Detective op tv (tv-tips)

Morgen | 20:30 Nieuw: Private Eyes seizoen 4

Morgen - Drama, Vanaf vanavond is het vierde seizoen van de komische dramaserie Private Eyes elke zaterdag met dubbele ...

Vanaf vanavond is het vierde seizoen van de komische dramaserie Private Eyes elke zaterdag met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur op Net5 te zien. Misdaden In Private Eyes werkt ex-professioneel hockeyspeler Matt Shade samen met de felle privédetective Angie Everett om misdaden in Toronto op te lossen. Paranoïde Shade en Angie onderzoeken in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen de schijnbaar paranoïde beweringen van een rijke patriarch. Hij gelooft dat een reeks ongelukken een aanslag op zijn leven is door een van zijn vele vijanden.

Di 21 september 2021 | 22:40 Docu: The Mole Agent

21/09 - Documentaire, Overig, In deze eigenzinnige mix van spionagefilm en observerende documentaire gaat de 83 jarige ...

In deze eigenzinnige mix van spionagefilm en observerende documentaire gaat de 83-jarige Sergio undercover in een bejaardentehuis. Hij mag aan de slag als 'mol' voor een cliënt die denkt dat haar moeder in het tehuis wordt mishandeld. Hoogbejaarde Privédetective Romulo Aitken heeft een advertentie geplaatst in de krant. Hij zoekt een hoogbejaarde man die undercover kan gaan als bewoner in het bejaardentehuis. Zijn cliënt vermoedt dat haar moeder daar niet goed wordt behandeld. Geheim agent Na verschillende senioren zonder succes te hebben geïnterviewd, neemt hij de 83-jarige Sergio Chamy in dienst. Nu is het Romulo's taak om de hoogbejaarde Sergio op te leiden tot geheim agent. Serieus Bewapend met een verborgen camera verhuist Sergio naar het bejaardentehuis en neemt zijn werk uiterst serieus, maar hij begint zich steeds meer te identificeren met zijn medebewoners. Vooral met hun eenzaamheid.

Detective

Uitzendingen detectives op tv

Er worden veel detectives op tv uitgezonden. Op de NPO en BBC worden vooral Britse en Nederlandse series getoond. De zenders van RTL en SBS richten zich meer op het uitzenden van Amerikaanse detectives.

Detective-series

Detective-series bestaan al sinds het begin van het televisietijdperk. Vaak wordt in iedere aflevering een zaak behandeld, en soms kan een grote zaak de rode lijn van een heel seizoen bepalen. Er zijn tientallen bekende detectives op tv. Hier een greep uit het aanbod:

-Sherlock

-Luther

-Witse

-Endeavour

-Dexter

-Lewis

-Tatort

-Midsomer murders

Detective op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 20:25 Detectives Op Vrijdag: Vera

Seizoen 6 - The moth catcher Vera doet onderzoek naar een mysterieuze dubbele moord in een afgelegen landhuis.

Vandaag | 22:25 Detectives Op Vrijdag: A Touch Of Frost

Seizoen 8 - Benefit of the doubt (part 2) Na de vondst van het lichaam van de vermiste chirurg Helena Gibson, gaat Frost op zoek naar haar moordenaar. Het onderzoek verloopt moeizaam, omdat het tijdstip van de moord niet overeenkomt met het bewijsmateriaal. Ondertussen wordt Frosts nieuwe partner, Reid, in elkaar geslagen. Frost vermoedt dat de vechtpartij iets te maken heeft met Reids onderzoek naar Timothy Hamilton, een rijke student die zich bezighoudt met schimmige zaken. Als Frost de moordenaar van Helena Gibson op het spoor komt, volgt een levensgevaarlijke achtervolging.

Morgen | 22:10 Detectives: Endeavour Morse

Seizoen 7 - Aflevering 2 van 3 - Raga - KRO-NCRV Oxford, de jaren 70. Terwijl de Conservatieve Partij met xenofobe slogans stemmen probeert te trekken voor de naderende verkiezingen, wordt ergens in een steeg een groep Pakistaanse jongeren afgetuigd. Inspecteur Thursday gaat samen met rechercheur Morse op onderzoek uit. Dan wordt er een bezorger van een Indiaas restaurant als vermist opgegeven.

