veteranen uit de entertainmentindustrie die Los Angeles verruilen voor Cleveland. Terwijl ze bezig is met een klus voor haar baas, privédetective Bob, komt Joy een oude vlam tegen. Victoria probeert haar verdriet over Emmet’s arrestatie te vergeten en doet dat door woordvoerster voor de Nierstichting te zijn op TV. Maar voor ze het doorheeft, doet ze wel een heel gulle donatie.

Vandaag | 16:05 Nightmare Next Door

Seizoen 5 - Aflevering 1 - The Coldest Case: In een kleine stad in Michigan zorgt de moord op Christopher Green voor opschudding. Detectives volgen de paar aanwijzingen die ze hebben en trekken een ijzingwekkende conclusie.

Vandaag | 17:15 Destroyer

Misdaaddrama, Destroyer is een Amerikaanse actie en misdaadthriller uit het jaar 2018. Deze film is geregisseerd door Karyn Kusama. De hoofdrollen worden vertolkt door Nicole Kidman, Sebastian Stan, Bradley Whitford en Toby Kebbell, In Destroyer ...

Destroyer is een Amerikaanse actie- en misdaadthriller uit het jaar 2018. Deze film is geregisseerd door Karyn Kusama. De hoofdrollen worden vertolkt door Nicole Kidman, Sebastian Stan, Bradley Whitford en Toby Kebbell, In Destroyer zien we Kidmans LAPD-detective Erin Bell. Op jongere leeftijd gaat ze undercover in een bende in de woestijn van Californië, met tragische resultaten als gevolg. Wanneer de leider van deze bende opnieuw opduikt moet ze haar weg terug zien te vinden via voormalige leden. Ze beseft echter niet dat deze actie haar hele leven voor altijd zal veranderen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/destroyer

Vandaag | 19:10 Unikitty

Prinses Unikitty geeft een feestje, maar als Toast ineens vermist wordt, moet detective Unikitty aan het werk.

Vandaag | 22:00 The Heist

Reality series. The detectives get a major breakthrough in their hunt for the cash and its looters. As they come knocking, the contestants start to feel the heat.

Morgen | 00:00 Too Late

Morgen - Too Late, Deze niet lineair vertelde thriller verkent de verstrengelde relatie tussen een onrustige privédetective (John Hawkes) en de vermiste vrouw die hij vinden moet. Van het verlaten, overwoekerde Radio Hill tot het chique penthouse ...

Deze niet-lineair vertelde thriller verkent de verstrengelde relatie tussen een onrustige privédetective (John Hawkes) en de vermiste vrouw die hij vinden moet. Van het verlaten, overwoekerde Radio Hill tot het chique penthouse van The Beverly Hilton, krijgen we een uitgestrekte blik op Los Angeles, van het onontdekte tot het iconische.

Morgen | 04:25 Saw IV

Morgen - Der Serienmörder Jigsaw aka John Kramer und seine Schülerin Amanda sind tot. Nachdem die Polizei die Leiche von Detective Kerry entdeckt hat, schalten sich die Agenten Strahm und Perez in den Fall mit ein. Sie verfolgen Spuren, die auf ...

Der Serienmörder Jigsaw aka John Kramer und seine Schülerin Amanda sind tot. Nachdem die Polizei die Leiche von Detective Kerry entdeckt hat, schalten sich die Agenten Strahm und Perez in den Fall mit ein. Sie verfolgen Spuren, die auf einen Maulwurf innerhalb des Polizeiapparats hindeuten, der mit dem Killer zusammengearbeitet haben soll! Auch nach seinem Tod gehen Jigsaws mörderische Spiele weiter. Als nächstes tappt SWAT Commander Rigg in eine der perversen Fallen ...

Morgen | 05:00 Citizen Jane

Morgen - Citizen Jane, Jane Alexander, een aantrekkelijke, atletische vrouw, geniet van een comfortabel leven in Pacific Heights met haar man, de knappe, charismatische Tom. Jane's idyllische leven verandert als haar geliefde tante Gertrude op brute ...

Jane Alexander, een aantrekkelijke, atletische vrouw, geniet van een comfortabel leven in Pacific Heights met haar man, de knappe, charismatische Tom. Jane's idyllische leven verandert als haar geliefde tante Gertrude op brute wijze wordt vermoord. Haar verdriet gaat over in afschuw wanneer een politiedetective Jane ervan overtuigt dat Tom de moordenaar is. Jane begint aan een spannende reis om haar vindingrijke echtgenoot op te sporen. Ze verbaast politie en justitie met haar sluwheid en vastberadenheid.

