Je vindt hier de programma's van Deelname op tv We hebben de volgende programma's voor Deelname Nieuwe Buren: Morgen - Drama, Serie, Thriller, Aflevering 5 Lex heeft wat geld overgehouden door zijn deelname aan de illegale race. Documentaire: Chris Vos – Niets Is Onmogelijk: 17/08 - Sport, Toen Paralympisch snowboarder Chris Vos vijf jaar was, kreeg hij een ongeluk dat zijn leven voorgoed. Henry Danger: 18/08 - Jeugd, Seizoen 4 Aflevering 19 Vuil spel Dokter Minyak daagt Captain Man uit tot deelname aan een. Documentaire: Ginandrea Noseda: 25/08 - Muziek, Hoewel de grote Italiaanse componist Giuseppe Verdi zelf nooit werd toegelaten aan het Conservatorium.

Deelname op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 14:46 Nieuwe Buren

Aflevering 5 Lex heeft wat geld overgehouden door zijn deelname aan de illegale race en besluit zijn vrouw te verrassen. Ze gaan een avondje stappen zonder de kinderen en overnachten in een hotel. Terwijl Lex en Steffi weg zijn, speelt Eva moedertje met Roos. Dit tot ergernis van haar broer Max, die vindt dat Eva erg overdrijft. Lilly heeft een kraslot 'gevonden' en wint daarmee een ton. De geldproblemen zijn verleden tijd.

Ma 17 augustus 2020 | 19:05 Documentaire: Chris Vos – Niets Is Onmogelijk

Toen Paralympisch snowboarder Chris Vos vijf jaar was, kreeg hij een ongeluk dat zijn leven voorgoed veranderde. Hij kreeg van de artsen te horen dat hij nooit meer zou lopen, laat staan sporten. Maar door zijn doorzettingsvermogen verliep dat gelukkig anders. Door middel van beeld en teksten uit het familiearchief, interviews met vader Paul, moeder Natasja, broer Lorenzo, opa en oma en Chris zelf en fragmenten uit de vlogserie van Chris en Lisa wordt het verhaal van Chris verteld tot aan zijn deelname aan de Paralympische Winterspelen in Pyeongchang.

Di 18 augustus 2020 | 18:13 Henry Danger

Seizoen 4 - Aflevering 19 - Vuil spel Dokter Minyak daagt Captain Man uit tot deelname aan een spellingswedstrijd. Jasper, Schwoz en Henry verzinnen een plan om Ray te helpen.

Di 25 augustus 2020 | 12:43 Documentaire: Ginandrea Noseda

Hoewel de grote Italiaanse componist Giuseppe Verdi zelf nooit werd toegelaten aan het Conservatorium in Milaan draagt dit beroemde instituut inmiddels wel zijn naam: ‘Conservatorio Giuseppe Verdi’. Onder de talloze talenten die hier wel de basis voor hun carrière legden zijn Giacomo Puccini, Alfredo Catalani, Claudio Abbado, Riccardo Chailly, Luigi Einaudi, Daniele Gatti, en Gianandrea Noseda. De vermaarde dirigent Noseda (*1964) geldt als één van de belangrijkste dirigenten van zijn generatie. Hij gaf onlangs een grote masterclass orkestdirectie aan het Conservatorio Giuseppe Verdi, waaraan studenten uit binnen- en buitenland deelnamen. Samen met een selecte groep studenten werkte hij drie dagen lang om een gevarieerd concertprogramma in te studeren. In deze documentaire ziet u hoe deze jonge, talentvolle musici composities van Mozart, Tsjaikovski, en Stravinsky instuderen onder de bezielende leiding van Maestro Gianandrea Noseda zelf.