Detective

Uitzendingen detectives op tv

Er worden veel detectives op tv uitgezonden. Op de NPO en BBC worden vooral Britse en Nederlandse series getoond. De zenders van RTL en SBS richten zich meer op het uitzenden van Amerikaanse detectives.

Detective-series

Detective-series bestaan al sinds het begin van het televisietijdperk. Vaak wordt in iedere aflevering een zaak behandeld, en soms kan een grote zaak de rode lijn van een heel seizoen bepalen. Er zijn tientallen bekende detectives op tv. Hier een greep uit het aanbod:

-Sherlock

-Luther

-Witse

-Endeavour

-Dexter

-Lewis

-Tatort

-Midsomer murders

Detective op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 13:00 DierenDetectives

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Nederlands-Duits-Belgische jeugdserie. Wolfshond Shana. USA. Een bejaard echtpaar is een oud schuurtje aan het opruimen als er ineens een sneeuwstorm oprukt. Ze raken ingesneeuwd en kunnen door de omgewaaide bomen hun huis niet meer bereiken. Dan is daar plotseling hun wolfshond Shana. Zij graaft een tunnel onder een omgevallen boomstam door. Als ze eindelijk het stel heeft bereikt, sleept de wolfshond het tweetal door de tunnel. Kruipend bereiken ze het huis waar de brandweer ze uiteindelijk vindt, met Shana tussen hen in om ze warm te houden. Hoe wist Shana dat haar baasjes hulp nodig hadden?

Morgen | 13:25 DierenDetectives

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Nederlands-Duits-Belgische jeugdserie. Een groep Dolfijnen. USA. Wanneer een gezin in zee aan het zwemmen is, worden ze ineens omcirkeld door dolfijnen. De vader ziet een grote witte haai op zich afkomen. De dolfijnen beschermen hen!

Morgen | 13:50 DierenDetectives

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Nederlands-Duits-Belgische jeugdserie. Hond Norman. USA. Norman, een blinde hond, en zijn baas wandelen op het strand als Norman opeens begint te rennen. Hij heeft iets gehoord wat geen mens heeft opgevangen: de hulproep van een verdrinkend meisje.

Morgen | 14:15 DierenDetectives

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Nederlands-Duits-Belgische jeugdserie. Geit Mandy. Australië. De 78-jarige boer Noël Osborne ligt met een gebroken heup in een weiland ver van zijn boerderij. Hij schreeuwt om hulp maar niemand hoort hem. Tot zijn geit Mandy komt aangesneld.

Morgen | 14:40 DierenDetectives

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Nederlands-Duits-Belgische jeugdserie. Papegaai Willy. USA. Peuter Hannah zit voor de televisie te eten. Als haar oppas Meagan even naar het toilet gaat, hoort ze papegaai Willy tekeer gaan. De oppas ziet dat Hannah bijna stikt.

Morgen | 16:25 Will & Grace

Seizoen 4 - Aflevering 23 - Amerikaanse sitcom. Fagel Attraction. Wanneer Wills laptop wordt gestolen, garandeert een sociale en behulpzame detective hem dat hij er alles aan zal doen om de dader te vatten. Hij stelt Will zelfs voor om aan een undercovermissie deel te nemen. Will weet niet dat de agent dit smoesje verzint om met hem te kunnen uitgaan. Ondertussen wordt Grace lastig gevallen door haar psychotische buurvrouw Val. Wanneer Grace de vrouw de deur wijst, slaan de stoppen bij Val volledig door.

Overmorgen | 08:15 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Frans-Brits-Amerikaanse animatieserie. Noddy en de zaak van het Fabelbos goud. De piraten zijn op zoek naar het legendarische Fabelbos Goud. Als ze het niet kunnen vinden kunnen ze misschien wel geen piraten meer zijn!

Di 24 september 2019 | 06:35 Hoi Duggee

Seizoen 1 - Aflevering 47 - Britse animatieserie. De detectivesticker

Di 24 september 2019 | 08:15 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Frans-Brits-Amerikaanse animatieserie. Noddy en de zaak van de niet helpende koningin. Als een ridder zichzelf per ongeluk klein heeft getoverd en alleen Koningin Glitterglans kan helpen, weigert deze tevoorschijn te komen. Noddy en Pat-Pat denken dat ze zich ergens voor schaamt.