Overmorgen | 12:15 Zapp detective: Summer Vibes

Seizoen zmr 2021 - Aflevering 9 van 9 - KRO-NCRV In deze jeugd whodunnit beginnen acht bekende jeugdsterren een camping. In de eerste nacht verdwijnt Britt Dekker en vanaf dan gaat alles mis. Wat is er met haar gebeurd?

Detective op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 21:15 Detectives: Those Who Kill

Seizoen 2 - Aflevering 4 van 4 - KRO-NCRV Stine Velin is inmiddels in hechtenis genomen en wordt aan de tand gevoeld door Jan en Louise. Louise heeft het sterke vermoeden dat Stine iets te verbergen heeft. Ondertussen is Anders nog op vrije voeten, en moet de politie hem zien te achterhalen voor hij Emma iets aandoet. Jan en Louise zijn aangewezen op Stines medewerking, terwijl Emma's situatie steeds nijpender wordt.

Vandaag | 23:49 De familie Barbapapa

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Detective Barbalock / Het gevecht Barbaborre en Barbabella hebben een boek van Cellock. Zij willen zelf ook een mysterie oplossen. // De Barbakinderen lezen een stripverhaal met superhelden. Ze verkleden zich als superhelden.

Morgen | 00:40 Detectives: Those Who Kill

Seizoen 2 - Aflevering 4 van 4 - KRO-NCRV Stine Velin is inmiddels in hechtenis genomen en wordt aan de tand gevoeld door Jan en Louise. Louise heeft het sterke vermoeden dat Stine iets te verbergen heeft. Ondertussen is Anders nog op vrije voeten, en moet de politie hem zien te achterhalen voor hij Emma iets aandoet. Jan en Louise zijn aangewezen op Stines medewerking, terwijl Emma's situatie steeds nijpender wordt.

Morgen | 02:00 Detectives: White House Farm Murders

Aflevering 4 van 6 - KRO-NCRV De familie Bamber maakt zich klaar voor de uitvaart. Julie probeert haar vriend Jeremy zo goed mogelijk terzijde te staan, maar hij stelt haar loyaliteit danig op de proef. Brigadier Stan Jones is er inmiddels van overtuigd dat het politieonderzoek verkeerd is aangepakt. Om te voorkomen dat de lichamen gecremeerd worden en er zo bewijsmateriaal in rook opgaat, besluit hij het hogerop te zoeken.

Morgen | 03:04 Ik, Elvis Riboldi

Ik, Elvis Riboldi, Dierendetective Er wordt een talentenjacht voor huisdieren gehouden en iedereen doet mee.

Morgen | 03:29 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Het Mysterie Peppa besluit dat ze detective wil worden. Maar daarvoor moet ze mysteries oplossen. En wat doe je als er geen mysteries zijn? Dan helpt Papa Big je uit de brand!

Morgen | 08:15 Bultruggen: een detectiveverhaal

EO Een springende bultrug kwam op de kajak terecht. Die brak doormidden en de toeristen werden mee de diepte in getrokken. Wonder boven wonder overleefden ze het. Het verhaal was overal ter wereld voorpaginanieuws. Natuurfilmmaker Tom Mustill was aan boord van de kajak. Na die ervaring ging hij op onderzoek uit. Was het een ongeluk of had de bultrug het expres gedaan? In zijn zoektocht naar antwoorden spreekt Tom met ooggetuigen, vindt hij bijzonder beeldmateriaal en vertellen deskundigen hem meer over deze bijzondere dieren.

Morgen | 09:45 Dierendetectives

Seizoen 1 - Aflevering 8 van 13 - Kat Tara Wanneer de vierjarige Jeremy door de hond van de buren wordt aangevallen, gebeurt er iets ongelooflijks: zijn kat Tara komt aangesneld en verdedigt het jongetje met gevaar voor eigen leven.

