Detective op tv (tv-tips)

Morgen | 22:20 Nieuw: A Confession

Morgen - Drama, Tijdens de detectivezomer van de NPO is vanaf vanavond zes dagen achter elkaar de Britse detective A ...

Tijdens de detectivezomer van de NPO is vanaf vanavond zes dagen achter elkaar de Britse detective A Confession te zien. De afleveringen zijn elke avond rond 22:20 uur te zien op NPO 2. Zoektocht De familie van Sian O'Callaghan maakt zich ongerust als zij na een avondje stappen niet meer thuiskomt. De politie van het bureau Gablecross, onder leiding van inspecteur Steve Fulcher, begint een grootscheepse zoektocht om haar terug te vinden. Eerdere verdwijning Tijdens het onderzoek naar de toedracht stuit het team dat met deze zaak belast is, op een eerdere verdwijning. Die van de dochter van Karen, die bij Sians moeder Elaine in de straat woont. Stoep Karen hoopt nog altijd dat haar dochter op een dag weer op de stoep staat. De vraag die het rechercheteam bezighoudt is of beide zaken met elkaar te maken hebben. A Confession is onderdeel van de detectivezomer bij de NPO. Bekijk het overzicht van alle detectiveseries bij de NPO op gids.tv/9049/detectivezomer.

Wo 8 juli 2020 | 20:30 Lethal weapon 2 IMDb: 7.2

08/07 - IMDB * 7.2 - Comedy, Lethal Weapon 2 is de tweede film in de Lethal Weapon serie. Deze productie werd geregisseerd door Richard Donner. Met in de hoofdrol weer Mel Gibson en Danny Glover, die de belangrijke getuige Leo Getz (Joe Pesci) ...

Lethal Weapon 2 is de tweede film in de Lethal Weapon-serie. Deze productie werd geregisseerd door Richard Donner. Met in de hoofdrol weer Mel Gibson en Danny Glover, die de belangrijke getuige Leo Getz (Joe Pesci) moeten beschermen. De politiedetectives Martin Riggs (Mel Gibson) en Roger Murtaugh (Danny Glover) zijn aan elkaar gewaagd. Hoewel ze bijzonder sterk van elkaar verschillen, vormen ze een goed team. Ze krijgen de opdracht de boekhouder, Leo Getz (Joe Pesci), te beschermen omdat hij moet komen opdagen in de rechtszaal om te getuigen tegen zijn werkgevers. Riggs en Murtaugh zijn niet gelukkig met de opdracht totdat de identiteit van de werkgevers bekend wordt. De lastige boekhouder heeft namelijk bijna een half miljard dollar witgewassen voor een drugssyndicaat, dat Riggs en Murtaugh al geruime tijd een doorn in het oog is. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/lethal-weapon-2

Detective

Uitzendingen detectives op tv

Er worden veel detectives op tv uitgezonden. Op de NPO en BBC worden vooral Britse en Nederlandse series getoond. De zenders van RTL en SBS richten zich meer op het uitzenden van Amerikaanse detectives.

Detective-series

Detective-series bestaan al sinds het begin van het televisietijdperk. Vaak wordt in iedere aflevering een zaak behandeld, en soms kan een grote zaak de rode lijn van een heel seizoen bepalen. Er zijn tientallen bekende detectives op tv. Hier een greep uit het aanbod:

-Sherlock

-Luther

-Witse

-Endeavour

-Dexter

-Lewis

-Tatort

-Midsomer murders

Detective op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 16:20 Magnum, P.I.

Seizoen 1 - Aflevering 9 van 18 - Missing in Action Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken. Magnum wordt ingehuurd door een nieuwe zangeres in de King Kamehameha Club om haar verloofde te vinden die tijdens de Vietnam-oorlog als MIA wordt vermeld.

Vandaag | 17:25 Magnum, P.I.

Seizoen 1 - Aflevering 10 van 18 - Lest We Forget Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken. Een man die voor het Amerikaanse hooggerechtshof is benoemd als rechter, vraagt Magnum om een vrouw te zoeken die hij voor het laatst zag op 6 december 1941.

