Detective op tv (tv-tips)

Vandaag | 21:15 Nieuw: De Kunstdetective

Cultuurmagazine, Vanaf vanavond het programma De Kunstdetective zes dinsdagen om 21:10 uur te zien op NPO 2. In dit ...

Vanaf vanavond het programma De Kunstdetective zes dinsdagen om 21:10 uur te zien op NPO 2. In dit programma volgt Omroep MAX de Nederlandse kunstdetective Arthur Brand tijdens zijn speurtochten naar gestolen kunst. Zo is hij betrokken bij het terugvinden van het gestolen Minerva-beeld van Jan Havermans. De camera is er onder andere bij als Brand onopgeloste zaken onderzoekt, zoals de overval op het Scheringa Museum in 2009. Daarbij werden een Salvador Dali en een Tamara de Lempicka gestolen. Brand behoort tot de internationale top in zijn vakgebied. Zijn vondst van tientallen kunstvoorwerpen uit de collectie van Adolf Hitler werd wereldnieuws. Ook vond hij vijf gestolen schilderijen uit het Westfries Museum terug in Oekraïne. In de eerste aflevering van De Kunstdetective duikt Arthur Brand in kunst van Adolf Hitler: twee bronzen paarden gemaakt door Hitlers favoriete beeldhouwer Josef Thorak. Brand krijgt de beelden aangeboden in het illegale circuit, tegen een vraagprijs van maar liefst 8 miljoen euro. De kunstdetective bijt zich vast in de zaak en onthult een illegale handel in nazi-kunst.

Za 28 juli 2018 | 20:35 Start: Luther seizoen 4

28/07 - Misdaadserie, Canvas zendt vanaf vanavond seizoen 4 uit van de bekende Britse detectiveserie Luther met in de ...

Canvas zendt vanaf vanavond seizoen 4 uit van de bekende Britse detectiveserie Luther met in de hoofdrol Idris Elba als politie-inspecteur John Luther. In aflevering 1: na de schokkende dood van zijn partner Ripley heeft politie-inspecteur John Luther ontslag genomen en is hij op een stil plekje gaan wonen. Hij heeft niet veel meer om voor te leven, vindt hij zelf. Dan ontdekt hij ook nog dat de enige voor wie hij nog wél iets voelt misschien dood is. Vanaf dat moment heeft hij nog maar één doel: de dader opsporen en wraak nemen. Intussen doen de inspecteurs Theo Bloom en Emma Lane onderzoek naar een reeks gruwelijke moorden. Er is een beestachtige killer actief die zijn slachtoffers verslindt en hun identiteit aanneemt, om vervolgens weer een nieuwe prooi uit te zoeken.

Wo 25 juli 2018 | 20:30 Start herhaling: A Touch of Frost seizoen 3

25/07 - Misdaadserie, RTL 8 zendt vanaf vanavond de derde reeks van de Britse detectiveserie A Touch of Frost uit. De ...

RTL 8 zendt vanaf vanavond de derde reeks van de Britse detectiveserie A Touch of Frost uit. De eerste aflevering, Appropriate Adults, gaat over de verdwijning van een achtjarig meisje. Frost wil zo snel mogelijk in contact komen met de laatste persoon die haar gezien heeft. Dat wordt vrij lastig, want het blijkt om de mongoloïde buurjongen Billy te gaan. Die geeft toe dat hij 's middags met het meisje en haar vriendinnen heeft gespeeld.

Detective

Uitzendingen detectives op tv

Er worden veel detectives op tv uitgezonden. Op de NPO en BBC worden vooral Britse en Nederlandse series getoond. De zenders van RTL en SBS richten zich meer op het uitzenden van Amerikaanse detectives.