Wo 25 september 2019 | 08:15 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Frans-Brits-Amerikaanse animatieserie. Noddy en de zaak van de stiekeme tekenaar. Biceps poseert voor Noddy en zijn vrienden, die tekeningen van hem maken. Iedereen is blij met het resultaat, maar die blijdschap slaat om in teleurstelling wanneer blijkt dat iemand alle tekeningen heeft beklad.

Detective op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 22:00 Endeavour

Herhaling. Crime drama series about the young Detective Constable Endeavour Morse. The auction of a Faberge egg at an Oxford college coincides with a series of sadistic murders. Endeavour takes charge of a young apprentice. With Shaun Evans, Roger Allam, Anton Lesser, James Bradshaw, and Sean Rigby.(2018)

Vandaag | 22:05 Lethal weapon 2 IMDb: 7.2

IMDB * 7.2 - Lethal Weapon 2 is de tweede film in de Lethal Weapon serie. Deze productie werd geregisseerd door Richard Donner. Met in de hoofdrol weer Mel Gibson en Danny Glover, die de belangrijke getuige Leo Getz (Joe Pesci) moeten beschermen. De ...

Lethal Weapon 2 is de tweede film in de Lethal Weapon-serie. Deze productie werd geregisseerd door Richard Donner. Met in de hoofdrol weer Mel Gibson en Danny Glover, die de belangrijke getuige Leo Getz (Joe Pesci) moeten beschermen. De politiedetectives Martin Riggs (Mel Gibson) en Roger Murtaugh (Danny Glover) zijn aan elkaar gewaagd. Hoewel ze bijzonder sterk van elkaar verschillen, vormen ze een goed team. Ze krijgen de opdracht de boekhouder, Leo Getz (Joe Pesci), te beschermen omdat hij moet komen opdagen in de rechtszaal om te getuigen tegen zijn werkgevers. Riggs en Murtaugh zijn niet gelukkig met de opdracht totdat de identiteit van de werkgevers bekend wordt. De lastige boekhouder heeft namelijk bijna een half miljard dollar witgewassen voor een drugssyndicaat, dat Riggs en Murtaugh al geruime tijd een doorn in het oog is. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/lethal-weapon-2

Morgen | 00:00 A Touch of Frost

Herhaling. Detective drama series. There are two horrific murders for Frost to solve, and both cases make as many demands on the man's compassion as on his professional expertise. With David Jason, Susannah Doyle, Bruce Alexander, John Lyons, and Peter Gunn.(1997)

Morgen | 03:15 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Het Mysterie: Peppa besluit dat ze detective wil worden. Maar daarvoor moet ze mysteries oplossen. En wat doe je als er geen mysteries zijn? Dan helpt Papa Big je uit de brand!

Morgen | 08:30 Hey Duggee

The clubhouse is inundated with stray ducklings who think Norrie is their mum, so Duggee and the Squirrels need to do some detective work.

Morgen | 14:10 Les Experts : Manhattan

'Baiser mortel.' (s 4/ep 19) De taximoordenaar slaat andermaal toe. De detectives volgen een spoor om de dader te stoppen. Ondertussen wordt de grond onder Macs voeten steeds heter. Hij besluit zijn hele team op de zaak te zetten. Danny, Lindsay en Flack onderzoeken ook de dood van een baseballfan die tijdens een belangrijke wedstrijd werd vermoord.

Morgen | 15:00 The Cable Guy IMDb: 6.1

Morgen - IMDB * 6.1 - Komedie, The Cable Guy is een zwarte komedie uit 1996 onder regie van Ben Stiller. Het was de eerste film waarin Jim Carrey een serieuzere hoofdrol speelt, na zijn typetjes uit The Mask, Ace Ventura: Pet Detective en Dumb & ...