Morgen | 07:00 Hot in Cleveland

Amerikaanse comedyserie over drie veteranen uit de entertainmentindustrie die Los Angeles verruilen voor Cleveland. Terwijl ze bezig is met een klus voor haar baas, privédetective Bob, komt Joy een oude vlam tegen. Victoria probeert haar verdriet over Emmet’s arrestatie te vergeten en doet dat door woordvoerster voor de Nierstichting te zijn op TV. Maar voor ze het doorheeft, doet ze wel een heel gulle donatie.

Morgen | 08:55 Constantine: City of Demons

Morgen - Fantasy-animatiefilm, John Constantine is een cynische detective die de strijd aangaat met allerlei helse creaturen en bovennatuurlijke krachten.

John Constantine is een cynische detective die de strijd aangaat met allerlei helse creaturen en bovennatuurlijke krachten.

Morgen | 09:59 Blinky Bill

Tijdens een kampeertrip met de hele klas is Jacko plots erg van streek. Bij het opstaan merkt hij namelijk dat de rubberen eend die juffrouw Tibbins hem had toevertrouwd, verdwenen is. Dit is een zaak voor een ervaren detective met een geruit verleden... oftewel zijn donzige speelgoedkonijn Blankie.

Morgen | 14:45 Grands reportages

On les appelle les "chasseurs d'héritiers". Généalogistes de profession mais détectives par nature, leur métier consiste à retrouver les héritiers inconnus de personnes décédées. Chaque dossier est une enquête à part entière qui les amène à remonter dans le temps, à explorer l'histoire familiale et à révéler souvent des secrets insoupçonnés. Durant plusieurs mois, les équipes de "Grands Reportages" les ont suivis au gré de leurs recherches. Une série de quatre épisodes dans laquelle s'entremêlent les investigations, les découvertes, les surprises et bien souvent...des rencontres incroyables. Bienvenue dans l'univers des chasseurs d'héritiers

Morgen | 16:50 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Anais heeft een slaapknuffel, Daisy de Ezel. In een suikerrush hebben Gumball en Darwin haar kapotgemaakt en geprobeerd het bewijs daarvan te verdonkeremanen. Maar Anais is de misdaad en dus de misdadigers op het spoor. Als een echte detective kletst ze zich door deze aflevering heen en ontrafelt ze en pasant de 'moord' op Daisy...

Morgen | 18:45 The Connection

Overmorgen - Gedreven detective Pierre Michel zet alles op het spel, zelfs zijn eigen leven, om een ongrijpbaar drugskartel te ontbinden. De organisatie, onder leiding van topcrimineel Gaëtan Zampa, importeert heroïne naar Frankrijk vanuit Turkije ...

Gedreven detective Pierre Michel zet alles op het spel, zelfs zijn eigen leven, om een ongrijpbaar drugskartel te ontbinden. De organisatie, onder leiding van topcrimineel Gaëtan Zampa, importeert heroïne naar Frankrijk vanuit Turkije maar is tot nu toe nog nooit gepakt. Al snel is Michel verwikkeld in een complex web vol corruptie en duistere geheimen.

Overmorgen | 01:05 Agatha Christie's Poirot

Herhaling. Another case for the dapper Belgian detective. Poirot is initially insulted by a seemingly trivial request by a Clapham woman to aid her in her search to find her missing cook, but the detective soon becomes intrigued after viewing the contents of cook's trunk. With David Suchet, Hugh Fraser, Philip Jackson, Brigit Forsyth, and Pauline Moran.(1989)

Overmorgen | 08:25 Kojak

Herhaling. Detective drama series. Several witnesses overhear beautiful Linda Hopper state that she plans to kill her insensitive lover, but Kojak seems powerless to prevent the crime. With Telly Savalas, Kevin Dobson, and Susan Sullivan.

Overmorgen | 08:55 Rock Slyde

Overmorgen - Rock Slyde is een privédetective. Hij is iets meer Frank Drebin dan Philip Marlowe, maar dienst voor niemand terug. De tijden zijn veranderd, maar hij niet. Vaak briljant, maar meestal een beetje verward, krijgt Rock de klus geklaard. ...