Detective-series

Detective-series bestaan al sinds het begin van het televisietijdperk. Vaak wordt in iedere aflevering een zaak behandeld, en soms kan een grote zaak de rode lijn van een heel seizoen bepalen. Er zijn tientallen bekende detectives op tv. Hier een greep uit het aanbod:

-Sherlock

-Luther

-Witse

-Endeavour

-Dexter

-Lewis

-Tatort

-Midsomer murders

Detective op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 07:05 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 36 - Animatieserie. Noddy en de zaak van de geschrokken dieren. De dieren op de boerderij van Boer Tom zijn in alle staten. Ze zijn ergens van geschrokken. Noddy gaat het uitzoeken, zodat het niet nog eens kan gebeuren.

Morgen | 12:15 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Belgische detectiveserie. 3, 2, 1 actie!. Het dorp is in de ban van een Amerikaanse filmploeg en hun bekende regisseur. De filmploeg blijkt andere plannen te hebben dan filmen. Commissaris Migrain doet per ongeluk hun plannen in het water vallen. De regisseur bedenkt dan maar een nieuw groots plan met Migrain in de hoofdrol. Migrain is helemaal in de wolken want hij ziet de glansrol en de roem volledig zitten.

Morgen | 20:30 Detectives op woensdag: A Touch of Frost

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Britse detectiveserie. Stranger in the House. Er is een serieverkrachter actief in Denton. De man sluipt huizen binnen om vervolgens te wachten tot de bewoonster thuiskomt. Het lukt inspecteur Frost niet om hem te pakken te krijgen. Om voortgang te boeken, laat commissaris Mullet hem samenwerken met Hazel Wallace. Dan bedenkt Frost een gevaarlijke manier om de verkrachter te vinden. Ondertussen moet Frost naar een bijeenkomst in Londen voor onderscheiden helden, maar zit hij in de stress omdat hij zijn medaille niet kan vinden.

Overmorgen | 07:05 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 37 - Animatieserie. Noddy en de zaak van Kloppiehoorns lege wagen. Kloppiehoorn mag de wagen trekken voor het Grote Ruil-spel. Iedereen legt een stuk speelgoed in de wagen en pakt er een stuk speelgoed uit! Het is heel leuk, tot de jo-jo van de feeën verdwijnt uit de wagen.

Overmorgen | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Belgische detectiveserie. Jack in the box. Migrain is zeer trots als beeldhouwer Jim van hem een standbeeld heeft gemaakt. In het museum zijn de meningen hierover verdeeld. Volgens Mieke en Toby lijkt het kunstwerk eerder op een klimrek van een aap. Wanneer in het museum twee schilderijen van Picasso zijn gestolen, krijgen Toby en Mieke argwaan. En als er iets is waar Mega Mindy niet tegen kan, dan zijn het dieven.

Vr 20 juli 2018 | 07:05 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 38 - Animatieserie. Noddy en de zaak van de ongelukkige eenhoorn. Kloppiehoorn is heel verdrietig omdat zijn speciale Knuffelbal kwijt is. Noddy moet dit snel onderzoeken!

Vr 20 juli 2018 | 10:25 Olly, het kleine witte busje

Seizoen 1 - Aflevering 37 - Animatieserie. Olly, de detective. Er verdwijnen op onverklaarbare wijze steeds bananen in Stootstad. Stan en Olly gaan op onderzoek uit.

Vr 20 juli 2018 | 10:30 Nellie & Cezar

Seizoen 1 - Aflevering 44 - Kleuteranimatieserie. Detectives Nellie en Cezar/Sporen van dieren!. Kikker Cezar en muis Nellie proberen de problemen die ze elke dag tegenkomen op te lossen met een leuk spelletje.

Vr 20 juli 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Belgische detectiveserie. De slaapverwekker. Opa Fonkel is druk bezig met zijn nieuwe uitvinding: 'De mega anti-snurk stop'. Ook Daniël is volledig in de ban van opa Fonkel zijn uitvindingen, misschien net iets teveel. Wanneer in het dorp heel veel mensen plots in slaap vallen en dan ook nog eens worden bestolen, rinkelt er bij commissaris Migrain een belletje. Plots ziet het er voor opa Fonkel niet meer zo rooskleurig uit. Dit is absoluut iets voor Mega Mindy om op te lossen.