Morgen | 12:40 Bultruggen: een detectiveverhaal

EO Een springende bultrug kwam op de kajak terecht. Die brak doormidden en de toeristen werden mee de diepte in getrokken. Wonder boven wonder overleefden ze het. Het verhaal was overal ter wereld voorpaginanieuws. Natuurfilmmaker Tom Mustill was aan boord van de kajak. Na die ervaring ging hij op onderzoek uit. Was het een ongeluk of had de bultrug het expres gedaan? In zijn zoektocht naar antwoorden spreekt Tom met ooggetuigen, vindt hij bijzonder beeldmateriaal en vertellen deskundigen hem meer over deze bijzondere dieren.

Morgen | 13:40 Around the World in 80 Days

Morgen - Film, Londen, eind 19de eeuw. De excentrieke uitvinder Phileas Fogg wordt door het stadsbestuur afgeschilderd als een zonderling, maar hij heeft heel wat in zijn mars. Om serieus genomen te worden, gaat hij een weddenschap aan met de ...

Londen, eind 19de eeuw. De excentrieke uitvinder Phileas Fogg wordt door het stadsbestuur afgeschilderd als een zonderling, maar hij heeft heel wat in zijn mars. Om serieus genomen te worden, gaat hij een weddenschap aan met de voorzitter van de koninklijke wetenschappelijke academie: Fogg moet de wereld rondreizen in amper tachtig dagen! Samen met zijn trouwe knecht Passepartout en de Franse artieste Monique, begint Fogg aan een adembenemende reis over land, zee en in de lucht. Ze beseffen echter niet dat ze gevolgd worden door een detective, die Fogg ervan verdenkt net voor zijn vertrek de Bank van Engeland te hebben overvallen...

Morgen | 14:58 Mira, Koninklijke Detective

De zaak van de gulle gever Wanneer iedereen opeens anonieme cadeautjes ontvangt, gaat Mira op zoek naar de dader.

Morgen | 18:05 Teen Titans Go!

Aflevering 17 van 52 - Meester Detective Robin gebruikt zijn gave als meesterdetective om uit te vinden wat er met de dieren die buiten de Titans Toren wonen gebeurd is.

Morgen | 18:20 Knives Out IMDb: 7.9

Morgen - IMDB * 7.9 - Film, Knives Out is een Amerikaanse mysterie en misdaadfilm uit het jaar 2019. Deze productie is geregisseerd door Rian Johnson (bekend van de films 'Looper' en 'Star Wars: Episode VIII The Last Jedi'). De cast is indrukwekkend ...

Knives Out is een Amerikaanse mysterie- en misdaadfilm uit het jaar 2019. Deze productie is geregisseerd door Rian Johnson (bekend van de films 'Looper' en 'Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi'). De cast is indrukwekkend met onder andere Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, Toni Collette, Jamie Lee Curtis, Christopher Plummer, Don Johnson, Michael Shannon, Katherine Langford en Jaeden Martell. Schrijver Harlan Thrombey wordt dood aangetroffen in zijn huis, vlak na zijn 85e verjaardag. Detective Benoit Blanc wordt ingeschakeld om het mysterie op te lossen, wat een behoorlijke opgave blijkt. Harlan heeft namelijk nogal vreemde en achterdochtige familieleden en ook nog eens een aantal stafleden die hem op zijn wenken bediende toen hij nog leefde. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/knives-out

Morgen | 21:00 Detectives: Face to Face

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 8 - KRO-NCRV Bjørn zoekt zijn voormalige collega Rylander op, die Christina ook goed gekend heeft en nog altijd contact met haar had. De mannen delen hun verdriet om haar dood. Maar Rylander blijkt bepaald geen brandschone politieman, en Bjørn verdenkt hem ervan dat hij veel meer weet dan hij laat blijken. Hij begint aan een dollemansrit door de stad in een poging zijn oude vriend informatie te ontlokken.