The Cable Guy is een zwarte komedie uit 1996 onder regie van Ben Stiller. Het was de eerste film waarin Jim Carrey een serieuzere hoofdrol speelt, na zijn typetjes uit The Mask, Ace Ventura: Pet Detective en Dumb & Dumber. De kabelmonteur Chip komt niet alleen de kabel aansluiten. Hij sluit ook vriendschap met zijn klanten. Wanneer Steven de kabelmonteur om een aansluiting vraagt, denkt Chip dat hij een nieuwe beste vriend heeft gevonden. Maar hoe Steven ook probeert om de kabelmonteur uit zijn buurt te houden, hij aanvaardt geen afwijzing. Langzaamaan neemt deze vriendschap vreemde vormen aan en Steven komt erachter dat een gratis kabelaansluiting niet bestaat. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-cable-guy

Morgen | 17:25 The Equalizer 2 IMDb: 6.7

Morgen - IMDB * 6.7 - Misdaadthriller, Robert McCall is teruggekeerd als privédetective 'The Equalizer'. Hij neemt het op voor de mensen van een gewelddadig misdrijf. Maar hoe ver is hij bereid te gaan als het gaat om iemand waar hij van houdt? ...

Robert McCall is teruggekeerd als privédetective 'The Equalizer'. Hij neemt het op voor de mensen van een gewelddadig misdrijf. Maar hoe ver is hij bereid te gaan als het gaat om iemand waar hij van houdt? Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-equalizer-2

Morgen | 20:30 Nancy Drew

Tiener Nancy Drew doet niets liever dan detective spelen. Wanneer haar vader voor zaken naar Los Angeles moet, gaat Nancy mee. Met haar vergrootglas en vingerafdrukkenpoeder in de hand wil ze in Hollywood de geheimzinnige dood van de beroemde filmster Dehlia Draycott onderzoeken.

Morgen | 23:00 De Psammy Show

Ik wou dat ik de allerbeste detective was!: Robert wenst dat hij de beste detective is.

Morgen | 23:05 Sherlock Holmes IMDb: 7.6

Morgen - IMDB * 7.6 - Sherlock Holmes, Detective Sherlock Holmes blijkt niet alleen over een legendarisch intellect te beschikken, maar laat ook zijn vuisten spreken om tegenstanders onschadelijk te maken. Samen met zijn trouwe vriend Dr. Watson ...

Detective Sherlock Holmes blijkt niet alleen over een legendarisch intellect te beschikken, maar laat ook zijn vuisten spreken om tegenstanders onschadelijk te maken. Samen met zijn trouwe vriend Dr. Watson weet hij zo de gevaarlijke magiër Lord Blackwood te pakken te krijgen. Deze wordt veroordeeld tot de strop, maar beweert dat dit hem niet zal tegenhouden. Er gebeuren vervolgens onverklaarbare dingen en Blackwood lijkt herrezen uit de dood. Holmes en Watson moeten een mysterieuze samenzwering zien te ontrafelen voor hun vijand met zijn plan Engeland te gronde richt. Robert Downey Jr. brengt de legendarische detective tot leven en Jude Law schittert als Watson, de betrouwbare metgezel van Holmes, een arts en oorlogsveteraan die een formidabele bondgenoot voor Sherlock Holmes is. Na succesvolle Britse misdaadfilms als Snatch. en RocknRolla waagt regisseur Guy Ritchie zich voor het eerst aan een ambitieus, grootschalig Hollywood-project met deze nieuwe verfilming van Arthur Conan Doyle's beroemde creatie. Na de verrassende hit Iron Man bevestigt Robert Downey Jr. zijn nieuwe status als megaster met de titelrol van Sherlock Holmes. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/sherlock-holmes

Overmorgen | 00:40 Les enquêtes de Murdoch

'Return of Sherlock Holmes.' (s 7/ep 4) Murdoch onderzoekt de verdwijning van een kinderjuffrouw en wordt daarbij geassisteerd door een detective die zich de echte Sherlock Holmes waant.

Overmorgen | 01:05 De Psammy Show

Ik wou dat ik de allerbeste detective was!: Robert wenst dat hij de beste detective is.