Rock Slyde is een privédetective. Hij is iets meer Frank Drebin dan Philip Marlowe, maar dienst voor niemand terug. De tijden zijn veranderd, maar hij niet. Vaak briljant, maar meestal een beetje verward, krijgt Rock de klus geklaard. De zaken gaan slecht, maar dat verandert allemaal wanneer een femme fatale Sara Lee het kantoor inloopt. Ze heeft een eenvoudige taak: iemand volgt haar en ze heeft Rock nodig om haar te helpen de dader te vinden.

Overmorgen | 12:14 Rusty Rivets

Rusty, Ruby en Liam springen in de rol van heuse detectives als er allemaal spullen verdwijnen in Sprankeldam. // De vrienden komen in actie als er een verdwaalde pinguin opduikt in

Overmorgen | 12:30 The Equalizer 2 IMDb: 6.7

Overmorgen - IMDB * 6.7 - Misdaadthriller, Robert McCall is teruggekeerd als privédetective 'The Equalizer'. Hij neemt het op voor de mensen van een gewelddadig misdrijf. Maar hoe ver is hij bereid te gaan als het gaat om iemand waar hij van houdt? ...

Robert McCall is teruggekeerd als privédetective 'The Equalizer'. Hij neemt het op voor de mensen van een gewelddadig misdrijf. Maar hoe ver is hij bereid te gaan als het gaat om iemand waar hij van houdt? Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-equalizer-2

Overmorgen | 12:30 Moonlighting

Seizoen 2 - The Dream Sequence Always Rings Twice Een man vertelt David en Maddie over een onopgeloste moordzaak van 40 jaar geleden, waarna de detectives brainstormen over wie de dader zou kunnen zijn. In hun dromen proberen ze de zaak alsnog op te lossen.

Overmorgen | 14:55 Kojak

Herhaling. Detective drama series. A Puerto Rican officer is brought back to his old neighbourhood to gather information on unsolved murders, which Kojak believes stem from vigilantes acting to protect terrified residents from local thugs. With Telly Savalas, Dan Frazer, Kevin Dobson, George Savalas, and Mark Russell.

Overmorgen | 15:15 Shakespeare and Hathaway - Private Investigators

Overmorgen - Comedy drama about an oddball couple of private detectives who investigate crime in Stratford upon Avon. Starring Mark Benton and Jo Joyner.

Comedy drama about an oddball couple of private detectives who investigate crime in Stratford-upon-Avon. Starring Mark Benton and Jo Joyner.

Overmorgen | 15:42 Shimmer en Shine

Leah wenst om Geestje voor een dag te zijn, en laat Zeta nou net haar persoon zijn! // Als Zac de meiden een bezoekje brengt en het paleis leeg aantreft gaat hij als een ware detective op onderzoek uit om erachter te komen wat er gebeurd is.

Overmorgen | 16:31 Rusty Rivets

Rusty, Ruby en Liam springen in de rol van heuse detectives als er allemaal spullen verdwijnen in Sprankeldam. // De vrienden komen in actie als er een verdwaalde pinguin opduikt in

Overmorgen | 19:15 Babar en de belevenissen van Badou (NTR)

Daar waar Floor de hyena vandaan komt zijn grapjes uithalen een teken van vriendschap. Dus Floor haalt grapjes uit met iedereen in de savanne, maar niemand weet dat echt te waarderen. Niemand weet ook waarom ze dat doet. Ondertussen is Prospero bezig met het omzagen van acaciabomen, om die vervolgens te verkopen en er veel geld mee te verdienen. Prospero heeft de ladder van de wachter losgemaakt, zodat zij hem niet zal zien vertrekken met de boomstammen en hij heeft sniffeldistel in het hol van de Leeuwinnen gelegd, zodat zij hem niet kunnen ruiken. Iedereen denkt dat dat grapjes zijn van Floor en ze zijn heel boos op haar. Maar gelukkig heeft Badou de rol van detective op zich genomen en weet hij alles tot op de bodem uit te zoeken. Floor is onschuldig en Prospero is op de vlucht met de Leeuwinnen op zijn hielen.