Morgen | 21:20 Detectives: The Investigation

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 6 - Een compleet mens - KRO-NCRV In het onderzoek naar de dood van journaliste Kim Wall vallen de puzzelstukjes langzaam op hun plaats, maar doorslaggevend bewijs is nog altijd niet gevonden. Om vrienden van de verdachte aan het praten te krijgen, verzint Jens Møller een list. Onderzoek van de computer van de verdachte levert nieuwe inzichten op. Ondertussen is de relatie tussen Jens en zijn dochter op een dieptepunt beland.

Morgen | 22:05 Detectives: Hidden

Seizoen 2 - Aflevering 5 van 6 - KRO-NCRV Als Mia bevriend blijkt te zijn geweest met de eerder overleden Gwilym Scott, gaan bij Cadi alle alarmbellen af. Dan, wanneer het lichaam van Sion Wells gevonden wordt, komt het onderzoek in een stroomversnelling terecht. Ondertussen gaan Mia, Lee en Connor alle drie op hun eigen manier om met de verschrikkelijke gebeurtenis van een dag eerder, die met name Connor tot wanhoop drijft.

Overmorgen | 01:45 Detectives: Face to Face

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 8 - KRO-NCRV Bjørn zoekt zijn voormalige collega Rylander op, die Christina ook goed gekend heeft en nog altijd contact met haar had. De mannen delen hun verdriet om haar dood. Maar Rylander blijkt bepaald geen brandschone politieman, en Bjørn verdenkt hem ervan dat hij veel meer weet dan hij laat blijken. Hij begint aan een dollemansrit door de stad in een poging zijn oude vriend informatie te ontlokken.

Overmorgen | 02:10 Detectives: The Investigation

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 6 - Een compleet mens - KRO-NCRV In het onderzoek naar de dood van journaliste Kim Wall vallen de puzzelstukjes langzaam op hun plaats, maar doorslaggevend bewijs is nog altijd niet gevonden. Om vrienden van de verdachte aan het praten te krijgen, verzint Jens Møller een list. Onderzoek van de computer van de verdachte levert nieuwe inzichten op. Ondertussen is de relatie tussen Jens en zijn dochter op een dieptepunt beland.

Overmorgen | 02:50 Detectives: Hidden

Seizoen 2 - Aflevering 5 van 6 - KRO-NCRV Als Mia bevriend blijkt te zijn geweest met de eerder overleden Gwilym Scott, gaan bij Cadi alle alarmbellen af. Dan, wanneer het lichaam van Sion Wells gevonden wordt, komt het onderzoek in een stroomversnelling terecht. Ondertussen gaan Mia, Lee en Connor alle drie op hun eigen manier om met de verschrikkelijke gebeurtenis van een dag eerder, die met name Connor tot wanhoop drijft.

Overmorgen | 02:50 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Het Mysterie Peppa besluit dat ze detective wil worden. Maar daarvoor moet ze mysteries oplossen. En wat doe je als er geen mysteries zijn? Dan helpt Papa Big je uit de brand!

Overmorgen | 10:27 De familie Barbapapa

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Detective Barbalock / Het gevecht Barbaborre en Barbabella hebben een boek van Cellock. Zij willen zelf ook een mysterie oplossen. // De Barbakinderen lezen een stripverhaal met superhelden. Ze verkleden zich als superhelden.

Overmorgen | 12:05 Citizen Jane

Overmorgen - Film, Jane Alexander, een aantrekkelijke, atletische vrouw, geniet van een comfortabel leven in Pacific Heights met haar man, de knappe, charismatische Tom. Jane's idyllische leven verandert als haar geliefde tante Gertrude op brute ...

Jane Alexander, een aantrekkelijke, atletische vrouw, geniet van een comfortabel leven in Pacific Heights met haar man, de knappe, charismatische Tom. Jane's idyllische leven verandert als haar geliefde tante Gertrude op brute wijze wordt vermoord. Haar verdriet gaat over in afschuw wanneer een politiedetective Jane ervan overtuigt dat Tom de moordenaar is. Jane begint aan een spannende reis om haar vindingrijke echtgenoot op te sporen. Ze verbaast politie en justitie met haar sluwheid en vastberadenheid.