Vandaag | 19:25 Magnum, P.I.

Seizoen 1 - Aflevering 12 van 18 - Thicker Than Blood Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken. TC vliegt 's nachts naar een vrachtschip op zee om een mariene deserteur terug naar de VS te smokkelen.

Morgen | 08:05 B.O.Z.: Pokémon

Felle lampen, grote veranderingen! De liefde van Rotom Dex voor de tv-show 'Alolan Detective Laki' zorgt voor onverwachte wendingen.

Morgen | 13:50 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 52 - Noddy en de zaak van de wonderbaarlijke wenkbrauwen - KRO-NCRV Als er spullen voor een prijsuitreiking verdwijnen wordt Noddy verdacht. Hij voelt extra druk om de zaak goed op te lossen.

Morgen | 22:20 Magnum, P.I.

Seizoen 1 - Aflevering 8 van 20 - Die He Said Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering: Een man die lijdt aan een agressieve vorm van kanker huurt Magnum in om zijn vervreemde, beenmerg-compatibele broer te vinden.

Morgen | 23:10 The Last Boy Scout IMDb: 7.0

Morgen - IMDB * 7.0 - Comedy, Joe Hallenbeck (Bruce Willis) was een van de super geheime agenten van Amerika totdat hij door een meningsverschil met een corrupte politicus zijn baan verloor. Hij heeft zich nu gespecialiseerd als privé detective en ...

Joe Hallenbeck (Bruce Willis) was een van de super geheime agenten van Amerika totdat hij door een meningsverschil met een corrupte politicus zijn baan verloor. Hij heeft zich nu gespecialiseerd als privé-detective en is ervan overtuigd dat hij niet lager kan zinken. James Dix heeft hetzelfde probleem. Hij was de ster-footballspeler van zijn team totdat hij van drugsgebruik werd beschuldigd en wentelt zich nu in zelfmedelijden. Joe en James hebben één ding gemeen, de stripster Cory, een cliënt van Joe en de vriendin van James. Wanneer Cory wordt vermoord, zijn de twee gedwongen samen te werken. Tijdens hun onderzoek stuiten ze op chantage en afpersing rondom een politiek figuur en een gewetenloze teamleider. The Last Boy Scout is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 1991. Deze productie is geregisseerd door Tony Scott (bekend van de films 'Top Gun' en 'Man on Fire'). Met Bruce Willis, Damon Wayans, Chelsea Field en Halle Berry in de hoofdrol. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-last-boy-scout

Overmorgen | 08:25 Shaun het schaap

Seizoen 6 - Aflevering 2 van 20 - Detective Shaun - NTR Animatieserie over het slimme schaapje Shaun, dat allerlei avonturen beleeft op de boerderij.

Overmorgen | 09:55 Super Wings

De kleine detective Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, krijgt hij hulp van zijn vrienden. Samen lossen ze alle problemen op! Ze ontdekken nieuwe landen en leren allerlei culturen kennen.

Overmorgen | 13:45 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 52 - Noddy en de zaak van de verborgen piraten - KRO-NCRV De Piraten komen niet opdagen voor hun parade. Waar zijn ze toch? Scheurbuik, de piratenpapegaai, vraagt om hulp.

Overmorgen | 22:20 Detectives: A Confession

Aflevering 2 van 6 - KRO-NCRV Inspecteur Fulcher en zijn team werken met man en macht om de ontvoerder van Sian te identificeren. Daarbij worden ze geholpen door de camerabeelden die van Sians verdwijning zijn gemaakt. Maar als ze de vermoedelijke dader eenmaal op het spoor zijn, beginnen de moeilijkheden pas echt. De politie zet alles op alles om Sian levend terug te vinden. Karen, de moeder van de al veel eerder verdwenen Becky, volgt het nieuws op de voet.

 Meer

Detective op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:40 De Kunstdetective

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 6 - De Vrouw met de monalisaglimlach - MAX Arthur Brand wordt gevolgd tijdens zijn speurtocht naar gestolen kunst. Brand behandelt zes opzienbarende casussen in binnen- en buitenland.

