Detective

Uitzendingen detectives op tv

Er worden veel detectives op tv uitgezonden. Op de NPO en BBC worden vooral Britse en Nederlandse series getoond. De zenders van RTL en SBS richten zich meer op het uitzenden van Amerikaanse detectives.

Detective-series

Detective-series bestaan al sinds het begin van het televisietijdperk. Vaak wordt in iedere aflevering een zaak behandeld, en soms kan een grote zaak de rode lijn van een heel seizoen bepalen. Er zijn tientallen bekende detectives op tv. Hier een greep uit het aanbod:

-Sherlock

-Luther

-Witse

-Endeavour

-Dexter

-Lewis

-Tatort

-Midsomer murders

Detective op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 20:30 Sudden impact IMDb: 6.7

IMDB * 6.7 - Film, Sudden impact is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 1983. De hoofdrollen worden vertolkt door Clint Eastwood en Sondra Locke. Ook heeft Eastwood deze film geregisseerd. Deze film gaat over Detective Harry Callahan, ook ...

Sudden impact is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 1983. De hoofdrollen worden vertolkt door Clint Eastwood en Sondra Locke. Ook heeft Eastwood deze film geregisseerd. Deze film gaat over Detective Harry Callahan, ook bekend als Dirty Harry. Hij is een moordenaar op het spoor die zijn slachtoffers op rituele wijze om het leven brengt. Hij wil de gangster absoluut inrekenen en neemt een loopje met de reglementen. Zijn oversten pikken dit niet en sturen Callahan naar San Paulo, een plaatsje ten noorden van Californië. Ook hier wordt hij niet warm onthaald. Om onverklaarbare redenen is het hoofd van de plaatselijke politie hem liever kwijt dan rijk. Dirty Harry maakt ook kennis met Jennifer Spencer. Zij en haar zus werden tien jaar geleden op brute wijze verkracht. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/sudden-impact

Morgen | 22:37 Brothers for Life IMDb: 5.3

Morgen - IMDB * 5.3 - Film, Wanneer zijn verloofde wordt ontvoerd door mensenhandelaars, gaat ex militair Roman samen met legermaatjes naar haar op zoek om haar terug te halen en wraak te nemen op de ontvoeders. Hij wordt in zijn zoektocht geholpen ...

Wanneer zijn verloofde wordt ontvoerd door mensenhandelaars, gaat ex-militair Roman samen met legermaatjes naar haar op zoek om haar terug te halen en wraak te nemen op de ontvoeders. Hij wordt in zijn zoektocht geholpen door detective Avery (Bruce Willis), die zelf onderzoek doet naar een groep notoire mensenhandelaars. Een spannende race tegen de klok begint, zeker als de politiemacht zelf betrokken blijkt te zijn bij de mensenhandel. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/brothers-for-life

Detective op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 09:21 Cuatro amigos y medio

Temp. 1. Ep. 18 En el mundo de los niños, hay cosas que sólo ellos son capaces de ver. Sobre todo los miembros de la banda de Charly, cuatro amigos inseparables y su perro, que han creado la agencia de detectives Charly y Co.

Vandaag | 09:36 CSI: Miami

Seizoen 6 - Down to the wire Een arrestatieteam schiet een onschuldige man dood na een valse melding bij de alarmcentrale. In het onderzoek naar de dader krijgt het CSI-team te maken met de beruchte privédetective Kurt Rossi. Hij krijgt het voor elkaar dat Calleigh en Eric van de zaak worden gehaald.

Vandaag | 09:52 Dierendetectives

Seizoen 1 Programma waarin kinderen uit verschillende landen op zoek gaan naar helden in de dierenwereld.

Vandaag | 10:20 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 31 van 52 - Noddy en de zaak van de roze slakroppen - KRO-NCRV Er gebeurt iets heel raars op de boerderij, alle sla van Boer Tom is roze geverfd! Boer Tom is helemaal van slag, dus besluit Noddy op onderzoek uit te gaan.

Vandaag | 13:15 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 27 van 52 - Noddy en de zaak van de verloren race - KRO-NCRV Noddy vindt het maar vreemd als Toertje tijdens een race plotseling langzaam gaat rijden en als laatste eindigt. Hij verliest niet graag en zoekt uit wat er is gebeurd. Hij wil niet nog eens zomaar verliezen!