Overmorgen | 03:45 Sherlock Holmes IMDb: 7.6

Morgen - IMDB * 7.6 - Sherlock Holmes, Detective Sherlock Holmes blijkt niet alleen over een legendarisch intellect te beschikken, maar laat ook zijn vuisten spreken om tegenstanders onschadelijk te maken. Samen met zijn trouwe vriend Dr. Watson ...

Detective Sherlock Holmes blijkt niet alleen over een legendarisch intellect te beschikken, maar laat ook zijn vuisten spreken om tegenstanders onschadelijk te maken. Samen met zijn trouwe vriend Dr. Watson weet hij zo de gevaarlijke magiër Lord Blackwood te pakken te krijgen. Deze wordt veroordeeld tot de strop, maar beweert dat dit hem niet zal tegenhouden. Er gebeuren vervolgens onverklaarbare dingen en Blackwood lijkt herrezen uit de dood. Holmes en Watson moeten een mysterieuze samenzwering zien te ontrafelen voor hun vijand met zijn plan Engeland te gronde richt. Robert Downey Jr. brengt de legendarische detective tot leven en Jude Law schittert als Watson, de betrouwbare metgezel van Holmes, een arts en oorlogsveteraan die een formidabele bondgenoot voor Sherlock Holmes is. Na succesvolle Britse misdaadfilms als Snatch. en RocknRolla waagt regisseur Guy Ritchie zich voor het eerst aan een ambitieus, grootschalig Hollywood-project met deze nieuwe verfilming van Arthur Conan Doyle's beroemde creatie. Na de verrassende hit Iron Man bevestigt Robert Downey Jr. zijn nieuwe status als megaster met de titelrol van Sherlock Holmes. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/sherlock-holmes

Overmorgen | 07:00 The Adventures of Tintin

Overmorgen - Animatie, De nieuwsgierige reporter Kuifje en zijn trouwe hondje Bobbie ontdekken dat een model van het prachtige oude zeilschip 'De Eenhoorn' een geheim met zich meedraagt. Meegevoerd in een eeuwenoud mysterie, krijgt hij het aan de ...

De nieuwsgierige reporter Kuifje en zijn trouwe hondje Bobbie ontdekken dat een model van het prachtige oude zeilschip 'De Eenhoorn' een geheim met zich meedraagt. Meegevoerd in een eeuwenoud mysterie, krijgt hij het aan de stok met de boosaardige Sacharin, die weet dat Kuifje een belangrijke aanwijzing bezit naar de grote schat van de snode piraat Scharlaken Rackham. Geholpen door de moedige Bobbie, de onstuimige kapitein Haddock en de stuntelige detectives Jansen en Janssen, reist Kuifje de halve wereld af, constant op de hielen gezeten door de vijand. Hij moet slimmer en sneller zijn dan de rest om het Geheim van de Eenhoorn te ontrafelen...

Overmorgen | 08:15 Kojak

Herhaling. Police drama series. Detective Gil Weaver discovers that a former classmate is involved in fencing stolen diamonds. With Telly Savalas, Kevin Dobson, George Savalas, Roger Robinson, and Mark Russell.(1975)

Overmorgen | 10:05 No Clue

Als de beeldschone blonde Kyra Leo's kantoor binnenvalt en om hulp smeekt bij het vinden van haar vermiste broer, kan Leo geen nee zeggen. Het probleem is dat Leo geen detective is, maar een potloodverkoper met een kantoor tegenover een detective. Door stom toeval valt hij van de ene gevaarlijke situatie in de andere, terwijl hij onbedoeld een ingewikkeld complot van bedrog, fraude en moord aan het licht brengt.

Overmorgen | 10:25 Community

Jeff en de anderen buigen zich over hun eerste grote biologieproef. Chang waant zich in een donker detectivemysterie dat zich vooral in zijn eigen hoofd lijkt af te spelen.