Vandaag | 11:15 Shakespeare & Hathaway: Private Investigators

Seizoen 3 - Aflevering 10 van 10 - Teach Me, Dear Creature Frank en Lu duiken in de competitieve wereld van de studiebegeleiding, terwijl Sebastian na een reünie met een vriend van de kunstacademie voor een keuze komt te staan die gevolgen kan hebben voor het detectivebureau.

Vandaag | 12:10 The Coroner

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 10 - First Love Aan de voet van een toren wordt een tiener dood aangetroffen. Detective Davey Higgins denkt aan zelfmoord, maar Jane is ervan overtuigd dat er meer aan de hand is dan op het eerste gezicht lijkt.

Vandaag | 12:40 Peperbollen

Misdaadserie voor kinderen over vijf avontuurlijke jonge speurneuzen die samen een detectiveclub vormen en allerlei misdrijven proberen op te lossen.

Vandaag | 14:35 Mega Mindy

Spannende detective over de avonturen van Mieke en haar alterego Mega Mindy.

Vandaag | 15:20 Elementary

Seizoen 5 - High Heat Sherlock en Joan onderzoeken de moord op een privédetective en diens chauffeur. Alles wijst erop dat de twee slachtoffers levend werden verbrand in een crematorium. Daarnaast heeft Sherlock het moeilijk om zijn handgemeen met Shinwell achter zich te laten.

Vandaag | 15:55 Agatha Raisin

Seizoen 3 - Aflevering 1 van 8 - The Haunted House Part 1 Agatha begint haar eigen detectivebureau, maar het loopt niet echt storm in haar nieuwe kantoor.

Vandaag | 19:00 Citizen Jane

Film, Jane Alexander, een aantrekkelijke, atletische vrouw, geniet van een comfortabel leven in Pacific Heights met haar man, de knappe, charismatische Tom. Jane's idyllische leven verandert als haar geliefde tante Gertrude op brute wijze wordt ...

Jane Alexander, een aantrekkelijke, atletische vrouw, geniet van een comfortabel leven in Pacific Heights met haar man, de knappe, charismatische Tom. Jane's idyllische leven verandert als haar geliefde tante Gertrude op brute wijze wordt vermoord. Haar verdriet gaat over in afschuw wanneer een politiedetective Jane ervan overtuigt dat Tom de moordenaar is. Jane begint aan een spannende reis om haar vindingrijke echtgenoot op te sporen. Ze verbaast politie en justitie met haar sluwheid en vastberadenheid.

Morgen | 02:35 The Cheap Detective

Morgen - Film, Slapstick komedie naar een script van Neil Simon over een detective die op zoek is naar aanwijzingen voor de moord op zijn partner waarbij de verdachten over elkaar heen buitelen.

Slapstick-komedie naar een script van Neil Simon over een detective die op zoek is naar aanwijzingen voor de moord op zijn partner waarbij de verdachten over elkaar heen buitelen.

Morgen | 03:30 Detectives: Silent Witness

Seizoen 22 - Aflevering 2 van 10 - Two spirits (2/2) - KRO-NCRV Er is een verdachte in beeld voor de moord op Rico Abbey en David Stein, maar Thomas is er niet van overtuigd dat die ook echt de dader is. Als de inspecteur die het onderzoek leidt een fout maakt, probeert hij de schuld af te schuiven op Thomas en het Lyell, waardoor ze in een lastig parket belanden. Ondertussen wordt er nog steeds naarstig gezocht naar de ontvoerde Evie

Morgen | 03:43 De Psammy Show

Ik wou dat ik de allerbeste detective was! Na de verdwijning van verschillende tuinkabouters wenst Robert dat hij de beste detective is. Hij wordt zo goed dat hij beslist alleen op pad te gaan.

Morgen | 11:45 Sanjay & Craig

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Dvd-detective / Hoodpijn Sanjay en Craig krijgen illegale kopieën van een Tufflips-film. Samen met Tufflips proberen ze de criminelen erachter op te sporen. // Penny krijgt ruzie met een advocaat die een reclamebord bij de Frykeet heeft geplaatst.