Vr 20 juli 2018 | 16:10 De Kunstdetective

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cultuurmagazine. Hitlers Paarden. Arthur Brand duikt in kunst van Adolf Hitler: twee bronzen paarden, gemaakt door Hitlers favoriete beeldhouwer Josef Thorak. Brand krijgt de beelden aangeboden in het illegale circuit, tegen een vraagprijs van maar liefst acht miljoen euro. De kunstdetective bijt zich vast in de zaak en onthult een illegale handel in nazikunst.

Za 21 juli 2018 | 11:50 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd. Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?. Klaas krijgt via een videoboodschap de missie van deze week van kick-boxer Rico Verhoeven. Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven? Als eerste gaat Klaas langs bij privé-detective Nico van den Dries. Van hem leert Klaas hoe en waar hij Rico kan vinden.

Za 21 juli 2018 | 13:10 De Kunstdetective

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Cultuurmagazine. Hitlers Paarden. Arthur Brand duikt in kunst van Adolf Hitler: twee bronzen paarden, gemaakt door Hitlers favoriete beeldhouwer Josef Thorak. Brand krijgt de beelden aangeboden in het illegale circuit, tegen een vraagprijs van maar liefst acht miljoen euro. De kunstdetective bijt zich vast in de zaak en onthult een illegale handel in nazikunst.

 Meer

Detective op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 19:30 New Girl

'Homecoming.' (s 6/ep 4) De bende trekt naar New York, waar Schmidt denkt dat hij wordt gehuldigd op zijn middelbare school. In de stad ontmoet Jess detective Jake Peralta. Ze helpt hem met een zaak. Ondertussen proberen Nick en Winston detective Charles Boyle te imponeren en gaat Cece de confrontatie aan met haar schoonmoeder.

Vandaag | 21:00 Professor T

Tv drama, Detective

Vandaag | 22:40 Boyster

Shelby Holmes / Boysterkloon: Boyster en Rafik zijn jaloers op de Nerds en hun Detective Club en besluiten zelf een detective bureau te beginnen. / Boyster is zo bezeten van zijn nieuwe videogame dat hij per ongeluk een kloon van zichzelf creëert!

Vandaag | 23:00 Alex & Co

Aflevering 24: Het is spannend bij The Talent want Brenda wacht op een antwoord van Alex & Co. Sam en Rebecca groeien steeds verder naar elkaar toe en ook tussen Emma en Christian lijkt er iets in de lucht te hangen. Samantha heeft een test gedaan en daaruit blijkt dat ze detective zou moeten worden. Voor haar eerste ‘opdracht’ zoekt ze uit of meneer Belli de vader van Linda zou kunnen zijn.

Morgen | 00:40 Alex & Co

Aflevering 24: Het is spannend bij The Talent want Brenda wacht op een antwoord van Alex & Co. Sam en Rebecca groeien steeds verder naar elkaar toe en ook tussen Emma en Christian lijkt er iets in de lucht te hangen. Samantha heeft een test gedaan en daaruit blijkt dat ze detective zou moeten worden. Voor haar eerste ‘opdracht’ zoekt ze uit of meneer Belli de vader van Linda zou kunnen zijn.

Morgen | 00:45 Predator 2

Actiefilm, Detective Mike Harrigan is in een bikkelharde strijd verwikkeld met enkele drugsbendes in Los Angeles. Wanneer ook de predator zijn opwachting maakt en zich in de strijd mengt, is de maat vol voor Harrigan. Hij is vastbesloten om een ...