Vandaag | 13:25 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 28 van 52 - Noddy en de zaak van de gebroken xylofoonbrug - KRO-NCRV Als de Xylofoonbrug stuk is, gaat Noddy uitzoeken hoe dat komt. Het heeft iets te maken met het bowlingspel van Biceps en Slimpiesaurus. Maar wie maakte de brug kapot?

Vandaag | 13:31 Marathon: Chuck And Friends

Seizoen 1 - Detective Chuck Animatieserie. Chuck is een slimme, avontuurlijke, creatieve, grappige dromer en doener met de wereld aan z'n wielen. Chuck en z'n vrienden zoeken de grenzen van hun fantasieën op in wat ze kunnen doen en bouwen. Ze beleven altijd grote avonturen die meestal eindigen in een wijze les en veel modder.

Vandaag | 15:15 The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn

Adventure, Family, Animation, Action, Film, A reporter's purchase of a model ship brings him under threat from a ruthless criminal, as it is one of a series of clues to the location of the real vessel, which holds a pirate's lost treasure. He sets ...

A reporter's purchase of a model ship brings him under threat from a ruthless criminal, as it is one of a series of clues to the location of the real vessel, which holds a pirate's lost treasure. He sets off on a globetrotting quest to find it, assisted by a drunken sea captain, two bumbling detectives and his faithful dog. Steven Spielberg's animated adventure based on Herge's comic-strip series, with the voices of Jamie Bell, Andy Serkis and Daniel Craig.

Vandaag | 17:15 Citizen Jane

Film, Jane Alexander, een aantrekkelijke, atletische vrouw, geniet van een comfortabel leven in Pacific Heights met haar man, de knappe, charismatische Tom. Jane's idyllische leven verandert als haar geliefde tante Gertrude op brute wijze wordt ...

Jane Alexander, een aantrekkelijke, atletische vrouw, geniet van een comfortabel leven in Pacific Heights met haar man, de knappe, charismatische Tom. Jane's idyllische leven verandert als haar geliefde tante Gertrude op brute wijze wordt vermoord. Haar verdriet gaat over in afschuw wanneer een politiedetective Jane ervan overtuigt dat Tom de moordenaar is. Jane begint aan een spannende reis om haar vindingrijke echtgenoot op te sporen. Ze verbaast politie en justitie met haar sluwheid en vastberadenheid.

Vandaag | 17:25 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 29 van 52 - Noddy en de zaak van het kattenkwaad in Speelgoedland - KRO-NCRV Als Flapoors theepot kwijtraakt, vindt Noddy hem vreemd genoeg boven op een lantaarnpaal. En als Bumpy's huisje ook verdwijnt, wordt het duidelijk dat er iemand kattenkwaad uithaalt in Speelgoedland.

Vandaag | 17:35 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 30 van 52 - Noddy en de zaak van de geknapte ballonnen - KRO-NCRV Noddy en zijn vrienden krijgen allemaal een ballon na het Wetenschapsfeestje van Slimpiesaurus. Maar als alle ballonnen ineens knappen, besluit Noddy te onderzoeken waarom.

Vandaag | 20:55 Detectives: The Lawyer

Seizoen 2 - Aflevering 5 van 8 - KRO-NCRV Frank vermoedt dat Therese geen zelfmoord heeft gepleegd maar vermoord is. Hij stuit ook op een nieuwe aanwijzing die verband houdt met de moord op zijn ouders. Waldman benadert Frank om meer te weten te komen over de dood van Therese. Dat is niet zonder risico voor Frank, die moet zorgen dat hij Waldman gunstig gestemd houdt. Sara krijgt onverwacht bezoek.

Vandaag | 21:05 Clan

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Professionele Hulp Dewitt is nog niet uitgespeeld en voelt opnieuw een nerveuze Veerle aan de tand. Waarom hebben de vier zusjes Goethals afgelopen zomer een privédetective ingehuurd? Veerles onhandige uitleg bevestigt het vermoeden van Dewitt: hier is meer aan de hand. Verdachten de Goethalsen hun schoonbroer dan werkelijk van huiselijk geweld? Een bezoek aan een gekneusde Goedele in het ziekenhuis doet het wantrouwen van Eva en Birgit groeien. De mislukte (zelf)moordpoging op 'de Kloot' bemoeilijkt het complot. De zussen besluiten wijselijk om het vuile werk door iemand anders te laten opknappen en gaan op zoek naar de perfecte huurmoordenaar.