Overmorgen | 14:40 Kojak

Herhaling. Police detective drama. When Kojak tries to investigate the murder of Adrian Marshall's auditor, he runs into conflict with the FBI. With Telly Savalas, Ron Rifkin, Kevin Dobson, Dennis Burkley, and George Savalas.(1975)

Overmorgen | 16:55 Midsomer Murders

Herhaling. The peace of Little Worthy is shattered by a bizarre murder when a man is found stabbed and tied down like Gulliver in Lilliput in the sleepy hamlet's model village. Barnaby and Jones are called in to investigate, and they find many secrets hidden behind the traditions, tourist attractions and tea rooms. Then the killer strikes again. Can the detectives discover the truth about the residents of Little Worthy and solve the crimes? With John Nettles, Jason Hughes, Jane Wymark, Barry Jackson, and Kirsty Dillon.(2009)

Overmorgen | 20:00 Murder, She Wrote

Herhaling. Detective drama series following the adventures of Jessica Fletcher, successful mystery novelist and a talented amateur sleuth. A radio station sacrifices more than quality in a bid for lucrative listeners. With Angela Lansbury, James Acheson, Christian Bocher, Diana Canova, and Robert Curtis-Brown.(1996)

Overmorgen | 21:05 La French

Overmorgen - Actiethriller, Detective Pierre Michel is vastbesloten om een ongrijpbaar drugskartel onder leiding van topcrimineel Gaëtan Zampa op te rollen. Maar hoe meer hij te weten komt des te verder raakt hij ook verstrikt in een complex web ...

Detective Pierre Michel is vastbesloten om een ongrijpbaar drugskartel onder leiding van topcrimineel Gaëtan Zampa op te rollen. Maar hoe meer hij te weten komt des te verder raakt hij ook verstrikt in een complex web van intriges en corruptie.

Overmorgen | 23:00 New York, unité spéciale

Après qu'elle a constaté que son fils Cory avait un comportement bizarre, Eva Banks décide de l'emmener chez un médecin, qui lui révèle que l'enfant a été victime d'abus sexuels. Chargés de l'enquête, Olivia Benson et Elliot Stabler commencent par poser quelques questions à la jeune victime et à sa famille. La réaction paniquée de l'enfant face à son beau-père, Thomas Banks, désireux de passer l'enquête sous silence, révèle de manière assez explicite l'identité du coupable... Alors que les détectives Benson et Stabler sont sur le point d'arrêter le suspect, ce dernier promet de leur donner des infos sur le leader d'un important réseau en échange d'une amnistie

Di 24 september 2019 | 01:00 A Touch of Frost

Herhaling. Detective drama series. Two rich and outwardly successful brothers fall under suspicion of murder. Frost's quest for the truth leads to him being suspended from duty. A new lady friend enters his life. With David Jason, Bruce Alexander, Anthony Calf, David Beames, and John Lyons.(1997)

Di 24 september 2019 | 06:00 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Het Mysterie: Peppa besluit dat ze detective wil worden. Maar daarvoor moet ze mysteries oplossen. En wat doe je als er geen mysteries zijn? Dan helpt Papa Big je uit de brand!

Di 24 september 2019 | 07:00 The Happytime Murders

24/09 - Misdaadkomedie, Sinds Phil Phillips na een incident ontslagen werd, werkt de pop als privédetective. Hij is kort achter elkaar getuige van twee moorden, waaronder die van zijn broer.

Sinds Phil Phillips na een incident ontslagen werd, werkt de pop als privédetective. Hij is kort achter elkaar getuige van twee moorden, waaronder die van zijn broer.

Di 24 september 2019 | 08:35 Kojak

Herhaling. Police detective drama. When Kojak tries to investigate the murder of Adrian Marshall's auditor, he runs into conflict with the FBI. With Telly Savalas, Ron Rifkin, Kevin Dobson, Dennis Burkley, and George Savalas.(1975)

Di 24 september 2019 | 08:45 Murder, She Wrote

Herhaling. Detective drama series following the adventures of Jessica Fletcher, successful mystery novelist and a talented amateur sleuth. A radio station sacrifices more than quality in a bid for lucrative listeners. With Angela Lansbury, James Acheson, Christian Bocher, Diana Canova, and Robert Curtis-Brown.(1996)

Di 24 september 2019 | 11:20 Mirette onderzoekt

Komische animatiereeks over de avonturen van een 8-jarige detective en haar luie maar pientere kater.