Detective Mike Harrigan is in een bikkelharde strijd verwikkeld met enkele drugsbendes in Los Angeles. Wanneer ook de predator zijn opwachting maakt en zich in de strijd mengt, is de maat vol voor Harrigan. Hij is vastbesloten om een einde te maken aan al het geweld en voorgoed met het afgrijselijke monster af te rekenen.

Morgen | 01:05 A Touch of Frost

Herhaling. Detective drama series. There is plenty on Frost's plate when senior citizens are targeted in a string of vicious attacks, but at least he can call on his attractive new female sergeant for help. With David Jason, Bruce Alexander, Sally Dexter, Neil Phillips, and Christopher Fulford.(1994)

Morgen | 01:30 New York unité spéciale

'Poussée au suicide.' (s 4/ep 17) Benson en Stabler worden opgeroepen om de dood van een jonge vrouw te onderzoeken. Ze blijkt van het balkon te zijn gesprongen. De detectives hebben zo hun twijfels of ze wel zelfmoord heeft gepleegd. Het slachtoffer heeft namelijk heel wat kneuzingen die niet door de val werden veroorzaakt en ze is vermoedelijk ook verkracht.

Morgen | 01:40 Falling Down

Herhaling. Intense drama about a middle-aged man who reaches breaking point while gridlocked in Los Angeles traffic on a sweltering day. He abandons his car and embarks on a violent spree across town, increasing his arsenal of weapons after each confrontation. A detective who is working his last day with the LAPD before retiring begins receiving reports of the various incidents - and eventually realises that one man links them all. With Michael Douglas, Robert Duvall, Barbara Hershey, Rachel Ticotin, and Frederic Forrest.(1993)

Morgen | 15:00 Must Love Cats

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Episode 12: John ontmoet kattendetectives die weggelopen katten opsporen en hij ontdekt hoe sommige katten van ernstige blessures kunnen genezen met behulp van fysiotherapie voor katten.

Morgen | 19:40 Kirikou et les bêtes sauvages

Morgen - Animatiefilm, Grootvader vertelt hoe de vindingrijke Kirikou niet alleen tuinman wordt, maar ook detective, pottenbakker, handelaar, reiziger en dokter, en hoe hij ondertussen steeds opnieuw bewijst de kleinste en dapperste van alle helden ...

Grootvader vertelt hoe de vindingrijke Kirikou niet alleen tuinman wordt, maar ook detective, pottenbakker, handelaar, reiziger en dokter, en hoe hij ondertussen steeds opnieuw bewijst de kleinste en dapperste van alle helden te zijn.

Morgen | 21:00 Professor T

Morgen - Tv drama, Detective

Morgen | 21:00 New York Unité Spéciale

'A bout de souffle.' (s 19/ep 13) Wanneer een kleuter verdwijnt, raken de detectives betrokken in de rechtszaak. Ondertussen brengt Barba's tussenkomst in de zaak het openbaar ministerie in gevaar.

Morgen | 21:30 Mr. Mercedes

'Gods Who Fall.' (s 1/ep 4) Een psychopathische moordenaar rijdt met zijn auto in een menigte en vermoordt enkele mensen. Het is aan een gepensioneerde detective om hem te grazen te nemen.

Morgen | 22:30 Mr. Mercedes

'The Suicide Hour.' (s 1/ep 5) Een psychopathische moordenaar rijdt met zijn auto in een menigte en vermoordt enkele mensen. Het is aan een gepensioneerde detective om hem te grazen te nemen.

Overmorgen | 00:35 Falling Down

Herhaling. Intense drama about a middle-aged man who reaches breaking point while gridlocked in Los Angeles traffic on a sweltering day. He abandons his car and embarks on a violent spree across town, increasing his arsenal of weapons after each confrontation. A detective who is working his last day with the LAPD before retiring begins receiving reports of the various incidents - and eventually realises that one man links them all. With Michael Douglas, Robert Duvall, Barbara Hershey, Rachel Ticotin, and Frederic Forrest.(1993)

Overmorgen | 00:45 Must Love Cats

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Episode 12: John ontmoet kattendetectives die weggelopen katten opsporen en hij ontdekt hoe sommige katten van ernstige blessures kunnen genezen met behulp van fysiotherapie voor katten.