Overmorgen | 14:55 Mira, Koninklijke Detective

De zaak van de geheime schat Mira en haar vrienden vinden een schatkaart die naar mysterieuze tunnels onder het paleis leidt.

Overmorgen | 19:32 De Avonturen van Paddington

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Paddington gaat vliegeren / Paddington de detective Omdat meneer Brown het te druk heeft, gaan Jonathan en Paddington vliegeren met de oude vlieger van meneer Brown. // Mevrouw is haar trouwring kwijt, en aangezien er in de buurt meer kostbaarheden verdwenen zijn gaat Paddington op onderzoek.

Overmorgen | 21:21 Tales of the City

Seizoen 1 - Aflevering 6 Nadat Mary Ann Michael in vertrouwen neemt over haar verdenkingen ten opzichte van Norman, besluit ze een kijkje te nemen in zijn appartement, waar ze een schokkende ontdekking doet. Ze vindt niet alleen pornografisch materiaal van Lexy en Norman, maar ook een enorm dossier over Anna Madrigal. Als ze Norman hiermee confronteert, vertelt hij dat hij een privédetective is die binnenkort een grote zaak oplost en daar een smak geld voor krijgt. Hij is erachter gekomen dat Anna als man is geboren en wil Edgar Halcyon hiermee chanteren.

Overmorgen | 21:35 Detectives: White House Farm Murders

Aflevering 5 van 6 - KRO-NCRV De verklaring van Julie Mugford blaast nieuw leven in het onderzoek dat als afgesloten werd beschouwd. Maar terwijl haar getuigenis de gebeurtenissen in een ander daglicht stelt en een hoop antwoorden geeft, worden er ook nieuwe vragen opgeworpen. De onthullingen dwingen zowel de familie als de politie om hun beeld bij te stellen van wat er die nacht is gebeurd.

Overmorgen | 22:15 Auckland Detectives - Tödliche Bucht

Seizoen 2 - Aflevering 2 van 4 Auf einer Marihuana-Plantage wird das Skelett eines Kindes gefunden. Die Maoris und eine Kommune stehen unter Verdacht. Harding wird durch die Ermittlung an seine Vergangenheit als Pflegekind erinnert. Jess kommt in diesem Fall schwer voran, weil sie auf eine Mauer des Schweigens stößt. Zudem muss sie sich außerdem weiterhin mit ihrem Erpresser auseinandersetzen, was Harding mitbekommt.

Overmorgen | 22:20 Detectives: Silent Witness

Seizoen 23 - Aflevering 3 van 10 - Close to home (1/2) - KRO-NCRV Het lichaam van een jongen wordt aangetroffen in het dorpje Hartford. Jason Forbes was al langer vermist, en nu moet het team van het Lyell samen met inspecteur Claire Ashby uitzoeken wat hem precies is overkomen. Er was al een verdachte in beeld, slotenmaker Malcolm Wilde. De mensen in het dorp willen al sinds de vermissing niks meer van hem weten, maar het is nog maar de vraag of hij ook echt de dader is.

Ma 20 september 2021 | 01:45 Detectives: White House Farm Murders

Aflevering 5 van 6 - KRO-NCRV De verklaring van Julie Mugford blaast nieuw leven in het onderzoek dat als afgesloten werd beschouwd. Maar terwijl haar getuigenis de gebeurtenissen in een ander daglicht stelt en een hoop antwoorden geeft, worden er ook nieuwe vragen opgeworpen. De onthullingen dwingen zowel de familie als de politie om hun beeld bij te stellen van wat er die nacht is gebeurd.