Di 24 september 2019 | 13:30 Mega Mindy

Spannende detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alterego Mega Mindy.

Di 24 september 2019 | 14:35 Kojak

Herhaling. Police detective series. Kojak and Crocker encounter trouble with mobsters when they try to move an important witness from a small town in Nevada. With Telly Savalas, Judith Lowry, Kevin Dobson, George Savalas, and Mary Jo Catlett.(1975)

Di 24 september 2019 | 14:35 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Het Mysterie: Peppa besluit dat ze detective wil worden. Maar daarvoor moet ze mysteries oplossen. En wat doe je als er geen mysteries zijn? Dan helpt Papa Big je uit de brand!

Di 24 september 2019 | 14:45 Mirette onderzoekt

Komische animatiereeks over de avonturen van een 8-jarige detective en haar luie maar pientere kater.

Di 24 september 2019 | 14:55 Mirette onderzoekt

Komische animatiereeks over de avonturen van een 8-jarige detective en haar luie maar pientere kater.

Di 24 september 2019 | 16:55 Midsomer Murders

A burglar known as 'The Creeper' terrorises Midsomer as Barnaby and Jones investigate the murder of a dinner party guest at upper-crust Chettham Park House. The detectives discover a group of high society friends with links both to gangsters and the Chief Constable dating back to the 1960s. But do the friends also have secrets worth killing for? With John Nettles, Jason Hughes, Jane Wymark, Barry Jackson, and Kirsty Dillon.(2009)

Di 24 september 2019 | 19:55 Agatha Christie's Poirot

Herhaling. When the Belgian detective receives a yellow iris through the post, he recalls a murder he witnessed two years earlier in Buenos Aires. Subsequent events suggest that a similar crime could happen again. With David Suchet, Hugh Fraser, Pauline Moran, David Troughton, and Dorian Healy.(1993)

Di 24 september 2019 | 23:00 DCI Banks

Herhaling. Return of the gritty detective series based on the novels by Peter Robinson. A man and a woman claiming to be social workers come to Katy Heath's house and tell her that they need to take her son Kyle away. Katy complies, but when the boy fails to reappear and the couple prove to be unknown to social services, DCI Alan Banks is drawn into a full-scale search for the child. After a search of Katy's house reveals a drugs connection and several witnesses - including Kyle's father - contradict her version of events, Banks begins to question whether she is telling the truth. DI Helen Morton is asked by Banks to try and win Katy's confidence, but dealing with her own problems appears to be too much for the detective. Meanwhile, DS Annie Cabbot believes she has found a possible suspect at Kyle's school. As the search becomes ever more desperate, Banks must find a way to reconcile his colleagues' conflicting attitudes before it is too late. With Stephen Tompkinson, Andrea Lowe, Caroline Catz, Jack Deam, and Christine Bottomley.

Wo 25 september 2019 | 00:00 DCI Banks

Herhaling. Gritty detective series based on the novels by Peter Robinson. When the body on the moors is identified as 11-year-old Andre Petri, the team have a murder enquiry on their hands. Kyle Heath is still missing and Banks wonders if there is a connection between Andre's death and Kyle's disappearance. When a post-mortem shows that Andre died from a massive heroin overdose, it looks like the two boys were linked to illegal drugs. As Banks and Annie set out to uncover the criminal underworld on the Elthorpe Estate, Helen begins to suspect that Kyle's abduction may have been engineered by his own mother in order to extort money from Paul Cain. Then Helen receives some shocking news about her own son and her lack of objectivity threatens to derail the case. With Stephen Tompkinson, Andrea Lowe, Caroline Catz, Jack Deam, and Christine Bottomley.

Wo 25 september 2019 | 01:40 American Dad!

Herhaling. Animated series about Stan Smith, a hapless CIA agent. Stan joins Roger and Steve's fictional detective agency, but is extremely incompetent at his new job. When Stan is kidnapped, however, things go from bad to worse.

Wo 25 september 2019 | 07:05 Atchoo!

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Teo de detective en het mysterie van de verdwenen eenhoorn: Crystal is haar pen kwijtgeraakt tijdens de les en Teo verandert in een detective die het raadsel oplost. Het blijkt allemaal één groot misverstand.