Vandaag | 21:40 Detectives: The Sandhamn Murders

Seizoen 4 - Aflevering 2 van 4 - De tweeling - KRO-NCRV Wanneer een groot familiebedrijf op het punt staat een fabrieksterrein voor veel geld te verkopen, leidt dat tot een conflict tussen de zoon en dochter van de directeur. Een vastgoedondernemer die het niet zo nauw neemt met de wet, lijkt aan het kortste eind te trekken. Maar dan wordt er een moord gepleegd en blijken Nora en Alexander elkaar weer tegen te komen.

Vandaag | 22:25 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 27 van 52 - Noddy en de zaak van de verloren race - KRO-NCRV Noddy vindt het maar vreemd als Toertje tijdens een race plotseling langzaam gaat rijden en als laatste eindigt. Hij verliest niet graag en zoekt uit wat er is gebeurd. Hij wil niet nog eens zomaar verliezen!

Vandaag | 22:35 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 28 van 52 - Noddy en de zaak van de gebroken xylofoonbrug - KRO-NCRV Als de Xylofoonbrug stuk is, gaat Noddy uitzoeken hoe dat komt. Het heeft iets te maken met het bowlingspel van Biceps en Slimpiesaurus. Maar wie maakte de brug kapot?

Vandaag | 23:00 Fargo

Seizoen 4 - Aflevering 2 - The Land Of Taking And Killing The Smutnys receive unexpected guests, Gaetano arrives in Kansas City from the old country, Josto adjusts to his new role, and Oraetta is caught red-handed during her routine ministrations. Meanwhile, Detective Odis Weff investigates a hospital shooting, and Loy conducts a test that challenges the status quo. Chris Rock stars in this black comedy drama, inspired by the Coen brothers' Oscar-winning film.

Morgen | 01:10 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 29 van 52 - Noddy en de zaak van het kattenkwaad in Speelgoedland - KRO-NCRV Als Flapoors theepot kwijtraakt, vindt Noddy hem vreemd genoeg boven op een lantaarnpaal. En als Bumpy's huisje ook verdwijnt, wordt het duidelijk dat er iemand kattenkwaad uithaalt in Speelgoedland.

Morgen | 01:20 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 30 van 52 - Noddy en de zaak van de geknapte ballonnen - KRO-NCRV Noddy en zijn vrienden krijgen allemaal een ballon na het Wetenschapsfeestje van Slimpiesaurus. Maar als alle ballonnen ineens knappen, besluit Noddy te onderzoeken waarom.

Morgen | 04:15 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 27 van 52 - Noddy en de zaak van de verloren race - KRO-NCRV Noddy vindt het maar vreemd als Toertje tijdens een race plotseling langzaam gaat rijden en als laatste eindigt. Hij verliest niet graag en zoekt uit wat er is gebeurd. Hij wil niet nog eens zomaar verliezen!

Morgen | 04:25 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 28 van 52 - Noddy en de zaak van de gebroken xylofoonbrug - KRO-NCRV Als de Xylofoonbrug stuk is, gaat Noddy uitzoeken hoe dat komt. Het heeft iets te maken met het bowlingspel van Biceps en Slimpiesaurus. Maar wie maakte de brug kapot?

Morgen | 06:00 Father Brown

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 10 - The Bride of Christ Twee nonnen sterven onder verdachte omstandigheden en Father Brown gaat met de hulp van een bezielde jonge fan van detectiveromans op onderzoek uit.

Morgen | 06:11 CSI: Miami

Seizoen 6 - Down to the wire Een arrestatieteam schiet een onschuldige man dood na een valse melding bij de alarmcentrale. In het onderzoek naar de dader krijgt het CSI-team te maken met de beruchte privédetective Kurt Rossi. Hij krijgt het voor elkaar dat Calleigh en Eric van de zaak worden gehaald.

Morgen | 07:15 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 29 van 52 - Noddy en de zaak van het kattenkwaad in Speelgoedland - KRO-NCRV Als Flapoors theepot kwijtraakt, vindt Noddy hem vreemd genoeg boven op een lantaarnpaal. En als Bumpy's huisje ook verdwijnt, wordt het duidelijk dat er iemand kattenkwaad uithaalt in Speelgoedland.