Overmorgen | 20:00 Agatha Christie's Poirot

Herhaling. The immaculate Belgian detective takes on another case. Inspector Japp does not consider a ransom note a serious threat to public order, but Poirot begs to differ. With David Suchet, Hugh Fraser, Philip Jackson, Pauline Moran, and Geoffrey Bateman.(1989)

Overmorgen | 23:00 Scott & Bailey

Herhaling. Detective series set in Manchester. A young Turkish woman has been killed, and her murder made to look like suicide. DC Rachel Bailey finds out that the woman's husband was having an affair, and takes a risk to get results. She also uses her office to investigate her own ex - and is horrified to discover that he is married with two children. Meanwhile, DC Janet Scott agrees to take another look at the case of an old school friend, Veronica, who was abducted and murdered when they were children. With Suranne Jones, Lesley Sharp, Amelia Bullmore, Rupert Graves, and Nicholas Gleaves.(2011)

Di 25 februari 2020 | 00:30 New York, unité spéciale

Seizoen 4 - Aflevering 21 van 25 - Le corps d'un autre Les détectives Benson et Stabler tentent de prouver qu'une femme, victime d'un viol, était en état de légitime défense lorsqu'elle a tué son assaillant. Mais la situation se complique lorsqu'ils découvrent que la victime est un travesti

Di 25 februari 2020 | 01:20 Too Late

25/02 - Too Late, Deze niet lineair vertelde thriller verkent de verstrengelde relatie tussen een onrustige privédetective (John Hawkes) en de vermiste vrouw die hij vinden moet. Van het verlaten, overwoekerde Radio Hill tot het chique penthouse ...

Deze niet-lineair vertelde thriller verkent de verstrengelde relatie tussen een onrustige privédetective (John Hawkes) en de vermiste vrouw die hij vinden moet. Van het verlaten, overwoekerde Radio Hill tot het chique penthouse van The Beverly Hilton, krijgen we een uitgestrekte blik op Los Angeles, van het onontdekte tot het iconische.

Di 25 februari 2020 | 05:12 How Do They Do It?

Seizoen 14 - Aflevering 5 - Royal Enfield, Art Fraud, Milk: Hoe wordt de nieuwste generatie van de klassieke Royal Enfield Continental GT-motorfiets gebouwd? En hoe herkennen 'kunstdetectives' een vervalsing?

Di 25 februari 2020 | 08:42 Peppa Pig

Peppa besluit dat ze detective wil worden. Maar daarvoor moet ze mysteries oplossen. En wat doe je als er geen mysteries zijn? Dan helpt Papa Big je uit de brand!

Di 25 februari 2020 | 09:00 Kojak

Herhaling. Detective drama series. A Puerto Rican officer is brought back to his old neighbourhood to gather information on unsolved murders, which Kojak believes stem from vigilantes acting to protect terrified residents from local thugs. With Telly Savalas, Dan Frazer, Kevin Dobson, George Savalas, and Mark Russell.

Di 25 februari 2020 | 14:11 Fairly Odd Parents

Er is bij de Turners ingebroken en Timmy's vader zet samen met Timmy en Meneer Crocker een detective-team op. // Timmy's vader is verdrietig vanwege het feit dat de Dinkelbergs steeds de prijs voor het perfecte gezin winnen.

Di 25 februari 2020 | 15:15 Shakespeare and Hathaway - Private Investigators

25/02 - Comedy drama about an oddball couple of private detectives who investigate crime in Stratford upon Avon. Starring Mark Benton and Jo Joyner.

Comedy drama about an oddball couple of private detectives who investigate crime in Stratford-upon-Avon. Starring Mark Benton and Jo Joyner.

Di 25 februari 2020 | 18:30 Molly and Mack

Preschool drama series about a girl who works on her brother's market stall during the summer holidays. When Mack goes missing, Molly decides to become a great detective and with her sidekick Daisy she hunts the Big Hub for clues. Meanwhile, Mack is searching for Molly!With Mimi , Miko , Ethan , Freya , and Joshua Haynes.(2018)

Di 25 februari 2020 | 19:58 Peppa Pig

Peppa besluit dat ze detective wil worden. Maar daarvoor moet ze mysteries oplossen. En wat doe je als er geen mysteries zijn? Dan helpt Papa Big je uit de brand!