 Meer

Detective gemist

Eerder Vandaag | 17:55 Foyle's War

Herhaling. Feature-length drama about an enigmatic detective working on the south coast during World War II. Foyle finds himself accused of a serious offence, which makes his hunt for a ruthless murderer at a sinister hotel even harder. With Michael Kitchen, Anthony Howell, Honeysuckle Weeks, Annabelle Apsion, and Corin Redgrave.(2002)

Eerder Vandaag | 17:25 Will & Grace

Seizoen 4 - Aflevering 23 - Amerikaanse sitcom. Fagel Attraction. Wanneer Wills laptop wordt gestolen, garandeert een sociale en behulpzame detective hem dat hij er alles aan zal doen om de dader te vatten. Hij stelt Will zelfs voor om aan een undercovermissie deel te nemen. Will weet niet dat de agent dit smoesje verzint om met hem te kunnen uitgaan. Ondertussen wordt Grace lastig gevallen door haar psychotische buurvrouw Val. Wanneer Grace de vrouw de deur wijst, slaan de stoppen bij Val volledig door.

Eerder Vandaag | 15:10 How Do They Do It?

Seizoen 14 - Aflevering 5 - Royal Enfield, Art Fraud, Milk: Hoe wordt de nieuwste generatie van de klassieke Royal Enfield Continental GT-motorfiets gebouwd? En hoe herkennen 'kunstdetectives' een vervalsing?

Eerder Vandaag | 15:00 DierenDetectives

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Nederlands-Duits-Belgische jeugdserie. Varken Lulu. Als het baasje van varken Lulu een hartaanval krijgt, vlucht Lulu het huis uit. Als een voorbijgaande man haar ziet, rent ze weer terug naar huis. De man volgt haar en ziet het slachtoffer liggen.

Eerder Vandaag | 14:35 DierenDetectives

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Nederlands-Duits-Belgische jeugdserie. Gorilla Binti Jua. USA. Een driejarig jongetje valt in een gorillaverblijf. Omstanders kijken ademloos toe hoe vrouwtjesgorilla Binti Jua het jongetje rustig oppakt en beschermt tegen de andere gorilla's.

Eerder Vandaag | 14:10 DierenDetectives

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Nederlands-Duits-Belgische jeugdserie. Kat Tara. USA. Als de vierjarige Jeremy door de hond van de buren wordt aangevallen gebeurt er iets ongelooflijks: zijn kat Tara komt aangesneld en verdedigt het jongetje met gevaar voor eigen leven.

Eerder Vandaag | 14:00 Hawaii Five-0

US crime drama series. McGarrett and Danny investigate the murder of a private detective whose client was murdered the same way.With Alex O'Loughlin, Scott Caan, Ian Anthony Dale, Meaghan Rath, and Jorge Garcia.(2017)

Eerder Vandaag | 13:55 How Do They Do It?

Seizoen 14 - Aflevering 5 - Royal Enfield, Art Fraud, Milk: Hoe wordt de nieuwste generatie van de klassieke Royal Enfield Continental GT-motorfiets gebouwd? En hoe herkennen 'kunstdetectives' een vervalsing?

Eerder Vandaag | 13:40 DierenDetectives

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Nederlands-Duits-Belgische jeugdserie. Kangoeroe Lulu. Australië. Boer Len heeft een tak op zijn hoofd gekregen en ligt bewusteloos op de grond, ver van huis. Lulu ziet haar baasje liggen en hopt terug naar huis. Daar klopt zij op de deur.