Ma 20 september 2021 | 02:30 Detectives: Silent Witness

Seizoen 23 - Aflevering 3 van 10 - Close to home (1/2) - KRO-NCRV Het lichaam van een jongen wordt aangetroffen in het dorpje Hartford. Jason Forbes was al langer vermist, en nu moet het team van het Lyell samen met inspecteur Claire Ashby uitzoeken wat hem precies is overkomen. Er was al een verdachte in beeld, slotenmaker Malcolm Wilde. De mensen in het dorp willen al sinds de vermissing niks meer van hem weten, maar het is nog maar de vraag of hij ook echt de dader is.

Ma 20 september 2021 | 03:32 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Het Mysterie Peppa besluit dat ze detective wil worden. Maar daarvoor moet ze mysteries oplossen. En wat doe je als er geen mysteries zijn? Dan helpt Papa Big je uit de brand!

Ma 20 september 2021 | 07:38 How Do They Do It?

Seizoen 14 - Aflevering 5 - Royal Enfield, Art Fraud, Milk Hoe wordt de nieuwste generatie van de klassieke Royal Enfield Continental GT-motorfiets gebouwd? En hoe herkennen 'kunstdetectives' een vervalsing?

Ma 20 september 2021 | 09:17 Mira, Koninklijke Detective

Een mysterie voor een koningin / De zaak van Pinky en de geit Als koningin Shanti’s verdwenen sieraden opeens weer opduiken, vraagt Mira de koningin mee te helpen met de zaak. / Mira vraagt haar vriend, Pinky, de geitenexpert om Dhruvs geit te vinden.

Ma 20 september 2021 | 09:50 The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans

20/09 - Film, Terence McDonagh is een inspecteur in de misdaadbrigade van New Orleans. Door een gedetineerde te redden tijdens de orkaan Katrina, raakt hij gewond aan zijn rug, met een chronische rugpijn als gevolg. Om zijn lijden te verzachten ...

Terence McDonagh is een inspecteur in de misdaadbrigade van New Orleans. Door een gedetineerde te redden tijdens de orkaan Katrina, raakt hij gewond aan zijn rug, met een chronische rugpijn als gevolg. Om zijn lijden te verzachten neemt hij krachtige pijnstillers. Door deze verslaving wordt McDonagh een onverschrokken en autoritaire detective die compleet losgeslagen over New Orleans heerst. De prostituee waarvan hij houdt maakt zijn turbulente leven nog gecompliceerder. Omdat hij een grote dealer op het spoor is, staat haar leven op het spel.

Ma 20 september 2021 | 11:01 Sanjay & Craig

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Dvd-detective / Hoodpijn Sanjay en Craig krijgen illegale kopieën van een Tufflips-film. Samen met Tufflips proberen ze de criminelen erachter op te sporen. // Penny krijgt ruzie met een advocaat die een reclamebord bij de Frykeet heeft geplaatst.

Ma 20 september 2021 | 14:55 New Tricks

Seizoen 12 - Aflevering 7 van 10 - The Russian Cousin UCOS onderzoekt de moord op een privédetective. De deskundigheid van het hele team moet worden ingezet om de codes in zijn mysterieuze notebook te kraken.

Ma 20 september 2021 | 16:20 Knives Out IMDb: 7.9

20/09 - IMDB * 7.9 - Film, Knives Out is een Amerikaanse mysterie en misdaadfilm uit het jaar 2019. Deze productie is geregisseerd door Rian Johnson (bekend van de films 'Looper' en 'Star Wars: Episode VIII The Last Jedi'). De cast is indrukwekkend ...

Knives Out is een Amerikaanse mysterie- en misdaadfilm uit het jaar 2019. Deze productie is geregisseerd door Rian Johnson (bekend van de films 'Looper' en 'Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi'). De cast is indrukwekkend met onder andere Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, Toni Collette, Jamie Lee Curtis, Christopher Plummer, Don Johnson, Michael Shannon, Katherine Langford en Jaeden Martell. Schrijver Harlan Thrombey wordt dood aangetroffen in zijn huis, vlak na zijn 85e verjaardag. Detective Benoit Blanc wordt ingeschakeld om het mysterie op te lossen, wat een behoorlijke opgave blijkt. Harlan heeft namelijk nogal vreemde en achterdochtige familieleden en ook nog eens een aantal stafleden die hem op zijn wenken bediende toen hij nog leefde. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/knives-out

Ma 20 september 2021 | 18:05 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 22 van 52 - Noddy en de zaak van het wiebelige speelgoed - KRO-NCRV Iedereen in Speelgoedland gaat langs bij Volts werkplaats voor een controle, maar er gaat iets fout! Iedereen is in orde voor de controle, maar doet vreemd daarna!