Di 25 februari 2020 | 21:05 Magnum

Seizoen 2 - Aflevering 4 van 22 - Le bon, la brute et le ripou Le détective Gordon Katsumoto soupçonne un policier d'être un ripou et d'avoir subtilisé des preuves lors d'une enquête. Il demande l'aide de Magnum et Higgins pour l'aider à prendre en flagrant délit le suspect. Rick et TC aident le défenseur Aaron Donald des Rams de Los Angeles à retrouver la tablette qu'on lui a volée

Di 25 februari 2020 | 23:00 Scott & Bailey

Herhaling. Drama series following two officers who work in a Manchester police unit specialising in murder cases. Rachel's personal life gets even more complicated when she reveals to Nick that she is pregnant. At work, the team face a particularly gruesome case - a mother of two has been brutally raped and left to bleed to death in the boot of her car. A sharp piece of detective work from Rachel leads to teenager Luke Farrell being charged, but horrific events start to unravel as a result of his arrest. With Suranne Jones, Lesley Sharp, Rupert Graves, Amelia Bullmore, and Nicholas Gleaves.(2011)

 Meer

Detective gemist

Gisteren 22:40 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Anais heeft een slaapknuffel, Daisy de Ezel. In een suikerrush hebben Gumball en Darwin haar kapotgemaakt en geprobeerd het bewijs daarvan te verdonkeremanen. Maar Anais is de misdaad en dus de misdadigers op het spoor. Als een echte detective kletst ze zich door deze aflevering heen en ontrafelt ze en pasant de 'moord' op Daisy...

Gisteren 13:30 Mega Mindy

Spannende detective over de avonturen van Mieke en haar alterego Mega Mindy.

Gisteren 12:40 Elementary

Seizoen 1 Aflevering 1 - Pilot Sherlock Holmes is een briljante detective die met zijn nogal onorthodoxe methodes de politie van New York helpt bij het oplossen van misdaden. Samen met zijn nieuwe partner Joan Watson, die er ook moet op toezien dat Holmes niet in zijn oude drugsverslaving hervalt, onderzoekt hij de moord op een vrouw. Hij vermoedt dat ze het slachtoffer werd van een seriemoordenaar.

Gisteren 11:55 The Eyes of Laura Mars

Laura Mars (Faye Dunaway) is fotografe. Ze begint visioenen te krijgen en al snel blijkt dat ze bij allerlei moorden meekijkt. Ze kijkt als het ware door de ogen van een seriemoordenaar wanneer hij zijn misdaden begaat. Ze neemt contact op met de ...

Laura Mars (Faye Dunaway) is fotografe. Ze begint visioenen te krijgen en al snel blijkt dat ze bij allerlei moorden meekijkt. Ze kijkt als het ware door de ogen van een seriemoordenaar wanneer hij zijn misdaden begaat. Ze neemt contact op met de politie en krijgt de hulp van een detective. Samen trachten ze de moordenaar te stoppen, maar eerst moeten ze nog uitvinden wie het is.

Gisteren 06:34 Olly, het kleine witte busje

Seizoen 1 - Aflevering 37 - Britse animatieserie. Olly, de detective. Er verdwijnen op onverklaarbare wijze steeds bananen in Stootstad. Stan en Olly gaan op onderzoek uit.

Gisteren 01:50 Elementary

Seizoen 1 Aflevering 1 - Pilot Sherlock Holmes is een briljante detective die met zijn nogal onorthodoxe methodes de politie van New York helpt bij het oplossen van misdaden. Samen met zijn nieuwe partner Joan Watson, die er ook moet op toezien dat Holmes niet in zijn oude drugsverslaving hervalt, onderzoekt hij de moord op een vrouw. Hij vermoedt dat ze het slachtoffer werd van een seriemoordenaar.

Eergisteren 22:00 Death in Paradise

Seizoen 9 Aflevering 7 The owner of a hair salon is killed in front of her family, leaving DI Neville Parker and his team stumped when it turns out no one actually saw what happened. Ralf Little stars as the British detective, with Aude Legastelois-Bidé, Tobi Bakare and Shyko Amos.

Eergisteren 18:45 Elementary

Seizoen 1 Aflevering 1 - Pilot Sherlock Holmes is een briljante detective die met zijn nogal onorthodoxe methodes de politie van New York helpt bij het oplossen van misdaden. Samen met zijn nieuwe partner Joan Watson, die er ook moet op toezien dat Holmes niet in zijn oude drugsverslaving hervalt, onderzoekt hij de moord op een vrouw. Hij vermoedt dat ze het slachtoffer werd van een seriemoordenaar.

Eergisteren 13:30 Mega Mindy

Spannende detective over de avonturen van Mieke en haar alterego Mega Mindy.

Eergisteren 11:00 Unikitty

Prinses Unikitty geeft een feestje, maar als Toast ineens vermist wordt, moet detective Unikitty aan het werk.