Eerder Vandaag | 10:45 Agatha Christie's Poirot

Herhaling. Detective drama series. A wealthy man tells Poirot he intends to change his will, leaving everything to his ward, Violet Wilson. But he is murdered before he can change the document, and the old will is stolen from his solicitor's office. The local doctor comes under suspicion, but Poirot avoids jumping to conclusions. With David Suchet, Hugh Fraser, Philip Jackson, Beth Goddard, and Rowena Cooper.(1993)

Gisteren 23:00 Foyle's War

Herhaling. Feature-length drama about an enigmatic detective working on the south coast during World War II. Foyle finds himself accused of a serious offence, which makes his hunt for a ruthless murderer at a sinister hotel even harder. With Michael Kitchen, Anthony Howell, Honeysuckle Weeks, Annabelle Apsion, and Corin Redgrave.(2002)

Gisteren 14:35 Kojak

Herhaling. Police drama series. Detective Gil Weaver discovers that a former classmate is involved in fencing stolen diamonds. With Telly Savalas, Kevin Dobson, George Savalas, Roger Robinson, and Mark Russell.(1975)

Gisteren 14:30 Les enquêtes de Murdoch

'Des morts en pleine santé.' (s 11/ep 9) Wanneer zeven personen ontdekken dat hun doodsbericht werd gepubliceerd, en er twee van hen daadwerkelijk overlijden, treedt Murdoch in actie. Hij merkt een bekende naam op bij de 'overleden' personen: detective Watts!

Gisteren 08:15 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Frans-Brits-Amerikaanse animatieserie. Noddy en de zaak van de blauwe muur. Iedereen gaat verstoppertje spelen in Bikkelbouw, maar Volt onderbreekt het spel omdat iemand de hoge muur bij zijn werkplaats blauw heeft geschilderd.

Eergisteren 21:00 Vera

Herhaling. Detective drama series set in the north east of England. DCI Vera Stanhope investigates the death of newly qualified forensic psychologist Joanne Caswell, who was working in Newcastle when her body was found dumped on a landfill site. Vera soon discovers that Joanne had been looking into the crimes of a one-time patient who had recently taken their own life. Can she follow the trail to uncover a suspect with a motive to kill the victim? With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Ibinabo Jack, and Riley Jones.(2019)

Eergisteren 20:00 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Het Mysterie: Peppa besluit dat ze detective wil worden. Maar daarvoor moet ze mysteries oplossen. En wat doe je als er geen mysteries zijn? Dan helpt Papa Big je uit de brand!

Eergisteren 14:55 Max & Ruby

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Plezier in de zon // Max de detective: Lily, Max, Ruby en Louise gaan samen met de moeder van Ruby en Max naar het strand. Zij gaat Ruby en Louise leren Bodyboarden, terwijl Lily en Max willen vliegeren met hun Monstervlieger. Ruby vind bodyboarden heel moeilijk, maar met hulp van de monstervlieger kan ze opeens heel goed kiteboarden! // Ruby heeft een boek gelezen over detective Konijn Rits. Max is zijn honkbalplaatje kwijt, en wilt als een detective dit mysterie oplossen. Ruby schrijft in haar dagboek, die plots ook verdwenen is. Door het optreden van Max de detective vinden ze zowel het plaatje als de dagboek terug bij het afval dat hun vader had opgeruimd.

Eergisteren 12:30 Agatha Christie's Poirot

Herhaling. Detective drama series. A wealthy man tells Poirot he intends to change his will, leaving everything to his ward, Violet Wilson. But he is murdered before he can change the document, and the old will is stolen from his solicitor's office. The local doctor comes under suspicion, but Poirot avoids jumping to conclusions. With David Suchet, Hugh Fraser, Philip Jackson, Beth Goddard, and Rowena Cooper.(1993)

Eergisteren 08:15 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Frans-Brits-Amerikaanse animatieserie. Noddy en de zaak van de ongelukken in Speelgoedland. Er gebeurt iets vreemds in Speelgoedland, bomen vallen om en machines draaien door.

Eergisteren 08:15 Kojak

Herhaling. Police drama series. A detective with a drink problem inadvertently loses his pistol, his gold shield - and his best friend. With Telly Savalas, Kevin Dobson, George Savalas, Lee Weaver, and Mark Russell.(1975)

Eergisteren 07:25 The Saint

Herhaling. Cult 60s detective series based on the character created by Leslie Charteris. When suave freelance troubleshooter Simon Templar takes a holiday to Switzerland, he encounters a beautiful girl and a Russian professor who plans to defect to the West.With Roger Moore, Penelope Horner, Joseph Furst, Guy Deghy, and Yootha Joyce.

 Meer