Morgen | 12:40 Peperbollen

Misdaadserie voor kinderen over vijf avontuurlijke jonge speurneuzen die samen een detectiveclub vormen en allerlei misdrijven proberen op te lossen.

Morgen | 13:40 Agatha Raisin

Seizoen 3 - Aflevering 1 van 8 - The Haunted House Part 1 Agatha begint haar eigen detectivebureau, maar het loopt niet echt storm in haar nieuwe kantoor.

Morgen | 13:45 Aurora Teagarden Mystery: A Bone to Pick

Morgen - Film, Bibliothecaresse en amateurdetective Aurora Teagarden vindt in een huis dat ze onlangs heeft geërfd een menselijke schedel. Haar interesse is meteen gewekt en ze besluit uit te zoeken van wie de schedel is.

Bibliothecaresse en amateurdetective Aurora Teagarden vindt in een huis dat ze onlangs heeft geërfd een menselijke schedel. Haar interesse is meteen gewekt en ze besluit uit te zoeken van wie de schedel is.

Morgen | 14:35 Mega Mindy

Spannende detective over de avonturen van Mieke en haar alterego Mega Mindy.

Morgen | 14:40 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Het Mysterie Peppa besluit dat ze detective wil worden. Maar daarvoor moet ze mysteries oplossen. En wat doe je als er geen mysteries zijn? Dan helpt Papa Big je uit de brand!

Morgen | 21:30 De Kunstdetective

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 6 - R69-32 - MAX Arthur Brand wordt gevolgd tijdens zijn speurtocht naar gestolen kunst. Brand behandelt zes opzienbarende casussen in binnen- en buitenland.

Morgen | 23:00 Catching a Killer

A Bullet Through the Window In the early hours of the morning in a quiet Milton Keynes street, a single bullet was shot through an open window. The victim was a 19-year-old man. What followed was a frantic 999 call and an investigation by Thames Valley Police to find the culprit. This documentary follows the case as the detectives try to piece together the moments leading up to that fatal shot. But it soon turns out there is more to the inquiry than meets the eye with a potential second suspect.

Morgen | 23:00 The detectives

Aflevering 2 Het onderzoek naar de moord op de dakloze Daniel Smith gaat onverminderd voort. Er duikt een getuige op die meer weet te vertellen over andere aanwezigen op de plaats van de misdaad. In Bolton raakt een man vermist. Inspecteur Sarah Jones neemt het onderzoek in handen en vreest het ergste. Op basis van de man zijn bewegingen en laatste telefoongesprekken, probeert het team uit te zoeken wie hem voor het laatst heeft gezien.

Morgen | 23:10 The Last Boy Scout IMDb: 7.0

Morgen - IMDB * 7.0 - Comedy, Joe Hallenbeck (Bruce Willis) was een van de super geheime agenten van Amerika totdat hij door een meningsverschil met een corrupte politicus zijn baan verloor. Hij heeft zich nu gespecialiseerd als privé detective en ...

Joe Hallenbeck (Bruce Willis) was een van de super geheime agenten van Amerika totdat hij door een meningsverschil met een corrupte politicus zijn baan verloor. Hij heeft zich nu gespecialiseerd als privé-detective en is ervan overtuigd dat hij niet lager kan zinken. James Dix heeft hetzelfde probleem. Hij was de ster-footballspeler van zijn team totdat hij van drugsgebruik werd beschuldigd en wentelt zich nu in zelfmedelijden. Joe en James hebben één ding gemeen, de stripster Cory, een cliënt van Joe en de vriendin van James. Wanneer Cory wordt vermoord, zijn de twee gedwongen samen te werken. Tijdens hun onderzoek stuiten ze op chantage en afpersing rondom een politiek figuur en een gewetenloze teamleider. The Last Boy Scout is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 1991. Deze productie is geregisseerd door Tony Scott (bekend van de films 'Top Gun' en 'Man on Fire'). Met Bruce Willis, Damon Wayans, Chelsea Field en Halle Berry in de hoofdrol. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-last-boy-scout

Morgen | 23:23 De Psammy Show

Ik wou dat ik de allerbeste detective was! Na de verdwijning van verschillende tuinkabouters wenst Robert dat hij de beste detective is. Hij wordt zo goed dat hij beslist alleen op pad te gaan.