Ma 20 september 2021 | 18:18 Family Guy

Seizoen 13 - Aflevering 12 - Encyclopedia Griffin Peter, Quagmire, Joe en Cleveland worden detectives en ontdekken dat Chris een dief is. Lois maakt zich zorgen om Chris' verzonnen relatie met z'n nieuwe vriendin, maar ziet het ook als een kans voor Peter om romantiek van Chris te leren.

Di 21 september 2021 | 06:00 New Tricks

Seizoen 12 - Aflevering 7 van 10 - The Russian Cousin UCOS onderzoekt de moord op een privédetective. De deskundigheid van het hele team moet worden ingezet om de codes in zijn mysterieuze notebook te kraken.

Di 21 september 2021 | 09:19 Mira, Koninklijke Detective

Een oud mysterie / Een mysterie bij de Jalpur Spelen Mira’s vrienden helpen de zaak op te lossen als ze een spel verliest dat al jaren in het bezit van haar familie is. / De pijlpunten verdwijnen tijdens de Jalpur Spelen, dus moet Mira ze vinden!

Di 21 september 2021 | 10:26 De Avonturen van Paddington

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Paddington gaat vliegeren / Paddington de detective Omdat meneer Brown het te druk heeft, gaan Jonathan en Paddington vliegeren met de oude vlieger van meneer Brown. // Mevrouw is haar trouwring kwijt, en aangezien er in de buurt meer kostbaarheden verdwenen zijn gaat Paddington op onderzoek.

Di 21 september 2021 | 11:20 Magnum, P.I

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Texas Lightning Magnum moet tijdens een pokeravond op een jacht de veiligheid van de professionele speelster Jeannie Lowry verzekeren. Aan boord merkt de detective dat er meer aan de hand is dan enkel een pokeravond. Plotseling zit hij midden in een spionagezaak.

Di 21 september 2021 | 11:50 Family Guy

Seizoen 13 - Aflevering 12 - Encyclopedia Griffin Peter, Quagmire, Joe en Cleveland worden detectives en ontdekken dat Chris een dief is. Lois maakt zich zorgen om Chris' verzonnen relatie met z'n nieuwe vriendin, maar ziet het ook als een kans voor Peter om romantiek van Chris te leren.

Di 21 september 2021 | 12:30 44 Katten

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Detective Pilou De bijzondere oranje korenbloem van Fleur is verdwenen. Tijd voor de Buffycats om onder leiding van Pilou op zoek te gaan naar aanwijzingen over wat er gebeurd kan zijn.

Di 21 september 2021 | 18:05 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 23 van 52 - Noddy en de zaak van het doorgeknipte touw - KRO-NCRV De jaarlijkse touwtrekwedstrijd vindt plaats in Durfdal tussen de Piraten en de Ninja's. Wanneer de wedstrijd begint, breekt het touw.

 Meer

Detective gemist

Eerder Vandaag | 20:35 How Do They Do It?

Seizoen 14 - Aflevering 5 - Royal Enfield, Art Fraud, Milk Hoe wordt de nieuwste generatie van de klassieke Royal Enfield Continental GT-motorfiets gebouwd? En hoe herkennen 'kunstdetectives' een vervalsing?

Eerder Vandaag | 19:54 De Thundermans

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Blauwe Detective Als Max blauw wordt tijdens een date, is iedereen verdacht en ontpopt hij zich als speurneus om de dader te achterhalen.