Overmorgen | 01:05 A Touch of Frost

Herhaling. Feature-length drama about the exploits of the uncompromising Detective Inspector Jack Frost. Faced with the death of a police informer on an estate riven with racial tension, Frost finds his patience pushed to the limit. With David Jason, Bruce Alexander, Lennie James, Neil Phillips, and Anya Phillips.(1994)

Overmorgen | 02:15 CSI: Den Tätern auf der Spur

Seizoen 11 - Aflevering 17/22 (246) - Bei einer Gefängnisschlägerei wird der Sträfling Vance Tolsom erstochen. Der Expolizist war wegen des Mordes an seiner Frau verurteilt worden. Offenbar sollte der Fall jetzt aber wieder neu aufgerollt werden, denn es gab neue Beweise wie eine Liste mit Polizisten, die ein Verhältnis mit Tolsoms Frau hatten. Auch die Namen von Brass und Detective Vartann, die den Mord damals untersuchten, stehen auf dieser Liste...

Overmorgen | 03:20 Kid-e-Cats

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Detectives!: Snoepje is haar pop kwijt. De Kid-e-Cat-detectives gaan op zoek.

Overmorgen | 06:00 Must Love Cats

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Episode 12: John ontmoet kattendetectives die weggelopen katten opsporen en hij ontdekt hoe sommige katten van ernstige blessures kunnen genezen met behulp van fysiotherapie voor katten.

Overmorgen | 07:00 Mr. Mercedes

'Gods Who Fall.' (s 1/ep 4) Een psychopathische moordenaar rijdt met zijn auto in een menigte en vermoordt enkele mensen. Het is aan een gepensioneerde detective om hem te grazen te nemen.

Overmorgen | 08:00 Mr. Mercedes

'The Suicide Hour.' (s 1/ep 5) Een psychopathische moordenaar rijdt met zijn auto in een menigte en vermoordt enkele mensen. Het is aan een gepensioneerde detective om hem te grazen te nemen.

Overmorgen | 11:15 Must Love Cats

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Episode 12: John ontmoet kattendetectives die weggelopen katten opsporen en hij ontdekt hoe sommige katten van ernstige blessures kunnen genezen met behulp van fysiotherapie voor katten.

Overmorgen | 11:30 The Detectives Club: New Orleans

Seizoen 1 - Aflevering 1 - A Deal With The Devil: Een kapster overlijdt, waarschijnlijk door een overdosis heroïne. Een rechercheur die een misdrijf vermoedt, moet over stalen zenuwen beschikken om de dader te achterhalen.

Overmorgen | 12:25 The Detectives Club: New Orleans

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Caught In The Crossfire: Wanneer een moeder in haar eigen huis wordt vermoord, gaat rechercheur Barret Morton op zoek naar de moordenaar. Tijdens het onderzoek stuit hij op een geheime verhouding.

Overmorgen | 13:20 The Detectives Club: New Orleans

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Out Of The Darkness: Wanneer een 20-jarige vrouw wordt neergeschoten, is rechercheur Catalanotto vastbesloten om de dader te vinden. Zonder fysiek bewijsmateriaal wordt het echter een lastige klus.

Overmorgen | 20:00 Murder, She Wrote

Herhaling. Murder mystery featuring crime writer and sleuth Jessica Fletcher. A stolen Faberge egg turns up in Miami, where Jessica is attending a book fair. She teams up with a Russian detective to solve the theft and a murder. With Angela Lansbury, David Ogden Stiers, Andrew Robinson, James Stephens, and Kaitlin Hopkins.(1994)

Overmorgen | 20:05 Sanjay & Craig

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Dvd-detective / Hoodpijn : Sanjay en Craig krijgen illegale kopieën van een Tufflips-film. Samen met Tufflips proberen ze de criminelen erachter op te sporen. // Penny krijgt ruzie met een advocaat die een reclamebord bij de Frykeet heeft geplaatst.