Morgen | 07:30 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 30 van 52 - Noddy en de zaak van de geknapte ballonnen - KRO-NCRV Noddy en zijn vrienden krijgen allemaal een ballon na het Wetenschapsfeestje van Slimpiesaurus. Maar als alle ballonnen ineens knappen, besluit Noddy te onderzoeken waarom.

Morgen | 09:05 Mega Mindy

Seizoen 5 Spannende detective over de avonturen van Mieke en haar alterego Mega Mindy.

Morgen | 10:20 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 27 van 52 - Noddy en de zaak van de verloren race - KRO-NCRV Noddy vindt het maar vreemd als Toertje tijdens een race plotseling langzaam gaat rijden en als laatste eindigt. Hij verliest niet graag en zoekt uit wat er is gebeurd. Hij wil niet nog eens zomaar verliezen!

Morgen | 10:35 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 28 van 52 - Noddy en de zaak van de gebroken xylofoonbrug - KRO-NCRV Als de Xylofoonbrug stuk is, gaat Noddy uitzoeken hoe dat komt. Het heeft iets te maken met het bowlingspel van Biceps en Slimpiesaurus. Maar wie maakte de brug kapot?

Morgen | 13:25 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 29 van 52 - Noddy en de zaak van het kattenkwaad in Speelgoedland - KRO-NCRV Als Flapoors theepot kwijtraakt, vindt Noddy hem vreemd genoeg boven op een lantaarnpaal. En als Bumpy's huisje ook verdwijnt, wordt het duidelijk dat er iemand kattenkwaad uithaalt in Speelgoedland.

Morgen | 13:35 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 30 van 52 - Noddy en de zaak van de geknapte ballonnen - KRO-NCRV Noddy en zijn vrienden krijgen allemaal een ballon na het Wetenschapsfeestje van Slimpiesaurus. Maar als alle ballonnen ineens knappen, besluit Noddy te onderzoeken waarom.

Morgen | 14:30 Mega Mindy

Seizoen 5 Spannende detective over de avonturen van Mieke en haar alterego Mega Mindy.

Morgen | 15:30 De familie Barbapapa

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Detective Barbalock / Het gevecht Barbaborre en Barbabella hebben een boek van Cellock. Zij willen zelf ook een mysterie oplossen. // De Barbakinderen lezen een stripverhaal met superhelden. Ze verkleden zich als superhelden.

Morgen | 17:35 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 32 van 52 - Noddy en de zaak van Flapoors vermiste puzzelstukjes - KRO-NCRV Als er een paar stukjes van Flapoors puzzel verdwijnen, onderzoekt Noddy waar ze zijn gebleven.

Morgen | 18:42 De familie Barbapapa

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Detective Barbalock / Het gevecht Barbaborre en Barbabella hebben een boek van Cellock. Zij willen zelf ook een mysterie oplossen. // De Barbakinderen lezen een stripverhaal met superhelden. Ze verkleden zich als superhelden.

Morgen | 19:05 De regel van 3S

Seizoen 3 Vlaamse detectivereeks over de 17-jarige Dries Deckers, een energieke en inventieve tiener die ongewild geconfronteerd wordt met een criminele zaak waar de politie geen vat op krijgt.

Morgen | 19:15 De regel van 3S

Seizoen 3 Vlaamse detectivereeks over de 17-jarige Dries Deckers, een energieke en inventieve tiener die ongewild geconfronteerd wordt met een criminele zaak waar de politie geen vat op krijgt.

Morgen | 22:00 Catching Paedophiles: Crime and Punishment

Film exploring the challenges of investigating and prosecuting child sexual abuse, and how to manage predators when they've been caught. Detective Claire Lyons, who works for Hampshire Constabulary's Internet Child Abuse Team, has to prove that her suspicions are right about a man who has been uploading indecent images of children - and not risk any mistakes that would lead to the suspect walking free and being able to offend again.

Morgen | 22:20 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 29 van 52 - Noddy en de zaak van het kattenkwaad in Speelgoedland - KRO-NCRV Als Flapoors theepot kwijtraakt, vindt Noddy hem vreemd genoeg boven op een lantaarnpaal. En als Bumpy's huisje ook verdwijnt, wordt het duidelijk dat er iemand kattenkwaad uithaalt in Speelgoedland.

Morgen | 22:35 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 30 van 52 - Noddy en de zaak van de geknapte ballonnen - KRO-NCRV Noddy en zijn vrienden krijgen allemaal een ballon na het Wetenschapsfeestje van Slimpiesaurus. Maar als alle ballonnen ineens knappen, besluit Noddy te onderzoeken waarom.

