Je vindt hier de programma's van Deelname op tv We hebben de volgende programma's voor Deelname Henry Danger: 30/07 - Jeugd, Seizoen 4 Aflevering 19 Vuil spel Dokter Minyak daagt Captain Man uit tot deelname aan een. Documentaire: Sports Women: 02/08 - Sport, In deze editie van Sports Woman gaat over MMA ster Angela Lee en vervolgens gaan we de wereld rond met. Music Memories: 04/08 - Amusement, Seizoen 3 Aflevering 6 van 9 Défano Holwijn Deze week is Defano Holwijn te gast in Music Memories.. Documentaire: Chris Vos – Niets Is Onmogelijk: 04/08 - Sport, Toen Paralympisch snowboarder Chris Vos vijf jaar was, kreeg hij een ongeluk dat zijn leven voorgoed. Henry Danger: 05/08 - Jeugd, Seizoen 4 Aflevering 19 Vuil spel Dokter Minyak daagt Captain Man uit tot deelname aan een. Ajax Droomdagen: 07/08 - Sport, Magazine, Seizoen 2021 2022 Aflevering 1 van 150 Op 5 en 6 augustus vonden de Ajax Droomdagen plaats in.

Deelname op tv (overige uitzendingen)

Vr 30 juli 2021 | 18:13 Henry Danger

Seizoen 4 - Aflevering 19 - Vuil spel Dokter Minyak daagt Captain Man uit tot deelname aan een spellingswedstrijd. Jasper, Schwoz en Henry verzinnen een plan om Ray te helpen.

Ma 2 augustus 2021 | 02:10 Documentaire: Sports Women

In deze editie van Sports Woman gaat over MMA-ster Angela Lee en vervolgens gaan we de wereld rond met offshore zeillegende Dee Caffari. We brengen de opkomst van de Olympische deelname van vrouwen in kaart en kijken terug op enkele van de geweldige vrouwen die de weg hebben geëffend voor de helden van vandaag. Cliff-duiker, Lysanne Richard is verslaafd aan de hoge tonen, en de Argentijnse Lia Salvo loopt voorop in de door mannen gedomineerde sport van polo.

Wo 4 augustus 2021 | 19:40 Music Memories

Seizoen 3 - Aflevering 6 van 9 - Défano Holwijn Deze week is Defano Holwijn te gast in Music Memories. Samen halen ze dierbare herinneringen op uit het verleden. Zo vertelt hij openhartig over zijn relatie die hij 5 maanden geleden heeft beëindigd, gaan ze terug naar zijn deelname aan X Factor en gaat het over zijn turbulente jeugd. Iets wat veel impact heeft gehad op de rest van zijn leven.

Wo 4 augustus 2021 | 22:30 Documentaire: Chris Vos – Niets Is Onmogelijk

Toen Paralympisch snowboarder Chris Vos vijf jaar was, kreeg hij een ongeluk dat zijn leven voorgoed veranderde. Hij kreeg van de artsen te horen dat hij nooit meer zou lopen, laat staan sporten. Maar door zijn doorzettingsvermogen verliep dat gelukkig anders. Door middel van beeld en teksten uit het familiearchief, interviews met vader Paul, moeder Natasja, broer Lorenzo, opa en oma en Chris zelf en fragmenten uit de vlogserie van Chris en Lisa wordt het verhaal van Chris verteld tot aan zijn deelname aan de Paralympische Winterspelen in Pyeongchang.

Do 5 augustus 2021 | 09:07 Henry Danger

Seizoen 4 - Aflevering 19 - Vuil spel Dokter Minyak daagt Captain Man uit tot deelname aan een spellingswedstrijd. Jasper, Schwoz en Henry verzinnen een plan om Ray te helpen.

Za 7 augustus 2021 | 14:00 Ajax Droomdagen

Seizoen 2021-2022 - Aflevering 1 van 150 Op 5 en 6 augustus vonden de Ajax Droomdagen plaats in de Johan Cruijff Arena. Tijdens deze dagen konden kinderen de loopbaan van een Ajax-speler beleven; van deelname aan de jeugdopleiding tot debuteren voor Ajax 1 én scoren in de Johan Cruijff ArenA. Hein van den Bogaert doet verslag van deze Droomdagen.