Morgen | 23:45 Brokenwood - Mord in Neuseeland

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 4 In seinem dritten Fall muss Detective Mike Shepherd mit seiner Kollegin Kristin Sims den Mord an Alison Stone, Vorstand des traditionsreichen Golfclubs von Brokenwood, aufklären. Dabei bringt Shepherd tiefsitzende Abneigungen und Konflikte zutage, die sich unter der gepflegten Fassade des traditionsreichen Clubs verbergen.

Overmorgen | 03:25 Hardcore

Overmorgen - Film, Wanneer de tienerdochter van Jake VanDorn (George C. Scott) wordt vermist, huurt hij een privédetective in. Deze weet te onthullen dat het meisje is gesignaleerd in een goedkope pornofilm. Daarom besluit Jake naar Californië te ...

Wanneer de tienerdochter van Jake VanDorn (George C. Scott) wordt vermist, huurt hij een privédetective in. Deze weet te onthullen dat het meisje is gesignaleerd in een goedkope pornofilm. Daarom besluit Jake naar Californië te gaan om haar persoonlijk terug te halen. Tijdens deze zoektocht komt hij in aanraking met de pornografische onderwereld.

Overmorgen | 08:55 Wat Beren Leren

Aflevering 61 van 148 - Broodje van Tabes De beren gaan lunchen bij boswachter Tabes. Daar worden ze overvallen door een mysterie. Tabes schiet direct in de detective-modus en gaat op zoek naar de dader!

Overmorgen | 10:05 Rock Slyde

Overmorgen - Comedy, Rock Slyde is een privédetective. Hij is iets meer Frank Drebin dan Philip Marlowe, maar dienst voor niemand terug. De tijden zijn veranderd, maar hij niet. Vaak briljant, maar meestal een beetje verward, krijgt Rock de klus ...

Rock Slyde is een privédetective. Hij is iets meer Frank Drebin dan Philip Marlowe, maar dienst voor niemand terug. De tijden zijn veranderd, maar hij niet. Vaak briljant, maar meestal een beetje verward, krijgt Rock de klus geklaard. De zaken gaan slecht, maar dat verandert allemaal wanneer een femme fatale Sara Lee het kantoor inloopt. Ze heeft een eenvoudige taak: iemand volgt haar en ze heeft Rock nodig om haar te helpen de dader te vinden.

Overmorgen | 10:55 Mike & Molly

Seizoen 3 - Aflevering 9 van 23 Eigentlich hat Mike keinerlei Ambitionen, die Karriereleiter hinaufzuklettern. Das ändert sich allerdings, als ihn der Captain dazu ermutigt, den Test zum Detective abzulegen. Auch Molly spornt ihren Ehemann an. Mike selbst hat noch so seine Zweifel, ob er wirklich das Zeug zum Detective hat. Nichtsdestotrotz vergräbt er sich die nächsten Wochen voller Ehrgeiz in die Lehrbücher.

Overmorgen | 11:00 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Het Mysterie Peppa besluit dat ze detective wil worden. Maar daarvoor moet ze mysteries oplossen. En wat doe je als er geen mysteries zijn? Dan helpt Papa Big je uit de brand!

Overmorgen | 11:50 Be Cool Scooby-Doo!

Aflevering 4 van 52 - Poedel gerechtigheid Scooby's droom komt uit als de gang de set van zijn favoriete tv-show bezoekt en hij de ster, een hond die een detective speelt, ontmoet op wie hij heimelijk verliefd is. Nu moet Scooby alleen alle moet bij elkaar rapen om met haar te praten, terwijl hij ook het mysterie van de monsterlijke waterspuwer die de productie aanvalt, oplost.

Overmorgen | 12:40 Peperbollen

Misdaadserie voor kinderen over vijf avontuurlijke jonge speurneuzen die samen een detectiveclub vormen en allerlei misdrijven proberen op te lossen.