Vr 20 juli 2018 | 01:30 A Very British Murder with Lucy Worsley

Herhaling. Series in which Lucy Worsley investigates the dark and revealing history of our curious relationship with killing. She explores the Edwardian era and the golden age of detective fiction between the wars - the time of Dr Crippen, Agatha Christie and the films of Alfred Hitchcock.

Vr 20 juli 2018 | 10:05 Shimmer & Shine

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Genie for a Day/Zac the Clueless Detective: Eeneiige tweeling en geestjes in training Shimmer en Shine veroorzaken onbedoeld een hoop problemen als ze wensen vervullen voor hun beste vriendje Leah!

Vr 20 juli 2018 | 16:10 Swamp Murders

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Out of the Swamp: Een jonge moeder wordt vier keer in haar borst gestoken en dood achtergelaten in de rivier French Broad. Ze kan nog net een cryptische aanwijzing voor detectives achterlaten.

Vr 20 juli 2018 | 18:25 Les Experts : Manhattan

'Baiser mortel.' (s 4/ep 19) De taximoordenaar slaat andermaal toe. De detectives volgen een spoor om de dader te stoppen. Ondertussen wordt de grond onder Macs voeten steeds heter. Hij besluit zijn hele team op de zaak te zetten. Danny, Lindsay en Flack onderzoeken ook de dood van een baseballfan die tijdens een belangrijke wedstrijd werd vermoord.

Vr 20 juli 2018 | 21:00 Agatha Christie's Poirot

Herhaling. Another case for the Belgian detective. Fourteen years after the murder of renowned painter Amyas Crale, whose wife Caroline was hanged for the crime, their grown-up daughter Lucy presents Poirot with a letter written by her mother declaring her innocence. With David Suchet, Rachael Stirling, Aidan Gillen, Toby Stephens, and Marc Warren.(2003)

Vr 20 juli 2018 | 22:55 Cold Case

'Factory Girls.' (s 2/ep 2) 1943. Heel wat Amerikaanse vrouwen gaan aan de slag in fabrieken om er vliegtuigonderdelen te maken. Alice Miller is een van hen. Op een dag wordt ze dood aangetroffen in de fabriek na een onfortuinlijke val. De mysterieuze omstandigheden van haar dood werden nooit opgehelderd. Nu, ruim 60 jaar later, vraagt journaliste Dana Hunter aan detective Lilly Rush om de zaak opnieuw te onderzoeken.

Za 21 juli 2018 | 02:35 Conviction: Murder in Suburbia

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Documentary following the work of Inside Justice as they investigate an alleged miscarriage of justice. In this episode, Louise digs further into a potential new line of enquiry. She meets with a former detective superintendent who says there could be a link between Linda and convicted double murderer Christopher Halliwell.

Za 21 juli 2018 | 22:00 Endeavour

Herhaling. Crime drama series about the young Detective Constable Endeavour Morse. As 1966 draws to a close, the body of a disreputable journalist found in mysterious circumstances threatens to expose unspeakable horrors from the past. As the investigation deepens, Endeavour and DI Fred Thursday find themselves confronted by a wall of silence and a disparate group of men unwilling to talk. In a police force increasingly tainted with cronyism, the two men must band together, peeling back layers of corruption extending to the upper echelons of Oxford society. With Shaun Evans, Roger Allam, Anton Lesser, James Bradshaw, and Jack Laskey.(2014)