Morgen | 23:25 Crime and Punishment

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Convicting a Murderer In deze aflevering kijken we naar de gevolgen van de besparingen op justitie door de ogen van advocaten en de slachtoffers en hun familie die gerechtigheid willen. We volgen een team detectives in Hampshire dat al het mogelijke doet om de verdachte van de moord op een 13-jarig schoolmeisje te kunnen aanhouden. Er is geen ruimte voor fouten, want zelfs de kleinste vergissing kan leiden tot grote problemen, waardoor de zaak in een rechtszaal niet standhoudt.

Overmorgen | 01:35 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 32 van 52 - Noddy en de zaak van Flapoors vermiste puzzelstukjes - KRO-NCRV Als er een paar stukjes van Flapoors puzzel verdwijnen, onderzoekt Noddy waar ze zijn gebleven.

Overmorgen | 04:20 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 29 van 52 - Noddy en de zaak van het kattenkwaad in Speelgoedland - KRO-NCRV Als Flapoors theepot kwijtraakt, vindt Noddy hem vreemd genoeg boven op een lantaarnpaal. En als Bumpy's huisje ook verdwijnt, wordt het duidelijk dat er iemand kattenkwaad uithaalt in Speelgoedland.

Overmorgen | 04:30 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 30 van 52 - Noddy en de zaak van de geknapte ballonnen - KRO-NCRV Noddy en zijn vrienden krijgen allemaal een ballon na het Wetenschapsfeestje van Slimpiesaurus. Maar als alle ballonnen ineens knappen, besluit Noddy te onderzoeken waarom.

Overmorgen | 05:12 How Do They Do It?

Seizoen 14 - Aflevering 5 - Royal Enfield, Art Fraud, Milk Hoe wordt de nieuwste generatie van de klassieke Royal Enfield Continental GT-motorfiets gebouwd? En hoe herkennen 'kunstdetectives' een vervalsing?

Overmorgen | 07:35 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 32 van 52 - Noddy en de zaak van Flapoors vermiste puzzelstukjes - KRO-NCRV Als er een paar stukjes van Flapoors puzzel verdwijnen, onderzoekt Noddy waar ze zijn gebleven.

Overmorgen | 09:05 Mega Mindy

Seizoen 5 Spannende detective over de avonturen van Mieke en haar alterego Mega Mindy.

Overmorgen | 10:25 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 29 van 52 - Noddy en de zaak van het kattenkwaad in Speelgoedland - KRO-NCRV Als Flapoors theepot kwijtraakt, vindt Noddy hem vreemd genoeg boven op een lantaarnpaal. En als Bumpy's huisje ook verdwijnt, wordt het duidelijk dat er iemand kattenkwaad uithaalt in Speelgoedland.

Overmorgen | 10:35 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 30 van 52 - Noddy en de zaak van de geknapte ballonnen - KRO-NCRV Noddy en zijn vrienden krijgen allemaal een ballon na het Wetenschapsfeestje van Slimpiesaurus. Maar als alle ballonnen ineens knappen, besluit Noddy te onderzoeken waarom.

 Meer

Detective gemist

Eerder Vandaag | 07:44 Telekids Mini's: Chuck And Friends

Seizoen 1 - Detective Chuck Animatieserie. Chuck is een slimme, avontuurlijke, creatieve, grappige dromer en doener met de wereld aan z'n wielen. Chuck en z'n vrienden zoeken de grenzen van hun fantasieën op in wat ze kunnen doen en bouwen. Ze beleven altijd grote avonturen die meestal eindigen in een wijze les en veel modder.

Eerder Vandaag | 07:20 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 28 van 52 - Noddy en de zaak van de gebroken xylofoonbrug - KRO-NCRV Als de Xylofoonbrug stuk is, gaat Noddy uitzoeken hoe dat komt. Het heeft iets te maken met het bowlingspel van Biceps en Slimpiesaurus. Maar wie maakte de brug kapot?

Eerder Vandaag | 07:10 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 27 van 52 - Noddy en de zaak van de verloren race - KRO-NCRV Noddy vindt het maar vreemd als Toertje tijdens een race plotseling langzaam gaat rijden en als laatste eindigt. Hij verliest niet graag en zoekt uit wat er is gebeurd. Hij wil niet nog eens zomaar verliezen!