Eerder Vandaag | 19:05 Bultruggen: een detectiveverhaal

EO Een springende bultrug kwam op de kajak terecht. Die brak doormidden en de toeristen werden mee de diepte in getrokken. Wonder boven wonder overleefden ze het. Het verhaal was overal ter wereld voorpaginanieuws. Natuurfilmmaker Tom Mustill was aan boord van de kajak. Na die ervaring ging hij op onderzoek uit. Was het een ongeluk of had de bultrug het expres gedaan? In zijn zoektocht naar antwoorden spreekt Tom met ooggetuigen, vindt hij bijzonder beeldmateriaal en vertellen deskundigen hem meer over deze bijzondere dieren.

Eerder Vandaag | 18:05 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 20 van 52 - Noddy en de zaak van de mysterieuze muur - KRO-NCRV Als Volt zijn nieuwe superbal laat zien stelt Noddy voor om zijn vrienden uit te nodigen om ermee te komen spelen. Maar als hij terugkomt staat er een hoge stenen muur voor de werkplaats van Volt die de ingang verspert.

Eerder Vandaag | 17:15 Madagascar, Lemurs and Spies: Natural World

Seizoen 30 - Aflevering 11 Documentary following a scientist who has joined forces with an undercover detective to explore threats to silky sifaka lemurs in Madagascar. The rainforest-dwelling animals are one of the world's rarest mammals, and the investigators find out whether there is a link between the endangered creatures, illegal logging and expensive American guitars.

Eerder Vandaag | 14:15 De Avonturen van Paddington

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Paddington gaat vliegeren / Paddington de detective Omdat meneer Brown het te druk heeft, gaan Jonathan en Paddington vliegeren met de oude vlieger van meneer Brown. // Mevrouw is haar trouwring kwijt, en aangezien er in de buurt meer kostbaarheden verdwenen zijn gaat Paddington op onderzoek.

Eerder Vandaag | 09:58 Ik, Elvis Riboldi

Ik, Elvis Riboldi, Dierendetective Er wordt een talentenjacht voor huisdieren gehouden en iedereen doet mee.

Eerder Vandaag | 09:58 Ik, Elvis Riboldi

Ik, Elvis Riboldi, Dierendetective Er wordt een talentenjacht voor huisdieren gehouden en iedereen doet mee.

Eerder Vandaag | 09:30 Brooklyn Nine-Nine

Seizoen 5 - Aflevering 6 van 22 Amy und Jake scheinen endlich den passenden Ort für ihre Trauung gefunden zu haben. Zu ihrem Unglück hat jedoch ausgerechnet Captain Pembroke, besser bekannt als "der Geier", genau diese Location für seine eigene Hochzeit ausgewählt. Diesen Rückschlag wollen die beiden Detectives nicht so einfach akzeptieren und greifen zu ungewöhnlichen Maßnahmen ?

Eerder Vandaag | 09:19 Mira, Koninklijke Detective

Het mysterie van de geheime kamer / Het mysterie van de muzikanten Mira ontdekt een uitweg als zij en haar vrienden vast komen te zitten in een kamer in het paleis. / Mira moet uitzoeken of de schuld bij de bezoekende muzikanten ligt.

Eerder Vandaag | 08:05 Tom en Jerry Show

Aflevering 12 van 52 - Zoek en gij zult Vinden Butch en een eekhoorn zijn een detective bureau begonnen recht tegenover het detective bureau van Tom en Jerry en stelen al hun klanten weg door het gebruik van een hi tech apparaat dat misdaden oplost. Tom en Jerry dagen hen uit voor een aller laatste opdracht. Ze moeten de schatkist van een goudvis vinden of ze sluiten voorgoed de deuren van hun bureau. Al snel komen ze er achter dat hun twee concurrenten niet helemaal eerlijk zijn.

Eerder Vandaag | 08:00 Hot in Cleveland

Seizoen 6 - Aflevering 5 Victoria loopt een dag met Joy en Bob mee om zich voor te bereiden op haar rol als detective. Elka en Melanie gaan de strijd aan met Agnes en Mona in een woordspel.

 Meer