Overmorgen | 14:35 Mega Mindy

Spannende detective over de avonturen van Mieke en haar alterego Mega Mindy.

Overmorgen | 15:45 New Tricks

Seizoen 12 - Aflevering 7 van 10 - The Russian Cousin UCOS onderzoekt de moord op een privédetective. De deskundigheid van het hele team moet worden ingezet om de codes in zijn mysterieuze notebook te kraken.

Overmorgen | 17:05 Be Cool Scooby-Doo!

Aflevering 4 van 52 - Poedel gerechtigheid Scooby's droom komt uit als de gang de set van zijn favoriete tv-show bezoekt en hij de ster, een hond die een detective speelt, ontmoet op wie hij heimelijk verliefd is. Nu moet Scooby alleen alle moet bij elkaar rapen om met haar te praten, terwijl hij ook het mysterie van de monsterlijke waterspuwer die de productie aanvalt, oplost.

Overmorgen | 18:30 How Do They Do It?

Seizoen 14 - Aflevering 5 - Royal Enfield, Art Fraud, Milk Hoe wordt de nieuwste generatie van de klassieke Royal Enfield Continental GT-motorfiets gebouwd? En hoe herkennen 'kunstdetectives' een vervalsing?

Overmorgen | 19:52 De Ludwigs

Seizoen 2 - Aflevering 8 - 208 - Feest Benny weet door zijn detective skills uit te vinden hoe het echt zit met de ring en ontmaskert de dief. Maar zullen ze de ring op tijd terug krijgen?

Overmorgen | 22:35 Detectives: Born to kill

Aflevering 4 van 4 - KRO-NCRV Nu Sams vader op vrije voeten is, doet Jenny een wanhopige poging om Sams kwaadaardige gedrag tot op de bodem uit te zoeken. Maar de tijd dringt.

Overmorgen | 23:10 Rache folgt eigenen Regeln

Overmorgen - Film, Feuerwehrmann Jeremy (Josh Duhamel) wird Zeuge eines grausamen Mordes. Dabei gerät er ins Visier des kaltblütigen Gangsters Hagan (Vincent D'Onofrio), der ihn zum Schweigen bringen will. Als weder Detective Cella (Bruce Willis) ...

Feuerwehrmann Jeremy (Josh Duhamel) wird Zeuge eines grausamen Mordes. Dabei gerät er ins Visier des kaltblütigen Gangsters Hagan (Vincent D'Onofrio), der ihn zum Schweigen bringen will. Als weder Detective Cella (Bruce Willis) noch das Zeugenschutzprogramm Jeremy Sicherheit bieten können, beginnt er, den Verbrecher auf eigene Faust zu jagen. Denn Hagans Gang bedroht nicht nur sein Leben - auch das seiner Freundin Talia (Rosario Dawson) steht auf dem Spiel. Unter der Regie des ehemaligen Stuntman David Barrett liefern sich Transformers-Star Josh Duhamel und Super-Schurke Vincent D'Onofrio ein packendes Duell auf Augenhöhe. In den weiteren Rollen: Hollywood-Action-Ikone Bruce Willis, Rosario Dawson, Julian McMahon aus der Erfolgsserie "Nip/Tuck" und Curtis "50 Cent" Jackson!

Wo 8 juli 2020 | 00:55 Detectives: Cheat

Aflevering 1 van 4 - KRO-NCRV Leah Dale heeft het goed voor elkaar als docent sociologie aan de prestigieuze universiteit van Cambridge. Een verdacht goed geschreven essay van één van haar studenten vormt het begin van een reeks gebeurtenissen die voor Leah steeds gevaarlijker worden. Rose, de studente in kwestie, is niet van plan zich neer te leggen bij de onvoldoende die ze van Leah krijgt en zint op wraak.

Wo 8 juli 2020 | 02:35 Detectives: Born to kill

Aflevering 4 van 4 - KRO-NCRV Nu Sams vader op vrije voeten is, doet Jenny een wanhopige poging om Sams kwaadaardige gedrag tot op de bodem uit te zoeken. Maar de tijd dringt.

 Meer