Za 21 juli 2018 | 22:00 Hidden

Herhaling. Eight-part detective thriller. The police investigation culminates when DI Cadi John realises who the serial kidnapper is, but when the police arrive at the remote compound, he is long gone and the manhunt continues. The long-simmering tension between Alun Pryce and Ieuan Rhys reaches a boiling point as both men realise that there is no amicable resolution to their argument. Desperate to atone for his mishandling of the Endaf Elwy case, Huw John begs Cadi to make things right. With Sian Reese-Williams, Rhodri Meilir, Gwyneth Keyworth, Gillian Elisa, and Sion Alun Davies.(2011)

 Meer

Detective gemist

Eerder Vandaag | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Belgische detectiveserie. De valsemunters

Eerder Vandaag | 07:05 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 35 - Animatieserie. Noddy en de zaak van het spookgeluid. Pat-Pat geeft een Pompoenen-nacht feest, maar net als het feest gaat beginnen klinkt er een eng spookgeluid in de verte. Noddy gaat op onderzoek uit en ontdekt wat er kan gebeuren als batterijen leeg raken.

Gisteren 21:00 Professor T

Gisteren - Tv drama, Detective

Gisteren 11:25 A Touch of Frost

Herhaling. Another chance to see the first story featuring Detective Inspector Jack Frost, a policeman who uses his own methods to solve serious crimes. Frost is under enormous pressure when the search for a missing child unearths evidence of a crime that took place thirty years earlier. With David Jason, Bruce Alexander, Matt Bardock, Claire Hackett, and Ralph Nossek.(1992)

Gisteren 07:00 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 34 - Animatieserie. Noddy en de zaak van het vliegende speelgoed. Als Biceps, Volt en Slimpiesaurus opeens door de lucht zweven gaat Noddy op zoek naar de vermiste toverstaf van Koningin Glitterglans. Maar wie heeft die drie laten zweven?

Eergisteren 17:55 Noddy, de detective

Eergisteren 17:35 Noddy, de detective

Eergisteren 17:15 Noddy, de detective

Eergisteren 17:00 Noddy, de detective

Eergisteren 13:50 Foyle's War

Herhaling. Drama about an enigmatic detective working on the south coast during World War II. The first US GIs have arrived in Hastings - to a mixed reception from the locals. But when a young woman is found murdered on the American base, Foyle has to defy government orders about keeping the Americans happy in order to get to the truth. With Michael Kitchen, Honeysuckle Weeks, Anthony Howell, Jay Simpson, and Jay Benedict.(2006)

Eergisteren 12:25 Midsomer Murders

Herhaling. Feature-length drama about a detective whose patch is a seemingly idyllic rural district. An accident during the restoration of a canal leads to a particularly difficult case for Barnaby and Troy, which appears to be linked to a group of rowdy teenagers.With John Nettles, Daniel Casey, Jane Wymark, Laura Howard, and Barry Jackson.(2003)

Eergisteren 11:50 Foyle's War

Herhaling. Drama series about an enigmatic detective working on the south coast during the Second World War. An unexploded bomb at a busy shipyard leads to a startling discovery in a complex story of greed and politics. With Michael Kitchen, Honeysuckle Weeks, Anthony Howell, Geoffrey Freshwater, and Corin Redgrave.(2004)

Eergisteren 07:00 Murder, She Wrote

Herhaling. Series about the adventures of writer and amateur detective Jessica Fletcher. An agony aunt faces death threats and an aggressive Australian newspaper proprietor. With Angela Lansbury, Rosanna Huffman, John Rhys-Davies, Daphne Ashbrook, and Eileen Brennan.(1994)

Eergisteren 07:00 Animal 999

Series going behind the scenes at the Scottish SPCA as they rescue, care for and rehome Scotland's animals. Near Inverurie, senior inspector Alison Simpson is investigating the strange case of the dog in the burn. This persistent dog has been barking and scratching at drains in a stream for most of the morning and it has alarmed local dog walkers. The dog is not for moving and Alison has to do some detective work to find its owner. It turns out that Max lives less than a mile away and loves nothing more than splashing and playing in water.

 Meer